Yeo’s Chrysanthemum Tea

Product Details

Yeo’s Chrysanthemum Tea
  • Less sugar
  • Act as natural coolant (with cooling effect)
Yeo’s Luo han Guo + Chrysanthemum Tea
  • Double cooling effect with goodness of Luo Han Guo
  • Beneficial for lungs
  • Taken for hacking coughs, sore throat and excessive phlegm
Yeo’s Chrysanthemum Tea Light
  • 40% less sugar than its regular
  • Suitable for weight watchers / health conscious consumers
  1. Dhaniy Rizal
    27 reviews

    The must drink during cny

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Can’t miss it during Chinese new year. Live it since young. Like it so so much. My favourite drinks ever.

    5
  2. Avatar

    icedlatte88875
    3 reviews

    Best drink chilled

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    The Yeo’s chrysanthemums drinks is very refreshing especially when drink chilled. It is not too sweet and is just nice for everyone. The best chrysanthemums packaged drinks among other brands in the market.

    5
  3. Ong Junkai
    8 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    It doesnot too sweet and taste just great!

    5
  4. Avatar

    nadzri82
    6 reviews

    Teh yang lazat

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Sambil menikmati hidangan juadah petang, saya pilih Yeo’s Chrysanthemum Tea yang lazat dan menenangkan. Enak juga makan kekacang dengan air kotak ini sambil menonton tv. Satu pengalaman santai yang menyeronokkan. Cubalah dan anda akan tahu nikmatnya !!

    5
  5. Avatar

    evimei7971
    10 reviews

    家人的最爱

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    yeos 菊花水在我家的随时都可以喝到。天气热家人都会拿来解热,方便又省时

    5
  6. Avatar

    saadatun05
    3 reviews

    Peneman di kala travel

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    Saya wajib beli yeos the krisantimum bila nak travel atau keluar bersiar. Rasanya yg menyegarkan membuatkan saya hilang dahaga dan haus. Rasanya yang kurang manis memang sesuai dengan citarasa saya yang menjaga kesihatan dan diet serta Kalori pun rendah. Suami dan anak anak pun suka dan akan beli walaupun saya tak suruh

    5
  7. Mook Ying
    3 reviews

    My favourite

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    This is my favourite drink during Chinese New year. Price is cheap which everyone is affordable.It taste not too sweet and full with Chrysanthemum flavour and soothe my throat.

    5
  8. Avatar

    faiz97
    3 reviews

    air bunga teh krisantinum

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    Minum ini sesuai bgi golongan yang tidak gemar dengan minuman yang mengandungi gula yang berlebihan . selain Itu minuman ini juga sesuai di ambil waktu cuaca yg panas kerana air bunga ini dpt mnyegarkan badan . Dan dpt mengurangkan panas dalam badan

    5
  9. Mefiila AR
    3 reviews

    Sesuai utk kanak2

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Setiap bulan akan beli 2 carton air ini. Anak2 buah suka sgt minum. Airnya tidak manis dan sesuai utk diminum oleh kanak2. Jika tetamu dtg kerumah, sgt mudah utk dihidangkan air ini.

    5
  10. Abdullah Suraya
    5 reviews

    Minuman Pilihan Untuk Majlis

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Air kotak chrysanthemum Yeos memang menjadi pilihan saya jika mengadakan majlis, selain rasanya yang tidak manis ia juga memudahkan saya dalam penyediaan air. Ia juga pilihan saya jika ingin hilangkan dahaga apabila dalam perjalanan. Jika dibandingkan dengan jenama lain, saya lebih menyukai rasa yeos dan harganya yang berpatutan.

    5
  11. Nanie Nasir
    1 reviews

    Minuman terbaik saya ketika dahaga

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    Dari saya kecil hingga meningkat dewasa,teh bunga kekwa ini lah minuman pilihan saya semasa cuaca panas terutama sekali apabila saya dahaga. Setakat ini tiada lagi minuman lain seperti teh bunga kekwa dari yeos ini,rasa nya yang manis-manis dicampur rasa teh yang nyaman membuatkan tekak yang sedang haus menjadi lega. Ianya juga pilihan sihat,kerana kurang gula dan paling penting tanpa pengawet bagus untuk golongan tua dan muda.

    5
  12. Avatar

    Ezah57
    14 reviews

    Less sugar, taste better!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    I like this one. Teh bunga ni kurang manis dan sedap di minum! Ianya sesuai diminum bila bila masa, dan senang di bawa, dan yang lebih menarik, harga nya lebih murah berbanding air kotak yang lain. I’ve been stick to this one since i am at high school and setiap masa rehat saya akan beli air kotak ni.

    5
  13. Nur Wafa Amalina
    3 reviews

    ?

    4 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    In hot weather, with cold chrysanthemum is so refreshing. I can habe 2 drinks once in a time.

    4
  14. Avatar

    hazirahafiz14
    3 reviews

    Diet & teringin air manis? THIS IS FOR YOU

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Low calorie, sumpah sedap. Kalau letak dalam peti ais lagi sedap. Sesuai untuk buka puasa, hari panas, hari tak panas pun sedap! I could drink this all day everyday ❤

    5
  15. Avatar

    Verrone24
    28 reviews

    好喝

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    菊花茶能夠消暑。很好喝但是真的有點甜。建議可以把糖分降低一點點。

    4
  16. Jacky Kweh
    3 reviews

    Minimal yang berbaloi

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Rasanya sangat sedap dan tidak begitu manis,sesuai untuk semua org untuk minum!produk yang bagus

    5
  17. Avatar

    lindainda84
    3 reviews

    menyegarkan dan nyaman

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    Minimum yang sedap dan kurang manis. Sesuai diminum oleh golongan dewasa dan kanak-kanak. Saya sangat menggemarinya kerana rasanya sedap dan unik.

    5
  18. Jamie Teo
    2 reviews

    唯一的

    5 out of 5, reviewed on August 28, 2018

    所有的菊花口味饮料我只会选Yeo’s品牌。从小喝到大,而且不会太甜,老人小孩都爱喝。过年也会买几箱放在家里招待客人。大热天跟不用说,非常消暑的饮料。 BeST!!

    5
  19. Avatar

    ummuarissa52
    6 reviews

    sedap dan nyaman

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    sedap sangat minum air ni bila sejuk2. Lagi2 bila cuace panas, memang ni lah airnyer yang akan hilangkn dahaga dan sejukkn badan. Rugi kalo siapa yang belum cuba. Dah la murah, sedap pula tu. Memang saya rekemen minum air ni time cuaca panas. terbaik!

    5
  20. Nur Abdullah Firus
    3 reviews

    Actually my favorite

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Saya tak tahu kenapa, ini adelah minuman yang wajib saya akan beli. Tak terlampau maniss, rasa tea right and memang tea hehe . I like it.

    5
  21. Avatar

    chinfwei06
    3 reviews

    菊花茶

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    所有品牌中喝过最满意的菊花茶,清凉解渴,每年农历新年都是家里的必备招待客人的饮料

    4
  22. Avatar

    Mei9985
    4 reviews

    My favorite drink

    5 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    It is a must during Chinese New Year. My mom always buy 2-4 dozens during Chinese New Year. It will not be too sweet. I love it so much. When everytime I feel hot, I will get it from my fridge…….such a good drinks for me quench my thirst!!!! And I think it is healthier than carbonated drinks

    5
  23. Avatar

    fong_jk9679
    21 reviews

    Good for serving to customers

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    This drinks is very suitable to be serve to the customers when they are coming to your house during some special occasion especially during Chinese New Year. Very recommend to buy this for your family and friends.

    5
  24. Avatar

    TashaDaniel9270
    3 reviews

    My favourite refreshing drink

    5 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    Saya sangat suka meminum air bunga kekwa ini disebabkan saya kurang suka meminum minuman yang bergas. Satu kotak saya boleh habiskan sekaligus! Air bunga sangat sedap diminum lebih-lebih lagi apabila ianya sejuk!

    5
  25. Avatar

    malbien89
    3 reviews

    terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    minuman terbaik dan sangat menyegarkan selepas berbuka puasa!!

    5
  26. Avatar

    aqudus35
    1 reviews

    Murah dan lazat

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2018

    Setiap kali pergi ke kedai, saya mesti ambil sekotak yeos teh krisantimum. Sedap diminum sejuk untuk menghilangkan dahaga. Rasa yang segar dan lazat. Harga pun sangat berpatutan. Sesuai diminum tidak kira masa.

    5
  27. Avatar

    litnax53
    3 reviews

    Underappreciated drink

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2018

    Yeo’s is a solid company with solid products. And this drink is one of my fave since childhood. It’s a good thirst quencher especially when you chill it to perfection. It’s mind boggling to think that some people consider this drink ‘not premium’.

    5
  28. Avatar

    nutricat53
    8 reviews

    Refreshing Ready to Drink Beverage

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    A thirst-quenching drink, feels refresh every time I consume especially during festive seasons. Best to drink when chilled. The tea is very easy to find at convenience store, petrol station, etc. Overall, great beverage, but still it’s a little sweet for me.

    4
  29. Jaime Ng
    7 reviews

    Refreshing as Always

    4 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    When you feel hot you will want to have it. The refreshing look and also gives a refreshing feel after drink it. And now it comes with less sugar even more irresistible than ever. A long time product that can still be around with improved recipe.

    4
  30. Avatar

    JAYCHONG071491
    24 reviews

    好喝

    4 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    已经陪伴我二十多年了,依然还是情有独钟呀

    4
  31. Avatar

    Syazwani40
    6 reviews

    Good drinks for relaxing mind

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    I really love chrysanthemum tea. Even i will buy chrysanthemum from “pasar malam” in Ramadhan for breaking fast. For my all the time stock i will buy a pack of Yoes CT. The taste of Yeos chrysanthemum tea is good as it is not too sweet where the sweetness is good for a student like me to help refresh my mind and body when im having a break from doing my assignment and whatnot. At the store i will firstly seek for Yeos first to get my chrysanthemum tea and usually every store will have the stock as Yeos is the known brand and they usually have “no preservatives” drink and thats what good for our health.

    5
  32. Avatar

    Joeylow11194
    3 reviews

    还不错

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    把它放进冰箱里再拿出来喝 在这个炎热的天气和一包简直太爽了 唯一对我来说不好的地方就是太甜了 甜度稍微降低就是很好的消暑饮料了

    4
  33. Avatar

    zawana1062
    3 reviews

    The taste of tea

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    My favourite drink for my entire life..not too sweet..

    5
  34. Avatar

    Kahchin9641
    18 reviews

    One of my favorite drink

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Every year, before CNY my family will bought 4 or 5 box. Coz it cheap and nice to drink.

    5
  35. Avatar

    SunnyHere08
    11 reviews

    Family first choice

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    I believe that no one will don’t know how the taste of Yeo’s chrysanthemum tea right…
    Yeo’s brand drinks always my family and I first choice. That is so refreshing when take a sip of it, it also good taste while the drink was came out from refrigerator.

    5
  36. Winnie Chua Jia
    9 reviews

    Nice drink for cny

    3 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    This drink not so sweet and is nice for CNY. Every family will buy it for house

    3
  37. Lii Ting
    3 reviews

    Yeo’s Chrysanthemum Tea

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    这是新年必备的饮料,,味道不错,也不会太甜。

    4
  38. Avatar

    Edwardlee69
    3 reviews

    Best drink during cny

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Yeo’s chrysanthemum tea is a drink there is almost every family will buy during the cny. Its a very refreshing drink. Another things is the reduced of sugar type was very suitable for old people and childrens.

    5
  39. 没有 人
    15 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Love the chill , great choice when having a hot weather especially in Malaysia

    4
  40. Avatar

    Stewart65
    3 reviews

    My favorite

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Good choice with no preservatives and less sugar.
    One of the Malaysian’s favorite !

    4
  41. Avatar

    Cullen34
    10 reviews

    Bagus

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Air minuman yang sangat bagus diminum pada hari panas. Menyejukkan tekak dan antara air yang saya minum setiap hari

    5
  42. Avatar

    setongkol_derok86
    3 reviews

    Teh Bunga Kurang Gula

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Air teh bunga yang tidak terlalu manis dan mudah untuk disimpan di semua tempat. Penutup yang kemas dan mudah dibuka apabila perlu. Amat enak diminum apabila disejukkan di dalam petu sejuk.

    5
  43. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Yeo’s Chrysanthemum Tea

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Yeos memang pilihan saya dan rasanya yang tidak terlalu manis.Musim perayaan Yeo’s Chrysanthemum Tea wajib ada untuk minuman santai petang tak kira di mana sahaja.Banyak pilihan yang ada dalam rangkaian minuman Yeos. Saya suka teh chrysanthemum sebagai teh bunga. Rasanya sesedap tekak dan tidak manis,sesedap rasa sangat.Mudah penyediaan dari sebenar yang menyediakan bunga asli.Harga mampu milik dan sesuai semua golongan dewasa yang aktif dan sihat.

    5
  44. Avatar

    Keshakh46
    5 reviews

    Loveeee

    4 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    This is my fav drink. Also literally the only sweet drink in a box that i choose to drink. Because it is not too sweet compared to other sweet drinks. It is very refreshing and feels good esp drinking the cold one in the hot weather.

    4
  45. Avatar

    nurulnatasya300684
    3 reviews

    Refreshing drinks ?

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    I really love to drink yeos chrysanthemum. It have really good taste and less sugar. It is a good drinks to all, especially when we are in hot weather. It can cool down our body. I will choose this drinks when ever I go to market. It make me feel fresh after drinks this water ?

    5
  46. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Kurang manis dan sedap Yeo’s Chrysanthemum Tea

    5 out of 5, reviewed on January 29, 2018

    Rasa dingin ditekak bila diminum sejuk dan menambah kelegaan semasa cuaca panas.Saya amat menggemari rasanya yang tidak terlalu manis dan boleh dikatakan air teh kekwa paling sedap tanpa pengawet.Dengan kandungannya yang kurang manis menarik minat saya untuk meminum teh bunga daripada brand Yeo’s.

    5
  47. Avatar

    Ahgirl39
    4 reviews

    新年必备

    5 out of 5, reviewed on January 22, 2018

    每一年新年都会买很多这个牌子的菊花水 比较好喝

    5
  48. Avatar

    alvinwong76
    9 reviews

    yeos chrysanthemum tea

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    the best drink in my childhood

    5
  49. Avatar

    Yuka07
    3 reviews

    Refreshing!

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Always my choice when in secondary school. Gives you energy after sport and feel fresh. Even though now if went to hypermarket i will buy it to drink. Also my 1st choice to celebrate festival season as it is more healthier than carbonate drinks. Affordable price.

    5
  50. Azreen Zunairah
    3 reviews

    All time favourite drink.

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Saya sangat menyukai air teh bunga dari yeo ni kerana rasa nya yang sangat asli. Selain itu air ini tudak terlampau manis dan sesuai di minum oleh semua golongan umur. Jika tetamu datang ke rumah, saya semestinya akan menghidangkan air ini kepada tetamu. Air teh bunga yeo memang sangat sedap.

    5
  51. KJ Cheah
    225 reviews

    清凉饮料

    4 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    新年必买的饮料,也是大人小孩的最爱。浓浓的菊花香,让人一口接一口的喝不停。菊花茶能解暑,每当发现自己快发热气时就会快快喝菊花茶,热气很快就会退了。冷冷的菊花茶喝了会让人清凉爽快。

    4
  52. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Yeo’s Chrysanthemum Tea

    5 out of 5, reviewed on December 12, 2017

    Yeo’s Chrysanthemum memang menjadi pilihan ramai dan gerenti sedap di minum bila-bila masa jua.Cepat menghilangkan haus di tekak.Tidak terlalu manis.Banyak pilihan yang ada dalam rangkaian minuman Yeos yang pastinya teh chrysanthemumteh kesukaan kami sekeluarga..Boleh buat teh ni dengan bunga asli tapi memakan masa yang renyah,Dengan ini mudah dan ringkas penyediaannya…Kami semua suka Yeo’s Chrysanthemum Tea…

    5
  53. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    My sons favorite

    3 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Yeo’s Chrysthemum tea is my sons favorite. This drinks is not bad, not too sweet so I can let my son to have it sometimes especially during Chinese New Year. Everybody have can drinks but at least I can give him this chrysthemum tea.

    3
  54. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Air teh bunga yeos

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Minuman kegemaran sy.Rasa air teh bunga yg sgt sedap & tidak terlalu manis.Mmg mnyegarkan bila diminum sejuk ketika cuaca panas.Bagi saya air teh krisantimum ni juga boleh mnyejukkan badan secara semulajadi.Sesuai dinikmati ketika lepas bersukan & bila2 masa.Harga pun murah & mudah didapati.Terdapat dlm kotak ataupun botol.Selalunya sy beli dlm botol,mudah dibawa ketika melakukan aktiviti luar.

    4
  55. Xiao Long
    190 reviews

    Fall in love

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    I often reject this kind of drinks but not this one. This version \”less sugar\” is not so sweet as the original. It\’s so refreshing after take out from the fridge 🙂

    5
  56. Avatar

    CikSue38
    427 reviews

    Teh bunga sedap dan wangi

    5 out of 5, reviewed on November 19, 2017

    Teh bunga yeos ni yg paling sedap pada saya. Saya suka kan rasa yg kurang manis dan bila sedut terasa aroma teh bunga. Sedap minum bila disejukkan dan sedap juga diminum tanpa disejukkan. Harga juga berpatutan.

    5
  57. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Refreshing drinks

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Yeo’s Chrysanthemum is nice to drink especially when it is cold. It is refreshing and it is not too sweet. I love to drink it especially during hot weather. I feel cooling after drink it. Its price is quite reasonable too.

    4
  58. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    All time favourite ♥️

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    I really love the taste of this tea. Very delicious and refreshing. It’s less sugar and pure taste of tea.

    I always drink this water when go out. Everytime we drop by petrol station, this Yeo’s Tea is a must to buy. Compulsory ?

    During the hot weather, this water really help to make body fell cool and energetic. My children also love it.

    5
  59. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    好喝的菊花茶

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    菊花茶对我来说甜度刚刚好,怕甜的人可以加冰块降低甜度,新年可以接待客人,天气热时也可以来一杯降火

    4
  60. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Teh bunga Yeo's

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Rasanya tidak terlalu manis dan sedap.Air teh bunga yg mnyegarkan badan dan menghilangkan dahaga.Lebih sedap bila diminum sejuk.Harga pun murah dan mudah didapati.

    4
  61. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Penyejuk badan

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Saya sukakan teh bunga dari Yeo’s ini kerana rasanya yang sedap dan menyejukkan badan bila diminum. Harga pun murah dan mampu dibeli sesiapa sahaja. Namun, pembungkusan perlu dibaiki terutama bagi kotak 1liter kerana penutupnya tidak kemas dan cepat terbuka.

    5
  62. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Teh Bunga Yeo's

    3 out of 5, reviewed on September 23, 2017

    Minuman kegemaran saya dan adik.Kami suka menikmati ketika ia sejuk2.Memang sedap.Tidak manis sangat sesuai dengan tekak saya.Harganya sangat-sangat berpatutan.Dapat menghilangkan kehausan dan dahaga kerana 1 kotak teh bunga Yeo\’s adalah 1liter.Cuma penutup dekat kotak perlu diperbaiki lagi kerana air teh senang tertumpah.

    3
  63. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Penyejuk Semulajadi

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Sy suka minum yeo’s ni…x terlalu manis..bertindak sebagai penyejuk badan semulajadi..suka minum sejuk,mmg mnyegarkan tekak sy..rasa air bunga matahari yg sngt sedap..

    5
  64. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    It’s always nice to have something stored in the refrigerator for safe keep during hot days. I really like this product from Yeo’s because the taste of the tea is quite authentic and close to the kinds we brew ourselves. The taste is also very mild, sweet and floral for those of you who have not tried this before. I am a fan of this because there doesn’t seem to be much coloring inside the beverage as it is not too yellow which can be present in some other similar products from different brands. Not only that, I also really like the fact that this product is affordable too, plus the volume is not too little for the price you’re paying. It’s been a family staple in my household especially during the festive season, and throughout the years, the quality has not been deteriorated much which is a plus.

    5
  65. Jason Lim
    106 reviews

    解暑

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    新年必买,喝时加上冰块更爽快,大热天更能解暑

    4
  66. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Tekak terasa nyaman dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Sesuai diminum sejuk ketika cuaca panas. Tekak terasa nyaman dan menyegarkan. Rasanya yang tidak terlalu manis jadi ia sesuai juga untuk anak saya.

    5
  67. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Bau nya wangi rasa segar dan kurang manis

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Teh bunga yeos memang sangat menyegarkan di tekak. Rasa nya kurang manis,bagus untuk kesihatan kerana kurang manis,bau nya wangi apabila diminum dan sangat sedap dihidangkan sejuk.memang terbaik!!

    4
  68. Avatar

    penny41
    407 reviews

    招待的好茶

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    朋友来时可以招待他们喝菊花茶,加上冰块更爽快,大热天更能解暑

    4
  69. Avatar

    sitirohaida81
    44 reviews

    minuman menyejukkan tekak

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    paling best ambil semasa cuaca panas,memang sejuk di tekak

    5
  70. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Convenient packs for party

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    My family likes to drink it especially during special events ie CNY. We will buy few cartons to keep it and give friends and relatives to drink when they come and visit us. It is very nice to drink especially if it is cold. It will cure your thirst especially during hot weather.

    4
  71. MINUMAN TEH LAZAT

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Sedapnya air yeos teh chrysanthemum!!!!!! Lagi sedap diminum bersama ais 😀

    4
  72. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Menyegarkan dan kurang manis

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2017

    Air kegemaran saya. Sgt segar diminum sewaktu panas. Melegakan tekak. Yang paling saya suka ialah rasanya kurang manis.

    4
  73. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Cheap & Easy

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    I like to drink Chrysanthemum tea, Yeo’s brand is nicer that Drinho.
    Yeo’s more nicely in flower taste and not too sweet!

    4
  74. Gee Gee
    321 reviews

    sedap,murah dan badan terasa sejuk

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    sy suka minuman teh bunga jenama yeos kerana ianya sedap,murah dan badan terasa sejuk je..ia juga mudah utk didapati di kedai2 runcit dan pasaraya

    4
  75. Niki Tay
    996 reviews

    有点甜

    3 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    这个牌子的菊花茶说明少糖了可是我还是觉得有点甜比较其他的牌子他比较算是甜的,如果怕甜的人应该不喜欢这个牌子的菊花茶。

    3
  76. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    my kids favorite

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    My son like to drink this Yeo’s Crysanthemun drinks. He can finished it within half an hour!

    3
  77. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    childhood drink

    4 out of 5, reviewed on June 25, 2017

    The chrysanthemum tea is highly thirst-quenching and cooling, and is especially good if you feel a fever coming.

    4
  78. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Best to store lots of them!

    5 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    What more can I say than that Yeo’s Chrysanthemum is always a common sight at home and at work. Refreshing chrysanthemum tea leaves with hints of sweetness to help wake me up and spike that sugar levels when needed is just one of the ways to describe this drink. Easily can be found at RM1 per packet makes this all the more ideal for a quick thirst-quencher on hot and humid days. Celebrations always includes this with packets of 32 ready to serve the guests as a complement to the cookies. It feels light. It is cheap. I feel great. Altogether, it makes the perfect drink.

    5
  79. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Favourite Refreshing Drink

    5 out of 5, reviewed on June 24, 2017

    This is one of my favourite refreshing drinks during hot weather. It helps to soothes my thirst and the taste is not too sweet. Best to drink when it is chill.

    5
  80. Avatar

    kockhong80
    56 reviews

    Refreshing drinks

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    It is nice to drink as it is not too sweet and cool down your body. You can feel the amazing feel especially you drink the cold Yeo’s chrysanthemum tea in the hot days.

    4
  81. Avatar

    cties_8435
    32 reviews

    Quench your Thirst

    4 out of 5, reviewed on June 19, 2017

    Drink that help you to quench your thirst on hot sunny day. The taste is great , less sugar and also hel to reduce body heat. Really suitable for children and adult.

    4
  82. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    sedap dan kurang manis

    4 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Kesukaan saya.! Rasa sedap kurang manis..sangat sesuai diminum pada hari yang panas. Menjadi air kesukaan sejak dulu.rasa sama dari dulu hingga kini.

    4
  83. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Less sugar

    3 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    This is not too sweet! And help me fullfill my thristy always!

    3
  84. Avatar

    yenhock31
    34 reviews

    Yeo's Krisantimum

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    This popular Asian drink is lightly infused with the fragrant aroma of Chrysanthemum blossom and has a delicate floral sweetness that leaves a memorable note. Drink YEO’S Chrysanthemum Tea to beat the tropical heat! We use to drink this during Chinese New Year. But it must drink at cold.

    4
  85. Nur Arina
    812 reviews

    kurang manis dan sedap

    0 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    saya sukakn minuman teh bunga ni sebab rasanya yang kurang manis.dan sedap diminum apabila dimasukkan ke dalam peti ais saya juga suka belikan anak-anak minuman ini

    0
  86. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Yeo’s Chrysanthemum Tea

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    air teh bunga yang menyegarkan, menghilangkan dahaga ketika dalam ciaca panas, campurkan bersama ais batu memang sangat memuaskan.. ia juga boleh menyejukkan badan dan kurang manis. sesuai untuk semua majlis bersama Yeo’s Chrysanthemum Tea.

    5
  87. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Best drink to cool the throat

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Yeo’s Chrysanthemum Tea is the best drink because it always help to soothe the throat especially during the hot season. Whenever I am under the hoypt sun, my throat always dry up which makes me to get sore throat more often. By having the Yeo’s Chrysanthemum Tea with me all the time I do not need to worry because it just work wonders. The pacakaging is very nice as it is very lightweight and easy to bring along anywhere, anytime. It cointains less sugar which does not harm the health. Let’s drink together these delicious drinks. Highly recoomend!

    5
  88. Avatar

    mooiimm68
    68 reviews

    Real Chrysanthemum Tea by Yeo's

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    I heard from a friend, he said Yeo’s Chrysanthemum Tea is made by real chrysanthemum flower. Compare with other brands, mostly are use artificial colours and taste. This drink is must have drink in my house for visitor especially during Chinese New Year. The taste no so sweet really nice to drink.

    5
  89. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Teh Bunga yang menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Sakit tekak air ini la yang saya sering cari & minum.Dengan bahan semulajadi,air nya yang sejuk,amat sesuai dengan tekak yang perit dan sakit.Boleh kurangkan buat seketika.Air teh bunga ni pun kurang manis.Sesuai di minum pada cuaca panas.Rasa yang nyaman dan segar di tekak saya.

    5
  90. Riduan Halim
    136 reviews

    Teh Bunga Kurang Manis Terbaik.

    4 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Kalau kawan tanya kenapa suka minum teh bunga, jawapan saya sungguh simple kerana teh bunga dapat menyejukan badan di samping menghilangkan dahaga buat seketika waktu. Dengan kandungannya yang kurang manis menarik minat saya untuk meminum teh bunga daripada brand Yeo’s.

    4
  91. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Refreshing with just the right amount of sweetness

    4 out of 5, reviewed on March 30, 2017

    It’s always nice to have something stored in the refrigerator for safe keep during hot days. I really like this product from Yeo’s because the taste of the tea is quite authentic and close to the kinds we brew ourselves. The taste is also very mild, sweet and floral for those of you who have not tried this before. I am a fan of this because there doesn’t seem to be much coloring inside the beverage as it is not too yellow which can be present in some other similar products from different brands. Not only that, I also really like the fact that this product is affordable too, plus the volume is not too little for the price you’re paying. It’s been a family staple in my household especially during the festive season, and throughout the years, the quality has not been deteriorated much which is a plus.

    4
  92. Shaneeya Mos
    42 reviews

    Chill up drink

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    Chrysanthemum tea drinks always our family choice because it’s freshly brewed with less sugar and no preservatives. It best to drink in cold and make us fell so refresh… love the taste so much..

    5
  93. Avatar

    Leeleongwai41
    31 reviews

    Chrysanthemum is good during hot weather

    3 out of 5, reviewed on March 22, 2017

    Chrysanthemum is well known to cooling our body temperature especially heaty season. One of my favourite drink. Only dislike the sugar contain as it too sweet. Come in different size of packaging.

    3
  94. Avatar

    Naem Zawawi
    22 reviews

    HILANG DAHAGA

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    Like Yeo’s chrysanthemum tea so much especially the reduced sugar type. Best served when chill, very refreshing.

    5

  95. Avatar

    janicesn0w
    13 reviews

    Great for any party!

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2017

    This Yeo’s chrysanthemum tea will always be around whenever there’s a party, open house or even during new years. You can always find them in every house. It’s not sweet and help cool down the heat! The packaging make it easy to drink, portable and most importantly it’s recyclable!

    5
  96. Betty Liew
    263 reviews

    Cure your thirst on hot day

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Feeling hot or body feel a bit heaty? Cure your thirst with Yeo’s chrysanthemum. Not too sweet and it helps to cool down body heat. Come in packet or bottle type. Price is affordable.

    4
  97. Avatar

    anajingga
    20 reviews

    Teh Bunga Paling Sedap

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Yeos memang pilihan ramai dan gerenti sedap di minum bila-bila masa jua. Banyak pilihan yang ada dalam rangkaian minuman Yeos. Tapi feveret AJ pastinya teh chrysanthemum atau AJ panggil sebagai teh bunga sahaja. AJ suka sebab ianya tidak manis, sesedap rasa sangat. AJ pernah juga memyediakan teh bunga kekwa asli pemberian kawan dari Sabah dan prosesnya agak rumit juga dan untuk mudah pastilah beli sahaja teh bunga dari Yeos ni, buka dan minum.

    5
  98. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    Best Serve when chill

    4 out of 5, reviewed on February 15, 2017

    Like Yeo’s chrysanthemum tea so much especially the reduced sugar type. Best served when chill, very refreshing.

    4
  99. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Air Bunga Kekwa Yeo's

    5 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    Rasa dingin apabila diminum dan menambah kelegaan semasa cuaca panas.Saya amat menggemari rasanya yang tidak terlalu manis dan boleh dikatakan air teh kekwa paling sedap tanpa pengawet.

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...