Listerine Mouthwash Coolmint

Product Details

  • Is the only nationally branded antimicrobial mouthwash
  • To receive the ADA Seal of Acceptance for fighting plaque and gingivitis
  • All Listerine® products are 100% Triclosan Free
  • Was shown in a clinical study to reduce 52% more plaque
  • Reducing 21% more gingivitis than brushing and flossing alone
  1. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    My best buddy

    5 out of 5, reviewed on April 1, 2019

    From all over the Listerine product’s range this Cool Mint is my favorite. The minty taste kick is really lovely. The burst in my mouth represents my satisfaction. I do love the color of the solution. Nice blueish color. The latest range provided with child-safe cap. So worries no more for spill by children. 750ml is good enough for daily consumption. Once a day is enough. I do bring it everywhere i go. My best buddy ever. Refreshing my breath and my day.

    5
  2. Avatar

    Nature9517
    3 reviews

    The King Among All Mouth Wash Product

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    I tried all brands of mouth wash product available in Malaysia. I can conclude that Listerine is the best. It is very effective to remove bad breath and cure ulcers. Other brands do not taste strong as Listerine, so it makes me feel like no much effect, while Listerine makes me feel fresh and confident immediately. There are few flavours to choose too, however the original is my all time favourite.

    5
  3. Avatar

    Ashlimah72
    9 reviews

    Listerine

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Saya suka menggunakan listerine ni.Ia berfungsi untuk membersihkan sisa kotoran di dalam mulut.baunya sungguh segar dan nyaman.seisi keluaga saya pun menggunakannya kerana cepat,mudah dan berkesan.

    5
  4. Avatar

    arifkadir41
    3 reviews

    Tidak lagi bimbang bau mulut

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Produk yang menjadi pilihan saya sekeluarga.Dengan mengamalkan produk ini,saya merasa yakin dan selesa bila bercakap dengan sahabat² saya secara dekat.

    5
  5. Avatar

    Jabson19
    7 reviews

    Listerine greatness

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    I have been using Listerine mouthwash for ages. It’s has never failed me . It has always helped keep my mouth clean . I have never tried or changed to another brand ever since I started using Listerine . Greta product. Recommended for everyone.

    5
  6. Avatar

    iesyanzm39
    3 reviews

    Im helping you, braces girl!

    4 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    So here goes my review, as im the one who used to wear braces, this listerine is really helpful!!! So much!! Lagi lagi when it comes to after eat-session, i dont have to bring along my toothbrush bila makan dekat keluar, as i only have to bring the small listerine. It helps to keluarkan sisa makanan such as daging yang melekat between the brackets. So im calling all braces girl/boy to have this in your bag everyday!! Hihi

    4
  7. Avatar

    epul03
    3 reviews

    Menghilangkan bau mulut

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Mulut akan bau busuk walaupun gigi telah digosok beberapa kali. Membantu menghilangkan bau busuk dan sisa makan yang masih tersekat dicelah gigi.

    5
  8. Mi To
    3 reviews

    Great product to kill the bad breath problem

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Bad breath problem solved after using this. A taste abit irritate but it smell well. I used it everytimes I go dating. Make sure my mouth smell great in front my lover.

    4
  9. Aziz Ridzwan
    3 reviews

    Don't Judge the taste

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    As for me, listerine will provide you a better healthcare for your mouth, but I just hate the taste, but I do believe no pain no gain but this product absolutely will help you for a better breath which smells great and fresh as cool mint for long day.

    4
  10. Mun Yee Nang
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    It is a good product that help to keep mouth fresh in early morning so that everyone keeps good mood to start a new day. It also keep our mouth in good condition to keep our body healthy.

    5
  11. Amir Luzamron
    3 reviews

    Morning with Listerine

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I have to tell u my secret. It just between the two of us.i have a very bad smelling mouth issue. I kept searching the best way to solve this problem .then is start using Listerine .Now everybody wanted to smell my breath

    4
  12. Foo Gin
    3 reviews

    效果非常好

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2018

    一直有口臭问题,用了产品后大有改善,只要在饭后漱口,就会有清新口气,很棒!

    5
  13. Avatar

    Ibtisamhusna02
    19 reviews

    Refreshing

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Listerine ni sangat menyegarkan mulut and of course bau dalam mulut pun berkurangan. Rasa lebih yakin bila lepas guna listerine mouthwash ni . Bau mulut hilang and segar ???????

    5
  14. Avatar

    whanadz87
    3 reviews

    Tidak perlu risau lagi

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Kadang-kadang, lepas dah cuci gigi mesti tetiba nak makan makanan yang manis. Nasib baik ada listerine untuk menjamin pengurangan bakteria dengan lebih baik. Kita pun tak tahu samaada cara kita verus gigi tu okay atau tak. Jadi, kalau rasa nak ‘double protection’ untuk gigi tu, elok sangatlah untuk pakai listerine ni. Lagi satu, bila pakai ni mulut akan rasa fresh, tak berbau, sejuk pada mulut dan paling penting, gigi pun sihat. Anda perlu listerine ni sekurang-kurangnya sebotol di rumah.

    4
  15. Li Jean
    9 reviews

    Refreshing

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Cool and refreshing breath after use. I has been using this product day and night to keep my mouth fresh all day long. Helps to kills bacteria too. I can smile with confidence at all times.

    5
  16. Avatar

    weny83
    3 reviews

    mulut berbau tiada lagi

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    produk ini memudahkan saya di pejabat selepas makan mulut saya akan berbau, saya akan menggunakan produk ini untuk menyegarkan mulut dan memberi saya keyakinan untuk membuat kerja

    5
  17. Avatar

    aleenacbc73
    6 reviews

    Refreshing

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Sometimes brushing our teeth using only toothbrush and toothpaste itself is not enough. Listerine keeps my mouth fresh and it helps especially when we are away from home. It is inconvenient to bring along our toothbrush and toothpaste anywhere we go therefore, a small bottle of listerine can keep us feeling refreshed throughout the day!

    4
  18. Avatar

    Csssiew63
    3 reviews

    Very nice to use

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    I like this product very much, especially very useful for ulcer by using the purple color, like to use it after wash my teeth Before I go to work and meet client with fresh breath

    5
  19. Avatar

    MuHdAzRi9271
    6 reviews

    Mengurangkan Ulcer di mulut

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Saya ada ulcer dekat kiri kanan dalam kerongkong.Pergi check dekat klinik,doctor sarankan kumur dengan listerin untuk basmi kuman2 dalam mulut. So saya pergi lah beli dan kumur setiap pagi.Memang berkesan lah,ulcer pun dah mula berkurang.Bukan basmi je tau siap bagi mulut kita berbau wangi.

    5
  20. Amirsyahied Rasdi
    3 reviews

    Mulut berbau? Tiada lagi

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    Saya sekeluarga memang mengamalkan penggunaan Listerine ini semenjak 3 tahun lepas. Mulut terasa segar dan bau yang tidak enak tiada lagi. Terasa lebih yakin!

    5
  21. Avatar

    Erda39
    3 reviews

    Mulut berbau segar

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Saya sekeluarga memang mengamalkan listerine samada selepas memberus atau selepas makan kerana listerine membantu mencegah bau mulut punca dari bakteria serta memberi kesegaran serta melindungi gigi dari kaviti dan membasmi kuman..listerine cool mint memang terbaik

    5
  22. Avatar

    agneslim6603
    8 reviews

    Listerin for sensitive teeth

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    I like this product very much, especially that purple color but the price is too expensive, like to use it after wash my teeth before going to bed, it make my mouth so refresh after use it

    5
  23. Avatar

    agneslim6603
    8 reviews

    Good products

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    I ise it for every day for my sensitive teeth and it is really work, like it especially purple color

    5
  24. Avatar

    Mandy25
    6 reviews

    Best mouthwash

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    I really like to use this listerine because it helps me to ease the oral problems I have face for quite some times. I used it when I have ulcer and it helps to heal the ulcer in just few days times. I also used it twice a day when I was suffered with the growth of wisdom tooth

    5
  25. Elaine Chong23
    12 reviews

    解决口腔问题

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    我老公面对口腔问题。我帮他选了这个。用了后帮助减少口气,早晚都用。用后清凉。。

    5
  26. Avatar

    Chrisshin01
    3 reviews

    Protects sensitive gum

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    I have a very sensitive gum. I always get gum bleeding whenever I brush my teeth. Under my friend’s recommendation, I tried this product. It really protected my gum.

    5
  27. Avatar

    Alex08
    12 reviews

    Listerine Mouthwash boosts up my confidence

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    I always had a mouth odour… esp after lunch/ dinner. With the use of this mouthwash, it significantly reduces my bad odour of mouth. And my gum bleeds less also every time I brush my teeth. A big thumb to you all!

    5
  28. Avatar

    vanivisha09
    5 reviews

    Listerine

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    After using this, I can feel that no more bad smell comes out when talking.. I feel more free to talk actively with friends.. Its really give a big impression to myself.. Still using this until today..

    4
  29. Avatar

    foodlover15
    3 reviews

    PENGGANTI UBAT GIGI

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Listerine Cool Mint bukan sahaja menyegarkan bau mulut malah ia juga boleh dijadikan sebagai pengganti ubat gigi jika kehabisan ubat gigi dan senang di bawa ke mana sahaja.

    5
  30. Avatar

    girlmakeup97
    3 reviews

    banyak kegunaan

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    selain drpd menyegarkan mukut. ia juga boleh digunakan utk jika terkena gigitan serangga

    5
  31. Avatar

    juju669075
    3 reviews

    The best mouthwash

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Listerine can never be compared with other brand. They are well known for the eat mouthwash ever. The refreshing sensation after using it is the first reason why i will always choose Listerine. Good brand with a reasonable price

    5
  32. Avatar

    radiogurl2223
    3 reviews

    sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    saya suka pakai listerine ni even dia agak menyakitkan sikit tapi saya merasakan mulut saya bersih dan kurang bau mulut, sangat disyorkan untuk dewasa penjagaan mulut yang efektif.

    5
  33. Avatar

    shaikhazraai98
    6 reviews

    When protection makes you fresh!

    4 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    I’ve been using Listerine for quite some time. I’ve never changed it because it is quite gentle on my gums. Plus with the variety of listerine in the market, it gives me more options to enjoy listerine’s offerings! That’s why I’ll stay with this brand because it never fails me.

    4
  34. Avatar

    Priscilla80
    9 reviews

    Love this product

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    这款漱口水非常值得拥有,既不会腔鼻还很清新呢?

    5
  35. 運 羅
    4 reviews

    口臭没有了

    4 out of 5, reviewed on March 21, 2018

    很冰凉,不会刺激牙龈
    很快清除口臭

    4
  36. Avatar

    Adibimanosman96
    11 reviews

    Pencuci mulut best

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    listerine ni boleh menghilangkan bau mulut sebab dia bertindak sebagai anti bakteria kerana kandungannya salah satu adalah ethanol. Sebab tu kalau kita berkumur kita Akan rasa sejuk je mulut. Thanks listerine

    5
  37. Avatar

    shavilasha54
    3 reviews

    Feeling clean

    4 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    Using this mouthwash after brushing my teeth really makes my mouth feel cleaner and refreshed. I only gargle it for a less than 30 seconds as it causes my tongue to be slightly numb if its more than that. But overall its a good product and other people have really noticed the fresh smell.

    4
  38. Avatar

    nicolethiang24
    6 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on February 25, 2018

    I like this product because it keeps my mouth fresh for a long period and it is very refreshing. The only downside is when I gargle too long, it numbs my tongue a little. But overall it’s a good product.

    4
  39. Mawaddah Sultan
    3 reviews

    The best mouth cleanser

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Ive used so many products before and then i tried using listerine and my mouth can stay fresh for almost 12 hours. My teeth actually feel and looks better after using this product as it really cleanse it and make my breath smell better.

    5
  40. Noor Azhar
    72 reviews

    Listerine Mouthwash Coolmint

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Brushing alone is just not enough to kill all those germs and bacteria that cause bad breath, gingivitis and plaque. Hence, I\’m using Listerine Mouthwash Coolmint as part of my daily oral care to stay fresh and confidence to confront people with shiny teeths and fresh breath?.

    5
  41. Kok Lean Khai
    3 reviews

    不错的选择

    3 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    每次刷牙后就使用口腔减少了

    3
  42. Avatar

    Yinyeecyy96
    13 reviews

    还你口气清新

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    刷了牙过后 一定要漱口 这牌子很有名 而且很好用 味道也不错 薄荷味很香

    4
  43. Avatar

    ainsamsudin84
    3 reviews

    kesegaran sepanjang hari

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    listerine cool mint memberi kesegaran sentiasa kepada saya dan keluarga. bole bawa kemana- mana sahaja sebab ada pelbagai saiz

    5
    1
  44. Lutfil Hadi
    3 reviews

    Wangi je mulut

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Kadang2 lepas gosok gigi ade lgi yg belum bersih,so inilah yang sy guna lepas gosom gigi atau lepas tengahhari sebab mulut dah kunyah macam2,beli yang besr satu kecil satu,so besar tinggal kt rumah yang kecik letak dalam poket hehehe

    5
  45. Avatar

    Shahsayeff46
    5 reviews

    Mengiritasi mukosa dalam mulut

    2 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Listerine mouthwash ice adalah produk yang memberi iritasi pada mukosa dalam mulut dan tidak digalakkan penggunaannya secara harian. Penggunaan cecair yang sedikit mampu mengurangkan iritasi namun bakal mengurangkan kualiti produk.

    2
  46. IzzAh AzIz
    3 reviews

    Feel breeze in your mouth!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Brushing alone won’t do wonder to your teeth. Complete your dental care routine with Listerine. Just for 30 seconds, feel the freshness of the ocean in your mouth all day long!

    5
  47. Avatar

    Queen25
    3 reviews

    Nafas jadi segar

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Nafas jadi segar dan tidak berbau.sangat yakin dengan penggunaannya.terbaik

    5
  48. Avatar

    hazim120598
    2 reviews

    Nafas segar tanpa kerisauan

    5 out of 5, reviewed on December 19, 2017

    Listerine Mouthwash coolmint membeikan kesegaran yang luar biasa dan saya tidak perlu risau mulut berbau. Saya tampil lebih akin apabila behadapan dengan orang ramai. Listerine Mouthwash coolmint memberikan keselesaan untuk saya menjalankan rutin harian dengan senyuman.

    5
  49. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    rasa segar dan lebih yakin

    4 out of 5, reviewed on December 17, 2017

    setiap pagi saya pasti menggunakan Listerine Mouthwash CoolMint ini. Memberi kesegaran kepada saya dan keyakinan yang berpanjangan. Rasa nafas yang segar. Saya jadi bertambah yakin menghadapi orang lain. Produk ini juga dapat menghilangkan bau busuk. Dapat menghalang kuman dari membiak. Hanya perlu guna sedikit sahaja iaitu 1 penutup listerine. Dan kena berkumur selama 5 minit untuk membasmi kuman2 di gigi. Produk ini sungguh berangin. saya suka menggunakan produk ini

    4
  50. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Nafas segar,gigi lebih bersih

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Mmg mmbantu masalah nafas berbau yg sy alami.Saya mnggunakan listerine cool mint ni utk berkumur 2 kali sehari,pagi dan malam.Hasilnya nafas berbau segar,gigi sy juga lebih bersih,bebas dari plak.Masalah gigi sensitif juga semakin berkurangan.Saya mmg suka sensasi dingin mnyegarkan listerine ni,agak kuat beragin dan kesan pun terbaik.Mmg berbaloi dibeli,harga pun masih berpatutan.

    5
  51. Winnie Pang
    11 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Fresh and clean after used it.

    4
  52. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    menghilangkan nafas berbau

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Saya telah menggunakan listerine mouthwash coolmint sejak di zaman sekolah lagi. Saya menggunskannya 3 kali sehari. Ia membuatkan nafas saya sentiasa berbau harum serta dingin. Saya sangat sukakannya. Pencuci mulut listerine juga membantu membasmi bakteria dan mengekalkan mulut saya sentiasa dalam keadaan sihat.

    5
  53. Hwy No
    8 reviews

    love the product

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    it’s prevent my teeth from bacteria and keep my mouth clean and fresh all day and make me more confident

    5
  54. Gee Gee
    321 reviews

    mulut suami kurang berbau rokok

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    saya mengesyorkan pada suami sya untuk menggunakan listerine untuk mencuci seluruh mulut dia selepas merokok,ternyata ianya berhasil,tiada lagi bau rokok yang kuat bila saya berbual bersama suami,berbanding sebelum ini bila berbual pasti keluar bau rokok yg kuat..jadi suami saya menggunakannya,selain tiada bau rokok,mulut juga terasa lebih segar,bukan suami saja guna,saya turut menggunakannya supaya mulut terasa lebih segar

    4
  55. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Listerine

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Love Listerine’s mouthwash it just leaves your breath afterwards you know especially with cool mint. It controls tartar buildup, kills plaque & gingivitis germs, keeps breath fresh for hours.

    4
  56. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    很辣的漱口水

    3 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    刷牙后都会用listerine的漱口水来漱口,可是这款cool mint的漱口水很辣,我还是会加一点水和漱口水一起漱口

    3
  57. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    it helps me to get rid of my bad breath

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Listerine Cool Mint is good in clean your teeth and prevent gingivitis. It is mint flavour. It is strong mouthwash and it gives me fresh feeling after i rinse my mouth with it. it helps me to get rid of my bad breath.

    4
  58. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Super pedas dengan sensasi dingin mnyegarkan

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Mmg mmbntu saya mngatasi msalah bau mulut..sebelum sy mmg kurg brkeyakinan nk bercakap dgn org ramai krn risau kn bau mulut..tapi sejak guna listerine ni bau nafas kebih segar & sy lebih berkeyakinan..rasa listerine cool min ni super pedas dengan sensasi dingin yg mmbersihkan plak & mnyegarkan nafas sy secara efktif..dari penggunaan pertama dh dpt rasa kesannya..mmg berbaloi beli.

    5
  59. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    super spicy

    3 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    this blue color Listerine mouthwash is super spicy! I still prefer to the classic yellow brown color that one.
    I found that this mouth wash can reduce the ulcer pain too! just wash your mouth with it twice a day, your ulcer will get well soon!

    3
  60. Nor Othman
    1343 reviews

    best buy

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    This is my all time favorite mouthwash – I use it 3 times a day, each time whenever I brush my teeth. Feels so freshly minty each time gurgle with this mouthwash. Before brushing my teeth, I will gurgle with this mouthwash, leaving in the mouth for approximately 30 seconds before spitting it out. This definitely helps with bad breath and also reduces plaque. For better oral care, I will always floss, use mouth gurgle and brush teeth after meal (if possible).

    5
  61. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mencegah mulut berbau

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Sy sentiasa berkumur dgn listerine selepas gosok gigi..nafas jadi segar dgn kesegaran mint & mencegah masalah mulut berbau..mulut bebas bau & gigi terasa lebih bersih..lebih berkeyakinan nk bercakap di pagi hari..

    5
  62. Avatar

    Lorma15
    50 reviews

    Menghilangkan bau mulut

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Saya gunakan Listerine selepas memberus gigi.Kesannya hebat bau mulut lebih segar dan gigi tampak lebih bersih.

    5
  63. Hazel Wong
    38 reviews

    Listerine mouthwash ~¡

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    很不错的一款漱口水,使用后口腔问题明显减少了1,但缺点就是太辣了…

    5
  64. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Effective and fresh

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    The Listerine mouth wash leaves a clean feeling after use. While it’s a little strong and sharp when you gargle, I feel that is is effective and does what the product promises to do.

    5
  65. Avatar

    RazaMat194
    30 reviews

    Bau mulut tiada lagi

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Bau mulut menyebabkan kita rasa malu untuk berhadapan dengan orang ramai..berus gigi saja tidak cukup membunuh kuman dan bakteria pada gigi dan mulut..saya gunakan listerine untuk kumur selain memberus gigi..Mulut menjadi lebih bersih dan segar..Boleh digunakan pada bila2 masa atau selepas makan..

    4
  66. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    agak pedas tapi menyegarkan mulut

    3 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    listerine cool mint sangat menyegarkan mulut..cuma rasanya yang agak pedas buat saya jarang menggunakannya.

    3
  67. KJ Cheah
    225 reviews

    Fresh Breath

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    Listerine helps to remove bad mouth smell. It also helps to kill germs.
    Anyone I only use it once at week.

    5
  68. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Sembuhkan ulser

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Saya bias menggunakannya untuk segarkan nafas sekaligus membunuh bakteria. Juga membantu menyembuhkan ulser mulut dengan cepat berbanding tanpa menggunakan Listerin.

    4
  69. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Nafas Tidak Berbau

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Saya menggunakan Listerine 2 kali sehari..Nafas segar dengan Listerine dan tiada lagi bau mulut..Rasa lebih berkeyakinan bila berhadapan dengan orang ramai..

    5
  70. Shawn Hiew
    5 reviews

    Feels fresh with strong taste

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Usually I use the mouth wash after brushing before going to sleep. I do like the strong mint taste and feeling like keeping my mouth clean the whole night long. After waking up, still can feel the freshness in my mouth.

    5
  71. Niki Tay
    996 reviews

    这个漱口水不错用,味道冰冰凉凉的

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    这个Listerine Mouthwash Coolmint不错用的,味道冰冰凉凉的味道也很清新是我喜欢的口味,有点辣了不过就是我要的辣。

    4
  72. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Nafas lebih segar

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    Menyegarkan tetapi sedikit pedas. Dapat membantu membersihkan mulut dan membuatkan nafas lebih segar.

    5
  73. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    prefer yellow color one

    3 out of 5, reviewed on July 19, 2017

    This blue color liquid is quite “spicy”, I’m prefer the yellow color one.
    But then I found that Listerine can help in ulcer.

    3
  74. Miko Tan
    324 reviews

    太辣了

    2 out of 5, reviewed on July 13, 2017

    太辣了,对我有牙齿敏感的我超痛的,舌头也刺刺的不舒服,味道也接受不到。

    2
  75. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    used it before go to bed

    4 out of 5, reviewed on June 28, 2017

    i used to wash my mouth with Listerine every night before I’m going to bed. It can help me to stay freshener every day.

    4
  76. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Fresh and cool

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My daily mouthwash after brushing my teeth. It’s keep my breath fresh and completely clean my mouth and teeth.

    4
  77. Avatar

    cties_8435
    32 reviews

    Clean and Fresh

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Brushing ypur teeth is not complete without using mouthwash. Listerine Cool Mint Mouth Wash leave your mouth clean and fresh all day long. It also help you to get rid any bad smell from your mouth cause by bacteria.

    4
  78. Happy Low
    5 reviews

    Listerine Mouthwash Coolmint

    4 out of 5, reviewed on June 15, 2017

    这个漱口水不错用,味道冰冰凉凉的,使用后感觉很清爽!

    4
  79. Avatar

    Ayuni70
    83 reviews

    Too strong

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    I think this mouthwash is too strong. I can barely stand for like 5-10 seconds in my mouth and it stings like a bee.

    4
  80. Elizabeth Kam
    52 reviews

    the smell great and oral feels refreshing

    5 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    the smell is great and your oral feels refreshing after use it.

    5
  81. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    kesegaran yang berpanjangan

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2017

    Item yang wajib ada di bilik air saya. Saya pengguna setia listerine mouth wash cool mint. Bila berkumur terasa kesegarannya dan dapat menghilangkan bau mulut.

    5
  82. Avatar

    ChangNyukMui
    14 reviews

    Nafas segar dengan Listerine Mouthwash Coolmint

    4 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Listerine Mouthwash Coolmint dapat mengurangkan risiko kerosakkan gigi dan saya lebih berkeyakinan selepas menggunakannya kerana ia dapat menghilangkan bau mulut dan memberi nafas yang segar.

    4
  83. Avatar

    RazaMat72
    37 reviews

    Mulut tidak berbau

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Listerin mampu menghilangkan bau mulut yang tidak menyenangkan ketika makan makanan seperti petai dan durian..Rasa segar dan nyaman serta bertambah keyakinan diri untuk berhadapan dengan orang ramai..Tiada lagi bau mulut..

    5
  84. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Listerine Mouthwash Coolmint

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    membersihkan gigi daripada plak dan kuman, menyegarkan mulut daripada berbau yang kurangkan menyenangkan, lebih yakin untuk berhadapan dengan sesiapa sahaja.. lebih segar lebih riang bersama Listerine Mouthwash Coolmint

    5
  85. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Mulut sentiasa harum

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    Dapat membantu menghilangkan plak dan gingivitis.Mulut berbau harum.Ada banyak perisa tapi saya paling menyukai perisa coolmint.Sentiasa segar dan yakin.Bebas dari Triclosan dan diuji secara klinikal.Jadi,boleh berkumur dan segar!!

    4
  86. Avatar

    Macy59
    30 reviews

    还不错

    3 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    这个漱口水可以帮我保存口腔的清洁, 味道也很清新,不知道是有点太辣了。

    3
  87. Avatar

    yenhock31
    34 reviews

    Listerine

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Listerine is very strong (though they have a range that\’s non-alcoholic) and I prefer the intense burn. They have quite a good range of flavours too, so it doesn\’t get boring, though I tend to stick with Spearmint and Fresh Mint.

    5
  88. Avatar

    marytan64
    30 reviews

    适应不了

    3 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    第一次用真的很受不了…味道我是接受不到。舌头还很刺刺的不舒服…总之就不适合我啦~

    3
  89. Avatar

    chanhoiyee36
    21 reviews

    Listerine Cool Mint Antiseptic Mouthwash

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    I love all things minty and menthol. This is the most effective mouthwaste!!

    5
  90. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Tiada lagi mulut berbau

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Produk ini membantu jika kita berada di luar.Saya beli botol yang kecil sebab mudah dibawa.Dan bila makan makanan yang berbau seperti petai dan jering saya akan kumur dengan listerin ni.Mulut rasa segar dan wangi.

    5
  91. Avatar

    NorizanMatJunoh68
    17 reviews

    Mouthwash pilihan ramai

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Saya sangat suka dan selesa menggunakannya. Produk ini sememangnya pilihan yang tepat!

    5
  92. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Awesome

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    Last time i did use this mouthwash before but stop for a long time then one day i have a serius ulcer pain so i quickly use it, it help me release some pain!! And i think it cure all the bateria inside. I continuously use for few day and it does not pain anymore! Everytime after use it i feel my mouth so fresh. Use it after eating is more good. It have some problem for those who cant tahan the strong mouthwash.. but this is very good for those have a bad mouth smell

    5
  93. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    Good Stuff

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    This is the good stuff. I use it at least two times a day not only as a breath freshener but as gingivitis preventive and it is very effective.

    5
  94. Rebecca Koay
    150 reviews

    Favorite Mouthwash

    4 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Ever since I used Listerine as my mouthwash, I can’t go back to any other brands! Listerine helps keep my mouth feeling fresh for prolonged periods of time. I like the strength and coolness it imparts after use which I cannot experience with other mouthwash products.

    4
  95. Aznor Azizul
    153 reviews

    Your Bad Breath Distinguisher

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2017

    I’m no longer have to worry about having a bad breath because now with Listerine, it helps me to get rid of my bad breath and at the same time makes me feel refresh right after using it.

    A perfect combination for a great dental care for everyone. especially those who need to use their mouth a lot in their everyday line of work so you should try this for yourself.

    5
  96. Shaneeya Mos
    42 reviews

    No more bad breath

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    It does a perfect job, leaves mouth clean and freashing, it feels great and refreshing after using it in the morning, and leaves mouth completely clean before go to bed.Prevent mouth ulcers and gingivitis….overall the best protection mouth wash.

    5
  97. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Minty goodness!

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    I love all things minty and menthol. This Listerine product cleans and rids off bacteria stains in my mouth, and allowing its freshness to radiate in it, giving my breath a very cool sensation. It is a very pleasant experience and simple mouthwash after brushing. Though, it is not suitable for people with sensitive gums and decaying teeth because it does not contain the dermalogical properties to help combat that kind of severe bacteria growth.

    4
  98. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Very good

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2017

    This is the most effective mouthwaste!! Its help u to refresh your mouth.

    5
  99. Syera Syera
    137 reviews

    Kill bad breath

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2017

    If you want to smile with confidence then LISTERINE is what you should use. I use it before bed and when I wake up. So dont get caught off guard with bad breath and push all you conversations away.

    5
  100. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Too fresh for my teeth

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2017

    Listerine Mouthwash Coolmint is the most strong mouthwash for me. I need to add water in the ratio of 60:40 to decrease the spiciness in my mouth. But overall my mouth felt very fresh after using it every night after brushing my teeth.

    4
  101. Carrie Zoey
    141 reviews

    Feels fresh

    4 out of 5, reviewed on December 3, 2016

    This is my all time favorite mouthwash – I use it 3 times a day, each time whenever I brush my teeth. Feels so freshly minty each time gurgle with this mouthwash. Before brushing my teeth, I will gurgle with this mouthwash, leaving in the mouth for approximately 30 seconds before spitting it out. This definitely helps with bad breath and also reduces plaque. For better oral care, I will always floss, use mouth gurgle and brush teeth after meal (if possible).

    4
  102. Avatar

    zulaikha08
    186 reviews

    My husband's favourite mouthwash.

    4 out of 5, reviewed on November 11, 2016

    My husband used it every time after brushing his teeth. Fresh breath and husband more confident dealing with the client.

    4
  103. Listerine Cool Mint Antiseptic Mouthwash

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2016

    Selepas menggosok gigi saya akan berkumur-kumur dengan Listerine Cool Mint Antiseptic Mouthwash untuk membunuh kuman, mengawal punca plak, menentang kaviti, mengatasi masalah gusi serta menyegarkan nafas. Harga mampu milik serta mudah untuk mendapatkannya.

    4
  104. Avatar

    bubblynotes61
    20 reviews

    Mulut Tidak Berbau & Segar

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2016

    Ini memang menyegarkan. Nama pun Cool Mint kannn? BIla berkumur dengan Listerine Cool Mint, memang boleh terasa segar di dalam mulut selepas tu… Sehingga anda makan dan kemudiannya berkumur kembali, memang tahan lama kesegaran tu.

    4
  105. Fieza Sani
    6 reviews

    Bau Mulut Terasa Segar

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2016

    Saya suka berkumur dengan Listerine Cool Mint kerana rasa yang segar selepas bangun dari tidur waktu pagi. Menghilangkan mulut berbau & memberi keyakinan untuk berhadapan dengan orang ramai pada waktu bekerja.

    5
  106. Avatar

    haziq36
    3 reviews

    Mulut Tidak Berbau

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2016

    Menggunakan produk ini boleh mengurangkan bau mulut

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...