MAGGI® Chicken Stock Cube

Product Details

Adds great meaty taste to your soup and gravy dishes.

  1. Emma Zulkifli
    20 reviews

    Wajib ada dalam setiap masakan

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Kiub ayam maggi ni murah .. dan boleh guna dalam pelbagai jenis masakan … saya selalu guna dalam setiap masakan saya … selain menyedapkan dengan perasa sedia ada di dalam nya … ia membantu meningkatkan selera makan anak saya … anak2 dan suami saya semakin suka bila saya selalu masak dirumah ..

    5
  2. I can't imagine life without you

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Owhh.. I tak bleh klu tak de benda alah ni untuk msak.. Masakan i jd best klu ltak kiub pati ayam maggi..tak pernah tak letak esp kalau sup n nasi ayam.. Always ada saat i perlukan dia.. ?

    5
  3. Kwek Heng
    3 reviews

    steamboat must has

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    i usually use this cube in my steamboat, it let me save many time to do the soup,just add it

    5
  4. Nurul Syakilah
    25 reviews

    Maggi Chicken Stock terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Salah satu produk maggi wajib ade stok dekat rumah. Maggi Chicken Stock wajib isi seketul dalam sup ayam, bubur ayam, nasi ayam.. bau yang sangat wangi, penampah rasa yg mencukupi. letak seketul kiub ayam ni, tak perlu nak letak perasa apa-apa lagi dan kadang-kadang tak perlu garam lagi. sedap dan semua ibu ibu wajib ada stok kiub pati ayam Maggi ni.

    5
  5. Shaf II
    3 reviews

    my must have in the kitchen!

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    my kids love chicken soup. thats why i always have this in my kitchen. this is my favourite as the taste is the closest u get to the real taste of chicken soup.my mother also approve and choose this too. if i change to another brand my kids would even notice by the taste of it. i love maggi brand!

    5
  6. ekin99594
    3 reviews

    Kiub Ayam yang sedap!

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Amat memudahkan bila ade kiub pati ayam ni. Cepat je siap masak sup ayam. ? Anak pun suka sgt makan, bertambah2 nasinye. Memang kiub ni wajib kena ade kat dapur. ?

    5
  7. Ashvinaa Morgan
    9 reviews

    Brand of choice

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Maggi chicken srock cube is a must have in my kitchen. A little bit in every dish makes the dish pops. It is an ingredient that compliments every cooking. Great for vegetable, soups, porridge, or stews. My secret ingredient in my cookings!

    5
  8. Hellen Chan
    22 reviews

    火锅底料

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    火锅必备食材之一,这个小块放在汤底,汤就很甜了,都不需要在加什么酱料了呢,多方便啊。

    5
  9. Mai Sarah
    8 reviews

    Rasa yang tidak menghampakan

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Masakan pasti tidak menghampakan jika chicken stock cuba maggie di tambah dalam masakan . Rasa yang tidak dapat ditandingi oleh mana- mana chicken stok brand lain . Ia adalah salah satu barang yang wajib ada di dalam list barang dapur bulanan saya . Masakan tidak lengkap tanpa chicken stock cube maggie ?

    5
  10. Mt03
    18 reviews

    Best taste chicken stock cube

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    I have tried few other brands of chicken stock cube before,but the Maggie brand is the best taste one. I like its flavour so much.I
    must use it every time when I cook soup,it makes the soup so favourable and tasty! I also use it to cook yee mee,meehoon soup and hot pot.I must not forget to buy it when I go shopping.

    5
  11. cikwin79
    9 reviews

    Must have in kitchen

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    The perfect cube for my cooking. My family love my cooking so much whenever i use Maggi chicken cube in my dishes. Whether is will be soup or anything else, I will definitely add this in my cooking. Thanks for a good product.

    5
  12. atiqah8938
    3 reviews

    maggi chicken stock cube sedap

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    tanpa kiub ayam ni tidak lengkap masakkan saya. terbaik dalam pilihan memasak saya selain maggi cukup rasa. selalu kehabisan dalam sebulan barang dapur.love maggi kiub ayam.

    5
  13. Noor Azhar
    72 reviews

    MAGGI Chicken Stock

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    MAGGI Chicken Stock is always my cooking saviour. Instead of using it to cook a delicious soup, I also add it into other cooking dishes such as stir-fried mix vegetables and fried rice. I will stock up MAGGI Chicken Stock, as it completes my cooking styles.

    5
  14. Maznan01
    3 reviews

    sedap, mudah & lazat

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    Kiub pati ayam maggie memudahkan cara memasak. Dlm 1 minit makanan jadi sedap & umphhh

    5
  15. ekinfe9140
    5 reviews

    HARUS ADA

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    bende ni klu xde xsedap rasenye masakkan.. bende wajib ade dlm peti.. ?

    5
  16. AnneHii08
    3 reviews

    Easiest way to add tons of flavour

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Maggi stock cubes are simply the easiest way to add tons of flavour to soups and dishes~ Not only does it goes well with chicken dishes, but experimenting it as a base broth of beef soup and vegetable soup came out really well~ love the versatile use of this stock cube~

    5
  17. LauraSquare9431
    2 reviews

    Easy, efficient way to cook

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Making steamboat at home? Add Maggi chicken cube!!! Cooking mee suah? Add Maggi chicken cube!!!
    Easiest way to cook when you have no idea what flavour you want, or you can’t decide what to add in to your soup.

    5
  18. MissBella Tajima
    6 reviews

    chicken stock thorrbaekk

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    rahsia utama nk sedap dlam masakan terutama berkuahhh yg ni laaaa..maggie chicken stock..jiran smua tnya letak ape sdap masak anak dara oii..ni lah rahsia dyaaaa

    5
  19. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    MAGGI® Chicken Stock Cube

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Saya suka menggunakan MAGGI® Chicken Stock Cube dalam penyediaan nasi ayam dan kuah sup kaki ayam.Setiap kali memasak sup saya akan menggunakan kiub pati ayam maggi.Ia akan membuat masakan saya lebih hebat dan lazat.Anak anak pun suka sesuai dengan citarasa mereka.Rasa pati ayam yang sebenar.Masakan menjadi sekata dan mudah.Tidak terlampau masin atau tawar.Sup menjadi sedap.Warna nya agak menarik tidak seperti kiub jenama lain. Saya juga menyimpannya di dalam peti sejuk agar kiub tidak masuk angin dan mudah rosak.Harga jimat dan selalu ada promosi percuma 1 kiub.Penyediaan masakan menjadi teratur dan mudah.

    5
  20. dilataib42
    6 reviews

    Kiub Pati Ayam

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Sangat sedap kiub pati ayam boleh dimasukan pada banyak masakan. dengan memasukan pati ayam ke dalam masakan akan membuatkan masakan bertambah enak. saya pengguna setia kiub pati ayam dalam masakakan saya

    5
  21. noratikah63
    10 reviews

    multipurpose

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya sangat suka guna kiub pati ayam maggi ni dalam semua masakan saya. Saya boleh guna bila nak masak sup, sambal, gulai dan macam-macam lagi. Ia menyedapkan masakan saya. Saya tak perlu nak tambah perasa lain lagi. Dan saya tak perlu risau untuk masak sendiri di rumah lagi untuk keluarga tersayang.
    Dengan kiub pati ayam maggi ni saya yakin dengan masakan saya. Pasti sedap.

    5
  22. Zeety Kamalia
    3 reviews

    Kiub pati ayam pelbagai guna ❤️

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Sedap dimasukkan dalam makanan bersup dan paling penting selalu kena ada kat rumah sebab kiub pati ayam sangat penting untuk buat sos blackpaper untuk dimakan dengan daging grill dan mashed potato !

    5
  23. CikSue38
    396 reviews

    Stok ayam pilihan

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Masakan bersup, berkuah dan juga goreng2 menjadi lebih sedap dengan stok ayam maggi ni. Mudah disimpan dan juga mudah digunakan. Ia mudah larut dalam air.

    5
  24. Ida Anum
    42 reviews

    Masakan bertambah sedap

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Kuib ayam Maggie sentiasa Ada di dapur Kecik ku.. Ini kerana Setiap kali memasak Saya pasti Akn menggunakan nya.. Xkira ingin masak ape sy pasti akan letak sedikit.. Ini kerana ia mmpu menjadikan masakan sy bertambah sedap.. Terutama bile Saya ingin memasak sup atau bubur.. Hanya guna sedikit sudah cukup membuatkan masakan Saya terasa sedap..

    5
  25. Herza36
    7 reviews

    My bestfriend..

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Kiub pati ayam maggi mempunyai rasa yg sedap. Kiubnya rapuh jd mudah larut di dalam air. Senang nak buat sup. Letak je kiub ni dh ade rase yg sedap. Pati ayam maggi ni sentiasa ada dalam dapur saya..

    5
  26. roshaida2024
    10 reviews

    Suami cakap sedap masakan saya!

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Mak saya yang perkenalkan kiub pati ayam ni kepada saya. Dia kata kalau buat sup atau apa-apa jenis masakan pun memang rasanya akan jadi ummph. Jadi saya cuba la. First skali cuba kat nasi ayam, lepas tu bihun goreng. Suami saya tanya apasal sedap sangat saya masak dari kebiasaan? Saya pun apa lagi kembang setaman la bila dikatakan masak sedap!

    5
  27. cntmase78
    3 reviews

    Maggi stock cube

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    One of the kitchen best friend when you I a rush. The best thing you can have to make food tasty and in a flash. Easy to use and easy to apply. Makes cooking a breeze.

    5
  28. Mawar Biru SuJe
    14 reviews

    Penambah rase masakan mama

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    wajib ade ketika masak…penambah rasa sedap dalam masakan mama saya..lagi2 kalau masak sup ayam letak cube ayam ni..perrghhh sedap gila

    5
    1
  29. Wan Jer
    5 reviews

    Pati pelbagai guna

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Kiub pati yang wajib ada dalam setiap masakan yang berasaskan sup serta ayam. Tidak perlu tambah sebarang perasa seperti gula atau garam jika sudah menggunakan kiub ini. Kadang-kadang selalu guna kiub ini untuk masak nasi goreng. Terbaik!

    5
  30. Xiao Long
    190 reviews

    Enhanced the taste

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Hassle free to make your own chicken stock, just drop a cube will do. I often add in a cube or lesser when i make soup. It make the soup taste really good and taste like using real chicken to make the soup base. But it’s not good to consume everyday. Once in awhile would be good. The cube can dissolve in cold or hot water, very easy to break and very easy to mix. Sometimes u just need to add a cube in your soup for steamboat.

    5
  31. Nur Arina
    812 reviews

    Masakan lebih sedap

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Dengan adanya kiub pati ayam ni. Masakan saya lebih sedap dan rasa asli. Saya suka gunakannya lebih-lebih lagi guna dalam bubur nasi. Sedap sangat.jadi tak perlu risau nak tambah apa-apa perasa lagi sebab 1kiub sudah cukup rasa manis,masinnya.

    4
  32. An War
    51 reviews

    Menjadikan masakan lebih sedap

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Suka dengan rasa yang terhasil daripada maggi cube ayam ni. Rasa ayam yang asli dan sedap

    4
  33. NURELINA89
    173 reviews

    Sup Menjadi Lebih Sedap Dan Beraroma

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2017

    Saya menggunakan MAGGI® Chicken Stock Cube untuk membuat sup ayam..Sup ayam menjadi lebih sedap dan lebih beraroma..Hanya masukkan MAGGI® Chicken Stock Cube dan tunggu dalam 15 minit..Masakan bole dihidangkan..Mnejimatkan masa dan juga tenaga..Mmg terbaik!!!

    5
  34. CikSue38
    396 reviews

    Kiub ayam maggi

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Dengan menambah seketul kiub ayam maggi dalam masakan menaikkan lagi rasa sedia ada lauk. Lebih2 lagi jika lauk yg dimasak tu ayam. Biasanya bila menggunakan kiub ayam maggi ni saya tidak menambah perisa makanan lain. Sudah cukup mengancam rasa masin dan cukup lemak. Selalu selain masakan sup ayam, kari ayam jika masak daging pn selalu jgk saya letak kiub ayam ni. Tetap sedap. Menaikkan rasa masakan. Jika saya menggoreng nasi atau sayur pn saya gunakan kuib ayam maggi ni sebagai perisa. Tak perlu tambahan perisa lain. Jika menggunakan separuh kiub disarankan utk memotong menggunakan pisau bersih yg kering. Lepas tu bungkus balik dalam foil kuning asal elok2. Utk.elak kiub mencair. Kiub ni senang larut dalam.air atau cepat mencair jika terkena air atau angin. Selalunya beli pek 1 kotak 6 kiub. Ada kala dapat pek 8 kiub.

    5
  35. Adilla Dilla
    63 reviews

    wajib ada

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Maggi chicken stock cube ini wajib ada didapur kerana saya suka masak yang berasaskan sup jadi saya hanya tambah chickn stock cube sahaja dalam sup saya.simple dan mudah yang penting ianya dapat melazatkan sup saya.Anak-anak pun suka dengan rasanya.

    5
  36. cpyn18
    235 reviews

    maggi chicken stock cube

    3 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Maggi chicken stock cube can help you to boil chicken soup easily. It is compact and is in block shape. If you want to boil soup, you just need to put in the Maggi chicken stock cube into the hot boiled water, then it will dissolve itself and the chicken soup taste is ready. It is easy to prepare your steamboat soup by using it. It is taste nice but you cannot drink the soup so much as it will make you thirsty.

    3
  37. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Maggi Kuib Perisa Ayam

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Satu 1 kuib dapat menjadikan masakkan saya lazat dan sedap.Saya selalu menggunakan dalam sup dan nasi ayam.Masakkan lebih terasa ‘ayam’.Baunya yang harum dan wangi.Terdapat dalam berbentuk kuib didalam kotak.Harganya murah dan tahan lama.Saya dapat berjimat untuk belian dalam kotak besar.Berbaloi untuk dibeli.Pada yang inginkan masakkan menjadi sedap dan lazat harus dapatkan maggi kuib perisa ayam.Saya berpuas hati.

    4
  38. tangicey15
    66 reviews

    火锅的汤底

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    煮清汤火锅时都会放一块鸡精块来提味,浓浓的鸡汤味,唯一的缺点就是喝太多汤底口干啊

    4
  39. rosnah07
    177 reviews

    pelengkap masakan

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Maggi chiken stock cube adalah salah satu bahan yang penting dalam masakan.tanpanya tidak lengkaplah masakan anda.bukan hanya untuk membuat sup malah diletakan dalam masakan lain juga sangat sedap.hanya satu kiub mampu meletuskan deria rasa anda.

    5
  40. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sangat memudahkna

    5 out of 5, reviewed on September 28, 2017

    Sangat memudahkan saya dalam penyediaan atau masakan harian. Ingin membuat nasi ayam, sup dan masakan lain hanya perlu tambahkan kiub pati ayam maggi tanpa perlu bersusah payah. Saya juga sukakan rasanya dan harga juga berpatutan

    5
  41. AieenDeen28
    900 reviews

    Aroma Kiub pati ayam yg memukau

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Saya selalu guna kiub Maggi pati ayam ni dlm pelbagai masakan saya…teksturnya yg mudah larut & penuh dgn rasa stok ayam yg sememangnya mnyedapkn lg masakan saya..aroma kiub aym yg wangi & menaikkan selera.Sangat jimat bila beli dlm kotak saiz besar..Harga pon amt berpatutan..terdapat 6 kiub dlm 1 kotak.

    5
  42. cikbunga49
    660 reviews

    Boleh guna untuk pelbagai masakan

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Kiub ayam jenama maggi memang boleh digunakan untuk memasak bermacam jenis makanan.
    Ia akan menambahkan rasa sedap dalam masakan.
    Saya suka gunakan untuk masak sup ayam,nasi ayam,lauk pauk dan macam-macam lagi.
    Hanya satu kiub sudah cukup untuk sedapkan masakan saya. Ia akan menjadikan makanan sempurna rasanya.
    Memang wajib ada dalam dapur saya.

    4
  43. Nurirah13
    364 reviews

    Masakan pasti sedap

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Setiap kali memasak sup saya akan menggunakan kiub pati ayam maggi. Ia akan membuat masakan saya lebih hebat dan lazat. Rasa pati ayam yang sebenar. Masakan menjadi sekata. Tidak terlampau masin atau tawar. Sup menjadi  sedap. Warna nya agak menarik tidak seperti kiub jenama lain. Saya juga menyimpannya di dalam peti sejuk agar kiub tidak masuk angin dan mudah rosak. Harga nya juga jimat dan kadang2 ada percuma kiub.

    5
  44. mizarifin91
    136 reviews

    rasa ayam

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    saya selalu gunakan kiub pati ayan maggi dalam masakan sup dan tomyam saya. masakan akan menjadi lebih sedap dan seperti rasa ayam sebenar. sangat mudah memasak menggunakan kiub ayam ini selain juga mudah untuk disimpan dan tahan lama

    5
  45. AieenDeen28
    900 reviews

    Masakan lebih sedap

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Selalu sy gunakan dalam masakan terutama sup..ia menjadikan masakan sy lebih sedap tanpa perlu tambah penambah perisa yg lain..sangat berbaloi beli,ada 6 kiub kecil dlm 1 pek..harganya pon amat murah & berpatutan.

    5
  46. emilliakamarlis62
    197 reviews

    Resepi rahsia sup telur

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Chicken stock cube adalah bahan utama saya ketika membuat sup telur. Ia merupakan resepi rahsia saya bagi menjadikan sup telur lebih lazat!

    4
  47. sallytung91
    10 reviews

    steamboat soup

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    steamboat soup must have!
    super easy to serve for steamboat soap with this chicken stock cube!
    nice and low cost!

    5
  48. mizarifin91
    136 reviews

    penyedap makanan

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    saya selalu menggunakan chicken stock ini ketika membuat sup atau tomyam. hasilnya masakan lebih sedap dan penuh rasa ayam walaupun xada ayam. kadang dalam masakan sayur pn saya letak juga

    5
  49. Nur Atikah
    66 reviews

    Make the soup taste delicious

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    The Maggi chicken stock really suit when making the soup. The aroma of that stock make the food delicious.

    4
  50. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    MAGGI® Chicken Stock Cube ~

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Hebat hebat rasa magie cukup rasa..gituwww~~~Kiub pati ayam maggi menjadi pilihan kerana ia menambahkan rasa dalam masakan terutamanya sup dan masakan berkuah lain lebih sempurna dan memikat rasa jika ditambah kiub pati ayam ini. Saya amat sukakannya.

    5
  51. Shaa26
    10 reviews

    Best chicken stock

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Semasa menyediakan masakan saya suka menggunakan MAGGI CHICKEN STOCK CUBE sebagai penambah masakan.masakan jadi lebih enak dan senang.cntohnye dalam penyediaan sup dan sebagainya

    4
  52. Aikoaiko25
    1053 reviews

    方便

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    如果要煮面吃没有时间煮高汤的时候我都会利用这个快速的来煮方便节省时间的。

    3
  53. soolayhoon82
    142 reviews

    Fatest way to set a steamboat

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    This is the fastest way to set a steamboat soup in short time.
    Reasonable price, tasty and easy to get in any shop!

    4
  54. Kellychan21
    502 reviews

    Tasty

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    Sometimes i put Maggi Chicken Stock Cube into my soup while boiling it. It turned the soup into yummy taste. I always put it whenever I am boiling for steamboat soap. The chicken taste is strong. However, you must not put too much into the soup as it will make your soup salty and you will feel very thirsty if you drink too much of the soup.

    4
  55. penny41
    407 reviews

    适合煮汤头

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    每当觉得汤头少了什么东西时,我会直接加这个cube, 汤头马上变得很好吃

    4
  56. Niki Tay
    996 reviews

    MAGGI® Chicken Stock Cube

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    一样的如果有煮 steamboat 我们都会放MAGGI® Ikan Bilis Stock Cube或者这个MAGGI® Chicken Stock Cube一样都是方便,省时间的,而且煮出来的汤也很美味的。不用麻烦去买写鸡骨头回来煮那么麻烦的

    4
  57. leekahseng12
    323 reviews

    Steamboat must have !

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    We usually put 2 cubes of MAGGI® Chicken Stock Cube in our steamboat soup!
    This is so easy and the fastest way for those who lazy to cook soup but can have a chicken soup.

    4
  58. qisstiera75
    115 reviews

    Mudah

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Buat sup guna stok ayam ni memang sedap. Mudah dibawa ke mana sahaja dan tahan lama.

    5
  59. Fong Fong
    318 reviews

    Chicken Stock Cube

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    I use the Chicken Stock Cube to cook soup which able to make the soup more delicious and easy to use.

    4
  60. RazaMat
    37 reviews

    Kiub pati ayam maggi

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    Saya suka kiub pati ayam maggi ni.Saya gunakan dalam masakan sup kari dan sayur.Kerja menjadi mudah kerana tidak perlu tambah apa2 perisa lagi.

    4
  61. SalinaSalihudin
    76 reviews

    Cepat, Mudah Dan Menyedapkan Masakan

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    Anak-anak saya sukakan masakan sup dan gulai ayam. Saya sentiasa bersedia dengan beberapa kotak kiub pati ayam Maggi kerana saya tau dengan kiub pati ayam Maggi, sup dan gulai saya akan bertambah sedap. Anak-anak pun berselera. Sungguh mudah, cepat dan menyedapkan..

    4
  62. Gee Gee
    319 reviews

    tambah dalam bermacam jenis lauk dan sayur

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2017

    ibu saya menggunkan maggi chicken stock cube dalam masakan dia,terutamanya dalam membuat inti dan sambal nasi lemak..dengan menambahkan maggi chicken stock cube ni masakan bertambah sedap

    4
  63. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Super Maggi Chicken Stock Cube

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Maggi Chicken Stock Cube is a quick cooking solution that adds flavors to my dishes for an even tastier meal. It is the most easiest way to prepare the soup vegetable which taste delicious. The packaging of the Maggi Chicken Stock Cube is very nice and the price also reasonable. It is so convenient to keep in kitchen or fridge as it came in small size packaging. It can be purchased from the supermarket and highly recommend.

    5
  64. Aznor Azizul
    153 reviews

    Turn Your Cooking Into Magick

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    This chicken cube will definitely turn your everyday cooking into a spectacular culinary experience especially to those housewives out there. I believe how good everyone can cook but by using this chicken cube you’ll be an expert in your everyday cooking.

    Whether it is a stir fry cooking or a deep fry, this chicken cube makes everything you cook taste and smells simply delicious due to the added stock of chicken in the cooking.

    5
  65. roxanne
    36 reviews

    Kiub pati ayam menambah perasa masakan

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Kiub pati ayam maggi ini semestinya pilhan utama saya. saya suka campurkan sedikit kiub pati ayam ini kedalam masakan untuk memberi rasa yang lebih ummph! dengan saiz nya yang kecil, ianya senang disimpan di daput.

    4
  66. Aimanhakimi85
    17 reviews

    Kiub pati ayam maggi sedap

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Kiub pati ayam maggi menjadi pilihan kerana ia menambahkan rasa dalam masakan saya. Masakan saya terutamanya sup dan masakan berkuah lain lebih sempurna dan memikat rasa jika ditambah kiub pati ayam ini. Saya amat sukakannya.

    5
  67. Riduan Halim
    136 reviews

    Rasa kiub pati ayam yang menyelerakan

    4 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    maggi kiub pati ayam ini memang menakjubkan apabila dapat digunakan dalam pelbagai masakan seperti sup ayam, nasi ayam malahan boleh digunakan untuk mengukus ayam. Saya suka kerana kiub pati ayam ini dapat memberikan kelainan dan rasa asli ayam itu sendiri dalam setiap hidangan dan juga boleh menggantikan serbuk perasa sedia ada.

    4
  68. Zhongk3391
    144 reviews

    Great for any dish

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    I always have a few boxes with me on hand stocked up in my kitchen pantry as it always allows me to add more flavor in my savory dishes no matter where I am. It’s so convenient, and the best part is that the cubes are super condensed, which means they are loaded with flavor! I use this as a substitute to my chicken dishes such as when I make chicken soup. I am not fond of eating meat, but these cubes really help me achieve that “just brewed” flavor of real chicken stock, so I really love it! Not to mention, it isn’t too salty either.

    5
  69. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Kiub Ayam maggi

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Sedap dengan rasa ayam.Terutamanya apabila ditambah di dalam sup ayam sungguh lazat

    4
  70. sherryever71
    216 reviews

    maggi chicken stock cube

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    one must have at home in the kitchen is the Maggi Chicken Stock Cube, fast and easy for making a soup of the day.
    Example making a soup for the day, don’t want else to put besides meat and carrots, can add in this a cube of chicken stock. Fast and easy to use, even my dear knows how to cook delicious soup with it. It’s affordable and easy to buy at hypermarkets.

    5
  71. fionayyl03
    511 reviews

    Uncompromising Deliciousness

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    I’m not a keen consumer of meat. If you’re anything like me, this option is the perfect alternative to use instead of purchasing a chicken at the store to brew its stock. It’s compact and shaped into individual blocks of condensed chicken stock, so all you have to do is to dissolve it in hot water before cooking your dish. For example, if you want to brew a meatless chicken soup but don’t want to compromise the flavor of chicken, simply throw a cube into boiling water in a pot and once dissolved, add your herbs and brew till the soup is ready. I’ve never turned my back on this ever since I experimented with Maggi’s Chicken Stock Cube. Plus, it’s so affordable!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...