DIAPEX Wonder Pants
DIAPEX Wonder Pants

DIAPEX Wonder Pants

Product Details

DIAPEX Wonder Pants are designed for the active baby and busy working mothers. The diaper features Wonder Grips which will provide a 360-degree all-round waistband for Firmer & Softer Fits for your loved one.

It comes with 3 packing sizes, Convenient Pack, Jumbo Pack and Super Jumbo Pack.

Product features include:

  • Cheerful backsheet design for different sizes.
  • 5X Superior Absorbency. Embossed top sheet enhanced by anti bacterial SAP for ultra dryness and quick absorbency that keeps baby’s skin fresh and dry.
  • 360° All round Waistband for Firmer & Softer Fit.
  • Fully breathable material to keep baby comfortable.
  1. Fazlin Hashim
    3 reviews

    tidak mudah bocor

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    diapex wonder pants harga mampu milik tetapi kualitk terbaik.. anak sangat selesa dan ia tidak mudah bocor.. anak juga sangat sesuai menggunakannya

    4
  2. Avatar

    HafizAisy63
    6 reviews

    Tidak mudah bocor

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    Pampers yang mempunyai material yang sesuai dengan kulit bayi serta tidak mudah bocor. Sesuai bagi bayi yang lasak dan susah nak duduk diam. Ia juga tidak berbau berbanding dengan pampers yang lain. Harga juga mampu milik dan memang berbaloi baloi kalau membeli.

    5
  3. Avatar

    amshah870332
    1 reviews

    Kualiti terbaik dan berpatutan

    4 out of 5, reviewed on November 1, 2018

    Anak saya dah cuba menggunakan pampers ni lebih dari 4 bulan yang lepas. Memang terbaik dari segi kualiti material dan daya serapan.cadangan saya mungkin boleh ditambah baik sikit di bahagian grip di pinggang..Harga masih berbaloi dan berpatutan

    4
  4. Avatar

    Avianna41
    5 reviews

    Diapex ????

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Sesuai bagi anak yang kerap kencing. Tidak mudah bocor! Harga berbaloi.

    5
  5. Avatar

    fizasaiful2275
    3 reviews

    Diapex wonderpant sesuai untuk bayi yang aktif

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Diapex wonderpant sesuai untuk bayi yg aktif kerana tahan kebocoran dan getah pinggang yg lembut..Selain daripada harga yg brpatutan, ia juga mudah di buang selepas di gunakan kerana mempunyai disposable tape..

    5
  6. Avatar

    chloelim0654
    7 reviews

    good product

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    孩子出生到现在使用过很多不同牌子的纸尿片,都没有一个满意的牌子,尤其是都会有漏尿的问题。自从接触了diapex wonder pants,宝宝的屁股不再会有湿疹,而且最重要的事能够一觉到天亮,不会有漏尿的问题哦。

    5
  7. Sally Pei Wen
    6 reviews

    Easy on the go

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    This pants diapex is really good to use when you are travelling out with a toddler. Its easy to wear on for the toddler everywhere and you no need to worry that there is no place for him to lay down to do the changing.

    4
  8. Avatar

    Lunabessa36
    3 reviews

    Worth your money

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    I’m currently using this brand for my son. Ni Leaking and very comfortable especially at night, you don’t have to worry about him wetting the bed. Recommended!

    5
  9. Avatar

    Nurfza02
    3 reviews

    Soft and suitable for my baby!

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Soft, no leaking and easy used for busy mommy. Very recommended!

    5
  10. Avatar

    amani61
    2 reviews

    Mudah digunakan

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Sangat mudah digunakan lebih2 lagi masa baby tengah lasak6 bulan ke atas. Pakai diapex wonder pants jadi mudah, tinggal sarung je. Tak payah bersilat2 lagi nak tape pampers bila baby asyik bergerak2

    5
  11. Avatar

    Mamajue35
    3 reviews

    Diapex yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    Pampers diapex memang terbaik dari segi penjimatan nilai tunai dan sangat sesuai dengan kulit anak Saya. Bukan itu saja, rekabentuk sangat menarik minat anak. Anak Saya memakai diapex dari lahir hingga berusia 2 tahun iaitu sudah Pandai pergi ketandas.

    5
  12. Avatar

    noorjannati73
    4 reviews

    Pampers yang berkualiti

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Anak saya Dari Umur 2 bulan dah Mula gune Pampers Jename ni hingga Sekarang da Umur 3thn pon….harga sangat berpatutan dengan kualitinya kerana tidak mudah bocor berbanding Pampers jenama lain…Sangat recommended la pada ibu2 diluar sana..

    5
  13. Avatar

    chiasiyin89
    3 reviews

    很好用

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    我儿子也在穿着这款,实用性蛮高的,不容易漏尿,价钱也比较便宜。超级推荐

    5
  14. Avatar

    Penny9110
    6 reviews

    Good quality

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    My son really comfortable to use diapex wonder pants..

    5
  15. Nurr Amiroh
    4 reviews

    wonder pants berbaloi sangat

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Saya selesa dengan penggunaan wonder pants utk anak sy. Kerana ia easy use dn ada pita tape utk digunakan ketika mahu membuang. Memudahkan sy utk menguruskan sisa buangan ke dalam tong sampah. Mudah dipakai dan tiada kebocoran. Dan harga yg berpatutan

    5
  16. Nurr Amiroh
    4 reviews

    wonder pants berbaloi

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Saya selesa dengan penggunaan wonder pants utk anak sy. Kerana ia easy use dn ada pita tape utk digunakan ketika mahu membuang. Memudahkan sy utk menguruskan sisa buangan ke dalam tong sampah. Mudah dipakai dan tiada kebocoran.

    5
  17. Avatar

    Miracle40
    3 reviews

    便宜经济的纸尿片

    3 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    价钱很便宜,适合一直大小便的宝宝使用。不过,一两岁的宝宝就不实用了,因为尿液太大泡了,很快装满

    3
  18. Avatar

    vvteh57
    3 reviews

    Good quality at affordable price

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    I used Diapex for my twins during daytime and I would say the absorption is fantastic! They are very active and some diapers will easily having some leakage. This product is very good so far and my twins never have nappy rash with it.

    5
  19. Avatar

    Gisselle05
    3 reviews

    Diapex good for babies

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    It is quite good and cheap. My boy have used it since 1 year old. However, I use it only for daytime as my boy is active during that time. Will continue to use it.

    5
  20. Aien Zunnur
    40 reviews

    Berbaloi beli

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Diapex adalah 1 of brand lampin pakai buang yang saya pakaikan dekat anak saya. Mulanya fikir mungkin tak berapa elok sebab harga yang lebih murah berbanding jenama lain dan jenama diapex pun kurang popular. Tapi ternyata saya salah, diapex setanding dengan jenama lain, anak selesa pakai, tiada ruam, tiada kebocoran dan tidak perlu menukar lampin kerap dek lampin yang nipis

    5
  21. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Tahan lama dan cepat meresap

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Diapex wonder pants ini pantas menyerap dan tidak bocor. Sesuai untuk anak ke tiga saya yang berkulit sensitif. Mudah di pakai. Senang untuk di buang. Anak saya sentiasa selesa bermain. Bentuk coraknya juga menarik perhatian anak saya. Tidak susah untuk menggunakan produk ini.

    4
  22. Kai Lee Tan
    3 reviews

    Quality seems low but works well

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Tried this once due to not having other choices in a small market. I was surprised by the capability in holding up overnight soil. However, It is easily tear off. For active toddler like mine, It will be easy to tear off if not handle well. The price is affordable and economical. Worth for the price.

    4
    1
  23. Avatar

    arjuna880984
    18 reviews

    Worth the price

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    For me, this is not the best diaper in the market but if we look into the details and the price, it is totally wort it. Good for anytime of the day. I have try several brands but im totally gonna stick with wonderpants DIAPEX.

    5
  24. Nona Ana Herman
    4 reviews

    MURAH TAPI BERBALOI

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Anak saya menggunakan lampin pakai buang jenama ini. Tidak bocor, penyerapan yang baik dan selesa untuk penggunaan anak saya, sama ada pada waktu tidur atau pun bermain. Malah, harganya yang murah membantu para ibu membuat penjimatan pada kualiti yang setanding dengan jenama lampin pakai buang lebih mahal.

    5
  25. Permata Hati
    3 reviews

    Diapex wonder pants memang berbaloi

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Saya guna pamper ni sebab tidak bocor dan tiada merah dicelah peha..baby kecil saya pun selesa..berbaloi dengan harga..murah dan jimat..pempers ni juga super breathable dan material Nye bagus..

    5
  26. Avatar

    WahidaYon56
    1 reviews

    DIAPEX Murah & Terbaik

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Sejak anak saya pakai DIAPEX Pants,memang elok & tidak bocor.Harga yg murah,sesuai untuk ibu-ibu lain memilikinya.Tak rugi tukar kepada DIAPEX,memang berbaloi

    4
  27. Nor Hassan
    2 reviews

    Like it so much

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Saya pengguna tegar diapex pant dari anak pertama hingga kedua masih setia dengan diapex kerana produk ini sangat berkualiti dan sesuai untuk anak-anak saya. Getah pinggang yang sangat kuat, walaupun sudah penuh tapi tidak nampak terlondeh namun tidak meninggalkan kesan pada kulit anak. Bahagian celah kelangkang yang sangat lembut serta mencegah dari bocor. Selain itu walaupun pakai semalaman dan penuh, kulit anak tetap tidak basah dan selesa. Yang paling utama pada saya diapex wonder pants ni senang dan mudah di pakai tak kira masa serta tempat.

    5
  28. DIAPEX WONDERPANT AWESOME

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Sebagai ibu yang memilih Wonderpant bersaiz L untuk anak saya, saya sangat berpuas hati kerana dia fit di bahagian celah kelangkang, juga tidak mudah berbulu/bergumpal/berserabut lapisan luar dia jika terlampau aktif seperti kebanyakan diapers yang lain. Bahagian pinggangnya juga lebih selesa dan terletak (tidak mudah lucut/jatuh/terlipat). Seriously, memang best malah kini tiada lagi masalah kebocoran☺.

    5
  29. Lee Ching71
    9 reviews

    Lower price for high quality

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    pay the low price for the high quality diaper, this is the brand i recommended. Not bad!

    4
  30. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sesuai untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Saya sukakan Diapex wonder pants ini kerana ia sesuai untuk anak saya yang aktif. Lampinnya tebal dan tidak mudah bocor, anak saya juga selesa semasa memakainya dan tidak terjadinya ruam walaupun dipakai pada jangka masa lama. Harga berbaloi dan mampu beli.

    5
  31. Avatar

    syafiah97
    65 reviews

    lampin pakai buang yang bagus

    4 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    anak saya berumur dua tahun menggunakan lampin pakai buang jenama DIAPEX Wonder pants. Amat sesuai untuk kulit nya. Tiada ruam atau kulit kemerah merahan yang di alami walaupun lebih 8jam di pakai. pampers ini juga tidak bocor. Selesa di pakai kerana getah nya lembut di pinggang. Anak saya begitu selesa sekali. Menjadikan masa bermain tidak terganggu.

    4
  32. Chloe Aw
    7 reviews

    Good baby products

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    It’s a good diaper, and both my babies use this brand of diaper because it absorbs better, and it does not make my baby’s skin sensitive, either at night or during the day I let my baby use this brand of diapers.

    4
  33. Siew Ping
    5 reviews

    Murah dan senang pakai

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    Saya suka brand diapex wonder pant sebab senang pakai, tidak ada ruam, tidak mudah bocir, tahan lama dan amat berbaloi juga, harga pun tidak mahal, saya akan sokong selagi ada di pasaran

    5
  34. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    texture is hard

    2 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Not recommended, because the texture is hard and it will become very bulky just 2-3 hours wear. The smell of pee will come out also. I will not buy this brand for my children even the price is quite cheap.

    2
  35. Avatar

    LovelyAnjely96
    1 reviews

    PAMPERS BERKUALITI PADA HARGA PATUT

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Pampers pilihan saya untuk baby saya, sebab kalis bocor dan tidak menyebabkan ruam berbanding pampers lain. Jenama ni sangat disyorkan untuk ibu-ibu yang mahu produk yang berkualiti pada harga yang munasabah.

    5
  36. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Very Bulky

    2 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Tried the sample before when my baby is 8 months old. The texture is quite hard same like Drypers. It will become very bulky when it absorb the pee and it will come out the smell of pee. I only let my baby wear it for 1 hour and I direct to change it. Not recommended for night use.

    2
  37. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sesuai untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Diapex wonder pants ini sangat sesuai dengan anak saya, kulit tidak merah dan tiada ruam, tahan lama dan tidak mudah bocor walaupun anak-anak saya sangat aktif. Harga juga tidak terlalu mahal dan mampu beli.

    5
  38. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Diapex Wonder Pants

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Saya menggunakan Diapex Wonder Pants untuk anak yang kedua.Memandangkan bajet semakin genting saya menukar penggunaan kepada yang lebih ekonomi tetapi tahan lama.Anak saya tidak mengalami masalah ruam dan sebagainya menggunakan pants Diapex.Malahan pants jenama ini senang digunakan.

    4
  39. Avatar

    ilasabran67
    186 reviews

    Sangat Bagus

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Saya mula menggunakan Diapex Wonderpants sejak umur anak saya 6bulan.. hingga sekarang saya telah menggunakan jenama ni hampir 3tahun.. tak pernah tukar lagi jenama lain.. pampers tidak berbau.. tahan lama.. dan tidak mudah bocor~.

    5
  40. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Tebal & Tidak Mudah Bocor

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya sgt sukakan pampers Diapex yg berkualiti.Walaupun murah tetapi tebal dan tidak mudah bocor..Mmg berbaloi sgt2 beli..Sgt recommend utk ibu2 yg mempunyai bajet yg rendah tetapi inginkan kualiti terbaik..Diapex best!!!

    5
  41. Bella Anies
    18 reviews

    Worth ever penny.

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    I started using Diapex for my baby and kids when they organize a contest that requires me to buy it. From then, I made a discovery of how excellent this Diapex are. I’m a mother of 3 and waking up at night to change diapers are really not my ‘hobby’. But ever since I turn to Diapex, no more waking up at night to do that. And the best part of it is that no leaking and my kids are sleeping comfortably even their diapers are heavy (you know, after a night with only a diaper). Diapex are really made of strong material I can say as what I’ve been experiencing and still on going. And with the price it comes with, it worth every penny I spent. A good deal with a great price. Phewww…

    5
  42. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Nipis & kurang menyerap

    3 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Kurang suka pamper diapex wonder pants ni..ia kurang mnyerap aliran bnyak ketika waktu malam..kena selalu tukar lampin..ia nipis,sekali ank kencing pon dh nmpak kesan kuning di pampers..tp ianya murah tapi bagi sy x berbaloi krn selalu kena tukar

    3
  43. Nor Othman
    1343 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    saya selalu gunakan diapex wonderpant ni.. selain dari ianya murah sedikit berbanding jenama-jenama lain tapi ianya sangat menyerap air. saya memang tiada masalah langsung pada waktu malam lebih-lebih lagi anak yang berusia 2 tahin yang memang kerap buang air kecil

    5
  44. Avatar

    ainie67
    68 reviews

    mudah dipakaikan dan murah

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Diapex wonder pants sangat berkualiti dan tahan bocor.pingang getah yang selesa,tidak merengsa dan pemakaian yang tahan lama.mudah dipakaikan pada anak hanya sarungkan sahaja.harga pun berbaloi.

    4
  45. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    Good product !

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    recommended to all consumer

    5
  46. Jeff Tung
    72 reviews

    Strong Smell

    2 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    Diapex is quite cheap in pants diaper but the quality is so so only.
    there is a strong smell after baby pee.

    2
  47. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    便宜不过不是那么的好

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个尿片价钱便宜不过不是那么的好用,吸尿方面还好而已。

    3
  48. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    texture quite hard

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Diapex texture is quite hard and it will have the smell of pee.
    It will be very bulky also.
    i’m not so satisfied with this.

    2
  49. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Lembut, tahan kebocoran

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Kainnya amat lembut, selesa, tidak tebal tetapi tahan lasak, tahan kebocoran, mudah dipakai selain cantik & fit dengan baik sekali pada tubuh si kecil saya.

    5
  50. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Tahan kebocoran

    4 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Saya pernah membelikan DIAPEX Wonder Pants saiz L untuk anak buah saya semasa kakak saya membuat operation jantung. Anak buah berumur 3 tahun ketika itu dan berat badannya hanya 10 kg sahaja. Disebabkan dia masih belum pandai buang air sendiri, dan kerap bocor di atas tilam. Jadi saya cuba produk ini.Setakat yang saya boleh katakan memang tahan kebocoran dan harga yang sangat berpatutan.

    4
  51. Nur Arina
    812 reviews

    Selesa dan senang dipakai pada anak

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    saya selalu gunakan diapex wonderpant ni.. selain dari ianya murah sedikit berbanding jenama-jenama lain tapi ianya sangat menyerap air. saya memang tiada masalah langsung pada waktu malam lebih-lebih lagi anak yang berusia 2 tahun yang memang kerap buang air kecil. Sangat sukakanya kerana kualiti produknya tidak pernah dikurangkan.

    5
  52. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Diaper terbaik

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    Diapex memberi keselesaan pada anak saya.Getahnya yg elastik memudahkan pergerakan dan tidak mudah bocor.

    4
  53. Nur Arina
    812 reviews

    mudahenyerap dan menjadi pilihan saya dari dulu lagi

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    saya selalu gunakan diapex wonderpant ni.. selain dari ianya murah sedikit berbanding jenama-jenama lain tapi ianya sangat menyerap air. saya memang tiada masalah langsung pada waktu malam lebih-lebih lagi anak yang berusia 2 tahin yang memang kerap buang air kecil

    5
  54. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    DIAPEX wonder Pants terbaik

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Anak ke 2 saya menggunakan diapex wonder pants.sangat selesa.tiada kebocoran yang paling penting kemasan sempurna dengan harga mampu milik

    4
  55. Avatar

    miera97
    131 reviews

    DIAPEX Wonder Pants

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2017

    DIAPEX Wonder Pants membuatkan anak saya tidur lebih lena.. getah yang lembut dan selesa di pakai.. tidak mudah bocor dan juga tebal. harga yang berpatutan dan mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. bagi saya tiada pilihan jenama yang penting tiada alahan pada kulit anak dan anak selesa memakainya.

    5
  56. Avatar

    FARAH YUS
    2 reviews

    Diapex wonder pant

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2017

    Apa yang saya suka dengan diapex wonder pant ialah getah pinggangnya yang tahan lasak! Tahan bocor walaupun pakai sepanjang malam.harganya juga sangat ekonomik.sangat berbaloi..!

    5
  57. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    affordable diaper pants

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2016

    good absorption, cute design and affordable price. Cutting abit small compared to other brands.

    4
  58. Avatar

    Khairina Ishak
    2 reviews

    MURAH DAN SELESA

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2016

    harganya berpatutan dan anak2 selesa memakainya …

    5
  59. Avatar

    hazzielaizzatie57
    7 reviews

    selesa sangat

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2016

    Anak sulung dan kedua pengguna jenama DIAPEX Wonder Pants.Saya akui walaupun harganya berpatutan tetapi kualiti amat membanggakan.Anak-anak saya amat selesa sehingga tidur mereka sedikit pun tidak terjejas.Tiada kebocoran walaupun tidur dalam jangka masa yang lama 9-11 jam lamanya.Saya amat berpuashati dengan DIAPEX Wonder Pants!.

    5
  60. Fiza Rahman
    20 reviews

    DIAPEX Wonder Pants | Harga mampu milik

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Harga mampu milik tapi kualiti setanding dengan jenama- jenama pampers yang lain. So far anak saya tiada masalah ruam lampin atau kebocoran dengan jenama Diapex Wonder Pants ni. Nampak selesa bila dipakai. Mudah di dapati di mana-mana pasaraya.

    4
  61. Azlinda Alin
    12 reviews

    DIAPEX Wonder Pants Murah dan Berbaloi

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    DIAPEX Wonder Pants Murah dan Berbaloi. Anak sedara dan anak sendiri pernah menggunakannya. Tidak merengka, tidak ada ruam. Mudah di pakai, tahan lama, tidak mudah bocor. Harga juga sangat berpatutan dan mampu milik

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...