Nestle Milo Nuggets Chocolate

Product Details

  • MILO Nuggets made its debut in 1994 to a resounding success.
  • MILO Nuggets is a snack that the teens will love and the mothers will approve. It comes in a convenient pack providing you the energy to go further without breaking your stride.
  • MILO Nuggets is a companion that encourages you in the little moments in your everyday life and brings out the champion in you.
  • Enjoy MILO Nuggets with a unique choco-malt taste that contains all the goodness of MILO.
  1. Avatar

    Addadolphinda50
    3 reviews

    Jadikan kudapan bila boring

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Saya peminat tegar milo. Anything yang related dengan milo, saya suka sangat-sangat. Haaa, yang memang termasuk dalam list la??kena sentiasa ada, nak-nak masa drive, masa mengantuk tu, mesti kena makan something, so nugget milo ni salah satu benda yang wajib ada???

    5
  2. Wingken Chong
    9 reviews

    Good snack

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    U can actually taste this snack. It is delicious. I am very suggest to have this snack.

    4
  3. Avatar

    kally23
    6 reviews

    Milo nuggets

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Easy to bring outside and keep. Good taste just like drinking milo.

    4
  4. Avatar

    Ahsyll13
    3 reviews

    Hadiah untuk kawan sekolah

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Saya suka nugget milo ni dari zaman sekolah lagi. Dari tahun 90an lagi milo memang sentiasa menang di hati saya. Disebabkan nugget milo ini tercipta sebuah kisah kenangan yang masih lagi tersemat kemas di dalam diari kehidupan saya hingga kini. Masa zaman awal persekolahan duduk di asrama, saya rapat dengan seorang rakan yang berlainan agama. Setiap kali saya membuat kerja sekolah tulisan jawi, dia akan melihat dengan penuh minat. Dia berasa kagum dengan tulisan tersebut. Kebetulan tulisan jawi saya agak cantik dan kemas. Pada suatu hari, dia meminta saya untuk mengajarnya menulis dan membaca jawi. Saya dengan senang hatinya mengajar beliau. Bila penguasaannya sedikit baik, saya meminta beliau untuk menyebut huruf jawi mengikut susunan. Kebetulan kamu mempunyai minat yang sama NUGGET MILO. Saya berjanji akan menghadiahkannya NUGGET MILO sekiranya dia berjaya. Ternyata sahabat saya memang seorang yang pantang dicabar. Maka, setelah selesai. NUGGET MILO menjadi miliknya dan kami pun makan bersama dengan penuh gembira.
    Kini telah berbelas tahun kisah tersebut masih lagi dalam ingatan dan NUGGET MILO masih lagi dalam genggaman diwaktu lapang. Kadangkala untuk menghilangkan pahit dimulut sewaktu bekerja.

    5
  5. Avatar

    jalil798703
    8 reviews

    Nestle milo nugget peneman setia tontonan anda

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Bungkusan yang kecil dan cantik serta Mudah dipegang..ranggup dan sangat sedap..berkhasiat..tidak terlalu manis..kanak kanak pasti mengemarinya..

    5
  6. Chen Thai
    26 reviews

    Nestle Milo Nuggets Chocolate the best

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Nestle Milo Nuggets Chocolate is the best snack for me to enjoy my free time. I always share Nestle Milo Nuggets Chocolate with my friends and family members, they also feel very happy when eat Nestle Milo Nuggets Chocolate.

    5
    1
  7. Muhd Ilham Jalil
    5 reviews

    5/5

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Dari awal sampai sekarang ramai yang cakap milo ada seribu rasa yang berbeza. Tak kira milo tin , milo kotak , Milo ais ikat tepi , Milo 7e , Milo van dtg sekolah bagi free , aiskrim Milo , Milo cube , Milo buat kat rumah , Milo basi , semuanya rasa lain. Wala apapun rasanya , saya tetap menggemari Milo dan semua jenis productnya termasuklah Milo nugget ni . Cuma kesal sebab tak boleh goreng. Kalau bole goreng makan panas panas syok ohh . Ok tu je bye

    5
  8. Avatar

    Sara58
    18 reviews

    Sama seperti minuman milo

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Snack milo ni memang sedap. Rasanya pekat coklat milo. Lain dengan rasa air tin milo yang bagi saya rasanya kurang sedap. Snack milo ni lagi sedap. Kalau beli ni kejap je habis. Bukan anak je, ngan ibunya sekali pulun makan. Makan sekali sekala boleh la, tak boleh selalu sebab manis. Dari segi teksturnya pun ok. Cair di mulut. Tidak terlalu keras.

    5
  9. Hsiu Wei
    6 reviews

    好好吃

    3 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    我很喜歡吃milo nuggets,口味很好吃,口感很好,包裝很好,很小,方便攜帶,出門旅行的零食,也可以提供能量,可不能吃太多

    3
  10. Avatar

    faisalbahari72
    8 reviews

    Manis

    3 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Kalau dapat kurangkan manis mungkin ini adalah snek paling sedap untuk dinikmati. Tidak boleh consume banyak, manis sangat

    3
  11. Avatar

    Schaziq8990
    3 reviews

    Milo buat anda jadi sihat dan kuat

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Antara snack kegemaran, bukan sahaja sedap tetapi sihat untuk di nikmati. Mempunyai banyak kandungan vitamin untuk memberi tenaga. Setiap gigitan menjanjikan kebahagiaan dan mudah cair di mulut.

    4
  12. Avatar

    lazygrunts30
    3 reviews

    Milo dinosaur but in a bite

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    This is one of my favourite snacks of all time. I do think they can improve the quality of the chocolate coating, it’s a bit bland and doesn’t melt in your mouth well, but aside from that – everything about Milo nuggets is perfection. Once I open a packet, I just can’t stop eating! Once you bite into the core of the tiny little nugget and the Milo melts in your mouth – it’s like a tiny little cup of Milo with every bite. A huge plus especially when you’re traveling and don’t have check-in luggage – Milo nuggets BECOME Milo for you during the trip and it’s the most comforting thing in the world.

    5
  13. Avatar

    Ezah57
    14 reviews

    Kesukaan saya!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Produk milo semuanya sedap, termasuk milo itself. Saya sering membeli ini untuk dimakan ketika sedang belajar, bekerja dan setiap masa. Ketika saya makan sewaktu sedang membuat assignment, this milo nuggets boost my spirits to learn! since its chocolate its do help improve my brain! milo nugget ni sesuai dibawa di mana mana dan orang dewasa juga boleh makan. Milo nugget ini juga menjadi kesukaan kanak kanak!

    5
  14. Avatar

    Shafieza60
    6 reviews

    Snek kegemaran

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Antara snek kegemaran saya adalah milo nugget ini. Saya tak pernah ketinggalan untuk membeli tiap kali ke pusat membeli-belah. Milo nugget ini memang sangat sedap dan boleh dimakan dimana-mana sahaja!

    5
  15. Avatar

    Lianzzz01
    3 reviews

    最爱的零食之一

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    本人十分爱milo加上它做成零嘴后,它能从一块较硬的零食放在舌头后慢慢融化成浓郁的milo更让我爱不释手,只是我觉得有一点偏贵。如果它能便宜一点我就会每个星期买了

    5
  16. Avatar

    Jia_Jie69
    3 reviews

    非常好吃的Milo Nuggets

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    这个在它新推出的时候我就已经开始吃了。Milo Nuggets最特别之处就在与它进口融合后里面含有浓浓的milo 粉,只要是Milo饮料的爱好这对于这款那么特别方式的巧克力口味绝对不陌生甚至会爱上它。无论冰着吃还是普通没放冰箱,它绝对能让你吃出不同的惊喜与感动。

    5
  17. Avatar

    JuneyAng7709
    6 reviews

    Most favourite snack^^

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    The most favorite snack for me.. Easy packaging, easy carrying.

    4
  18. Avatar

    Verrone24
    28 reviews

    fans of milo

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    i am a fans of milo, i could not stop myself eating this everytime whenever my mother restock, haha. it has a very rich flavor and i cant stop eating once i start. i love to eat this when watching movie

    5
  19. Jolene Wong
    3 reviews

    I like it

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Especially when I want something to bite or while thinking what to eat. Bite size. Easy to bring anywhere. Taste like eating milo powder. Easily buy from stores.

    5
  20. Avatar

    yhlim041895
    22 reviews

    Yummy tidbit

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Ever tried eating a spoonful of milo powder raw? Haha… this basically tasted like the milo powder. It’s tasty and it’s convenient to bring around.

    5
  21. Avatar

    farahdiyana1476
    7 reviews

    Rasa milo yg pure

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Coklat milo yg sgt sedap kerana rasa milo yg asli

    5
  22. Zai Da
    3 reviews

    My favourite chocolate

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    This is one of my favourite chocolate in my life. Very good product. Tapi sayang milo ni jual angin lebih dari kuantitinya

    4
  23. DELICIOUS BITE

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    This is one of my all-time snacks!!!! I DO LOVE THE TASTE OF THE MILO . For those who loves to instantly eat milo powder please eat this snack !!

    5
  24. Avatar

    parzival54
    3 reviews

    Jadikan Milo Nugget santapan harian keluarga anda

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Jika anak anda suka minum Milo, Milo nugget pasti akan jadi makanan kegemaran beliau. Rasa milo yang sangat kaw dalam bentuk snek untuk dijadikan santapan harian. Rasa sekali pasti akan beli lagi. Gembirakn hari anda dengan Milo Nugget!

    5
  25. Avatar

    Xxx01
    3 reviews

    Good taste

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    The taste is totally like milo drinks and I love to drink milo since young. A very delicious snack, highly recommend for those who love to drink milo!

    5
  26. Hailey Ong
    3 reviews

    Good texture with strong falvor in taste

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    I like the texture of the nuggets. It is a great combination of texture with taste. Which made me continuous get the next piece when I am munching the first

    5
  27. Avatar

    yannise91
    3 reviews

    highly recommend

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    I like to drink milo when I was young.This is a reason why I like to eat Nestle Milo nugget chocolate. Their taste is same and Milo nugget chocolate is convenient since I can bring it to everywhere and eat at anytime.

    5
  28. Trixie Tan
    3 reviews

    Great Snack

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    When I was a kid, I used to eat Milo powder secretly as my snacks. Now, I have Milo nuggets. It totally satisfied my taste ?! Muacks, perfect! ?
    No more Milo powder in hidden corner. ?

    5
  29. Avatar

    molly122373
    3 reviews

    Nestle

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    It’s really really nice. I love this snack very very much.

    5
  30. Wingken Chong
    9 reviews

    Good snack

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    It tastes very delicious

    4
  31. Avatar

    Yjy04
    4 reviews

    Favourite snack

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I like to eat milo nuggets after lunch or dinner especially after ate the spicy or salty food. Then the small package of milo nuggets is convenient as dun need to keep after opened it. However, i hope have promotion about this product.

    4
  32. Fakhrul Anwar
    3 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Nugget yang ranggup manis macam kek batik. Sangat menggemarinya sampai tak boleh berhenti makan. Nugget coklat yg tiada tolok bandingnya

    5
  33. Elaine Elaine Nana
    3 reviews

    Childhood memories

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    My favourite Milo since childhood.
    Now with very convenient on the go packing, i can enjoy my Milo snack anytime anywhere

    5
  34. Avatar

    Impromptu62
    14 reviews

    Energy Booster

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Thanks Nestle Milo for having the Nuggets Chocolate. It is so convenient, tasty and rich in Milo flavour in each and every bites. Meanwhile, the mouthful size of the Milo Nuggets Chocolate make it easier to consume and act as an energy booster, even during office hour, driving or as a snack. The price is extremely affordable too. A good choice of snack!

    4
  35. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    Snek lazat dan mudah untuk dibawa

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    Menikmati milo nuggets sungguh mengasyikkan. Anak saya sukakannya. Rasa coklat yang hebat seolah olah menikmati minuman coklat. Snek yang didatangkan dengan saiz yang kecil ini mudah dibawa dan bentuknya yang pejal memudahkan anak untuk memegangnya.

    5
  36. Avatar

    Gabby10
    3 reviews

    Best snack currently

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    I have this snack at home almost everyday although i know its very sweet hahaah.. its quite additive to be honest, i just cant stop buying this! But for me the price is a little high for the amount

    5
  37. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Teman stress

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Saya suka makan snack ni terutama sekali bila stress, sampai 2 pek pn boleh abis, suka akan rasanya yang mengkhayalkan bila gigit sebiji sampi tidak sedar abis 1 pek

    5
  38. Avatar

    amos288239
    3 reviews

    Good Snack

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    超好吃的食品,在忙碌的工作中,补充能量的最佳食品之一。甜美可口的milo香味,即使是疲乏的身驱,在食用后也能活力充沛。很好吃

    5
  39. Avatar

    Rae50
    3 reviews

    Nice!

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Very nice, the taste is so like milo, and the price is not to high, its just nice!!

    4
  40. Chun Justin Ong
    6 reviews

    好吃的milo snack

    3 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    我喜欢这个产品,因为它的巧克力粉味道很浓,并且有甜味,这个比milo cube还要好吃

    3
  41. Avatar

    ramos26
    6 reviews

    Nestle Milo Nuggets Chocolate

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    This would probably the best snack ever been create. The taste was amazing and if you are a chocolate lover you will love this. Milo taste so strong yet delicious. So would highly recommend to buy.

    5
  42. Avatar

    Lengjia08
    3 reviews

    Milo nuggets forever

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Milo nuggets been my best snack ever!! Whenever I free and feel like chew, Milo nuggets always best choice!

    5
  43. Jing Jing
    15 reviews

    Milo or chocolate?

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    I am a chocolate lover. I know that milo is always taste like chocolate especially you straight eat the milk powder without mix with water. So I am so in love to this milo snack. It taste like chocolate ball!

    5
  44. Avatar

    Shimasni74
    10 reviews

    Terbaik

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    sedap nutget milo ni..sekali rasa mesti nak beli lagi..senang nak makan…

    4
  45. Avatar

    juwita53
    9 reviews

    milo.......the best in the world

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    this snack is yummy and every bite of it give you a mental happiness…

    4
  46. Avatar

    khai77782
    6 reviews

    Best nugget snack

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2018

    first time try this snack never regret then will repeat more than 3 packet ??? , simply delicious…

    5
  47. Avatar

    nornazliana75
    5 reviews

    umpan dengan milo nugget bagi anak duk diam

    4 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    muhahaha sedap sangat nutget milo ni..sekali rasa mesti nak beli lagi..bukan saja anak ja mkn ibu pun tumpang sekali hihii

    4
  48. Avatar

    Wesnee93
    3 reviews

    小小包milo nugget

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    他是我最爱的零嘴!

    5
  49. Avatar

    Anthony49
    6 reviews

    看戏必备

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    小小包,有满满milo的味道
    看戏时一吃就吃几包,如果有比较大包装的会更好。
    才会吃得过瘾

    5
  50. Pn Sue Sofia
    14 reviews

    Snek yang menyelerakan

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Walaupon kecil tetapi rasa milonya sangat sedap.saya dan anak2 sangat mengemari milo nugget ini.sambil makan sambil menonton tv atau sambil berebut dengan anak..pack yang kecik senang nak bawak ke mana sahaja

    4
  51. Avatar

    ahsim199143
    6 reviews

    Best Milo Snacks ever!

    4 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    This snacks is awesome! Now I can enjoy the milo taste but not the powder form. I can eat it anytime, any where! And it’s easy to find in any convenient stores!

    4
  52. Suzanne Fong
    3 reviews

    not bad

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    A Milo snack with a nice taste of “Milo cubes”
    Enjoying the taste of Milo in another way is interesting, it tastes not too sweet, not bad, it’s a good snack and with reasonable price.

    4
  53. Avatar

    Seha641516
    3 reviews

    Snack On The Go

    4 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Love it.. I buy this snack and bring to the hospital when waiting to deliver my son. it help me deal hungry and anxiety.. ?

    4
  54. Avatar

    Waihou9851
    3 reviews

    Portable milo energy cube

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    A little cube size of milo cube always provide energy to me and keep away from hunger. This is the best snacks ever

    5
  55. Avatar

    ysh199451
    6 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Milo nugget chocolate really delicious for me and also my family members. It taste very cruncy and smelling good and also it make in small packages and easily to carry and i can eat in the teatime.

    5
  56. Avatar

    Hidayah19
    3 reviews

    Traveller energy booster

    5 out of 5, reviewed on March 17, 2018

    Milo nugget bukan shja mempunyai keenakkan yg luar biasa, malah memberikan tenaga instant untuk semua. Saya sangat sukakannya.. pembungkusan yg mudah dibawa kemana shja dan jimat ruang sangat sesuai untuk mereka yang suka travel.. ianya bole dimakan pada bila2 masa shja

    5
  57. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    Milo Nuggets on the go

    4 out of 5, reviewed on March 17, 2018

    Milo Nuggets, in a easy carrying packaging, provide snack especially during travelling. When unpacking, it smell and taste good, not only that, it provide energy for us to get the things done. It’s value of money, easy to be find at supermarkets or hypermarkets.

    4
  58. Avatar

    kenwong199281
    3 reviews

    Best of the best

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Always my favourite snack in my entire life ! one pack is always not enough, that sweetness and that thick chocolaty always make me want to buy ! Will always support this snack as long as this product is still exist

    5
  59. Avatar

    FARID20
    3 reviews

    MY SNACK

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Milo nagget ni.. beli satu memang tak cukup la.. haha.. kena beli 5 atau 10.. rasa nye sedap dan rangup… harap2 milo dapat besar kan lagi peket dia.. hihi

    4
  60. Avatar

    Emmy76
    28 reviews

    Favourite Snack

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Snack yang sangat sedap ! Rasa tak cukup beli satu pek sahaja. Harap pihak Milo dapat produce pek yang lagi besar dengan nuggets yang lagi banyak dan dijual pada harga yang murah.

    4
  61. Haznizzah Azmi
    11 reviews

    Rasa memuaskan

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    saya peminat nombor 1 milo. Apa salah nye saya jadi kan Milo Nuggets Chocolate nombor 1 di hati saya.. saya suka makan bila tengah menghadap kertas kerja saya.bagi hilangkan rasa mengatok. sebab rasanye yang manis dan kecil.mudah dibawak kemana mana. terima kasih

    5
  62. Cheney Chai
    28 reviews

    Healthy snack

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Nestle Milo Nuggets Chocolate is a healthy snack that I like the most. I was made with Milo that was my favorite and taste great for me.

    4
  63. Fahmi Hassan
    10 reviews

    SEDAP

    4 out of 5, reviewed on February 25, 2018

    saya peminat nombor 1 milo , jadi why not Nestle Milo Nuggets Chocolate tak menjadi nombor 1 jugak . saya suka makan bila pergi travel sebab dia kecil dan mudah dibawa cuma kuantitinya sikit , so kena beli banyak for long travel . rasanya memang sedap . terima kasih

    4
  64. Kwong Zai
    3 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Snack masa lapang dan sedap

    5
  65. Avatar

    Izzue15
    6 reviews

    Total satisfactory for my sweet tooth

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Milo is my most favourite malt drink of all! And Milo nugget is the best product from Milo as I can eat the Milo. Milo nugget is a must-buy item everytime I go for grocery shopping. Be it me or my kid, we always have this sweet tooth craving for Milo nugget ??

    5
  66. Ikin Hasnor
    3 reviews

    Yummy

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    This milo nuggets has always been my favorite. A light and yummy snacks for everyone. A taste of chocolate that everyone will like. The sweetness of milo also is a perfect dessert for daily meal.

    5
  67. Avatar

    Shahie_amira10
    3 reviews

    Nuget Milo

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Sangat sedap dengan kelazatan rasa milo yang diperolehi didalam nya..sekali gigit pasti nak lagi..enak dibuat sebagai kudapan petang atau pegi bersiar – siar..

    5
  68. Avatar

    WanUmie75
    21 reviews

    Too sweet

    4 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    This is my honest review. First, I like the nugget taste as it’s sweet, crunchy, portable and selling at affordable price. But, it terms of the sweetness level, I think it should be little bit lower. Too sweet is not really healthy for a kids particularly as it will make them more hyper. The chocolate taste or the cocoa flavor is not really taste as the taste are merely like sugar. Despite all this, the amount of Milo nuggets is too little and is not enough to eat, approximately about 15pcs only. Overall, it’s good as a light snack.

    4
  69. Gesh Apple
    18 reviews

    Energy Boost

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    One of the best chocolates ever made by nestle and in the market. The only setback is no matter how much you eat, you can never get enough !!

    5
  70. Sheikh Firdaus
    4 reviews

    Coklat yang penuh

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Nugget milo ini memang sedap bagi sesiapa yang suka makan milo begitu sahaja. Rasanya seperti serbuk milo yang dijadikan bebentuk kiub yang sesuai dengan bentuk mulut untuk sekali makan. Harganya yang murah menjadikannya kegilaan ramai budak.

    5
  71. Nur Amanina
    6 reviews

    sangat sedap

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    selalu beli time balik kerja . .makan sambil duk tengok tv . . sedap !!! sangat best . . tapi bila beli satu mesti xcukup . . kena beli banyak banyak . .

    4
  72. Avatar

    yhlim041895
    22 reviews

    Yummy but overpriced

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Yummy tidbits whether in office or travelling. But it’s kinda overpriced for me. The packaging is small and the price is definitely not cheap. Also, kinda too sweet.

    4
  73. Cynthia Tay
    16 reviews

    Milo Nugget

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Enioy tastful milo inside your mouth. Enjoy every bite with little crispy milo.
    Children will definitely love it. But it is A little bit too sweet. Advice not to take too much

    4
  74. Avatar

    Cheryltiramisu27
    8 reviews

    All time favorite snack

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Just love every single bite of this Milo nuggets and the best part it is full of Milo taste just so good. It isn’t too sweet, just nice for snack, if you opt for something light. I love to bring it with me whenever I travel regardless to the plane or car.

    5
  75. Pann Carlene
    6 reviews

    My favourite snack

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I must admit that all milo product are my favourite. I love this brand so much!!! This product bring me back to childhood because I love eat them in my nursery school ever since I was a child. It keep me young. Hard to believe it

    4
  76. Avatar

    chacha12734
    7 reviews

    My favourite snack

    4 out of 5, reviewed on January 26, 2018

    I love this damn much. Sbg penggemar coklat, this milo nugget is a must try. With small packaging, it is very easy to bring it for travel.

    4
  77. Nurul Nadia12
    4 reviews

    The best snack nugget

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    This is the best milo product! Hopefully nestle can increase the quantity because never enough especially people like who very love to it milo nugget . Milo nugget very crunchy & also melt in your mouth and it can calms you when in stress mode ?

    5
  78. Avatar

    jialetan78
    3 reviews

    Milo nuggets

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Good snack for child! Tasty with milo chocolate and convenience to brings it to school. Can get it easily in any supermarket store. Suitable for child and adult.

    5
  79. May Tze
    3 reviews

    Love it so much

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    I love chocolates~ Milo nuggets is one of my favourite chocolate, like it so much, it tastes good especially after kept in refrigerator and not too sweet, my whole family including my mom love it too

    5
  80. Avatar

    aininanuar6520
    3 reviews

    Milo Nuggets the best!

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    My kid love it! Lebih menyihatkan berbanding gula-gula biasa. So, saya lebih percaya untuk diberikan kepada my kid.

    5
  81. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    simple snack

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    love the taste of milo, Im not fan of drinking milo but this snack I love it.

    5
  82. Avatar

    AtyRazali23
    8 reviews

    Kesukaan anak2 saya

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Setiap kali keluar anak2 sy mesti cari milo nugget ni.. mmg favourite dorg..

    5
  83. Avatar

    Missarish84
    5 reviews

    Sedap

    4 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Snack yang senang dibawa ke mana saja..cuma kuantiti dalam 1 pack sedikit.. tapi ianya sangat sedap

    4
  84. Avatar

    Bob8945
    15 reviews

    Terlalu manis

    3 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Tengok dalam iklan macam sedap. Bila aku try, manisnya lahai. Ke aku sorang je rasa manis sangat? Memang milo nuggets ni untuk budak-budak juga ke? Kalau buat kurang manis, confirm ramai orang dewasa beli. Sebab packing da baik da sebab senang nak bawa. Kuantiti nuggets tu pun ok dengan harga. Tapi cuma rase manis tu kuat sangat. Kalau kurangkan sikit atau buat yang kurang manis, memang baik.

    3
  85. Avatar

    dhilabahrin40
    4 reviews

    Milo nugget produk coklat terbaik!

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Omg ni salah satu coklat fav saya. Kalau ke kedai atau 7e saya akan grab milo nugget ni cepat2, makan dalam kereta. Sedap gila! Larut dalam mulut. Makan banyak2 pun takkan cari yang lain dah. Coklat snek dari milo memang best, kalau dengan adik beradik memang akan berebut ni.

    5
  86. Zia Azila
    3 reviews

    Snek yang lazat

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sebagai seorang penggemar produk milo, semesti milo nugget tidak ketinggalan.. Rasa coklat dicampur susu memang sangat kena dengan selera saya.. Lebih² lagi, isi dalam nugget tu mengandungi serbuk milo.. Menghasilkan rasa ‘crunchy’..ummmm… Deabak!!

    5
  87. Avatar

    Chenmay9498
    5 reviews

    My favourite choice of snack

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    The best choice of my snack after a tiring day as it can be added as a supplement for energy booster as it is made up of full milo powder into milo cube called Nestle Milo Nuggets. The best recomended snack as it is convenient to bring along anywhere anytime.

    5
  88. Avatar

    dilarokhati07
    3 reviews

    Milo Nugget menjadi kegemaran

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Milo Nugget merupakan snek yang menjadi pilihan saya kerana mudah dibawa ke mana-mana. Produk ini sangatlah mudah didapati di kedai berhampiran. Selain itu, Milo Nugget juga menjadi pilihan saya kerana snek ini dapat membekalkan tenaga serta rasanya sangat sedap.

    5
  89. Avatar

    sahieyda_balqis91
    5 reviews

    MILO NUGGET BERHANTU

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Milo nugget ini mmg berhantu. Setiap kali pergi kedai anak2 pasti menggapainya. Kemam dlm mulut…Wow lazatnya.

    4
  90. Jai Milun
    3 reviews

    Memberi tenaga

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Sangat senang dibawa kemana mana sahaja dan rasanya sangat sedap. Cuma kuantitinya sedikit sangat. Tapi sekali rasa pasti nak lagi. Saya akan beli lebih dan banyak sebab saya akan makan juga bersama anak dan suami saya. Terbaik nestle milo nugget coklet. I love it

    5
  91. Tang Sok Yin
    9 reviews

    超爱吃这个

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    很小的时候就开始有这个产品了 真的超喜欢吃 小小的零食 不会太大包 吃了刚刚好 心情不好看到这个就好会买来吃

    5
  92. Miko Ng
    6 reviews

    好吃?

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    我喜欢这个milo nugget, 因为很好吃,而且我的孩子也每天吵着要吃的 哈哈 所以一个星期会买一次给孩子吃

    5
  93. Sze Hui
    3 reviews

    Energy Snack

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Milo Nuggets is one of my favourite snack . Everytime i see it, i will buy it. It will makes me feel happier and relieve my stress whenever i eat during my study time.

    5
  94. Saya suka

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sedap sangat..tapi cepat muak di makan

    5
  95. Avatar

    elly65
    3 reviews

    MILO YANG RANGUP

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    siapa yang tak suka milo ? milo nugget adlah salah satu kgemran sy selain dari milo cube . mudah dimkn , bila buka pek dia skali xsampai 1 minit habis dlm perut ….mmmmmmmm

    5
  96. Avatar

    Shafieza60
    6 reviews

    Tak cukup nak makan

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Memang sedap nuget dari milo ni. Tapi saya tak puashati dari segi kandungan dalam paket ni. Sedikit dan cepat habis. Harap pihak nestle menambah lagi kuantitit di dalam paket ini. Apa-apapun rasanya yang padu dan sedap memikat hati. Begitu juga dengan paket yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana sahaja.

    4
  97. Avatar

    SitiNurjalina48
    54 reviews

    ANAK PALING SUKA

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    MILO YANG SANGAT SEDAP RASA TIDAK PERNAH BERUBAH DARI DULU DAN MEMBUATKAN RASA BERTENAGA..TERIMA KASIH MILO KERANA TIDAK PERNAH MENGECEWAKAN DARI SAYA BERUMUR 3TAHUN SEHINGGA SAYA ADA ANAK RASA TETAP SAMA

    5
  98. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Ranggup di luar dan cair di mulut.

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Rasa milo nuggets mmg sedap,x pernah berubah dari dulu hingga sekarang,cuma mgkin saiz semakin kecil dan kuantitinya semakin sikit.Saya selalu beli utk mngalas perut krn milo nuggets ni mmpu mmbekalkan tenaga.Teksturnya ranggup di luar dan mncair bila dimakan,rasa milo yg sgt sedap,manis berlemak.
    Teksturnya juga tidak mudah mncair walaupun terdedah kpd cuaca panas seperti coklat biasa.Utk harga,masih berbaloi dibeli.

    4
  99. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Nestle Milo Nuggets Chocolate

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    Rasa sebenar Nestle Milo Nuggets Chocolate sedap coklat.Original coklat dari milo.Milo nugget ini selalu saya buat sebagai alas perut apabila lapar dan berada dalam kesesakan jalan raya semasa pulang dari kerja.Kunyah kunyah senyum riang…

    5
  100. Avatar

    Saida14
    3 reviews

    Siapa yg tidak sukakan milo!

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Siapa yg tidak sukakan milo. Selain daripada minuman milo yg boleh diambil pada bila-bila masa, snek nugget milo merupakan snek yg dapat membantu membekalkan tenaga yang mudah! Pek kecil memberi kemudahan kepada penggemar milo agar senang dibawa kemana-mana. Namun, bagi pencinta snek ini, mungkin perlu membeli dalam kuantiti pek yg banyak kerana ia tidak dijual dalam pek besar.

    5
  101. Avatar

    Chloelim57
    5 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    好吃又方便而且容易携带,无论在家或出门,大人或小孩随时随地都可以吃到。带一包不够,绝对要多带几包在身!

    5
  102. Avatar

    amanda110961
    1 reviews

    超美味

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    让孩子去上学校时,可以在车上食用超方便的,同時也能当作是早餐…

    5
  103. Avatar

    Darren74
    1 reviews

    好的早餐

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    给予一些孩子们在急忙赶去学校时,可以在车上食用。很方便,也能当作是一个早餐。

    4
  104. Avatar

    HafiziFadhli42
    3 reviews

    Milo cube

    3 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Pernah rasa milo cube ini sebanyak 3 kali. Rasanya tidaklah sesedap mana seperti yang ramai review diruangan ini. Harga yg dijual bersesuaian dengan ekonomi sekarang. Selamat mencuba kepada yang baru hendak mencuba. Dapatkan di pasaraya terdekat dengan anda.

    3
  105. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    好吃很爽口

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    第一口吃的时候觉得很甜,可是认真的咬几口后又很香。Milo味道很浓郁,让人吃了一粒接着一粒。一包总是不够吃,只是吃太多会发热。

    4
  106. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Sedap sangat!!!

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Saya memang pengemar milo sejak dulu lagi,pernah cuba milo nugget ni,memang sedap sangat masuk je mulut cair kat tekak ni.selalunya tak cukup satu pek tu sambil sambil tengok tv tiga pek pun habis.memang rugilah sapa tak cuba lagi???

    5
  107. Goh Yee Farn
    3 reviews

    Nice

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I like it very much

    4
  108. Avatar

    Hanighz40
    5 reviews

    Milo Nuggets is great!

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I love Milo Nuggets! I considered this as my go to dessert after lunch or dinner. Great for snacking too. It gives you the extra energy you need through out the day. A favourite amongst my nieces and nephews too!

    5
  109. Avatar

    Xiiaowu9773
    1 reviews

    Delicious and fragrant

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    The Milo nugget is very delicious and fragrant, but it is too much sweet. However, I think this is still a pretty good snack after the dinner.

    4
  110. Nur Arina
    812 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Saya suka beli apabila waktu lapang kerana rasa milo yang betul dan sedap. Makanan kudap-kudap kegemaran anak-anak juga. Rasa milo yang asli jadi tidak perlu lagi terpaksa bersusah payah reka sendiri milo kiub untuk dimakan. Ianya juga cair bila berada di dalam mulut. 100 peratus rasa milo asli

    5
  111. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Milo Nugget

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Anak-anak saya sangat menyukai milo nugget ini.Rasanya tidak terlalu manis dan terasa milonya.Anak saya sering makan didalam kereta tidak sempat pun untuk dibawa pulang.Saya pastikan milo nugget ada ketika berkelah atau melakukan perjalanan yg jauh untuk anak-anak.Pek-pek yang kecik mudah dipegang dan ringan untuk kanak-kanak.Bentuk nya bulat bujur senang untuk makan.Harga nya murah.Saya jadikan hiasan diatas kek untuk anak-anak saya.

    5
  112. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Milo Nuget

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Anak2 saya amat menggemari milo nugget kerana rasa milo yg asli..Tidak terlalu manis dan boleh dijadikan kudapan ketika sedang lapar..Saya selalu akan simpan stok milo nugget di rumah kerana kami sekeluarga sgt sukakan milo nugget..Harga juga sgt murah dan medah di bawa ke mana2 kerana size peknya yang kecil

    5
  113. Avatar

    HussinAnna25
    50 reviews

    Milo nugget

    4 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Pernah beli milo nugget ni untuk ank saya ,anak saya begitu teruja dengan rasanya sedap sangat.sekarang ni nampak je milo nugget ni misti kena beli bukan setakat anak suka maknya pun suka!Harganya sangat berpatutan,dengan rasanya yang kurang manis memang jadi pilihan kami.

    4
  114. Elizabeth Kam
    52 reviews

    Tasty snack during picnic or stuck in jamm

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    tasty snack during picnic or stuck in the jam . Love the crunchy of nugget covered with chocolate outside.

    5
  115. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    sedap dan senang dibawa kemana-mana

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Saya dan anak sangat sukakan milo nugget rasanya yang sangat sedap dengan rasa milo yang pekat. Saya selalu membelinya lebih kerana seringkali tidak cukup. saiznya yang kecil memudahkan anak saya memakannya. Ia juga senang dibawa kemana-mana kerana saiz peketnya yang kecil. Ia merupakan snek pilihan saya kerana menyihatkan dan dapat membekalkan tenaga kepada anak saya.

    5
  116. Gee Gee
    321 reviews

    tarikan pada anak2 saya

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    milo nuget coklat ni adalah 1 snack yg menjadi tarikan pada anak2 saya..rasanya yg sedap dan kecil memang menjadi pilihan anak2 saya…dengan saiznya yg kecil boleh dibawa kemana2 sahaja,selain itu ia sesuai untuk aktiviti bersama keluarga,saya juga sukakannya

    5
  117. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Milo很浓郁的

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Nestle Milo Nuggets Chocolate我超爱吃的,他有很浓郁的 Milo 巧克力味道的,吃下去又很脆的。害我停不了口的一直吃的,吃到最后发热气的,所以下次不敢吃那么多了

    5
  118. Avatar

    Adamadeeq05
    16 reviews

    Milo nuggets snek mengenyangkan

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Makanan kesukaaan anak saya.Snek yang sedap dan berkhasiat memang sesuai dijadikan makanan sampingan untuk anak-anak.Pergi kemana-mana memang menjadi bekalan untuk anak-anak kerana pek yang kecil dan mudah dimakan dimana-mana sahaja.Bukan sahaja membekalkan tenaga malah mengenyangkan perut saat lapar.

    5
  119. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Yummy snacks

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Milo nuggets is yummy chocolate-malt taste snacks. My kids like it so much. It comes in a convenient pack which I can bring it along with me whenever I am travelling with my kids. I will let them to eat in the car if they are making noise or they are hungry.

    4
  120. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Nugget milo

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Nugget milo mmg menjadi kegilaan masa kecik2 dulu. P pasaraya pasti beli. Senang nk makan pek comel2 gitu. Sedap rasa coklat bersama milo. Sekali gigit kruppp. Budak2 pn pantang nampak mesti minta. Dorg kenal brand milo ni.

    5
  121. Avatar

    Hafiz30
    11 reviews

    sedap dan lazat

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Antara coklat yang menjadi kegemaran saya ialah coklat milo nugget. Kerana rasanya yang sangat sedap terasa lemak berkrim. Walaupun dalam bentuk coklat, tapi rasa milo masih boleh terasa. Dan itu lah yang membuatkan rasa coklat ini sangat unik berbanding rasa coklat yang lain.

    5
  122. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Kegemaran sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Anak saya sangat menggemari milo nugget. Sesuai untuk waktu riadah pack yang mudah dibawa ke mana sahaja.

    5
  123. Avatar

    Lorma15
    50 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Sedap,manis dan memuaskan.Walaupun agak mahal,sesiapapun akan sanggup membelinya.

    5
  124. Nur Atikah
    66 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    When I eat Nestle Milo Nuggets, I really love it. It melts in the mouth and the taste of chocolate also strong. The feels kind of having the milo but in the form of nugget.

    5
  125. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sedap dan crunchy

    4 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Snack yang sedap dan crunchy sesuai dimakan masa bersantai-santai atau menonton tv tapi terlalu manis bagi lidah saya..Budak-budak sangat sukakan milo nuggets ini sebab rasanya lemak dan manis.

    4
  126. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Kecil & sikit

    3 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Mgg saya akui milo nuggets mmg sedap dgn rasa milo yg asli dan cair di mulut.Tp bg sy saiz nya sngat kecil dan x memuaskan bila dimakan..kuantiti dalam pek juga agak sikit,x puas makan…rasanya juga agak manis,menjadikannya x sesuai dimakan dlm kuantiti yg bnyk oleh kanak2..

    3
  127. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    我的最爱!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    很好吃!一定要买!

    5
  128. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    snack milo

    4 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    sedap, rangup dan rasa yang padu. macam makan cookies coklat yang disaluti coklat. coklat perisa milo!.. sedap tapi kalau dapat dikurangkan sedikit kemanisan tu lagi sedap

    4
  129. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    SUKA

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    saya amat sukakan milo nuggets..Saya suka letak dalam peti dahulu,baru makan..rasanya yang sejuk dan penuh milo di dalam,tak sedar dah habis 1 paket

    5
  130. Avatar

    NORIAH50
    19 reviews

    Satu kepuasan

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Sangat sedap. Kadang-kadang jadi ketagih untuk makan berulang kali dalam kuantiti yang banyak. Rasa milo yang sempurna, mungkin disebabkan size yang agak kecil menjadikan rasa nya lebih dinikmati. Sesuai untuk seisi keluarga.

    5
  131. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    cair di mulut

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    nestle milo nuggets chocolate is easy carry to everywhere. mkn satu pasti nak lagi sbb sedap, most important is cair di mulut that why cpt abis huhu.. dr kecil smpai besar mkn nugget milo ni, legend kot hehe pegi je mana2 nmpk je nugget milo ni msti grab 1 or 2 paket. disebabkn ia cair di mulut x yah ggit da n elakkn gigi brlubang hahaha..love it so muchhh 🙂

    5
  132. Nor Othman
    1343 reviews

    yummy

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    milo nugget ni kegemaran anak saya dan juga isteri. rasanya yang sedap sehingga tak sedaf bila telah menghabiskannya.

    5
  133. Avatar

    Inarafaiha91
    6 reviews

    kegemaran anak

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    milo nugget menjadi kegemaran anak dan juga saya.Rasanya yg rangup dan cair didalam sangat enak.wajib beli ketika singgah dimana-mana pasaraya berdekatan.

    4
  134. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Yummy snacks

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    My kids like this Nestle Milo Nuggets Chocolate much. The chocolate and milo combination in the biscuits is so tasty. Once they start eating, they cant stop it till they finished the whole pack. Have to give them to drink more water after that as the biscuits will cause their body heaty if eat too much.

    4
  135. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Little nuggets of yummy Milo

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    What’s not to love about a product that combines two classic favourites — Milo and chocolate. While it’s a tad sweet, the soft chocolate coating around the firm yet airy Milo nugget is divine. First your teeth sinks through the thin chocolate coating to crack through the crunchy Milo nugget. Then the whole piece just dissolves into your mouth into one gooey, yummy chocolate and malt mess. One packet finishes very quickly!

    4
  136. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    COMEL DAN SEDAP

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    milo nugget ni kegemaran anak saya dan juga isteri. rasanya yang sedap sehingga tak sedaf bila telah menghabiskannya.

    5
  137. Sal Arissa
    11 reviews

    Small portion of wonders

    3 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    I love the small portion and the milo nuggets is like a yummy protein bar for me.

    3
  138. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Very Nice Can't Stop Eating

    4 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    This Nestle Milo Nuggets Chocolate is very crispy and once I start to eat, I can’t stop.
    Rich of Milo taste, but need to drink more water after eat this.

    4
  139. An War
    51 reviews

    Nugget milo yang sedap

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    Nugget milo menjadi kesukaan saya dan anak-anak. Memang memberi kenikmatan kepada semua orang yang menikmatinya.

    5
  140. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Mudah dibawa

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Pek yang kecil dan mudah dibawa ke mana sahaja. Rasa Milo yang asli dan menjadi snek di waktu lapang. Sedap rasanya.

    5
  141. 溦溦 林
    473 reviews

    味道很好吃

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    milo nuggets 一口咬下去脆脆的味道很好吃很香的milo,小孩大人都会爱吃的零食

    4
  142. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017
    5
  143. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Nestle Milo Nuggets Chocolate

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Nestle Milo Nuggets Chocolate coklat yang paling saya suka berbanding dengan coklat2 yang lain.. nikmat rasa Nestle Milo Nuggets Chocolate mmg sedap sekali.. anak2 serta suami pun gemarkannya…

    5
  144. Niki Tay
    996 reviews

    Nestle Milo Nuggets Chocolate

    4 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    味道很好吃,很香很浓厚的milo味道,一口咬下去很脆很好吃,想起都流口水了好想立刻去买来吃。

    4
  145. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Milo Nugget Penuh Rasa Milo

    4 out of 5, reviewed on June 12, 2017

    Milo Nugget ini sangat sedap penuh dengan rasa Milo.Agak sedikit manis tetapi saya sukakannya kerana memang kesukaan saya meratah Milo sejak kecil lagi.Mini pekknya membolehkan senang dibawa kemana sahaja.Anak anak saya juga amat gemarkannya.

    4
  146. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Sneak menjadi perebutan

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2017

    Suka belikan anak-anak nestle milo nuggets ni sebab mudah untuk mereka bawa kemana-mana.Selain membekalkan tenaga kepada anak saya.Semua orang tahu kebaikkan milo.Saya pun makan snek ni sebab sedap enak dengan choco-malt yang terasa di dalam mulut.Memang milo asli.Kadang berebut dengan suami.

    5
  147. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    snek sedap dan berkhasiat

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    Milo nugget sangat sedap.anak2 suka.selalu beli untuk anak2 until jadikan snek. Sedap Dan berkhasiat

    4
  148. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Delicious snack for evening tea break

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    Nestle Milo Nuggets Chocolate is a great snacks for me especially when I was travelling far away from my hometown or stuck in the traffic jams. It gives lots of energy as well as fill my hunger. The packaging is very nice and very convenient to bring along as it is very lightweight and also easy to keep in the handbag. The price also very cheap and it is easy to purchase from the supermarket.
    What I dislikes is that the quantity of Nestle Milo Nuggets Chocolate are very less and it is not enough for me as I need to buy extra packets. Overall it is good and the children would love it so much.

    5
  149. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Suitable for travelling

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    This is my son favourite snack when comes to travelling. It is so yummylicious and convenient to bring along during short trip or travelling. I always spare few packets in my son’s bag just in case he is hungry and it is so easy to eat as well.

    5
  150. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Kegemaran anak-anak

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Anak saya memang sukakan milo..Tak kira milo ais,aiskrim milo atau apa saja yang ada kaitan dengan milo.Jadi dah tentu jika ke mall coklat milo pun pasti ada dalam list barangan.Sedap memang rasa coklat yang berkualiti.

    5
  151. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Energy snack

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    My favorite snack MILO Nuggets ! It comes in a convenient pack providing me the energy to go further without breaking my stride.

    5
  152. Riduan Halim
    136 reviews

    Snak Terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Saya memang penggemar produk dari milo so milo nugget adalah kegemaran saya apabila saya menonton movie, balik kampung atau travel untuk perjalanan jauh inilah bekal yang akan saya bawa bersama-sama.

    5
  153. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    sedap

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    sedap dan menyelerakan tetapi terlalu manis

    4
  154. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Nestle Milo Nuggets Chocolate

    3 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Nestle Milo Nuggets Chocolate salah satu kegemaran anak saya juga, x sah kalau x beli bila sampai di pasaraya, bila makan cair didalam mulut… sangat sedap dan mudah di bawa kemana sahaja kerana pack yang kecil. jangan lupa minum air masak banyak ye.. baru seimbang bersama Nestle Milo Nuggets Chocolate!

    3
  155. Avatar

    may576076
    92 reviews

    能量补充剂

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2017

    在吃完午餐后,感觉晕晕欲睡时,我都会吃一块milo nugget来补充能量! 是一款很不错的零食,会让人想一口气吃完整包…如果有更小包装,或是一块一包装会更好…

    4
  156. Aznor Azizul
    153 reviews

    Your Energy Up lifter!

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2017

    If you want to energize yourself all the way, then Milo Nuggets would be your instant answer! This small chocolate bite is not only crunchy but it is also fill with great taste that can instantly boost your energy!

    Try give it a bite because you will know how the effect of getting just a small bite from the Milo nuggets. Many don’t believe it but I tell you this, it is an awesome energy booster for all ages!

    5
  157. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Too hard and chewy!

    2 out of 5, reviewed on March 30, 2017

    While Milo is a staple for many Malaysian households, I am not a fan of the nugget version of the product. Simply because I feel like as if I were consuming the leftovers at the bottom of a Milo can that got dried up. The nuggets have no filling whatsoever, and they are not as soft as I’d thought. They are simply quite chewy and they are rather pricy for a pack with not many inside as well. I will definitely stick to fixing up some homemade milo treats of my own than to buy this. Many kids and adults alike may get excited over this product, but from my honest review, I would say look somewhere else for your treat. I just believe that Milo can improve this in terms of improving its texture and shape to make it look and taste more appetizing. Taste wise: It tastes like Milo you can get anywhere, just in a condensed, solid form which is not worth the money.

    2
  158. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Too Hard

    2 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    I used to be excited for everything milo when I was younger, but that excitement has toned down tremendously ever since I tried my first packet. It tasted like the milo you’d normally get at the bottom of your milo tin can if you didn’t replace it in time. You know the hard, cakey milo that we used to scrape out when we were young before our mothers threw the tin out? These milo nuggets tastes exactly like that to me

    2
  159. Avatar

    Sarah
    133 reviews

    Must have snack!

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Saya adalah penggemar milo dan milo nugget adalah snack yang paling saya suka dan selalu ada didalam kereta. Bukan hanya sedap, milo nugget ini selalu saya buat sebagai pelapik perut apabila lapar dan berada dalam kesesakan jalan raya semasa pulang dari kerja.

    5
  160. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    milo nuggets

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    I like to eat this, not just me even my kids. This helped me to ease my hunger when I am stuck in traffic jam.
    Milo nuggets as part of my kids bento box meal. No need put many just 3 to 5 pieces enough.
    Can easy to purchase at hypermarkets or supermarket.

    5
  161. Avatar

    Milanwong79
    4 reviews

    Good taste

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2017

    My daughter does not like to take breakfast. Luckily, she likes Nestle Milo Nuggets Chocolate. So, she always takes Nestle Milo Nuggets Chocolate as a breakfast.

    5
  162. Avatar

    tracyleong1314
    2 reviews

    Convenient for travelling

    4 out of 5, reviewed on January 26, 2017

    I love milo, so i definitely love this snacks. Tastes so good and comes in tiny bite size. The small packaging makes it convenient to carry around as quick bites during tea time in office or whenever I travel to other state in Malaysia. Sometimes stuck in traffic jam, it would be great to have a packet of this milo nugget snacks
    so crunchy and nutritious ,deliciuos, it is so convenient

    4
  163. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Milo Nugget Saya

    4 out of 5, reviewed on December 19, 2016

    Sedap dengan penuh rasa coklat.Dapat dihabiskan sekelip mata.Cuma rasanya lebih manis berbanding coklat lain.Apapun tetap menjadi kegemaran anak-anak.

    4
  164. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Cepat sangat habis !

    4 out of 5, reviewed on December 19, 2016

    Nestle Milo Nuggets Chocolate memang sedap. Tapi tak best, bila masa makan, cepat sangat habis ! Rasa coklatnya cair di mulut. Kuantiti pulak sedikit sangat dalam 1 pek. Biasa memang kena beli lebih takut anak menangis nak lagi!

    4
  165. Carrie Zoey
    141 reviews

    convenient for travelling

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    Those who love milo will definitely love this snacks. Tastes so good and comes in tiny bite size. The small packaging makes it convenient to carry around as quick bites during tea time in office or whenever I travel back to hometown. Sometimes stuck in jam, it would be great to have a packet of this milo nugget snacks.

    4
  166. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    good snack

    4 out of 5, reviewed on December 11, 2016

    my kids love it very much.Pack yang mudah dibawa disamping memberi tenaga kepada anak-anak saya.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...