Nescafe Cans

Product Details

New NESCAFÉ Creamy Roast, the finest blend of Arabica and Robusta coffee beans, perfectly roasted and blended with Milk. The most intense coffee experience ever. Grab a can at your nearest convenience store

Taste Smoothness. Taste Richness. Taste Real Coffee.

Because taste is what matters most, we only use the finest blend of Arabica and Robusta beans, coupled with the right balance of sweetness and creaminess, to make NESCAFÉ CANS milk coffee a deliciously refreshing drink you can enjoy any time, anywhere. But don’t just take our word for it. Try one today.

NESCAFÉ CANS Original
NESCAFÉ CANS Latte
NESCAFÉ CANS Mocha
NESCAFÉ CANS Black Roast
NESCAFÉ CANS Ice
NESCAFÉ CANS Creamy Roast
NESCAFÉ MENU Ipoh White Coffee

  1. Avatar

    Ying37
    3 reviews

    I love it

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2018

    Nescafe really can wake me up when I’m going to fall asleep. I used to buy Nescafe before go to school. The taste is really good. However, the price is a bit expensive…..

    5
  2. Naufal Naz
    3 reviews

    Minuman wajib ditempat kerja

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Bekerja pada waktu syif malam memerlukan saya untuk kekal segar dan tidak mengantuk jadi saya akan membeli sekurang kurang 1 tin nescafe apabila bekerja untuk menghilangkan rasa mengantukmdan kekal segar.

    5
  3. Avatar

    Nik8748
    3 reviews

    Membangkitkan Mood Anda

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Rasa yang memuaskan untuk mengembalikan tenaga dan hilangkan dahaga. Lagi sedap apabila diminum sejuk.

    4
  4. Avatar

    hakimmuhdnur8928
    7 reviews

    the best

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    all drinks are delicious and kind of addicting that you want to drink it everytime you start your morning or break from work. i especially enjoy latte mocha. totally my kind of taste

    5
  5. Avatar

    Zizi1906
    6 reviews

    Nescafe

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Minuman yang sesuai diminum tanpa mengira masa. Amat sesuai untuk mengembalikan kesegaran selepas penat bekerja. Juga sesuai diminum ketika bekerja.

    5
  6. Sya Zana
    6 reviews

    Paling suka latte!

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Nescafe adalah pilihan saya setiap pagi dan setiap masa, tak kira petang atau malam. Mulakan hari tanpanya ibarat tak bersemangat rasanya. Nescafe ibarat teman rapat saya. Saya mencarinya saat suka dan duka saya. Bagi saya ia penghibur terbaik yang saya ada.. terima kasih nescafe kerana telah menceriakan hari saya! My life is empty without you!

    5
  7. Eddie Tay
    6 reviews

    提神好饮料

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    说到咖啡,这个品牌Nescafe就是我每天不可缺少的提神饮料,我试了很多品牌的咖啡但是还是这个Nescafe的品牌咖啡香味不一样,味道独特不会太甜,只要我有到加油站我一定会购买了然后上车慢慢品赏

    5
  8. Avatar

    Harun43
    1 reviews

    Rasa kopi yang sempurna

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Suka rasa kopi yang unik… Sy mnum hampir setiap hari

    5
  9. Ahmad Sharizal
    25 reviews

    NESCAFE SEDAP

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    kegemaran suami saya. sememangnya dia penggemar minuman berkafen. terutamanya semasa memandu perjalanan jauh nescafe tin ni memang minuman wajib. katanya dapat menyegarkan badan dan menghilangkan rasa mengantuk.

    5
  10. Avatar

    kally23
    6 reviews

    Energy for the day

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    My dayily energy drink. Good taste, very smooth & not so sweet, just nice for me. Price also reasonable. Can easy find at any wending machine or convenient shop.

    5
  11. Avatar

    Ahsyll13
    3 reviews

    segar sejuk nyaman

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Saya bukan peminum kopi yang tegar. Sebelum ini saya minum jenama lain. Tapi bila NESCAFE CANS ICE dikeluarkan. Saya dah beralih minat. Rasa mint sejuk dan segar membuatkan saya cergas sewaktu memandu. Senang dibawa ke mana- mana sahaja. Tin yang mudah dipegang tapi kurang saiz kalau diletakkan di tempat penyimpanan gelas di kereta.

    5
  12. Avatar

    ahmfird7905
    6 reviews

    Pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Saya merupakan penggemar tegar nescafe sejak 10tahun sudah. Sememangnya saya akan meminum nescafe setiap masa terluang. Dengan adanya nescafe tin ini banyak membantu saya apabila “on the go”. Kegemaran saya adalah nescafe black ice. Rasa dan aromanya sama seperti meminum nescafe yang dibancuh. Amat bertenaga apabila meminumnya. Memang nescafe tin ini terbaik.

    5
  13. Avatar

    lzz34
    6 reviews

    Essential for students!!!

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    Have to drink this every morning, like the Kopi Tarik the most, Mocha is still acceptable for me, depends on own favorite

    5
  14. KaiXiang Tan
    3 reviews

    I love it!

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    I love and used to have a Nescafé can mocha every morning before i attend my morning class. It awakes me and made my day! Great taste!

    5
  15. Avatar

    Missbeth45
    4 reviews

    NESCAFE MINUMAN KOPI TERBAIK

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Kalau craving nak minum kopi mesti cari Nescafe. Dulu favorite Nescafe Creamy Roast. Rasa creamy coffee yang memang sedap. Tapi sekarang susah nak jumpa Nescafe Creamy Roast.

    5
  16. Avatar

    Marco21
    3 reviews

    BEST Coffee

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Nescafe 是我从中学时代就喜欢喝的饮料。每天早上上学前都会泡一杯当做早餐。到了大学,我都会购买Nescafe罐装饮料当做我的生活必需品。它现在推出多种口味让人挑选,其中我最喜欢的就是Ipoh White Coffee的,非常香浓,非常好喝。

    5
  17. Avatar

    samwong8623
    3 reviews

    Is coffee king

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Nescafe cans是我最爱喝的咖啡,它真的有很多种口味而且又好喝,它是我心目中的咖啡之王

    5
  18. Avatar

    Munhow65
    3 reviews

    Great taste and aroma coffee canned drinks

    0 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Nescafe fan here. The aroma is unbeatable by other brands. Sweetness is just nice. And now there are event Americano with no sugar added. Have tried all coffee canned drinks in the market, Nescafe is still the top.

    0
  19. Haizu Azura Yusoff
    3 reviews

    HIDUP TAK LENGKAP TANPA NESCAFE

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Aroma nescafe yang harum dan menyegarkan. Sangat sesuai diminum waktu keletihan dan mengantuk di dalam perjalanan @ di pejabat. Aroma nescafe boleh menghilangkan tekanan.

    5
  20. Avatar

    CindyS74
    3 reviews

    Great Aroma

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Nescafe has been part of my soul since young. Every morning it is a must to have a cup of Nescafe to make my day. With the Nescafe can available on shelf nowaday, it makes my life easier and convenient. Every now and then a can of nescafe mocha is sure to have for my breakfast. It gives me the drive and power to for my long working hours and not forgetting the aroma that fills the room.

    5
  21. Avatar

    Mira0407
    19 reviews

    Fav coffee

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Bila stress, bila minum mocha terus hilang stress. Another option yang original punya. It’s good!

    5
  22. Mohd Faridz Ismail
    3 reviews

    Nescafe, thank you for helping me focus

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    OMG. I was on meeting the deadline and sleep late at night due to completing the task. But on the next morning Im still fresh and excited to go through my journey its all because of Nescafe. Thank you Nescafe.

    5
  23. Nazreen Hashim
    4 reviews

    Peneman pemanduan

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Bosan memandu keseorangan boleh buat kita mengantuk. Nescafe can bantu saya hilangkan rasa mengantuk agar saya selamat sampai ke destinasi.

    4
  24. Avatar

    5quidw4rd45
    3 reviews

    The only canned coffee you need

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Nescafe brands has always been a household favourite for malaysians. This is no exception. Being affordable and good tasting is definitely the double bang for the buck anyone can oh dream of! Definitely one of my favourite products!

    5
  25. Avatar

    81072412584002
    5 reviews

    Minuman yg menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Saya bukan peminat kaffein dan saya mengelakkan dr minum kaffein tetapi apa bila rakan memberikan sya setin nescafe ais tanggapan sya telah berubah. kini ia merupakan antara minuman kegemaran saya terutamanya nescafe ais buatkan saya segar dan bersedia menghadapi tugasan harian saya

    5
  26. Nadine Haffiza
    3 reviews

    My drink on the go!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    Everytime I’m on a hurry, I will go to the nearest store to grab 1 tin to drink on the go. Besides its great taste, it keep me full and energetic all day! I also drink it when I have to go for a long driving, its easy to grab, all store sell it. Thanks nescafe to always make my day!

    5
  27. Avatar

    Shafieza60
    6 reviews

    Minuman bertenaga

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Minuman antara yang menjadi pilihan saya ketika pemanduan jauh. Di samping ketika tak bermaya dan lesu dalam membuat kerja. Minuman ini mampu menjadikan saya bertenaga dan bersemangat serta tidak mengantuk dalam membuat kerja.

    5
  28. Muhamad Faizul
    3 reviews

    Good Drinks!!

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Saya seorang pelajar.. apabila musim perperiksaan, saya lebih memerlukan masa yang lebih untuk belajar.. Selalunya akan kerap berjaga.. nescafe ini sangat membantu bagi memberikan saya kekuatan untuk belajar lewat malam. Rasanya juga sangat sedap sampai tak cukup satu tin sekali minum.. rasanya lagi sedap dari saya bancuh sendiri.. hahaa.. kalau waktu drive juga.. nescafe ini menjadi pilihan saya supaya saya lebih segar untuk memandu..

    5
  29. Izzati Husain
    3 reviews

    Necafe cans

    3 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Nescafe cans is the quickest way to get me caffeinated. My personal favorite is Nescafe Latte and Original. The taste is great and rich with flavour. The price is affordable compared to other brands. It helps me stay awake at night for I have to work on my assignments :’)

    3
  30. Avatar

    zul9086
    4 reviews

    nescafe pilihan minuman terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    pilihan minuman saya setiap hari.tidak sempurna hari tanpa nescafe.rasa yang tiada tandingan dan berbaloi untuk dinikmati.mocha and latte menjadi kegemaran juga perisa lain yang turut disajikan.a great taste and marvellous drink.minumlah nescafe!

    5
  31. Cheree Chua SeeYin
    3 reviews

    Favourite Drink

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    This is my favourite drink every morning. I used to buy in cartons as it will be much cheaper. The flavour that I love the most is definitely Nescafe Cans Original. The taste is nice and price is affordable as well.

    5
  32. Avatar

    norsyuhada89
    3 reviews

    Nescafe

    4 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    There is many choices to be select. My favourite is mocha and latte. Can be consumed early in the morning during breakfast. Nescafe also is a must to consume if we want to stay up late.

    4
  33. Avatar

    maizan04
    3 reviews

    Nescafe

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Nescafe merupakan minuman wajib saya sebagai seorang pelajar. Kehidupan seorang pelajar yang memerlukan fokus yang lama di dalam kelas sangat meletihkan. Dengan Nescafe tin ini membantu saya menghilangkan rasa mengantuk di dalam kelas. Tin yang kecil lagi cantik memudahkan saya untuk meminum nescafe di mana sahaja saya berada.

    4
  34. Kenny Lim Lee
    3 reviews

    咖啡我的最爱

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    当你觉得疲惫时喝一罐绝对能让你精神饱满,
    NESCAFÉ CANS Original
    NESCAFÉ CANS Latte
    NESCAFÉ CANS Mocha
    都是我爱喝的,每次累时会找店买一罐来喝.

    5
  35. Avatar

    05214743
    3 reviews

    上课最佳提神饮料

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    大学时期,每当有早课想打瞌睡时,就会跑去贩卖机投币买罐nescafe mocha 来喝。冷的mocha 喝起来顺滑无比,有种幸福的感觉。

    5
  36. Avatar

    whanadz87
    3 reviews

    Nescafe untuk semua

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Terus terang, saya bukanlah penggemar nescafe secara amnya. Tapi, bila kawan saya asyik beli nescafe ni apatah lagi yang mocha tu, saya pun teringin untuk cuba. First time, saya rasa nescafe ni sangat sedap dan tak pahit langsung. Sesuai untuk diminum bila-bila masa sahaja. Paling best untuk minum nescafe ni bila time panas, ambil nescafe yang sejuk ni. Umphh..nikmatnya. Sampai sekarang, saya penggemar nescafe dalam tin ni especially yang mocha (tin warna ungu) dan ice (tin warna biru). Sekali cuba, nak beli lagi!

    5
  37. Avatar

    farahdiyana1476
    7 reviews

    coffee lover

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    i am coffee lover and nescafe can will be my 1st choice especially nescafe latte and mocha.

    5
  38. Avatar

    Alice73132
    3 reviews

    Good taste

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    The kopi o taste good, but other choices are a bit too sweet for me. The coffee in overall feel smooth and fresh, reasonable price, cheaper than other brand, average quality

    3
  39. Avatar

    jin2715
    3 reviews

    Everyday drink ?

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Well , nescafe can is my almost all-day drink, during class, before class, after class, every moment i feel like drinkin something, nescafe will be my first pick. As I am a coffee drinker, and I drank nescafe 3in1 every morning , thus when I feel thirsty I well get a nescafe can at any nearby store, espacially at college

    5
  40. Avatar

    shiong199150
    3 reviews

    nescafe tarik,mocha,original

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    每次累时,或者驾车劳累就会去附近便利商店找这款咖啡,真的不错喝,又不会很甜,喝了又有精神。

    5
  41. Avatar

    cleverest1464
    3 reviews

    Energy Booster

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Nescafe adalah minuman berperisa kopi yang saya sangat gemari. Lebih-lebih lagi perisa Latte. Jika saya pulang ke kampung, saya pasti beli Nescafe untuk bekalan perjalanan saya. Walau bagaimanapun, saya tidak boleh minum Nescafe terlalu banyak kerana takut tidak boleh tidur pada waktu malam.

    5
  42. Avatar

    litnax53
    3 reviews

    Good taste & affordable price.

    4 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    Nescafe Latte, Mocha, Original & Creamy Roast are my favourites. Too bad I can’t say the same for Ice – it’s a bit bland compared to others. Hopefully there will be more flavours in the future from Nescafe.

    4
  43. Avatar

    Gabby10
    3 reviews

    Refreshing

    4 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    My favourite one is the mocha flavour because it had the least coffee taste to me, more to chocolate. i tried not to drink too much coffee because i have hyperthyroidism but this coffee wont make me feel my heartbeat, nice one!

    4
  44. Avatar

    Rae50
    3 reviews

    Nice drink!!

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Always bought it cause of its flavor thats so tasty, it makes me energetic doing mu daily life.

    4
  45. Avatar

    keloh69
    3 reviews

    Best Coffee Tarik kaw ever

    4 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    The coffee is strong (kaw) and smooth. Just like the coffee Tarik at Mamak stalls.

    4
  46. Aiman Za
    6 reviews

    Sesuai untuk kerja lewat malam

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Booster untuk melewatkan tidur anda.. Dinasihatkan dia tidak menguatkan anda.. Kalau kerja mlm2 tu sesuai air nescafe dgn cokelat.. Sbb cokelat adalah booster utk minda anda

    5
  47. Avatar

    AiraNizam46
    23 reviews

    Caffeine Addiction

    5 out of 5, reviewed on March 29, 2018

    This is the coffee when I need to stay up to study or when my body have deficiency of caffeine. Recommend mocha and latte.

    5
  48. Avatar

    nlmj9951
    3 reviews

    Nescafe is great

    4 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    Nescafe is my source of caffeine when i am out of home. It keeps me awake when i am tired. I usually drink it when i am driving long distance or falling asleep. The drink is very sweet, i do not recommend drinking it more than once per day. Other than the sugar part, it is a very delicious drink!

    4
  49. Chun Justin Ong
    6 reviews

    nescafe

    4 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    这款nescafe can是马来西亚著名的瓶牌,它的甜度刚刚好,并且有着提神的效果,所以每当加班时喝了就会有精神继续工作

    4
  50. Dilla Amir
    3 reviews

    air tin pilihan..

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    Kalau beli air tin.. Xpernah beli air lain.. Mesti nescafe original/latte.. Mmg terbaik la rasa dier.. Sesuai dgn tekak.. ???

    5
  51. Avatar

    lynnbaobei74
    3 reviews

    提神

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    每次考试必买上好几罐!晚上温习到打瞌睡的时候喝一罐总能提起精神,有时候哥哥出远门我也一定会提醒他带上几罐放在车上。

    5
  52. Avatar

    CikSue38
    427 reviews

    peneman dikala mengantuk

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    sewaktu perjalanan jauh atau stay up lewat malam nescafe tin sentiasa menjadi pilihan. menyegarkan mata dn memberikan tenaga. kegemaran saya semestinya perisa mocha. yummy

    5
  53. Avatar

    Winson54
    2 reviews

    Nescafe

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    以前每当考试前一定会买一罐Nescafe让我保持精神,真的很喜欢那种顺滑的口感

    5
  54. Avatar

    Emmy76
    28 reviews

    Minuman pilihan ramai

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Siapa yang tidak suka Nescafe memang sangat rugi. Minuman yang menjadi pilihan saya dan keluarga sejak dahulu sehingga kini dan tidak akan berubah. Saya dah cuba hampir semua perisa Nescafe cans dan semua memang sedap dan menepati citarasa saya. Terima kasih Nescafe kerana mengeluarkan produk yang sangat memuaskan hati ramai.

    4
  55. Chen Thai
    26 reviews

    Nescafe Cans sedap diminum

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Saya suka minum Nescafe Cans pada waktu tengah hari dan masa petang kerana ia sedap diminum. Selain itu, Nescafe Cans juga dapat memberi tenaga kepada saya untuk teruskan pekerjaan sampai lewat petang kerana Nescafe Cans boleh mengelakan saya mengantuk.

    5
    1
  56. Jing Jing
    15 reviews

    Non coffee lover will like this tol

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    To be honest, I am not a coffee lover. However, I found this Nescafé cans are really good taste especially when it cold. It’s not too sweet but the taste of coffee is awesome.

    5
  57. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Nescafe Cans

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    Saya suka beli nescafe can terutamanya rasa nescafe asli yang diadun dengan bahan semula jadi membuatkan tubuh menjadi aktif untuk seketika dari rasa mengantuk sepanjang hari.Isteri saya suka perisa mocha,Setiap kali ke Petronas saya membeli nescafe asli dan mocha untuk kepelbagaian rasa,Aroma yang wangi memikat jiwa.Harga mampu milik,Mudah didapati di semua Pasaraya berdekatan.

    5
  58. Manson Yeo
    3 reviews

    taste good and my Fav drinks when i am driving

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    this is what i love to drinks when i am driving,and original is the best as my mind

    5
  59. Avatar

    Nasibah39
    6 reviews

    Nescafe original pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Saya sukakan nescafe original dalam tin dengan rasanya yang memang mantap dan terbaik. Yang paling penting, ianya mesti sejuk. Memang tak ingat dunia kalau dapat minum nescafe sejuk.

    5
  60. Tan QL Kit
    7 reviews

    Convenience

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    It’s a convenience drink. Because easier to bring it out and it already made into can

    5
  61. Avatar

    ADZHA9546
    3 reviews

    Rasa yang kekal padu

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Sebab saya suka dan kekal suka pada Nescafe tin nie sebab rasa dia yang kekal padu dan mantap sampai sekarang. Serius. Malah dengan variasi pilihan perisa menyebabkan saya rambang mata dan jatuh cinta pada setiap perisa.

    Tahniah Nescafe ! Pilihlah Nescafe

    5
  62. Avatar

    ajuezura75
    21 reviews

    May Fav Drink

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Saya sangat menggemari nescafe ni kerana terasa aroma kopi sebenar. Kalau ada offer mmg akan borong banyak-banyak…

    4
  63. Noor Azhar
    72 reviews

    NESCAFE CANS LATTE

    5 out of 5, reviewed on January 30, 2018

    I am a fan of NESCAFE Cans especially my favourite flavour – LATTE❤. Its pleasant aroma and great taste of Arabica & Robusta coffee beans makes unforgettable experience in every sip. A perfect companion especially for travelling to stay awake and refresh?.

    5
  64. Syawmil Alflowsous
    3 reviews

    Love coffee

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Saya memang suka coffee ini.. Jikalau ada discount sy akan membeli dengan kuantiti yang banyak.. I love it!

    5
  65. Avatar

    alvinwong76
    9 reviews

    get mind clear

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    A way to keep my mind clear!Always bought it at petrol station when i outstation

    5
  66. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Travel companion

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Price affordable, you can buy it at anywhere, taste good… good travel companion

    5
  67. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Kamu pasti jatuh cinta

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Selain milo,nescafe juga salah satu minuman kegemaran saya dan suami..skg ada pelbagai pilihan…apapun smua rse nye sgt enak…

    5
  68. Avatar

    Andrew92liau79
    16 reviews

    Coffee terjaga

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    I love coffee very much, nescafe original coffee can make my whole day beautiful, especially when I drove between the work to a far distance, I always buy nescafe coffee can at petrol station to make me awake when drive.

    5
  69. Avatar

    Junelife92
    6 reviews

    My favourite drink

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    This is my favourite drink, I always buy the can drink at petrol station. I almost drink it every 2-3 days. But I only like original favourite and Latte favourite. This is my favourite coffee!

    5
  70. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    minuman kegemaran

    5 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    saya dan suami memang sangat suka kan minuman ni. selalu beli untuk buat stok. tambahan pula nescafe boleh hilangkan ngantuk. Memang sesuai diminum untuk orang yang nak berjaga malam. Kegemaran saya sudah pasti nescafe mocha 🙂

    5
  71. Avatar

    Ray91708
    4 reviews

    Good products from an expert coffee brand

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Nescafe cans proven to be a good coffee drinks for those who likes their coffee chill and cheap. It has a great taste and strong coffee flavor that keep you energy up the whole day. The variety of flavors from each cans gives you exactly what you need as a coffee lover. The only think that I dislike is the nescafe ice can. It leaves a bad after taste in your mouth after you drink it. Other nescafe cans are great nonetheless. Overall, the product is great and certainly live up to people expectation on Nescafe.

    4
  72. Avatar

    kayu9332
    1 reviews

    Minuman menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Minuman kopi tin Nescafe dapat membantu saya mengurangkan rasa mengantok terutamanya dalam situasi yang memerlukan saya untuk kekal berjaga seperti membuat tugasan sehingga lewat malam. Rasanya yang unik dan menyegarkan tidak menyebabkan saya tidak berasa pening apabila meminum 2-3 tin dalam sesuatu masa.

    4
  73. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Good taste

    3 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Nescafe cans is my favorite drinks especially when I outstation, I must standby a can during my driving journey. It can help me to focus in my driving and avoid sleepy feel. I love to have it in chilled.

    3
  74. Avatar

    Hanighz40
    5 reviews

    Great for longs hours work.

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I’ll usually consume Necafe Origina during my long hours work. It keeps you on your toes. Helped me during my sleepy times on standby. I work for an events management company, hence long hours and sleepless nights. Will usually buy them to keep the whole team awake during events!

    5
  75. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Nescafe Can

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Menjadi pilihan suami saya sewaktu memandu.Suami sukakan rasanya yang agak sedikit pahit dan beraroma.Memberi tenaga dan menyegarkan tubuh badan.Suami saya lebih suka menikmati Nescafe Can yang sejuk.Nescafe can ini dapat menghilangkan mengantuk suami saya.Harga nya murah dan mudah didapati dipasaraya atau pun petrol station.

    5
  76. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Menghilangkan mengantuk

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Nescafe original sgt membantu saya ketika mengantuk di pejabat..Aroma nya sgt memikat jiwa..Mata jadi fresh dan badan tidak lemah lagi..Mmg bagus sgt2

    5
  77. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    RASA YANG MENGASYIKAN

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    MINUMAN DARIPADA NESCAFE INI MEMBUATKAN SAYA RASA YANG MENGASYIKAN DAN HARI PETANG SAYA BERTAMBAH LEGA. APABILA BALIK ATAU PULANG DARI KERJA, SAYA AKAN MENCARI SESUATU YANG MELEGAKAN SAYA SEPERTI MAKANAN ATAUPUN MINUMAN SUPAYA LETIH DAN PENAT LELAH SAYA TERBUANG. BERTAMBAH LAGI, DENGAN KESIBUKAN PENGANGKUTAN DIATAS JALAN RAYA. MINUMAN DARI Nescafe Cans INI MENGGEMBIRAKAN HATI SAYA.

    5
  78. Avatar

    HussinAnna25
    50 reviews

    Nescafe original

    3 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Suka sangat minuman nescafe ni,paling saya suka yg original yang lain pun sedap. Memang wajib ada kalau jalan jauh.rasanya pun sama je sejak dulu sedap sesuai dengan selera saya.memang rekomen lah produk ni!

    3
  79. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Rasa yang sedap dan aromatic

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Selalunya kalau singgah kat stesen minyak atau 7E mesti beli nescafe cans..Kegemaran saya ialah Latte & Ice..Husband pula suka Mocha & Tarik..Semua variant mempunyai rasa yang berbeza dan unik..sangat sesuai diminum ketika perjalanan jauh supaya tidak mengantuk..aromanya sangat lazat dan menyegarkan juga.Nescafe cans mampu dibeli oleh semua golongan masyarakat sebab harganya murah dan boleh didapati di semua pasaraya seluruh negara.It’s a popular beverage. ??

    5
  80. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Nescafe Black Roast Yg kaw

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Perisa kegemaran saya..nescafe tin black roast..mmg sangt kaw,sesuai untuk org yg sukakan nescafe yg agak pahit dan kaw..ia juga tidak terlalu manis dan ngam dengan selera saya..mmg menbantu mencergaskan pagi saya..ia juga ditinkan dalam tin mudah bawa yg lebih senang untuk dinikmati..Harganya pun murah dan mudah didapati.

    5
  81. Avatar

    CikSue38
    427 reviews

    Nescafe tin

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Wahhh..senang bila travel jauh..utk hilangkan mengantuk saya minum nescafe tin..hilang mengantuk kembali segar..tin nescafe ni pn halus je senang nk pegang dan letak dalam.kereta atau dalam beg..dah la.banyak perisa..sedap2 pulak tu..

    5
  82. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Nescafe tin berperisa kopi tarik

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Saya dah cuba semua variasi nescafe ni.Semuanya sedap,terutama perisa terbarunya,nescafe tarik.Mmg kaya dgn rasa kopi tarik yg manis & berkrim.Rasa yg sgt kaw & segar seperti baru ditarik.Sangt senang,kini saya boleh nikmati minuman kegemaran saya di mana jua.Dalam tin yg mudah dibawa,harganya murah & berpatutan.Senang didapati di kebanyakkan kedai.

    5
  83. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Would highly recommend them.

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Love love love having my cup of coffee in the morning and the faster I can get it the better. It’s delicious and easy to bring out to drink it.Would highly recommend them.

    4
  84. Gee Gee
    321 reviews

    agak pahit tapi sedap

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    saya pertama kali mencuba nescafe cappuccino edisi terhad ni,rasanya agak pahit berbanding yg lain,tapi sedap dan sesuai bg peminat coffee..

    4
  85. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    sedap dan berbaloi

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Saya memang menyukai kopi jenama ini.kesemua perasa sudah saya cuba dan rasa nya sangat sedap dan berbaloi dengan harga.lebih enak dimunum sejuk .sesuai untuk menghilangkan mengantuk semasa perjalanan jauh saya.

    4
  86. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Nescafe tin

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Rasanya sedap jika diminum sejuk.Sentiasa menjadi peneman saya ketika memandu untuk memberikan kesegaran pada mata agar tidak mengantuk.Rasa kopinya amat terasa dan tidak salah memilih minuman ini sebagai favourite saya.Bau harum rasa enak memang berbaloi!

    4
  87. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Nescafe Latte menepati citarasa saya

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya penggemar nescafe sejak zaman universiti lagi. Dalam banyak perisa, saya menggemari Nescafe Latte. Bagi saya, ia ada rasa kopi sebenar ditambah dengan rasa yang berlemak, serta tidak terlalu manis. Baunya juga agak wangi dan membangkitkan selera. Tapi, kualiti pemegang minuman agak kurang berbanding dulu; cepat tercabut jika tersalah tarik.

    4
  88. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Kegemaran saya & suami

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Saya & suami suka semua jenis Nescafee ini. Pelbagai perisa & semuanya mempunyai rasa yang tersendiri. Sedap diminum sejuk. Selalunya kami akan membawanya setiap kali perjalanan jauh kami. Mengelakkan mengantuk. Dan kami akui… kami memang sukakannya.

    5
  89. Bella Anies
    18 reviews

    An energy booster that saves the day!

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    It keeps us energetic and fresh all day long. Taste great and can you can get it at almost every covenience store even at the petrol stations. Comes in many flavours but I lovr Mocha the most for it chocolatey taste. Never had enough!

    5
  90. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Memang layannn

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Sedap rasa dan mudah. Saya suka minum ketika bekerja dan juga ketika menonton bola. Rasa bertenaga dan tak mengantuk. Rasa sedap dan tak manis sangat.

    4
  91. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Nescafe ais

    3 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    X suka sgt nescafe tin ais ni..rasa biasa-biasa je,x berkrim..lebih sukakan perisa nescaffe mocha..sy suka beli krn lebih mudah utk nikmati nescafe tin yg sedia diminum..boleh minum dimana saja..harga pon murah.

    3
  92. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    香滑的咖啡

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Nescafe是我的最爱。每次驾车出远门总会带上一罐在路上喝,不但能解渴而且也可以提神,让我不会打瞌睡。

    4
  93. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Nescafe Creamy Roast

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Nescaffe creamy roast rasanya mmg berkrim & x terlalu manis..rasa creamy roast yg kaw..mmg sedap..sy mmg minat semua perisa nescafe tin ni..selain mudah utk diminum harganya juga murah & mudah didapati.

    5
  94. Miko Tan
    324 reviews

    good taste

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    i always bring this out for drink , is very good taste,.

    4
  95. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Nescaffe original

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Sangat sedap…mudah dibawa & diminum pd bila-bila masa,Nescaffe original dlm tin sy selalu minum pagi2 sblm pergi kerja kalau x sempat nk sarapan..rasanya juga sedap & kaw..

    5
  96. Avatar

    CikSue38
    427 reviews

    Mocha Nescafe purple tin best

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Among them mocha flavoured is my favourite. It taste to amazing. Not too light and not too strong. Once sipped we feel refresh. Doesn’t have aftertaste. So good to drink especially when travel in a long journey. Don’t make me fall asleep.

    5
  97. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Nescaffe Mocha

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Suka nescaffe mocha dlm tin ni…ad pelbagai lagi variasi perasa nescaffe yg bg sy semuanya sedap..mmg sy akn minum nescaffe tin ni sblum kerja,terutama kalau x sempat sarapan..ia mghilangkn rasa mgntuk,buat sy bersemangat..rasa kopi yg kaw & sedap mmg menceriakn hari sy..

    5
  98. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Benih Arabica

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Pengalaman kopi paling sengit yang pernah ada. Dapatkan tempat di kedai serbaneka terdekat. Rasa lancar, Rasa Rasa, Rasa Kopi Sebenar Kerana rasa adalah yang paling penting, kita hanya menggunakan campuran terbaik benih Arabica dan Robusta, ditambah dengan keseimbangan manis manis dan krim, untuk membuat kopi susu NESCAFÉ Tin minuman enak yang menyenangkan yang dapat saya nikmati bila-bila saja, di mana saja

    5
  99. 溦溦 林
    473 reviews

    good taste

    4 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Nescafe Cans is very good taste, sometimes i will buy few cans keep at office when tea time i can drink it

    4
  100. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Bau semerbak dan mudah didapati

    4 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Saya syka nescafe cans perasa original.
    Baunya wangi dan semerbak bila tin dibuka.
    Rasanya sedap tidak terlalu manis dan mudah diminum dimana sahaja.

    4
  101. Nur Atikah
    66 reviews

    Premium taste

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    When drinking Nescafe Cans, it feel like tge premium taste of the Nescafe. When feel sleepy during the driving, I will drink this to extend my focus for a few hour before stop at any “R&R”

    5
  102. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    necafe

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    kegemaran suami saya. sememangnya dia penggemar minuman berkafen. terutamanya semasa memandu perjalanan jauh nescafe tin ni memang minuman wajib. katanya dapat menyegarkan badan dan menghilangkan rasa mengantuk.

    5
  103. Niki Tay
    996 reviews

    Im a coffee lover

    5 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    Im a coffee lover I need my Nescafe to start my day the flavor is so good and I really love it

    5
  104. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Peneman Di Pejabat

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Minuman nescafe original menjadi peneman saya di pejabat jika berasa mengantuk dan tidak bertenaga..Badan terasa segar dan rasa mengantuk hilang..Terima kasih nescafe..

    5
  105. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Minuman kegemaran kami sekeluarga..Dari dulu hingga selamanya..Tiada yang berubah..Love it ?

    5
  106. Avatar

    sitirohaida81
    44 reviews

    Nescafe pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    setiap kali masuk kedai,memang menjadi minuman saya,sedap diminum dalam keadaan sejuk,rasanya pun sedap..

    5
  107. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Convenient coffee on the go

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    No doubt, this is a great and convenient option if you are looking for cheap, sweet coffee and cold coffee to go. Not for the picky coffee lovers but rather something to address the need to stay awake/addiction to caffeine. I can’t imagine why anyone would drink this for enjoyment because it’s really not very good and it’s much too sweet. Make your own coffee, folks…it’ll taste so much better.

    4
  108. KJ Cheah
    225 reviews

    Nescafe Lover

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Taste real coffee and make me addictive to it

    5
  109. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    NESCAFÉ CANS Mocha - nice

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    I will buy nescafe in cans if I am driving long journey. It is convenient to drink it while driving. It can awake me and make me more alert while driving. The price is reasonable.

    4
  110. Asmah YakUb
    5 reviews

    Nescafe cans

    4 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    Husband fav drinks.. Every morning mst minum nk elak mengantok time driving..

    4
  111. Hubby loves it

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2017

    My hubby loves it soo much! Even i want to make nescafe at home, he refuse and buy the cans! May be its tasty! EVERY MORNING he will find 1 cans and have it, to make a haappy & fresh day!

    5
  112. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Long Distance Drive Must Drink

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Sure I will buy Nescafe Can from Petrol station every time when I have to drive to the long distance!

    5
  113. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    NESCAFÉ CANS Original

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    i like Nescafe and always keep stock in house. I will take one and drink when addicted to coffee.

    4
  114. Nur Arina
    812 reviews

    Kegemaran suami

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Suami saya memang sukakan nescafe ni. Boleh dikatakan hampir setiap hari akan membelinya kerana katanya ianya membiatkan diri bertambah segar dan sangat sesuai diambil ketika mengantuk sehingga saya pun terjebak juga dalam menikmati nescafe ni.

    5
  115. Avatar

    owengtang59
    82 reviews

    Get my mind clear

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Taste nice. A way to keep my mind clear!

    5
  116. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Good Taste

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    I’m totally a Nescafe fans!!
    This nescafe can very tasty and my favorite drinks is Mocha!!

    I always bought it from Petrol station when I’m outstation.

    4
  117. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    Nescafe Cans

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Nescafe adalah pilihan utama suami saya jika pergi kemana2 perjalanan jauh wajib singgh kedai beli Nescafe originl

    4
  118. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Favourite Drink

    5 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    This is my favourite drink every morning. I used to buy in cartons as it will be much cheaper. The flavour that I love the most is definitely Nescafe Cans Original. The taste is nice and price is affordable as well.

    5
  119. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    The taste is marvelous

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I fell in love with this nescafe coffee after being introduced to take a lot. I simply love it, am a coffee person. The taste is marvelous.

    4
  120. Riduan Halim
    136 reviews

    Coffee can terbaik

    4 out of 5, reviewed on June 15, 2017

    Saya suka beli nescafe can terutamanya rasa mocha, kerana membuatkan saya tenang apabila menghadapi jem atau tekanan di tempat kerja. terima kasih nescafe

    4
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...