Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure

Product Details

1x Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure 32cm 16pads

  1. Nur Arina Zukifli
    17 reviews

    Kegunaan ketika awal period

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2019

    Saya suka guna Libresse Night Wing ni bukan sahaja waktu malam. Tapi juga ketika period yang banyak. Hari pertama dan kedua memang guna yang night ni. Lagipun, dengan lekapan wing tu, ia tak sebabkan kebocoran. Juga senang dicuci.

    5
  2. Avatar

    samza16
    5 reviews

    Pad yang sangat selesa Waktu tidur malam

    5 out of 5, reviewed on December 9, 2018

    Ketika Waktu period saya sangat Suka menggunakan pad overnight Libresse untuk tidur Waktu malam sebab ia mengurangkan kebocoran.

    5
    1
  3. Mastura Nordin
    4 reviews

    Pad yang bagus

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    Saya pengguna pad libresse dari dulu,ia pad yang sangat bagus. Tidak mudah bocor dan sangat selesa. Berlainan dengan pad lain. Sangat efektif pada pengguna berbadan besar.

    5
  4. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    From a Girl to a Mother

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    I’ve been using Libresse Maxi Night Wings from Highschool. I also wear it during the day to have full security and it does not visible on the back. ? This year January, when I’m having my maternity, I also wear it, yes it is much more better than the other. Libresse Maxi Night Wings with 32cm wide coverage provided a very well protection of leakage. You will never disappointed! ?

    5
  5. Avatar

    nuradzlin75
    3 reviews

    Pilihan hati!

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Pad yg sgt sesuai dgn sy…sgt2 puas hati dan selesa..mmg tiap2 bln beli pad yg ni tak pakai jenama lain sbb betul2 selesa dan serasi dgn sy..permukaan pad pun soft dan buat kulit saya tak melecet..really recommended! Beli pek besar terus ?

    5
  6. Avatar

    fatinnabila5332
    6 reviews

    Great protection for the night.

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    I have been using libresse like forever. This is my favourite sanitary pad that I won’t have to look for other options! It suits your curve well. Really secure, no headache when you have a heavy period.

    5
  7. Avatar

    Ibtisamhusna02
    19 reviews

    My choice

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Libresse night maxi wings ni memang pilihan saya ,, saya start gunakan libresse branded ni since 2015/2016 .. But memang dh lama saya gunakan libresse ni.. N libresse night maxi wings ni saya gunakan pada awal2 hari datang period sebab masa tu memang banyak sangat so i have to use this libresse night maxi wings .. So penyelesaian untuk period yang banyak adalah libresse night maxi wingss .. ??

    5
  8. Fauziana Zainal
    1 reviews

    Tiada Lagi Kebocoran

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Libresse Night Maxi Wings sememangnya pilihan saya di saat ‘sakit wanita’ datang menyerang setiap bulan.

    Dengan reka bentuk yang lebar dan panjang, dan mampu untuk menampung cecair yang banyak tanpa mengakibatkan kebocoron.

    Kini tiada lagi kerisauan walau di saat genting. Yakin dengan Libresse Night Maxi Wings.

    5
  9. Huda Aziz
    5 reviews

    my no. 1 sanitary pad

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    always keep my period flow good, not leaking and the price also cheap then others… sometime they come with free gift.. i like it so much

    5
  10. Akmal Ismail
    3 reviews

    Thicker and better

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    Tbh libresse is kinda thicker than most pads. Not easily leak and also easy to wash. The cotton also very soft and it will not dissolve easily if being washed.

    5
  11. Avatar

    aisyhmardhiah64
    5 reviews

    Paling selesa!

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    To be honest, libresse adalah satu jenama yang saya paling suka! Dari dulu lagi. Berbandingg dgn jenama yg lain, harga libresse lebih murah dari yang lain. Saya recommend brand libresse ni 🙂

    4
  12. Avatar

    Ibtisamhusna02
    19 reviews

    Best sangat !!!

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Since tahun 2016 sampai sekarang ,, saya guna libresse ni. Memang best sangat . Sejak tahun 2016 sampai lah 2018 ni ,, saya dah x guna lagi jenama lain. libresse jerr . Pantyliner and libresse pad ??? . Among all other pads yang ada kt luar sana , libresse is the BEST. Selesa sangat bila pakai libresse ni . Comfortable and secured sangat.

    5
  13. Dieba Anm
    3 reviews

    MY BESTFRIEND FOR 11 YEARS AND STILL COUNTING

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    dari tahun 2008 sehingga sekarang, saya masih menggunakan libresse dan tak pernah nak menukarkannya kepada produk yang lain. saya seorang yang sangat aktif, jadi saya jenis yang selalu bergerak, berlari, melompat walaupun dalam keadaan haid. di saat wanita lain risau akan keadaan diri mereka kerana takut jika bocor, tetapi saya tak perlu risau takut kerana selama 11 tahun libresse tidak pernah mengecewakan saya. saya boleh berjalan, berlari, melompat, tidur dengan selesa tanpa perlu risau ia akan bocor. saya tidak perlu untuk menukar cadar setiap kali datang bulan. walaupun saya lupa untuk bawa pad lebih di awal datang bulan, libresse tetap menjaga saya dan tidak pernah meninggalkan bau darah. saya jatuh cinta dengan libresse disebabkan ia senang untuk dicuci dan sangat selesa untuk memakainya.

    5
  14. Avatar

    Masatisya54
    3 reviews

    Wajib beli

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Suka sangat pad ni. Kaler biru pun nice. Bila period tak bocor pun pakai kaler purple ni. Nak buat kerja semua rasa selesa rasa tenang. Paling penting senang giler nak basuh. Tdo pun selesa. Kalau tak. Takut aje. Bocor atas tilam. Thank you libresse. Make my day

    5
  15. Zihan Samsuri
    3 reviews

    Teman setia saya

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Saya adalah pengguna setia Libresse Maxi Night wide and secure protection. Pad yang terbaik untuk saya kerana dengannya saya merasa lebih selesa dan tiada masalah kebocoran kerana saya seorang yang lasak meskipun ketika tidur. Keselesaan adalah faktor terpenting bagi saya kerana dengannya saya boleh tidur dengan lena tanpa khuatir adanya masalah kebocoran di cadar. Libresse memang terbaik disamping harganya yang murah!

    5
  16. Alisha Yong
    3 reviews

    My ultimate choice

    5 out of 5, reviewed on August 12, 2018

    Since I’ve been introduce with Libresse, I never once buy another brands of pads. It’s really secure during my heavy flows. I love you, Libresse!

    5
  17. Avatar

    penmerah91
    6 reviews

    Secure the heavy day

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    I absolutely loveeee this sanitary pad. Libresse always been my choice when it comes to sanitary pad. It claims for odor control which is the great part of sanitary pad. I have no worry if other people can smell the unpleasant odor. I feel safe and secure when I have my heavy day. I feel comfortable and my skin not easily got blister compared when using the other brand.

    5
  18. Avatar

    fazz60894
    4 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2018

    Like it very much, value for money

    5
  19. Avatar

    Lizaakmal76
    3 reviews

    Recommended..

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Love it.. felt secured during heavy flow..

    5
  20. Avatar

    Char1248
    21 reviews

    the most reliable and trusted brand

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    -only brand that i bought on every month
    -very comfortable, can have a secure night and sleep throughout the whole night.
    -not to worry about leakage during night time because of its extra long
    -cotton surface to prevent irritation on private part
    -can be purchase in most stores, supermarkets and pharmacies

    5
  21. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Menyerap dgn pantas dan tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Bagi wanita yang bertubuh besar seperti saya memang sesuai sangat librese night ni,permukaan dia lebar dan besar melekat dengan kuat,menyerap dengan cepat dan menghalang bau yang tidak menyenangkan.harga sangat berpatutan dan menghalang kebocoran ketika tidur

    5
  22. Avatar

    Alynneishak37
    6 reviews

    Selesa

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Sangat selesa dah tidak melecet atau berasa gatal apabila berpeluh.. Pad nya lebar dan jarang tembus.. Ia juga terletak elok dan tidak bergerak dr seluar dalam..harganya juga ekonomi dan berpatutan

    5
  23. Avatar

    Jillz85
    15 reviews

    Selesa & Serasi

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Banyak produk tuala wanita yang saya dah cuba. Tetapi libresse memberi keselesaan yang maksima dan sangat serasi dengan saya. Tiada ruam atay kegatalan apabila menggunakanya. Selain harga yang berpatutan. Saya akan sentiasa gunakan libresse.

    4
  24. Avatar

    nazirah16
    5 reviews

    Setia

    5 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    Sejak produk ini dilancarkan, saya terus cuba dan tidak pernah bertukar kepada jenama lain. Panjangnya yang sesuai dengan keperluan saya. Ianya muat pada tubuh dan sangat selesa.

    5
  25. Avatar

    Evon10758
    3 reviews

    存量够多

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    这卫生棉的size刚刚好,适合我用,存量够多,不容易撤烂,不管是白天还是夜晚,我都喜欢用它

    5
  26. Avatar

    ShikinZaini45
    3 reviews

    Tahan Bocor

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Dari remaja sampai lah melahirkan anak Libresse selalu menjadi pilihan pertama saya. Reka bentuk yg selesa dan kapas yang lembut membuat saya lebih yakin bergerak ke mana2 sahaja. Harga untuk produk ini juga sangat berpatutan dan sesuai dengan kualitinya. Senang di cuci dan kapasnya tidak keluar salah satu kelebihan produk ini. Saya lebih suka kapas dari gel ??

    5
  27. Avatar

    umairah46
    6 reviews

    My Favourite forever (Libresse)

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Saya sangat-sangat fall in love with a night maxi wing ni sebabnya saiznya yang besar dan selesa digunakan sepanjang hari. Saya pernah cuba gunakan yang lain iaitu kotex disebabkan my libresse pax sudah habis in that time sebab tak sempat nak beli yang baru and then kulit saya sangat sangat gatal selepas gunakan kotex.. After that, i decided to never used other products except libresse. I really really like used this night maxi wing from libresse product. U should try it.

    5
  28. Avatar

    Shiro17
    3 reviews

    Worth it

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    I have been using this for the past couple of years, and I have not gone back to other brands unless I have no choice because it is out of stock. It is super absorbent, preventing any leaks and I was pretty surprised that it came cheaper than its competitors.

    5
  29. Avatar

    Jess65
    3 reviews

    Comfortable night

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Thanks libresse! make my night more comfortable when period time. No more leaking at the night!

    5
  30. Avatar

    Camily
    3 reviews

    Libresse Night Maxi Wings

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    I will use Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure on my first day of period. The length of the pad prevent my period from outflow. It also prevent any unpleasant smell. The wings can help the pad fixed.

    5
  31. Fyza Dani
    46 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2018

    Setiap kali period saya memang memakai Libresse sahaja kerana tidak bocor dan sangat selesa.Tidak bertukar jenama lain walau ketika dlm berpantang.Setia menggunakannya.

    5
  32. Avatar

    Azzarian71
    3 reviews

    paling selesa

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    Saya dah lama guna produk ini. Terasa sangat- sangat selesa bila memakainya. Saya tak akan guna yang lain selain produk ini. Selesa dan tidak menyebabkan melecet. Saya sangat sarankan untuk guna produk ini. Best ? anda tak mungkin mahu cuba yang lain lagi. Setia dengan libresse.

    5
  33. Noriyati Abd Kahar
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    Salah satu produk terbaik dan sangat selesa

    5
  34. Avatar

    nurhidayah. Ab
    3 reviews

    Khas untuk wanita

    4 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Sebelum menggunakan Libresse, saya menggunakan satu jenama pad yang lain tetapi ia merengsakan bahagian sensitif dan menjadikan saya tidak berasa selesa. Setelah mencuba Libresse, terasa perubahan yang amat ketara. Saya juga boleh bergerak aktif seperti hari biasa. Tiada lagi kemurungan.

    Terima kasih Libresse..

    4
  35. Avatar

    nadiaazmi38
    3 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    saya guna pad ni dari umur belasan tahun, masa seklah menengah sampai sekarang anak dah 2 masih lagi guna ni.. sangat selesa tidur malam lena sangat tanpa risau ada kebocoran..

    5
  36. Avatar

    amoyspt94
    5 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    I love this product! Make me feels ease whenever I use it.

    5
  37. Avatar

    jessychoa32
    13 reviews

    Ok

    2 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    只有我一个人用得不好吗?打广告说肥婆用都不会渗透,我不是肥婆可是用得不但没有安全感而且晚上还渗漏得更加厉害了。。呜呜 不是产品不好,是我用得不好 ?

    2
  38. Avatar

    YYY38
    4 reviews

    My favorite brand of sanitary pad

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    这是我最喜欢使用且首选的牌子!不仅舒适,还很安心因为吸收能力很好,不用担心会漏出来,所以我不管早上或晚上都会用它。比起其他牌子,这是我用过最好用和最喜欢的了。

    5
  39. Avatar

    DaphneNg71
    3 reviews

    A better quality of sleep with Libresse

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Used to worry of leakage and it leads to my sleepless nights during menstrual period. After trying Libresse Nights Maxi Wing, I have no worries anymore! The wider pad protects me from leakage and meanwhile, staying dry the whole night.

    5
  40. Avatar

    Karmensee90
    3 reviews

    舒適睡的更安心

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    晚上睡的更安心。完全不用擔心是否會滲漏出來的問題。可以一夜到天亮。非常舒適舒服。

    5
  41. Tang Sok Yin
    9 reviews

    Great

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Started to use this brand when the company is giving out free sample when i was studying diploma in tar college. Unless this brand is not available otherwise i will definitely choose this brand. Used to use whisxxx but feel itchy and got sensitive after my period. However feel a bit weird about the newly lanuched green tea pad the smell is a bit weird and i prefer the no scenery one.

    4
  42. Avatar

    suztoro98
    1 reviews

    Safety night

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    This is the pad most suitable for me during night sleep and I feel safe and no worries about leakage overnight compare to other products. I feel more secure using Libresse during my heavy flow throughout the night.

    4
  43. Avatar

    Maiemai91
    12 reviews

    Tidak mudah bocor

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Ini adalah pad overnight kegemaran saya kerana ia tidak mudah bocor terutama ketika hari pertama period. Saya sukakan kelebaran serta panjang pad ini dan ia juga mudah dicuci menjadikan ia salah satu produk pilihan saya ketika datang bulan

    4
  44. Avatar

    rozaliaalik56
    100 reviews

    MEMBERI KESELESAAN YANG BERPANJANGAN

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Saya adalah pengguna tegar tuala wanita libresse. Saya rasa libresse adalah tuala wanita yang terbaik saya pernah pakai. Saya pakai Libresse Maxi Night ini pada waktu malam dan baru-baru ini saya memakainya selepas bersalin. Memang terbaik sebab penyerapan yang banyak dan mengelakkan kebocoran. Memang sesuai untuk ibu yang baru melahirkan anak. Sebab Maxi Night ini mampu menampung jumlah yang banyak. Terbaik ! 🙂

    5
  45. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Sesuai untuk aliran bnyak & waktu malam

    4 out of 5, reviewed on December 16, 2017

    Pad Libresse Night Maxi Wings ni mmg sgt sesuai ketika saya mngalami aliran yg bnyak,terutama pada waktu malam.
    Saiz pad mmg pnjang & mmpu menampung aliran dari depan hingga ke belakang,sy mmg x risau bila memakainya.
    Bentuknya pun fit dengan sempurna,permukaan sgt lembut & selesa digunakan.
    Sayap di bahagian tepi juga mmbantu mngelakkan kebocoran di bahagian tepi ketika bergerak.
    Tapenya sgt kuat melekat dan tidak mudah tercabut.
    Kuasa penyerapannya pun terbaik,mnyerap dan mnjadikan kulit sy sentiasa terasa kering & tidak mnyebabkan iritasi.
    Harga pun berbaloi sgt utk dibeli dgn kualiti & kuantitinya.
    Mudah didapati di kebanyakkan kedai2 biasa dan mall.
    Cuma 1 je keburukannya,pad agak tebal dan kurang sesuai dipakai ketika memerlukan saya bergerak aktif,saya hanya gunakan pada waktu malam.

    4
  46. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure saya mula suka lepas iklan hos Perempuan Adibah NOOR di kaca Televisyen.Sejak menggunakan Libresse Night Maxi Wings and Wider Protection Secure, tiada berlaku lagi kebocoran di waktu malam dan saya bebas bergerak aktif serta terasa kering sepanjang masa.

    5
  47. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Libresse maxi night wing

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Pad libresse maxi night wing ni best pakai masa period. Panjang 32cm cover sampai belakang dan dapat mengelak kebocoran. Ia juga dibuat dengan secure fit bagi memastikan betul2 fit pada tubuh utk keselesaan dan elak kebocoran. Malam2 tidur pn selesa tak perlu risau katil tilam dikotori kebocoran. Mudah nk pakai dan senang dicuci. Bk beli pn senang cari pek libresse warna purple. Corak pada individu pack libresse ni pn menarik. Walaupun panjang 32cm ia tetap nipis dan mudah nk dibawa kemana2. Mudah juga didapati di pasaran dan selalu ada frre gifts. Seronok beli dapat freegift. Cuma bila mula2 pakai tu mmg mcm ada bunyi plastik bergesel tapi lama2 dia senyap dan sangat selesa dipakai.

    4
  48. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Selesa berganda dengan Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Saya menggunakan tiada lagi kebocoran yang nyata… Selesa digunakan sewaktu kedatangan haid setiap bulan. Daya serapan yang tinggi membuatkan ianya kalis bocor dan tiada bau yang kurang menyenangkan. EXTRA ketebalan dan KESELESAAN BERGANDA.Harga ekonomi, produk berkualiti.Terbaik…

    5
  49. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    MENCUBA SAMPLE DARI LIBRESSE

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    SAYA TELAH MENCUBA SAMPLE PERCUMA DARI LIBRESSE IAITU Night Maxi Wings + SLIM LONGER & Wider LINER + MAXI NON WINGS. PERTAMA KALI MENCUBA SAYA MERASA SANGAT SELESA. TIDUR SAYA AMAT NYENYAK DAN TIDAK DIGANGGU DENGAN MASALAH DATANG BULAN. RASA LEBIH YAKIN UNTUK BERGERAK BILA BERHADAPAN DENGAN RAMAI ORANG. SANGAT BAGUS DIGUNAKAN.

    5
  50. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Kegunaan di malam hari

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Saya tidur malam mesti pakai pad ni kalau datang haid. Malam2 kita aktif so saya akan guna jenis wings ni supaya dapat control pad tu dari jatuh.

    Bila haid datang dalam kuantiti yg banyak, pad ni tak pernah bocor. Sebab tu saya sangat sukakannya.

    Gam pada pad ni pun melekat kuat, so pad ni sentiasa dalam keadaan elok dan tak senget2.

    Bila pakai pad ni saya rasa selesa dan kering ja. Paling saya suka sebab dia nipis. Macam tak pakai pad ja rasa. Libresse ni jugak senang nak cuci. I love it

    5
  51. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    memberi keselesaan dan sesuai ketika heavy flow

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya telah menggunakan produk libresse sejak di bangku sekolah lagi. ia memberi keselesaan kepada saya terutama pada peringkat awal period. strukturnya yang lebih lebar dapat membantu daripada berlaku kebocoran dan saya tidak perlu risau tentang itu. walaupun strukturnya yang lebih lebar tetapi ia tidak membataskan pergerakan saya ketika tidur.libresse juga senang untuk dicuci.

    5
  52. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Keselesaan.

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Benda penting yang saya miliki. Saya memilih Libresse kerana berasa selesa semasa penggunaannya, untuk aliran haid yang banyak, pad ini sangat membantu, tiada rasa risau akan kebocoran. Saya sarankan.

    5
  53. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    When it comes to sanitary pads choice, Libresse Night Maxi Wings and Wider Secure Protection always been my choice. Leakage is something that never happened to me since day one having it. And I always look for extra long sanitary pad as well as cottony surface in order to avoid irritation on the private part. :-). Libresse is the most perfect combination for it and I feel very comfortable with it.

    5
  54. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Memberi keselesaan dan keyakinan

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    Saya suka beli libresse night wing ni secara pek besar macam ni kerana lebih murah dan jimat.
    Tuala wanita jenama libresse ni saiz nya besar dan panjang memang mampu menahan kebocoran akibat aliran banyak.. Selain dipakai waktu tidur,sya juga memakai pada waktu siang ketika bekerja kerana lebih memberi perlindungan dan keyakinan diri.

    5
  55. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    It is absorbent and it won't leak out

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    It is absorbent and it won’t leak out even though for long hours when sleeping at night. It is comfortable and gives me confidence when wearing it to do my daily chores.

    4
  56. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Sultry if for day use

    3 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    This Libresse Night Maxi Wings And Wider Protection Secure is really design for night used because you will feel sultry if you used it for day use.

    But overall the materials is soft and absorption is satisfied!

    3
  57. Avatar

    penny41
    407 reviews

    夜晚的最佳良伴

    5 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    晚上时我都会选择这款长达32cm的pad。 就算我翻来翻去都不必担心滴漏的问题

    5
  58. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Selesa

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Pad pilihan saya ketika datang haid pada hari pertama kerana mampu menahan daripada kebocoran. Senang untuk dicuci dan dibersihkan.

    5
  59. comfortable

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    My favourite pad! really comfortable! and the important thing is, maxi absorb, very- very suit to wear as day use and night use. No more leaking !

    5
  60. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Penyerapan yang sempurna

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Libresse Night Maxi Wings and Wider Protection Secure memang melindungi cecair dari kebocoran. Penyerapan yang sempurna dan tidak lembap tidak meninggalkan kesan buruk pada kulit sensitif saya. Bau yang harum memang tidak mengesyaki saya sedang tutttttttt…. Jadi rasa lebih yakin untuk keluar bersama kawan. Perlindungan tepi yang tidak mudah bergerak, membuat saya selesa sepanjang hari dan bebas melakukan aktiviti yang lebih agressif.

    5
  61. Avatar

    May Mei12345
    104 reviews

    Very comfortable

    5 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    This brand has become my second favourite for many reasons, and one of them in particular is its rate of absorbency.

    5
  62. Niki Tay
    996 reviews

    睡到天亮舒服

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    可以放心的睡到天亮而且很舒服质地很柔软 吸收力也很强 也不怕渗漏在床褥。

    4
  63. Avatar

    may576076
    92 reviews

    一觉到天亮!

    5 out of 5, reviewed on May 30, 2017

    这款夜间卫生棉是我用过最好用的卫生棉…它的加长和加宽的设计让我不用担心睡觉时会弄脏床单,可以安心的一觉到天亮!

    5
  64. Avatar

    Eugeniecyc
    31 reviews

    晚间安全卫生棉

    4 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    质地很柔软,不会刺激皮肤。晚间版够长,吸收力也很强,可以安心的一觉到天亮。此外,粘性也够强,翻身和大动作也不怕渗漏在床褥。

    4
  65. Avatar

    CelineFung97
    27 reviews

    舒服

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    晚上睡觉穿很舒服 。吸收力很好

    5
  66. Avatar

    marytan64
    30 reviews

    晚上睡觉很好用

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    虽然厚了点,但是却能够防止漏泄。是很好用的。

    5
  67. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Pad pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Libresse adalah pad utama pilihan saya.Sangat selesa dan yang penting tidak bocor.ada daya serapan yang sangat tinggi dan saiz yang sesuai untuk siang dan malam.

    5
  68. Avatar

    Afiqah Ariffin
    33 reviews

    Pad Libresse

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    Saya sukakan pad Libresse kerana ia sangat selesa digunakan sewaktu kedatangan haid setiap bulan. Daya serapan yang tinggi membuatkan ianya kalis bocor dan tiada bau yang kurang menyenangkan. Harga ekonomi, produk berkualiti.

    5
  69. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    sesuai ketika awal period

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    pad paling best setakat ni sebab mampu menampung cecair yang banyak dan juga pad ini lebar dan panjang sesuai untuk penggunaan harian

    5
  70. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Comfortable and well secured at night

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2017

    The length of the pad is 32cm and this length is really enough for women to have a safe and secured night during period. And the maxi wing is enough to cover for whole night. And it is very comfortable too. Nice product.

    4
  71. Rebecca Koay
    150 reviews

    Libresse Night

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2017

    Longer length equipped with wings means less mess! Besides that, Libresse is truly the only brand that I can use without developing skin irritations and red rash even during prolonged hours of usage!

    4
  72. Avatar

    ChangNyukMui
    14 reviews

    Bergerak bebas dengan Libresse

    4 out of 5, reviewed on May 3, 2017

    Sejak menggunakan Libresse Night Maxi Wings and Wider Protection Secure, tiada lagi kebocoran di waktu malam dan saya bebas bergerak aktif serta terasa kering sepanjang masa..

    4
  73. Nur Arina
    812 reviews

    Baik ketika awalan period

    5 out of 5, reviewed on April 24, 2017

    Saya guna libresse night ni selepas bersalin kerana bagi saya ianya lebar dan mampu menampung cecair. Suka dengan libresse ni kerana tidak berlaku apa2 masalah ketika memakainya dan juga ridak melecet

    5
  74. Avatar

    bubblynotes61
    20 reviews

    Talk About Leakage Security, Talk About Libresse

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2016

    When it comes to sanitary pads choice, Libresse Night Maxi Wings and Wider Secure Protection always been my choice. Leakage is something that never happened to me since day one having it. And I always look for extra long sanitary pad as well as cottony surface in order to avoid irritation on the private part. :-). Libresse is the most perfect combination for it and I feel very comfortable with it.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...