NESCAFÉ Classic

Product Details

It’s the great coffee taste and aroma that Malaysians grow up with. Newly packaged in a convenient refill pack, it comes bursting with the same fresh vibes to inspire and kick start your mornings. So start your morning with our full-flavour, signature classic.

Start your day right with the first sips of this classic. Let the intense taste of NESCAFÉ Classic awaken your mind and body to new opportunities as the rich aroma of this distinctive blend unfolds.

We blend quality Robusta beans and then roast them to medium-dark deliciousness to deliver the pleasurable experience you’ve come to expect from NESCAFÉ Classic.

 

  • The original NESCAFÉ coffee with unmistakable taste you know and love
  • A rich and delightful aroma
  • Made from medium-dark roasted Robusta beans which are expertly blended
  • Specially designed glass jar keeps your NESCAFÉ Classic tasting delicious to the last drop

 

  1. elneytdq73
    6 reviews

    Classically classic!

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    My family and I have been consuming this ever since years and decades ago. It taste good, perfect for coffee lovers! It is affordable and easy to get in the supermarkets too. And we can even make more drinks and snacks from Nescafe, makes it even tastier!

    5
  2. Nurul Mohamad
    3 reviews

    No brand can beat Nescafe!

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    I love nescafe! Especially Nescafe O. I used to change to 3 in1 coffee, but then turn back to nescafe. it shows how much I love Nescafe right. Although a bit pricey, it ia worth it

    5
  3. Woon73
    15 reviews

    Nescafe classic

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    每天早上我一定要来杯咖啡帮助提神。Nescafe classic是我多年来每天早上风雨不改必要的良伴。喜欢闻它纯纯的咖啡香,喝了让一早上精神饱满做起事来精神充沛。

    5
  4. Pacats45
    3 reviews

    Gila Nescafe

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Saya amat suka meminum NESCAFE lagi-lagi yang serbuk ini. Satu hari lebih 3 kali saya akan membancuh untuk meminumnye. Saya tidak pernah terlepas untuk minumnye hari-hari. Ini adalah minuman kegemaran saya. Siapa yang tidak pernah merasanya betul-betul rugi..NESCAFE BEST!!!

    5
  5. Shahfrie Pie
    1 reviews

    Nak lagI?

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Sedap.. Hebat.. Dan mantap… Sesuai utk apa jua keadaan… Tidak rugi membelinya

    5
  6. Asmadi Othman
    3 reviews

    My all time fav coffee

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    All ages-kid adult old love it.my style just nescafe o.breakfast lunch dinneer supperrr huuu

    5
  7. Fizleen41
    3 reviews

    Jom minum Nescafe...

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2018

    Setiap pagi, saya mesti minum secawan Nescafe. Kalau tak dapat minum rasa kurang cergas dan ceria. Saya memang peminat setia Nescafe.

    5
  8. Nadine Haffiza
    3 reviews

    My day wont be complete without a cup of nescafe!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    Setiap hari I will drink 1 cup of nescafe to kick start my day! Atau nikmatinya bersama family semasa minum petang. Jika perlu menyiapkan tugasan semasa late night, segelas nescafe akan menemani saya! Selain rasanya yang enak, harganya juga berpatutan. Saya takkan menukarkannya dengan jenama yg lain!

    5
  9. akhnf85
    3 reviews

    Good value instant coffee

    4 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Budget instant coffee that is worth the price. Although it’s not as good as brewing your own using ground coffee powder, it’s one of the best when you’re traveling and you don’t have all the tools and gadgets to brew and you need your coffee fast. Caution, make sure the spoon that you’re using when you’re making the coffee is dried or it will cause the freeze-dried coffee to ball up and harden after a few weeks.

    4
  10. Hayachi Fiteri
    7 reviews

    Aroma yg enak

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Nescafe classic rasa yang enak dan aroma yang mengharumkan yang boleh buat saya bagun apabila terbau aroma dari nya.. lagi enak bila diminum ketika hujan memberikan kesegaran bileh diminum seisi keluarga. Ia menjadi keutamaan kami sekeluarga untuk menikmati pada waktu..

    4
  11. aziemohdnoor20
    6 reviews

    Hantu nescafe

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Ini bukan kisah seram.tapi ini adalah kisah benar..saya tinggal bersama keluarga suami saya..tidak saya sangka mereka 6 beradik ditambah mak dan ayah mertua, mereka semua adalah hantu! Hantu nescafe… biasa beli nescafe 500gm tak sampai sebulan dah habis.. memang aroma nescafe yang menusuk hidung saya menjadikan saya juga sebagai hantu nescafe..suami saya pagi sebelum ke tempat kerja wajib minum segelas nescafe dan sebotol nescafe panas sebagai bekal..petang lagi sebotol nescafe panas..malam waktu makan malam nescafe..sebelum tido nescafe..begitu lah sekian review hantu nescafe.. ?

    5
  12. Ahmad Hanif
    9 reviews

    Aroma Nescafe Classic Yang Padu

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Minuman yang jadi peneman wajib setiap pagi sebelum memulakan kerja, ketika hujan, ketika mencari ilham & ketika keseorangan. Aroma kopi yang mampu menyegarkan, memberikan tenaga dan menaikkan semangat.

    5
  13. myho15
    15 reviews

    Nescafe In My Heart

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    It is my favourite coffee taste and aroma that I grow up with. It comes out with newly packaged in a convenient refill pack. I always start my new day breakfast with a cup of nescafe classic and it delights my life.

    5
  14. sidaotoh42
    5 reviews

    Nikmat yang memuaskan

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Rasa kopi yang kuat dan memuaskan.Pembungkusan yang menarik,unik dan kedap udara.Harga yang agak mahal berbanding Indocafe mungkin disebabkan kualiti kopi dan pembungkusan.Boleh digunakan sehingga 25 cawan.Walaupun digunakan hanya sedikit kepekatan kopi sudah memadai.

    5
  15. hayachi121026
    9 reviews

    Rasa yang menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Nescafe memberi rasa yang menyegarkan membuatkan pagi saya sempurna dengan menghirupnya.. hidup menjadi tidak lengkap apabila tidak minum nescafe classic, packaging yang menarik, simple,menawan dan menyegarkan dan wajib dimiliki di setiap rumah.

    4
  16. Andrew Tan
    3 reviews

    Great aroma

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    I am a coffee lover who loves to drink coffee in daily routine. Nescafe’s coffee products are literally very good, which makes your entire day. Nescafe Classic is one of the best in its coffee class. The aroma of the coffee is very awesome. The flavor is so nice. As compared to other coffee brands, Nescafe Classic’s quality is very nice and the packaging is also very good which retains its aroma and freshness in it.

    5
  17. RulhazliRazak47
    6 reviews

    Aroma yg menghidupkan pagi sy.

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2018

    Nescafe classic ni menghidupkan pagi sy.Aromanya kopinya sgt wangi.Sedap dinikmati dgn gula atau sebarang krimer.Cukup tambahkan satu sudu nescafe ni bersama susu pekat manis utk buat nescafe yg kaw.Seluruh ahli keluarga sy pun suka,mmg benda wajib yg perlu ada di dapur sy.Mudah disediakan,tekstur serbuknya pun mudah larut.

    5
  18. Nescafe di Hatiku

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Nescafe sentiasa menjadi pilihan keluarga saya. Rasa kopi yang sangat menyegarkan. Sehari tak minum memang rasa tak lengkap je hidup. Tak pernah mengecewakan sejak dulu ?

    5
  19. Khairul_Rahman58
    95 reviews

    NESCAFÉ Classic

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Saya tertarik dengan Kelebihan NESCAFÉ Classic ini kerana aromanya yang sangat menggoda.Kalau bancuh NESCAFÉ Classic ni,1 rumah boleh bau tau.Bau yang tidak menyakitkan kepala.Tenang baunya.Memang best.Paling ngam bila dibancuh bersama Nestle Coffee Mate, memang pasangan yang sangat serasi.Nescafe mudah disediakan dan selalunya saya suka Nescafe O sahaja berbanding creamer.Mudah dibancuh dan dibawa kemana mana semasa memandu lewat malam.Harga mampu milik dan mudah didapati di semua Pasaraya berhampiran.

    5
  20. mellsmy72
    16 reviews

    Teman sejati

    4 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    Setiap pagi mesti nescafe, hari-hari pun nescafe, kalau tak minum rasa macam kekurangan… boost my energy everyday… Love NESCAFE

    4
  21. farhan97
    3 reviews

    All time favourite.

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    A must have drink for me to start every morning. Will have at least twice per day. Definitely my kind of coffee.

    5
  22. mimiliasin05
    3 reviews

    All time favourite !

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    I love coffee and nescafe will always be my choice of coffee at home. The aroma makes me feel good, and no doubt the taste fulfilled my crave for coffee anytime and anywhere. Love this.

    5
  23. Zahid Salim
    4 reviews

    Aromanya harum dan memikat

    4 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Nescafe.. bancuhan minuman kami sekeluarga dari dulu hingga kini dan akan berkekalan selamanya kerana jenama ini tiada bandingan.. terbaik dari ladang.. dihidangkan dalam pelbagai cara.. sejuk atau panas, kosong atau bergula mahupun bersusu tetap enak dinikmati sepanjang masa

    4
  24. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    NESCAFÉ Classic

    5 out of 5, reviewed on January 29, 2018

    Kelebihan NESCAFÉ Classic ini adalah aromanya yang sangat menggoda.Mudah dibawa kemana mana.Bancuh dengan air panas dan sedikit gula. Kalau bancuh NESCAFÉ Classic ni, 1 rumah boleh bau tau.Memang best.Paling ngam bila dibancuh bersama Nestle Coffee Mate,memang pasangan yang sangat serasi. Sangat umph !Harga mampu milik dan lazat

    5
  25. Noor Azhar
    72 reviews

    NESCAFE Classic

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Having a cup of hot Nescafe Classic is a perfect solution to rejuvenate our senses and feel fresh. Making two cups of Nescafe Classic for my husband and me, while enjoying our midnight movie at home during weekend – is a must!?

    5
  26. Ting Lai Mei
    1 reviews

    Nescafe convinient and easy

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Black coffee can help to burn fat and easy because it\’s no sugar at all.affortable price for student when need overnight study.Prefer buying the big refill package because cheaper than others.

    5
  27. Puteri_Bonda35
    4 reviews

    Menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Nikmat kopi sebenar. Lebih- lebih lagi ketika mengantuk dipejabat. Secawan sudah cukup menghilangkan mengantuk dan menyegarkan.

    5
  28. leekahseng12
    323 reviews

    My daily breakfast drinks

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    My daily breakfast drinks in office! I used to make a coffee to start my day. Nescafe classic is very rich of coffee bean taste! just mix with some sweetener cream and it will become a very good taste drinks to kick start my day.

    4
  29. KJ Cheah
    225 reviews

    NESCAFÉ Classic

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    NESCAFÉ Classic是原滋原味的咖啡所以很苦,我一定要加牛奶和糖才能喝。最近发现加一点点NESCAFÉ Classic进nescafe 3 in 1,咖啡会变得更香更浓更好喝。

    4
  30. owengtang59
    82 reviews

    喜欢苦苦的咖啡,而且这香气也很够

    3 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    个人是喜欢这咖啡味因为我喜欢苦苦的咖啡,而且这香气也很够,但是我喝了会头痛,所以就不没什么喝了

    3
  31. sherryever71
    216 reviews

    Nescafe classic

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2017

    I started to drink as as being intro by my dad, he likes to drink coffee and he has it every morning.
    I like the aroma of the coffee and it has also comes with refill packaging, save more money with refilled type.
    Just add on sugar and milk for it and hot water, stir well and drink it.

    5
  32. emilliakamarlis62
    197 reviews

    Aroma kopi yang harum

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Nescafe Classic pasti menjadi kegemaran saya kerana saya gemarkan kopi! Setiap kali membuka penutup botol, saya terus dapat menghidu aroma kopi ini. Saya gemar meminumnya beserta susu sejat atau gula. Rasa pekat dan bau yang wangi menambah lagi kelazatan Nescafe ini. Satu sudu kecil Nescafe sudah memadai untuk membuat segelas kopi yang enak. Cubalah.

    4
  33. Aikoaiko25
    1053 reviews

    The smell is amazing as well.

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Keep one at home and at work . Heat some milk up add Nescafé and sugar and it’s very delicious and yes with a slice of bread.The smell is amazing as well.It’s delicious and I recommend it to everyone.

    5
  34. ferdizetty37
    493 reviews

    Aromanya mnyegarkan pagi saya

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Pagi saya x lengkap tnpa nescafe ni..rasanya sgt kaw dengan aroma kopi yg wangi..sedap diminuk sejuk mahupun panas..saya suka tambah krimer coffee mate..rasanya lagi sedap berkrim..selalunya saya minum sbgai sarapan pagi,hilangkan rasa mngantuk dan lebih focus..mudah didapati dan harganya pun berpatutan.

    5
  35. tangicey15
    66 reviews

    苦咖啡

    1 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    喜欢喝原滋原味的苦咖啡可以试这款咖啡,对我来说就算加了糖我还是觉得苦苦的,不是很喜欢

    1
  36. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    RASA YANG MENYEGARKAN

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    APABILA BANYAK KERJA YANG PERLU DISIAPKAN, SAYA AKAN MINUM SEGELAS AIR NESCAFÉ Classic. RASANYA BEGITU SEDAP DAN MENYEGARKAN MATA SAYA. KERJA PUN DAPAT DISIAPKAN DENGAN CEPAT APABILA MATA SEGAR DAN TIADA RASA BIMBANG LAGI.

    5
  37. NurulDeng08
    470 reviews

    Rasa yang memikat hati

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Rasanya mmg memikat hati saya.Sedap dinikmati panas mahupun sejuk.Pelengkap sarapan pagi saya.Aroma kopi klasik yg sangt wangi dan segar,seperti baru dibrew.Sedap dinikmati bersama susu mahupun gula.Rasa nescafe yg kaw dan mudah dibancuh.Tekstur serbuk kopi tidak terlalu halus.Mmg berbaloi untuk dibeli,harganya mmg berpatutan.

    5
  38. CikSue38
    396 reviews

    Kopi Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Hidup tak lengkap jika tidak pekena nescafe dalam sehari. Ya sy mmg seorg coffee lover. Dari kecil sudah mula minum nescafe sehingga dewasa. Beli botol kaca lepastu beli yg refill je. Masa stay hostel beli pek yg paling kecil. Bila stay kt umah sendiri beli pek besar. Pek 300g percuma 50g. Expiry date pn lambat lg. Boleh simpan lama sbb plastik bungkusan dia tahan sbb cukup tebal. Nescafe classic yg sy beli banyak dikeluarkan dgn free grams in pack. Senang x payah nk susah2 p tebus kt kaunter. Bila bancuh aroma kopi bau 1 rumah. Harum sangat. Terasa segar.

    5
  39. Khalil Anas
    66 reviews

    MENGERATKAN KEKELUARGAAN

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    SAYA MEMULAKAN PAGI SAYA DENGAN SECAWAN AROMA NESCAFE CLASSIC DAN DAPAT MEMBANGKITKAN SEGALA DERIA UNTUK BERTENAGA DAN MENCERGASKAN MATA. SELAIN ITU, MINUMAN NESCAFÉ Classic MENGERATKAN LAGI KEKELUARGAAN KETIKA MINUM BERSAMA DIWAKTU PETANG DAN KETIKA SANTAI BERSAMA SEMASA MENONTON TELEVISYEN.

    5
  40. nadnaz02
    43 reviews

    Terangkat aroma coffee

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2017

    Bau yang sangat harum..menjadi hidangan utama kami sekeluarga setiap malam..kami semua penggemar coffee dan kami memilih nescafe classic. Rasa yang sangat aummmmm, memikat hati..dari jauh dah boleh bau aroma coffee

    4
  41. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Kegemaran keluarga saya

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    Keluarga saya merupakan penggemar kopi dan saya sendiri sangat-sangat \’addict\’ dengan kopi, nescafe classic ini merupakan pilihan utama keluarga saya kerana rasanya yang sangat sesuai dengan tekak dan selera kami sekeluarga

    5
  42. 溦溦 林
    473 reviews

    so amazing that I can't stop drinking it

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    I am a huge fan of coffee and I’m obsessed with this instant coffee of Nescafe. This one’s flavor is so amazing that I can’t stop drinking it

    4
  43. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    I just love the aroma

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Nescafe always makes me feel so good and great as each time I drink it I feel so energetic. The packaging also very nice and the price is reasonable. It is worth to purchase and very convenient to bring along anywhere. Sometimes I bring to office as I love to drink at my office which keeps me stay awake all the time.

    5
  44. Nor Othman
    1343 reviews

    wangi

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    To be honest, I am not a fan of nescafe. But this Nescafe Classic is a ‘must have’ item in our household list every month cause my husband love it. He is a big big fan of Nescafe. He really love the taste and the smell of nescafe. He said to me that the aroma ofis Nescafe can calm him down.

    5
  45. Stevenphuah04
    34 reviews

    NESCAFÉ Classic: ENERGIZEE

    4 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    The aroma of NESCAFÉ Classic is very good. I will make black coffee with only add on sugar, the taste is really good.

    4
  46. Niki Tay
    996 reviews

    It's my favorite. Tastes good

    4 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    It’s my favorite. Tastes good, easy to make. I buy it all the time in the largest container possible. the smell of coffee is strong but is soooo delicious. nothing better than a Nescafe coffee in the morning.

    4
  47. maryam18
    309 reviews

    SEDAP

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya suka minum ia,rasanya yang sedap,aroma nya pun wangi..Tidak cukup jika hanya minum segelas,pasti bertambah..Ia minuman kegemaran kami sekeluarga..Aummm

    5
  48. AieenDeen28
    900 reviews

    Perfect Breakfast with NESCAFE

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Rasa kopi yang asli dan kaw menjadikan setiap pagi saya lebih bersemangat dengan aromanya.Rasa yg sedikit pahit dan kaw sesuai ditambah gula atau krimer pekat manis.Harga yang berbaloi debgan kuantiti..Jenama pilihan ramai sejak berkurun.Semastinya pilihan saya dan keluarga.

    5
  49. Tutu AH
    14 reviews

    My favorite Booster

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    I love the taste, especially Nescafe O. It is not that strong, but enough to kick start my morning. But the smell lingers in mouth, so I need to rinse after every cup. Overall, it goes great with anything, biscuits or nasi lemak, anytime!

    4
  50. penny41
    407 reviews

    很苦的咖啡

    2 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    如果不加任何白糖或炼奶的话真的很苦,太苦的咖啡我不是很喜欢

    2
  51. Kellychan21
    502 reviews

    I don't like it as it is too bitter.

    3 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    I do not like Nescafe Classic as it is bitter. And after i drink it, i feel my heart beat become faster and feeling not well after that. The price of Nescafe Classic is expensive too.

    3
  52. shahril7956
    112 reviews

    Pahit tetapi aromanya membuatkan kita terjaga

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Saya jarang minum nescafe ni. Tetapi sesekali saya meminumnya sebagai Nescafe susu, bersama Coffee Mate, Neslo. Memang agak kaw dan pahit. Sesuai apabila saya perlu berjaga malam. Aromanya sahaja membuatkan mengantuk saya hilang.

    4
  53. Niki Tay
    996 reviews

    my dad flavor NESCAFÉ Classic

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    every morning and night my dad also want drink this NESCAFÉ Classic, so my home must got this extra 1 at home standby if not ,finish this my dad cant sleep well at night ..haha

    4
  54. Gee Gee
    319 reviews

    nescafe tarik yg aumm

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    saya pasti menggunakan nescafe classic untuk membuat nescafe tarik untuk minum petang mahupon minum malam,rasanya yg sedap,pekat membuatkan ia menjadi pilihan

    4
  55. sallyinlee93
    1006 reviews

    My daily drinks

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    My daily drinks every morning before works!
    It will be better taste if make with coffeemate!

    5
  56. King87
    15 reviews

    Coffee

    5 out of 5, reviewed on July 1, 2017

    Nescafe the trusted name in a cup of coffee. You’ll never won’t anything else.

    5
  57. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Nescafe Classic

    4 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Rasanya terbaik untuk nescafe biasa.Baunya harum dan memikat.Saya sukakan nescafe ini sebelum kewujudan nescafe gold.Pilihan kedua saya selaku penggemar rasa kopi sebenar.Sedapnya dibancuh biasa atau ditambah susu.

    4
  58. Zam31
    8 reviews

    This is good coffee

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    I like this. The perfect way to wake up in the morning!

    5
  59. AkidZulfaqar79
    18 reviews

    nescafe tiada tandingannya

    0 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    saya penggemar nescafe ni lebih-lebih lagi bila minum pada pagi dan malam.sukakan rasanya yang pahit dan kaw menjadikan hari saya lebih sempurna

    0
  60. roxanne
    36 reviews

    Minuman sedap

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Nescafe merupakan salah satu pilihan saya ketika bersarapan pagi. Rasanya yang sedap dan menyelerakan. sesuai di minum kosong bersama gula atau dicampurkan dengan susu pekat manis. ia nya sesuai di minum secara panas mahupun sejuk. pilihan saya semestinya di minum sejuk! seluruh keluarga amat menggemari Nescafe ini.

    5
  61. sandlee51
    174 reviews

    Nice smell and taste

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    My hubby’s favourite drinks every morning. I will mix with sugar only as he likes black coffee. The smell of the coffee is so refreshing and provide energy throughout the day.

    5
  62. fionayyl03
    511 reviews

    Deep and round

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    An intricate blend of Arabica and Robusta roasted cocoa beans make this one of Malaysia’s favorite coffee. The double filter technology Nescafe uses captures the richest flavors and aromas present in the beans and ensures it reaches to appeal your sensory buds. Very long, sweet and resonant mouth-feel that has deep notes of tartness. It is an exhilarating blend that’s sure to capture the hearts of many. 6 stars if possible!

    5
  63. anajingga
    20 reviews

    Minuman wajid setiap hari

    3 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    kat rumah AJ ni setiap hari wajib minum kopi. Dan pastilah Nescafe Classic manjadi pilihan utama kami. Rasa kopi asli yang menyegarkan setiap pagi. Suami AJ sebelum ke pejabat mesti kena minum secawan Nescafe baru bersemangat katanya. Nescafe mudah disediakan dan selalunya kami suka Nescafe O sahaja berbanding creamer. Anakpun minum Nescafe jika perlu study lewat malam untuk mengelakkan dari rasa mengantuk katanya.

    3
  64. Sarah
    133 reviews

    Hubby's favourite

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    To be honest, I am not a fan of nescafe. But this Nescafe Classic is a ‘must have’ item in our household list every month cause my husband love it. He is a big big fan of Nescafe. He really love the taste and the smell of nescafe. He said to me that the aroma ofis Nescafe can calm him down.

    5
  65. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Aroma yang sangat menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Kelebihan NESCAFÉ Classic ini adalah aromanya yang sangat menggoda. Kalau bancuh NESCAFÉ Classic ni, 1 rumah boleh bau tau. Memang best. Paling ngam bila dibancuh bersama Nestle Coffee Mate, memang pasangan yang sangat serasi. Sangat umph !

    4
  66. SalinaSalihudin
    76 reviews

    Nescafe makes me wake up

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2017

    I always believe that the aroma of Nescafe can makes me wake up and feel fresh in the morning. With delicious coffee taste and really suits with creamer and sugar. It’s really makes my day.. love it!

    5
  67. SalinaSalihudin
    76 reviews

    Nescafe makes me wake up

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2017

    I always believe that the aroma of Nescafe can makes me wake up and feel fresh in the morning. With delicious coffee taste and really suits with creamer and sugar. It’s really makes my day.. love it!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...