Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10

Product Details

Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 offers advanced fairness and moisturisation with micro-droplets of Vaseline Jelly. This product helps repair skin damage caused by harsh UV rays to reveal fairer, healthier-looking and more radiant skin. Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 moisturises and lightens skin to improve overall fairness and protects against future damage.

It has 10 benefits for the skin:

  • Reduces fine lines
  • Leaves skin smooth and tight
  • Lightens skin
  • Moisturizes and nourishes the skin
  • Keeps skin supple
  • Boosts radiance
  • Restores uneven skin tone
  • Reduces dark spots
  • Protects against UVA & UVB
  • Absorbs fast for a non-greasy feel

Usage instructions: 

Take a small amount of the lotion and apply on the skin thoroughly. Best for uneven tone, dull skin as well as dry skin as it is fast absorbing and non-greasy.

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Instantly fair in one tone

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Yes the effect is obvious especially for dark skin based like me. I often apply it after a layer of application of sunblocks for body. I added it as another layer and it makes my skin fairer. I really love vaselline as it give my skin smooth and subtle leaving no oily or sticky feel to the skin.

    5
  2. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    Fairer skin starts with vaseline

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    I used it since my high school. And my mate was surprised when she saw my skin was fairer than hers. It was an amazing results but it takes longer time to be effective. The price was cheap or average compared to other brands

    5
  3. Ee En
    3 reviews

    不错哦

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    我很喜欢这款,到目前为止我还是用着,味道香香的,而且擦了快速吸收,不会让皮肤感觉油油腻腻的,隔了一段时间,还是一样让我保持稳定的香味

    5
  4. Avatar

    Yingting08
    3 reviews

    便宜好用

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    擦了后不会有油腻的感觉,味道也不会很刺鼻,睡前都会用他,现在还是用着这个牌子

    5
  5. Avatar

    Nature9517
    3 reviews

    Budget body lotion

    2 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    The price quite fair as compared to its volume and branding, but i do not like it much as the lotion is too sticky for me. I do not feel like using it, especially in tropical country like malaysia. If you are in air-conditioned space, it won\’t be that sticky.

    2
  6. Mastura Nordin
    4 reviews

    Bagus untuk kulit

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Produk ini sangat membantu untuk memperbaiki kulit kering dan kusam. Ia juga,melindungi kulit kita dari sinaran matahari yang sememang boleh merosakkan kulit kita. Sangat rekemen kepada pengguna yang ingin menjaga kulit .

    5
  7. Sangat lembut untuk kulit

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    Lotion yang saya gunakan setiap hari sebab kulit sangat kering. Tapi lepas menggunakan lotion ni, kulit dah tak kering dan merekah. Sesuai untuk hilangkan kuliy menggelupas akibat sunburn dan sangat lembut untuk kulit. Recommended!!!!

    5
  8. Avatar

    Fae09
    4 reviews

    Good for skin

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Losyen vaseline sangtlah membantu bagi orang berkulit macam saya yang cepat kering. I like the texture it’s doesn’t sticky and the smell really nice I love it so muchhhh. I never change to another losyen. My friend who recommended me to this losyen because she look my skin really dryyyy. Selepas pakai losyen vaseline kulit saya jadi sangatlah lembut and lembap tak kering macam dulu. Saya sangatlah recommend this losyen for someone yang kulit dia kering, tak rugi kalau mencuba bukan sahaja untuk lembap kulit malah melindungi kulit daripada terdedah sinaran matahari .

    5
  9. Avatar

    Nurussofwah13
    3 reviews

    Lotion yang wangi

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    This lotion really helping my skin getting more smooth and moisture. Bau Lotion ini sangat wangi dan ada bau rose. Harum betul. Tekstur pun halus. Mudah serap dan cepat je serap dalam kulit, tak perlu nak tunggu lama untuk dia serap. Selepas gunakan lotion ini, kulit saya yang kering sudah kembali cantik dan moisture. Parut pun semakin berkurangan.

    5
  10. Avatar

    yuhyen82
    9 reviews

    Above average

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    This product should be good and useful for dry skin, but it’s actually doesn’t work for me.

    4
  11. Avatar

    richqie100376
    6 reviews

    普通而已

    3 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    我用过这款身体乳,其实很普通而已,感觉没什么效果,如果真要美白保湿什么的,推荐用Nivea会比较有效果

    3
  12. Avatar

    Rahimi32
    3 reviews

    losyen badan pilihan ramai

    3 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    losyen badan vaseline mempunyai banyak manfaat untuk badan. antara manfaat yg kita dapat apabila guna losyen ini ialah kedutan kulit kita dapat dikurangkan.seterusnya, losyen ini dapat melindungi kulit daripada sinaran uv yg memberi kesan buruk.

    3
  13. Li Ping
    9 reviews

    Nice!

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Bought this randomly and without any expectation. However when I started to use it I fall in love with this product and use it daily before go to work or go out. It keeps my skin smooth and feel refreshing. No oily at all. Love it

    4
  14. Avatar

    Jabson19
    7 reviews

    Great product to have

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    A great product to have. Everyone should have it in their home. Keeps the skin soft and clean. Never use any other products than this product. Always my first choice. Thank you for such a great product.

    5
  15. Violet Teh
    3 reviews

    很好用的产品

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    这个牌子的lotion 都很好用,用过后有认皮肤顺滑,不干燥,是大家值得信任的产品

    5
  16. Avatar

    Andrew92liau79
    16 reviews

    Best Skin Protection

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    I like this lotion very much, I use it everyday, it help to protect my skin from uv and make my skin smooth and white.
    Nothing can’t be do as you try it ,you will how amazing that is.

    5
  17. Fazlin Hashim
    3 reviews

    pelindung kulit terbaik

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    sangat selesa dan amat sesuai kepada semua yang mementingkan penjagaan kulit. tidak melekit dan sangat selesa. turut melindungi kulit dari sinaran matahari

    4
  18. Avatar

    shuhadaaziz2295
    1 reviews

    KULIT CERAH BERSERI

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Tidak melekit, menjadikan kulit semakin cerah, lembut dan berseri. Serta melindungi kulit dari sinaran UV.

    5
  19. Avatar

    Iyda13
    3 reviews

    My skin vitamin

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2018

    This is the best lotion i ever tried. It works! I have dry skin and dull. After try this i can feel it moisturize and whitening my skin. However it is bit pricy.

    4
  20. Rilyne Qi
    3 reviews

    美白保湿

    0 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    好用,有美白功效,保湿效果也棒棒的,买了几次,真的真的给个赞,皮肤也没那么黑了,价钱又便宜

    0
  21. Avatar

    Elephant42
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    My skin become fair and more moisturized after using it for a while. This product helps to repair my skin damage caused by harsh UV rays to reveal fairer, healthier-looking and more radiant skin.

    5
  22. Nurul Iezzati
    6 reviews

    100% LOVE IT

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    It has a texture that when apply to our skin , it became so soft and smooth . i have a sensitive skin , but using this vaseline make me so happy as i can help my skin not dry as usual . not like other product when i apply it , my skin feel so tight and itchy .

    5
  23. Avatar

    maizatul_atika37
    6 reviews

    worth it

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    i almost finish my first bottle of this lotion already,the previous one i use the green one. overall this lotion make my skin moisture and fair since i really can feel it when applying this lotion to my skin. the smell is so good and calming me. i can see the different of my skin condition as i apply this lotion everyday after taking bath and before going to sleep. so i really recommend this vaseline healthy white body lotion.

    5
  24. Avatar

    zuraidahb07
    3 reviews

    tidak melekit dan harum

    4 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    cepat serap dan wangi

    4
  25. Avatar

    Enimsay8748
    9 reviews

    It's really work!

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    This lotion works on my skin. It tooks me a month to see the difference. Yes it takes longer for the result but hey, why change to others when there is something works for you everytime.

    5
  26. Mimie Mhd
    3 reviews

    suits for dry skin

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    I’ve been using this lotion for 5 years already as i’m having a really dry skin. This lotion helps my skin better, smooth and nourishes the skin. Dry skin? say no more! Its not only great but it is perfect as it combines to protect your skin agains UVA & UVB. its absorbs fast & doe not leave your skin oily at all.

    5
  27. Sya Zana
    6 reviews

    Kulit tak kering dan kusam

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Lotion ni sesuai sangat untuk kulit kering seperti saya, baunya yang wangi membuatkan rasa nak pakai tanpa henti!

    5
  28. Avatar

    Nuramira27
    7 reviews

    Lotion yang sangat bagus untuk kulit kering

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Lotion vaseline ni sangat sesuai dengan kulit saya yang kering dan sensitif. Ia melembutkan dan melembapkan kulit saya. Lotion ni juga cepat meresap ke dalam kulit so bila pakai tidak akan merasa melekit macam lotion jenama lain. Sangat recommended bagi yang berkulit kering. Baunya pun sangat wangi dengan harga yang mampu milik.

    5
  29. Intan Zulkeply
    3 reviews

    Losyen yang terbaik untuk kulit kering dan kusam

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Losyen vaseline ini amat berkesan pada kulit saya yang kering dan kusam. Losyen ini membuatkan kulit saya lebih cerah dan tidak kusam. Kulit saya tidak lagi kering dan kelihatan lembab. Losyen ini juga tidak melekit apabila digunakan.

    5
  30. Avatar

    ninapaiz65
    3 reviews

    Does its job

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    My hands are lightly tanned due to my skin being exposed to the sun while driving. The lotion helps improve to even my skintone and also makes my hands soft and smooth. Already on my 3rd bottle with the product. Really love it!

    5
  31. Avatar

    Ajibpantherz63
    3 reviews

    Melembutkan dan mencerahkan

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Krim yang sangat memuaskan hati. Dengan harga yang berbaloi, kulit lebih lembut setelah menggunakannya secara berterusan. Hasil pencerahan dapat dilihat dlm tempoh seminggu menggunakannya.

    5
  32. Avatar

    sofea9084
    3 reviews

    love hate relationship

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    consistency dia agak thick tapi masa apply sangat smooth and bau dia light light gitu je very nice nak cakap pasal lightening tu i tak sure sangat sebab kulit i memang dah cerah cuma dia agak melekit tak betul betul meresap walaupun dah urut banyak kali.

    4
  33. Avatar

    zoeii36
    3 reviews

    Non sticky, easily absorbed into skin, strong smell

    3 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Despite the strong artificial smell of the lotion, I like that the lotion is non-sticky and easily absorbed into the skin. I would recommend it if you don’t mind the smell because it’s a good value lotion that does it’s job!

    3
  34. Avatar

    jennifer592925
    3 reviews

    必买!!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    我非常推荐这款身体乳液,这牌子相信大家也不陌生,会推荐这款乳液的原因其实很多,我个人很喜欢它的味道加上它不黏腻,对于皮肤干燥的人非常适合也非常呵护你的肌肤,重点是这款乳液价格不贵对还是学生的你也不是负担哦?

    5
  35. Avatar

    Joycelaw051226
    3 reviews

    For Long time moisture

    4 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    I like the vaseline lotion, my top choice of body lotion. It smells good at the same time moisturises, and i like the uv type, some lotion will very oilly, but vaseline lotion is didn’t feelling too mush oilly and very soft for my skin

    4
  36. Avatar

    Serineeda63
    3 reviews

    Magic

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    The lotion did what it says. My skin feels good, fairer and it realy moisturize my skin. Besides it absorb fast too. I love this lotion so much

    5
  37. Avatar

    Sitiaisyah1274
    2 reviews

    Wangi dan sangat lembut

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Losyen yang sangat lembut wngi serta tidak melekit sesuai untuk semua orang harga yang murah serta berbaloi

    5
  38. Avatar

    SarahD54
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    My favourite product for everything. The lotion is not sticky, dries well and smells nice. Not sure about the whitening part, but it sure helps to keep my skin moist (I have dry skin).

    5
  39. Wei Ning
    3 reviews

    Vaseline intensive care deep restore

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    皮肤干燥适合,快速见效,涂在皮肤不会油腻,皮肤吸收快。最重要价格不贵。

    4
  40. Wei Ning
    3 reviews

    Vaseline Healthy White spf24

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    价钱大众化,能修复干燥皮肤,让肤色看起来更健康。还有UVA &UVB防紫外线 。有着修复和保护肌肤的功能。

    4
    1
  41. Ashley Lau96
    3 reviews

    Recommended brand of lotion!

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    I been used this brand for years and it seems my skin getting brighter thanks to Vaseline!

    5
  42. Caniece Chin
    3 reviews

    Can repair dry skin and the smell is really nice

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    I like to use Vaseline everyday as the smell is really nice and it can repair my dry skin!!! But I feel a bit sticky when I’m having my outdoor activities and sweat.

    4
  43. Xiao Fong Chang
    3 reviews

    功能很多

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    价钱很实惠,一大罐才十多令吉而已,对我负担得起。重点,除了可以美白,它的香味也不错,质地也很好,不会刺激我的敏感皮肤。而且还有推出小瓶罐,方便我放进包包携带出门。

    5
  44. Avatar

    sal8252838
    3 reviews

    Melembap kulit

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    saya selalu membawa losyen ini ke mana sahaja dan saya suka baunya yang lembut dan teksturnya yang melembapkan. Ia tidak terlalu berminyak dan sesuai untuk kulit saya.

    5
  45. Yuki Tan
    3 reviews

    Vaseline healthy white SPF 24

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    本身皮肤比较干燥,就尝试了这个牌子,涂了皮肤没有再这么干燥,有很大的改善,而且还有防晒功效,皮肤还越来越白皙~

    4
  46. Avatar

    ElJay30
    4 reviews

    It Does Wonder To My Skin

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    I highly recommended Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 to everyone that have un even skin tone problem. It does wonder to my skin, it soften and smoothes my skin. I love it and i am sure everyone will love it too.

    5
  47. Avatar

    Natashaleeann14
    25 reviews

    Value for money

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Very affordable and it does its job. Ideal for colder climates due to thick nature of the lotion

    4
  48. Avatar

    Sueadah03
    6 reviews

    Melembutkan tangan

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Saya melindungi kulit saya daripada sinaran uv… Sangat berkesan bagi memutihkan dan melembutkan tangan saya.. Selepas memakainya kulit saya tidak beeminyak seperti memakai lotion lain. Bauan nya juga sangat wangi.

    5
  49. Avatar

    EllennRenn83
    3 reviews

    Losyen Pilihan

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Selalu pakai losyen ini sebab harum, ada perlindungan spf dan buat kulit jadi lembut. Setiap kali beli losyen , mesti cari Vaseline ni. Thorrrbaek!

    5
  50. Avatar

    Nursyafiqa62
    3 reviews

    Kulit rasa segar dan sihat

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    This the most type of vaseline lotion body yang saya suka. Sebab bila pakai my skin rasa lembut dan licin. And can make my tone sekata .

    5
  51. Teoh Carrot
    3 reviews

    滋润绝佳和透彻亮白

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    效果非常好,有效滋润及修复肌肤,使用后皮肤更有光泽且不油腻,肌肤瞬间亮白,高SPF能防止UVA和UVB紫外线,保湿功效也是一流的。

    5
  52. Aziz Ridzwan
    3 reviews

    Brighter my skin.

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Vaseline Perfect 10 lotion is an absolute prefect product for my skin, I’ve been using for a long time, fyi, this lotion smells so good, and it’s even get my skin brighter, it clean all the dirty from the sunburn, also a great relaxing lotion for my bedtime. love it.

    5
  53. Avatar

    Abibah69
    3 reviews

    Vaseline body lotion

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Produk ini bagus untuk mengekalkan kelembapan kulit dari terkena sinaran matahari..vaseline ini juga bagus digunakan sebab ia tidak melekit dan berminyak..disamping itu bau vaseline ini juga wangi dan kulit juga akan menjadi lembut

    5
  54. Avatar

    SalihahGhani51
    14 reviews

    Menyekalkan kesegaran kulit

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Bagus losyen vaselin ni. Dia mengekalkan kelembapan kulit dan membuat kulit segar.

    4
  55. Avatar

    Nicleaf041212
    3 reviews

    滋润不错

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    我喜欢它的香味,我通常在办公室冷气空间里使用。因为它可以滋润我干糙的皮肤,但如果在室外流汗时就有些黏呼呼。

    4
  56. Adiba Zafira
    3 reviews

    My everyday lotion

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    It is my everyday lotion that i’ve been using it for more then a year now. It does moisturise my skin and i feel the different after i started using the product

    5
  57. Emma Zulkifli
    20 reviews

    sesuai digunakan dipejabat berhawa dingin

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    saya seorang perkerja office … seharian berada di dalam keadaan berhawa dingin … kebiasaan nya kulit saya akan menjadi kering dan kusam setelah seharian berkerja di dalam office berhawa dingin ini .. jadi saya mencuba vaselin white body lotion perfect ten .. ia melembapkan kulit saya dan menyegarkan .. selain itu juga ia membantu dalam proses pencerahan kulit di setiap anggota tangan dan kaki saya yang terdedah kepada cahaya matahari … kini saya yakin untuk berjemur di luar walaupun seharian .. kerna saya percaya kulit saya dilindungi dengan adanya vaseline white body lotion perfect 10 ini

    5
  58. Jasmine JB
    25 reviews

    Favourite lotion

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    My favorite lotion brand! Good smell and really moisturising!

    5
  59. Avatar

    norul37
    4 reviews

    moisturizing my skin

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I am currently using this lotion and what i can say is i really like it as it makes my skin feel really moisturized and smooth all day long. Also, i like it because it does not feel sticky on my skin. the smell of the lotion is also just nice. Even after washing my hands, sometimes the smell of the lotion still lingering on my skin. All in all, I recommend this product to anyone who’s looking for a well moisturized lotion. The price is also affordable and it comes with quite small packaging if you want to try it our first.

    5
  60. Aimi Nazihah
    6 reviews

    Sangat wangi bak minyak wangi

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Sangat wangi. selepas pakai memang kulit akan licin. Gebu macam kulit bayi. Wangian dia tahan ke petang. Sangat wangi dan tak perlu menggunakan minyak wangi. Yang penting kulit memang akan lembut dan bila berpeluh pon tak melekit. Sangat bagus ..

    5
  61. Nazirul Zaim Azman
    3 reviews

    Product berkualiti

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Selepas menggunakan vaseline lotion ini, kulit lebih lembut and cerah. Mengelakkan kulit daripada terbakar apabila terdedah dgn cahaya matahari. Terasa kulit lebih segar sepanjang hari. Sgt berbaloi dan berkualiti utk dibeli!

    5
  62. Avatar

    Adiela13
    1 reviews

    kulit lebih lembap

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2018

    pertama kali menggunakan lotion ini saya dapat merasakan perbezaan yang sangat ketara pada kulit saya. kulit saya lebih lembut, bersinar, tidak kusam , kulit lebih sekata dan ianya tidak melekit. lotion ini menyerap ke kulit dan tidak berminyak. saya berasa sangat selesa setiap kali menggunakan lotion ini.

    5
  63. Hafizah Abdul Aziz
    4 reviews

    Sentiasa dibawak kemana sahaja

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Telah menjadi 1 kewajipan saya untuk bawa lotion ini kemana sahaja. Bau amat menenangkan dan sangat membantu bagi sesiapa yang mempunyai kulit kering malah ia tidak melekit dan cepat meresap. Lotion ini telah menjadi peneman setia saya selama lebih dari setahun dan dengan penggunaan yang berterusan ia dpt melembutkan kulit saya yang kasar dan tona lebih sekata. Saya sangat berpuas

    5
  64. Avatar

    sykrh31
    4 reviews

    Soften and brighten my skin

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    I have used this lotion for years now as it is really does help to soften my dry skin and also brighten my skin. I also love the smell of this lotion as it is very pleasant to my nose.

    5
  65. Avatar

    Athiah2393
    4 reviews

    Melembap Dan mencerahkan kulit

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Kulit saya sangat kering terutama di bahagian tangan dan kaki. Jadi, Lotion ini menjadi satu kemestian bagi saya. Texture lotion ini tidak melekit, cepat menyerap dan berbau segar dan wangi. Selain itu, ia juga ada fungsi pencerahan. Sekarang, tiada lagi kulit kasar. Saya juga selalu guna kan Lotion ini pada tapak kaki yang kasar sebelum tidur dan berpuas hati dengan hasilnya. Suka!

    5
  66. Avatar

    Harizdan40
    3 reviews

    I am a VASELINE LOYAL USER

    0 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Been using this product for more than a year. The creamy texture absorbed into skin easily and does not make our skin feel sticky. Very convenient to bring everywhere bcs the bottle designed flat make it easier to put in handbag.

    0
  67. Avatar

    ikasyafikah24
    2 reviews

    Vaseline Healthy White Body Lotion Prerfect 10 My whitening product!

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Im using this vaseline healthy white body lotion almost 1 years and it helps improve my skin problem become more soft and bright. Its reallyyy helps for those who has a dry skin problem and want to bright your skin. The lotion is non sticky when you applied to your body. Highly recommended it ?

    5
  68. Avatar

    Fitrah80
    7 reviews

    Pelembab 8

    4 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Pakai ni memang best sngt.. Tak melekit.. Bau pun harum je.. Bau tahan lama… Sesuai jgak kalau nak pakai kluar rumah.. Sbb tak ☀ tau.. Kulit tak hngus… Dah lah bolh mehilngkan sel2 kulit mati. Sesuai pakai selpas mndi..

    4
  69. Avatar

    BBwendy02
    3 reviews

    Recommend Product for Hydrating .Good.

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    我是属于干性肌肤,常常面对脱皮问题。我用了这款Vaseline之后呢,皮肤改善了许多。它是我首选的Lotion。不粘腻,又非常的保湿。价格亲民,非常推荐。

    5
  70. Avatar

    Mikko13
    4 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Menghindari kulit menjadi gelap ketika berada di bawah matahari. Selain itu,tiada kesan minyak pada kulit

    5
  71. Avatar

    Syam98615
    7 reviews

    Produk bermutu

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Losyen ini mebuatkan kulit saya terasa lembut dan cerah. Ia melindungi saya dari sinaran UV dan tidak melekit

    5
  72. Avatar

    srithivya07
    3 reviews

    Feel smoother and fresh

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    I got use this vaseline lotion for more than 3 years. It is in reasonable price. Make your skin smooth and feel fresh. Some of the lotion will make your skin oily after expose to sunlight but this lotion is not like that. It also help us to protect our skin from uv rays. Its smell also very nice and make you to feel very comfortable. My day own be complete without using this lotion.

    4
  73. Melissa Soon
    5 reviews

    Softer Skin

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    I have been using this particular Vaseline body lotion for a month, and I’m very happy with my results. I love how light it is in texture but it lasts for an entire day. Critical areas for me were my elbows, under arms, and my bikini lines. They are usually dry areas because of friction from walking and my clothes. But after applying the lotion regularly and focusing on these areas, they have become so soft and my skin tone has lightened.

    5
  74. Avatar

    Wani837046
    1 reviews

    Perfect lotion ever!

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Losyen terbaik yang saya pernah cuba. Melembapkan kulit sensitif, menjadikan kulit lebih cerah dan melindungi daripada uv. Kulit pun jadi nampak sihat. Sekali cuba, tidak pernah terlepas dari menggunakannya setiap hari. Double Love for Vaseline <3

    5
  75. Avatar

    Sfc94
    3 reviews

    Good smell lotion

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    I like the smell,and after apply on my skin doesn’t feel sticky,fast absorbed to skin and smoother my skin.

    5
  76. Avatar

    Jolyn230085
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    I like the smells,at the same time it moisture,nourishes and brightens my skin. It no sticky and greasy the skin. It absorb very fast. I will continue to use it.

    4
  77. Avatar

    Cikezan6467
    6 reviews

    Untuk mengekalkan kelembapan kulit.

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Memberikan kulit saya sentiasa lembab dan wangi. Tak perlu pakai minyak wangi dah

    5
  78. Avatar

    Lia53
    3 reviews

    Helps with my sunburn ❤

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    I can’t avoid the sunlight and heat everyday as I am walking to class. My hand especially on my wrist where I am wearing my watch now started to form an ugly sunburn line of where that is the part it is not exposed to sunlight. After nearly 3 weeks of usage, it started to lighten by few tones. I am satisfied with the result ?

    5
  79. Peii Yen
    12 reviews

    Good shower product for skin

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    This shampoo has helped the consumers to maintain a good and whiten skin????

    5
  80. Avatar

    NajihahZa06
    3 reviews

    For a healthy skin

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    This product is suitable for my skin, since im having a dry skin. This lotion hydrate my skin well and make my skin softer every day that’s why i really love this product.

    5
  81. Avatar

    Ayaazzahra30
    4 reviews

    Vaseline terbaik!! Elak kulit kita dari cepat kering dan tua.

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Lotion vaseline ini sangat sesuai dengan kulit saya. Tidak bersabun dan berminyak bila terkena air. Tidak melekit. Bau yang harum. Sangat lembut apabila dipakai. Sesuai digunakan bila kita berada ditempat yang sejuk. Supaya dapat elakkan kulit kita daripada kering. Faktor kulit kering akan mempercepatkan kulit kita berkedut dan kendur.

    5
  82. Avatar

    Thah9474
    6 reviews

    Wangi dan tdk melekit..?

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    Losyen vaseline ttap di hti..mmg terbaik drpda smua losyen yg sy pernah guna..sy mmpunyai msalah kulit kering..tpi sjak mnggunakan losyen vaseline kulit sy lbih lmbut dan yg pasti tidak kering lgi..

    5
  83. Avatar

    Lily74
    3 reviews

    A Perfect Body Lotion

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    I have been using this products for more than 3 years, it gives me a perfect smell and soft skin, not forgetting it is long lasting.

    5
  84. Avatar

    ALICE68
    3 reviews

    适合干燥的肌肤

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    用了Vaseline产品后,肌肤慢慢不在干燥,Vaseline Lotion 的味道不重(淡淡的香味),每天使用就会看到效果。

    4
  85. Avatar

    Suki81
    3 reviews

    棒棒棒!

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    完全适合爱肌肤爽朗的我,不黏腻涂上却容易吸收~真的好爱每天冲凉后涂完整身做保养~
    你用了吗?我用了

    5
  86. Kelly Lyly
    2 reviews

    Trusted lotion.

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    I’ve been using it for 4 years and still counting. Vaseline is affordable and really works for keeping skin moisturised if you apply it on a daily basis.

    5
  87. Shareen Kuck08
    3 reviews

    Reasonable Price and good to use

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Vaseline lotion is cheap and good to use. It can protect our skin under the sun and prevent hydating. After using it my skin not dry anymore.

    5
  88. Haslina Manaf
    7 reviews

    Barang wajib ada

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    tugas yang memerlukan saya berada dibawah cahaya matahari menyebabkan kulit mudah kering dan kusam. Dengn adanya vaseline lotion ini, tak perlu risau lagi kerana ia dapat menjaga kulit sya dan menjadikan kulit lebih lembut. Baunya yang wangi membuatkan saya berasa segar sepanjang hari.

    5
  89. Ummul Aqilah
    3 reviews

    Favourite lotion!

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    Much love for this lotion because it mosturizes my skin at its best, I usually apply the lotion before sleep, so when I wake up I’m in love with my own skin ?

    5
  90. Avatar

    yuhyen82
    9 reviews

    Good for dry skin

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2018

    My family like this type of lotion as the smell is good, it was good for dry skin and I applied it everyday , so far satisfied for this product.

    5
  91. Wazira Zainal
    5 reviews

    Good for dry skin

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    It’s very good for dry skin, I’m falling in love with this product? it’s very long lasting and the important things it’s smell very good ?

    5
  92. Avatar

    Jlee939337
    3 reviews

    Great for after tan use!

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    I use this mainly after I’ve been in the sun for a while. It helps even out the harsh tan lines and soothes the skin. The smell is really nice as well! Not sure how much it really whitens though!

    4
  93. Avatar

    Maserta76
    1 reviews

    5 out of 5,reviewed on september 10, 2018

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Lotion vaselin ada la salah satu produk yang saya sentiasa beli kerana lotion badan ini sangat sesuai dengan kulit saya.penggunaan lotion badan vaselin ini secara kerap dapat menjadikan kulit badan saya putih dan cerah secara semulajadi…thanks vaselin.

    5
  94. Avatar

    sasha9594
    6 reviews

    Favourite Product

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    salah satu favouriteeee lotionn sayaa .. sayaaa sangat mengemari lotion vaseline kerana dia sgt sesuai kulit saya yg selalu terdedah dgn cahaya matahari.. selepas saya memakainyaa ia akan memberi kelembutan pada kulit saya dan mengurangkan kulit kering

    5
  95. Lee Esther
    3 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I have been using this product for many years..this product suits me the best definitely! This products not only soften my skin but also moisten my skin so well. It keeps my skin hudrated all the time. Besides, this product protect my skin frm daily uv rays and brighten up my skintone! Love it

    5
  96. Avatar

    dyra9336
    15 reviews

    Always Vaseline :)

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Im using it for few years .. And i like it very much .. Its very suitable for me and my mom .. We using it everyday and it smoothen our skin .. The smell is too good 🙂

    5
  97. Avatar

    ainahmad56
    3 reviews

    Work wonders

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    This lotion is a must buy item for. It really works. I can see the difference on my both hands. The side with lotion is much more whiter compared with the hand with no lotion on. Definitely gonna tell others to use this.

    5
  98. Avatar

    peaggysoon03
    3 reviews

    For healthier skin choice!

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Been using this brand for a long time, and use this lotion to protect my skin. It leave my skin looks healthier skin tone and smooth. Will continue to use it and buy it again !

    4
  99. Kewy Kew
    3 reviews

    Nice... Love he product

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    I have been using his product for quite some time. Love that this lotion does not leave ur skin greasy after use and it does what it does. Moisture ur skin and keep it healthy.

    4
  100. Avatar

    Fancz60
    3 reviews

    I'm Vaseline lotion supporter for 10 years

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    I use vaseline lotion already ten years since I’m primary school, i love this product because it really can let my skin look lighten and moisture my skin. At the same time, it fragrance let my family and friends alway ask me what perfume I’m using, it save my expense in perfume also. I also always suggest this product to my friends who always said their skin look bad. All the type of vaseline i had tried and i like this perfect 10 the most, because it have 10 function in 1, and the price is cheap also, this vaseline product also publish in megazine before it a good product so i will continue support it.
    Never try never know, after try you will never let it go.

    5
  101. Avatar

    shirleyteosl8545
    3 reviews

    Skin turn smooth

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    After apply the lotion, can feel my skin is smooth. The smoothness last for quite a long time. Like it.

    4
  102. Nur Amirah Zahari
    3 reviews

    Superb wangi

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Saya suka sangat nivea lotion, superb wangi n xbminyak2.. Tangan jadik lembut n selesa.

    5
  103. Ing Tan
    3 reviews

    对的选择

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    我用了这个产品已经超过半年了,每个早上和晚上都会使用它。在没有用这个产品之前我的小腿是有点粗糙的,可是现在已经好了很多,比之前柔滑了很多倍。感谢有这样好的产品为我解决了皮肤粗糙的问题!

    5
  104. Marla Lazarus
    3 reviews

    Fairer and smoother skin!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    This is one of my favourite products. I used this every night and morning and it leaves my skin feeling smooth everyday plus it also makes it fairer. I recommend this product to anyone with dry skin.

    5
  105. Avatar

    Hanive54
    3 reviews

    Been there done that

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    After a while using this, my skins getting better in terms of less visible tan, a bit more fairer yeayyy. So I totally suggest try this one

    5
  106. Avatar

    carmen607897
    1 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    love it.

    5
  107. Avatar

    Kaylaw2306
    1 reviews

    very nice

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    l love it, this product is vecy easy to use

    5
  108. Xiiao Linq
    3 reviews

    GOOD PRODUCT

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    this product make my body skin smooth and the smell is quite good. Good to protect our skin

    5
  109. Avatar

    EZRARAJESH81
    3 reviews

    Melembapkan kulit kering dan memulihkan sunburn

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2018

    Vaseline adalah pilihan terbaik bagi kulit yang sensitif .Dengan isi kandungan yang terdapat dalam vaseline ia Cepat menyerap kedalam kulit dan tidak melekit walaupun berpeluh . Ia jga melindungi kulit dri sinar uv dngan spf 24. Dengan wangian yang lembut ia juga dapat menjadi satu aromaterapi kepada sy .

    5
  110. K Ren Ln
    7 reviews

    melembutkan kulit kering

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    product ini sangat bagus. ianya melembutkan kulit kering dan memberikan perlindungan pada kulit dari matahari. lotion ini tidak melekit dan mempunyai bau wangian yang bagi saya amat menyenangkan.

    5
  111. Avatar

    Gabrielloh17
    3 reviews

    最不粘腻的Lotion~

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    本人超爱用Lotion,用了这么多的牌子还是凡士林这一款最不粘腻,因为通常都是在晚上使用,以前用的Lotion都黏黏的,让我睡得很不舒服。但是自从用了凡士林这一款后,不但效果不错,而且吸收十分快,一下子就感觉不到有一层Lotion在皮肤表面,立刻吸收进去了。

    5
  112. Avatar

    yi112287
    6 reviews

    Nice product

    4 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    I have been using Vaseline Body Lotion for more than 1 years. I like the smell very much and won’t feel sticky after applied, my skin become more white and fair compare before.It protect my skin from harmful UVA rays with its triple sunscreen.

    4
  113. Hayati Hidayah
    3 reviews

    Whitening

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Hi, I’ve been using this product for quite a time. I notice that my skin gets fairer and smoother. It also smells good and a non sticky texture.

    5
  114. Avatar

    tscn3LLy50
    3 reviews

    Awesome lotion

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    I have been using Vaseline Body Lotion for more than 5 years. I like the smell very much and won’t feel sticky after applied.

    5
  115. Avatar

    Qwertyuiop90
    3 reviews

    Sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Mula mula sy ingtkan losyen ni sama macam yang lain. Tapi selepas pakai ia memang betul2 berkesan. Kulit sy semakin putih dan lembut. Ia juga wangi dan mudah untk dibawa.

    5
  116. Aira Ziela
    3 reviews

    Melembutkan dan sekatakan kulit

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Vaseline adalah salah satu produk pengjaga diri yang saya gunakan kerana ia melindungi kulit saya dari sinaran matahari. Ia juga melembutkan kulit serta memberi kelembapan kulit serta merta. Saya sangat berpuas hati dengan produk ini

    4
    1
  117. Avatar

    tehtianshyue32
    9 reviews

    My opinion on this lotion

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I like White Body Lotion Perfect 10
    Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect because the smell is good and is smooth.

    5
  118. Kar Ling
    18 reviews

    柔顺滋润

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    洗澡后涂上Vaseline Healthy White Body Lotion ,可以感觉肌肤越来越顺滑,也变白了不少。

    4
  119. Avatar

    sksyee09
    9 reviews

    Long lasting and effective

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    This lotion provide a long lasting effect where you need only apply once for a whole day long protection and moisturising. It can be absorbed easily by the skin.

    4
  120. Avatar

    rachelG09
    3 reviews

    Just LOVE it!

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    I just love them so much! Non sticky, effective! No matter intensive care or healthy white Series, I just love them so much!
    I am using healthy white series during day time and using intensive care series at night! And my skin always in hydration mode and it can act as sunblock too!
    I just love them. And no matter where I go, I always bring a small bottle pack with me that I can use it anywhere anytime!

    5
  121. Carol Kong
    10 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    This lotion did nourishes my dry skin especially after shower. It also leaves a pleaseant smell after applying. Besides, it has a super good absorption that I won’t feel sticky after applying.

    4
  122. Elaine Chong23
    12 reviews

    美白

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    因为经常在户外, 无论工作或在孩子,我都会搽了才出门。放晒功夫要做好。也要有美白功能。。

    5
  123. Sya Syafiqah
    3 reviews

    Losyen paling terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Saya suka sangat losyen ni sebab dia boleh lindung kulit saya bila keluar berjalan. Losyen ni buat kulit tangan saya sekata dengan kulit muka n no more sunburn pada kulit tangan.Losyen ni tak melekit dan bila pakai cepat meresap dan tak melekit. Losyen ni wangi. Saya suka bau dia. Sekarang nak sukan lama-lama bawah matahari pun tak risau sebab Losyen Vaseline kan ada.

    5
  124. Avatar

    murnizatul36
    9 reviews

    Kulit lembut sentiasa

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Saya amat suka menggunakan losyen ini kerana baunya yang harum serta amat membantu melembutkan kulit tangan saya. Alangkah indahnya bila rakan-rakan menyatakan tapak tangan saya sentiasa lembut. Saya amat mengesyorkan bagi sesiapa yang mengalami masalah kekeringan kulit.

    5
  125. Jasmine JB
    25 reviews

    Silky smooth

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Very good product! My favourite skin lotion

    5
  126. Sandytang Sien
    5 reviews

    很好?

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    皮肤干燥,用后不会再脱皮,手还滑溜溜的说

    4
  127. Avatar

    Michelletzaw21
    3 reviews

    Affordable price with good results

    3 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Smell nice, and I can see visible results after few days apply. And the price is affordable or mayb u can get even more cheaper if there is any promotion. However, the molecules is a big I think because it take some times for my skin to absorb it. My skin is dry btw. ?

    3
  128. Avatar

    imsherlyn52063
    3 reviews

    Amazing Product

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Amazing product from Vaseline!! It’s moistured our skin and let our skin smooth for all day long.

    5
  129. Avatar

    sufrihamidun43
    3 reviews

    Promising Product!

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    Tak perlu tunggu lama untuk menampakkan hasil,seminggu guna dengan kekerapan sekali sehari atleast kulit jd cantik putih dan licin.sangat berbaloi dan recommended to everyone who love their skin ?

    5
  130. Avatar

    ElynnChin_971269
    12 reviews

    Good body lotion

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    前一个星期买来试用,用了感觉皮肤滑滑,暗沉的部位变白了,香味还能接受,不会刺鼻~

    5
  131. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Super product and highly recommend.

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 is very suitable for my skin as it makes my skin fair as well as moisturise my skin stay smooth and soft always. I Just love the packaging as it is very nice which is convenient to bring along anywhere and keep it inside my bag where I can use it anytime. Besides that, the price also very suitable and it helps to repair my skin damage cause by harsh UV rays to reveal fairer, healthy-looking and more radiant skin. So now I do not need to worry when going out under the hot sun. Besides that, using the Vaseline lotion protects my skin from darkening and also it is not greasy at all. It lightens my skin which makes me feel good as I can feel the overall benefits for my skin. Besides that, it easily absorbs into my skin and it has a great smell which boost my mood and makes me happy to use all the time. The price also very reasonable and worth to purchace. Definitely highly recommended. Let’s try it together.

    5
  132. Avatar

    Liyana_ilani68
    3 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2018

    I’ve been using this for almost 3 years since some of my body parts were dry especially on hand and foot. It works on me and I’m definitely recommend.

    5
  133. Avatar

    huiching7742
    3 reviews

    滋润肌肤

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    以前都不用遇到它使用后感觉很不错,味道香香的,重点是它不会粘粘的,很能滋润皮肤,加上又有防晒的功能,已经对它爱不释手了,推荐每天早晚都使用它

    5
  134. Avatar

    Farihah96
    3 reviews

    Tak ada yang lain

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    Vaseline memang menjadi kegemaran ramai wanita kerana lotionnya yang wangi,tidak melekit,cepat meresap dan kesan yang menakjubkan

    5
  135. Nur Nabilah
    3 reviews

    totally a recommended lotion

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    I have been using this lotion for a long time. Would totally recommend this for a lot more people as this lotion is not leave you feeling sticky and it gave out a good scent for a long period. It moisturizes my skin and also give whitening effect.

    5
  136. Avatar

    Xiaojuan32
    3 reviews

    Protect skin become dry n uv

    4 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    Protect from sunlight n whitening skin

    4
  137. Avatar

    carmenhuimin92
    3 reviews

    It is easy to absorb into my skin

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    the felling is nice, very moisture.

    4
  138. Avatar

    eunicechan61
    3 reviews

    10/10 would recommend!

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    I’m a frequent user of Vaseline lotion. I love it as it is not sticky after use like the previous brands that I have used before. I always have dry skin and lotion is essential to me. This handy bottle size is convenient for me to bring it everywhere I go as well as it does not take up much space.

    5
  139. Dhabitah Amira
    6 reviews

    Pls buy!

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    This product so cool! Anda harus mencubanya!

    5
  140. Avatar

    Flynn11C96
    6 reviews

    Worth it!

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    I have been using this lotion for quite a long time. I was surprised by its effects! It does not really brighten up my skin tone in a short period, but I can really see my skin tone become brighter after using it. And it really helps smoothen my skin!

    5
  141. Avatar

    Firarara26
    3 reviews

    Memutihkan kulit!

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Sejujurnya, losyen vaseline ini memutihkan kulit tangan dan kaki saya. Saya telah memakai losyen ini hampir 3 tahun dan dapat melihat kesannya setelah hampir 6bulan pertama saya memakai losyen ini. Amat berhasil! Kepada wanita yang ingin mempunyai kulit yang putih dan sihat, anda boleh menggunakan losyen ini pasa setiap hari tak kira pagi petang atau pun malam!

    5
  142. Avatar

    noor84
    6 reviews

    Vaseline Healthy White Perfect 10

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Thank you Vaseline..I like this lotion because fast absorbing non-greasy have nice smell. Everyday I will apply it to my skin also it prorect my skin from sun.

    5
  143. Avatar

    nakeyyah98
    3 reviews

    Quality product

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    This is my favourite lotion. I hav a very sensitive skin and dark skin on my hand. It help to whitened up my hand and my skin getting better

    5
  144. Avatar

    Eilyn96
    10 reviews

    Worth for the price

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    价格真的很便宜,而且完全不粘腻还很保湿,非常好吸收。有不同容量供选择真的很方便,可以买大罐的放家里,还能准备小罐的带出门

    4
  145. Nurul Nazifa
    3 reviews

    Good for skin

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    This is one of product that you should buy if you have dry skin just like me. Since i have dry skin, it makes my skin become rough.I apply it on my skin whenever i want. Totally worth to buy. My skin becomes soft and it protect my skin from sun.

    5
  146. Avatar

    Ayumi56
    3 reviews

    Good protection

    4 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    I have repurchased this lotion for twice. Non sticky to skin and have nice smell. Every night I will apply it to my skin. And it become softer than before. And also it prorect my skin from sun.

    4
  147. Avatar

    yvonne6182
    1 reviews

    Perfect whitening body lotion

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    This is my perfect whitening body lotion. It protects me under the sun and leaves my skin moisturized and soft. Love its smell and non-sticky texture.

    5
  148. Avatar

    Norzalila47
    2 reviews

    Make my skin healty

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Seronok dan amat suka bila menggunakan lotion vaselin ni..kulit jadi lembut,semakin cerah dan berbau wangi sepanjang hari..make me feel fresh a hold day..??

    4
  149. Kar Ling
    18 reviews

    make skin smooth

    4 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    使用後覺得身體潤滑很多,香味也在可接受的範圍內。

    4
  150. Avatar

    Carol78
    3 reviews

    Good body care

    4 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    I always have dry skin especially during cold weather or after my shower. This lotion moistures my skin a lot and I like the scent of it. Also, it has a quick absorption and doesn’t give that oily feel.

    4
  151. Avatar

    shai35
    3 reviews

    The best body lotion ever!!

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    i have been experiencing dry and hydrated skin ever since before I use this vaseline healthy white body lotion and now I’m so happy with my skin even if I’m stay in a long hour in a room with air conditioner and the best part about this product is that it also can whitening my not very fair skin apart from moisture my dry skin. it is the happiest experience ever and i still use it after so many years.thank you unilever vaseline.

    5
  152. Avatar

    dyra9336
    15 reviews

    Nice smell

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Say bye bye kepada kulit kering .. hehe, vaseline memang dari dulu ialah kesukaan saya dan mak saya .. Saya sangat sukakan bau dia dan rasanya sangat lembut .. Ia takkan tinggalkan kesan minyak pada kulit .. Memang lotion number 1 saya

    5
  153. Avatar

    Rhuiyong49
    9 reviews

    Smooth as baby skin

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Good for dry skin user. It will keep ur skin always moist and smooth . It also smell good. Always my first choice product

    4
  154. Avatar

    Nedyzulkifli01
    3 reviews

    Kulit lembab

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Very good lotion! Bau pun sangat sedap. Bila sapu di kulit, kulit menjadi lembut dan lembab. Say bye bye to dry skin! Selain tu saya guna lotion ni jika terdedah pada matahari. Highly recommended pada semua. Harga pun sgt reasonable.

    5
  155. Avatar

    Yumie222785
    6 reviews

    perfect lotion ?

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    I just loved its smell and rest it was an ordinary lotion, really graet for my skin and good enough as per the price I paid for it.

    5
  156. Avatar

    sukigen98
    3 reviews

    So-so

    3 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Erm, for me, I thought Vaseline lotion is good to use, but actually Vaseline is just not my type.
    For me, Johnson baby’s lotion is better than Vaseline. As Vaseline lotion fragrance is too over to me.

    3
  157. Avatar

    Neko25
    6 reviews

    Vaseline

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    This Vaseline is suitable for all skin type. And also the fragrance is so mild and it is uv protected so it is suitable to use as sun block also. It won’t give you sticky feeling after u apply. Thumbs up for this product

    5
  158. Avatar

    nurulyonz16
    9 reviews

    Kulit Lembut Dan Tidak Kusam Lagi

    4 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    Losyen yang sangat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah kulit kusam dan sensitif. Dengan penggunaan losyen ini kulit akan menjadi lembut dan keyakinan diri juga bertambah. Sangat sesuai untuk kegunaan harian. Harga juga berpatutan dan mudah di dapati di pasaraya berhampiran anda.

    4
  159. Charlie Ong
    3 reviews

    Price friendly and valuable body lotion

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2018

    Very good body lotion! After use, the body will not be sticky, and continue to use, the skin becomes smooth and white! The most important thing is that the price is very friendly to the people, not very expensive! Very worthwhile product! Thumbs up

    5
  160. Avatar

    Hafeezah71
    3 reviews

    Bau yang harum...

    5 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    nie lotion trbaik yg sy gunakan….bau yang sangat wangi dan tidak melekit dan menjadikan kulit sy smakin cerah….

    5
  161. Avatar

    princessmerms9931
    3 reviews

    Best Body Lotion

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    I’ve tried a lot of lotions before but this one has got to be my favourite. Unlike some lotions, it’s not sticky and too fragrant. I’ve been using this since high school and it has helped improve my dry skin! 🙂

    5
  162. Avatar

    miin56
    3 reviews

    I like this lotion

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    I used to have very dry skin since primary school, I have tried many products. This is one of my favourite lotion, it helps to moisture my dry skin. The lotion smell good too.

    5
  163. Avatar

    Qeesyajihoo42
    3 reviews

    Perfectly awesome !

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    I used this for about 1week and i can see my skin becomes fairer & healthier !

    5
  164. Avatar

    amandalee13
    5 reviews

    皮肤用了好柔滑!

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    vaseline体肤乳真的好喜欢,用了马上皮肤滑滑,也容易吸收,不会感觉油油黏黏。
    非常保湿,还体谅了肌肤,我第一次用就爱上它的保湿,提亮,柔滑,又不油不黏。
    大家都可以去买来试用!!推荐!

    5
  165. Avatar

    Suzana02
    2 reviews

    say no more to dry skin

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    i have been using this product for 2 weeks because i have a bad dry skin which make me feel uncomfortable and the result is satisfying. vaseline make my skin more moisture and fairer . now i feel so confident and happy with my skin . say no more to dry skin!

    4
  166. Avatar

    Lizasu79
    3 reviews

    Must item to have!

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Losyen ini sangat berguna dan berkesan setanding jenama-jenama produk mahal yang lain. Anda tidak perlu menghabiskan duit yang banyak kerana bahan-bahan yang terkandung di dalam produk ini memberikan impak yang setaraf produk yang mahal lain. Membuatkan kulit semakin lembut dan cerah dengan penggunaannya disamping melindungi kulit daripada pancaran cahaya matahari yang berbahaya.

    5
  167. Avatar

    farasuri27
    3 reviews

    Highly recommended!

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Sebelum saya menggunakan produk Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 ini, kulit saya sangat kering dan kusam. Terutama kering dibahagian tumit dan siku. Saya dah cuba macam-macam produk, tapi tak berhasil. Sehinggalah saya cuba produk Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 ini, masalah kulit kering yang saya alami dah semakin berkurangan! Hasil yang saya dapati, kulit semakin cerah, lembab, terasa sangat-sangat lembut, dan semakin cerah. Apabila keluar rumah dah tak perlu nak risau lagi, sebab produk ini dapat melindungi kulit dari sinar UVA & UVB. Teksturnya yang lembut dan tak melekit langsung! Terus menyerap! Saya sangat mengesyorkan! Cuba lah sendiri dan lihat hasilnya! ?

    5
  168. Wei Jie Lee
    6 reviews

    皮肤光滑

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    我在使用此产品之前,皮肤因为长期参加学校的课外活动,晒黑了而且慢慢的也失去了光泽。我的朋友就介绍我此产品,用了之后真的有所改善,皮肤慢慢变得有光泽,而且有弹性,皮肤慢慢变好了,比以前白皙了些,而且这个产品的味道不刺鼻,很香,对皮肤也温和,不会油腻。产品的外观设计也好看,很吸引消费者购买。

    5
  169. Avatar

    Muzalifa04
    9 reviews

    Nyaman

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Walaupun fungsi utama produk ini adalah untuk memutihkan, tapi saya suka sapu dekat tumit kaki selepas satu hari penat berjalan. Sangat selesa dan kaki pun cepat hilang penat. Sebelum tidur memang selalu pakai.

    4
  170. Avatar

    12356
    6 reviews

    Try it and you'll love it!!

    4 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    It makes my skin feel so smooth and supple after using it for only one week. The smell is amazing and the texture is not too sticky. I love this product.

    4
  171. Avatar

    caseytai29
    3 reviews

    Great product

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Was having dry and itchy skin and after apply this for a few months, my skin become fairer and more moisture, no more itchiness.

    4
  172. Anne Jinfong
    3 reviews

    good product for me

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    i have a bad dry skin before, after use this product, my skin become more better,it can all dosolve in my skin. I love it very much!

    5
  173. Avatar

    Lamlam59
    1 reviews

    Great prouduct

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I have a dry skin,it make me my skin more moisture

    5
  174. Avatar

    rui02198701
    3 reviews

    perfect lotion

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    as its name,perfect 10,this lotion is my favourite lotion and is the only lotion i keep to use until now.never think to switch to any other brand.it keep my skin smooth and radiant,and at the same time protecting my skin from UV..i like it so much..

    5
  175. Avatar

    noornoor06
    3 reviews

    lembap & cerah

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    saya mempunyai kulit yang sgt kering & tumit kaki yg merekah. lepas pakai vaseline ni sebulan sy dapat tengok hasilnya mmg menakjubkan. kulit saya lebih lembapa, xkering, makin hari makin cerah. tiap2 malam sbelum tidur wajib pakai vaseline. sangat puas hati. tumit kaki pun dh ok xmerekah. kulit pun nampak halus macam kulit baby. hehee

    5
  176. Avatar

    snsyzln18
    9 reviews

    Fairly mosturized dry skin.

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    I got dry skin every time I’m doing on-site works especially under hot and dry weather. I tried this product for skin repair and it works a lot ! I’m very satisfied with vaseline lotion quick action on my skin as it mosturized and make me feel much comfortable after a long day exposure under sunlight. Thanks vaseline !

    5
  177. Avatar

    Rashidah12
    3 reviews

    Vaseline the best

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Kulit tangan sy terlalu kering..tapi lepas sy mencuba vaseline ya sangat membantu untuk kulit yang bermasalah sy.. lotion ini bertindak melembapkan kulit tangan sy… Lotion vaseline ini berbau wangi dan sangat menyenangkan. Sesuai utk semua jenis kulit..

    5
  178. Norshakila AJ
    3 reviews

    My saviour kit

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Its a must have products in every house. Leaving a sweet scent, without any sticky feeling. The results only in one bottle.

    5
  179. Avatar

    muhd_hafiz84
    4 reviews

    membaiki kulit

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    sangat membantu untuk kulit yang bermasalah. lotion ini bertindak melembapkan kulit, mencerahkan kulit, dan membaiki kulit yang bermasalah.kesan boleh dilihat dengan penggunaan yang kerap.selain itu, lotion ini juga berbau wangi dan sangat menyenangkan. harga juga sangat berpatutan dan mampu milik serta terdapat dalam pelbagai variasi saiz botol.

    5
  180. Avatar

    Venus42
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    After using this vaseline lotion, I feel that the skin is more smoother. It has whitening effect, healing scars and sun protection. It is really worth using and the price is reasonable.

    4
  181. Avatar

    sahirasuhaimi64
    3 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Saya telah menggunakan losyen ini untuk beberapa tahun. Saya suka sebab ia tidak melekit dan mudah meresap. Ia juga membuatkan kulit tidak nampak kusam. Losyen ni perlu diguna berterusan untuk menampakkab hasil kulit yang cerah. Apa-apa pun losyen ini tetap pilihan no 1 saya.

    4
  182. Fyza Dani
    46 reviews

    Great Product.I loves it

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    Melembutkan kulit disamping membantu mencerahkan kulit.Dengan haruman yg menambat hati.Lembut saja testurnya dan dapat melembutkan kulit selembut kulit bayi.Kulit yg kusam tiada lagi dgn losyen ini

    5
  183. Avatar

    n1nayusoff91
    3 reviews

    Best body lotion for me

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    Before this i rarely use body lotion because i hate the sticky feeling after i have used body lotion.however,i decided to start and use body lotion again in one fine day.so after browsing around various selection of lotion,i have decided to try vaseline white perfect 10.eversince my kid starting school,i have to pick up her around afternoon which is the weather is scorching hot, resulting part of my skin have sunburn.after since i started to used vaseline,its gradually repair my skin and even my skintone.furthermore,it doesnt feel sticky i apply on my skin.i really happy with the result.plus its smell nice.the bottle almost finish so i would definitely repurchase it again.i bought this during sale at guardian and its really worth it.

    5
  184. Diana Wanawin
    3 reviews

    My go-to lotion

    5 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    This Vaseline lotion has been my go-to lotion since I started using lotion. I have tried many lotion but I have been always come back to Vaseline, hence until today. The texture is amazing, so lightweight and very moisturising. I am not a fond of sticky lotion and Vaseline is definitely for me!

    5
  185. Avatar

    Amiramira21
    7 reviews

    Lembuttt di tangan

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Lotion terbaik yg sy pernah guna. Sy pernah guna Nivea & Vaseline. Dua2 sy suka. Tp sy lagi suka yg Vaseline punya. Texture nya kurang melekit berbanding Nivea. My sister also used this. And i started using this under her recommendation. Hahah. Tq sister.

    5
  186. Sunz Eng
    4 reviews

    198 reviews Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    这个body lotion真的很好用!很香很持久!重点是便宜又好用!完全是平民价!真心推荐给office lady用。

    5
  187. Wiko Ho
    3 reviews

    很赞的身体乳!!

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    这款身体乳非常好用,一次就见效!用了皮肤很滋润也白皙了,持续使用效果一定更佳!

    5
  188. Neyniey Noreni
    3 reviews

    Pelembap Kulit Terbaik dan haruman yang memukau

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Produk yang terbaik dalam melembapkan kulit.Boleh digunakan pada bila- bila masa dan dimana juga.Apabila saya menggunakan losyen ini pada malam hari sebelum tidur,kulit akan terasa lembut sehingga keesokan hari nya dan berkekalan sepanjang hari.Losyen yang menyerap dengan baik dengan haruman nya harum memukau..saya sangat sukakan losyen Vaseline ini!

    5
  189. Avatar

    cher0506162
    3 reviews

    favorite lotion

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    我一直以来都是用这个牌子的润肤乳,我觉得蛮好用的,不会粘腻也很保湿,而且香味很好闻,我的皮肤是非常的干燥,所以我每天都涂

    5
  190. Nurul Ain29
    1 reviews

    Great

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    menghindari kulit daripada menjadi gelap dan kering kerana sinaran matahari serta melembabkan kulit

    5
  191. Avatar

    cinghui32
    9 reviews

    Lotion

    4 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    这款LOTION蛮好用的,香味也蛮好闻的,涂上去之后就会发现感觉有一层蜡涂在皮肤上,可是这也是防晒的作用吧~

    4
  192. Avatar

    Peggyohhh03
    3 reviews

    Effective!

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    My skin was dull before i start using this. My friend recommended this to me therefore i bought it from Watsons with affordable price. After started using it, my skin started to brighten up a shade and became smoother. This is very recommended for anyone who wants to brighten their complexion.

    4
  193. Avatar

    Nianci02
    3 reviews

    推荐推荐

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    涂抹后不会感到粘腻,皮肤也变得丝滑,而且拥有防晒功能。每天早晚都会使用它。

    5
  194. Avatar

    Katherine6956
    17 reviews

    Very recommended product

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    I’ve been using Vaseline lotion for almost a year and never to changed to other product. Its really make my skin lightens, moisture and nourishes. Very rcommended product to all type of skin.

    5
  195. Hellen Chan
    22 reviews

    觉得很好用

    3 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    其实我不能用这个产品,应该是皮肤敏感吧,不适合它,可是它在我的印象里是不错的,facebook很多都是用这个产品来去黑头啦什么之类的,就会有一些文章教我们如何用这产品让它更奏效。身边的朋友也说挺好用的

    3
  196. Avatar

    Roo79
    3 reviews

    Smooth and moisture

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    This is my First choice Body lotion…Good smell and very moisture for dry skin …This Lotion is non sticky … I love it….

    5
  197. Hashafidah Azmi
    2 reviews

    Melembutkan dan mencerahkan kulit

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Losyen ini dapat mencerahkan kulit saya yang kadangkala mudah gelap APA bila terkena panas matahari.

    5
  198. Foong Mandy
    3 reviews

    Wanyi

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Saya telah menggunakan vaseline ini sejak awal tahun ini.Ia nya membantu mencerahkan kulit saya.Selain itu,warna tona kulit saya menjadi lebih sekata.Melindungi dari sinaran uv dan melembapkan kulit.Wangi dan tidak melekit.Harga sangat berpatutan.Saya mensyorkan untuk mencuba produk ini.Kulit saya tidak lagi kering dan semakin halus.Pada sesiapa yang inginkan kulit cerah,lembap dan halus saya mensyorkan Vaseline White Body Lotion Perfect 10.

    4
  199. Avatar

    aisyahahmad94
    3 reviews

    Useful vaseline lotion

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Never regret of using and buying this product. It makes your skin looks more glowing and protect your skin from UV RAYS which is sunlight. Make sure to apply at least twice daily, either in morning after you took a bath and at night before you sleep. Look how your skin changes! Trust me, you never know till you try. Very useful!

    5
  200. Avatar

    jessley51
    3 reviews

    便易实惠 推荐?

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    使用後感覺很不錯,味道香香的,最重要它不會粘粘,很能滋潤皮膚,加上又有防曬的功能,推荐每天早晚都使用它

    5
  201. Avatar

    Jensen58
    3 reviews

    my favourite lotion

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    recommended.. ive been using this lotion from the first try and never switch to other product

    5
  202. K Ren Ln
    7 reviews

    lembut di kulit

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    salah satu produk losen yg bagus. sangat lembut untuk kulit.sesuai untuk kegunaan harian. apply losen ni lepas mandi, confirm kulit lembut sepanjang hari.nice gitu ya

    5
  203. Kulit Cerah Dalam Masa Beberapa Hari!!

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya sangat sukakan produk ini kerana membuatkan kulit saya menjadi lebih cerah dan tona kulit menjadi lebih sekata dalam masa dua minggu sahaja!!! Gunakan dengan konsisten dan anda pasti mendapat kesan yang diluar jangkaan dan tidak mengecewakan.

    5
  204. Avatar

    yy100635
    12 reviews

    Not Bad

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    使用後感覺很不錯,味道香香的,而且它不會很黏身體,但是又很能滋潤皮膚,加上又有防曬的功能,所以每天早晚都會使用它

    5
  205. Best for daily use

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    I love using Vaseline products. Over the years I have used and tried many skin care products for my dry skin and for protection from the sun. Honestly, I was a faithfull user of Nivea for many years. But that all changed once I started using Vaseline (especially the Healthy White SF24 and Healthy White Whitening). My mother lives by the ocean and the sun there is really really hot and burning. Although Nivea was good but it is very dry on my skin. Once I started using Vaseline, I noticed visible changes within a weeks time. My skin tone improved and my skin feels so much softer (even my husband noticed). I also use Vaseline Intensive Care Aloe Soothe for the office since the air conditioning really dries up the skin. Truly a good and value for money product.

    5
  206. Avatar

    khairun72
    3 reviews

    THE best body lotion

    5 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    Vaseline body lotion is the best lotion that i ever try because it makes my skin hydrated and not too oily.

    5
  207. Avatar

    Shinee53
    3 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    I’m been using Vaseline for almost a year and it absolutely moisture and reduce skin tan from my skin. Good product and well recommended.

    5
  208. Avatar

    Mimiiieee43
    3 reviews

    Losyen vaseline mencerahkan kulit.

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Saya suka guna losyen ni sebab texture dia yg agak lembut dan wangi. Vaseline ni juga cepat meresap dalam badan kita tau! Selain itu, ia juga dapat mencerahkan kulit kita kalau kita kerap pakai dan melindungi kulit daripada sinaran uv. I love this product so much!!! Saya amat syorkan para wanita di luar sana untuk menggunakan vaseline!:)

    5
  209. Jun Yong Wong
    3 reviews

    便宜!好用!

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    这个算是平价又好用的lotion。这个牌子本身就出名 可是价钱又不高 又滋润。值得入手!

    5
  210. Avatar

    Chloe
    6 reviews

    不会干燥

    4 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    这个Vaseline body lotion 我用了几年,它拥有小瓶装,方便携带,它不会使皮肤过敏,干燥,也不会感觉油油的。

    4
  211. Avatar

    Nyiiling19
    3 reviews

    Lotion Vaseline is a good product

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    I have been use this lotion a few years ago . Because of my sensitive skin i cant simply use any lotion .So,my friend introduce me this lotion and i use. My skin do not itch,and my skin become soft and smooth.I use this lotion everytime before i go to sleep.

    5
  212. Avatar

    norzhafarina49
    21 reviews

    Pros of Vaseline Healthy White Lightening Visible Fairness Lotion:

    4 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Non greasy, non oily, lovely texture.
    It has a very subtle/slight tint to it which gives the illusion of lighter skin, but just for some minutes.
    Floral, feminine smell.
    Makes skin soft, supple without being greasy for oily skin people.

    4
  213. Avatar

    serene031876
    6 reviews

    moisture

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    apart from nice smell, it helps me to restore my dry skin. It is so much moisture and make my skin becomes smooth and white

    5
  214. Avatar

    Syie0702
    3 reviews

    very good product

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    I found the perfect lotion for my skin.. My elbow used to be so dry.. Now, not anymore.. And of course i love it because it smell good but not too much..just perfect !

    5
  215. Avatar

    yeanyee2686
    2 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    this lotion is really really nice, especially when you stay at air con environment, it won’t make your skin dry as well as make your skin moisture, comfort, eternal moisture.

    5
  216. Avatar

    wsloh15
    7 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    This product is really nice. Nice smell and I use it everyday night. It help my skin not feel dry that I always stay at outside with high temperature. I always recommend my friend and family use it with good result.

    5
  217. May Lim
    2 reviews

    faster absorbed

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Love the smell, moisturise my skin and quickly absorb once applied, won’t feel sticky. Good product.

    5
  218. Yana O Physics
    9 reviews

    Lotion yang tidak melekit

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Lotion vaseline memang menjadi pilih kerana ianya tidak melekit dalam masa yang sama ianya melembabkan kulit. Lotion ini terus menyerap terus ke kulit semasa saya menyapunya ke kulit. Kesannya juga mampu mencerahkan kulit dan baunya juga menyenangkan

    4
  219. Avatar

    syafiqahsaleam48
    3 reviews

    Best Lotion Ever

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    I really love this lotion because of the smell and the texture. It makes my skin soft and moisture. Before this, I have a very dry skin. After using this lotion, my skin recover and moisten.

    5
  220. Rose Karisma
    3 reviews

    Cerahkan kulit

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Selepas sy mgunakan losyen ni,kulit sy lebih cerah dan lembap.sy mmg xkan tukar kepada produk lain,sebabnye produk sgt2 ssuai dgn sy.

    5
  221. Amira Roseli
    3 reviews

    Kulit sihat dan lembut

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Im using this for 3 years ! Taknak tukar dah , because dah jatuh cinta dengan vaseline ni . Boleh protect kulit dari sinar uv , then healty kan kulit . Bila pakai lembut je . Everyone must use vaseline !

    5
  222. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    Protect skin from sun damage

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    This is a good product, which easy to use and convenient for outside use especially expose to sunlight. It protect our skin from uv and even keep the skin remain moisture oftenly. So that, skin can become healthy and youthful.

    5
    1
  223. Sharmini Sharm
    3 reviews

    Good smell and smooth on body too??

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    I love to use this cox of its smooth texture and non greasy…even if you sweat it wont be sticky to your skin..apply its immidiately after shower and you will feel your skin fully moisturised and fresh..not forgetting that its also help with whitening effect with longterm application..

    5
    1
  224. Avatar

    Annabeth13
    3 reviews

    Saya sangat sukakannya!

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Badan saya menjadi gelap akibat selalu berpanas kerana kerja. Namun selepas menggunakan produk ini, badan saya kembali menjadi kulit sebelumnya. Produk ini juga membantu menjadikan kulit saya lebih sihat, lembut, cerah dan lembab.

    5
    1
  225. Lolyy Bunnyy
    9 reviews

    product to be loved

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    i have many vaseline product, i love this one because i can carry it for outside activities. during a hot day, this vaseline can make a good lotion to keep our akin hydrated. with a nice smell it will not leave a sticky feeling when using it.

    5
    1
  226. Shahirah Zafirah
    3 reviews

    My lovely lotion

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Best sgt benda ni sebab dia keep kulit kita lembut and boleh repair skin yg tgh kering ke , tidak sekata semua tu. Lengkap. Best before sleep

    4
    1
  227. Avatar

    Jessy19
    3 reviews

    So good!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I love this product so much since the first time using it!!! It is extremely hydrating and will not feel greasy after applying it. The smell of it is nice and it has SPF25, which is great for day time outing! A must-have for every people that has dull skin~

    5
    1
  228. Yee Shan
    3 reviews

    Skin gets brighter

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Love this product. My skin are no longer as dull as last time. Love it!!!

    4
    1
  229. Avatar

    wahidahmuhamad56
    3 reviews

    the best lotion ever..

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    i really love vaseline product especially this lotion. it makes my hands soft and i also love the scent.

    5
    1
  230. Avatar

    Amiramira21
    7 reviews

    Highly recommend

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2017

    I highly recommend this product because i’ve been using it for almost everyday. Especially when i should be in ac room. It keeps my skin moist and soft. The most important is i love the fragrance 🙂

    5
    1
  231. Avatar

    whitealyssum25
    2 reviews

    Healthy Product

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Vaseline is a wonder product that’s suitable for all kinds of skin and for all treatments! This one really keeps your skin moisturised throughout the day and is light on the fragrance too. Just apply a little as it spreads quite evenly, and you’re good to go!

    4
    1
  232. Avatar

    SookShan75
    10 reviews

    皮肤变光泽

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    自从每天使用这个产品后 皮肤变得比较光泽也很滋润 味道也很香闻起来非常的舒服 价钱也非常合理 ??

    5
    1
  233. ChLoe Csc
    4 reviews

    favourite body lotion

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    这款body lotion 非常好用!价钱实惠? 味道也很香,用了之后身体也不会黏黏的。个人非常推荐这款body lotion ??

    5
    1
  234. Avatar

    LIM091110
    1 reviews

    滋润皮肤

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    个人强力推荐这个产品?‍♀️用了之后不会黏黏的,即使在外面流汗什么的? 我本人是那种皮肤超级干燥和粗燥,因此皮肤也很暗沉
    坚持用了这个产品1个月之后,皮肤感觉嫩嫩滑滑,冲凉出来擦干身体也不会觉得干燥,还有就是皮肤有变白了一点?
    而且价钱非常实惠,非常适合学生

    4
    1
  235. Avatar

    Blqshqr9081
    25 reviews

    Moisturize, whitening and glowing

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    I use this awesome Vaselin Healthy White Body lotion several times a day. Because i love the texture. Its not oily. Its moisturise my skin, especially i work in office 9 hours a day. Sometimes our skin get drying, but when i use this Vaseline lotion, my skin feels very soft and feels fresh. Smell nice and the price is very affordable. Highly recommended.

    5
  236. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Losyen yg mmbantu mengekalkan kelembapan kulit

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya gunakan losyen Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 ni utk melembapkan kulit sy yg kering krn terlalu terdedah kpd pghawa dingin.Utk kesan pemutihan,sy kurang nmpak kesannya lagi,mgkin perlukan penggunaan yg lebih lama dan konsisten.Tapi kulit sy mmg terasa lebih lembut dan lembap bila mnggunakan losyen ni.Tekstur mmg terbaik,sgt cepat mnyerap dan meninggalkan bau yg sgt wangi pada badan.Tak melekit seperti losyen jenama lain.Mmg sgt brbaloi dibeli,harga pun masih berpatutan.

    4
  237. Celia Lee
    4 reviews

    It does help in whitening my skin

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I chose this product amongst others whitening effect lotion and it does make my skin fairer after sun burn. Price is reasonable and it has pleasant smell. Besides, it is really easy to apply and absorb fast into my skin yet did not feel sticky and uncomfortable at all. Overall it is a good and highly recommended product.

    4
  238. Sze Ying
    1 reviews

    Moisture and whitening

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Vaseline is always my first choice among all brands. After using it for 1month,my skin become brighter and smooth. Vaseline gives me a pleasant smell.I like it very much and it repairs my dull skin.I will apply it during day and night before I sleep. I definitely will buy it again. Recommended skin product to everyone. ?

    4
  239. Avatar

    ivyyii61
    1 reviews

    很保湿的乳液

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    保湿效果很好,价钱平民化,符合平民百姓使用。很适合皮肤干燥龟裂者使用,只不过涂了以后会有的黏黏。

    4
  240. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    kulit lebih lembut & semakin cerah

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Saya mmg suka mnggunakan losyen vaseline krn tekstur losyen mmg sgt cepat mnyerap pada permukaan kulit,berbau wangi dan mmg nmpak kesan pencerahannya bila dipakai secara teratur.Saya akn gunakan losyen ni selepas mandi dan tidak risau bila keluar di tengah panas terik krn losyen ni melindungi kulit dari sinaran UV.Kulit sy pun terasa lembut dan cerah bila mnggunakannya.Selesa dipakai,walaupun sy berpeluh,kulit tidak terasa melekit seperti memakai losyen lain.Mmg sgt berbaloi mnggunakannya.

    5
  241. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Tekstur losyen seperti serum

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2017

    Yang paling sy suka tentang losyen vaseline ni ialah tekstur losyen yg mmg sgt cepat mnyerap seperti serum.Lansung tidak meninggalkan kesan melekit bila dipakai.Baunya mmg tidak seharum bau losyen wangian yg lain,tapi sgt lembut dan menenangkan baunya bila dipakai.Kesan pun mmg sgt ketara,saya gunakan utk kulit sy yg kering,mmg kulit sy kembali lembap & lembut.Untuj kesan pencerahan pula,mgkin agak lmbat kesannya & berbeza utk setiap org.Berbaloi utk dibeli,harga pun berpatutan.

    4
  242. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    wangi dan melindungi kulit dari sinaran uv

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Vaseline healthy white body lotion perfect 10 sangat membantu saya dalam menjalani kehidupan seharian. Ia membuat kulit saya sentiasa lembut dan tona kulit saya sekata. Vaseline body lotion juga melindungi kulit saya dari pancaran matahari serta sinaran uv. Strukturnya yang tidak melekit dan berbau wangi membuat saya selesa memakainya.

    5
  243. Siew Tang Lee
    1 reviews

    很滋润 美白效果不错

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    这款lotion是朋友介绍的,很滋润,美白效果也不错,但是必须坚持涂,只是个人不太喜欢这款的香味,觉得香味比较重,其他都很好

    5
  244. Avatar

    Yinyeecyy96
    13 reviews

    用过一定会再用的产品

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    我本身的肤质是干的 所以如果一天不用乳液 会出现脱皮的现象 自从朋友介绍我使用这产品 我就爱上它了 每天出门前都会搽 它不像芦荟凝胶那样搽了以后会有黏黏的感觉 而且真的很保湿 价格也合理

    5
  245. Adilla Dilla
    63 reviews

    Melindungi dan mencerahkan kulit

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Sebelum keluar rumah saya akan pasti menggunakan losyen vaseline ini untuk melindungi kulit dari sinaran matahari.Teksturnya yang lembut dan tidak melekit membuatkannya saya sangat sukakannya.Harga sangat berpatutan dan boleh digunakan lebih lama.

    5
  246. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Melembutkan kulit dan mencerahkan

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Cream yang sangat bagus untuk kegunaan hari dapat mencerahkan kulit dan boleh dijadikan sun block

    5
  247. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    皮肤会稍微白一点

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    之前有点晒黑了,听说这款vaseline涂久了就可以使皮肤变白就试用了,天天用的效果果然能使我皮肤恢复白一点

    4
  248. Teh Yee
    6 reviews

    Hydrating and give full protection to skin

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Vaseline perfect 10 body lotion is a must for my mummy and me especially during night when in air-conditioning room. This body lotion is not too sticky and oily, just perfect to apply on skin. The scent is pleasant and mild. I like its texture which gives our skin hydrating.

    5
  249. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Fast Absorption

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Vaseline lotion is more watery and easy for skin absorption! The price is very reasonable! It help to moisture my skin especially arms & knee area. I will prefer Vaseline lotion if compare with Nivea brand.

    4
  250. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Melembapkan & Mencerahkan tona kulit

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    Tekstur lotion Vaseline Healthy White ni sgt cepat mnyerap,buat sy selesa memakainya krn ia x mninggalkn kesan..terus meresap ke dlm kulit..kulit saya semakin lembut..ia juga mncerahkn tona kulit sy dari dlm..melindungi kulit dari kering & sinaran UV..mmg sngt bnyk kebaikan & baunya juga amat wangi..harga pon berpatutan dgn kualiti yg sy dapat..

    5
  251. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Vaseline White Body Lotion Perfect 10

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Saya telah menggunakan vaseline ini sejak awal tahun ini.Ia nya membantu mencerahkan kulit saya.Selain itu,warna tona kulit saya menjadi lebih sekata.Melindungi dari sinaran uv dan melembapkan kulit.Wangi dan tidak melekit.Harga sangat berpatutan.Saya mensyorkan untuk mencuba produk ini.Kulit saya tidak lagi kering dan semakin halus.Pada sesiapa yang inginkan kulit cerah,lembap dan halus saya mensyorkan Vaseline White Body Lotion Perfect 10.

    5
  252. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Menghaluskan kulit.

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Vaseline berfungsi sangat baik untuk keseluruhan kulit saya. Ianya telah berjaya menghaluskan dan melicinkan kulit serta mengawal dari berlakunya kegelapan kepada kulit dikala cuaca terik diluar.

    4
  253. Avatar

    chanhoiyee36
    31 reviews

    Suitable for all skin types

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    This lotion smells heavenly! I like the texture of it because it doesn’t make my skin feel sticky.

    5
  254. Niki Tay
    996 reviews

    makes your skin more whitening

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    This product makes your skin more radiant instead of whitening , and the smell i very like it.

    4
  255. my favourite lotion!

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    really love it , and one of the my best choice, really love the texture which is make skin smooth all the time! feel confident with it!

    5
  256. Nor Othman
    1346 reviews

    i love this product

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Vaseline lotion is my top choice of body lotion. It smells good at the same time moisturises, nourishes and brightens my skin. The lotion is non sticky and non greasy to the skin, it gets absorb quickly into the skin leaving my skin silky smooth like baby skin.

    5
  257. 溦溦 林
    473 reviews

    Deep Nourishment

    5 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    After use few week i can feel different. Since my skin feels healthy, soft and supple, it does provide nourishment.

    5
  258. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    10 in 1 , Convenient

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Vaseline is known for its body care products so I assume this is from the body care range as well but with its 10 in 1 skin benefits,I probably be tempted to pat a dollop of it on your face too. That’s what I did.Face looked more even-toned. Even though the pigmentation did not fully disappear, they had faded quite significantly.

    4
  259. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Suitable for all skin types

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10 is a great product which prevent the skin from darkening. It has great smell and makes my skin smooth and soft always. I feel so good the moment I used this product as the Vaseline lotion absorbs quickly into the skin. The smell also very great and nice to use all the time. The price also reasonable and highly recommend.

    5
  260. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Slow Absorbs

    2 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Vaseline Body Lotion always in reasonable price and it will be very special price that will attract you to buy it.
    I have buy it during promotion period.

    Overall the absorption is slow. but the moisture result is good

    2
  261. Elizabeth Kam
    52 reviews

    Great and skin is smoother after use

    4 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    I can feel my skin getting smoother after several use.

    4
  262. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Produk sesuai

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Sesuai untuk kulit saya dan tidak berminyak. Dapat melindungi kulit dari cahaya matahari dan kekalkan kelembapan kulit.

    5
  263. Syaz Yahi
    5 reviews

    Long lasting moisture

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    I tend to have very dry skin because staying the aircond room all day. Especially after taking the wudhu for prayers in the afternoon my skin tend to feel dryer. Topping up after taking the wudhu for the afternoon prayers helps moisture my skin and re hydrate it after the wash.

    5
  264. Nur Arina
    812 reviews

    Wangi dan tidak melekit

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Losyen ni merupakan losyen kegemaran saya. Ianya sangat wangi dan juga tidak melekit pada kulit. Apabila gunakannya, ianya menambahkan lagi keyakinan pada diri saya.

    4
  265. Avatar

    lysleoi
    82 reviews

    10 in 1 lotion

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    it claims to have 10 protection in 1 lotion, but i can feel much difference after use. It able to moisturize my skin with pleasant smell.

    4
  266. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    lotion ini membantu saya daripada mengalami kulit yang kering.. saya selesa memakainya kerana lotion vaselin cepat meresap ke dalam kulit. memberi kelembapan, menghalus dan juga mencerahkan kulit dengan adanya sinaran uv.

    5
  267. Avatar

    kesumadewi
    69 reviews

    Losyen Vaseline

    4 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Baunya wangi,melembapkan kulit dan memastikan kulit tidak kering.Harganya juga berpatutan sesuai dengan kualitinya.

    4
  268. Avatar

    RebeccaYukiko
    25 reviews

    Gives me fair skin

    5 out of 5, reviewed on January 30, 2017

    This lotion smells heavenly! I like the texture of it because it doesn’t make my skin feel sticky. After using it for awhile, my body got much fairer.

    5
  269. Avatar

    Syerasyera43
    20 reviews

    ???

    4 out of 5, reviewed on January 6, 2017

    Day 1
    I applied the lotion over my neck, collar bone area, upper arms, elbows, back of hand and face. It felt a bit warm on the skin within 2 minutes of application but the feeling went away after 15 minutes or so. There was mild redness on neck and collar bone area and skin felt a little itchy.

    Day 2
    I noticed the dark coloured sun spots on my left high cheek had faded very slightly. Plus, my entire face had a pinkish, rosy glow. My husband said I looked as though I just came back from a run.

    Day 3
    The skin around my chin and neck felt rough with enlarged pores and bumps. Skin felt warm to the touch.

    Day 4-6
    The skin on both cheeks had peeled very slightly, more like surface dead skin being sloughed off.

    Day 7-9
    No more peeling of skin. Skin felt supple, soft and smooth.

    Day 10-12
    Sun spots on left high cheek were further reduced in shade. Sun spots on right high cheek were slightly fading too, so were a few dark spots on my left hand.

    Day 13-14
    Face looked more even-toned. Even though the pigmentation did not fully disappear, they had faded quite significantly.

    Pros:
    Helps achieve even toned skin
    Makes pigmentation less visible
    Makes skin feel smooth and soft
    Gives skin a rosy, healthy glow
    Skin doesn’t feel dry the next day even if sleeping in air-conditioned room
    Non-greasy formula (no need to wash hands after in contact with it)
    Nice, light fragrance
    Easily absorbed by skin
    Doesn’t form white streaks when applied on skin
    Affordable price

    Cons:
    Doesn’t work on fine lines
    Doesn’t work on cellulite or stretch marks
    Doesn’t seem to firm up skin
    Causes mild redness and itchiness (but tolerable)

    I have doubts whether this product does work on reducing wrinkles, fine lines and firming up skin as I don’t see any change in those areas on my skin after 2 weeks of application. Overall, I still think this is quite a good moisturizer for daily use and with longer usage, one is likely to achieve even-toned skin and less visible sun spots or pigmentation. Best of all, it doesn’t burn a hole in our pockets.

    4
  270. Anaam Hussain
    17 reviews

    Got rid of my tan for me

    5 out of 5, reviewed on December 30, 2016

    I bought the Vaseline whitening lotion because swimming had caused my skin to become discolored and two toned. After regular use of this whitening lotion, I slowly got my skin to become one toned and soft again. I love how smooth and soft my skin becomes after use.

    5
  271. Avatar

    masyita21
    5 reviews

    wangi dan melembutkan kulit

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    saya sangat suka pakai vaseline lotion sebab baunya yang wangi dan melembutkan kulit saya.saya tak perlu takut lagi untuk aktif bersukan walaupun berjemur tengah panas kerana dengan adanya vaseline lotion yang mengandungi uv protection yang akan menjaga kulit saya..saya tak pernah bertukar lotion lain sejak menggunakan vaseline lotion

    5
  272. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Vaseline Healthy White Body Lotion Perfect 10

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    Kulit saya sentiasa kering, terutama ketika musim panas selalu terdedah kepada cahaya matahari. Jadi lotion vaseline amat sesuai untuk melindungi kulit dari sinaran uv. Jadi tidak perlu risau kerana dapat melindungi kulit dari hangus dan terbakar serta kusam.

    5
  273. Carrie Zoey
    141 reviews

    For smooth and even skin tone

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2016

    Vaseline lotion is my top choice of body lotion. It smells good at the same time moisturises, nourishes and brightens my skin. The lotion is non sticky and non greasy to the skin, it gets absorb quickly into the skin leaving my skin silky smooth like baby skin.

    4
  274. Avatar

    bubblynotes61
    20 reviews

    A Must!

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2016

    Produk ini adalah satu kemestian bagi saya setiap hari dan tak lengkap rasanya sekiranya tidak memakai losyen Vaseline yang ini. Non sticky feeling even berpeluh macam mana sekali pun. Menjadikan kulit terasa lebih smooth dan juga membantu mencerahkan kulit.

    5
  275. Noor Mustaffa
    75 reviews

    melindungi kulit dari sinaran Uv

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2016

    Menghindari kulit menjadi gelap ketika berada di bawah matahari. Selain itu,tiada kesan minyak pada kulit

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...