Dutch Lady Pasteurised Milk

Product Details

Life is full of challenges, you and your family need to make the right nutritional choices to get the maximum from life. When it comes to nutritional choices, milk is the most nutritious beverage for both children and adults. Dutch Lady ready-to-drink milk is full of nutrition, ideal for everyone in your family.

Dutch Lady ready-to-drink milk is available in 3 formats (UHT Milk, Sterilised Milk and Pasteurised Milk) which helps to fulfill your daily nutrition needs.

This product does not contain fish oil.

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Morning milk

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    I often consume this with oat. It’s been a routine if I can’t get any fresh milk. This would be my alternative option. Just add it to the instant oat,add a bit of nuts and dried berries and it good to go as breakfast. But still it’s a bit too sweet.

    5
  2. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    The best chocolate milk

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2019

    Milky chocolate and very rich chocolate taste. It’s a bit sweet but still acceptable. Very nice to consume it cold. Alternatively, could also make it into ice cream stick. Yummy. Personally prefer chocolate flavo over the others. Price is acceptable, consider cheap for a big box of drinks

    5
  3. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    My kids's favourite drinks

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    My kids love to drink Dutch Lady Milky especially chocolate flavor so much. They drink it in the morning before go to school. Sometime I let them to bring it to school. The small packaging is so convenient as we can carry it to anywhere easily. They also drink it at night before sleep. The price is cheap and can get it easily from hypermarkets.

    5
  4. Avatar

    izzieatie50
    3 reviews

    one of the best milk!

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    my family alwaysss drinks this at home and at work i use it for making latte, because im a barista. it goes well with my coffee bean!

    5
  5. Avatar

    Atiqahar79
    7 reviews

    Best milk for family

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Dutch lady pure farm milk is the best dairy product ever. since my childhood until now i still consumed it for my kids. Its the best for your breakfast and before sleep. Riches with calcium and iron that helps your body growth. Try it today!

    5
    1
  6. Ahmad Sharizal
    25 reviews

    MINUMAN BERKHASIAT

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Dutch Lady, sebut je pasti dah terbayang keenakkan dan kesegaran susu pastur. Sedap diminum begitu sahaja, dijadikan bahan dalam masakan desert yang enak-enak, dan sesuai untuk semua peringkat usia. Terdapat pilihan susu pastur Datch Lady yang digemari kanak-kanak khasnya peris coklat dan strawberi. Hargapun sangat berpatutan jika dibandingkan dengan jenama lain di pasaran.

    Sarah
    130 reviews

    Sedap dan berkhasiat
    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Susu Dutch Lady memang telah menjadi pilihan keluarga sejak turun temurun sebagai minuman utama untuk sarapan pagi. Lazat diminum begitu sahaja ataupun

    5
  7. Avatar

    ivyhew9291
    3 reviews

    My dairy product since childhood

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Nothing complaint about this dairy product. The taste is pleasant and pricing is fair. And it won’t cause my stomach upset in the morning when I serve it as breakfast.

    5
  8. Avatar

    nadzri82
    6 reviews

    Susu pilihan sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Susu yang dibeli dan diminum oleh keluarga setiap minggu. Produk susu Dutch Lady harganya berpatutan dan sentiasa dalam keadaan segar. Kami satu keluarga akan terus menikmati khasiat susu berkualiti yang berbaloi dengan harga yang ditawarkan.

    5
  9. Avatar

    Abibah69
    3 reviews

    Minuman bagus

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Minuman yg bagus untuk seisi keluarga..Ibu mengandung juga digalakan minum untuk membekalkan tenaga sepanjang hari disamping dapat membekalkan banyak khasiat untuk bayi..pengambilan susu ini juga sgt bagus apabila waktu berpuasa

    5
  10. Avatar

    Mikitan0379
    10 reviews

    Rich and creamy

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    I like the full cream milk. Its very rich and creamy, best when you heat up and drink it.

    5
  11. Avatar

    Amber768763
    3 reviews

    Everyday drink dutch lady fresh milk

    4 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    I like to drink black coffee plus fresh milk

    4
    1
  12. Avatar

    Shafieza60
    6 reviews

    Memang sedap

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Saya paling suka perisa coklat dan juga perisa-perisa yang lain. Memang sedap dan jadi minuman wajib untuk saya ambil setiap pagi sebelum memulakan apa-apa tugasan. Bukan saya sahaja yang suka, malahan seisi rumah turut menyukainya.

    5
  13. Avatar

    Hpadzil86
    3 reviews

    Instant ice cream

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    I really like these milks. I like the full cream it taste better than low fat. Sometime I’m craving some ice cream. Just put it in the freezer and it will become an ice cream. I’m so in love with this product. Anyone can try it. Its so good.???

    5
  14. Nur Shakila Amira
    3 reviews

    Dutch lady

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    Sangat2 suka dengan susu chocolate from Dutch lady.. gabungan rasa susu dan chocolate yg sangat sedap. Susu dutch lady ni jugak lebih sedap compared to other milk.

    4
  15. Avatar

    AhChuan199816
    3 reviews

    Dutch Lady Milk

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    This is the brand that i will buy whenever i visit to any shopping malls. It tastes delicious and it is cheap compared to other brand. P/s: I always buy the Dutch Lady low-fat. Really recommend this.?

    5
  16. Kenny Lim Lee
    3 reviews

    味道香浓

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    价钱不贵,味道香浓,
    喝起来比其他品牌的更加好喝,
    所以我推荐Dutch lady.
    绝对值得买!

    5
  17. Elise Lam
    3 reviews

    ducth lady

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    我们一家大小都好喜欢喝,时常都会去买来喝

    5
  18. Kun Zakir
    3 reviews

    Good drink

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I like dutch lady pasteurized milk since my childhood because of it taste of fresh and tasty milk and good drink in breakfast time with family also my friends, we're all like it very much.

    5
  19. Avatar

    JAMIE32
    18 reviews

    Tiada bahan pengawet

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Saya sangat mengutamakan kesihatan. Susu Berpastur Dutch Lady merupakan pilihan utama saya. Setiap hari pasti saya akan meminumnya pada setiap pagi, tengahari dan malam. Susunya sangat segar, tiada bahan pengawet dan tiada perasa tiruan. Itulah yang membuatkan saya sungguh menggemarinya. Tetapi harganya agak mahal. Saya terpaksa membelinya juga kerana saya sangat mengutamakan kesegaran susu.

    5
  20. Avatar

    Alice73132
    3 reviews

    Taste good and smooth

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Good quality, taste good and smooth, the price is reasonable though a bit more expensive, I specially like the full cream ones to fit in my ketogenic diet, works well

    4
  21. Shah Dhiya II
    3 reviews

    Dutch Lady Milk

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    Susu Dutch Lady ini sungguh sedap dan berkhasiat untuk golongan muda dan tak kira tua. Ianya amat kaya dengan vitamin vitamin yang dapat membaik pulih tulang tulang dan sel sel darah merah dalam tubuh. Ianya juga amat sesuai untuk ibu mengandung yang memerlukan tenaga harian mereka. Saya amat mengesyorkan susu ini dijadikan hidangan pertama untk dinikmati bersama keluarga.

    5
  22. Avatar

    Asmira199225
    6 reviews

    Favourite drink

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2018

    Our yummy breakfast drink milk and mixed with cereal. Actually i took milk before sleep then mix with milo to gain weight and when i wake up at the morning my stomach feel so fresh and light to do heavy work as i am a fully housewife it boost up my energy.

    5
  23. Avatar

    ishbirfairuz29
    3 reviews

    Susu segar yang berkualiti dan berpatutan

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    Susu jenama dutch lady merupakan salah satu barang perlu setiap kali semasa ingin membeli barang keperluan rumah, ia mudah terutama untuk kanak-kanak bersarapan. Susu ini menjadi pilihan seisi keluarga saya terutama perisa coklat

    5
  24. Sanxuan Wan
    9 reviews

    healthy drink

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    both my son age one and four are drinking dutch lady pasterized milk..my 1year old son do not accept any milk powder because he is
    afully breastfed baby, but he love drinking dutch lady full cream milk

    5
  25. Avatar

    Shimasni74
    10 reviews

    Kualiti terbaik

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Sangat sesuai dijadikan minuman harian.. mempunyai rasa susu yang sebenar.. sangat berkhasiat dan sedap

    4
  26. Avatar

    loosooping09
    3 reviews

    One cup of dutch lady each day, keep me fresh

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I really like to drink dutch lady milk. I drink it sonce I was young until now! My favourite flavour is chocolate. The milk is so fresh. I hope dutch lady can produce different flavour milk.

    5
  27. Avatar

    ajuezura75
    21 reviews

    Disyorkan segelas sehar

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Susu jenama dutch lady merupakan susu pilihan saya dan keluarga kerana rasanya yang sedap untuk diminum. Ianya susu yang baik untuk kesihatan kami sekeluarga. Disyorkan untuk meminum susu ini seGelas setiah hari

    4
  28. Ashvinaa Morgan
    9 reviews

    Family favourite

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Dutch lady milk is our family favourite! The kids love the full cream milk as it taste richer and loves to take it with cereal most mornings or even drink it just as it is. I on the other hand love the low fat milk as it suits better to my diet. This is one of the products which is a common resident in my fridge.

    5
  29. Avatar

    Mei090617
    3 reviews

    Dutch lady full cream

    4 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    I like to drink Dutch Lady Full Cream. This have consists of calcium, protein and so on. Everyday I had drank this milk before I go to work.

    4
  30. Avatar

    Nazhirahzainol06
    3 reviews

    Susu yang sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    Ianya melengkapkan nutrisi keluarga saya..susu dutch lady sangat² sedap diminum setiap pagii bersama bijirin..

    5
  31. Avatar

    zailyshafiq62
    6 reviews

    susu jemana di percayai

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2018

    ducth lady adalah jenama susu kegemaran keluarga saya sejak dulu lagi terutamanya full cream milk. rasanya nya yang sedap dan juga digemari oleh setiap lapisan umur

    5
  32. Avatar

    92022411541672
    6 reviews

    Susu yang paling digemari satu keluarga

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Susu full cream dari brand dutch lady merupakan susu pilihan saya dan keluarga kerana rasanya yang tidak hamis susu dan sedap untuk diminum. Ianya susu yang baik untuk kesihatan kami sekeluarga.

    5
  33. Avatar

    zamanhuri5176
    3 reviews

    Value for money

    4 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Me and my wife are regular purchaser for dutch lady product, and this one of it.
    The taste are par with HL for low fat and much cheaper

    4
  34. Hanisah Salihin
    13 reviews

    Dutch Lady can beat Nestle

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    This milk either full cream or low fat milk is good in taste and also can be used even after a week in the fridge. This milk doing better than Nestle milk. Because all Nestle milk just can be drink during 3-5 days after you open the cap. If you drag it until 7 days sure you will taste sour on it. But dutch lady milk did not come out like that. Sometimes I let in the fridge almost 10 days the taste still good. Every month I will buy this milk in assumption 1 litre will maintain for a week.

    5
  35. Avatar

    ajuezura75
    21 reviews

    Sangat sedap

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    Susu ini adalah pilihan utama semua orang. Susu Dutch Lady memang telah menjadi pilihan keluarga sejak turun temurun sebagai minuman utama untuk sarapan pagi. Enak dan lazat diminum begitu sahaja ataupun bersama bijirin . Paling digemari adalah ducth lady coklat…

    5
  36. Avatar

    Zana06
    3 reviews

    Menyegarkan dan sedap

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Saya suka pada produk ini. Rasa susunya tidak pekat dan sedap diminum atau dimakan bersama bijiran. Rasanya lebih menyegarkan. Mudah untuk disediakan dan menjimatkan masa. Susu ini juga mempunyai banyak nutrisi-nutrisi yang diperlukan oleh badan.

    5
  37. Avatar

    Janet04
    16 reviews

    必备饮料

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    喜欢这个牌子的原味牛奶,比起其他牌子的更原味。
    泡咖啡或美绿加原味牛奶更好喝,并不会抢走咖啡或美绿的味道。
    也喜欢他们家的巧克力牛奶,最喜欢冷冻结冰后可以当巧克力泡冰。

    5
  38. Ahmad Hanif
    9 reviews

    Susu Kegemaran Semua

    4 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Setiap pagi wajib mulakan sarapan dengan minum susu Dutch Lady Full Cream Milk sama ada minum begitu sahaja atau diambil bersama bijirin seperti cornflakes atau koko crunch. Susu Dutch Lady adalah susu terbaik dari ladang.

    4
  39. Avatar

    aimandila939440
    3 reviews

    Susu Dutch Lady kegemaran saya ?

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    Memang dah jadi kebiasaan dalam peti ais wajib ada susu ni. Yang paling saya suka sudah semestinya susu low fat high calcium milk. Bukan sahaja rendah lemak, rasanya pun memang lazat. Bukan sahaja boleh diminum begitu sahaja, nak guna dalam hidangan lain yang memerlukan susu segar pun boleh. Tambahan lagi, susu ni tak membuatkan saya dan keluarga sakit perut tiap kali minum. Rasa yang hebat dan lazat untuk seisi keluarga.

    5
  40. Avatar

    Charmaine64
    3 reviews

    Daily routine

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Dutch lady milk can always be my first choice of my breakfast on-the-go. I always add it with some cereal if is without cream to have a little bit tasting. Besides, I use Dutch lady milk when baking or cooking as well. This milk will always be my first choice whenever the ingredient list need milk.

    5
  41. Avatar

    Jennytwe41
    3 reviews

    love dutch lady

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    这牛奶的确好喝,连小孩都喜欢。味道刚刚好又不会太甜,我超喜欢喝巧克力口味的。

    5
  42. Avatar

    waniharraz
    3 reviews

    Love dutch lady ?

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Sy memang suke minum susu dutch lady dr dulu lg .. Tak kira perisa apa .. Since sy dh ade ank nie pon sy still lg minum susu nie .. Susu nie jugak boleh tambahkan susu badan … ???

    5
  43. Avatar

    myho15
    15 reviews

    Healthy Drink

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Dutch Lady Pasteurised Milk is always my favourite beverage in my life. It has full of nutrition which is ideal for my family member’s breakfast everyday. Dutch Lady is also a delicious milk that’s packed with goodness for the entire family. So, no matter how I am busy with work, I won’t be escaped from consuming this milk.

    5
  44. Avatar

    CherieChan23
    3 reviews

    My must have breakfast- Dutch Lady Milk

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Dutch Lady Milk is a must to kick start my day. Low fat taste flavour is my all time favourite with it natural taste and not too sweet for me. I used to take it with cereal + fruit ( such as raspberry, strawberry & banana) to ensure i have a well balanced diet meal. =)

    5
  45. Avatar

    Jass92
    3 reviews

    Always my first choice

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    My day will never be complete without dutchlady fullcream milk. It has the richest taste compare to any other product in market. And it keeps me up with calcium booster.

    5
  46. Avatar

    Jamseman21
    3 reviews

    Dutch Lady

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Saya suka minum susu Dutch Lady terutamanya Pure farm full cream milk dan juga Pure farm perisa coklat. Susu Dutch Lady bukan sahaja boleh di ambil bersama bijirin malah sedap di minum begitu saja. Harganya pun berpatutan dan mampu beli.

    5
  47. Avatar

    PatenPiqah73
    1 reviews

    Dutch Lady low fat high calcium milk menjadi pilihan saya !

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Saya pilih Dutch Lady low fat high calcium milk sebagai perkara wajib dalam diet saya seharian kerana rasanya sedap dan mengenyangkan saya. Pilihan sarapan pagi saya ialah instant oat yang dicampurkan dengan susu dutch lady. Tidak lengkap rasanya hari saya jika bersarapan pagi tanpa Dutch Lady low fat high calcium milk !

    5
  48. Yana Khairi
    6 reviews

    Selalu beli

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Sy selalu beli jenama dutch lady sbb senang jumpa kata mana2 pn slalu ada jual. Selalu beli time promosi, kalau harga bawah 5 ringgit memang kena borong, kt rumah jarang putus stok susu. Kalau pek 1 liter habis sy minum pulak susu kotak anak yg 200ml tu. Anak pn suka susu dutch lady lepas wean off susu badan.

    5
  49. Noor Azhar
    73 reviews

    Dutch Lady Pasteurised Milk - Chocolate

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    My family loves the Chocolate flavour of Dutch Lady Pasteurised Milk. Consuming a glass of Dutch Lady milk is truly a start to our day which acts as an energy booster in the morning. With its best packaging to protect the nutrition of milk, now we can stay healthy on-the-go with Dutch Lady.

    5
  50. Avatar

    TKG199820
    12 reviews

    从小到大的品牌

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    这品牌的牛奶比较与其它的牛奶品牌更好喝。从一开始就喝就没有换其它的了。牛奶味很适中。支持。

    5
  51. Josephine Sinyee
    3 reviews

    great

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    這個牛奶相比其他的牛奶沒有什麼香精的味道。喜歡它的濃度。喝起來有飽足感。用來打奶泡也很合適。喜歡它的口感。

    5
  52. Chen Thai
    26 reviews

    Dutch Lady Pasteurised Milk tasty and high calcium

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Dutch Lady Pasteurised Milk sangat sedap diminum. Saya sangat suka minum Dutch Lady Pasteurised Milk masa makan sarapan. Ahli keluarga saya terutama ayah dan ini saya pun minum Dutch Lady Pasteurised Milk untuk mendapat calcium yang mencukupi.

    5
    1
  53. Jing Jing
    15 reviews

    Milk lover must try

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I am a milk lover and picky in taste of milk. The taste of this Dutch lady milk is awesome especially drink it when it cold. All the flavors are good especially chocolate.

    4
  54. Avatar

    girlluck8028
    4 reviews

    Susu kegemaran sekeluarga

    4 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    Susu dutch lady banyak pilihan perisa. Saya suka rasa susunya yang tidak memualkan dan sesuai untuk seisi keluarga.

    4
  55. Avatar

    AtyRazali23
    8 reviews

    Susu yang penuh nutrisi untuk kami sekeluarga..

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Kami sekeluarga amat menggemarinya.. rasanya yang sedap & penuh dengan nutrisi penting untuk kehidapan kami seharian.. anak-anak saya sangat gemar minum susu berperisa coklat & strawberi.. waktu sarapan pagi kalau x sempat nak buat sarapan kami campurkan ia kedalam cornflake @ kokocrunch.. kerja jadi mudah & ia mengeyangkan..

    5
  56. Avatar

    ADZHA9546
    3 reviews

    BERBALOI dan SEDAP

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Dengan harga yang berpatutan dan rasa yang sedap sangat sangat berbaloi untuk dijadikan minuman harian saya. Banyak dah produk tenusu yang saya cuba tapi Dutch Lady yg terbaik untuk saya dan keluarga. Dari kegunaan sarapan bersama cereal sehingga minum malam sebelum tidur, sangat baik.

    Terima kasih Dutch Lady.

    5
  57. Avatar

    syaza84
    15 reviews

    Fresh Milk for my Family

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Dulu, minum susu sebab suka. Dan susu keluaran dutch lady sangatlah sedap sehingga adik-adik saya juga menyukainya. Dan susu merupakan antara benda wajib yang perlu ada didalam peti sejuk dirumah terutamanya apabila saya kepedasan selepas makan makanan pedas. Ini kerana susu dutch lady akan neutral kembali rasa pedas itu.

    5
  58. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Dutch Lady Pasteurised Milk

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Dutch Lady,sebut sahaja pasti dah terbayang keenakkan dan kesegaran susu pastur.Saya gunakan dalam masakan kari dan bahan asas kek.Dutch Lady Pasteurised Milk sangat sedap diminum begitu sahaja dan ijadikan bahan dalam masakan desert yang enak-enak,Dutch Lady Pasteurised Milkdan sesuai untuk semua peringkat usia.Terdapat pilihan susu pastur Datch Lady yang digemari kanak-kanak khasnya perisa coklat dan strawberi Harga sangat berpatutan dan digemari kanak kanak dan dewasa.Mudah dibawa kemana mana sedap dan mengenyangkan.Saya suka minuman ini dan sentiasa ada dalam stok dirumah.Best diminum sama ada cuaca panas dan sejuk.

    5
  59. Avatar

    Adibimanosman96
    11 reviews

    Dutch lady pasteurized milk

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    I love drink Dutch lady pasteurized milk because it feels so refreshing. I used to drink it and still drink it nowadays along with my breakfast to keep my energy before going to work everyday and I thankful for this wonderful product from Dutch lady.

    5
  60. Avatar

    weisheng68
    9 reviews

    vanilla favourite

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    很喜欢dutchlady的牛奶,从小就配oreo一起吃,很好吃,接下来还会继续买

    5
  61. Vivian Wong
    3 reviews

    Great!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Love this brand, there is not much brands can get my attention as I really love drinking milk. Other than Farmhouse, this brand is really a good product. I love fresh milk and Dutch Lady! 🙂

    5
  62. Yong Xin
    3 reviews

    Dutch lady is my choice

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I only use Dutch lady milk every time
    Because not only the price of Dutch Lady cheaper that other milk brand prices, but also the quality of milk is GOOD!
    My parents and I must to drink Dutch lady milk before go to work.
    So Dutch lady is your choice!

    5
  63. Avatar

    Tashakamarudin03
    27 reviews

    Pilihan terbaik

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Antara susu yang tidak akan ditolak oleh saya dan family. Susu lemak berkrim ini kebiasaannya minuman wajib bagi kami. Adakalanya,saya menggunakannya dalam membuat kek, kuih dan aiskrim. Kebiasaannya, rasanya x menghampakan.

    4
  64. Avatar

    Repens36
    4 reviews

    All time Favourite

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Among the best milk out of a few brands I have tried before. The favour and taste of milk is strong. Hoping it could be more adfordable in price.

    4
  65. Avatar

    kahar78616
    1 reviews

    susu kegemaran saya.

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Susu berpasteur Ducth Lady merupakan susu pilihan utama keluarga saya. Menjadi keperluan utk keluarga saya semasa sarapan, dan untuk kopi latte.

    Saya dan isteri akan pastikan rumah kami sentiasa ada bekalan susu sebagai minuman untuk sarapan. Perisa coklat fan straberi biasanya kami minum semasa mkn malam dan minum petang.

    sedap!

    5
  66. Duos Young
    2 reviews

    Best choice

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    Tasty milk, varied flavour, lot of vitamins, bone best friend, my favourite product, consumed daily, refreshing, vitalize mind and body, worth the money. Suitable for children and young people. I would suggest this product for everyone.

    5
  67. Avatar

    Gom67
    1 reviews

    All time favourite

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Dutch lady always being my all time favourite drink especially the pure farm milk. It’s a good combination to drink with oats. Just soak the oats in pure farm milk and drink after 30 minutes. You can feel how fill is your tummy!! And ya I Just did 2 ingredients viral cake using Dutch lady chocolate flavor milk. It’s simply delicious!!

    5
  68. Avatar

    wsl72149
    5 reviews

    Chocolate Favor Milk

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    I love all the chocolate favor milk or drinks.

    Dutch Lady chocolate favor more rich and delicious.

    However, compare to low fat, sometimes i will choose HL milk.

    4
  69. Avatar

    safian69
    1 reviews

    Pilihan Semua

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Susu Dutch Lady adalh satu keperluan di rumah. Menjadi pilihan untuk minum begitu sahaja atau disulam dengan bijirin seperti honey star, coco crunch dan sebagainya. Juga diguna pakai untuk menghasilkan juadah kuih muih untuk santapan petang. Baik untuk kesihatan dan mudah didapati di kedai-kedai berhampiran.

    5
  70. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    牛奶本身具有非常独特的奶油味

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    牛奶本身具有非常独特的奶油味,并且具有非常光滑和水分的质感,而且价钱也很大众化的很公道的。 它拥有很丰富的牛奶味道, 这个牛奶没有加糖的,所以不是很甜的。所以我觉得给孩子喝比较安心的。

    4
  71. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Dutch Lady Pasteur Milk

    4 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Sentiasa ada di dalam dapur saya kerana kami sekeluarga menggemarinya.Anak2 saya suka mkn dengan cornflake bersama susu full krim.Perisa strawberry menjadi pilihan untuk menyediakan ais blended.Memang sedap dinikmati oleh kami sekeluarga.Perisa coklat digunakan untuk membuat kek coklat kukus.Kek saya menjadi lembut seperti span dan sangat digemari oleh suami saya.Susu Dutch Lady barangan list barang dapur saya! Saya berpuas hati.Harga murah dan senang dicari dikedai-kedai.

    4
  72. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Kegemaran anak-anak

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Anak-anak saya sangat mengemari susu dutch lady. Semua perisa.

    5
  73. Nor Othman
    1346 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    bangun tidur minum ini bertambah segar, rasanya yang boleh menceriakan pagi anda… nice one

    5
  74. Avatar

    busyra takiyudin
    30 reviews

    penggemar Dutch Lady full cream

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    setiap pagi wajib minum Dutch Lady! segelas sehari.. saya penggemar yang full cream memang best!

    5
  75. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    dutch lady coklat

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2017

    susu kesukaan saya yang perisa coklat ..rasa susu yang pekat beserta coklat memang mengenyangkan. saya amalkan susu ini ketika sarapan pagi kerana untuk saya ianya cukup berkhasiat dan kenyang

    5
  76. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Dutch Lady Pilihan Terbaik

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    I love strawbery milk…yummy..~~ Always my favorite milk since I was young. Everyday I will take 1 glass of milk before go to work. A complete calcium and nutrient in the milk and help for grow.

    5
  77. Nor Othman
    1346 reviews

    minuman kegemaran semuaaa

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    SUSU DUTCH LADY menjadi kegemaran anak saya. setiap kali kami keluar susu dutch lady perisa coklat dan strawberry menjadi pilihan si kakak. rasa yang sedap dan berkrim.. mengenyangkan tanpa takut rasa lapar.. kaya dengan nutrisi yang anak-anak perlukkan mudah di sediakan , x perlu risau lagi sekiranya tertinggal susu botol anak. Dutch Lady kan ada..

    5
  78. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Minum sebelum tidur dan waktu pagi

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Susu dutch lady memang jenama terbaik dari dulu hingga kini.
    Rasanya sedap,lemak berkrim dan berkhasiat.
    Sesuai juga diminum di setiap peringkat umur.
    Saya sekeluarga memang menggemarinya dan akan meminum sebelum tidur dan waktu pagi.

    4
  79. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Milk always in my fridge

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    This is my family breakfast drink always . I always use this to do cake also ! Super delicious ! It’s healthy and not sweet !

    5
  80. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    SUKA

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya dan keluarga amat sukakan susu ini..Ia amat mudah untuk dibeli,ia terdapat di semua pasaraya mahupun kedai~kedai runcit..Ia juga amat berkhasit..Harga nya juga mampu milik..Sesuai diminum oleh semua orang..TERBAIK

    5
  81. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    jenama yang memang dipercayai

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    anak-anak saya sangat suka kan susu ini kerana rasa yang sedap dan penuh khasiat.

    5
  82. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Nutritious drinks and convenient

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    It is Convenient pack and full of nutritious which is suitable for young and old people to drink it. I prefer chocolates flavour and it is taste nice.

    4
  83. SEDAP & PELBAGAI PERISA

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Minuman susu kegemaran saya!!!!!! rasa begitu lemak, secawan sehari mampu menampung keperluan kalsium & vitamin lain!!!! paling suka perasa SUSU plain !!! 😀

    5
  84. Tasty

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Really love the taste! I use to drink this drink , when preggy because one and the only drink which i love much! MY Favourite drink even iam not milk lover! Live it so much

    5
  85. Niki Tay
    996 reviews

    Great Quality Milk

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Great Quality Milk the taste is no bad and contains high in Vitamin D3 that can helps body to adsorb calcium.

    4
  86. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Susu untuk semua.

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Saya sentiasa memiliki bekalan stok susu di rumah. Untuk anak- anak sarapan sebelym ke sekolah samada sebagai minuman atau dicampurkan dalam bijirin mereka. Saya pula gemar menggunakan susu dalam masakan seperti membuat pudding caramel, kuah pudding atau sebagai bahan membuat kek. Ternyata rasanya berbeza dan lebih kaya malah berkhasiat.

    5
  87. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Fresh dan Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Saya sekeluarga memang menggemari susu Dutchlady Purefarm samaada untuk si minum begitu sahaja ataupun sebagai penambah dalam makanan.Kadang-kadang saya menggunakan susu Dutchlady untuk membuat banana smoothie dan sphagetti carbonara.Rasa yang sedap dan sentiasa fresh.

    5
  88. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Tiada mengandungi minyak ikan

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2017

    Anak-anak memang suka pergi kedai mesti beli air kotak Dutch Lady. Tidak kira la perisa apa pun. Susu yang tiada mengandungi minyak ikan ini sangat sedap diminum. Ianya tidak terasa hanyir di tekak. Ia mengandungi kebaikkan kepada sesiapa sahaj yang meminumnya. Segar dan bertenaga. Ianya direka siap untuk diminum lagi memudahkan si peminum. Ada juga yang dijual di dalam paket. Ianya sungguh sedap dan enak.

    4
  89. Avatar

    King87
    15 reviews

    Trusted

    5 out of 5, reviewed on July 1, 2017

    Dutch Lady is mother’s trusted choice. You know they know better.

    5
  90. Avatar

    cties_8435
    32 reviews

    Healthy Drink For Family

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    I love all variants flavor. I use it as daily drink and sometimes I even use it for cooking or baking. The price is affordable and suitable for my whole family except my new born baby.

    5
  91. Sithambaran Kamachee
    131 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    Says memang gemar minuman INI.Kesedapanya memang ump..boleh digunakan until masakan juga.

    5
  92. Avatar

    Shahida21
    15 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on June 7, 2017

    My favourite flavour are chocolate and low fat. Bagi mengekalkan tenaga time bulan puasa saya akan blender kurma bersama susu low fat. Sedapppp sangat

    5
  93. Avatar

    geegee48
    43 reviews

    susu pilihan keluarga

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    susu dutch lady sememangnya menjadi pilihan keluarga saya,sya sentiasa menyimpan stock dan sentiasa membeli susu dutch lady kerana ia menjadi susu diwaktu sarapan dan malam sebelum tidur..keluarga juga suka dengan susu dutchlady,selain menjadi minuman harian,saya juga menggunkannya untuk membuat kek saya

    5
  94. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    I just like to drink the chocolate milk only. It give me feel full after drink it.

    4
  95. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Dutch Lady Pasteurised Milk

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    susu kegemaran kami sekeluarga, saya suka perisa asli dan juga coklat, minum begitu sahaja atau boleh juga dihidangkan bersama koko crunch dan cornflakes, mengenyangkan, untuk kek cheese juga saya menggunakannya.

    5
  96. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Tasty drinks

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Dutch lady has been my favourite drink since last time as it is very good the health. It contains all the nutrients and calciums which the body needs in order to have strong bones. I love to drink Dutch Lady Pasteurised Milk in the morning especially during my breakfast. Dutch Lady Pasteurised Milk has few flavours which we can choose and my favourite is the chocolate milk. The packaging is very nice and suitable to drink at anytime, anywhere. This Dutch Lady Pasteurised Milk is so delicious. The price also very reasonable and highly recommend.

    5
  97. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    susu pilihan seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Susu pilihan keluarga saya.bukan sahaja sedap.malah berkhasiat. Susu asli Dan perasa coklat menjadi pilihan kami setiap kali membeli barang keperluan dapur

    4
  98. Avatar

    roxanne
    36 reviews

    Susu pilihan sejak dulu

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Susu Dutch Lady ini sememangnya pilhan utama keluarga saya. Saya amat menggemari perasa coklat. Produk ini wajib ada dalam peti ais saya! Perasa susu biasa pula saya gunakan dalam masakan sepeti membuat scramble egg, ayam masak merah dan sebagainya. Ia jugak sangat mudah didapati di serata tempat, dari kedai kecil di tepi jalan hingga ke pasaraya besar.

    5
  99. Avatar

    HaizanRaz64
    112 reviews

    Susu yang enak

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Jenama susu yang digemari sekeluarga.Kaya dengan kalsium dan nutrisi.Rasa yang enak dan segar.My kids love it.

    5
  100. Avatar

    NorizanMatJunoh68
    17 reviews

    Susu berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Susu dutch lady ialah susu kegemaran saya dan keluarga kerana rasanya yng asli dan menyegarkan. Ianya dijamin halal dan juga bermutu tinggi.

    5
  101. Annette Rowena
    30 reviews

    Great Quality Milk at an Affordable Price

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Dutch Lady is a delicious milk that’s packed with goodness for the entire family. My kids love a bowl of cornflakes with chilled full cream milk. I take the low fat version which is still creamy and tasty.

    4
  102. Rebecca Koay
    150 reviews

    Everyday milk

    3 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Not a day goes by without Dutch Lady milk! I use this milk for in making my morning Milo tastier than ever (and rich!) Full cream also goes well into baking products. I also use this milk with my coffee machine formy afternoon Flat White. Although when used as a milk foam, the foam collapses quite quickly and easily, taste-wise it is top-notch.

    3
  103. Avatar

    laijen568272
    9 reviews

    sedap

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2017

    sedap , segar , saya suka minum hari-hari

    5
  104. Nur Arina
    812 reviews

    Susu berkhasiat dan banyak manfaat

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2017

    Saya suka minum susu ni. Setiap kali ke pasaraya memang selalu akan bawa pulang 1 kotak besar ke rumah. Memang bagus untuk penghadaman. Senang je bila nak membuang air besar. Saya lebih sukakan full cream berbanding low fat kerana saya suka dengan rasa lemak susu tersebut

    5
  105. Avatar

    Zameen
    22 reviews

    My family loves it!

    4 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    My mom always buys a whole box of these at the start of the month. It’s almost always finished about halfway through 😛

    The milk is fresh and nutritious. I tend to use the normal flavor a lot when it comes to cooking and baking and I’m always satisfied with the quality. The chocolate flavor I like to just drink by itself. This is much better compared to powdered milk.

    4
  106. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Dutch Lady

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    SUSU DUTCH LADY menjadi kegemaran anak saya. setiap kali kami keluar susu dutch lady perisa coklat dan strawberry menjadi pilihan si kakak. rasa yang sedap dan berkrim.. mengenyangkan tanpa takut rasa lapar.. kaya dengan nutrisi yang anak-anak perlukkan mudah di sediakan , x perlu risau lagi sekiranya tertinggal susu botol anak. Dutch Lady kan ada..

    5
  107. Avatar

    Leeleongwai41
    31 reviews

    Affordable Milk and Tasty

    4 out of 5, reviewed on March 22, 2017

    Always my favorite milk since I was young. Everyday I will take 1 glass of milk before go to work. A complete calcium and nutrient in the milk and help for grow.

    4
  108. Avatar

    kesumadewi
    69 reviews

    Susu Berkrim Disukai Keluarga

    4 out of 5, reviewed on March 19, 2017

    Saya sekeluarga gemarkan susu ini.Masukkan bijiran sarapan di dalamnya,sungguh enak dimakan dan menyihatkan.

    4
  109. Avatar

    Naem Zawawi
    22 reviews

    selamat pagi dutch lady

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    bangun tidur minum ini bertambah segar, rasanya yang boleh menceriakan pagi anda… nice one

    5

  110. Avatar

    azrihilmi132
    22 reviews

    susu terbaik dan berkhasiat

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    jenama yang sangat popular turun-temurun sesuai untuk semua lapisan umur dan yang paling penting berkhasiat.

    4

  111. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Always so yummy!

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    I have always disliked dairy, but Dutch Lady has always earned its spot on the top of my grocery list. Always fresh, always tasty and most importantly, tastes like milk. Not like any of the ones that taste like vanilla. I really like it, and my favourite thing to do with it is with oatmeal. Top it off with fresh strawberries, blueberries and bananas, you’ve got yourself a meal to make your tummy really happy!

    5
  112. Avatar

    anajingga
    20 reviews

    Susu pilihan dari generasi ke generasi

    3 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Dutch Lady, sebut je pasti dah terbayang keenakkan dan kesegaran susu pastur. Sedap diminum begitu sahaja, dijadikan bahan dalam masakan desert yang enak-enak, dan sesuai untuk semua peringkat usia. Terdapat pilihan susu pastur Datch Lady yang digemari kanak-kanak khasnya peris coklat dan strawberi. Hargapun sangat berpatutan jika dibandingkan dengan jenama lain di pasaran.

    3
  113. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Sedap dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Susu Dutch Lady memang telah menjadi pilihan keluarga sejak turun temurun sebagai minuman utama untuk sarapan pagi. Lazat diminum begitu sahaja ataupun bersama bijirin. Paling digemari adalah low fat milk.

    5
  114. Betty Liew
    263 reviews

    Kick start My Morning with a Fresh Dutch Lady Milk

    4 out of 5, reviewed on February 21, 2017

    To me breakfast is very important and I don’t skip my breakfast. No matter how busy I am with my work, I will ensure I eat my breakfast to give me more energy to work. Simple Sandwich pair with healthy oat/muesli and of course my favorite Dutch Lady Milk. Do you know milk is the best source of calcium for our body? Dutch Lady PureFarm Milk contains high in Vitamin D3 that helps body to adsorb calcium. Calcium is good for our bones and teeth. Hence, I will encourage you to take Dutch Lady PureFarm Milk daily and recommended during breakfast.

    4
  115. Avatar

    Vicky Low
    242 reviews

    Fresh milk

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2017

    Family and kids are fine with Dutch Lady fresh milk. Love the natural taste too.. not like other sweetened milk.

    4
  116. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    everyday milk with Dutch Lady

    5 out of 5, reviewed on February 3, 2017

    my son brings this to drink everyday at school when he was standard 1.
    its part of growing up milk for my son, it is suitable for young and old to drink.
    I like to drink it too, it has wide range of flavour to choose from.

    5
  117. Avatar

    Janiceyong49
    7 reviews

    Love itttttt

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2017

    I loveeeee to drink this milk because it taste greatttttt and also good for our body?? Also with different kind of flavours which we can choose which one we would like to have❤️?

    5
  118. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Jenama dipercayai

    5 out of 5, reviewed on January 3, 2017

    Kelebihan susu Dutch Lady PureFarm ini adalah rasanya yang sedap dan mempunyai pelbagai perisa. Sudah tentu perisa kegemaran CN adalah coklat & strawberi. Tak cukup tau minum sekotak ! Selain itu, susu Dutch Lady PureFarm juga mengandungi Vitamin D dimana vitamin ini membantu menyerap kalsium di dalam badan kita. Ibu menyusukan anak macam CN ni memang sangat-sangat perlukan Vitamin D dalam diet seharian untuk mengelakkan masalah sakit tulang dikemudian hari.

    5
  119. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    SUSU BERPASTEUR DUTCH LADY

    5 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Susu berpasteur Ducth Lady penuh rasa susu yang sedap.Susu yang melengkapkan pengambilan bernutrisi keluarga saya.Anak-anak saya minum begitu sahaja dan kadang-kadang diambil bersama bijiran nestle cornflakes sebagai sarapan pagi mereka.Mudah disedihakan dan berkhasiat.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...