JOHNSON’S® Baby Powder

Product Details

JOHNSON’S® Baby talc products are made using U.S. Pharmacopeial (USP) grade talc to ensure it meets the highest-quality, purity and compliance standards. Our talc is carefully selected, processed and tested to ensure that is asbestos free, as confirmed by regular testing conducted since the 1970s.

JOHNSON’S® Baby Powder will keep your baby comfortable all day. It effectively absorbs excess moisture on skin to leave skin comfortably dry.

  • Clinically proven mild
  • Hypoallergenic
  • Dermatologist and allergy-tested

We love babies. And we understand how important it is to protect your baby’s soft, delicate skin. That’s why we have designed JOHNSON’S® Baby Powder to absorb excess moisture and leave skin comfortably dry

  1. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    Produk kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Bedak johnsons baby merupakan pilihan utama saya kerana tesktur bedak yang lembut dan tidak kasar. Amat sesuai untuk kulit bayi yang lembut. Selain itu bedak johnsons juga mengurangkan iritasi peluh pada leher anak saya. Saya amat berpuas hati.

    5
  2. Avatar

    Nabilayuni43
    3 reviews

    Selesa dan wangi

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    JOHNSON’S® Baby Powder merupakan produk bedak talkum kesukaan saya. Saya telah menggunakan sejak saya kecil lagi. Ianya amat selesa kerana ia sangat lebut di badan serta mempunyai haruman yang wangi. Saya sangat suka produk ini kerana ia terdapat dalam pelbagai saiz dimana saya dapat membawa kemana saja saya pergi. Selain itu, saya sangat suka produk ini kerana terdapat pelbagai jenis haruman mengikut warna packaging. Haruman yang menjadi kesukaan saya adalah milk+rice.

    5
  3. Avatar

    Atennabila23
    3 reviews

    Wangi dan mudah dibawa

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I love bedak ini sbb ianya senang dibawa ke mana mana . When apply, it is very soothing and lembut di badan dan wajah. Sangat sesuai untuk kegunaan kanak kanak juga. Sgt direkomen buat kanak kanak dan remaja yang suka kan bedak seperti ini.

    5
  4. Avatar

    Nadya17
    2 reviews

    The best powder.

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Bedak ini bukan digunakan oleh saya seorang. Malah nenek saya yang sudah berusia juga menggemarinya. Hal ini demikian kerana baunya yang sangat wangi dan bentuknya yang kecil memudahkan saya untuk membawanya kemana sahaja. Selepas mandi atau selepas membasuh muka, saya akan sapu di muka dan di serata badan untuk kekal wangi. Kadang kala saya tidak memakai minyak wangi yang banyak kerana bedak ini sangat membantu. Terima kasih!

    5
  5. Yang Dayang
    3 reviews

    Talkum Wangi

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Bedak ni bau dia memang wangi sangat, selain digunakan untuk letak kat bayi dan anak-anak,mak budak pon pakai selepas mandi,suami pon selalu suruh sapu kat belakang dia selepas mandi. Bau dia harum semerbak macam bau bayi, muka pon putih je lepas pakai. Selain tu, ada petua,kalau anak kecik kita kencing malam kan,lepas kita lap temoat kencing atas tilam tu,keringkan dengan kain lepas tu taburkan bedak ni,bau hancing dan hapak akan hilang,mak mak boleh cuba buat.

    5
  6. Avatar

    Jennifer07
    3 reviews

    干爽舒适

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    这款婴儿爽身粉能让宝宝肌肤远离多余湿气的困扰,并保持柔嫩幼滑。保护肌肤因衣物或尿布闷热引起的刺激。

    5
  7. Avatar

    hadilah2510
    3 reviews

    Bedak kesukaan anak

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Anak saya suka sangat pakai bedak ni. Katanya baunya wangi. Sangat lembut baunya dan menyerap peluh. Sangat selesa apabila menggunakannya. Tidak hanya digunakan pada anak malah seisi keluarga menggunakannya. Kerana bedak ini sesuai untuk semua peringkat umur. Dan bedak ini telah digunakan sejak saya kecil dan kualitinya sangat dipercayai.

    5
  8. Avatar

    siewsei40
    3 reviews

    No recommendations for baby

    2 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Since the bad news about this product may potentially cause cancer, i did not use tacum anymore for baby even others brand.

    2
  9. Mastura Mast
    4 reviews

    Bedak harian yang wangi

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Anak saya sukakan wangian dari bedak ini.. Ia berbau lembut sesuai untuk kanak2.,bayi & dewasa.. Ia juga membantu mengurangkan rasa gatal & ruam badan.. Jadi ia adalah pilihan kami sekeluarga

    5
  10. Elaine Shmily
    3 reviews

    A trustworthy brand

    5 out of 5, reviewed on August 5, 2018

    My child likes it very much … It’s used every day …

    5
  11. Avatar

    Annalyee20
    1 reviews

    Freshness baby powder

    5 out of 5, reviewed on June 5, 2018

    Its very good on ur skin, smooth.

    5
  12. Avatar

    Erza0345
    6 reviews

    Memberi kelembutan

    5 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    Saya menggunakan produk johnson baby powder ini untuk anak saya. Ia memberi kelembutan pada kulit bayi saya dan tidak menyebabkan ruam pada kulit anak saya. Selain itu produk ini mengwangikan kulit bayi saya lebih lagi apabila bayi saya berpeluh.

    5
  13. Avatar

    ermyzaerien01
    19 reviews

    Menyerap peluh dengan cepat

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    JOHNSON\’S® Baby Powder menjadikan kulit bayi saya selesa sepanjang hari. Ia berkesan menyerap kelembapan yang berlebihan pada kulit untuk meninggalkan kulit yang selesa.Juga sesuai untuk mengelakkan kulit bayi alergi @ gatal-gatal disebabkan oleh peluh. Johnson Baby powder menjadikan kulit bayi saya lembut , halus dan menyerap kelembapan berlebihan dan menjadikan kulit bayi selesa.

    5
  14. Avatar

    AiraNizam46
    23 reviews

    Sooth Rashes

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    This powder will make ur body feel calm when using after a bath. I have sensitive skin therefore it relieve itchiness..and it has good fragrance

    5
  15. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    JOHNSON’S® Baby Powder

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Saya dan keluarga memang pakai bedak ini dari zaman kecil lagi. Memang berbaloi menggunakannya kerana ianya diperbuat daripada bahan yang bebas kimia dan sesuai pada kulit lembut bayi.Saya juga jadikan bedak ini sebagai pemakaian harian saya.Mudah sekata dengan kulit.Ada pelbagai saiz botol.Terbaik.

    5
  16. Avatar

    Eira60
    6 reviews

    Bedak Baby Powder Sesuai untuk Kulit Sensitif

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Bedak Baby Powder Johnsons mempunyai haruman yang wangi dan berpanjangan. Sesuai dipakai oleh semua seisi keluarga dan juga Bayi yang baru lahir. Anak saya yang mempunyai masalah kulit sensitif juga sesuai dan selamat menggunakannya, kerana ianya juga dapat mengawal ruam pada badan bayi kerana ianya bebas dari sebarang bahan kimia yang berbahaya. Bedak Baby Powder Johnsons pilihan keluarga saya.

    5
  17. Avatar

    Chriszt20
    3 reviews

    It’s smelling good

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    I always use it to instead of perfume. I like it so much❤️

    4
  18. Avatar

    Sweetie93
    3 reviews

    Bedak yg sesuai dan wangian

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Saya menggunakan bedak Johnsons Baby kerana wangian dan bau harumannya yg berpanjangan…bedak yg sesuai utk ank saya serta utk kluarga saya..ia mempunyai haruman yg segar serta dapat menyejukan kulit ank sya serta memberikan lembapan yg lembut utk kulit

    5
  19. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    JOHNSON’S® Baby Powder

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Saya sangat suka menggunakan bedak JOHNSON’S® Baby Powder kerana wangi dan bau harum.Lembut bedak dan Ruam ruam di muka dan badan anak juga hilang.Tiada bahan kimia yang berbahaya.Saya mesti beli lebih bedak ini untuk dibawa kemana mana.Harga mampu milik sesuai dengan semua golongan dewasa dan bayi.Mudah didapati di Pasaraya berhampiran.

    5
  20. Avatar

    azieafida41
    6 reviews

    johnson's baby powder

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi hingga dewasa.. mempunyai bau yang wangi dan kulit terasa lembut ketika digunakan.. sesuai untuk kulit sensitif.. menjaga kulit dari kekeringan.. memberi kesegaran pada kulit bayi.. mempunyai belbagai saiz.. saiz yang kecil mudah untuk dibawa kemana saja..

    5
  21. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Bedak tahan lama

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Bedak johnson baby ni telah saya guna dr kecik. Haruman bedak mmg wangi. Lembut pada kulit dan tidak mudah capuk. Kalau nak keluar rumah pn dengan beralaskan bedak baby johnson ni kat muka tak malu langsung. Ia menambah seri wajah. Saya sentiasa pastikan akan membawa bedak ini dalan beg tangan. Mudah digunakan. Tapi perlu berhati2 jika bedak tumpah atas lantai ia melicinkan lantai dan boleh menjatuhkan seseorg.

    5
  22. Avatar

    Farahani199213
    3 reviews

    Saya percaya dengan bedak ini

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya memakai bedak ini dari anak saya yang pertama hingga ke empat dan saya pernah mencuba pelbagai bedak tetapi bedak ini yang paling saya percaya kerana ia tidak menyebabkan kegatalan kulit dan ruam pada anak-anak saya.

    5
  23. Avatar

    adeq403902
    3 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Saya sangat menyukai bau bedak ini. Semua anak saya sesuai memakai bedak ini walaupun anak saya ada masalah kulit. Saya sendiri juga menggunakannya dari kecil sehingga sekarang.

    5
  24. Avatar

    Fatehah18
    3 reviews

    Johnson's baby powder bedak pilihan

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Sejak zaman sekolah rendah satu keluarga sememangnya menggunakan bedak ini tidak kira pada wajah atau badan, ianya sungguh selesa..sehingga sekarang, anak dah 2 tahun masih menggunakannya, selain baunya yang lembut dan wangi..ianya juga menyerap peluh, mengelakkan ruam lampin dan juga ruam pada leher anak2, sangat suka menggunakannya terutama pada bayi baru lahir…harga yang berbaloi dan mampu milik serta ciri2 yang selamat untuk semua peringkat usia membuatkan kami sekeluarga setia bersama johnson’s baby powder dan takkan bertukar pada yang lain.

    5
  25. Avatar

    nurlyanakhan56
    12 reviews

    Johnson baby talcum

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Bau bedak ini sangat wangi.. Sesuai digunakan untuk newborn. Bau nya yg sangat lembut serta segar.. Dapat mengawal ruam pada badan bayi.. Digunakan secara turun temurun dlm keluarga saya… Bahan2 didalam bedak ini juga bebas kimia sesuai digunakan untuk seisi keluarga.

    5
  26. Nur Rokman
    3 reviews

    Bau baby yang menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Bedak baby yang lembut tekstur. Bau pun lembut dan fresh. Suka sangat bau baby! Sejak kecik lagi mak saya pakaikan bedak ni. Harga yang berbaloi dan botol yang senang untuk dibawa travel.

    4
  27. Nur Elaikha
    3 reviews

    Baby, infant, kids, adults! ✔️

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    This powder is the best so far. For me as well as my niece. She has excema since she was born and she could not use any other powder. But she’s okay with this. She uses it every morning before school now as this is the natural one. She couldn’t use other Johnson’s powder except this one. So this is a thumbs up for me!

    5
  28. Shuhana Saad
    3 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Produk ni bukan shja sesuai utk bayi tpi utk semua peringkat umur..

    5
  29. Siew Ping
    5 reviews

    I like it so much

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    My child use this brand when they born until now, it very smooth and nice, and the important is it got more than 50 years experience in baby product, is a amazing product

    5
  30. Lor Ma Loy
    31 reviews

    Boleh digunakan oleh pelbagai lapisan masyarakat

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya menggunakan bedak ini pada badan untuk mengelakkan peluh.Boleh digunakan pada muka untuk melembutkan kulit serta mencerahkan kulit.Bayi pula selesa mengenakan bedak ini terutama sekali bila terjadinya alahan ataupun kulit terkupas akibat memakai lampin dan sebagainya.Boleh dijadikan penutup jika terjadi pengelupasan pada kulit seperti kesan lecur.

    5
  31. Hui Nggeokhui
    3 reviews

    Comfortable!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    It not jist for baby! It is for all categories of people! I apply it after bath everyday esp before work and after work. It make me feel so comfort during work and during my sleep!

    5
  32. Ida Anum
    42 reviews

    Bau yg wangi

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Bedak yg Saya guna bkn hanya utk baby tetapi utk ank sy yg sudah berusia 5 tahun.. Saya sgt Suka kn bau bedak ini.. Bau yg Lembut Dan sgt wangi.. Anak2 juga Suka Setiap kali menggunakan nya

    5
  33. Avatar

    haney59
    2 reviews

    Bedak talkum terbaik!

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Anak anak saya sangat alergi pada bedak.kalau dipakaikan bedak mesti sahaja ada ruam kemerahan pada kulit.tapi sejak saya beralih kepada bedak johnson’s baby ,saya dapati kulit anak saya tidak mengalami sebarang alergi lagi.malah,teksturnya juga lembut dan bau yang sangat wangi.

    5
  34. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Bedak alas kulit saya

    4 out of 5, reviewed on November 19, 2017

    Bedak johnson baby ni saya guna setiap kali lepas mandi. Sapu pada badan dan.muka. Terasa kulit lebih wangi dan tidak terlalu basah. Kesan minyak pada muka dapat disorokkan. Mudah dibawa kemana2 dan tidak mudah capuk jika disapu nipis2.

    4
  35. Nur Arina
    812 reviews

    Wangi dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Wangi dan lembut saja bedaknya. mampu mengurangkan ruam pada kulit anak. saya sukakannya kerana baunya yang wangi dan segar. Saya juga jadikan bedak ni sebagai bedak harian saya

    5
    1
  36. Avatar

    HussinAnna25
    50 reviews

    Bedak bayi yang dipercayai

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya mengunakan bedak johsons baby sejak bayi saya kecil lahi,baunya sangat nyaman dan lembut memang sangat sesuai dengan kulit bayi.sebelum pakai pempers saya akan letak bedak ni dulu untuk memberi keselesan pada bayi saya,hasilnya bayi saya tidur lebih lama dan tidak meragam.sangat mengeshorkan produk ini!

    4
  37. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    This baby powder really does help my baby girl

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    This baby powder really does help my baby girl,I use this to prevent diaper rash on my little girl. I put it on him before bed and when it’s hot out. It provides a good moisture barrier.

    5
  38. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Bedak bayi yg berbau sgt lembut

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2017

    Selain gunakan pada bayi,seluruh ahli keluarga sy juga mnggunakan bedak johson baby ni..tekstur bedaknya sgt lembut dan berbau wangian yg nyaman dan berbau seakan bayi..saya selalu gunakan pada seluruh tubuh bayi dan semasa menukar lampin,mmbantu ruang lampin bayi kekal kering..tidak meninggalkan kesan iritasi pada kulit sensitif bayi dan melembutkan kulit..mudah didapati dan berbaloi dibeli,harganya murah.

    5
  39. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Bedak baby pilihan

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Bedak johnson baby menjadi pilihan utama jika membeli bedak powder. Mmg sudah terkenal sejak dlu lagi. Dari kecil mmg emak sudah memakaikan kami dgn bedak ni lepas mandi. Selain bertindak sebagai pewangi bedak ni juga menambah seri pada wajah. Wajah yg kusam nampak berseri sikit. Bedak ni dapat menutup kesan2 minyak dan cela pada muka. Bau wangi yg sedap pada hiduan. Tidak menyengat. Bedak johnson ni agak licin bila digosok2 sesama mereka tapi bila dikenakan pada kulit ia grip pada kulit. Powder yg halus memudahkan sapuan. Bila berlaku alergic atau gatal2 naik pada badan saya dengan selamba akan sapu bedak ni 1 badan. Ya ia berkesan. Yg paling seronok ialah apabila tiba masa melakukan waxing pada rambut halus yg tak diingini pada badan. Saya akn menggunakan bedak johnson baby ni sebagai agen pengering bagi memudahkan proses waxing. Saya akan sapu bedak johnson baby ni pada permukaan kulit dan diikuti wax. Kaedah ini lebih berkesan. Keluar rumah juga kadang2 saya sangat rajin utk mengenakan solekan jadi saya hanya mengoles sedikit bedak johnson baby ni dan keluar begitu saja. Ok sangat tiada cacat cela pn. Bedak johnson ni ada pelbagai saiz. Biasa yg besar sy letak dirumah dan yg kecil dimasukkan dalam beg. Sebenarnya banyak jenis bedak yg saya gunakan. Bila ada produk lain yg baru sy akan cuba utk mencari yg mana lebih baik yg lebih bagus dan yg bertepatan dgn diri saya. Harga bedak johnson baby ni tak mahal mana pn. Harga mampu milik dan mudah didapati di pasaran. Sebenarnya sy pn dah tak ingat harga berapa kerana sudah lama beli dan jimat boleh guna lama utk 1 botol. Botol yg bagus. Cukup keras. Mudah nk dipegang dan masa mula2 beli atas penutup botol tu mesti ada 1 lapisan sticker utk elakkan bedak tertumpah. Biasanya saya jarang cabut sticker tu. Nk pakai putar cap dan selak sticker tu dan tuang. Then tutup balik. Lagi suka mcm tu sbb bedak tak tumpah. Taoi lama2 sticker tu loose. Kalau paling tidak pn ada yg tangan gatal kopek sticker tu. Walaupun sticker tu dah tanggal bedak masih selamat tak tumpah2 pn. Jika berlaku tumpahan bedak ni kawasan yg tertumpah bedak ni jadi licin jadi berhati2. Besihkan dengan menggunakan kain yg dibasahkan air. Insha Allah selamat dan dapat bersihkan bedak yg tertumpah tu.

    5
  40. Gee Gee
    321 reviews

    antara bedak pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    bedak johnson baby ni menjadi pilihan sya kerana baunya yg harum seolah2 memang sentisa ada bayi baru lahir bersama kita walaupon anak saya sudah semakin membesar..ianya bau lembut,harum dan memang terbaik..ianya salah 1 dari koleksi barangan johnsons saya

    5
  41. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Pilihan keluarga

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Bedak johnson’s baby ini memang pilihan keluarga saya sejak dahulu. Teksturnya yang lembut sangat sesuai untuk bayi dan saya sering menggunkannya untuk anak-anak saya pada bila-bila masa sahaja. Selain untuk anak-anak, saya sendiri juga menggunakannya bukan sahaja untuk kesegaran badan tapi saya gunakkan pada muka saya juga.

    5
  42. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Very light texture

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    This powder very smooth to baby skin. After bath, I will put this powder to my baby body. She will smell so nice. The fragrance is really mild.

    The powder come in bottle packaging. Plastic bottle. Easy to use and handle. No need to worry if fall down. The price also worth it.

    4
  43. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    selamanya johnson

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Sejak dari dulu saya memang mengunakan bedak jenama ini baunya sangat wangi dan lain dari pada produk lain teksturnya sangat halus sesuai u kulit bayi saya.setiap bulan memang tak akan miss beli bedak ini.bedak turun temurun keluarga kami.

    5
  44. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    ANTARA PILIHAN KELUARGA

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Bedak johnson saya pernah pakaikan pada anak saya tapi dia kurang selesa..jadi dari membazirkan begitu sahaja,saya dan suami menggunakannya..ternyata bedak johnson sangat harum dan ringgan..malahan ruam panas yang saya selalu alami bertambah baik..saya sangat berpuas hati dengan bedak ini.

    5
  45. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    JOHNSON’S Baby Powder

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    The powdered scent is fragrant and stress-relieving for us. As he is also sensitive to certain products, it makes me happy that he has not had any issues with this one so far. Recommended.

    5
  46. Avatar

    amadzamani95
    8 reviews

    Not really like

    3 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    This powder is okay but I not really like the smell.. the texture is very light. Smooth to baby skin.

    3
  47. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    bau tenang

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Saya suka sangat bau bedak ni bau nya memberi ketenangan bersama anak anak.halus dan lembut disapu pada badan.memberi keselesaan ketika anak bermain.jika pergi membeli bedak saya tak akan pilih jenama lain selain johnsons baby.

    5
    1
  48. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Selembut kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Suka dengan bau yg wangi dan testur yg lembut…menjadi bedak pilihan anak-anak saya..anak-anak saya senang naik ruam bila panas, jadi saya sentiasa sapu bedak johnson untuk kurangkan ruam-ruam di celah ketiak dan peha

    5
  49. Avatar

    Victoria Low
    241 reviews

    Johnson Baby Powder

    4 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Johnson baby powder好清香,宝宝擦了,好好闻。天气热的时候,我都会帮我宝宝和孩子擦johnson爽身粉。就算出了满身汗,身体还是会有香香的味道。但我建议,不要擦在宝宝的私处,就擦在身体就好了。妈妈我本身也很喜欢johnson爽身粉!

    4
  50. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    bedak yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Saya telah menggunakan produk ini selama 4 tahun sampai la sekarang.Saya berpuas hati kerana bedak ini telah membantu menyerap peluh.Kulit saya amat sensitif yang memerlukan saya menggunakan produk bayi.Haruman nya wangi dan menyenangkan saya.Saya mengesyorkan produk ini untuk semua lapisan masyarakat.

    5
    1
  51. Gee Gee
    321 reviews

    bau yg harum dan pilihan utama saya

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    saya suka bedak johnson baby sejak dulu lagi..ia memang menjadi pilihan utama saya dan keluarga,terutamanya bila ada ahli baru dalam family,bayi saya juga menggunakan nya,baunya yg wangi dan lembut memang menambat hati saya,arwah nenek saya juga gemar menggunakan johnson baby powder ni,terima kasih 100comments utk hadiah ini..saya suka kannya

    5
    1
  52. Jieyfa Mh
    13 reviews

    Bedak ibu dan anak

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Bedak johnsons baby ni bukan sahaja boleh digunakan untuk bayi saya tapi digunakan seisi keluarga. Bau yg harum dan menjadikan kulit lembut. Ianya mengekalkn kelembapan kulit spanjang hari. Anak gembira ibu bahagia

    5
  53. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Haruman Lembut sesuai utk bayi

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Mmg sngt wangi dengan haruman lembut.Sy gunakan kpd bayi sy sblm mmkai lampin krn bedak johnson mampu manjadikan kulit bayi sentiasa kering dan lembut,ia juga mmpu mengelakkan ruam kpd bayi.Sesuai untuk kegunaan seisi rumah dan pelbagai peringkat umur.

    5
  54. Avatar

    Pivoine8658
    32 reviews

    JOHNSON’S Baby Powder

    4 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    My girl like this powder very much since she start using as a baby and now she already 8yrs old. Still wanted to apply it every morning to school. Because she said she will smell special like baby. Really cannot tahan her 🙂

    4
  55. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Johnson baby powder

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    bought it but seldom let my baby used on it.
    only apply on his neck when we going to outdoor.

    3
  56. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    good smell

    3 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    Good smell! Love the smell of Johnson’s baby products!
    JOHNSON’S® Baby Powder is the only brand of talcum i have bought for my baby.

    3
  57. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Bedak Talkum Baby Johson

    4 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Bedak talkum yang saya sukai untuk anak anak saya sejak kecil sehingga kini.Kulit mereka menjadi lebih lembut dan berbau wangi apabila memakai bedak ini.

    4
  58. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Bau Wangi Seperti Bayi

    4 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Saya sangat suka menggunakan bedak JOHNSON’S® Baby Powder kerana wangi dan bau harum..Ruam2 di muka dan badan anak juga hilang..Tiada bahan kimia yang berbahaya..Sesuai utk bayi saya..

    4
  59. SMEEL GOOD

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    MY BABY SMEELLS GOOD ALL THE TIME!!!LOVE !

    5
  60. Avatar

    elianimaisarah51
    42 reviews

    Superb

    5 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Johnson’s baby powder memang terbaik..dari ank yang sulung sampai yang kedua saya sentiasa menggunakan bedak ni..bukan sahaja untuk ank tp dewasa pun boleh gunakan.. sesuai untuk semua jenis kulit, kekal wangi dan segar sepanjang masa..

    5
  61. Gee Gee
    321 reviews

    baunya harum

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2017

    saya menggunakan bedak johnsons baby utk bayi saya supaya bayi saya sentiasa berba harum,ia adalah pilihan utama saya dan keluarga,bkn shja bayi saya menggunakannya malah suami juga suka

    4
  62. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Smooth and delicately scented

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    This baby powder is essential and so convenient to have around the house. It helps move stubborn furniture and of course, can be used cosmetically as well. I apply this to my skin wherever I feel sticky and my skin becomes instantly smoother and softer. However, the only con that I find in using this product is that it tends to leave a layer of powder onto your skin, so if your skin colour is darker than the powder’s colour, the product is going to look obvious on you. However, great for freshening up when you don’t have time to take a shower. And of course for babies too.

    5
  63. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Good smell

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I like to use it to my baby because i like this fragrance. This can protect my baby skin and leave his skin dry and soft.

    4
  64. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    I love JOHNSON’S® Baby Powder

    4 out of 5, reviewed on June 15, 2017

    I love the way it smells. It has a pleasant smell, not too strong. In my opinion Blossoms is better than the regular Johnson’s baby powder available.

    4
  65. Nur Arina
    812 reviews

    Lemnut dan segar

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    Wangi dan lembut saja bedaknya. mampu mengurangkan ruam pada kulit anak. saya sukakannya kerana baunya yang wangi dan segar. Saya juga jadikan bedak ni sebagai bedak harian saya. Memang berbaloi menggunakannya kerana ianya diperbuat daripada bahan yang bebas kimia dan sesuai pada kulit lembut bayi. Saya juga jadikan bedak ini sebagai pemakaian harian saya.

    5
  66. Avatar

    may576076
    92 reviews

    很香!

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    很喜欢这款的香味,不会太香,是那种淡淡的幽香!我喜欢在宝宝冲完凉后,把爽身粉擦在颈项和腋下,让他干爽舒适一整天!

    5
  67. Avatar

    Eugeniecyc
    31 reviews

    Johnson's baby 香味爽身粉

    3 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    我和宝宝都很爱的爽身粉之一,味道清新细腻的粉质能吸去肌肤多余的湿气。每次涂上它后,感觉身体很清凉又干爽,香气令人舒服,而且可以预防痱子。

    3
  68. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017
    5
  69. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Ok la

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    I like to use baby powder instead of perfume sometimes. Coz johnson baby powder smell is damn good. But sometimes i dont like because can see the white powder on your body.

    4
  70. Annette Rowena
    30 reviews

    Calm and Soothing for Baby and Me

    5 out of 5, reviewed on May 11, 2017

    My baby always calms down after using this powder. The powdered scent is fragrant and stress-relieving for us. As he is also sensitive to certain products, it makes me happy that he has not had any issues with this one so far. Recommended.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...