Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator
Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

Product Details

The Clearblue DIGITAL Pregnancy Test with Conception indicator gives you double confirmation of the result. Its Smart Dual Sensor not only tells you in words if you’re pregnant or not, but if you are, it shows how many weeks pregnant you are. With its advanced digital display, there’s no need to interpret lines, giving you the most accurate pregnancy test reading in early pregnancy.

Facebook Page

  1. legend90
    3 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    this product are so good to use and its not harmful to use to anyone and its suitable to use at old man,young man and even children can use this product too.

    4
  2. Scionbiz84
    1 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    Recommended

    5
  3. intanmrzh91
    7 reviews

    the best pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2018

    preg test paling accurate antara banyak2 brand. sangat puas hati guna test ni. siap tunjuk usia kandungan. worth it to buy it!!

    5
  4. Knownasnad63
    3 reviews

    Accurate & fast

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Waited for less than 20 mins for the results. And it is digitalize result which adds on the confidence I have on this product. It is also very easy and convinient to use. It is available at almost every pharmacy here and recommended by the sales assistant & the pharmacist. This pregnancy kit is can detect pregnancy as early as 4 weeks.

    5
  5. azzuri916
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    Produk yg sgt baik & tepat keputusannya. Sangat mudah digunakan. Keputusan sama dengan doktor.

    5
  6. cikaxx1159
    12 reviews

    accurate product

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    woahhh… I’ve tried it for my 1st time and i am so amazing with this product.. as my place work is near to mother and child health clinic, I’ve recommended it to them to use it for the next time.. good product to recommended…

    5
  7. Daz Ab
    3 reviews

    Accurate!

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    I used two times for my first and second pregnancy. Really accurate. Easy to use. Instant result! Available at all farmacy.

    5
  8. Khairul Muqiit
    3 reviews

    Ujian kehamilan yang tepat

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Pregnancy test yang sangat tepat!
    Xpernah salah dengan keputusan yang diberikan. Dari isteri saya mengandung anak pertama sehingga yang ke2.
    Sangat mudah untuk digunakan dan mudah didapati di farmasi dengan harga yang berbaloi.

    5
  9. atizura7717
    4 reviews

    Macam magik

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Benda ni macam ahli nujum je. Boleh tau orang hamil ke tak. Bukan setakat tau positif hamil atau negatif,tapi siap tau berapa minggu hamil lagi. Macam tak masuk akal pun ada. Haha. Tapi yang peliknya, betul pulak tu benda ni teka. Pergi klinik pun, doktor ambik masa nak confirm usia kandungan, nak kena scan sana sini, tanya itu ini baru boleh tau. Tapi benda ni tak sampai 5 min dah dapat jawapan. 99% tepat pulak tu! Berbaloi laa beli mahal pun.

    5
  10. syamil637634
    2 reviews

    Good things

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    U got a good item

    5
  11. Uda60
    2 reviews

    Clearblue

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Clearblue alat pengesan kehamilan yang amat tepat.. Membantu mengesan kehamilan pada waktu yang lebih cepat tanpa mengira waktu datang bulan atau period.. Penggunaan yang mudah dan keputusan yang cepat tanpa menunggu terlalu lama seperti alat pengesan kehamilan yang lain… Saya amatengesyorkan alat clear blue kepada wanita yang inginengetahui status kehamilan anda.

    5
  12. Livoon82
    3 reviews

    Good quality

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Used it in my second pregnancy. Fast and accurate even just 4 weeks of pregnancy.

    5
  13. Roziah Zin
    3 reviews

    Puas Hati

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Saya suka guna produk pregnancy test kit ini. Produk yang berkualiti. Mudah digunakan. Ketepatan pada keputusan. Terbaik.

    5
  14. Tan Venice
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    使用方法比起其他的牌子,要简单方便很多!看了包装的说明,就很简单的知道怎么使用,结果也很简单易懂,快速又精准!

    5
  15. Emyly Laiteng
    4 reviews

    Pregnancy Test Kit

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Used this to test for my first pregnancy and its really easy. With the cover, it’s hygiene enough for me to keep the test kit and share it to both our parents. Well, sharing the joy its the most important part.

    5
  16. Muhd Ilham Jalil
    5 reviews

    Best quality

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    High quality product and easy to use

    5
  17. Yvonne70
    6 reviews

    ClearBlue Pregnancy Test

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    I have been using Clearblue for my 2 pregnancies. It is easy to use and the result is reliable and accurate.

    5
  18. Syuhada198517
    3 reviews

    Test kid

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Sangat senang diguna kan..elok..

    4
  19. Mashita Maskor
    1 reviews

    Sangat tepat dan mudah digunakan.

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Saya telah menggunakan pregancy test jenama clear blue dan sangat berpuas hati dgn jawapannya. Ianya sangat tepat dan mudah digunakan.

    5
  20. zalinazal53
    4 reviews

    Bakal menjadi seorang ibu

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    sangat mudah d gunakan
    keputusan yg sgt tepat
    now kandungan sy pon berusia 8 mggu
    👍👍👍ClearBlue

    5
  21. Noreen45
    3 reviews

    Sangat tepat

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Saya gunakan clearblue untuk membuat ujian kehamilan anak pertama..walaupun lakukan pd waktu petang dan masih awal untuk jalankan ujian tapi clearblue masih memberikan keputusan yang cepat dan tepat…keputusan dari clearblue boleh dipercayai 100% berbanding dengan jenama lain..walaupun harga agak mahal berbanding ujian kehamilan yang lain tetapi keputusan yang dipaparkan boleh dipercayai…tiada masalah tersalah cara guna kerana ianya sangat mudah untuk digunakan..

    5
  22. khaibalkis07
    3 reviews

    Easy

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Easy anda friendly to use

    5
  23. Syahirah Yusak
    3 reviews

    Exact Result!

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    If you’re suspecting that you’re pregnant but haven’t got time to go to the clinic for check up, you could do self check up by using this pregnancy test. The result is fast and exact. No need to do double test! You’ll be amazed with the result

    5
  24. Lalalili02
    3 reviews

    Sangat tepat

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Sebelum saya menggunakannya produk ini, semua keputusan negatif. Tapi saya yakin saya mengandung. Saya terus mendapatkan kit penguji ini. Semudah ABC menggunakannya. Sah keputusan nya.

    5
  25. Jalove20
    3 reviews

    Mengesan dengan cepat

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    Sangat cepat pengesanan kehamilan. Tak perlu nak tggu lma. Clearblue pregnancy test ini juga mmg sgt dipercayai. Sekali sja penggunaan dah tahu resultnya. Terbaik..

    5
  26. kamnurul0819
    9 reviews

    Cepat dan tepat!!

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Kebiasaanya beli yang murah tidak tepat. Kejap kuar 2 line kejap 1 line. Dengan produk seriously tepat & xperlu dah nak beli kit lain untuk test. Apa lagi sila beli 😊

    5
  27. Cik Ismail
    2 reviews

    paling best pregnant test i ever had

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    best dan tepat dengan menggunakam clear blue. accurate test
    plus sangat senang nak beli
    merata jual watson guardian utamanya.

    5
  28. fanaazleen13
    3 reviews

    Very good

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Had been using this product for all my 3 pregnancies. Very accurate and easy to use.

    5
  29. mungcelako91
    3 reviews

    terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    very good

    5
  30. Kasih Liza
    9 reviews

    The Best Ever Produk

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Guna kit ni masa mengandungkan Husna. Dapat accurate result dan puas hati. Result pun keluar cepat, tak payah tunggu lama. Senang guna.

    5
  31. Syafiqmustafar49
    3 reviews

    Good result!

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Beli untuk wife dan result sangat jelas dan nyata. Kami sangat berpuas hati. Sebelum ini guna brand lain dan result buat kami ragu2. Thanks clear blue👍🏻

    5
  32. ArianaQis09
    1 reviews

    Sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Brand nie memang sangat bagus…boleh detect pregnant seawal 2 minggu… sebelum nie guna yang biasa tak dapat samar2… cuba guna yang clear blue terus result naik terang sekali dengan usia kandungam..sangat2 berbaloi dengan harga..love it..

    5
  33. P356
    3 reviews

    My wife using this tools

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    The Clearblue DIGITAL Pregnancy Test with Conception indicator gives you double confirmation of the result. Its Smart Dual Sensor not only tells you in words if you’re pregnant or not, but if you are, it shows how many weeks pregnant you are. With its advanced digital display, there’s no need to interpret lines, giving you the most accurate pregnancy test reading in early pregnancy.

    5
  34. AsyieQin RosKhiry
    6 reviews

    Accurate

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Its 100% accurate and im delighted

    5
  35. loosie34
    3 reviews

    Ia membaca dengan tepat

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Isteri saya menggunakan produk ini ketika hamil pertama kali. Pada mulanya saya tidak percaya keputusan yang ditunjukkan, tetapi selepas membuat pemeriksaan doktor, ternyata isteri saya hamil. Produk ini dapat membaca dengan tepat

    4
  36. Nadzirah Razi
    3 reviews

    SANGAT BERBALOI

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Saya telah menggunakan alat penguji kehamilan clearnblue digital.Ia memberi keputusan yg tepat berbanding alat penguji kehamilan yang lain.Harga sangat yang berpatutan dengan kualitinya kerana Smart Dual SensorTM bukan sahaja berupaya memberitahu anda sama ada anda ‘+’ hamil atau ‘-‘ tidak hamil, juga memberitahu anda usia kandungan anda.

    5
  37. Jcl81
    3 reviews

    Good product

    3 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Clear blue is very accurate at almost 100%. We can get it at reasonable price and at any pharmacy easily. It also display with the estimate age of the fetus before went for formal checkup at hospital.

    3
  38. nshazrina96
    3 reviews

    EASY PEASY LEMON SQUEZY

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    alat penguji kehamilan cleae blue ini adalah yang terbaik kerana, hampir 99% ujian adalah tepat.penggunaan bole dilakukan seawal 1 hari lewat dari haid. wanita tidak perlu ragu – ragu lagi. gunakan clear blue dengan yakin.

    5
  39. Farazimah23
    3 reviews

    Tepat dan meyakinkan

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Tiada keraguan dan keresahan lagi setiap kali lewat datang haid bagi yang mengharapakan kehamilan. Dengan clear blue pregnancy kit..semuanya pasti. Ujian yang sangat tepat seawal sehari conseption..berkesan untuk saya..pasti untuk anda juga.mudah didapati dan harga yang bersesuaian.

    4
  40. msyafiqj39
    1 reviews

    Trusted and accurate

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Very accurate and quick result.no need to do many times.only one test is sufficient and acceptable.prices are reasonable

    4
  41. LatiffRahman75
    3 reviews

    Every time

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Saya selalu beli produk ini setiap kali my wife pregnant. Selalunya saya sudag tahu dia pregnant. Cuma sebelum pergi check up dengan doctor sebagai lelaki saya sangat teruja untuk tahu berapa minggu my wife pregnant. Usually i bought this pregnancy test kat watson if i am not mistaken sebab saya boleh tahu secara kasar tempoh kandungan isteri saya sebelum berjumpa doctor

    5
  42. Review

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    A good pregnancy test tool developed. Has high accuracy and so precise.. ut also safe to use

    5
  43. Mummy_adam42
    3 reviews

    Pregnancy test kit digital

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Pregnancy test kit digital ini sangat bagus..dulu sy dh cuba test guna yg biasa tp doktor cakap mungkin kandungan sy terlalu awal atau x pregnant.tapi instinct hati rasa ada,jadi sy cuba guna test kit.dan berbaloi.sebab test ni tunjuk brapa weeks pregnant dan akn info pregnant or not.

    5
  44. Sabariah87
    5 reviews

    Mesra pengguna

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Ia mudah digunakan.Arahan yang diberi sangat jelas.Ia membantu pengguna mengetahui dengan jelas minggu kandungan.Harganya sepadan dengan kualiti.Ia juga mudah didapati di kebanyakan farmasi dan farmasi rantaian.Produk ini yang terbaik dalam kelasnya.

    5
  45. Titazzi62
    3 reviews

    Accurate pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    A home pregnancy test that is so advanced which capable to indicate whether a woman is pregnant or not pregnant. This product is 99% accurate in detecting pregnancy and the conception indicator is 92% accurate at indicating when a women conceived. This product is more reliable brand to me compared to others and the packaging is eye-catchy. The instructions on how to use are clear and easy to understand. Besides that, this pregnancy test is easy to use and the result is fast and clear. You no need trying to look in a different light and at a different angle. I love how the result pops up on the screen and tells you approximately how many week pregnant you are. This Clearblue Digital Pregnancy Test is worth every cent. I highly recommend these as pregnancy test because the results are extremely fast to come up as positive or negative so you don’t have to wait around for minutes which feel like hours waiting for a test result.

    5
  46. Luluaziz06
    3 reviews

    Trusted Brand !

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Saya selalu beli pregnancy test ni sebab boleh tahu result dengan cepat and sangat dipercayai berbanding digital pregnancy yang lain. Brand ni juga mudah didapati di pasaraya mahupun drugstore yang lain. Senang dah mudah cara nak menggunakannya ! Saya pasti akan membeli lagi

    5
  47. Hashima Hasbullah
    4 reviews

    The Best Pregnancy Test Kit

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Easy to use, fast result and reliable too. The price is rather cheap compared to others. But most importantly, I can rely on its result 100% giving me a peace of mind. When I used other test kits, I always had to take the test twice or more just to be sure. But ever since Clearblue, 1 test is very enough!

    5
  48. n_gelina12
    6 reviews

    Clear blue

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Product ini memang berkesan..sekali sahaja menggunakannya, keputusan yang diperolehi amatlah tepat…saya menggunakan sejak mula mengandung anak pertama sehingga anak kedua..Harganya murah dan berkualiti!

    4
  49. majimbu8502
    3 reviews

    Sungguh tepat

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Dengan sekali ujian , sudah tahu berapa minggu usia kandungan..memang sangat membantu ibu bapa untuk melakukan persiapan menyambut kelahiran bayi baru..produk terbaik

    5
  50. arjuna880984
    18 reviews

    Just the best!

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Nothing more can i say about this pregnancy test. The accuracy and the design is futuristic. But one flaw about this is the price. But it is wort it.

    5
  51. Nur Ashikin Bt Jem
    2 reviews

    Tepat lagi jelas

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Dapat memastikan kehamilan dgn awal. Produk terbaik👍🏼👍🏼👍🏼

    5
  52. 016828303490
    3 reviews

    Pilihan Tepat

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Saya cadangkan kepada orang lelaki diluar sana yang ingin keputusan yang tetap untuk mengetahui status kandungan isteri..disyorrkan 100%..

    5
  53. ZetyPotter30
    3 reviews

    Dapat keputusan yang boleh dikatakan tepat dengan clearblue

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sangat senang untuk digunakan serta dapat memberikan keputusan yang terbaik. Clear blue biasanya akan terus mention termasuk berapa minggu/bulan kandungan anda sekiranya anda hamil. Tapi untuk semakan bulan yang sebetulnya anda boleh berjump dengan Dr. 😊

    5
  54. CikAien9190
    3 reviews

    UPT

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Very high recommended.. I used it once before this… And its almost 99.90% accuracy…

    5
  55. Farrahrais30
    1 reviews

    The best pregnancy test in the market

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    I would highly recommend this test to my family ,friends and you ladies out there. Its
    The most accurate, easiest way of testing. Its not like those testers out there where they give inaccurate and uncertain results. It really clears your mind as i used this for both of my pregnancies.

    Oh yea, the price is super affordable as its always on promotion!

    5
  56. Adiba Zafira
    3 reviews

    Easy to use

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Used this product before n i like how easy to it n easy to understand the instruction aswell. Recommended by my friend as she said 1 of the most accurate pregnancy test she ever use & that is why i try it.

    4
  57. Amisa YuhiSuzumiya
    3 reviews

    Great!!!

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    -Easy to use
    -Fast result and most accurate
    -affordable

    5
  58. Shyuan Ngu
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Clear blue is really the best pregnant test that i ever use. It just like as it slogan, Clear answer, clear mind. It show accurate week of pregnancy. It show the result fast if compare to others.

    5
  59. Catherine_bong63
    3 reviews

    Very Accurate but a bit pricy

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    This is my favorite pregnancy tester, you can know the result within a minute. What makes me love it the most is I can know my pregnancy weeks. But the price is high if compare to other brand. I used this as the final confirm of my pregnancy after using 2-3 others brand (cheaper tester).

    4
  60. Umieto15
    12 reviews

    No more false hope

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Setiap hari bangun untuk check pregnant ke tak, sangat la kecewa jika double line, bila check doctor rupanya silap. Dengan clear blue, saya lebih yakin, no more false hope!

    4
  61. aisyahibrahim87
    3 reviews

    Penggunaan yang mudah dan keputusan yang tepat

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Sangat berpuas hati kerana ianya mudah didapati di mana-mana farmasi dan penggunaan yang sangat mudah, cepat dan hasil keputusan yang tepat.

    5
    1
  62. Shahrizan09
    3 reviews

    Mudah dan ringkas!!!

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Sangat bagus untuk pasangan muda yang baru berkahwin. Produk yang reliable dan boleh guna tanpa ragu. Recommended sangat. Pastikan pakai selepas berjimak. Kalau belum berjimak camne nak ade result ye x..hehehebe

    5
  63. Saiful Naserun
    3 reviews

    Produk Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Senang, mudah dan terbukti keunggulannya

    5
  64. Liza9959
    3 reviews

    Nice product

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Mudah difahami dan resault yg tepat !

    5
  65. Shazzaishah86
    4 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Mudah digunakan. Sekali celup dah tahu preagnant atau tak..the price quite expensive, but the things is good. I recommend you to buy

    5
  66. Syafiqsyahmi60
    3 reviews

    Produk yang sudah lama terkenal

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Produk jenama ini sudah lama wujud dan mudah didapati di farmasi farmasi terdekat dan mudah dibaca dan difahami sebab dia dah takpakai interpret line dia pakai digitel dah terus tulis kalau takpaham apa dia tulis kau google la pakai google translate kikikkh.

    5
  67. zhafar8779
    3 reviews

    It’s Great!

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    It is a great pregnancy test and I love it! It clearly indicate my pregnancy weeks and I couldnt be any happier! The only downside is the pricing. Other than that, everything is great!

    4
  68. yi249182
    3 reviews

    Excellent product !

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    The first pregnancy test I used to detect my first born pregnancy a year ago. The result is very fast and accurate. The weeks shown is also the same as the pregnancy progress. Will continue to use this brand later when I get pregnant again ❤️😘

    4
  69. Syafiqah Alwi
    3 reviews

    Neat and accurate

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    I first use this device for my 1st pregnancy. It’s so helpful cause it tells me accurately how many weeks i already pregnant. And when i went to the Dr, i am exactly how many weeks as clearblue stated on the device.

    5
  70. Omar Lalaa
    3 reviews

    Nice

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    This product is quite good to use, has made me felt secure when I using it. I can use it without any doubt on it and the price is fair enough, if you want a secure yet trustable test on pregnancy, it\’s a good choice. It is valuable!

    5
  71. sitirozanna9306
    1 reviews

    Awesome product

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    It is really worth it to buy this product . Easy to use and money worth it

    5
  72. Fauzan Firdus
    3 reviews

    Very Accurate

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    It is very good to use because you don’t have to identify single line or double line. If you’re already pregnant, it tells you if you’re already pregnant for how many weeks.

    5
  73. alynoren39
    3 reviews

    Berbaloi dan Mudah!

    5 out of 5, reviewed on September 23, 2018

    Manual penggunaan senang untuk difahami, disediakan dalam beberapa bahasa. Amat mudah untuk digunakan dan keputusannya sememangnya tepat!

    5
  74. nadhirahalias46
    3 reviews

    tepat dan senang

    5 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    ujian yang senang dilakukan dgn peralatan yang diberi..keputusan yang cepat dan tepat..arahan dan cara penggunaan yang membantu dan mudah difahami

    5
  75. koda50
    6 reviews

    Tepat dan mudah

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Setiap kali miss period, clear blue mesti menjadi pilihan saya. Bacaan tepat untuk kelima-lima kelahiran anak saya. Walaupun harganya agak mahal, clear blue tetap saya cari di farmasi. Saya pernah mencuba pregnancy test yang lain, tetapi tetap menjadikan clear blue sebagai rujukan utama saya. Sangat berpuas hati!

    5
  76. Surianti Amin
    3 reviews

    SENANG & TEPAT!

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2018

    Kit yang sangat senang untuk digunakan dan result yang keluar turut menunjukkan umur kehamilan yang agak tepat. ?

    4
  77. Mai Sarah
    8 reviews

    Worth the price

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Walaupun harga sedikit mahal berbanding pregnancy test yang lain , tetapi pregnancy test dari jenama clearblue ini mampu memberi jawapan yang tepat terhadap keputusan kehamilan setepat kata- kata doktor . Dari jenis yang digital pula , boleh menunjukkan usia kehamilan sebenar dari hasil ujian air kencing yang dilakukan

    5
  78. Enimsay8748
    6 reviews

    Clear n precise

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    First time using it to check whether im pregnant or not..and the result was clear n accurate. Although its a bit pricey, but its worth it.

    5
  79. Mikayla Anaqi
    3 reviews

    Cepat mudah dan tepat

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Saya pernah menggunakan jenama clearblue dan pernah mencuba beberapa jenama lain di pasaran yang lebih jauh lebih murah. Bagi saya jenama clearblue amat mudah digunakan dan resultnya pun sangat tepat. Malah, ianya boleh didapati di mana-mana farmasi seluruh malaysia. Saya amat menyakini jenama ini dan sepanjang 4 kali pregnancy ni saya setia menggunakan clear blue dan hasilnya saya amat berpuas hati walaupun harganya agak mahal berbanding jenama yang lain.

    5
  80. Pind69
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    This product is very good.Since I use this product,it make my life become happily.

    5
  81. sheylokman13
    3 reviews

    Worth the money

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    I have used this before and also tried the other brands which is quite cheaper and i think clear blue is the most accurate and easy to use.

    5
  82. 893028
    4 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I have been try to get pregnant, as of right now I'm three days late. I took a home pregnancy test and in the two minute window it was negative so I just left it on the counter and few hours later I looked again and it was positive. Should I believe it? I know from my other child that I produce low amounts of HGC when I was 7 weeks it finally showed up in home pregnancy test. The test that was positive was very clear

    5
  83. mummy_riz84
    2 reviews

    High accuracy pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Highly accurate as this pregnancy test tool can detect as early as few days after you missed your menses.

    5
  84. Chiera74
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Fast result dan keputusan yang tepat bila saya rasa saya mengandung.Great product

    5
  85. 雯 佩
    3 reviews

    Best testing prenancy

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    I have been try to get pregnant, as of right now I'm three days late. I took a home pregnancy test and in the two minute window it was negative so I just left it on the counter and few hours later I looked again and it was positive. Should I believe it? I know from my other child that I produce low amounts of HGC when I was 7 weeks it finally showed up in home pregnancy test. The test that was positive was very clear

    5
  86. Wan Spark
    2 reviews

    Pregnancy Test

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Good and easy to use.. Perfect detection to know fast result… Can get any pharmacy..

    5
  87. Cindylow87
    9 reviews

    很不错的商品

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    就是这个产品让我得知自己第一次要当妈妈了。我在使用这个产品前看过很多评论都说准确率蛮高。结果我一验就知道了结果。

    5
  88. As Asma
    4 reviews

    Tepat dan jelas!

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Memberikan keputusan yang baik tanpa kesilapan yang jelas
    Jenama hebat yang paling disyorkan oleh doktor
    bila korang boleh test 4 hari sebelum due period korang…ia dah boleh detect mengandung
    Yang best, boleh memberitahu anda dalam perkataan jika anda mengandung atau tidak, malah ia juga boleh menunjukkan jumlah minggu kehamilan korang..

    5
  89. Puan Rohaidah
    3 reviews

    Best quality clear blue digital

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Accurate my pregnancy before menstrual period. So happy best product, best quality

    5
  90. rohaidah01
    1 reviews

    Best Product clear blue digital

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    the best ever product i have use before! accurate with the result 99.9% and im so happy because i know my pregnancy before due of menstrual cycle.

    5
  91. Lilylien92
    3 reviews

    Accurate and fasten results

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    I try a few pregnant kit test before. But this products the most I like to used because its easy to use and fast results. Digital and convenient. No need the wait the ‘line’ but the digital clear the results out! Expensive but valuable products!

    5
  92. Zxyon57
    2 reviews

    The best product t

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    I hope this is the best product in the world and you guys can see more function if u see many good thing and good health

    5
  93. Sally Pei Wen
    6 reviews

    No.1 Digital Pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    I use this to do the pregnancy test and this is a really good product that would tell you exactly as how long you had pregnant. This is really surprise and when I check back at the clinic,it is really accurate. the result is just like it shown on the test kit.

    5
  94. Hawbaww46
    3 reviews

    Accurate and easy to use.

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    It is my first pregnancy and I bought 3 of these pregnancy test kits before confirming my pregnancy at the clinic. Easy to use, reliable and gives accurate result. Recommended to buy this product. Comes in digital and analog kit.

    4
  95. CT Zue
    7 reviews

    Brilliant product

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Easier to use and faster the result!

    5
  96. Muhd Najmi
    3 reviews

    pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Sangat mudah pergunaannya. Harga ia sgt berpatutan. Tiada keraguan. Kita boleh percaya tp jgn terlalu ykin. Tp apa2 Pon ia betul2 tepat. Boleh dpat dimana2 farmasi dan guardian terdekat

    5
  97. Aurafizah Ashram
    3 reviews

    Clearblue digital pregnancy

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Test kit yang sangat accurate. Mudah digunakan dan mudah didapati dari drugstore farmasi atau online mall. Alat yg boleh dipercayai kerana ketepatan keputusannya adalah sangat tepat.

    5
  98. Vanessa Wong95
    3 reviews

    Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    我喜欢这个产品!直接让我明确知道怀孕还加上已怀孕几周!而且很准!我用过别的都让我无法确定答案!让我买了不知多少支来验证!还不如直接买这款一次确定!

    5
  99. ekin99594
    3 reviews

    Clear Blue

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Result yang tepat dan boleh dipercayaiii.. Five starr!!! ??

    5
  100. Zetty Sufinaz
    2 reviews

    The best pregnancy kit ever!

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    Not only is the Clearblue Rapid Detection Pregnancy Test over 99% accurate at detecting pregnancy hormone, but it is also easy to use. I tested my urine 1 day after my expected period using clear blue digital (2 packs) and it is showing me the correct result (and how many weeks I am) I bought another brand First Response Digital to double check. Both are showing the same result.
    I verified with a blood test, everything is correct. What a great kit!

    5
  101. Lola71
    3 reviews

    Very accurate and easy to use

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    This pregnancy test kit is very accurate and the result can be trusted by many. I have use the product prior to my second pregnancy and it is easy to use, very dependable. Overall a very good product for all mother out there

    4
  102. Atiqahahmads40
    3 reviews

    Best pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Test kit yang sangat accurate, 100%. Mudah digunakan dan mudah didapati dari drugstore/ farmasi atau online mall. Alat yg boleh dipercayai kerana ketepatan keputusannya adalah sangat tepat. Juga jimat masa untuk dapatkan keputusan menggunakan alat ini. Harga juga sangat berbaloi. Saya suka menggunakan alat ini setiap kali saya hamil.

    5
  103. Rabiatulamri32
    9 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Sgt acurate 99%.senang dgunakan.sgt cepat dapat result.sgt berbaloi beli

    5
  104. Ballack20
    2 reviews

    Best test kit ever

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Alat ujian kehamilan yang sangat mudah untuk digunakan. Mempunyai tahap ketepatan keputusan yang sangat tinggi sehingga 99%. Sy sarankan kepada pasangan yang baru berkhawin untuk membeli produk ini untuk menguji kehamilan isteri anda.

    5
  105. prettycra72
    3 reviews

    Love it!

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Clearblue ujian kehamilan digital sangat mudah dan senang untuk digunakan tidak perlu bersusah payah dan juga memberikan keputusan yang 99% tepat juga bagi sesiapa yang belum pernah mencuba di galakkan untuk mencuba experience it your self! Sangat membantu

    5
  106. ekinzin8821
    3 reviews

    Clear blue

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Semasa kandungan dulu, pernah menggunakan clear blue untuk ujian kehamilan. Sangat mudah digunakan cuma titiskan air kencing di atas tempat yg disediakan dan ujian dengan pantas akan muncul sekali dengan berapa minggu kehamilan wanita tersebut. 99% ketepatan amat diyakini. Yang penting mudah didapati diana farmasi berhampiran.

    5
  107. Puteri09
    3 reviews

    Cepat dan Tepat

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Sangat bagus. Result yang cepat dan tepat

    5
  108. Seri Nurwani
    3 reviews

    Accurate result

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    This test kit is very good and easy to use. The result is also accurate and i’ve been used it for all my pregnancies test.

    5
  109. Kasih Liza
    9 reviews

    Pregnancy Kit yang accurate 99%

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Test kit yang mudah untuk digunakan berbanding yang lain. Hanya perlu celup dan result keluar hanya beberapa saat dan lengkap dengan usia pregnancy kita. Walau mahal tapi sangat berbaloi.

    5
  110. Clearblue test pregnant

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya guna clearblue ni masa lewat period, boleh kesan saya sudah pregnant seawal 2 minggu.. Terbaik lah.

    5
  111. Joey Lee
    3 reviews

    The best

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    This is a very good and easy way to get fast and accurate to know weather we are pregnant or not

    5
  112. Tini68
    3 reviews

    Pregnancy kit terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya menggunakan product ni time mgandungkan anak 1….beli kat guardian. Menggunakan pregnancy ni kita boleh tahu berapa minggu kita mengandung…sangat mudah. Saya juga menggunakan product ni utk anak second….Mahal sikit tapi berbaloi la.

    Product terbaik.

    5
  113. ArmAzman62
    3 reviews

    Sangat berkesan!

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Isteri saya pernah menggunakan produk ini dan ia memang tepat dengan apa yang doktor jangkakan. Contohnya bayi dalam perut sudah 20 minggu pergi hospital pun doktor katakan perkara yang sama 🙂

    5
  114. Izawani60
    1 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Guna pregnancy test ni waktu pregnant ank 1st..best product ni sbb kita boleh tahu dah berapa week pregnant..senang dah cepat..memang berbaloi beli..very recommended to pregy mom..

    5
  115. Nchahawari46
    7 reviews

    Good and accurate

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    I’ve been used this tool for both of my last pregnancy. It very accurate and u can know how long u been pregnant since it can show the week of ur baby. Very recomended.

    5
  116. Liztsc48
    18 reviews

    Fast and Accurate

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    My favorite brand as the results are always fast and very accurate. It’s more sensitive and realizable than many other HPT brands bought from the counters.

    4
  117. rose578262
    3 reviews

    Great

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    It’s always give accurate result I always satisfied with it

    5
  118. noorafiqah9062
    2 reviews

    I just love it

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    I used this tool during my first pregnancy which was about 3 years ago. I just love it because of its accuracy. I do recommend this tool for those needed. It is user friendly and easy to get at any pharmacy. Please use this tool?

    5
  119. HudaFawzi38
    3 reviews

    Accurate result

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I used this during my last pregnancy.The instruction is easy to understand and easy to use it too. Although it’s a bit expensive, but the result is accurate. You don’t have to wonderinv whether it’s false alarm for pregnancy or not.

    5
  120. Sya Syafiqah
    3 reviews

    Pengesan kehamilan tepat

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Lepas je guna Clearblue ni baru dapat tahu yang saya hamil. Celup je terus dapat jawapan nya. Produk yang berkualiti tinggi dan berbaloi dengan harga. Tak perlu risau tentang jawapan yang diberi oleh kit ini sbb 99.9 betul. Bila pergi klinik dr pun sahkan saya mengandung. Happy sangat. Produk Clearblue memang terbaik ?

    5
  121. Ooi Wei Jie
    23 reviews

    Accurate

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    My wife used this before. It is very trusted and we can get immediate answer. It is very precise product. Easy to use and affordable.

    5
    1
  122. azreen9835
    3 reviews

    Affordable one

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    This is the best pregnancy test ever when u really can check ur pregnancy using phone ! I buy to my sister and she very happy because its accurate like really good to have one and yeah u can see the progress by ur smartphone

    5
    1
  123. liz85
    2 reviews

    Shows accurate results up to the exact week of pregnancy!!

    5 out of 5, reviewed on July 7, 2018

    Costs a bit more than the other normal pregnancy tests, but I love how this shows exactly how many weeks pregnant.

    I checked at 3 weeks!

    Quite accurate.

    5
    1
  124. farissafauzi9125
    4 reviews

    TEPAT & BERBALOI

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2018

    Sekali celup terus menunjukkan keputusan yang tepat. Sangat berbaloi dan senang untuk digunakan !

    5
  125. aininarasidan42
    2 reviews

    Bagus & tepat

    4 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    Produk yang bagus & tepat. Saya pernah menggunakan sebanyak dua kali sebelum ini. Berbeza dengan produk lain, clear blue dapat memberikan keputusan yang tepat

    4
  126. Mina89
    2 reviews

    Very good product

    3 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    I used this before. It is very trusted and we can get immediate answer. It is very practical product. I tried some product that has more than 2 kit , this one just really easy.

    3
  127. Dakhaki67
    3 reviews

    Test kebuntingan

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Produk yang bagus..mudah cepat dan senang digunakan. Indikator yg jelas Dan sensitive untuk mengesan HGH menjadikan produk ini 99.99 peratus akurat untuk cek kebuntingan dini.

    5
  128. Mrnapi1726
    3 reviews

    Cepat dan tepat

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Saya pernah membeli dan memberikan kepada isteri saya untuk melihat samaada dia mengandung atau tidak. Dengan cepat anda akan dapat tahu dan tertulis di situ berapa lama sudah mengandung. Terbaik kan? Cubalah!

    5
  129. n_gelina12
    6 reviews

    Bacaan cepat dan Tepat

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Pertama kali saya menggunakan produk ini adalah ketika hamil anak pertama..ini antara produk yang terawal sekali saya pernah cuba..dan ianya sangat-sangat “mengujakan”.

    5
  130. Marysiasimbui73
    5 reviews

    Tepat

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Dulu mula2 mengandung ank kedua sy membeli bnyk pregency test yg biasa tetapi bila sy check semua pn 1line tp period dah 2bln xdtng,so lepas bnyk kali guna pregency yest yg biasa tp msih 1line sy bertekad utk membeli pregency ttest kit digital ne,taa daa!!sdh 4minggu dan ia sangat tepat …terima kasih

    5
  131. sasada21
    3 reviews

    The best pregnancy test in the market

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    i just got married and i planning on getting a kid by now. after i buy this and give this to my wife, the result gives positive. me and my wife really happy. so far this is the best pregnancy test ever

    5
  132. yanaliyana8949
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    i used this when im not sure the accuracy of simple pregnancy test kit.. and its works well to me.. love it

    5
  133. Reyta8929
    25 reviews

    Memberi info yang tepat

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Senang sangat pakai alat ni,kita boleh tahu berapa minggu kandungan dan memberi info yang tepat,senang kita nak beli sebab ad juai di mana2 farmasi seluruh Malaysia..bentuk pon cantik dan menarik,senang dibawa dan jelas tulisannya

    5
  134. nabilah87
    5 reviews

    Clearblue

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    First time pregnant memang teruja nak tau dah brapa week. Clearblue gives exact results… dah confirm pakai clearblue terus pegi buat buku merah. Worth to hv this before.

    5
  135. Chen Thai
    23 reviews

    clearblue digital pregnant the best

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    clearblue digital pregnant ini sangat tepat dipakai, clearblue digital pregnant ini boleh uji pregnant dengan sangat tepat sehingga hamil berapa minggu pun tahu.

    5
    1
  136. Danearn14
    3 reviews

    Worry no more

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    I always worry my wife would not get pregnant and there are so many other cheap brands around that doesn’t give clear instruction on how to use it. After I tried this brand, it gives my wife and I a clear and accurate answer and my wife no longer need to visit the doctor for check up as it is so accurate that my wife tired so many times and when we give it a check using this kit, it appeared positive and after going for a check up, the doctor says my wife is pregnant. This is surely a life and money saver.

    5
  137. Salamah70
    3 reviews

    Trusted product for me!

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    First product I ever bought to check out my pregnancy. Since then I would suggest it to my friends and siblings to buy it too. Its accuracy and confirmation of pregnancy. I remembered my first usage as it showed me ‘pregnant’, i blinked a few times before i could believe it.. hahaha

    5
  138. gxchan61103
    3 reviews

    fast and accurate

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    bought for my gf checking, very responsive and high accuracy in split second

    5
  139. Arina8470
    2 reviews

    the best product untuk pregnancy

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    guna digital blue kid pregnancy ni masa mengandungkan anak pertama.3 kid beli semata-mata nak kan kepastian betul atau tidak mengandung.teruja sangat sampai tiga2 kid digital digunakan.sangat berkualiti,cepat dan terbaik digital blue kid pregnancy ni.boleh tau berapa minggu baby dalam perut ni.

    5
    1
  140. Ann Suzy I
    3 reviews

    Accurate.

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    i used this to test my pregnancy. Expensive but very good, accurate result also fast!

    5
  141. Yeng84
    6 reviews

    Easy, Accurate and Memories!

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    It is easy and convenient to use. I like it has a close to cover as hyginene purpose, so I can store it as a memories. The + symbol is still remain more than a year long.

    5
  142. Maznan01
    3 reviews

    Tepat & mudah

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    Clearblue..produk yg menjawab teka teki anda berkenaan kehamilan dgn tepat & mudah.

    5
  143. ekin8869
    2 reviews

    terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    kakak sy check kehamilan 9.9 % betul spt check di hospital..

    5
  144. Zkha8085
    6 reviews

    Precise

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    It’s totally satisfying using this pregnancy test, my first experience using it is totaally awesome on my 7day late period i can detect the pregnancy using it..

    If you are looking for the Best pregnancy test, this is the one

    5
  145. Sha24
    21 reviews

    Bagus sangat

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2018

    Saya hepy sangat mengunakan clear blue test ni sebab bagus sangat untuk ibu2 muda yang nak tahu dh berapa week. Sangat2 recomanded.

    5
  146. joenjue04
    6 reviews

    The best

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    I have experienced using this product. I was satisfied with the result. It can indicates pregnancy with the age of pregnancy.clearblue is the best. Worth using it.i will surely reccomend my friends with clearblue! Such a happy moments knowing i m pregnant at that moment.n it was 2 years ago.^_^

    5
  147. Azkeey82
    2 reviews

    Very Accute and Sensitive

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Even the previous version is very sensitive to detect early pregnancy. Very good product to keep in house for any woman who are planning to conceive.

    5
  148. loaineanne28
    3 reviews

    Accurate, precise!

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    It’s affordable because you dont need to buy cheap test kit that sometimes doesnt really work or only shows 1 line. ClearBlue will give you an accurate result and shows how many weeks is your pregnancy. I have used it twice!

    5
  149. Abie7908
    3 reviews

    Pregnancy test kit 99% accurate

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Very good product to use in checking whether or not you are expecting. Not only that it will tell you how many weeks in fact. Very useful for early pregnancy as early as 1 week. I have an experience using it last year too. So happy!

    5
  150. Derek81
    3 reviews

    Good product

    3 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    The product is very suitable for household use and it functions very well , suited to my requirement and need. Thanks merchant for providing this product in the platform. Much appreciate it.

    3
  151. Shiela39
    1 reviews

    Give a clear result

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Before this i’m using other brand and the result is not to clear…then i bought clear pregnancy test on the sport give me a clear result…value for money

    5
  152. Goldenyap93
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Very useful and absolutely product .
    Use it to get to know my first pregnancy. And i can know been 2 weeks i pregnant.
    Easy to get to know whether you are pregnant or not .
    Fast and easy to use it .
    It even show out to let you know how many weeks i been pregnant.
    Good and perfect product for every woman who want to know whether they pregnant or not .
    Will recommand to my friends i sure they will like it .

    5
  153. Natasharhmt35
    9 reviews

    nak try

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    wow nampak macam usefull sangat. baru2 ni dapat tahu pregnant tapi tak tahu da berapa minggu, lepas tu still keje tak cuti, so tak sempat lagi nk pergi klinik n check up baby properly. Alteast dpt tahu berapa weeks pon da okay. Kalau tak tahu kan mcm still risau.huhu.nanty nk try la

    5
  154. Elaumbrella83
    2 reviews

    Clearblue

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Clearblue ini sesuai untuk permulaan bakal ibu, untuk buat percubaan test positif mengandung,bila sudah konfom, si ibu boleh mendaftar mengandung di klinik ibu dan anak

    5
  155. Qishandra Eve
    3 reviews

    Drypers The best

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    The best pampers i use for my kids 3years old.. No rashes when my kid use it.. Harga pun berbaloi.. Tak mahal..

    5
  156. Qishandra Eve
    3 reviews

    Clear blue pregnancy

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Dulu pernah guna pregnancy test yg ni.. Jwpn nya mmg accurate sngt.. Sngt berbaloi kalau beli..

    5
  157. abdayana59
    3 reviews

    Produk yang bagus

    4 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya menggunakan produk clearblue tersebut ketika hamil anak pertama. Ianya produk yang bagus,tepat,dan mudah. Walaupun harganya agak mahal, tapi ianya masih mampu milik. Segala teka teki anda sudah hamil beberapa minggu akan terjawab dengan produk ini.

    4
  158. zawana1062
    3 reviews

    Clear and perfect

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Clearly show, easy and fast.

    5
  159. YSLEE87A69
    3 reviews

    Accurate

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    I use it and very high in accuracy. It’s able to detect even 1 to 2 weeks make me feel comfort and realible with the result. And I give birth on actual date base on the result calculation given. The price also affordable. Highly recommend

    5
  160. Noraibrahim12
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    The best product so far for pregnancy test! I really satisfiesd!

    5
  161. Nysamael8558
    3 reviews

    Tepat dan mudah

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Kit yg terbaik, tepat dan mudah digunakan. Senang didapati di farmasi berdekatan dan harganya berpatutan.keputusan yang dipamerkan bertepatan dengan kalendar dan tarikh. Sangat disyorkan bagi mendapatkan keputusan ujian bagi ibu mengandung

    5
  162. BondAuni90
    3 reviews

    ClearBlue Pragnency Test TERBAIKK!!

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    99.9% tepat. Sangat mudah digunakan. Walaupun mahal tapi sangat berbaloi. Mudah didapati dimana mana. Saya telah menggunakan untuk kandungan pertama saya. Akan saya gunakan clearblue pragnancy test untuk kandungan seterusnya.

    5
  163. Ooi Wei Jie
    23 reviews

    Very precise

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Very good product for those friends who would like to test for pregnancy result. Chaep and precise. Easy to perform. Can help to know the gestational week too.

    5
  164. gohkaiqi36
    3 reviews

    Very precise

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    It is very precise when tested with pregnecy. It is easy to use and easy to dispose as well. Great for every pregnance women

    5
  165. Quinn Theresa
    1 reviews

    Terbaik!

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya menggunakan produk ini semasa saya mengandung kalinpertama! Keputusan yangbpasti dan senang didapati dikedai!

    5
  166. CtNurhana67
    3 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Im not comparing the product with other’s brand. But for me this one is absolutely what I need. On top of only can see whether the result is positive or negative, we also able to find out how many weeks of pregnancy. This is totally amazing which I couldnt find from other’s brand.

    5
  167. Arain24
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    99% correct.i love it..expensive but valuable..

    5
  168. yvonnewern
    3 reviews

    Reliable & Straightforward

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Using the normal indicator always having confusion and doubt as my experience was the line wasn’t clear enough for me to know that I’m pregnant. After using this digital tester, I feel this is the most reliable and straightforward tester. It is also very easy to use.

    5
  169. Yuipaulmajid9257
    2 reviews

    Tepat dan cepat

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Keputusan yang tepat dan cepat. Brand yang saya dan suami pilih untuk mendapat keputusan yang betul

    5
  170. nurain85
    2 reviews

    Good item

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Good item.. Like it

    5
  171. insyirah6682
    3 reviews

    The best and accurate pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Clearblue is the best pregnancy test. My period was not even late when I tried to use this pregnancy test and it still showing positive result. However, the price is quite pricey. But honestly I think it is still reasonable since it can show us our pregnancy week.

    5
  172. Nur Sakinah09
    3 reviews

    Accuracy guaranteed

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    I used this digital pregnancy test kit to confirm my first pregnancy back in early May 2016 (got married in February n just finished majlis bertandang in early April) and the results showed accurate weeks of conception. It is definitely worth the buy!

    5
  173. Ernyfazleena87
    3 reviews

    Precise

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Sangat tepat and berkesan. Masa pregnant dulu saya check masa baru 5 minggu. Belum missed period lagi tapi sebab kaki bengkak kawan suggest suruh check. Check memang positif. Pernah try yang murah tapi tunjuk negatif sebab awal lagi

    5
  174. ainrazali9421
    3 reviews

    easy to use

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    value for money, easier to comfirm pregnancy, other brand kadang2 confius double line ke tak. boleh detect even very early stage of pregnancy, accurate result and reliable compare to others. totally recommended for those yg ada early pregnancy symptoms.

    5
  175. Syarifah Farhana
    3 reviews

    I used this before.. Good product

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Sy mempunyai hcg yg rendah untuk mengesan kehamilan… Sy menggunakan clear blue untuk tahu kesan positif pregnent.. Clear blue bkn sahaja kputusan hamil atau tak, malah berapa usia kandungan… Thanks you clear blue..

    5
  176. Wreywrey90
    3 reviews

    Trusted brand

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    I had using this digital pregnancy tester on my both pregnancy.
    The result is accurate.
    During the first pregnancy, I firstly use another brand tester but the result shown negative. On the same day, I used Clearblue tester it shown positive.
    The next day I check with doctor, result is positive too.
    Since then I always using Clearblue tester when I needed.

    5
  177. fuiping8451
    3 reviews

    方便,准确

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    三年前第一次怀孕,就算是验了验孕棒,但我还是觉得不可思议,又去买了这个来再验多一次。虽然它比其他牌子贵,但他可以让我准确知道我怀孕多少星期了。

    5
  178. tiqahlatip14
    3 reviews

    Easy to used and Fast Result

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    I been using this tool since my first pregnancy.Easy to used and the result is 99% correct.The price also affordable.

    5
  179. KidRidzuan8525
    2 reviews

    Sangat dipercayai.

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Saya pakai produk ini pada kandungan kedua saya. Tidak seperti produk lain,produk ni sangat dipercayai dan sangat membantu untuk mengetahui usia kandungan saya. Ianya juga senang digunakan.

    5
  180. Idah210124
    7 reviews

    The best pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Produk ni memang sangat bagus dan mudah digunakan. Yang part best plak keputusan dia serta merta tak perlu nak tunggu lama. Sangat recommended pada yang nak tahu samaada pregnant atau tidak. Keputusan yg tepat. Harga yang sangat berbaloi pada kualiti yang terbaik… jadi dapatkan segera produk ini di mana mana farmasi berdekatan anda..??

    5
  181. Ehanis8347
    7 reviews

    Super accurate!

    4 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I had very low hcg level during all pregnancies. I tested a few time using other upt kits and all came out negative even at 8 weeks pregnant. So i bought this one and the two lines were bold! A little pricey but worth the excitement.

    4
  182. chankoeying45
    3 reviews

    Used before

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I have use this before, good product

    5
  183. huanyee12391
    3 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    it can test accuratly

    5
  184. Liana Nana
    9 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    produk yg bagus saya suka… ia memberi keputusan ujian hamil yang jelas dan tepat…
    tetapi walaupun boleh digunakan berulang kali…

    5
  185. PEI54
    4 reviews

    GOOD

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    5
  186. idayu52
    3 reviews

    Keputusan lebih terperinci dan cepat

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    saya menunggu rezeki hamil anak sulung selama 2 tahun setengah dan disebabkan itu daripada keterujaan membeli kit ujian kehamilan yang mahal setiap bulan saya bertukar kepada kit paling murah. namun selepas mendapat keputusan positif saya terus membeli kit clear blue digital untuk pengesahan keputusan sebelum ke klinik. clear blue bagus kerana walaupun disaran untuk menunggu urin pertama selepas bangun tidur, saya terus menguji pada waktu petang dan keputusan tetap cepat, tepat dan terperinci dgn bilangan minggu kehamilan. harga tiada masalah untuk kehamilan yang dinanti2 dan bukan selalu berlaku.

    5
  187. sunshinechew10
    1 reviews

    非常准确

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    第一次怀孕,不知道用那一款比较好,所以就买了这款。虽然比其他牌子贵,可是准确性高。推荐

    5
  188. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    Saya mencuba Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicatoryng disyorkan oleh pakar farmasi di Watson. Selepas mengguna kit yang biasa line je beli yang lebih digital untuk bacaan jitu.
    Beli ini dekat Guardian – Sangat mudah didapati di mana-mana farmasi -..
    Sangat mudah untuk digunakan – Cuma celup je, direct bg tau pregnant (tak perlu interpret line),
    Dalam beberapa minggu pregnant dapat dikesan – Bagus untuk agak usia kandungan, boleh bandingkan dgn kalender –Ternyata mudah pada penggunaan awal kehamilan.

    5
  189. jielah76
    3 reviews

    no doubt

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    tepat…Tak Ada ragu-ragu..sebelum ni pakai yang biasa Tak jelas keputusan dia..

    5
  190. Shangkaree Dass
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    This pregnancy test is amazing. It clearly indicates if its positive or negative unlike other brands where i will be quite doubtful.. This is my go to brand that i always buy..

    5
  191. paramgan29
    3 reviews

    Fantastic product

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Good product with accurate reading..my wife is pregnant now..thanks cleablue

    5
  192. Syha Yumisyha
    7 reviews

    Sah, anda hamil!

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Setiap kali saya lewat datang bulan, saya akan beli stripe untuk membuat ujian kehamilan sendiri. Tp sering kali saya ragu-ragu walaupun double line. Selepas menggunakan stripe, saya pastikan akan membeli ClearBlue di farmasi untuk memastikan sama ada positif atau negatif. ClearBlue memang tidak menghampakan kerana selalu memberi keputusan yang tepat! Walaupun harga agak mahal sedikit, tetapi berbaloi untuk menguji ketepatan keputusan kehamilan

    5
  193. Li Cai
    3 reviews

    验孕棒很准

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    这个验孕棒测验的很准,等待结果的时间也很快,还可以清楚知道已经怀孕多久了……你们可以买这个来试试

    5
  194. Nurirah13
    364 reviews

    Produk yang terbaik

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya pernah menggunakan clearblue digital pregnant ini. Keputusan nya memang tepat dan berkesan. Ia juga boleh mengesan minggu kehamilan dengan pantas sekali. Walaupun Harganya mahal namun kualitinya Amat bagus. Sesuai untuk Sesuai wanita yang ingin mengetahui ujian kehamilan di rumah.

    4
  195. debakkamain26
    1 reviews

    Produk yang amat membantu

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Pregnant test kit yang amat membantu dalam mengesan kehamilan. Mudah digunakan serta keputusan yang diberikannya tepat menyakinkan lagi proses pengesanan kehamilan.

    Produk ini juga mudah diperolehi di farmasi-farmasi yang berdekatan.Ianya amat berguna dan membantu.

    5
  196. Ira Iera
    16 reviews

    Produk yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Guna masa mengandung anak ke3..test hari kedua lewat period…keputusan yg tepat.berbaloi dengan harga sebab boleh detect awal dan ada anggaran usia kandungan..terbaik…

    5
  197. lingtsl2225
    3 reviews

    Great choice for mouth cleaning

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    A good choice of pregnancy test. The result is accurate and reliable. Easy to use. convenient to purchase. great choice for woman

    4
  198. ADAMRYANS81
    1 reviews

    Am Just Loving It

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    am just loving it.
    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018
    Have bought this and used it recently. My belly become more firm and moisture after applied it for about 2 weeks time after my delivery of my son. Will continue use it.

    5
  199. Clear blue pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Apt with the 99% accuracy..since I have ectopic pregnancy history for my 2nd pregnancy I used clearblue before the actual menstrual date and it’s show fast and accurate result.Good quality and I continue to use till my third pregnancy…best.

    5
  200. QID67
    6 reviews

    Amat Tepat - Juga Memberitahu Anda Usia Kandungan Anda (1-2, 2-3, 3+ minggu setelah penghamilan)

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Ujian Kehamilan Clearblue DIGITAL dengan Indikator Penghamilan ialah ujian yang pertama dan satu-satunya yang setepat imbasan ultrabunyi untuk penarikhan kehamilan**. Smart Dual SensorTM bukan sahaja berupaya memberitahu anda sama ada anda ‘+’ hamil atau ‘-‘ tidak hamil, juga memberitahu anda usia kandungan anda.

    5
  201. Noor Hidayah
    1 reviews

    The best pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Very recommended… Easy to use.. I like it.. Fast result and absolutely great products.

    5
  202. Juliani19
    6 reviews

    Highly Recommended

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Clear blue has a very clear result and the price also affordable.people will not disappointed using this product

    5
  203. Fumi76
    3 reviews

    Good to use

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    This product is quite good to use, has made me felt secure when I using it. I can use it without any doubt on it and the price is fair enough, if you want a secure yet trustable test on pregnancy, it\’s a good choice. It is valuable!

    4
  204. HemaRahim48
    3 reviews

    The best pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    Ive been used once before this and i satisfied even it was a bit costly because the result shown was accurate. Good quality and good product ive ever met compared to other brand

    5
  205. clwyemily01
    3 reviews

    Accurate, but a bit costly

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I firstly get to know Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator about one year ago. Although when i tested it, it shown negative which meant that i was not pregnant at that time, but it is user friendly especialy for first time user like me. It have clear instruction on how to operate and the indicator tells in just a minute clearly.

    4
  206. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Saya telah mencuba beberapa kali dan membeli di Watson….Sangat mudah untuk digunakan .Cuma celup je, direct bg tau pregnant (tak perlu interpret line),
    Boleh bagi tau berapa minggu pregnant – Bagus untuk agak usia kandungan, boleh bandingkan dgn kalender .Walaupun Agak mahal dengan jenama uot yang lain dia mampu memberi bacaan 99% tepat..Setuju jenama clearblue ini.

    5
  207. AizaMan
    219 reviews

    Senang dibaca

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Saya dah gunakan penguji kehamilan clearblue ini untuk ketiga2 anak saya..Senang dan mudah untuk dibaca sama ada mengandung atau tidak..Celup sekejab je dah dapat hasil dan tidak perlu menunggu lama..Produk yang baik dan berkualiti..Mudah didapati di farmasi..

    5
  208. Aikoaiko25
    1053 reviews

    it is very accurate

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    it is very accurate but the price is too high for me ~ but next time i also will but back this to test because really very accurate

    4
  209. sallyinlee93
    1006 reviews

    99.99% Accuracy!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    others brand can’t fight with clearblue!
    This is 99.99% accuracy! some times the other brands can’t test the result but clearblue can does it well!

    expensive but valuable for money!

    5
  210. Fong Fong
    318 reviews

    Accurate

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Use this to check my pregnancy. Good product because it is very accurate and show the weeks of pregnancy.

    4
  211. Niki Tay
    996 reviews

    准准准

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    我的第一次就是用这个,一次就验中了,虽然价钱是贵过其他牌子的,可是很准也容易看明白因为是电子的,不像其他牌子有些的线显示到不清楚的。

    5
  212. Nur Arina
    812 reviews

    Pregnancy kit yg tepat

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    Mula2 saya gunakan pregnancy test yg biasa tapi xdapat detect samada pregnant / x. Cuma naik 1 line saja. Tapi saya cuba beli yg clearblueni. Trus dapat detect pregnant. Mmg berbaloi beli walaupun sedikit agak mahal.

    5
  213. Dalila36
    34 reviews

    Pregnancy Test Kit Digital

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    Gunakan kit ni masa nak tau mengandungkan Aisyah..
    Selepas guna kit yang ada line je beli yg digital pulak utk confirmkan..
    Beli ni dekat Guardian – Sangat mudah didapati di mana-mana farmasi -..
    Sangat mudah untuk digunakan – Cuma celup je, direct bg tau pregnant (tak perlu interpret line),
    Boleh bagi tau berapa minggu pregnant – Bagus untuk agak usia kandungan, boleh bandingkan dgn kalender –

    Produk yang baik, mudah didapati dan ekonomi..

    5
  214. Suraya8678
    91 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on December 10, 2016

    Perfect to know my first pregnancy and I can know my pregnancy weeks.Fast result and absolutely great product

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...