Drypers Drypantz

Product Details

Drypers Drypantz is recognized as the No. 1 Pants Diaper in Malaysia. It receives an Innovation Award Consumer Choice 2015/2016 which was voted and agreed by more than 2,000 consumers that this diaper is an innovative product.
Drypers Drypantz provides long lasting dryness for up to 10 hours and is incredibly comfortable and allows optimum freedom of movement whether the child is rolling, crawling, sitting or standing. It comes with fun, stylish & fashionable cartoon designs, just like little pants.
Drypers Drypantz size L is available in packs of 3, 20, 36 and 48.

Activ-Core
Specially designed Drypers Drypantz Activ-Core™ helps to quickly absorb urine and prevent flow-back. This provides long lasting dryness for up to 10 hours to keep your baby’s skin dry, healthy and extra comfortable.

Comfort Fit
Drypers Drypantz Comfort Fit™ gives your baby maximum comfort, softness and flexibility while he is on the move playing and having fun. It is easy to slip it on and off. You can easily tear-off Drypers Drypantz on the sides and change it like a normal diaper when there’s poo in it.

 

 

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    No match

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    Not really sure why but the cutting doesnt match for my kids. Other brand is ok for him to wear but this one a bit more big and causing leakage. I pass it to my sister. She had the same problem for her kids too.

    4
  2. Avatar

    kkhcpy15
    52 reviews

    Not bad

    4 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    Drypers Drypantz is not bad as compared to other expensive brand diapers. It is quite absorbent and the material is soft and gentle to my kid’s skin. It is easy to wear as my son is active and does not want to lay down to wear diapers tape. Now Drypers Drypantz solved my headache.

    4
  3. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Suitable for day time use

    4 out of 5, reviewed on July 3, 2019

    Drypers Drypants Is economy type diapers as the price is consider affordable and reasonable. My son using it for day time and so far no leakage issue. The diapers is soft and gentle and it does not cause nappy rash if I change his diapers 3 hourly once. It is more easier to wear pant type rather than tape after my son started walk and run around.

    4
  4. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    Good for day use

    4 out of 5, reviewed on June 4, 2019

    My son is using drypers drypantz at day time. It won’t leak and its absorption is good. The materials of the drypers is soft and good. My son feels dry all day long and can play happily when wearing it. The price of the diapers is consider cheap as compared to other brands.

    4
  5. Rahmad RxLite
    3 reviews

    Drypers Drypantz terbaik

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Anak saya sangat selesa menggunakan Drypers Drypantz kerana peha anak saya tidak melecet,Drypers Drypantz dapat membantu Anak saya bermain, kerana anak saya seorang yang aktif.. Semasa tidor tu waktu malam, Drypers Drypantz langsung tidak bocor. Saya sangat gembira dengan Drypers Drypantz dan saya amat mempercayai produk ini.

    5
  6. Xiao Yao
    3 reviews

    小失望的小裤裤

    4 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    从宝宝一出世便使用 wee wee dry,7个月后宝宝会站了,就使用drypantz了,直到宝宝1岁半后,可能喝水量多了,以前4个小时换一次,现在3个小时没更换,会漏尿了。

    4
  7. Avatar

    ainemer829075
    2 reviews

    pengguna setia dryper drypantz

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2018

    saya adalah pengguna setia drypers dimana saya telah menggunakan jenama ini sejak anak lahir lagi….selain itu,saya rasa berbaloi kerana boleh menebus mata untuk mendapatkan barangan drypers yang boleh digunakan untuk kegunaan anak saya…terima kasih drypers…

    5
  8. Avatar

    Phazz09
    3 reviews

    Pilihan Hati Ibu

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Diaper pants ni sgt sesuai utk anak saya yg aktif suka bermain main dan anti-bocor.. Sejak menggunakan diaper pants nie mmg tak pernah bocor ??..selain tue boleh kumpul point ?..Sy pengguna yg setia sejak ank pertama lg sehingga ank ke 2..will recemonded

    5
  9. HasLan YahYa
    3 reviews

    Senang pakai

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Senang di pakai untuk anak yang sudah berjalan dan anak suka lari- lari.. Tiada masalah bocor dan koyak..

    5
  10. Avatar

    dedlento45
    3 reviews

    Love this product

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Had tried several brands of diapers and stop changing brand after my kid using this brand.
    Comfort and easy to wear.

    4
  11. Avatar

    Syuhada8720
    3 reviews

    The best diaper pant

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Diaper ni sgt sesuai utk anak sy yg aktif, dan anti-bocor.. Sy pengguna yg setia sejak ank pertama lg sehingga ank ke 4..will recemonded to others

    5
  12. Khairun Nisak
    4 reviews

    Sesuai utk bayi aktif

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Anak saya berumur 9 bulan dan dia sangat aktif. Nak pakaikan diaper pun susah. Jadi ini pilihan terbaik utk bayi yg aktif. Selesa dan yg penting tak menyebabkn bayi rimas.

    5
  13. Avatar

    Qaseh78
    3 reviews

    Pampers pants yang Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Dah menjadi pilihan pertama saya dari sejak berbelas tahun lepas. Dari anak pertama sehingga sekarang anak ketiga. Sungguh selesai dan tiada mengalami kebocoran serta ruam lampin walaupun memakainya dalam masa yang agak panjang. 1 keping cukup untuk semalaman.

    5
  14. Avatar

    hanna26
    3 reviews

    kualiti yang bagus

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    saya mula pakaikan anak saya drypers drpantz setelah anak mula merangkak. tak perlu lekat tape. jadi mudah dipakai untuk anak yang sedang melasak. tak menyebabkan ruam lampin. tak bocor walau terlambat tukar. harga agak mahal berbanding yang lain

    4
  15. Wan Mastura
    6 reviews

    Pilihan bijak untuk ibu-ibu diluar sana

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Dari anak pertama lagi saya menggunakan drypers drypantz. Memang terbaik dan senang dipakai kepada anak

    5
  16. Caroline Ma
    3 reviews

    Wee wee dry

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    This has got to be the best diaper of all diapers because it’s easy for my baby to just wear it. My baby can easily wear the diaper in just five seconds. Not just that, the diaper is very comfortable and it absolutely absorbed the pee of my baby very well.

    5
  17. Avatar

    Fazu26
    6 reviews

    Pilihan bijak ibu

    4 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Pilihan yang bijak bagi ibu2 diluar sana
    Apa yang saya suka
    – kualiti yang baik
    – Penyerapan yang selesa
    – mudah didapati
    – mudah untuk travel

    Penambahbaikan
    – kurangkan harga
    – banyakkan promosi

    Saya akan jadikan dryper pilihan utama kami

    4
  18. Avatar

    silver15
    3 reviews

    loyalty user for Drypers drypantz

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I bought and use this Drypers drypantz since year of 2011 until now. Every pack of drypantz it has unique code inside the packing, you can register the code in Drypers official website and accumulated the points for further redemption. The drypantz quality is always the best too. Easy to wear for kids no matter in car, outdoor or etc.

    5
  19. Nurul Syuhada
    3 reviews

    Drypers drypantz terbaik .. !

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Saya sangat menyukai drypers drypantz ini kerana mudah untuk dipakaikan pada anak saya. Ia juga membuat serapan yang sangat hebat kerana tahan selama 8 jam penggunaan. Ia juga tidak mudah bocor. Drypers drypantz ini sangat sesuai untuk anak saya yang sedang giat membesar dengan aktif.

    5
  20. Avatar

    nadi31
    6 reviews

    Pilihan Terbaik

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Kami baru sahaja menukar ke jenama Drypers.

    Apa yang saya suka
    1. Tidak bocor
    2.Menjaga bayi dari ruam
    3. mudah digunakan
    4. Senang dipakai

    Apa yang saya tak suka
    1. Cuma harga agak mahal untuk orang yang ada anak ramai macam agak tak sesuai.

    Nampaknya saya dan suami akan guna jenama drypers full head to toe untuk anak-anak kami. Produk Drypers sangat-sangat memuaskan hati kami.

    5
  21. Avatar

    BellaRazak84
    6 reviews

    MUDAH. CEPAT. RINGKAS

    4 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    Design pampers yang menarik. Mudah untuk memakainya. Lapisan dalam yang lembut dan penyerapan yang baik. Harga juga berbaloi dengan kualiti. Keep it up drypers!

    4
  22. Avatar

    wmridzuan82
    3 reviews

    Affordable and Quality

    4 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Love to have this for my infant. Absorbing and no worries at night. Price also very affordable and trusted brand.

    4
  23. Avatar

    Atiqahahmads40
    4 reviews

    Lampin pakai buang pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Sejak anak saya lahir saya pilih drypers kerana jenama ini sangat dipercayai. Wee wee dry dan kini usia anak sudah 2tahun sya tukar kepada drypantz. Penyerapan yang bagus, tidak bocor, getah pinggang terletak elok dan tidak mudah terjatuh walaupun anak melasak. Saya juga suka kerana drypers sering menawarkan hadiah percuma yang menarik. Dan boleh dapat lebih banyak hadiah apabila mengumpul kod dari plastik drypers.. Drypers memang pilihan saya!

    5
  24. Ti Wui Shan
    15 reviews

    物有所值

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    试用过好几个牌子, 直到用了drypers pants才没有了溢漏的烦恼, 小孩也穿得舒服, 穿上脱下也容易,品质也比其他牌子好, 价钱也公道,是非常好的选择!

    5
  25. Avatar

    naanard37
    3 reviews

    First choice

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    love to collect their free gift and coupon code. also no skin irritation to my kids.

    5
  26. Zue Eika
    5 reviews

    Drypers pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on July 19, 2018

    Semasa anak saya masih kecil saya gunakan drypers wee wee dry..tapi sekarang bila anak dah boleh berlari saya tukar kepada drypers drypantz..ianya mudah untuk dipakai dan dibuka..drypers menjadi pilihan saya sejak dahulu lagi..

    5
  27. PuiYee Choi
    3 reviews

    low price high quality

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    this kind of diaper easy to wear and can hold for more than 10 hours.
    comfortable for my baby to wear
    the price for the diaper still affordable some time come with free gift also

    5
  28. Avatar

    Zhahirah17
    2 reviews

    barangan yang berkualiti

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Anak-anak saya menggunakan lampin pakai buang jenama drypers drypantz sebab bermutu tinggi, tahan kebocoran dan sangat sesuai dengan kulit anak saya yang sensitif.

    5
  29. Avatar

    Fisa30
    3 reviews

    Jimat masa, jimat tenaga, jimat wang

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Menjimatkan masa dan tenaga kerana ia mudah untuk dipakaikan. Hanya sarungkan sahaja. Sesuai untuk anak saya yang aktif tak boleh duduk diam. Dangan harga yang berpatutan dan than Kering Yang lebih Lama menjadikan dryers drypantz pilihan saya.???

    4
  30. Avatar

    luckyavenger8848
    3 reviews

    The best affordable diaper

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    This is the best and most popular diaper brand in malaysia. We can see their ads evrywhere.

    My kids love it and sleep soundly using this diaper. Thank you dypers!

    5
  31. Avatar

    Zozo87
    12 reviews

    My favorite !

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    I LOVE this product ! Dryper Drypants. First of all, Drypers itself has good quality and long lasting . She can wear Dryper Drypants for long hours without feeling uncomfortable. Secondly, it is very convenience and easy to change and take off. Besides, it is very comfortable as well. My baby does not get rashes and itchiness after wearing this brand. (I was wearing other’s brand before and my baby get rashes). Lastly, Drper Drypants are really having a good bargain. The price is reasonable with the numbers of diapers and good quality. It definitely worth . It often comes with good offer and creative gift as well. I got a free mini swimming pool and bag and wet wipe as gifts in the past. Nothing is more important that happy baby with happy diaper 🙂

    5
  32. Maawardah Mohamad
    67 reviews

    Kekal kering dengan drypantz

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    Saya bertukar ke jenama drypers kerana saya dapati lampin pakai buang ini membuat bayi saya lebih selesa dan kekal kering. Daya penyerapan lampin ini sangat bagus dan apa yang menarik pita di belakang lampin memudahkan untuk lampin digulung dan dibuang dengan mudah.

    5
  33. Avatar

    stargazer8242
    3 reviews

    Tak Perlu Risau Bocor

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2018

    Drypers drypantz tebal & menyerap dengan bagus!. Tahan untuk beberapa jam tanpa bocor. Tidak pernah ada masalah alahan. Ada pelekat pada bahagian belakang ianya memudahkan & hygienic

    5
  34. Avatar

    shakilaharizan32
    3 reviews

    Comfortable

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2018

    The one diapers that very comfortable. very recommended!! never change to others diapers

    5
  35. Avatar

    Osynlig507825
    6 reviews

    Barangan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    Saya gunakannya untuk anak istimewa saya. Walaupun dia selepas beberapa jam, diaper yang gunakan tidak bocor. Saya memang gunakan diaper untuk anak saya setup bulan. Pelbagai Jenama biasa pernah digunakan. Jenama in saje yang sesuai untuk kulit anak saya.

    5
  36. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Menyerap dengan pantas

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Drypers drypantz menyerap dengan pantas,tebal,harga yang sangat berpatutan dan tidak mudah bocor..kualiti yang sangat saya percayai sejak dari ank pertama lagi..

    5
  37. Avatar

    kinkiqing8968
    6 reviews

    Mother and kid love it

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    I let my kid start using drypantz after she start crawling, it allowed her to move easily and no leaking even though she is so active. She is 2 years old now and still using drypantz, she knows how to wear drypantz now as it is like a pants.

    5
  38. Avatar

    raiyda9343
    3 reviews

    Kualiti yang setanding dengan harga

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Saya telah menggunakan Drypers Drypantz untuk anak saya yang pertama dan kualitinya sungguh memuaskan dan terbaik. Ianya tidak tembus sekalipun anak saya membuang air besar/kecil. Bau pun tidak akan keluar dan ianya sungguh bagus. Saya suka menggunakan drypers drypantz untuk anak saya ketika berjalan-jalan kerana ianya mudah dipakaikan seperti seluar

    5
  39. Avatar

    Ayum8759
    3 reviews

    Mudah dan jimat

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Drypantz amat sesuai bagi kanak-kanak yang lasak dan aktif.Drypantz mudah di pakai kerana mempunyai pita lekat dan buangan pada bahagian belakangnya..ia juga mampu bertahan dalam tempoh 10 jam.harganya juga murah dan mudah dibeli di mana-mana kedai atau pasarraya

    4
  40. Avatar

    Sakurahime70
    10 reviews

    Kualiti Terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Senang dan mudah untuk di pakaikan pada bayi yang sedang membesar dan lasak.

    5
  41. Avatar

    Zhahirah17
    2 reviews

    Jenama yang dIpercayai

    4 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Kedua2 anak sy yg berumur 2 tahun dan 4 thn memakai lampin pakai buang jenama ini. Kulit anak sy agak sensitif dan lampin pakai buang jenama ini amat bemutu dan brkualiti. Kulit anak sy tidak mengalami sebarang kegatalan.

    4
  42. Avatar

    chikuchai68
    3 reviews

    Diapers pilihan

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Pernah cuba jenama-jenama lain tapi anak lasak dan mudah bocor tepi. Dengan drypers pants bocor tiada lagi. Anak pun dapat bermain dengan gembira

    5
  43. Avatar

    norshahida46
    3 reviews

    Selesa & corak menarik

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    Pampers ke 3 yang dicuba untuk baby. Sangat bagus sebb boleh bertahan selama 10 jam tanpa perlu menukar. Baby pun jarang meragam & berjaga sebb pampers bocor. Dengan corak yang menarik & extra pelekat untuk memudahkan membuang pampers. Sangat sesuai untuk kulit bayi

    5
  44. Avatar

    Doreen677376
    9 reviews

    Love this product

    5 out of 5, reviewed on March 18, 2018

    My baby is using this Drypers pants. I love the printing on the drypantz, it’s cute. My baby skin suitable to use drypantz and won’t get rashes like other brand that he tried before.

    5
  45. Nabil F Joey
    3 reviews

    Pilihan no 1

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Sesuai untuk anak yg lasak . Tidak mudah bocor dan tahan lebih lama .

    5
  46. Avatar

    PurifierX03
    9 reviews

    Fast & easy

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    Recommend this Drypantz to those active baby. Easy to wear & tear too. At least less struggle with your baby most of the time.

    5
  47. 'Aisyah Abu Bakar
    2 reviews

    Reliable & Fast

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Tidak mudah bocor even diaper sudah penuh. Mudah dan cepat memandangkan anak agak aktif dan tidak gemar duduk diam ketika mahu memakaikan diaper. Ada pelekat yang disediakan untuk mengemaskan cara pembuangan diaper yang kotor.

    5
  48. Avatar

    norhidayahhassim17
    2 reviews

    Selesa

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Saya gune diapers ni untuk anak kembar saya…Tahan lama dan selesa..anak sy buang air kecil banyak tapi x bocor..tape yang disediakan memudahkan untuk membungkus pampers yang sudah dipakai..

    4
  49. Masrura Masrufi
    12 reviews

    Mudah dan cepat

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Saya menggunakan drypers drypant untuk anak saya pd waktu malam…memang bagus dan xmudah bocor…walaupun bangun pagi pampers penuh tapi xbocor…memang terbaik..

    5
  50. Pikah Shuib
    4 reviews

    Mudah dipakai

    4 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Saya pakaikan lampin drypantz ni ketika anak saya mula merangkak. Dengan pelekat di belakang sgt mudah utk saya gulung dan buang lampin dgn kemas. Tapi getah dipinggang menyebabkan kemerahan dipinggang anak saya. Mungkin lampin ni tidak sesuai untuk anak saya.

    4
  51. Avatar

    Suhaila76985
    3 reviews

    Lampin pakai buang yang terbaik

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    Sejak anak saya sudah mula merangkak, saya telah beralih ke drypants ini. Mudah untuk dipakai dan ditanggalkan kerana anak yang sedang lasak. Pelekat di bahagian belakang juga memudahkan drypants dibuang. Namun ia tidak sesuai untuk anak saya for overnight use kerana anak selalu over flow. Highly recommended untuk ibu2 yang anak sedang lasak.. ?

    4
  52. Avatar

    holocoustine57
    3 reviews

    Mudah digunakan

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Saya menyukai lampin in lebih-lebih lagi dengan penambahan tape di belakang utk tujuan pembuangan. Tahan lama dan lebih nipis. Berbaloi dengan harganya.

    5
  53. Siti III
    3 reviews

    Senang diguna dan dibuang

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Suka sangat design yang baru ni, ada tape dekat bahagian belakang untuk memudahkan buang kedalam tong sampah. Kekemasa tape supaya pampers yang kotor kemas sebelum dibuang.

    Mudah digunakan, design yang menarik.

    5
  54. Fathinah Mukhtar
    6 reviews

    Terbaik untuk anak-anak!

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Drypants menjadi pilihan saya untuk anak-anak kerana mereka lasak bermain dan eksplotasi dunia kanak-kanak mereka. Apabila dipakaikan drypants maka saya tidak gusar untuk masalah kebocoran.

    5
  55. Avatar

    AQiEMiY2159
    4 reviews

    Mudah dipakai dan harga berbaloi

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Saya mula menggunakan drypers drypantz sejak anak pertama lagi. Kedua-dua anak saya menggunakan drypers drypantz kerana mudah untuk dipakaikan dan mempunyai pita pelekat. Pita pelekat ini membantu kurangkan bau yang tersebar. Drypers drypantz kering sehingga 10 jam. Bayi dan kanak-kanak yang menggunakannya sentiasa selesa kerana permukaan yang kering. Harganya juga berbaloi setanding kualiti.

    5
  56. Avatar

    FAEZ0609
    6 reviews

    Selesa

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Drypers drypantz sangat selesa dipakai pada bayi dan kanak-kanak yang aktif dan lasak. Mudah untuk disarung dan dibuka serta memudahkan untuk dibuang selepas digunakan kerana terdapat pelekat dibelakang untuk menutup najis. Material juga agak selesa pada kulit bayi dan kanak-kanak tanpa meninggal kesan ruam dan sebagainya.

    5
  57. Syha Yumisyha
    7 reviews

    Jenama Nombor 1 Malaysia

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    Drypers sinonim dengan tekstur yang lembut dan penyerapan yang berganda. Sejak pakai Drypers, memang tak tukar lain dah! Anak pertama dan kedua memang pengguna tegar Drypers. Sebelum ni pernah menggunakan jenama lain, tapi tidak bersesuaian. Adakalanya kulit melecet dan asyik kebocoran. Apa yang paling menarik, saya boleh redeem point. Harga juga sangat berpatutan. Jadi bertukarlah kepada Drypers. 🙂

    5
  58. Nida Ilzaf
    2 reviews

    From tape to pants

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Saya baru saja mencuba drypers drypantnz sebab sebelum ni pakai tape anak saya selalu bocor, memang saya puashati sebab lepas anak saya dag kurung bocor tapi untuk travel ia sangat tidak praktikal sebab saya kena tanggalkan seluar anak saya baru boleh pakai dyper, hanya sesuai untuk kegunaan di rumah

    4
  59. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Good absorbent

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    This drypers drypantz really good in quality. It fits my daughter perfectly. The disposal tape at the back also really useful. The price also affordable. Moreover, if we buy twin pack we will get free toys. My kids really happy collect all the toys.

    5
  60. Avatar

    fyzaieyzah9417
    4 reviews

    terbaik untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    pampers yg sangat selesa untuk anak saya , tahan lama , tidak mudah bocor dan sangat lembut . anak saya selesa ketika bermain dan mudah digunakan.

    5
  61. Yati MJ
    6 reviews

    Drypantz Not!!!

    2 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I dislike the drypantz by drypers. Although it is easy to use, it is quite difficult to remove especially when the kid does a big poo poo. The feces doesn’t stay inside it always always leaks out. Quite difficult to tear as well.

    2
  62. Cherie House
    1 reviews

    Drypers pant

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    孩子从出世到现在二岁半还是穿着这品牌的尿裤,尿裤吸收力很强,价钱公道,我喜欢两包装,价钱便宜,还有送一些小孩玩具,一次过会买几包回家,

    5
  63. Avatar

    Bebearlz41
    1 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    I have 2 kids, 2 years 6 months old and 1 year 5 months old. I have been using drypants eversince they start crawling. Right now, both of them using L size. With drypants its easier to wear them diapers, just pull up like wearing a pants. The latest features, the tape, are really conveniance for disposing. I tried other brands before but drypants are still my 1st choice. No pee leakage and its also suitable for overnight use.

    5
  64. Avatar

    HussinAnna25
    50 reviews

    Memudahkan kerja ibu

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    sa memakaikan drypers drypants seja anak saya mula merangkak.sangat mudah hanya sarungkan saja getah pingangnya juga sangat kemas dipakai elok je terletak dan tidak meningalkan kesan bebirat pada perut.tetapi saya hanya mengunakan pada waktu siang kerana pempers ini tidak dapat menampung jumlah kencing yang banyak,agak nipis sedikit tetapi masih berbaloi untuk dibeli.

    4
  65. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Lebih mudah untuk anak yg aktif

    4 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Sejak ank saya mula merangkan dan sehingga berjalan saya mula mnggunakan drypers pants ni kerana ia lebih mudah digunakan berbanding diaper jenis tape..yg saya suka getah pinggang pants drypers ni sgt elastik dan lembut pada kulit anak saya.permukaannya juga lembut dan x merengsakan kulit..tapi bagi saya ia agak kurang menyerap,bila malam saya perlu menukar lampin bnyk kali..anak juga mudah merasa basah..mgkin jika perbaiki tahap penyerapan,drypers drypants ni akn jadi pilihan terbaik saya kerana harganya sgt berpatutan utk dibeli.

    4
  66. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Drypers Drypantz

    3 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    We will buy Drypers Drypantz when they come with some cutie free gift! The price is very cheap and reasonable during promotion, it some more come with free gift! The texture is a bit hard but it is okay for day use. Not recommended for night use because it will be very bulky.

    3
  67. Avatar

    IreneGoh34
    1 reviews

    Good in absorption!

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    I gv my son wearing drypantz at night. It had strong absorption from night till morning. No leaking! Is worth to use it. And my son not allergic to it.

    5
  68. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Attractive Free Gift

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Drypers pantz is in the same range with Pet Pet day pants. They are in the same range in prices.

    Drypers- texture will be a bit hard if compare with Pet Pet. But it always come with many attractive free gift! Very reasonable price and super value pack! cutting need to improve, it will always go to one side and it will be very bulky after baby pee on it, colorful printing.

    Pet Pet- texture more softer than Drypers Wee Wee. Very reasonable price during promotion. Very cute design! Suitable for day used and not recomended for night used.

    I will only buy Drypers Pantz when it have free gift, hehehe..

    3
  69. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Hard texture and poor cutting

    1 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I don’t like Drypers Drypantz because the texture is quite hard and the cutting is no good. It will become bulky after my grandson pee on it and this is not nice in their personal image. Easily leaking from back when baby stool on it.
    Price is very cheap but the quality & design is poor also.

    1
  70. Sia Ling
    3 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    It is good to baby\’s skin, always keep dry and breathable. A good product for mothers to choose for their baby. Highly recommended for all parents to let their babies always stay comfort.

    4
  71. Nor Othman
    1346 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Anak saya berusia 7 bulan dan sedang proses merangkak. Ini menyukarkan saya untuk memakainya lampin. Setelah diperkenalkan oleh rakan, saya telah mencuba drypers drypantz dan hasilnya saya boleh menukarkan lampin tanpa masalah walaupun ketika anak saya bermain ataupun merangkak. lagi pun ianya tahan lama dan jimat.

    5
  72. Hazel Wong
    38 reviews

    Drypers drypantz~~~!!!

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    真心觉得比某日本牌子M新出的青色包装pants 好用多了…价钱也普通负担得起,我会继续选用drypantz

    5
  73. Jeff Tung
    72 reviews

    hard texture

    2 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    this drypantz quality is hard but the price is very adorable! some times it come with free gift! valuable for buy it.

    2
  74. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    hard texture

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    very hard texture, but price is very cheap!
    I like their free gift, very cute and valuable for money!

    2
  75. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Tahan kebocoran, senang dipakai & kemas

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Senang pakaikan DryPantz ni, dalam kenderaan yang bergerak pun senang dipakaikan. Kemas apabila anak saya memakainya. Corak cantik. Menarik. Yang penting tahan bocoran walaupun lampin penuh.

    4
  76. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    suitable for day use

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    I let my son to wear it during day time. It is easy to wear but it cannot hold for long hours. The price is reasonable.

    4
  77. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Easy to put on

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    This diaper is easy to put on. It is suitable for an active baby like mine. My baby wear it comfortably and joyful whole day long. No more nappy rash even after wear for long hours.

    5
  78. Nur Arina
    812 reviews

    tidak bocor dan tahan lama

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    saya suka pakaikan drypers drypantz ni pada anak ketika waktu malam. memang terbaik dan sangat menyerap juga tidak bocor. anak pun dapat tidur lena tanpa menangis lagi. lagipun senang dipakai cuma yg cerewetnya bila anak buang air besar. susah sikit nk tanggalkan nya.nungkin krn saya masih baru lg dgn penggunaan pant

    5
  79. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    memudahkan pemakaian lampin pakai buang

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Pemakaian drypers drypants memudahkan pemakaian lampin untuk anak saya memandangkan kini dia telah berusia 9 bulan. Walaupun anak saya bergerak, saya boleh memakaikannya lampin tanpa perlu mengganggu dia bermain.

    5
  80. Avatar

    PRINCESS NURUL
    132 reviews

    PENGGUNA SETIA JENAMA DRYPERS

    4 out of 5, reviewed on January 7, 2017

    anak saya sebelum ini pakai lamping pakai buang wee wee dry. oleh kerana usia sekarang anak saya semakin lasak, saya tukar kepada drypers drypantz, ia memudahkan saya pakaikan anak walaupun ia sedang bermain… drypers drypantz juga memudahkan kita pakai dimana jua..

    4
  81. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    mudah dipakaikan ketika anak sedang bermain

    4 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Anak saya berusia 7 bulan dan sedang proses merangkak. Ini menyukarkan saya untuk memakainya lampin. Setelah diperkenalkan oleh rakan, saya telah mencuba drypers drypantz dan hasilnya saya boleh menukarkan lampin tanpa masalah walaupun ketika anak saya bermain ataupun merangkak. lagi pun ianya tahan lama dan jimat.

    4
  82. Avatar

    Vicky Low
    242 reviews

    Good diaper pants

    4 out of 5, reviewed on December 5, 2016

    cutting a bit big but Drypers website provide guiding for size selection. overall, good diaper pants and can last for few hours, sometime my baby wore it for night time too.

    4
  83. Avatar

    cherrylee
    73 reviews

    so far so good

    4 out of 5, reviewed on December 5, 2016

    absorbent, quite comfort for my son
    so far so good

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...