Nutella Hazelnut Spread

Product Details

 

What makes Nutella® so special is the combination of savoir-faire, passion and care that we have used every day since the beginning to make Nutella® for you. We select only the freshest raw materials and mix them to give our product its unmistakable taste. A recipe created with the passion and great care that epitomises this unique taste.

  1. Azirah38
    1 reviews

    Hidangan yang sampingan yang lazat

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    nutella sinonim dengan roti,bukan setakat penggemar kanak-kanak,malah para golongan dewasa juga turut menggemari nutella,ia juga boleh dijadikan sebagai asas dalam hidangan biskut raya,malah saya juga turut menggunakan nutella sebagai bahan inti dalam pembuatan apam saya.

    5



    0
  2. Wan Nornadzira
    3 reviews

    Si Comot Serba boleh!

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Hi si comot! Ya saya menggelarkan die si comot serba boleh! Ini kerana bila makan nutella habis comot mulut kerana saya lebih gemar memakannya begitu sahaja. Tanpa roti! Saya juga suka menjadikan ia sebagai minuman coklat! Sering juga saya menjadikan ia sebagai aiskrim buatan sendiri. Sangat sedap. Menjadi topping cake juga sangat mantap! Pendek kata nutella ni memang si comot serba boleh!

    5



    0
  3. blueyye01
    3 reviews

    Nut lovers

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2018

    I believe that those who love nuts sure will choose this as their jam. Mixing of chocolate with halzenut taste is indelible for me and also it can used on bakery or even straight away to be eaten…… haha…

    5



    0
  4. Sara58
    15 reviews

    Sapuan coklat terbaik.

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Nutella memang wajib ada kat rumah. Tak ada sapuan coklat sesedap nutella. Kalau masa promosi, kami akan beli sampai 3 botol untuk buat stok. Anak-anak memang sukakan nutella ni. Sapu roti boleh. Sapu wafer boleh. Dan paling best, kami buat biskut nutella, tart nutella, memang sedap.

    5



    0
  5. Alexander0570
    6 reviews

    The taste of memory

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I have used Nutella for my breakfast for almost every single morning of my secondary and college life. I couldn’t stop using Nutella compared with other chocolate topping in my bread breakfast. Because it just taste so good!!

    5



    0
  6. aleenacbc73
    6 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    This is the best spread ever! I love having Nutella on my bread as it tastes different from other spreads. Nutella can also be used in baking. try substituting chocolate with Nutella when baking brownies. Guaranteed the best brownies!

    5



    0
  7. Ibtisamhusna02
    4 reviews

    My bae

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Saya suka sgt2 nutella. Rasa hazelnut yg ori tu make it my bae,, my love. Saya boleh mkn without letak kt roti pun 👍👍👍

    5



    0
  8. widurisha13
    3 reviews

    Memang sedap !!!

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Anak-anak saya memang gemar makan ini disapu dengan roti dan biskut. Produk ini memang sangat berkhasiat untuk keluarga kami.

    5



    0
  9. Nyam St
    3 reviews

    Nutty Nuttella

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Had this since I was a kid, good as spread on bread or dipping for biscuits. Now using it in baking yummy cookies, cakes and even mixed with my daily coffee fix… Its just the right sweetness after mixing with a cup of espresso….

    5



    0
  10. feeishun01
    2 reviews

    Yummy Spread

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    My girl loves this spread so much! She even use the spoon and dig it and put inside her mouth and said, “Yummy!!!” I stared at her and said “No! Cannot eat like this!”, but she told me “I love it!!!”

    You can see that how much children love it, we as parents enjoy it too!!!

    5



    0
  11. ucisuziana46
    3 reviews

    Sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Nutella saya selalu mkn dengan roti and biskut..senang and sedap untuk sesiapa yang selalu sibuk dan tak sempat nak mkn boleh sapu kn nutella ni dkt roti or biskut and terus makan.. Kadang sy sibuk kerja xsempat nak lunch sy akn mkn nutella ni dgn roti ..terbaik!!

    5



    0
  12. Hafiya3568
    3 reviews

    Sedap dan mudah dengan Nutella Hazelnut Spread

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Nutella ni saya selali sapu dengan roti gardenia yang keping tu. Buat untuk sarapan pagi anak-anak atau bawa bekal ke tempat kerja. Rasa dia sedap. Kaya dengan rasa coklat dia. Selain tu, mudah buat saya untuk sediakan hidangan dalam masa yang singkat. Saya suka Nutella hazelnut spread !

    4



    0
  13. Clara Wong
    16 reviews

    好吃

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    一直是回购率很高的一款巧克力酱,我常拿来搽面包食用。唯一缺点是比较快干,常常还有五分之一的时候就开始干了。不过浓厚的hazelnut巧克力是让我持续购买的动力

    4



    0
  14. Tyra50
    4 reviews

    Keenakan Nutella

    5 out of 5, reviewed on June 3, 2018

    Suka sangat dengan nutella ni. Makan dengan apa sahaja menambahkan lagi kesedapan makanan contoh donut penuh rasa nutella, kek nutella atau pun makan begitu sahaja. Harga mahal berbanding dengan yg lain tp rasa dia amat enak.

    5



    0
  15. arepapandi42
    2 reviews

    Great for any occasion! To die for!

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Truly great for any occasion be it breakfast, lunch or dinner. Can also be considered as a gift for any chocolate lovers out there.

    5



    0
  16. bonafidereviewer14
    3 reviews

    A MUST IN UR KITCHEN

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    I swear to GOD, nothing could ever beat this. ive tried chocolate spread from other brands but nope, NUTELLA IS STILL THE BOMB.COM. its a holy grail i must say. love the rich hazelnut chocolate flavour that melts in your mouth instantly. used to have this with bread for breakfast almost all day everyday back when i was still in school.

    5



    0
  17. HadiJames73
    3 reviews

    Too sweet

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    I used to eat this just like that. Sometimes i spread on crackers also but lately it has become too sweet for me to handle. getting old really suck but yeah its a MUST thing to to buy everytime mom go out for groceries!!

    4



    0
  18. Nayli49
    3 reviews

    Nuttelyum

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    This spread gives people to be in their own world with its chocolaty taste especially when eating it with bread. However it is too sweet for me 🙂

    4



    0
  19. ajuezura75
    18 reviews

    Enak

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    Nutella ini sangat enak digunakan dalam pelbagai masakan dan enak juga dimakan begitu sahaja. Saya selalu menggunan produk ini dlm penyediaan chesse tart n juga nutella pai tart. Nutella ini juga sedap di sapu pada roti. Ia juga sedap di makan begitu sahaja. Pilihan saya dan juga pilihan semua

    5



    0
  20. rafiuddinmoktar84
    10 reviews

    Top brand!

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    The delicious, savioury taste of this chocolate is just unbelievable. The chocolate is quite thick but light enough to be eaten with anything else. bread, biscuit and waffle are among the perfect complimentary snacks. Even the price is quite high but it really reflect the premium of the brand. It is really worth the money

    5



    0
  21. Nuruddin13
    3 reviews

    Worth it

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    The taste the price the usage all in one are really worth to buy.. Compare to other brand, they have a long way to go to be compareable with nutella.. Cheerios..

    5



    0
  22. fnsee9689
    3 reviews

    Fav!

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Nutella is always my go-to chocolate spread for bread, and it never fails to make me fall in love with the rich chocolate & hazelnut taste again and again.

    5



    0
  23. Jesen61406
    3 reviews

    Nutella best

    4 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Nutella is the mixed of chocolate and chestnut favourite. I very like it because it is not so sweet and more tasty compare with other brands. The price is also more valuable and will be best choice for it.

    4



    0
  24. min94031708
    3 reviews

    Best Chocolate Spread Choice Ever!

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Nutella Hazelnut Spread is the best chocolate spread choice. I love it with bread, cake and biscuit. The taste is so rich and awesome. I believe everyone will be addicted on it once you tried it. Even though the price is bit higher compare to others, but it is worth as the quality of nutella hazelnut spread is excellent. High recommended!

    5



    0
  25. Nrlaisyah74
    9 reviews

    My favourites

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    I freaking loves this nutella. Probably one of the best chocolate that i had ever taste! The chocolate was incredibly taste good especially with a slice of bread! So delicious and of course ‘’mengenyangkan”. Always bought this every month for breakfast with my family or at college!

    5



    0
  26. doreencll97
    3 reviews

    Best for baking

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    My favorite spread for a wonderful Nutella non baked cheese cakes. It taste so well when blended together with cream cheese. Kids love it and they keep leaking the spread like chocolate. My household grocery that cannot miss every few months.

    5



    0
  27. starrynight83
    3 reviews

    Serious sedapppp.

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Chocolate spread favourite saya sekeluarga! Sesuai dimakan dengan roti, disapu pada kek dan macam-macam lagi. Sekali makan tu, susah nak berhenti ? Macam addicted pon ada. Seriously it is worth the price. Kalau tak ada kat rumah, macam sunyi je waktu breakfast.

    5



    0
  28. Afiza_Rahim60
    348 reviews

    Nutella Hazelnut Spread

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Saya menggunakan Nutella Hazelnut Spread dalam aiskrim Malaysia dan boleh di sapu diatas kek, biskut dan tart.Boleh dicampur untuk membuat kek dan biskut.Resepi biskut yang pernah saya buat ialah biskut semperit nutella yang menjadi biskut wajib ada di hari perayaan.Harga mampu milik.Saya beli di Tesco.Selalu ada stok.Terbaik.

    5



    0
  29. Janet04
    16 reviews

    浓郁巧克力酱

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    吃过一次后,成为了忠实的顾客。
    浓郁的巧克力味道,其他牌子比不到。
    在宿舍过生活,最开心的事就是吃上一口nutella酱。
    虽然如此,但每次购买时都要心痛一下,希望价钱可以调低一点~~

    5



    0
  30. Yana93
    3 reviews

    Nutella the best choc ever!

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    My fav choc since kids, can eat with bread, biscuits, wafle & so on! I just can’t live without you Nutella, so yummyy!

    5



    0
  31. Khong Cheng Low
    3 reviews

    Mate with bread

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Ever Super mate with bread apart from peanut butter. There are two choice such as chocolate and milk so that you can choose which you want to smear on bread . But I more prefer to mix both of them on bread. That is the wonderful taste for every breakfast.

    5



    0
  32. Peck Lucky
    3 reviews

    童年回忆

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    一级棒的果酱 我们一家人都很爱吃面包配着这个果酱 无论早餐还是下午茶 肚子饿的时候都会搽这个果酱 有时候我们一家人还会搽在饼干上

    5



    0
  33. RainieFong52
    3 reviews

    Fantastic Chocolate Product suit for any pastry topping

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Love Nutella chocolate so much especially when craving for dessert. Strongly recommend have this Nutella chocolate at home, when craving for dessert, you can use this mix with bread either biscuit with milk is super yummy.

    5



    0
  34. Chi Gin
    16 reviews

    produk baik

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Nutella ini dapat digunakan dalam pelbagai masakan dan sedap juga dimakan begitu sahaja, banyak orang suka menggunakan nutella menyapu pada roti termasuklah saya, tetapi pada pandangan saya, rasa nutella ini tidak mempunyai rasa choco yang banyak jadi saya tidak mengemari sangat.

    4



    0
  35. Nori Azwa
    9 reviews

    nutella super delicious

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    nutella hazelnut sgt sedap. terumatanya bila makan bersama roti dan buat kek.
    nk masak kek guna nutella pun sangat senang. mesti ada dalam setiap rumah

    5



    0
  36. KhaiXuan12
    14 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I love this too much , it is my breakfast every morning , the hazelnut spread with cocoa is very delicious, it is great to having this unique taste , love nutella

    5



    0
  37. Hanna Farhana
    11 reviews

    delicious chocolate ever

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Nutella is a thick chocolate that full of nuts and chocolate. All of my family love eat nutella especially my brother. I usually eat nutella with bread or pancake. Eating with your family or your friends will create a great time together. I have eat other brand of chocolate that also have nuts but it cannot challenge the taste of nutella.

    5



    0
  38. weisheng68
    9 reviews

    最喜欢的酱料之一

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    nutella是我最喜欢的酱料之一,只要有面包就会买nutella来涂面包一起吃

    4



    0
  39. nanycraze54
    9 reviews

    no need for choc bar

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    this was my favourite choc since forever. i don’t need choc bar anymore as all i want is just a jar of nutella which i don’t always spread it with bread, but just eat it on its own. so delicious that i can’t resist. ??

    5



    0
  40. maxyqh73124
    3 reviews

    好吃!很好吃!非常好吃!

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    将美味可口的Nutella涂在面包,配上一杯牛奶。这样的搭配,简直是天堂!适中的甜度,浓郁的巧克力味,难怪一家大小都赞不绝口!

    5



    0
  41. Caren03
    3 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Nutella is my all time favorite! I usually spread it on bread as my breakfast . It can also use as a ingredient for baking . Recommend !!!

    5



    0
  42. Calvin Leeyt
    1 reviews

    Best choice ever

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    The chocolate chosen is different from other brand and it is a must to have together with bread and biscuit. It is suitable to all family members too.

    5



    0
  43. Norbahyah93
    9 reviews

    A Must Buy

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    The best chocolate spread!! Sentiasa ada simpanan didalam rumah. Sedap dimakan bersama roti, makan begitu sahaja malah sedap dicampurkan dalam masakan (kek, puding, etc)

    5



    0
  44. Ammar Wazir
    3 reviews

    Coklat nutella

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Coklat nutella merupakan jem yang diperbuat dari koko. Rasanya sangat manis dan rasa coklat ianya sesuai dimakan dengan roti dan sebagainya ianya memberi kepuasan kepada sesiapa yang memakanya

    4



    0
  45. Yingz Lim
    3 reviews

    Best for chocolate lovers!

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    This spread is taste wonderful to me and I believe it will be the same to you if you are chocolate lovers!
    I particularly likes the taste of hazelnut which makes the spread different from other brands in the market.

    5



    0
  46. Husna Jafridin
    5 reviews

    Coklat kegemaran semua

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Sangat sedap apabila disapu pada roti. Kata dengan coklat dan kacang hazel. Rasa yang begitu memikat selera semua orang. Siapa tidak suka kan coklat?

    5



    0
  47. jessley51
    3 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    甜度刚刚好,有着浓郁的巧克力和hazelnut的香味。我最喜欢把它涂在面包上当早餐吃

    5



    0
  48. Gesh Apple
    12 reviews

    Nutella

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    People would go nuts for Nutella. The best spread to be eaten with bread at any part of the day

    5



    0
  49. Meimei73
    12 reviews

    最爱的巧克力酱

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    甜度刚刚好,有着浓郁的巧克力和hazelnut的香味。我最喜欢把它涂在面包上当早餐吃。做巧克力蛋糕的时候也会适量的加一些进去材料里

    5



    0
  50. syahmi93
    3 reviews

    Nutella

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    tasty and chocolateful. Sangat sedap dan berbeza dengan coklat-coklat yang lain. Rasanya yang tersendiri dan unik juga boleh dibuat kek ataupun dimakan bersama roti dan biskut

    5



    0
  51. Kwong Zai
    3 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Good chocolate spread. Suitable for many kinds of food

    5



    0
  52. Husna Jafridin
    5 reviews

    Nutella a good and tasty spread bread

    5 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    It good to spread it on top of bread. Its tasty and so chocolaty. I love it.

    5



    0
  53. Zeety Kamalia
    3 reviews

    Makan dengan apa pun sedap !

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Nutella sangat mudah dibawa kemana mana dan sedap dimakan dengan apa pun . Boleh dimakan dengan roti dan paling best celup strawberry ke dalam Nutella !

    5



    0
  54. Wan Setel
    3 reviews

    Its so yummy

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    The best chocolate spread EVER!
    You can’t get enough of it!
    I just cant stop spreading it

    5



    0
  55. Alyakarim
    3 reviews

    Nutella lover

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Siapa yang suka coklat wajib cuba Nutella. Bagi sesiapa yang suka buat roti setiap pagi patut cuba dan rasa. Nutella coklat juga sesuai untuk dicampur dengan jem buah-buahan yang lain. Kalau tak percaya cubalah. Pasti anda tidak akan menyesal punya. Berbaloi!!!!

    5



    0
  56. Nur Hanisa Salam
    13 reviews

    Nutella my favorite

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Sapa yang x suka nutella ni abaikan jak… serius korang sekali cuba mesti nak lagi…. antara banyak banyak flavour.. nutella juga la menjadi idaman kalbu… rasa dia sukar nak d sebut dengan kata kata. Sambil tengok tv pon boleh habis nutella ni saya makan.. makan dengan roti pon sedap…. jum try nutella nie kawan kawan…

    5



    0
  57. Phillip Wong
    1 reviews

    Ideal spread for breakfast.

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Been eating nuttella since young it’s is definitely one of the best cocoa spread for breakfast. Loves the taste and the balance of it.

    5



    0
  58. RealLiving69
    3 reviews

    TAK BOLEH LUPA!

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Nutella ni memang pantang kalau dengar namanya disebut. Mesti berebut nak rasa Nutella ni. Rasa hazelnut dia memang sedap sangat. Coklatnya yang sedap memang berbaloi dengan harganya. Kalau nak makan dengan roti memang sedap. Lebih lebih lagi kalau makan macam tu saje.

    5



    0
  59. Najib119994
    3 reviews

    Nutella sedap

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Nutella adalah sangat sedap jika dimakan dengan roti gardenia..rasa coklat dengan hazulnut yang amat sedap dan mudah didapati di kedai-kedai. Saya selalu sapukan nutella pada roti setiap pagi untuk sarapan saya

    5



    0
  60. Aimyhisham70
    6 reviews

    Sedap gilaaa!

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Sedap, sedap, dan sedap! Saya dah makan sejak dari kecil dari zaman asrama, mkn dengan roti boleh kenyang smpai malam. Kalau takde roti pun boleh makan mcm tu saja. Tak terlalu manis untk saya, jadi saya boleh kunyah macam tu saja. ?

    5



    0
  61. Jia Yi Lee
    3 reviews

    最爱的巧克力酱

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    吃过那么多牌的巧克力酱,还是nutella的最好吃。而且还会越吃越上瘾。
    不管是单吃还是搭配面包都好喜欢!

    5



    0
  62. sharonspiji74
    3 reviews

    Great taste

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    This hazelnut chocolate spread is to die for! You cannot get enough of the rich flavour and good for baking too!

    5



    0
  63. wmmuzaffar46
    3 reviews

    Teman setiap di dapur

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Waktu pagi mesti bersarapan roti disapukan nutella. Rasa yang kaya dengan cokelat dan kacang membuatkan hari menjadi lebih bersemangat.
    Waktu petang bersantai dengan secawan kopi dan biskut disapu nutella. Sangat mengujakan.
    Sangat sesuai dimakan begitu saja atau digandingkan dengan roti, biskut, kek ataupun kuih.

    5



    0
  64. Min45
    3 reviews

    大爱这款巧克力酱

    4 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    大这款巧克力酱,味道超浓欲。来片厚厚nutella 巧克力酱加面包,这是一天开始的动力。

    4



    0
  65. June May
    1 reviews

    面包的最佳搭档

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    这是那么多巧克力酱我吃了是最喜欢的!它的味道很到位不会觉得好像偷工减料那样而且不会太过浓郁让整个巧克力酱太浓稠 拿来涂抹在面包还是巧克力都是很美味!

    5



    0
  66. Diyana501012
    6 reviews

    rasa coklat semulajadi

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    saya amatt suka dengan nutella. rasa kacang hazel dan coklat nya yang sedap ..halus ..sangat best. .berebut selalu dengan kawann jika dah nak habes. .harga nyaa pon berpatutan dengan rasanya

    5



    0
  67. 敏 颖
    9 reviews

    love Nutella

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Rich chocolate hazelnut is sweet but not greasy
    not only with bread also match with biscuit

    5



    0
  68. Riza Fitri
    3 reviews

    Delicious Hazelnut Chocolate Spread

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    This is absolutely the best thing since peanut butter you can use it on so many things kids love it and with good ingredients can’t ask for much more in a spread.I have to say, Nutella here does taste a lot sweeter than it did back home, and it tastes more like chocolate than hazelnut but it is still really yummy.
    For the people who have never had this:
    This is a very sweet hazelnut and chocolate spread. It tastes a lot like chocolate, but there are definitely hints of hazel nut to it. If you like sweet milk chocolate, I would almost guarantee you will like this. If you are more of a salty food kind of person, or like sweet things but not extremely so, find a way to try it first.If you compare it with Almond butter (the one I have handy right now) you will find that the sugar only adds about 20 calories a serving, not as much as some people might fear. And if you have a child that hates breakfast, you should try giving them this one whole grain toast or waffles. The flavor of whole grain combines really well with the flavor of nutella, and I prefer it like this than with white toast. So it could end up being a really good breakfast treat. It has a lot less sodium than Almond butter, but also only 1/3 of the protein it. I wouldn’t really recommend it as a significant source of protein. If you are looking at it as a substitute for Peanut butter or Almond butter, this is more about the fact that it will make your kid (or yourself) eat other stuff that is healthy by making things like whole grain yummy, than a good source of protein that could support you or your child as breakfast on its own.

    5



    0
  69. Lololkiller26
    6 reviews

    The one and only spread

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    This is the perfect spread for bread and it tastes delicious and amazing. The richness of the chocolate spread was so good and I love it so much. I would like to recommend this Nutella chocolate spread to everyone

    5



    0
  70. fyan10
    5 reviews

    一家人的最爱

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    全家人每天早餐的必须食品…简单又好吃..也喜欢用Nutella和孩子们一起烘培蛋糕和饼干..味道都是棒棒的…

    4



    0
  71. seansean112469
    6 reviews

    nutella

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    天天吃 太好吃了
    Nutella巧克力是我全家的最爱, 浓郁的hazelnut香味即使是拿来涂面包做早餐都觉得很好吃。妹妹最喜欢拿来做各式各样的蛋糕和饼干,香气四溢的nutella蛋糕配上一杯茶,真的是一种享受。

    5



    0
  72. DeSin Lim
    16 reviews

    Tasty breakfast spread

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    This famous chocolate spread is my all time favourite as it is full of chocolate flavour with crunchy hazelnut.

    5



    0
  73. Amirul Budiyono
    3 reviews

    Coklat kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Coklat kegemaran saya dari zaman tingkatan 1 di asrama penuh. Kawan kawan dan saya akan berkongsi makan.

    5



    0
  74. Dianakim56
    3 reviews

    极好的产品

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    我和家人超爱nutella的,
    我们不仅只是在早餐时会把nutella 搽在面包上面,我们还经常用nutella来做烘焙不同的食物,例如,Nutella蛋糕/Nutella塔/Nutella 牛角面包。。。

    所以,我们超爱Nutella 的

    5



    0
  75. ajuezura75
    18 reviews

    Mahal tapi berbaloi

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Walaupun harga nya mahal tapi sangat berbaloi… Kaya dengan kacang hazelnut dan sangat sedap di makan bersama roti. Berbaloi baloi.. Rugi tak beli

    4



    0
  76. Heaven

    5 out of 5, reviewed on January 21, 2018

    When ever i feel to consume chocolate..nutella in my mind..useful in many ways just as raw chocolate, eat with bread, add in cake, ice cream, waffles, and so many dish as wish, it will make yummy and favourites of everyone, no want will so no to nutella.we all love nutella as the it is.i live it to eat together with bread. Just perfect.

    5



    0
  77. Cho Kim Quan
    4 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Just wondering why Nutella so expensive. But it tastes really good. Can make pancake, desserts, sapu on bread. Feel like eating this every day. But too fat i cannot

    5



    0
  78. Aniz Afrina
    3 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    I have been looking for great chocolate and i find nutella reallly good. Eating nutella and bread is definitely the greatest choice and nothing could be better. Plus the price is not too expensive and worth it

    5



    0
  79. Nur Amran
    3 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Eventhough nutella is quite expensive , but it so worth it, using it since i was kid n nothing change bout it , i love nutella

    5



    0
  80. fala98
    3 reviews

    interesting spread

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    nutella is expensive but worth for the money , nutella spread is more delicious when use with bread but nutella also can use with biscuits its great mixing

    5



    0
  81. fishchua13
    3 reviews

    香气四溢

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Nutella巧克力是我全家的最爱, 浓郁的hazelnut香味即使是拿来涂面包做早餐都觉得很好吃。妹妹最喜欢拿来做各式各样的蛋糕和饼干,香气四溢的nutella蛋糕配上一杯茶,真的是一种享受。

    5



    0
  82. Siti Rich
    3 reviews

    Memikat Hati

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Pertama makan nutella sya sgt2 menyukainya.. Terutama nya disapu pada roti.. Tambahan ianya berperisa coklat.. Kesukaan sya

    5



    0
  83. Nurfadzlin56
    3 reviews

    I love nuttella

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    When i first time use i fall in love to have it again because the taste so good and the chocolate taste so nice love it

    5



    0
  84. lyla8989
    3 reviews

    Delicious spread

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    I first discovered nutella two years ago and havent buy any other spread since. Although a bit pricier than other spread the taste is definitely worth the buck. Great with bread, or to make delicious muffins.

    5



    0
  85. Nur Elaikha
    3 reviews

    The best!

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    This is my go to spread every time I need a quick snack before I go to work. I lived in Singapore for 2 years on by own and I basically lived off this. It’s light and I love chocolate really.

    5



    0
  86. Paggie18
    3 reviews

    我的最爱

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    这巧克力酱我最喜爱的无论拿来涂吐司,饼干还是拿来弄蛋糕都是一级棒的。配什么都好吃,大人小孩都喜爱。

    5



    0
  87. kimchuan9556
    3 reviews

    Creamy and Sweet!

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Love it if you are chocolate lover and it is also one of the best choices for breakfast. Btw, every food will taste fine with Nutella. You will definitely like it.

    5



    0
  88. Cynthia Tay
    16 reviews

    The true chocolate

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Nutella is rich of chocolate flavour. Although it is pricey,expensive than normal jam,but it worth the price.
    Recommend to serve with bread,biscuit,or fruit. Best for family which have kids. They will certainly love it.

    5



    0
  89. jiaweipuah40
    3 reviews

    很好吃

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    个人认为nutella很好吃,配面包很赞,但价格有点贵,有时候买到放置太久 坏掉的Nutella。

    4



    0
  90. SnowCloud
    6 reviews

    Delicious !

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I absolutely love nutella. Delicious on everything like bread, strawberries, nutella sandwich and nutella wrap. I like to use nutella to bake cheesecake also it is very amazing delicious. It is also a great snack to me.

    5



    0
  91. Janic Yong
    3 reviews

    Nutella Spread

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    The best spread ever but a bit expensive. I always buy it whenever have promotion. The taste of chocolate with hazelnut is can’t express in words. Once started eating, you can’t stop down although already very full! Love it so much!

    5



    0
  92. dayaziz1334
    3 reviews

    Nutella memang terbaik.

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Nutella menjadi kegemaran kami sekeluarga. Selain enak dimakan bersama roti, saya juga menggunakannya untuk membuat biskut coklat chip Nutella. Memang terbaik!

    5



    0
  93. Shueis75
    3 reviews

    Sesuai utk brownies

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Selain lazat di jadikan jem utk sandwich,nutella juga sedap sebagai perasa tambahan brownies anda.

    5



    0
  94. Yoke Yin Tan
    3 reviews

    Best chocolate spread ever

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    The rich flavor of chocolate is full in your mouth only in one bite. It never disappoint me!

    5



    0
  95. xy87
    10 reviews

    美味

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    又香又滑又美味,浓浓的榛子和巧克力味,不只能涂面包,还能做成巧克力蛋糕。

    5



    0
  96. Tang Sok Yin
    9 reviews

    超好吃 但不便宜

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    最爱配擦在面包上来吃 点饼干也很好吃通常都会买小罐的 没有那么贵 也不会吃到太胖 买过其他普通牌子的 超难吃

    5



    0
  97. Tan Bear
    3 reviews

    早点

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    我很喜欢吃这个,因为它是用巧克力做的。它甜而不腻,把它涂在面包上,面包就会变得很好吃。

    5



    0
  98. Tashakamarudin03
    24 reviews

    Sedap tidak terkata..

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Setiap kali memikirkannya pasti kecur air liur. Manakan tidak rase coklat badam yang sedap dan enak dimakan begitu sahaja pasti membuat ingin makan dan makan lagi. Rasa coklat yang wangi dan badam membuatkan rasanya sangat unik dan terbaik.

    5



    0
  99. Tze Yun
    3 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    很好吃有营养,适合用在早餐做三明治给小孩。也适合拿来做蛋糕,甜点。但是价格有点贵。小瓶已经要十多令吉了。

    5



    0
  100. Pelbagai guna

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Selain boleh makan dengan segera tapi juga boleh di jadikan bahan untuk membuat kek

    5



    0
  101. winniethepooh20
    3 reviews

    最爱的小吃

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    我吃过Nutella donate 那里面融化了的巧克力,光看就饿,吃下去的那口满满都是 Nutella 巧克力的味道。!

    4



    0
  102. Mawar Biru SuJe
    14 reviews

    Fanatik nutella

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sedap di ratah begitu sahaja…minat gila2 dengan nutella..kalau gi langkawi nutella ni senarai wajib beli..stock dirumah sentiasa ada..

    5



    1
  103. Rourou75
    3 reviews

    Best Chocolate!

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Antara chocolate yang paling digemari oleh sekeluarga. Memang sedap dimakan dan rasanya memang lebih lazat daripada chocolate yg lain. Mak saya suka gunakannya untuk buat kek nutella. Love it so much!

    5



    0
  104. KJ Cheah
    225 reviews

    Nutella Hazelnut Spread

    4 out of 5, reviewed on December 19, 2017

    浓浓的巧克力与hazelnut搭配,抹在面包上,一口接一口的吃不停,超赞的。不止可以当抹酱,也可以拿来做蛋糕,饼干,味道一样那么美味。

    4



    0
  105. evonne_k35
    1 reviews

    Best for breakfast

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    I love Nutella soooo much and i bought 8 of them to be a Christmas present for my friends and family. the taste is excellent to be a bread spread for breakfast. i also use it to make Nutella cheese cake and it taste.prefectly match! strongly recommend to be your first meal.

    5



    0
  106. Chloelim57
    5 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    这是我超级喜欢的,每次买白面包总一定会搽来吃,而且都搽一层厚厚的!因为真的非常好吃,爱死了!

    5



    0
  107. Miika Luii
    2 reviews

    曾经最爱

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    我原本很爱吃nutella,每次家里买了nutella都会被我吃完。可是我发现最近的nutella越来越甜,应该是我口味淡了。总的来说,还是蛮好吃的。

    4



    0
  108. Yung Kiew
    1 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    这个nutella巧克力很特别….很好吃….尤其是涂在面包上特别美味….跟其他的牌子相比nutella的最好吃了

    5



    0
  109. Pinky Bibi
    44 reviews

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    I don’t have anything bad to say about this. It’s amazing. I always forget how good it tastes till I get a jar then I’m all over it. Nutella in a sandwich, on toast!

    5



    0
  110. yaniehasan12
    1 reviews

    wajib cuba

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    neutella ni rasa dia tak terlalu manis dan juga sesuai untuk semua peringkat umur.
    dari segi bungkusan pula memang terbaik dan boleh digunakan untuk lain kegunaan apabila isinya sudah habis. selain tu dari segi rasa memang terbaik samada nak makan dengan roti masa sarapan atau dengan pencuci mulut lain seperti waffle or pancake.

    5



    0
  111. Chen Thai
    20 reviews

    Nutella Sedap sekali !

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Coklat Nutella sangat sesuai untuk menghidang sarapan dengan sapu coklat Nutella di atas roti bakar. Bau wangi bagi coklat Nutella sangat kuat dan hal ini telah memenuhui kegemeran saya. Saya berasa sangat gembira kerana dapat beli product ini yang berkualiti dan sedap dimakan.

    5



    0
  112. Chua Yi Zhen
    2 reviews

    Good for health

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Nice

    5



    0
  113. Avant53
    1 reviews

    Our family can't get enough of it.

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    My whole family been using Nuttela brand for about 3 years now. Breakfast,lunch or dinner we just can’t have enough of it. Nowadays it easier to find Nuttela in everywhere. My children love it.

    5



    0
  114. wsl72149
    5 reviews

    Nutella Hazelnut Spread

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Good combination with bread, cookies, dessert, etc. Chocolate rich and delicious. However, the price quite expensive, so I less to buy but I will buy it occasionally when it has promotion.

    4



    0
  115. YuXiang08
    1 reviews

    Lots of love!

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Favorite chocolate jam with bread! Fixes carving in the night time! The only downside is feeling discusting when taking too much.

    4



    0
  116. Aliya Alhabshi
    1 reviews

    Nutella the best chocolate spread ever

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Best eat it with breads or even can mix it together with brownies, cakes, tarts and more desserts ! Nutella cheese tart is my favorite dessert. So yummy, marvellous, and rather addictive

    5



    0
  117. Gold Pig
    1 reviews

    Yummmy

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Nutell is my favorite chocolate jam …i always use for my breakfast and appy on a white bread !! That is soo goood
    Sometime i just directly eat from the container that is so blissful moment!!

    5



    0
  118. Basya Ahmad
    1 reviews

    NUTELLA PENELAMATKU DIKALA LAPAR

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Bila terasa lapar dan tiada makanan di rumah, nutella lah yang akan jadi penyelamat saya ! Malas sangat pun, spread it on bread, that will be more than enough! Penuh rasa!!!!!

    4



    0
  119. Safril25
    1 reviews

    Nut-Tell-lah *smile

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Nut – Tell – Lah.. ahhh…one of my fav… everybody else who doesn’t enjoy this little fella? It’s make wit furfection.. can eat wit a bread..a cookies.. as cake topping.. ice cream topping.. and eat just like that.. I am really enjoy with this little fella..

    5



    0
  120. Shafinas18
    1 reviews

    Not just a spread!

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Macam-macam resepi boleh dibuat dengan nutella chocolate hazelnut spread ni. The most simple & my favourite Brownies Nutella.. Bahan utama pakai nutella ok! Ya ampun!! Sedap bangat! Yang buat sedap tu sebab rasa coklat & hazelnut nutella yang rich.. Wuuuu.. Craving for that brownies.. Simpan ja nutella satu di rumah.. Malas sangat pun, spread it on bread, that will be more than enough! Penuh rasa!!!!!

    4



    0
  121. Nur Arina
    812 reviews

    Nutella kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Nutella adalah salah satu kegemaran saya untuk dimakan dengan roti. Tetapi saya jarang membelinya kerana harga yang sedikit mahal. Rasa coklatnya yang sedap dan cair tu memambahkan lagi kenikmatan.

    5



    0
  122. Xiao Long
    190 reviews

    Top Chocolate Spread

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Taste really good. Although expensive but none of the chocolate spread in the market could beat this – Nutella.
    It goes well with plain bread and toasted bread. taste really smooth and the choco really strong. No powdery taste like other brands. Not too sweet, acceptable as a spread 🙂

    5



    0
  123. Victoria Low
    232 reviews

    Nutella chocolate spread

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2017

    When I think of chocolate spread, Nutella is always the number one. The chocolate taste is super kaw and is best spread on bread or even cracker. Sometimes, I make chocolate muffin using Nutella too.. taste super nice and my whole family love it.

    5



    0
  124. NurulDeng08
    470 reviews

    Rasa kacang & coklat yg sgt asli

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Rasa kacang & coklat yg sgt asli,walaupun rasanya mmg agak manis tapi ia sangat sedap.Selalunya saya gunakan nutella utk sapuan roti,dekorasi kek,topping wafer dan bnyak lagi.Tiada jenama lain yg mmpu tandingi rasa nutella ni.Tekstur sapuannya juga sgt pekat penuh rasa.Harga mmg agak mahal berbanding sapuan biasa tapi ia semestinya sgt berbaloi dibeli.

    5



    0
  125. Amalina Darif
    23 reviews

    The only spread you need

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2017

    Nutella Hazelnut Spread is the definition of chocolatey goodness you’ll ever want. The rich taste of hazelnut and milk chocolate is just perfect. It is great to be eaten with biscuits, bread and even by itself <3 However, do take notice of how much you're eating as it contains high amount of sugar.

    5



    0
  126. Sayha Whosen
    43 reviews

    Rasa coklat dan kacang hazel yang mewah...

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Nutella Hazelnut Spread ini rasanya mewah dengan coklat dan kacang hazel yang mewah. Rasanya sangat sedap dan menjadi kegemaran seisi keluarga saya. Teksturnya yang lembut memang sesuai untuk dimakan dengan roti, biskut dan boleh digunakan dalam masakan.

    5



    0
  127. Atiqah21
    50 reviews

    Coklat Mewah

    4 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Coklat kegemaran saya dan suami ketika menonton televisyen di rumah..Rasa coklat yg mewah dan pekat..Biasa nya kami akan makan bersama2 dengan roti gerdenia..Mmg mengenyangkan perut walaupun hanya 2 keping roti sahaja..Mesti simpan stok di rumah untuk makanan dimakan pada bila2 masa sahaja..Yummy!!So Delicious!!

    4



    0
  128. Efiza Kman
    38 reviews

    lazat

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Rasa yang sangat lazat..Boleh dimakan dengan roti sebagai sarapan. Saya dan keluarga sukakannya.

    4



    0
  129. Adilla Dilla
    63 reviews

    Rasanya sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Saya suka makan dengan roti,memang sedap.Kami 1 keluarga memang peminat setia jenama nutella ini.Selain itu banyak juga resepi kuih ke kek boleh buat dengan nutella ini.Tetapi harganya agak mahal.

    5



    0
  130. januspro80
    1 reviews

    This is my favorite chocolate sauce

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    This chocolate sauce delicacy and delicious, feel refreshed after eating, no need to refresh yourself with coffee. It’s so sweet, you can eat it with bread or some other dessert. But the price is really a little expensive.

    5



    0
  131. Felicia Lim
    1 reviews

    最爱的巧克力酱

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    吃面包一定少不了的巧克力酱

    5



    0
  132. Gee Gee
    319 reviews

    rasa yang sedap dan sesuai untuk banyak makanan

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    saya dan keluarga memang suka nutella hazelnut n..rasanya sudah pasti sedap dan past nak berulang kali..saya gunakannya untuk makan bersama roti,selan itu saya juga gunakan nutella ni untuk membuat kek dan hiasan kek2 saya,pernah juga saya campurkan dengan askrim,rasanya memang sedap..ia juga mengenyangkan jika disapu pada roti..saya sangat sukakannya…terbaik

    5



    0
  133. CikSue38
    393 reviews

    Nutella choc hazelnut spread

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Nutella spread is very delicious. Only apply a thin layer of nutella make bread look yummy. Very rich in choc flavor and nutty taste of hazelnut. So smooth and i always baked cakes and biscuits with it. One of exclusive spread that is affordable for everyone

    5



    0
  134. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Terlalu manis

    3 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Nutella Hazelnut Spread rasanya terlalu manis. Walaupun ianya sedap tapi tidak terlalu sesuai untuk kanak-kanak kerana rasanya yang terlalu manis. Bila saya memakannya dalam kuantiti yang banyak akan menyebabkan tekak saya sedikit tidak selesa. Harganya juga terlalu mahal.

    3



    0
  135. Anelia23
    137 reviews

    Full taste of chocolate and hazelnut

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Very delicious to eat own its own. More delicious if spread to bread and eat it. I usually makes pancake and spread nutella on it. Very tasty.

    The taste like full of chocolate mix with hazelnut. Nobody can resist it. My kids also like it so much. Sometimes I make cake using nutella and its taste really yummy.

    This spread comes in transparent plastic bottle. So easy to see if the nutella finish or not. Haha. Its quite pricey. So I just bought it during sales.

    4



    0
  136. syaza84
    15 reviews

    Mahal tapi berbaloi!

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Pertama kali diperkenalkan, terus jatuh cinta. Sentiasa menjadi pilihan apabila untuk dimakan begitu saja bersama roti atau membuat kek coklat nutela. Sedap dan berbaloi untuk dibeli! Menjadi pilihan adik-adik saya sekiranya inginkan kek coklat.

    5



    0
  137. tangicey15
    66 reviews

    花生迷的我的最爱

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    浓浓的巧克力酱和hazelut的味道让我爱不释手,搽面部饼干都好吃,可惜价钱有点高啊

    4



    0
  138. Maawardah Mohamad
    42 reviews

    nutella sapuan yang lazat

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    harga agak mahal tapi agak berbaloi untuk dibeli. sapuan atas roti menjadi istimewa kerana nutella coklat yang padat dengan rasa kacang hazelnut. Ia juga sesuai digunakan untuk membuat biskut dan kek. memang ummphhh!!

    4



    0
  139. cpyn18
    235 reviews

    very yummy

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I love to spread my bread with Nutella. Its chocolate taste is strong and yummy. It makes me can’t stop eating my bread after my 1st bite. My kids also love it much. They like to spread it on bread too. The price of Nutella is still consider reasonable.

    4



    0
  140. Amalina Darif
    23 reviews

    Tastes Amazing

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    I just LOVE Nutella and you can eat it own its own, even spread onto toast or pancakes… The thickness and richness of the hazelnut chocolate is just so good, you can’t stop eating it. The only con about this product is it is quite expensive to me so I only buy it once in a while…

    5



    0
  141. FARA34
    94 reviews

    Nutella Hazelnut Spread Sedap

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Saya sekeluarga sangat menggemari nutella hazelnut spread sebab rasanya yang sangat sedap.

    5



    0
  142. CikSue38
    393 reviews

    Marvellous spread

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Nutella terbaik. Rasa coklat yg lemak bersama hazelnut sangat lemak berkrim. Sunggu sedap even dimakan begitu saja. Tapi harga boleh tahan mahal. Selalu beli bila offer murah beli banyak terus.

    5



    0
  143. Nor Othman
    1343 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Wowww ! The taste of Nutella® hazelnut spread continues to come from the combination of roasted hazelnuts, skim milk and a hint of cocoa.Great for breakfast, both kids and adults love this spread !

    5



    0
  144. AieenDeen28
    900 reviews

    Coklat & Kacang Hazel

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Rasa coklat dgn kacang hazelnut..mmg sedap..selain makan dgn roti sy guna nutella utk kek & biskut sy..mmg mnmbahkn kelazatan msakan sy..anak2 pon suka,kdg2 mkn mcm tu je..Walaupon hrga agak mahal,tp berbaloi dgn rasany

    5



    0
  145. busyra takiyudin
    30 reviews

    Sedap tak terkata

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Nutella memang makanan favorite sy.. setiap bulan kalau pergi beli barang dapur wajib beli nutella. sedap sangat!

    5



    0
  146. Alisha Amanda
    20 reviews

    Sedap dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Nutella Hazelnut sememangnya sangat sedap, rasa coklatnya buat saya dan ahli keluarga sangat menyukainya. Biasanya kami akan makan bersama dengan roti. Kadang menggunakannya sebagai penhias diatas kek coklat. Walaupun harganya agak sedikit mahal, tapi agak berbaloi dengan rasanya yang sedap, enak dan berkhasiat.

    5



    0
  147. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Sedap dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Sangat sedap disapu dengan roti dan minum bersama segelas susu itulah sarapan yang balik bagus untuk anak2 saya ke sekolah

    5



    1
  148. Nur Atikah
    66 reviews

    The premium taste of chocolate

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    I do love chocolate. And I do like to eat bread. When both of these foods combine it together, it really suits my taste and preference.

    5



    0
  149. NURELINA89
    173 reviews

    Sedapnya Nutella

    3 out of 5, reviewed on August 27, 2017

    Menjadi pilihan semasa sarapan pagi..Hanya sapu nutella coklat di roti dan makan..Sangat mudah dan sedap..Rasa coklat yg sedap dan cair di mulut

    3



    0
  150. cikbunga49
    660 reviews

    Suami saya sukakannya

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Nutella ni kegemaran suami saya.
    Wajib ada untuk sarapan pagi dimakan bersama roti.
    Dia sangat suka rasanya katanya coklatnya sedap tak pahit dan rasa manis nya tak terlalu manis. Manis sederhana dan sedap katanya.

    4



    0
  151. CharmaineChua68
    56 reviews

    Delicious !

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Delicious !

    5



    0
  152. maryam18
    309 reviews

    MAHAL TAPI BERBALOI

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Bagi saya yang berpendapatan rendah ia amat mahal,tapi walaupun mahal,ia amat berbaloi untuk dibeli..Rasanya yang amat pekat dengan kacang,sesuai untuk dimakan dengan roti mahupun ditambah dalam adunan untuk membuat kek

    5



    0
  153. Lorma15
    50 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Very like this nutella hazelnut spread. Very good to eat with bread. The thickness of chocolate and the flavor of hazel nuts, the usual bread dish can be a tasty dish

    5



    0
  154. mizarifin91
    136 reviews

    nutella spread

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    sukaaaaa sangat nutella hazelnut spread ni. sangat sedap dimakan dengan roti. rasa coklat yg pekat ditambah pula rasa kacang hazel, hidangan roti biasa boleh jd satu hidangan yg menyelerakan

    5



    0
  155. Nor Othman
    1343 reviews

    yummy

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    sedap di makan begitu sahaja atau dengan roti… saya sukakan coklat hazelnut ni ?

    5



    0
  156. RazaMat194
    30 reviews

    Coklat nutella

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Enak dimakan bersama roti atau sebagai hiasan kek dan biskut..Rasa coklatnya tidak terlalu manis dan berlemak..Kadang2 anak saya makan begitu sahaja..Walaupun harganya agak mahal tetapi masih berbaloi untuk dibeli..

    5



    0
  157. LyaAkif
    11 reviews

    Nutella Hazelnut Spread Sedap Sangat

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Nutella Hazelnut Spread Sedap Sangat. Tak tau nak cakap sedap macam mana. Tapi rasa dia memang sedap hinggakan saya selalu menjilat jari bila makan nutella bersama roti. Saraoan pagi ternyata lebih syiokk dengan sapuan nutella pada roti. Saya sangat menggemarinya. Hari hari layan nutella pon takpe. Dah namapon sedap semestinya saya suka..Korang pon mezti sukakan nutella yang ni .. Sedap dan lazat..

    5



    0
  158. penny41
    407 reviews

    我最爱的巧克力酱

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    这家的巧克力又浓又好吃,我很爱拿来搽面包当早餐吃,只可惜价钱贵了点

    5



    0
  159. KJ Cheah
    225 reviews

    Perfect breakfast

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    My perfect breakfast is to put Nutella Hazelnut Spread on bread. The chocolate taste so good.

    5



    0
  160. Miko Tan
    324 reviews

    Nutella jam

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    i like bake ,i use this Nutella jam for cook muffin ,taste very nice and very easy cook .

    4



    0
  161. Chan Lean
    6 reviews

    Love the chocolate taste!

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Simply just love the chocolate taste. My favourite breakfast by applying this to the bread. And it can be used to bake chocolate cake as well. Taste so wonderfull.

    5



    0
  162. Asmah YakUb
    5 reviews

    Nutella

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    My breakfast stuff.. Sapu atas roti gardenia.. Makan smpai 2 3 keping.. Yummy..

    5



    0
  163. Love nutella

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Iam a baker, so i the kust have item is nutella!.mostly my brownie topping is nutella! The brownie and the nutella give excellent taste and loved by cutomer! Really love it

    5



    0
  164. Kellychan21
    502 reviews

    Rich of chocolate taste and my kids love it

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    The chocolate taste is very strong and it is very tasty if you spread it on bread/ biscuits. My kids love it much! However the price is much more expensive than other brands.

    4



    0
  165. leekahseng12
    323 reviews

    biscuit & bread also can

    4 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Nutella Hazelnut is the only one coco paste in market i know so far.
    This coco is very delicious , not too sweet but rich of coco taste!

    I like to put some on biscuit & bread, yummy!

    4



    0
  166. SEDAPNYA COKLAT

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    sedap di makan begitu sahaja atau dengan roti… saya sukakan coklat hazelnut ni 😀

    5



    0
  167. An War
    51 reviews

    Nutella sedap

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    Nutella adalah jam coklat pilihan saya.sedap dan rasa coklat yang sangat unik. Saya sukakannya. Tidak pernah tidak jemu untuk menikmatinya.

    5



    0
  168. lysleoi
    79 reviews

    tasty but expensive

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    good to spread on bread and biscuit, recently it also favorite to use on cakes, dessert and dishes too.
    but just….very pricey..

    5



    0
  169. Pivoine8658
    32 reviews

    My all time Nutella baking add on!

    4 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Let me tell you something!

    I\’m a Nutella crazily 10years ago when I travel to Singapore and got love at first side taste with the Nutella cupcake I bought from mall in Singapore. And by the mean time I got to know I\’d from this so called Nutella Ferrero and I just bought back a Big jar bottle and today I use it as a alternate for my new recipe of baking

    Preheat the oven to 350 F. Line miniature muffin tins with 28 paper liners. In a large bowl, whisk the eggs together. Add 1 1/2 cups of Nutella–this is about 14 oz if you want to use a kitchen scale. Whisk the eggs and Nutella together until your mixture is smooth and shiny.

    4



    0
  170. 溦溦 林
    473 reviews

    Nutella Hazelnut Spread

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Nutella Hazelnut Spread i very Delicious spread, can make a lot yummy dessert and it is best to eat with the bread and also pancakes.

    4



    0
  171. stepsoh26
    65 reviews

    Nice to eat with Bread

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    My favourite Breakfast before work ! I had use Nutella to do a cake before ! Really delicious ?

    5



    0
  172. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017
    5



    0
  173. may576076
    92 reviews

    香浓可口的巧克力酱

    4 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    我喜欢这款巧克力酱因为味道很香浓,口感也很顺滑细腻,无论搭配面包,饼干还是水果都好,都很好吃!

    4



    0
  174. Fong Fong
    318 reviews

    Delicious spread

    4 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    Nutella Hazelnut Spread – a perfect spread to eat together with bread which is my family daily breakfast. The chocolate and hazelnut matching are so delicious.

    4



    0
  175. sandlee51
    174 reviews

    Delicious Spread

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I am a chocolate lover. This is one of my favourite spread. The taste is so good when spread on bread. My kids loves it too. Comes handy every morning when preparing breakfast for my kids. It is quite pricey but worth the taste.

    5



    0
  176. kockhong80
    56 reviews

    Yummy chocolate taste

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    My girl likes it so much. Almost everyday will eat bread with Nutella. It is super yummy when spread Nutella on a piece of bread.

    4



    0
  177. carmen727
    37 reviews

    Delicious spread

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    I always take Nutella and add with some peanut jam in my toasted bread. Now I have learn baking, Nutella has became my favourite filling for my cakes. It tastes great.

    5



    0
  178. Zameen
    19 reviews

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2017
    5



    0
  179. Betty Liew
    262 reviews

    Pure Chocolate spread that make my day

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    I love Nutella Hazelnut spread so much and I got a bottle that purposes craft my name on it. The rich Hazelnut chocolate really trigger my taste bud. Spread it on bread or even biscuit to enhance the taste. Price a bit pricey.

    5



    0
  180. geegee48
    43 reviews

    untuk segalanya

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    i love nutella hazelnut,sebab rasanya yg sedap dan saya gunakan untuk kek dan biskut,dan menjadi hidangan utama di waktu pagi

    5



    0
  181. Kaushelia Shelia
    364 reviews

    My favourite Nutella Hazelnut Spread

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    Nutella Hazelnut Spread is everyone’s favourite choice as it tastes so delicious and it is best to eat with the bread and also pancakes. Nobody can denied the delicious taste of the Nutella Hazelnut as the moment I taste it for the for first time till now I could not stop myself eating with Nutella Hazelnut Spread. The packaging is very nice and look neat. It is suitable to bring along during picnic. The price is quite expensive but it is worth to purchase. It is a happy start for the wonderful day!

    5



    0
  182. Sarah
    130 reviews

    Not bad at all

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Spread kegemaran suami. Memang dia takkan beli jem lain selain Nutella. Sebab dia memang peminat coklat. Saya kurang menggemari makanan manis. Tetapu bagi saya Nutella ni rasanya berlemak dan sihat juga kerana mengandungi kacang hazelnut yang banyak. Sedap dimakan dengan roti atau pancake.

    5



    0
  183. roxanne
    36 reviews

    Sapuan pada roti berperisa coklat yang sedap

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Nutella semestinya jenama yang tidak asing lagi. peminat-peminat coklat pasti menyukai Nutella ini. saya selalu sapukan Nutella coklat pada roti untuk memberi kepuasan yang maksimum. teksturnya yang lembut amat memudahkan sapuan. rasanya sudah tentu sedap sekali!

    4



    0
  184. stepsoh26
    65 reviews

    Great for breakfast

    0 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Wowww ! The taste of Nutella® hazelnut spread continues to come from the combination of roasted hazelnuts, skim milk and a hint of cocoa.Great for breakfast, both kids and adults love this spread !

    0



    0
  185. miera97
    131 reviews

    nutella hazelnut memang sedap

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    Nutella Hazelnut Spread tidak terkata kesedapannya, lembut dan cair dimulut, boleh makan bersama roti, biskut, ais krim kek dan juga brownies.. anak saya sangat sukakannya.. kami sekeluarga suka nutella hazelnut..

    5



    0
  186. Aimanhakimi85
    17 reviews

    Nutella sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Nutella hazelnut menjadi pilihan saya kerana rasanya yang istimewa dan memikat rasa. Rasa kacang hazel membuatkan ia bertambah sedap dan pastinya menjadi peneman setia setiap kali sarapan dengan melapiskannya dengan roti.

    5



    0
  187. sabarina37
    374 reviews

    Sangattttt Sedapppp

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Inilah yang menjadi kegemaran saya.Rasanya yang enak,manis,kaya rasa coklat.Rasa kacang yang mencair di mulut.Di oles pada roti, biskut, dan bermacam lagi.Sesuai di makan dengan makanan yang kurang manis.Tetapi saya akan sembunyikan dari anak-anak saya.Kalau tidak habis saya tak merasa.

    5



    0
  188. Shafyqah Azahar
    73 reviews

    FAV!

    3 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    sedap dan menjadi kegemaran tetapi terlalu manis

    3



    0
  189. aizaman46
    219 reviews

    Kegemaran Anak-Anak

    0 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Anak-anak saya jarang bersarapan sebelum ke sekolah.Semenjak ada coklat nutella di rumah hampir setiap pagi mereka mahukan nutella dan roti sebagai sarapan mereka.coklat yg sedap dan tidak terlalu manis.

    0



    0
  190. MyraM9330
    1 reviews

    The best cure for your sweet-tooth

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2017

    There’s a reason people the world over are in love with this chocolate spread. Nutella makes for the perfect breakfast sandwich or a midnight snack -better watch out, though, it’s highly addictive, and the calories can easily mount up! Spread it on a biscuit, slice of bread, or make a chocolate and banana crepe with it. The possibilities to get creative with Nutella are endless. It’s a constant ingredient in my fridge, that’s for sure.

    5



    0
  191. sherryever71
    214 reviews

    love it with bread

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2017

    my first time eating this was in Australia during my teen time.
    It’s now available in Malaysia and I also bought for my family to eat.
    My son likes to eat this by spread it on bread.
    We can find few size of the bottle in Malaysia.
    This one in palm size just nice for us, easy to find and shop in hypermarkets.

    5



    0
  192. kesumadewi
    69 reviews

    Sungguh Sedap

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2017

    Rasanya sangat enak,dimakan bersama roti.Juga kadang kala saya jadikan bahan dalam kek dan biskut.Anak anak saya sangat menyukainya

    5



    0
  193. Dalila36
    34 reviews

    Produk yg sentiasa ada dirumah

    4 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    Produk yg wajib sentiasa ada dirumah..
    Selalu dimakan bersama roti sewaktu sarapan atau utk mengalas perut .
    Sedap dan mudah didapati..
    Kalau baru beli elok je cair..Tapi bila dah lama-lama makin likat dan keras..Nak cedok dan sapu dekat roti pun susah..

    Pape pun sedap dimakan dgn roti..
    Sekarang selalu jd topping utk brownies..

    4



    0
  194. fionayyl03
    511 reviews

    The Pioneer of Hazelnut Chocolate

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Nutella is so versatile in anything, I mostly spread it on my toast or have it dipped with vegetables as a dressing or eat it all by it’s own. It is so yummy and delectable and rich in what we love best, chocolates! Upsides also include reasonable prices, nutritional value per serving, and not sharing. Everyone should have one for their own. But do not overconsume as it still has saturated fats and sugars. A great condiment for anything and i mean anything.

    5



    0
  195. janicesn0w
    13 reviews

    Best with bread!

    5 out of 5, reviewed on February 26, 2017

    I’m a big fan of Nutella! It has a slight nutty taste to it, a little chocolate flavor and not too sweet! It taste amazing when spread on a piece of plain bread. Not only you can eat it with bread, you can also make smoothies with this Nutella Spread too! I’m sure that every kid and even adult love this Nutella spread.

    5



    0
  196. anajingga
    20 reviews

    Sedap tak terkata Nutella Hazelnut Spread

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Sebut sahaja Nutella tak yah cakap lah kan, memang sedap di sapu pada roti . Sapu Nutella sahaja dah cukup tak perlu dah yang lain. AJ memilih Nutella Hazelnut di makan dengan roti untuk sarapan atau pun minum petang. Selalu belikan untuk anak yang menuntut di kolej dan selalunya di makan dengan cicah bersama biskut jari. Kira boleh buat sebagai dip dip juga lah.. kalau coklat spread ni pasti AJ memilih Nutella 🙂

    5



    0
  197. Sarah
    130 reviews

    Sedap!

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Rasanya tak terlampau manis, pekat dan lazat. Selalu sapu dengan roti dan makan untuk sarapan. Bila dah bosan makan dengan roti, sapu atas pancake dan makan dengan beberapa hirisan pisang. Sangat sedap!

    5



    0
  198. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Makan macam tu pun sedap

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Nutella Hazelnut Spread ni dimakan macam tu saja pun dah sedap. Dengan rasa coklatnya yang lemak-lemak manis, memang sedap dimakan bersama roti gardenia ataupun dijadikan sebagai topping untuk kek dan brownies. Walaupun harganya agak mahal, tapi sebab sedap, pejam mata jela bayar ! Hehehe

    5



    0
  199. Zhongk3391
    144 reviews

    Nutritiously Nutty!

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    I am in love with this blend of hazelnut and Nutella. I prefer this more than the original Nutella blend simply because this has a more earthy tone and a sharper bite, rather than just being overly creamy with chocolate. It is my staple in my kitchen and a must-have for any pick-me-up anytime. The best way eaten is layering it between two grilled pieces of bread. It is one of the most versatile condiments to have.

    5



    0
  200. Nur Arina
    812 reviews

    4 out of 5, reviewed on January 31, 2017
    4



    0
  201. Janiceyong49
    7 reviews

    Thumbs up

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2017

    To be honest for those whom are chocolate lover really should try this Nutella!! It tasted like kinder bueno??? with hazelnuts. Eventhough the price is quite expensive to me but the taste of it just can’t stop me for not buying it??

    4



    0
  202. noorazri07
    194 reviews

    Nutella Sapuan Istimewa

    5 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Nutella Hazelnut Spread sememangnya diketahui sedap dengan rasa coklat dan hazelnut.Sangat enak disapu pada roti,kerana itu yang anak anak saya gemar.Jarang menggunakan spread ini dalam masakan kerana belum sempat terfikir tengok tengok dah habis.

    5



    0
  203. Dyg Mass
    72 reviews

    semuanya menjadi sedap dengan Nutella...

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2016

    Nutella bukan sahaja boleh dimakan bersama roti tapi boleh di sapu diatas kek, biskut dan tart. Boleh dicampur untuk membuat kek dan biskut. Resepi biskut yang pernah saya buat ialah biskut semperit nutella yang menjadi biskut wajib ada di hari perayaan. Rasa coklatnya yang lazat dan unik berbanding coklat- coklat yang lain.

    5



    0
  204. Nutella pilihan seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2016

    Sekiranya ada roti pasti akan ada nutella. Coklat Dan kacang hazelnut yang diadun dengan sempurna menghasilkan nutella yang sedap. Ketika perayaan saya mencuba resepi biskut nutella dan hasil sangat memberangsangkan sehingga ada yang meminta resepi. Memandangkan harganya sedikit mahal saya pasti akan memborong ketika ada promosi.

    4



    0
  205. sumijelly
    1 reviews

    COKLAT YANG SEDAP DAN LAZAT

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2016

    Coklat Nutella amat berbeza dari coklat yang lain dimana keenakakn nya memnag terasa sampai ke tekak. Sedap di makan begitu sahaja atau boleh jadikan pencicah untuk sebarang makanan. cuma harganya boleh tahan mahal gak, kalau beli di langkawi harga murah berbanding beli di pasaraya.

    5



    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.