Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

Product Details

The Clearblue DIGITAL Pregnancy Test with Conception indicator gives you double confirmation of the result. Its Smart Dual Sensor not only tells you in words if you’re pregnant or not, but if you are, it shows how many weeks pregnant you are.With its advanced digital display, there’s no need to interpret lines, giving you the most accurate pregnancy test reading in early pregnancy.

Facebook Page

  1. Shiela39
    1 reviews

    Give a clear result

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    Before this i’m using other brand and the result is not to clear…then i bought clear pregnancy test on the sport give me a clear result…value for money

    5



    0
  2. Goldenyap93
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Very useful and absolutely product .
    Use it to get to know my first pregnancy. And i can know been 2 weeks i pregnant.
    Easy to get to know whether you are pregnant or not .
    Fast and easy to use it .
    It even show out to let you know how many weeks i been pregnant.
    Good and perfect product for every woman who want to know whether they pregnant or not .
    Will recommand to my friends i sure they will like it .

    5



    0
  3. Natasharhmt35
    3 reviews

    nak try

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    wow nampak macam usefull sangat. baru2 ni dapat tahu pregnant tapi tak tahu da berapa minggu, lepas tu still keje tak cuti, so tak sempat lagi nk pergi klinik n check up baby properly. Alteast dpt tahu berapa weeks pon da okay. Kalau tak tahu kan mcm still risau.huhu.nanty nk try la

    5



    0
  4. Elaumbrella83
    2 reviews

    Clearblue

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Clearblue ini sesuai untuk permulaan bakal ibu, untuk buat percubaan test positif mengandung,bila sudah konfom, si ibu boleh mendaftar mengandung di klinik ibu dan anak

    5



    0
  5. Qishandra Eve
    2 reviews

    Drypers The best

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    The best pampers i use for my kids 3years old.. No rashes when my kid use it.. Harga pun berbaloi.. Tak mahal..

    5



    0
  6. Qishandra Eve
    2 reviews

    Clear blue pregnancy

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Dulu pernah guna pregnancy test yg ni.. Jwpn nya mmg accurate sngt.. Sngt berbaloi kalau beli..

    5



    0
  7. abdayana59
    3 reviews

    Produk yang bagus

    4 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Saya menggunakan produk clearblue tersebut ketika hamil anak pertama. Ianya produk yang bagus,tepat,dan mudah. Walaupun harganya agak mahal, tapi ianya masih mampu milik. Segala teka teki anda sudah hamil beberapa minggu akan terjawab dengan produk ini.

    4



    0
  8. zawana1062
    3 reviews

    Clear and perfect

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Clearly show, easy and fast.

    5



    0
  9. YSLEE87A69
    3 reviews

    Accurate

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    I use it and very high in accuracy. It’s able to detect even 1 to 2 weeks make me feel comfort and realible with the result. And I give birth on actual date base on the result calculation given. The price also affordable. Highly recommend

    5



    0
  10. Noraibrahim12
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    The best product so far for pregnancy test! I really satisfiesd!

    5



    0
  11. Nysamael8558
    3 reviews

    Tepat dan mudah

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Kit yg terbaik, tepat dan mudah digunakan. Senang didapati di farmasi berdekatan dan harganya berpatutan.keputusan yang dipamerkan bertepatan dengan kalendar dan tarikh. Sangat disyorkan bagi mendapatkan keputusan ujian bagi ibu mengandung

    5



    0
  12. BondAuni90
    3 reviews

    ClearBlue Pragnency Test TERBAIKK!!

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    99.9% tepat. Sangat mudah digunakan. Walaupun mahal tapi sangat berbaloi. Mudah didapati dimana mana. Saya telah menggunakan untuk kandungan pertama saya. Akan saya gunakan clearblue pragnancy test untuk kandungan seterusnya.

    5



    0
  13. Ooi Wei Jie
    14 reviews

    Very precise

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Very good product for those friends who would like to test for pregnancy result. Chaep and precise. Easy to perform. Can help to know the gestational week too.

    5



    0
  14. gohkaiqi36
    3 reviews

    Very precise

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    It is very precise when tested with pregnecy. It is easy to use and easy to dispose as well. Great for every pregnance women

    5



    0
  15. Quinn Theresa
    1 reviews

    Terbaik!

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya menggunakan produk ini semasa saya mengandung kalinpertama! Keputusan yangbpasti dan senang didapati dikedai!

    5



    0
  16. CtNurhana67
    3 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Im not comparing the product with other’s brand. But for me this one is absolutely what I need. On top of only can see whether the result is positive or negative, we also able to find out how many weeks of pregnancy. This is totally amazing which I couldnt find from other’s brand.

    5



    0
  17. Arain24
    2 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    99% correct.i love it..expensive but valuable..

    5



    0
  18. yvonnewern
    1 reviews

    Reliable & Straightforward

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Using the normal indicator always having confusion and doubt as my experience was the line wasn’t clear enough for me to know that I’m pregnant. After using this digital tester, I feel this is the most reliable and straightforward tester. It is also very easy to use.

    5



    0
  19. Yuipaulmajid9257
    2 reviews

    Tepat dan cepat

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Keputusan yang tepat dan cepat. Brand yang saya dan suami pilih untuk mendapat keputusan yang betul

    5



    0
  20. nurain85
    2 reviews

    Good item

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Good item.. Like it

    5



    0
  21. insyirah6682
    3 reviews

    The best and accurate pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Clearblue is the best pregnancy test. My period was not even late when I tried to use this pregnancy test and it still showing positive result. However, the price is quite pricey. But honestly I think it is still reasonable since it can show us our pregnancy week.

    5



    0
  22. Nur Sakinah09
    3 reviews

    Accuracy guaranteed

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    I used this digital pregnancy test kit to confirm my first pregnancy back in early May 2016 (got married in February n just finished majlis bertandang in early April) and the results showed accurate weeks of conception. It is definitely worth the buy!

    5



    0
  23. Ernyfazleena87
    3 reviews

    Precise

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Sangat tepat and berkesan. Masa pregnant dulu saya check masa baru 5 minggu. Belum missed period lagi tapi sebab kaki bengkak kawan suggest suruh check. Check memang positif. Pernah try yang murah tapi tunjuk negatif sebab awal lagi

    5



    0
  24. ainrazali9421
    3 reviews

    easy to use

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    value for money, easier to comfirm pregnancy, other brand kadang2 confius double line ke tak. boleh detect even very early stage of pregnancy, accurate result and reliable compare to others. totally recommended for those yg ada early pregnancy symptoms.

    5



    0
  25. Syarifah Farhana
    3 reviews

    I used this before.. Good product

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Sy mempunyai hcg yg rendah untuk mengesan kehamilan… Sy menggunakan clear blue untuk tahu kesan positif pregnent.. Clear blue bkn sahaja kputusan hamil atau tak, malah berapa usia kandungan… Thanks you clear blue..

    5



    0
  26. Wreywrey90
    3 reviews

    Trusted brand

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    I had using this digital pregnancy tester on my both pregnancy.
    The result is accurate.
    During the first pregnancy, I firstly use another brand tester but the result shown negative. On the same day, I used Clearblue tester it shown positive.
    The next day I check with doctor, result is positive too.
    Since then I always using Clearblue tester when I needed.

    5



    0
  27. fuiping8451
    3 reviews

    方便,准确

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    三年前第一次怀孕,就算是验了验孕棒,但我还是觉得不可思议,又去买了这个来再验多一次。虽然它比其他牌子贵,但他可以让我准确知道我怀孕多少星期了。

    5



    0
  28. tiqahlatip14
    3 reviews

    Easy to used and Fast Result

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    I been using this tool since my first pregnancy.Easy to used and the result is 99% correct.The price also affordable.

    5



    0
  29. KidRidzuan8525
    2 reviews

    Sangat dipercayai.

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Saya pakai produk ini pada kandungan kedua saya. Tidak seperti produk lain,produk ni sangat dipercayai dan sangat membantu untuk mengetahui usia kandungan saya. Ianya juga senang digunakan.

    5



    0
  30. Idah210124
    7 reviews

    The best pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Produk ni memang sangat bagus dan mudah digunakan. Yang part best plak keputusan dia serta merta tak perlu nak tunggu lama. Sangat recommended pada yang nak tahu samaada pregnant atau tidak. Keputusan yg tepat. Harga yang sangat berbaloi pada kualiti yang terbaik… jadi dapatkan segera produk ini di mana mana farmasi berdekatan anda..😘😘

    5



    0
  31. Ehanis8347
    4 reviews

    Super accurate!

    4 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I had very low hcg level during all pregnancies. I tested a few time using other upt kits and all came out negative even at 8 weeks pregnant. So i bought this one and the two lines were bold! A little pricey but worth the excitement.

    4



    0
  32. chankoeying45
    3 reviews

    Used before

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I have use this before, good product

    5



    0
  33. huanyee12391
    3 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    it can test accuratly

    5



    0
  34. Liana Nana
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    produk yg bagus saya suka… ia memberi keputusan ujian hamil yang jelas dan tepat…
    tetapi walaupun boleh digunakan berulang kali…

    5



    0
  35. PEI54
    4 reviews

    GOOD

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    5



    0
  36. idayu52
    3 reviews

    Keputusan lebih terperinci dan cepat

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    saya menunggu rezeki hamil anak sulung selama 2 tahun setengah dan disebabkan itu daripada keterujaan membeli kit ujian kehamilan yang mahal setiap bulan saya bertukar kepada kit paling murah. namun selepas mendapat keputusan positif saya terus membeli kit clear blue digital untuk pengesahan keputusan sebelum ke klinik. clear blue bagus kerana walaupun disaran untuk menunggu urin pertama selepas bangun tidur, saya terus menguji pada waktu petang dan keputusan tetap cepat, tepat dan terperinci dgn bilangan minggu kehamilan. harga tiada masalah untuk kehamilan yang dinanti2 dan bukan selalu berlaku.

    5



    0
  37. sunshinechew10
    1 reviews

    非常准确

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    第一次怀孕,不知道用那一款比较好,所以就买了这款。虽然比其他牌子贵,可是准确性高。推荐

    5



    0
  38. Afiza_Rahim60
    320 reviews

    Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    Saya mencuba Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicatoryng disyorkan oleh pakar farmasi di Watson. Selepas mengguna kit yang biasa line je beli yang lebih digital untuk bacaan jitu.
    Beli ini dekat Guardian – Sangat mudah didapati di mana-mana farmasi -..
    Sangat mudah untuk digunakan – Cuma celup je, direct bg tau pregnant (tak perlu interpret line),
    Dalam beberapa minggu pregnant dapat dikesan – Bagus untuk agak usia kandungan, boleh bandingkan dgn kalender –Ternyata mudah pada penggunaan awal kehamilan.

    5



    0
  39. jielah76
    3 reviews

    no doubt

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    tepat…Tak Ada ragu-ragu..sebelum ni pakai yang biasa Tak jelas keputusan dia..

    5



    0
  40. Shangkaree Dass
    3 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    This pregnancy test is amazing. It clearly indicates if its positive or negative unlike other brands where i will be quite doubtful.. This is my go to brand that i always buy..

    5



    0
  41. paramgan29
    3 reviews

    Fantastic product

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Good product with accurate reading..my wife is pregnant now..thanks cleablue

    5



    0
  42. Syha Yumisyha
    7 reviews

    Sah, anda hamil!

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Setiap kali saya lewat datang bulan, saya akan beli stripe untuk membuat ujian kehamilan sendiri. Tp sering kali saya ragu-ragu walaupun double line. Selepas menggunakan stripe, saya pastikan akan membeli ClearBlue di farmasi untuk memastikan sama ada positif atau negatif. ClearBlue memang tidak menghampakan kerana selalu memberi keputusan yang tepat! Walaupun harga agak mahal sedikit, tetapi berbaloi untuk menguji ketepatan keputusan kehamilan

    5



    0
  43. Li Cai
    3 reviews

    验孕棒很准

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    这个验孕棒测验的很准,等待结果的时间也很快,还可以清楚知道已经怀孕多久了……你们可以买这个来试试

    5



    0
  44. Nurirah13
    358 reviews

    Produk yang terbaik

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya pernah menggunakan clearblue digital pregnant ini. Keputusan nya memang tepat dan berkesan. Ia juga boleh mengesan minggu kehamilan dengan pantas sekali. Walaupun Harganya mahal namun kualitinya Amat bagus. Sesuai untuk Sesuai wanita yang ingin mengetahui ujian kehamilan di rumah.

    4



    0
  45. debakkamain26
    1 reviews

    Produk yang amat membantu

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Pregnant test kit yang amat membantu dalam mengesan kehamilan. Mudah digunakan serta keputusan yang diberikannya tepat menyakinkan lagi proses pengesanan kehamilan.

    Produk ini juga mudah diperolehi di farmasi-farmasi yang berdekatan.Ianya amat berguna dan membantu.

    5



    0
  46. Ira Iera
    16 reviews

    Produk yang sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Guna masa mengandung anak ke3..test hari kedua lewat period…keputusan yg tepat.berbaloi dengan harga sebab boleh detect awal dan ada anggaran usia kandungan..terbaik…

    5



    0
  47. lingtsl2225
    3 reviews

    Great choice for mouth cleaning

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    A good choice of pregnancy test. The result is accurate and reliable. Easy to use. convenient to purchase. great choice for woman

    4



    0
  48. ADAMRYANS81
    1 reviews

    Am Just Loving It

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    am just loving it.
    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018
    Have bought this and used it recently. My belly become more firm and moisture after applied it for about 2 weeks time after my delivery of my son. Will continue use it.

    5



    0
  49. Clear blue pregnancy test kit

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Apt with the 99% accuracy..since I have ectopic pregnancy history for my 2nd pregnancy I used clearblue before the actual menstrual date and it’s show fast and accurate result.Good quality and I continue to use till my third pregnancy…best.

    5



    0
  50. QID67
    6 reviews

    Amat Tepat - Juga Memberitahu Anda Usia Kandungan Anda (1-2, 2-3, 3+ minggu setelah penghamilan)

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Ujian Kehamilan Clearblue DIGITAL dengan Indikator Penghamilan ialah ujian yang pertama dan satu-satunya yang setepat imbasan ultrabunyi untuk penarikhan kehamilan**. Smart Dual SensorTM bukan sahaja berupaya memberitahu anda sama ada anda ‘+’ hamil atau ‘-‘ tidak hamil, juga memberitahu anda usia kandungan anda.

    5



    0
  51. Noor Hidayah
    1 reviews

    The best pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Very recommended… Easy to use.. I like it.. Fast result and absolutely great products.

    5



    0
  52. Juliani19
    6 reviews

    Highly Recommended

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Clear blue has a very clear result and the price also affordable.people will not disappointed using this product

    5



    0
  53. Fumi76
    3 reviews

    Good to use

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    This product is quite good to use, has made me felt secure when I using it. I can use it without any doubt on it and the price is fair enough, if you want a secure yet trustable test on pregnancy, it\’s a good choice. It is valuable!

    4



    0
  54. HemaRahim48
    3 reviews

    The best pregnancy test

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    Ive been used once before this and i satisfied even it was a bit costly because the result shown was accurate. Good quality and good product ive ever met compared to other brand

    5



    0
  55. clwyemily01
    3 reviews

    Accurate, but a bit costly

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I firstly get to know Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator about one year ago. Although when i tested it, it shown negative which meant that i was not pregnant at that time, but it is user friendly especialy for first time user like me. It have clear instruction on how to operate and the indicator tells in just a minute clearly.

    4



    0
  56. Afiza_Rahim60
    320 reviews

    Clearblue Digital Pregnancy Test with Conception Indicator

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Saya telah mencuba beberapa kali dan membeli di Watson….Sangat mudah untuk digunakan .Cuma celup je, direct bg tau pregnant (tak perlu interpret line),
    Boleh bagi tau berapa minggu pregnant – Bagus untuk agak usia kandungan, boleh bandingkan dgn kalender .Walaupun Agak mahal dengan jenama uot yang lain dia mampu memberi bacaan 99% tepat..Setuju jenama clearblue ini.

    5



    0
  57. AizaMan
    219 reviews

    Senang dibaca

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Saya dah gunakan penguji kehamilan clearblue ini untuk ketiga2 anak saya..Senang dan mudah untuk dibaca sama ada mengandung atau tidak..Celup sekejab je dah dapat hasil dan tidak perlu menunggu lama..Produk yang baik dan berkualiti..Mudah didapati di farmasi..

    5



    0
  58. Aikoaiko25
    1053 reviews

    it is very accurate

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    it is very accurate but the price is too high for me ~ but next time i also will but back this to test because really very accurate

    4



    0
  59. sallyinlee93
    1001 reviews

    99.99% Accuracy!

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    others brand can’t fight with clearblue!
    This is 99.99% accuracy! some times the other brands can’t test the result but clearblue can does it well!

    expensive but valuable for money!

    5



    0
  60. Fong Fong
    317 reviews

    Accurate

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Use this to check my pregnancy. Good product because it is very accurate and show the weeks of pregnancy.

    4



    0
  61. Niki Tay
    996 reviews

    准准准

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    我的第一次就是用这个,一次就验中了,虽然价钱是贵过其他牌子的,可是很准也容易看明白因为是电子的,不像其他牌子有些的线显示到不清楚的。

    5



    0
  62. Nur Arina
    812 reviews

    Pregnancy kit yg tepat

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    Mula2 saya gunakan pregnancy test yg biasa tapi xdapat detect samada pregnant / x. Cuma naik 1 line saja. Tapi saya cuba beli yg clearblueni. Trus dapat detect pregnant. Mmg berbaloi beli walaupun sedikit agak mahal.

    5



    0
  63. Dalila36
    34 reviews

    Pregnancy Test Kit Digital

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    Gunakan kit ni masa nak tau mengandungkan Aisyah..
    Selepas guna kit yang ada line je beli yg digital pulak utk confirmkan..
    Beli ni dekat Guardian – Sangat mudah didapati di mana-mana farmasi -..
    Sangat mudah untuk digunakan – Cuma celup je, direct bg tau pregnant (tak perlu interpret line),
    Boleh bagi tau berapa minggu pregnant – Bagus untuk agak usia kandungan, boleh bandingkan dgn kalender –

    Produk yang baik, mudah didapati dan ekonomi..

    5



    0
  64. Suraya8678
    91 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on December 10, 2016

    Perfect to know my first pregnancy and I can know my pregnancy weeks.Fast result and absolutely great product

    4



    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...