Sudocrem

Product Details

Sudocrem has been looking after your baby’s delicate skin for over 80 years. We’re the very best at helping to soothe sore skin and treat nappy rash. Explore the site to discover what makes Sudocrem your simple effective ally.

  1. Avatar

    wan_mohd_shahril75
    10 reviews

    Sudocrem

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Babies wore diapers 24/7 and it can easily cause nappy rash. Besides, getting diapers that suits our baby’s skin, it is also important to get a good diaper rash cream like Sudocrem. It works amazingly on my baby’s skin to keep the redness away and prevent diaper rash. Thus, I believe that Sudocrem is simply a key solution that help to protect, soothe and moisturise my baby’s delicate and sensitive skin.

    5
  2. Avatar

    kkhcpy15
    52 reviews

    Effective to kick diaper rash away

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    I love Sudocream because it is very good in cute diapers rash. I applied a thin layer of Sudocream on my girl’s diaper rash area, and it gone away within a day! The cream is expensive but a small bottle of Sudocream can lasts for long.

    4
  3. Kasih Liza
    12 reviews

    Sudocream teman baik ku

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Sangat berkesan untuk elakkan ruam pada baby. Start guna masa lahirkan husna sampai sekarang dah umur 3 tahun.

    5
  4. Avatar

    javenwai65
    3 reviews

    Nice product that can clear my baby's butt rashes

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    Sudocrem is nice product that good for my baby skin, it can clear the rashes very fast and efficient, previously we did use buds for my baby, but the sudocrem’s price is more affordable

    5
  5. Avatar

    Nana2115
    3 reviews

    Nappy cream

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Nappy cream jenama sudocream ni sgt bagus sbb tiada lagi ruam dia punggung anak saya. Sehingga sekarang anak saya berumur setahun masih guna

    5
  6. Avatar

    sinichi30
    4 reviews

    Sudo Cream

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Pertaman kali menggunkan sudo cream yang di suggestkan oleh hospital sg buloh, Alhamdulillah setelah menggunakannya ruam di punggung bayi saya beransur pulih. Selalunya ubat2 dari hospital yang disuggestkan oleh doktor terbukti berkesan..akan tetapi ia mengikut kesesuain kulit bayi anda. Bagi bayi saya ianya adalah sesuai.

    4
  7. Goh SiewXiang
    3 reviews

    Nice nappy rash cream

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    I have been used this cream for 3 years
    It did really cure the nappy rash after applied it once or twice

    4
  8. Avatar

    Veeedward1802
    3 reviews

    THE BEST EVER

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    Why do I say that this is the best product ever ? Well it is ! I’ve been using sudocrem since 2014 , 4 YEARS ! I’ve been using it myself , for my daughter 1y6m and my son 6m , this is the fastes product that i know to cure my babies rashes , and it makes their skin smooth

    5
  9. Xiao Yao
    3 reviews

    Most suitable for diaper rash baby

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    When my baby is 2 months old,his ass has many red dots. After seeing the doctor, the doctor recommended the sudo cream for us. After use it around a week,the little dots gradually disappeared. Highly recommended that for diapers rash baby.

    5
    1
  10. Avatar

    dzammin28
    3 reviews

    Berkesan mengurangkan ruam pada bayi

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Saya selalu menggunakan sudocream bila anak kecil saya terkena ruam. Sangat berkesan dalam mengubati ruam. Sesuatu yg memang perlu ada dlm beg lampin anak. Mudah digunakan, tidak berminyak dan tidak berbau busuk. Mmg bagus utk mereka yg mempunyai bayi.

    5
  11. Avatar

    Melissalim45
    3 reviews

    Love Using It

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    I used Sudocream on my daughter since the day she is born. Loving it ever since then. My daughter never has any diaper rashes issue when we used Sudocream. It provide the moisture needed and my daughter was a rashes free baby. It is affordable and i would highly recommending it to people around me.

    5
  12. Avatar

    Noram47
    3 reviews

    good for nappy rash

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    pertama kali saya mencuba adalah ketika saya melahirkan anak pertama. Pihak hospital memperkenalkan sudo cream kepada saya. sangat elok untuk punggung baby yang alahan pada diapers. saya juga gunakan pada kulit anak saya yang sensitive, alhamdulillah ia berhasil. ia juga boleh disapu pada kulit apabila digigit nyamuk supaya kulit baby tidak meninggalkan kesan merah dan hitam pada kulit baby.

    5
  13. Avatar

    nhmi8360
    3 reviews

    Krim ruam lampin yg terbaik..

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Saya menggunakan sudocrem semenjak anak pertama lahir di UK rekomendasi dari pihak hospital di sana. Sejak menggunakannya anak saya tidak pernah mengalami ruam lampin dan dia sentiasa selesa. Apa yang saya sangat suka tentang sudocrem ini ia bukan sahaja mampu mengelak dan merawat ruam lampin malah boleh digunakan seisi keluarga bagi membantu merawat luka kecil, kesan terbakar, sunburn juga jerawat dan pelbagai lagi berkaitan kulit. Saya benar2 teruja dan gembira bila pulang dari UK mendapati sudocrem sudah memasuki pasaran Malaysia. Penggunaannya yg nipis dgn bekalan bekas yg besar mampu bertahan lama dan menjadi kemestian utk stok sentiasa ada di rumah di mana sy tidak risau kerana sudocream mudah didapati kini.

    5
  14. Avatar

    Krool10
    4 reviews

    Tiada yang lain.Sudocream terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Baby saya sebelum nie memang selalu ada masalah ruam lampin.dah pelbagai cream yang saya guna..semuanya tidak berkesan tetapi selepas mencuba sudocream ternyata ianya amat bagus dan berkesan hanya sekali sapu ruam lampin hilang.sekarang nie dah 3 orang anak hanya sudocream menjadi pilihan..kalau dah jumpa yang terbaik kenapa perlu bertukar kepada yang lain kan.

    5
  15. Sudocream sesuai untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Saya suka mnggunakan Sudocream untuk bayi saya yang mengalami ruam lampin dan anak-anak yang mempunyai masalah ruam pada badan juga boleh menggunakan sudocream. Sudocream tidak melekit atau berminyak. memang saya yakin dan sangat berpuas hati dengan produk Sudocream ini.

    5
  16. Hanis Zain
    6 reviews

    Sudo cream

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    I’ve been using this since my first baby. It is very useful especially when your baby has sensitive skin. It’s good for their diaper rash. And what I really like about this product is that it is very long lasting. I use only a small amount at a time and it last for longer times! And it’s very convenient when it comes to traveling as well. I suggest mummies to look for this product and start using it. 10 stars for this!!

    5
  17. Avatar

    Dalilah89
    3 reviews

    Cream paling terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Saya tahu Sudocream dengan mendapat cenderahati dari pihak hospital. Dari situ saya terus yakin Sudocream selamat digunakan pada bayi seawal kelahiran. Anak saya mempunyai kulit yang agak sensitive sejak bayi.

    Sudocream memang sangat berkesan. Ruam merah dan gatal-gatal pada leher celahan kaki dan peha akan cepat hilang lepas sapu Sudocream ni. Bukan saja bayi, orang dewasa pun boleh menggunakannya.

    Bonus yang sangat saya kagum dengan Sudocream ini, ia mempunyai pelbagai size, kecil, sederhana dan besar. Sangat memudahkan saya ketika ingin bercuti atau pulang ke kampung dengan hanya membawa Sudocream yang bersaiz kecil sahaja, ringan dan jimat ruang serta tahan lama. ?

    5
  18. Avatar

    FrankKew87
    3 reviews

    Good for baby

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Bila baby ada merah-merah, cepat sapu krim ni, mudah hilang. Krim ni bertindak melindungi dan melembutkan kulit bayi. Baby selesa, kita Gambia.

    5
  19. Avatar

    Azriadil91
    4 reviews

    Krim untuk ruam terbaik

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Setakat hari ini . Krim ini adalah penyelesaian terbaik bagi ruam lampin untuk anak kami . Mudah dan berkesan . Menghilangkan kegatalan dan kemerahan pada bayi .

    4
  20. Avatar

    mashe84
    3 reviews

    sudo cream

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    saya tidak pernah jumpa produk yg bagus seperti sudo cream ini..saya letakkan sudo cream sekiranya anak terkena ruam pampers..merahnya cepat sangat hilang..byk cream yg saya telah gunakan..sudo cream paling terbaik

    5
  21. Avatar

    faisalbahari72
    8 reviews

    Amat disarankan untuk diguna pada bayi

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Mula-mula guna untuk ayah mertua sewaktu dia terlantar sakit. Guna untuk elakkan ruam pada bahagian belakang. Cuba pula pada anak, memang berkesan untuk elak ruam

    5
  22. Avatar

    yati34
    3 reviews

    Sudocream Cream terbaik untuk ibu seluruh dunia

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Sudocream terbaik untuk bayi yang mengalami ruam lampin dan anak-anak yang mempunyai masalah ruam pada muka dan juga badan. Dari anak pertama sehingga ketiga saya masih menggunakan Sudocream sekiranya anak saya mempunyai masalah ruam. Sudocream tidak melekit atau berminyak. memang saya yakin dan sangat berpuas hati dengan produk Sudocream ini.

    5
  23. Avatar

    Umieto15
    12 reviews

    Pilihan saya untuk Nappy Rash

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    I start knew this product 5years ago during my first son born. Since then, i will always make sure it is in the newborn baby list. The best for nappy rash.

    5
  24. Avatar

    Fiffymjrm71
    6 reviews

    Sudocream

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Cream ini sangat bagus untuk anak yang mempunyai masalah ruam lampin.
    Cream ini juga tidak meninggalkan kesan berminyak pada lampin anak…
    Cream ini saya dapat daripada rakan , rakan saya yang suggest pakai cream jika anak saya mempunyai masalah ruam …saya sangat berpuas hati dengan cream ini

    5
  25. Avatar

    Nuurul93
    5 reviews

    Sudocream the best

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Saya sangat suka dengan produk ini. Ia sangat sesuai dengan kulit bayi. Bertindak dengan cepat dan sangat efisyen. Ia melindungi ,serta lembut. Dapat menangani masalah ruam alergik mahupun gatal-gatal
    pada kulit bayi.Produk terbaik yang pernah saya gunakan. Sangat rekomen untuk duna

    5
  26. Ct Qayyimah
    4 reviews

    Sudocream produk terbaik untuk bayi

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Sudocream sangat sesuai untuk kulit baby. Hanya sapu pada kulit bayi yang ruam atau bayi yang terkena gigitan nyamuk. Kulit bayi akan cepat sembuh. Produk ini sangat recemanded.

    5
  27. Fathinah Mukhtar
    6 reviews

    Very good for my baby

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    Sangat bagus krim ini. Rashes sehari dah ok. Tq!

    5
  28. Avatar

    Nurfarahanum29
    3 reviews

    Sangat Berkesan!!!

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    Produk yang sangat berkesan kepada anak saya…dari 1st baby saya pakai krim ini sekiranya baby saya mengalami ruam lampin.pakai sekali sahaja ruam makin berkurang dan dalam masa sehari sahaja pemakaian,ruam lampin terus hilang. Bukan sahaja ruam lampin,ruam panas dan gatal juga hilang bila disapu dengan krim ini. Sangat recommended. ??????

    5
  29. Avatar

    doeremon69
    20 reviews

    No more cry

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    My baby no more cry. By using a little bit of sudocream every time change napkin, my baby nappy rash gone. This cream not only work well on nappy rash but also can be use for acne, minor burns and sunburns. I always bring it wherever i go.

    5
  30. Annabelle Sabtu
    9 reviews

    Sangat berkesan & dipercayai!

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Anak saya sering mengalami ruam lampin..kulit menjadi merah & gatal-gatal. Anak saya sering mengalami ketidakselesaan pada keadaan kulitnya. Selepas menggunakan SUDOCREAM ni ruam terus hilang dalam masa satu hari. Ia amat menakjubkan. Anak tidak lagi mengalami ruam kulit & kesan merah telah hilang. Saya masih menggunakannya sehingga sekarang.

    5
  31. Avatar

    Enimsay8748
    9 reviews

    Magic cream

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    This cream works wonders on my baby rashes. It helps to soothe and the redness gone in a day.

    5
  32. Avatar

    Cindylow87
    11 reviews

    对付宝宝屁股红红

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    妈妈们口碑相传,宝宝屁股红红的时候涂上这个可以很快痊愈,宝宝不再哭闹。

    5
  33. Ruby MenMen
    4 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Recommended product for baby. My baby was having nappy rash for quite some time. After trying it for one day, his rashes are gone.

    5
  34. Avatar

    Vanikalis79
    4 reviews

    Best product

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Krim sudo sangat membantu anak saya semasa dia mengalami rashes .sangat bagus dan effective .really sangat verbal pi dengan harga yang ditawarkan berbanding dengan cream lain Krim ini banyak membantu anak saya ..best produk ever

    5
  35. Avatar

    tommy679
    3 reviews

    bagus sangat

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    krim ni bagus sangat… harga pon berpatutan… anak sy pun selesa

    5
  36. Avatar

    atyn58649
    6 reviews

    sudocream

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    krim yang sngt bagus dan berkesan untuk msalah ruam lampin bayi ..terbaik!!

    5
  37. Sandy Lim
    3 reviews

    我用我推荐

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    我和我家人都非常喜欢这款Sudocream
    男女老少都适合用的一款药膏!

    5
  38. Avatar

    Atiqahahmads40
    4 reviews

    Krim multipurpose terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Saya telah menggunakan kirm ini sejak anak pertama lahir. Anak saya lahir pramatang dan mempunyai kulit yang sangat sensitive lebih lebih lagi pada bahagian yg memakai lampin pakai buang. Sangat mudah terkena gatal dan merah. Krim ini sangat membantu memulihkan kulit anak yang sakit. Sehingga kini, sudah 2tahun saya masih setia menggunakan krim ini dan ianya mudah dibawa kemana mana saja.

    5
  39. Liyana Zabidi
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    Sangat berkesan untuk anak saya.. Telah gunakan sejak anak pertama lagi..

    5
  40. Ita Fukada
    6 reviews

    krim serbaguna

    4 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    baby yg terkena rashes, bila dah sapu krim ni cpt baik. n kdg2. bila sy rasa kulit xselesa, pun gunakan krim yg sama.

    4
  41. Avatar

    Swangsst49
    4 reviews

    Value for money and not oily

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2018

    It can used for countless times eventhough it is just a small bottle. It is not oily compare other brands that I tried before. I sticks to it after tried,

    5
  42. Avatar

    VeeEdward18
    3 reviews

    My whole family use this

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    From my first baby to my secind and now the whole family uses sudocrem , the best rash cream ever ! My daughter had a big rash on the butt because we thought of trying other diaper brand than the usual that we use , applied sudocrem and by night the rash had disappeared , instant results ! Highly recommended to everyone

    5
  43. Ky Leng
    3 reviews

    Mild and gentle

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    The price for this cream is reasonable. Got the first sample from hospital pack after delivery of my first baby. Everyone when have nappy rash or any unidentify rashes, I will use sudocream to apply on my baby skin. Now the 2nd baby also using this product.

    5
  44. Syafiqah Hadiri
    5 reviews

    Good to have.

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Sudocream ni mmg bagus untuk bayi. Mmg berkesan nak hilangkan ruam lampin, atau merah merah dikawasan lampim baby, kulit melecet ke, mmg boleh buat baby lega( mungkin hilangkan rasa pedih) dan cepat baik.
    Lepas tu jimat, krim nya padat, tp guna sikit je. Still mcm tak luak, jd mmg berbaloi.
    Dan tak risau sapu kat kulit baby. Sbb takde bahan yang merbahaya.

    5
  45. Avatar

    Ehanis8347
    7 reviews

    A soothing solution for the whole family

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    I first saw this cream in my baby ‘welcome gift box’ from the hospital. Only need a thin layer of this on my baby’s bum. This cream works on adults too. It soothes itchiness and sunburn as well. In comes in a few sizes. I always make sure i have a small Sudocrem tub handy whenever we travel. A quick first aid cream (but not for cuts ya).

    5
  46. Avatar

    Cecilia06
    7 reviews

    Nappy cream

    3 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    It is highly recommended by my babysitter during my maternity. Therefore my baby started to use after born. However sometimes the cream cannot cure of the rashes on my son’s nappy even though i use it in daily.

    3
  47. Avatar

    Meihooi76
    3 reviews

    Good for Nappy Rash

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    My baby was having nappy rash for quite some time. So bought Sudocream from the pharmacy. After trying it for one day, her rashes are gone. Recommended product for the effectiveness and good formulation.

    5
  48. Koay Shi Min
    3 reviews

    价格实惠和好用

    3 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    我的宝宝用了它,再也没有红屁屁的问题了。

    3
  49. Sandytang Sien
    5 reviews

    价格实惠又好用

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    价格实惠又好用。宝宝都是用这牌子大

    5
  50. Avatar

    ami31039
    1 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Ive started to used this product bila i dpt freegift from hospital when delivery time. Ive suggested this product to my sister in law to use it too. We both agreed that this is the best nappy rash cream for our babies!

    5
  51. Avatar

    sharontwin232
    3 reviews

    Worth it!

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    I have purchased Sudocream for my child and it’s absolutely worth every cent! It really helps sooth my babies rashes and keeps their skin smooth and supple. Highly recommend!

    5
  52. Avatar

    ChloeWong38
    3 reviews

    红屁屁克星

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    之前用了好几个牌子,都很慢才能舒缓红屁屁,有些甚至完全不能解决。。。上网查询看到蛮多好评就去买一罐最小的来试下看,一搽第2天立马不红了,而且也不会使皮肤干燥。。。推荐给身边的妈妈们都赞好呢?

    5
  53. 娟 曉
    3 reviews

    很有效

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    这是经由表姐介绍的,每次涂上宝贝屁屁了后很快就消红了,非常棒。而且只需涂薄薄一层就可以,非常经济好用,这是我用过最好最快效的。

    5
  54. Avatar

    nurulain9065
    3 reviews

    nappy rash cream

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    sudocream sangat membantu saya menyelesaikan masalah ruam lampin anak saya dalam masa 2hari sahaja…

    5
  55. Avatar

    Ainnur2551
    9 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Ive been using this cream since my first child . It help soothing nappy rash fast . In about 2 days , nappy rash are all gone .

    5
  56. Avatar

    kikimaloo94
    6 reviews

    This cream is good

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2018

    When i was pregnant i have skin allergy before my delivery. The girl in the shop recommended me about this. It was nice and no side effects for pregnant women!

    5
  57. Avatar

    Winniefong65
    3 reviews

    Very good product

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    孩子每次下体时常敏感红红,用其他牌子都不行,经过医生给sample我试后,我只要搽一层薄薄就减少了发红的问题。。

    5
  58. Avatar

    angelying50
    6 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    I was given a sample of this cream during my last admission of delivering my boy. I was so amazed on the result it did to my son\’s skin and no more red rashes!! I highly recommended this to all mommies.

    5
  59. Avatar

    Nikklo68
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    My baby girl have very sensitive skin, every time when she got red skin, I will apply sudocream for her, very effective, no more red skin after applied.

    5
  60. Avatar

    NAJIHAH24
    2 reviews

    Satu sapuan yang berkesan

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    saya sangat berpuas hati mngunakan sudocream dimana kulit anak saya yg senstif selalu merah2 disebabkan pampers tp bila sapu sudocream dgn lapisan nipis je hanya 1 kali sapuan akn hilang merah2 td.recomended sgt kpd ibu2 smua.

    5
  61. Avatar

    Lynette120298
    3 reviews

    AWESOME

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    This is the only trusted and workable nappy rash cream that helps in keeping my baby’s bum rash free

    5
  62. Avatar

    Xtkhong24
    3 reviews

    Excellence to recommend

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    This product is very fit baby…Always give baby skin dry.

    5
  63. Avatar

    yeehong9210
    2 reviews

    like it do much

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    recommended tis soducream…coz soducream can help my baby skin always dry…

    5
  64. Avatar

    Ayu44834
    3 reviews

    Sudocream

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Saya menggunakan sudocream semenjak anak sy lahir lg.Produk yang bagus.Kulit anak saya tidak merah dan melecet.Boleh digunakan setiap kali menukar lampin bayi saya.sangat disyorkan kepada semua bayi.

    5
    1
  65. Avatar

    Nabilizzahani9249
    3 reviews

    Produk yang bagus

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Sudocream adalah produk yang sangat bagus dan elok digunakan kepada bayi. Saya telah menggunakannya kepada anak saya setiap kali saya menukar lampinnya. Oleh kerana sudocream ialah kalis air, tiada kesan merah atau ruam langsung di kulit anak saya walaupun saya tidak menukar lampinnya beberapa jam.

    5
  66. Avatar

    norshahida46
    3 reviews

    Sesuai untuk semua jenis kulit

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Masa baby 2 bulan, dia cirit birit teruk smpai kulit punggung dia luka. Saya cuba bermacam krim, tapi sudocream yang terbaik. Dia merawat kulit bayi & membantu menyembuhkan luka-luka. Tidak melekit & tekstur krim yang sangat lembut

    5
  67. Avatar

    nadya_noodle48
    3 reviews

    The best cream

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    This is the best cream I’ve ever try. Safe for baby and sensitive skin and also not so sticky and smelly

    5
  68. Avatar

    Arif41
    3 reviews

    Two Thumbs Up!

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    The best of its kind. I’ve tried several brands for my kids and this is the best. It gives full coverage to stop rashes. It worths a try.

    5
  69. Avatar

    Nfnat08
    3 reviews

    Oranh dewasa juga boleh guna

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Saya guna cream nie untuk anak saya ketika dia dua bulan kerana mengalami masalah kulit melecet sekitar leher . Anak saya juga jenis cepat berpeluh jd sgt cepat ruam naik kalau peluh banyak . Tapi ade sudocream nie tak risau dah sbb cream nie sgt cpt mengeringkan luka melecet atau kesan ruam sama ada dlm lampin atau tmpt lain . Anak pon selesa bila sapu cream nie kt tmpt ade ruam atau luka sbb dia menyejukkan kulit yg bermasalah tersebut .

    4
  70. Avatar

    adiahos78
    5 reviews

    Berkesan

    4 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Saya memang gunakan krim ni untuk anak saya sejak lahir. Krim.ni guna sikit je dah cukup, tak perlu lapisan yang tebal. Kalau terlalu tebal ia dah tak berkesan. Jadi ia jimat. Ia memang berkesan untuk masalah ruam lampin dan gatal pada bahagian badan. Anak saya perlukan ia apabila saya menbuat ujikaji pertukaran lampin pakai buang ekonomi. Ia sangat melegakan dan berkesan dengan kadar seger. Anak tidak lagi meragam dengan kegatalan bahagian kulit yg terkena ruam. Terima kasih sudo krim

    4
  71. Amie Mohammad
    6 reviews

    Works like magic

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    I personally love sudocream as it really works on my baby’s nappy rash. Need to apply very thinly to make it works and it makes this product has great value of money too.

    5
  72. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Sudocream terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Sudocream sgt2 bagus berbanding krim yg lain…ruam cepat kering dan bagus utk kulit bayi saya..tahan lama…saya akan kekal menggunakan sudocream utk anak2 sy…

    5
  73. Avatar

    Nuraiza_8970
    3 reviews

    Recommended!!!

    5 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    Sebelum ini di awal kelahiran menggunakan cream pureen tetapi senang naik ruam merah di celah kelangkang anak. Kakak ipar suggest menggunakan sudocrem. Sangat2 membantu, ruam susah naik walaupun pakai pampers dalam jangka masa yang lama.

    5
  74. Avatar

    Maizatul05
    29 reviews

    Sudocream terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Sy menggunakan krim ini semasa anak sy bertukar lampin..di sebabkan lampin tak sesuai,,ruam dan melecet jadi…peyelesaiannya penggunaan krim ini sangat2 bagus…ruam dan melecet sembuh sepenuh nya dalam 3 hari…sy sangat2 berpuas hati…

    5
  75. Avatar

    Idah210124
    7 reviews

    Terbaik sangat

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    Satu lapisan nipis yang disapukan di kulit bayi setiap hari dapat menghalang ruam dan keresaan yang tidak selesa pada bayi. Boleh digunakan juga ketika ruam panas dan ekzema peringkat awal.

    5
  76. Avatar

    holocoustine57
    3 reviews

    Berkesan

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Saya menggunakan krim ini utk anak saya. Masalah ruam, kegatalan dan gigitan serangga semua dapat di atasi. Saya bersyukur berjumpa dengan produk ini.

    5
  77. Avatar

    ayuelieyza17
    11 reviews

    sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    anak saya sering mengalami masalah ruam lampin yang agak teruk tetapi setelah saya menggunakan sudocream kepadanya masalah ruam lampin bayi semakin baik. saya gembira melihat anak gembira tanpa perlu menahan pedih akibat ruam lampin lagi. saya sangat mengesyorkan kepada para ibu di luar sana.

    5
  78. Avatar

    nadjwa51
    47 reviews

    krim ruam terbaik

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    anak pertama sy mengalami ruam lampin sejak sebulan dilahirkan sbb kecuaian sy, pelbagai krim digunakan tetapi tidak sembuh..akhirnya kwn cadangkan guna sudocream..memg terbaik sy sapu hanya 2hari ruam anak sy sudah hilang.tenkiu sudocream terbaik

    5
  79. Farah Wahidah36
    3 reviews

    Cream serbaguna !

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Sejak dari anak pertama sy menggunakan sudocream ini .. Nappy rash .. Ruam panas .. Gigitan serangga pon berkesan dgn menggunakan sudocream ini.. Baru2 ni jari saya bernanah akibat cagu .. Saya sapukan sudocream sbb kawan suggest kan .. So far mmg berkesan mengecutkan bengkak dan mengurangkan nanah dari jari saya . Sudocream wajib ade utk setiap ibu

    5
    1
  80. Athirah Yusof
    9 reviews

    Sangat berkesan!

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Selepas bersalin anak pertama, pihak hospital menyediakan goodie bag kelengkapan bayi. Di dlm tu terdpt 2botol mini sudocrem. Sejak tu sy menggunakan nya. Selain berkesan pada ruam lampin, sy juga menyapukan sudocrem di kawasan kulit melecet. Ia bukan saja sangat berkesan utk bayi, malahan pada kulit org dewasa.
    Skrg sy sudah mempunyai dua org anak. Masih setia menggunakan sudocrem.
    Saya juga mengesyorkan kpd ahli keluarga dan beberapa org kawan. Rata-rata mereka juga sukakan sudocrem ??

    5
  81. Lai Jeans
    7 reviews

    医生推荐

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    这个品牌是医生推荐,宝宝之前有被尿布勒到和一点红点,几乎是搽两次就好了。现在就算好了,我也放着一罐备用。

    5
  82. Avatar

    Joyce20
    13 reviews

    Very good product

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    This product very good for nappy rash..very thin layer is needed..can use for very long even small bottle as very little amount needed..highly recommended

    5
  83. Avatar

    Mimihamizah79
    22 reviews

    Sudocrem

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Honestly, this cream is like magic cream. It works for nappy rash, abrasion when my toddler fell off, when I got bitten by insects, and when I burn my fingers while cooking. It’s a bit expensive, but it’s really worth it. Literally a must-have when you are a housewife/mom because it heals you so quick! Definitely recommended.

    5
  84. Permata Khabiir
    3 reviews

    Krim Ruam yang Serbaguna

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Antara krim ruam lampin yang saya pernah guna utk anak-anak saya, inilah krim yang terbaik dan serbaguna. Bukan shj berfungsi utk melegakan ruam lampin, tapi utk gatal-gatal akibat gigitan serangga. Krim ini berkesan, sangat-sangat berkesan tanpa meninggalkan sebarang parut langsung. Mahal? Tak mahal pun kalau tube besar tu baru harga RM30.++ memang berpatutan sangat sebab boleh tahan lama sehingga beberapa bulan dengan penggunaan yang kerap pun.. Tak perlu calitan yang banyak. Cukup dengan calitan nipis. Best Sudocream

    5
  85. Avatar

    Shidatokijan17
    3 reviews

    The best nappy cream

    4 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Krim ruam yang terbaik dan sangat selesa kesannya. Bagus dan cepat menghilangkan kesan ruam kemerahan yang anak saya alami. Mudah dibawa dan digunakan.

    4
    1
  86. Avatar

    NicoleXiaoyu30
    6 reviews

    最有效果的药膏

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    前阵子,孩子的屁股起了许多一粒粒的红诊。搽了这个药膏后的第二天开始消了,第三天完全好了。感恩宝宝的肌肤恢复了

    5
  87. Avatar

    mhafiz20
    2 reviews

    Krim berbaloi untuk dibeli.

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Sudah 2 tahun saya menggunakan krim ini untuk anak saya, sangat sangat berguna dan sesuai digunakan untuk kulit anak saya.kesan sangat sangaf cepat .harga yang sesuai dengan kuality dan kuantiti.saya sungguh berpuas hati.

    5
  88. Nuri Rodzi
    7 reviews

    Krim lampin terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Saya telah menggunakan krim lampin sudocream ini selama 2 tahun. Saya gunakan kepada kedua dua anak saya. Ruam pada alat sulit cepat pulih dan sembuh dengan cepat.

    5
  89. Avatar

    hanazuka776
    4 reviews

    Krim terbaik untuk ruam bayi

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Dengan adanya sudocream, saya tidak lagi risau jika bayi saya mengalami ruam lampin. Hanya sekali sapuan dapat meyelesaikan masalah ruam. Bayi saya juga sentiasa ceria dengan produk ini

    5
  90. Jasmine Lim45
    3 reviews

    great product

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    从第二胎开始就接触到这个产品,直到第三胎宝宝出世我也坚持用到现在,因为它防水也加速让宝宝的屁股很快痊愈,是个不错的产品。

    5
  91. MaWar Butiq
    3 reviews

    sudocrem untuk ruam bayi anda

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    memang berkesan pada anak saya.. dalam 1 malam sahaja semua ruam dia sebabkan lampin atau lampin pakai buang akan hilang.. sangat bagus dan sangat mujarab sudocrem ni.. saya sangat syor kan kepada ibu dan ayah yang anak dia ada alami masalah macam saya

    4
  92. Esther Chai
    3 reviews

    Bagus untuk rawat ruam lampin

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sudocream INI sangat bagus digunakan Dan berkesan kepada anak Saya. Setiap Kali anak Saya punggung merah and sakit Saya akan digunakan Sudocream INI Dan dalam masa satu malam. Punggung anak Saya sudah sembuh, tidak lagi Dia menangis. Sedap Dia tidur.

    4
  93. Mohd Fadli
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    saya gunakan untuk anak dr lahir hingga sekarang umur 3 tahun. sangat berkesan untuk hilangkan ruam di bahagian tertentu

    5
  94. Avatar

    DianaFauzi01
    3 reviews

    Cream yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Sudocream memang terbaik! Bau pun tak terlampau strong.. Malah, ia sangat menjimatkan.. Pernah cuba brand lain untuk nappy cream anak tapi cream tu tak sesuai so bila i tukar sudocream ni, baru lah i tahu ni pilihan yang tepat untuk anak saya..

    5
  95. Avatar

    shafiza96
    5 reviews

    Sudocream memang the best!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya guna sudocream ni bila anak anak saya kena nappy rash. Sekejap saja hilang dan kulit licin semula. Saya sapu juga dibahagian muka anak saya yang ruam. Ternyata berkesan! Sekejap saja dah hilang. Bersyukur ditemukan dengan sudocream. Saya tidak lagi risau tentang nappy rash, rashes etc!

    5
  96. Avatar

    nescafe_milo62
    5 reviews

    Sudocream terbaik...

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Sudocream mmg terbaik. Tiap kali nak pkaikan anak lampin dia mesti minta disapukan dgn sudocream. Maybe dia suka dan selesa agaknya. Sebab bila ada ruam, cepat je baik. Sudocream mmg terbaik…

    5
  97. The best ever!

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sudocream ni sangat best dan terbaik, anak saya guna dari bayi sampailah sekarang umur dah nak masuk 3 tahun. Kulit melecet pun cepat sangat baik. Thank you sudocream!!

    5
  98. Avatar

    Norbahyah93
    9 reviews

    Nappy Cream ????

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya baru menggunakan sudocream ini untuk anak (bayi) saya yang ketiga. Setelah menggunakannya, saya sangat berpuas hati. Hanya sapu sedikit (nipis) pada kulit bayi, ruam (keradangan) hilang dengan cepat dan tidak berminyak. Memberi keselesaan pada bayi. Kalau tahu, dari anak pertama saya sudah menggunakannya

    5
    1
  99. Leen Lyn
    4 reviews

    Sudocream terbaik

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Krim ini sgt sesuai dengan kulit anak saya. Tidak menimbulkan ruam. Hanya sapuan nipis sudah cukup.

    5
  100. Avatar

    Wani41
    7 reviews

    Sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    Firstime bersalin hospital bagi krim Ni as a sample…bile anak saye kene melecet bahagian punggung sy terus sapu krim Ni…and hasil nyer sangat2 memuaskan cepat Dan berkesan sgt…satu hari je dah pulih…lepas Tu terus beli pack Yang besar Di farmasi…really recommended..

    5
  101. Avatar

    Ice93
    1 reviews

    分享Sudocrem给各位妈咪

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    因为生第一胎,很多事都不清楚,听到做月嫂告诉我说这个对宝宝很好,搽了可以预防红疹,而且可以帮助宝宝滋润肛门,用了两罐,真心不错的?

    5
  102. Avatar

    Nurulhudaraja72
    1 reviews

    Sudocream pilihan utama

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Saya telah menggunakan produk ini sejak anak pertama lagi. Ia sangat berkesan dan cepat menghilangkan kesan merah dan melecet akibat ruam lampin. Sudocream adalah sapuan yang tidak berminyak dan mudah diaplikasikan pada kulit bayi. Dengan sapu sapuan sahaja akan membaiki kesan ruam. Jadi saya akan selalu pastikan sudocream ada dalam stok saya dan kerana saiznya yang kecil, ia juga mudah untuk dibawa kemana- mana. Oleh itu, saya sangat mengesyorkan sudocream kepada ibu-ibu diluar sana. Sudocream selamat dan cepat merawat.

    5
  103. Avatar

    maznimohd8728
    1 reviews

    produk hebat

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    saya menggunakan krim ini untuk anak kesayangan saya. badan anak saya agak berisi menjadikan badannya beketul ketul dan berlipat maka saya gunakan krim ini untuk mengelakkan kemerahan dan ruam pada lampin. sangat membantu dan sangat berkesan.

    5
  104. Avatar

    Ellis03
    1 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    I have been used these product since my baby born, and I found out that this product is very good for new born baby when baby got rash in private part after poo especially we as a parents didn’t change the diapers immediately after poo. I personally had encounter this problem when my didn’t changed my baby diaper immediately after poo, luckily this product solve my problem, thanks

    4
  105. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    melindungi kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Saya sering menggunakan sudo cream kepada anak saya apabila terkena ruam lampin. Apa yang saya sukakan pada sudo cream ialah ia mampu merawat ruam lampin dengan cepat. Ia juga tidak berminyak serta mudah meresap serta membuatkan anak saya selesa. Harganya juga berpatutan serta menjimatkan kerana hanya digunakan sedikit sahaja.

    5
  106. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    protect skin from irritation

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    I bought this for my disable mother when I changing diaper for her. It can help to protect her skin from irritation because he need to wear diaper in long term. A bid bottle can use up to 3 months no problem. Very valuable.

    4
  107. Avatar

    adiahos78
    5 reviews

    sangat mujarab

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Saya dah gunakan krim ni selama lebih dari setahun untuk anak saya. Krim ini sesuai untuk mengelakkan dan mengubati ruam lampin dan ruam panas pada ank saya. Saya gunakan pada bahagian sulit dan leher

    4
  108. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Drapolene or Sudocream?

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    I have tried both famous nappy cream for my baby and here is my comparison:

    Drapolene- the sizes easy to bring out and save space in diaper bag, liquid cream easy to apply on baby skin. Risk of spread out when you forgot to close the lid.

    Sudocream- round bottle more take space, hard liquid type can prevent spread out even when you forgot to close the lid. Efficient for nappy rash!

    The price is almost the same if you count by the usage lifetime. I will take turn to use these both brand nappy cream for my baby.

    5
  109. Avatar

    IntanDzarina47
    29 reviews

    Cepat menghilangkan kesakitan ruam pada baby

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Saya selalu menggunakannya pada ketiga-tiga anak saya termasuk lah yang paling kecil. Ia cepat berkesan dan menjimatkan masa dan harganya pon berpatutan.

    5
  110. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    推介给妈妈的

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    这个Sudocrem我在宝宝出生到现在都是用这个牌子来帮他擦在屁股的防止他的屁股有时会给尿液粪便弄的受伤的,而且价钱也不贵的而且又可以用很久的。

    5
  111. Teh Yee
    6 reviews

    Recommend nappy cream

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    My baby uses this nappy cream when changing diapers. So far no redness and it forms a protective layer on my baby skin.

    5
  112. Koo Hui
    6 reviews

    Good for my baby's skin

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    I was given a sample of this cream during my last admission of delivering my boy. I was so amazed on the result it did to my son\’s skin and no more red rashes!! I highly recommended this to all mommies.

    5
  113. Avatar

    may576076
    92 reviews

    超赞!

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    之前我女儿的屁股长了尿布疹,整个屁股红红的,看了好心痛!尝试了几种尿布疹软膏也不能好,最后涂了这款软膏两天就好了…别看它小小的罐,却可以用很久…

    4
  114. Nor Othman
    1346 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Whenever I had rashes when I was younger, my aunt would always be the first one to introduce me to use this product on my affected area as this cream works wonders in curing any common skin ailments like common rashes or diaper sores. I really like the texture of the cream as it is thick with minimal fragrance. It stops the itching almost immediatly after application and I’ve been thankful for this product ever since. I really like how it works on both kids and adult’s skin too.

    5
  115. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Works effectively

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Sudocrem is a great product where it helps to make the baby skin smooth and protect the skin well without any irritation. It does not has strong smell and suitable to use for the sensitive skin, The cream is very mild, not oily and suitable for the baby if has itchy and rashes where it works effectively by reducing it. The packaging is very nice and suitable to put in the bag or bring anywhere as it can be used on the baby’s skin anytime without any worries.

    5
  116. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    这个很好用!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    薄薄的搽一层,当天马上不会红红了

    5
  117. Jeff Tung
    72 reviews

    very convenience to bring out

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Sudocream very convenience to bring out, because it is hard cream type.
    can help my nephew keep nappy rash away.

    4
  118. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    valuable for money

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    one bottle can use up to 3 months!
    super valuable nappy cream! and this is multi function cream for sensitive skin too!

    4
  119. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Best Sudocream

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Try many nappy rash cream and Sudocream is the best in curing my baby rashes. I will apply some cream on my baby rashes and the rash will gone within a day, good.

    4
  120. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Amazing product

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    Sudocream is a Amazing product becuase very effective in curing my kids nappy rash so really very highly recommended this

    5
  121. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Really a good Napkin cream

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    My baby have sensitive skin since new born! I had bought few brand but useless ! After friend recommend this Brand for me ….. Fuiyohhhh really work ! Good napkin cream I had use for my baby skin!Will continue support !

    5
  122. Tengku Nurashiha
    13 reviews

    TERBAIK!

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Produk yang memang saya syorkan kepada semua ibu-ibu yang mempunyai anak kecil. Masalah gatal pada kulit baby yang terdapat pada lampin akan menyebabkan ketidak selesaan pada anak. Melecet dan merah pada bontot anak saya dan ditepi kangkang anak saya hilang beberapa hari sahaja. Sangat berkesan dan cepat! Memang saya syorkan pada yang mengalami masalah tersebut pada anak bolehlah mencuba cream ini. Sangat berpuasa hati. Anak selesa, ibu suka!

    5
  123. Nur Arina
    812 reviews

    Berkesan

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Saya menggunakan sudocream ni dari anak pertama lagi. Apabila anak mengalami ruam lampin, saya gunakan krim ni. Memang berkesan dan tak sampai sehari ruam tu dah tiada. Sangat menggalakkan para ibu untuk cuba.

    5
  124. Avatar

    elianimaisarah51
    42 reviews

    Sangat berkesan

    4 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Sangat berkesan untuk ank saya yang kulit sensitif terutama sekali ruam pampers..

    4
  125. Avatar

    pinkybibi04
    2 reviews

    好用的。

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2017

    有一次宝宝的屁股有红点,立刻拿来涂一点,第2天换尿片的时候红点消失了真的超好用的。

    5
  126. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Amazing product that works well with curing skin ailments

    5 out of 5, reviewed on June 19, 2017

    Whenever I had rashes when I was younger, my aunt would always be the first one to introduce me to use this product on my affected area as this cream works wonders in curing any common skin ailments like common rashes or diaper sores. I really like the texture of the cream as it is thick with minimal fragrance. It stops the itching almost immediatly after application and I’ve been thankful for this product ever since. I really like how it works on both kids and adult’s skin too.

    5
  127. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Effective in curing nappy rash

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Sudocream is very effective in curing my kids’ nappy rash. Once I applied it on my kids’ rashes, the rashes will gone within one day.

    5
  128. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    keep nappy rash away

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    very valuable for money, it keep nappy rash away from my baby. my first choice nappy cream!

    4
  129. Niki Tay
    996 reviews

    很划算

    5 out of 5, reviewed on June 5, 2017

    这么小一罐也可以用很久超值得的而且价钱不贵,重点有屁股有红点只要擦一点第2天就好了。

    5
  130. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    很划算,值得购买

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    比起其它的牌子,它更耐用,一小罐都可以用很久。只需要搽薄薄一层就可以了。从宝宝出世用到现在,也介绍给朋友了。

    4
  131. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Soothes itchy skin immediately

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Known as a market leading rash cream, I honestly thought it was for babies only. I had a severe rash breakout that I had no idea why two years back and the pharmacist recommended me this product. After applying for a few hours, my rash significantly reduced and all itchiness went away in two days time. Delicate and effective I treating sore skin as clinically proven over the years, so get one in cases of emergency for your child and yourself.

    5
  132. Avatar

    peikyein8271
    42 reviews

    Very effective for nappy rash

    5 out of 5, reviewed on February 25, 2017

    It is very effective to cure nappy rash as once I applied it onto my kids’ nappy rash, it will go away within one day. It is not oily and my kids won’t feel any uncomfortable after I apply it on them.

    5
  133. Avatar

    sitirohaida67
    44 reviews

    Atasi ruam dengan sudocream

    4 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Ruam dengan baby memang tak boleh dipisahkan..saya menggunakan sudocream ini untuk menghilangkan ruam pada anak saya..Bagus cream ni

    4
  134. Chye May
    3 reviews

    Excellent Product

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    i baru saja guna cream ini. Memang bagus digunakan. Hanya sapu sekali ruam lampin dah hilang. Ia juga bagus untuk gigitan nyamuk

    5
  135. Wendy Toh
    3 reviews

    Best cream ever!

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2017

    It treats my baby girl’s nappy rash super duper effectively! I will just apply it whenever I see any rashes appear on my baby’s body and they all gone within a day. Highly recommended!!!!

    5
  136. Avatar

    peikyein8271
    42 reviews

    No more rashes after applied it!

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2016

    It is a very effective in curing nappy rash. Once I applied it on my kids’ rashes, the rashes gone.

    4
  137. Avatar

    fadyani10
    19 reviews

    highly recommended!

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    memang berkesan merawat ruam lampin bayi.sekali sapu sahaja sudah sembuh.saya pernah guna untuk crack nipple dan berkesan!harga berpatutan.tidak perlu sapu banyak.

    5
  138. Dyg Mass
    72 reviews

    Masalah Ruam? jangan risau Sudocream kan ada...

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2016

    Sudocream memang sesuai untuk ruam lampin, ruam di leher dan gatal-gatal akibat gigitan nyamuk. Saya telah menggunakan cream ini untuk si manja saya..Ruam lampin cepat hilang dan si manja saya sentiasa selesa..

    5
  139. Aien Zunnur
    40 reviews

    Rawat ruam lampin

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Sudocrem pilihan terbaik untuk ruam akibat pakai lampin. Tak berminyak dan bau pun sedap. Bila baby ada merah-merah, cepat sapu krim ni, mudah je hilang. Krim ni bertindak melindungi dan melembutkan kulit bayi. Baby selesa, mama pun gembira.

    4
  140. Lynda Che Lah
    3 reviews

    Berkesan Untuk Bayi Saya

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Sudocream ini krim untuk ruam lampin atau ruam yang dihadapi bayi biasanya.
    Saya mula menggunakan Sudocream sejak anak pertama.
    Masa itu,dapat percuma daripada klinik tempat buat pemeriksaan mengandung.
    Bila bayi lahir dan kena ruam lampin, kita cuba guna dan terbukti berkesan menghilangkan ruam.
    Krim ini tidak meninggalkan kesan berminyak dan tidak gatal. Ia umpama bedak dan boleh disapu secara nipis pada kulit serta tiada bau yang kuat.
    untuk anak kedua pun masih guna Sudocream, jadi saya syorkan untuk ibu lain.

    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.