Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

Product Details

Head & Shoulders Cool Menthol Shampoo, the most liked shampoo in our range, tackles the cause of dandruff head on from the first wash with our proven Hydra Zinc formula. The tingly natural menthol cools and refreshes your scalp and hair. It keeps you dandruff free and helps relieve dryness, itch and tight scalp associated with dandruff. Its gentle PH-balanced formula is suitable for everyday use.

  1. Avatar

    low12351
    3 reviews

    冰凉洗发水

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    这个洗发液非常好用。用后头发不干燥,头皮感觉冰冰凉凉的,非常舒服。

    4
  2. Avatar

    iceling12
    3 reviews

    有效去除头皮屑

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    冰冰凉凉的很好用而且很香,有效的减少头皮屑

    5
  3. Avatar

    Hazimnike67
    3 reviews

    Head and shoulder

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Saya memang penguna tetap shampoo ini kerana mempunyai masalah kulit gatal dan ketumbe, dengan shampoo ini masalah tersebut hilang dan mudah di atasi. Baunya juga sangat wangi dengan harga berpatutan. Shampoo ini juga menyebabkan rambut saya menjadi lembut dan menarik. Saya pasti akan membelinya lagi.

    5
  4. Iefa Hasani
    6 reviews

    Shampoo paling terbaikkkk

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Saya sangat suka shampoo ni.kerana shampoo ni sangat berkesan. Kulit kepala saya sangat nyaman setelah memakainya. Sangat menyegarkan dan membuat saya selesa walaupun saya berhijab. Dandruff di kulit kepala saya juga semakin berkurangan. Kulit kepala saya terasa sangat bersih setelah mencuci mengguna kan shampoo ini.

    5
  5. Avatar

    Anjewrz41
    4 reviews

    Saya suka dengan rasa nyaman

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    Saya rasa puas hati sangat pakai syampu ni. Sejuk je kepala saya kalau lepas mandi. Paling syok saya pakai tudung bila hari panas pun kepala masih sejuk ?

    5
  6. Avatar

    nuramira
    7 reviews

    The best shampoo!!

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Head and shoulder Anti Dandruff Cool Menthol shampoo sangat bagus. Terasa kulit kepala fresh dan sejuk lepas menggunakannya.. kini kulit kepala saya bebas daripada kelemumur. Sudah 2tahun saya menggunakan syampu ni.. harga yang mampu milik berbaloi untuk keberkesanan syampu ni.. terima kasih HEAD AND SHOULDER ANTI DANDRUFF COOL MENTHOL SHAMPOO

    5
  7. Avatar

    areezley81
    2 reviews

    Give ME Fresh !!!

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Shampoo head and shoulder memberikan saya kesegaran sepanjang masa, baunya yang wangi dan jauhkan rambut dari kelemumur. Ia juga menguatkan rambut dari gugur. Saya pilih head and shoulder supaya rambut sentiasa sihat. Jadi PILIHLAH !!!!

    5
  8. Kenny Yeow
    1 reviews

    The best shampoo

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Give my hair healthy look and leave aroma smell all day long.

    5
  9. Stephanie Khoo
    3 reviews

    Is great

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    有头皮屑的超级推荐你用…我之前就是头皮屑很多然后花了很多冤枉钱买了其他产品试…结果发现head and shoulder 真的能帮到我们改善头皮屑这个问题…而且就算没用了头皮屑也没什么有了… 只不过发尾如果有染过的会比较干…就要自己用下conditioner / 发油来滋润下发尾

    4
  10. Avatar

    cikcoklat42
    3 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    I love this shampoo because it makes my hair more soft and smells good. This product is good for people who have a problem with their hair for example dandruff. I recommended this shampoo for others who eant to have a clean and clear hair.

    5
  11. Azfar Shahrun
    3 reviews

    Sejuk kepala

    4 out of 5, reviewed on November 15, 2018

    Rasa relax je kepala bila pakai shampoo ni . Berangin lagi . Memang best lah . Tapu tak boleh pakai kerap . Nanti rambut jadi kering . Tak tahu aku je ke atau orang lain pun sama . Tapi overall best juga lah . Tak nyesal beli .

    4
  12. Bear Ah
    3 reviews

    Hilang kegatalan dan masalah kelemumur

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Saya mengalami masalah kegatalan dan kelemumur di kulit kepala sejak dua tahun lepas. Berbagai-bagai produk sudah saya cuba namun masalah gatal dan kelemumur masih tidak hilang. Akhirnya semasa saya tinggal di rumah kakak sulung, saya mencuba shampoo ini yg ada dirumahnya ketika itu. Setelah menggunakannya, kepala saya terasa ringgan dan sangat segar. Gatal yg selama ini dialami hilang waktu itu. Jadi sehingga kini saya menggunakan shampoo Head & Shoulder Cool ini dan kelemumur semakin kurang. Terima kasih Head & Shoulders Cool Menthol

    5
  13. Avatar

    nuradzlin75
    3 reviews

    Sangat best

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Shampoo yg sgt best dan sesuai utk yg berkelemumur..bila pakai rasa sejuk dan nyaman…lepas mandi kepala rasa ringan dan sejuk…really recommended!

    5
  14. Avatar

    cikaxx1159
    13 reviews

    great shampoo

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    feel fresh and cool when use it… I love that! recommended to anyone that have dandruff and long hair

    5
  15. Avatar

    zahit6653
    3 reviews

    Rambut segar dan sihat

    3 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Pertama kali digunakan terasa segar dan kelemumur pun hilang. Sangat sesuai jika ada ahli keluarga yang berambut panjang. Selepas digunakan rambut senang disikat dan bau nya yang harum berpanjangan. Sesuai untuk seisi keluarga

    3
  16. Avatar

    Sammyy39
    3 reviews

    I love the scent of the shampoo

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    I’ve been always using head and shoulders shampoo and this is my favourite.it helps me to get rid of my oily scalp and dandruff. It also have the cooling effect after washing my hair with the shampoo and make my scalp stay cool and fresh!Super recommend and the price is also affordable and reasonable.Before using head and shoulders shampoos, ive tried other brand and it doesn’t seem work for me until I started to use this shampoo. Is shook me that the shampoo I’d super effective and I been using it for long time since I changed to head and shoulders.

    5
  17. Avatar

    insyi4710
    6 reviews

    Kelimumur hilang bimbang hilang

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Syampu yang tidak boleh disangkal lagi keupayaannya untuk membasmi kelimumur dan menjaga rambut agar lebih kuat dan berseri-seri. Syampu ini sesuai bagi pelbagai jenis rambut tidak kira lelaki mahupun wanita, dan juga sesuai bagi wanita yang bertudung atau berhijab. Syampu ini juga dapat memberi kesegaran terhadap kepala setelah memakainya. Syampu ini juga dijual dengan harga yang sangat berpatutan. Dapatkan segera!

    4
  18. Tan Venice
    3 reviews

    效果很好!

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    从小都困扰我一头的头皮屑,自从朋友介绍我这款洗发水,我的困扰就被解决了!再也不用担心穿黑色衣服时,肩膀都是一点一点的头皮屑,这款洗发水有效又好用!

    5
  19. Avatar

    Nieyna60
    4 reviews

    Terbaikkk

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Kalau sesiapa ada masalah kelemumur, kejap je blh hilang.. sapu2 syampu ni atas kepala, time tu jugak terus hilang gatal2.. rasa berangin je atas kepala.. terus rasa nak tido.. memg syok la pakai syampu ni.. pasti tak cari laennnn

    5
  20. Avatar

    wanmohdazizan14207
    3 reviews

    Keep your head cool

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    as a person who have long hair it is very disturbing when you have itchy scalp , i have tried this product where it gives me the coolness sensation to the head scalp. the density of the product also fair because its not too liquify and it saves me a portion of the product rather than use in large amount .

    5
  21. Hadif Jamaludin
    3 reviews

    It's reduce the scalp

    4 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    After using this shampoo my hair feels so fresh and cool. There’s no more feeling itchy and bad smell after a long day. I realized that my scalp problem is reducing from day to day and this make me happy! Recommended for user who wants a refreshing feels for their hair.

    4
  22. Avatar

    Ann57
    6 reviews

    Best product

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Produk ini bukan saja membantu mengurangkan kelemumur di kepala, tetapi ia juga memberikan haruman kepada rambut saya. Ia boleh didapati dalam pelbagai saiz. Harga yang ditawarkan juga cukup berpatutan dan mudah dimiliki. Produk ini juga mudah untuk mendapatkannya, di kedai runcit , supermarket, kedai retail, online shopping pun boleh juga seperti di Lazada.

    4
  23. Nita Ghazali
    4 reviews

    Menghilang kegatalan

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Head & Shoulder sangat bagus, selesa.
    Terasa dingin selepas menggunakan nya.
    Serta menghilang Kan kegatalan kulit kepala..

    5
  24. Head & Shoulder bye dandruff

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    I had really good and healthy hair before. However last summer someone suggested to use this shampoo as it gives a very cool effect and relaxes the scalp. I purchased it immediately, at the first usage it was good and did as it was discribed, however after a couple of uses I found that I have lost a lot of hair and it happened after the usage of this shampoo. Dandruff was gone and so was my hair. I would never recommend anyone to use this shampoo ever.

    5
  25. Avatar

    ElJay30
    4 reviews

    Refreshing & Dandruff Free

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    I have been using Head&Shoulders Cool Menthol for a long time. I can swear on it effectiveness in getting rid of my dandruff and the cooling sensation is just refreshing. Plus my hair smells good with it. Love it.

    5
  26. Zaquan Rizal
    3 reviews

    Berkesan merawat masalah kelemumur

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Sepanjang saya mengunakan syampu ini kelemumur telah berkurang, dan tidak ada lagi masalah kegatalan di kepala, semasa menggunakan kepala juga terasa segar. Sesuai untuk kegunaan kepada sesiapa yang mempunyai kelemumur

    5
  27. Avatar

    Deela18
    6 reviews

    Cooling

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Best cooling effect shampoo ever!! When I use this it’s really made my head feel fresh and cool. The scents are totally helping in reducing stress and give positive vibes.

    5
  28. Ikhwan Che Ani
    3 reviews

    Menyegarkan dan menjaga kulit kepala

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Sejuk dan nyaman bila digunakan..kelumumur juga berkurangan serta kurangnya rambut luruh

    5
  29. Avatar

    Fifinurnasya03
    1 reviews

    Masalah kelemumur hilang

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Saya memang seorang yang cerewet dalam hal penjagaan diri dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Saya sangat menitik beratkan produk penjagaan diri terutama penjagaan rambut. Dan ya saya adalah pengguna setia Head & Shoulder. Ianya wangi dan juga sekaligus membantu mengurangkan kelemumur. Saya sgt mengesyorkan produk ini untuk dijadikan sebagai produk wajib anda.

    5
  30. Deyle Garf
    6 reviews

    barang baik

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    saya pengguna tegar shampoo ini dan hasilnya sangat baik. rambut saya semakin sihat.

    5
  31. Mohamad Azrul
    1 reviews

    Best shampoo for man

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Good for dandruff men with dandruff, a cool feeling when wearing and refreshing the scalp. Good for people who always work outside.

    4
  32. Avatar

    Yong85
    6 reviews

    Feel the freshness !

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Head and Shoulders Shampoo provide a cool and fresh on your hair and it help to get rid of dandruff .Head and Shoulders Anti dandruff mentol cool shampoo is the best choice for me to get rid of the itchiness and oily hair .

    4
  33. Avatar

    Muhdimran9672
    3 reviews

    BOLEH GAGAH LAAA

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Saya mula pakai sejak saya cuba kawan saya punya ketika tinggal di asrama..ok not bad..ia juga menghilangkan kulit kepala yang berminyak dan melegakan kulit kepala. Memandangkan saya ini jenis yang suka berjemur jadi ia sesuai la di gunakan memandangkan sesuai dengan harga diaa.

    4
  34. Avatar

    aliffanuar36
    5 reviews

    Recommend shampoo

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I have consume this shampoo for a long time.Its sutable with my hair. I feel fresh and cool when I’m using it. The smell was good and fresh. Recommended if you have dandruff problem. Its have variety of size. You can have a try by buying the small one first

    4
  35. Avatar

    maizatul_atika37
    6 reviews

    Rambut terasa segarrrrrr

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Saya sangat suka head and shoulder shampoo sebab sangat segar .bile apply dekat rambut, rambut rasa berangin and effect from cool sensation tu sangat best. masalah kelemumur pon dah takde seawal penggunaan 3 kali. highly recommended.

    5
  36. Huda Aziz
    5 reviews

    salah satu syampoo kegemaran

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    rambut saya mudah kelemumur dan gatal2.. head and shoulders merupakan salah 1 favourite syampoo sy.. hehe

    5
  37. Wilson Kit
    3 reviews

    Destress After World

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Everyday after work, feel tired and stress.
    This product do make me feel refresh and destress after my hair washed.

    4
  38. Avatar

    norul37
    4 reviews

    Leave my hair feeling fresh and clean

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    The addition of menthol in the ingredients make me love more about head n shoulder. Been using this shampoo since i was in secondary school. The smell is so clean and fresh and i dont have to be worried about my hair even though i am covered by hijab the whole day.

    5
  39. Ahmad Fikri
    6 reviews

    SYAMPOO WANGI

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    BILA DI PAKAI TERUS RAMBUT JADI LEMBUT..BAU AROMANYA WANGI DAN BEST DI PAKAINYA..YANG LAGI PENTING SYAMPOO NIE BOLEH HILANG KELEMUMUR..TIADA LAGI GATAL-GATAL RAMBUT..

    5
  40. Lisa Kelvin
    4 reviews

    Best Shampoo atasi gatal kulit kepala

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Shampoo paling diminati suami dan saya. Sebab ada rasa dingin semasa shampookan kepala. Kalau kulit kepala gatal gunalah shampoo. Sangat rekomen untuk anda yang ada masalah gatal kulit kepala. Bau yang sangat wangi.

    5
  41. Avatar

    DCLS46
    3 reviews

    Head & Shoulder Shampoo

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    这个是我最喜爱的洗发液 。 因为可以保护我的头皮发痒和头发掉落的问题 。 除此之外 , 我也蛮喜欢那种冰凉的感觉 。

    5
  42. Nurul Supian
    5 reviews

    Tiada lagi rambut gugur

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    Rambut semakin lembut dan lebat….kulit kepala pun dah tak gatal….wangi sentiasa….

    5
  43. Avatar

    MuHdAzRi9271
    6 reviews

    Merawat Keguguran Rambut

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Saya sentiasa menggunakan shampoo ni setiap pagi dah malam.Dulu rambut saya sentiasa gugur dan setelah isteri saya cadangkan beli shampo ini.Result memang bagus giler sebab rambut saya dah tak gugur.Lagi satu,shampo ni jugak sejuk buatkan kepala rasa segar.

    5
  44. Avatar

    yeelynn2209
    6 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2018

    Recently, I had sudden dandruffs on my head, which made me lose my confidence. I tried washing my hair everyday using my regular shampoo but the dandruff still appear. Then, my friend suggested this shampoo to me and I absolutely loved it. I enjoy the menthol cool feeling on my scalp whenever I use this product. After 3 weeks of usage, my dandruff reduced a lot!

    4
  45. Avatar

    BBwendy02
    3 reviews

    High Recommended

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    非常好用的洗发水。如果你也和我一样面对头皮屑的问题,那这款洗发水,就是你首选。在我开始用Head And Shoulder洗发水后,头皮屑明显减少很多。头发也变柔顺了。

    5
  46. Aimi Nazihah
    6 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    The shampoo that I always come back to and will never stop buying is a shocker to most, especially considering I have access to pretty much everything out there. It’s Head & Shoulders Shampoo and it’s the best—even if you’re not the lucky beneficiary of pesky dandruff. There’s nothing particularly sexy about it, but I have no issues with that. It’s just excellent at deep cleaning without stripping, makes my scalp feel fresh, and has a really pleasant, not-too-flowery scent that’s good for ladies and dudes

    5
  47. Avatar

    mandy_beoa73
    3 reviews

    Value for Money

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    This common commercial brand of shampoo sell at very reasonable price and the quality is worth more than that. I like its rich foam and most the cooling and refreshing sensation during my shampoo time. I enjoy my shampoo time very much with this product. Despite, it improved my scalps over the time. Good product that worth a big thumb up.

    5
  48. Avatar

    Syakirah20002130
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Masalah kelemumur tiada lagi dengan head and shoulders …nyaman Dan kepala tiada kegatalan lgi

    5
  49. Avatar

    Vannies30
    1 reviews

    Anti dandruff shampoo

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    If you have dandruff problem , suggest this brand to you and your family member . After I used this shampoo , no more dandruff , bye dandruff ??????

    5
  50. Avatar

    Nana41
    9 reviews

    Healthy hair

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Something you can share with your husband. Both of us love the product. He has short and straight hair, and I have long and curly hair. And now we dont have any dandruff problem. Spread the ❤️

    4
  51. Avatar

    Nchahawari46
    7 reviews

    Good for hair dandruff

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    This product so good for those who has heavy dandruff and itchy skin head. I been using this for long time and it’s very suitable for me and my husband. The best part after using this, your skin head will feel so refresh and no more dandruff. Worth it!

    5
  52. Avatar

    Woon73
    15 reviews

    抗头皮屑的首选

    4 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    我之前有头皮屑,用了这牌子的洗头水后不但没有头皮屑,而且也不会时常头皮痒。真的好用!

    4
  53. Avatar

    Chrisandra73
    9 reviews

    Its work!!!

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    I had a heavy dandruff problem before this and tried many hair products but its make my hair conditions worst. But after trying Head and Shoulder Anti Dandruff Cool methanol shampoo it reduce my dandruff and I love the cool feeling that it gave when I use it. No itchy anymore. Worth to try yourself~

    4
  54. Haslina Manaf
    7 reviews

    Msalah kelemumur berkurang

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Saya mengalami masalah kelemumur yang sangat teruk menyebabkan rambut banyak huhur. selepas memakai syampu head and shoulders ini, msalah kelemumur saya semakin berkurang. Rambut gugur pun semakin berkurang.

    5
  55. Avatar

    Khairilrasyidi76
    4 reviews

    Shampoo Terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Sejak saya mengalami masalah rambut kusam dan kelemumur, sudah banyak saya mencuba pelbagai jenis shampoo tetapi smua yang saya guna tidak dapat menangani masalah kulit kepala saya. Setelah saya mencuba produk shampoo Head & Shoulders, masalah kelemumur saya semakin berkurangan. Rambut mulai lembut dan kulit kepala tidak mengalami kegatalan. Apa yang lagi bagus mengenai shampoo ini, ia meninggalkan kesan yang menyejukkan selepas penggunaannya.

    5
  56. Avatar

    Ficus02
    9 reviews

    清爽舒适的洗发精

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    拥有一把柔顺靓丽的头是每个人梦寐以求的,可是往往事与愿违,头发过于油腻往往会造成头皮屑,毁了个人形象,所以此款洗发精含有薄荷叶,能为头皮感到清爽舒适,而且也能有效控油,继而控制头皮屑,能让我们神清气爽一整天

    5
  57. Avatar

    atikah2275
    7 reviews

    THE COOL SHAMPOO EVER!

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    I’ve using this shampoo when i was standard 6. Once I involved in sports activities, I usually had a bad scalp when it comes to sweat hair. But when I’m trying this shampoo, it keeps my head fresh with its cool mint condition and i will never try others!

    5
  58. Kar Ling
    18 reviews

    best anti dandruff

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    用了Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo,感觉很清新舒服

    4
  59. Avatar

    shirleyteosl8545
    3 reviews

    Cooling product

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Give me a very cooling feel after use the shampoo to wash my hair. Make me feel very refreshing. Nice shampoo.

    4
  60. Avatar

    deealan65
    3 reviews

    super powerful shampoo

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    believe me not, i have serious hair dandruff issue. i have tried so many shampoos but nothing really works like head and shoulder. after using the shampoo, my head doesnt feel itchy and the dandruff has gone. thumbs up!!

    5
  61. Avatar

    toufuren36
    3 reviews

    Excellent

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    Dandruff had bothered me for so many years. Used other shampoo seem no help at all. After that, I switch to Head and Shoulder, the dandruff is gone. Until now, i still using this and i will use it forever. Thanks to Head and Shoulder!

    5
  62. Avatar

    Howw58
    3 reviews

    Tiada lagi dandruff

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Sudah banyak jenis shampoo saya pakai, masalah dandruff tidak pernah hilang. Tapi dengan Head&Shoulder hanya kurang seminggu masalah dandruff hilang. Memang owesome shampoo ini, tidak pernah beli jenama lain selain Head&Shoulder sebab takut masalah dandruff datang lagi.

    5
  63. Avatar

    Linaaaaa35
    1 reviews

    Refreshing

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Very suitable for my hair . Honestly my hair was totally dried. At the end of every pieces of my hair was totally damaged. And was full of dandraft. But thanks to this shompoo , every time i used it , it is very refreshing and cooling eventhough i am someone with headscarft.

    5
  64. Avatar

    Noi30378
    3 reviews

    No more dandruff

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    I started using this a few years back. Very helpful with my dandruff problems. Only thing is, it leaves my hair dry. Problem solved by using hair mask or hair treatment.
    I have tried many other brand of shampoo for dabdruff, but always come back for this.

    4
  65. Nawwaf Zulkifli
    3 reviews

    Kesejukan dan Kesedapan

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    Saya pakai ni dah 1bulan so far sejuk angin kepala enak sungguh hingga tak terkata . Memang superb kurang kelumumur

    5
  66. Avatar

    Nuramira27
    7 reviews

    Sangat bagus untuk rambut dan murah

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Dulu saya mengalami masalah gatal-gatal dan kelemumur..disebabkan kelemumur yang banyak dan teruk kulit kepala saya berbau busuk..dah bermacam produk saya guna..akhir sekali ada seorang kakak dekat watsons cadangkan saya guna syampu ni..hasilnyaa sangat bagus, terasa sangat sejuk kulit kepala, wangi..kelemumur saya makin makin berkurang..sangat membantu bagi yang mengalami masalah kelemumur,..kekurangan produk ni dia mengambil masa yang lama sedikit dalam seminggu hingga ke 2 minggu bergantung pada tahap kelemumur kita..so sangat recommended!

    5
  67. Avatar

    Defnieyaya26
    6 reviews

    Very reasonable and recommend

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Quite hard to find shampoo that are suitable with my hair conditions but head and shoulders are PERFECT..♥️ IM FALLING IN LOVE WITH THE SHAMPOO.. REASONABLE PRICE WITH HIGH QUALITY

    5
  68. Avatar

    ucisuziana46
    3 reviews

    Reduce scalp but cannot change diff shampoo

    3 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    I have problem with scalp, at first I used this shampoo reduce my scalp . I totally in love with this product.. But when I going back to my mom house I used different shampoo, once I change my shampoo this product not effective to me as before.. If you want to used this make sure not change shampoo product

    3
  69. Avatar

    Ungukarmila67
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    I have scalp problem, and saw ads in TV about this product. So I bought it from local shop with affordable price. It help reduce my scalp and it make my hair soft. So far, good product!

    4
  70. Navamaty Mannar
    3 reviews

    heas and shoulder

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    wow.its was a amazing sgampoo.our hair andruff all will be clear and our hair will smooth and clean and shine sometimes.i love this from child until now my all time choice

    5
  71. Kar Ling
    18 reviews

    清香

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    洗发后头皮屑都减少了。

    4
  72. Yan Ling Mah
    3 reviews

    清凉

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    非常不错的一款洗发水,尤其是在大热天使用,非常的清凉,洗了马上降温,热天都没有这么热了!

    4
  73. Avatar

    Mrteoh19
    3 reviews

    Great Pick me Up

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    This shampoo is awesome.

    For the sleepy head once u wash your this cooling tingling sensation wakes u up immediately.

    After a long day outside it is cleans the dirt and oil off your scalp and hair.

    Leaving you a fresh a clean feeling.

    Plus point for bring anti dandruff.

    5
  74. Nur Zuyyin
    9 reviews

    Memikat

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    Shampoo yg memikat , selesa untuk dipakai . harga yg berpatutan . mmg wajib selalu saya beli .

    5
  75. I like the freshness after wash

    3 out of 5, reviewed on May 30, 2018

    I like how the Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo feels after using it. I like the freshness and coolness of the Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo. I like that it also help with my dandruff that is so irritating. Like it so much. Like Like Like, I’ll give a thumbs up for Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo. Oh….I also like the smell of menthol….hehe.

    3
  76. Avatar

    Mumu08
    6 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    I bought this for my mum. We repurchase this for few times already until now. It is easier to use, it just need push out the cream to the comb and apply to the hair. It is so convenient. The colour is very nice. Totally recommend it.

    5
  77. Mazlira Amira
    3 reviews

    best shampoo

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    Bila pakai syampu ni masalah kelemumur dan rambut gugur memang kurang..best je lepas pakai sejuk je kepala…

    5
  78. Avatar

    alvintan49
    1 reviews

    best and good

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    this product is very good and clear my hair, every i finish my work back to home bath and use hair shampoo i feel like so syok and happy, good shampoo and easy to find it can go any market or hypermarket or watsons or grandian can buy it and cheaper every time have offer too, i always recommend my family and friend use it ,after they use also give good comment, and i like product this also have many favorite give me to change

    5
  79. Avatar

    ili76
    2 reviews

    rambut lebih bermaya

    5 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    selepas menggunakan shampoo ini rambut saya lebih segar dan tiada kelemumur lagi. selain itu juga rambut saya tidak berminyak dan berbau wangi dan segar. suami selalu memuji rambut saya berbau wangi .

    5
  80. Zarul Ezam
    3 reviews

    Berkesan!

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Syampu ni sangat berkesan dalam mengatasi kelemumur. Sebagai seorang yang aktif bersukan masalah kelemumur sangat mengganggu dan menyebabkan kulit kepala saya gatal. Dengan syampu ni, semua masalah tu hilang. Kepala rasa sangat dingin dan berbau menyenangkan. Sangat berbaloi untuk digunakan!!

    5
  81. Avatar

    DK39
    9 reviews

    Dingin!!

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Shampoo ni sangat selesa dipakai. Rasa dingin kulit kepala selepas guna. Ia sesuai sangat untuk masalah kulit kepala yang gatal dan sudah tentu untuk yang mengalami masalah kelemumur. Bau dia sangat harum dan rasa fresh selepas guna. Sangat-sangat recommend untuk semua.

    5
  82. Avatar

    Firarara26
    3 reviews

    Best shampoo ever

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Saya menggunakan shampoo ini hampir 2 tahun dan tidak pernah menukarnya kepada jenama shampoo yang lain. Ianya sangat berkesan kepada kulit rambut saya dan memberikan kesan yang amat disukai oleh saya sendiri dan ahli keluarga saya. Terima kasih head and shoulders!

    5
  83. Avatar

    limjunyu16
    3 reviews

    这洗发水从小用到大

    4 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    其实对这个洗发水并没有什么特别的意见,但是我觉得用了虽然头皮很干净但是头发也相对会干燥,一举不能两得的可能吧,市面上也很少可以照顾头皮顺带兼顾保养头发的洗发产品,基本上对这个产品没有太大的不满意,但是希望他能更好,所以只给了四颗星。

    4
  84. Avatar

    ashley22270
    5 reviews

    不错用

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    之前有头皮屑所以试了这个产品, 效果挺不错的,而且头发也会有种冰冰凉凉的感觉,价廉物美!!

    5
  85. Avatar

    syahirhabib63
    3 reviews

    Head and Shoulder Shampoo

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    The first shampoo that i have used. One sentence to describe it: amazing!!. As a teenager that had faced a problems regarding dandruff, i would say that this product is very good. Add with the cooling sensation, a very good choice for those whose looking for these combinations

    5
  86. Avatar

    Nizam18
    3 reviews

    Sesuai gdn kulit kepala dan terasa sejuk dan segar

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Banyak shampoo yg pernah sy gunakan tetapi kulit kepala masih rasa gatal.. tetapi setelah menggunakn shampoo ini gatal2 telah tiada dan kulit kepala terasa segar sentiasa

    5
  87. Avatar

    Michelle103180
    9 reviews

    head and shoulders

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    因为之前有头皮屑所以试了这个产品 效果挺不错的 用了后头皮屑减少了 而且头发也会有种冰冰凉凉的感觉 超舒服!

    5
  88. Avatar

    fisha552039
    3 reviews

    Best Product Antidandruff

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Produk yg sangat bagus untuk hilangkan kegatalan dan kelumumur. Kulit kepala rasa segar dan ringan. Saya dah cuba bermacam2 produk, produk ini paling berkesan dan harga juga berpatutan

    5
    1
  89. Avatar

    ArashiLan82
    4 reviews

    Fresh

    3 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    It is really help within reducing dandruff…It has cooling sensation effect…my hair become dandruff-free and become so smooth and soft. By the way,it quite cheap compare to others shampoo.RECOMMENDED…

    3
  90. Avatar

    Suzielyn53
    4 reviews

    Not really good for me

    3 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    My scalp are so sensitif that even shampoo everyday,my dandruff keeps coming back:(

    3
  91. Avatar

    Weeda_esther13
    3 reviews

    Solution for dandruff

    3 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    Head and shoulder is a very good solution for you who have heavy dandruff. Its leave you head light and feels clean after first usage. However, if use quite frequent, it may leads to dry hair.

    3
  92. Avatar

    Anisnabilah45
    9 reviews

    Shampo Anti Dandruff terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    Head and Shoulders shampoo ini sangat sesuai digunakan untuk digunakan mengurangkan kelemumur. Selepas saya menggunakannya kepala saya tiada lagi masalah kelemumur. Selepas menggunakannya, rasa segar sentiasa dengan cool mentol. Bau nya tahan lama dan rambut sentiasa rapi. Shampoo yang dipercayai dan dijamin berkesan

    5
  93. Avatar

    Sunyoe34
    3 reviews

    喜欢有冰冰的感觉

    4 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    洗头后有冰冰凉凉的感觉,不错。头皮没那么痒

    4
  94. Avatar

    Celine14
    2 reviews

    值得一试 很不错

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    用了很舒爽 头皮整个冰冰凉凉的 大热天用很适合 头发也不会打结的 很好用哦

    5
  95. Avatar

    Yumie222785
    6 reviews

    Coollest shampoo ever!!

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    This shampoo is the coollest shampoo I have ever used I will prefer to use it in hot weather coz it has very cooling tickling sensation in your head immediatly after washing your hair with the shampoo . my family use it often but in my opinon I like that cooling sensation and fragrance is awsome and last for a day it feels very refreshing

    5
  96. Avatar

    syuinhao1006
    3 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    i am Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo long term customer..i love to use it because i feel fresh after i use the shampoo whixh provides the cooling to my hair

    5
  97. Avatar

    zuriana21
    3 reviews

    SANGAT REFRESH BILA PAKAI❤

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    sangat best bila pakai pada waktu mandi ! rasa fresh dan berangin bila pakai ! sangat suka bila pakai. and tak pernah miss bila pakai. setiap kali mandi akan pakai syampoo head shoulder nihh . suka sangat dan berkesan. saya sendiri pun gunakannya. jimat pun jimat dan tahan lebih 1 bulan bila guna. syampoo ini sangat berkesan untuk pengguna yang ada kronik kelemumur. head shoulder the best???❤

    5
  98. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Syampu ni adalah syampu kegemaran saya.Sebagai lelaki mudah sangat berpeluh dan shampoo bersifat mentol sejuk ini memberi kesan sejuk pada kulit kepala.Memang dah lama saya pakai syampu ni dan masih setia..
    Pernah saya cuba syampu lain,konon nak pakai syampu yang sama je.Shampoo ini lebih berkesan dan efektif

    5
  99. Mawar Biru SuJe
    14 reviews

    Feel like angle

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Hair feel cool & refreshing after wash

    5
  100. 蔚 謝
    3 reviews

    very helpful to reduce dandruff

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    This shampoo is good. When I wash my hair, it smells good.I feel cool after wash. And,This shampoo is very effective in reducing dandruff. After a week, my dandruff decrease.

    5
  101. Avatar

    inshieda26
    3 reviews

    Cool & refreshing

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Hair feel cool & refreshing after wash

    5
  102. Avatar

    Rabiatulamri32
    9 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Selepas saya mgunakkan shampoo clear kelemumur saya nampak bkurangan.yang paling sy suka die cool.rase sejuk je kulit kepala.gatal2 pn hilang.sgt best.harga sangat berpatutan.xperlu ke kedai dah cuci rambut kat rumah je

    5
  103. Avatar

    gn0228699534
    3 reviews

    不错用

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    这个洗发露我用过,很适合头容易出油的人…
    而且洗头的时候感觉很清爽,跟别的牌子比较这个洗发露真的价廉物美!

    5
  104. Avatar

    ceanucheah74
    3 reviews

    Best Dandruff Shampoo

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    1 words Awesome..

    5
  105. Avatar

    Evonchew48
    3 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Head Head and shoulder shampoo well known for its anti dandruff properties. There is a cooling sensation whenever use this shampoo making me feel so refreshed each time after shampoo. With the cooling effect, the itch is gone too, with that there is less dandruff as well. Feels refreshed, not drying to the hair. Overall, quite a good shampoo.

    0 Shoulder Cool Menthol Shampoo,

    5
  106. Avatar

    rovithagp96
    3 reviews

    Refreshing!

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Shampoo ini sangat disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah kelemumur atau gatal-gatal di kulit kepala. Ia menyegarkan kulit kepala dan mengurangkan kelemumur. Terima kasih head and shoulder

    4
  107. Ahmad Hanif
    9 reviews

    Rasa Dingin Yang Menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Syampu yang disyorkan sekiranya mempunyai masalah kulit kepala sepeti kelemumur dan berminyak

    4
  108. Kar Ling
    18 reviews

    Head and Shoulders Shampoo

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Head and shoulders shampoo cool dandruff可以減少我的頭皮,還可以讓我的頭髮芬芳持久

    4
  109. Avatar

    shafiqshahaimi06
    3 reviews

    Refreshing!

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Always been my favourite shampoo. So refreshing yet not leaving the skin to dry. Recomended!

    4
  110. Avatar

    Nurajeerah79
    3 reviews

    Feels refreshing yet not drying your hair

    3 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    .
    Totally suitable for the ones that easily becomes sweaty. I just love the cool and refreshing feeling after using it. The best part is it’s not making your hair super dry like other dandruff shampoo.

    3
  111. Avatar

    dreen89
    12 reviews

    Rasa dingin yang segar

    4 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    Sangat sesuai untuk kulit kepala yang selalu berpeluh. Rambut kelumumur sangat direkomen kerana rasa kulit kepala segar selepas penggunaan.

    4
  112. Avatar

    Haidatul29
    2 reviews

    my favorite

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    masa sekolah dulu rambut ada kelemumur lepas guna shampoo lain. dah kulit berminyak gatal pulak tu. tanya kawan dia pakai apa. dia suruh Head & Shoulder. rambut dia xada kelemumur tapi dia suka pakai shampoo ni. sejak tu guna shampoo ni. kulit kepala jenis berminyak lepas cuci rasa fresh je. saya jenis cepat berpeluh.

    5
  113. Hahengho Ho
    12 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    喜欢它的香味,更喜欢它冰冰凉凉

    5
  114. Avatar

    Michelle8702
    6 reviews

    涼涼的洗髮水

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    我之前有輕微頭皮屑的問題,用了之后頭皮問題解決了!因為有薄荷的成分,洗頭后不止有淡淡香味,還涼涼的!?

    5
  115. Yazmin Zakaria
    3 reviews

    Refreshing!

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    I love using this shampoo. So far this is the most suitable shampoo for my hair even when wearing the hijab. The smell is also very nice and refreshing. It is always soothing to use this shampoo. My hairscalp is also very healthy with no dandruff.

    5
  116. Angel Ying
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    After using this my scalp feel cool.. How refreshing is that.. And after only using it around 4 wash, i can feel that my dandruff are going away..also, my hair seem to be easy getting oily, and this product just perfect for me..i love the feeling for my hair after using this shampoo..

    5
  117. Avatar

    jebattahani9353
    2 reviews

    Good and effective?

    4 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    The best shampoo i ever uae.Its so effective.Say goodbye to itchy head.I love the menthol sensational.It helps me to get rid dandruff.Gave a good smell too

    4
  118. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya suka menggunakan Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo dan masih setia sehingga kini.Sesuai dengan kulit kepala kelimumur dan berminyak,Kulit kepala menjadi sejuk dan segar,Bau wangi dan kekal sepanjang hari apabila diicuci dan dibilas.Tambahan saya memakai minyak rambut sangat berkilat bersih rambut saya.Mudah didapati di Watson,Guardian,Tesco,Kedai berhampiran.Harga mampu milik dan beli pakej jimat.

    5
  119. Ling Agl
    3 reviews

    有效的控制头皮屑

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    味道我可以接受因为不会太香精的感觉,感觉头皮少了也不再痒痒的。凉爽!价格又便宜。

    4
  120. Li Yien
    3 reviews

    便宜又好用

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    很好用,控油,而且头皮屑也减少了,洗头后有点凉凉,很舒服呢

    4
  121. Avatar

    Adraina35
    6 reviews

    Cool and refreshing

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    This shampoo help me to reduce my dandruff. It provide me refreshing smell on my hair whole day long. Best for hot weather

    5
  122. Avatar

    syaza1794
    3 reviews

    Feel fresh

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Produk yanh berkualiti kerana ia sesuai untuk pengguna yang mempunyai masalah dandruff yang teruk . Memakai syampu tersebut dapat menyejukkan kulit kepala supaya pengguna berasa segar dan dapat mengguatkan akar akar rambut supaya tidak gugur . harga syampu tersebut amat berpatutan untuk dibeli .

    5
  123. Avatar

    DK39
    9 reviews

    Feel fresh & Comfortable

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Shampoo Head & Shoulder ni memang sesuai untuk mereka yang ada masalah dandruff seperti saya. Sebelum pakai shampoo ni hari-hari rasa gatal kulit kepala. Tapi lepas je guna shampoo head & shoulder rasa gatal dia semakin berkurang dan kepala rasa fresh sebab shampoo ni ada cool menthol. Bau dia pun wangi.

    5
  124. Avatar

    Kayb198086
    3 reviews

    头皮屑bye-bye

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    用了这款洗发水头皮凉凉的,头皮屑没了,头皮也减少出油,掉发也少了,味道也不错。还记得以前用王菲打广告时我就就开始有,H&S一直不断有改进良方,这款用了头皮真的很舒服。

    5
  125. Syidaa Syie
    3 reviews

    For fresh feeling

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    After using this my scalp feel cool.. How refreshing is that.. And after only using it around 4 wash, i can feel that my dandruff are going away..also, my hair seem to be easy getting oily, and this product just perfect for me..i love the feeling for my hair after using this shampoo..

    4
  126. Zhi Yao
    1 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Good for dandruff hair ,smooth hair, drop hair, when i washing my hair, it will reduce my hair drop and the bubble of it have reduce a lot. The only bad side is that the hair will be quite dry after washing. This is the thing need to be improved.

    4
  127. Avatar

    nurhamizahayat49
    9 reviews

    terbaik utk kelimumur

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    saya dh pakai hampir 3bulan dan kelimumur semakin berkurangan

    5
  128. Avatar

    Yinyeecyy96
    13 reviews

    没什么效果

    1 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    我很容易有头皮屑 而且还脱发 尝试用这个牌子的洗发水 用完整瓶都妹看到什么效果呢 可能是发质的问题吧

    1
  129. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Shampu terbaik utk masalah kelemumur

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    Shampu Head & Shoulder Cool Menthol ni mmg pilihan yg terbaik utk org yg menghidapi masalah kelemumur dan gatal2 kulit kepala sprti saya.Hanya dgn beberapa kali penggunaan sy dapat rasakan kulit kepala sy lebih bersih,bebas kelumur dan tiada lg kegatalan.Bau haruman mint nya juga sgt mnyegarkan dan mnjadikan rambut sy tetap berbau segar walaupun sy memakai tudung.Tekstur shampu pula sgt pekat dan bnyak berbuih.Cukup dgn sedikit penggunaan je pun dh cukup utk mmbersihkan keseluruhan kepala sy.Jimat dari segi penggunaan.Harganya pun berbaloi sgt utk dibeli.

    5
  130. Avatar

    nfimr37
    3 reviews

    A must have shampoo?

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    This shampoo is very awesome as I have been use it for about 7 years. Basically, it have been the most favourite product of my family in the context of hair care. Every time I use it I feel like Woww it is so cool and refreshing. I recommended this shampoo because some of them have a dandruff problem. They also glad to know and use this shampoo because it had solved their hair problems.??

    5
  131. Avatar

    CholeYong79
    3 reviews

    Good At shipping

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Fast delivery

    5
  132. Joella Phoebe
    3 reviews

    Awesome product

    4 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    This shampoo is really helpful when you have dandruff problems. It helps to clear your sculpt and helps you feel cool with the menthol that is in the shampoo.

    4
  133. Avatar

    hdeefrdaus52
    6 reviews

    It works

    5 out of 5, reviewed on February 19, 2018

    I used to have dandruff on my head but after using this shampoo after a month or so the condition of my head started to become better also the shampoo leaves a fresh feel to your head. The smell is nice too and I’m still using it until today

    5
  134. Avatar

    tinnbell46
    1 reviews

    Produk yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Shampoo yang menghilangkan kelemumur saya dengan baik, bau dia juga sangat wangi dan menyegarkan. Sangat menyaran kepada sesiapa yang ingin kulit kepala bebas kelemumur dan sihat. Rambut jadi lembut selepas memakai shampoo ini

    5
  135. Avatar

    Mohdzainibinali82
    6 reviews

    Rambut hilang kotoran

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Sebelum ini rambut saya terdedah dengan matahari menyebabkan kotaran degil hinggap di rambut. Selepas menggunakan syampu clean yg sejuk. Kotoran degil(kelimumur) hilang serta merta hebat bukan.

    5
  136. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Best anti-dandruff shampoo

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    I have itchy and dandruff problem. By using this shampoo those problem were treated. The shampoo quite thick with greenish blue color. I like its color. Very nice. It also smell good. Smell minty fragrant. Shampoo not easily drop off. When apply this shampoo let it be there for a few minutes and the cooling sensation appear. Massage slowly and rinse. When rinsing the cool sensation getting cooler and i love this feeling. Best result for constant usage for itchy and dandruff problem. Usually found in small and medium size bottle shampoo. Bigger one is rarely found. Price quite reasonable. Easily spotted in market as it is different from other brand and the blue-white bottle trademark is outstanding.

    5
  137. Avatar

    JoeySaw35
    3 reviews

    Head & shoulders

    1 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    这个head & shoulders 好用!之间头皮很多现在少了?我也喜欢这个洗头发的味道,很容易找,我这里的杂货店都有卖。

    1
  138. Avatar

    Wei45
    4 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    3 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    I am a big fan of this Head & Shoulders Cool Menthol Shampoo. I am faithful costumer of this product. I really love the container shampoo used, it was very easy to make use of it. I bought this product from local shop in a affordable price. Its very easy to use. Because of due to the bottle style. This is a head and shoulders had opened up and about 1/4 the quantity had spilled over in the package making it an awfulness experience and also wastage of the product. Its a after effects a make a hair extremely rough and dry. Had to throw it in the middle. Dove is the best. Remove dandruff totally clean. Hair become very silky. Fragrance of this shampoo is nice and fresh.

    3
  139. Eunice Nana
    4 reviews

    很棒的薄荷洗发水

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    一直都有头皮屑和头皮敏感问题,用过许多的产品,都只有治好那几天,过后问题还是出现不能根治,这款薄荷洗发水给我头皮冰凉舒镇,减少了头皮屑,头皮敏感,痕痒的问题。薄荷成分可以镇定头皮,松弛头皮,让毛囊健康,生出来的头发也会健康坚韧。

    5
  140. Good product!

    4 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    The smell is good and the cooling effect was truly amazing and refreshingly. Lesser dandruff and highly recommend to settle the itchiness on your head.

    4
  141. Avatar

    syiqinhawari47
    3 reviews

    Shampoo Terrbaik

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Sebelum ni saya sering mengalami masalah gatal kulit kepala memandangkan saya wanita berhijap tapi selepas saya memakai shampoo ni, kulit kepala saya rasa segar dan bebas dari kelimumur. saya sangat sukakannya. kini saya tak perlu bimbang lagi walaupun saya bertudung. kulit kepala tetap segar.

    5
  142. Avatar

    Jiyen9681
    1 reviews

    Great effect

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Very comfortable using it. Lesser dandruff.

    5
  143. Avatar

    CCL30
    10 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    这款洗发水用了头发很干净,不会很快油起来。洗了过后凉凉的, 头皮屑也减少了。用了很清爽,效果持久,好用价格也亲民。

    5
  144. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    anti dandruff

    5 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    head and shoulder cool menthol shampoo merupakan syampu kegemaran ibu saya. beliau sangat gemar menggunakan shampu head and shoulder kerana banyak membantu mengurangkan kelumumur dan menghilangkan rasa gatal pada kulit kepala. ia juga sangat wangi menyegarkan dan wangi. saya tidak begitu menggemari ia kerana baunya yang sangat kuat.

    5
  145. Avatar

    YTLee29
    4 reviews

    best shampoo

    4 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    make me feel fresh after each time i use and head and shoulder is anti dandruff shampoo also cool menthol

    4
  146. Siti Nuraini
    5 reviews

    Selesa dan menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on January 24, 2018

    Penggunaan yang konsisten akan membuatkan kelemumur berkurang dan kulit kepala akan rse lebih segar selepas penggunaan syampu. Harga yang berpatutan dan juga mampu milik. Malah mudah di dapati di semua kedai kedai penjagaan diri atau pun pasaraya.

    4
  147. Just fresh not remove the dandruft

    2 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    I feel very freshness with this shampoo but cannot remove the dandruft.

    2
  148. Avatar

    Prissy28
    4 reviews

    World Renown Shampoo Brand

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Among all the shampoo brands, Head & Shoulders is still my must-buy item. The major effect of it is it can remove dandruff. Not only that, it contains menthol which cool up my hair while using it. I personally like the smell as compared to other shampoo brands.

    4
  149. Rodney Tang
    4 reviews

    Got dandruff? Use head and shoulder

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    As stated in their advertisement, head and shoulder so far is the most effective shampoo to deal with the annoying dandruff.
    – Head & Shoulders Classic Clean anti-dandruff shampoo fights flakes with a deep, clean feeling
    – Anti-dandruff shampoo with Head & Shoulders classic fragrance
    – New 3Action formula cleans, protects and moisturizes
    – Gentle on hair and pH balanced for daily use – even on color or chemically treated hair

    5
  150. Avatar

    liew199995
    3 reviews

    Men also care for their hair

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Personally, I prefer Head and Shoulders Shampoo cause it is the most effective shampoo brand that i have ever used in dealing with dandruff. OK, i know i am a boy and i also care for my hair, there is nothing wrong day. Hair care is important as nowadays there are a lot people suffering from hair loss problem. Based on my experience, Head and Shoulders Shampoo is available nationwide.

    4
  151. Avatar

    Nasirahjeffri9754
    3 reviews

    Shampoo anti dandruf

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya sudah lama menggunakan jenama ini. Dan saya sangat suka produk ini yang berasaskan mentol .sangat best d pakai kerana akan terasa sejuk2 d kepala . Rambut juga kurang gugur , sebelum memakai produk ini, sya sering mengalami masalah rambut gugut sehinggalah saya mencuba produk ini . Setelah sebulan penggunaan saya dapat rsakan rambut kurang sudah mahu gugur dan kelemumur pun semakin kurang . Rambut juga nampak lebat dan sihat.

    5
  152. Jebat Derhaka
    6 reviews

    Syampoo terbaik..wangi kekal lama

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya pengguna tegar jenama syampoo ni..tapi hargany terlalu mahal.. Dipasaran..

    5
  153. Aishah Norjamaeyah
    88 reviews

    Tidak sesuai dengan saya

    2 out of 5, reviewed on December 17, 2017

    Saya pernah membeli Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo ni untuk menghilangkan kelumumur di kepala saya. Tapi bila saya mencubanya ianya tidak sesuai dengan rambut saya. Bila saya pakai rambut saya pula menjadi kering. Jadi tidak lagi menggunakannya.

    2
  154. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    mengatasi masalah kelumumur

    5 out of 5, reviewed on December 11, 2017

    saya telah menggunakan syampu head shoulder sejak setahun yang lalu ketika saya mengalami masalah kelumumur yang agak kritikal. tetapi setelah menggunakan hampir sebulan, saya dapati masalah kelumumur saya semakin berkurang serta kulit kepala saya tidak lagi terlalu berminyak dan kering. baunya juga sangat menenangkan.

    5
  155. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo

    4 out of 5, reviewed on December 7, 2017

    Saya suka menggunakan shampoo ini kerana sejuk di kepala bila membilas dan selepas mencuci.Kesan pada kulit kepala saya tidak berminyak dan menghilangkan kelimumur lebih baik…Kami sekeluarga sangat suka shampoo ini..Harga murah dan berkesan…

    4
  156. Avatar

    LoganToh62
    1 reviews

    Highly Recommended

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    This shampoo is really good. When I first used it, I’m in love with it. Before I use this product, I have serious dandruff problem but after I used this shampoo, it solve my dandruff problem. And I like the menthol favor most. Highly recommended for people with dandruff problem.

    5
  157. Ng Penny
    4 reviews

    头皮屑的克星

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    喜欢它清新的味道,而且洗了有冰凉舒爽的感觉。它有效帮助我解决头皮屑的问题。

    5
  158. Liana Nana
    9 reviews

    head n shoulders

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    mmg terbaik sejuk2… bila pakai mmg hilang kelemumur…
    mmg terbaikk… sejuk sgt2… bila pakai feeling sbb ape sbb gatal pde rambuta hilang…
    botol yg besar dan harga yang mampu milik…
    warna syampu yg cantik…
    sangat suka head n shoulders… sy dh pakai lebih dri 10 tahun…
    yang ni yg terbaik dri syampu2 yang lain…
    harap lepas ni ade head n shoulder sejuk dan ada ZPT..
    supaya rambut tak gugur…
    bau yang menenangkan..
    i love head n shoulders

    4
  159. Avatar

    belle57
    3 reviews

    Best pakai ni.

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Uii..best pakai ni. memang rasa sejuk ja lepas pakai. Rasa kulit kepala pun segar dan selesa saja, sebab sejuk ja rasa kepala kan, macam ada ais-ais.

    5
  160. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Syampu anti kelumumur dingin menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2017

    Setiap hari sekurang2nya 2kali saya akan syampu rambut menggunakan head & shoulder cool menthol shampoo. Picit secukupnya dan ratakan pada rambut yg telah dibasahkan. Biar seketika hingga terasa sejuk mcm ice atas kepala.baru bilas. Wooww. Saya mmg suka kan feeling sebegitu. Bau juga harum dan berkesan utk menghilang kan kelemumur atas kepala. Syampu yg pekat dan mudah nk kenal pek head & shoulder ni. Selalunya varian cool.menthol.ni sangat laku keras dipasaran. Warna syampu dia pn cantik biru2 hijau susu. Berbaloi utk saya

    5
  161. 溦溦 林
    473 reviews

    I love the way it makes his hair smell

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    My husband uses this shampoo, and he swears by it. He said that if he goes longer than few days without using it, he gets terrible dandruff. He has fine, straight hair. I love the way it makes his hair smell

    4
  162. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Feel the cool menthol sensation with Head & Shoulders Cool Menthol Shampoo

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Head & Shoulders Cool Menthol Shampoo, is highly recommend as it makes my scalp healthy and hair healthy always with cool sensation. Besides that, my scalp can breathe freely as there no itchy, oily and dandruff too. I just love the smell which is so pleasant and nice to use it. It is so convenient to use as I just need to press the bottle according to the amount I want and just apply it. Leave it for few seconds and then wash it off. The cool menthol shampoo is absolutely great and nice as it does not irritate or harm the scalp and hair. The hair also very healthy, no split ends and very soft too. The price also very reasonable and worth to purchase. Highly recommend

    5
  163. Muhd Zulkarnine
    1 reviews

    Satisfied!

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    The best part about the head & shoulders shampoo is thta it smells fantastic! Fresh, zingy and rich, the shampoos smells nothing like what you’d expect from an anti-dandruff shampoo. Say goodbye to unpleasant aroma. Hwad & shoulders keeps your hair smell amazing, soft and bouncy

    4
  164. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Kulit kepala lebih bersih & bebas kelemumur

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2017

    Selain menjadikan kulit kepala saya lebih bersih daripada kelemumur,shampu Head and Shoulder Anti Dandruff Cool Menthol ni mempunyai bau yg sangat wangi..kulit kepala mnjadi lebih sihat dan tiada masalah gatal2 lagi walaupun saya seorang yg bertudung..rambut juga lebih lembut,mudah diurus dan berbau wangi ketika menggunakannya..yg paling saya suka ialah sensasi dinginnya yg mnyegarkan kulit kepala dan rambut saya..mmg pilihan saya,harganya pun berbaloi dibeli.

    5
  165. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sesuai untuk rambut berkelemumur

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Head&Shoulder shampoo ini sangat sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah kelemumur kerana ianya mampu menghapuskan kelemumur dan kegatalan kepala secara perlahan-lahan. Ianya juga mempunyai sensasi cool yang amat menyegarkan kepala semasa bersyampoo dan selepas bersyampoo. Menjadi pilihan majoriti keluarga saya.

    5
  166. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    洗了头发冰冰凉凉的

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    洗好头发冰冰凉凉的,而且头皮屑有明显的减少许多,可惜头发太干,出油情况也相对变得比较严重

    4
  167. Jeff Tung
    72 reviews

    Cool Mint

    3 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    dandruff protection shampoo with mint mentol cool feeling after wash my hair with this. It really can reduce the dandruff problem, rich of bubbles easily for washing. Price is acceptable, not bad will continue to use this.

    3
  168. Efiza Kman
    38 reviews

    Bagus untuk mengatasi masalah kelemumur

    4 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    Syampu ini bagus untuk mengatasi masalah kelemumur dan kegatalan kulit kepala. Saya pernah menggunakan syampu ini dan ternyata ia amat berkesan menghilangkan kelemumur. Baunya sangat wangi. Selepas memakai syampu ini, kulit kepala rasa lebih segar.

    4
  169. Avatar

    IntanDzarina47
    29 reviews

    Bagus untuk menghilangkan kelemumur.

    3 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Suami saya pernah memakainya ia memang boleh menghilangkan kelemumur tetapi rambut suami saya akan menjadi kering Dan berhabuk sahaja..

    3
  170. Syera Syera
    137 reviews

    Nice scent

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Head and Shoulders Shampoo bottles are available in different sizes and I think I bought the biggest one. I bought this one for just one specific reason that it comes with a pump and thus it becomes so convenient to use. Just press the pump and sufficient amount of shampoo is out, no mess, no leakage, no spreading of shampoo around.

    The smell of this cool menthol shampoo is extremely refreshing and cooling with a fruity touch. I can feel the cooling effect in the smell itself. But the cooling effect it gives on application to hair, is simply awesome. Though the cooling effect is not felt immediately after application but few minutes later. Real cooling is felt when I towel dry my hair after hair wash. The effect is so cooling that you can actually feel it all through your head. I feel so good when I wash my hair before sleeping in this hot weather.

    Now coming to other things. This shampoo lathers very well. Just few drops and nice lather is formed leaving the hair squeaky clean. It cleans up all the dirt and dust particles. I don’t feel any major change in the quality of my hair, except that they look more fresh with slightly increased softness. For more soft and manageable hair, you can apply any safe leave in conditioner or any other conditioner of your choice after wash.

    Regarding its anti dandruff effect, we all know Head an shoulder is known for this. People who use Head and Shoulder on regular basis, actually have dandruff free hair. But I don’t use this on regular basis, but on week ends or when I suffer with light to moderate dandruff and this shampoo works pretty well in dealing with light to moderate dandruff conditions, if used regularly. It gets rid of the dandruff in several washes if the condition is not too severe. In case of sever and heavy dandruff, you can go for any medicated shampoos like Nizoral anti dandruff shampoo, which is one of the best anti dandruff shampoo in case of severe dandruff.

    Overall I am very much happy with this Head and Shoulder Anti Dandruff Cool Menthol Shampoo and would keep using this in summers. It truly gives me cooling refreshing feeling and also gets rid of dandruff and wakes up all my senses.

    5
  171. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Mengurangkan kelemumur

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Shampoo yang sangat sesuai untuk saya dan suami kerana ianya mampu mengurangkan kelimumur kami, membuatkan kepala lebih selesa tiada rasa gatal sekaligus mengurangkan rambut gugur. Rasanya yang sejuk sangat menyegarkan kepala semasa bershampoo, saya dan suami benar-benar sukakannya.

    5
  172. SUIT FOR MY HAIR

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    REallly suit for my hair, really ok, no more dandruff . Really comfortable for hijabis.

    5
  173. Avatar

    irfan12345696
    96 reviews

    i like this

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    Saya suka guna syampu ini. Syampu ni akan menjadi pilihan pertama saya kerana ianya sangat sesuai dengan kulit kepala saya.selain rasa dingin dan sejuk,ia juga mampu merawat dan menghilangkan kelemumur di kepala dan dapat menghilangkan gatal-gatal kepala.

    5
  174. Avatar

    jess_kitkat28
    6 reviews

    Effective in reducing dandruff and itchiness

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    I bought a small bottle to try out because I am afraid it might not be suitable for me. After using for one week, I find that my dandruff has reduced and my scalp is less itchy and oily. I also love the cooling menthol feeling after every wash.

    4
  175. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Highly effective against dandruff, nice and cool feeling after use, smell is amazing and refreshing.

    5
  176. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Rambut jadi kering memakainya

    3 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Setelah menggunakan head & shoulder cool mint shampoo ni rambut saya menjadi gugur dengan banyak hingga agak menakutkan saya.
    Rambut juga menjadi kasar dan kesat.
    Saya berhenti menggunakannya risau menjadi semakin teruk.

    3
  177. Avatar

    peikyein8271
    39 reviews

    It Is refreshing and my dandruff problem getting lesser and lesser

    4 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    I fee cooling and refreshing after shower with it. My dandruff problem is getting lesser and lesser too. The fragrance is nice and the price is affordable.

    4
  178. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Banyak rambut gugur bila guna

    2 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Shampoo ini tidak sesuai untuk saya kerana rambut saya telah gugur dengan banyak bila mula menggunakannya.
    Saya guna beberapa kali dan nampak rambut selalu gugur.
    Saya terus berhenti guna bimbang rambut semakin nipis.

    2
  179. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Cure my hair dandruff problem

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    The smell of this cool menthol shampoo is extremely refreshing and cooling. It cure my hair dandruff problem. I can see my hair dandruff is keep reducing after using it for a while.

    4
  180. Syera Syera
    137 reviews

    Good and bad

    3 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Shampoos smell is nice, I have felt few drops are sufficient to wash our hair nicely , this means no need of pouring shampoo twice in same time. But was expecting that it helps in reducing dandruff which I never felt so then I moved to himalaya

    3
  181. Avatar

    LyaAkif
    11 reviews

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo Selesaikan Masalah Kelemumur Denagan Berkesan

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo sangat sangat berkesan dalam penyelesaian masalah kelemumur yang saya alami. Saya wanita bertudung dan kekadang pakai tudung saat rambat masih lembap. Padahnya rambut hapak dan berkelemumur. Dengan Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo semua masalah saya berjaya diatasi. Sekarang ni tiada lagi kelemumur pada kulit kepala. Tak malu lagi dah kat suami bila sikat rambut kelemumur jatuh pada baju. Sekarang saya boleh senyum lebar. Tq Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo menyinari saat indah dalam hidup saya..

    5
  182. Dayaniey Dahari
    16 reviews

    masalah dandruff superb settle

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    sya dah pakai shampoo head & shoulder 2 years, mmg best gila aplly kt rmbut. especially i as a student and berhijab mmg sesuai pakai syampu ni sbb when kelas satu hari full and kulit kepala sntiasa rasa segar. before this i try use loreal shampo sbb kwn2 kata wangi sgt, dandruff selalu brtandang di kulit kepala rasa x selesa sgt kulit kelapa jd gatal2 sush nk focus dlm kelas. then i pkai balik shampoo head & shoulder,kulit kelapa dah x gatal n kembali normal x de dandruff dah. mmg x de brand lain boleh ditandingi utk diri saya. masalah dandruff superb settle with this shampoo love it 🙂

    5
  183. Syera Syera
    137 reviews

    Wonderful shampoo

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Great shampoo, this particular one, you don’t have to have dandruff, leaves my hair soft and shiny

    5
  184. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Kelemumur hilang & kepala rasa sejuk

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    Menyejukkan kulit kepala serta merta selepas menggunakannya. Dengan secara tak langsung, kegatalan yang dirasa terus hilang. Kelemumur semakIn hilang.

    4
  185. Nur Arina
    812 reviews

    Segar dan selesa

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Syampoo yang menjadikan kulit kepala saya begitu segar dan hilang segala kegatalan pada kulit kepala. Ianya juga sangat sesuai dengan kulit kepala saya dan saya tidak mengalami apa-apa masalah dengan pemakaiannya seperti kelemumur. Saya suka dengan syampoo ini kerana menjadikan rambut saya lebih kuat dan sihat

    5
  186. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    冰凉的感觉

    3 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    洗了之后头皮冰冰凉凉的,很清爽。而且有效的控制头皮屑。

    3
  187. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Head & Shoulder

    4 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Berkesan menghilangkan kelemumur di kulit kepala dan menghilangkan kegatalan kulit kepala.Rambut terasa segar dengan kesegaran Cool Menthol.

    4
  188. Avatar

    Azyan12580
    55 reviews

    Recommended to those who have dandruff problem.

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    Highly effective against dandruff, nice and cool feeling after use, smell is amazing and refreshing.

    5
  189. Avatar

    alc340
    46 reviews

    头皮屑减少

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    这款洗发水确实让我头皮屑减少了,头发比以前更加亮丽又柔滑。

    5
  190. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Refreshing

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    Just like its name, it gives me cool and freshing feeling everytime after using it. Suitable for people who have oily hair like me. After using it for months, no more dandruff and hair becomes softer.

    4
  191. Avatar

    geegee48
    43 reviews

    terasa segar walaupon berhijab

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    saya suka menggunakan syampu head & shoulder kerana selepas penggunaan,terasa segar je kulit kepala..walupon seharian sya berhijab,suami pon suka menggunakannya

    5
  192. Avatar

    miera97
    131 reviews

    melegakan kulit kepala

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo rasa sejuk di kulit kepala amat menyegarkan, sekali menghilangkan kelimumur pada kulit kepaLA dan juga rambut, tidak mengeringkan rambut dan rambut sentiasa sihat.

    5
  193. Avatar

    geegee48
    43 reviews

    kepala sentiasa terasa segar

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    head & shoulder cool menthol membuatkan kulit kepala terasa segar dan seuk je apabila guna,ia menjadi syampu pilihan saya dan semua

    5
  194. Aznor Azizul
    153 reviews

    The real dandruff killer!

    4 out of 5, reviewed on April 23, 2017

    You will be embarrassed obviously if your friend noticed how much your dandruff fall on your shoulder without you knowing. But this is no longer a problem once you have this shampoo that might help you to get rid of the dandruff once and for all.

    I recommend this shampoo if you have a huge problem with your dandruff especially for those who worry so much about their appearance.

    4
  195. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Best cooling product

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    Head & Shoulder Cool Menthol Shampoo gives the cooling sensation that makes the scalp feel fresh and good. It is easy to use and does not dry the scalp. My family use this product as it gives the great result. No more oily hair and itchy scalp. The price also reasonable and affordable. The best cooling and refreshing product as it help to get rid of the dandruff. Highly recommend.

    5
  196. Avatar

    Naem Zawawi
    22 reviews

    SHAMPOO TERBAIK PENAH GUNA

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    The tingly natural menthol cools and refreshes your scalp and hair. It keeps you dandruff free and helps relieve dryness, itch and tight scalp associated with dandruff. Its gentle PH-balanced formula is suitable for everyday use. NICE ONE

    5

  197. Avatar

    Dalila36
    34 reviews

    Syampu Kegemaran En.Suami

    4 out of 5, reviewed on March 1, 2017

    Syampu ni adalah syampu kegemaran en.suami..
    Memang dah lama die pakai syampu ni dah masih setia..
    Pernah die cuba syampu lain, konon nak pakai syampu yang sama je..
    Senang beli satu syampu je..
    Tapi die beli balik syampu ni..
    Katanya sesuai dengan kulit kepala dan rambut die..
    En.suami banyak keje dekat luar (site) dan jenis cepat berpeluh..
    Tambahan pulak lelaki guna minyak rambut..
    Jadi die rasa lebih sesuai pakai syampu ni yang menyegarkan kulit kepala dan sesuai dengan keadaan rambut die yang guna minyak rambut..

    4
  198. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    cool menthol shampoo

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    this is one of my favourite shampoo, it has cool menthol and I like the feel of using the shampoo.
    my family members too likes it, it is for adults to use.
    we like the feeling on our hair and head after using the Head & Shoulder cool menthol shampoo.
    price is affordable for this big bottle, I hope they comes with small travel size bottle.
    As sometimes we go travel we cannot bring big bottle for travel.

    4
  199. Betty Liew
    263 reviews

    Say Goodbye to Sturborn Dandruff

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Is was an embarrassing moment when saw a lot of Dandruff drops on your shirt. I start using Head and Shoulder 6 years ago. It helps to eliminate my Dandruff problem. My hair grows more healthy. Love the cooling effect during shampooing. The best anti Dandruff shampoo.

    5
  200. Avatar

    Komala Munusamy
    22 reviews

    Bye dandruff!

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    Head & Shoulder very useful. Has cooling effect after wash. Feeling fresher and cooling. Keep dandruff free and help relieve dryness.

    4

  201. Nur Arina
    812 reviews

    Pilihan utama saya

    4 out of 5, reviewed on February 17, 2017

    Saya suka guna syampu ini. Syampu ni akan menjadi pilihan pertama saya kerana ianya sangat sesuai dengan kulit kepala saya.selain rasa dingin dan sejuk,ia juga mampu merawat dan menghilangkan kelemumur di kepala dan dapat menghilangkan gatal-gatal kepala.

    4
  202. Jessie Koo
    32 reviews

    Say no to dandruff

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    Hubby like head and shoulder anti dandruff as it has cooling effect after hair wash. Hair is no longer itchy after few day use. Feeling fresher and cooling. Like this product as it’s easily available and economic. Always prefer to get big packaging so that can save more.

    5
  203. Carrie Zoey
    141 reviews

    Cooling sensation

    4 out of 5, reviewed on December 9, 2016

    Head and shoulder shampoo well known for its anti dandruff properties. There is a cooling sensation whenever use this shampoo making me feel so refreshed each time after shampoo. With the cooling effect, the itch is gone too, with that there is less dandruff as well. Feels refreshed, not drying to the hair. Overall, quite a good shampoo.

    4
  204. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    best shampoo anti dandruff

    4 out of 5, reviewed on September 29, 2016

    Head and Shoulders Shampoo bottles are available in different sizes and I think I bought the biggest one. I bought this one for just one specific reason that it comes with a pump and thus it becomes so convenient to use. Just press the pump and sufficient amount of shampoo is out, no mess, no leakage, no spreading of shampoo around.The smell of this cool menthol shampoo is extremely refreshing and cooling with a fruity touch. I can feel the cooling effect in the smell itself. But the cooling effect it gives on application to hair, is simply awesome. Though the cooling effect is not felt immediately after application but few minutes later. Real cooling is felt when I towel dry my hair after hair wash. The effect is so cooling that you can actually feel it all through your head. This shampoo lathers very well. Just few drops and nice lather is formed leaving the hair squeaky clean. It cleans up all the dirt and dust particles.Overall I am very much happy with this Head and Shoulder Anti Dandruff Cool Menthol Shampoo and would keep using this . It truly gives me cooling refreshing feeling and also gets rid of dandruff and wakes up all my senses.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...