PetPet Disposable Baby Diaper

Product Details

Motherhood can be overwhelming and PetPet® disposable baby diaper is here to make it easier for mothers everywhere with its newly improved features. The diapers now come with Velcro Easy Tapes that make fastening and readjusting a lot easier and Magic Gel that easily retains 70%* more fluid to keep baby comfortably dry. And PetPet® Newborn size diapers also come with navel care feature that protects a newborn’s unhealed navel. With these new features, PetPet® has made it so easy to manage. In fact, it’s easy on the baby too!

  1. Ezzati Fatima
    8 reviews

    My favourite diapers since my baby's born

    5 out of 5, reviewed on December 27, 2018

    I love Petpet diapers since my baby born…she just 2.2 kg and no other diapers can fit her. My sister reccomend me to use petpet NB & voila…its really fit her small tights. Now, her weight is 6kg+ i used XL sized to fit her tight. During 12.12 lazada slash, i’ve bought Pet Pet diapers 1 box for my baby at only RM45 seriously cheap to me…im so happy. So far, this is best diaper, very economics.. good price, no leaking, no problem to buy anywhere, available almost all market…

    ?price cheap
    ?Available all market
    ?Quality superb
    ?Packaging..

    I give this pet pet 5⭐⭐⭐⭐⭐

    5
  2. Avatar

    jackngu54
    3 reviews

    reasonable price and good quality

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    I choose petpet since she was born. It price was cheap and reasonable for us as a middle income family.

    5
  3. Avatar

    ckin70
    6 reviews

    Jimat dan mudah

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Bagi ibu-ibu seperti saya yang berpendapatan sederhana, pampers jenama ini sangat sesuai untuk digunakan. Selain daripada harganya yang lebih murah daripada jenama yang lain, saya tengok anak saya selesa dan yang penting, kulit anak saya tidak melecet walaupun dengan penggunaan yang lama.

    4
  4. Avatar

    Irfan199176
    3 reviews

    Sangat senang nak pakai

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Senang nak pakai dan lekatkan pelekatnya. So far pkai tak pernah ada ruam dan keradangan pada anak sy. Ada pelbagai saiz utk anak saya dari saiz NB sampai lah xl.

    5
  5. Avatar

    Khyzam62
    3 reviews

    Pet pet pempers

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Saya suka dengan pempers pet pet ketana anak saya selesa menggunakanya dan tiada ruam di punggungnya, pembungkusannya pun menarik,pelekatnya pun mudah dan melekat sentiasa. harga pun berpatutan.anak saya gemar memakainya.

    5
  6. Avatar

    ixora96
    3 reviews

    Comel , Ceria & Classy

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Saya amat suka menggunakan Pet Pet kerana anak saya nampak begitu selesa, tidak bocor, lembut, pelekat yang mudah dan coraknya yang menarik dan ceria. Dan harga juga mampu milik disamping kualiti terbaik.

    5
  7. Aznida Ahmad
    2 reviews

    Dari adik saya sampai ke anak saya pun pakai PetPet

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    Lampin pakai buang Pet Pet sangat mesra kulit anak ketiga saya dan juga mesra poket suami saya. Saya suka Pet Pet kerana lampinnya tebal, pita pelekat juga tidak menyakitkan paha anak saya yg montok. Anak saya sangat serasi dengan Pet Pet, dia guna sehingga umurnya 4 tahun!

    5
  8. Siti Sabri
    3 reviews

    FIRST TIMER

    3 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Ini Kali pertama saya membeli jenama ini untuk anak pertama saya.Setakat ini ok tiada masalah dan tiada ruam ataupun gatal-gatal.

    3
  9. Avatar

    sinichi30
    4 reviews

    Petpet

    2 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Bagi saya petpet utk bagi saya tidak sesuai kerana kebanyakkannya bayi saya guna selalu bocor..kali pertama beli saya order bundle 3 beg dri shopee. tp bila dah guna tgk keadaan setiap kali berak mesti bocor..dan setelah itu sy telah stopkan penggunaannya. tp bagi mereka ignkan penjimatan petpet adalah lampin yang sesuai kerana ianya murah.

    2
  10. Avatar

    Nanaprincemas46
    4 reviews

    Lampin pakai buang pilihan no 1

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Dari anak no 1 sampai no 5 semuanya pakai lampin pakai buang dari jenama Pet Pet.Sebelum ni cuba bertukar dengan jenama lain tetapi anak tidak serasi dan sering terkena ruam lampin.Sejak dari itu saya tetap setia dengan lampin pakai buang dari Pet Pet ni.

    5
  11. Avatar

    oozaimee06
    3 reviews

    Best Value for Money

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    PetPet diaper is very affordable with good quality diaper. However, since it is cheap, parents should change it quite frequently to avoid leaking.. So far, up to my 1 year usage, nothing bad happened to my baby.. No issue of rashes so far..

    5
  12. Avatar

    yazidwarman13
    3 reviews

    Anak lebih selesa

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Sejak lahir ini pilihan kami,anak-anak lebih selesa dan memudahkan kerja-kerja penjagaan anak.tidak tembus walaupun lama memakainya,harga berpatutan dan puas hati,cuma saranan saya perbanyakan promosi untuk lebih lagi pembelian.

    5
  13. Avatar

    khaibalkis07
    3 reviews

    Best

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Bestnya,murah,x bocor

    5
  14. Sherrme Alias
    2 reviews

    Affordable price

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Cheap price and affordable for its quality.

    4
  15. Avatar

    NurinzaTeddie04
    3 reviews

    MURAH & BERKUALITI

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Kami menggunakan PET PET sejak dari anak pertama lagi.

    Suka:
    Tak cepat bocor
    Murah
    Sesuai dengan anak(xda ruam)

    Tak suka:
    Pelekat cepat koyak

    Overall petpet memang best dari jenama yang lain.

    5
  16. Mohd Azrin Roselan
    3 reviews

    PetPet lampin kesukaan bayi

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Keluarga kami sudah lama mengunakan dan setia dengan jenama lampin pakai buang PetPet. Salah satu sebabnya adalah harga yang murah, tidak mudah bocor dan mesra pada kulit bayi. Tidak pernah sekali pun bayi kami mengalami melecet atau ruam kerana memakai lampin pakai buang PetPet.

    5
  17. Akmal Adli
    2 reviews

    Murah dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Lampin petpet ini sangat berkualiti. Saya tidak perlu menukar lampin anak saya terlalu kerap kerana jarang bocor. Harganya juga murah berbanding jenama lain, malah sangat berkualiti. Saya juga mudah untuk mendapatkan jenama ini di mana-mana sahaja.

    5
  18. Akmal Adli
    2 reviews

    Petpet Tape

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Saya telah mencuba beberapa jenama lampin pakai buang. Bagi saya, jenama petpet adalah yang paling berbaloi kerana sangat berkualiti dan harga yang lebih murah. Anak saya boleh memakainya untuk jangka masa yang agak lama tanpa bocor. Yang paling penting, jenama petpet adalah jenama yang paling mudah didapati di kedai runcit ataupun pasaraya besar.

    5
  19. Avatar

    lizs140772
    3 reviews

    Kena cuba baru tahu

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Saya mula kenal petpet masa lahirkan anak yang pertama. Memang serasi dan saya masih gunakan hingga anak yang ketiga. Memang puas hati dengan kualiti dan harga yang berpatutan. Saya recommend pada ibu-ibu yang baru untuk cuba pakaikan pet-pet pada anak anda. Thumbs up ..

    5
  20. 少 君
    5 reviews

    Best baby diapers

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    这个产品的吸水能力很好,宝宝屁股都不会红?

    5
  21. Avatar

    izmaxx95
    3 reviews

    PETPET terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Kenapa saya memilih Petpet Disposable Baby Diaper untuk 3orang anak saya:
    -Pantas dan mudah digunakan.
    -Ekonomikal. Harganya berpatutan
    -Terjamin kualitinya. tidak mudah bocor
    -Pita di lampin tidak mudah tercabut
    -Elastik.tidak ganggu pergerakan anak
    -Tidak lagi perlu risau akan ruam

    Dan namanya sangat unik..PETPET…memang senang disebut dan diingat oleh anak2.

    -p/s : sila beli di lazada untuk dapat harga yang murah..228 pcs (M76×3) hanya 86.

    5
  22. Fairuz Mawan
    12 reviews

    Harga berpatutan

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Harga berpatutan sesuai dengan kualiti, kalau tak mampu beli jenama Mahal atau bagus, petpet sesuai dan berpatutan, cuma keras sikit lapik ye. Apa pun untuk anak saya ok. Sebab pakai buang klu pkai pampers tahan 12 jam pun budak kencing banyak still bocor jugak Kan walau Mahal. So beli lah yg berbaloi

    4
  23. Avatar

    faisalbahari72
    8 reviews

    Agak Nipis dan bocor

    3 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Lampin ni agak nipis berbanding yang lain. Saya pakaikan untuk anak saya, bocor, basah seluar saya. Mungkin tirak sesuai untuk anak saya. Saya cuba pakai petpet pants Ok untuk anak saya

    3
  24. Avatar

    Iezlynn97
    3 reviews

    Petpet produk yang baik

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Saya mempunyai anak berumur 1 tahun. Antara dypers pilihan saya untuk bayi saya itu ialah petpet. Harganya lebih murah sedikit dengan jenama yang setara kualitinya petpet. Ia tahan bocor dan tahan bau hancing. Produk ini amat memuaskan dan good value for your money.

    4
  25. Avatar

    Nliyana418420
    2 reviews

    Lampin pakai buang mampu milik

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Saya merupakan ibu kepada anak 5. Sebelum ini saya pernah mencuba berbagai jenis lampin pakai buang untuk anak-anak saya. Dari jenama yang mahal hingga yang paling murah. Setelah mencuba berbagai jenama, bagi golongan pertengahan macam saya, lampin pakai buang petpet ini boleh di kategorikan dalam kategori mampu milik. Tidak terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Kualitinya sesuai dengan harga yang ditawarkan.
    Kulit anak- anak tak mengalami ruam dan tidak mudah bocor. Setakat ini, saya berpuas hati dengan kualiti lampin pakai buang petpet

    4
  26. Ramadhan
    3 reviews

    Value for money

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Pet pet baby diapers is a must have brand for parents because it is cheap, easy to buy even at 3am in the morning (7eleven, kk mart) and easy to wear it since the tape stick well on both side. But i only use it during a day time since it is easy to leak and the diapers cant absorb well during night time. Maybe coz the design a bit lite so its thin and baby cant wear it in long hours. But during day time or day out outside i suggest pet pet coz easy to pack n use

    4
  27. Avatar

    Syanida15
    4 reviews

    Petpet No1

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    Sy gunakan petpet ni sejak anak lahir lagi sampai sekarang anak dah berumur 1tahun 7bulan.pempers ni tidak mudah bocor dan design nye yg menarik dan juga kualiti nye sangat2 baik.sy selalu syorkan kepada kawan2 untuk gunakan petpet kerana ia banyak kebaikan.pempers ni juga sesuai untk semua jenis baby.harga nye juga sangat2 berpatutan.
    Terima kasih petpet kerana menyempurnakan hari ank2 sy.

    5
  28. Isaac Lee
    3 reviews

    Value for money

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    My eldest son who is 3 and half age now is using PetPet since new born. No raches happened so far with this brand. Definitely value for money comparing to other imported brand. Highly recommend to all who with babies at home and still using diaper.

    5
  29. Avatar

    Jumatia27
    9 reviews

    Tidak bocor

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Saya memilih diapers petpet untuk anak saya .. Petpet permukaan yang lembut dan penyerapan yang terbaik. Walaupun anak saya banyak berak, ianya tidak bocor. Petpet memang terbaik.

    5
  30. Nor Bakyah Kasmani
    3 reviews

    Pilihan utama

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Pengguna PetPet dari baby umur sehari. Harga yang sangat berbaloi bila beli secara pukal di kedai online Lazada. Bayi baru lahir kerap kencing tapi sentiasa rasa kering walau terlambat tukar pampers. Tidak mendatangkan ruam. Senang dipakai. Reka bentuk yang sesuai untuk pusat bayi yang belum tanggal. Saya suka, bayi selesa.

    5
  31. Avatar

    mmbz8725
    3 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Saya menggunakan product ini sejak kelahiran anak pertama saya pada tahun 2012. Pampera ini sgt bagus dari segi penyerapan dan pelekatnya. Tidak mudah tanggal. Ia juga mampu mengurangkan ruam pada kulit baby oleh kerana sistem pengudaraan yang baik

    5
  32. Avatar

    azirabasri0721
    3 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Saya gunakan petpet untuk bayi saya sejak umur 1 Hari. Sangat seles, tadak bocor Dan tiada kesan merah pada celah kangkang. Harganya juga sangat berpatutan. Saya amat mengesyorkan product ini kepada semua bayi.

    5
  33. Avatar

    lina_joe3134
    3 reviews

    Kering pada kulit dan tahan kebocoran

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Saya menggunakan dyper PetPet ni untuk anak saya dari dia lahir sehingga sekarang anak saya berur 2 tahun. Ia kering pada kulit,tidak mendatangkan kemerahan. Paling best ia tahan kebocoran lebih 8 jam. Saya tak perlu menukar dyper ditengah malam.ia juga selesa walaupun anak saya bergerak lasak.

    5
  34. Avatar

    JACJAC81
    3 reviews

    My baby's diapers

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Both my kiddos wearing this even till now.. It is more economic and affordable to most of the people. It is comfortable and dry and at least won\’t create any skin problem to both of my kids. Would recommend it to other mummy who opts for cheaper and adorable range of diaper.

    4
  35. Elaine Shmily
    3 reviews

    非常实用…不漏尿…

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    我的孩子从幼儿到现在都是使用这牌子的纸尿片…其他牌子使用了很多满…会漏尿…还是这个牌子好用…

    5
  36. Asz Stifler
    1 reviews

    Murah berkualiti

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    Sesuai untuk ibu bapa yang inginkan keselesaan buat anak-anak tanpa berbelanja lebih. Mudah dipakaikan. Anak2 juga selesa ceria sepanjang hari.

    4
  37. Fatin Nabilah28
    3 reviews

    Diapers Pet Pet selesa

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    Sebelum ini saya pengguna wee wee dry drpers. Tapi selepas saya bertukar kepada pet pet, saya tidak akan bertukar kepada diapers yang lain. Pet pet sangat selesa dan tebal.walaupun dah berjam tak tukar tapi tiada kebocoran berlaku. Terima kasih pet pet kerana memberi keselesaan kepada anak saya.

    5
  38. Ita Fukada
    6 reviews

    pilihan bijak

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    baby selesa. tidak mudah bocor. tape mudah laras amat memudahkan. daya serapan pantas dan baik. pilihan ibu yg bijak.

    5
  39. Avatar

    azrinajohari25
    3 reviews

    sangat selesa

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    saya mempercayai petpet diapers..saya bermula dengan anak pertama sehingga anak keempat..masih setia dengannya.
    anak sentiasa kering n tiada kebocoran..

    4
  40. Avatar

    Shimasni74
    10 reviews

    Terbaik

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Kualiti setanding dengan harga..berbanding dengan jenama lain.

    4
  41. Nurha Waniy
    3 reviews

    Product quality

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    For me, the petpet is good for a baby since there is no issue for my baby especially for his skin. Since the price is affordable so the quality also very good. I don’t have any problem so far. Maybe for the retail shop the price is quite different and sometimes you may think the price is expensive. I suggest uguys to buy online Lazada. It’s worth.

    4
  42. Ais Araa
    6 reviews

    pampers ekonomi terbaikk

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya memang pakai pet pet sejak ank pertama.. sekarang dh umur 8 tahun.. sekarang pakaikan anak yang ke3… harga yang ekonomik tetapi kualiti sangat saya suka.. menyerap cecair membuatkan kulit sentiasa kering, kadar serapan yang baik… anak bongsu saya kulit agak sensitif kalau pakai lampin pakai buang yang lain… so masih kekalkan pemakaian pet2… pelekat yang tidak mudah putus dan saiz yang agak besar berbanding sama saiz tetapi lampin pakai buang jenis lain.sangat berpuashati

    5
  43. Haniza Hassan
    6 reviews

    PetPet kekal dihati

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Saya memggunakan PetPet dari anak pertama lagi sehingga sekarang untuk anak saya yang ketiga. Setakat ini saya berpuas hati dengan kualitinya. Pernah cuba untuk tukar ke jenama lain tapi akhirnya saya tetap kembali mencari Pampers jenama PetPet ini.
    Harganya bagi saya agak murah berbanding pampers flagship yang lain. PetPet jenama yang mudah didapati dengan potongan harga yang agak murah.

    5
  44. Choi Ming
    3 reviews

    pet pet yeah

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    sejak anak pertama saya dilahirkan, pet pet telah menjadi pilihan utama untuk saya beli kepada anak saya. ia sangat selesa dan mudah dipakai serta mampu menampung air kencing yang banyak itu.

    5
  45. Norlina Zaman
    7 reviews

    Apa yang disukai

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Pampers yg berkualiti & setanding dengan harga.

    5
  46. Winny Wan
    5 reviews

    pet pet diaper

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    1. Tahan lama

    2. Tidak mendatangkan ruam kepada anak saya

    3. Tidak cepat bocor.

    4. Murah

    Anak selesa pakai.

    4
  47. Avatar

    MissJanna04
    3 reviews

    Pet Pet is The Best

    5 out of 5, reviewed on June 3, 2018

    Saya sangat suka menggunakan pet pet kepada anak-anak saya kerana ia melindungi mereka daripada kebocoran, ruam dan mereka sentiasa berasa selesa ketika menggunakannya.

    5
  48. Avatar

    reen8637
    3 reviews

    Good diapers

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    Sejak lahir, Danial memang selesa menggunakan diapers jenama PetPet…
    Tidak pernah alami masalah ruam ataupun kebocoran..Harganya pula memang berpatutan Dan senang2 didapati Di kebanyakan pasaraya seperti Tesco, Giant, Speedmart, Econsave, Econjaya, Pantai Timur dan juga kedai-kedai runcit. Sangat berbaloi untuk ibu-ibu..

    5
  49. Avatar

    Fyzadani01
    23 reviews

    Keselesaan Untuk Bayi Saya

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Sangat selesa dan nyaman untuk kulit bayi saya.Memberikan perlindungan sepenuhnya dan tidak bocor.Kualiti yang terbaik dan dipercayai oleh ibu seperti saya.Anak selesa saya pun gembira.Kulit baby pun tidak mengalami ruam dan memberikan keyakinan untuk terus menggunakan jenama ini

    5
  50. Avatar

    ctaishah34
    3 reviews

    Lampin pakai buang yang menjimatkan

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Lampin pakai buang Pet Pet pilihan saya sejak kelahiran anak sulung saya lagi. Ini adalah kerana lampin pakai buang ini selesa, tiada kesan ruam,kurang kebocoran dan corak rekaan yang comel disamping itu amat menjimatkan.

    4
  51. Avatar

    dygsauma05
    6 reviews

    Pet Pet Diapers (tape)

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    From my experience,the design of the tapes makes fastening and readjusting a lot easier. It is also affordable and and comfortable for baby to wear,but sometimes it is leaking.

    4
  52. Avatar

    Alynneishak37
    6 reviews

    Bukan pilihan saya

    3 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Kualiti kurang dan tidak sesuai dengan saya.. Bila anak saya pakai, timbul ruam.. Apabila pempers sudah penuh, bau sangat kuat berbanding jenama lain dan kurang menyenangkan

    3
  53. Avatar

    Shimasni74
    10 reviews

    Kualiti yang rendah

    2 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    tetapi kualiti tidak baik.. tape senang tercabut.. senang bocor.. nipis n saiz lebih kecil berbanding dgn yang lain

    2
  54. Avatar

    AnneTabib91
    3 reviews

    Favorite Diaper Brand

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    The cutting of this diaper is great. I have experience almost no leakage even if baby’s diaper is full (night diaper). Material is soft and gentle on baby’s sensitive skin. Baby never had any rash with this brand.

    5
  55. Avatar

    joenjue04
    6 reviews

    Petpet for my baby

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    I use this brand from newborn until my baby is almost 8 months old now. We used drypers pants once but we always noticed leaking whenever my son poo. After that one time,we decided to keep on using Petpet until now.quite expensive than the drypers pants but at least we dont have to worry bout the leaking.the mess is controlable with Petpet.My husband is my great shopping partner.he will always go for Petpet first whenever we are on our mission to complete our son necessity.

    5
  56. Avatar

    Tengteng82
    5 reviews

    Suitable size

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    I feel pet pet Disposable diaper having a friendly size for babies especially for my newborn baby. The quality is good and price also affordable.

    5
  57. Avatar

    Marozini49
    8 reviews

    Pilihan Yang Bijak

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Sebelum saya membuat pilihan untuk membeli pampers pet pet ini, saya ada membuat ‘research’ pelbagai jenis pampers yang terbaik untuk si kecil. Memadangkan ini anak pertama saya, sudah pasti pilihan yang bijak perlu dibuat bagi memberi keselesaan kepada anak saya.Alhamdulillah, pampers pet-pet memberi keselesaan kepada anak saya dan tiada masalah ruam

    5
  58. Avatar

    angelying50
    6 reviews

    my baby love it so much

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    I love PetPet! It’s the cheapest and affordable out of all diapers brand. It’s also worth the money as although it’s cheap, the quality is quite good. My baby got no rashes wearing it. Would recommend buying it.

    5
  59. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Tidak mudah koyak

    2 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Pet-pet tidak menyebabkan kemerahan pada kulit bayi,sangat berkualiti,tidak mudah bocor dan harganya sangat berpatutan..saya dah guna sejak 7 tahun yang lalu

    2
  60. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    Affordable but Not good in absorption

    2 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    The price for this diaper’s brand is affordable but then it is not good for long period usage as what it seems to be not good in absorption. If left overnight, my son will be found sleeping with drenching clothes of his own pee in the morning. Hurmm..

    2
  61. Avatar

    92022411541672
    6 reviews

    Lampin pakai yang tahan lama dan tidak bocor

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Anak saya sangat selesa menggunakan lampin pakai buang jenama petpet kerana penyerapannya yang pantas dan tidak mudah bocor. Harganyajuga berbaloi berbanding jenama lain yang ada.

    5
  62. Avatar

    utaka8813
    6 reviews

    Good diapers for my kids and baby

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Like this diapers.use it since my first kid until now second baby. Before this use another brand, my baby skin become itchy and red.

    5
  63. Avatar

    Shimasni74
    10 reviews

    Terbaik

    4 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Harga yang berpatutan berbanding dengan kualiti.. sangat baik untuk baby

    4
  64. Avatar

    sitifairus26
    3 reviews

    Pampers yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Petpet diapers yang sangat bagus dan nilai jimat yang boleh di dapati mana mana tempat yang menjualnya .. anak saya meggunakan petpet pampers dari usia 1 hari bermula NEWBORN saiz hingga saiz L .. LAMPIN PAKAI BUANG YANG SENTIASA DI BAWA WALAUPON BALIK KAMPUNG..

    1.Tahan agak lama (dalam 4 5 jam)
    2. Mudah dipakaikan kepada bayi
    3. Tidak mendatangkan kerengsaan/ruam kepada anak saya

    1. Kadang kala saya dapat pampers yang kurang sempurna seperti tercabut pelekat atau pelekat tidak kuat
    2. Bahagian dalam yang kurang lembut
    3. Tiap kali keluar jalan jalan , apabila pampers dah penuh,ianya tidak melimpah dan mudah ditukar

    5
  65. Avatar

    ajib85
    1 reviews

    kualiti produk

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Sangat bagus dan paling sesuai dengan anal saya…dari lahir hingga sekarang menggunakan jenama petpet ni.jenis lain tak sesuai dengan anak.anak mempunyai masalah kulit sensitif tapi kami menggunakan petpet ni okey sangat.tak bocor..tahan lama..kulit anak pon tak gatal merah-merah.harga pon berpatutan..sangat okey la..

    5
  66. Avatar

    nadi31
    6 reviews

    Sudah lebih setahun

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Apa yang kami suka
    1. Harga yang murah dan berpatutan
    2. Tahan sehingga 4-5 jam
    3. Tak mengakibatkan anak kami ruam

    Apa kami tak suka
    1. Tape tak tahan lasak, kadang nak cepat tarik terus koyak tape. Burn. Rugi ja tak boleh pakai. Tapi jarang gila laa jadi pun.

    Overall petpet memang pilihan kami. Kami akan terus menggunakan diapers petpet untuk semua anak-anak kami. Kami sangat mengesyorkan petpet dengan harga yang sangat berbaloi untuk new parent macam kami.

    5
  67. Avatar

    Alynneishak37
    6 reviews

    Bukan pilihan saya

    2 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Anak pakai petpet naik ruam mungkin kulitnya tak sesuai .. Dan bau petpet agak kurang menyenangkan dan kuat selepas anak sudah kencing

    2
  68. Terbaik untuk anak

    5 out of 5, reviewed on March 17, 2018

    Ketiga-tiga anak saya menggunakan petpet sejak lahir lagi dan petpet tidak pernah mengecewakan kami. Sangat berpuas hati sepanjang menggunakan petpet.

    5
  69. Avatar

    Ilyana63
    3 reviews

    Pilihan bijak

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Saya memilih diapers petpet kerana harga yang murah dan memang menjadi pilihan kerana ekonomi keluarga besar saya yang kurang stabil.Penggunaan yang banyak (sebulan 3 kotak =9pek) menyebabkan saya memilih petpet dan anak-anak sesuai dengan petpet.

    5
  70. Yana Khairi
    6 reviews

    Pilihan saya

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Sy pilih PetPet sbb harga nya agak murah. Dulu pakai drypers, tp sejak try pakaikan PetPet n anak pn serasi teruskan jela pakai. Tp 1 je x berkenan dengan pet2 ni, xleh nk bezakan Size ny, ank dua orang, 1 Size s 1 Size M, kena belek betul2 untuk kenal mana 1 Size s & M. Harap PetPet boleh buat perbezaan pada warna atau corak supaya jelas ada perbezaannya.

    4
  71. Natalie Chai
    3 reviews

    Excellent

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Can use up to many hours and wont cause rashes

    5
  72. Reahana Isa
    3 reviews

    Tahan bocor

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Sy guna petpet dari baby sy lahir smpai stahun..amat bagos xpnah bocor

    5
  73. Avatar

    adiahos78
    5 reviews

    Super cheap and absorbent

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Saya dah gunakan lampin ni sejak anak saya lahir… saiz newborn san sekarang br sampai m… akan terus guna sampai saiz yg beh muat. Dah cuba banyak jenis lampin pakai buang yang lain, tapi baby ada masalah ruam lampin jika tukar jenama lain. Lampin ni mudah guna, menyerap dan yang paling penting murah. Lebih murah jika beli online….

    4
  74. 姵瑜 吴
    4 reviews

    The most worth and affordable diaper

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    My Son has just used this since he is born. The diaper not just cheap compare to other Brand’s, and it is Super nice which it can last for whole night, no leakage problem. It just pretty good for me as a new Mother.

    5
  75. Norazah Kasim
    12 reviews

    Pet pet pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Saya memilih pampers keluaran pet pet sejak dari awal kelahiran anak. Kualitinya boleh dipercayai dimana pet pet tidak mudah bocor seperti jenama – jenama lain yang mahal tetapi mudah bocor dan membazir.

    5
  76. 莉薇 陈
    6 reviews

    很好

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    蛮吸尿的 我大宝小时候用这个 小宝现在用这个 可惜这个cutting有点小 不然大宝现在肯定也穿这个一

    5
  77. Hikmah Mantaha
    3 reviews

    pet pet pilihan hati

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    saya guna jenama pet pet sejak anak saya lahir sampai sekarang (7 bulan). Saya amat berpuas hati kerana pet pet memberi keselesaan kepada bayi saya. Pet pet tidak mudah bocor dan juga tidak mendatangkan ruam kepada kulit anak saya.

    5
  78. Nur Fareha
    6 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Pampers jenama petpet sangat sesuai untuk baby saya.. Harganya yg bpatutan n kualiti yg terbaik kerana tidak mudah bocor..petpet tbaik..

    5
  79. Avatar

    serie02
    5 reviews

    Good quality, worth every penny

    4 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    I used Pet Pet for my newborn baby and we have no problem with rashes or leaking. It fits my baby well, can last longer for 5 hours at least and no foul smell. It’s very good quality with reasonable price

    4
  80. Avatar

    mal_900
    4 reviews

    Ekonomi & selesa

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Lampin pakai buang yang ekonomi dan sangat berbaloi. Juga tidak merengsakan kulit. Mudah untuk diperolehi di mana- mana kedai.
    Sedikit kekurangan produk ini adalah rekabentuk pada bahagian pinggang dan peha yang agak kurang memuaskan sekiranya bayi buang air besar.
    Keseluruhannya produk ini adalah antara produk lampin pakai buang yang terbaik yang akan tetap menjadi pilihan saya.

    4
  81. Nor Hashima Nyan
    5 reviews

    sesuai untuk anak sya

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Lampin pakai buang pet pet sangat sesuai dan mesra pengguna untuk anak saya. Tiada lagi ruam lampin dan bocor di malam hari. Pampers pet pet agak tebal berbanding dgn brand sedia ada di outlet. Sy sngt berpuas hati dan very recomended pada ibu-ibu untuk kegunaan harian anak anda

    5
  82. Jessica Nathalie
    4 reviews

    Good quality and value of money

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Both my children use this diaper. No leaking and No Nappy rash. Always feel dry even after 6 hour. Really good value of money.

    5
  83. Avatar

    Miranda80
    3 reviews

    Say yes to PETPET

    3 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    I have been using this brand for 3 years.It is economical, lasting for 12 hours during bed time and prevents leaks.The only setback here is there is no XXL and XXXL .

    3
  84. Lai Jeans
    7 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    宝宝出生到现在都用pet pet,价钱公道,经济实用,不会用后皮肤红红的敏感。

    5
  85. Avatar

    Nurramiroh04
    9 reviews

    Pet-pet bagus

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Lampin pakai buang pet pet sangat sesuai dan mesra pengguna untuk anak saya. Tiada lagi ruam lampin dan bocor di malam hari. Pampers pet pet agak tebal berbanding dgn brand sedia ada di outlet. Sy sngt berpuas hati dan very recomended pada ibu-ibu untuk kegunaan harian anak anda

    5
  86. Avatar

    gabanmaq74
    1 reviews

    pet pet sebagai pampers utama anak saya

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Apa yg boleh saya katakan,jenama ini sangat sesuai dengan anak saya..ditambah pula dengan harganya yg murah,ciri ciri keselamatan dari membuat kulit anak saya ruam

    4
  87. Sharifah Syafiqah
    3 reviews

    Comfortable for baby

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    I have used petpet diapers since my baby was born and its suit for him . I used petpert diapers until now . He really love it !

    5
  88. Avatar

    tiearazulkefli60
    1 reviews

    terbaik!

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    saya gunakaan petpet untuk anak saya sejak baru lahir. bayi baru lahir kan banyak membuang tapi tak pernah langsung bocor. pet pet memang terbaik. anak saya tak pernah meragam pun sebab pet pet bagi rasa selesa pada punggung bayi walaupun pampers dah penuh. tak pernah naik nappy rash pun. alhamdulillah

    5
  89. Avatar

    AidaAzanie51
    6 reviews

    Easier your daily

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Kami memilih pet pet kerana mudah menyerap, berpatutan dan pelekat yang mudah. Ini kerana anak-anak kami aktif dan tidak mudah memakaikan mereka pampers jadi dengan adanya pet pet, lebih mudah memakaikan pada mereka. Ini disebabkan juga gambar-gambar yang ada pada setiap pampers pet pet yang menarik perhatian mereka.

    4
  90. MaWar Butiq
    3 reviews

    petpet terbaik

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    pet pet memang terbaik.. boleh tahan lama.. dan tidak bocor.. kedua dua anak saya suka pkai lampin pakai buang jenis pet pet ini.. kalau anak pakai pampers ini pun anak saya tidak ada alahan atau ruam lampin.. saya akan terus pakaikan lampin pakai buang sehingga anak 3 hingga 4tahun

    4
  91. Avatar

    rnees_zairee27
    16 reviews

    Sangan berpatutan

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Harga yang sangat berpatutan. Sesuai untuk dipakai harian. Menjadi pilihan utama untuk bayi saya. Tetapi tidak sesuai untuk dipakai untuk jangka masa yang lama kerana akan menyebabkan kebocoran.

    4
  92. Yana O Physics
    9 reviews

    Lampin yang tiada kebocoran

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Saya telah menggunakan lampin petpet dari bayi saya lahir sampai sekarang. Sangat berpuas hati kerana tiada kebocoran walaupun bayi saya memakainya dari malam sehingga pagi. Harga yang ditawarkan juga berbaloi jika dibandingkan dengan jenama yang lain. Kini sudah hampir 4 bulan saya memakai lampin petpet tanpa menukar ke jenama yang lain walaupun ada yang lagi murah dari petpet.

    5
  93. Azura Hanim Bahari
    3 reviews

    Berbaloi dengan kualiti.

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Since 2010, pet pet memang pilihan saya. Dari baru lahir hingga umur 4 tahun. Sangat berbaloi dengan harga dan kualitinya.. Lampin pet pet tak pernah mengecewakan.. Selama anak saya pakai, tak pernah bocor!

    5
  94. Avatar

    Tester8902
    16 reviews

    Cheap and value for money

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I love PetPet! It’s the cheapest and affordable out of all diapers brand. It’s also worth the money as although it’s cheap, the quality is quite good. My baby got no rashes wearing it. Would recommend buying it.

    4
  95. PetPet Diapers

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I love to use Petpet diapers for my newborn because the product is affordable,cheap compare to other brands and the material is good quality. So far my baby had no problem such as rashes or allergic while using this diapers day and night. Highly recommended to buy online from Lazada or Shoppee.

    5
  96. Avatar

    nescafe_milo62
    5 reviews

    Pet pet mampu milik

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sy memilih lampin pet pet sebab sesuai untuk kulit anak saya yg mudah dapat ruam jika die mengenakan lampin tebal. Lgpun senang nak pantau bila penuh dan sy akan cepat tukar. Lampin pet pet agak murah dan mampu milik.

    4
  97. Nori Azwa
    9 reviews

    cepat kering ,harga pun berpatutan

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    bayi saya sangat selesa pakai pampers petpet. tak bocor dan tahan lama. harga pun sangat berpatutan dan mampu milik bagi semua golongan pendapatan

    4
  98. Avatar

    dyton1932
    9 reviews

    Tebal dan menyerap dengan baik

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya gunakan Petpet sejak anak saya berumur 2 bulan. Petpet tebal dan mampu tampung cecair yang banyak dan juga tak bocor. Harga pun murah, berbaloi digunakan. Anak saya pakai pun tak pernah kena ruam lampin. Terima kasih Petpet!

    5
  99. Avatar

    IMAH60
    3 reviews

    Pet pet

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Lagi newborn sampai umur anak saya 4 tahun saya dh pakaikan anak saya pampers pet pet ..ianya bagus utk kulit,bila dh banyak buang air pn tak tembus keluar..pet pet memang bagus..

    5
    1
  100. Avatar

    Norbahyah93
    9 reviews

    The best diapers ever!!!

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya mempunyai 3 orang anak dan ketiga-ketiga mereka menggunakan lampin pakai buang Pet Pet semenjak bayi lagi. Sangat lembut dengan kulit bayi, tahan lebih lama (serap kelembapan), tidak memberikan keradangan pada kulit. Saya tidak perlu risau dengan kulit anak saya yang agak sensitif kerana Pet Pet memberi keselesaan pada mereka.

    5
  101. KhansaZulkiflee
    3 reviews

    Affordable price, good quality

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    My children have been using Petpet since 2012. This brand is very reliable. Comfortable, soft and no leaks and diaper rash. The soft tape prevents skin irritation. Petpet always gives extra pieces in the package.

    5
  102. Avatar

    Lydia98
    3 reviews

    Comfortable and value for money

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Comfortable for my baby’s use for almost eight months now. Absorbent, hardly any leakage. Easy to purchase from most shopping malls. Need not change too often as the diapers can absorb quite a lot of pee. Value for money too.

    4
  103. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Petpet???

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Lampin pakai buang berkualiti dan murah sangat sesuai dengan kulit anak saya yg sensitif.lapisan penyerapan yang tahan bocor membuatkan bayi lebih selesa.kemasan pingang yang sempurna sesuai untuk bayi yang aktif?

    5
  104. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    BABY SANGAT SELESA

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Sejak anak lahir saya asyik beli dan cuba pelbagai jenama lampin pakai buang. Kebanyakannya senang bocor dan senang terlondeh bila dah terlalu penuh. Sampailah kawan saya cadangkan untuk guna pet pet. Saya sangat berpuas hati sebab anak pun tak banyak meragam. Yang paling penting anak saya sentiasa selesa walaupun lampin dah penuh dan tahan bocor. Kadang boleh tahan semalaman tanpa tukar lampin. Terbaik sangat !

    5
  105. Avatar

    Shazawisy01
    1 reviews

    Sangat selesa untuk baby saya

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Saya sangat berpuas hati dengan petpet..kerana ia sesuai untuk kulit baby saya dari newborn sehingga sekarang 1 tahun..tak pernah naik ruam merah..dan ia beri kan keselesaan bila memakai nya dari segi size badan bayi saya yg agak tembam..ia juga senang dipakai dan lapisan pampers nya yg tebal dan lembut..petpet tetap menjadi pilihan saya di masa akan datang

    5
  106. Avatar

    Husna848618
    20 reviews

    Tak bocor

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Saya sangat berpuas hati dengan lampin pakai buang ini kerana ianya tidak mudah bocor dan selesa sesuai untuk kulit bayi saya. Sekarang kedua-kedua anak saya menggunakan lampin jenama ini sejak dari newborn sampai di kakak berusia setahun. Saya pernah tukar ke jenama lain, tapi anak saya tidak sesuai dan naik ruam-ruam merah di sekitar paha.

    4
  107. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Tidak Mudah Bocor

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Pampers Pet Pet tidak mudah bocor dan tahan lama semalaman..Bayi saya juga tidak mudah meragam dan lena tidur pada waktu malam..Tiada kegatalan dan ruam lagi..Ibu2 wajib cuba pampers pet pet yg terbukti bagus setanding kualitinya..

    5
  108. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Not good in absorption

    3 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Petpet tape is not good in absorption as it leaked when I let my baby wore it from night till the next morning. Its material is a bit harder. It has to be changed every 2-3 hours if not it will cause rashes. Its price is consider affordable and it can be found in most of the hypermarkets.

    3
  109. Deela Sulaiman
    4 reviews

    Super saver!

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Love this diaper as it always do its job on making my daughter’s bum dry all day.. Also it’s price is affordable than the most other diaper.. I use this diaper since she was a newborn and it keeps ny daughter happy! Thumbs up for me..

    5
  110. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Same range with Drypers Wee Wee

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Pet Pet diapers is in the same range with Drypers Wee Wee, their price is quite nearest.

    Pet Pet- texture more softer than Drypers Wee Wee. Very reasonable price during promotion. Cutting is small also. Suitable for day used and not recomended for night used.

    Drypers- texture not soft like Pet Pet, it will be a bit hard if compare with Pet Pet. But it always come with many attractive free gift! Very reasonable price and super value pack! cutting is quite small, colorful printing. Not recomended for night used.

    3
  111. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    RECOMMENDED

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Lampin pakai buang petpet adalah pampers pertama bayi saya..sesuai dengan saiz newborn,kulit bayi saya sentiasa kering dan tidak ada kemerahan..bayi saya selesa dan senang memakainya.

    5
  112. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Kualiti terbaik dengan harga yg lebih rendah

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Saya sukakan lampin pet pet ni,kualitinya terbaik dengan harga yg lebih rendah..Serapan lampinnya mmg sgt bagus,walaupun aliran bnyak pada malam hari,anak saya boleh tidur dengan selesa tanpa adanya kebocoran..Corak lampinnya sgt menarik,permukaannya lembut dengan tape velcro yg boleh digunakan bnyak kali.Mmg sgt berbaloi utk dibeli..

    5
  113. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Lampin dengan pelekat velcro

    4 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Selain dari saiznya yg agak kecil,lampin pet pet ni semuanya ok.Anak saya selesa mngunakannya.Menyerap aliran bnyak tanpa masalah bocor.Permukaanya juga tetap lembut & kering walaupun lampin dah penuh.Paling penting pet pet ni direka dgn pelekat velcro yg sgt mudah digunakan.Tahan lebih lama & harganya pun berpatutan.

    4
  114. Avatar

    Adamadeeq05
    16 reviews

    Petpet memelihara kulit si manja

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Pampers Petpet semestinya pilihan saya untuk lampin pakaibuang anak saya.Senang dipakai dan anak saya selesa memakainya.Tidak mudah bocor dan tidak memberi kerengsangan pada kulit sikecil saya apabila bangun dari tidur.Kulit simanja sihat bebas dari ruam.Harganya mampu milik tetapi kualitinya setanding dari jenama mahal yang lain.

    5
  115. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Cheap & Nice

    3 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Pet Pet diaper is very cheap in market, but their quality is not cheap at all. The texture is quite soft & absorption is quite nice. This quality and price is in same level with Drypers. But Pet Pet cutting is quite small is compare with others Japan’s brand. Overall Pet Pet is very valuable to buy.

    3
  116. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    PetPet Disposable Baby Diaper

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Antara jenama diapers yang saya suka beli.Diaper PetPet dapat tahan lama dari kebocoran.Anak saya tidak lagi meragam kerana Diaper PetPet senang untuk ditukar.Mudah untuk dipakai dan tidak mengambil masa yang lama.Anak saya tidak mengalami ruam ketika memakai diaper ini.Harganya pun berpatutan.Kepada ibu bapa yang nak cepat dan mudah memakai diapers untuk anak saya sarankan memilih diapers PetPet.

    4
  117. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Pempes yang paling wow selesa sangat untuk anak-anak saya pakai.penyerapan yang baik.Walaupun pakai dalam masa yang panjang tiada ruam ruam pada kulit.coraknya juga menarik pada pempes menarik perhatian anak anak untuk memakainya.harganya juga berpatutan dan puas hati memakainya.

    5
  118. Avatar

    Kaness96
    13 reviews

    Compatible with price and size

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Daripada pemerhatian saya daripada pemakaian diaper untuk anak sedara saya, diaper nie sangat comfortable dan sesuai untuk kulit kanak2. tiada ruam dan jarang ada kebocoran. Harga sangat berpatutan.

    4
  119. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Saiz yang sesuai untuk anak saya

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Petpet ni memang jenis cutting small,jadi sangat sesuai untuk anak yang jenis tubuh kecil.
    Harga murah dan kulit anak juga tak ruam ketika guna.

    4
  120. Sia Ling
    3 reviews

    经济实惠

    4 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    真的很好用,对宝宝的皮肤好,不宜外漏。价钱很公道,即使是在晚上宝宝也穿得很舒服。

    4
  121. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Pilihan utama untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Merupakan lampin pakai buang pilihan saya semenjak bayi saya lahir sehinggalah sekarang. Anak saya rasa selesa dan bermain dengan riang setiap ha**ri tanpa risau lampinnya bocor!

    5
  122. Nor Othman
    1343 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Saya membeli pet Pet Diaper tape newborn untuk anak saya yang lahir februari lepas. Sekotak (4 pek) daripada Lazada semasa sale 11,11 tahun lepas hanya berharga 64.90. Memang sangat berpatutan dan saya menggunakannya sehingga anak berusia hampir 2 bulan. Lapisannya tahan bocor dan panjang sesuai untuk anak saya. Cuma mungkin alahan ruam untuk anak saya dan tidak sesuai untuk kulitnya. Overall ok dan harga sangat berpatutan di Lazada

    5
  123. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Cheap price with good quality breathable diaper quality

    5
  124. 溦溦 林
    473 reviews

    便宜吸尿方面好

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    这个牌子很多妈妈喜欢用也有很多妈妈不喜欢的,我觉得我还很好因为价钱便宜而且吸尿方面很好的可以穿很长的时间都不会漏的

    4
  125. Jeff Tung
    72 reviews

    Texture softer than Drypers

    3 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Pet Pet is very cheap price in market but the texture is softer than Drypers.
    seldom have free gift that why I will choose to buy Drypers some times.
    Cutting is quite small.

    3
  126. Nor Rushdiyati
    26 reviews

    anak saya sukakan nya

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    sudah banyak jenama anak saya gunakan sebelum ini. tetapi Pet Pet tetap di hati. dengan harga mampu milik dan juga kualiti yang bagus. tiada kebocoran dan juga ruam lampin.

    5
  127. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    便宜好用

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个牌子便宜,我觉得不错用虽然会比较粗看起来材料不是那么好的不过至少他不会漏尿的

    4
  128. KJ Cheah
    225 reviews

    Good Pampers

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    Petpet keep my baby dry all the time and feel comfortable. Furthermore it won’t cause allergy to my baby’s skin.
    She started to use from 2 years old

    5
  129. Isha Ismail
    13 reviews

    Ank sy pengguna tegar pet pet?

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    Anak saya dah lama guna pet pet ni sejak lahir sampailah sekarang dah umo 2 tahun masih setia dgn pet pet. Mmg terbaik sgt tk bocor,pnh try brand lain tk sesuai dgn ank. So far pet pet is the best for me

    5
  130. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Pampers Pertama Bayi Saya

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Saya telah mencuba pampers Petpet pada anak saya Dania semasa lahir..Tidak mudah bocor, selesa dipakai dan tiada ruam..Pampers Petpet menjadi pilihan walaupun Dania sudah berumur 2 tahun..Selain harga nya yang mampu dimiliki,
    saya sangat percaya dengan kualitinya..Terima kasih Petpet untuk pampers yang berkualiti..

    5
  131. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    small cutting

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Pet Pet is a very valuable diapers in Malaysia market.
    The quality is not bad, the price is very cheap!

    The only one is the cutting is quite small, soon my boy can’t fit in even is the biggest size.

    4
  132. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Harga berpatutan dan sesuai untuk ketinggian anak

    4 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Saya membeli pet Pet Diaper tape newborn untuk anak saya yang lahir februari lepas. Sekotak (4 pek) daripada Lazada semasa sale 11,11 tahun lepas hanya berharga 64.90. Memang sangat berpatutan dan saya menggunakannya sehingga anak berusia hampir 2 bulan. Lapisannya tahan bocor dan panjang sesuai untuk anak saya. Cuma mungkin alahan ruam untuk anak saya dan tidak sesuai untuk kulitnya. Overall ok dan harga sangat berpatutan di Lazada.

    4
  133. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    cheap but better at morning wear only

    4 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    this PetPet Disposable Baby Diaper is very cheaper but better dun wear at midnight if normal wear still can , so normal i just give my baby at morning wear only.

    4
  134. XueTing Cheah
    6 reviews

    便宜

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    虽然便宜但早用不错,晚用就要常换。

    4
  135. Miko Tan
    324 reviews

    PetPet Disposable Baby Diaper

    3 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    一分钱一分货,这个很便宜,建议晚上不要穿,因为很容易漏。

    3
  136. Jason Lim
    106 reviews

    pricing is cheaper

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    this brand pricing is cheaper ,but cant use for overnigt,becuase eazy liking .i recomend just use this for day time

    3
  137. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Day time use

    3 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    Not suitable for overnight, just suitable for day time use ! Overnite will have leaking problem.

    3
  138. Avatar

    carmen727
    37 reviews

    Cheap but small cutting

    3 out of 5, reviewed on June 27, 2017

    Pet pet has a very small cutting for its diapers. Babies with fat thigh are not recommended for this brand. However, pet pet always has promotion and it’s very cheap.

    3
  139. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Pet Pet

    5 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    My kid wear this from new born till now 15 months. Good quality and no leaking problem so far.

    5
  140. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    very small cutting

    3 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    Pet Pet is a very valuable diapers in pricing. but the cutting is too small, smaller than drypers wee wee. but overall the quality is good.

    3
  141. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Reasonable Price and Good Quality

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    Loyal user since my son is born. The price is reasonable and good quality. I always buy more to back up whenever there is any promotion in the mall.

    5
  142. Avatar

    jet68
    75 reviews

    sesuai untuk siang hari

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    anak saya guna pet pet sejak lahir, agak sesuai dipakai siang hari kerana boleh tahan 4-5 jam.tetapi tidak tahan kalau belak yang banyak,akan bocor tepi hingga kotarkan baju. agak memuaskan terhadap harga & quality brand ini

    4
  143. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Tidak bocor lagi

    4 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Best guna diapers pet pet ni.Tak bocor dan tahan lama.Guna dari malam sampai pagi pun kering lagi.

    4
  144. Avatar

    renfong80
    318 reviews

    Pet Pet

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    My boy wearing pet pet since new born till now 10 month, no bad experience so far.

    4
  145. Nur Arina
    812 reviews

    tiada masalh lagi

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2017

    Saya gunakan petpet dari dulu lg dan anak tiada masalah bocor atau ruam.

    4
  146. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    lampin pakai buang terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    Saya menggunakannya dari anak sulung hingga yang kedua. Tidak mengalami sebarang kebocoran dan juga boleh digunakan waktu malam. anak tidur nyenyak sehingga pagi. senang digunakan dan amat berbaloi dengan kualitinya.

    5
  147. Avatar

    fadyani10
    19 reviews

    tidak sesuai untuk ruam lampin

    3 out of 5, reviewed on November 29, 2016

    saya menggunakan diaper pet-pet untuk anak saya.ianya bagus kerana tidak bocor walau digunakan semasa bayi tidur malam.tetapi jika terlambat menukar lampin selepas bayi berak,kulit bayi akan ada ruam.saya perlu menggunakan diaper jenama lain sehingga ruam sembuh.bayi tidak selesa jika saya terus menggunakan diaper pet-pet.mungkin sebab kulit bayi saya sensitif.

    3
  148. Dyg Mass
    72 reviews

    Pet Pet pampers yang senang dipakai dan selesa...

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2016

    Pampers Pet Pet adalah antara pampers yang saya gunakan untuk anak saya. Ianya selesa dan senang dipakai.

    4
  149. Fiza Rahman
    20 reviews

    Pet Pet

    3 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Pet Pet antara jenama lampin pakai buang yang saya pernah cuba. Apa yang saya suka dengan jenama pet pet ni sebab harganya yang berpatutan. dan sesuai dengan kulit bayi saya. Cuma yang saya tak suka, bahagian peha macam tak berapa grip dan mudah bocor bila bayi saya membuang.

    3
  150. Avatar

    busyra takiyudin
    30 reviews

    Pet Pet pakai buang

    3 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Pet pet adalah lampin pakai buang yang mudah dipakai dan ianya selesa dan tahan agak lama untuk si bayi. anak saudara saya memakai pet pet dan ternyata pet pet dapat melindungi dia daripada ruam apabila terkena air kencing. keseluruhannya pet pet adalah pilihan ramai walaupun ia agak mahal.

    3
  151. Aien Zunnur
    40 reviews

    Lampin pakai buang mampu milik dan berkualiti

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Petpet menjadi pilihan saya untuk baby comel saya semenjak dia lahir lagi. Ternyata petpet bagus sebab tak ada naik ruam pun dan tak cepat penuh walaupun baby kerap kencing. Dan kering juga. Harganya tersangatlah mampu milik. Tapi mungkin petpet boleh tambah kelebaran lampin ini supaya saiznya lebih ngam dengan punggung bayi.

    3
  152. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Pet Pet kurang sesuai untuk anak CN

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Jenama Pet Pet bukanlah pilihan terbaik diapers untuk anak-anak CN. Ini kerana kualitinya yang tidak berapa bagus. Ia nipis dan mudah bocor. Harga pulak agak mahal berbanding kualitinya. Bagi CN, Pet Pet bukanlah pilihan CN.

    2
  153. Fadzi Razak
    20 reviews

    Mudah Dipakai vs Kualiti Kurang Bagus

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Apa yang saya suka:
    1. Tahan agak lama (dalam 4 5 jam)
    2. Mudah dipakaikan kepada bayi
    3. Tidak mendatangkan kerengsaan/ruam kepada anak saya

    Apa yang saya tak suka:
    1. Kadang kala saya dapat pampers yang kurang sempurna seperti tercabut pelekat atau pelekat tidak kuat
    2. Bahagian dalam yang kurang lembut

    Bila keluar berjalan-jalan, saya akan menggunakan Pet Pet kerana senang untuk ditukar jika basah. Overall, saya suka jenama Pet Pet sebab jenama ini antara jenama yang paling lama saya pakaikan untuk anak dan dia selesa.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...