Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Product Details

Cetaphil Gentle Skin Cleanser is a mild, non-irritating formulation that soothes skin as it cleans. In fact, it’s gentle enough for a baby’s delicate skin. Designed specifically to work for all skin types, it is a simple, yet highly effective way to care for your skin. The best-seller and consumers’ favourite. It soothes and cleanses, leaving skin smooth and soft. Mild, soap-free formula cleanses without irritation and it won’t strip skin of its natural protective oils or emollients. This facial cleanser moisturizes without leaving residues that can clog pores.

Usage instructions:

  • Directions for use without water: Apply a liberal amount of cleanser to the skin and rub gently. Remove excess with a soft cloth, leaving a thin film on the skin.
  • Directions for use with water: Apply cleanser to the skin and rub gently. Rinse.
  1. Nur Sa'adiah
    11 reviews

    Best

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2019

    Cetaphil the best. Kulit rasa lembut je. First time try. Memg recommended sangat

    5
  2. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Gentle to My Skin

    5 out of 5, reviewed on July 6, 2019

    At first, I’m kind of dislike this cleanser because it does not have foam at all. I feel like I did not wash my face clean. I’m using this cleanser because so many of friends suggest it. So I just eager to know how good this product is because I have dry skin and it is quite hard to find a product that suits me well. But after one week, I can see the different on my skin. My skin feel moisturize and the area that tends to be be dry before this, looks moisture and my skin looks fresher too. So I keep continue this product up until now because it is really good and gentle to skin.

    5
  3. Avatar

    samza16
    5 reviews

    Menyegarkan Kulit

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2018

    Saya sangat Suka menggunakan pencuci muka Dan badan cetaphil selepas membersihkan Kulit muka Dan badan saya Berase sangat sungguh segar.

    5
    1
  4. Avatar

    XSLBCCDKS9236
    3 reviews

    Cetaphil terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    Cetaphil gentle skin cleanser ni best sangat. Walaupun tak berbuih tp kulit rasa bersih lepas guna. Sangat disyorkan untuk mereka yang ada kulit sensitif. Kulit kusam dan kering pun hilang.

    5
  5. Shuha Mohd Liah
    3 reviews

    Best facewash ever

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    I have been using this cleanser more than a year untill now and its the best product for sensitive skin like me. Even my sisters also change to this cleanser. Walaupun tidak berbuih tapi masih dapat bersihkan kotoran muka dan hilangkan kesan2 jerawat pada muka atau badan. Even it’s a bit pricey tapi tahan lama utk sy guna wlaupun share dgn fmly.

    5
    1
  6. Avatar

    Lysa34
    2 reviews

    Good value for money!

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    All my problems solved with this lovely product! Produk ni sesuai utk muka dan badan. Saya bekerja disebuah kedai makan dan kulit saya allergik terhadap bahan sabun sehingga menyebabkan kulit saya kering dan gatal. Selepas beberapa minggu kulit saya pulih dan semakin lembab. Sejak dari hari tu sampai sekarang saya tak berhenti menggunakan cetaphil.

    5
  7. Avatar

    izzan9946
    3 reviews

    Membuat muka jadi licin bagai ‘Baby Face’

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    Produk ini bagus kerana dapat menghilangkan kusam dan muka yang muram. Ia akan membuatkan anda lebih bertenaga dan yakin untuk keluar rumah. Dan ia juga dapat memberikan muka anda licin bagai ‘baby face’. Ia juga dapat mengelakkan muka anda berminyak, berjerawat dan ceria. Dan harganya juga boleh dimiliki oleh semua kaum. Dijual disetiap cawangan Guardian dan Watson.

    4
  8. Avatar

    Eisza198612
    5 reviews

    Cetaphil for dry skin

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    This is my second bottle using this as my daily routine. It really works on my dry skin. It leaves my skin moist. There is no smell. And i like it very much. Im using 500ml and it last for 5 months.

    5
  9. Siti Suhaila
    3 reviews

    Cetaphil for pregnancy

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    At my first trimester of pregnancy, I suffer a lot of pimples and skin allergy due to hormone imbalance. My friend ask me to use Cetaphil since this product have no paraben and suitable for pregnant woman. This products is kind of magic because its dried most of my pimples in one weeks. This cleanser also lighten my pimples and give no marks on it. I like the natural smell of the cleanser. Although the cleanser give no bubbles but its give deep clean.

    5
  10. Avatar

    Shazmira70
    3 reviews

    Good for breakout

    4 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Love this product. It makes my face feels better. Very good for those yang mempunyai masalah breakout.

    4
  11. Avatar

    Rhafida19
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    I love it! This product making my skin better when breakout. drying acne and can restore my face as usual. Im ver happy to know this product. Very recomanded to use espicially for those sensetive skin.

    5
  12. Avatar

    Abigail87
    3 reviews

    GOOD

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    I have very sensitive skin and all soap that I’ve used has been irritating to my skin but when I started using this my skin became less irritating and even softer love thi

    4
  13. Nurul Ayuni
    4 reviews

    Cetaphil gentle skin cleanser a good choice

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    This product comes in a very light texture. It has no soapy material which is good for sensitive skin. This is my second bottle usage of this cetaphil product and it hasn’t let me down. It helps to keep my skin hydrate. However, for me it doesnt help much when there’s pimple on my face. But i still love it as it does not cause any breakout and still keep my skin hydrates

    4
  14. Avatar

    Syazni8886
    4 reviews

    The Best Skin Care Solution for oily skin

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I have try few type of skin care that suitable for and for my daily rutin, but i never try cetaphil. My previous skin care make my skin more pigmentation, acne problem, blacheads. Price? Don’t mention it i have the expensive – cheapest. One day i go to pharmacy, the specialist ask me to use cetaphil as my daily face wash. She ask me to wash 3 times a day. She ask me to do this for 1 month, if there’s no different she would return my money back and buy me an expensive skin care product just for me. I have try only 2 weeks and my skin getting better n better, acne has gone day by day. I’m so happy with my skin now. Thank you so much for helping me ?

    5
  15. Nur Rish
    3 reviews

    Best cleanser ever!

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Cleanser cetaphil is the best thing ever sebab tak iritate my skin, kulit muka i pun dah tak kering sgt mcm dulu since skin i dehydrated gila so bila hydration kulit dah okay jerawat pun kurang! Yay. Btw, i ada tips for the usage of this cetaphil cleanser. It’s either you apply on your wet face then wait for at least 10 minutes after that you can rinse it off or you can also cuci muka mcm biasa terus rinse then apply lg sekali just a thin layer of it to your clean and bare face. This will work better!

    5
  16. Avatar

    aida233143
    1 reviews

    Kebaikkan Cetaphil

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Kulit jadi bersih dan kesan bintik hitam semakin pudar ? Penggunaan 125ml cetaphil tahan selama 2 bulan dan amat berbaloi!

    4
  17. Gentle product, works best on my skin.

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    This face wash is crazy gentle. It doesn’t make my skin tight, and it leaves my skin feeling clean but not stripped. When I had an unfortunate incident with retinol (sensitivity, redness, burning), the Gentle Skin Cleanser was the only face wash I could tolerate.

    5
  18. Avatar

    Apam9526
    3 reviews

    The best ever

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Love this product very much. Works perfectly on my skin. Help my skin to repair and regain back my glowing skin. Really reccomend it.

    5
    1
  19. RAaina Rahim
    3 reviews

    Great cleanser

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Pencuci muka yang sesuai untuk kulit sensitif macam saya..Harga agak pricey utk student tetapi berbaloi..utk sesiapa yg inginkan deep cleansing, produk ini tidak sesuai utk anda..saya amat berpuas hati sepanjang saya mggunakan produk ini..kulit saya sihat, tidak berminyak dan segar.

    4
  20. Avatar

    fatihatunnaimah98
    3 reviews

    best cleanser

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    buat setakat ni, cleanser ni yg paling sesuai dgn muka dgn harga yg berpatutan. mungkin ada yg tak sesuai bila pakai this cleanser but for me, i love it so much. muka rasa selesa selepas cuci. maybe you should try this!

    5
  21. Avatar

    liyana981370
    3 reviews

    Gentle and wonderful

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Love love love this cleanser! Like its name. It is gentle on the skin yet still have the strength to remove make up and maintain the moisture on my skin! Would recommend this to those with dry skin. This baby work!

    5
  22. Avatar

    JuneyAng7709
    6 reviews

    推荐的洗脸液/轻便卸妆液

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    最近非常火红的一个洗脸液,在它火红之前,我就透过朋友介绍这个牌子的洗脸液。它非常的不同,因为它的产品是完全没有泡沫的。当你以为你的脸没有洗干净时,其实你已经洗干净了。哈哈哈,合适油性皮肤和皮肤敏感者。

    4
  23. Avatar

    Fadzech9660
    3 reviews

    Sangat sesuai dengan kulit saya

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Pencuci muka ni sangat best. Tiada buih seperti kebanyakan produk yang lain. Sangat sesuai dengan kulit muka saya. Perlu sentiasa guna untuk dapatkan kesannya. Saya dah guna selama 2 tahun, dan saya rasai kesannya terhadap kulit muka saya. Mungkin tidak ada kesan yang drastik tetapi kesan itu still ada.

    5
  24. Avatar

    Khairunnisa40
    6 reviews

    Cetaphil Cleanser

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    I’m using this cleanser start last year n still using until now. Really like the texture because not too much foam when i’m using it. Sometimes the cleanser will be as a moisturizer. Easier to apply at my face, n make my face fresh n soft.

    5
  25. Nurul Atikah62
    2 reviews

    Contain sls

    2 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sebelum ni saya menggunakan cetaphil yg oily punya sbb waktu tu kulit berminyak. Tetapi sy bertukar kepada gentle cleanser yg biasa selepas kulit saya menjadi kering. Malangnya, pencuci muka ini tak sesuai dengan sya. Kulit saya semakin kering, merah2 dan sensitif. Rupanya di sebabkn pencuci muka ini ada sls. Sls tak sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Untuk pengguna yg ada masalah kulit kering please tukar pencuci muka lain. This is not for you. I gave this cleanser to my counsin but end kulit muka dia jadi macam saya merah2 dan kering

    2
  26. Avatar

    AwinAyuna58
    5 reviews

    I love love love it!

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    I used to live in Australia for a year and during winter, my skin became so dry and I just cant stop sratching on it. One of my friend told me that Cetaphil is good for those who have dry and sensitive skin therefore, i bought it from one of the drugstore in town. I just cant believe it! It feels so soft on my skin and guess what?! No more scratching!

    5
  27. Avatar

    Afirah40
    1 reviews

    Pencuci muka terbaik yang pernah saya miliki.

    3 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Ceethaphil Gentle Cleanser merupakan antara cleanser yang sangat-sangat membantu pengguna produk yang mempunyai kulit muka yang sensitif. Produk ini membantu pengguna yang mengalami masalah kulit muka yang sensitif untuk mengelakkan kulit wajah daripada ditumbuhi jerawat. Kulit yang sensitif akan memudahkan jerawat untuk tumbuh. Jadi, kepada pengguna yang mempunyai masalah kulit sensitif perlu mencuba Cethaphil ini kerana produk ini memgandungi bahan-bahan yang selamat untuk digunakan tanpa was-was.

    3
  28. Avatar

    Fina12347
    3 reviews

    Cetaphil Cleanser

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    Sebelum saya pakai cleanser ni, ramai yg cakap it doesnt suit well on their skin. Tapi saya beranikan diri juga untuk cuba, AND ITS SUIT ME WELL AND I LOVE THIS CLEANSER!!! Makin lama kulit saya makin sihat and well hydrate, tak kering and tak breakout kan muka saya pun!!!

    4
  29. Avatar

    yi249182
    3 reviews

    The cleanser that save my life !

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    the best cleanser ever. it saved my skin from bad irritations due to local skincare effect. my skin recover slowly and much healthier.

    4
  30. Avatar

    hazreencan76
    3 reviews

    Good For RIngworm (Panau)

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    I have a problem with ringworm(panau) so many years, after using this product my skin looks so much better even it will be take so much time, but actually it’s help me a lot. It also can help moisturize your skin if you have dry skin and it will make your skin soft and clean.

    5
  31. Avatar

    shnny04
    3 reviews

    Cetaphil 超好用!

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2018

    我皮肤超级敏感,所以医生推荐用这个品牌,自从用了问题也慢慢好转了,现在不在敏感了,谢谢cetaphil

    5
  32. Avatar

    Nrhanyn67
    3 reviews

    ADA SLS

    1 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Cetaphil ni mula mula kakak yang beli suruh pakai tp bila pakai hampair 2minggu tiba tiba jerawat baru naik. Lepastu baru nak buat research pasal cetaphil ?‍♀️ And Guess what apa yang i jumpa. Ingredient dia ada sls which is not good for your skin and a bit dry lepas pakai tu. Tapi lain orang lain skin kan. Maybe orang lain pakai okay but not for me ?

    1
  33. Avatar

    chuimin54
    9 reviews

    推荐!!

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    我的皮肤属于混合型,干和容易出油,不太容易找到适合的洗脸霜,但是这个洗脸后能感觉到有保湿效果和减少出油,回购两次了,蛮不错!!

    5
  34. نور اكمال
    3 reviews

    The product it’s quite good

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    i like to used cetaphil because, after wash your face feel so smooth and not dry.. actually i used this as my second cleanser..and it really help me to improve my skin condition.

    4
  35. Avatar

    QnaJamal20
    7 reviews

    Centaphil care for you

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    Before I\’m used this product I had a bad skin since my workplace before are exposed to road. So the environment was not so clean. My skin are exposed to dust and my skin being to oily. I\’m also had so many pimples on my faces. This product was good for your skins. Eventhough, its not like a certain product that we can see the fast result. This product, make you skins felt fresh and felt clear.

    5
  36. Maya Firzani
    3 reviews

    MY SAVIOR!

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    before I’m using this product, my face feels really rough and oily dry (as i have combination skin) most of the time. i even have some pimples that left scars. after using this product since half years ago, my face feels really smooth and moist. i can’t help but want to touch it so many times now !! i know that’s a bad habit hehe thanks Cetaphil ?

    5
  37. Avatar

    meyqa95
    1 reviews

    Kulit semakin bersih

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Saya pengguna cetaphil dari dua tahun lepas. Sebelum ini saya mengalami masalah kulit muka sensitif dan mudah berjerawat tapi selepas menggunakan cetaphil kulit saya semakin bersih.

    4
  38. Dieba Anm
    3 reviews

    CETAPHIL CHANGES MY LIFE

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    dari saya kecil sehinggalah tahun 2012, saya mempunyai wajah yang tiada masalah jerawat dan kusam sehinggalah pada hujung bulan 3 2013, saya menukarkan produk skin care yang lain , dan wajah saya mula breakout sedikit demi sedikit. akibat tekanan kerja dan kekurangan waktu rehat, muka saya makin teruk, sehinggalah awal tahun 2018, muka saya mula naik jerawat yang besar dan semakin banyak parut2 hitam jerawat, muka saya nampak lebih tua dari umur saya, sahabat dan keluarga saya yang nampak perubahan besar saya. pada bulan april 2018 saya membuat keputusan untuk menggunakan produk cetaphil sebagai pencuci muka harian saya. saya membeli dua botol besar ceta[hil agar saya tidak akan cuba untuk menukar kepada produk yang lain. setelah 4 bulan penggunaan cetaphil, jearawat saya makin kurang, dan hanya tinggal parut, muka saya nampak lebih berseri jika dibandingkan sebelum ini, jerawat juga tidak naik. saya jatuh cinta terhadap cetahil. keluarga saya mula menegur wajah saya dan itu yang membuatkan saya kekal dengan cetaphil . THANK YOU CETAPHIL

    5
  39. Avatar

    joanne8824
    3 reviews

    Cetaphill is good skin care products for oily and acne

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    I have use this product untill right now, best skincare products in the world's. However, so wonderful for my skin.
    Gentle without irritating skin..

    5
  40. Cut Nurmastura
    3 reviews

    Good for sensitive skin

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    This product is really good for those who is having a sensitive skin problem because it has no foam and fragrance. I used cetaphil before I changed to simple because it’s a bit pricey for a student. However, there’s no doubt that this is one good product!

    4
  41. Chong Melvin
    3 reviews

    gentle skin cleanser

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    love it when i first to used it. it is very gentle n also suitable for sensitive skin. no much bubble, so if u that kind of people who very care for the bubble then this might not what u wan

    5
  42. Avatar

    Aisyxh68
    3 reviews

    Overall ok!

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    I love the scent of it and how gentle it was on my face everytime i use it. Definotely recommended if you have the means to buy it since it is a bit more pricey than others tho

    4
  43. Avatar

    zwnhkmr60
    3 reviews

    Cetaphil is bae!

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    So far this is the best cleanser that I’ve used in my life. This gentle cleanser is really suitable for sensitive skin and it doesn’t rip off the moisture of your skin. A really reccomended brand for your skin care.

    5
    1
  44. Avatar

    frhnnajmi47
    3 reviews

    One Of The Best

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    To be honest, this is by far the only skin care that work out for my skin. I have a dry skin and since I use cetaphil, my skin show a change in a few weeks. As a student, it’s costly to use cetaphil, I use other skin care too but if I have extra money, cetaphil will always be my choice. I love you cetaphil.

    5
  45. Avatar

    intanr73
    3 reviews

    Best Cleanser

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Kulit saya merupakan kulit jenis kering dan memang sukar untuk saya cara produk yang sesuai untuk atasi masalah ‘breakout’ saya. Macam-macam produk saya dah cuba tapi tidak berhasil. Saya kenali Cetaphil ini melalui adik saya. Dia mencadangkan saya agar saya juga menggunakan Cetaphil ini. Dalam 3 bulan jerawat di muka saya mula pudar, sehingga sekarang saya menggunakan Cetaphil. Cetaphil the best

    4
  46. Avatar

    mpriya7275
    3 reviews

    Works The Best

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Cetaphil cured my acne prone skin miraculously. It helped unclogged pores and is very gentle on my skin. It’s recommended for various skin types and does not damage the skin surface. Will keep using it as a daily face wash.

    5
  47. Sha Ishida
    3 reviews

    The best face wash ever

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Last 3 month i have a face breakout problem. Because my skin very sensitive and i use a lot of makeup. I try all type of facewash but didn’t recover. After my sister give me idea to buy cethaphil, i bought small one to try. And guess what, it amazingly heal my breakout face problem. No more acne and scar. And now i am a loyal user for Cethaphil. And i even bought a big size now. So can use for long time. No more skin problem. Very recommended for someone have sensitive skin like me. I guaranteed !

    5
  48. Ain Filza
    3 reviews

    The best skin cleanser!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    I’ve been using this for a few days. At first I was surprised by the texture, it’s quite watery and doesn’t foam up. My skin is acne prone and combination, it’s quite moisturising, no dryness, no oiliness. Leaves the skin feeling clean. After a couple of days using this, my skin started feeling VERY SOFT. I haven’t broken out so far. I would recommend this for all skin types!

    5
  49. Haziqah Haron
    3 reviews

    Produk terbaik!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Saya sudah menggunakan cetaphil gentle skin cleanser bertahun-tahun. Produk terbaik yang pernah saya gunakan. Sejak menggunakan produk ini jerawat jadi malu-malu hendak keluar. Packaging nya datang dengan pelbagai size. Packaging yang kecik sangat mudah untuk dibawa ke mana-mana terutama ketika travel jadi saya boleh membasuh muka saya tanpa terlepas. Texture nya juga sangat ringan dan sangat bagus untuk membersihkan muka saya. Sangat berbaloi!

    5
  50. Avatar

    zulaikhasma82
    9 reviews

    best cleanser ever!!

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Since i used cetaphil,i found it like a miracle when my acne slowly faded and clear.It very suitable for my skin which is very sensitive and also mosturises my face.For me it not a waste product and it is very recommended for those have sensitive skin and pimple.

    4
  51. Avatar

    esterhee01
    4 reviews

    敏感或干燥皮肤的救星

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    这款洗液可以用于全身,特别是敏感的肌肤。虽然它不含肥皂的成份,却把皮肤洗得彻底的干净。而我还用它来卸妆,大大的省了不少费用。尤其是出国旅行更不能少了它,因为气候与环境因素而导致皮肤干燥。用它来清洗全身保持皮肤的滋润。

    5
  52. Avatar

    Preet76
    2 reviews

    Great skincare product

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    I used it for about 3 to 4 months, its great, keeps my skin balanced, not too dry, not too oily and it has minimal scents and the texture is great. If you are not a fan of foamy and liquidy skin products, then its great for you as it comes as a moderately thick liquid that gently glides across your skin. Its really easy to wash off, just a one or two spashes and you are good to go!

    5
  53. Nurul Aida
    4 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    This product is good and its help my skin get better. I’ve been used it for like 5 months after stop using local product.

    4
  54. Avatar

    Fiqqa70
    3 reviews

    Produk berkualiti

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Saya telah menggunakan produk ini hampir 2 tahun. Ianya bagus digunakan pada bila-bila masa kerana kondisinya yang ringan pada kulit dan tidak menyebabkan iritasi. Selain itu, produk ini tidak pedih apabila terkena pada mata.

    5
  55. Nur Atikah Azhar
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    As recommended by the dermatologist, this cleanser is very kind to sensitive skin and work wonders. Less foam formed but it cleanse the skin well.

    5
  56. Avatar

    nananiel21
    3 reviews

    My experience with this product

    3 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Take note this is from my experience:
    1.Soothes the skin when applied on my face giving that cool feeling for half the day
    2.A dermatologist suggested the product as a solver to my acne outbreaks. Sadly it did more harm than good as my acne feel inflamed.
    3.This product is not suitable for VERY sensitive skin.

    3
  57. Ardila Ayob
    3 reviews

    Recommended cleanser

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    I really love this kind of cleanser. It is suitable for sensitive skin. Althought it does not have any fragrance, but still it works like a magic. It is a gentle cleanser and of course it does not harsh our skin. Can use for body and face

    5
  58. Avatar

    Fatinmardhiah9575
    3 reviews

    Ultimate love

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    My face is really bad in the old days.. lots of pimples, blackheads and more .. when i started using this it really helps to lessen those things and my skin is better now.. my skin also gets a lot smoother and brighter when i use this cleanser

    5
  59. Avatar

    Nuramira27
    7 reviews

    Bagus untuk yang muka berjerawat

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Saya gadis yang meningkat remaja, masalah hormon sangat ketara menyebabkan kulit muka saya sentiasa ditumbuhi jerawat, berminyak dikawasan t-zone..pelbagai produk saya telah guna, tetapi semua membuat kulit muka saya makin teruk dan saya berasa kurang keyakinan diri..masalah ini dapat diatasi setelah saya banyak membaca review diblog-blog, twitter dan facebook, mostly pengguna yamg mengalami masalah yang sama mencadangkan cetaphil..saya mencuba untuk beberapa minggu, alhamdulillah keputusan dia sangat bagus..jerawat saya makin berkurangan, kulit muka saya sudah tidak berminyak seperti sebelum ni..walaupun saya period jerawat hanya satu atau dua sahaja..sebelum ni selalu naik jeraway yang besar-besar sehingga meninggalkan parut dimuka sy.. kekurangan produk ni adalah harga..harga dia sedikit mahal..tetapi yang bagusnya cetaphil ni dermatologi tested..so sangat bagus untuk sesiapa yang mengalami masalah kulit muka yang kusam dan berjerawat..selepas mencuci menggunakan cetaphil anda akan rasa sangat segar dan muka terasa halus dan lembut..PALING BEST CETAPHIL TAK ADA BUIH-BUIH macam pencuci muka biasa kita pakai..love it!!

    5
  60. Avatar

    mananmajelis87
    3 reviews

    Best product for any gender!

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    For some men its quite hard to find a good product for their faces because men tend to be really active just like play sport and some of motorcycle user really exposed to dust. And when i try cetaphil my oily face and my pimple all gone, my face look better and better day by day.For me cetaphil is good for both gender because i have seen a lot of men and woman use this product and they skin getting better day by day.

    5
  61. 萱铃 吴
    4 reviews

    Good produk

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    Benda ini ada sikit mahal tapi memang patut dengan barangnya saya guna Shompoo lain badan akan gatah tapi lepas guna ini badan selesa dan bersih .sesiapa yang badan sensitif boleh Cuba ini

    5
  62. Ros Kamal
    3 reviews

    BEST CLEANSER!

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    the best cleanser that i’ve used so far. It so gentle on my skin and doesn’t make my skin feel irritated at all my small bumps is now reduce.

    5
  63. Avatar

    ashikinzulkifly26
    1 reviews

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Produk yang sangat best dan sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Ianya diformulasikan bebas daripada sabun atau buih dan tidak berbau. Kulit juga terasa lembab dan segar sentiasa. Selain berfungsi membersihkan kulit muka, Cetaphil Gentle Skin Cleanser juga sesuai digunakan sebagai makeup remover. Produk yang sangat berbaloi untuk dimiliki. ?

    5
  64. Avatar

    Erda39
    3 reviews

    Produk terbaik untuk mencegah jerawat

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Saya mengalami masalah kulit berjerawat kerana kulit saya sensitive..saya mencuba cetaphil ternyata berhasil kerana mengecutkan jerawat serta melempabkan kulit saya dan mengimbangi kesegaran kulit sepanjang hari

    5
  65. Avatar

    adlynatasha98
    3 reviews

    BEST PRODUCT EVER

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    Best product ever. I use it since I had a breakout and it suits me till now. My brother also using the same product!

    5
  66. Avatar

    Wawa9336
    12 reviews

    Sesuai dengan kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    Best product ever yang i pernah cuba dan masih guna sekarang. Since my skin very sensitive and cetaphil byk membantu sgt melembabkan lagi kulit muka i. Formulasi yang tak berbuih memang sesuai sangat sangat dengan kulit sensitif. Akan guna sampai bila bila lah! Love it!

    5
  67. Avatar

    Ambrienachad07
    3 reviews

    Easy step

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    If you have oily skin and have been waiting to get your hands on a good cleanser that will combat the oil and acne, then this is the perfect product for you. Additionally, it is also suitable for those who have sensitive skin that tends to breakout due to any harsh products. Give this product a shot like I did! And I assure you won’t regret it. Plus using it doesn’t need to wash your face if you’re too lazy to move, just wipe with clean towel. I also use it as a make up remover

    5
  68. Avatar

    nurin9995
    3 reviews

    So so

    2 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    I used to have a prone acne on my face and body so i tried this product. But this doesn’t work for me. But heard from my other friends it works well for them.

    2
  69. Avatar

    honeykki07
    3 reviews

    Work wonders

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    When I was in high school, I used to have bad breakouts due to the weather. I also struggled with choosing the correct product as my skin was sensitive. I started to use this product as a recommendation from a doctor as I was told that while it has a subtle components, it is able to combat skin problem for any type of skin. After a few times of application, my breakouts stop and my face also become less oily. I love this product as it is simple and light for usage. Definitely a recommendation for everyone.

    4
  70. Avatar

    Shamimi04
    3 reviews

    No more breakout

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Saya mula menggunakan cetaphil gentle skin cleanser ni bila ramai yang menyarankan kepada saya teruma kawan baik saya kerana saya mengalami breakout yang teruk beberapa bulan yang lalu. Apa yang sangat best tentang cetaphil ni adalah cepat meredakan jerawat saya. Ianya kurang buih berbanding cleanser lain. Saya masih menggunakannya sehingga hari ini??

    5
  71. Nurul Yun
    3 reviews

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I’ve tried many skin cleanser before I use this cleanser. When i found and use this cleanser, it feels different. Its suitable for my skin. I’ve been using this cleanser almost a year. And i will only use this cleanser. Thank you Cetaphil Gentle Skin Cleanser.

    5
  72. Avatar

    sarahakihiko45
    3 reviews

    It really helps and I highly recommend it.

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    For the past few years me and my sister had the constant case of eczema and we have been using this last year. Cetaphil however is good for the skin that is prone to eczema as it is sensitive. It does not leave any unhealthy effects. Its good and my eczema seems to lessen as I switched to this product 🙂

    5
  73. Avatar

    Char1248
    21 reviews

    a good product for sensitive skins

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    -good for facial cleansing as well as body cleansing
    -feels clean and refreshing after using it
    -my back has acne and i use this to wash everyday and it is getting better.
    -not much bubble and good for dry skin type
    -can be purchased from watson store with value packs and great discount offers

    3
  74. Avatar

    Danny95
    3 reviews

    Good for any type of skin

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Saya mula guna cetaphil awal tahun 2018. Pada sebelum menggunakannya kulit saya banyak berjerawat pasir. Selepas menggunakan cetaphil, jerawat dimuka saya semakin kurang dan sekarang sudah tiada jerawat. Saya akan terus menggunakan pencuci muka cetaphil.

    5
  75. Jing Jing
    15 reviews

    Gentle

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    I know this brand from my friend. I have acne problem for year. After I try this cleanser, I feel that this cleanser is not so strong and feel gentle to my skin.

    3
  76. Shefereena Isreen
    1 reviews

    Bye bye Acne

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Ive used for almost a year and it really helps in reducing skin acne / allergies. Its gentle enough and work well for all skin types ! especially for sensitive skin. It can be used with or without water. After cleansing my face feel soft and clean , there was no stretchy and tight feeling on skin

    4
  77. Nadeera Dress
    3 reviews

    Good for acne prone skin

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Hello, since i had an acne prone skin i would chose this cleanser and it is very shocking because it works wonder. I rather chose gentle cleanser than oily cleanser. I does not produce too much foam when i applied in on my face. The most important is it is against animal tested. I really love it

    4
  78. Avatar

    Missfiza65
    11 reviews

    Skin more smooth

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Since using this product , i can feel my skin is more clean , smooth and no more dark spot ? this also help me clear make up very well .. its recommended

    5
  79. Avatar

    rafiuddinmoktar84
    10 reviews

    Dermatologist recommendation

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I went to the dermatologist for my acne prone skin. Besides being given pills to be eaten, the doctor suggested me to use the cetaphil because it is non-comodegenic and it really help to maintain the pH balance of the face skin. In terms of whitening, it does not really help and does help to cure scars also but in terms of avoiding acne, it is the best 🙂

    4
  80. Avatar

    suhailabong63
    3 reviews

    Superb!

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    For my skin, cetaphil looks really good and suit me well. Before, my skin had so many pimple scar and pimple was so easy to grow on my face. After i use this, pimple no more on my face and my skin gets clearer without any scar anymore! Will not change to other facial wash of course!

    5
  81. Avatar

    Leesinyi56
    3 reviews

    Gentle to sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on May 28, 2018

    Tried out so many products before and i would say this is the best product that i’ve ever tried

    5
  82. Avatar

    lmm_love40
    3 reviews

    医生推荐,不再有痘痘肌

    5 out of 5, reviewed on May 28, 2018

    我是痘痘脸,医生建议使用不含酒精,刺激性低的产品。这个产品可以全身使用,非常方便。脸上的痘痘也变好了。

    5
  83. Mazlira Amira
    3 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    Cetaphil ni bagus untuk kulit yang bermasalah yang teruk..since 2011 saya pengguna setia memang kulit muka takde masalah…sangat disyorkan!!!

    5
  84. Avatar

    Ziegxxx06
    1 reviews

    Cetaphil Gentle Cleanser is a magic!

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    It is a very effective product! I can’t believe i’ve been using lots of products with lots of chemicals in it, and never worked wonderfully like this one!

    5
  85. Avatar

    Lulu98
    3 reviews

    For sensitive skin

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    I’ve been use this product for almost 3 years now. I used to have a very serious breakout where acne keep on pop up in all over my face. My skin is basically a combination skin where at the t-area i have an oily skin and others is dry skin. I’ve tried so many brand before this to get rid of my acne but unfortunately no positive result until inuse cetaphil. The progress might be a little bit slow but i can see that my acne/breakout finally reduced. Besides reducing my acne, this product also doesn’t get my skin become dry. The previous product may reduce all the acne but infortunately makes my skin dry and eventually causing breakout. However, since this product is gentle, it cannot fully remove your make up. You will need a make up remover or else the make up won’t come out. I really reccomend this product to those having a very sensitive skin as it prove to be work to myself.

    4
  86. Avatar

    Hamama35
    3 reviews

    Produk yg bagus

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Sy mengalami kulit muka berminyak dan liang pori yg besar. Tp sejak menggunakan produk ini, kulit muka saya terasa halus dan bersih. Ia juga mengurangkan minyak pd wajah sy, dan kesan jerawat berkurangan.

    5
  87. Avatar

    dualipas27
    3 reviews

    My holy grail

    4 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    This Cetaphil gentle cleanser is the best. It is very gentle to the skin and does not clog pores. It really does help to reduce large pimples and stubborn acnes. It deeply cleanse your skin and removes light makeup, but not a heavy one. However It leaves your skin a bit dry so make sure to apply moisturiser after cleansing your face. Overall, a holy grail for my skincare.

    4
  88. Avatar

    princessmerms9931
    3 reviews

    Best Cleanser I’ve Ever Tried

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    back then my skin used to so dry and easy to get acne. I used to get acne at least once a week and I tried all kinds of products to stop it until i finally found this gem. My skin improved within a week and i’ve been using it for almost 4 months now and i’m acne free!

    5
  89. Avatar

    Emmy76
    28 reviews

    My back-acnes became lesser

    3 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    I used to apply this to cleanse my face but unfortunately the acnes started flaring especially over my jawline. Then i stopped using it over my face and tried to apply over my back. Alhamdulillah the acnes became lesser and my skin is getting better.

    3
  90. Avatar

    ashley22270
    5 reviews

    适合敏感皮肤

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    我家人有敏感性皮肤,用了很多产品都不适合,自从用了这个产品来沐浴和洗脸,敏感皮肤已经不那么严重了。

    5
  91. Avatar

    nabihah59
    6 reviews

    Best skin care product

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I have used this product for almost a year now. I have a sensitive skin and for the past few years, my skin was breakouts because of using the wrong product. My friend suggested Cetaphil and luckily it cures my breakout and I am satisfied with my healthy skin now.

    5
  92. Avatar

    dayahteiha29
    3 reviews

    Acne reduce

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    The best product so far… Muka saya berjerawat dgn teruk tp produk ni mmg terbaik… Recommend by one of my friend… Thanks a lot..

    4
  93. Avatar

    choryan9457
    6 reviews

    Great Cleanser

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Good recommend for all the person who are in allergic and sensitive problems.

    5
  94. Avatar

    Diya02
    2 reviews

    Good for skin

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Love its , make my skin smooth and no more itchy

    5
  95. Avatar

    Syhirah2708
    2 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    I’ve used this for more than one year now. This cleanser is not only a cleanser for me, its also served as make up remover and night mask. I’ve a massive outbreaks last year but after use this product my skin became better.

    5
  96. Avatar

    Zietiffany78
    3 reviews

    Effective for the most sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Sebelum ini saya banyak memakai produk skincare keluaran tempatan. Saya sering bertukar2 produk dan sukar mencari produk yang selamat, bebas dari bahan kimia berbahaya serta efektif pada kulit muka saya. Saya menemukan Cetaphil yang ketika itu tular di laman FB dan mencubanya. Ternyata produk ini berkesan dan saya berasa amat puas hati menggunakannya. Highly recommended!

    5
  97. Avatar

    Mzahidi60
    3 reviews

    New Face With Cetaphil

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Since i have used this product, i feel very shocked because my face skin start to becoming more glowing. Before i used this product, my face had too many scars and pimples. I always feel shy to meet with people and i had lost my self confidence. But everything changed when my friend concern with my face skin and she suggesting for me to use this cetaphil skincare. My pimples begin to shrinking and my scars had been fade away little by little. Now i have more confidence to meet people outside.Thank you cetaphil, you have made my day brighter, and most importantly, my face become brighter.

    5
  98. Avatar

    KaoruRozer39
    3 reviews

    great!

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    been searching for a good cleanser since my tzone area is acne prone area, so i become very particular when it comes to choose cleanser. so far I have been using this my acne breakouts reduce visibly! ☺️

    5
  99. Cetaphil is my forever love

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    I have been using skin care that i bought online. After a month my skin become so oily and many pimples grow on my face. After that, i decided to try cetaphil through my friend’s recommendation. Now my face is getting better and improving ?

    5
  100. Avatar

    yewbisheng20
    9 reviews

    Gentle cleanser

    4 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    So far this is the best cleanser for any types of skin, i have a combination skin, i have tried out tons of facial wash but all of them neither does nothing nor worsen the condition. But Cetaphil does a great job in solving my problem. It doesnt irritates my skin when cleansing and it does not leave the tightening and drying feel after cleansing. I think its the best cleanser for all types of skin, if you are suffering any problem on your skin, i think its worth it to giv it a try!

    4
  101. Avatar

    norafizah_9329
    3 reviews

    RECOMMENDED

    4 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Really recommended for those who breakout their skin cause by local product. Please stop any skincare for atleast 3 days before change into cetaphil. Clean your face twice and follow the instruction clearly. Make sure to consult doctor if irritation happen to your skin.

    4
    1
  102. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Pembersih muka yang baik

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Sangat berbaloi walaupun mahal, satu botol yang kecil boleh guna lama, saya masih lagi menggunakan botol yang dibeli januari lepas. Kulit saya lebih lembab dan tidak pedih

    5
  103. Avatar

    Rai14
    3 reviews

    Cetaphil cleanser

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Great for all skin type especially sensitive skin. Texture is cream and has no fragrance which is very good as fragrance is bad for sensitive skin. Highly recommended for people who has bad skin condition

    4
  104. Avatar

    CindyLee736316
    3 reviews

    很适合敏感肌肤

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    我家人有敏感性皮肤,用了这个产品来沐浴和洗脸,敏感皮肤已经不那么严重了。它比较温和,适合很多干燥及敏感肌肤。如果用了还没改善,就要咨询皮肤科医生了

    4
  105. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Saya mempunyai kulit muka yang sangat sensitif dan mudah berminyak serta berparut.Tambahan kerja seharian sebagai tukang pembersihan air cond memerlukan kulit saya bebas bernafas dengan baik.Cetaphil sangat membantu saya mengekalkan kelembapan kulit. ia juga membantu saya memelihara kulit secara mudah.Struktur cecair jernih putih dan bau Natural.Walaupun harga sedikit mahal tetapi memberi kesan positif pada kulit saya.Mudah didapati di Watson,Guardian,Tesco dan Farmasi berdekatan anda.Packaging botol mudah pam senang digunakan.

    5
  106. Avatar

    norzhafarina49
    21 reviews

    Great

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I’ve been using this for a few days. At first I was surprised by the texture, it’s quite watery and doesn’t foam up. My skin is acne prone and combination, it’s quite moisturising, no dryness, no oiliness. Leaves the skin feeling clean. After a couple of days using this, my skin started feeling VERY SOFT. I haven’t broken out so far. I would recommend this for all skin types!

    5
  107. Avatar

    Alex08
    12 reviews

    Cetaphil cleanser-Amazing cleanser that has solved my problematic skin problems.

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    As a medical student, my face’s condition has worsened for the past few years, partly due to the need of staying up late at night and stressful lifestyle. My face was once full of clogged pores and acnes, despite of numerous try on the anti-acne products. I’m so glad that a pharmacist had introduced me this Cetaphil cleanser, that my face was now in a recovery state. It manage to reduce the redness, and the number of clogged pores on my face, though it’s just a gentle cleanser which is soap free and of no smell. This really amazed me. It has saved my life as it rebuilt my self confidence. So I immediately bought a twin pack of Cetaphil Gentle Cleanser 500ml x 2 after the first try on 250ml packaging size. Truly recommended this to all the ladies (even gentleman!) with similar acne-prone and clogged pores skin.

    5
  108. Avatar

    Eastheraden59
    3 reviews

    Best drugstore cleanser for acne prone skin

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    One of the best cleanser for acne prone skin since I suffered from one. The texture is suitable for sensitive skin since it is in liquid form, unscented and not foamy. It can clean light makeup well and reduce redness on skin.

    5
  109. Avatar

    overaminimum26
    3 reviews

    Cetaphil good for problematic skin

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I used to have a very problematic skin. My skin are acne prone and oily at the same time. There was this one time I have a terrible acne breakout. I used lots of product until I stumble this Cetaphil cleanser. The cleanser was AMAZING!. It makes my skin more calmer and helps to prevent acne. It took me about 7 months to clear my skin out of acne. But it was worth it! Although, the price was expensive.

    5
  110. FyFy Syaa
    3 reviews

    Mengatasi masalah kulit kering

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    my skin jenis yg sangatt sangat kering sampai mengelupas..sejak guna cetaphil,kulit saya semakin lembap,tidak mengelupas dan nampak lebih sihat..harga agak mahal tetapi berbaloi..Cleanser terbaik untuk mengatasi masalah kulit kering..

    5
  111. Avatar

    emscuccina49
    3 reviews

    Gentle and moisturizing cleanser

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I have a dry skin and decided to try this one out after great reviews from the internet. After a week of using the cleanser my skin changed dramatically. My skin no longer feels like a dessert. It’s more supple and application of makeup is more smooth and even.
    I even tried this on my niece who is suffering from eczema on the day when the itches is unbearable. It helps soothes the itches and leave her skin moist. That really helps with her eczema. This cleanser is on the pricier end but with moderate use it could last you for 3 months.

    5
  112. Avatar

    Sara58
    18 reviews

    Mahal tapi berkualiti

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Cleanser cetaphil memang bagus. Ia tak berbuih dan selamat digunakan. Tak ada pengelupasan. Pemakaiannya pun kena konsisten untuk dapat hasil yang memuaskan. Walaupun harganya mahal tetapi ia memang berkesan terutama kulit yang berminyak berjerawat. Jerawat bernsur hilang dan kulit pun kurang berminyak. Pada penggunaan awal mungkin tak selesa disebabkan tiada buih serta kulit tak rasa tegang selepas cuci muka macam cleanser lain tapi ia memberi kesan perlahan-lahan pada kulit kita. Sebab itu ramai doktor kulit syorkan cetaphil sebab ia tiada bahan terlarang yang boleh berikan kesan dalam masa yang singkat.

    5
  113. Avatar

    lsl23
    3 reviews

    Totally worth the price

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    had eczema few years back then and bought this skin product on my friend’s recommendation. It felt weird for those who used it for the first time as it does not have any bubbles. but after that my eczema got better with this skin product. my skin no more irritated after using this and it moisturizes my skin. I would recommend this for people who had eczema

    5
  114. Avatar

    Shinee53
    3 reviews

    Recommended product

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    For those who have sensitive skin are required to use this product. My skin is sensitive and the moment i start using this product my skin tan become brighter and smoother. Since my skin is oily skin, so i been using oily cleanser.

    5
  115. Good For Skin

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    Cetaphill adalah yang terbaik yang pernah saya pakai , sesuai untuk kulit yang berminyak . Ia juga dapat hilangkan jerawat di muka dan boleh hilangkan minyak di muka . Harganya cukup sesuai dengan effect yang diberi . Orang ramai boleh cuba cetaphill ini.

    5
  116. Avatar

    Aliaazhar7949
    3 reviews

    Cetaphill bagus untuk kulit bermasalah

    4 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Ceraphill bagus untuk kulit yang bermasalah jerawat dan berminyak. Selepas menggunakan cetaphill masalah jerawat saya telah berkurang dan muka saya kurang berminyak. Saya telah menggunakan 2 botol cetaphill.

    4
  117. Ieyla Claire
    3 reviews

    good for my skin

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser soothes skin as it cleans my pores throughly. Everytime after i wash my face with it i feel fresh and oil free. My pimple also reduced nowdays. it highly an effective way to care for my skin. Cetaphil will be my favourite cleanser from now on. It soothes and cleanses, leaving my skin to become smooth and soft. No more irritation and it won’t strip my skin anymore. This facial cleanser moisturizes without leaving residues that can clog my pores.

    5
  118. Avatar

    danishhasnan62
    3 reviews

    Good product for sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    I’ve been using this for a few days.My skin is acne prone and combination, it’s quite moisturising, no dryness, no oiliness. Leaves the skin feeling clean.

    I would recommend this for all skin types!

    5
  119. Avatar

    fatihahshukri16
    4 reviews

    acne prone skin

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    i hv use abt a year , my fren recommended for me , i use gentle , i had acne prone skin since Jan 17 , ease to use , and hv two ways to use , with water or w/out water , my skin is getting better now ? for those who breakout skin , highly recommended to try ??

    5
  120. Avatar

    Crucioreo84
    3 reviews

    It works like magic

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    It works like magic i kid u not. I have acne prone skin so i need a cleanser that has low pH to make sure that it isnt harsh on my skin. This cleanser helps balance the oiliness on my skin eventhough it didnt help to shrink the acne but it did reduce some. I love that it doesnt have any smell on it. It may be a bit pricey but skincare is an investment, also u can use the product for months so i think its really a good bargain.

    5
  121. Avatar

    Ashikin9139
    4 reviews

    Pengguna CETAPHIL selepas breakout

    4 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    Sekitar tahun 2017, saya mengalami breakout yang teruk selepas penggunaan produk yang mengandungi mekuri. Hampir keseluruhan muka saya naik ruam berair yang sangat gatal. Kemudian saya diperkenalkan dengan produk Cetaphil. Cetaphil ini pencuci yang tidak berbuih tetapi setelah dibilas. Kulit muka saya lebih bersih dan segar. Walaubagaimanapun, bagi menampakkan hasil, penggunaan secara konsisten dalam tempoh masa yang lama diperlukan.

    4
  122. Avatar

    aizanmaya09
    3 reviews

    So far so good

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    i just bought this cleanser last week. it does a decent job as a cleanser. it is good tho as it didnt have SLS and all, paraben is just use for preservatives. if your skin are too sensitive and cannot tolerate with such ingredients, u better do try patches or avoid this product as many claim that this cleanser didnt work for them. every skin does different job.

    4
  123. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Bebas buih & pewangi,lembut untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Saya baru mncuba Cetaphil Gentle skin Cleanser ni selepas disyorkan seorang rakan krn kulit muka sy breakout teruk disebabkan salah guna produk.Utk tekstur pencuci cetraphil ni cair,bebas buih & sabun dan bebas pewangi.Jadi ia mmg sgt sesuai utk kulit yg sensitif dan disebabkan kandungannya yg mild & soap free sy x risau kulit akan jadi kering sprti kesan pemakaian pencuci muka biasa.Kesan rawatan pada wajah agak mngambil masa tapi sy perasan perubahan kulit semakin sihat.Selain tu Cetaphil Gentle skin Cleanser ni juga boleh digunakan pada seluruh tubuh dan juga bayi.Mmg berbaloi la beli,ia lebih selamat utk digunakan walaupun harganya agak mahal berbanding pencuci biasa

    5
  124. Avatar

    Sitiizna38
    3 reviews

    Good for my skin

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Love it so much…mampu mengurangkan jerawat d muka saya…selepas memcuci wajah rasa fresh sgt….sgt2 recommended….

    4
  125. Avatar

    AishahAzmi91
    6 reviews

    Repairing

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    I have been using local product on my face and currently stopped. After that, my face begin to acne. I tried cetaphil and the result my face is totally free from breakout!

    5
  126. best decision ever

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    i was introduced to this product when I saw malaysian actress, intan ladyana uploaded the video of her using this product. I adore her beautiful skin and that is why i choose this product to try it on. i’ve been searching for a while to find the most suitable skin product to my skin until I try cetaphil. best decision ever. it might take some time to properly have effect on your skin. but the result is worth the time. since then, i am using this product on regular basis. my skin couldnt get any better. this is the best. really recommended if you are looking for solution to your problematic skin.

    5
  127. Best cleanser ever.

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    I just use cetaphil when my face started to breakout last year. My friend recommend me to use the cetaphil gentle skin cleaner because its dont have paraben. I use for first week and my acne became okay. Now i will go to guardian or watsons to buy my cetaphil gentle skin cleanser

    4
  128. Syahrain Nabila
    1 reviews

    Preventing from acne

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    actually i didnt have a major skin problem.but sometimes i do have an acne due to stress or change of hormones.I use cetaphil almost 6month and noticing that there is no acne on my face. I use this with Cosmoderm facial wash for double cleanser and they work wonder on my skin. I really love both combination since the cosmoderm facial wash can reduce my scar and cetaphil preventing from acne.really nice product!

    5
  129. Avatar

    Amyramani61
    6 reviews

    Best cleanser for those who suffering from breakout

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Sebelum ni muka sy breakout teruk disebabkan penggunaan pencuci muka yang tiada kelulusan dan mengandungi bahan terlarang. Saya menemui cetaphil gentle cleanser setelah melakukan research dan ianya sesuai untuk kulit sensitif. Walaupun mengambil masa yang agak panjang untuk pulihkan kulit muka sy, tetapi sy sangat berpuas hati dengan produk ini kerana kulit muka says tidak lagi breakout apabila menggunakan produk lain.

    5
  130. Avatar

    bongfara36
    3 reviews

    One of the best face cleanser

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Before, I tried other face cleanser. But my skin get irritate. My mom told me to try using cethapil skin cleanser. So I tried for about 2 months plus (500ml bottle) It makes my skin feels softer and smoother, and acne rarely appeared on my face since then. This is my 4th bottle (500ml) of cethapil skin cleanser and I’m satisfied.

    4
  131. Avatar

    Hidayah9212
    5 reviews

    Cetaphill solusi masalah

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    The best cleanser ever..terbaik untuk kulit bermasalah..diuji secara klinikal oleh dermatologist..kesan terbaik…gunalah cetaphill gentle cleanser….

    5
  132. Avatar

    ezzatihamid63
    3 reviews

    i loike

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Been using it for almost two years. I might say it is a good product since my mother have been effected to use it too haha. Probably because of the effect on my skin xoxo

    5
  133. Jasmine JB
    25 reviews

    No side effect

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Been using this because my doctor asked me to. Very clean feeling after wash and help my skon to feel refresh. Suitable for sensitive skin.

    4
  134. Avatar

    Dianessss25
    3 reviews

    Not good for dry skin

    1 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I used this product and doesnt suite my skin. I have a normal to dry skin type. Once i use this cleanser, my skin become more dry and cause me breakouts. And i just used it about a week and my skin was already at bad condition

    1
  135. Avatar

    Ahmad34
    3 reviews

    Kesan yang luar biasa

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    HaveSaya mempunyai masalah kulit berminyak & berjerawat. Cetaphil memang membantu selepas recommend oleh kawan setelah mencuba byk produk. Setelah 2-3 bulan pakai banyak kesan yg positif. Muka sudah tidak berminyak & jerawat mula hilang & mengecil. Tiada kesan sampingan

    4
  136. Azie Layla
    105 reviews

    Saya suka produk ini!

    5 out of 5, reviewed on February 4, 2018

    Saya mempunyai kulit kombinasi, sensitif dan berminyak di sekitar hidung dan pipi. Pada masa yang sama, kulit saya rosak. Saya telah mencuba pelbagai produk penjagaan wajah dan kebanyakkannya makin membuat kulit saya bertambah masalah. Pembersih ini adalah satu-satunya yang tidak menyebabkan kulit saya menjadi lebih teruk. Tapi, saya perlu mencuci kawasan hidung saya sehingga 3 kali untuk menghilangkan rasa berminyak.

    Walau bagaimanapun, saya suka produk ini!

    5
  137. Avatar

    kels01
    3 reviews

    Best skin care product

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    Highly recommended from dermatologist for those having sensitive skin. I’m using this product since two years ago. It’s a cleanser as well as moisturiser too, can just apply on face without rinse.

    5
  138. Nor Fazillah
    3 reviews

    Sesuai utk semua kulit

    4 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Sangat bagus utk merawat kulit yg sensitive. Sesuai juga bagi kulit berminyak

    4
  139. Avatar

    Anis_cid80
    7 reviews

    Produk berkesan

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Saya sukakannya ?…bila menggunakannya kulit berasa segar dan lembut..cetaphil ni tidak mengeluarkan buih dan tak memedihkan mata..cetaphil ni membantu merawat kulit muka saya yang rosak akibat penggunaan produk sebelum ni..

    5
  140. Avatar

    yayadin23
    3 reviews

    Recommended product for eczema

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Cetaphil is very good to use for sensitive skin especially for sensitive skin like eczema. It is non-soapy product that soothes my skin and heals my eczema. I used cetaphil since 2006 until now as my daily routine skin care. Best ever product. Recommended.

    5
  141. Avatar

    Yana9572
    10 reviews

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    I definitely in love with this cleanser . It is very delicate on my skin and it reduce my pimples a lot better than any other product I used .. After try it on, I don’t mind spending my money on this product because it is very affective on solving my skin problem and last long to ..

    5
  142. Avatar

    Samantha35
    9 reviews

    The most gentle cleanser

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    This one of the most gentle cleanser I have ever used. I am always having a sensitive skin issues. Such as ezema , dry flacky skin, sometimes even breaks out. This cleanser helps alot with the problems. Sometimes when I used others brands sensitive cleanser it doesn’t help at all. But Ceptaphil delivers. After using it for two years, my skins feels soft and moisture. My ezema breaks out not so bad and even if i have cuts or flacky it’s doesn’t hurts. I love there is no fragrance and gentle on the skin. It’s suitable for children as well as for adults!

    5
  143. Avatar

    fatinfirdaus10
    3 reviews

    Sesuai bagi semua jenis kulit termasuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit sensitif!

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Saya seorang organic-product consumer. Jadi sudah semestinya saya akan mencari product yang selamat digunakan. Ternyata ramai rakan saya yang memuji produk ini akan keberkeaanannya. Oleh itu, saya pun mencubanya ternyata ianya sangat sesuai dan sekarang saya menjadikannya sebagai pencuci muka harian saya.

    4
  144. Avatar

    nasrul542318
    3 reviews

    Multipurpose

    4 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Pencuci muka cetaphil gentle skin cleanser ini boleh juga digunakan di tempat lain di seluruh badan, bukan sahaja kawasan muka. produk ini sangat bagus untuk kulit muka berjerawat dan normal dan kesannya bolah dilihat dalam jangkamasa 1-2 bulan di mna muka akn kelihatan lebih segar dan bersih…

    4
  145. Hanisah Salihin
    13 reviews

    Very gentle cleanser

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    If you’re using heavy make up for your daily day, please double cleansing your face with oil cleanser then this gentle cleanser because Cetaphil cannot clean up your make up. But this product is very good if you have break out. But it take times. Be patient and dark spot can faded too.

    5
  146. Avatar

    Linaa83
    6 reviews

    Also best for reducing back acne

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    At first I thought this product can be used on face only but apparently I have small pimples on my back and it was unpleasant everytime I look at the mirror. Since I have this product on my bathroom so I thought that I should give it a try. And surprisingly my acne on my back disappear several times after I’m using it.

    5
  147. Avatar

    ely_9130
    9 reviews

    I LOVE CETAPHIL

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser sebenarnya bukan boleh guna dekat muka jer. Badan boleh, tangan boleh semua la kiranya ? Yang bestnya tentang pencuci muka ini. Ianya lembut bila diusap ke muka ? lagi-lagi di pipi terasa kelembutannya cetaphil ni tak pedih mata

    5
  148. Avatar

    uzair51
    3 reviews

    Baik untuk jerawat

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Sebelum ne muka banyak sgt jerawat.. alhamdulillah pas 2 bln guna cetaphil ne..jerawat makin kurang..thanx cetaphil ?

    5
  149. Avatar

    inout0950
    6 reviews

    For sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    I’ve been using cetaphil almost a year and the result is the best! It reduce my acne and my skin become moist. I have sensitve skin plus oily skin and i cant use cleanser that contain foam in it. Then i learnt that foam cleanser is not good for me.
    10 out of 5 star from me!

    5
  150. Nirwanis Hasnan
    2 reviews

    Suitable to my skin

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    It is very good for sensetive skin like mine. It has no foam, but skin still feels fresh and clean after using it. It is very gentle to the skin. No fragrance at all.

    4
  151. Lolyy Bunnyy
    9 reviews

    know your skin

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    this cetaphil have been a trend since it is good for many skin. other than good for acne, it can make the skin more smooth than before. with an affordable price it can make your skin better than before. your skin will feel fresh than ever

    5
  152. Atikah Rasid
    21 reviews

    Best skin care ever in this world

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I had been introduced by this product by a good review from media social. And I tried this product to see either this product are very good as they said. I tried and surprisingly all the good review is really worked. My face becomes soft after washing, my pimples also reducing one by one and I feel so happy to see my happy skin. Im totally love with this product?

    5
  153. Athirah Yusof
    9 reviews

    Thanks Cetaphil ?

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Muka saya rosak teruk akibat salah pilih skincare. Sorg kawan syorkan sy cethapil. Then, selepas 2bulan, muka sy semakin pulih. Terima kasih cetaphil ?

    5
  154. Nor Adila
    3 reviews

    Reduce acne

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    This product helps to clear my skin of acne

    5
  155. Winnie Pang
    11 reviews

    Pimples gone

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    After used it, my pimples reduce and gone. I didn’t expect that it’s effective. Now I can went out without make up.

    5
  156. Aini Jalz
    3 reviews

    My skin saver

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I have been using this face wash for about 3 monts and the result was really satisfying. Cetaphil helps my skin to feel fresh, more moisture and lessen the black spot. Besides, it is longlasing too. I bougt 250ml and i used it for about 2-3 monts. It is also easy to be used and carry around.

    5
  157. Nur Nhz
    8 reviews

    Menakjubkan!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya sudah menggunakan pencuci ini hampir 8bulan dan kesannya amat menakjubkan. Kulit saya menjadi kurang berminyak sekaligus menghalang tumbuhnya jerawat. Hasilnya yang ketara dapat saya lihat selepas 2 minggu penggunaan dan sekarang saya mula mengesyorkan kawan kawan dan ahli keluarga untuk menggunakan produk ini juga. Terbaik!

    5
  158. Avatar

    AidaFar67
    3 reviews

    Great for sensitive skin

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I’ve been using it for a year… It is so gentle to the skin… I really recomend to for those who have sensitive skin

    4
  159. Avatar

    Ashikin13
    3 reviews

    Cetaphil mengembalikan keyakinan diri.

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sedang jatuh cinta pada produk cetaphil. Pada mulanya membeli produk ini atas dasar feedback yang baik oleh pengguna. Dulunya saya tidak megharapkan lebih dari produk ini cukuplah sekadar dapat meredakan jerawat yang ada. Tetapi tidak sangka seawal penggunaan 2 bulan jerawat mulai reda, dan kulit terasa segar dan glowing. Saya syorkan setiap rumah sekurang- kurangnya satu produk cetaphil. Sangat bagus untuk mendapatkan kulit yang sihat.

    5
    1
  160. Carmen Carmen
    9 reviews

    Worth of buying

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    This product is suitable for acne and sensitive skin. It will not caused irritation to your skin but leave your skin feel soft, refresh and clean. The price is reasonable too! If you are finding a new cleanser, perhaps this would be your choice.

    5
  161. Jasmine JB
    25 reviews

    Clean sensation

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Have been using this product for a very long time. I like how soft it is on skin and very gentle like the product has mentioned. Very mild.

    4
  162. Jebat Derhaka
    6 reviews

    Produk terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sangat bagus utk semua jenis kulit bermasalah..kesan yg sangat pantas dan berkesan..tahan lama dan harga berpatutan…

    5
    1
  163. Avatar

    Wawa9336
    12 reviews

    Bagus untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Kulit muka saya cepat mengelupas dan sensitif, satu botol ni pun tahan lama. Memang berbaloi dengan harga. Takde fragrances so natural. Memang salah satu produk yang saya takkan tinggal untuk kulit muka lebih bersih.

    5
  164. Fatin Zaidi
    7 reviews

    terbaik

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sangat bagus dan begitu sesuai dengan kulit saya kerana sebelum ini saya tercari-cari produk yang sesuai dengan jenis kulit saya. Menggunakan produk ini kulit saya menjadi segar, berseri, kurang berminyak dan berjerawat.

    4
  165. Avatar

    Shafieza60
    6 reviews

    Awesome product

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sebelum ini saya mengguna produk kecantikan dan menyebabkan muka saya berjerawat dengan banyak dk bahagian dahi dan dagu. Selepas mencuba produk ini, lama kelamaan jerawat saya berkurangan dan kulit muka tidak berminyak lagi. Saya teruja dengan perubahan muka saya. Dan sehingga kini saya merupakan pegguna cetaphil yang tegar.

    4
  166. Avatar

    wahidahmuhamad56
    3 reviews

    sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    sesuai utk kulit yg tgh breakout. tak berbuih dan sesuai utk kulit saya.

    5
  167. Yin Chien Aik
    28 reviews

    Cleanses without drying skin out

    4 out of 5, reviewed on January 8, 2018

    The benefit of Cetaphil Gentle Skin Cleanser is that it cleanses by whisking away the oil and dirt on your skin but at the same time it does not dry out your skin like some normal cleansers do. However, it contains alcohol and paraben so I hope these ingredients are taken away in the future and substituted with something more natural.

    4
  168. Siti Hamidah
    1 reviews

    Kulit muka sensitif

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Anak saya berusia 11 tahun dan kulitnya agak sensitif. Mukanya akan naik ruam apabila berpeluh atau bersukan.
    Selepas menggunakan cethapil cleanser.. kulit mukanya semakin bersih

    5
  169. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    PRODUK TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Sebelum ni muka saya memang breakout teruk, menggelupas teruk, jerawat sana sini. Lepas tu ramai yang cadangkan cetaphil dan selepas mencubanya saya sangat terkejut dengan hasil yang saya dapat. Dalam masa seminggu pun dah boleh nampak kesannya. Kulit saya semakin pulih. Dan alhamdullilah, masalah jerawat pun semakin berkurang 🙂 Sangat digalakkan untuk sesiapa yang nak mencuba. Produk ni pun selamat untuk digunakan. Harga juga berpatutan .Senang untuk didapati di mana-mana drugstore . Watson, guardian dan sebagainya. 🙂

    5
  170. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Cetaphil Gentle Skin Cleanser

    4 out of 5, reviewed on December 4, 2017

    Pencuci muka lama dah habis.saya membeli Cetaphil Gentle Skin Cleanser di watson untuk mencuba saja saja… Tekstur lembut meresap dalam kulit dan lebih lembab apabila selesai mencuci muka.Sangat membantu menjaga kecantikan kulit saya tanpa mengandungi bahan kimia terlarang, produk ini dijamin selamat dan bermutu tinggi.Sesuai digunakan untuk kulit saya…

    4
  171. Noorazlina Ahmad
    4 reviews

    terbaik dalam merawat kulit berjerawat

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2017

    saya mengalami masalah jerawat, jumpa review tentang produk ni di internet.setelah menggunakan hampir setengah tahun,saya sedar jerawat semakin berkurangan.Isi kandungan seperti losyen,hampir xberbuih membuatkan saya ingin membasuh muka setiap masa.

    5
  172. Daniel Zakuan
    1 reviews

    I love using cetaphil

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2017

    This product is very gently cleanser and very suitable for my sensitive skin. My skin is getting better.

    5
  173. Avatar

    EjulFaizul17
    1 reviews

    Cetaphil Terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Tekstur kandungannya yang lembut, tiada bau dan tidak berbuih. Amat sesuai untuk kegunaan wajah yang berjerawat kronik. Seperti yang dikatakan, produk ini adalah amat di recommend oleh pakar dermatogist. Amat sesuai untuk kulit sensitif dan tidak mendatangkan keradangan pada wajah yang berjerawat.

    5
  174. Work well for my skin

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    I have a combination skin so it hard for me to find cleanser that is suitable for me.However after trying out this product i love how it gently cleanse my skin and most importantly it also moisturize my skin.

    4
  175. Cetaphil Gentle Skin Cleanser

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Tekstur yang berbentuk gel amat sesuai bagi yang mempunyai masalah muka berminyak dan berjerawat, selain daripada tekstur yang tidak berbau dan tidak berbuih membuktikan produk cetaphil tidak mengandungi bahan kimia yang berbahaya. Saya telah menggunakan Cetaphil Gentle skin Cleanser bermula Mac 2017 sehingga sekarang, dan telah mendapat kesan yang agak positif. Jerawat jarang tumbuh kecuali jerawat hormon, jerawat juga mudah kecut, manakala parut jerawat juga semakin pudar. Akan tetapi, pencuci muka cetaphil ini juga boleh menyebabkan kulit menjadi sedikit kering, untuk mengatasinya dicadangkan penggunaan pelembap muka yang sesuai. Walaupun harga sedikit mahal, tetapi ianya tahan lama dan berbaloi.

    5
  176. Avatar

    Adibimanosman96
    11 reviews

    Cetaphil cleanser

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Cetaphil cleanser really works for my skin as it protect my face from dull. It really help to control my face oil during sunny day. It makes me so comfortable and prevent from acne on my face hehe

    5
  177. Avatar

    Feqah36
    1 reviews

    Great product for sensitive skin!

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I’ve been using this product since last year and keep on repurchase it. It clears my skin and feel very smooth and supple on your skin since i have a very sensitive skin. I like how it is not harsh on your skin and feels very hidrating afterwards

    5
  178. Avatar

    weisze54
    1 reviews

    Gentle skin cleanser

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    它的价钱不贵 但是給属于那些想用不刺激和敏感肌肤的人这洗脸霜也有皮肤医生推荐 宝宝或大人也能够使用 还能够用来洗身体 是个不错的产品

    4
  179. Khaliq Khalimi
    61 reviews

    Suitable for all skin type

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Been using this for years. No bad side effects ever. Extremely mild but cleanses really well. Oil and dirt never stand a chance. It’s not too perfumed so it doesn’t feel like you have to wash with something else to remove the fake smell like other premium washes. Recommended.

    5
  180. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Mencuci dan mngekalkan kelembapan kulit

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Saya mngalami alahan kulit ketika hamil,timbul jerawat halus dan ekzema di kulit bahagian belakang badan.Saya telah mncuba bnyak jenama pencuci antibakteria lain dan tiada yg berkesan selain Cetaphil Gentle skin cleanser ni.Kulit saya yg teruk kembali normal selepas mnggunakannya.Mencuci dgn lembut dan mngekalkan kelembapan kulit saya.Mmg sgt berbaloi mnggunakannya,harga pun masih berpatutan utk dibeli dengan kualitinya.

    5
  181. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sangat sesuai utk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2017

    Mmg mbersihkan kulit sensitif dgn lembut.Kulit muka sy breakouts teruk lepas sy mnggunakan make up yg mngandungi bahan kimia,kulit jadi mnggelupas,kemerahan & timbul jerawat halus yg mnyakitkan.Saya mnggunakan pencuci cetaphil ni dan swlama seminggu perubahan mmg sgt terasa.Skrg kulit sy lebih sihat dan kembali sprti biasa.Pencuci cetaphil ni mmg sgt bagus utk kulit sensitif krn ia lebih selamat dan mmbersihkan kulit dgn lmbut.Walaupun harganya agak mahal,tapi ia semestinya sgt berbaloi dibeli.

    5
  182. Avatar

    owengtang59
    95 reviews

    不多泡泡适合我

    4 out of 5, reviewed on November 3, 2017

    说实在外表不太吸引,但是用了后觉得很适合自己,我喜欢不多泡泡的,而且对于我敏感的皮肤有助。但是在我弟弟皮肤上却没什么效果。

    4
  183. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    SANGAT BEST UNTUK KULIT YG SENSITIF

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Gentle skin cleanser Cetaphil sangat sesuai untuk kulit yang sensitif atau yang mengalami eczema d bahagian muka macam saya.Saya mencuba Cetaphil sbb teksturnya yg lembut dan x berbuih sangat mudah d aplikasikan.Ianya tidak terasa pedih pada permukaan kulit yg ada eczema.Saya menggunakan Cetaphil cleanser selama beberapa bulan sahaja dan mendapati eczema di muka saya telah hilang.kurang gatal di muka walaupun kesan parutnya masih ada.Cetaphil ialah pilihan pertama saya untuk mengatasi kulit sensitif sebab ianya berkesan serta lembut pada kulit.Highly recommended brand. ??

    5
  184. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Nothing is more gentle than this wash.

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    I am always trying new cleansers, but this is always the one I end up coming back to. Nothing is more gentle than this wash. It feels kind of viscous and slimy when using it and it doesn’t lather like your typical cleanser might.

    5
  185. Avatar

    ilasabran67
    185 reviews

    good for break out skin

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    I have bad acne, whitehead, and acne scars. First I use make up remover than cleans your make up. Usually, after this my face is still oily and I feel the leftover make up still clogs my pores. This is the purpose of Cetaphil. Cleans the pores of my bare face. Use this on dry skin! Don’t rinse your face with water before applying Cetaphil. You can feel it cleans your skin well.

    4
  186. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Suitable for sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Cetaphil gentle skin cleanser is suitable for sensitive skin. My son has sensitive skin. If I use normal baby shampoo for him, i can see his skin got more rashes. Doctor suggested to use Cetaphil cleanser as it is gentle to sensitive skin. I can see his sensitive skin become lesser after I started to apply this cleanser on him. However, the price of this cleanser is expensive.

    5
  187. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    sesuai untuk kulit sensitif

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Anak saya mengalami masalah kulit sensitif tetapi selepas penggunaan cetaphil cleanser masalahnya semakin berkurang. Saya juga menggunakan cetaphil sebagai cleanser selepas menerima saranan daripada kawan saya kerana saya mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat. setelah sebulan menggunakannya saya dapati terdapat perubahan. kulit muka saya semakin kurang berminyak dan jerawat semakin kurang.

    5
  188. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Membersihkan kulit sensitive dgn lembut

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Membersihkan kulit sensitive dgn lembut..sy gunakan utk bayi sy,kulitnya jenis sensitif & mudah mengelupas guna sabun mandian biasa..sejak guna cetaphil gentle skin cleanser ni,kulitnya lebih lmbut & x mengelupas..suka dgn tekstur yg ringan & tiada bahan kimia yg boleh mnyebabkan iritasi kpd pengguna kulit sensitif..

    5
  189. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    I have skin allergies whenever there is change of climate. I’ve tried using it and found out this product unsuitable for my use as it tends aggravate my skin condition. Skin feeling more drier and itchy after usage.won’t recommend it to kids as well.

    5
  190. Nur Arina
    812 reviews

    Mampu mencegah daripada penyakit

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Saya suka dengan cetaphil ini dan sentiasa gunakannya pada anak-anak saya selepas mereka pulang daripada bermain. Lebih-lebih lagi anak saya elergik dengan benda-benda kotor jadi saya rasa saya sangat perlukan Cetaphil ini di rumah.

    5
  191. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    soft to skin

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    before this i pakai local product, mmg wajah nmpk kesan nya. but when i look so many comment about the local product i want to change it, i want my face will be nature beauty. then i start buy cetaphil gentle skin cleanser untuk kulit biasa not oily. best gila pakai cleanser ni,soft kt kulit, x de bau n sgt segar bila cuci muka. tapi bila pegi watson or guardian mostly mmg cpt habis, hampir give up but i try again to find this cleanser at pharmacy finally i got it. tak de this cleanser rasa resah haha love it so much. it suitable for all skin type 🙂

    5
  192. Avatar

    penny41
    407 reviews

    不喜欢没什么泡泡的洁面霜

    2 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    cetaphil适合敏感性肌肤的,所以没什么泡泡,我总觉得没泡泡的洁面霜好像洗不干净的感觉

    2
  193. Avatar

    Olivia32
    6 reviews

    All time favourite!

    5 out of 5, reviewed on June 29, 2017

    I think Cetaphil produces one of the best cleansers for sensitive skin. It is non-comedogenic and mild to the skin. It is so gentle that it does not aggravate acne and cause sensitivity. The skin won\\\’t feel any tightness after using Cetaphil to wash face.

    As it is too gentle, it is not the best to remove makeup.

    5
  194. Avatar

    CelineFung97
    27 reviews

    皮肤敏感

    5 out of 5, reviewed on June 15, 2017

    女儿每次都会说身体这里痒哪里痒,用了后都没听见说痒了???

    5
  195. Gee Gee
    321 reviews

    kulit rosak kembali pulih

    4 out of 5, reviewed on May 30, 2017

    saya menggunakan cetaphil utk merawat kulit saya akibat gatal2,hasilnya amat memuaskan..

    4
  196. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Suitable for sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    I love to use it as it is suitable for those who have rashes on their skin or allergics. This product doest not dry out the skin and does not contain any harmful ingredients. It is very mild and does not have strong smells. The price is very affordable and can be purchased from Watsons as I bought it during promotion. The packaging is very nice and I feel so convenient to use it. Highly recommend for everyone.

    5
  197. Avatar

    carmen72774
    37 reviews

    Sensitive skin's saver

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    My babies have sensitive skin and easily got eczema. Back then there’s no baby cetaphil available in the market, thus I give adult cetaphil for them a daily body cleanser. Despite its no foam formul, it does help lock moisture in their body and reduce sensitive skin occupancy. I would recommend this for anybody who would like to give there sensitive skin a try.

    5
  198. Avatar

    roxanne
    36 reviews

    Sangat sesuai dengan kulit sensitif

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Saya mempunyai kulit muka yang sangat sensitif kerana selalu memakai make up. dan tuntuan kerja yang memerlukan saya die luar dan dalam keadaan beraircond membuatkan saya perlu menjaga muka. Cetaphil sangat membantu saya mengekalkan kelembapan kulit. ia juga membantu saya memelihara kulit secara mudah.

    4
  199. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Suitable for sensitive skin

    0 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    I have sensitive skin since young. Condition become even worse after giving birth. While trying this on my baby, I am using it as well. After using this, itchiness and dryness become lesser and my skin condition improved. Highly recommend for sensitive skin.

    0
  200. Avatar

    NorizanMatJunoh68
    17 reviews

    Cetaphil cleanser

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    Cetaphil cleanser ini sangat berbaloi untuk digunakan kerana ianya sangat membantu menjaga kecantikan kulit saya. Tanpa kandungan bahan kimia terlarang, produk ini dijamin selamat dan bermutu tinggi. Ini pilihan hebat.

    5
  201. Avatar

    Fizzi8973
    3 reviews

    Great Product for senstive skin

    5 out of 5, reviewed on April 28, 2017

    Love it so much, my daughter have allergic skin and red rashes in her body, after she using Cetaphil Gentle Skin Cleanser it was effective and reduce her rashes as well. very recommended product.

    5
  202. Betty Liew
    263 reviews

    The Best product for acne & Sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Hate when you skin cover by acne? No worries as Cetaphil Gentle skin Cleanser able to get rid of my acne and gives a protection to my sensitive skin. Mild and light texture that suit to our skin. Does not tighten my skin after wash and it gives a refresh feeling.

    5
    1
  203. Avatar

    shl10063
    5 reviews

    Cetaphil Gentle skin cleanser

    2 out of 5, reviewed on December 5, 2016

    I have skin allergies whenever there is change of climate. I’ve tried using it and found out this product unsuitable for my use as it tends aggravate my skin condition. Skin feeling more drier and itchy after usage.won’t recommend it to kids as well.

    2
  204. Avatar

    zulaikha
    186 reviews

    Good for sensitive skin.

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2016

    When I have some skin allergic on soap @ foam, I use this cleanser. No foam. No fragrance. Just get clean by the creamy rich liquid. Skin feel so soft, clean after wash.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...