Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot

Product Details

Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot, a slimming lotion that can burn fat and assist in losing weight. This lotion can help in reducing cellulite, relieve muscle and joint pain, reduce inflammation and relieve back pain. It’s suitable for women as well as it can relieve pain from menstrual cramps as well as protect and reduce the pain at the uterus after delivery.

Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot can be used to strengthen memory and relieve anxiety and depression. Contains vitamins A, B3, C, D and E for nourishing the skin and acts as an antiseptic that is suitable for eczema, rashes, and other infections.

This lotion is suitable for everyone, babies, and children as well to prevent from bloating. The texture of the lotion is not oily so it is easily absorbed into the body. Made from pure extracts of herbs.

Usage instructions:  

Apply a small amount on the area that you wish to use such as joint, stomach or any other area that you wish to put. Recommended not to apply near eyes as it can cause burning sensation and hot.

  1. Avatar

    niena03
    3 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    I used this product to reduce some fat. It better if you used it before do some exercise as joging. It really hot and long lasting. I still can feel hot after a few hours.

    4
  2. Avatar

    hayasaka37
    6 reviews

    Menghilangkan sengal badan

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Losyen ini memang cepat meresap dan tidak meninggalkan rasa berminyak dan melekit. Saya guna untuk sakit-sakit badan memang berkesan. Badan kembali rasa lega dan bertenaga. Guna untuk kempiskan perut pun bagus. Harga pun berpatutan.

    4
  3. Avatar

    Hani0972
    3 reviews

    Tidur lebih lena dengan losyen mustajab pati halia

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2018

    Pertama kali menggunakan losyen mustajab pati halia.Bila umur makin meningkat ni, badan selalu sangat berangin.Kalau biar boleh sampai migrain.Dengan adanya losyen mustajab pati halia ni,alhamdulillah membantu badan rasa lebih ringan dan selesa.Sapu sahaja sebelum tidur.Losyen ini mampu menghangatkan dan melenakan malam anda.

    4
  4. ??????

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    lotion ni mesti ada kat rumah saya untuk standby. suami saya selalu guna time sakit lutut lps main bola. kadang2 saya guna untuk hilangkan sakit senggugut.

    5
    1
  5. Avatar

    noor197965
    6 reviews

    Losyen mustajab berkesan mengempiskan perut buncit

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Saya dah banyak kali repeat guna losyen ni. Suka sebab extra hot dan memang memberi kesan terbaik mengempiskan perut buncit. Selalu sapu dan gosok dengan urutan sebelum tidur sekitar perut dan bahagian berlemak. Selain tu saya juga selalu guna bagu mengurangkan angin dan sengal-sengal otot. Saya memang rekemen kawan-kawan untuk guna produk ni

    5
    1
  6. Avatar

    Ibtisamhusna02
    19 reviews

    Krim panas yg daebak

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Saya suka krim ni .. Especially waktu sakit perut / senggugut .. Memang berkesan ,, bila saya pakai krim ni dekat perut .. Alhamdulillah lepas tu perut saya dah berkurang n berkurang sakit perut ??

    5
  7. LAdyy Hanna
    1 reviews

    Hasil terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Dh guna lama…palig sesuai pakai nk berzumba. Result esok nya sgt memuaskan hati dan xrugi beli

    5
  8. Nazreen Hashim
    4 reviews

    Berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Krim ni sangat efektif. Kesan dan hasil yang memberangsangkan walaupun agak panas. Sangat recommended. Dah beli 3 unit sebelum ni.

    5
  9. Nadya Fadzil
    3 reviews

    Useful!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    My friends and I are using this to lessen our period pain. Every time we have period pain we will apply this lotion on stomach. And eventually it came out as a good solution! The heat from the lotion is just nice and make us feel comfortable and helping to heal the period pain. Although it was introduced as other function, but you can try for period pain or stomach ache..(sangat membantu untuk perut yang masuk angin)

    5
  10. Avatar

    Fithebomb97
    3 reviews

    Reduce pain

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    I used to active in sports and use my muscle maximumly. I will use this lotion before I sleep every night and that help me to reduce pain and continued playing again the next day. It is very recommended to those who need to massage your muscle. Good job, Losyen Mustajab !

    5
  11. Avatar

    Lizaakmal76
    3 reviews

    Love it!!

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    It is a very good product. Multi purpose used. I used it after giving birth for slimming purpose and also it helps with cramps. It has hot sensational feeling after used. Which good for fat burning purpose.

    5
  12. Avatar

    Phoebe43
    4 reviews

    Bagus untuk period cramp

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    Honest review…sy x guna untuk pelangsingan…sy guna untuk kram perut masa period..lepas guna…memang kram tu berkurangan selain tu,tidur pun selesa.sakit perut pun sy guna.sepupu sy guna lepas bersalin.sangat bagus.banyak kegunaan..kalau masuk angin blh sapu lega rasanya.kalau sakit sendi blh guna juga…?

    5
    1
  13. Nur Wahidah
    3 reviews

    sangat berkesan untuk lenguh-lenguh

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    saya pernah menggunakan losyen pati halia ini sangat menyerap dan tidak melekit.dapat gak membantu untuk melansingkan perut

    4
  14. Avatar

    Pilipala85
    3 reviews

    The Best Lotion

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    When your shoulder or stomach feel pain, you can use this extra hot lotion to relief pain. You will feel cool and comfortable. It also can use for massage, you can let your family member, lover or friends use this lotion to massage, this lotion have a fragance of ginger, you will feel full of energy and forget those pressure. I love it. My mother before suffer spine painful, the specialist doctor introduce this lotion to her and help her relief the pain.

    5
  15. Avatar

    noor84
    6 reviews

    Lotion Mustajab Extra Hot

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Saya Kalau pergi Mana2 mesti bawa Lotion Mustajab ni letak dlm handbag kerana perut selalu kembung terutama bila period segugut dpt kurangkan kesakitan. Mustajab lotion ni rasa hangat2 boleh mengurangkan rasa sakit perut buncit bleh diatasi

    5
  16. Avatar

    Rosidah6112
    3 reviews

    Dapat mengurangkan lenguh

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Losyen mustajab pati halia extra hot adalah produk yang sangat baik untuk mengurangkan angin pada badan. Selain itu dapat mengurangkan perut buncit. Saya sangat suka menggunakannya terutama apabila saya sakit kaki, ia dapat mengurangkan lenguh di kaki saya. Harganya yang murah dan mudah di dapati di pasaraya yang berdekatan.

    4
  17. Elia Laily
    6 reviews

    Sejuk Selesa

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya memakainya selepas mandi dan sebelum tidur..Sangat2 selesa dan terasa ringan badan..selain itu ia boleh mengurangkan regangan kulit..

    5
  18. Avatar

    umairah46
    6 reviews

    Senggugut ? Kembung perut ? Gunalah Mustajab Pasti mujarab ??

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Saya menulis melalui pengalaman saya sendiri. Saya ni sering akan sakit dan lengguh pinggang teruk punya bila datang bulan. Jenis saya akan terbaring seharian tak boleh bangun dan ubat yang paling diperlukan saya adalah Mustajab ini ??. Sebab apa ? sebabnya mustajab ni sangat-sangat membantu saya ketika sakit, dengan rasa hangat-hangat berangin dari mustajab ni membuatkan rasa sakit saya yang teruk berkurangan. Saya memang sangat sarankan kepada kawan-kawan di luar sana yang mengalami masalah seperti saya boleh cuba gunakan mustajab tersebut. In Shaa Allah sekali guna pasti puas hati.

    5
  19. Burning your fat

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Sapu je lepas mandi.. membantu membakar lemak sepanjang aktiviti harian & tak melekit

    5
  20. Avatar

    BlackKitty75
    6 reviews

    Good for stomach cramps

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    I used this not for body slimming, but I used the lotion to ease my stomach cramps.

    5
  21. Neyniey Noreni
    3 reviews

    Mengurangkan kesakitan sengugut dan senang digunakan

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Sebelum mengenali Losyen Mustajab Pati Halia, apabila sengugut semasa haid, saya terpaksa mencari ubat-ubatan dan cara tradisional untuk melegakan kesakitan sengugut. Setelah mengenali produk losyen Mustajab Pati Halia, sememangnya produk yang senang untuk digunakan dengan hanya menyapu losyen ke bahagian perut dan pinggang,kesan akan terus dapat dirasai dengan serta merta.Losyen Mustajab Pati Halia memang terbaik!

    5
  22. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Sesuai di gunakan dalam berpantang

    4 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Semamsa berpantang saya menggunakan losyen mustajab Pati halia hot ini. Selesa di pakai di Perut dan di betis. Dapat mengeluarkan angin dalam badan dan mengempiskan Perut jika di amalkan selalu. Setiap hari saya Akan menyapu losyen ini sebelum memakai bengkung. Saya menggunakan produk ini sehingga sekarang. Bau yang hangat sekali. Jika musim sejuk lagi sedap menggunakan produk ini. Ia tidak memedihkan kulit dan rasa selesa sepanjang penggunaannya.

    4
  23. Avatar

    charmain3hj42
    3 reviews

    Relive excess gas

    4 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Relives muscle and joint pains. Works wonders on gassy body.

    4
  24. Ai Mean
    3 reviews

    Losyen mustajab terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Saya pernah losyen mustajab pati halia ini. Memang mustajab. Memang sesuai bila tubuh rasa lenguh. Yg paling penting, blh hilangkan rasa pening

    5
  25. Faizal Bujang
    1 reviews

    Losyen Mustajab Pati Halia.

    4 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Sering digunakan oleh pengamal urutan badan untuk berurut. Sesuai untuk sesiapa yang mengalami sakit badan @ sendi. Juga boleh digunakan untuk buang angin didalam badan.

    4
  26. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sesuai utk urutan & bengkung

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot ni mmg sgt sesuai digunakan utk ibu berpantang seperti saya.Saya memakainya bersama bengkung,mmberikan rasa hangat yg selesa.Saya Suka sensasi hangat losyen ni yg tidak terlalu panas.Ia mmbantu pengaliran darah,mengempiskan perut lepas bersalin dan mmbuang angin dlm badan sy.Tekstur losyen pun cepat mnyerap pd permukaan kulit,lansung x tinggalkan kesan melekit dan berminyak.Losyen ni juga boleh digunakan utk mngurut.Mmg sgt berbaloi dibeli,harga murah & mudah didapati.

    5
  27. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    extra hot and berkesan

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya sangat sukakan losyen pati mustajab halia extra hot kerana rasa hangat yang terhasil selepas menggunakannya melegakan period pain saya.selain itu pati halia yang terdapat dalam losyen mustajab juga mampu mengecilkan pinggang, paha, lengan dan punggung serta ia juga berkesan dalam melegakan kembung perut. Losyen mustajab yang tersedia dalam bentuk tiub memudahkan untuk dibawa kemana-mana. Harganya juga sangat berbaloi dan menjimatkan.

    5
    1
  28. Avatar

    NORMARIZA18
    2 reviews

    LOSYEN MUSTAJAB

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    losyen mustajab pati halia sesuai dibawa kemana-mana sahaja kerana ianya didalam bentuk tiub yang mudah untuk digunakan. losyen mustajab pati halia yang panas ini sesuai digunakan bila-bila masa di samping dapat mengecilkan peha, perut dan lengan losyen ini juga sangat berkesan di masa-masa kecemasan contohnya semasa senggugut, sakit perut atau kembung perut, sengal-sengal otot dan lain-lain lagi.rasa panas dan baunya yang sedap menyebabkan selesa untuk memakainya

    5
  29. Adilla Dilla
    63 reviews

    Memberikan kelegaan

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Saya suka sapu losyen ini dekat perut kalau perut rasa tidak selesa,sekejap sahaja dah ok..selain daripada itu losyen panas ini untuk mengurangkan kesan selulit diperut saya.Masa berpantang saya lebih suka guna produk ini untuk mengurangkan lemak-lemak yaang berlebihan disamping memberikan kehangatan.

    5
  30. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Losyen Mustajab Halia Merah

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Losyen Mustajab warna merah ni memang hot sangat.Saya suka gunakan kalau sakit sakit di kaki ke belakang ke.Kesimpulannya panasnya memang melegakan.Baunya pun best,tidak melekit di kulit apabila digunakan.Best sangat sangatlah terbaik dan sentiasa ada di rumah

    5
  31. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Panas menyengat

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Cream ni sangat bagus untuk.menghilangkan lemak di badan. Rasa panas yang tahan lama dan makin banyak berpeluh makin menyengat kepanasan dia.

    5
  32. Maawardah Mohamad
    43 reviews

    hangat dan berkesan

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    losyen ini saya gunakan setiap kali perut saya kembung disebabkan angin dalam badan. memang mujarab. saya juga gunakannya ketika mengalami lenguh lenguh sendi, sakit belakang dan pedih ulu hati. pati halia yang hangat cepat memberi kelegaan kepada tubuh saya. losyen ini tidak melekit dan cepat meresap. harganya juga mampu milik.

    5
  33. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    TERBAIK!!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya mengunakan losyen mustajab pati halia extra hot selepas saya melahirkan anak ( berpantang)..saya sangat berpuas hati kerana badan rasa ringgan,sendi sendi tidak berasa sakit,malahan darah nifas juga lancar..pengalaman yang sangat baik..

    5
  34. Avatar

    may576076
    92 reviews

    超级喜欢!

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    很喜欢这款姜做的乳霜,每次涂完都觉得热热的很舒服!而且还可以去风寒,湿气…腰酸背痛也可以涂呢…

    5
  35. Nor Othman
    1343 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Pati halia ini lebih panas berbanding dengan yang hijau.Saya memakainya semasa dalam pantang dan memberikan kelegaan pada saya.Namun ianya tidaklah terlalu panas dan masih sesuai untuk kulit serta tidak terasa pijar.Apabila disapu pada kulit ianya cepat meresap.

    5
  36. Arshad Sani
    46 reviews

    Isteri sukakannya!

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Isteri saya menggunakan Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot ini dari sejak zaman Universiti kerana sering lenguh-lenguh badan dan period pain. Losyen mustajab ini menjadi teman setia isteri dari dahulu sehingga sudah bersalin ni.Memang berkesan.Die sukakannya,

    5
    1
  37. Nur Arina
    812 reviews

    Hangat dan segar

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Losyen mustajab ni saya gunakan ketika dalam pantang dan sampailah sekarang sentiasa gunakan pada bahagian perut dan kaki. Hangat walaupun kadang-kadang sukar untuk duduk dengan selesa tapi ianya mampi segarkan balik tubuh yang sakit.

    5
  38. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Lotion mustajab

    4 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Lotion Halia Mustajab ni best di pakai. Tidak melekit bila dipakai. Berangin dalam jangka masa yang lama.. Sesuai disapu bila pinggang sy terasa sakit atau senggugut.

    4
  39. Sithambaran Kamachee
    131 reviews

    SLIMMER

    4 out of 5, reviewed on June 6, 2017

    YES U HEARD IT RIGHT.I DID MANAGE TO LOSE SOME WEIGHT WITH THIS CREAM.

    4
    1
  40. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Pati Halia Mustajab Extra Hot

    4 out of 5, reviewed on June 5, 2017

    Pati halia ini lebih panas berbanding dengan yang hijau.Saya memakainya semasa dalam pantang dan memberikan kelegaan pada saya.Namun ianya tidaklah terlalu panas dan masih sesuai untuk kulit serta tidak terasa pijar.Apabila disapu pada kulit ianya cepat meresap.

    4
    1
  41. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Masalah perut buncit tiada lagi

    4 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    Saya gunakan Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot ketika berpantang untuk menghilangkan masalah perut buncit dan mengempiskan perut.Ekstrak halia dalam losyen ini juga dapat membuang angin dalam badan dan badan merasa ringan dan segar.Walaupun sedikit panas dan pedih tetapi kesannya dapat di lihat seawal 7 hari penggunaan.Cuba lah dan rasai perbezaannya.

    4
  42. Avatar

    PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Lotion Mustajab Extra Hot

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    saya memang suka sgt pakai lotion mustajab extra hot ketika datang bulan. dia mlegakan perut saya ketika saya buat kerja. penat seharian bkerja sblm tidur saya akan sapukan lotion mustajab, ia kan berikan kesegaran pada keesokkan harinya.

    5
  43. Avatar

    miera97
    131 reviews

    lotion mustajab

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    saya menggunaknnya lotion mustajab selepas bersalin, rasa hangat di tambah dengan berbengkung memang melegakan, membantu mengempiskan perut dan kembali ramping, saya juga membuat sapuan di bahagian peha hingga ke betis.. bau halia yang wangi amat menyenangkan saya,

    5
  44. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Extra hot yang memang mustajab

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2017

    Extra hot yang memang mustajab. Sesuai untuk sakit-sakit sendi dan lenguh-lenguh badan. Cuma untuk mereka yang tak tahan panas, CN tak galakkan anda menggunakan Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot ni. Bagi CN, baunya pun tak berapa best.

    4
  45. Losyen mustajab pati halia extra hot

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2017

    Losyen mustajab pati halia extra hot memang sangat berkesan untuk perut kembung dan juga sakit senggugut. Selepas hanya beberapa minit memakainya, kesakitan tersebut lega begitu saja.

    5
  46. Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot

    5 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Selepas bersalin saya menggunakan Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot untuk meredakan angin dalam badan. Selain itu ia turut membantu membakar lemak berlebihan dan menjadikan tubuh kembali ke bentuk asal. Sangat selesa dipakai terutama ketika tidur.

    5
  47. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    PATI HALIA HANGAT

    4 out of 5, reviewed on December 18, 2016

    Pati halia ini sangat selesa disapu pada bahagian yang sakit akibat lenguh-lenguh dan saya menggemarinya.Ia dapat melegakan kesakitan dan memberikan kelegaan.

    4
  48. Dyg Mass
    72 reviews

    Losyen mustajab pati halia extra hot..pilihan no.1

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2016

    Losyen mustajab pati halia extra hot ni memang pilihan no.1 saya sebab kaki saya selalu cramp bila memandu kereta terlalu jauh. Hanya sapu sahaja losyen ini dapat mengurangkan kesakitannya…losyen yang panas, cepat menyerap dan tidak melekit. Saya juga gunakan untuk kempiskan perut dan ketika datang bulan untuk menggurangkan sakit senggugut. Ianya juga amat sesuai untuk mengurangkan selulit dan boleh digunakan untuk wanita selepas bersalin. terasa kehangatannya…juga senang untuk dibawa kemana-mana.. cubalah…

    5
  49. Afievy Ivy
    40 reviews

    Sakit otot dan sendi lega dengab Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2016

    Saya suka guna Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot kerana tidak melekit dan cepat menyerap tanpa meninggalkan kesan minyak. Apabila Sakit otot dan sendi saya akan sapu dan buat urutan,hasilnya sakit akan bekurangan dan memberikan kelegaan.Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot sesuai digunakan untuk Mengurangkan selulit,sakit akibat senggugut,kembung perut dan sakit belakang juga untuk wanita selepas bersalin kerana pemakaian secara konsisten boleh Membakar lemak dan mengurangkan berat badan

    5
  50. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot memang mustajab

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2016

    Selain dapat membantu melangsingkan badan dan mengempiskan perut yang buncit, losyen ini juga mampu membantu mengurangkan kesan selulit di peha, pinggul dan perut. Rasa hangat yang berpanjangan ianya memberikan rasa selesa dan nyaman kepada pengguna. Khasiat halia yang dipercayai sejak turun temurun untuk mengempiskan perut dan melangsingkan badan kini lebih mudah digunakan dengan adanya Losyen Mustajab Pati Halia Extra Hot.Picit sedikit losyen ditangan dan sapukan pada bahagian bermasalah seperti bahagian perut, lengan, peha serta pinggul selepas mandi dan sebelum tidur secara konsisten ditambah pula dengan sedikit urutan untuk membantu aliran darah agar berjalan lebih lancar. Pemakaian korset atau bengkung semasa proses pelangsingan badan amatlah digalakkan, berserta dengan senaman ringan untuk kesan yang lebih optimum dan cepat. Amat membantu jika digunakan semasa dalam pantang..

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.