Drypers Classic

Product Details

New Drypers Classic comes with an attractive back sheet designs for different sizes, as well with the FlexiTape™ with size indicator, making parents enjoy the moment of diapering with their loved one. The specially designed shape fits your baby better and is comfortable for everyday use. Drypers Classic size L is available in packs of 20, 38 and 60.

New Drypers Classic with key feature of FlexiTape™ is easy-to-fasten, talc-resistant and allows for multiple refastening.

The Skin Gentle Layer allows the urine to be effectively dispersed, whereby it absorbs more urine into the core area. As a result, baby’s skin becomes clean and healthy.

This diaper also equipped with Leak Guards which gently hugs baby’s legs to provide leakage security so that baby is comfortable always. 100% breathability with cloth-like cover, provides full caring for your baby’s delicate skin and keeps baby’s skin cool as well fresh.

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Don't use it for overnight

    3 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    It will leaked if you used it overnight for your kids. The materials is thin but i recommend to use it during the day where you can actually control and check your kids. Overnight use will actually make it leaked and the skin irritation may occur. Price is cheap and economical. So frequent change during the day is acceptable and more hygenic.

    3
  2. Avatar

    kkhcpy15
    52 reviews

    Thin material

    3 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    I do not like this Drypers Classic as its material is thin and not so absorbent. It caused leakage and I stopped buying it after I finished my stocks. I changed to Drypers Drypantz after that.

    3
  3. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    Economy type diapers

    3 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    I let my baby use Drypers Classic at day time. It is quite absorbent and the materials is gentle. So far, it does not cause any nappy rashes to my baby. The price is cheap as compared to other premium types. I always buy it from Lazada or Shopee if there is any promotion there.

    3
  4. Avatar

    Shaminhumairah51
    3 reviews

    Harga mampu milik

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Saya ada anak 3 orang yang memakai pempers. Mestilah memerlukan modal yang banyak untuk keperluan pampers. Pampers drypers classic ini harga mampu milik dan setiap bulan pasti ada harga promosi. Sangat- sangat mengesyorkan.

    5
  5. Anep Goldigger
    3 reviews

    Selesa dan mampu milik

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Produj yang saya guna untuk kesemua 5 orang anak saya. Selesa dan paling penting mampu milik.

    5
  6. Avatar

    lis_capri48
    6 reviews

    DRYPERS CLASSIC DIHATI PUTERIKU SENTIASA

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    saya guna drypers daripada anak sulung saya lahir sehingga anak kedua saya yang kini berusia 10 bulan. sangat selesa, murah dan mudah didapati di pasaraya dan kedai runcit. Berbanding dengan jenama lain yang sebelum ini, anak saya mengalami ruam di punggung. apabila bertukar ke drypers, masalah ini tidak berlaku. saya akan tetap gunakan jenama drypers sampai bila-bila. terima kasih DRYPERS.

    5
  7. Avatar

    Alvin910480
    3 reviews

    实用

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    我家用尿布太费,有了这个便宜又质好的,当然囤了很多!其他宝妈~的,来拔草了以后发现质量超好,软软的,对孩子的皮肤好。可以洗,省了好多尿不湿得钱

    5
  8. Avatar

    PurifierX03
    9 reviews

    Value for money

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    One of the cheapest & best brand there is. Cheaper if you buy online at Lazada. Quality wise, my daughter had no rash & it is breatheable as well. Suprisingly, the size of the diaper is slightly bigger than other brands too.

    5
  9. Nas Nazneen
    2 reviews

    Drypers classic pilihan no 1

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Anak saya pengguna tegar drypers classic sejak berusia 2 bulan hingga kini 8 bulan dan tidak akan bertukar brand lain. Saya pernah mencuba pampers brand lain ketika anak saya berusia sebulan tetapi kulit anak saya jadi kemerah – merahan, alhamdulillah selepas bertukar pada drypers classic, masalah tu selesai. Harga pun murah, Ianya boleh dibeli serendah rm23.90 per pek, sangat berbaloi untuk kegunaan seharian memandangkan drypers classic ni tahan kebocoran dan selesa pada kulit anak saya. Saya sangat mencadangkan drypers classic kepada kenalan terdekat untuk mencubanya tanpa was was, pilihan no 1 ibu ibu

    5
  10. RaiDahana RaHim
    4 reviews

    Meresap dan mengeringkan

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Drypers classic memastikan kulit anak saya sentiasa kering dan dia selesa memakainya…tiada ruam lampin dan getah tepi dan pinggang tidak menyakitkan kulit anak saya. Harga drypers classic juga berpatutan dan kualiti pun memuaskan.

    5
  11. Avatar

    Julaiha67
    3 reviews

    Drypers Classic Murah dan Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Saya selalu order online dalam 4 sekali sebab harganya murah dan yang paling bagus tak pernah pula bayi saya mengalami kebocoran. Saya pernah menggunakan produk yg lebih mahal tetapi mrnghampakan sebab mudah bocor. Ruam lampin pun tidak berlaku bila menggunakan produk ini. Memang saya rekomen untuk para ibu yang ingin berjimat apatah lagi kadang kadang ada promosi free 4 helai kalau saya beli 4 packed saya dah dapat 16 helai percuma sahaja.

    5
  12. Avatar

    hadilah2510
    3 reviews

    Selesa dan harga berpatutan.

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Lebih murah dari jenama lain. Mudah untuk dapatkan di 99speedmart. Kualiti sederhana tapi lebih berpatutan. Anak tiada alahan bile pakai dan selesa. Tidak mudah bocor dan fabrik sangat selesa untuk anak. Klip pelekat yang mudah digunakan dan tidak mudah untuk ditanggalkan. Sangat bagus untuk ibu bapa yang mementingkan baget.

    5
  13. Fairuz Mawan
    12 reviews

    Mana-mana ada

    3 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Kat mana-mana Ada speed mart 99 senang jumpa, Kedai runcit rumah besan area kampung pun ada. kalau tak mampu beli jenama Mahal ni pun sesuai dan berpatutan, cuma da penuh terus cuci tukar anak terus takut leaking kat tepi-tepi . Apa pun untuk anak saya ok.

    3
  14. Avatar

    Ili1128
    3 reviews

    Affordable diapers

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I have used it since my baby is just a few months old. The price is soooo affordable and it does wonders on my baby. It does not leak overnight and has a very good absorption. The tape is easily fasten. It does not smell after long hours. My baby did not has any diaper rash using Drypers Classic.

    5
  15. Avatar

    hanna26
    3 reviews

    Harga yang berpatutan

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    drypers classic harga yang berpatutan. murah berbanding pampers yang lain. senang lekat dan tak mudah tanggal. tak menyebabkan ruam lampin dan gatal gatal pada bayi. tak mudah bocor walaupun lambat tukar.

    4
  16. Lisa Kelvin
    4 reviews

    Best Diapers

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Anti bocor. Anti kulit gatal. Suka sangat bagi anak pakai diapers ni sebab kulit anak tak gatal.Kalau pakai brand lain kulit anak naik ruam. Dan paling best tak bocor. Material pun mesra kulit bayi dan anak.

    5
  17. Avatar

    Shaana74
    3 reviews

    Lampin yg paling ekonomi dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sy dah gunakan lampin ni start dari ank yg ke 4.memg tahan bocor dan paling ekonomi sampai ank yg ke 7 pn still pakai brand ni.sebelum ni pernah pakai pet pet brand tu pun ok tapi tak ekonomi sangat.

    5
  18. SHeda Mil
    3 reviews

    Tahan kebocoran dan selesa

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Dari anak pertama hingga anak ketiga saya memang guna produk nie. Tahan bocor dan tak basah di punggung anak. Jadi waktu malam dia boleh tidor dengan selesa. Budak-budak nie bila rasa basah mudah bangun… Memng puas ati lah

    5
    1
  19. Siti Amiera
    11 reviews

    Suits my baby

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    This is the only diapers that suits my babys bum…apart from its low price,the quality is also the best….this diapers size is better as its a bit longer and does not hurt my babys leg….it holds up liquid very well…..i totally love this product….

    5
  20. Nadine Haffiza
    3 reviews

    Lampin Pakai Buang Dengan Harga Berpatutan

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    Saya mempunyai 4 orang anak, semua menggunakan jenama ini kerana harga yang berpatutan & berkualiti tinggi. Kulit tidak mengalami rengsa, tidak gatal & tidak merah. Tahan lama, tidak bocor. Memang recommended untuk semua parents cuba jenama ini.

    4
  21. Azizah Amirhamzah
    19 reviews

    Semua anak saya gunakan nya

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Anak2 saya semua gunakan drypers classic ni. Dari anak yang pertama sehingga yang ke 4. Sampai sekarang masih gunakan. Murah harganya dan kualiti nya pun boleh tahan . Kulit anak saya pun tidak mengalami alatan pada kulitnya. Memang terbaik. Jom dapatkan di pasar raya yang berdekatan dengan tempat tinggal anda.

    5
  22. Avatar

    Sobigd18
    3 reviews

    Best diapers with cheap price

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Serius diapers ni mmg terbaik dlm byk2 pampers yg aku cuba.. Harga pon murah.. Harap boleh dpt free gift skali in the features when buying.

    5
  23. Avatar

    ema75
    3 reviews

    Drypers classics

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Pampers drypers classic sangat menjimatkan dan harganya murah. Saya menggunakannya pada waktu siang dan malam,ia tidak mengalami sebarang kebocoran walaupun lambat tukar dan tiada ruam lampin kerana ia kering. Sangat berpuas hati serapannya walaupun murah. berbaloi untuk membelinya dan menggunakannya

    4
  24. Avatar

    azlynrahman80
    3 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Drypers Classic are the best pampers ive tried to my child. Not only that the price are very reasonable and affordable. Thick surface and it is very well absorb leaving skin with no itchyness. Very recommended to parents who are looking for the best diapers with even better price. Affordable, trust me!

    5
  25. Avatar

    Natasharhmt35
    9 reviews

    Product berkualit dan harga perpatutan

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Harga berpatutan, mampu milik. Memang antara pampers yang murah dengan kualiti yang sangat baik. Saya pakai untuk anak saya. Sejak dari lahir. Tak ada masalah ruam kulit atau tak selesa. Gam pelekat kuat. Dah bukak pon bole gam balik. Cepat menyerap,kering,selesa anak saya pakai. Tak pernah lagi tukar ke jenama lain. Akak saya jugak pakai product ni untuk anak dia.

    5
  26. Maziah Saroni
    3 reviews

    Harga berbaloi

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Harga yang sangat berbaloi dengan kualiti yang bagus. Penyerapan yang bagus. Pita pelekat yang kuat dan tidak mengeringkan kulit atau memberikan kegatalan pada kulit. Kanak-kanak juga selesa bermain dan dapat tidur nyenyak menggunakan lampin pakai buang ini. Sesuai untuk semua peringkat umur dengan pelbagai saiz dari newborn hingga XL.

    5
  27. Roslindawati Ismail
    12 reviews

    Jimat dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Drypers Classic menjanjikan penjimatan harga barang dengan kualiti yang hebat. Serapan yang baik dan lembut pada kulit bayi.

    5
  28. Avatar

    Irischyn27
    3 reviews

    Jimat dan Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Saya pilih Pampes Dryper Classics ini kerana harga lebih murah kalau berbanding dengan harga pempes yang lain. Dan serapan ia sangat bagus walaupun guna pada waktu malam jugak tidak mengalami kebocoran. Sangat sesuai untuk anak saya dan tidak ada masalah raum lampin bagi anak² saya.

    5
  29. Kiko Bundle
    2 reviews

    Tidak sesuai untuk bayi saya

    1 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Pampers ini menjadi pilihan bagi ramai ibu ibu di luar sana kerana harga ny agak berpantutan dengan kuantit ny,tp iya tidak sesuai dgn baby saya. Bahagian kemaluan ruam. Paling teruk di bahagian yg terkena bahagian pampers yg berwarna biru yg berfungi menyerap air tu.

    1
  30. Avatar

    naimah34
    1 reviews

    Super saving and absorbed diapers

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Ive been using this diapers since last year,
    Its been a really good and high quality absorbent.
    My baby feel dry even 5 hours and above been using it.
    The price has sell its been super saving especially as a housewifr like me.
    Highly recommended.

    Thanks.

    5
  31. Jin Pheng
    3 reviews

    舒适、好用

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    我家大宝和二宝都是用这牌子的纸尿片,价格合理还可以收集points换东西呢~我用了points,换了一个娃娃给宝宝们玩哦~

    4
  32. Avatar

    aizam749041
    3 reviews

    Bagus

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Saya telah menggunakan produk ini dari anak pertama hingga anak ke enam…pampers ini sangat sesuai untuk anak-anak saya…harganya juga sangat jimat…pampers ini tidak mudah bocor…sangat sesuai untuk kanak-kanak yang kuat minum air..

    5
  33. Avatar

    echosketch0562
    1 reviews

    Drypers classic tahan kebocoran

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Saya suka menggunakan drypersnpada anak-anak saya. Dengan harga berpatutan serta ada mata ganjaran yang boleh ditebus dengan barang drypers

    5
  34. Ying Yuki
    1 reviews

    好用。。

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    我是三个孩子的妈,小到大都是用这个款的尿片,晚上用了可以到隔天早上再换,很好用,不会很快漏尿,个人还是觉得这个不错用的。而且还能够累计分数换东西哦!

    0

    5
  35. Avatar

    Dalila604064
    3 reviews

    Light and easy

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    I use drypers classic M size for my baby girl. It is so easy to put on and it wont leak although she’s using it overnight. Super love and price is reasonable.

    4
  36. Avatar

    Noora72
    3 reviews

    Drypers pilihan saya

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Anak saya menggunakan Drypers Classic saiz M dan produk ini sangat serasi dengannya. Tiada kebocoran yg kerap berlaku dan anak saya boleh menggunakan pampers yang sama untuk sepanjang malam tanpa masalah. Disamping harganya yang berpatutan dan mudah dicari, Drypers Classic menjadi pilihan utama saya untuk tempoh masa yang lama. Dapat mengumpul point dan redeem produk bawah jenama Drypers juga merupakan salah satu sebab mengapa saya memilih produk ini.

    4
  37. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    Tembus, Kawasan Serapan tak Power?

    2 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Disebabkan jenama yang selalu dipakai tak dijual di kedai berhampiran, suami saya belikan Drypers Classic. ? Malam tu anak pakai, habis tembus air kencing ke tilam. Bila periksa lampin, bahagian belakang tidak basah malah kebocoran berlaku dibahagian pinggang lampin. Hurmmm

    2
  38. Avatar

    nuramalina3012
    4 reviews

    Lampin pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Dengan harganya yang berpatutan dan kualiti yang baik serta tahan bocor membuatkan drypers classic menjadi pilihan saya untuk anak saya. Saya tidak pernah memilih yang lain sejak anak saya lahir hingga kini.

    5
  39. Avatar

    puanfafa38
    3 reviews

    Lampin kegemaran bayi

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Bermula daripada tarikh kelahiran anak saya 10/12/17 sehingga hari ini,anak saya masih setia memakai drypers classic ini kerana sangat selasa,penyerapan yang baik dan tidak mudah bocor.Harganya juga lebih murah berbanding yang lain.

    5
  40. Avatar

    Sorayadam78
    6 reviews

    Pilihan sejati

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Menjadi pilihan untuk anak saya kerana ia nipis dan kering dan ia dapat memberi keselesaan pada anak yang lasak. Harga mampu milik dan sesuai untuk setiap lapisan masyarakat.

    4
  41. Sya Mimi
    3 reviews

    Sesuai waktu siang

    3 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Pada waktu siang biasanya saya akan pakaikan drypers classic untuk anak saya. Ini berikutan kapasnya yang agak nipis dan tidak sesuai jika dipakai untuk tempoh yang lama dan mudah bocor terutama pada waktu malam.

    3
  42. Avatar

    Shelly25
    3 reviews

    推荐此尿片

    4 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    我孩子都在穿着这款尿片,用了5年以上,经济又实用,不容易漏尿,价格便宜。超级推荐

    4
  43. Avatar

    pieka98
    12 reviews

    sesuai dipakai

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    anak saya selesa dan kurang bocor apabila memakainya.harga yg sangat berpatutan dan sesuai utk semua golongan.

    4
  44. Avatar

    Ramlahusman16
    3 reviews

    DRYPERS CLASSIC PILIHAN TERBAIK ANAK SAYA

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    4 daripada 5 anak saya menggunakan jenama Drypers Classic ini dahulunya Hey Baby. Dengan pilihan dan penggunaan saiz yang betul anak – anak saya juga bebas daripada masalah ruam walaupun dalam tempoh 10 hingga 12 jam.
    Selain itu, harga dan kuantiti/pek sangat berbaloi. Pelekap mudah -buka /pasang
    Itulah sebab saya dan suami memilih Drypers Classic untuk anak anak kami.
    “Anak selesa, ibu bapa gembira”

    5
    1
  45. Avatar

    Noraibrahim12
    3 reviews

    My choice

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    This is one of my pampers brand for my daughter, the quality not bad and hard to leaked.

    5
  46. Avatar

    zarrazik98
    2 reviews

    terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Drypers classic sangat sesuai pd baby saya.. Dapat tampung jumlah air kencing yg banyak serta sangat selesa. Tiada masalah ruam kerana baby saya kulit sensitif. Keluaran drypers classic juga murah, mampu milik serta berkualiti..

    5
    1
  47. Cepat penuh la!

    1 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    Bagi saya Drypers Classic ni kurang memuaskan dan tak berbaloi sebab ia tak boleh tampung jumlah air kencing yang banyak. Hanya dapat bertahan beberapa jam dan lampin dah kembang. Bila anak jalan nampak lampin tu dah berat sangat gayanya. Dibandingkan dengan lampin Drypers yang lain inilah lampin yang paling kurang kualitinya.

    1
  48. Avatar

    PurifierX03
    9 reviews

    Affordable & value for money

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    My little baby had no leaking problem when using this pampers. No rash or whatsoever. Can get it cheap below RM30 if you buy online.

    5
  49. Avatar

    jielah76
    3 reviews

    tidak bocor..

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    saya menggunakan drypers classic until anak ke 2 saya…tidur malam Tak perlu tukar kerap..sangat menjimatkan..

    5
  50. Avatar

    Sweetie93
    3 reviews

    Dyrpers..Tahan dan tidak mudah bocor

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Drypers…ia tidak mudah bocor dan tahan utk kegunaan seharian..walaupun penuh tapi tidak mudah bocor serta memberikan ketahanan drpd kebocoran apabila dh penuh…sya mnggunakn drypers utk ank ke-2 sya dan sesuai utk kulit ank sya…

    5
  51. Avatar

    Nfnat08
    3 reviews

    Saya pengguna tegar dryperz

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Kami guna dryperz sejak dari adik2 saya sampai ke anak saya pon guna dryperZ jugak . Harga yg berpatutan dengan kualiti lampin pakai buang nie . Tahan lama . Anak pakai pon takde tumbuh ruam2 . Dia pon selesa bergerak . Saya suka pelekat pempes nie sbb senang melekat dan jgk bila bukak pon takde masalah bulu2 dekat pempes tu melekat ke . Saya suka dryperz.

    4
  52. Aliss Rizall
    4 reviews

    Tiada lagi kebocoran dgn drypers klasik

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Sebuah jenama yg memang tidak pernah menghampakan dan sentiasa menepati keperluan si manja agar si manja sentiasa ceria dan tidak lagi mengalami masalah yang serius dalam kehidupan seharian..diapers yg sangat sangat berrkualiti serta sesuai utk semua baby..anak bertambah selesa ketika tidur pada waktu mlm tidak lagi mengalami kebocoran yg maksimum..tq drypers kerana membantu ibu ibu dlm menjaga keperluan baby dari A to Z..

    5
  53. Avatar

    norazian89
    3 reviews

    Pilihan si manjaku

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    Saya merupakan ibu yg agak cerewek bila melibatkan hal ank. Sebelum ni pakai jenama lain. Walaupun pampers xpenuh lagi tpi dah bau. Lepas tukar drypers classic ni rasa sangat puas hati n xmudah bocor bila bangun pagi.

    5
  54. Jenama yang berkualiti dan berbaloi dengan harga

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Telah menggunakan jenama ini ke atas dua orang anak saya dari seawal baharu lahir sehingga anak yang pertama tahu menggunakan tandas di usia 4 tahun. Sangat dipercayai, tidak mudah bocor dan harga sangat berpatutan dengan kuantiti isi di dalamnya.

    5
  55. Avatar

    aien84
    3 reviews

    ok janji tak ada ruam

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Terpaksa pakai brand ni walaupun cepat meloyot akibat baby active, kerana harga yg berpatutan Dan sesuai dengan kulit anak..Design pampers sangat perfect dengan anak..

    4
  56. Nur Sa'adiah
    11 reviews

    First time try

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Pertama kali guna untuk anak… so far, bagus.. tak mudah bocor… tahan lama… tapi tak mempunyai getah dipinggang… sbb anak makin bambam…

    4
  57. Naterah Sharbani
    6 reviews

    Drypers selection?

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I use this product after one friend give it for me as she bought wrong size for her kid. It was OK, and I dont really find any differences between this and drypers wee wee dry. The price also I think did not vary much. If it was cheaper than other drypers selection, most probably I will go for this one.

    4
    1
  58. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Lampin berkualiti murah

    3 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Saya mengunakan lampin ini pada waktu malam kerana lampin ini tidak sesuai untuk bayi aktif ianya mudah melayut kerana tidak mempunyai getah pingang,tidak dinafikan ianya menyerap dengan sempurna dan tidak mudah bocor.

    3
  59. Xiao Long
    206 reviews

    Cheap and No leakage

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    Very good in terms of absorption. Use this in the morning and it able to hold and retain the urine from leak. Kids are more active in the morning and always move here and there but it doesn\’t cause any problem. NO spring around the waist is a plus as it won\’t cause redness around it. very comfortable to the kids.

    4
  60. Avatar

    HussinAnna25
    50 reviews

    Murah dan jimat

    3 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Dryper classic sangat murah dibandingkan dengan jenama lain anak saya sangat selesa padamulanya tetapi pempers ini tidak berapa kemas bila anak kencing banyak mula melendut.so far harga dan kualitinya ok la walaupun kena kerap tukar.

    3
    1
  61. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Tiada getah di pinggang

    3 out of 5, reviewed on November 3, 2017

    Harganya mmg agak murah berbanding lampin jenama lain.Tapi kualitinya biasa-biasa saja.Serapan mmg bagus tapi lampin mudah mengendur ke bawah bila lampin penuh.Yang paling saya x suka ialah lampin ni mmpunyai getah belakang di bhagian pinggang,jadi lampin tidak fit dgn smpurna dan mudah londeh bila ank bergerak aktif.Mgkin saya akn mmbeli lampin yg agak mahal tapi mmpunyai kualiti terbaik dan selesa untuk ank.

    3
  62. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Lampin yg sangat berkualiti pada harga yg lebih rendah

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Harganya mmg agak murah berbanding lampin drypers classic yg lain..saya suka mngunakan lampin ni krn tapenya yg sgt kukuh & bersaiz besar,mmg sgt sesuai utk ank saya yg sgt aktif dan bnyak bergerak serta sering mncabut tape lampinnya.Walaupun dah dibuka 2-3 kali,tapenya masih melekat dgn smpurna.Permukaan lampin juga agak lmbut & tidak mudah bocor.Hebat mnyerap aliran bnyk dgn smpurna.Sememangnya pilihan yg lebih bijak,lampin yg berkualiti pada harga yg lebih rendah.

    5
  63. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Lampin terbaik pada harga lebih rendah

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Mmg sgt berbaloi mnggunakannya..harganya lebih murah dan lampin pun sgt berkualiti..lampin sgt tahan lama dan tidak bocor walaupun ank saya sgt aktif..permukaannya juga ttp kering walaupun lampin nmpk dh penuh,lansung x mgakibatkan iritasi pada kulit ank saya..paling sy suka ialah tape nya yg boleh digunakan bnyak kali..mmg sgt berbaloi mnggunakannya.

    5
  64. Adilla Dilla
    63 reviews

    Sesuai untuk anak berbadan besar

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Anak saya badannya agak berisi dan kebanyakan diapers kelihatan agak ketat bila dia pakai tapi bila guna drypers classic ini,sangat sesuai dengan anak saya dan dia selesa bila menggunakannya.Bila malam hanya 2x sahaja saya tukar pampersnya dan tukar keesokan pagi dan ianya mampu menampung air kencing sehingga separuh malam.Walaupun penuh ianya tidak cepat koyak.Tapenya mudah pasang dan buka dan sangat kuat kerana 2 atau 3 kali buka pasang punmasih tetap melekat lagi.Dari segi harganya pula iannya sangat murah dan berbaloi.

    5
  65. Avatar

    IntanDzarina47
    29 reviews

    Penyerapan yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Anak pertama saya pernah menggunakannya. Ia sangat bagus pelekat tepi yang tidak akan koyak. Dan penyerapan air yang sangat bagus dan tidak akan bocor.

    5
  66. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    leaking problem

    2 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    tried this before, the texture is a bit hard. This diaper have leaking problem if baby stool on it, it will start leaking from the both side of the thigh. This is very cheap in price but the quality is so so only. Not so recommended, especially not to use for overnight.

    2
  67. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tape yg lebih Besar

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Dari anak masih bayi lagi sy mmg gunakan lampin Drypers Classic ni..paling suka ialah tape nya yg besar & x melukakan paha anak saya..x sprti lmpin jenama lain yg mmpunyai tape yg kecil..ia nya juga tidak mudah bocor…ank lebih selesa pakai pampers ni…harga pon sngt berpatutan..

    5
  68. Avatar

    zieyan26
    3 reviews

    Harga murah dan selesa untuk kanak-kanak.

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Anak saya pakai pampers drypers classic dari anak nombor 1 hingga 3 tiada masalah pada kulit anak2 saya dan tahan lasak, harga yang perpatutan untuk semua orang.

    5
  69. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    recommend to all parents

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    recommend to all parents

    5
  70. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    太硬了

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    宝宝不喜欢这个牌子的尿片因为太硬了穿到不舒服的哦,吸水方面还好而已

    2
  71. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    cheap but hard texture

    3 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    Drypers is very cheap price in market but the texture of their diapers is quite hard.
    after absorb the baby urine it will be very big pack and baby will feel uncomfortable!

    3
  72. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Cheap and Good Quality!

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    saya dan kakak pengguna tegar drypers Classic. Dengan harga yang mampu milik membuatkan kami tegar menggunakannya di samping kualiti penyerapan yang baik untuk anak saya.Tiada masalah ruam lampin dan bayi selesa aktif.Saya juga gemar mengumpul point untuk penebusan barangan Drypers.

    5
  73. Avatar

    RYANIZ93
    11 reviews

    Paling Jimat

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Drypers classic satu produk yang sangat sesuai untuk penjimatan yang berganda. Tahan bocor untuk tempoh yang lama dan sangat selesa walaupun anak bergerak lasak. Saya sangat menyarankan kepada ibu bapa untuk menggunakan pampers ini. Sangat berbaloi.

    5
  74. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My baby used it in day time, he like to crawl around but doesn’t cause leaking. It’s soft and suitable for my baby.

    4
  75. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Suitable and affordable

    4 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    Bought this diaper during one of the promotion in the mall, since the price is affordable, thinking to try new diaper. It did not dissapoint me, as the diaper is soft and suitable for my baby’s skin

    4
    1
  76. Avatar

    maslia86
    5 reviews

    Pampers anak tahan sehingga 8 jam tanpa bocor

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2017

    Saya menggunakan Drypers classic untuk anak-anak saya untuk kegunaan harian. Paling memuaskan hati apabila digunakan pada malam hari, anak kekal kering sehingga pagi walaupun telah mencapai 8 jam penggunaan. Kualiti yang baik dan harga yang sangat berpatutan.

    4
  77. Avatar

    cherrylee
    73 reviews

    so far so good

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    my boy wear this pamper for night use. It’s seem good & no leakage after whole night. The price quite reasonable if promotion price.

    4
    1
  78. Avatar

    Dalila36
    34 reviews

    Murah dan Bagus

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Pampers Drypers Classic yang sangat ekonomi dan sesuai dengan anak kami..
    Sangat menjimatkan..

    4
  79. Avatar

    sitirohaida67
    44 reviews

    Harga Murah dan Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Saya memang menggunakan Drypers Classic since anak pertama lagi..Walaupun ianya murah,tetapi tahan bocor dan mampu menjimatkan saya setiap bulan..

    5
  80. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Harga murah dan tahan bocor untuk siang hari

    4 out of 5, reviewed on January 3, 2017

    CN gunakan Drypers Classic pada Baby Dhia dan ia tahan lasak. Harganya pulak murah sebab masih dibawah RM30. Berbaloi sangat! Kalau pakai disiang hari, dari pagi sampai ke petang ok je.

    4
  81. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    pampers murah dan kesannya menakjubkan

    4 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Pampers drypers classic sangat menjimatkan dan harganya murah. Saya akan menggunakannya pada waktu siang dan tidak mengalami sebarang kebocoran. Sangat berpuas hati serapannya walaupun murah. berbaloi untuk membelinya semula.

    4
  82. Dyg Mass
    72 reviews

    sesuai digunakan di siang hari..

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2016

    pampers Drypers Classic sesuai di gunakan pada siang hari. Anak saya selesa dan sentiasa kering. tiada ruam lampin… harganya juga murah dan menjimatkan..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...