Nestle MILO ACTIV-GO

Product Details

Tags: MILONestle

Breakfast is the most important meal of the day and MILO is what your child needs to get the right nutrients and energy to take on the day! MILO with Activ-Go™ has nutrients that are specifically designed with the combination of PROTOMALT®, 6 vitamins and 3 minerals. It gives your child the energy to go further and to stay active and alert!
With the natural goodness of milk, cocoa and malt, MILO with Activ-Go™ has the essential nutrients that every champion needs.
Ingredients & Allergen Information:
Malt Extract (Contains Barley), Skimmed Milk Powder (Cow’s Milk), Maltodextrin, Sugar, Cocoa, Palm Oil, Minerals, Vitamins. Contains Permitted Flavouring (Vanillin). All additives are of plant or synthetic origin.
Halal Certified by JAKIM

  1. sheryn
    3 reviews

    我的最爱

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    milo已经是我不能或缺的饮料~
    从7岁时泡在奶瓶里直到现在,每天一杯开始美好的早晨。
    出国打包行李时,milo是其中必备用品。

    5
  2. kwkt8557
    3 reviews

    Always my famous hot drink

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Fall in love with taste of milo, drink since i was young untill now.
    A cup of Milo in the morning always make my day 🙂

    5
  3. nikkopang08
    3 reviews

    A Day Start with Milo

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    Milo is very good to drink whether it’s serve it cold or hot. Every morning I will drink a cup of hot milo and two slice bread or biscuits, it will make my working day more energetic. I drink Milo since i am small and my family love it very much.

    5
  4. Ying37
    3 reviews

    I love Milo

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    As title said, I love Milo so much. I drink Milo since I’m small. Milo provide me energy and makes me full. Sometimes I have no time to finish my breakfast, I’ll choose to drink Milo.

    5
  5. Sophie35
    3 reviews

    Sarapan Kegemaran

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Milo adalah sarapan kegemaran saya. Saya menjadikan milo sebagai kegemaran sejak saya berumur 7 tahun. Sedap dinikmati sama ada dengan hidangan sejuk mahupun panas.

    5
  6. Karenhu70
    6 reviews

    好喝

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    每天的早餐都喜欢搭配喝milo,小时候很怀恋学校都有lori来,一路以来都是我喜欢的饮料

    5
  7. Afif68
    3 reviews

    Great product menjadi pilihan keluarga

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Pilihan nutrisi yang tepat. Matlamat sarapan yang sihat. Senang dan berkhasiat. Gaya hidup sihat #milodinosour

    5
  8. dwaghih14
    1 reviews

    Pilihan Mesti Keluarga Kami

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Milo…minuman Mesti kami sekeluarga khususnya tatkala sarapan pagi..milo kaw pilihanku..memberi tenaga, dan milo ais pasti dirasai enaknya,

    Milo dah abis..arini kita topup yg baru..

    4
  9. Yan Siang
    10 reviews

    Milo

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    One of the best nestle product, every morning my family drink it.

    4
  10. amizal98
    1 reviews

    MEMBESAR DENGAN MILO

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    salah satu produk nestle yang diyakini satiap golongan tidak kira tua atau muda. dari zaman kanak-kanak hinggalah ke dewasa pasti pernah melalui nya betapa sedap minuman coklat milo. walaupun harga pasaran sering naik dan turun tetapi tetap menjadi pujaan setiap golongan. malah setiap kali pergi ke kedai makan mesti nak order milo ais. minuman ini sangat berpegaruh.

    5
  11. Norshelawati40
    3 reviews

    kegemaran satu keluarga

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    minuman coklat yang tiada tandingan.Digemari oleh setiap lapisan umur dari kanak kanak sehingga golongan dewasa.Minuman sarapan wajib yang perlu ada di atas meja.digunakan juga dalam masakan seperti kek batik, kek span dan sebagainya..pilihan no 1 keluarga saya

    5
  12. Sya Zana
    6 reviews

    KEGEMARAN SEKELUARGA!

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Stok yang harus ada dirumah setiap masa. Minuman yang wajib setiap pagi untuk suami. We love it! Rasanya tetap tak dapat dilawan oleh perasa coklat yang lain. Milo memang berbeza. Ada daya tarikannya tersendiri. Even saya sendiri pernah mencuba pelbagai jenis minuman coklat atau malt yang lain, tapi akhirnya tetap kembali pada MILO! Memang best

    5
  13. Ayub81
    3 reviews

    Minuman pagi

    0 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Milo merupakan minuman kegemaran saya setiap pagi sebelum mumulakan kerja untuk kekal aktif sepanjang hari..

    0
  14. Ahmad Sharizal
    25 reviews

    MILO MINUMAN NO 1 KELUARGA

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Milo adalah minuman kegemaran kami sekeluarga.Bersarapan dan minum petang dengan milo amat menyelerakan.Mengandungi 6 vitamin & 3 mineral mampu memberikan tenaga dan kekal aktif sepanjang hari.

    5
  15. mohdrawi7842
    3 reviews

    Milo,minuman yang penuh dengan serat tenaga

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Minuman Milo ini rasanya manis biasa-biasa sahaja tetapi mempunyai zat-zat yg sungguh berkhasiat untuk tubuh badan Kita.Boleh diminum begitu sahaja atau Cicah biskut,roti..Saya suka Cicah roti gardenia dengan air Milo no..Memang best…

    5
  16. wongyuanhong23
    3 reviews

    Milo, energy consumer every day

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    Milo has a nice taste and the sweetness is just enough for everyone.My family and I drink it everyday to start a nice day.I strongly recommend this coco drink for the students who need to go to school everyday.

    5
  17. 敬倫 林
    2 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Saya jadikan milo sebagai sarapan pagi saya sebab sangat tasty dan harga tidak mahal.

    5
  18. evimei7971
    10 reviews

    给力?

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    儿子说,每天都要和喝milo才去学校,因为milo会给他能量,在学校跑很快。(我心里在想,你去学校是读书还是跑步呢?)

    5
  19. Syam98615
    7 reviews

    Milo pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Milo minuman yang sesuai untuk saya kerana ianya membekalkan tenaga kepada saya dan membuatkan saya kekal aktif sepanjang hari

    5
  20. KaiXiang Tan
    3 reviews

    Great choice!

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    5 out of 5! Great selection for kids! They will definitely like to have it everyday! I love it!

    5
  21. regine
    6 reviews

    每日早餐饮品

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    每天早上都会喝,从小喝到大。早上喝一杯就能让我产生饱足感,有时候也会配上饼干来一起享用,更好喝。

    5
  22. Fiqa1816
    6 reviews

    Milo bekalkan tenaga!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Everyday in the morning I will have this milo drink as breakfast. Whenever I’m in rushing to go to class I will drink this first to keep me energized throughout the day. Milo bekalkan tenaga! ??

    5
  23. nani026208
    3 reviews

    Minum Milo Anda Jadi Sihat dan Kuat

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    This drink…without it, i am incomplete. Just bought 2 of it yesterday. Packed of nutritions and it’s very yummy. It smells so different from any other cocoa/chocolate drinks. The taste? Well widely known..it’s the best. I just add hot fresh milk and voila.. best and perfect chocolate drink for my busy day. It also makes a perfect snack by just eating it straight from the tin ?. I know most of us do that too. My kids love it so much they even request it to bring a bottle of milo to school. Economically, it’s worth to buy. You can even buy a small one for only rm4.80 (depends on shop). One of the best product-to-have on “raining season”
    Minum Milo anda jadi sihat dan kuat ??

    5
  24. Missbeth45
    4 reviews

    WAJIB ADA MILO

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Milo untuk saya bukan sekadar untuk sarapan pagi. Bila masa rasa nak makan snack mesti buat milo. Di ofis pun simpan satu botol milo untuk minum petang. Malam sebelum tidur wajib minum milo baru selasa tidur

    5
  25. ooichunxi74
    3 reviews

    Breakfast for most Malaysian

    4 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    I think Milo is the most favor breakfast for most Malaysian. Even me also one of them. Everyday morning I will drink a cup of Milo before getting to work.

    4
  26. Ching She
    4 reviews

    从小到大家里最信任的饮品!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Nestle 的Milo是我从小喝到现在的。婴儿时期我就喝milo,不怎么喝奶粉。现在上了大学也都喝milo当早餐,耐饱,而且喝了会充满活力和能量,这不是說說的!比起可可,更喜欢milo。

    5
  27. 20088493
    5 reviews

    Minuman Utama kami sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Minuman Utama keluarga kami.. Kalau makan kat luar pun akan order milo.. Sedap ?

    5
  28. samwong8623
    3 reviews

    Milo is good drink

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    从我小孩子的时候妈妈已经开始买milo给我喝了,我还爱喝milo因为它味道很好喝。

    5
  29. Deela18
    6 reviews

    Favourite Drink

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    This is my must drink water. I drinks it almost everyday since it gives me energy really quick and also helps in reducing hunger feelings when I’m busy and can’t eat at the moment.

    5
  30. erriolwinter68
    4 reviews

    The most amazing drink

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    My kid and family like to drink it since I was little one, it keep us whole day energy and nutrition

    5
  31. faiz97
    3 reviews

    Milo minuman until tenaga sepanjang zaman

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Milo tidak asing lagi sebagai minuman untuk tenaga . sy mengambil Milo setiap pgi sebelum memulakan rutin harian. Dengn Milo sy dapat bergiat active dengan sukan kerana keberhasilan Milo sesuai dengn minuman untuk tenaga dengan kesan yg ketara

    5
  32. rugktl47
    6 reviews

    MILO LIFESTYLE

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Milo. The best ever beverage drink in every household. Children and adult love it as it is tasty. It provide nutrition to boost up human energy. Nevertheless, the taste is unforgettable.

    5
  33. Nazreen Hashim
    4 reviews

    Tak sah tak minum

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Membekalkan tenaga sepanjang hari. Tak lengkap sehari tanpa minuman milo. Pasti lebih bertenaga seharian bekerja.

    5
  34. irzaazmi02
    3 reviews

    It's yummy!

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    It’s a good drink for anytime of the day. Iced Milo when it’s hot outside, and hot Milo when it’s rainy and cold. I love it!

    5
  35. Jun Long Yong
    3 reviews

    永遠無法被取代的感覺

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    老少鹹宜,跨越無數個年齡層,都在飲用它!

    5
  36. Syamirjailani32
    3 reviews

    Milo berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Sedap dan rasa bertenaga selepas minum milo pada bila bila masa ! Saya sarankan para ibu bapa belikan untuk anak anak mereka!

    5
  37. Yong85
    6 reviews

    Family favorite drink

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Enjoy Milo at anytime you want and anywhere you go.With Milo ,we are ready to overcome the tough day .We can felt the warmth of family with rich coco of hot Milo .

    5
  38. aziea8159
    3 reviews

    minuman harian kami

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Minum milo anda jadi sihat dan kuat…hahaha itula tagline lagu yang selalu dinyanyikan anak anak saya setiap kali bersarapan dengan milo..minuman yang menjadi pilihan kami sekeluarga dirumah…dan juga sebagai dessert coklat yang lazat.

    5
  39. Adam Yong
    3 reviews

    Young to Old

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Milo is like breakfast for me, no milo equal no breakfast equal no energy, go active with milo during sport or late night watching movie.. Is great having milo, it won’t change until me old

    5
  40. Mohd Mus
    3 reviews

    Tidak lengkap breakfast kalau tiada milo

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Tidak lengkap breakfast kalau tiada milo,minum milo time breakfast buatkan diri kita cergas dan bertenaga..
    Tidak kira la,pegi bekerja,sekolah atau pun bersukan..
    Pasti kan minum milo tuk mencergaskan diri dan bertenaga selalu..?????

    5
  41. Christie32
    6 reviews

    Morning Drink

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Since i’m not a coffee-person, so i switch to milo when i was a child. And i still drink milo until now. My fav drink of all time either it’s hot or cold milo. But people should control amount of milo taken since it sweet. Apart from that, everything is good.

    5
  42. Nabila35
    3 reviews

    Milo menceriakan hari-hari kami

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Pada waktu pagi saya akan sediakan minuman milo kepada ahli keluarga saya untuk lebih sihat dan bertenaga smpai ke petang. Rasanya sungguh sedap berbanding dengan produk yang lain. Milo membantu anak-anak saya lebih bertenaga untuk melakukan aktiviti luar..kami sekeluarga suka minuman milo dan sentiasa memberi kecerian untuk kami sekeluarga.

    5
  43. Mikitan0379
    10 reviews

    All time favourite

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    A product that every household will have.
    I drink Milo since I’m 5.

    5
  44. Siewling92
    9 reviews

    每天必备饮品

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    我全家人都爱喝Milo,每天早上一定要喝一杯Milo,来补充一天的精力。从小到大的饮料,不可或缺的饮品,老少皆宜的饮料。

    4
  45. Ming Heng
    1 reviews

    Nice drinks

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Good chocolate drink that contain a lot of vitamin and provide energy for whole day. Healthy drink and good taste , taste good either hot drinks or cold drinks

    5
  46. Esther110
    9 reviews

    Nestle milo

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    从小喝到大最喜爱的营养饮料。味道香溶很好喝。我全家人都很喜欢喝。有时放冰块喝milo ais更是一大享受呢。

    5
  47. Mars Chai
    3 reviews

    Healthy drinks

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Nice chocolate drink that contain a lot of vitamin and provide energy. Healthy drink and good taste

    5
  48. Verrone24
    28 reviews

    my energy drink

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    milo is my daily drink, i cant live without milo for a day. i like to drink it before i sleep and i drink this since i was a child. it mataches well with bread and jacobs. my mother always restock this before it finishes.

    5
  49. Annur65
    1 reviews

    Tidak lengkap pagi tanpa MILO!

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    Setiap pagi, saya dan keluarga ‘wajib’ menyediakan & minum MILO. Ia seperti permulaan hari bagi kami sekeluarga. Minuman milo bukan sahaja sedap dan berkhasiat untuk diminum, malah memberi tenaga sepanjang hari dan mengenyangkan. Terima kasih MILO!

    5
  50. norsyamimi35
    3 reviews

    MILO

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    Minuman terbaik daripada dahulu hingga kini. Membesar dengan milo. Rasa yang sangat lazat. Kegunaan nya adalah pelbagai. Boleh dijadikan air minuman, boleh diletakkan di atas roti, boleh dijadikan agar-agar, dan boleh juga dimakan serbuknya begitu sahaja.

    5
  51. Ibtisamhusna02
    19 reviews

    Sedap , berkhasiat & mengenyangkan

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Milo activ go . My fav at all. Every morning ,,saya akan minum milo . Minum milo ni pun dh kenyang. X payah breakfast berat2 . Just minum milo ni ja . Lagi satu ,, bila buat air milo ni x payah tambah gula . Thats why i like it . Sedap without gula . Highly recommended for all generations ,, dari kanak2 sampai laah ke tua . ??????

    5
  52. HO70
    3 reviews

    Minuman enak dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Sarapan pagi semestinya minuman panas milo yang boleh mendatangkang tenaga serta mood untuk memulakan aktiviti harian. Rasanya memang enak dan sungguh berkhasiat.

    5
  53. Nur Shakila Amira
    3 reviews

    Energy booster

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Hari2 mesti kena minum milo setiap pagi.. sarapan dengan milo is a must. Milo jugak disukai oleh setiap peringkat umur from kanak2 sampai lah orang tua.. sangat sedap diminum panas ataupun sejuk..

    4
  54. izadomar09
    3 reviews

    minuman kegemaran kanak kanak

    3 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    salam sejahtera. bagi semua rakyat yang menggemari pembancuh minuman milo ini diharap supaya kerapkan meminum air mineral agar dapat menutralkan pengedaran darah dalam badan. ini kerana kanak kanak yang mengemari minuman manis menjadi aktif apabila memperoleh minuman tambahan seperti milo. tetapi bagi kanak kanak yang kerap dan menjadikan minuman milo ini sebagai minuman yang sentiasa diminum boleh memudaratkan kesihatan dan pencernaan tubuhnya. bagi pendapat saya pengawalan ibu bapa harus ada bagi kanak kanak yang amat menggemari minuman milo ini. dan bagi pihak pengeluar minuman milo harus menjelaskan kepada kanak kanak betapa pentingnya penjagaan pemakanan dan minuman ini adalah minuman tambahan. saya percaya minuman milo tiada tandingan kerana saya sendiri telah mencuba beberapa prodak yang lain. akhir kata syabas milo. ?

    3
  55. Kenny Lim Lee
    3 reviews

    I love milo

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Everyday morning after wakeup will drink Milo,before sleep also will drink it.
    Go anywhere anytime also can buy from the store or supermarket.
    Something before gym or hiking also will drink Milo.
    I can’t live without Milo, because after drink Milo will feel more energy and power.
    Milo are the best drink in the world.

    5
  56. Huey Ping
    3 reviews

    My all time favourite

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Used to drink Milo as my breakfast in every morning, or when I’m hungry during late night. It is always my choice of drink, since childhood. Love it!! 😀

    4
  57. Zozo87
    12 reviews

    My comfort food

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    This brand of milo has become part of my life . I love it to the max. The taste and favour are just perfect for me . I love the way it actually feels filling and also goes along with bread and biscuit . I always have milo for breakfast and supper , most important it can be served cold n warm ( both yummy ) it’s a comfort drink for me . It s making me happy and calm me down especially when I got a lot of Overtime work to get done , it’s simply the best friend n best drink for me .

    5
  58. Mikayla Anaqi
    3 reviews

    Kegemaran rakyat Malaysia

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    MILO merupakan minuman kegemaran rakyat Malaysia tak kira tua mahupun muda. Semua orang menggemari MILO termasuk saya sekeluarga. Biasanya saya hidangkan milo pada waktu sarapan pagi dan kadang-kadang waktu minum petang. Bagi saya pengambilan MILO waktu sarapan boleh membantu membekalkan tenaga dan memberi khasiat yang cukup sebelum memulakan hari yang panjang.

    5
  59. pieka98
    12 reviews

    milo is no 1 drink

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    saya membesar dengan milo kerana dari kecil hingga sekarang milo menjadi minuman coklat pilihan utama keluarga kami.sedap diminum tidak kira panas atau sejuk.kami tetap setia bersama milo.

    5
  60. shahira72
    11 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Sesiapa sahaja yang tak kenal minuman milo kan ? Sudah bertahun produk milo berada di pasaran. Dan kebanyakkan apabila kita makan gerai , ramai diantara kita akan memesan air milo ais, milo O , milo suam. Terdapat baik dan buruknya mengambil minuman milo . Hal ini kerana, milo mengandungi paras gula yang sangat tinggi. Jadi minumlah milo mengikut sukatan yang sepatutnya.

    5
  61. Jacklin08
    12 reviews

    Our favourite drinks

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Milo is one of the favourite drink that our family consumed. Milo is every child favourite, their tastes are good and Milo is sometimes called as dinosaur. We will still take it as our favourite breakfast as well as tea time.

    5
  62. sofis81112
    3 reviews

    Milo- ambilan mengikut keperluan

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Tidak dinafikan Milo sangat baik untuk tubuh badan kita. Namun antara punca kegemukan dikalangan pelajar dan rakyat negara kita adalah pengambilan secara berlebihan. Tidak kira apa saja kebaikan pada Milo,namun kalau kita tidak seimbangkan dengan bersenam dan pekerjaan Outdoor maka khasiat yang ada tetap tidak berguna malah ia boleh menjadi penyakit pada diri kita. Kesimpulannya, ambillah minuman Milo ikut keperluan bukan ikut perasaan!..

    4
  63. asmat93
    3 reviews

    I LOVE MILO AIS

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2018

    Bila lapar saya cari milo. Milo membantu saya kembali bertenaga. Milo juga menjadi pilihan keluarga saya. Dari kecil saya minum milo & produk nestle yang lain. Milo wajib ada di rumah sya.saya lebih suka milo yang dibuat dirumah kerana saya suka milo yang pekat dan sedap. Bila buat dirumah saya letak milo banyak2 macam kilang milo tu saya yang punya

    5
  64. Mohd Effandi
    3 reviews

    Minuman coklat lazat

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Minuman coklat yang cukup enak. Boleh dibancuh bersama susu segar atau susu pekat manis. Bancuh mengikut saranan pada pek untuk jumlah kalori yg disyorkan. Simpan dengan kemas supaya tidak keras dan rosak.

    4
  65. farahdiyana1476
    7 reviews

    Minuman utama di rumah

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Milo mmg menjadi minuman utama di rumah saya tidak kira masa. Selalunya saya akan buat milo tanpa gula kerana taknak ubah rasa asli milo itu.

    5
  66. shalihah78
    3 reviews

    Perfect drink

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Every morning start my day with MILO. I drink MILO for my breakfast , teatime and also supper. Normally I drink MILO without adding anything because it is simple and delicious. MILO is the best!

    5
  67. kevinliew41
    4 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    每一天我都会饮用Milo.它能提供我能量,使得我一天都充满活力

    5
  68. Kay Iqa
    4 reviews

    make me healty everyday morning

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Every morning start my day with MILO. I drink MILO for my breakfast , teatime and also supper. Normally I drink MILO without adding anything because it is simple and delicious. MILO is the best!

    5
  69. Amanda Tan
    3 reviews

    Best choice of supper

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Sometime when I reach home late after my work, this will always be my best friend! Just one cup,and that’s enough, won’t fat but also make my stomach full.

    5
  70. Dominic9449
    3 reviews

    美好一天从Milo开始

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    不得不说Milo的确是一个很好的饮料,不管在什么时候都能饮用。最喜欢浓浓有冰冰的MILO,运动完了来一杯简直像是到了天堂一样。唯一不好就是喝多了会发热?

    4
  71. Aerysh06
    3 reviews

    Mulakan hari mu dengan milo

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Setiap hari kami dimulakan dengan milo. Ia bukan saja sedap tapi memberi tenaga untuk aktiviti seharian.Ia sedap diminum panas mahupun sejuk malah senang juga didapati.Milo juga menjadi pilihan saya diwaktu berpantang kerana dapat memberi tenaga dan rasa kenyang kepada saya.Anak anak pun amat suka kan nya.

    4
  72. aisyahahmad9626
    9 reviews

    The bomb!

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Trust me, I drank nestle milo everyday. This is very suitable for the one who doesn’t have any time for breakfast. Milo can get your stomach full and gives energy for everyone especially to those working and do sports! And of course you can eat crackers with hot milo! I love it when its cold the best!!!

    5
  73. Grace Koi Lim
    3 reviews

    必喝饮料

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    每天早餐都必须来一杯milo!
    很有饱足感!
    有时候还可以拿来沾着苏打饼吃!
    真的一及棒的味道!

    5
  74. chinfwei06
    3 reviews

    milo

    3 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    是我每天早上起身必要喝的饮料,给予我早晨的能量,不过希望能降低糖分,因为觉得过甜了

    3
  75. nadzri82
    6 reviews

    Minuman bertenaga

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    Satu lagi produk berkhasiat dari Nestle. Miniman ini sangat sedap dengan rasa coklat yang memberikan rasa tenaga untuk beraksi aktif. Kami sekeluarga setia membeli produk yang memberikan kepuasan dan gaya hidup aktif.

    4
  76. Banu102764
    6 reviews

    Super!!

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    I’m no without Milo. I start my morning with nestle Milo. It gives me the boost and energy needed for the whole day. Nestle Milo is a must for a happier life. Everyone definitely should try it

    5
  77. Atikahsaleh94
    1 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    I start my morning with Milo ..it give me more energy and not sleepy at morning

    5
  78. hsquak94
    9 reviews

    My Favourite Drink "MILO"

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    Every morning start my day with MILO. I drink MILO for my breakfast , teatime and also supper. Normally I drink MILO without adding anything because it is simple and delicious. MILO is the best!

    5
  79. channy60
    3 reviews

    Like this!

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    A must-drink every morning. The cold and hot ones are very tasty. Sometimes I
    will served with biscuit?

    5
  80. Joanjp251129
    3 reviews

    Tak boleh kalau tak ada 'Milo'

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    Kalau tak ada Milo di rumah macam tak lengkap saja kehidupan sekeluarga, Pagi milo,petang milo, malam milo… Selain menjadi minuman kegemaran, anak-anak juga suka makan milo begitu saja sebab itu milo cepat sangat habis, setiap minggu mesti beli milo ?

    5
  81. Hidayahsaberi64
    4 reviews

    Tasty and nutricious

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    When Im on rush in the morning for work and dont have time to fix my breakfast, I will always opt for milo. Its gives me energy and not to mention tasty as well. I can keep working till lunch time with just 1 cup of milo.

    5
  82. Sanxuan Wan
    9 reviews

    my all time favorite

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    i used to drink milo when i was a child and until now, im still in love with milo as i do not consume coffee, milo provide me energy and make my day

    5
  83. myho15
    15 reviews

    My Favourite MILO ACTIV-GO

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    As we know, breakfast is the most important meal of the day and this MILO is always be my family needs to get the right nutrients and energy to begin the daily activity. My children like to drink milo before go to school. We like to consume it without add-in any sugar and become our favourite drinks all the times!

    5
  84. Shimasni74
    10 reviews

    Bagus

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Minuman yang sangat berkualiti.. rasa dan kualiti sama sejak dari dulu hingga sekarang

    4
  85. nuruldiyana1727
    3 reviews

    Milo sihat dan kuat

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Rasa yang sangat sedap! Sesuai untuk semua lapisan umur. Keluarga saya tak pernah kehabisan stock mila dirumah kena kami minum air milo setiap hari sebagai sarapan pagi dan malam sebagai supper dengan biskut. Sangat sedap. Rasa coklat asli.

    5
  86. Jasmine Lau
    6 reviews

    Milo小时候的回忆

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Milo即营养又健康,全家人的最爱!

    5
  87. jiaronglim54
    1 reviews

    营养成分

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    每天都在喝的饮料 milo是一家大小的饮料无论大人小孩都爱。包装设计一般 需要改良设计 可以添加新口味

    5
  88. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    Famous brand-Milo

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Milo, a well known brand for each family. It is easily available from the markets. It’s price also affordable. It is good choice for the breakfast menu because it provide the energy and healthy diet. Also, it is delicious to drink especially mixed it with some soft bread. Great taste!

    5
  89. tehtianshyue32
    9 reviews

    Nestle milo

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Bau sedap, kualiti OK, Saya rasa bungkusan kenalah lebih bayak gambar popular seperti event yang dEkat seperti world cup. 3 in 1 senang untuk Minum Dan Saya rasa

    5
  90. amrina9683
    3 reviews

    Terima kasih milo

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Milo merupakan minuman harian saya bagi setiap kli sahur kerana ia membekalkan tenga yg mencukupi untuk saya menjalani ibadah puasa dengan penuh bertenaga. Milo juga merupakan minuman pertama saya apabila berbuka. Ini kerana minuman ini menambah tenaga saya dengan segera bagi membolehkan saya terawikh dengan selesa

    5
  91. SnowCloud
    6 reviews

    My Daily Drinks

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    I drinks Milo since i was a child.. It is my daily breakfast with oat before i go to work. I also use Milo in baking or making some sweet dessert such as ice cream and agar-agar.

    4
  92. cleverest1464
    3 reviews

    Terima kasih Milo

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Minuman Milo ini sangat digemari oleh keluarga saya. Rasa coklat yang sedap, lebih2 lagi di bulan puasa ini. Milo dapat bekalkan tenaga agar kami kekal cergas sehingga waktu berbuka. Jika kami berjalan jauh atau balik ke kampung, kami pasti singgah di Stesen Petrol untuk membeli Milo. Rutin kami mesti diiringi dengan minuman Milo. Sekian, terima kasih.

    5
  93. mimimeow36
    3 reviews

    All time family favourite

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    Milo is really good in helping digestion due to its fibre content. It also provides high energy went drinks only a glass of milo a day before going for jogging. Taste of chocolate is really good. I love it so much! Cant imagine life without milo

    5
  94. Chi Gin
    16 reviews

    rasa coklat pekat

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    Milo ni merupakan minuman semasa saya kecil yang suka minum dengan mencampurkan susu cair. Walaupun masa kini banyak produk yang lebih kurang sama dengan jenama milo ini, tetapi rasa Milo ini adalah yang paling saya sukai sekali kerana ia merupakan minuman yang saya sentiasa minum pada zaman kecil.

    5
  95. shiyin46
    3 reviews

    早餐必饮

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    milo是每个家庭必不可缺的饮料,不喜欢吃早餐的朋友,milo肯定能给你满满的正能量,让你早上不用饿着肚子上班

    5
  96. Xanxus02
    6 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Milo is really a convenient drinks for the consumers. It has powder forms, packs and also cans. I would drink Milo everyday during my breakfast because it will give me energy to carry out my activities in the morning.

    5
  97. Nichole9713
    3 reviews

    Daily beverage

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    I drink milo with my breakfast every morning. I love it.

    4
  98. Chong Kit
    3 reviews

    Pilihan sejak kecil

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Milo adalah pilihan pertama breakfast untuk warga Malaysia sejak dari kecil lagi. Ianya telah menimbulkan banyak ingatan lama.

    5
  99. Ahben241294
    3 reviews

    Every morning must drink

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Milo is the drink that I always drink since I was still a kid. And now, although I had grown up, Milo is still a must for me every morning.

    5
  100. Asri61
    7 reviews

    Pilihan sejak kecil !

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Minuman kegemaran saya sejak kecil lagi . Bangun pagi tak sah klu tak minum milo dahulu. Cuma sekarang harganya mahal dan harap pihak milo boleh kurangkan harganya.hehe.. Apapun,milo mwmang sentiasa dihati saya!

    5
  101. Lilly Chan
    3 reviews

    milo kaki

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    milo是我最爱喝的 无论在家里或外面都是它 简单又方便 美味可口 再配上饼干真的是绝配

    5
  102. Yongsinmuamua61
    3 reviews

    必不可少

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    家里囤着很多包Milo,早餐是它,午餐在麻麻档也是它,睡前也可以来一杯的,怎么它跟其他食物饮料搭配在一起都是一级棒的。Milo可以加牛奶,可以饼干可以沾Milo,面包也可以,用来做dessert,Milo给我们满满的能量!

    5
  103. lp12379
    3 reviews

    能量的来源

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    每天早晨起床后喝一杯MILO,让我打起精神,充满活力进行一整天的工作。甜甜的口味适合大人与小孩,适合一家人使用。

    4
  104. tangbskt992
    3 reviews

    Milo 每日必饮

    4 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Milo已经成为我每天早上必饮的饮品.如果你不想要太甜,milo kosong已经有足够甜味, 如果你想来点冷的,milo 加炼奶绝对是首选!

    4
  105. mikoteh87
    3 reviews

    每日必须喝的

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    这是我和家人每一天的早餐必要的营养饮品,它能让我们增强体质!是个非常棒的饮料!在我的生活中我不能没有它

    5
  106. norhayati17
    10 reviews

    my family and milo

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    My family and I need to drink milo everyday especially for breakfast before my kids start their journey to school. we will looking for milo along the day to make us energetic all the time.

    5
  107. NewMember09
    3 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Milo is my all time favourite drink. I start drinking Milo from primary school time until now. Milo provides essential nutrition and vitamins to me. I always drink Milo with my breakfast and lunch.

    5
  108. keloh69
    3 reviews

    My National Drink of Malaysia

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Milo is the most popular drinks in Malaysia. I grow up drinking Milo. Now my kid too! I believe that most of the Malaysians grow up with Milo too. Everywhere you go, you will see Milo!

    5
  109. CherieChan23
    3 reviews

    I Love MILO

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    I believed MILO is familiar to all malaysian and for me & my siblings, we used to take it in every morning before we go to school. The rich cocoa taste is so nice and my family used to not to add in anymore sweetened milk as the original taste is tasty enough. Sometimes we do take it in the night as supper together with crackers =)

    5
  110. Iman9492
    3 reviews

    Grown with Milo

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    I’ve grow up with Milo in all my life. We never missed Milo in our house. Milo is good for day starter and every morning i’ve never missed it.

    5
  111. Jorinah62
    8 reviews

    Nestle MILO ACTIV-GO - Minuman enak yang berkhasiat.

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Saya menyukai rasa Milo yang berkoko serta berkhasiat. Anak-anak saya juga menggemari minuman ini. Saya juga sering menggunakan serbuk Milo untuk membuat puding, kek dan sebagainya. Milo juga agak mudah ditemui di pasaraya terdekat.

    5
  112. Salmalan41
    5 reviews

    Saya suka minum milo

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Milo memberi tenaga kepada saya setiap hari. Setiap hari minuman milo akan menjadi santapan saya dan keluarga. Saya suka minum milo.

    4
  113. cheekahwai53
    3 reviews

    Love it

    4 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    I love Milo drink. Every morning I drink one cup Milo before I go to school. It gave me feel full of energy of the day. I also like Milo ice too. It was nice to me

    4
  114. Suzanne Fong
    3 reviews

    My favourite all the time

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    I love Milo since I was young, it accompanies me until now and even the day I die lmao.
    Never get tired of Milo but I heard that Milo nowadays taste not as good as old days. Hope the old good taste will come back and bring us back the good and precious Milo memories ?

    4
  115. Cherman51
    3 reviews

    Milo make me go

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Milo was drink that give a good energy for my everyday work. So, Milo have the nutrious vitamin and mineral and can be serve hot and cool. It very recommend to everybody to drink Milo for your everyday energy.

    5
  116. Yeushing59
    4 reviews

    I like Milo

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Milo is a famous drink in Malaysia. I started to drink Milo since I was a child. I am still drinking Milo now. It is taste good and I like it very much.

    5
  117. Hellen Chan
    22 reviews

    家家户户都有

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    这已经成为家家户户的必须品了吧。会有谁不认识milo,3岁的小孩都懂milo多好喝了,早餐没东西吃的时候milo就可以帮我压压胃了,多方便呀。

    5
  118. Zuranok6926
    15 reviews

    Milo Minuman Rakyat Malaysia

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Minumlah milo setiap hari untuk kesihatan dan kesegaran anda sekeluarga.

    5
  119. syafiqistihat23
    3 reviews

    M for MILO

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Minuman yang wajib ada dalam rumah. Sejak kecil sampai sekarang minum, rasa malt coklat dia tak pernah berubah. Sangat sedap. Pulak viral ais kepal milo sekarang. Memang takde tandingan. Pernah rasa malt coklat lain sebelum ni, tapi tak sesedap milo. Syafiq bagi 5 bintang.

    5
  120. Shirlyn Oh
    3 reviews

    A Cup A Day

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Cup of Milo daily was a must for me and my family. Its not only taste good but makes our stomach feel warm in the morning. I love the Milo Kosong very much. 3 in 1 pack was very convinient for us 🙂

    5
  121. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Nestle MILO ACTIV-GO

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    Milo menjadi rutin harian kami sekeluarga.Sedap dan berkhasiat.Sejak kecik lagi dah biasa dengan minuman ini..
    Membesar dengan sarapan minum milo dan rasa Milo kekal sedap dari dulu sampai sekarang..
    Cuma perlu kawal pengambilan milo ni sebab kawal pengambilan gula sejak peningkatan usia.Apabila teringin akan minum secawan milo panas tanpa tambahan susu atau gula.Dan sampai sekarang, kadang-kadang mak dan isteri masih sediakan milo untuk sarapan pagi dekat rumah..

    5
  122. Andrew Tan
    3 reviews

    Kick-start of the day

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    The happy thing in primary school is when the Milo truck gv out free Milo in school, everyone sure will chong to there. Every time go out dinner with family and order for Milo, my dad will always say “ur house no have Milo izit?” Never start my day without a hot milo + biscuits and this is my breakfast since primary school. Love it!

    5
  123. SunnyHere08
    11 reviews

    Always my first choice drinks ever

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    If I couldn’t drink a hot milo in every morning, sure I will not have the mood to do my task of the day. Even if I taken my meals at outside, sure I will order hot milo or milo ping for me. I dunno why milo cannot leave my life, or I cannot live without milo. For now I’m studying in Sabah, I will bring 2 packs of 2kg milo powder with me over there. And every morning drink a hot milo that with on adding any sugar and condensed milk.

    5
  124. nlmj9951
    3 reviews

    Best drink in Malaysia

    5 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    This is my favourite drink in Malaysia. It is available in most stalls and restaurants. It is also very easy to prepare. The drink has a chocolate and sweet taste too it. Drinking it before sleep is also great.

    5
  125. cikwin79
    9 reviews

    Milo, all time favourite

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    The whole families all time favourite drinks anytime and anywhere. The malts and chocolate taste is just so good. A good drink to take when I need a sugar rush. Thank you.

    5
  126. Vanessa9849
    1 reviews

    Love Milo

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Milo my old time favourite.. Still love milo until especially eat it just like that.. But the thing is, the price is quite expensive and some store just keep on raising the price.. But anyway just still love milo though even it is so expensive since it is my childhood drinks..

    5
  127. IngIng Tiong
    6 reviews

    My favorite

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    I like milo since I’m still a kid…. Until today, I still taking Milo as my breakfast. Without Milo I will feel my day missing something. Try other brand before, but Milo still my favorite!!!!!

    5
  128. doeremon69
    20 reviews

    必选

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Milo is slways my first choice. I drink Milo every morning since i was in the primary school. Milo provide me energy and it is so delicious. I will always recommend it to my family and friend.

    5
  129. Jessies199247
    3 reviews

    My favourite drink ' Nestle MILO ACTIV-GO'

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Drinking MILO as part of a healthy breakfast, provides all nutrients that help prepare us and family to get the most out of our day. My family and I drink this Milo drink for daily morning breakfast or afternoon lunch.

    5
  130. Ah Ron
    3 reviews

    MILO 能量满

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    早餐必喝的饮料,给我们精力充沛。能量满,在身上。巧克力味小孩子大人都爱。

    5
  131. Xuan Qiu
    3 reviews

    美禄

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    早餐第一首选饮品,好好喝,喝了后精神十足 满满能量开启美好的一天 正能量满满的

    5
  132. Siewty Tammy
    9 reviews

    永远的首选

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    MILO 永远是第一首选,早上可以喝一杯热腾腾的MILO PANAS;晚上可以去嘛嘛档叫一杯MILO 冰;有时心血来潮还可以做一支MILO ice-cream!记得四年前去英国读书时,每个朋友的行旅箱都会有一包大大包的MILO粉,可想而知,MILO在我们大马人心中的位置!

    5
  133. nicolethiang24
    6 reviews

    Favorite since young

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Recently there have been a lot of debates where milo is concerned. However to me, I still love milo as it has been my childhood drink up till now. To me, as long as you do not add any condensed milk or sugar to it, it wouldn’t be too sweet. I still love this drink!

    4
  134. weisheng68
    9 reviews

    从小喝到大的饮料

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    milo是我从小喝到大的饮料,几乎整个马来西亚的人都有在喝,每晚睡前我也会喝,赞

    4
  135. Lii Ting
    3 reviews

    My Favorite - Milo

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    这个家喻户晓的milo是我和我家人的最爱,我很喜欢milo很顺滑可口,也不会太甜,刚刚好,所以我家里人包括我自己几乎每天都当早餐喝,是我们大家都很喜欢的饮料之一。

    5
  136. CikSue38
    396 reviews

    My family energy source

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Every morning our family start our day by having a cup of hot milo. it supply enough energy until lunch hour. we love the chocolatey flavour. during hot time we also enjoy drink our iced milo. beside delicious it also make our stomach full. every month we always look out for promotions to stock up our milo stock. the price quite pricey and usually easy to find in marketplaces with wide ranges of size. nowadays need to be extra careful with imitation products.

    5
  137. 没有 人
    15 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Perfect choice to kick start a morning even for children and adults , always have one cup of this before off to work , but better not with ice , they make my stomach pain

    4
  138. Stewart65
    3 reviews

    Is a must for every morning

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    It’s almost for every Malaysian’s habit to have it since every morning.

    5
  139. nadiaazmi38
    3 reviews

    minuman untuk sarapan

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    tiap kali sarapan mesti minum milo yang divancuh kosong tanpa tambahan gula dan susu. sangat menyelerakan dan membuat hariku bermula dengan penuh energetik..

    5
  140. Reggie56
    1 reviews

    Great Drink

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Milo makes me energetic everyday. Drinking Milo is a must for me everyday. I will continue to drink Milo no matter how expensive it is. For me is worthy to drink.

    5
  141. Eloise Seng
    3 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    我从小到大都爱喝的饮料..我每天早上一定要喝它,十分有饱足感。。如果一天没喝上,感觉今天没什么干劲了!!

    5
    1
  142. Wee83
    3 reviews

    My everyday must have

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Milo had accompany me since i am 3 years old until now, i will have Milo as my everyday breakfast drink as it had become my habit. I love the taste of Milo so much as it is full of creamy chocolate taste.

    5
  143. Becky Leong
    9 reviews

    健康饮料

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    从小到大都爱喝的饮料..一家大小的首选
    怀孕的时候晚上没有喝一杯根本睡不着?十分有饱足感

    5
  144. jassie8845
    3 reviews

    我的最爱

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    milo应该是每个人的小时候都喝过吧。milo就是陪着我长大的饮料。每天不能没有它。早餐一杯,下午一杯,晚上宵夜肚子饿时也是靠milo来为我解决肚子饿的感觉。真的是不能没有milo.太好喝了,又能给我能量

    5
  145. June Lim
    3 reviews

    无法抗拒的milo

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    有谁不爱milo呢?无论去到外面用餐还是在家吃饭,都会order一杯milo冰来喝也会打包回家,从小就喝milo长大,就算是热天也会在家冲杯来喝,最喜欢就是放很多汤匙的milo来冲然后再放冰块下去,简直无法抗拒的milo

    5
  146. Sara58
    18 reviews

    Minuman wajib ada di rumah

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Milo memang kegemaran kami sekeluarga. Anak-anak juga sukakan milo. Walaupun heboh dikatakan milo terlalu banyak gula namun kuantiti gula boleh kita kawal berdasarkan berapa banyak sudu kita ambil milo dalam sehari. Ia sama seperti minuman lain juga seperti ribena atau sirap yang juga mengandungi gula. Milo pada saya lebih baik dari minuman kordial kerana ia memberi tenaga selain bagus untuk wanita menyusu berbanding minuman kordial.

    5
  147. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Nestle MILO ACTIV-GO

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya suka minum Nestle MILO ACTIV-GO sejak kecik lagi sewaktu bersarapan di rumah mahupun di Sekolah.
    Membesar dengan sarapan minum milo dan kenangan lori milo datang ke sekolah.Beratur dan mesti minum dua cawan.Rasa Milo kekal sedap dari dulu sampai sekarang.
    Pengambilan sekarang ini kawal pengambilan milo ni sebab kawal pengambilan susu pekat manis dicampur bersama saya kurangkan.Milo masih sama sedap dan lazat.
    Bila teringin akan minum secawan milo panas tanpa tambahan susu atau gula..
    Dan sampai sekarang, kadang-kadang mak masih sediakan milo untuk sarapan pagi dekat rumah..

    5
  148. sitirohaida81
    44 reviews

    wajib ada di rumah

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    setiap pagi,kalau tak sempat sarapan,saya akan ambil secawan milo untuk berikan tenaga kepada saya dan keluarga.Sebab itu milo wajib ada di rumah.

    5
  149. Janet04
    16 reviews

    早餐必备

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    每天早上一定喝上一杯才去做工,补体力也补精神,做工前少喝milo一整天都会没精神。晚上没事也会冲来喝,家里两个礼拜就会喝完一整包的milo.

    5
  150. Fahmi Hassan
    10 reviews

    BEKALKAN TENAGA

    5 out of 5, reviewed on February 25, 2018

    senang cerita milo ni memang minuman utama saya , tak kisah lah dekat kedai makan or rumah . memang milo menjadi pilihan utama . pekat dan sangat menyelerakan . jika nak dibandingkan dengan minuman lain , milo is number one . deep in my heart . i love u MILO

    5
  151. rozaliaalik56
    100 reviews

    BEKALKAN TENAGA

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    Milo activ memang terbukti membekalkan tenaga kepada saya kerana saya selalunya akan minum milo pada waktu pagi. Saya akan rasa bertenaga sepanjang hari selepas minum milo. Saya lebih suka minum kosong macam tu je sebab ia dah cukup manis bagi saya. Tak perlu nak tambah susu atau gula. Kegemaran saya sejak kecil lagi, harga milo pun agak murah sekarang. Boleh katakan 1 Malaysia memang suka milo termasuklah saya 🙂

    5
  152. NafisNoufa07
    3 reviews

    Kenyang!

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Sebelum sebelum ini, saya hanya makan oat sewaktu sarapan untuk ke kerja. Dan bila sampai di tempat kerja, pasti akan lapar balik. Tetapi ia berubah bila saya mula ambil Milo. Setiap kali minum, pasti perut terasa penuh. Seolah olah seperti makan sesuatu. Tapi untuk memastikan saya terus sihat, saya akan letakkan sedikit sahaja gula. Jadi jangan lupa jadikan Milo sebagai sebahagian dari Anda waktu pagi

    5
  153. Aishah Yazid
    3 reviews

    My breakfast choice

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    This product has been my family favourite for years and we have use it in our household up till today. Especially on days when we have a lot to do that gives us little time to have proper breakfast, Milo helped us a lot. It gives us enough energy to last till it is time for lunch, making jobs well done. A day without Milo is so different and does affect my work quality. Thank you for existing Milo.

    5
  154. BumbleBee34
    25 reviews

    minuman pembekal tenaga

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    setiap pagi hari saya pasti dimulakan dgn secawan milo. cukup utk membekalkan tenaga pd saya sehingga tengahari. tak risau jika terlalu sibuk. milo dibancuh sedap penuh dgn rasa coklat dan tidak terlalu manis. selalu beli pek isian semula dan isi dalam bekas lain selepas dibuka. sedap diminum panas dan sejuk.

    5
  155. LeeCS52
    3 reviews

    4 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    每天必喝的饮料,尤其是上班前还有下班后,有时运动回来 Milo 真的能即时补充流失的水分和营养

    4
  156. Mdarip9246
    3 reviews

    Kenangan

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    Rasa yang membangkitkan kenangan dan nostalgia. Boleh diminum dan dimakan

    5
  157. iqtrade5529
    3 reviews

    1Rumah 1 Milo

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Milo minuman pilihan kami adik beradik sejak kecil sebelum ke sekolah dan kini menjadi kegemaran anak anak sebelum ke sekolah. Milo memang terbaik!

    5
  158. fatinirdina75
    3 reviews

    All time favourite

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Telah banyak minuman coklat yang saya cuba, namun tiada satu pun yang mampu dibandingkan dgn minuman coklat jenama ini. Rasanya yang sangat pekat dan harganya yang berpatutan membuatkan produk ini adalah produk wajib di setiap rumah.

    5
  159. Alyakarim86
    3 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    5 out of 5. My favourite since young. It worth it when you feel hungry and on diet. For the best taste put it with ices.. Hmmm so delicious. I drink it everyday!Beside when you feel lazy, i highly recommend you to put it on the top slice of bread. Highly recommended to try. You never disappointed.

    5
  160. girlluck8028
    4 reviews

    Milo Mulakan Hari-Hari Ku!

    4 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    Milo minuman pilihan saya sejak kecil terutamanya sebelum ke sekolah dan kini menjadi pilihan saya sebelum ke pejabat. Rasa coklatnya sangat memikat hati.

    4
  161. weisheng68
    9 reviews

    睡前必备品

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    milo是我从小喝到大的饮料,每晚睡前肚子饿都会泡来喝,在未来也会继续支持nestle

    4
  162. marwanbuniyah31
    3 reviews

    Minuman Malt coklat terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Rasa coklat yang hebat dan tidak asing lg di kalangan rakyat malaysia, saya sentiasa menggunakan milo setiap pg sbgai minuman penambah tenaga yg terbaik

    5
  163. Zee Jian
    10 reviews

    Was a Nutritious drink

    4 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    I used to drink Milo every morning and night since I was a child. For me, the taste is just good and I love it very much. But, the price is increasing drastically as other products. The worst thing is the recently news that claim Milo contains 40% of sugar. But, the company claimed that the percentage of sugar will decrease once it being brewed. However, this statement is quite difficult for me to trust. For me, Vico can be the substitute product for Milo.

    4
  164. Lens Yara
    3 reviews

    Milo penuh khasiat

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Sarapan tidak akan lengkap jika tiada secawan milo. Setiap pagi saya akan menyediakan milo untuk ahli keluarga. Anak-anak sangat suka pada milo. i love milo

    5
  165. Ann78913
    3 reviews

    小时候开始喝的

    3 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    小时候常常喝
    可是长大了比较常喝麦片。因为对我来说一杯Milo不够饱。通常需要配其他食物一起吃

    3
  166. hueyshinchiew19
    3 reviews

    Very good

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    I had drink it before go to school since primary school until graduated secondary school. After drink milo , i will no more hungry and can stay for more hours .My parents will constantly buy milo every month.

    5
  167. Fathinah Mukhtar
    6 reviews

    Pilihan suami selepas aktif bersukan

    4 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Suami saya akan minum milo selepas pulang daripada bersukan. Katanya milo akan memberikan energy yang hilang selepas penat berjam-jam bersukan. Minum milo bersama ais! Nikmat!

    4
  168. AnnieMohd82
    6 reviews

    milo

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    milo adalah minuman yg telah lama wujud di Malaysia.namun mempunyai kadar gula yang agaj tinggi.Tapi itu tidak menghalang saya dari menikmati minuman ini.. paling tidak 2-4 kali seminggu.selain untuk di minum,milo juga boleh di buat makanan.seperti kek batik milo. terbaru milo ais kepal.memang sedap. cubalah!!

    4
  169. Kok Lean Khai
    3 reviews

    Favourite drink for everyday

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    I drink milo on everyday , it become my habit drink

    4
  170. Manawara95
    6 reviews

    Milo tiada tandingan

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Bangun pagi je anak sy minta d buatkan air milo.Ptg dan mlm pun mcm 2 jg.Memang pengemar milo..Sya meniaga kuih pun milo bhn utama di gunakan.Rasa nya memang sedap.Jemana mhl pun tidak sma rasanya yg enak berbanding milo..

    5
  171. ShaSha36
    3 reviews

    Guilty pleasure

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Its not a healthy drink but its been my favourite since i am a kid. I am not gonna stop since it is so delicious

    5
  172. jaredlaijh72
    25 reviews

    It is not a healthy drink anymore

    1 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    After some recent findings that claimed Milo is just a drink with sugary content with little health benefits, I quickly research on it and I have to agree. It is not a healthy drink as it claimed to be. Precautions need to be taken when opted for Milo. Exercise if possible after drinking Milo to control weight as too much sugar will contribute to weight gains.

    1
  173. Clara Wong
    16 reviews

    巧克力饮料

    3 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    巧克力饮料是我主要的早餐,但正因从小喝milo到大,所以才会察觉milo的变化。首先价钱比其他品牌贵多了,味道也不如以前的浓稠,需要更多的分量才有浓厚的巧克力味。它依旧是我购买同类饮料的首选,但没有优惠的时候我只能选择替代品。替代品虽然味道不太一样,但胜在浓稠和便宜,冲泡一杯足够浓稠的饮料所需的分量甚至是milo的一半。供参考,我购买的替代品是econsave生产的。

    3
  174. Azie Layla
    105 reviews

    Minum MILO anda jadi sihat dan kuat!

    5 out of 5, reviewed on February 4, 2018

    Minuman kegemaran keluarga kami sejak turun temurun. Rasa coklat yang hebat ditambah Malt dapat memberikan tenaga sepanjang hari. Sanagt sesuai dijadikan minuman sarapan untuk anak-anak.

    Sangat sedap diminum sejuk atau panas. Tambah susu segar untuk rase yang lebih enak dan lazat!!

    5
  175. Noor Azhar
    72 reviews

    MILO Activ-Go

    5 out of 5, reviewed on January 26, 2018

    Simply having a mug of hot MILO with a few of biscuit crackers, a simple breakfast as an energy booster especially in the morning to help me stay focus and energetic to undergo my daily routine. In fact, MILO remains our family choice and favourite drinks for years?.

    5
  176. Ahgirl39
    4 reviews

    绝配

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    小时候到现在都喜欢喝的饮料 配上梳打饼 绝配!

    5
  177. Raymond Heng
    3 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    The best breakfast drink.i drink it everyday

    5
  178. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Nestle MILO ACTIV-GO

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Milo dengan rasa coklat asli menambatkami sekeluarga.Secawan milo setiap pagi membekalkan tenaga untuk saya dan keluarga memulakan hari dengan penuh semangat.Sewaktu kecil fenomena merah milo ni sudah sebati dalam diri.Nestle MILO ACTIV-GO minum kosong sedap dan lazat.Saya teringin akan minum secawan milo panas tanpa tambahan susu atau gula.Harga berpatutan.Sesuai kanak kanak dan deasa menikmati kelazatan aroma milo sama ada panas dan sejuk.

    5
  179. Chloe
    6 reviews

    好喝

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    我几乎天天都喝它,它成了我早餐的一部分,即好喝又健康,它富有浓郁的巧克力味,值得一试。

    5
  180. Milo for Life

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    I think that “Milo” is a classic Malaysian drink. I love milo so much that I could drink it almost every morning. It has a very chocolaty yet milky taste to it. I think its great for all occasions especially school sport day. You know what I mean, “Malaysian Kids out there”. For me milo would always taste better and way extra tasty when I am hot and tired from my daily routine. I always feel energise when I drink milo. Milo for Life.

    5
  181. alvinwong76
    9 reviews

    milo is the best

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    i drink milo every morning before i go to work

    5
  182. Janice Teoh
    4 reviews

    Milo for All

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Everybody in my family love Milo. We’re like addicted, hooked. A glass of iced Milo is all I need to pump up my adrenalin and start the day with a smile on my face.

    5
  183. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Sedap di makan begitu saje.??

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Rasa milo yg sedap ni buat saya ketagih..kadang xbancuh pun..makan macam tu saje…mmg best..menyegarkan..yg penting halal…

    5
  184. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Milo mengenyangkan

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Bole diet la minum milo ni…buat saya kenyang sampai ke malam…rasa yg enak lebih bercoklat memang amat2 digemari di segenap lapisan masyarakat.. ada ummpphhhh…gitewww…??

    5
  185. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Milo buat kami lebih bertenaga

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Dapat milo ni memang sekejap je abis..kene pulak time cuaca panas..anak2 balik sekolah je terus bancuh sendiri milo..letak ais…memang rasa lega je…sejuk tekak…rasa lebih bertenaga…best…

    5
  186. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Milo kegemaran seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Milo kegemaran kami seisi keluarga sejak saya kecil hingga kini anak2 pula amat2 suka menikmati milo..rasanya yg sedap dan lebih pekat…makan begitu saja pun sedap…..menambahkan tenaga dan mengenyangkan…

    5
  187. Cheng Noobie
    3 reviews

    健康

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    milo这个老字号收到各行各业的推崇及称赞。不仅是因为他的商品价廉物美,更是因为产品里头蕴含丰富的营养,是家家必备的生活用品。在忙碌的上班生活,喝上一杯milo就能给予充分的养分,也能提供少许的饱和感,工作上课更加有精力。

    5
  188. Tan QL Kit
    7 reviews

    健康

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Milo是一个很棒的产品,它不但能热饮也能冷饮,大人小孩都适合喝,而且它营养丰富,还能把作为早餐。

    5
  189. Chen Thai
    26 reviews

    Nestle MILO ACTIV-GO sedap sekali

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Saya suka minum Nestle MILO ACTIV-GO kerana Nestle MILO ACTIV-GO sangat sedap, bau wangi dan boleh makan bersama dengan biscuits. Saya dan ahli keluarga saya mesti minum masa petang dan Nestle MILO ACTIV-GO memang kenangan manis saya bersama keluarga.

    5
    1
  190. plbeh8901
    3 reviews

    Breakfast drink for champion

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    It cannot be deny that we grow up drinking milo and even ordering milo at the mamak stall. A good meal replacement in the morning especially if you rushing to school or work. Like the tagline said” Energy to go Further” which really gave you extra boost to last longer

    5
  191. Arina9363
    3 reviews

    Minuman Kegemaran Saya

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Bagi saya Milo merupakan Champion Energy Nutriens. Minuman berkhasiat untuk semua. Dari bungkusannya yang sangat menarik apatah lagi rasanya. Rasanya yang sedap dan berkhasiat juga dapat menambahkan tenaga. Tidak kira golongan kanak-kanak, remaja mahupun warga emas sangat menyukainya. Dari kecil hingga sekarang Milo sentiasa menjadi pilihan saya. I like you Milo!

    5
    1
  192. uzair51
    3 reviews

    Minuman yg sedap

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    minuman milo panas mmg sedap n menyegar kn.. sebelum ne minum minuman lain cepat ja rasa mengantuk..ttapi selepas amalkan minum milo setiap pagi..rasa lebih menyegarkan dan kurang rasa mengantuk.. I love milo

    5
  193. Jean Chee
    6 reviews

    味道好喝

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    不喝咖啡的话,就会选择MILO了。饿的时候就会泡一杯来喝。

    5
  194. kaijet59
    3 reviews

    Milo for breakfast

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Usually have a cup of hot milo to go with my breakfast everyday. Contain right proportion of vitamins and minerals in it which make it an ideal breakfast drink. Prefer it more than other chocolate drinks!

    5
  195. MILO MENEMANI SAAT HAUS KELUARGAKU

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Saya pencinta Milo. Kadang-kala, saya suka ratah/makan milo begitu saja tanpa dibancuh. Saat kehausan terutama di musim panas, Milo Ais sangat Awesome dan menyegarkan serta melegakan tekak, dan menghilangkan dahaga. Roti diletak milo dengan susu sedap juga, jika bosan celup roti dan milo begitu saja.

    5
  196. weisheng68
    9 reviews

    my favourite supper drink

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    我从小就喝milo到现在,milo是我每晚的必备品,只要在家肚子饿就会想到它,不过个人认为现在不比以前的好喝了

    5
  197. Syara Syarafina
    6 reviews

    Milo The Energy Supply

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I am working that exhaust both mentally and physically. Everyday after waking up, I make a glass of warm Milo as my daily energy supply. The taste really make me feel good early in the morning. Milo also give contributions to my creativity as I always make variety if dessert, such as ice crea, cake, pudding from Milo.

    5
  198. Vivian Wong
    3 reviews

    Always the best

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Who doesn’t love Milo? Just 10/10! Milo is my favourite drink since young, until now I would order Milo whenever I am eating at outside. My house would store few packets of Milo because I love to drink it, almost everyday. So, highly recommended!

    5
  199. sahrulaizat69
    3 reviews

    Sihat dan Cergas

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Minuman turun temurun sesuai untuk keluarga dan penghadaman perut.
    Tanpa sarapan yang berat tetapi hanya dengan Milo ActivGo tugas harian dapat dilaksanakan seperti biasa.Cergas dan ceria bersama Milo

    5
  200. wanishah123
    6 reviews

    Love love love

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Milo adalah salah 1 minuman waiib sy utk setiap pagi..milo menjadikan pagi saya lebih segar dan bertenaga..dgn minum milo,sy xcpt letih dgn apabila membuat tugasan kerja.. ❤️

    5
  201. Mass Nishaa
    2 reviews

    superb best

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    milo merupakan produk yang terbaik keluaran nestle..setiap rumah pasaraya kedai-kedai mesti ade milo..milo banyak membantu selain khasiat yang ada..milo juga dapat membantu nenahan lapar..milo digemari tidak kira peringkat umur..dari kanak-kanak hingga ke dewasa..milo terbaik berbanding jenama2 lain..

    5
  202. Lor Ma Loy
    31 reviews

    Minuman Berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on January 5, 2018

    Sumber tenaga yang baik untuk tubuh,rasa enak bercoklat menambah kenikmatan ketika meminumnya.Tidak mengira umur,jantina dan etnik Milo memang diterima ramai.Sumber tenaga untuk lebih cerdas sepanjang hari.

    5
  203. khalylaAliq61
    23 reviews

    Minuman kegemaran keluarga

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Nestle MILO ACTIV-GO!!!. Ibu jangan bimbangggg bekalkan tenaga!!..

    Kami sekeluarga sangat sukakan minuman ini.. dari saya kecil sampai sekarang, saya sudah mempunyai anak sndiri. Minuman ini tidak pernah gagal berada di dapur saya.. Saya sangat suka rasa coklat yg lazat dan berlemak!.. di tambah dengan susu manis di minum sejuk dan tabur sedikit serbuk MILO di atasnya.. !! SYURGA!

    5
  204. Siew Ping
    5 reviews

    Milo the best

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    I like milo very much, it is my favourite beverage every morning start from my school life, it give me energy n vitamin help me get healthy life, i really like it

    5
  205. kelvincheng03
    1 reviews

    nice to drink~!!

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    great nutrition drink for active,after my kid drink it feel strong n healthy more…hope all parents can giva a try to their child, thumb up ^^ lets drink each aday or more than that

    4
  206. Anep89
    8 reviews

    Milo ais

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Milo memang minuman kegemaran saya dari kecil lagi..paling rasa nikmat minum ialah buat air diletakkan ais selepas waktu makan perghhh memang sedap..

    5
  207. soolayhoon82
    142 reviews

    Our only choice of coco drinks

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Milo is our only choice of coco drinks in my family. My children like to have it anytime no matter on day time breakfast session or tea time session even supper session. Thus Milo is a must have grocery in my kitchen.

    4
  208. leekahseng12
    323 reviews

    My breakfast & Supper

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Milo Activ Go is my always breakfast and also my supper. I love to drink Milo since I am a kids until now I become a Daddy. Milo is the only coco drinks I will have. This is so easy to make it, Milo kosong or milo with milk also yummy!

    4
  209. CikSue38
    396 reviews

    Hari-hari minum tak pernah jemu

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Minuman milo menjadi sarapan pagi dan minum malam wajib saya. Rasa coklat yg penuh berkhasiat walaupun minum hari2 tak pernah rasa jemu. Sehari tak minum mcm tak lengkap hari saya. Pagi saya mesti dimulakan dengan secawan milo panas. Enak juga diminum sejuk bersama ais. Kadang2 buat neslo. Rasal lemak berkri sangat. Sebulan dalam 2kg utk penggunaan rumah ni. Saya suka beli pek 2kg dengan percuma 200g. Rasa penjimatan disitu. Ratah begitu saja pn sedap atau makan dengan roti. Yummy

    5
  210. Shiila Man
    10 reviews

    rasa yang enak dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    sesuai diminum setiap hari untuk memberi tenaga yang berpanjangan setiap hari.

    5
  211. Blqshqr9081
    25 reviews

    My favourite drink!

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Who doesn’t love MILO? Everyone loves it. Especially me. Perfect drink with real cocoa taste. Perfect for my taste buds. I just buy 3 bags of them. I prefer to buy an individual packet. Easy to made! MILO keep me energetic and reduce my hunger in my busy day. I choose MILO for an everyday drink.

    5
  212. May Mei12345
    104 reviews

    Great Drinks

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    My family all time favorite chocolate drink. The chocolatey taste was so good an delicious! There are many ways you can enjoy Milo besides adding condensed milk and mixed with hot or cold water

    4
  213. HussinAnna25
    50 reviews

    Penguna setia milo

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Saya memang penguna setia milo bila habis mesti beli lagi.wajib minum air milo sebagai breakfast tiap pagi kalau tak minum rasa tak lengkap je.hanya tambah air panas ,saya lebih suka minum milo kosong sangat best!

    5
  214. 溦溦 林
    473 reviews

    早上我都会冲来喝可以充饥的

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    MILO 是我从小学读书喝到现在都还在喝的饮料,现在每个早上我都会冲来喝可以充饥的,有时候我也喜欢把MILO粉擦去面包来吃的再淋上一些CREAMER更加的美味的

    4
  215. fei446195
    1 reviews

    minum milo jadi sihat + kuat

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    saya mula minum milo sejak zaman kanak2..masa sekolah rendah, van milo datang sekolah bagi free milo..lepas tu, kita order milo kotak minum pula..saya suka cari bungkusan milo 2kg yang ade free 200g..kadang2 super ade buat promosi RM29.90..masa tu lah banyak orang pi rebut..tambahan pula bag milo boleh tebus hadiah..memang best lah minum milo !!

    5
    1
  216. lyne5460489
    1 reviews

    Milo is the source of daily energy

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Milo is my daily breakfast drink. It provides me energy to work daily. With one cup of milo daily early morning, it refreshed my mind and boosted up my energy! Best drink ever!!

    5
  217. al_ehsan18
    2 reviews

    No Milo no life

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    It was my drink since childhood. It’s hard to imagine life without milo. I guess nearly household in Malaysia have this drink in their kitchens. Everyone in the house drinks it. Now i prefer it with ice famously called Milo ping.

    5
  218. 心怡 李
    1 reviews

    Great drinks

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    I like to drink milo since i was small. Milo are suitable for anytime to drink. Every morning a cup of warm Milo can make my stomach comfort and satisfied. Milo wont be too sweet it is just right for me. Is is a good drinks for me

    4
  219. Mimi81
    177 reviews

    Pilihan sesiapa sahaja.

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Kegemaran saya sejak kecil. Diperkaya dengan Malta, punya rasa yang tersendiri. Bezanya dahulu ianya kurang gula, rasanya sekarang berlebih gula dan elok untuk tidak ditambah milo atau susu semasa bancuhan.

    5
  220. Khalil Anas
    66 reviews

    RASA YANG TERSANGAT MANTAP

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    SAYA MENYUKAI MINUMAN DARI PRODUK MILO, RASANYA SANGAT MANTAP DAN SEDAP. RASANYA LAIN DARIPADA KELUARAN PRODUK YANG LAIN. MINUM KETIKA PANAS ATAUPUN SEJUK, DUA-DUA INI PUN TETAP AKAN RASA SEDAP. TERUTAMA BANCUHAN MILO YANG SESUAI DAN BERTAMBAH LAGI KESEDAPAN MILO INI.

    5
  221. ferdizetty37
    493 reviews

    Tiada jenama lain serupa dengannya.

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Walaupun harga milo active go ni lebih mahal dari minuman coklat jenama lain,ia tetap mnjadi pilihan saya..tiada jenama lain yg boleh menandinginya..tekstur serbuk yg halus sgt mudah untuk dibancuh..saya suka minum milo kosong panas kaw..sgt sedap,walaupun x tambah sebarang pemanis,ia tetap sedap..anak2 pun suka minum milo ni..Mngandungi protomalt yg baik utk tubuh badan.

    5
  222. Izzana
    35 reviews

    Sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Jenama pilihan saya nestle milo activ-go,tiada minum coklat lain yang sedap selain milo,kegemaran anak-anak dan saya,harga sangat-sangat berpatutan tidak terlalu mahal dan menjimatkan saya..sesuai sangat untuk kanak-kanak yang hendak membesar kerana milo mengeyangkan mereka selain itu memberi tenaga buat mereka untuk kekal aktif dari pagi ke malam..
    Bekal anak-anak saya sewaktu ke sekolah ..

    5
  223. Gee Gee
    319 reviews

    sedap tak terkata

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    milo adalah minuman coklat yg menjadi pilihan sya mahupon seluruh kluarga saya,rasa yg sedap tak terkata membuatkan kami tak beli yg lain

    5
  224. ferdizetty37
    493 reviews

    minuman bertenaga

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Minuman milo menjadi minuman tradisi keluarga saya.sejak dari kecil memag wajib ada dirumah.rasanya yang kaya dengan koko dan disamping dapat menjadi minuman mengenyangkan untuk memulakan hari dengan penuh semangat.

    5
  225. Normala57
    17 reviews

    Milo kesukaaan keluarga saya

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Minuman milo adalah minuman wajib setiap pagi dirumah saya.Sebagai ibu setiap pagi saya akan bancuhkan milo pekat untuk sarapan anak-anak sebelum memulakan hari persekolahan mereka.Milo memang dipercayai untuk membekalkan tenaga yang cukup untuk memastikan anak-anak saya kekal sihat dan cergas disekolah.Dengan kandungan malt barli dan beberapa vitamin dan mineral memang sarapan yang terbaik setiap pagi.Milo memang lazat dan sentiasa mengenyangkan.

    5
  226. cpyn18
    235 reviews

    We love it so much!

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Milo is always my family’s favourite healthy drinks. We always drink it during breakfast time and before sleep. My kids love it so much. They love to dip bread into their milo and eat. The chocolate taste of milo is strong and the aroma of the milo is nice too!

    5
  227. nadnaz02
    43 reviews

    Memberi kekuatan berganda

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    Sudah pasti semua akan terpikat dengan rasa milo..saya sangat suka minum milo kerana rasa koko yang sedap dan dapat memberi tenaga sepanjang hari..malah sedap makan milo semata tanpa letak air

    5
  228. Humairah Zawadi
    7 reviews

    Sangat sedap.. rasa koko semulajadi

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Sesuai untuk semua peringkat umur..
    Pilihan keluarga sejak berzaman..

    5
  229. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Anak-anak sangat suka

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Anak-anak saya sangat sukakan Milo Active-Go. Mereka sangat suka meminumnya semasa sarapan pagi dan membuatkan mereka sangat aktif. Suami dan keluarga pun sukakannya, selain dibuat minuman milo juga boleh dijadikan sapuan roti dan rasanya yang kaya coklat sangat sedap dimakan bersama roti.

    5
  230. FARA34
    94 reviews

    Kegemaran sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    keluarga saya sangat mengemari nesle milo. Terbaik untuk tenaga harian.

    5
  231. Nurirah13
    364 reviews

    Minuman yang lazat

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Menjadi minuman anak2 pada setiap pagi sebelum ke sekolah. Sedap dan rasa coklat yang sebenar. Tidak perlu tambahkan gula. Kalau di campur dengan susu segar lagi bertambah lazat. Minuman rutin saya pada ketika dulu. Sekarang menjadi rutin anak2. Milo untuk kita jadi lwbih sihat dan kuat. Harga masih lagi mapu di miliki dan mudah di dapati di kedai runcit berhampiran.

    5
  232. CikSue38
    396 reviews

    Milo is our favourite all time

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Minum milo pagi tengahari ptg dan malam. Tidak kira masa diminum panas atau dingin. Menghilangkan dahaga dan sekaligus mengenyangkan perut. Rasa coklat yg pekat sedap. Tiada choco malt lain yg dapat menandingi kesedapan milo. Milo berada pada level unggul tersendiri. Even cuba utk tukar kepada jenama lain tetapi pasti kembali semula kepada milo. Bukan sahaja sedap dibuat minuman tetapi sedap juga diolah menjadi kek coklat dan kek batik. Marvellous! Sihat kuat sepanjang hayat.

    5
  233. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    During breastfeeding period required lot of nutrient and energy. Milo is my best friend (a best meal) for my breakfast, teatime & supper. nice,cheap & easy to get, really help me alot to get a quick energy supply.

    5
  234. Lorma15
    50 reviews

    Memberi tenaga dan sedap

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Minuman kegemaran sekeluarga,mengandungi pelbagai khasiat serta vitamin.

    4
  235. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Sarapan tak lengkap tanpanya

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Minuman wajib setiap pagi kami seisi keluarga. Tambah tenaga dan cergas sepanjang hari

    5
  236. Nor Othman
    1343 reviews

    love milo so much

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    Sejak kecik lagi dah biasa dengan minuman ni..
    Membesar dengan sarapan minum milo dan kenangan lori milo datang ke sekolah..
    Rasa Milo kekal sedap dari dulu sampai sekarang..
    Cuma sekarang ni kawal pengambilan milo ni sebab kawal pengambilan gula sejak usia meningkat ni..:)
    Bila teringin akan minum secawan milo panas tanpa tambahan susu atau gula..
    Dan sampai sekarang, kadang-kadang mak masih sediakan milo untuk sarapan pagi dekat rumah..

    5
  237. Nor Dilla
    4 reviews

    MINUMAN SEKELUARGA

    5 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Sangat sesuai untuk di minum sekeluarga sangat sedap dan bervitamin.

    5
  238. maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Minuman kegemaran kami sekeluarga..Dari dulu hingga selamanya..Tiada yang berubah..Love it ?

    5
  239. AieenDeen28
    900 reviews

    Minuman Tenaga Milo Active Go

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Banyak kenangan dengan Milo..Dari kecik sampai besar saya mesti akan ambil milo samasa sarapan dan minum petang,sekang giliran saya menyediakan milo untuk sarapan anak²..Selain rasa coklat yang sangat sedap,milo membekalkan tenaga untuk anak saya kekal cergas sepanjang hari.Boleh dimakan begitu saja dan boleh digunakan untuk masakan..Saya selalu guna untuk buat puding,menjadikan puding saya sangat sedap.

    5
  240. RazaMat194
    30 reviews

    Sihat dan bertenaga

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Milo kegemaran anak2 saya dan juga seisi keluarga saya.Minuman malt coklat yang berkhasiat dan sedap..Menjadikan kita sihat dan bertenaga sepanjang hari..Minum milo anda jadi sihat dan kuat!

    5
  241. Jacklyn Jacky
    15 reviews

    ALL TIME FAVOURITE DRINK

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    My comfort food. Very versatile drink. My must-have drink before sleep. Rich in chocolate, rich in iron, rich in taste. Can be made into hot drink and tasted just as good as a cold chocolate drink. Can be used for cookies making, or even cakes. And I even use Milo as a spread on bread. Trust me, it is just as heavenly!

    5
  242. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran kami sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    saya selalu memilih milo untuk dijadikan minuman sarapan pagi saya.memang mengenyangkan dan sesuai untuk seisi keluarga juga. saya gemarkan milo kerana rasanya yang bagi saya terlalu best dan lazat. saya suka tambahkan ais dalam minuman milo ni

    5
  243. penny41
    407 reviews

    早餐的drink

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    早上有时都会泡一杯milo配面包来当早餐,或者我也会加一点麦片让我更有饱足感

    4
  244. KJ Cheah
    225 reviews

    Best Drink

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Milo become my daily breakfast. It’s perfect to add in oat which helps to reduce cholesterol level.

    5
  245. MINUMAN WAJIB SETIAP PAGI!!!!

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Sebelum memulakan kerja, saya mesti minum dahulu MILO tidak kira panas mahupun sejuk… makan bersama roti / biskut …. perrgghh… sedapnya… nikmatnya 😀

    5
  246. My Favourite!!

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    its not anawesome morning wothout milo! love milo, and it is must in office pantry! really tasty. I think i drink milo since iam 2y..3y and now my kido love it!

    5
  247. Chan Lean
    6 reviews

    Feel energised

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Love the taste and it makes me feel energised after drinking it.

    5
  248. shahril7956
    112 reviews

    Tidak lengkap hari tanpa MILO

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Setiap hari, saya memang perlukan MILO. Sehari pasti secawan. Tidak kira samada saya mengambilnya pada sebelah pagi, tengahari, petang ataupun malam. Pendek kata, tidak lengkap hari saya tanpa MILO.

    4
  249. Kellychan21
    502 reviews

    My family favourite drinks

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    It is my family’s favourite drinks. The taste is very nice and we always drink it during breakfast time and before sleep. It is very tasty if you eat crackers with milo.

    5
  250. nurhidayah04
    111 reviews

    minuman kesukaan anak- anak

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Anak2 saya berusia 4 tahun dan 1 tahun 9 bulan sangat gemarkan Milo.saya juga dari kecil sangat meminati air Milo dan sedap juga dimakan bersama roti. Biasanya saya campurkan milo bersama fresh milk kerana Milo sememangnya sudah Manis.Milo dah menjadi minuman kesukaan kami sekeluarga!

    5
  251. Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Start the day with Milo.

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Since I was a kid, never skipped by drinking Milo for my breakfast, every morning. Now, I let my kids have Milo as their energy supply every morning. Great choice to make some cookies, pudding & cake by using Milo too.

    4
  252. Syera Syera
    137 reviews

    Better than sliced bread

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    It’s Milo. If you already know what that is, then you know what it tastes like.

    If you don’t know, you’re missing out, big time! It’s like what Ovaltine would be if it were a gazillion times better!

    Use it in coffee, milk, smoothies, milkshakes, recipes, (I even made a very yummy curry with it! Someone bet me $2 I couldn’t), and anything else that would be better with some chocolaty awesomeness! (and really, what wouldn’t)

    5
  253. 溦溦 林
    473 reviews

    my breastfast drink

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    thisis my first choice breakfast drink, every morning must drink this , because milo can keep myself strong and healthy,

    4
  254. nadzatul72
    19 reviews

    Versatility at its best.

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    This is a winning product for so many years in my family. I drink it hot, cold, have it with cereal or bake with it. Probably the only chocolate malt drink I could settle down with. So versatile and so tasty.

    5
  255. Siti26
    61 reviews

    Minum milo anda jadi sihat dan kuat

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Minuman bercoklat milo ini kegemaran kami sekeluarga sejak dari kami kecil lagi. Suami saya setiao hari minum milo sebelum pergi kerja, saya pulak minum bila teringin je. Anak saya akan order milo bila kami makan di luar. Rasanya yang enak dan aroma nya yang lazat.menjadikan minuman milo ini sentiasa menjadi pilihan setiap orang. Setiap bulan beli pack 1kg untuk tahan 1bulan, ianya sangat berbaloi.

    5
  256. sallyinlee93
    1006 reviews

    my supper

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    this is my supper every night when i’m hungry. Easy & fast served drinks!

    4
  257. PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Milo

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Milo membantu memberi tenaga kepada anak saya. setiap pagi saya akan bancuhkan secawan milo untuk anak saya. saya akan belikan sekotak or 1 tin milo utk anak2 ketika bermain di luar.

    5
  258. Fong Fong
    318 reviews

    Sihat dan Kuat

    5 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    Nice taste and it does provide you more energy. Drink it in hot or chilled also taste good.Perfect matching with butter crackers.

    5
  259. kockhong80
    56 reviews

    My family favourite MILO

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Milo is my family’s energy booster. We drink it every morning and every night as it is tasty. We like to dip biscuits/breads with milo. The taste is amazing yummy. Milo is always my family 1st choice!

    5
  260. sallyinlee93
    1006 reviews

    快速又方便!

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    肚子饿的时候来一杯,快速又方便!而且可以让我有饱足感! 

    4
  261. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Minuman kegemaran

    5 out of 5, reviewed on June 7, 2017

    Minuman kegemaran sejak dari kecil lagi. Kini menjadi minuman harian keluarga saya pula. Rasanya yang sedap dan saya akan pastikan stok milo sentiasa ada di rumah saya?

    5
  262. geegee48
    43 reviews

    milo minuman dari zaman kanak-kanak

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    saya amat menyukai milo dari zaman kanak-kanak lagi,memang milo adalah minuman pilihan keluarga saya,sekarang saya masih mengamalkan minum milo di waktu pagi dan malam,pendek kate milo dh menjadi keutamaan saya

    5
  263. cties_8435
    32 reviews

    Stay Active with Milo

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    A must have beverages for my family. I started drink Milo since I was little kid and now as a mother of two I gave it to my children too. My son drink milo in the morning before school and sometime I also add his favourite cereal in his drink to keep him from hungry.

    4
  264. Macy59
    30 reviews

    好喝

    3 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    每天早上喝一杯milo,可以补充能量。

    3
  265. LiLian39
    148 reviews

    Taste change

    3 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    I always drink milo since i was young. Last time the milo is more saturated and more tasty but now the taste slowly change. Maybe of the new formula. But i still prefer the old time taste.

    3
  266. Nur Arina
    812 reviews

    0 out of 5, reviewed on May 16, 2017
    0
    1
  267. carmen72774
    37 reviews

    A must in my home

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    I usually add a scope of milk powder into my daily oats drink to enhance the choco flavour. Nestle milo has been a family drink for me since I was young.although the price for the milo has increase over the years, I still like this very much

    5
  268. roxanne
    36 reviews

    Milo pilihan terbaik!

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    saya sangat sukakan minuman milo ini kerana rasanya yang sedap dan ia juga sedap di minum panas atau sejuk. Tidak kira pagi atau petang, milo semestinya pilihan utama saya. kanak-kakak juga sangat suka akan minuman ini. setiap rumah pasti memiliki minuman ini. skarang dengan adanya milo 3 in 1, saya boleh membawanya ke mana-mana sahaja, senang dan cepat!

    5
  269. sandlee51
    174 reviews

    Healthy Drinks

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    My son favourite drink every morning. The taste is so nice and is very healthy as well. Normally I would just put Milo without any sugar and it is so tasteful.

    5
  270. miera97
    131 reviews

    Mari minum MILO

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Pengambilan air milo setiap waktu sarapan untuk anak-anak ke sekolah itu yang emak saya lakukan dari saya kecik, memberikan tenaga untuk anak-anak lebih cergas da bertenaga sepanjang hari, selain itu juga milo juga mengenyangkan bagi sesiap yang tidak sempat bersarapan pagi,

    5
  271. jet68
    75 reviews

    my best friend(best meal) for breastfeeding

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    During breastfeeding period required lot of nutrient and energy. Milo is my best friend (a best meal) for my breakfast, teatime & supper. nice,cheap & easy to get, really help me alot to get a quick energy supply.

    5
  272. stepsoh26
    65 reviews

    Taste good

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Milo offers essential vitamins and minerals to meet the nutrition and energy demands of young bodies and minds. Whole family favorite drinks !

    5
  273. HaizanRaz64
    112 reviews

    Minuman berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    Minum milo anda jadi sihat dan kuat.Kaya dengan vitamin dan nutrisi.Juga mengenyangkan.Saya selalu minum di waktu pagi kerana tidak sempat untuk sarapan.My kids love it.

    5
  274. sabarina37
    374 reviews

    Milo Active Go

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Milo adalah minuman kegemaran kami sekeluarga.Bersarapan dan minum petang dengan milo amat menyelerakan.Mengandungi 6 vitamin & 3 mineral mampu memberikan tenaga dan kekal aktif sepanjang hari.

    5
  275. Riduan Halim
    136 reviews

    MILO MINUMAN TENAGA

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Milo adalah minuman malt coklat yang sungguh menyelarakan dan sangat lazat. Saya suka minum milo yang pekat kerana dapat menghilangkan stress dan memberikan tenaga apabila terlalu bekerja.

    4
  276. Afiqah Ariffin
    33 reviews

    Milo The Best

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    This Milo Drink provides me real energy and keeps me active all-day long. The taste is delicious and it makes me feels like I am the most lucky person in this world to ever taste this kind of drink.

    5
  277. Rebecca Koay
    150 reviews

    Childhood memories

    4 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Missing the times when Milo trucks would pop by at school. I drank this growing up and 20 years later it’s still part of my breakfast agenda! Although prices have gone up since the 90s, still loving its rich, chocolate-y taste.

    4
  278. Zameen
    20 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    This drink always makes me feel nostalgic for the good old days. When I was a kid, I had a cup of it every morning at breakfast. Even now I like to have it every once in a while. I prefer it with milk and just a single teaspoon of sugar, but you can adjust the proportions to suit your own tastes. However, because the powder is quite sweet, if you don’t add enough water it’s actually hard to taste the cocoa.

    I also use it a lot in baking. When I want to add chocolate flavor to a pudding or cake, I use some milo powder instead of ordinary cocoa powder. The results are generally pretty good!

    5
  279. Aznor Azizul
    153 reviews

    Your Instant Energy Booster

    4 out of 5, reviewed on April 20, 2017

    Since my childhood my mom always prepare me Milo as part of my morning regiment so that I can keep myself strong and healthy. Since I am not really that active in sport, Milo helps me to stay awake in the classroom during the lesson.

    Compare to other drinks, Milo helps me a lot when it comes to scoring straight A n my exams and everything that the teacher’s taught can be absorbed easily once I drink this milky chocolate goodness!

    4
  280. Zhongk3391
    144 reviews

    Yummy nutrition

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    Milo gives you the energy to kick-start your morning. However, if you don’t add sufficient water to the beverage, it becomes really sweet to the point of not being able to taste the cocoa but feels like you’re drinking plain sugared water. Nonetheless, it’s a childhood favorite for sure! It is also ageless. What I mean by ageless is that this chocolate malty goodness drink has been a fan favourite for lots of people since young till old. I have been consistently been drinking Milo since 5 and it is really worth the buy. The nutrient content is a additional bargain considering chocolate flavored drinks are not as healthy as plain old milk. But Nestle has developed such an addicting mix that will rejuvenate my bodies plus giving it the nutrients it needs. These are affordable and they also come in individual sachets for that early prep!

    5
  281. Milo sihat & kuat

    4 out of 5, reviewed on March 21, 2017

    Setiap bulan family saya akan beli stok Milo kerana ianya minuman yang berkhasiat dan mengenyangkan. Diperkaya dengan bijiran serta coklat yang berkhasiat. Dengan harga yang berpatutan Dan mudah didapati samada dikedai runcit, pasaraya ataupun Kedai serbaneka 24jam.

    4
  282. kesumadewi
    69 reviews

    Milo kesukaan anak anak saya

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2017

    Milo dengan rasa coklat menambat hati anak anak saya.Secawan milo setiap pagi membekalkan tenaga untuk anak saya memulakan hari dengan penuh semangat.Kegemaran anak anak kadang kala mereka suka meratah milo sahaja dan dimakan bersama roti dan susu.

    5
  283. cherrylee
    72 reviews

    favourite drink for brekafast/ lunch

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    My family drink this Milo drink for daily morning breakfast or afternoon lunch. My boy also likes to drink milo before go to school. We consume without add-in sugar, not too sweet & more healthy for all.

    4
  284. Dalila36
    34 reviews

    Minuman Kegemaran Semua

    4 out of 5, reviewed on March 1, 2017

    Sejak kecik lagi dah biasa dengan minuman ni..
    Membesar dengan sarapan minum milo dan kenangan lori milo datang ke sekolah..
    Rasa Milo kekal sedap dari dulu sampai sekarang..
    Cuma sekarang ni kawal pengambilan milo ni sebab kawal pengambilan gula sejak usia meningkat ni..:)
    Bila teringin akan minum secawan milo panas tanpa tambahan susu atau gula..
    Dan sampai sekarang, kadang-kadang mak masih sediakan milo untuk sarapan pagi dekat rumah..

    4
  285. JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Kesukaan ramai

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Menjadikan badan sihat dan kuat.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...