ANTABAX Antibacterial Shower Cream

Product Details

Antabax is a trusted medicated brand that offers a complete range of antibacterial products to promote healthy and hygienic lifestyle. Antabax Antibacterial Shower Cream cleans and removes 99.9% of germs to provide your family all-day protection from unseen germs and bacteria. It is dermatologically tested to be gentle on the skin without irritating the skin. Its formulation comes with additional essences and special ingredients, including anti-oxidant and anti-inflammatory properties of Vitamin C and E, as well as cell rejuvenating effects of essential Vitamin B Complex (B3, B5 & B6).

Antabax Antibacterial Shower Cream Fresh is specially formulated with the Derma Protect System that contains Micro Moisture Serum, leaving skin softer, smoother & healthy. It provides 24-hour antibacterial protection. Clinically tested to be gentle on even the most delicate of skin, you will feel fresh and reenergized after every shower.

Available in 8 variants in 250ml and 650ml bottles and 550ml refill pouch :
 Fresh
 Gentle Care
 Nature
 Protect
 Active Deo
 Cool
 Sensitive
 Pine

Usage instructions:

Lather all over the body and rinse off. Avoid contact with eyes, if it does, rinse thoroughly with water.

  1. Ee En
    3 reviews

    味道的差别

    4 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    这个牌子的沐浴露,味道差很多哦,我比较倾向于粉色和这个颜色的,其他的味道基本上让我并没有很想买下它,不过这个牌子的沐浴露对于我来说多数都是比较男性化,如果女生用并没有很柔的那种感觉

    4
  2. Avatar

    Amin201085
    4 reviews

    Time to mandi.. haha..

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Ni dia klau anda seorang yg sangat aktif dkat luar.. bsukan atau mna2 aktiviti yg boleh membuat anda kotor atau berpeluh.. cuba pkai ni.. anda akan rsa lebih bersih dan semngat untuk mandi. Bagus untuk seisi keluarga tersayang.

    5
  3. Avatar

    Ann57
    6 reviews

    Harum dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Shower cream yang sangat harum dan menyegarkan. Saya menggunakan antabax sejak zaman sekolah lagi sehingga kini. Sangat sesuai bagi mereka yang aktif dalam aktiviti luar, terutama sukan. Shower cream ni bukan saja membersikan tubuh badan kita dari kotoran tetapi ia mempunyai haruman ia tahan lama. Selepas mandi, ia juga memberi kesegaran kepada saya untuk melakukan kerja-kerja lain.

    5
  4. Avatar

    deylalala68
    12 reviews

    The Best Shower Foam Ever

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2018

    Saya pengguna ANTABAX sejak dulu lagi. Sekarang masih menggunakan lagi antabax dan saya suka keharumannya. Bau yang harum serta sangat selesa selepas mandi. Keharuman yang kekal lama membuatkan suami saya puji bau badan yang lebih segar selepas mandi. setiap kali ke pasaraya, saya akan pastikan tidak lepaskan peluang sebarang promosi dari antabax!

    5
  5. Avatar

    Ainaa81
    3 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    I love this product since I’m in high school and till using it now. Feels smooth on my skin and it does not irritate or give any allergic reaction to my skin. My family also using it all the time. Love it so much!

    5
    1
  6. Nur Nabilah
    3 reviews

    cool shower cream, cool benefits

    5 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    Tried this shower cream and as a student with a lot of activities, i found this shower cream is good not just because it is a money saver but also because the smell last long. i hv been having this some sort of rash behind my back and i realized after using this it eventually went away.

    5
  7. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Pleasant smell and very refreshing

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    I have tried the Antabax Antibacterial Shower Cream which has the New Fragrance Citrus Blast that is very nice to use every day as it is very refreshing and the packaging also very good to use all the time. Besides that, it gives a great protection for 24 hours as it is rich with the Micro Moisture Serum which leaves the skin soft and smooth all the time. It does not irritate or harm the skin as it makes me feel great that protects me from germs and bacteria. I feel so blessed to try this new Antabax Antibacterial Shower Cream as I shared it with my family as they love it so much. It is so convenient to keep it and to bring along anywhere also. I highly recommend to everyone. Let’s try it together and feel the hydrated skin as well as healthy skin too.

    5
    1
  8. Avatar

    Nrlaisyah74
    9 reviews

    Fresh , cool, and keep my back acne away!!

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    I swear this one is good. I have been suffered with back acne for quite a while but after i found this antabax, bye bye my back acne!! Its help me to reduce back acne . Not to mention it is super cool even though the smell is so so but i really recommend for anyone who suffer with back acne!

    5
  9. Avatar

    janneys59
    3 reviews

    清爽舒适

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    我觉得这个沐浴露是非常适合一家大小用的沐浴露。与其他市面上的消毒沐浴产品不同,这款沐浴露并没有很重的气味,就是淡淡的让人觉得舒服。而且,一瓶沐浴露的容量很大,加可以用很长的一段时间。我觉得这个沐浴露最大的一个优点是冲洗后,残留的气味不会太重,这是许多市面上的杀菌型沐浴露做不到的。而且之前我的皮肤严重瘙痒,大腿被我活生生抓出血来,用了这个沐浴露后,瘙痒的症状改善许多。而且抹上皮肤时冰冰凉凉,特别适合现在炎热的天气。并且,这款沐浴露没有过度清洁皮肤,因此杀菌之余,我的皮肤也没有因此变得特别干燥。价格也很合理,购买方便,到处都能购买到。所以,我肯定会继续回购。

    4
  10. Miko Tan
    324 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    幸好有它,当我的皮肤敏感,全身都癢时,用了很多药膏都没有效止癢,antabax cool 这个系列用它来洗立刻止痒。

    5
  11. Avatar

    amandalee13
    5 reviews

    目前用到最适合的沐浴露antabax

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Antabax有好几味道个选择,这款冰凉的蛮舒服,不会用了皮肤感觉干燥。泡沫相当的不错,也不会太多,甚至太少。我相信用过的会很喜欢,多会重复去使用antabax牌子的沐浴露。
    味道也不会太浓,相当的清新。
    最重要洗了之后感觉整个人也相当的干净喔!

    5
  12. Avatar

    Joeylam9396
    3 reviews

    Nice to use

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    I love to use antabax body wash since it has antibacterial feature. Nice smell and I feel clean when I getting out from bathroom!

    5
  13. Avatar

    wanna_bihah1884
    3 reviews

    Sensasi sejuk!!

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Since sy tinggal di hostel, so badan sy mmg kerap berpeluh. Selalunya bila sampai petang tu, badan dah melekit2 macam ada gam dlm baju*euwww..*. Jadi sebolehnya bila time mandi tu sy nakkan sabun mandi yg boleh menyegarkan badan.

    Before this pernah try Lifebouy. But one thing I wanna tell you, apa yg i lg suka ttg antabax berbanding lifebuoy ialah, harga dia lg murah berbanding lifebuoy walaupun tindakan antibakteria dia sama! As a student I really care about money okey ?? dan apa yg bestnye ialah badan sy mmg rasa segar gila lepas mandi guna lifebuoy cool ni ??

    5
  14. Avatar

    ceanucheah74
    3 reviews

    Value buy body wash product

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Nice to use soft and good for skin.. I like it very much.

    5
  15. Pound Wise

    4 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    I use antibacterial soap when I was in uni due to loads of activities. Antabax is one of the best antibacterial shower cream and it save my penny for such great product. Aaaa

    4
  16. Avatar

    altdema6696
    3 reviews

    Thumbs Up!!!

    4 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    Cooling and refreshing for the whole body. It’s a product that the scent are not over and just nice to pour it on my body.

    4
  17. Avatar

    Nurshasha29
    3 reviews

    Antabax Cool Shower Cream

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    Antabax Cool Shower Cream mmg betol2 COOL!! Make me and my family feel so fresh everyday..we love it so so much ? and the most important is Antabax Cool Shower Cream dapat melindungi saya dan keluarga dari 99.9 %bakteria..so COOL Antabax!!!

    5
  18. Avatar

    howcheng82
    7 reviews

    經濟實惠又好用

    5 out of 5, reviewed on February 12, 2018

    比起其他品牌的沐浴乳,我更喜歡antabax,它不止經濟實惠,而且還很好用!他品牌的沐浴乳用水清洗後還是感覺身體滑滑的,好像洗不乾淨,它就不一樣味道芬芳容易清洗乾淨! 非常推薦!

    5
  19. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    sangat menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on February 3, 2018

    antabax antibacterial shower cream cool merupakan pilihan saya sekeluarga kerana sangat menyegarkan selepas menggunakannya tambahan lagi cuaca sekarang yang agak panas. ia membuat kami sekeluarga amat selesa dan nyaman tanpa rasa rimas dengan cuaca. baunya juga sangat wangi serta ia juga sentiasa memastikan kami terlindung dengan bacteria yang berbahaya

    5
  20. Avatar

    syafiqahsaleam48
    3 reviews

    Best Shower Cream

    5 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    I’ve been using this Antabax shower cream for more than five years and my skin are suitable with it. Other antibacterial cream makes my skin dry and scaly. But, antabax makes my skin hydrated and fresh.

    5
  21. Avatar

    Noorasiah67
    4 reviews

    Hari2 nak mandi dengan antibax

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Sabun pilihan kami sekeluarga juga ni… Mmg antabax sgt cool dan wangi. Lepas mndi sangat fresh jer rsa. Terbaik?

    5
  22. Avatar

    Leyen75
    4 reviews

    Antabax lover

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    I love antabax so much. It is my first priority of shower cream. Smells good of course. I feel smooth and clean each time after bath. And most important, the fragrant of shower cream still leave on your skin. Because I am working as kitchen crew, and this product really suit me. In terms of price, it is not costly because one pump is enough for me. Compare to others brand I will need to wash twice to remove my skin dirt and oil.

    5
  23. Avatar

    umairah46
    6 reviews

    Fall in love

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Saya sangat sukakan antabax cool kerana bila mencuci badan dengan sabun ini sangat wangi bau aromanya dan badan menajdi bertambah segar dan terasa dingin sejuk. Dan bau aromanya juga mampu bertahan lama walaupun sudah lama menggunakannya.

    5
  24. Xiao Long
    190 reviews

    Antabax to kill bacteria

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Very good shower cream with nice smell and with antibacterial properties. Very fresh after using it. I have sensitive skin but i can use this. Not sure about the effectiveness of the antibacterial properties, but because we exposed to all types of germs and bacterial, this would be a good protection to the skin 🙂

    5
  25. Efiza Kman
    38 reviews

    Segar dan harum

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Mandian Antabax berbau harum dan menyegarkan kulit. Ia juga mudah didapati dimana-mana pasaraya dan kedai runcit.

    5
  26. Adilla Dilla
    63 reviews

    Produk terbaik

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Best bila guna sabun mandian ini.Lepas guna badan rasa dingin dan selesa sangat.Lagi-lagi kalau mandi waktu tengah panas.Lega sangat.Sabun ini juga sesuai untuk kulit badan anak saya yang sensetif.

    4
  27. Sensasi dingin yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Saya amat menyukai rasa dingin dari antabax cool ini..ia membuatkan saya rasa segar sepanjang hari. Ia tidak melekit,senang dibilas,rasa dingin yang bertahan membuatkan saya selesa dan yang paling penting harganya memang berpatutan.

    5
  28. Avatar

    ilasabran67
    186 reviews

    Cooling Effect

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Smells good and protects my skin from bacteria and germs. I am a great fan of Antabax and just love this product as it keeps me stay fresh and great through out the day. The packaging also very nice and worth to purchase.

    4
  29. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Sensasi dingin yg mmbangkitkan kesegaran

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    Mandian yg mnyegarkan badan saya.Saya sgt sukakan sensasi dingin mandian Antabax active fresh ni.Mmg mencegah bau badan walaupun saya berpeluh seharian.Tekstur mandian sngt pekat berkrim.Kaya dengan buih & berbau wangi,kurang bau ubat.Yg paling penting,ia melindungi saya & keluarga dari bakteria & kotoran.Mmg sgt berbaloi dibeli,harga pun berpatutan.

    5
  30. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    凉凉的感觉

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    搽在身体,用凉水冲完澡后,就好有一股凉凉的滋味,很舒爽,尤其是在炎热的午后

    4
  31. Niki Tay
    996 reviews

    冲了很凉爽

    3 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    这个沐浴液的味道普通的不会说很香不过很彻底的可以洗干净身体的油垢那些的,而且冲起来身体很冰凉的爽爽的整个人很精神的

    3
  32. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sensasi dingin yg mnyegarkan & melindungi badan saya

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Saya mengalami masalah ekzema & gatal2 pada kulit..dah bnyak cuba produk mandian anti bakteria lain,tapi sy pilih Antabax krn tekstur gel mandian ni yg sgt pekat & kaya dengan buih yg bnyk..baunya sgt wangi dengan sensasi dingin yg mnyegarkan badan..ia juga mlindungi tubuh saya dari kuman dan bakteria punca pnyakit..kulit saya juga dh xad masalah ekzema dan gatal2 sejak guna mandian Antabax ni..harga pun berpatutan dgn kualiti yg kte dpt..

    5
  33. 溦溦 林
    473 reviews

    冰凉的

    3 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    这个沐浴露很适合一家大小的使用的,他用了的感觉是冰冰凉凉的,大热天用是最适合的尤其我们的国家那么的炎热的最适合的

    3
  34. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    pilihan yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Saya mempunyai kulit yang sensitif dan mudah gatal-gatal bintik merah.Doktor mensyorkan untuk menggunakan produk yang ada anti bakteria.Saya memilih ANTABAX.Apabila saya mencuba nya,kulit saya jadi bersih dan segar.Ia memberi rasa ‘cool’pada kulit dan berbau haruman.Kulit saya tidak lagi gatal-gatal sampai sekarang saya menggunakan produk ini.

    5
  35. Miko Tan
    324 reviews

    cool down

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    hot sesons use this is good choice !!!reli can cool down my body skin. i like it

    4
  36. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Suitable for whole family member!

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Suitable for whole family member!
    An ideal body shampoo for whole family especially you have small kids.
    kills germs & bacteria when you bathing.

    4
  37. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Cleans well without drying up the body skin and sticky feeling after use. It’s even good for the sensitive skin condition as well.

    5
  38. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    bersih

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Sabun mandian yang sangat lembut dan wangi apabila dipakai..Sangat suka gunakanya,dapat membersih badan saya dari segala kekotoran setelah seharian di luar rumah

    5
  39. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Cool and refreshing

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Antabax Antibacterial Shower Cream Cool fragrance is pleasant. I feel refreshing, cool and moisture after shower with it.

    4
  40. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    kills germs & bacteria

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    another anti-bacteria body shampoo choice beside of Dettol.
    Antabax is quite a good products in body wash & hand wash, I will routine this brand with Dettol & Lifebuoy for my family used.

    4
  41. Arshad Sani
    46 reviews

    Cool dan Segar.

    5 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Saya sekeluarga memang pengguna setia Antabax shower gel, sabun kotak, bedak medical antabax. Pernah menggunakan antibac cool shower Cream Cool semasa di rumah sewa tahun lalu..memang rasa dingin dan segar je badan.Cuma kadang2 payah nak dapat stok ni.Tp kami guna antabax shower gel yg lain.memang best bau-bau antabax.Sesuai juga untuk kulit isteri saya yang agak sensitif.

    5
  42. Nur Arina
    812 reviews

    Buih yang banyak

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Mandian anti-kuman pilihan saya kerana bagi saya ianya mempunyai rasa dingin dan nyaman serta sangat sesuai digunakan jika mengalami kuliy-kulit bermasalah. Juga buihnya yang banyak mampu menjimatkan pemakaian mandian ini

    4
  43. Avatar

    owengtang59
    82 reviews

    Cool and Healthy

    5 out of 5, reviewed on June 28, 2017

    Really cool and healthy, ANTABAX always my best selection for healthy purpose!

    5
  44. Avatar

    miera97
    131 reviews

    antabax shower cream

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Antabax shower cream memberi perlindungan pada tubuh badan setelah seharian berpeluh,mengandungi vitamin c, e dan b complex, memberi kesegaran selepas mandi,, sesuai dipakai seisi keluarga..

    5
  45. Avatar

    kesumadewi
    69 reviews

    Antabax Cool memang cOOL

    4 out of 5, reviewed on December 24, 2016

    Shower foam dengan kuasa membasmi kuman yang dipercayai.Kulit terasa lebih bersih dengan haruman lembut selepas mandi.Kedinginan terasa dengan sentuhan “Cool”

    4
  46. Avatar

    shl10063
    5 reviews

    Value buy for the whole Family

    3 out of 5, reviewed on December 5, 2016

    Cleans well without drying up the body skin and sticky feeling after use. It’s even good for the sensitive skin condition as well.

    3
  47. Noor Mustaffa
    75 reviews

    utk kehidupan yang lebih sihat

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2016

    Terasa segar selepas mandian,baunya yang best serta mencegah pembiakan kuman walaupun seharian

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...