Carrie Junior Baby Hair & Body Wash
Carrie Junior Baby Hair & Body Wash

Carrie Junior Baby Hair & Body Wash

Product Details

Carrie Junior Baby Hair & Body Wash provides effective cleansing for both Hair and Body while keeping baby’s skin soft and healthy.

For gentle and effective cleansing of baby’s hair and entire body, Carrie Junior Baby Hair & Body Wash is enhanced with fruito-e. The natural combination of fruit extracts, fruito-e is rich in vitamins and nutrients to help nourish and moisturise baby’s delicate hair and skin. Use every day to keep baby’s hair and skin clean, soft and healthy.

Directions

Place the desired amount unto sponge or palm. Apply on wet hair and body. Rinse out thoroughly

  1. Rizuwanj27
    3 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    Sangat wangi dan tidak memedihkan mata langsung

    5
  2. Richmoney76996
    3 reviews

    Harum Semerbak

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    Anak saudara saya pakai sabun mandian Carrie Junior ini. Saya juga turut pakai bersama sabun ini sebab wangi dan segar selepas menggunakannya..

    5
  3. claudiafmg63
    3 reviews

    Number 1 Choice

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    My baby brother has been using this hair and body wash since he was a baby. The smell is just nice and not too strong. No wonder kids and adults love it so much. And guess what, I never knew that there were toys at the back of the bottle. What a surprise! My brother would only shower with this hair and body wash. It is really convenient (2 in 1-hair and body) and it wont hurt the eyes.

    5
  4. Yuan Qian Chong
    3 reviews

    Nice smell and convenience

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    Very good smell of this kind of hair or body shampoo. I really like this even I am not baby anymore haha, by the way, it is very convenience when using because I can straight wash hair anf body in one time!

    5
  5. Fang Ah
    1 reviews

    非常香哦

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    这个产品是我用过最后的baby body wash了!它的质地适合用与宝宝嫩滑的皮肤 没有害 只要挤出一点就很香 ,实在很棒!

    5
  6. Anslyna83
    3 reviews

    Carrie junior pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    Carrie junior ni memang saya sendiri pun guna sebab terlalu wangi dan ada bermacam macam produk dan semuanya terbukti memang terbaik untuk kanak kanak .

    Masa kecik pun mak saya pakaikan saya dan turun ke adik adik juga sampai lah ke anak pun . Sebab produk ni memang wangi , dan berkesan . Losyen memang melembutkan dan bau kalau pakai sabun dan shampoo memang bau tahan lama, losyen pun sama . Losyen boleh buat untuk elakkan dari ruam dekat celah celah peha . Tambah lagi kalau baby atau kanak kanak yang masih pakai pampers memang elok sangat pakai losyen carrie junior ni sebab memang berkesan .

    Sebab apa saya cakap semua tu sebab saya sendiri pun suka and pakai . Sabun mandi pun saya pakai , losyen , bedak . Kalau boleh semua saya nak pakai . And kalau beli pun mesti beli yang besar sebab akan cepat habis , sebab bukan budak je yang pakai mak budak pun pakai . Memang ramai yang pakai .

    5
  7. Hisyamuddin43
    3 reviews

    Set penjagaan bayi Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on December 5, 2018

    Produk ini amat bersesuaian untuk semua bayi bermula dari baru lahir hingga kanak 5 tahun. Wangian yg terhasil dari penggunaan produk ini mampu memberi impak yang selesa untuk kanak2. Alhamdulillah saya telah menggunakan produk ini kepada anak2 saya.

    5
  8. Jenama terbaik untuk anak anak

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2018

    Jenama carrie junior adalah pilihan nombor satu untuk keluarga kami. Bau yang wangi serta tidak memedihkan mata. Memang terbaik.

    5
  9. Jannah9735
    2 reviews

    Sabun mandi kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on December 4, 2018

    Sabun Mandi ini menjadi kegemaran saya semenjak 2 bulan yang lepas . Sesuai digunakan untuk semua golongan termasuk golongan dewasa . Wangian yang amat meyenangkan ini menarik perhatian saya dan kini menjadi kegemaran saya lalu wajib dibeli setiap bulan .

    5
  10. Mohd Shahril
    3 reviews

    Sangat perpuas hati

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Anak sedara Saya sangat gemar pakai sabun mandian ini. Katanya gajah akan keluar ketika dia Mandi. Lucu bila Saya dengar dia kata macam tu. Sabun Ni bau sangat wangi Dan selera bila digunakan orang dewasa pun boleh pakai sabun ini. Harga pun tak Mahal boleh beli di supermarket. Sekali beli 2 botol sebulan

    5
  11. Yingting08
    3 reviews

    超级香

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    一开始接触这个产品是因为舅舅有孩子了,小表弟不爱洗澡 可是当舅舅买了这个产品 小表弟竟然奇迹的不抗拒洗澡了!!之后就是我在舅舅家睡觉洗澡我都会用这款产品 这产品真的是香香的超级好闻

    5
  12. Shim Wan
    1 reviews

    great product

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    这物品实在是太好用了 用起来非常舒服 已经用了10年 真的非常好用 我的孩子也用了觉得非常好 真棒👍

    5
  13. Azrai76
    9 reviews

    Wangian kesukaan sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Jika keluarga kami membeli belah di tesco, anak kami akan menarik saya kebahagian mandian. “Papa papa,sabun mandi adik dah nak habis dah..adik nak 1 ni”..carrie junior grapeberry..maka dapatlah apa yang anak saya nak..

    5
  14. Shanice Hui Li
    3 reviews

    NICE

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    I love this!!Have used it before when I was still a kid and now that my little cousin is still using it,the smell is so great.

    5
  15. 琳 子
    3 reviews

    很好

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    有水果香很好闻,也很方便帮小孩洗澡,洗头的同时也可以洗身体,很推荐。还会再回购的。

    5
  16. Azrif Ahmad
    1 reviews

    Gosok dan bersih

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    Penggunaan sabun dan sampoo ini amat sesuai bagi bayi yang mempunyai kulit yang sensetif. Bersih dan harum selepas menggunakan produk ini. Sesuai juga untuk semua jenis kulit. Ibubapa tidak perlu risau akan kesan sampingan kepada produk ini. Harga yang berpatutan dan jimat untuk semua

    5
  17. Nasfu199929
    3 reviews

    Sabun mandian yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    Sabun mandian ini sangat bagus dan wangi bau nya.. Anak-anak saya menyukai sabun ini..

    5
    1
  18. Sheng Ah
    3 reviews

    适合小孩子使用

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    味道很香,宝宝很喜欢,而已价钱也不会贵,推荐给大家的宝宝使用

    5
  19. Hafish8603
    6 reviews

    Kualiti yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    Produk ini menjadi pilihan saya untuk mandian anak saya kerana produk ini sangat wangi dan anak saya sangat suka bila mandi. Selain itu, produk mandian ini melembutkan kulit dan sangat menyenangkan apabila digunakan.

    5
  20. HJ Heng
    3 reviews

    Nice body wash for baby

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    This body wash to great because can protect the baby body and the cartoon postel make many baby like them.Finally,but this shampoo also have the toys for baby playing.This is so useful to baby.

    5
  21. njbkml261124
    3 reviews

    safe to use by children

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    i google and found that carrie junior is safe for kids to use and immediately change to this product and still use it until now

    5
  22. Shahir562317
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Good, my baby love it

    4
    1
  23. Jy011147
    2 reviews

    好用沐浴露

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    超喜欢这款沐浴露,可供洗发和沐浴,强力推荐👍
    很温和,适合每位家庭成员使用,味道很好闻,每次沐浴完都会有一股清香,家人都爱

    5
  24. Chai Shu Wan
    3 reviews

    I love It

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Even not a kid already but I still love it. It is convenient as can use for hair and body . It smells good as well! Always cant wait to bath again everyday XD Highly recommended!

    5
  25. Nadarul94
    3 reviews

    So Good

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Sangat wangi wangian ini. First place, saya pun tak sure sangat untuk beli produk ni. Tapi selepas saya membuat kajian mengenai produk ni., rata rata rakyat Malaysia suka produk ini.. Dan saya lihat banyak kelebihan memakai produk ini berbanding produk produk yang lain.

    5
  26. Sangat wangi dan best

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Saya sendiri menggunakan sabun carrie junior ni sebab best dan sangat wangi. Kadang kadang kawan pun nak gunakan sabun carrie junior saya. Kulit saya pula agak sensetif jadi sabun mandi carrie junior ni sangat sesuai dengan kulit saya dan selamat digunakan untuk bayi. Recommended!!!!!

    5
  27. Zuranok6926
    15 reviews

    Shampoo wangi

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Shampoo mandian yang wangi serta banyak buih.bukan hanya untuk bayi tetapi sesuai digunakan untuk seisi keluarga.saya takkan tukar yang lain.mmmm

    4
  28. Mrymmohdisa46
    3 reviews

    Great buy!

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    After trying many options, this is the best shampoo for kids. The fragrance is too good and removes all the dirt and grease from the scalp. Highly recommended and worth buying!!

    5
  29. NAini23
    3 reviews

    Carrie junior buat si junior dlm rumah ni tak nak keluar dr bilik air😅

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Baunya sedap. Buih yang banyak. Jadi bila pump dua hingga tiga kali sudah mencukupi untuk saiz badan anak saya. Jimat lagi berbaloi. Harganya pun reasonable juga. Bau pun tahan lama walaupun kepala anak saya berpeluh-peluh selepas bermain seharian. Saya suka, anak lagilah suka. 😄

    5
  30. iceling12
    3 reviews

    Good choice

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    味道很香而且不会辣到小孩子眼睛很好用

    5
  31. Addadolphinda50
    3 reviews

    Orang besar pun suka pakai carrie junior ni😊

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Saya suka bau mandian ni. Bila mak saya beli untuk adik-adik saya, saya yang dah besar panjang ni pun akan pakai sama mandian ni🙊.
    Malah,saya juga suka beli mandian ni dalam package kecil tu, then simpan dalam beg, bila pergi mana-mana, saya akan gunakannya sebagai handwash😊. Suka sangat dengan baunya. Dan suka juga dengan package kecik tu,sebab boleh bawa kemana saja. Carrie junior terbaik.

    5
  32. Pilihan saya dan anak

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Selain anak saya juga memakai mandian dan shampoo dari brand Carrie Junior ini sebabnya kulit agak sensitive terhadap sabun lain , tapi tidak terlampau berkemampuan untuk beli mandian yang tuk dewasa jadinya sy pakai yang ini selain itu sy juga suka dengan wangiannya yang tahan lama ,

    5
  33. dillanidz03
    3 reviews

    Kids really love it

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    My kids really love the smell. Got many choices to choose too! The price is also reasonable.

    5
  34. AndraKaito59
    3 reviews

    Mandian Bayi Anda

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    anak saya kekal harum selepas mandi.. buih sabun juga banyak. Selama menggunakan produk ini, tiada alahan pada kulit dan rambut anak saya. Anak saya juga sangat sukakanya.

    5
  35. Afif68
    3 reviews

    Sabun yang terbaik untuk kanak-kanak

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Carrie junior mempunyai bau yang wangi dan selesa pada kanak membuatkan ia memjadi pilihan yang terbaik

    5
  36. Hazimnike67
    3 reviews

    Sabun Mandi Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Carrie Junior sabun mandian yang seusia untuk kulit kanan2 selain tak pedih mata baunya juga agak harum.. kulit juga menjadi lebih lembut. Memang terbaik. Anak2 dan anak sedara juga cukup suka mengunakannya. Malah orang dewasa seperti saya pun mengunakannya. Simpanan melalui botol seperti ini amat mudah untuk digunakan. Memang terbaik dan amat disyorkan kepada semua terutama kanak2 kecil.

    5
  37. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    Bau yang wangi

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Saya sangat suka dengan produk ini kerana anak saya kekal harum selepas mandi.. buih sabun juga banyak. Selama menggunakan produk ini, tiada alahan pada kulit dan rambut anak saya. Anak saya juga sangat sukakanya.

    5
  38. XINROU111294
    6 reviews

    Nice

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    It has nice smell and are very good to use. It suits children and adults skin. After using it, skin doesnt feel dry and are still very moisturize. Overall i am satisfied with this product.

    4
  39. Yati582854
    3 reviews

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash ialah pilihan saya bagi anak-anak saya. Dia juga akan diberikan segar dan wanginya.. Pilihan anda boleh mencari banyak kebaikan dan kelebihan. Carrie junior baby hair & body wash yang paling sesuai utk bayi guna.. Harga barang ni memang tak mahal sangat.

    5
  40. adroeen8858
    1 reviews

    Anak suka Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Selepas mencuba sabun Carrie Junior, anak nampak lebih gembira kerana tidak pedih apabila terkena mata dan baunya yang harum memang memikat hati.

    5
  41. Ashlimah72
    9 reviews

    Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Saya suka menggunakan produk ini kerana baunya yang harum dan lembut sesuai untuk kulit bayi. Bayi akan rasa lagi selesa dan tenang apabila disapukan carrie junior body wash ditubuhnya.memang harum dan segar selepas menggunakan carrie junior head and body wash.

    5
  42. Mohd Zaidi Sajimin
    1 reviews

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Produk ini sy gunakan sejak anak yg pertama hinggalah anak yg ke-5. Produk ini dapat melindungi rambut dan kulit anak sy dri penyakit. Selain berbaloi dgn hrganya, produk ini tidak memedihkan mata anak sy sekiranya terkena mata. Selain anak, sy juga kadang-kadang akan menggunakannya sekiranya syampu sy habis.

    5
  43. Qhairany Norhisham
    3 reviews

    Very satified

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Bought it for my niece . Smells good . Suit with his cute face! affordable too

    5
  44. huanyee12391
    7 reviews

    Baby love it

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    Ther are suptise at the back
    Baby love it very much

    4
  45. De Ipai
    3 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    我的宝宝非常喜欢用这一个产品的味道 而我也很喜欢这个味道 不像我之前我所用的产品 味道非常滴重 这味道非常棒 我会介绍给其他人认识 告知他们

    5
  46. Aminuddin Shariff
    3 reviews

    One of my childhood favourite

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    Carrie Junior has its own class when it comes to children and bath. The fresh and blossoming smell of Carrie Junior reminds me of my childhood, and I would not hesitate to bathe my future children with it.

    4
  47. Zamaaz40
    7 reviews

    Lembut kulit anakku

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Mandian ini sesuai sekali untuk baby,kulit tiada masalah n wangi sekali..

    4
  48. Azfalina13
    8 reviews

    Mandian kegemaran

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Carrier junior yang mengandungi susu soya dan susu lembu amat baik untuk kulit anak-anak saya. Anak-anak amat menggemari menggunakannya kerana ia wangi dan tidak memedihkan mata.

    5
  49. richqie100376
    6 reviews

    推荐给小朋友用

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    这个真的很不错,很香,很适合那种不喜欢洗澡的小朋友,因为这款有浓浓的水果味,用了后身上会有甜甜的味道

    5
  50. faisalbahari72
    8 reviews

    The best selection for my kids

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    With the reasonable price, I can give what the kids needed.
    The smell just perfectly suit my kids and they are not reluctant to use it.
    Ease bathing time for my kids

    5
  51. Roslindawati Ismail
    12 reviews

    Kekal wangi sepanjang hari

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Sabun dan syampu bayi yang mamberi haruman segar dan wangi sepanjang hari .

    4
  52. faridnurul888923
    4 reviews

    Bau yang harum....

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Sangat sesuai untuk kanak-kanak.dan disukai ramai.good product dan puas hati.

    5
  53. Ervi76914
    1 reviews

    Nice and save

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    The kids really love the smells

    5
  54. ibrahim
    3 reviews

    Sabun mandian disukai kanak kanak

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Produk ini sangat disukai kanak kanak kerana sabun mandian ini sangat wangi dan banyak mengeluarkan buih menyebabkan kanak kanak suka dan seronok bermain dengan buih buih. Sabun ini juga menjadi saranan para ibu bapa agar menggalakkan anak anak kecil yang sukar mandi untuk mandi dan bermain buih.

    5
  55. ChunHang Ng
    7 reviews

    special recipe

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Special formulated with soy milk protein & cow milk, it help moisture my daughter skin. Rich with fruito-e for cleansing my daughter hair and body for soft and delicate result. My daughter used this double milk daily and the smell is sooo good!

    4
  56. aena_rzai04
    2 reviews

    carrie junior hair & body wash double milk

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Special formulated with soy milk protein & cow milk, it help moisture my daughter skin. Rich with fruito-e for cleansing my daughter hair and body for soft and delicate result. My daughter used this double milk daily and the smell is sooo good! Thank you carrie junior!

    5
  57. Rahimi32
    3 reviews

    sabun mandian wangi

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Sabun mandian kanak- kanak carrie junior adalah sabun mandian yang amat digemari oleh kanak-kanak. Bau sabun mandian ini sangat wangi. Bau dari sabun ini dapat menarik kanak-kanak untuk mandi. sabun mandian ini juga mempunyai buih yang banyak,berbeza dengan sabun mandian kanak-kanak yang lain.

    5
  58. MoHd KupeNg
    3 reviews

    Pilihan setiap ibu

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Carrie junior adalah produk y terbaik untuk kanak2..dan ia adalah pilihan terbaik untuk setiap ibu..

    4
  59. Hwen61
    3 reviews

    不错哦

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    刚刚开始买时,没有马上用也不觉得很好,会买是因为看到我的朋友有买来用,所以就跟着一起买,给小孩用了之后才知道原来,它里面很香,而且也好用。

    4
  60. shahirahhani42
    6 reviews

    Good Smell

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    My lil brother love it so much

    5
  61. Xin Peii
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    I have use this product since I’m 2-3 years old until now I’m 15 . I love the smell of this product and the shampoo can make my hair straight and always smell good . The body shampoo also is good in using , it smooths my skin and I like it so much .

    5
  62. naz2108
    3 reviews

    Wangi dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Bau yang sangat wangi. Anak-anak suka mandian ini kerana mandian ini tidak melekit seperti sesetengah mandian kanak-kanak yang lain. Mandian yang cukup menyegarkan. Sangat berkualiti dan sangat memudahkan. Mandian ini juga datang dengan ‘packaging’ yang sangat menarik perhatian.

    5
  63. Gabby0139
    3 reviews

    Loyal brand

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    I love carry juniors because of its varieties choices. One of my favourite is 2 in 1 body wash and shampoo. My son loves it so much and it is an affordable products for toddlers. It is also chemical-free so it is safe for kids and adults too.

    5
  64. fatehah050437
    1 reviews

    Nice and Good

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    The smell very nice good. It made kids happy and and the kids enjoyed when taking bath.

    5
  65. fisha081072
    3 reviews

    Wangi & mudah

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Boleh digunakan sebagai mandian & shampoo untuk kanak kanak. Mempunyai pelbagai size yang memudahkan saya untuk memilih size kecil untuk dibawa bercuti. Bau yang sangat wangi dan kekal lama.

    5
  66. Putra6923
    1 reviews

    Carrie Junior Mesra Kanak - Kanak

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Produk gel mandian carrie junior ini sangat bersesuaian untuk digunakan pada kanak kanak kerana, gel mandian ini mempunyai wangian yang tahan lama, melembutkan kulit dan dapat membuatkan kanak kanak merasa keselesaan apabila menggunakannya

    4
  67. Firmankadir49
    2 reviews

    Wangi dan best

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Saya dan anak saya sangat menyukai mandian Carrie Junior ini sebabnya ada free gift mainan,sangat wangi bila pakai mandi tidak pedih pada mata masa mandi lembut pada kulit membuatkan anak saya suka dengan mandian Carrie Junior..😊

    5
  68. Amaniazhar05
    1 reviews

    Sangat Wangi

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Kami sekeluarga sangat mengemari mandian carrie junior kerana baunya sangat harum serta dapat menjadikan kulit lebih lembut. Bukan sahaja adik adik malah ibu bapa saya juga amat mengemari mandian ini. Wangiannya juga berkekalan lama setanding dengan mandian lain yang jauh lebih mahal. Harganya juga berpatutan.

    5
  69. ShahRull NizAm
    3 reviews

    Mandian anak yg terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    sabun yg sngt wangi,tidak melekat,bayak buih serta tidak pedih kena mata..kalau tak ada sabun ni mmg tak mandilah anak saya sorang tu…dia sukakan wangian carrie junior..dari sabun sampailah bedak semau carrie junior..hargannya berpatutan dgn kualiti brg..

    5
    1
  70. sunny68
    2 reviews

    Very good!

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    My kids r very like this bcuz they said they love the smell frm it haha sometime i also got use it

    5
  71. Azrul Azizan
    3 reviews

    Anak saya suka bau wangian serta mainan yang terdapat dalam botol

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Hari-hari wangi dalam bilik air sebab anak suka..

    5
  72. Wangi

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Anak suka sebab wangi 1 tandas bila mandi dan yang paling penting halal.

    5
  73. Checyea48
    4 reviews

    Bagus bah carrie junior

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Anak saya paling suka pakai sabun carrie junior sampai berkali kali nak mandi saja..baunya sangat wangi saya pun suka pakai..paling suka sekali dengan wangian carrie junior grapeberry wangiannya berpanjangan..anak suka bermain dengan buihnya..kami sekeluarga pakai mandian carrie junior

    5
  74. Wawa Hasan
    7 reviews

    wangi

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    my son memang suka carrie junior ni.. pantang jumpa mesti nak beli..saya biasa belikan yang bau chery tu..wangi betol..sweet jek,rasa nk makan pun ada..hehe.. yang penting menghapuskan kotoran dan bacteria.. harga terlajak mampu milik sangat.. bukan pengguna patot try.. jimat tau sebab dari kepala sampai kaki pakai 1 jek.hihi

    5
  75. Khairul Azwan
    3 reviews

    Carrie junior

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Produk ini sentiasa menjadi pilihan dan kegilaan anak-anak saya.baunya sentiasa wangi serta harum.jika shopping di pasaraya produk ini lah yang pertama sekali yang di cari anak saya.produk ini terbaik.

    5
  76. Lim Kiat
    3 reviews

    Family friendly products!

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    This shampoo had been used by all my siblings since we born until now! We really love to use it again and again without changing to other products! The quality had never changed since we started to use it!

    5
  77. Izaza47
    3 reviews

    Suit for attire family

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    My family are having very sensitive skin, need really special care. Carrie Junior is gentle to skin, help to keep it smooth and fair like baby skin. No harsh chemicals, and nice smell suitable for all to keep body fresh all day long. Really love it! Recommended 👍

    5
  78. Andrew92liau79
    16 reviews

    My favorite choice

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    This shampoo very nice for kid, can use as both body shampoo and hair shampoo. Rich in nutrition for kid skin, and undamaged to skin and hair. I use it long time for kid.

    5
  79. dhia19
    3 reviews

    wangi sangat baunya

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Shampoo yang sangat best diguna sebab bau yang wangi. Bukan sahaja bayi yang guna malahan orang dewasa juga gemar akannya. Bila memakainya terasa macam kembali pada zaman kanak-kanak yang tak mungkin dapat kembali.

    4
  80. Gulaboglitter58
    3 reviews

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash is a fragrant soap with it’s colourful cream and cute design bottle that have variety of flavors, because of that i choose carrie junior

    5
  81. Dianamehat08
    4 reviews

    Bau babyy

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Bau sedap, xde rasa melekit lepas pakai.. Sesuai utk budak n adult, harga pun xmahal sangat

    4
  82. HafizAisy63
    6 reviews

    wangi dan segar

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Mandian yang wangi bukan sahaja kanak kanak menyukainya malah saya juga menyukainya. 🙂

    5
  83. Katherine6956
    17 reviews

    Smells good and kids friendly

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    My kids really love to use Carrie Junior hair shampoo and body. Its smells so good and also kids friendly. My kids had use every day to keep baby’s hair and skin clean, soft and healthy.

    5
  84. Nurul Iezzati
    6 reviews

    My niece loves it so much

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    The smell is so nice .
    when using this carry junior , the skin is so smooth . With the good quality of carry junior , the price is so reasonable . If possible , i want to have all set of carry junior because it is so nice and good .

    5
  85. Liew Ley
    6 reviews

    smell good

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Children love the smell when ever taking bath. Even suitable for adults too. The whole family love it especially the cherry favourite.

    5
  86. Terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Mak saya suka belikan shampoo ni utk adik saya. Bau pun wangi. Bila pakai dekat kanak kanak tak pedih mata dan paling sesuai utk kanak kanak. Bukan itu sahaja, ada mainan jugak utk kanak kanak kalau beli pack besar

    5
  87. Izhan Rahimi
    6 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Ibu saya selalu belikan syampu ni kepada adik bongsu saya yang kecik tu…sebab bau dia wangi dan sesuai untuk kanak-kanak

    4
  88. Zara Nasruddin
    4 reviews

    KIDS FRIENDLY

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    love the scents, and its safe for kids as no tears and nice packaging, my kids love it,

    5
  89. Mastura Mast
    4 reviews

    WANGI & JIMAT, 2IN 1

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Haruman dia memang wangi.. Anak2 suka sangat dengan gel mandian ini sebab baunya.. Ia juga tidak memedihkan mata bila dijadikan sebagai shampu jadi mereka boleh shampu rambut sendiri tanpa di paksa.
    Ibunya lagi suka sebab ianya 2 dalam 1 boleh dijadikan mandian & shampu so jimat la duit ibu beli satu produk ja.

    5
  90. XiaoYing37
    3 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Great product and my kids love the smell so much! It also make the kids hair smooth and smell nice the whole day !

    5
  91. Ahmad Sharizal
    25 reviews

    CARRIE JUNIOR MANDIAN PILIHAN SAYA..

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Mandian Carrie Junior mandian no 1 pilihan saya..Ternyata Mandian Carrie Junior adalah mandian yang sangat hebat buat anak saya kerana ia nya sangat wangi dan tahan lama..Anak saya sentiasa bau wangi dan lembut setelah mandi..Saya syorkan pilihlah Carrie Junior..

    5
  92. KhairunisaAB20
    3 reviews

    Hari - hari wangi

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Anak suka dengan mandian carrie junior ni .. hari – hari kalau nk mandi mesti akan minta guna mandian ni… Bau sangat wangi dan tidak memedihkan mata.. sangat recomand kepada orang ramai…

    5
  93. Minyul53
    9 reviews

    Suka baunyaa

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Mandian carrie junior ni..bukan setakat budak2 jaa pakai…student mcm saya pon suka

    5
  94. Nita Ghazali
    4 reviews

    Keluarga Carrie junior

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Keluarga saya sangat suke menggunakan sabun Carrie Junior 😍😍
    Ia sangat wangi, tidak memedih Kan Mata, tidak berminyak Dan sangat best 👍👍👍

    5
  95. Nithiya Kalyani
    2 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Very effective

    5
  96. kally23
    6 reviews

    Soft & smooth

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    I likethe body wash, after using it my skin is soft & smooth. The smileis nice as well.

    5
  97. Saifulazam07
    3 reviews

    Memang terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Mandian ni memang terbaik.. bau sangat wangi dan kulit jadi lebih lembut lagi. Memang seduai untuk dipakai bukan sahaja kanak-kanak, orang dewasa pun tak berdosa untuk pakai.. terbaik dan sangat ekonomik

    5
  98. Iffendy74
    4 reviews

    Carrie junior

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Anak2 suka mandi menggunakan carrie junior ni.. Bdn ank2 pun wangi selalu

    5
  99. paansktotk13
    6 reviews

    mandian yang mewangikan

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    saya amat suka dengan produk ini kerana baunya yang wangi dan menyegarkan, dari saya kanak kanak lagi ibu saya menggunakan produk ini kepada saya dan sehingga sekarang masih lagi menggunakannya 😍

    5
    1
  100. razlan23
    3 reviews

    Pilihan isteri, saya & anak-anak

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Hanya produk ini yang selalu isteri suruh beli dari anak pertama sampai sekarang anak tiga. Bau harum, anak anak suka menggunakannya. Ibu bapa pun join sekali. Packaging yang comel dan convenient.

    5
  101. tilyyy23
    2 reviews

    Healthy choice for baby

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    it provides gentle yet effective cleansing for hair and scalp ! i must say that this brand offers various benefit for the baby !

    5
  102. Khafairy Skyputra
    3 reviews

    The best scented shower gel

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    My favourite shower gel for myself ( and my whole family ) The smell lasts & lingering around even after a few hours. The clear gel texture also a plus since it didn’t strip off my natural oils & make my skin dry. Groovy Grapeberry is the best scent among all the scents available. The only downside is the price is a little bit on the high side but fret not, you can always get a good bargain when there’s a promo at any drug store.

    5
  103. kmlfauzi02
    6 reviews

    Sabun dan syampu untuk anak-anak

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Tiga anak saya gunakan sabun ni, boleh diganakan sebagai sabun badan dan juga dijadikan sebagai syampu rambut. Masa anak saya kecil, saya gunakan sabun badan biasa tapi kulit anak saya akan jadi merah dan gatal-gatal. Tapi sejak saya bertukar kepada carrie junior ni, merah dan gatal-gatal tiada lagi. Sampai sekarang anak saya sudah berumur enam tahun malah adik-adiknya juga menggunakan sabun carrie junior ini.

    5
  104. Fadhil Abdullah
    5 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Product well know. Good quality. Easy to used. Good smell

    5
  105. Jia Ying80
    6 reviews

    Must buy

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Being an adult, baby products always fantasise me so I keep buying baby products for my personal use. This one from carport is an amazing gel like body wash which immediately made my skin soft and supple. Very light shampoo.. I like its smell

    5
  106. Nour73
    3 reviews

    Carrie junior

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2018

    For gentle and effective cleansing of baby’s hair and entire body, Carrie Junior Baby Hair & Body Wash is enhanced with fruito-e. The natural combination of fruit extracts, fruito-e is rich in vitamins and nutrients to help nourish and moisturise baby’s delicate hair and skin. Use every day to keep baby’s hair and skin clean, soft and healthy.

    4
  107. Akim Traveller
    2 reviews

    Kebaikan Carrie Junior Baby

    4 out of 5, reviewed on November 17, 2018

    Berbaju Harum dan menyegarkan.Sangat lembut dan Sesuai untuk Bayi.
    Kalau Anak dah Suka Ayahnya turut suka😁

    4
  108. Khairul SyakIr
    6 reviews

    Sungguh menakjubkan

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    Sabun ini memang sudah lama terkenal dikalangan ibu-ibu terutamanya. Hal ini disebabkan oleh kehebatan sabun ini yang mempunyai pelbagai keistimewaan sehingga dapat memikat majoriti para ibu untuk memilih produk ini untuk digunakan pada anak-anak mereka. Sabun ini sangatlah berbau wangi dan menyenangkan dan sangat menjaga kulit malah tidak memedihkan mata. Ini menjadikan produk ini sangat sesuai untuk digunakan pada semua peringkat umur. Saya yang dewasa pun masih memakai sabun ini.

    5
  109. Farah Yusof
    6 reviews

    Wangii sangat, pengguna tegar!

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    Dari kecik sampai ke besar pakai produk ni. Good product ! Wangi, tak pedih mata.. selamat digunakan utk baby hingga ke dewasa, so 1 family pakai, jimat!! bedak pun boleh ambik yg adik punya🤭

    5
  110. SyafiqUmk47
    2 reviews

    Carrie

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Sabun ni sangat bagus untuk kegunaan kanak kanak dan ia sangat mengharumkan badan. Saya suka dengan bau sabun ni

    5
  111. dindee8354
    1 reviews

    Good Product for Children Care

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    this product is daily used by my nieces and they are happy and they love to use it every time when they take shower

    5
  112. Raifaa2505
    3 reviews

    The best mandian ever

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Saya menggunakan produk ini untuk adik saya. Dia mempunyai kulit yang agak sensitif. Banyak produk yang telah saya gunakan untuk dia tapi hanya carrie junior sahaja yang betul2 sesuai untuknya. Dengan bauannya yang wangi dan gambar yang comel membuatkan adik lagi seronok sewaktu mandi. Terima kasih carrie junior!

    5
  113. Anep Goldigger
    3 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Johnson carie junior memang sesuai untuk kanak-kanak. Anak- anak saya sangat sukakan bau yang wangi dan menyegarkan dari sabun mandian ini

    5
  114. Syahril280417
    3 reviews

    Harum semerbak

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Mandian ini telah saya gunakan sejak anak saya masih kecil sehingga sekarang. Sangat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Kulit juga akan menjadi lebih lembut dan segar selepas menggunakan mandian ini. Secara keseluruhannya, saya memberi lima bintang untuk carrie junior!

    5
  115. Suhaila Zain
    1 reviews

    Kebaikkan carrie junior

    4 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Carrie junior ini sangat wangi,lembut pada kulit anak saya,dan anak saya sangat suka menggunakan sabun mandi ini.Saya telah menggunakan sabun mandi ini kepada anak saya hampir 5 tahun.

    4
  116. Khairil Ikhwan
    4 reviews

    Wangian yang hebat.

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Saya sangat suka dengan produk ini adalah kerana ianya mengeluarkan wangian yang bertahan lama

    5
  117. yhlim041895
    22 reviews

    Smell good

    4 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Never had the chance to try this when I was little. Probably because it was quite pricey back then. Had the opportunity to try recently, the fruity smell is really pleasant. But still, I think the price is kinda high.

    4
  118. AzieJamali06
    3 reviews

    Shower Happiness

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Set mandian Carrie Junior memang menjadi pilihan anak2. Setiap kali habis stok mesti beli. Sebab? Pastinya kerana set mandian Carrie Junior ada pelbagai pilihan wangian berasaskan buah-buahan. Lagi buat anak2 teruja kerana
    ada pula mainan comel yang tersorok di tempat misteri. Di mana ya? 🤔 Di belakang pelekat botol mandian. Sila cari..sila cari.😎
    Lagi best juga sebab Carrie Junior ada pek isian semula yang semestinya lagi menjimatkan.
    Kesimpulannya, waktu mandi anak2 kini lebih seronok dengan Carrie Junior.
    Anak happy, ibu happy 😘

    5
  119. Allecram28
    6 reviews

    Babies perfume!

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    The smell is very nice and my kids love its so much. The smell also long lasting until the next shower. You will love your kids smell when using this product. Best product ever. There is no chemical and also safe to use for our little one.

    5
  120. Naszeyda8638
    3 reviews

    Carrier Junior Shampoo.

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    My kids really love this shampoo and they really enjoy it bathing time. The shampoo very nice smell. The shampoo also came together with mini toys and kids very like it.

    5
  121. connienee30
    122 reviews

    Fun shower for kid!

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    My kid was so enjoying to take a bath with Carrie Junior Baby Hair & Body Wash.

    The design was so colourful and it has the animals that my kid loved. She learnt some animals name, fruit name, color through the bottle during her bath time.

    The lid of the bottle itself was easy to open and close, and there is no leakage although the bottle was fall down to the floor. The scent is so sweet, fruity and kind of feel “feeling so good”! She loved the scent and like to play around with the bubble, never get bored during the bath time!

    The cleanser is so mild and gentle to kid’s skin, make her skin so supple, smooth and moisturized in long hours. No tears when washing her hair and clean very well.

    Good product quality and good value to money, one bottle can used for 2 to 3 months. I stocked up another few bottles during 11.11 fest for more savings and so my little girl won’t run out of stock. She herself would request for a bath twin a day after using Carrier Junior Baby Hair & Body Wash.

    5
  122. Yon Norizan
    1 reviews

    Anak Suka Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Carrie Junior memang pilihan saya dari anak pertama lagi. Malahan saya juga membelikan mandian yang sama untuk dihantar ke pengasuh. Bauan dia membuatkan anak-anak tak mahu keluar dari bilik air. Wangi dan lembut pada kulit.

    5
    1
  123. Angel Ying
    6 reviews

    my daughter very like it

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    My baby have been using this product for 1 years already. Firstly is because of the attractive packaging that makes my girl eager to buy it. Secondly is because of the natural baby/kids smell that lasts long. Sometimes my daughter play along with the bubble in the bathtub and it is tears free too which makes her wanting more for her bathing time. Plus it moisturizes her skin and hair too. What more can I say? It’s the best bathing product for my kids. You all should try too.!!

    5
  124. yanacheku46
    3 reviews

    2 in 1 baby hair & body wash

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Saya sangat sukakan baby wash carrie junior kerana baunya sangat wangi dan segar. Anak juga sangat sukakan gambar kartun gajah yang membuatkan anak saya sangat teruja apabila masa untuk mandi. Harganya juga sangat berpatutan dan murah berbaloi dengan kualitinya. Ia sangat menjimatkan kerana dalam masa yang sama boleh digunakan juga sebagai syampu untuk anak .

    5
  125. Dea Dya
    4 reviews

    Carrie junior baby hair and body wash

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Saya sangat sukakan jenama carrie junior kerna ianya harum dan wangi bila dipakaikan oleh bayi..ia juga bukan sekadar wangi malah dua dalam satu..di gunakkan untuk shampo dan juga badan..carrie junior baby hair & body wash selesa di pakai sepanjang hari..

    5
  126. nadjwa51
    28 reviews

    our daughter loves this!

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    The smell of this is just nice. Our daughter loves to bathe with this as no tears and can be used both as body soap and shampoo. Parents also can use this. We would surely buy this product later for our daughter till she grows up a couple of years.

    5
  127. Nik Zulaikha Shah
    184 reviews

    Long lasting fragrance.

    4 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    I love the scent.
    Not too strong, just nice.
    The fragrance were so long lasting, not like others bodywash.

    4
  128. Puyol Lynn
    3 reviews

    Masa mandi yang amat menyeronokkan

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Anak sangat seronok bila tiba time mandi sebab dia sukakan bau-bauan dari carrie junior. Selain bau yang sangat WANGI, buih-buih darinya boleh menjadikan masa mandi lebih menarik dan mengeratkan lagi hubungan ibu dan ayah semasa anak mandi..

    5
  129. Fyzadani01
    23 reviews

    Anak2 menyukai Carrie Junior!!!!!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Masa mandi waktu paling digemari anak2 saya kerana mereka menyukai wangian cheeky cherry by Carrie Junior!!!
    Kulit menjadi semakin lembap dan rambut lembut setiap kali membelai rambut anak2.Kulit anak2 pun kekal bersih dan sihat.Sangat wangi dan menyegarkan pada setiap kali mandi.Sangat memelihara kulit dan melembutkan setiap helaian rambut anak2.Masa mandi menjadi lebih riang dan best untuk anak2.Sangat sesuai untuk anak2 dan we loves it!!!!!

    5
  130. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    Kami sangat mengemari mandian Carrie Junior Baby Hair and Body Wash yang wangi dan serasi dengan kulit anak anak kecil dan tidak memedihkan mata.Harga berpatutan dan gembira digunakan semasa mandi, Carrie junior ini selain memberi kesegaran sepanjang hari, ia juga membantu menjaga kulit. Botol nya yang berwarna warni dAN menarik amat memberi kesan kepada pemilihan mandian si kecil. Jadi, saya akan pastikan stok mandian Carrie Junior ini sentiasa ada di bilik air kami.Masa mandi terasa Indah,Terima Kasih #100comments.

    5
  131. nadya_isa52
    30 reviews

    Carrie Junior Wangian Hebat !

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    Anak saya tak sabar menunggu waktu mandinya kini. Wangian hebat dan bekas mandian carrie junior yang menarik betul-betul buat anak saya tertunggu-tunggu masa mandinya. Kini tiada lagi drama di bilik mandi ! 😂 Semuanya kerana carrie junior cherry yang hebat. Wangi dan kulit anak saya lembut sepanjang hari.

    5
  132. nani026208
    3 reviews

    The best!! What more can i say?

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    My baby have been using this product for 2 years already. Firstly is because of the attractive packaging that makes my girl eager to buy it. Secondly is because of the natural baby/kids smell that lasts long. Sometimes my daughter play along with the bubble in the bathtub and it is tears free too which makes her wanting more for her bathing time. Plus it moisturizes her skin and hair too. What more can I say? It’s the best bathing product for my kids. You all should try too.!!

    5
  133. Izuan78
    3 reviews

    Carrie caring

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Have a very nice smell. No tears . My children love it. They enjoy bathing using carrie junior. Feel very refresh.

    5
  134. AsyieQin RosKhiry
    6 reviews

    Mudah dan jimat

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Bau yang wangi dan disertakan mainan percuma memang memudah dan menjimatkan. Hanya perlu beli satu produk untuk 2 kegunaan.sangat jimat!

    5
  135. fizasaiful2275
    3 reviews

    Mandian yang harum

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Mandian carrie junior adalah mandian yang sgt wangi..kombinasi 2 dlm 1 iaitu utk rmbut dan badan memudahkan para ibu utk bawa ke mana shj..hanya dlm 1 botol boleh di gunakan untuk rambut dan badan..kedua-dua anak sy mmg menggunakan mandian carrie junior drpd bayi hingga skrg..

    5
  136. roseniah46
    3 reviews

    Sabun Mandian Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sabun mandian Carrie Junior sememangnya sabun mandian yang sangat sesuai untuk kanak-kanak. Kombinasi ‘Head to Toe’ melengkapkan mandian setiap hari. Bau wangi yang sedap dan tahan lama memang sangat menyegarkan. Anak-anak saya memang sangat suka menggunakan mandian Carrie Junior dan paling penting ia juga tidak memedihkan mata.

    5
  137. ainol9279
    3 reviews

    Bau yang sangat harum

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sabun ini adalah kegemaran anak2 saya ketika mandi. Baunya sangat harum sehingga lepas mandi masih bau pada badan anak2 saya. Sebagai ibu sy sangat menyukainya. Harga pun berpatutan dgn kualiti

    5
  138. nanati427
    3 reviews

    Wangi dan best!

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash sungguh wangi tetapi tekstur agak cair. Ibu rasa kurang cukup kalau sekali pump. Hehehehe. Dua atau tiga kali pump baru rasa cukup untuk si manja 2 tahun.

    4
  139. hidayahyusof85
    4 reviews

    Wangi dan tak pedih mata

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Anak-anak suka bermandi dengan sabun Carrie Junior kerana baunya lembut dan banyak buih. Ia juga menyenangkan kerana boleh digunakan sebagai syampu kepala. Hanya dengan sebotol Carrie Junior Baby Hair & Body Wash memudahkan ibu bapa untuk memilih sabun mandian dan syampu tanpa berfikir panjang. Terima kasih Carrie Junior Baby Hair & Body Wash!

    5
  140. Afct Huda
    6 reviews

    Mandian sesuai untuk kanak-kanak

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Produk ini menjadi kegemaran anak saya sewaktu mandi. Dengan mempunyai bau yang lembut dan wangi, ia juga menjadi shampoo pilihan kami sebagai ibu bapa. Tiada kerengsaan keatas kulit anak, malah amat sesuai untuk kanak-kanak.

    4
  141. Fiffymjrm71
    6 reviews

    Carrie junior 2in1

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Anak saya sangat suka sabun ini , lagi 1 ada mistery di belakang botol mandian…sabun ini sangat wangi dan tidak pedihkan mata anak..
    Sabun ini juga memberi kelembapan yang sangat lembut.i love it

    5
  142. Nuurul93
    5 reviews

    Kawan baik ank saya

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Sabun carrie junior sangat wangi , lembut , tidak memedihkan mata. Amat digemari oleh anak saya. Harga yang berpatutan kualiti yang hebat. Ada berbagai flavour. Ada yang lengkap bersekali baby wash dan hair wash . Sangat berpatutan dengan wang anda. Masa mandi ank pun akan jadi hebat. Anak akan mudah diajak untuk mandi. Sangat menyenangkan kerja saya sebagai ibu. Sangat rekomen

    5
  143. Ct Qayyimah
    4 reviews

    Mandian yang pelbagai bauan yang best

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Saya sangat suka menggunakan mandian Carrie junior ini Sebab bau dia best. Ada macam macam bauan tapi saya paling milk. Bau nya pun long lasting. So anak saya akan sentiasa bau wangi.

    5
  144. mandian wangi untuk sekecil anda

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    mandi ini menjadi pilihan sy dan isteri kerana bau wanginya tahan sampai ke petang jika sekecil kami mandi pada qaktu pagi. sangat berbaloi utk mandian sekecil anda..

    5
  145. Avianna41
    5 reviews

    Mandian bayi

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Saya memilih mandian ini kerana ia sangat wangi. Selepas anak mandi, wangian kekal pada badan.

    5
  146. Kasih Liza
    12 reviews

    Mandian Kesukaan Anak

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    Anak sangat sukakan shampoo carrier junior. Bau yang sangat wangi dan rambut menjadi lembut begitu juga dengan kulit si manja.

    5
  147. hamizah
    1 reviews

    Wangi & Lembut pada kulit.

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Sabun kanak-kanak yang sangat wangi, bauan tahan lama dan lembut pada kulit.

    5
  148. Azlina Lee
    3 reviews

    Ibu suka ! Anak harum dan segar sentiasa

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    I selalu tanya mak i masa i mula2 mengandungkan anak i yg sekarang ni masuk 9bulan . Ohh sekejap je masa berjalan kan . Ok back to the story , i tanya mak i , masa i dgn adik beradik lain baby2 lagi mak i suka pakaikan produk ape untuk mandian kami , mak saya cakap dia suka beli produk carrie junior ni , sebab wangi , selesa bila ank berbau segar mcm buah buahan . And for your information till now mak saya still beli this produk walaupun dah tak ada baby kecik . Heeee . Ok ni cerita i pulak . I pergi pasaraya time tu nak prepare barang keperluan baby sbb masa tu masa nak bersalin dah dekat . So i pergi kt shell produk mandian baby2 ni . I baca lebel satu2 and also cium bau satu2 . Bila tiba produk ni . Terus fall in love guys . Till now my baby use this carrie junior bath . I borong banyak time tu . Hahahaha . Seriously u guys patut try dan teruskan peggunaan produk carrie junior ni . Xmenyesallah kalau beli . I love it !!

    5
  149. 'Aisyah Abu Bakar
    2 reviews

    Great product! Highly recommended!

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    Saya suka mandikan anak saya dengan mandian Carrie Junior ni. Baunya yang sangat wangi, membuatkan rambut dan badan anak saya sentiasa berbau segar. Bau wangi pada rambut anak saya kekal sangat lama. Tidak seperti syampu bayi yang lain, baunya tidak kekal setelah anak berpeluh. Saya sangat recommend produk ini!

    5
  150. Norhasimah Harun
    3 reviews

    Carrie Junior Baby Hair and Body Wash Mengembirakan hati sang Puteri Alisya.

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Anak Perempuan saya sangat sukakan mandian ini kerana sangat wangi, dan menyegarkan serta paling penting melembutkan rambut anak saya. Tiada kusut lagi. Kini ia bak sang puteri.

    5
  151. Cecilia06
    7 reviews

    Best baby hair and body wash

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    My son loves it a lot. He and i are like the favour and it is good after the baby bath. My baby is so enjoy yhe bathing time. The best product ever.

    5
  152. Kasih Liza
    12 reviews

    Shampoo yang berbau wangi dan rambut menjadi lembut.

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Anak saya sangat suka kan shampoo dan body wash dari jenama carrier junior. Kulit menjadi lembut dan untuk dewasa juga samgat sesuai. Carrier Junior pilihan kami sekeluarga!

    5
  153. Farizah90
    3 reviews

    Pilihan anak saya

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Anak saya sangat menyukai mandian carrie junior.bau yang sangat wangi sesuai tuk kanak-kanak.memberikan kelembutan pada kulit.terima kasih carrie junior

    5
  154. Norlina Zaman
    7 reviews

    Carrie Baby Junior

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Bau yang wangi dan kekal lama.

    5
  155. Zozo87
    12 reviews

    Perfect choice

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    I have been using Carrie Junior Baby for my baby. She loves it . Firstly , it smell amazing. Very natural and fruity. The design of the itself is very attractive and colorful. It makes my baby loves to shower . This shower gel is rich of bubbles too and it can moisturize my kids’ skin. Lastly, the price is really reasonable. I can get it from most of the supermarkets, hypermarkets which very good offer and bargain ! Thank you for designing such an amazing product. Sometimes, the Carrie Junior also come with free gifts and mini package. Besides, we can get this product online as well with great bargain and most importantly, very convenience with the free delivery. Highly recommended !

    5
  156. ermyzaerien01
    19 reviews

    Sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    CARRIE JUNIOR Hair and Body Wash merupakan pembersihan 2in 1 untuk kedua-dua rambut dan badan sambil menjaga kulit bayi supaya kekal lembut dan sihat.sangat – sangat wangi dan meninggalkan kesan yang lama selepas mandi.anak-anak saya sangat menggemari mandian ini..

    5
  157. hanni47
    3 reviews

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash – Cheeky Cherry

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    ya ni memang terbaik la…sebab penggunaan kepada bayi tidak berminyak dan wangi tahan lama di badan baby dan menjimatkan beli 1 ajer seluruh badan bayi boleh digunakan

    5
  158. nabilah87
    5 reviews

    Wangi dan segar

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Bau sabun dan syampu carrie junior wangi dan segar. Bukan sahaja anak saya sendiri pun guna carrie junior. Selain itu baunya agak tahan lama pada badan. Kalau sabun lain lepas mandi trus xde bau dah.. yang ni berbeza. Memang best.

    5
  159. aziemohdnoor20
    6 reviews

    Harum dan melembutkan kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Ini review bukan tipu..tapi series sesiapa yang belum cuba takkan tahu..mandian carrie junior from head to toe dengan wangian berry nie sangat wangi.. bagi saya lah..hehehe..sebelum nie sya ada mencuba beberapa jenama..sehingga adik ipar tegur kenapa kepala baby bau macam lipas? ?.. jadi saya cuba carrie junior berry nie..serius rambut baby berbau harum dan lembut..ia juga tidak memedihkan mata baby..malah ada mainan percuma dibelakang pack..mainan sangat comel..tetapi baby saya masih kecil dalam usia 5 bulan masih belum boleh main..nanti tertelan plak susah saya dn bapaknya..

    5
  160. dygsauma05
    6 reviews

    Carrie Junior Body & Bath

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    The smell is very good and it did not irritates baby’s eyes. Economic to use because it is both baby hair and body shampoo.

    5
  161. angelying50
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    I love the light fruity cherry smell and it smell fresh. My baby loves the bubblebath without eyes irritation. The size and packaging of the product was easy to grip too. Not forget to mention that got a small toy for my boy to play with. Great.

    5
  162. Ayum8759
    3 reviews

    Wangian seharum bayi

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Shampoo ini mempunyai buih yang banyk dan wangi. Mata tidak berasa pedih jika terkena pada bahagia mata. Mudah diuruskan dan tidak melekit pada kulit baby. Juga di datangkan khas dalam bentuk refill bagi menjimatkan kos.

    4
  163. Amniza8273
    3 reviews

    Anak2 suka, jimat ibu bapa

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Pilihan anak2 samada di rumah atau di taska. Pilihan kami parents sebab lebih jimat dan mudah digunakan.. baunya wangi dan mudah dicuci.. bau wangi kekal lama. Anak2 teruja nak mandi sbb ade carries junior.

    5
  164. Suvinia56
    4 reviews

    Must have!

    4 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya berpuas hati menggunakan produk ini untuk anak saya. Tidak menghasilkan buih yang banyak tetapi cukup memberikan wangian yang harum dan kekal lama. Mudah di dapati di mana-mana kedai atau supermarket dengan harga yang sangat berpatutan. Apa yang lebih menarik produk ini tidak memedihkan mata dan sesuai untuk kulit anak saya yang sensetif.

    4
  165. sarahjuhari13
    6 reviews

    Not only the kids love it. I love it as well.

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Not only my kids love it..i totally love it as well. Its easier to bathe them. Just using one product that smell so delicious. N the smell last long. And i myself use it without my kids knowing. Hahahah.

    5
  166. Hanani Ismail
    3 reviews

    seminggu habis sebotol

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    anak2 saya mmg suka sangat mandi guna sabun ni diaorg kata wangi.. sy pon lagilah suka 2 in 1 mudah kerja mandikan ank2 dari hujung rambut smpai hujung kaki, kalau biarkn ank2 mandi sendiri semggu habis satu botol..

    5
  167. Zarith81
    6 reviews

    Gentle Savior!

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    My son really love it that he ask for bath regularly. He love playing with the bubble and the smell itself comfort him. The character on the bottle is enough to have him creating stories and talk like he knew them!

    5
  168. Hasheida Hussain
    6 reviews

    Carrie junior hair & body wash

    4 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    Anak lelaki saya berumur 4tahun,sejak saya menggunakan carrie junior hair & body wash,dia sangat sukakan waktu mandinya.dia suka penuhkan buih sabun dalam tub mandi dan bermain sewaktu mandi.baunya wangi dan bertahan lama.
    Cuma satu yang saya cadangkan,agar carrie junior ada mengeluarkan sabun yang berbau wangian bunga selepas ini.

    4
  169. Eina87
    3 reviews

    More bubble more fun

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Not only my kids used this shamppo but the mother n father use it to. The smell so sweet n many bubble like my daughter said

    4
  170. Jasminecsy31
    3 reviews

    Smell good

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Carrier junior is very good to
    My baby skin and smell super nice

    5
  171. Siti Rahman
    3 reviews

    wangi dan mudah

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Saya suka beli carrie junior ini kerana baunya yang harum. Dengan carrie junior ini ianya sangat mudah kerana saya tidak perlu membeli shampoo lagi. Anak juga menyukainya kerana selalu terdapat mainan di bhgn belakang botol..Ia bukan sahaja pilihan saya sendiri ttp juga menjadi pilihan anak untuk mandiannya

    5
  172. Noor Azhar
    72 reviews

    Carrie Junior Baby Hair & Body Wash Joyful Raspberry

    5 out of 5, reviewed on January 30, 2018

    My kids love Carrie Junior Baby Hair & Body Wash Joyful Raspberry❤. Rich with bubbles, free toys and great smells of natural fruit extracts are reasons that excites my kids as they can enjoy their fun bath time, and a way to bond with my kids to make them happy?.

    5
  173. Wui Kathy
    7 reviews

    Bubblebath

    5 out of 5, reviewed on January 25, 2018

    I love the light fruity cherry smell and it smell fresh. My baby loves the bubblebath without eyes irritation. The size and packaging of the product was easy to grip too. Not forget to mention that got a small toy for my boy to play with. Great.

    5
    1
  174. Diana Norzira
    3 reviews

    Bau yang menyegarkan semestinya Carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2018

    Carrie junior memberikan keharuman yang berpanjangan pada anak-anak saya.Ia juga dapat melembapkan kulit serta memberikan kesegaran yang diperlukan untuk anak saya sepanjang hari.Dengan carrie junior,kita dapat menjimatkan wang dan masa kerana adanya set baby hair & body wash.Anak suka,ibu gembira??

    5
  175. Permata Hati
    3 reviews

    Carrie junior pilihan no1 saya

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Saya memilih carrie junior kerana bauan yang harum dan banyak buih..lagipun dah 2in1..body wash & body hair..carrie junior juga semulajadi estrak buah-buahan juga kaya dengan vitamin dan nutrien bagi membelai rambut dan kulit bayi..

    5
  176. Eija Hamdan
    5 reviews

    Sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Anak sy sgt sukakan nya

    5
  177. Hidayah Mahat
    5 reviews

    Pilihan utama untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Gel mandian yang sering menjadi pilihan anak saya. Anak saya amat suka akan baunye.

    5
  178. suechin3465
    4 reviews

    Kids and Mummy favorite

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    My kids like to use , can use for body n hair , one botol use whole body ?

    5
  179. Ya Shi Li NO
    1 reviews

    Carrie junior awesome

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Anak sy umur 3 tahun suka kan baunya, Wangi dan lembut setelah digunakan.
    Pilihan terbaik untuk ibu- Ibu di luar sana.

    5
  180. Xiao Long
    190 reviews

    All in one

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    Design: Cute little bottle and kid love to grab it during bath time.

    Product quality: Worried to mix shampoo or body wash. This is good to go. Tried this product works really well as a single cleaner. Can use on both head and body. No irritation or allergy, skins were soft and moisture after using. Smell good too. Hassle free as we need only 1 bottle for a wash.

    5
  181. Nur Arina
    812 reviews

    Wangi dan terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    anak saya sangat sukakan mandian 2 in 1 ini. wangi dan berbuih dengan banyak. juga tidak menyebabkan pedih mata apabila terkena pada mata anak. Ianya juga sangat sesuai digunakan pada bayi dan saya menggalakkan ibu-ibu sentiasa menggunakannya bagi mengekalkan bauan pada badan anak

    5
  182. NurulDeng08
    470 reviews

    Haruman buah ceri yg wangi

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Mandian kesukaan ank saya,mandian carrie junior ni mmg sgt pekat dan banyak berbuih.Baunya sangat wangi,haruman buah ceri yg melekat pada badan utk waktu yg lama.Mandian ni juga membersihkan tanpa mnghilangkan kelembapan kulit,kulit terasa lembut selepas mnggunakannya.Yang paling penting,ia selamat digunakan kerana tidak merengsakan mata ank.Masa mandi mmg merupakan waktu bermain,ank suka bermain buihnya yg bnyak.Mmg berbaloi dibeli,boleh digunakan sbgai shampu & mandian badan,harganya pun berpatutan.

    5
  183. MimieHMZ21
    3 reviews

    Fall in love

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    I like the smell so much..my baby really enjoy the bathing time..Moreover,the texture is very soft and friendly to the skin. The packaging also grab my attention to buy it..

    5
  184. cpyn18
    235 reviews

    Smell good. My kids love it

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    My kids love to shower with Carrie Junior Baby Hair & Body Wash as its scent is nice. They like to smell their hands after shower and tell me the scent is so nice. This shower gel is rich of bubbles too and it can moisturize my kids’ skin. I feel their skin is soft and gentle after they shower with it. It can be found in most of the pharmacies and hypermarkets.

    4
  185. Aikoaiko25
    1053 reviews

    i Love the scent it leaves my daughter's hair healthy and soft.

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    My niece and my baby also uses this product and i absolutely love it. the smell is amazing ! i Love the scent it leaves my daughter’s hair healthy and soft.

    4
  186. ctiey94
    134 reviews

    anak-anak sangat sukakannya

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    baunya sangat wangi dan berbuih. anak saya sangat suka mandi menggunakan carrie junior baby hair and body wash kerana mempunyai banyak buih.Saya memilih carrie junior baby hair and body wash kerana saya tidak perlu pening memikirkan shampu untuk rambut kerana boleh digunakan untuk badan dan rambut. ia juga tidak menyebabkan mata anak pedih apabila terkenanya. wangiannya juga tahan lama walaupun anak saya berpeluh.

    5
  187. jazlan59
    144 reviews

    Wangi dan segar

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Saya dan isteri suka mandikan anak menggunakan carrie junior ni kerana baunya sangat wangi dan berbuih banyak.Anak suka main-main dengan buih itu. Memang bau wangi dan tak pedihkan mata anak. Jadi anak tak menangis ketika mandi kerana kepedihan mata.
    Botol juga senang digunakan dan penutup lekat bersama,tak risau tumpah dan penutup hilang ketika mandi.
    Terbaik bohh!!!

    5
  188. leekahseng12
    323 reviews

    Nice smell

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    I love to bath my baby with Carrie Junior shampoo. This baby hair body wash come with a rich bubbles formula, my son love to play with these bubbles when he is bathing. After bath my baby smell so nice, I really like this product.

    4
  189. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Anak-anak sukakannya

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Anak-anak saya sangat sukakan carrie junior baby hair and body wash ini sebab baunya yang wangi. Biasanya saya beli sebotol besar cuma akan bertahan kurang dar sebulan sebab anak-anak seramai 3 orang suka bermain dengan buih dan wangiannya.

    5
  190. Shaa26
    10 reviews

    SUKAKAN HARUMANNYA

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Saya menggunakan carrie junior baby hair &body wash sejak bayi lahir lagi..dan amat menggemari baunya yang wangi yang membuatkan saya lagi gemar mencium bayi saya.kini dan selamanya saya tidak memilih yang lain selain produk carrie junior baby hair &body wash

    5
  191. Mudah dan wangi

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Pilihan untuk anak sejak kecil, botol yang menarik dan meninggalkan bau yang sangat menyenangkan selepas setiap kali mandian

    4
    1
  192. Ijah Mizah
    11 reviews

    Pilihan turun temurun.

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Bau wangi. Senang kerana khas untuk semua rambut dan badan. tidak pedihkan mata anak anda dan lembut pada kulit. Paling suka anda mainan misteri dibelakang botol mandi.

    5
  193. elianimaisarah51
    42 reviews

    Anak suka wangian carrie Junior

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    Ank saya suka dengan sabun carrie junior sebab ia wangi dan segar.. paling yang anak saya suka bila ada mainan percuma dibelakang botol.

    5
  194. sallyinlee93
    1006 reviews

    送玩具

    3 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    原来这baby shampoo有玩具藏在瓶身里!价钱实惠!
    宝宝又可以有玩具玩,蛮特别的!

    3
  195. Jauhar Nadia
    2 reviews

    worth to buy

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    saya suka bau carrie junior, bau buahan yg sedap pada badan baby. bau yg lekat pada badan baby dan tidak memmedihkan mata baby, suami pon suka bau buahan carrie junior.

    5
  196. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017
    5
  197. Azneeza Anne Osment
    36 reviews

    Mandian pilihan kanak-kanak

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Adik-adik saya amat menggemari mandian Carrie junior ini..selain memberi kesegaran sepanjang hari, ia juga membantu menjaga kulit. Botol nya yang berwarna menarik amat memberi kesan kepada pemilihan mandian si kecil. Jadi, saya akan pastikan stok mandian Carrie Junior ini sentiasa ada di bilik air kami.

    4
  198. PRINCESS NURUL
    80 reviews

    carrie junior

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    saya suka mandikan anak saya dengan sabun mandian carrie junior. memberi wangian berpanjangan serta anak suka bermain buih ketika mereka mandi.. bagi mereka mandi tu amat mnyeronokkan.

    4
  199. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017
    5
  200. sitirohaida67
    44 reviews

    Mandian Hebat

    5 out of 5, reviewed on March 29, 2017

    anak saya sukakan mandian ni.Bukan sahaja ia melindungi kulit si manja,tetapi juga memberikan wangian yang berpanjangan

    5
  201. Shaneeya Mos
    42 reviews

    Smell good no tears

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    This kid shampoo very nice smell….my kids love it so much…enjoy they bathing time as no tears..best product ever..can be used for entire family.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...