Drypers Baby Bath and Shampoo Head to Toe

Product Details

One product to cleanse every part of your baby from head to toe. Enriched with Oat Kernel extract, Provitamin B5 and with a mild baby friendly fragrance this is a great value product. In fact, the 750ml bottle can last up to 6 months*. Don’t forget to make small talk while bathing your baby. These moments are precious. Moisturizing and calming for your baby’s skin, leaving it soft and hydrated for a gentle fun bath time. Use it in your baby’s bath or during nappy changes. Suitable for all babies with dry or sensitive skin.

  1. Chinta Ayla
    2 reviews

    No Tears and smell fruity

    5 out of 5, reviewed on December 31, 2018

    I love to use Drypers Head To Toe for my baby and toddler. Definetly they love their shower time because no tears at all. Smell fruity ans feel refreshing. My kids skin soft and moisture. Worth for price because it has combination 2 in 1 shampoo and Body. Cheaper price and recommended product to have it for our little ones.

    5
  2. Ezzati Fatima
    8 reviews

    Sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on December 19, 2018

    Saya suka kan baunya yang sgt wangi, bersih,bahan yang diperbuat dari ekstrak oat kernel meyakinkan saya Drypers Baby Head to Toe syampoo ini bahawa diperbuat dari bahan semula jadi. & Ianya tidak memedihkan mata sekiranya terkena mata. Anak saya sukakannya

    5
  3. Nur Ain Shuhada
    12 reviews

    sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Best sgt guna sabun jenama drypers ni..boleh guna dari kepala smpai kaki..yg best nye..mmg wangi sepanjang masa…hmpir 5 tahun dah sy guna sabun ni

    5
  4. Avatar

    Jeffery112748
    3 reviews

    Good for my kid

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    It’s smell good and cheap

    5
  5. Avatar

    Irfan199176
    3 reviews

    Bau wangi sangat

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Mula2 bau sabun ni mmg lebih wangi dari sabun baby yg lain. Bau pun tahan lama. Dan yang penting ada halal. Susah nak cari sabun baby yg ada sijil halal ni.

    5
  6. Avatar

    aena_rzai04
    2 reviews

    moisture your kids skin

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Drypers baby bath head to toe is the best product I ever used for my toodlers. It’s moisture my daughter skin and the smell is soooo good! My daughter had a dried skin and have a few rashes spot before using this cleanser wash. In just 3days time, my daughter skin moisture and back to normal. Thank you drypers for your awesome product!

    5
  7. Avatar

    kinkiqing8968
    6 reviews

    宝宝和幼儿的最佳沐浴露

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    我的9个月宝宝和2岁幼儿都很喜欢使用的沐浴露。2岁幼儿每天都吵着要洗澡,因为身体有泡泡又香香的,洗头又不会伤眼睛,让他很享受洗澡。对妈妈来说,可以从头洗到脚的沐浴露最适合宝宝了,因为真的很方便,用得安心。

    5
  8. Avatar

    Shamsul48
    4 reviews

    Shampoo mandian bayi

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Wangi dan tidak memedihkan mata bayi serta anak, lembut dan halus kulit bayi setelah digunakan. Shampoo ini telah saya gunakan ke empat empat anak saya sejak pengeluaran nya. Thanks Drypers.

    5
  9. Hanis Zain
    6 reviews

    Drypers top to toe

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    I loveeeeeee the smell of this product. the smell is long lasting and my kids love it. Been using it since they were small. But only the negative side is that, it does not come with a refill. i need to buy the new bottle when i am run out of this. So basically i am like the collector of this bottle. haha.. btw, this is a good product for your baby.

    5
  10. CanDy Yan
    3 reviews

    Good shampoo

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    之前给宝宝使用过其他牌子的,但是味道太重了。直到用了这个牌子,非常清香。宝宝也很喜欢。我还有用这个牌子的Baby shower。宝宝皮肤也不会敏感。

    5
  11. Avatar

    Maslinda59
    3 reviews

    Keselesaan kepada anak-anak

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Sangat jimat kerana tak perlu beli yang lain.Boleh digunakan sebagai shampoo kepala dan badan. Bau yang Wangi dan semulajadi membuatkan anak2 saya asyik nak mandi

    5
  12. Avatar

    Jaz30
    3 reviews

    Wangi & Tidak Pedihkan Mata

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    Jimat kerana tidak perlu beli shampoo kerana sabun ini boleh guna dari hujung rambut sampai hujung kaki. Anak pun suka kerana sabun ini sangat wangi.

    5
  13. Avatar

    Enimsay8748
    9 reviews

    The best

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    I recommend this baby shower to my friends and family. It has a nice smell and my baby smells good after taking shower. No regrets at all after puchasing this product

    5
  14. Daz Ab
    3 reviews

    Bau yang harum

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Saya suka sangat dengan flavor avocado. Bau nya sangat sedap dan harum. Mandian bayi yang saya gemar dan akan pakai selamanya.

    5
  15. Xiao Yao
    3 reviews

    I can't stop using it.

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    We used this shampoo since baby born. We really like the smell of this shampoo. We can’t stop smelling his hair after showered.Will keep use it until the baby grows up

    5
  16. Avatar

    sandytang10
    3 reviews

    good for baby children

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    我给小孩用了Drypers baby head to toe已有三年,孩子用了不会皮肤过敏,也没含有任何色素。喜欢它香香的味道。

    5
  17. Avatar

    Nanaprincemas46
    4 reviews

    Wangi dan lembut.

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Sangat suka syampu mandian bayi dari drypers ni sebab sangat wangi sepanjang hari dan rambut anak lembut bila memakainya.

    5
  18. Avatar

    ainemer829075
    2 reviews

    baby bath drypers

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    saya telah menggunakan baby bath drypers sejak anak kecil lagi…selain daripada harga yang berpatutan, baby bath drypers ini mempunyai bau yang wangi dan baik juga untuk kulit bayi….

    5
  19. Avatar

    mynameiswaiyee09
    3 reviews

    Gentle on baby skin

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Use it for newborn, smell good and gentle on baby skin. Love it!

    5
  20. Avatar

    zatul_emma57
    9 reviews

    Mandian Pilihan Keluarga Bahagia

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Saya telah menggunakan mandian jenama Drypers Head To Toe selama 4 tahun. Sehingga kini masih setia kerana sesuai dengan kulit anak-anak dan mempunyai bau yang wangi dan lembut. Harga yang berpatutan membolehkan semua mampu memilikinya.

    5
  21. Avatar

    Phazz09
    3 reviews

    Pilihan untuk si manja

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Baby saya menggunakan ini dalam pantang sampai sekarang 5bulan Dan anak sulung saya berusia 2tahun 5bulan, lebih jimat sebab 2in1 xperlu beli banyak2 produk, mudah Dan senang untuk dibilas. Recommended ?????

    5
  22. Avatar

    rosnani8908
    3 reviews

    Jimat

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Baby saya menggunakan ini,lebih jimat,senang dan mudah.Jimat sebab hanya beli ini untuk mandian dan shampoo terus tanpa membuat pembelian produk secara berasingan.Mudah sebab tak perlu guna 2 jenis produk dan senang sebab ia senang untuk dibilas.Recommended

    4
  23. Avatar

    haziqadib19
    3 reviews

    wangi dan selesa

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    bayi saya menggunakan sabun ini semenjak selepas 7 hari lahir sehingga sekarang.
    sabun yang tidak punyai buih yang banyak ,dapat mempercepatkan mandian bayi dalam masa yang singkat.
    saya suka baunya yang wangi

    5
  24. Avatar

    mohamad_faiz8965
    4 reviews

    Kesukaan keluarga

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Bau sabun drypers sangat disukai kami sekeluarga. Tidak terlalu berbuih dan senang dibilas dengan air. Saya dan isteri lebih menyukai drypers head to toe avocado extract. Sangat melembutkan kulit anak saya..

    5
  25. Avatar

    mrabmh556752
    3 reviews

    Menjadikan kulit bayi lebih lembut

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Setelah mula menggunakan syampoo ini. Anak saya sentiasa berbau wangi Dan kulitnya menjadi lebih lembut.

    4
  26. Michelle Lew
    3 reviews

    Smells good

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    My husband love this product very much even its expensive then other baby bath products, he said it smell vry good and moist his skin and tearless, even my pet also smell very good after bath with this product, just hope supplies can supply this product to mydin or Watson , because I try to get it at this two place but didn’t sell so I have to go tesco just got

    5
  27. Nurul Amirah
    3 reviews

    The best head to toe

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sangat wangi and menjadikan kulit my baby lembut dan wangi. Selain itu tidak memedihkan mata bayi apabila masa cuci kepala. Thank you kerana mengeluarkan prodeuk yang sgt bagus & berkualiti . ??

    5
  28. Avatar

    effy8965
    3 reviews

    Drypers shampoo

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    I like the smells and its mosturized my baby skin

    5
  29. Khairun Nisak
    4 reviews

    Whole family use

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    I used to bought this for my kid. But then we all use this bath liquid. We love the scent. I have used avocado scent.

    4
  30. Nur Ain Shuhada
    12 reviews

    Sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Best sgt guna sabun bayi jenama drypers ni..sy dah guna sejak bayi sy lahir.xpernah bertukar..mmg best,kekal wangi setiap masa..senang dibawa kemana saje sbb ade pelbagai size.

    5
  31. Avatar

    esyarosli75
    3 reviews

    I love it

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Saya suka sangat sebab buatkan anak saya berbau wangi yanh melekat.

    4
  32. Avatar

    nanati427
    3 reviews

    Tidak sesuai untuk bayi yang mempunyai kulit kering.

    3 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Bayi saya pernah menggunakan Drypers Baby Bath and Shampoo Head to Toe. Kurang sesuai dengan bayi yang mempunyai alergi atau mempunyai kulit badan yang agak kering.

    3
  33. Avatar

    Adeline45
    5 reviews

    LONG LASTING FRAGRANCE

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I’ve tried all 3 variants and i like avocado so much.not even my baby using it,i also use it.it leave your skin smooth & feel fresh with its natural fragrance.

    5
  34. Avatar

    Ekin_wahed67
    3 reviews

    Malaysian mom first choice !

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I’ve been using drypers head to toe for 7 months now and i had tried all those 3 variants. It’s very gentle to my baby’s skin and have a very long lasting smell compared to other brands. Highly recommended to all mommies.

    4
  35. Avatar

    StellaV79
    1 reviews

    Best for kids

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Kulit anak saya lebih lembut dan halus selepas menggunakannya.Disamping itu,bau yang wangi dan tidak terlalu kuat amat sesuai untuk kanak2.Ia juga membantu menghilangkan kotoran yang ada dibadan dengan mudah.Sememangnya sabun ini terbaik untuk anak2 dan sangat berbaloi.

    4
  36. Siti Amiera
    11 reviews

    Not for my baby

    3 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Does not suit my babys skin…..but smells nice and easy to use….cleans up very nicely…..does not left any sticky feeling after…..

    3
  37. Avatar

    Waheeda08
    4 reviews

    Wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Bagi ibubapa yang tercari-cari mandian bayi, silalah gunakan mandian ini kerana sangat wangi dan lembut bila dipakai. Anak tiada alahan lagi sepanjang saya gunakan untuk dia.

    5
  38. Avatar

    zeronos96
    3 reviews

    Best shampoo for all

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Best sabun ni. ..skrg tengah promisi yang tema super wing.bau juga sangat menarik. Tambahan banyak buih bila nak digunakan. Berasa lembut bila digunakan. Boleh digunakan untuk kepala dan badan. Sesuai juga digunakan untuk seisi keluarga. Anda akan berasa fresh bila digunakan.

    4
  39. Aien Zunnur
    40 reviews

    Baby serasi dengan mandian ni

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Ni lah satu-satu mandian yang sesuai dengan anak saya. Beli yang botol besar tu, tahan lama. Dan tak perlu beli banyak item sebab dah 2 in 1. Berbaloi sangat. Bau wangi, tak pedih mata, Harga affordable pula. Akan terus guna sampai bila-bila

    5
  40. Amie Mohammad
    6 reviews

    The best bodywash

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Drypers top to toe wash is one of the best in it’s league. The price is affordable and easy to be found in almost all major supermarket and shops.I don’t have to worry if I’m out of supply of this bodywash. It also has great smell and doesn’t tears my kids eyes.

    5
  41. Avatar

    azmjsmn68
    3 reviews

    Produk yang patut ada !

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Sabun Drypers Head To Toe ini merupakan satu produk yg harus dimiliki oleh setiap ibu bapa yang memiliki bayi. Ianya wangi, boleh digunakan untuk syampu dan sabun serentak dan ibu bapa tidak lagi harus pening untuk membeli syampu dan sabun yang berasingan. Harga nya juga mampu beli. Beli lah sabun ini untuk anak anda !

    5
  42. Avatar

    Najwawitty31
    3 reviews

    Good product!

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Anak buah saya pakai drypers baby head to toe, bukan saja wangi, tp byk buih fn yg paling penting tidak memedihkan mata anak2 buah saya..saya sangat syorkan untuk ibu2 diluar sana.. Terbaik!

    5
  43. Avatar

    nadhirahalias46
    3 reviews

    head to toe

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    using this for my baby,its easier since this for head to toe..i dont need to buy shampoo seperately..just buy the one bottle of this and can long last for 2 months..the soap not irritating for the eyes..so,comfortable for my baby till now almost 2years..

    5
  44. Farah Adilah
    10 reviews

    Drypers head to toe

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Memang sangat bagus, bau menyenangkan dan tidak terlalu kuat. Anak pun tak pernah mengalami apa-apa kesan allergic pada badan atau kepala sepanjang menggunakan produk ini. Harga berbaloi. Lagipun botol yang di gunakan sangat sesuai, penutup yang ketat dan tidak mudah tumpah jika bawa ke mana-mana. Sangat sesuai untuk kegunaan anak-anak.

    5
  45. Avatar

    Cherrybabe57
    4 reviews

    Smells like a dream

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    When my baby was a newborn, I realized that he had dry patches n I couldn’t use some of the other baby brands out there. Some were good but extremely pricy and some I was scared to try out because I was afraid that it would cause him discomfort or he would develop rashes. However, I stumbled upon this drypers brand n thought I would give it a go and to my surprise … it’s completely gentle on his skin n he did not develop rashes n not to mention he smells like a dream. Im glad I gave this wash a try n I’m super happy!

    5
  46. Nurul Syuhada
    3 reviews

    Drypers bath head to toe terbaik.. !

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Anak saya sangat suka bila saya mandikan dia dengan drypers bath head to toe. Ia bukan sahaja wangi malah lebih memudahkan saya kerana mandian tersebut boleh digunakan dari kepala hingga kaki. Jadi ia lebih membuat saya senang dengan anak saya yang aktif. Mandian tersebut buat anak saya wangi sepanjang hari. saya sangat menyukainya.

    5
  47. Avatar

    Suria8895
    6 reviews

    Saya suka kan nya.

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Saya guna produk ini sejak 3 bulan yg lepas.Alhamdulillah ia nya sesuai dgn kulit bayi saya.Selepas mandi saya suka sangat bau badan bayi saya sampai acap kali saya mencium nya ?? Bau nya begitu tahan lama pd tubuh bayi saya.Saya suka kan nya.

    4
  48. Jin Pheng
    3 reviews

    I love it

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    第一次用后就爱上了~
    宝宝身上和头发会留下很香的味道,非常喜欢。用完了还是会买回一样的。

    5
  49. Avatar

    FarullNur48274
    1 reviews

    Harga berpatutan, sesuai untuk mandikan bayi.

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Mula guna produk ini sejak dapat sampel dari hospital. Bayi selesa lembut selepas guna, bau pun ok tak wangi sangat. Bayi kami sensitif terhadap sesetengah produk yang boleh mendatangkan tanda merah pada bayi. Jadi saya teruskan guna mandian ini. Harga berpatutan dan sekiranya anda ada guna lampin drypers boleh redeem code untuk dapatkan hadiah. Sangat disyorkan.

    4
  50. Avatar

    nadi31
    6 reviews

    I LOVE THIS

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Kami pakai sejak anak lahir lagi
    Apa yang kami suka
    1. Harga yang berpatutan
    2. Bau yang harum
    3. Lembutkan rambut anak
    4. Mudah digunakan
    5. Warna clear

    Apa yang saya tak suka
    1. Memedihkan mata

    Kesimpulannya kami suka dan akan terus guna sabun ni pada semua anak-anak pada masa hadapan. Sangat mengesyorkan sabun ni

    5
  51. Avatar

    Natasharhmt35
    9 reviews

    Prefer for all baby

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Previously i brought for my baby a set of shower, shampoo la soap la. So difficult for me as a new mother when to shower my baby. So finally i found this in market, head to toe, so I start used it until now. Very convenient for baby and mother. Smell good,i love it. And it easy to use. One push only for head to toe.and if I go anywhere, going back hometown or what, i no need to pack so much of my baby stuff. Really healful

    4
  52. Avatar

    nanaazarol98
    3 reviews

    SMELL GOOD

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    i used drypers baby shampoo since my baby born until now she 6months old..the smell is very good and make my baby skin soft..not only my baby i also sometime use it..

    5
  53. dryers baby head to toe

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    Dryers baby head to toe 沐浴露味道清香,1瓶从头洗到脚也不刺激眼睛,温和配方也滋润宝宝柔嫩的肌肤,重点是很方便。。

    5
  54. Avatar

    Sasisue62
    4 reviews

    Non teary product

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    My favourite baby wash head to toe DRYPERS is such a good product and value for money. I love the baby smell came from the wash itself after every shower. Very gentle to baby skin and non-teary to your baby. I would love to recommend to every mom out there to try this product.

    5
  55. Ieda Mohd Said
    3 reviews

    awesome product

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    I love it very much. Its suitable for my newborn baby and my toddler. Its moisturizing my skin kids and also i like the smell very much.

    5
  56. Avatar

    teelityng43
    3 reviews

    超喜欢

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    我和小孩都最愛的牌子, 不会刺激到眼睛 ,洗了后味道清香可以耐一整天。很喜欢在drypershop的分数可以免费换这产品。

    5
  57. Avatar

    sammi886639
    3 reviews

    小孩最愛

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    小孩最愛的牌子之一 不刺激眼睛 洗了味道清香一整天 今天在jusco 看到offer rm10.90快快買了兩支存貨

    5
  58. Avatar

    Rhuiyong49
    9 reviews

    Good for my kid

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    It use for my kids when bath from head to toe. Nice smell

    5
  59. Sofieya Emilia
    3 reviews

    Nice smell and worth it

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Been using it for about 3 months. Have a nice soft smell suitable for children. Only 1 bottle we can use it for the whole body of our child. Easy to bring it anywhere. Its also moisture the skins.will continue using it.

    5
  60. Avatar

    keokhoon13
    5 reviews

    味道清香

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    可以从头洗到脚,又不刺眼,味道清香,经济实惠。。出门旅行带着Drypers Baby Bath And Shampoo Head To Toe 是最聪明的选择。。

    5
  61. Avatar

    keokhoon13
    5 reviews

    味道清香

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    可以从头洗到脚,又不刺眼,味道清香,经济实惠。。

    5
  62. Tyra Abu Bakar
    3 reviews

    Baby Head to Toe

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Super saving since this shampoo cover up for hair and body. I love the smell.

    4
  63. Avatar

    Adriene78
    3 reviews

    喜欢的香味

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    价廉物美,经济实惠,方便好用,一瓶由头洗到脚就搞定了,冲凉之后皮肤滑滑的,最重要是我宝贝女儿很喜欢。

    4
  64. Yan Ling Mah
    3 reviews

    适合宝宝

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    这一瓶太方便了,能从头洗到脚,我的宝宝出生用到现在,洗了香香,头发柔顺,皮肤滑滑

    5
  65. Lin Fong Chia
    1 reviews

    很不错的产品

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    这款产品对宝宝有很好的呵护,无论是头发,眼睛或是皮肤!而且味道很好不刺鼻。
    我的孩子也很喜欢。温和配方,可以从头洗到脚,就算弄到眼睛也不刺激。只需一瓶,方便年长的长辈帮忙孩子洗澡时候使用。每次孩子洗澡后,都可以闻到清香味,肌肤也算顺滑。

    5
  66. Sandytang Sien
    5 reviews

    过敏也可以用

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    我家孩子皮肤比较过敏,用其它牌子都会身体痒痒的。用这牌子不会痒痒,而且也很香

    5
  67. Avatar

    Nishnish53
    3 reviews

    Highly recommended

    4 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    SMELLS GOOD and skin becomes soft

    4
  68. Avatar

    reen8637
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    Drypers Baby Bath and head to toe shampoo memang terbaik… Tidak melekit dan baunya yang wangi sesuai dengan kulit Danial… Sekarang Darwisy pula yang menggunakannya walaupun Darwisy baru 10hari…Brand yang dipercayai untuk ibu seperti saya… Terbaik…

    5
  69. Avatar

    Azlinda32
    3 reviews

    Nice but..

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Drypers baby bath head to toe is very convenient and suitable even for a baby born. My sister used it once for her baby and it has a really nice smell. This brand also do not contain material that make your baby eyes get miserable which is good. However, this brand only come with this one nice smell which make me prefer other brand such as baby johnson and carry junior which give you a numbers of flavour and smells for your children and baby.

    4
  70. Avatar

    Debora9669
    3 reviews

    Terbaik untuk si kecil

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    Shampoo head to toe memberikan wangian yang menyegarkan kepada si kecil anda.Shampoo ini juga menghasilkan banyak buih dan dapat menceriakan waktu mandi si kecil.Ia juga boleh menjimatkan wang kerna boleh digunakan ke seluruh badan serta selamat digunakan kerna tidak memedihkan mata .Mudah didapati dengan harga yang berpatutan.Selamat Mencuba.

    5
  71. Avatar

    Nizam18
    3 reviews

    Sesuai untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Anak sy ada kulit kepala yg sensitif.. bila gunakan shampoo ni merah2 dan kegatalan tiada lgi.. bau pun sedap..

    5
  72. Avatar

    ekinfe9140
    5 reviews

    SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    anak sy mengalami kulit sensitif.. xsemua sabun sesuai.. bile sy cuba produk ni. sesuai. mudah didapatkan dan sangat wangi.

    5
  73. Avatar

    Sorayadam78
    6 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Bau yang wangi dan kulit anak-anak menjadi lembab dan segar.

    5
  74. Eve Tang
    1 reviews

    Using conclusion

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    It has a really nice smell. Comfort and also do not have much of chemically feelings. Satisfied and will try to continue using this product as it is really useful.

    5
  75. Avatar

    Scarlett_lee85
    4 reviews

    孩子必备用品

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    这款产品对宝宝有很好的呵护,无论是头发,眼睛或是皮肤!而且味道很好不刺鼻。
    我的孩子也很喜欢。

    5
  76. Avatar

    Tiffanyt79
    3 reviews

    Great!

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Like this top to toes wash. Can jz buy this all in one bottle and use from head to toe. There is few scents and I basically love all of it.

    5
  77. Avatar

    Eza04
    6 reviews

    Mandian Mesra bayi

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    Saya gunakan mandian ini sejak bayi lahir. Saya suka bauannya dan bau melekat pada bayi membuatkan bayi sentiasa wangi. Mandian ini juga melembabkan kulit bayi. Harga yang berpatutan dan good quality of product

    5
  78. Avatar

    joenjue04
    6 reviews

    All in one

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    I am using drypers baby head to toe too. I love the smell. And everytime i want to give bath to my baby, i think he knows it too. Because he will be kicking and smiles to his ears. I love this product as it is gentle for my baby’s skin. Plus, my husband loves the smell and always wash his hand with it. I am a satisfied mother.A tap on my shoulder for buying drypers baby head to toe.^_^

    5
  79. Avatar

    sarahmohaideen13
    1 reviews

    Sangat praktikal dan menjimatkan duit

    3 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Saya sudah guna produk ini dan sangat berpuas hati kerana ia sesuai dengan kulit anak saya. Baunya yang lembut sangat menenangkan anak saya. Ia sangat praktikal dan menjimatkan duit kerana dengan satu botol sahaja boleh dipakai sebagai shampoo rambut dan sabun badan.

    3
  80. Avatar

    AsryMansor43
    5 reviews

    Sangat wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Saya telah menggunakan mandian ini pada anak-anak saya..mandian yang dapat melembutkan kulit anak-anak,tidak kering dan wangi membuatkan anak- anak saya sangat selesa apabila menggunakan mandian ini..mudah mandian 2 dalam 1 ini menjadikan mandian anak-anak lebih mudah dan jimat kerana semua manfaat dan kegunaan terdapat dalam 1 botol mandian.

    5
  81. Avatar

    nadya_isa52
    32 reviews

    Anak saya tak sabar nak mandi setiap hari

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Drypers head to toe memang pilihan pertama saya. Bau yang wangi dan sangat sesuai dengan kulitnya. Tidak memedihkan dan lembut pada rambut dan kulit bayi saya.Harganya berpatutan dan kualiti memang memuaskan hati saya. Jatuh cintalah saya dengan drypers head to toe ni ?

    5
    1
  82. Avatar

    Amyramani61
    6 reviews

    Nice smell for newborn baby

    4 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    This has a nice smell and suitable for newborn baby i guess. For baby 2 years and above not really suitable for them and does not have a long lasting smell on them

    4
  83. Avatar

    Nikklo68
    3 reviews

    Right Choices

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Previously have tried out a lot of brand for shampoo for my baby girl, but she will feel itchy and keep scratching on her head, after I tried this DRYPERS baby head to toe, she won’t feel itchy already, and smell so good!

    5
  84. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Drypers Baby Head To Toe

    0 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Saya amat mengemari mandian DRYPERS BABY HEAD TO TOE kerana gelnya lembut pada kulit,melembapkan kulit bayi,buihnya harum tidak memedihkan mata

    0
  85. Avatar

    mnurulh73
    3 reviews

    I love the smell

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    I love to used drypers baby head to toe because it’s easy and convenience.I love the smell of my daughter after take baths.The price is affordable and really useful when you’re travelling.You just need to bring just one bottle to bath your baby from top to toe.

    5
  86. Avatar

    totorophing83
    3 reviews

    温和

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    很温和,而且不刺激眼睛。很香很多泡沫。女儿每次都玩泡沫玩到不要起身,哈哈。头发洗了也很滑而且柔顺,很容易梳理。

    5
  87. Avatar

    zinnlau90
    3 reviews

    呵护宝宝的产品

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    这款产品对宝宝有很好的呵护,无论是头发,眼睛或是皮肤!而且味道很好不刺鼻,我的小瓜很喜欢!小瓜从小到大都用这款产品,因为它是从头发到脚都可以使用的,所以让我节省了不少钱!

    5
  88. Avatar

    LaiChee29
    2 reviews

    宝宝的产品

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    从宝宝出世开始就选择了它,我相信它不会刺激宝宝的皮肤,因为我一直都很信任它。

    5
  89. Avatar

    jeanieray09
    3 reviews

    很好用~

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    从我宝贝一出世,我就开始用drypers head to toe 的shampoo.. 很喜欢它的味道…不会对皮肤太过刺激~我宝贝也很喜欢~个人觉得最好用的宝宝沐浴露~

    5
  90. Avatar

    firasafira94
    4 reviews

    2 in1

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Pertama kali saya beli drypers head to toe di manjaku sungai buloh. Masa tu manjaku ada buat promosi sabun ni. Saya buka dan bau sabun ni.terus suka! Wangi sangat..tengah ada promosi saya terus grab! Harga pun berpatutan!. Sampai rumah petang tu saya terus mandikan anak saya dengan sabun drypers head to toe.anak saya pun suka sebab ada banyak buih! Saya mandikan dia dalam tab baby. Seronok dia main buih dengan mainan dia. Lepas habis mandi.kulit anak rasa lembut gebu. Saya sangat sangat suka .puas hati.bau wangi,banyak buih dan harga berpatutan ! Thank you drypers head to toe!

    5
  91. Avatar

    Jass92
    3 reviews

    The best solution for baby bath

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    I’ve been using dryper baby head to toe shampoo since my daughter is one year. now she 6 years and i havent change my mind to change to any other product.same goes to my daugther.she loves the smell n its cherish her well.

    4
  92. Avatar

    nadi31
    6 reviews

    Pilihan Terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Masa mula kami dapat baby kami beli set shampoo sabun yang berasingan tak tau pula ada jenis yang head to toe. Tapi lepas kami jumpa head to toe ni terus grab dan guna sampai kini. APA YANG SAYA SUKA
    1. Now ada berries baru.
    2. Fuhhh bau dia wangi sangat sampai mak ayah pun curi-curi pakai.
    3. Tak pedih mata anak bila guna
    4. Banyak buih so anak sangat enjoy mandi
    5. Kulit anak lembut dan lembab ja lepas mandi guna sambut ni

    APA YANG SAYA TAK SUKA
    1. Selalu habis stock bila nak beli kat Tesco

    Ia sememangnya pilihan saya dan keluarga. Harap akan keluar pelbagai flavour lagi lepas ni

    5
  93. Avatar

    Aishah8608
    3 reviews

    Mandian yang bagus

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Saya gunakan sebagai mandian untuk anak sulung saya sehingga kini.Rasa bersih dan selamat untuk bayi.jika bayi anda rasa tidak sesuai anda boleh tukarkan kepada mandian yang lain.

    4
  94. Avatar

    shafiqshahaimi06
    3 reviews

    Good Choice

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Using this baby bath for 3 months already for my baby daughter. Love the smell, love the way it easily wash off the body. Not sticky like other brands.

    4
  95. Avatar

    Juspine54
    4 reviews

    Sungguh teruja

    5 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    Saya menggunakan produk drypers baby head to toe gabungan avocado dan oat untuk kedua-dua anak saya sejak mereka lahir sehingga sekarang.ia memberikan kulit anak saya sungguh lembut, harum dan yang paling seronok tidak memedihkan mata.harga pun murah. Semua orang mampu untuk memiliki. Seisi keluarga pun boleh join sekali.

    5
  96. Avatar

    zhikong0316568
    3 reviews

    不错的选择

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    我选用这个head to toe给我的孩子使用,它可以从头洗到脚!味道也不错孩子喜欢!

    4
  97. Avatar

    nurhidayah. Ab
    3 reviews

    Sabun utk seisi keluarga.

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya memilih Drypers Baby Bath kerana ia tidak merengsakan kulit baby. Ia juga tidak memedihkan mata bayi. Seisi keluarga juga sesuai menggunakan Drypers Baby Bath selain menjimatkan kerana boleh dipakai sebagai syampu dan sabun badan bayi.

    4
  98. SayTing Toon
    3 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    This shampoo can be used from head to toe and hence it’s very convenient to be used and brought everywhere! Plus it smells good and leaves my baby’s skin smooth after use. Love it!

    5
  99. Avatar

    wongmy29
    3 reviews

    Drypers bath and shampoo head to toe

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    很喜欢这款沐浴露洗发水,方便可以用头到脚。出门在外也不用麻烦需要带到好几罐,1罐就搞定了,而且味道很香,大人小孩都在用,用了皮肤滑滑的,头发也香香,柔顺,不打结

    4
  100. Ching Cherry
    12 reviews

    Good choice for kids

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    My 2 kids have been using this since newborn. It smells good and my kids like it so much.

    5
  101. Avatar

    kahyen1175
    3 reviews

    Good choice for baby

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Drypers baby head to toe is suitable baby start from newborn. My baby has been using it since she was born. It smells good, tears free and skin friendly. My baby enjoying taking bath with drypers baby head to toe!

    5
  102. Avatar

    Mimiyoe56
    11 reviews

    Best sangat

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Saya kerja kt taska… Hampir semua kanak² guna mandian ni… Best sangat..bau wangi dan lembut.. Terbaik utk kanak²

    4
  103. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Bauan memukau

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Anak2 saya menggunakan mandian Drypers baby head to toe..bau sangat wangi dan tenang…suka sangat dengan bau mandian ni…

    5
  104. Pikah Shuib
    4 reviews

    Wangi dan lembut!

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Saya menggunakan baby bath ni sejak baby baru lahir. Senang digunakan sebab ianya head to toe. Lembut pada kulit bayi. Saya masih gunakannya walaupun anak dah berusia 1tahun 6 bulan

    5
  105. Hidayah Salleh
    3 reviews

    Kulit lembut dan wangian tahan lama

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Drypers head to toe buat kulit dan rambut anak saya lembut sentiasa. Wangiannya juga sangat harum dan tahan lebih lama. Anak saya ade kulit yang agak sensitif, sangat ok sebab mandian ini tidak menimbulkan kerengsaan, dan ruam pada kulit dan kulit kepala anak..

    5
  106. Syha Yumisyha
    7 reviews

    Manjakan kulit dengan Drypers Baby Bath

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Baby bath yang sangat sesuai dengan kulit dan menjadikan kulit lebih lembut dan wangi sepanjang masa. Wangian yang menyegarkan dan paling penting tidak memedihkan mata. Drypers Baby Bath saya sentiasa membawanya di mana jua. Anak-anak sangat sukakannya!

    5
  107. Eunice Nana
    4 reviews

    妈妈孩子都爱她

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    孩子从出世就用到现在两岁的产品。每次一说洗澡就快快去拿这产品给我。连我家人都一起用呢。孩子头发用后不打结,柔软,皮肤也香香,持久的香,皮肤滑滑。

    5
  108. Nur Fareha
    6 reviews

    Wangii

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Sabun yang sangat sesuai untuk baby saya.. Bau yang sangat myenangkan.. Best..

    5
  109. Avatar

    Aleeda101975
    3 reviews

    Mandian yang sangat wangi dan melembutkan kulit

    4 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Mandian ini membuat kulit anak sy sentiasa wangi dan lembut..kulit sentiasa segar walaupun seharian bpeluh

    4
  110. Avatar

    mal_900
    4 reviews

    wangi dan lembut

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Produk yang bagus untuk bayi. Lembut dan wangi. Tangan saya juga tiada rasa pedih ketika memandikan bayi kerana setengah produk yang saya penah guna rasa pedih.
    Cuma produk ini agak sukar didapati di kedai2 kecil. Mungkin disebabkan ia produk baru.
    Keseluruhannya produk ini bagus dan yang penting harganya juga berpatutan.

    4
  111. Nor Hashima Nyan
    5 reviews

    sesuai untuk anak sya

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    sejak dpt sample dri hspital sampi ke sekarang masih gunakan..wangi n sesuai untuk anak saya…

    4
  112. Naterah Sharbani
    6 reviews

    Lembut

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Saya menggunakam produk ini semenjak anak sulung saya. Bermula dengan sampel dapat di hospital. Lepas guna terus jatuh cinta dan beli lagi. Lembut pada kulit bayi dah sesuai untuk kanak2.

    4
  113. Avatar

    jaymie0661
    1 reviews

    很好用也很香

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    从宝宝出生开始就用他的shampoo到现在
    很不错用,味道也很香

    5
  114. Avatar

    Qyla38
    3 reviews

    Wangian kanak-kanak

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Saya mula mengunakan Dryper Head to Toe pada awal tahun lepas 2016. Lebih mudah mengunakan kerana syampoo dan sabun dalam satu botol yang sama dan lebih jimat. Dryper head to toe ini sememangnya wangi walaupun kanak-kanak berpeluh dan tak memedihkan mata. Namun saya cuma khuatir wangian yang kuat sebegini mempunyai bahan kimia atau sintetik yang tinggi dan merbahaya pada kanak-kanak atau tidak.

    4
  115. Soda Bachin
    6 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Sya suke dengan drypers head to toe sebab die wangi dan membuatkan rmbut ank saya lembut. Yang paling penting x memedihkan mata. Berbanding produk yang lain. Head to toe ni membuatkan rmbut anak sy sentiasa berbau wangi dr pagi sehingga malam.

    5
  116. Farah Hazrina
    3 reviews

    Wangi sangat

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Saya and husband suka sgt pakai drapers head to toe sebab wangi bau baby2 and paling penting xpedih kan mata. A few product before this anak selalu tenyeh2 mata

    5
  117. Avatar

    musera76
    12 reviews

    suka sangat dengan drypers

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    terbaik..sesuai dan wangi.. bau nya pun mmg menyenangkan…

    5
    1
  118. Avatar

    mamafatih85
    3 reviews

    Jatuh cinta dgn Drypers

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Drypers head to toe memang yang terbaik…teman mandi anak sy sejak dari lahir hingga sekarang..lembut pada kulit..bau wangi yg tahan lama..

    5
  119. Sarah Md Nor
    1 reviews

    drypers head to toe amazing

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sesuai untuk bayi hingga anak saya yg berumur 12 tahun…anak anak saya amat gembira apabila menggunakannye…bau yang wangi…2 in 1….tak pedihkan mata….mudah dibawa kemana mana saja…saya sudah menggunakan 5 botol drypers ini…

    5
  120. Nadieya Nawi
    3 reviews

    Thank you drypers !

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Love to using it because the packaging is easy to used and have many choices of smells.sometimes i used it for myself because its very soft and moisturiser. Thank you drypers!

    5
  121. Avatar

    Viviantek25
    3 reviews

    My baby like it

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Every time I bath with my baby this shampoo, my baby will smell as good as. I like the smell at my baby’s body.
    My baby got skin sensitivities but no problem in using this shampoo.
    Thank goodness for it.

    5
  122. Nadiah Shafiqah
    4 reviews

    sangat memuaskan

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    saya guna sabun ni dari newborn sampai skrg dah nak setahun. bau sgt mesra baby. bau tahan lama. takde pedih mata . so far takde irritation whatsoever dan saya sangat suka! highly recommended.

    4
  123. Eliza Nor
    3 reviews

    Wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Drypers baby head to toe memudahkan sy memandikan anak… Bau yang sangat wangi dan lembut sesuai untuk kulit bayi… Ia jugak tidak melekit dan tidak memedihkan mata… Harganya juga berpatutan dan mudah di dapati di kedai berhampiran dan pasaraya… Mandian ini terbaik untuk ibu bapa yang mementingkan keselesaan untuk anak..

    5
  124. Avatar

    murnizatul36
    9 reviews

    Tiada lagi waktu sukar dengan drypers baby head to toe.

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Kini anak saya tidak lagi sukar untuk mandi dengan ada mandian dryper head to toe kerana mereka menikmati waktu mandian dengan bau yang sangat harum. Disamping itu ia menjimatkan wang kerana tidak perlu lagi membeli syampu dan sabun secara berasingan serta memudahkan proses mandian anak-anak saya. Saya suka anak ceria.

    5
  125. Avatar

    emmaabaziz86
    3 reviews

    sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    tak perlu guna banyak.guna sikit pon dah banyak buih dan sangat wangi..love it

    5
  126. Avatar

    hayadmuhamad60
    3 reviews

    Segar sepanjang hari

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya sangat suka dengan mandian ini. Saya gunakan mandian ini untuk anak saya dan baunya berkekalan sehingga ke petang walaupun anak saya berpeluh dan bermain. Saya sangat berpuas hati dengan mandian ini dan mandian ini adalah pilihan terbaik untuk anak saya.

    5
  127. Avatar

    Mimihamizah79
    22 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Baunya yang wangi. anak saya sukakannya dan tak sabar nak mandi. sangat melembap kulit dan anak saya selesa…

    5
  128. Avatar

    fyan10
    5 reviews

    很棒

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    这瓶从头洗到脚,真的很方便,味道也很香,以后不用再分洗头,或洗脚的了…

    4
  129. Xiao Long
    190 reviews

    Gentle to the skin

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    Very gentle to the skin and causing no redness or dryness after use. I use this on my kids and it doesn\’t cause any allergy to both of us. The smell good too. I always put them in a small bottle to bring a long during travel because the body wash outside is too harsh to our skin, this is definitely my choice

    4
  130. Lai Jeans
    7 reviews

    Clean and good

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    I use for my 3 month baby boy, this is suite for baby skin and good smell

    5
    1
  131. Nur Arina
    812 reviews

    Mandian yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Mandian drypers adalah mandian bayi yang sangat dipercayai. Memang harum dan lembut baunya. Walaupun sedikit sahaja guna tapi mampu menghasilkan buih yang banyak

    5
  132. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Mandian 2 dalam 1

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Mandian 2 dalam 1 yg bagi sy mmg sgt berbaloi dibeli,boleh digunakan sbgai shampu dan mandian yg lebih mudah dibawa.Mandian drypers ni juga sgt lembut mencuci kulit bayi sy tanpa mnghilangkan kelembapan kulitnya.Bau pula mmg sgt wangi,bau buahan yg manis dan tahan lama pada badan.Tekstur mandian juga sgt pekat dan kaya dgn buih yg lembut dan tidak memedihkan mata.Sepanjang mnggunakan mandian drypers head to toe ni kulit ank tidak prnah mngalami sebarang iritasi.Mmg berbaloi dibeli,harganya pun berpatutan.

    5
  133. Avatar

    cherrylee
    72 reviews

    nice smell

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    My kid loves this nice smell after bath. This won’t cause any tear. It’s gentle for skin, smoothen skin & fresh all day. The price also reasonable if supermarket got promotion.

    4
  134. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Tak Pedihkan Mata

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Saya sgt suka menggunakan mandian bayi Drypers Head to Toe kerana tidak memedihkan mata bayi..Hanya letak sedikit sahaja, berbuih dan bau juga sgt wangi..Kulit bayi terasa lembut dan juga tidak kasar

    5
  135. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Its fragrance is so nice and can lasts for few hours

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    My kids love to shower with Drypers Baby Bath and Shampoo Head to Toe as its scent is really amazing. I like to smell their hands and body after shower. This shower gel is rich of bubbles too and it can moisturize my kids’ skin. I feel their skin is soft and gentle after they shower with it. It can be found in most of the pharmacies and hypermarkets.

    4
  136. Avatar

    dyton1932
    9 reviews

    Wangi dan lembut

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Mula-mula saya hanya dapat sample, tapi bila dah cuba, suka sangat dengan bau wangi dan lembut. Terus saya beli botol besar. Memang seronok mandikan anak guna Drypers Head To Toe ni. Baby tak pernah nangis masa mandi walaupun kadang-kadang terkena mata. Anak pun tak ada bau masam walaupun dah seharian berjaga. Buih pun banyak tapi senang nak bilas.
    Memang puas hati dengan produk ni. Terbaik!

    5
  137. Avatar

    hamira90
    11 reviews

    lembut kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    mandian head to toe memang sesuai buat anak, selain lembut di tangan, ianya lembut juga di badan keluarga saya

    5
    1
  138. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Mandian yg banyak berbuih dan lebih jimat.

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Sangat banyak berbuih dan berbau wangi..bau seperti ekstrak buah-buahan yg manis..saya gunakan mandian bayi drypers head to toe ni kerana ia lebih jimat..saya x perlu beli shampu dan mandian secara berasingan..mandian ni juga melembutkan kulit anak saya..x memedihkan mata dan lebih selamat digunakan..Berbaloi untuk dibeli,harganya pun berpatutan.

    5
  139. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    RECOMMENDED

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Sabun mandian bayi saya..bukan sahaja untuk badan malah juga sebagai syampoo rambut bayi saya..wangian nya amat menyegarkan..kurang buih dan tidak memedihkan mata bayi saya..kekal segar dan wangi sepanjang hari..kulit bayi saya semakin lembut..

    5
  140. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Melembut & mewangikan kulit bayi saya

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya sangat sukakan baunya yg sungguh lembut & wangi.Bau badan ank saya seperti memakai minyak wangi selepas mandi mngunakan drypers baby head to toe ni..Tekstur mandiannya sangat pekat dan kaya dengan buih..sangat jimat kerana saya boleh gunakannya sbg mandian & shampoo sekaligus..selamat digunakn untuk bayi kerana drypers head to toe ni sangt lembut & x memedihkan mata.Ia juga melembutkan kulit bayi saya.Mmg sangat berpuas hati gunakannya,harga pun berpatutan.

    5
  141. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    NICE TO MY BABY bath

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Mandian mewah buit yang sangat segar dan harum.walaupun anak-anak aktif bermain baby bath mandian ni kekal badan masih wangi..sangat-sangat suka…best

    5
  142. Avatar

    Kuanyuchua91
    15 reviews

    Nice smell for the baby

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    My babies lovethe smell of drypers head to toe it makes your baby skin smooth too thats is why i always bought this for them

    5
  143. Avatar

    IntanDzarina47
    29 reviews

    Buihnya yang banyak dan berbau seperti minyak wangi.Love It!!

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Apabila mandi anak2 mesti berbau wangi seperti parfum. Bila kolam penuh Dryper Head to toe berebut2 anak2 buat buih abih satu bilik air penuh dgn buih. Tertawa dibuatnya.

    5
  144. Avatar

    emphiyap70
    34 reviews

    Nice smell

    4 out of 5, reviewed on September 2, 2017

    I love this drypers baby bath … the smell is very nice and gentle on my kids skin …

    4
  145. Avatar

    lurveshie70
    5 reviews

    NICE TO MY BABY

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    SO good for my baby..gentle and soft..the smell make my baby always feel fresh and get nice sleep

    5
  146. Avatar

    Cabana90
    12 reviews

    Mandian terbaik untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Such a nice smell , bau yang tahan lama . Boleh pakai dari hujung rambut hingga hujung kaki si manja .

    5
    1
  147. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    全身可以洗

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    价钱便宜的而且可以使用全身也不怕刺痛宝宝的眼睛不错用

    4
  148. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Good Products!

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    I love this very much because it smell so nice every time after my baby bath.
    rich bubbles formula, cleaning feature very good and moisture my baby skin.

    5
  149. Syera Syera
    137 reviews

    Didn't hurt eyes

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    The Baby Wash has a mild scent that is not irritating to the nose. It is also gentle enough for babies to use. I especially like the fact that it too is gentle on your baby’s eyes.

    After his bath came the real test. One active toddler plus a garage where he could run around and play equals one stinky toddler at the end of the day. I was pleasantly surprised that I can still smell the scent of the shampoo before he and I went to sleep. This is the first time that I actually didn’t cringe. LOL 🙂

    5
  150. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    My kids love it!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    The fragrance is nice and can lasts for long hours. My kid’s skin become soft and moisturizer after shower. I love to smell their skin after they shower.

    5
  151. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Moisturizer baby bath

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    After use this Drypers Baby Bath, it leave my baby’s skin soft and moisturizer ! It also leave my baby a very good smell !Love it !

    5
  152. Avatar

    muslimahamami01
    10 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Penjagaan dari hujung kaki ke hujung rambut!

    5
  153. Avatar

    jet68
    75 reviews

    不错便宜

    4 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    宝宝给他用了这个牌子,不错又便宜而且也很温和,不会刺激宝宝的眼睛,安全可靠。淡淡的香味,肌肤也算顺滑。

    4
  154. Avatar

    Pivoine8658
    32 reviews

    New user of Drypers Baby Bath

    4 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Last week, Tesco having promotion for this Drypers Body Wash, with my curiosity of what is Oat Kernel. I bought back 1 bottle for my son to try, after I shower him, he smell so good and myself also use it and the skin feel so soft too.

    Product description:
    Enriched with natural Oat Kernel extract, Provitamin B5 and baby friendly fragrance, Drypers Baby Bath is a tear-free formula which is mild.
    The Oat Kernel extract moisturizes and the baby friendly fragrance has a calming effect. Also suitable for newborns.

    Manufactured in Malaysia.

    4
  155. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Easy ~ Wash from head to toe

    4 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    It’s convenience and easy for baby and kids ! Wash from head to toe ! Smell good and clean !

    4
  156. Miko Tan
    324 reviews

    全身都可以洗

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    全身都可以洗,眼睛弄到也不刺激,淡淡的香味,很喜欢它的味道。

    4
  157. Avatar

    alc340
    46 reviews

    经济又好用

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    我家小孩很喜欢这味道,大罐又便宜,让我节省不少钱。

    5
  158. so suit fr new mum!

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    i love this baby bather because iam new mum and no so expertin baby bathing, so have to handle with very very care, so that this kind of bather no tear, so no worries and baby smeel good all the time

    5
  159. Jason Lim
    106 reviews

    不怕会刺激眼睛

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    从头洗到脚都可以洗,超香的,小孩用了肌肤也算顺滑,洗头又不怕会刺激眼睛

    4
  160. Eunice Eunice
    18 reviews

    从头洗到脚

    5 out of 5, reviewed on June 14, 2017

    很香,很顺滑,我的小孩很爱

    5
  161. Avatar

    muslimahamami01
    10 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    Good value for money. Good product quality.

    5
  162. Avatar

    cties_8435
    32 reviews

    Baby Clean ,Pocket Save

    4 out of 5, reviewed on May 24, 2017

    The fact that it can be use from top to toe can save you a lot of money. I love the smell because it reminds me of my childhood year. It gentle to your baby skin and leaves your baby soft smell all day long.

    4
  163. Avatar

    WanUmie75
    21 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    Drypers Baby Head To Toe is my always choice for my baby. Easy to carry with a travel pack size available. The nice smell really soothes my baby to have a great bath time. Very good and worth money to try. But I hope that there will be more bubbles as to double up the happiness.

    5
  164. Avatar

    CelineFung97
    27 reviews

    drypers

    0 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    很大瓶很耐用,使用后皮肤滑滑也很清香

    0
  165. Avatar

    Eugeniecyc
    31 reviews

    清香顺滑

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    温和配方,可以从头洗到脚,就算弄到眼睛也不刺激。只需一瓶,方便年长的长辈帮忙孩子洗澡时候使用。每次孩子洗澡后,都可以闻到清香味,肌肤也算顺滑。

    4
  166. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Valuable for Money and Fresh Clean Shampoo for my Baby

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    I tried this sample of shampoo from the other tester website. This is very a comfortable & fresh shampoo for baby.
    My baby smell fresh all day long! I really like this products!

    5
  167. Avatar

    ermyzaerien01
    19 reviews

    Mandian yang melembapkan kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Anak-anak saya sangat sukakan mandian ini kerana mandian ini boleh memberikan kelembapan dan menjadikan kulit bayi sentiasa lembut dan dapat mengelakkan dari berlakunya kekeringan kulit..sangat sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif..sangat wangi dan dapat memberikan kesegaran dan ketenangan pada bayi saya..

    5
  168. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Boleh guna satu badan

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Wangi tak pedihkan mata dan yang penting head to toe..jimatkan wang sebab sebotol je boleh guna satu badan..sangat lembut dan wangiannya tahan lama..

    5
  169. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    sabun mandian yang sesuai untuk anak2

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Mandian bayi yang sangat sesuai untuk bayi Dan juga kanak2. Bau nya yang lembut Dan wangi sangat disuka anak2. Membuatkan kulit anak2 lembut dan berbau wangi.memberi kesegaran sepanjang hari

    4
  170. Avatar

    may576076
    92 reviews

    很方便!

    4 out of 5, reviewed on April 27, 2017

    这款沐浴露可以从头洗到脚,很方便,而且含有不流泪配方,所以洗头发时,我都不用担心沐浴露弄到我女儿的眼睛会造成她不舒服…味道也不会太浓,是淡淡的香味…如果可以更滋润会更好…

    4
  171. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    shampoo drypers yang cun

    5 out of 5, reviewed on April 21, 2017

    maaflah..baru semalam beli anak sudah koyakkan plastik brand (cover).Sebab anak saya tidak sabar nak menggunakannya.Baunya lembut memang sesuai untuk kanak-kanak.Saya pun menggunakannya kerana hendak menikmati sendiri buihnya yang wangi dan lembut.Selain itu boleh digunakan pada rambut & badan.Jimat pula..

    5
    1
  172. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Love the smell and soft to skin

    4 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    My baby loves this smell after using it for the first time. Suits for both hair and body as well. Very gentle to my baby skin. Affordable price and suitable for adults also

    4
  173. Avatar

    maslia86
    5 reviews

    Pilihan anak-anakku

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Amak-anak saya sangat menyukai Drypers Head-to-Toe kerana rumusannya yang lembut dan wangiannya yang berpanjangan. Ia juga dapat memberikan keselesaan kepada anak-anak saya sepanjang hari.

    4
  174. Avatar

    gobokraudhah67
    7 reviews

    so refreshing!

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    This head to toe thing really refreshing and my daughter loves the scent very much. the fact that it can be use to be applied on the hair is very easy for me. no need to buy shampoo anymore. make her hair so soft and her skin so supple. i love kissing her after shower!I even use it because I love the smell!

    5
  175. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Testurnya pekat dan banyak buih

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2017

    Suka dengan Drypers Baby Bath and Shampoo Head to Toe ni sebab pekat dan banyak buih. Tidak membazir gituw. Baunya pulak memang wangi dan melekat bau tu pada badan anak-anak saya. Highly recommended jenama Drypers ni. Saya akan pastikan akan ada botol kecil Drypers Baby Bath and Shampoo Head to Toe dalam beg anak saya.

    5
  176. Amylia Ismail
    2 reviews

    Menjimatkan

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    Sangat memudah dan menjimatkan wang dengan produk 2 in 1 ini. Wangiannya sangat wangi.

    4
  177. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    PENGGUNA SETIA JENAMA DRYPERS

    4 out of 5, reviewed on January 7, 2017

    suka sgt dgn wangian drypers baby bath shampoo head toe. sabun 2 in 1 menjimatkan & memudahkan. travel pun hanya bawa 1 sahaja prdk mandian…

    4
  178. Avatar

    Syerasyera43
    12 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on January 6, 2017

    The Baby Wash has a mild scent that is not irritating to the nose. It is also gentle enough for babies to use. I especially like the fact that it too is gentle on your baby’s eyes.

    After his bath came the real test. One active toddler plus a garage where he could run around and play equals one stinky toddler at the end of the day. I was pleasantly surprised that I can still smell the scent of the shampoo before he and I went to sleep. This is the first time that I actually didn’t cringe. LOL 🙂

    5
  179. Avatar

    mycera90
    3 reviews

    bau wangi yang sangat menenangkan si manjaku

    5 out of 5, reviewed on December 12, 2016

    First time cuba sangat best dengan wangian oat karamel yg merelakskan minda dan terasa hilang kepenatan.. Bukan saja anak suka tapi ibunya pun sama… Bila ibu suka, pasti anak pun suka..

    5
  180. Siti Rabiah Adnan
    2 reviews

    anak-anak suka !! ibu happy..

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2016

    kulit aiman & aina memang alergik dari bayi.. hee~ pening nak pilih sabun mandi yang sesuai.. nasib ada Drypers Baby Head To Toe ni.. bau pun wangi dan yang penting, tak pedihkan mata.. buih pun banyak.. dah macam pesta buih tiap kali mandikan aiman & aina..

    5
    1
  181. Avatar

    peikyein8271
    39 reviews

    It is Refreshing..

    4 out of 5, reviewed on December 5, 2016

    My kids love the fragrance so much. It is so refreshing!

    4
  182. Avatar

    mooiimm68
    68 reviews

    Love it because contains natural products

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2016

    I prefer to let my child use this Drypers Baby Head To Toe because it enrich with oat kernel extract which able to provide moisture and calming to my baby’s skin.

    5
  183. Avatar

    Adibatul31
    9 reviews

    soft and gentle for the baby

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    I love this product, suitable for baby my baby

    5
  184. Avatar

    Aisyah8909
    1 reviews

    wangi sepanjang hari

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2016

    Mandian dryper sangat wangi.jimat sebab 2 in 1..mandian dan syampu.walaupun anak-anak aktif bermain..bau badan masih wangi..sangat-sangat suka

    5
  185. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    love the smell after bath

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2016

    good choice for my kids and even adult also use too. very gentle to skin.

    4
  186. Avatar

    ct37
    2 reviews

    saya suka

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    saya suka

    5
  187. Avatar

    suhairin84
    4 reviews

    dripers baby bath and shampoo head to toe

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    Terbaik.. ??

    5
    1
  188. Normalawati Ismail
    3 reviews

    The best ever

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2016

    I start using drypers baby to toe since 1st day my baby was born..until now loral to this brand because it suits with my daughter..totally refresh and smooth her skin and also her hair..also give a very good essential..

    5
  189. Avatar

    zulaikha08
    186 reviews

    Good for my kids.

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2016

    I reviewed DRYPERS Baby Head To Toe….very mild, gentle on my kids skin, didn’t cause any tears, 2 in 1 use….for body & hair. Smell so good too..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...