Dettol Original Shower Foam

Product Details

Dettol Original Shower Foam with pine fragrance, a pH-balanced formula with Dettol’s trusted germ protection that cleanses and protects your skin for a hygienically clean, healthy and refreshing feeling every day. It’s 100% soap free, pH balanced and contains moisturizer to keep your skin supple and soft.

Dettol Original Shower Foam proven effective in killing 99.9% germs including E. coli, S. aureus, S. pyogenes, C. xerosis, Salmonella enterica as well as Influenza A type H1N1. Dettol has been used widely as an antiseptic in killing germs and it is even recommended by doctors and pharmacists. Dettol Orginal Shower Foam can do the same and it can moisturize your skin as it is 100% soap free.

Usage instruction: 

Apply Dettol Body Wash to a sponge or directly onto the body and spread it all over. Rinse thoroughly.

  1. Avatar

    rayyanfada61
    6 reviews

    For normal skin only

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2019

    I got Dettol Original for free when I bought Dettol Body Wash ProSkin Aloe Vera. Dettol Original not suitable for sensitive skin. My husband skin feels itchy after use Dettol Original. But Dettol ProSkin Aloe Vera is better and he like it so much. We bought again Dettol ProSkin Aloe Vera but the free Dettol Original, only me use it since my husband cannot use it.
    In general, this Dettol Original is suitable for normal skin if you dont have sensitive skin. The smell also abit strong to my liking. Dettol have many range of body wash, so if you not suitable to use one type, you can choose other type. Dettol is still the best in term of killing germs and bacteria. I only trust Dettol for my body wash and to clean my body.

    3
  2. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Beli borong terus. Jimat

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2019

    Dettol Original Shower Foam lebih meyakinkan saya apabila menggunakan shower foam jenama Dettol ni berbanding varian lain. Bau haruman original Dettol Original Shower Foam ni lain daripada lain. Wangi dan seperti gentle sedikit. Walaupun kelikatannya tidak berapa likat tapi ok la. Ada masa seolah2 cair sedikit. Saya beli bila promosi lebih jimat dan berbaloi. Anak2 pun menggunakan Dettol Original Shower Foam ni. Tiada masalah. Sekali borong penuh sekotak. Beli yg refill je boleh isi kat botol sedia ada. Menjimatkan.

    5
  3. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Effective in killing 99.9% germs

    4 out of 5, reviewed on July 5, 2019

    Dettol Original Shower Foam proven effective in killing 99.9% germs. My father is using this body wash and he loves it so much. He loves the refreshing feel after shower. It can clean his body thoroughly with Dettol Body Wash. My mum does not like to use Dettol Shower Foam as she doesn’t like its smell.

    4
  4. Avatar

    syafiera
    18 reviews

    Dettol AntiBacterial BodY WASH has a new formula ??

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2019

    Baru baru ni I check out Dettol punya antibacterial bosy wash sebab demam 5 hari.. lepas dah mandi.. so far demam selesema and batuk reduced sikit la.. heee sebab i think i need to take care of my hygienic session sebab before this pakai sabun mandi biasa biasa je… dettol for us a bit pricey compared with other brand but… it works in wonder.. yang baru ni pro skin ni is skin friendly.. bau dia pun very fruity in citrus but actually it has aloe vera infused… new formula best sebab no paraben no tryscolan YAY ! sebenarnya pakai satu pam dah okey dia dapat cover satu badan… rekomended.. untuk cegah bakteria punca jangkitan heeeee ! 🙂

    5
  5. Mohamad Faris
    3 reviews

    DETTOL PROTECTION

    4 out of 5, reviewed on December 4, 2018

    pakai brand ni dari kecik.. lama-lama best pula pakai dan kekal hingga sekarang

    4
  6. Nur Ashikin Bt Jem
    6 reviews

    Antibacteria

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    It was good for the whole family. Can protect from bacteria.

    5
  7. Poi Khoy Siong
    4 reviews

    Bagus

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Saya guna dettol semasa H1N1 merebak. Ia memang dapat melindungi kita daripada kuman kuman. Saya hanya tidak berapa suka terhadap bau dettol. Tetapi ia masih salah satu pilihan yang sangat bagus

    4
  8. Cindy Shinyee
    4 reviews

    很干净

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    我们一家人都是用dettol,因为给人的感觉很清爽,也很干净

    5
  9. Avatar

    Jabson19
    7 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    A good product to have. Everyone should be using this. Never disappoint me . Have bought so many as I have full trust on this product. Keeps my skin clean. Never wat to use any other product. Thank you for such a great product.

    5
  10. Avatar

    SyafiqUmk47
    2 reviews

    Dattol

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Sabun ini sangat bagus untuk membersihkan badan dan ia juga sangag mengharumkan. Selain itu. Ia juga sangat senang digunakan

    5
  11. Avatar

    Christie32
    6 reviews

    Fav shower gel

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Been using this since young. Trusted by fellow momsy for their child. So does my mom. Using this for someone who sweat a lot like me is a must since it is an antibacterial gel. And it smells nice too!

    5
  12. Avatar

    insyi4710
    6 reviews

    Melindungi kulit badan daripada bendasing

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Sabun dettol sudah terbukti berkesan membasmi bakteria dan kuman dan sesuai untuk seisi keluarga. Sabun ini juga dijual dengan harga yang amat berpatutan dan sesuai untuk digunakan diseluruh jenis tempat kediaman. Sabun dettol ini juga dijamin selamat dan halal untuk digunakan.

    5
  13. Jia Ying80
    6 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    Dettol Original Body Wash with pine fragrance: a pH-balanced formula with Dettol\’s trusted germ protection that cleanses and protects your skin for a hygienically clean, healthy and refreshing feeling everyday.

    5
  14. 苡莙 唐
    2 reviews

    Dettol the best

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I like to use dettol because it is very good and its smell is very nice and I really like it.By the way after using dettol , my skin has already become more and more smooth and I think this is the main reason I continue choose dettol for my shower foam. However the price is more expensive than other brand but it can kill more bacteria and more clean. Thus I continue using it

    5
  15. Avatar

    Nadya17
    2 reviews

    Sabun mandian paling best!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Saya mula menggunakan sabun mandian ini sejak bulan 7 di mana saya memulakan praktikal saya di taska. Memandangkan saya perlu menjaga berpuluh kanak-kanak, saya harus memastikan diri saya bersih dan bebas daripada kuman terlebih dahulu. Hal ini bagi memastikan kanak-kanak selamat daripada dijangkiti pelbagai kuman yang boleh menyebabkan penyakit seperti HFMD. Walaupun sudah habis praktikal, saya masih menggunakannya kerana sabun ini wangi dan membuat saya berasa dilindungi. Tidak gagal juga membuat saya berasa segar sepanjang hari. Terima kasih Dettol!

    5
  16. Avatar

    Esther110
    9 reviews

    Dettol original shower foam

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    我们一家人一直以来冲凉的时候都喜欢用这个牌子,它的味道清新和不错,杀菌效果强和赞。

    4
  17. Amanda James
    3 reviews

    Bersih dan segar sepanjang hari

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Sabun Dettol sangat sesuai untuk sekeluarga. Iyanya mampu membasmi kuman degil lekat di kulit badan kita. Satu bilik pun tercium bau sabun Dettol yang sangat harum.

    5
  18. Avatar

    Sofiah52
    3 reviews

    Killing 99.9% germs and bacteria

    4 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Dettol original body wash keeps our skin clean and healthy. It was proven to kill about 99.9% germs and bacteria. Some people may not like the smell of this body wash but it is very refreshing to most of the users.

    4
  19. Avatar

    Fahiza16
    9 reviews

    Dettol my favourite protection

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Been using since childhood. Original one is the most favourite to me. Affordable price since ever. Really love the smell as it feels like you got a a total protection from it

    5
  20. Yi Qin
    3 reviews

    Favourite body wash

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    This brand of body wash with pine fragrance and germ protection. I use this body wash every, it is clean and protect our skin for a hygiene clean and healthy, feeling refreshing everyday. Dettol is the best choice for everyone.

    4
  21. Hellen Chan
    22 reviews

    杀菌

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    这款沐浴露的味道挺重的,不过我们一家人都会用它洗澡,因为觉得它可以洗干净我们身体上的细菌。用久了都不会觉得味道难闻了呢。

    5
  22. Raja Aminuddin
    3 reviews

    Satisfied

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Saya amat berpuas hati setelah menggunakan produk ini untuk memjaga kesihatan badan dari jangkitan kuman. Saya menyarangkan kepada rakyat Malaysia utk membeli produk ini utk seisi keluarga agar tidak dijangkiti kuman dan harga produk ini juga amat berpatutan….

    5
  23. Avatar

    Juelber65
    5 reviews

    Dettol Ori Liquid

    2 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Price – 2 / 5

    Very sticky and expensive

    2
  24. Avatar

    Nini92
    18 reviews

    Not my liking

    1 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Bau mandian dettol ini sangat kuat, sehinggakan selepas mandi masih lagi terbau. Tetapi selepas dibilas masih terasa melekit sehinggakan saya terpaksa membilas badan berulang kali.

    1
  25. Wan Nizam
    3 reviews

    The Best Choice

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Jenama mandian Dettol memang menjadi sabun mandian pilihan seisi keluarga. Sabun ini dapat membasmi kuman dan sesuai kepada mereka yang mempunyai masalah gatal-gatal di kulit seperti saya. Saya memang akan guna sabun mandian ni.Ia juga memberi kelembapan dan kesegaran badan.

    5
  26. Aimi Nazihah
    6 reviews

    Dettol sangat terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Dettol adalah produk yang terbaik untk menjaga kebersihan badan dan sangat sesuai untuk digunakan dalam harian kita setiap hari. Mampu membunuh bakteria dan sangat selesa menggunakan nya. Saya tidak perlu risau lagi jika anak anak saya kotor balik dari sekolah atau pon selepas bermain di luar.

    5
  27. Avatar

    aliffanuar36
    5 reviews

    Recommended body wash

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Dettol is my first choice if i want to buy antibacterial body wash. It because i feel completely clean and been protected from any germs. I used twice daily, not suitable if u have dry skin condition.

    4
  28. Sheqyn Zaini
    3 reviews

    SABUN MANDI ANTiKuman pilihan seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Kami menggunakan sabun mandi jenama Dettol ini sejak dri dahulu lagi. Produknya diyakini mampu mlawan byk bakteria & kuman mnjadi punca utama kmi memilih Dettol. Sabun ini juga sesuai utk smua peringkat umur . Badan terasa segar & benar2 bersih selepas mandi. Sabun ini juga sesuai utk mereka yg mpunyai anak yg lasak suka aktiviti luar. Keberkesanannya terbukti sejak dari dulu lagi, selpas mandi tiada ruam2 & biji2 gatal tumbuh d bdan & tgn kmi ?

    5
  29. Avatar

    nurhaza39
    2 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Feels so clean and fresh right after taking bath with this body wash. Definitely repurchase for sure!????

    5
  30. Avatar

    nurhaza39
    2 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Feels so clean and fresh right after taking bath with this body wash. Definitely repurchase.

    5
  31. Avatar

    sikping8893
    3 reviews

    干净舒服 body wash

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    这一款沐浴露我和家人都在用,质地很温和,用后让人觉得觉得非常的舒服清新,也滋润我们的皮肤。

    5
  32. Avatar

    JAYCHONG071491
    24 reviews

    依然好用

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2018

    怎么说呢,味道依然还在,包装也清晰哦,用的时候也hao用,有用过的人都知道。

    4
  33. Goh Karsin
    3 reviews

    Dettol- My best choice

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Dettol is my best choice among the body wash. I like the good smell of dettol body wash, I can really feel fresh and smooth on my skin after using it. Furthermore, it’s also own a best selling point which is anti-bacteria. Great product!!

    5
  34. Avatar

    farah_fasihah92
    3 reviews

    Dettol original shower foam

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Dettol ni memang wangi walaupun dia original tapi bau dia cukup menyenangkan bila kita guna. My family memang pengguna dettol tegar sebab my mum tak boleh guna sabun lain. Allergic

    4
  35. Peii Yen
    12 reviews

    Good shower product for washing body

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    It\’s a good product that we used, because not only is good smell, but also can help us to be cleaned after use this product ? Hence, we are appreciate for this product although is more expensive compared to cheapest product

    5
  36. Avatar

    Kopipeng78
    3 reviews

    气味香又安全

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    用了这么多的牌子,还是觉得dettol的牌子是我用到最好的了。气味不会太重或太淡,而且还有消毒功能。

    4
  37. Avatar

    Eloise18
    3 reviews

    Dettol body wash

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    I like the smell of tis body wash, my whole family are using this body wash since long time ago, will keep to use it in the future. Felt very moisture, fresh after use Dettol body wash, I love it very much

    5
  38. Avatar

    nabilazakeri41
    13 reviews

    Sabun Mandian Seisi Keluarga

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Jenama mandian Dettol memang menjadi sabun mandian pilihan seisi keluarga. Sabun ini dapat membasmi kuman dan sesuai kepada mereka yang mempunyai masalah gatal-gatal di kulit seperti saya. Saya memang akan guna sabun mandian ni.Ia juga memberi kelembapan dan kesegaran badan.

    5
  39. Avatar

    Nabil99012
    15 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Sabun dettol sentiasa menjadi pilihan kerana mudah dicari.. Selain itu ia lembut pada kulit sesuai utk apa jua keadaan kulit

    5
  40. Avatar

    ann230875
    2 reviews

    Dettol Original Shower Foam

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Dettol sentiasa menjadi pilihan saya sejak dari dulu lagi. Untuk mandian, saya dan keluarga memilih Dettol Original Shower Foam. Selain bertindak sebagai pembersih badan, ia jugak membantu melindungi kulit dan badan dari kuman.Sedia maklum Dettol dikenali sebagai pembasmi kuman, ia amat berguna ketika negara dilanda wabak HFMD. Sebagai seorang pengguna yang amat mementingkan aspek kebersihan, Dettol shower foam sentiasa menjadi pilihan saya.

    5
  41. Avatar

    suria
    3 reviews

    pilihan seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2018

    Dettol ini menjadi pilihan kami seisi keluarga semenjak dahulu kerana ia mampu mencegah dari kotoran dan bakteria jahat serta mnjadikan kulit kami lembut..

    5
  42. Atikah Rasid
    21 reviews

    Fabulous shower foam

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Its been a while i and my family had used this shower foam.. it makes my body skin soft and healthier. I believe that this product will kill all the bacteria since the advertisement from the beginning until now said them.

    5
  43. Tifa Ong
    3 reviews

    The only shower foam suitable for sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    My boyfriend couldn’t use any other brand except Dettol. This proves Dettol is gentle towards sensitive skins 🙂
    It also didn’t have any pungent smell that I’m very particular about. I prefer a mellow and smooth smell just like Dettol provides. Sometimes Watson’s has member sales and sell Dettol refill package for more than 50% too.

    5
  44. Avatar

    EZRARAJESH81
    3 reviews

    Very recommended!

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2018

    Dettol adalah cecair mandian yang sangat dipercayai . Ia membersihkan badan 99% dari kuman . Bukan itu sahaja , dettol juga sesuai untuk kulit yang ada kudis atau yang belakang badan berjerawat @ berminyak. Dettol menyegarkan dan melembapkan kulit saya . Dettol adalah produk yang boleh dipercayai .

    5
  45. Hayati Hidayah
    3 reviews

    Great body shower

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    I’ve noticed that my back acne starts to clear up when I use this body shower. A great antibacterial shower cream.

    5
  46. Avatar

    tehtianshyue32
    9 reviews

    Smell

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I like Dettol Original Shower Foam because dettol is good for healing the skin and also smell is good and make your body clean

    5
  47. Alia Khan
    16 reviews

    Refreshing and A must have!

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I have been using dettol since ages. A trusted brand. This shower gel leaves my skin fresh and moisturized. Keep me away from all the germs and bacteria too. The scent is Refreshing and lasting too.

    5
  48. Avatar

    Mrteoh19
    3 reviews

    Household Favourite

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Been using dettol since as long as i can remember.

    Love the fact it is easy to wash off.

    Non sticky.

    Does not irritate the skin.

    Antibacterial

    A must in my house as we have pets and a baby.

    5
  49. Salbiah Kasim
    1 reviews

    menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    dengan menggunakan dettol original, badan saya terasa segar, bersih dan menyegarkan..! ianya tidak melekit.. saya tidak akan berubah kepada produk yang lain..

    5
  50. Avatar

    Intanfarel06
    6 reviews

    Kulit rasa bersih

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    Saya jenis tak boleh pakai sabun biasa, dgn dettol original ni, kulit pon bersih dan tak kering.

    5
  51. Avatar

    khookokkian86
    3 reviews

    很不错的选择

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    我起初还没用的时候,以为味道会很难闻,因为剑標消毒水的味道真的很难闻。然而事实却出乎意料的,味道很清香,而且用后肤质也没有干燥,反而非常清爽,这真的是不错的产品。

    另外,价钱比起同款的产品差不多,加上剑標的品牌和口碑都很不错。因此选择它绝对是很好的决定。

    4
  52. Avatar

    DK39
    9 reviews

    Feels Safe

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Sabun mandian dettol ni menjadi pilihan saya dan keluarga. Fungsinya yang melindungi dari kuman memberi keyakinan kepada kami. Bahkan baunya juga sangat wangi. Ia juga mengandungi moisturizer untuk kulit. Dettol memang pilihan yang terbaik untuk kekal sihat dan bersih.

    5
  53. Avatar

    eiysya9035
    6 reviews

    Jenama yang dipercayai

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    Saya sangat sukakan bau Dettol Original Body Wash ini. Baunya sangat menyegarkan dan tahan lama. Paling penting ia sangat meyakinkan dapat melindungi saya daripada kuman setiap hari. Ia juga tidak melekit dan senang dibilas. Hanya sedikit diperlukan untuk diratakan satu badan.
    Brand yang dipercayai ??

    5
  54. Avatar

    Zana06
    3 reviews

    Refresh

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Suka dengan produk ini. Sesuai dengan kulit saya. Produk ini menyegarkan dan baunya pun sedap. Sangat menjimatkan kerana hanya perlu guna sedikit sahaja sudah cukup untuk penggunaan satu badan dan harganya pun berbaloi.

    5
  55. Avatar

    Aishah75
    3 reviews

    Thank you dettol!

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    I love this product so much! We cant denied dettol is trusted brand and im feeling fresh and safe by using it. Say no! To bacteria

    5
  56. Sueyin Lee
    6 reviews

    Skin care

    4 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    I love this product because it can help to protect skin from.bacteria which we exposed.

    4
  57. Avatar

    ammarafiq2307
    3 reviews

    Remove all dirts with only single use

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    Smell is quite nice. Really love because skin feel refreshing and feel moist on our skin. if we using after meal, all the oil dirts can be clear only with single time use.

    5
  58. Avatar

    Rosidah6112
    3 reviews

    Memeberi kesegaran pada badan

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Saya sangat menggemari mandian dettol kerana ia sangat baik untuk memebersihkan badan. Mandian dettol banyak kelebihannya, antaranya adalah ia dapat membunuh kuman pada badan, memberi kesegaran pada badan setelah badan berpeluh. Harganya juga sangat berpatutan.

    5
  59. Avatar

    Suzielyn53
    4 reviews

    Loving the old school smells

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    I love the smells so much just like an old days i use this shower soap..i hope to continue to use this for generation…as well the cleanliness protection its provide

    4
  60. Avatar

    Shel_lyy06
    3 reviews

    Good!

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Wow. Been using Dettol since i was a child! A very nice decent soap to my skin, it smells good too, it gives me refreshment every time i use this product. I trust this product and will be continue using it!

    5
  61. Avatar

    jenny18390
    12 reviews

    Good product!

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Used this since young until now. Loves its cleaning ability to clean dirts all over body. Balanced pH makes it gentle to skin. Will continue to use it until the next generation!

    5
  62. Avatar

    yhlim041895
    22 reviews

    The most well known shower gel

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    The most well known antibacterial shower gel in Malaysia. Speak of Dettol and no one that doesn’t know it. Unlike some of the shower gel that leaves a sticky feeling after using, this one feels refreshing and smooth. But doesn’t really smell good though.

    5
  63. Avatar

    happysuka07
    3 reviews

    Bau ubat

    1 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Mempunyai bau seperti ubat atau hospital. Perlu dicuci atau bilas dengan air yang banyak kerana sabun nya terasa melekit dan kurang selesa. Walaupun ia sabun anti bakteria tetapi bila memakainya terasa seperti badan tidak bersih.

    1
  64. Emily Lim
    3 reviews

    清爽

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    使用後,會覺得整個人很清爽。
    每天使用,香味很香,卻不會刺鼻。
    會繼續使用這個產品!

    5
  65. Cheah Seven
    6 reviews

    清爽

    4 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    使用後,會覺得整個人很清爽。
    每天使用,香味很香,卻不會刺鼻。
    會繼續使用這個產品!

    4
  66. Avatar

    nif96hasni49
    3 reviews

    Good for hygiene

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    No need to use too much to produce bubbles. It’s smells good and refreshing also contains moisturizer, so suitable for dry skin. More suitable to bring when do outdoor activities and specially kill bacterias.

    5
  67. Avatar

    myho15
    15 reviews

    Skincare In Bathroom

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    I love to use Dettol Original Shower Foam since it is an antiseptic in killing germs and it is even recommended by my doctor and pharmacist. It really can clean up and moisturize my skin after using this foam. So, I always feel very fresh with this brand and love it so much.

    4
  68. Avatar

    Jassiegoh45
    12 reviews

    My first choice

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Dettol会是我的首选,虽然味道有点药水味,可是还可以接受。比较喜欢有蜜糖味的。

    4
  69. Avatar

    Evon10758
    3 reviews

    清爽和舒服

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    自从用了这个,皮肤都改善了,背部的痘痘都消除了很多,加上味道还能接受,滋润皮肤,还有杀菌做用。

    5
  70. Avatar

    wewe060219
    3 reviews

    Leave a clean sensation

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Been using Dettol shower gel for years..hubby like the taste and the feel of clean sensation after shower..Thanks Dettol always having promotion pack so we can stock up and continuously using it..

    5
  71. Avatar

    ShikinZaini45
    3 reviews

    Sabun Mandi Anti Kuman

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Saya memakai sabun mandi ni semenjak anak sya d jangkiti kudis. Selepas mandi badan terasa sangat2 bersih dan segar. Malahan kudis di badan anak saya semakin berkurangan. Sabun mandi yang sangat sesuai untuk seisi keluarga melindungi dari sebarang kuman. Sngat2 diyakini berbanding jenama yang lain. Wangian yang menyegarkan juga salah satu sebab Dettol menjadi pilihan utama keluarga saya.

    5
  72. Avatar

    Rafida85
    1 reviews

    RECOMENDED PRODUCT

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    I am using the Dettol body wash since i am child. Antually all of my family using this product. Dettol body wash is a good product to. Produk mampu menghilangkan bakteria daripada badan anda dan mampu memberisihkan badan secara meyeluruh. apabila menggunakan produk ini kita akan merasa lebih segar dan bersih. sudah pasti ia amat sesuai untuk semua jenis kulit.

    5
  73. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Dettol Original Shower Foam

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Kebersihan lebih terjamin menggunakan Dettol Original Shower Foam membasmi kotoran pada kulit dan menyegarkan.Bau harum natural 100% asli,Harga mampu milik dan mudah didapati di semua Pasaraya.

    5
  74. Avatar

    juju669075
    3 reviews

    Dettol bodywash

    4 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    I am a Dettol bodywash fan. I would really recommend Dettol for those woth sensitive skin because i have eczema and only Dettol suits my skin so far. I love the range of fragrance they have. Will always try each and everyone of them.

    4
  75. Yuki Lum
    3 reviews

    品质保证!

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    一向皮肤干燥 容易发痒的我自从用了这产品后 再没有任何敏感的状况发生
    真心地推荐

    4
  76. Avatar

    Phonarz25
    3 reviews

    Dettol Original Shower Foam - Great Body Wash

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    I have been using Dettol product since I was a kid. It\’s a family favourite. This body wash has a nice smell and gentle on the skin. Very refreshing and protect skin from bacteria.

    5
  77. Avatar

    Yoko12361
    3 reviews

    The best bodywash I've ever used!!

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Since I was little, I have been using dettol bar soap and I loved it so much. However, bar soap tends to get dirty easier and it’s a little uncomfortable to use it with a lot of people. But then, I changed to this liquid one and it was one of the best decisions that I have ever made!! It was cleaner and the formula is much stronger and it even helped clear my eczema. Thanks dettol!!

    5
  78. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Dettol Original Shower Foam

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Saya suka menggunakan Dettol Original Shower Foam.Dettol membasmi kuman dikulit dan menjadikan sihat dan segar. Jadi dettol original ini amat sesuai untuk kita semua.Harga mampu milik dan kami sekeluarga suka dettol.Mudah dan ringan.Bolh dibawa kemana mana.Harga mampu milik.

    5
  79. Avatar

    s_ting43
    9 reviews

    好棒的沐浴露

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    本身皮肤敏感的我,使用Dettol后,不再出现敏感肌肤,感觉也很舒爽。非常开心!

    5
  80. Avatar

    desmondtaw9963
    5 reviews

    很好的产品

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    非常好用的一款沐浴乳 ,闻起来很清爽,让人觉得很舒服,帮助杀菌对我们很容易流汗的人非常好,运动后满身汗味用了后整个人都清爽起来。

    5
  81. Avatar

    xueer46
    3 reviews

    dettol

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    一款很好用的沐浴乳 味道很香 重点可以帮助杀菌作用 非常赞 用了很多年了!

    5
  82. Avatar

    Daphenie12440
    3 reviews

    So fresh

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Feeling so fresh after using this . No more sticky skin

    5
  83. Avatar

    BeeBee43
    3 reviews

    My whole family only use detol

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    My mom had been use other products but she felt itchy after using it. So changing few other brand of products, we found dettol. It smells nice and kill germs. I know other product smell nice and kill germs too but dettol gives me more confident on that. So we conclude that detol is our best choice to use it. <3

    5
  84. Diana Wanawin
    3 reviews

    Resdung

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    Saya ada masalah resdung yg teruk suatu ketika dahulu. Doktor sarankan saya untuk menggunakan sabun mandi anti bakteria untuk mengurangkan risiko implikasi resdung. Sy mencuba sabun mandi original detol ini dan kesannya tidak mengecewakan. Sy menjadi pengguna setia sabun ini sehingga hari ini. Resdung sy juga semakin berkurangan. Terima kasih detol.

    5
  85. Avatar

    acroz21
    8 reviews

    Value for money and makes for a good everyday soap

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Good value for money and makes for a good everyday soap. The refills have promotions occasionally where it is buy 1, free 1 type, hence the value for money part

    5
  86. Wiko Ho
    3 reviews

    Good Body Shampoo

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    非常好用的一款沐浴乳,之前用别款沐浴乳身体都会痒,这一款就不会,味道也很香,非常赞!!

    5
  87. Avatar

    lynnbaobei74
    3 reviews

    感觉还不错

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    家里都是用这个牌子的沐浴乳,用了接近10年了,洗完澡味道很清香,感觉身上的细菌都被洗掉了。不错,超赞的!

    5
  88. Hui San
    1 reviews

    Anti bacterial

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I know dettol since I was child, love the smell (original) so much, it just fresh and good. The most important are it’s anti bacterial… Feel clean and fresh after bath with it before go to the bed. Original flavour/smell are the best ever.

    5
  89. Avatar

    jeffy0078
    3 reviews

    detol body wash

    3 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    也还不错的沐浴露,也可帮助杀菌。不过闻起来没那么清香,不过也是不错的杀菌沐浴露。

    3
  90. Hellen Chan
    22 reviews

    细菌都清完了

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    其实这款也不错,因为用了它冲凉后觉得身上的细菌都被清除了,洗手也是很好用,不过我只会偶尔用用它,因为它的味道比较重,不是我很喜欢的味道。

    5
  91. Farisha Raz
    4 reviews

    A perfect body wash

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    A perfect body wash for all skin types. This is especially true for those who had smelly body. The body wash can help by getting rid of the bacteria on your body and keep your skin moisturised and fresh. You will feel fresh for more than 12 hours. If you tend to do outdoor activities, this one is really suitable for you, because i personally consume it everyday and have no problem of smelly body

    5
  92. Avatar

    dilataib42
    6 reviews

    Dettol

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Semua mempercayai Dettol dapat membunuh bakteri yang berada di badan. Dettol sangat membantu untuk menghilangkan gatal2 di badan yang berpunca dari kotoran di sekitaran. Dettol juga berbau wangi serta sesuai untuk kulit badan dan amat sesuai pada mereka yang mempunyai gatal2 di badan. saya kalau kena gatal2 cepat2 cari dettol. ia melegakan

    5
  93. Avatar

    FARID20
    3 reviews

    KULIT SIHAT

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    sabun badan yang sangt bagus.. tak ada bau ubat.. tapi bau wngi.. rasa sangt segar lps mandi.. kulit jadi lembit.. TERBAIK

    5
  94. Avatar

    aisyahahmad94
    3 reviews

    Smell good and cheap!

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I highly recommend you guys to buy this product as it is cheap and eco friendly. Like seriously it smells good and you guys can save more buy buying this dettol! Never regret of buying this. Especially student, you guys can get in any supermarket like Mydin, Giant and Tesco. Very useful, protective, smell good and cheap!

    5
  95. Avatar

    amoyspt94
    5 reviews

    Protect my skin

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    I love this Dettol product! I have a very sensitive skin and it was hard for me to find the suitable shower foam for my body. And this product works wonder on me! Really recommend this product to others.

    4
  96. Vivi En
    9 reviews

    抗菌效果很好

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    这款抗菌效果很好,比起别的这款比较值得信赖。之前皮肤敏感生了很多红点,用了Dettol一段时间有改善。唯一不是很喜欢是他们的味道有点重消毒药水味。

    4
  97. Avatar

    jessley51
    3 reviews

    清新

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    这款沐浴露有淡淡的清香,价格虽然比其他品牌的沐浴露来的有点贵,但是可以用很久!!而且洗身体洗的很干净!有种清新的感觉

    5
  98. Avatar

    rosimahk17
    3 reviews

    Pilihan keluarga sya

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Bagi sya tnpa dettol tak lengkap sya mandi…. Selepas guna kita akan rasa segar dan rasa bersih apa lagi anak yg aktif dgn aktiviti luar sgt sesuai…. Harga pun berpatutan…

    5
  99. Avatar

    Yinyeecyy96
    13 reviews

    干净清爽

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    每次出门后回到家都感觉全身很肮脏 用了它真的感觉全身很干净 而且味道也很香

    4
  100. Avatar

    altdema6696
    3 reviews

    No.1 choice for whole family

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    I can’t say no to tis Dettol, makes my family feel deeply hygienic and refreshing all day. The only No.1 choice that I will surely buy and not reluctant to buy. Our family really loves the orange and cucumber smells. Great to have it.

    5
  101. Hafiz Mohamed
    3 reviews

    Satisfaction product

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    If u want to talk about about body foam this is highly recommended by me because the aroma was so pleasure and can use for the whole family and this body wash contains natural olive and almond to make your skin feel healthy.

    5
  102. Tengku Iqmal
    3 reviews

    DEttol

    5 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    Sabun yang amat di percayai kerana di selidik oleh professor yang amat tinggi intelek. Saya menggunakan sabun dettol sehingga skrg kerana bau yg wangi serta mampu membasmi kuman yg ada pada badan.

    5
  103. Avatar

    LeeCS52
    3 reviews

    很好

    4 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    用起来感觉良好,真的很干净又有消毒效果,真的很好。真的是一款很不错的产品

    4
  104. Hwy No
    8 reviews

    sangat suka produk ini

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    saya suka dengan produk ini kerana ia sangat berkesan dan baunya yang sedap amat selesa untuk digunakan sekeluarga

    5
  105. Avatar

    Lisa0047
    4 reviews

    Love it

    4 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    I really love the smell of this body wash dettol. The smell really gives me the feeling of calm and clean. Very trusted brand and very healthy to our body.

    4
  106. Avatar

    Pelitahidup73
    3 reviews

    Fresh and cold

    4 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Dettol is one of brand which everyday we can see on media and any advertisement. It cleanses and protects your skin for healthy and refreshing feeling everyday

    4
  107. Avatar

    Chloe
    6 reviews

    好用

    4 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    这个dettol body wash 虽然价格比较贵,但它可以使用比较长的时间,也能消除细菌。

    4
  108. Avatar

    JoeySaw35
    3 reviews

    Dettol body shampoo

    1 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    这个Dettol body shampoo 好用。我有时都在用,因为它能保护身体被细菌感染,味道也不错,也能让肌肤光滑?

    1
  109. Avatar

    cinghui32
    9 reviews

    沐浴露

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    这款沐浴露有淡淡的清香,而且价格虽然比其他品牌的沐浴露来的有点贵,但是可以用很久!!而且洗身体洗的很干净!!

    4
  110. Syafiqah Filza
    7 reviews

    Dettol

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Saya telah menggunakan sabun dettol sejak saya kecil hingga kini berumur 23tahun. Saya merupakan pengguna setia sabun mandian dettol kerana saya percaya ia mampu melindungi saya dari kuman dan mampu membasmi kuman hingga 99.99%. Baunya sangat wangi dan kekal hingga 8jam. Saya mempunyai kulit yang sensitif kerana mudah terkena gatal-gatal, oleh itu dettol mampu merawat kulit saya yang sensisitif dan juga memberikan kelembutan dan wangian yang kekal.

    5
  111. Avatar

    chean36
    14 reviews

    值得

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    用了这牌子的沐浴露大概有两年多了。一开始是因为电视的广告而被吸引去,不过真的没失望。此沐浴露跟其他牌子相比不会有很强烈的化学味也不易皮肤敏感。

    4
  112. Avatar

    YTLee29
    4 reviews

    好产品

    5 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    dettol 这产品不错用了快3年了 有不同的香味选择 而且价钱实惠还有anti bacterial 而且是被认证的品牌

    5
  113. Avatar

    mirulharon31
    6 reviews

    Pilihan bijak

    4 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    I always prefer dettol shower gel as it help to clean and Protect my skin.

    4
  114. Wui Kathy
    13 reviews

    Clean and hygiene

    5 out of 5, reviewed on January 28, 2018

    I am Dettol Brand user and always trust the efficiency of the Dettol antiseptic function that able to clean off harmful bacteria after I whole day working at outside. I do not wish to bring harmful bacteria back to home especially I am a mom with two young kids.

    5
  115. Uses of dettol

    4 out of 5, reviewed on January 21, 2018

    I strong recommend Dettol to be used by workers who in construction feel,work under sun lights, work involve take bulky things,police who involve investigate death body cases, because by using Dettol it will kill the bacteria in body, the work mention all easily spread or our body absorb bacteria, using Dettol shower cream will help to kill the bacteria and make you feel fresh.

    4
  116. Rachell Chua
    3 reviews

    Great Hygiene shower foam

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    I like to use dettol shower foam as it can protect me from the germ. Currently too many virus and germ spreading outside so this shower foam is my trusted brand. Hope the virus will not follow me.

    5
  117. Avatar

    iezaieisya50
    4 reviews

    Memberi kesegaran seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Produk yg bagus utk kami sekeluarga …sungguh memberi keselesaan Dan menyamankan …sekiranya badan mengalami gatal2 …bila guna sabun dettol original…sungguh menakjubkan …alhmdulillah Amat melegakan dan hilang gatal seluruh badan.

    4
  118. Tina Yin
    1 reviews

    detol

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    good smell shower foam

    4
  119. Avatar

    hotmoney201859
    3 reviews

    Best germ protection body wash

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I love Dettol since my childhood as its brand stood strong and most believable. When I become an adult person, I used to use Dettol body wash as my regular regime. It gives freshness and most importantly it makes me feel germ free all day long! That’s why you should have Dettol body wash at home.

    5
  120. Avatar

    Char199716
    5 reviews

    Nice product to purchase

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    After using the product, my skin will feel moisturise and won’t felt dry. Besides, the smell is nice and the smell can stay for a longer time. It is a great product to purchase for your whole family members!

    5
  121. Dhaniy Rizal
    27 reviews

    My favorite shower foam

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    This is my favorite shower foam ever with the nicely smell. The cleanliness make me feel fresh after using it. Really love it much ?

    5
  122. Avatar

    jying0935
    3 reviews

    杀菌!保持皮肤清洁

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    一直都在用的牌子,非常好用。使用后皮肤感觉干净清爽 推荐!

    5
  123. Avatar

    noratikah63
    10 reviews

    Fresh

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    One of my favourite body wash i use always because it make me fresh, very clean and healthy skin. It protect my skin well. So i dont worry anymore about bacteria invasion.

    5
  124. Avatar

    wsl72149
    5 reviews

    Dettol

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    It keeps me refreshing and clean when i used it. Also it maintain the skin ph balance. Besides that, it is anti-bacteria. But I can’t always used it because my skin will become dry.

    4
  125. Clara Wong
    16 reviews

    具有杀菌效果

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    同类型的杀菌沐浴露中我最喜欢Dettol,相比起来触感更令人清爽,味道也清新。只是有点小贵。

    4
  126. Avatar

    Ashikin13
    3 reviews

    Mommy saya peminat Dettol.

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Mommy saya seorang yang sangat mementingkan kebersihan dan kesihatan. Kata beliau jika saya ingin membeli body wash jangan hanya pada bau. Pastikan, produk itu mampu membunuh kuman- kuman degil kamu. Saya akan pastikan saya juga menjadi seperti mommy untuk kekal bersama dettol sepanjang zaman kerana yakin akan keberkesanannya.

    5
    1
  127. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Tidak sesuai untuk kulit saya

    4 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Saya pernah mencubanya sebelum ini tapi ternyata ianya tidak sesuai dengan kulit saya kerana bila saya menggunakannya kulit saya akan menjadi sangat kering dan mengelupas tapi tidak saya nafikan ianya merupakan salah satu sabun pelindung dari bakteria. Ahli keluarga saya yang lain masih menggunakannya.

    4
  128. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Membersih & melindungi

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Selain baunya yg berbau ubat dan kurang wangi,mandian Dettol Original ni mmg pilihan terbaik bagi saya.Tekstur mandian ni sgt kaya dgn buih yg mmbersihkan dgn lembut tanpa mnghilangkan kelembapan kulit,sgt sesuai utk org yg berkulit kering ataupun sensitif seperti saya.Selain mmbersihkan,mandian ni juga mmpu mncegah shingga 99.9% kuman & bakteria punca penyakit.Sememangnya berbalouli dibeli,harganya pun sgt berpatutan.

    5
  129. Avatar

    wsloh15
    7 reviews

    Good for all people

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    I would write a good comments for this products. It is very clean when I use it and with the good smell. All my family would really like to buy and use it for bath like can kill any baterial keep our body health and clean at anytime.

    5
  130. Avatar

    Eyra64
    1 reviews

    Smell so good.

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    I would like to share this product that smell is so good. When apply onto skin its feels like hydrated and moistrizing as we can see that product makes body refreshing.

    4
  131. Avatar

    Prissy28
    4 reviews

    Best Anti-Bateria Product (Dettol Original Body Wash)

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    I have been using this body wash for quite some time and I am totally in love with the smell of it. It is best recommended to people who want to have better protection from bacteria infection and other diseases. So far, this is my favourite body wash product.

    4
  132. Avatar

    zulkifli912730
    1 reviews

    Foam Of Dettol

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    I love this product because can protect me and family from bacteria and confirm clean.

    5
  133. FaNny Yan
    1 reviews

    Always trusted product

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Using this brand since childhood, keep me and my family clean always, the smell is just perfect and won’t be pungent.
    Always get this when purchasing

    5
  134. Cheney Chai
    28 reviews

    Dettol best for skin protection

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Dettol best for skin protection. It protect skin from bacterial and keep clean.

    4
  135. Aishah Norjamaeyah
    138 reviews

    Tak sesuai dengan kulit saya

    2 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Bila saya lihat fungsi sabun dettol ni membasmi kuman dan melindungi kulit lalu saya mencubanya. Bila saya pakai saya rasa kulit saya kering. Kulit saya sensitif pula dengan sabun dettol ni. Ianya tidak sesuai dengan kulit saya.

    2
  136. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Original dettol

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Sesuai membasmi kuman aktif dalam sedar dan tidak sedar.Berupaya mengembalikan keharuman segar berpanjangan…Bau lembut dan wangi.Suka la sebab asli baunya… Saya tidak menggunakan setiap hari,hanya guna seminggu dua kali…Kotoran degil bila disental bersama span sangat berkesan menghilangkannya…Kami sekeluarga sukakanya…

    5
  137. Kuan Jack
    1 reviews

    Dettol

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Reasonable price, the dettol is very good to help me keep the smooth skin, i m will introduce to everyone to use this brand of body shampoo. Smell good. I like it very much.

    4
  138. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Mencegah masalah bau badan

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Mnjadikan kulit saya lebih lembut dan dilindungi dari kuman & bakteria.Saya sukakan baunya yg kuat dan tahan lama pada badan,mncegah masalah bau badan walaupun sy kuat berpeluh.Tekstur mandian juga sgt pekat dan kaya dgn buih,hanya dgn sikit penggunaan pun cukup utk mncuci seluruh tubuh.Mmg jimat dari segi penggunaan,harganya pun sgt berbaloi dibeli.

    5
  139. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    Mandian piihan ramai

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya sangat mengesyorkan produk ini kerana sangat berpatutan dan berkualiti. Ia mampu membunuh bakteria serta mengandungi ph seimbang. Ia juga sesuai untu kegunaan seisi keluarga.Selepas menggunakan mandian dettol, ia membuat saya kekal segar dan wangi sepanjang hari.Mandian dettol juga sesuai untuk kulit sensitif.

    5
  140. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    A good products for whole family

    3 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    A good products for whole family used! But I will prefer the pink color packing one because it contains Flowerly fragrance. I love to buy Dettol body shampoo for my family member, because it can help to protect us from bacteria and germs. Suitable for adults and children!

    3
  141. Avatar

    acroz21
    8 reviews

    Dettol Original

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Great for everyday use and good price as well.
    It’s available at most all grocery and convenience shops so makes it easy to re-stock when you already run out.
    Really enjoy the smell and also the freshness feeling after a good bath along with this this soap. Definitely good for own and also family usage.

    5
  142. Avatar

    myenzer198339
    1 reviews

    Dettol Shower Cream Awesome

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    seperti yg diketahui dettol shower cream amat bagus untuk mandian……. dilengkapi dengan ciri ciri kebersihan dan kesegaran selepas mandi..jenama dettol yg kukuh meyakinkan mengenai elemen kebersihan dlm membasmi kuman

    5
  143. Adilla Dilla
    63 reviews

    Rasa segar dan bersih

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Sabun dettol ini sentiasa dalam simpanan saya.Saya akan guna bila lepas buat kerja yang mnyebabkan peluh keluar banyak,buat kerja yang terdedah kepada kuman dan sebagainya.Bila guna saya akan rasa bersih selain wangiannya yang menyegarkan tubuh badan saya.

    5
  144. Avatar

    mya123006
    1 reviews

    Mandian Kegemaran

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Sangat berpuas hati kerana selepas menggunakan dettol bodywash kulit terasa segar dan terasa bebas dari segala kekotoran.Disamping baunya yang segar sekaligus memberikan energi yang positif kepada saya untuk memulakan hari serta menghilangkan penat bekerja seharian.

    5
  145. Kong Keit
    1 reviews

    Memang Jenama Paling Disukai

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Memang ia memuaskan saya setiap kali menggunakannya. Lepas mandi dengannya saya berasa selesa dan bebas dari kuman-kuman yang merbahaya.

    5
  146. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Bebas jangkitan kuman

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Dettol sememangnya jenama yang dikenali ramai dapat membasmi kuman dan bakteria yang melekat pada badan..Seisi keluarga saya gunakan mandian dettol untuk kekal bebas dari jangkitan kuman yang mengakibatkan pelbagai penyakit..Badan juga berasa segar dan kekal bersih dengan haruman yang mempersona..

    5
  147. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Melembut kulit dan melindungi saya sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2017

    Selain dari baunya yg seakan ubat dan berbau kuat,saya sukakan mandian dettol ni..teksturnya yg pekat dan kaya dengan buih mmg melembutkan kulit saya dan keluarga..yang paling penting,mandian ni juga melindungi keluarga saya dari 99% kuman yg berbahaya dan mengatasi masalah bau badan..sangat sesuai untuk anak2 saya yg aktif..berbaloi dibeli,harganya pun berpatutan.

    5
  148. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Suitable for sensitive skin

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Dettol Original Shower Gel is suitable for those with sensitive skin. My father has sensitive skin. After he used this shower gel, his skin feel better and not itchy anymore. Dettol Original Shower Foam proven effective in killing 99.9% germs. It can deeply clean our skin and moisturize our skin too. However, it has clinical smell which some of you may not like it.

    4
  149. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    saranan doktor

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Dettol original shower foam telah diiktifar oleh doktor doktor pakar dan juga farmasi.kandungan ph yang seimbang dan mengekalkan kelembapan pada kulit.shower foam ini membantu melindungi kulit anda dari bakteri bakteria jahat.telah terbukti membasmi kuman 99.9% contoh kuman adalah H1N1.bertindak lah sekarang sayangi keluarga anda.

    5
  150. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    最开始用的dettol

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    典型的dettol味道,据说比其他的品牌更有杀菌的作用,所以有时我也会用来上完厕所后洗手的

    4
  151. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Dettol shower gel

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Gel mandian dettol ini sangat menyegarkan. Boleh kenal bau dettol sbb lain drp yg lain. Quantiti pn banyak siap free 250ml. Rekaan botol yg digunakan juga mudah bagi pengunaan. Sabun yg dipicit tidak mudah meleleh. Beli botol sekali dua yg lebih beli refill je. Mudah didapati di pasaran dgn harga yg berpatutan. Dettol membasmi kuman. Yakin selamat bila mandi dengan dettol. Menjimatkan sbb guna sikit je da cukup.

    5
  152. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    ANTARA PILIHAN KELUARGA

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Dettol original (mandian) adalah salah satu sabun mandi pilihan keluarga saya..menjadi pilihan kerana ia dapat menghapuskan bakteria dan wangian yg harum..juga menghilangkan rasa gatal gatal pada kulit..terima kasih dettol kerana menceriakan keluarga saya.

    5
  153. Jeff Tung
    72 reviews

    Deep cleansing body wash

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Dettol shower gel is my family first choice because we have a kids in house and this body shampoo can help them to stay away from the bacteria and germs. I like the rich bubbles formula and the smell after wash. Make me feel very fresh & clean every time after showered.

    4
  154. Suriana Ismail
    3 reviews

    Dettol-pelindung keluarga saya

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2017

    Sejak menggunakan dettol,saya jarang mengalami masalh kegatalan.Dahulu,pantang alergik disebabkan habuk,pasti naik ruam di badan saya..Alamatnya ,kena makan ubat la..tapi setelah menggunakan dettol ruam sy tidaklah seteruk mana.Malahan,adik2 saya yang suka bermain di luar rumah juga jarang demam disebabkan mandi menggunakan dettol yang mampu membunuh kuman.

    5
  155. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Pilihan 1 keluarga

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Diri terasa lebih bersih dengan adanya dettol..bila seharian bekerja di luar dengan peluh di badan..dettol dapat hapuskan kuman seluruh badan

    5
  156. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Dettol pilihan terbaik untuk bakteria

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Saya satu family memang dari dulu guna dettol sebab dia memang berkesan untuk menghalau kuman. Diri rasa lebih bersih lepas mandi guna sabun dettol. Ada orang kata bau dia busuk, tapi saya suka pulak bau dettol ni. Packaging dia ok la untuk sabun antibakteria.

    5
  157. Syera Syera
    137 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    My sister bought this and had to give it to me as it was somehow irritating her skin (she suffers from sensitive skin) but I don’t have any troubles with it! Infact I LOVE it!! The smell is really nice and fresh. I use this with some exfoliating gloves everyday in the shower and the product soaps up nicely on my gloves without having to squeeze out a lot. It has made my skin really soft, feeling clean and surprisingly hydrated! I like the way that my skin now feels since using this! I think the fact that this wash claims to get rid of odor causing bacteria makes me like it even more! I definitely will be trying the other scents!

    5
  158. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Melindungi keluarga dari bakteria

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Baunya agak kuat & seakan bau ubat..tapi sy suka sbb ia mlindungi keluarga sy dari bakteria…Bau badan juga berkurang sejak guna shower Dettol ni..terasa segar & bersih .

    4
  159. Nor Othman
    1346 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Sabun yang sememangnya digemari seisi keluarga. Wangian yang sangat menyegarkan dan melindungi dari jangkitan penyakit.

    5
  160. Waniy Yusoff
    6 reviews

    Sesuai untuk semua jenis kulit

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    setiap hari kite melakukan aktiviti harian tededah dengan cuaca yang kurang baik.. dettol bagus di gunakan untuk seisi keluarga dapat membunuh kuman badan kembali segar

    4
  161. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Protect whole Family

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Dettol body shampoo help me to protect my family to stay away from germs & bacteria.
    I like the smell too!

    4
  162. Noor Suria Che Din
    84 reviews

    Fresh but not suitable for sensetif skin

    3 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    I love the fresh fragrance …. it feels so fresh … it’s perfect for kids and husband because they are active sports but are quite strong for me who are skinny sensible … my hands are painful when using this soap

    3
  163. Avatar

    emphiyap70
    34 reviews

    I feel clean with Dettol

    4 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    hey, who didn’t know Dettol? e
    I guess everyone knows Dettol very well.
    So each time I finished my swimming or snorkeling activities,
    I need Dettol to clean my skin
    and it makes me not only feel clean but yet refreshing …

    4
  164. Nor Othman
    1346 reviews

    balanced p.h

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    this is Dettol Original Body Wash for adult use only, my nephews use this everyday.
    Is important to keep skin hygiene and healthy at the same time.
    100% soap free and pH Balanced, also contains moisturiser.
    love the pine fragrance of this bodywash.
    for me I dont use it everyday but just once a week or twice a week.

    5
  165. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    suitable for all age

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    The soap is suitable for all age and it can be used by a normal people, any one can affort this easily.

    5
  166. 溦溦 林
    473 reviews

    DETTOL消毒

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    DETTOL可以消毒相信每个人都知道的,他的消毒方面很不错可惜泡沫方面少了些如果多点会更加的好。

    4
  167. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEBERSIHAN

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Sabun mandian yang sangat lembut dan wangi apabila dipakai..Sangat suka gunakanya,dapat membersih badan saya dari segala kekotoran setelah seharian di luar rumah

    5
  168. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    hygienically clean & healthy but with a clinical smell

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Dettol Original Shower Foam is for adults use only. It keeps our body hygienically clean & healthy but with a clinical smell. The smell is still acceptable to me. Its neutral pH is suitable for those who has sensitive skins. It won’t cause skin sensitive.

    4
  169. Avatar

    RazaMat194
    30 reviews

    Bersih dari kotoran

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Mandian dettol terbukti dapat membunuh kuman dan bakteria yang melekat pada badan selepas seharian melakukan aktiviti harian..Rasa segar dan bersih selepas menggunakannya..Sesuai untuk seisi keluarga..

    5
  170. Avatar

    LyaAkif
    11 reviews

    Dettol Original Shower Foam Untuk Anak Anak Saya Yang Aktif Bersukan

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Dettol Original Shower Foam sangat sangat sesuai untuk anak anak saya yang aktif bersukan. Produk ini melindungi anak anak saya daripada kuman. Dengan haruman memikat membuatkan tubuh badan rasa segar selepas menggunakan dettol. Dettol melindungi dan memberaihakan kulit anak anak saya agar kulit mereka sentiasa bersih dan sihat serta segar setiap masa. Dettol melindungi anak anak saya daripada kuman yang tak kelihatan .. Cuba Dettol haru ini untul keselesaan di kemudian hari.

    5
  171. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Leaves you feeling clean but with a clinical smell

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    This liquid soap is good — it lathers up well and leaves you feeling squeaky clean. The smell takes a little getting used to and unless you are already an avid fan of the general smell of Dettol disinfectant, you will probably not like it.

    4
  172. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    hygienically clean & healthy

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Use this for my family body shampoo because it can protects our skin for a hygienically clean & healthy.
    After showered with Dettol body shampoo we will feel refreshing everyday!

    4
  173. Avatar

    penny41
    407 reviews

    原始的味道

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    这款shower foam的味道不是很刺鼻,就有点淡淡的药房味,洗完澡就感觉很干净没细菌。

    4
  174. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Mnadian Berubat

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Suami saya memang aktif bersukan seperti bola sepak, futsal, berjoging..Bila aktif bersukan, badan mengeluarkan peluh dengan banyak..Saya mengesyorkan Dettol Original Shower Foam dan hasilnya bakteria dan kotoran hilang..Suami juga sgt sukakan bauan yang sgt fresh!!!

    4
  175. Syaz Yahi
    5 reviews

    Like the smell

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    I like the scented smell of medicine but What I don’t liked about the soap it is a bit drying on my skin. I started itching after my first try at this soap.

    3
  176. Nur Arina
    812 reviews

    Mandian selamat dan berubat

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Bagi saya mandian dettol ni sangat baik dan mampu mencegah dari penyakit. Saya sukakannya kerana mampu menghilangkan bau badan. Walaupun bau seakan-akan ubat, tapi saya sukakannya.

    5
  177. Tengku Nurashiha
    13 reviews

    WANGIAN SEPANJANG ZAMAN

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Sabun yang digunakan dari dulu hingga kini. Sabun yang sememangnya digemari seisi keluarga. Wangian yang sangat menyegarkan dan melindungi dari jangkitan penyakit. Semestinya sangat suggest untuk guna produk ini untuk kebersihan dan kesegaran keluarga.

    5
  178. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Bebas kuman

    4 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Mandi dengan Dettol Original Shower Foam dapat membersihkan badan dari peluh dan berminyak.Segala kotoran dapat ditanggalkan dengan segera.Ia juga memberikan kesegaran selepas mandi.Haruman semulajadi dari bahan yang dirumuskan sangat unik kerana saya lebih teliti tntang bauan yang dikeluarkan oleh sabun mandi yang lain.Jika ada sebarang luka,mandi dengan dettol serta merta terasa pedih dan luka bersih.Hanya bilas ,lap dan letakkan ubat.Luka juga cepat baik. Selain itu, jika ada gatal-gatal di badan.Ia akan cepat memulihkan. Kulit badan kita tercemar akibat persekitaran dengan adanya Dettol ia dapat melindungi.

    4
  179. Elizabeth Kam
    52 reviews

    smell nice and refreshing

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    smell nice and great to keep body stay refreshing for long hours especially for those who sweat easily, it is recommend to use Dettol.

    5
  180. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    no more bacteria

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I like to use this to keep away from bacteria and keep skin hygiene. I have to make sure I’m free from bacteria before contact with my little baby.

    4
  181. Avatar

    lysleoi
    82 reviews

    NO NO for bacteria

    5 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    keep you & your family out from bacteria, balance up the PH and keep ours body clean. acceptable smell.

    5
  182. Avatar

    Rebecca Yukiko
    25 reviews

    keeps my skin clean

    4 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    My body feels really clean using this body wash. I feel confident it can remove germs and bacteria.

    4
  183. Avatar

    AjakTreasure58
    12 reviews

    Bersih dan segar

    4 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Body wash yang dapat melindungi diri dari bakteria dan kuman.Rasa segar dan nyaman setelah menggunakannya.

    4
  184. Avatar

    yenhock31
    34 reviews

    Dettol

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    I love the shower foam smell very much, and i use it everyday. The smell can last for 4-5hours at least. Skin won\’t feel dry. And it\’s bacteria and germs free.

    4
  185. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Love the pleasant smell

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    DETTOL Dettol Original Shower Foam is very good to use as it moisturise the skin and keep the pH balanced which does not dry out the skin. The packaging of the bottle is very nice and so convenient to use at anytime and anywhere. It keeps the body healthy and clean and free from the bacteria and germs. Besides that it also gives the long protection for the body and the smell of the shower foam is very nice as it not so strong. The price is reasonable and worth to purchase. Highly recommend and feel the refreshing feelings.

    5
  186. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Bagus untuk kulit sihat

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Sangat berkesan menentang kuman. Jika pergi melakukan aktiviti luar seperti berkhemah atau travel, saya pasti bawa sabun Dettol ni bersama. Jika berkhemah dan melakukan aktiviti lasak, badan kerap berpeluh dan kuman senang membiak. Jadi saya akan menggunakan sabun Dettol ni untuk mengelakkan kulit terasa gatal-gatal dan sentiasa segar.

    5
  187. Avatar

    HaizanRaz64
    112 reviews

    Kuman tiada lagi

    4 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    Sehari di luar kerap dijangkiti kuman dan bakteria di badan.Dengan dettol shower foam tiada lagi masalah ini.Badan rasa segar dan sihat.

    4
  188. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Clean!

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    This is one of the body wash i like the most because everytime after using it can feel all the bateria is killed. And it make my body feel comfort and moisturize. But i doesnt like the smell much.

    5
  189. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    Dettol original

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    I have tried this product smells so good and it is not greasy.

    5
  190. Avatar

    yengfun48
    5 reviews

    produk yang boleh dipercayai

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2017

    produk yang boleh melindungi kulit dan membunuh bakteri ,sangat menikmati dengan bau ia

    5
  191. Avatar

    may576076
    92 reviews

    很干净!

    4 out of 5, reviewed on April 27, 2017

    喜欢这款沐浴露是因为每次用这款沐浴露冲完凉,都会觉得很干净,好像把全身上下的细菌都杀死了,很有安全感!美中不足的是,对于皮肤干燥的我,这款沐浴露不够滋润…

    4
  192. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Childhood brand!

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    I have used this since I was a little girl. Mom would always use it on me whenever I got hurt with open wounds or cuts. Now that I’m an adult, I still love using it as my daily shower cream because it reminds me of when I was a little girl again, in the hands of my mom giving me baths. What I love about it is that is still remains with the same scent that I know and love. Thumbs up for sure.

    5
  193. Betty Liew
    263 reviews

    Protect my skin from bacteria

    4 out of 5, reviewed on February 25, 2017

    Creamy texture and able protect my skin from any germs. Maintain the skin pH balance and skin feel moisture and refresh. I feel safe with Dettol.

    4
  194. Avatar

    cre8tone
    19 reviews

    Refreshingly clean!

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2017

    I love the smell very much! It keeps me refreshingly clean after using this product. I like the fact that it’s pH balanced. A great shower bath from Dettol, a very trusted brand… Bye bye bacteria!~

    5
  195. Avatar

    kesumadewi
    69 reviews

    Dettol Original

    3 out of 5, reviewed on December 24, 2016

    Membantu membasmi kuman berkesan untuk anak anak yang sedang lasak.Namun saya tidak begitu sukakan baunya.Saya lebih menyukai bau yang lebih segar.

    3
  196. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Melindungi kulit dari bakteria

    5 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Setiap hari kita sering terdedah dengan pelbagai bakteria dan kotoran. Jadi dettol original ini amat sesuai untuk kita semua. Disapu pada badan ketika mandi. Bersih dan sihat.

    5
  197. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    for adults use only

    4 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    this is Dettol Original Body Wash for adult use only, my nephews use this everyday.
    Is important to keep skin hygiene and healthy at the same time.
    100% soap free and pH Balanced, also contains moisturiser.
    love the pine fragrance of this bodywash.
    for me I dont use it everyday but just once a week or twice a week.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...