JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash

Product Details

JOHNSON’S® baby top-to-toe wash is the best for your newborn. It helps protect skin’s natural moisture – best for your newborn’s fragile skin.

Protecting your newborn’s delicate skin and promoting an intact and healthy skin barrier is important in her neonatal period and may also contribute to skin health later in her life.

As her skin continues to change throughout the first years of life, its dynamic properties need to be addressed with appropriate skin care routines to maintain healthy skin.

That is why JOHNSON’S® Top-to-Toe Wash is the best for your newborn. It helps protect skin’s natural moisture – best for your newborn’s fragile skin

  • NO MORE TEARS® formula is as gentle to the eyes as pure water
  • Naturally derived cleansing ingredients
  • Clinically proven mild
  • Dermatologist-tested
  • Dye-free, soap-free, and hypoallergenic
  • Paraben-free

Facebook Page

  1. Hanisah91
    1 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Produk ini melembutkan kulit bayi , bau yang harum,tidak memedihkan mata bayi dan boleh juga dipakai pada orang dewasa. Boleh digunakan pada seluruh badan bayi dan juga rambut. sangat menjimatkan.

    5
  2. Erza Yusrina
    3 reviews

    Great product !

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Highly recommended especially for a baby.

    5
  3. gohyingxin14
    12 reviews

    Nice scent, no tears

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    Using this wash after my baby turn one year old because earlier he has eczema, so far its gentle for his skin and I like the scent too. Gives out lots of bubbles which can entertain baby during bath.

    5
  4. Chew18
    4 reviews

    宝宝的最爱

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    每次帮孩子洗澡时有这个产品孩子都喜欢。它的味道不是很浓,对鼻子敏感的孩子是合适的。小孩子都喜欢它的味道。旅行时带去方便。

    5
  5. Shah Tailor
    2 reviews

    Johnson's baby

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Anak saya sukakan baunya yang wangi, setiap kali mandi beliau akan gunakan johnson’s baby, isteri saya juga menggunakannya dan tanggan lembut bak sutera.

    4
  6. Izuan78
    3 reviews

    Baby Wash

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Bukan saja sesuai untuk bayi, tapi sesuai untuk semua golongan. Kulit rasa lembut bila memakainya dan baunya sangat harum. Cuma saya tak suka bila ianya agak melekit walau sudah dibilas.

    5
  7. Razidatul32
    3 reviews

    Terbaik buat si manja

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Sudah hampir 8 tahun saya mengunakan head to toe jj buat simanja saya kerana sesuai dan tidak pedih kan mata. Praktikal dan mudah ketika berjalan jauh kerana hanya sebotol shj sudah cukup buat si manja untuk bersihkan diri. Terima kasih johnson.

    5
  8. Norfazila Eyla
    4 reviews

    Top to toe pilihan saya untuk anak eczema

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Semenjak umur anak sy 3 bulan sy menggunakan top to toe sehingga kini sdh berusia 2 tahun 1 bulan…anak sy ada eczema yaitu kulit sensitif, sebelum menggunakan johnson sy menggunakan produk lain tetapi membuatkan klt anak kering dn sensitif… Apabila bertukar pada top to toe alhamdulillah serasi dengan anak saya dalam masa yg sama disarankan oleh dr kerana katanya johnson adalah yang paling lembut untuk bayi berbanding produk lain

    5
  9. Yang Dayang
    3 reviews

    Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Kami sekeluarga menggunakan product ini sejak mendapat anak pertama 7 tahun lepas, bukan sahaja sesuai digunakan untuk bayi malahan suami dan saya turut menggunakan Johnson’s Baby Top To Toe wash ni kerana tak perlu nak membeli shampoo dan gel mandian berlainan,cuma 1 botol sahaja dan boleh digunakan sebagai shampoo dan mandian. Bau dia lembut,wangi dan paling penting tak memedihkan mata kami.

    4
  10. jemik7div13
    3 reviews

    The best for the baby

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    We love babies. And we understand baby?s skin is 3 times more sensitive than adult skin. Johnson’s?Baby Top-To-Toe?wash is an ultra-mild cleanser for your baby?s delicate skin and sensitive eyes.?Bathing can strip baby?s delicate skin of its natural moisture, Top-To-Toe?wash with its No More Tears?

    5
  11. erriolwinter68
    4 reviews

    Safe for baby

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    The product is safe for sensitive skin baby! Even adult is suitable to use the product too

    5
  12. Andrew Ong
    3 reviews

    商品很好

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    几个月前发现这个商品,就马上买给我刚刚出生的弟弟,每次他洗完澡后,我都很喜欢和他玩,因为他身上的味道非常香

    5
  13. Juelber65
    5 reviews

    Johnson Head to Toe

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Price – 3.5 / 5,

    Smell – 4 / 5

    Overall – 4 / 5

    4
  14. NurmahNoon Sentlin
    1 reviews

    MANDIAN ANAK MANDIAN IBU 💖

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Pertama kali disahkan mengandung, perasaan teruja memang susah disembunyikan. Selain teruja dengan kehadiran permata hati, keterujaan dalam menyediakan kelengkapan juga tidak dinafikan.

    Johnson’s Baby Body Top To Toe Wash 😍 Kelengkapan mandian yang pertama sekali saya cari. Anak saya menggunakannya sejak dari awal kelahiran. Kini umur anak saya 3 tahun. Selain mudah digunakan dan mudah dibersihkan, mandian ini juga mempunyai haruman yang menyegarkan. Sebab itulah, mandian anak kini juga menjadi mandian ibu !

    5
  15. izmaxx95
    3 reviews

    Johnson's top to toe memang terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Memang terbaik!! 3 orang anak kecil saya menyukai nya kerana tidak memedihkan mata, bau yang wangi , buih yang sederhana,senang dibilas dan yang penting, baunya masih lekat ditubuh si manja selepas berjam menggunakannya. Walaupun harganya sedikit mahal berbanding produk lain, tetapi ia memang berbaloi,worth every penny. Recommended.

    5
  16. Baharuddin A.r
    2 reviews

    Baby

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Saya sebagai penjaga memang memilih sabun ini. Sebab ia tidak memedihkan mata. Dan boleh digunakan pada semua bahagian….

    5
  17. Linna02
    1 reviews

    Mandian yang sangat bagus untuk si kecik

    3 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Saya sebagai penjaga memang memilih sabun ini. Sebab ia tidak memedihkan mata. Dan boleh digunakan pada semua bahagian.

    3
  18. Kaybin75
    7 reviews

    Sabun mandian terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Jika ada ibu bapa yang masih tercari cari sabun mandian terbaik untuk anak anak,maka inilah produknya. Lazimnya sabun mandian bayi di pasaran mempunyai aroma yang wangi,terlampau wangi sehingga menyakitkan hidung. Tetapi sabun mandian ini baunya sungguh menyegarkan dan tidak terlampau wangi seperti produk yang lain. Serius!

    5
  19. snsaffurra260
    8 reviews

    No more tear

    4 out of 5, reviewed on October 14, 2018

    I love this product as I need not to worry my baby would get teary eyes. My baby loves the foam and will be very excited to have a bath. Plus, the scent is very nice and comfort my baby.

    4
  20. joanling
    3 reviews

    好用,很香

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2018

    我小时候妈妈最爱帮我用这个洗香香了,每次冲凉没有她不行,真的推荐超好超好超级超级好好用,现在长大了还是回想他的味道,现在还是有用他的爽生粉,爱死他了

    5
  21. Cy Lim
    3 reviews

    小时用到现在

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    小的时候开始用着的牌子。。现在大了有了孩子也是让他来使用。。我绝对安心。。一个大人以及小孩用都可以的产品。。

    5
  22. Dianasoo18
    3 reviews

    Top to toe

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Amazing smell, love the texture. I like how it doesn’t dry my babies skin

    5
  23. emelycny09
    10 reviews

    用了皮肤不会干燥

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    我两个孩子都喜欢使用它,也用了多年。使用了它,皮肤不会干燥。它的味道也不错,很香,可以一试!

    5
  24. Kiranita Jastine
    5 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    I have been using this for all my kids, easy to bring when traveling and space saver, all in one bottle, love the smell.. my kids love it because it’s easy on the eyes too.

    5
  25. Nurfarahanum29
    3 reviews

    Terbaik!!!

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    Johnson baby top to toe menjadi pilihan saya untuk baby saya kerana baunya y sgt wangi dan pemakaian y sgt mudah dr kepala hingga ke kaki. 1 produk y lengkap dan mudah utk dibawa semasa travel. Ianya jugak tidak memedihkan mata. ??????

    5
  26. gabvin9861
    3 reviews

    Johnson Baby Bath terbaik

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Johnson Baby bath top to toe ini adalah produk mandi yang cukup baik digunakan untuk bayi kerana ianyaa tidak menggunakan bahan kimia yang terlarang,Selain itu jenama ini juga mendapat sambutan ramai dan tidak ada komen yang negatif tentang sabun mandi ini. Oleh itu, jenama ini adalah terbaik bukan sahaja untuk bayi malah utk orang dewasa.

    4
  27. mina432126
    6 reviews

    Johnson baby top to toe

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    喜欢给宝宝使用这款沐浴露因为可以呵护宝宝幼嫩的皮肤、它不刺激皮肤,而且还可以给宝宝从头洗到脚,只需要一瓶就能洗全身了,非常方便。

    5
  28. elaineng64
    4 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    我孩子的首选沐浴露。非常方便,从头发到身体,1罐就搞定。而且孩子们非常喜欢。清洗完毕后不会黏腻,还有淡淡的清香。赞

    5
  29. Maziah Saroni
    3 reviews

    Kids love it

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    This top to toe wash was my children favourite. The scent was refreshing and not dried the skin of my children since they have alittle bit sensitive skin. The wash also not teary to the eye and suitable to baby. The bubble also a lot and suitable for all kids also.

    4
  30. Mastura Mast
    3 reviews

    Mandian semua dalam 1

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ adalah mandian pilihan saya untuk bayi saya.. Ia lembut pada kulit bayi & tidak memedihkan mata.. Ianya memudahkan kerana semua dalam satu.. So kalau nak travel just bawa ini berfungsi sebagai mandian & shampu.. Mudah kan

    5
  31. Suitable for newborns

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    My newborn baby use this and his skin feels soft and smooth. The smell also good. Will repurchase after finish the first bottle.

    5
  32. suria
    3 reviews

    produk terbaik istimewa untuk si kecil

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2018

    Johnson baby bath ini sangat sesuai untuk si kecil kerana ia tidak memberi iritasi pada kulit bayi.produk ini menjadi pilihan saya sejak kelahiran ank pertama sehingga sekarang

    5
  33. wahida30
    6 reviews

    AMAZING PRODUCTS

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    i love that this product didn’t irritate my baby’s skin. It has a little faint smell to it but it goes away after a while. it bubbles up easily and every bath turns a little play time because my little 1 year old loves taking bath. also, it comes with a lot of variants which is amazing!

    5
  34. Cxcxopxh90
    3 reviews

    All in one ❤

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Produk ini sangat memudahkan saya untuk mengendalikan anak saya yang masih kecil dengan kesuntukan masa yang saya ada. Dengan hanya satu produk ini sahaja cukup untuk di bawa ke mana-mana. Selain itu, bau nya yang sangat wangi, tidak memedihkan mata bayi dan juga melembabkan kulit merupakan kunci terbaik saya memilih produk ini. Anak saya sangat menikmati waktu mandi nya dengan seronok dan saya akan sentiasa tetap dengan produk ini selamanya ❤

    5
  35. Huskar69
    3 reviews

    Very recommended

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Johnson baby the best product in the world
    the pure ingredient. I have been using these for years for my family.me and my family love johnson baby. Wont use other products anyway.

    5
  36. Huey Ting
    1 reviews

    我孩子的首选沐浴露

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    我孩子的首选沐浴露。非常方便,从头发到身体,1罐就搞定。而且孩子们非常喜欢。清洗完毕后不会黏腻,还有淡淡的清香。赞。

    5
  37. Esther72
    2 reviews

    Best body wash for baby or adult of sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    I very like this body wash .I shower cannot without this if i change another brands body wash my skin will start to itchy .I very suggest people who skin very sensitive can try to use this body wash.This body wash was not so much chemical so perfer to skin sensitive or baby .

    5
  38. Sobana18
    2 reviews

    Its alright

    3 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    My baby has sensitive skin so startrd using this product on her. It dis not help with the peeling skin and also leaves a soapy feel after rinsing off the soap.

    3
  39. Muhammad Hakim
    3 reviews

    Pilihan terbaik untuk bayi

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2018

    Baby johnson memang terbaik! Bau sabun dia memang wangi tetapi selepas dibilas dengan air masih lagi kesan melekit sikit tetapi overall 4/5 rating! Jadila pilihan yang bijak. Baby pun suka hehee

    4
  40. wmridzuan82
    3 reviews

    Trusted Product

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Good quality product for my kids. No harm to skin and my kids really love to use everyday. Smooth for my infant also.

    5
  41. janiceniajane10
    6 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    I have never had a problen with it, i really love this product. This product didnt irritate to my baby skin, faint smell. Reasonable price and still using this product till she turns 1

    5
  42. Fieda8254
    1 reviews

    Great baby product

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    I used this for my baby. It really cleanse his skin wothout drying it, great scents and worth the money.

    5
  43. Ita Fukada
    6 reviews

    rasa bersih

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    sy selalu gunakan mandian ni utk anak sy. dari yg kecil hingga dah sekolah. mandian yg mudah, wangi dan rasa bersih.

    5
  44. Ky Leng
    3 reviews

    Easiest and best

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Have been using this baby wash for some time. Very mild and fragrant too. Very convenient during travelling and suitable for all age. Sometimes, even mummy and daddy will be using it.

    5
  45. 红薇 林
    3 reviews

    Gentle to new born

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Good to use. Very gentle for my baby. Nice smell.

    4
  46. adlieafiq41
    3 reviews

    Good Product

    3 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    I believe this is the best and safest product for a baby. It is kinda natural and light to the baby skin. I think that there is no other product can match this product.

    3
  47. Ivy Kwong
    6 reviews

    Travel Buddy

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    I always use this product for my baby during travel. It’s easy to bring and 2 in 1. My baby skin feel soft and clean after use it. It would not irritate my baby eyes as it has a mild pH. My baby really smells good after bath. I love to use it for my baby when we stay outside.

    4
  48. HaFiZeaN37
    9 reviews

    good & smell good

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    been usingfor my kid from baby until present(2yrs old ).

    4
  49. Hariz Majid
    3 reviews

    Mandian seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Memilih sabun dan shampoo untuk si Kecil yang baru lahir tentunya tidak boleh sembarangan karena kulitnya masih sensitif. Untuk itu, pilihlah shampoo dan sabun khusus bayi yang bebas dari Natrium Hidroksida (NaOH) yaitu soda api. Hal ini agar kulit bayi yang sensitif tidak cepat kering dan tetap terjaga kelembapannya. Selain itu, Ibu juga dapat memilih shampoo khusus bayi yang dapat digunakan sebagai sabun yang memiliki kadar pH seimbang dan tidak pedih di mata

    4
  50. sharontwin232
    3 reviews

    The best bath product for babies

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    When it comes to bath product for my baby, there’s no other for me but Johnson’s No tear head to toe wash. This is a long standing product that is proven best for babies skin. It’s really gentle and after washing, my baby ‘s skin feels clean, silky and smooth.

    5
  51. liafiqah0327
    3 reviews

    sebab kena guna

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    body wash ini sangat membantu baby yang di luar sana kerana body wash ini boleh membantu melembutkan kulit bayi terutama bagi baby yang mempunyai allergy.. body wash ini sangat sesuai untuk baby yang mempunyai allergy kerana kandugannya tidak ada yag bleh membuat tersebut allergy. oleh itu saya mengesyorkan semua ibu bapa membeli baby wash ini.

    5
  52. Elainechew98565
    3 reviews

    Baby bath

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Very good for baby skin and no allergy

    4
  53. Caryn Wee
    3 reviews

    Valueable

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Nice and good smell after usage. Easy for mummy coast 1 bottle for all

    5
  54. Aziana Ismail
    3 reviews

    Top-to-toe

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    The title says it all. It is a top-to-toe wash for infants. The smell is very refreshing and addicting as well. I use it everyday on my kids as I only need one product to give them a bath.

    5
  55. Azizah Amirhamzah
    19 reviews

    Bagus untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Jom guna syampu ini. Ia bagus untuk anak2 anda dan satu keluarga juga. Tak pedihkan mata anak2 anda. Bau nya yang wangi sangat sesuai untuk satu keluarga. Jom dapatkan di pasar raya yang berdekatan dengan anda.

    5
  56. Yumie222785
    6 reviews

    milder than any baby wash

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Johnson’s Top-To -Toe Baby Wash is the one that offer 2-in-1 benefits and within budget. i am continuing to use it for my son head and top-to-toe for his body and face. As the top-to-toe to bottle says that its milder than any soap. Its true that its milder than any soap including Johnson’s baby soap.

    5
  57. Sunyoe34
    3 reviews

    Good product!

    4 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    I like the smell and I will everyday use for my son

    4
  58. Kingz36
    3 reviews

    User review

    4 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    My baby’s skin is totally like me..Dry..Nt smooth enough..After recommend by friend, I try to using Johnson baby…Wow…Amazing changes appear on my baby’s skin..Thank you Johnson baby..

    4
  59. Marozini49
    7 reviews

    Satu Mandian, Seluruh Badan

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Semenjak menggunakan mandian Johnson Baby ni, kulit anak saya makin hari semakin lembut, tiada masalah kulit sensitif, dan ianya wangi sekali. Yang paling penting, 1 jenis ni dah boleh guna untuk seluruh badan dari kepala ke kaki. Ianya memudahkan untuk di bawa ke mana-mana seperti travel.

    5
  60. AsryMansor43
    5 reviews

    Mandian yang melembutkan kulit

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Saya suka memandikan baby saya dengan mandian Johnsons baby ini kerana mandian ini sangat lembut pada kulit baby dan sangat sesuai untuk kulit bayi yang masih baru dilahirkan.mandian ini juga tidak memedihkan mata bayi apabila digunakan pada rambut.

    5
  61. Goldenyap93
    3 reviews

    Good for my baby boy

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Been using this since the first of my baby come to this world .
    No need to separate just one bottle.combine from hair wash toe to body easy and protective. Go to travel also no need to bring so many things just 1 bottle for him .
    My baby boy same with me very easy allergy and itchy if the product no suitable to bath. Been try to change others but still this product is the best for him .
    Will continue with this product . ❤❤

    4
  62. Marysiasimbui73
    5 reviews

    Wangiannya tahan lama

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Sejak baby lahir sy sudah mula menggunakan jhonson baby top to toe.jhonson top to toe sangat sesuai untuk baby sy berbanding dengan sabun yg lain.wangianya lembut dan tahan lama,ia jg sesuai utk kulit baby yg sensetive.

    5
  63. ermyzaerien01
    19 reviews

    Mandian yang tidak memedihkan mata

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Baby saya sangat sukakan Johnson baby top to toe wash kerana mandian ini dapat memberikan kelembapan semulajadi terutama pada bayi yang baru dilahirkan kerana kulit bayi sangat sensitif..mandian ini tidak memedihkan mata bayi membuatkan anak-anak saya tidak takut untuk digunakan pada rambut..sangat wangi,lembut dan tahan lama..cuba lah..

    5
  64. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash antara brand yang terkenal sejak dari saya kecil.Mengandungi bahan semulajadi asas kepada mandian secara natural.Kulit terasa lembut seperti bayi dan kini anak saudara saya pun menggunakan johnson baby top to toe ini.Saya beli di Pasaraya Ria Mart dan mudah dibawa kemana mana sebab dia memberi keselesaan untuk kami sekeluarga.

    5
  65. norhayati17
    10 reviews

    Johnson Baby Halus Dan Menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    saya mula menggunakan Johnson Baby Bath untuk kegunaan bayi saya dan mendapati kesannya pada kulit bayi saya amat lembut dan ianya berbau harum serta menyegarkan. produk ini amat sesuai untuk bayi saya kerana ianya tidak memedihkan mata dan tidak meninggalkan kesan kegatalan dan sebagainya.

    4
  66. Pn Sue Sofia
    14 reviews

    Mandian kegemaran sekeluarga

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Saya menggunakan johnsons baby semenjak dari anak sulung saya..sangat suka kerana buihnya yg lembut..haruman yang nyaman.lembut pada kulit bayi.sekarang saya menggunakan untuk anak ke dua saya

    4
  67. judyyeo41
    3 reviews

    节省的产品

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    只需要一罐就可以从头洗到脚,很柔和的产品,不会刺激到宝宝的肌肤,也不会刺激到宝宝的眼睛流眼泪

    5
  68. Amniza8273
    3 reviews

    Wangi dan jimat

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Menjimatkan. Beli satu boleh guna seluruh badan.. very gentle to baby and affordable to families. Preserve and present baby smell. Tidak melekit, mudah dicuci dan yang paling penting, satu family boleh pakai..

    5
  69. Wxyee93
    4 reviews

    Love it!!

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    I Love to use it for my child! I only use this shampoo for my kids!
    Top to toe , one bottle for all my needs! Good smell and gentle for baby skin!!!

    5
  70. Put3yash76
    6 reviews

    Segar

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya mengesyorkan sabun mandian ini kerana ia sangat wangi dan segar. Ia juga boleh menggunakan seluruh badan bayi. Tidak perlu membeli berasingan shampu dam mandian. Kulit menjadi lembut dan licin

    5
  71. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Mandian seaktu kanak kanak menggunakan JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash. Walaupun telah dewasa, kami masih menggunakan johnson baby top to toe wash sebab tak boleh nak tinggalkan dengan keistimewaannya. Kulit terasa lembut seperti bayi dan kini anak saudara saya pun menggunakan johnson baby top to toe ini.Harum semerbak.Terbaik.

    5
  72. Diana Ping Ping
    3 reviews

    TOP TO TOE WASH

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    my baby very like this product , since it free tear . everytime when he bath , he will.request me do the bubble for he , because this product is soft and quite a lot of bubble . 1 bottle can use for 6 months ,it economic and save cost .

    5
  73. Dewi Shukri
    1 reviews

    Sangat suka!

    4 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Anak saya ada eczema, baby Johnson Head to toe memang sangat lembut Dan sesuai untuk kulitnya yang sensititif. Jimat Dan mudah untuk dibawa kemana-mana juga.

    4
  74. Roon04
    3 reviews

    Sesuai untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Anak2 saya mempunyai kulit yang sensitif dan mudah kering. Dari kebanyakan jenama, Johnson baby top to toe paling sesuai dengan jenis kulit mereka dan harga pun berpatutan. Saya telah gunakan dari hari pertama mereka lahir hingga ke peringkat kanak-kanak sekarang.

    5
  75. JAMIE32
    18 reviews

    MANDIAN LENGKAP HANYA 1 BOTOL

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Saya suka JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash ini kerana ia merupakan mandian yang dirumus khas untuk tidak memedihkan mata bayi saya. Selain itu, ianya boleh digunakan dari kepala hingga ke kaki. Saya hanya perlu menggunakan satu jenis mandian sahaja. Sungguh mudah dan menjimatkan wang.

    4
  76. yvonneting28
    1 reviews

    Baby bath Johnson top to toe

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    My baby since born is use this baby bath. He love it so much. This product good for skin care. Love it so much.

    5
  77. snloke3191
    16 reviews

    Geng !!!

    4 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    My kids and I like the product very much.. especially is for kids – no more tear and enjoyed bath time very much !!

    4
  78. Angel Ying
    6 reviews

    my baby love it so much

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    i have been using johnsons brand since i was a baby. and now i am continuing to use thia brand for my kids. the best part is..its all in one, from head to toe..so its definitely easy for travelling foe travellers like me.

    5
  79. Fyza Dani
    34 reviews

    Mandian hebat untuk Si Manjaku

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Sebagai ibu saya memilih produk mandian yang bagus dan wangian yg hebat untuk si manja.Dengan buihnye yg banyak…totally prefect…Dari first baby guna produk johnson’s baby…hingga anak no 4…Loves it

    5
  80. Sweetie93
    3 reviews

    Mandian yang sempurna

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Saya mengunakan Johnsons Baby Top-to-toe kerana ia formula membersih secara kseluruhan dan mengekalkan kelembapan semulajadi utk kulit …serta memberi kewangian slepas menggunakannya

    5
  81. yy123427
    3 reviews

    Love the smell

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I use this product for myself as this product is mild for any skin. It is good for not only babies, but adults as well. It leaves your skin moisturised and smooth after using it. The smell of this shampoo is lovely and not too strong.

    5
  82. noratikah63
    10 reviews

    sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    sejak anak saya menggunakan johnson baby wash head to toe ni saya tak perlu risau lagi nak beli shampoo dan sabun badan secara berasingan. Hanya guna johnson baby wash ni dah lengkap dari kepala sampai ke kaki tak payah nak pening kepala nak beli shampoo asing asing. Lagi satu yang bestnya ia tak memedihkan mata. Sangat sesuai kalau guna kat baby.

    5
  83. dreen89
    12 reviews

    Easy Johnson "All in One"

    4 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    As mother of 5, Johnson head to toe shampoo is my choice. From newborn to my 10 yrs old boy prefer it. Very convenient and everybody love it.

    4
  84. Travel lite

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    As me and my husband are avid traveller. We prefer to bring our 8 months old son wherever we go. Packing for toilettries is a battle because we need to bring both me and my husband stuff. Johnson head to toe is perfect for the travelling junkie like us. and it kept him smelling and nice and fresh all day long.

    5
  85. inas4263
    3 reviews

    whats on my mind

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    i have been using johnsons brand since i was a baby. and now i am continuing to use thia brand for my kids. the best part is..its all in one, from head to toe..so its definitely easy for travelling foe travellers like me.

    5
  86. ayuelieyza17
    11 reviews

    bau yang sangat menyenangkan

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    saya telah menggunakan johnsons baby top to toe wash sejak anak saya yang pertama. ap yang saya suka tentang ia ialah ia mempunyai bau yang sangat menyenangkan hatta menggunakan dalam amaun yang sedikit ia mampu membuat anak saya masih wangi. ia juga tidak memedihkan mata serta sangat menjimatkan.

    5
  87. Siti III
    3 reviews

    best dan jimat guna

    4 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Bila guna ni tak perlu lagi nak sibuk beli sabun dan shampoo berasingan.

    Beli sahaja 1 item ni dah siap dan jimat.
    Jimat duit, jimat space sebab saya kerap travel.

    4
  88. Farra Azizan
    5 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ *****

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    sangat2 suka dengan bau JOHNSON’S® baby top-to-toe™ nie…. produk baby JOHNSON’S® memang jadi pilihan untuk saya….

    5
  89. Nor Hashima Nyan
    5 reviews

    sesuai untuk anak sya

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    sangat best..wangi tangan pun lembut…

    4
  90. Syazwana51
    6 reviews

    Wangi dan Jimat

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Bau Johnson Baby wangi dan terasa sangat lembut apabila di sapu pada kulit. Saya sekeluarga sudah sememangnya pengguna setia produk Johnson dan menggunakan produk Johnson baby buat si manja saya sudah menjadi tradisi buat keluarga kami. Lebih jimat pula kerana Johnson baby Top to Toe ini boleh digunakan sebagai syampu rambut dan juga sabun badan. Sesuai dengan namanya, anak saya boleh guna dari hujung rambut hingga hujung kaki.

    4
  91. wyting11238
    6 reviews

    Such a good product

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Johnson baby wash top to toe was good for baby
    All my nephew also use it till now..

    5
  92. arjuna880984
    18 reviews

    The best body was for my kids

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    I always loyal with johnson product. Johnson is one of the best product for kids. My kids dont want to shower if not using this body wash. Smells nice and make your baby skin soft too.

    5
  93. SuiLin Jauding
    3 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    sangat best..kulit bayi rasa lembut dan wangi.

    4
  94. Edora4753
    1 reviews

    Whole family use

    4 out of 5, reviewed on January 24, 2018

    Mmg satu keluarga guna sabun ni….dah la harga agak murah….lembut je kulit bila pakai

    4
  95. Shenny83
    3 reviews

    Johnson any top to toe

    4 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Yes
    My son loves it so much
    Skin smooth like silk
    Good fragrance

    4
  96. slex888881
    3 reviews

    trusted

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    I use it since my child life. I am using it also for both of my sons. it is nice and no elergy elements.

    5
  97. ahsha96
    20 reviews

    Johnson top to toe is the best

    4 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Since my 1st child to 3rd child I have been using this. Its a must for a newborn baby. My all time trusted product. Thank you 🙂

    4
  98. Faaaaarara09
    11 reviews

    Powerrrr!

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Silap saya sebab belikan anak sabun niiii. Buat anak taknak keluar toilet ? sebab wangi kata dia. Anak saya kulit sensitive tapiiii alhamdulillah sabun ni ok kat dia. Harga pun cun. Walaupun dia tuang banyak2 mummy still dapat jimat! Hihi

    5
  99. Eris B Clarance
    3 reviews

    My fav !!

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Haaa yang ni memang favourite saya ! Saya boleh guna untuk kids dan juga untuk diri sendiri . Sebab baunya memang harummm dan sedap… sekiranya kulit ANDA kering, ANDA kena dapatkan yang ni.. mcm saya kerja office , dan aircond memang sgt Sejuk dan buat kulit jadi kering, so saya memang akan pakai yang ni je agar kulit jadi lembap ..

    5
    1
  100. Fadhil Abdullah
    4 reviews

    Kulit lembut dan wangi

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Tak perlu dipertiksikan lagi Produk johnson amat sinonim dengan produk baby. Bau yng harum dan melembutkan kulit baby. Tak pedihkan mata

    5
  101. ameera72
    3 reviews

    Kulit bersih dan wangi

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Anak saya yang berusia 2 bulan pada awalnya memakai sabun mandian bayi jenama carrier junior. Kualiti produk agak wangi namun menyebabkan kulit anak saya jadi kering dan rambut agak kasar. Dan apabila saya mencubai sabun mandian Johnson baby top to toe saya mendapati anak saya menjadi segar dan wangi, kulit bersih tak kering dan rambut kembali halus dan cantik. Ini adalah pendapat saya dan pada ibu diluar sana boleh la mencuba 😉

    5
  102. hamira90
    11 reviews

    wangi

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    bau yang wangi dan harum setiap hari

    5
  103. Zia Azila
    3 reviews

    Wangi dan melindungi

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sebagai seorang ibu yang baru merasai pengalaman menjadi seorang ibu.. Saya mestilah nak beri yang terbaik untuk baby saya.. Beberapa bulan sebelum tarikh jangka, biasalah saya dan suami shopping barangan baby, dan saya memilih johnson baby from top to toe.. Asalnya nak jimat sebab ye lah mandian dari kepala sehingga kaki lah katakan.. ?, tapi setelah menggunakannya, saya jatuh hati dengan mandian ini kerana ia memberi kelembutan dan kelembapan pada kulit baby saya, membuatkan saya lebih gemar dan kerap cium baby sebab geram kulit dia lembut sangat.. ?

    5
  104. Nur Sa'adiah
    9 reviews

    Anak wangi dan kulit lembut

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Saya suka sgt gunakan bby johnson.. kali pertama melahirkan anak first,pihak hospital bagi mndian ni .. dan pertama kali gunakan kulit anak lembut dan wangi… suka sangat… saya bagi 5 star

    5
  105. Raynne10
    2 reviews

    Special for my little one

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I use this product starts on born the baby , my baby and I hv sensitive skin issue, so I try it and feeling fresh and the skin is smooth, no allergic with this product, ❤️ it ,like it and always suggests to my friend also

    5
  106. Mohd Fadli
    3 reviews

    Bagus untuk semua

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    saya menggunakannya kerana kulit sensitif dan sesuai dengan saya. juga menjimatkan kerana boleh juga digunakan sebagai shampoo. anak-anak juga sukakannya kerana baunya.

    5
  107. 没有 人
    15 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I HV been using this as a child and now I’m using it to bath my children , always like the scent of it and makes the baby skin more fairer and smoother , like it the most among all those products outside

    4
  108. syanaz12375
    3 reviews

    all in 1

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Kulit baby saya lembut bila saya guna top to toe ini.bau pun wangi dan segar.ianya tidak memedih kan mata.yang penting all in one sebab tak perlu guna syampu rambut then syampu badan…

    4
  109. Babyliyana26
    2 reviews

    My baby love it

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Ia melembapkan kulit bayi saya. Lembut je rasa. Wangi and takde chemical. Baby pun tak pedih mata kalau terkena mata sabun tu. Senang nak bawak mana-mana bila travel. Baby saya wangi sangat and saya rasa cium2 je hehehe. Harga pun berpatutan. Tak membebankan. Biasa je. Untuk anak apa salah nya kan. As long as baby grow as a healty baby. That was enough for me

    5
  110. mommacare72
    3 reviews

    worth it.

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Head to toe applied using only a bottle. Moisture skin with great smell. worth it!

    4
  111. Nadieya Nawi
    3 reviews

    Loved it !

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    i loved it because its very moisturiser. And the smells just suitable because always reminds me of newborn.

    5
  112. Harraz Qarizh
    4 reviews

    Pilihan utama

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Dari anak baru lahir ,sampai hari ni dah setahun. ,masih mengunakannya , lembut , wangi . Kulit bayu sentiasa rasa lembut & lembab

    5
  113. J&J head to toe

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I’ve been using this product for my 2 kids and they absolutely love it. Especially when travelling, it so easy to bring just one small size bottle. No need to bring so many bottles for bath or shampoo.

    5
  114. Catherine Kiu
    2 reviews

    很好的产品

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    三个孩子都在用这个baby bath shampoo. 很温和,不刺激眼睛和皮肤。

    5
  115. hazim120598
    2 reviews

    Mandian Bayi Terbaik Pilihan Ibu Bapa

    5 out of 5, reviewed on December 19, 2017

    Johnsons Baby Top To Toe Wash selamat digunakan dan mata bayi saya tidak pedih kerana produk ini mesra bayi. Produk Johnsons Baby Top To Toe Wash produk yang lengkap dan menjimatkan kerana boleh digunakan untuk bayi dari hujung rambut hingga hujung kaki. Ibu bapa harus memilih produk ini kerana bauan yang tidak terlalu wangi dan menyenangkan, disamping menjimatkan kos barang mandian.

    5
  116. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Lembut pada kulit

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Anak saya menggunakan mandian ini dari bayi dan sehingga sekarang. Saya sukakannya kerana teksturnya yang lembut kepada kulit, kulit bayi sangat lembut dan nipis, mandian ini memang sesuai untuk mereka. Di gunakan dari kepala ke seluruh badan, ianya memang menjimatkan.

    5
  117. Elia Laily
    6 reviews

    Mandian utk sikecil..

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Mandian yang memberi kelembapan utk kulit sikecil agar lebih selesa dan ceria..

    5
  118. Ida Anum
    42 reviews

    Produk yg dipercayai

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Salah Satu Produk yg slalu Saya guna utk mandian ank2 sy.. Kerana ia Tidak memedihkan Mata Dan bau nya yg sangat wangi..

    5
  119. Shahrul64
    164 reviews

    Pilhan terbaik untuk bayi saya

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Produk johnson’s baby topto toe ini menjadi pilihan terbaik keluarga saya bagi menyambut ahli baru. Ia tidak memedihkan mata. Baunya yang sungguh lembut. Saya suka gunakan produk ini untuk anak saya. Tidak terlampau berbuih. Hanya perlu guna sedikit sahaja. Memang menjimatkan. Baunya kekal lama pada kulit bayi. Sesuai untuk bayi yang baru lahir.

    4
  120. faye_fong83
    1 reviews

    经济又好用

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    从我孩子出生用到4岁还是用它,物超所值。不会太香,又很柔滑。可以从头洗到脚,非常方便。

    4
  121. HussinAnna25
    50 reviews

    Mandian bayi 2dalam1

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Sejak bayi saya lahir memang jenama ini menjadi pilihan saya, saya telah mencuba mengunakan johsons baby top to toe memang sangat berpuas hati kulit bayi saya sangat lembut ,wangi dan yang paling penting tidak memedihkan mata bayi saya.sangat senang untuk di bawa travel hanya satu botol untuk kegunaan seluruh badan,memang jimat.

    5
  122. owengtang59
    82 reviews

    香香也滋润

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    我小时也是用这牌子的产品,到现在就用在我侄儿身上,我侄儿每次用时和用后都很高兴,也香香的,也很滋润,真棒!

    5
  123. Aishah Norjamaeyah
    88 reviews

    2 dalam 1

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Saya guna mandian 2 dalam 1 ni untuk anak-anak saya. Selain ia wangi dan tidak memedihkan mata ia sungguh mudah bagi saya. Fungsi 2 dalam 1. Boleh guna untuk kepala sampailah ke kaki. Tak perlu asingkan syampu dan sabun untuk mandi. Kalau bawa berjalan pun senang. 1 bekas sahaja letak dalam beg. Jimat ruang dan tempat.

    4
  124. Izzam Amir
    1 reviews

    Mandian terbaik utk si kecil kesayangan anda

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Mandian bayi yg lembut & wangi. Menjadi pilihan pertama saya dan juga isteri utk anak anak kami. Kami dapat lihat anak anak kami sangat selesa & sangat seronok setiap kali menggunakannya semasa mandi. Mungkin kerana aromanya yg wangi & lembut dan boleh dipakai keseluruh badan dari hujung kaki ke hujung kepala. Boleh juga digunakan oleh orang dewasa kerana saya juga kadang kadang menggunakannya.

    5
  125. hamira90
    11 reviews

    wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    mandian harian anak saya, wangian dan kelembutan yang terselah setiap hari

    5
  126. NurulDeng08
    470 reviews

    Dengan teknologi "no more tears" yg lebih selamat utk bayi

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Mandian pilihan saya sejak dari dulu.Sangat tertarik dgn baunya yg lembut & berbau seperti bayi.Lain dari jenama mandian bayi yg lain.Sangt jimat kerana boleh digunakan sbg mandian & syampoo sekaligus dlm 1 botol.Mandian johson baby ni mmg sgt bnyak berbuih,picit sikit pun dh bnyk buih.Ia mmg melembut & melembapkan kulit bayi saya.Tidak meninggalkan iritasi pada bayi & mudah digunakan dengan teknologi no more tears yg x meninggalkan kerengsaan pada mata bayi bila digunaka.Harganya sgt berpatutan utk dibeli.

    5
  127. Nurul Ain Shaari
    32 reviews

    Pengguna Setia

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    saya adalah pengguna setia produk keluaran johson’s ni… dari anak pertama dan pilihan saya untuk mandian adalah johson’s baby top to toe.. kerana senang 2dalam satu…start dr atas hingga ke bawah… hanya guna satu sabun… dengan adanya Johson’s Baby top to toe ni anak saya sentiasa bersih dan wangi, dan susah utk dapat penyakit kulit disamping kulit ank2 saya sentias lembut dan gebu… terima kasih johson’ and baby.

    5
  128. RenNurfatihah50
    137 reviews

    Baby's bathing companion

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I used this on my three kids since they’re babies and still on today. It’s soft and light on skin.The smell is great and easy to rinse when I applying on their hair..

    4
    1
  129. Nor Othman
    1343 reviews

    As a mother I loved this for my baby

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Love this soap used it for all my babies. It was gentle o there skin and eyes. When done with baths I loved to snuggle them, they smelt so fresh. Made the babies so in so soft. I always would lotion them up to with johnson baby lotion

    5
  130. Bella Anies
    17 reviews

    It comes in handy especially when travelling.

    4 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    This is always in my kids back pack as it comes in travelling pack. It comes in handy as I wouldn’t have to bring shower gel and shampoo in a different pack. It is head to toe wash so I just need a bottle to makes my life easy. It smells great and worth every penny.

    4
  131. Efiza Kman
    38 reviews

    Pilihan utama

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    Mandian yang sentiasa menjadi pilihan utama saya dan suami untuk bayi kami. Baunya yang sangat harum dan tidak melekit pada badan bayi menjadi faktor utama kenapa saya sangat sukakan mandian ini. Mandian ini juga mudah didapati dimana-mana pasaraya atau kedai runcit.

    5
    1
  132. rosnah07
    177 reviews

    bagus

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Top to too sangat selamat untuk bayi yang baru lahir kerana kulit mereka sangat lembut dan sensitif.lembut dan menyegarkan kulit bayi.top to too juga tidak terlalu banyak buih dan tidak pedihkan mata.yang penting mudah dibawa kemana saja.

    5
  133. Hafiz30
    11 reviews

    Harga murah dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Disebabkan ekonomi keluarga yang kurang stabil, saya sememangnya mencari produk yang murah dan dalam masa yang sama tetap berkualiti untuk bayi saya. Sehingga sekarang, saya masih menggunakan produk Johnson Baby Top to Toe. Bukan sahaja dapat berjimat, tapi wangian segar dari produk juga ini amat memuaskan. Kerana isteri dan bayi saya turut menyukainya.

    5
  134. IntanDzarina47
    29 reviews

    Rasanya Sungguh menyegarkan.

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Setiap Kali saya pakaikan baby saya Sabun Johnson head to toe baby ni anak saya sentiasa kelihatan gembira dan sungguh menyegarkannya..

    5
  135. Izzi73
    2 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ ini memang terbaik.
    Saiz yang kecil memudahkan saya bawa untuk travel.
    Baunya sungguh wangi dan tidak memedihkan mata anak saya.

    5
  136. Izzi73
    2 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™

    5 out of 5, reviewed on September 30, 2017

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ ini memang terbaik.
    Saiz yang kecil memudahkan saya bawa untuk travel.
    Baunya sungguh wangi dan tidak memedihkan mata anak saya.

    5
  137. Ales KoWt
    1 reviews

    Wangi dan sangat disukai oleh si kecil

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Mandian yang sangat wangi, sangat disukai oleh bayi saya.

    5
  138. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Anak suka, saya suka

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Anaka-anak suka sebab bau sedap dan tidak pedihkan mata, bila anak-anak suka saya pun suka kerja saya jadi lebih mudah sebab anak-anak tidak lagi takut untuk bershampoo malah sukakannya menjadikan saya mudah menguruskan mereka.

    5
  139. HaFiza AizZawa
    15 reviews

    Mudah dibawa untuk melancong

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Pilihan saya memandangkan tidak perlu untuk membawa barang mandian bayi yang banyak ketika melancong atau bercuti. Dengan mandian JOHNSON’S baby top-to-toe, bukan sahaja sesuai untuk bayi tetapi turut sesuai digunakan untuk seisi keluarga.

    5
  140. Nur Arina
    812 reviews

    Mandian bayi yang sangat harum

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Saya suka dengan bau dari mandian Johnson ini. Bau yang sangat lembut dan mampu menenangkan suasana. Baunya juga melekat pada tubuh bayi saya. Walaupun penggunaan sedikit sahaja, tetapi ianya mampu menghasilkan buih yang cukup banyak. Saya gembira bila melihat bayi saya gembira. Salah satu yang menarik perhatian saya ialah ianya tidak memedihkan mata bayi saya.

    5
  141. 溦溦 林
    473 reviews

    new born baby 用是最适合的

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash很温和给new born baby 用是最适合的,而且可以全身都可以洗的哦。

    4
  142. mizarifin91
    136 reviews

    jenama yang diyakini

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    anak buah saya majoriti guna jenama ni. formulanya sangat lembut dan selamat untuk kulit bayi. bau pula sangat wangi dan menyegarkan sehinggakan kadang-kadang saya sendiri pun turut menggunakannya

    5
  143. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Smells good and makes the skin soft.

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash smells good and suitable for the children as it is very mild and smells good. It makes the baby skin soft and smooth always which is highly recommend. The packaging is very nice and suitable to use anytime. It does not irritate the eyes and harm the skin. The price also reasonable and suitable for the baby as it works wonders. A very good product and most favourite product among mothers and babies.

    5
  144. Nurirah13
    364 reviews

    Haruman yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Barangan johnson top to toe sangat sesuai untuk bayi saya. Boleh di guna kan kepada semua peringkat umur. Ia tidak memedihkan mata. Sesuai untuk kulit bayi yang sensitif. Anak saya yang berumur 7 tahun juga amat menyukai mandian ini. Harga yang amat berpatutan kualiti yang terbaik.

    5
  145. Pivoine8658
    32 reviews

    JOHNSON’S baby top-to-toe wash

    4 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    My son using this top-to-toe since he is 2yrs old and I found out this baby wash is very practical and all in one for Bathing time. Of course I like the smell too.

    4
  146. NORIAH50
    19 reviews

    Jenama Yang Bagus untuk Baby

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Pakej mandian yang lengkap untuk si manja. Selamat digunakan, wangi dan kulit bayi maintain lembut. Tidak memedihkan mata dan terasa yakin untuk guna pada si kecil. Dari Kanak-kanak sampai remaja suka guna sabun ini.

    4
  147. jazlan59
    144 reviews

    Tak pedih mata

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Mandian ni memang bagus sebab bila memandikan anak saya,dia tak pedih mata.
    Kalau guna sabun lain mesti anak saya takut hendak mandi kerana mata pedih.
    Bau juga wangi,dan bagus untuk kulit anak saya.

    4
  148. leekahseng12
    323 reviews

    one shampoo for all

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    no more tear formula prevent my boy crying when I shower his hair.
    One shampoo from top to toe is very convenience for us, save space too!

    4
  149. Jieyfa Mh
    13 reviews

    Mandian pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Saya mengunakan johson baby sejak anak saya dilahirkan. Sampai lah da setahun umur my little princess. Bukan sahaja wangi tapi sangat lembut dan segar sepanjang masa. Anak suka ibu gembira. Tq johnson baby tak pernah mengecewakan.

    5
  150. Syera Syera
    137 reviews

    Caused dandruff

    1 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Tried this on my 6 week old baby . Prior to this I only ever used water. As soon as I used it he developed dandruff flakes all over his scalp. I gave this product a second go when he was 8 weeks old with the same result of a dry dandruffy scalp. I won’t be using it again.

    1
  151. LyaAkif
    11 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe wash pilihan saya untuk anak anak

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    JOHNSON’S® baby top-to-toe wash pilihan saya untuk anak anak .Sejak kecil mereka membesar bersama mandian JOHNSON’S® baby top-to-toe wash. Mereka sangat suka mandian ini kerana bau yang sangat wangi dan lembut pada badan dengan buih buih halus menjadikan masa mandi mereka saat yang cukup berharga .. Paling utama tak pedihkan mata .. Anak anak bila dah teruja mandi manda tak ingat mandian terpercik kat mata.. tapi dengan JOHNSON’S® baby top-to-toe wash saya tak perlu risau sebab ianya tak pedihkan mata. Anak anak sangat suka JOHNSON’S® baby top-to-toe wash.

    5
  152. deniseW28
    121 reviews

    Great smell!

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    I use this product mainly because I want to eliminate the need to buy shampoo and body wash for my kids. The 2-in-1 option works best for me and in addition, it smells fantastic! It’s a little soapier than most 2-in-1 and the suds leave their skin feeling a little soapy. Takes a little longer to wash but I still use it as my alternative bath wash for the kids.

    4
  153. Kellychan21
    502 reviews

    my kid's favourite

    3 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    The smell is nice and it can lasts for few hours after I shower my kids. The love the smell too. After shower, their skin is gentle and smell nice. The price is reasonable too.

    3
  154. Niki Tay
    996 reviews

    good for newborn baby

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    JOHNSON’S® Top-to-Toe™ Wash is the best for your newborn. It helps protect skin’s natural moisture – best for your newborn’s fragile skin, this is Dye-free, soap-free, and hypoallergenic. And the price also cheap recommend to all new born baby use it

    4
  155. SABUN BABY TERBAIK

    4 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    Senang dibawa semasa travel, boleh digunakan untuk shampoo kepala dan sabun manfian..halus digunakan untuk kulit baby

    4
  156. Siti Camillia Tony
    9 reviews

    ?

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Sangat berpuas hati dengan mandian baby johnson top to toe. Kulit bayi saya sentiasa lembut dan wangi..

    5
  157. Aikoaiko25
    1053 reviews

    很温和不刺激宝宝眼睛

    4 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    宝宝出生我就买这个牌子给他用了不错又便宜而且也很温和,不会刺激宝宝的眼睛,老招牌了所以觉得比较安全可靠的。

    4
  158. XueTing Cheah
    6 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    我的2个孩子从一出生就用这个沐浴露,很好很放心的使用。。。

    5
  159. Azyan12580
    55 reviews

    produk terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    Johnson Baby Top to Toe adalah pilihan yang terbaik untuk bayi saya kerana tidak menyebabkan keradangan kulit pada bayi saya. sangat mengagumkan.

    5
  160. Hazel Wong
    38 reviews

    我的首选Johnson baby

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    我的4个孩子从一出生就用这个沐浴露,很好很放心的使用。。。

    5
  161. stepsoh26
    65 reviews

    Head to toe for whole family

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Johnson is the only shower brand that my whole family using! Smell is good and after use skin smooth especially for my two little baby

    5
  162. sallyinlee93
    1006 reviews

    no more tears

    4 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Johnson & Johnson is a brand of body shampoo I have use when I’m a kids. I like their no more tears formula.
    So I buy this for my little one also.

    4
  163. sabarina37
    374 reviews

    Diuji secara klinikal

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Johnson’s® baby top-to-toe™ wash adalah pencuci dari bahagian atas hingga ke kaki bayi.Ia dapat melembapkan kulit dan melindungi kulit.Formula yang tidak memedihkan mata amat disukai anak saya. Bukan bayi sahaja yang guna malah saya ibu bapa pun menggunakannya.Diuji secara klinikal dan dermatologi dan JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash juga bebas paraben.

    5
  164. cikanot49
    6 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash is a must buy for parents

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    A must have for parents to use at home because it is top to toe bath wash! Smell so nice and my baby love it. Suitable for my baby and my baby skin getting smoother. I found it really convenient for me to travel as I only have to bring only one thing to pack as shampoo and body wash. Save space and time. Love Johnsons’s!

    5
  165. kockhong80
    56 reviews

    Tear-free baby bath

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I love to bath my kids with Johnson baby top-to-toe wash as it is tear-free product and it is paraben free which is safe for baby use. It is best for kids especially newborn’s fragile skin.

    4
  166. HaizanRaz64
    112 reviews

    Mandian satu badan

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Mandian satu badan yang tidak memedihkan mata..Sangat lembut dan wangi sesuai untuk kulit bayi dan kanak2..

    5
  167. Eugeniecyc
    31 reviews

    婴儿洗发沐浴露

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    我宝宝的肌肤较为敏感型,而这洗发沐浴露就可有效清洁她幼嫩的肌肤和头发。有无泪配方而且也很温和,不刺激宝宝还的眼睛,安全可靠。很喜欢它的味道,也很滋润。

    4
  168. Nezam Hashim
    30 reviews

    Bau tahan lama

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Mandian johnson ni kegemaran isteri saya. Lepas mandi dia tidak perlu pakai perfume kerana mandian johnson ni sudah membuatkan dia berbau harum. Malah baunya tahan lama. Kadang-kadang saya juga curi pakai mandian johnson ni sebab sukakan baunya yang sedap. Ia juga buat kulit rasa lembut dan lembap selepas mandi.

    5
  169. Sarah
    130 reviews

    Excellent Product

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Produk yang bagus untuk bayi dan menjimatkan. Boleh digunakan sebagai syampu dan juga sabun. Sangat suka dengan baunya yang lembut dan tahan lama. Recommended!

    5
  170. may576076
    92 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    I love this product because it is head to toe so it is convenient for me to bath with my child, no need to buy hair shampoo to wash hair! Besides the scent of this product is quite good to smell!

    5
  171. Syera Syera
    137 reviews

    dont like the squirt top

    2 out of 5, reviewed on January 30, 2017

    I feel like the squirt top is adult proof. I couldn’t get the lid to pop to open position, so i switched with the lid on the previous bottle we’d emptied. It’s annoying that the squirt top is ‘open’ when pointed slightly left, and ‘closed’ when turned slightly right. I’m always trying to get a squirt one-handed and can’t seem to do it, because it’s always at an awkward angle. And then the other day, the whole lid just randomly came unscrewed and fell into the bathtub while showering. I almost lost a whole bottle of shampoo. I love the product; I use it as body wash for myself as well as the kids; I wish the push cap wasn’t so frustrating.

    2
  172. Koo Yee
    7 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2016

    I have been a loyal fan for Johnsons product and I love this product. It Protect my kids delicate skin and gives her a good health skin care. No rashes and they love the smell as well. best part is you can spread from hair to toe and wash immediately. Easy to use, convenient and we love it.

    What I dislike is the feel a little sticky after washing on our skin

    4
  173. Koo Yee
    7 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2016

    I have been a loyal fan for Johnsons product and I love this product. It Protect my kids delicate skin and gives her a good health skin care. No rashes and they love the smell as well. best part is you can spread from hair to toe and wash immediately. Easy to use,convenient and we love it.

    What I dislike is the feel abit sticky after washing on our skin

    4
  174. Fiza Rahman
    20 reviews

    Wanginya JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash ni

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Produk johnson memang terkenal sejak dulu lagi. Bukan saja sesuai untuk bayi, tapi sesuai untuk semua golongan. Kulit rasa lembut bila memakainya dan baunya sangat harum. Cuma saya tak suka bila ianya agak melekit walau sudah dibilas.

    4
  175. busyra takiyudin
    30 reviews

    Sesuai untuk Si Kecil

    0 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Johnson adalah salah satu produk yang digunakan untuk baby dan ia sangat wangi dan lembut. produk ini bukan sahaja sesuai untuk baby malahan ia juga digunakan di dalam keluarga saya. harumannya sangat memukau. mudah dibawa kemana saja.

    0
  176. Fatimah Khaidir
    4 reviews

    Kerja mandikan anak menjadi mudah

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Johnson merupakan produk penjagaan bayi yang paling saya percayai. Dari mandian, bedak, baby oil dan banyak lagi. Apabila Johnson mengeluarkan mandian head to toe. Saya antara ibu yang paling gembira. Kerja mandikan anak menjadi mudah. Hanya 1 produk boleh di gunakan sebagai syampu dan sabun mandian. Haruman yang wangi berkekalan dan sabun yang lembut amat sesuai untuk kulit kanak-kanak.

    5
  177. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Johnson Baby Top To Toe Wash pilihan Cekgu Norazimah

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Jenama Johnson adalah pilihan terbaik untuk baby anda. CN gunakan Johnson baby top to toe wash untuk kedua-dua anak CN. Lembut untuk kulit baby dan CN suka baunya. Best cium baby tau !

    5
  178. Fadzi Razak
    20 reviews

    Bau Segar vs Sukar Dibilas

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Apa yang saya suka:
    1. Bau mandian Johnson Baby ini memang segar.
    2. Sabun mandian ini boleh dipakai oleh semua ahli keluarga
    3. Sesuai untuk dipakai sebagai syampoo dan juga sabun

    Apa yang saya tak suka:
    1. Apabila dibilas, rasa di badan masih melekit dengan sabun.

    Overall, saya suka dengan bau segar Baby Johnson Top to toe tapi saya tak kekal dengannya kerana sukar dibilas.

    0
  179. Pilihan yang bijak

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Untuk ibubapa saya amat mencadangkan produk ini kerana ianya produk lengkap untuk bayi anda. Ianya juga menjimat masa dan wang anda kerana ianya boleh digunakan untuk seluruh tubuh bayi kita, kulit bayi juga lembut dan tidak memedihkan mata.

    4
  180. Azlinda Alin
    12 reviews

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash Pilihan Azlinda Alin

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash antara brand yang terkenal sejak dari saya kecil. JOHNSON’S® baby top-to-toe™ wash mudah di bilas, tidak merengsa dan juga tidak pedihkan mata. Harga mampu milik

    0
  181. Wan Syahirah
    20 reviews

    Mandian kegemaran keluarga saya.

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Sejak kecil inilah mandian kegemaran kami. Walaupun telah dewasa, kami masih menggunakan johnson baby top to toe wash sebab tak boleh move on dengan keistimewaannya. Kulit terasa lembut seperti bayi dan kini anak saudara saya pun menggunakan johnson baby top to toe ini.

    5
  182. Nor Azilah
    2 reviews

    Mandian istimewa untuk si kecil

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2016

    Saya menggunakan johnson baby top to toe wash sejak kelahiran anak pertama. Ianya sesuai untuk digunakan bukan sahaja pada bayi tetapi juga pada kanak-kanak. Kulit bayi terasa lembut dan lembab.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...