Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

Product Details

Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks helps reduce the appearance of stretch marks with a special blend of pure Cocoa Butter, Vitamin E, Shea Butter and Bio C-Elaste®. Bio C-Elaste® is a powerful combination of Collagen, Elastin, Centella Asiatica, Sweet Almond Oil and Argan Oil.  This non-greasy, all over body lotion helps improve elasticity and suppleness of stretching skin during and after pregnancy.  Also recommended for stretch marks associated with weight fluctuations.

Key ingredients in Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks:

Cocoa Butter
A rich, natural moisturizer that leaves skin soft and silky, transforming even the roughest, driest areas into buttery soft skin

Vitamin E
A powerful antioxidant that helps improve the appearance of scars, stretch marks and imperfections on the skin, giving a more even and toned appearance

Collagen & Elastin
Improve skin elasticity, stretchability, and firmness and leads to improvement in overall skin tone, suppleness, and appearance

Centella Asiatica
A natural leaf extract, helps protect and revitalize collagen and elastin fibers. Widely recommended as an ideal ingredient for stretch marks care

Sweet Almond Oil
A non-greasy, super moisturizing emollient easily absorbed into the skin. Its antimicrobial properties help reduce the chances of scarring and markings on skin

Argan Oil
Has twice as much Vitamin E as olive oil and is rich in essential fatty acids and vital antioxidants. Helps soften and condition skin while reducing scarring

  1. akulahamirabu81
    3 reviews

    Banyak gunanya

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    Produk ni serius byk membantu dan kegunaannya.. Sgt2 berbaloi.. Percaya lps tgk kesan regangan wife beransur hilang masa lepas bersalin.. Boleh juga guna utk kesan luka..

    5



    0
  2. iztehyz54
    6 reviews

    Moisturising

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    Nice to use in the night time as a body lotion, it really deep moisturise my body. But for the results of lightening marks, it does takes quite a while.

    5



    0
  3. Maawardah Mohamad
    39 reviews

    1 out of 5, reviewed on May 21, 2018
    1



    0
  4. Gughan0717
    3 reviews

    Super great product

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    A lightweight lotion that smooths easily all over the body to help reduce the appearance of stretchmarks. Ideal for use during and after pregnancy. I bought for my wife really worthy.

    5



    1
  5. abdhakm47
    3 reviews

    Berkesan

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Isteri saya telah memakai losen tersebut. Saya telah mendapati losen tersebut dapat menghilangkan kesan regangan. Saya juga pakai losen tersebut untuk menghilangkan kesan kecederaan

    5



    0
  6. Mrnapi1726
    3 reviews

    Lembut dan wangi

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Isteri saya memakainya sewaktu anak pertama kerana isteri saya bersalin dalam kaedah pembedahan. Jadi, untuk scar yg ada, isteri saya memakai produk ini.. lembut dan wangi.. boleh cuba!

    5



    0
  7. murnizatul36
    6 reviews

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Ianya sangat membantu saya dalam mengelekakkan berlakunya selulit dikawasan perut ketika mengandung. Tiada produk lain yang mampu menandingi palmer’s cocoa butter dalam melawan selulit.

    5



    0
  8. Aishah2856
    13 reviews

    Membantu menghilangkan kesan Stretch Mark

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Umum tahu bahasa setelah bersalin, pastinya perut dan peha ibu-ibu adalah bahagian yang banyak stretch mark. Begitu juga saya. Setelah bersalin, saya mencari Jalan penyelesaian bagaimana untuk menghilangkannya. Setelah menemui Palmer’s Cocoa Butter Formula, saya merasakan ianya sangat menakjubkan! Hasilnya superb! Stretch mark saya hilang. Selain itu , ia membantu melembapkan kulit saya, dan membuat kulit saya terasa lembut. Terima kasih Palmer’s Cocoa Butter Formula!

    5



    0
  9. CASSIE07
    3 reviews

    效果不错

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    之前在其他网站有听过这个牌子 这次就想买来尝试 物流很快 用了几天之后 纹都浅了 没想到见效那么快

    5



    0
  10. nadajam03
    3 reviews

    strechmark saya hilang

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    hai, sejak sebelum hamil,sy amalkan menyapu lotion ini.. strechmark saya malu nak naik… thank you lotion ni

    5



    0
  11. Dee64
    7 reviews

    Suitable

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Lotion ini sangat sesuai bagi semua ibu ibu hamil terutamanya bagi mereka yang sering lenguh lenguh badan ketika hamil. Lotion ini mampu memberikan badan anda lebih segar dan ianya mempunyai bau yang natural dan sangat disukai ramai. Saya syorkan ibu ibu diluar sana untuk mencuba krim ini semasa proses hamil terumatanya kepada NEW MUMMY TO BE yaaaaa ☺

    5



    0
  12. Norazah Kasim
    12 reviews

    Lega

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    Saya menggunakannya semasa hamil, disapu pada bahagian perut dan diurut secara ke atas. Sangat terasa perbezaannya sebelum dan selepas menggunakannya. Pilihan yang tepat bagi saya.

    5



    0
  13. nakeyyah98
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    I love this product! I have been using it when im pregnant last time. Helps alot to reduce my strechmark. You can find at all store. A brand that i trust!I recommend this product!

    5



    0
  14. Lilly Chan
    3 reviews

    滋润 顺滑

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    我是第一胎 听说这个牌子很好用 所以就买了一支试试看
    自从用了过后整个肚皮都没有妊娠纹 而且非常滋润顺滑

    5



    0
  15. Janetoyh_8550
    3 reviews

    对我没效

    2 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    怀孕2个月开始就很勤劳每晚涂了按摩肚子。可是可能肚子还是太大了,裂得厉害。没得救

    2



    0
  16. lisalim813
    3 reviews

    確實有效淡化妊娠紋

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    看過網絡上面很多人都推薦這瓶,我也忍不住入手了。的確對於孕婦的妊娠紋都可以很有效的淡化。推薦給想要淡化妊娠紋的媽媽們~

    5



    0
  17. Elainechew98565
    3 reviews

    Cream review

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Very good for stretch mark and scars during pregnancy

    5



    0
  18. hahilas14
    3 reviews

    say goodbye to stretch marks

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Cocoa butter formula mampu menghilangkan stretch marks di bahagian peha saya disebabkan kenaikan berat badan yang mendadak. Ianya hanya mengambil masa 1minggu untuk melihat keberkesanannya. Anda semua perlu cuba

    5



    0
  19. ryansh2057
    3 reviews

    Changes Guaranteed!

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    This product is really proven to provide solutions for those with stretch marks. I used to buy it for my sister prior to her confinement. Worth for the price. 👌

    5



    0
  20. Sheqin45
    3 reviews

    Produk terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Lotion yang terbaik pernah saya guna untuk hilangkan stretch mark pada perut sy.. Tidak melekit dan tidak berminyak ..bau wangi yang ada pada lotion ini amat menyenangkan..

    5



    0
  21. Afifi8727
    3 reviews

    Produk wajib ibu mengandung

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Terbaik!!! Ketika isteri saya mengandung dua tahun lepas, kami ada membeli produk ini.. kesan garu itu mampu hilang selepas menggunakan produk ini… jika ada kesan parut lain pun boleh pakai.. puas hati!! Tidak risau jika mahu garu.

    5



    0
  22. aaappp34
    3 reviews

    Smoother skin

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    This lotion is not only reduces stretchmarks but also makes your skin smoother and looks good. I feel that my skin becomes more healthier and smoother. I’ve been using it for few months and I just love it.

    5



    0
  23. AppleCheng35
    3 reviews

    stretch marks is disappear

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    I have been using this product since I was six months pregnant and I will still use it after birth. It is a good product for pregnant women.

    5



    0
  24. sellyteo73
    3 reviews

    去除妊娠纹好帮手

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    这个产品我从第一第二胎都在用,它可以帮助滋润我肚子的皮肤,因为本身怀孕时候肚子都比较大,所以都会撑到脱皮和龟裂,但是用了过后都得到改善。第二胎我一早就开始擦,甚至连妊娠纹都没有哦。

    5



    0
  25. Woon73
    3 reviews

    好产品

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    当我怀孕期就开始用在肚皮,到我生产后也持续用。我的妊娠纹很快就淡化了,非常满意这个产品。

    5



    0
  26. fisha552039
    3 reviews

    Very Good For Skin

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Very Good Product. Its improve skin elasticity and reduce the appearance of stretch marks. … Widely recommended for stretch marks during and after pregnancy or weight fluctuation. This cream concentrate formula is ideal for stretch mark prone areas such as tummy, hips, thighs and bust.

    5



    1
  27. Mimihamizah79
    16 reviews

    Love this stuff

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    ave only been using this once a day for a week and the purple has already disappeared out of my stretchmarks. I love the way it feels and smells on my skin and everyone has been complimenting me on how beautiful my skin looks. I only wish I used this with my first pregnancy, then I might have avoided the stretch marks altogether. It was very affordable and I find a little goes along way. All my itching has gone away and it is not sticky like other creams.

    5



    0
  28. Arina8470
    2 reviews

    berkesan

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    saya gunakan palm cocoa scretch mark ni untuk parut di paha saya selepas bersalin.sangat berkesan.good product

    5



    0
  29. Qishandra Eve
    3 reviews

    Lotion terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Dlu msa sya keja farmasi,sya suka tgk kebaikan sesuatu produk.. And this one of my favourite lotion for stretchmarks.. Very recommended for pregnant woman in the 1st trimester until 3rd trimester..

    5



    0
  30. Kikilala Nasy
    1 reviews

    Kesan Rekahan ( Stretchmark hilang dan pudar )

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Rasa berpuas hati sangat menggunakan produk ini kerana telah membantu saya mengurangkan kesan rekahan pada permukaan kulit setelah bersalin. Kepada wanita di luar sana, jangan takut untuk mencuba produk ini kerana ianya di jamin selamat 100%.

    5



    0
  31. Nedyzulkifli01
    3 reviews

    Bagus guna ketika mengandung

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Saya guna lotion ni masa mengandung untuk kurangkan strech mark. Digalakkan pakai masa 1st trimester. Bau sgt sedap and bila pakai rasa kulit lembut dan lembab. Saya juga sapu lotion ni di bahagian kulit lain yg terasa kering. Highly recommend!

    5



    0
  32. LiyaAhmad39
    2 reviews

    Losyen penghapus selulit terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Saya menggunakan palmer cocoa butter sewaktu mengandung. Kulit sy sangat kering dan gatal akibat regangan hilang dan hasilnya selepas bersalin selulit hilang kulit pun lembut jek terutamanya di bahagian perut. Losyen terbaik untuk selulit sangat disarankan untuk ibu mengandung.

    5



    0
  33. Jasmine JB
    13 reviews

    Stretch marks no more

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    It really cold reduce stretch marks and making my skin smoother

    4



    0
  34. Zkha8085
    6 reviews

    Feel great

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    While using this product, , i could prevent more stretch mark on my tummy due to gain too much weight during my first pregnancy

    5



    0
  35. Wahyu38
    3 reviews

    Suitable for any age.

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Bukan ibu mengandung sahaja yg boleh pakai. Setiap peringkat umur boleh pakai. So ank ank dara yg mempunya strech mark. Yg nak kawen tapi malu sebab ada strech mark. So boleh pakai cocoa butter formula untuk hilangkan..

    5



    0
  36. catherine042327
    3 reviews

    完全沒效果!

    1 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    之前嘗試買來用 去掉那些stretch mark 不過沒效果就算了 味道也不是很好聞 才用沒幾次就丟在一邊了 價錢也很貴一下

    1



    0
  37. nescafe_milo62
    5 reviews

    Perlu cuba!!

    5 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    Semasa saya mengandung pernah guna produk ini.Cocoa butter bagus utk mengurangkan strech mark pada kulit di bahagian perut. Kulit pon terasa lembut. Tapi kene lah rajin sapu ya.8

    5



    0
  38. aisyfqa53
    1 reviews

    Amazing!

    5 out of 5, reviewed on April 27, 2018

    This is an amazing product! I was using it during my first pregnancy to avoid stretch marks. Andd guess what? It works! There is not even one stretch mark on my body after i deliver my baby. Thank you for this amazing product. 5 stars!

    5



    0
  39. Maznan01
    3 reviews

    Palmer's massage lotion stretch marks

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    Losyen yang menyerap lembut ke dalam kulit. Berkesan menghilangkan garis rekahan di perut saya semasa kehamilan. Tiada lagi kegatalan akibat garis rekahan, kulit perut cantik, lembut & tegang.

    5



    1
  40. Sha24
    15 reviews

    Losyen Terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    Saya nengunakan losyen ini semasa hamil, pada awal kehamilan terdapat strechmark, saya dapatkan losyen ini dan terus sapu, alhamdullilahh kesan strechmark tiada lagi losyen ini memang terbaik

    5



    0
  41. Sharlynloo58
    3 reviews

    消除疤痕的好帮手

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    因为怀孕…肚子的妊辰纹很厉害…至从朋友介绍只会这个产品…真的帮助了消除了很多…甚至一些很久的伤疤也能用…用完皮肤也不会油油的…味道也不会难闻…孕期期间开始擦效果在产后也不错…

    5



    0
  42. CHAN59
    1 reviews

    Feedback

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    It’s an amazing product!!! I was currently using it, I rob it on my face and also my hands days and nights. It smells good while I’m using it. Then, it’s doesn’t feel any sticky like any other lotion. It’s healthy. Thank you.

    4



    0
  43. mikoteh87
    3 reviews

    Its very good product

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    I have try before, its very good product to use, it will care ur skin! Im very likely..

    5



    0
  44. azimchew43
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Remove dirt and impurities from your sensitive skin. Gentle formula is especially designed to help neutralize skin irritations. This therapeutic blend is great for all skin types, especially sensitive or problematic skin – gentle yet effective.

    5



    0
  45. fanny34
    2 reviews

    新手妈妈

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    这产品好处多。当肚子有小孩时就可以用了它可以擦手擦脚重点是肚子的肚纹擦了淡化皱纹,重点是擦了不会这么疼当肚子爆破。

    5



    1
  46. Alia Khan
    10 reviews

    Rich but not sticky

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    I love the consistency of this lotion. It hydrates the skin, giving it all the moisture needed. Rich in texture, but non oily. Reduces stretch marks and smells great too.

    5



    0
  47. Tengteng82
    5 reviews

    Good prevention

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Yes, I love this! It helps to prevent from stretch mark during my pregnancy and I prefer the lotion formula instead of oil.

    5



    0
  48. adashuhada38
    1 reviews

    The best for me!

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Hi ,
    I have been using this product during pregnancy and it’s work! I can’t believe, there is NOT EVEN LITTLE STRETCH MARK at my tummy. I suggest who have dry skin or stretch mark, you should try this!

    5



    0
  49. Goldenyap93
    3 reviews

    Good product to use

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    During my pregnancy my tummy become bigger and all the stretch marks coning out .
    My skin was very sensitive with it it become very itchy , redless and dry . Itchy till i cant sleep well .
    My cousin recommend i use thie product and it solve my problem .
    This product moisturising my skin made it smooth and reduce redless and itchy .
    So glad to have this product to solve my problem .

    4



    0
  50. Yumie222785
    6 reviews

    love it

    4 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    i used palmers lotion beginning in the fourth month every single day and never developed any stretch marks. Not sure if the lotion or my genetics did the trick but it can’t hurt right?

    4



    0
  51. nadya_isa52
    24 reviews

    Say good Bye to stretch marks 😝

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Palmer’s cocoa butter ni memang terbaik. Saya gunakannya dari usia kandungan 3 bulan hingga bersalin. Strech marks dan gatal-gatal disebabkan stretch memang tiada. Bau cocoa pun menenangkan. Memang recomended la 😍

    5



    0
  52. Marysiasimbui73
    5 reviews

    Bertambah keyakinan diri

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Sebelum sy menggunakan palmer’s cocoa butter formula massage lotion for strecch marks,sy malu apabila suami nampak perut yg penuh dengan stretch marks tetapi lepas menggunakan lotion ne sy xmalu sudah dan kulit sy semakin bertambah halus dan lembut.

    5



    0
  53. Dolly9153
    3 reviews

    good item to buy

    4 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Bought this during 2nd pregnancy to reduce stretch mark, the price are quite affordable but I don’t like the smell of it, but it does what it claims

    4



    0
  54. Icha Aleyisha
    11 reviews

    STRETCHMARK LOTION TIDAK BERKESAN

    1 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya menggunakan Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion dari awal kehamilan lagi , namun tidak berkesan terhadap saya malah STRETCH-MARK semakin banyak . Saya sangat kecewa kerana dengan harga yang agak mahal tapi tiada kesan yang memberangsangkan .

    1



    0
  55. Elia Laily
    6 reviews

    Tiada lagi regangan kulit

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Bila kita menyapunya kulit menjadi selesa dan tegang… saya amat menyukainya kerana amat membantu masalah regangan kulit saya..

    5



    0
  56. SitiNurjalina48
    54 reviews

    PRODUK YANG SANGAT BAIK UNTUK IBU MENGANDUNG

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    MEMANG KETIKA MENGANDUNG SEMUA IBU AKAN MENGALAMI STRETCHMARK TAPI JANGAN RISAU DENGAN PRODUK INI MEMANG SANGAT MEMBANTU.. KULIT PUN SEMAKIN CANTIK DAN SAYA SANGAT SUKAKAN HASIL DARI LOSYEN NI..TERIMA KASIH

    5



    0
  57. Siti Linah
    5 reviews

    Stay sexy without stretch mark!

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Tak nak stretch mark selepas bersalin?
    Gunalah produk ni, konfem tak nyesal 😉.
    Saya dari anak pertama dan kedua still guna produk ni. Alhamdulillah memang berkesan

    5



    0
  58. aishahsahhit24
    3 reviews

    Palmer's coco butter terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Saya mengalami masalah selulit di bahagian perut sejak mengandungkan anak pertama pada 2015. Sudah bermacam-macam produk saya guna untuk menghilangkan selulit tersebut. tetapi gagal sehinggalah saya menemui Palmers coco butter ini. Selulit hilang setelah saya menggunakan produk ini. Terima Kasih Palmer’s Coco Butter.

    5



    0
  59. Emily Lim
    3 reviews

    非常有效的妊娠纹产品

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    之前怀孕就用这个了,很保湿,肚子不会干不会痒,最好是一知道怀孕就开始用,就比较不会有妊娠纹,会帮助减少妊娠纹起码比B品牌好哦

    5



    0
  60. Evon Gan
    3 reviews

    非常有效的妊娠纹产品

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    之前怀孕就用这个了,很保湿,肚子不会干不会痒,最好是一知道怀孕就开始用,就比较不会有妊娠纹,会帮助减少妊娠纹起码比B品牌好哦

    5



    0
  61. jparames87
    3 reviews

    Stretch marks-away!

    4 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I recently lost a substantial slight of weight and have many stretch marks (battle scars) all over my body. I use this during my workouts and have noticed that the marks have lessened. The initial application is a little greasy but is quickly absorbed into the skin. Best results can be achieved over a span of a few months. Recommend this to anyone who wants to improve the elasticity and hydration of their skin.

    4



    0
  62. Philiviana50
    1 reviews

    Strecth marks

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Saya sangat berpuas hati dengan produk ni semasa sy hamil anak pertama saya menggunakan produk ia memberi dapat menghilangkan stretch marks yang ada pada kulit perut saya.

    5



    0
  63. Nanavoon19
    3 reviews

    No more stretch marks throughout the pregnancy

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I have used this product throughout my pregnancy and after I have delivered my baby, there is no stretch marks at all on my tummy. I continue to use it during my confinement. It is not sticky and smell nice after applied on skins. It can be apply on tummy, waist, buttocks, or thigh.

    5



    0
  64. Liz Goh
    9 reviews

    壬辰文的救星

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    之前怀孕都一直用,所以都没有壬辰纹的问题。怀孕期间也没有皮肤痒痒的问题。而且还算便宜,世面上都可以买得到。也不油腻,容易吸收。

    5



    0
  65. girlmakeup97
    3 reviews

    Tiada kesan strech mark

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    saya gunakan lotion ini utk mengelakkan daripada kesan strechmark dan ia berkesan

    5



    0
  66. Nysamael8558
    3 reviews

    Bau sedap

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Saya menggunakan losyen ini sejak dari anak pertama lagi.bau nya yg sedap seperti coklat rasa mcm nak makan jer.hehe.anyway,kesan regangan waktu hamil tidak ketara kelihatan walaupun dah masuk anak ketiga pun sekarang ni.

    5



    0
  67. puteri2371
    5 reviews

    kesan seawal seminggu

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Saya memang pengguna lotion ini. Lotion ini sangat berkesan. Ia dapat menghilangkan parut perut yg disebabkan perut yg menggelebeh dengan jangka masa tidak sampai seminggu. Ia di perbuat dari kelapa yg mempunyai vitamin dan salah satunya vitamin E. Jika ada masalah parut di perut. gunakan lotion ini untuk mengatasi masalah anda. Anda akan dpt lihat perubahana dalam masa seminggu.

    5



    0
  68. Mawar Biru SuJe
    14 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    X melekit..bau mcm nk makan…so far pkai licin kulit ..warna kulit pun pulih sekata.

    5



    0
  69. JoresTai17
    3 reviews

    喜欢这个产品

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Palmer’s stretch marks cocoa butter 帮助我减少我的妊娠纹,还可以滋润皮肤。之后如果再次怀孕,我也会选择这个产品。

    5



    0
  70. meizhi199259
    3 reviews

    对妊辰纹挥手说再见

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    真心觉得这个产品价钱公道, 还有最重要的是怀孕时的妊辰纹减少了, 真心感谢有那么经济的产品。

    5



    0
  71. Yenni48
    1 reviews

    Best cream ever

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    I love this Cocoa butter cream! It’s helps to reduce my stretch marks and its non greasy texture! Amazing!

    5



    0
  72. ifna71149
    1 reviews

    Magic

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    I only use this product for a week and its already show that my strach mark are gone.

    4



    0
  73. Joannn03
    3 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    在怀孕时用了这个产品 ,一瓶我用了九个月 。效果是蛮好的因为生产了之后,我一个妊辰纹也没有长到。

    5



    0
  74. Jiani Kong
    3 reviews

    good to use

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    good product, after use my tummy is more firme and moisturize。

    5



    0
  75. Put3yash76
    6 reviews

    Memang bekesan

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Lotion ini sangat bekesan. Ia dapat menghilangkan parut perut yg di sebabkan perut yg menggelebeh dengan jangka masa tidak sampai seminggu. Ia di perbuat dri kelapa yg mempunyai vitamin dan salah satunya vitamin E.Jika ada masalah parut di perut.gunakanlah lotion ini untuk mengatasi masalah anda. Anda akan dpt lihat perubahanye dalam masa seminggu.

    5



    0
  76. Arain24
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    X melekit..bau mcm nk makan…so far pkai licin kulit ..warna kulit pun pulih sekata.

    5



    0
  77. Mirhmail918368
    1 reviews

    Cocoa butter best

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    1st skali bau yg sgt wangi rasa mcm nk makan..sy menggunakannya since pregnant 1st baby lg utk prevent strecthmark yg teruk…

    5



    0
  78. palifaisol41
    1 reviews

    SuperBBBBB!!!

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Once used really showed big differencess..
    No MORE WRINKLES..really nice and affordable product..
    I highly recommended to girls especially who really care about their skin..
    Above all, SUPPPERRBBB!!! PRODUCT

    5



    0
  79. Yuipaulmajid9257
    2 reviews

    Tiada kesan stretch mark semasa amalkan pakai losyen ni

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Saya amalkan memakai losyen ini pagi dan malam sejak kandungan 2 bulan lagi. Selepas beranak pun saya langsung tiada kesan stretch mark .

    5



    0
  80. jastinajohn24
    3 reviews

    Superb

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Memang sangat berkesan untuk menghilangkan kesan strechmark di perut akibat daripada mengandung anak pertama tahun 2016. Selain menghilangkan strechmark dan parut, ianya juga membuat kulit kita lembut, halus dan menjaga kelembapan kulit bila berada di tempat yang sejuk di mana suhu penghawa dingin yang terlampau sejuk.

    5



    0
  81. insyirah6682
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Smells nice. I used this lotion since my early pregnancy. And this product help me a lot. Not much stretch mark that appear on my belly. I’m so in love with this lotion!

    5



    0
  82. koko03
    1 reviews

    kalau ade selulit pun boleh guna!

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    wlaupun sy xmgandung sy tetap gunakan krim ni untuk hilangkan prut selulit..selulit hilang..try dulu d jamin bekesan..sejak sppu sy gunakan trus sy tpgruh gunakan krim ni.

    5



    0
  83. Siewling92
    3 reviews

    Moisturize lotion

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    I like to use this lotion when I pregnant.It can reduce my stomach stretch marks.I also feel that my skin not so dry after using it.I recommend it to my friends.

    4



    0
  84. jastinajohn24
    3 reviews

    Berkesan

    4 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Memang sgt bagus utk ibu2 yg hamil utk hilangkan strechmark d perut

    4



    0
  85. Diana Ping Ping
    3 reviews

    GREAT AND SUPER LASTING PRODUCT

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    this product is the great product i have use. it help to recover my sketch mark , after i give birth if my two child. it adsord faster and no oily , suitable for all kind of skin.

    4



    0
  86. Miracle40
    3 reviews

    献给美丽又伟大的妈妈

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    这个产品是我用过那么多职中最有效的。本人已有五个孩子,但没被妊娠纹烦恼着。此产品味道香,又不油腻,容易吸收。各位可爱又美丽的妈妈们,你们用过就知道有多好

    4



    0
  87. Nurin26
    10 reviews

    SESUAI SGT UTK ORG YG NAK HILANGKAN PARUT LEPAS BERANAK

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Membantu meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan penampilan kulit regangan.mengekalkan kelembapan dan kelembutan selama 48 jam membolehkan kulit untuk meregangkan dengan lebih mudah.MEMANG BETUL² BEST BAU DIA

    5



    0
  88. Nurin26
    10 reviews

    SESUAI SGT UTK ORG YG NAK HILANGKAN PARUT LEPAS BERANAK

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Membantu meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan penampilan kulit regangan.mengekalkan kelembapan dan kelembutan selama 48 jam membolehkan kulit untuk meregangkan dengan lebih mudah.

    5



    0
  89. Santhoshrao9886
    3 reviews

    Prefect

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Im proud to say that my sister had all her stretch mark on her tummy after he delivery have faded away. I would recommend this product to ladies out there

    5



    0
  90. fuiping8451
    3 reviews

    淡化妊娠纹

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    它是我怀孕期间陪伴我十个月的护肤品。虽然感觉味道有点难闻,但还是坚持使用上了。

    5



    0
  91. Vindie18
    3 reviews

    Pregnancy moisture

    4 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    I have used it during pregnancy it help to smooth my scar

    4



    0
  92. Ehanis8347
    4 reviews

    No stretch marks!

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    This is the only lotion used on my belly..and it works wonders for me. I used it throughout my 3 pregnancies. The stretch marks will be visible for the first 4 weeks after delivery but they eventually fade away. It has to be massaged not just rubbed..and of course consistently. Love the scent of cocoa butter and it is non-greasy too. All the best mommies!

    5



    0
  93. chankoeying45
    3 reviews

    Used before

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I have used this for my 1st pragnent, result is good

    5



    0
  94. HANORA81
    2 reviews

    Teman baik ibu-ibu

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Saya mengalami masalah rekahan kulit perut yg teruk setiap kali hamil. Kulit jadi gatal-gatal dan melecet setiap kali saya garu. Rakan cadangkan saya palmer’s cocoa butter dan saya sangat berpuas hati kerana ia sangat membantu menghilangkan rasa gatal dan perit pada kulit perut saya. Mengurangkan kesan rekahan dan melembutkan kulit..Saya cadangkan produk ini untuk mommy to be yang lain juga.

    5



    0
  95. Ronnie20
    3 reviews

    Best for preggies

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks is effective for stretch mark and it can prevent serious stretch mark during your pregnancy. The lotion is not too oily. It is non greasy and protect skin from dryness and stretch mark. Its price is a bit pricey but worth it. Most importantly, it doesnt have very strong smell/frangrance free so its suitable for preggers who usually have sensitive sense of smell

    5



    0
  96. Kv138858
    1 reviews

    Great moisturizer

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    I purchased this product when I first got pregnant and used it religiously throughout the pregnancy. I’ve been familiar with the Palmer’s range for quite a number of years and the first big tick is the scent, that it is sweet and dessert like. The formula is thick but does not leave your skin sticky. The directions recommend application three times a day, but really…who’s got time for that. I just stuck to morning and night. In the end, I still got stretch marks (at month 8 when I seriously popped), but realistically I don’t think any cream will be the magical cure. I do believe it helped in increasing my skin’s elasticity. Now that my baby is born, I’m continuing to use this and will see how it goes in reducing the appearance of stretch marks (one of their claims). I would use this irrespective of pregnancy or not, I think Palmer’s do good moisturisers and this is no exception.

    5



    0
  97. Hanani Ismail
    3 reviews

    bau best

    4 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    saya guna dari mengandung ank 1 sampai ke3, amazing takde stretch marks yg teruk n saya suka baunya yg natural wangiii

    4



    0
  98. amberkok91
    3 reviews

    好产品!

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    买了一段日子才开始用了 味道好像巧克力的味道 涂了过后很多人问哪里买的!太棒了 很滑 不会油腻不会粘 晚上睡觉使用也不会弄脏床单!好产品!

    5



    0
  99. Afiza_Rahim60
    341 reviews

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Saya mencuba Palmers Cocoa Butter Formula massage Lotion for Strech Marks di farmasi yang diperkenalkan oleh Pakar farmasi.Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks sangat berkesan untuk perut saya. Dia mengandungi vitamin E, kolagen, elastin dan shea butter. Untuk rekahan di perut sewaktu mengandung. kulit menjadi licin dan lembut. Kulit kering juga sudah tiada. Harga mampu milik mudah dibawa kemana mana.Mengembalikan kulit perut menjadi lebih cantik dari sebelumnya.Saya yakin menggunakan lotion ini.

    5



    0
  100. huichien8228
    3 reviews

    Great product for stretch marks

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    I have been using this product for my 2 pregnancy and it is fantastic. It provides my tummy natural moisture and help to reduce my stretch marks. Say bye bye to my dry skin and I will definitely recommend this product to my friends. Please give it a try. You will be amazed with the results.

    5



    0
  101. BlackKitty75
    6 reviews

    Best for scars and stretch marks

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    I used the product for my scars since I had chickenpox, and it worked well as I use it gradually. It also has a nice smell.

    5



    0
  102. hawani32
    1 reviews

    berkesan

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    agak berkesan menghilangkan strech marks selepas melahirkan.walaupuan mengambil sedikit masa tetapi kesannya amat memberangsangkan.saya berpuas hati dan amat mengesyorkan kepada wanita hamil yang bakal menjadi ibu dan mahukan kulit asal tanpa strech marks

    4



    0
  103. Jimimot9507
    2 reviews

    Produk ni bagus dan berkesan

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Produk ni bagus , saya dah guna untuk isteri saya , ketika hamil kesan-kesan strect mark tu tiada dan lembut selepas menggunakannya

    4



    0
  104. Syafika Sarwani
    3 reviews

    Terbukti berkesan

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Kesan strecth mark ketika hamil kini sudah tiada lagi. Berkesan sungguh. Kulit saya juga menjadi lembut

    5



    0
  105. Phylliskok61
    3 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    I’m using this product in my pregnancy,gentle for sensitive skin.After delivered, no stretch mark at all. Beside it, the smell is very nice, smell really like cocoa with the butter. The conclusion is I love and support this product..

    4



    0
  106. Kathy21
    3 reviews

    Good result

    4 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    After my 1st apply, it feel moisture and firmer as my skin is dry. The stretch marks started to disappear slowly after i continue for quite sometime. I continue using this product for sometime as i like the smell. My skin become soft and smooth after applied it.

    4



    0
  107. Nor Othman
    1343 reviews

    the bestt !!

    5 out of 5, reviewed on March 26, 2018

    I absolutely love using this lotion, it smells wonderfully and leaves my skin baby smooth. It is not 100% natural, which is my only concern. I also have the Cocoa butter and Jojoba oil from Now foods, which contains that and nothing else, but I rarely use it because it is in solid form and I have to microwave it to make a lotion, which is a fuss when you have just came out from the shower. To prevent stretch marks I also take Hydrolysed Collagen I&III, which I believe is the main way of preventing stretch marks, and is also very beneficial for the baby.

    5



    0
  108. Aidah51
    3 reviews

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

    4 out of 5, reviewed on March 24, 2018

    Saya menggunakan Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks ni ketika hamil anak ketiga. Berat badan saya naik dan kulit saya menjadi kering. Lotion ini banyak membantu saya mengekalkan kelembapan kulit dan mengelakkan rekahan yang melampau.

    Argan/Almond Oil juga sangat membantu melembap dan merawat rekahan kulit yang saya alami. Saya teruskan penggunaan selepas melahirkan.

    *imej ehsan Google

    4



    0
  109. Yana93
    3 reviews

    I love Palmers!

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    Its so good, reduce strechmark after my pregnancy! Thankyou Palmers!

    5



    0
  110. snsyzln18
    9 reviews

    Cocoa Lovers

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    As cocoa being my fav since before , this palmers product with cocoa butter have been my favourite choice for a better and firmer skin. It repairs stretch marks on all body parts and it is suitable to everyone especially for those who had just giving birth. Stretch marks that usually occuref around our belly could be cured with this product which rich in Vitamin E and purely made with natural ingredients .

    5



    0
  111. 莉薇 陈
    6 reviews

    觉得还好

    3 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    保湿是保湿 但是对我妊辰纹没有任何效果

    3



    0
  112. dreen89
    12 reviews

    Kulit kemerahan

    1 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    Sangat sedih. Pertama kali guna ketika mengandung anak pertama. Kulit rasa gatal dan kemerahan. Atas nasihat doktor, hentikan penggunaan losyen.

    1



    0
  113. Millyana05
    3 reviews

    It smells nice

    5 out of 5, reviewed on March 17, 2018

    I bought this for my mom the other day. I promise you it’s a great product. It’ll help to reduce your stretch marks. It might take a little time but it’s worth the wait. What attracts me the most is the smell!! The smell of cocoa butter is amazing! Love it!

    5



    0
  114. Cik HaNa
    5 reviews

    The Best Product

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Saya menggunakan lotion ini ketika saya hamil anak kedua.
    Perut saya pada ketika itu mengalami strech marks yang amat teruk sekali.
    Saya mengamalkan lotion ini dari sy pregnant 4bulan dan sampai sekarang anak dah berusia 3bulan ianya sgt sgt berkesan kepada sy

    5



    0
  115. Julianajumat56
    1 reviews

    Memuaskan

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Saya menggunakan lotion ini ketika saya hamil anak pertama.perut saya pada ketika itu mengalami selulit yang teruk.apabila saya mengamalkan lotion ini selama 5 bulan ia amat berkesan

    5



    0
  116. Pojiepooh Abdullah
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    I used to be plus size and now I have an ideal weight. The problem is when the stretch marks appearance on my shoulders and hips. My friends suggested this product and the stretch marks are fading gradually after 2 weeks of usage.

    4



    0
  117. Nurul Nadia12
    4 reviews

    Bombastic Stretch Removal

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    This is the best removal that i’ve been using since form3!!! Seriusly the best because it have almond oil & argon oil ❤️❤️❤️

    5



    1
  118. Juliusck92
    6 reviews

    Nice to recommend to pre-mummy!

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    This is a very good recommendation by using this product especially for those pregnancy mummy. the product makes smooth on skin and especially buttock tummy n shoulder area. Feel very fresh after using this product every time

    5



    0
  119. Ainnur2551
    9 reviews

    Good Product

    4 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Untuk stretch mark yg biasa2 boleh hilang dlm masa 2-3 hari . Untuk stretch mark yg dh hitam , ambik masa jugak untuk hilang . Tp still , hilang . Produk yg bagus .

    4



    0
  120. Rukaini Mahmud
    1 reviews

    sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Menghilangkan stretch marks dalam masa 2week..
    Amat berpuas hati.

    5



    0
  121. Linda00705
    3 reviews

    Parut semakin pudar!

    4 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Saya pernah menggunakan produk ini. Baunya yang sangat wangi dan diperkaya dengan vitamin E membantu memberi kelembapan pada kulit saya serta memberi kesan pada parut saya lama-kelamaan semakin pudar.

    4



    0
  122. tanzhengyu82
    3 reviews

    Excellent

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Effective to remove stretch mark after pregnancy! Girl will not notice the stretch mark after few times of apply on skin. It feel nature and smell good. I recommended it to every girl.

    5



    0
  123. Kay ZA
    2 reviews

    TIPTOP

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya gunakan pada kulit kering di tumit kaki dan ia semakin berkurangan. Aromanya pun menyamankan.

    5



    0
  124. terryphing37
    3 reviews

    Not oily or sticky

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    I like the texture of the cream , it not sticky , it restore my dry skin on my tummy area

    5



    0
  125. ida948954
    3 reviews

    Bukan hanya untuk selulit.

    3 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Asalnya saya memang beli untuk seluit, tapi tak berkesan pada saya.nak buang rasa membazir pula.Akhirnya saya gunakan produk ini untuk rawat gatal eczema saya. Mungkin kerana kandungan vitamin E nya, eczema saya belum sembuh,tapi dapat kurangkan gatal eczema saya.

    3



    0
  126. Winnie561835
    1 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    It really remove mark on my leg.

    4



    0
  127. AireenReez08
    3 reviews

    Not only for pregnant woman

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Saya guna ni untuk hilangkan selulit pada bahagian paha saya, Alhamdulillah semakin okay dan berkurangan.

    4



    0
  128. nyshaa1547
    2 reviews

    The Best

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Its good and really affective for my skin

    5



    0
  129. zahiragk31
    9 reviews

    Lotion terbaikk

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Bila pakai lotion ini buat saya rasa kesegaran kulit dan memberikan ketegangan otot dan kulit..memang terbaik

    5



    0
  130. syaza1794
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya suka dengan produk ni sebab ia mampu mengurangkan stretch mark di mana mana sahaja . malahan ia dapat membantu ibu ibu yang baru lepas bersalin . selain itu, bukan untuk ibu ibu yang baru lepas bersalin sahaja . Yang mempunyai masalah kegemukkan juga boleh menggunakan produk ini . Ia bagus untuk kesihatan 😁

    5



    0
  131. Sha24
    15 reviews

    Bagus utk stretchmark

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Masa mengandung saya mengunakan losyen ni diperut..tiada kesan strechmark yg tinggal..perut cantik dan licin.

    5



    0
  132. Wan Syarmiyza
    6 reviews

    Produk untuk ibu yg sgt trbaik

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya sukakan produk ini kerana selepas bersalin saya menggunakan produk ini untuk menghilangkan strech mark saya dan alhmdulillah ianya sangat berkesan dan saya sangat gembira dan berpuas hati.

    4



    0
  133. richdad42
    3 reviews

    hamil?

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    hilangkan kesan parut di perut!

    5



    0
  134. Noryati57
    6 reviews

    Great product!

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Melahirkan adalah pengalamam yang sangat manis. Tetapi kesan parut pada perut amat menyedihkan. Produk ini memberikan penyelesaian dengan kandungan yang natural! Mangandungi coco butter ! Terbaik

    5



    0
  135. ermyzaerien01
    15 reviews

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks membantu mengurangkan penampilan tanda regangan (stretchmark).Dengan mengunakan lotion ini membantu meningkatkan keanjalan kulit.Sangat sesuai untuk ibu hamil.Saya menggunakan lotion ini ketika hamil..Sangat membantu..Terbaik..

    5



    0
  136. adenmeini14
    3 reviews

    Its great

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    The lotion makes my skin feel so soft and moisture..

    5



    0
  137. Amanda Ng Yen Hoon
    3 reviews

    Very good product

    3 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I bought this product 2 month ago. I love the sensorial profile feeling after applied. Sometimes I guess it out of stock I can’t find at certain shop or pharmacy

    3



    0
  138. Wen Ee
    3 reviews

    Skin become moisture

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Have bought this and used it . My skin become moisture after applied it for about 3 weeks time.

    4



    0
  139. 姵瑜 吴
    4 reviews

    I am just loving it.

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Have bought this and used it recently. My belly become more firm and moisture after applied it for about 2 weeks time after my delivery of my son. Will continue use it.

    4



    0
  140. 姵瑜 吴
    4 reviews

    I am just loving it.

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Have bought this and used it recently. My belly become more firming and moisture after applied it for about 2 weeks time after my delivery of my son. Will continue use it.

    4



    0
  141. Winnie Yinyin
    3 reviews

    超爱这产品

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    怀孕时期最害怕就是有妊娠纹,从肚子四个月开始就一直每一天都涂,直到生了肚子没有任何纹路,棒棒哒

    4



    0
  142. Azizah Amirhamzah
    10 reviews

    Bagus untuk hilang tanda2 lepas mengandung.

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Jom beli produk ini. Dapat di pasaraya yang berdekatan dengan rumah anda.. Terbaik.

    5



    1
  143. Syakirin2164
    3 reviews

    For cocoa lover!

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Highly recommended for those who love the smell of intriguing cocoa as it stay on your skin for the whole day long!!!!! And it does their job well as it faded my stretch marks! Definitely repurchase!

    4



    0
  144. Ooi Wei Jie
    14 reviews

    不错的产品

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    这个保湿品让我的皮肤从很干燥变得更有弹性了。我很开心有这样的保湿品让我的皮肤变得更好。真的太好了把我的皮肤改善了。

    5



    0
  145. Noor Fathila
    3 reviews

    The most awesome product i evet used!

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    When i first saw it,i thought it would be the same results as the other strecth marks products i’ve used before. But boy am I glad I threw away my assumption and grabbed it accidently because of the discount! I used it whenever i remembered and it worked! Finally,I can wave all those scretch marks bye bye and my husband love what it does to my skin too..nice and smooth. Thank you so much for making me feel like a sexy woman again..😍😍💖👏👏

    5



    0
  146. koka_556619
    3 reviews

    油性很好

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    这个保湿品让我的皮肤从很干燥变得更滑嫩了。我很开心有这样的保湿品让我的皮肤感到更快乐。真的太好了把我的皮肤改善了。

    5



    0
  147. Juliani19
    6 reviews

    Selesa dan wangi

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya mula menggunakan lotion ini ketika saya mengandungkan anak kedua. Lotion ini tidak melekit dan mempunyai bau yang menyenangkan.sqngat berkesan kepada saya dalam menggurangkan masalah selulit saya

    5



    0
  148. nhanaani89
    3 reviews

    Biasa2 sahaja

    3 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya dah guna dalam masa 6 bulan dan ia belum memberi apa2 kesan. Dan ia mengandungi paraben

    3



    0
  149. Farhana Salim
    3 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks helps reduce the appearance of my stretch marks and it makes my skin become smooth and more moisturise.

    5



    0
  150. Yoges83
    4 reviews

    I was FAT wt alot of Stretch Mark

    5 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    This product help me to cover most of my stretch marks..once i start losing weight..

    5



    0
  151. Izzue15
    6 reviews

    One I can trust ^_^

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    I use this product during my pregnancy, confinement and post-deliver and this product is totally awesome. I don’t have stretch mark problem as I use the lotion from the start and now, my son is one year old and am still use the lotion as I love the smell and how it moisturise my skin at tummy area. A total recommendation to pregnant mom 😊😊

    5



    0
  152. charmain3hj42
    3 reviews

    Best for stretch mark and itching belly

    4 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    It is not greasy, with vitamin e it repairs the stretch skin. Mine reduce in less than 5 months of the post partum period. It also reduces the itchiness of tummy during pregnancy period.

    4



    0
  153. Syafiqah Filza
    7 reviews

    Bagus!

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Lotion ini mampu membantu menghilang kan selulit terutamanya di bahagian perut. Dahulu saya gemok dan kini telah kurus, oleh itu banyak selulit yang timbul akibat dari penurunan berat badan. Apabila saya memaki lotion ini secara berterusan, selulit saya telah berkurang. Bukan itu sahaja ia juga mampu membntu melembutkan kulit saya. Baunya juga sangat sedap dan mampu meransang mood dalam seharian dan membuatkan saya tido lena kerana aroma yang menenangkan. Saya amat menggalakkan rakan-rakan lain untuk mencuba juga.

    5



    0
  154. Amirah53
    3 reviews

    Bagus untuk hilangkan parut

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Excellent! Saya telah menggunakannya selama 3 tahun berturut turut dan sangat sesuai untuk parut baru dan lama.

    5



    0
  155. Elly Siddiqui
    3 reviews

    No more flaky skin!!

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Flaky skin is one of main issue i faced during my pregnancy. My sis recomended me to apply cocoa butter to reduce the strech marks/dryness of my stomach. Guess what, it works!! My skin felt so moist & i love it!!

    5



    0
  156. sksyee09
    6 reviews

    有效止痒又没有味道

    3 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    这款妊娠纹油能有效的帮我舒缓因肚皮被撑大而引起的痕痒,而且还能很快的被皮肤吸收,不会让肌肤感到黏腻。更重要的是,它也不会有难闻的油腻味。

    3



    0
  157. Kent Kian Soong
    3 reviews

    中意

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    本人蛮推荐的妊娠紋膏。太太怀孕期间都靠它。产后一点妊娠紋都没有。真心推荐

    5



    0
  158. Siti Nuraini
    5 reviews

    Sangat sesuai bagi yang ada masalah stretchmark

    4 out of 5, reviewed on January 24, 2018

    Massage lotion yang sepatutnya ada dalam simpanan bagi semua ibu hamil yang mempunya masalah stretch mark. Harga yang agak berpatutan dan mudah didapati di semua kedai kedai penjagaan kesihatan mahupun pasaraya. Pemakaian yang kerap akan menghilangkan kesan stretch mark terutama di bahagian perut dada dan peha.

    4



    0
  159. Fairuz48
    6 reviews

    GREAT PRODUCT FOR MY BODY AND POCKETS!

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    This is the best product I’d been use before delivered my baby and after.
    The smell and texture was super satisfied as it not smell creamy and absorbed well..10 thumbs up! 👏

    5



    0
  160. Nur Amanina
    6 reviews

    suka sangat

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    saya sangat suka produk ini kerana sangat berkesan,hilang dengan cepat dan tidak melekit . .ia juga tahan lama dan terus meresap terus ke dalam kulit saya membuatkan saya yakin dan seronok. . kini saya percaya dengan produk ini . .

    5



    0
  161. Foolishfoo17
    3 reviews

    Very smooth

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Bought this for my girlfriend as her birthday present and she couldn’t help using it everyday !!! Her skin becomes smoother and more moisturized after each application, and it smells so nice. She even beg me to buy this for her this coming Valentine’s day

    5



    0
  162. virgiecpl15
    4 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I had been using this product since i pregnant my 1st baby. This product never let me down. My belly dun have any stretch mark. It really works on me and love it!

    5



    0
  163. hidayahhanafiah23
    2 reviews

    Sangat berpuashati

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya dah lama menggunakan coca butter ni. Sangat puashati. Strech marks masa pregnant cepat hilang. Yang bagusnya bau nya yang wangi dan tak melekit.

    5



    0
  164. Chalumathy91
    10 reviews

    Wonderful Product

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    It works wonders. My scars and stretch marks faded after using this

    5



    0
  165. PRINCESS NURUL
    80 reviews

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

    4 out of 5, reviewed on December 23, 2017

    Saya gunakan semasa hamil kerana sangat bagus mencegah stretch mark bila regangan ketika hamil .kulit saya juga terasa lebih lembut. paling best kerana teksturnya yg mudah meresap pada kulit .lebih selesa kerana tiada kesan lekit pada kulit.

    4



    0
  166. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Bagus untuk menghilangkan parut

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Produk ini sesuai untuk semua jenis kulit. Saya menggunakannya dua kali sehari, pagi dan malam dan kesannya parut saya kelihatan pudar dan menjadikan kulit saya lebih lembut. Produk ini bagus untuk saya cuma bau kokonya agak kuat sedikit .

    4



    0
  167. geetha01
    1 reviews

    Memang awesome

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    strech mark saya memang gatal dan kering.. kawan baik saya yang suggest cocoa butter ni … lps cuba mmg bagus dan terbaik!! tiada gatal dan kulit pun tak kering ..

    5



    0
  168. Ching Ying Loo
    4 reviews

    Best for allergic or sensitive skin

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    The lotion is really good for those who are suffering from allergic or those who having sensitive skin.
    The lotion is also contain all natural ingredients which is suitable for pregnant women and bring no effect to baby. So the product is highly recommended to public. High quality and moderate prices, and bring excellent result to our skin.

    5



    0
  169. Nor Othman
    1343 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Been using it f9r quick long..really recommended

    5



    0
  170. ctiey94
    134 reviews

    i love it!!!

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    My first time using is when i was pregnant for second time. my tummy was stretch and dryness. My husband was suggest for me to use palmers cocoa butter massage lotion stretch marks and totally help me to solve my problem. When i used it, my tummy more mosturize and didn’t dry anymore.It also not too oily make me comfortable.

    5



    0
  171. Connielaw83
    4 reviews

    Good for stretch marks

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    After massage Palmar’s Cocoa Butter Fomula Lotion on my belly it help to reduce belly skin dryness and appearance of stretch marks. I like the smell and it is great to me.

    5



    0
  172. Chenmay9498
    5 reviews

    Best for heeling of stretch marks!!

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    After applying of this lotion for one weeks, my stretch marks become lighten and after applying for continuous weeks..finally my marks has disappeared!! Feel great to have this product!!!
    ^^v

    4



    0
  173. Adilla Dilla
    63 reviews

    Melegakan gatal stretch marks

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Semasa hamil saya memang guna Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion ini.Teksturnya lembut baunya juga sedap je hidu.Gatal-gatal dari strech marks pun berkurangan.Saya pakai sampai lepas berpantang.Hasilnya stretch mark di perut saya x begitu kelihatan.

    5



    0
  174. Wei45
    4 reviews

    Massage Lotion for Stretch Mark

    3 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion helps reduce the appearance of stretch marks with a special blend of pure Cocoa Butter, Vitamin E, Shea Butter and Bio C-Elaste®. Bio C-Elaste® is a powerful combination of Collagen, Elastin, Centella Asiatica, Sweet Almond Oil and Argan Oil.  This non-greasy, all over body lotion helps improve elasticity and suppleness of stretching skin during and after pregnancy.  Also recommended for stretch marks associated with weight fluctuations.

    3



    0
  175. NurulDeng08
    470 reviews

    Mencegah kesan regangan ketika hamil

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2017

    Saya sukakan losyen palmer\’s ni..saya gunakan semasa hamil anak pertama kerana berat badan saya naik secara mendadak..sangat bagus mencegah stretch mark bila regangan ketika hamil..kulit saya juga terasa lebih lembut..paling best kerana teksturnya yg mudah meresap pada kulit..lebih selesa kerana tiada kesan lekit..mmg sngt berbaloi untuk dibeli,harganya pun berpatutan.

    5



    0
  176. YenYen Dior
    30 reviews

    减少妊娠神器

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    味道很想燕麦味,很想,我的两胎都是使用这个牌子,滋润皮肤的效果真的很不错!

    5



    0
  177. tangicey15
    66 reviews

    怀孕期间会用这个舒缓妊娠纹

    2 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    怀孕期间会用这个涂在肚皮上按摩按摩以舒缓妊娠纹,可惜在我的身上效果不大,我的肚子还是布满了妊娠纹

    2



    0
  178. ANNEVIEN
    28 reviews

    BERKUALITI!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya menggunakan lotion ini semasa saya mengandung (2015) atas saranan keluarga untuk menghilangkan stretch marks..setelah menggunakannya selama pregnant,hasilnya sangat memuaskan hati saya..walaupun tidak 100% hilang,tapi ia tetap memuaskan hati saya..suami juga turut berpuas hati..tidak sia-sia menggunakan dan harga juga berpatutan..

    5



    0
  179. leekahseng12
    320 reviews

    so so only

    3 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    I have bought this for my wife when she is pregnant, but the result is really so so only. The price is reasonable and you can get from any pharmacy. We prefer Clarins brand even it is very expensive.

    3



    0
  180. Shidah8298
    16 reviews

    Kesan regangan berkurangan

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Kulit berasa sangat lembap serta kesan regangan pada kulit semakin berkurangan.Saya sangat menyukai produk ini.

    5



    0
  181. Afiza_Rahim60
    341 reviews

    Natural moisturizer SOFT

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Palmer Cocoa Butter Formula massage Lotion Mmg menakjubkan, parut strechmark hilang tanpa kesan parut langsung..Kulit jadi tegang dan licin selulut mudah hilang.Yang paling best bau wangi sgt2!!!

    5



    0
  182. fazzla52597
    23 reviews

    Mengurangkan kegatalan perut semasa hamil

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Saya telah mengunakan Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks semasa mengandung anak yg pertama, ia dapat mengurangkan kegatalan permukaan kulit perut & mengurangkan parut semasa kulit menegang. Sangat2 recomended untuk wanita2 hamil.

    5



    0
  183. Nor Othman
    1343 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Great product. Helps even skin tone. I don’t have stretch marks. But, I use all over, even on my face!

    5



    0
  184. Koo Hui
    6 reviews

    No more stretch marks

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    I wasn\’t quite aware about this product until a close friend of mine introduce this Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks way back in 2014. At the initial stage, I was not sure whether this lotion is suitable for me until I started to apply it during my pregnancy. I applied the lotion throughout the whole pregnancy and the outcome is amazing. No more dry skin and I love the simple scent out of it. Therefore, I highly recommend this lotion for any pregnant mommies.

    5



    0
  185. Anelia23
    137 reviews

    Good but smell not so nice

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    This is good for stretch mark. I use it after deliver my second baby. But I don’t like the smell. Evertyhing ok

    4



    0
  186. Kaushelia Shelia
    354 reviews

    Good product - Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks is a great product as it moisturise the skin and leaves the skin stay smooth and soft always. Besides that, it helps to reduce the stretch mark effectively which is suitable for all the skin types. The price also reasonable and the packaging is very nice as it is easy to put inside the bag. After using this lotion, I do not feel the dry skin as it helps to makes the skin stay hydrated always. Highly recommend.

    5



    0
  187. Nor Othman
    1343 reviews

    good using it preggy tme

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks is effective for stretch mark and it can prevent serious stretch mark during your pregnancy. The lotion is not too oily. It is non greasy and protect skin from dryness and stretch mark. Its price is a bit pricey.

    5



    0
  188. Aikoaiko25
    1053 reviews

    没有什么见效的

    2 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    我在怀孕的3个月开始用这个用了半年效果都没有很大的帮助的,我的妊娠纹还是那么的深的虽然便宜但是妊娠纹是跟着一辈子的所以还是要用好点的比较好

    2



    0
  189. 溦溦 林
    473 reviews

    效果不佳

    3 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    这个价钱虽然比起他的牌子是比较的便宜,可是效果不是那么的大的擦了我的妊娠纹还是那么的多的

    3



    0
  190. stepsoh26
    65 reviews

    Belly wont feel itchy

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    After use this cocoa butter formula, my belly really wont feel itchy anymore. Belly more moisture and the cocoa smell is very good !

    4



    0
  191. Inarafaiha91
    6 reviews

    mengurangkan strechmark

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    membantu mengurangkan strechmark dan gatal-gatal semasa mengandung.bau yg sangat wangi dan mnyenangkan.Tidak melekit semasa menggunakannya.

    5



    0
  192. Kellychan21
    501 reviews

    Prevent stretch mark

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks is effective for stretch mark and it can prevent serious stretch mark during your pregnancy. The lotion is not too oily. It is non greasy and protect skin from dryness and stretch mark. Its price is a bit pricey.

    4



    0
  193. Niki Tay
    996 reviews

    Palmer’s Cocoa Butter

    2 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    cocoa 的味道很重很香的,可是我觉得好像对妊娠纹不是那么的有效的,不过他的另外一个膏状的我反而觉得比较有效过这个的。

    2



    0
  194. Jayalakshmi Jaya
    87 reviews

    My all time favourite lotion cream to improve the Stretch Mark

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Palmer’s Cocoa Butter Formula Massage Lotion for Stretch Marks is great product as it firm up the skin as well as makes the preventing the stretch marks. I have been using the lotion for quite long and it has great benefits as it makes the skin soft and smooth because it has the moisturize effects which is good for the skin. Besides that, the price is reasonable and worth to purchase.

    5



    0
  195. Sarah
    131 reviews

    Good to prevent itchiness

    3 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Used it since day 1 I found out that I was pregnant until I finished my confinement. However it did not reduce my uneven skin tone resulting from the stretch mark. But it really good to reduce the itchiness from the stretch. Not really comfortable with the texture. Its quite oily for me.

    3



    0
  196. AizaMan
    219 reviews

    Parut lama berkurang

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Berkesan menghilang dan mengurangkan parut sama ada baru atau lama.Bahan yang terdapat dalam lotion ini bertindak balas terhadap parut dan rekahan kulit yang degil.Sangat berkesan.

    5



    0
  197. HaizanRaz
    112 reviews

    Parut hilang

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Parut akibat bersalin berkurang dan semakin pudar.Kena rajin sapu untuk kesan yang baik.Saya kerap gunakan tidak kira masa.Setakat ini lotion ini memang berkesan terhadap saya.

    5



    0
  198. RazaMat
    37 reviews

    Kesan parut berkurang

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Kesan parut akibat bersalin menyebabkan ramai wanita susah hati..cuba gunakan palmers cocoa butter ini..saya sapukan di perut setiap kali lepas mandi dan parut dan rekahan di perut semakin berkurang..lotion yang sangat bagus..

    5



    0
  199. cherrylee
    69 reviews

    not suitable my skin

    2 out of 5, reviewed on July 29, 2017

    The smell is quite nice & not too oily. However my stomach skin felt itchy & got bintik bintik merah after using for few weeks. The doctor said that this not suitable for my skin use, so I stop then.

    2



    0
  200. NURELINA89
    173 reviews

    PARUT SCRETCMARK HILANG

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    Saya telah cuba Palmer’s Cocoa Butter Formula semasa dalam pantang..Mmg menakjubkan, parut strechmark hilang tanpa kesan parut langsung..Kulit jadi tegang dan licin seperti belum pernah mengandung langsung..Yang paling best bau wangi sgt2!!!

    5



    0
  201. Fong Fong
    317 reviews

    BEST FOR STRETCH MARKS

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Use this lotion once I’m pregnant, really good that it’s help to reduce the stretch marks on my stomach.

    4



    0
  202. sallyinlee93
    1001 reviews

    效果一般

    2 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    之前怀孕的时候试用了这牌子的妊娠纹药膏,可是效果不显着。虽然价钱合理,可是妊娠纹可是一辈子的事。所以我宁愿选择价钱高一些但是效果满意的产品!

    2



    0
  203. may576076
    92 reviews

    再见了,妊娠纹

    4 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    涂了这款产品一周后,我发现肚子上的妊娠纹淡化了,肚皮也不再皱皱了…我相信只要再坚持涂下去,我肚子的妊娠纹会完全消失…

    4



    0
  204. SalinaSalihudin
    75 reviews

    Parut lama dapat dihilangkan

    5 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    Proses mengandung menyebabkan kulit perut ibu akan mengembang dan menyebabkan terdapatnya kesan regangan pada perut dan peha. saya sangkakan parut lama semasa mengandung dahulu tidak boleh dilenyapkan lagi tapi ianya ternyata meleset. Pada sapuan pertama losyen Palmer’s Cocoa Butter Formula sahaja kesannya sudah dapat dirasai. Kulit perut menjadi lembut dan sedikit menegang. Bau pun sedap.. Hmm, memang saya akan terus menggunakannya supaya perut saya kembali cantik.

    5



    0
  205. Gee Gee
    319 reviews

    for my bad stretch marks

    4 out of 5, reviewed on July 6, 2017

    i use palmers cocoa butter formula massage lotion stretch marks for my stretch marks,i feel good,the lotion are comfirtable,soft,my skin also more moisturize than before,so i think its good for me and who have stretch marks

    4



    0
  206. LiLian39
    148 reviews

    Good try!

    4 out of 5, reviewed on July 3, 2017

    the massage cream is like a care cream with is moisturizing the belly and the massage lotion actually can be use on breasts, buttocks and thighs.it will preventing the stretch marks from surfacing.

    4



    0
  207. sabarina37
    368 reviews

    Cocoa Butter Formula

    5 out of 5, reviewed on July 2, 2017

    Palmer\\\’s Cocoa Butter Formula massage Lotion for Strech Marks berkesan untuk perut saya. mengandungi vitamin E, kolagen, elastin dan shea butter. Untuk rekahan di perut sewaktu mengandung. kulit menjadi licin dan lembut. Kulit kering juga sudah tiada. Mengembalikan kulit perut menjadi lebih cantik dari sebelumnya..

    5



    0
  208. lysleoi
    74 reviews

    best for stretch marks

    5 out of 5, reviewed on July 1, 2017

    Cocoa butter have a lot of benefits, and this palmer helps reduce the appearance of stretch marks with a special blend of pure Cocoa Butter, Vitamin E, Shea Butter and Bio C-Elaste®. It’s non greasy, and protect skin from roughness and dryness.

    5



    0
  209. Sithambaran Kamachee
    131 reviews

    Fantastic

    5 out of 5, reviewed on June 27, 2017

    Cocoa butter is a natural moisturizer derived from the cocoa bean. This is the same cocoa bean that brings us chocolate. With Palmer’s, you can enjoy the benefits of natural cocoa without the guilt.
    Palmer’s also provides fragrance free versions that have all the benefits of cocoa butter without the scent.So ,say bye bye to belly mark.

    5



    0
  210. Elizabeth Kam
    52 reviews

    Belly skin stay firmer and moisturize

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    After apply once, immediately feel that the skin around my tummy is more firmer and moisturize as the skin around my tummy is quite dry sometimes.

    5



    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...