Munchy’s Lexus Cream Sandwich

Product Details

Yummy crackers outside, Creamy filling inside

Lexus, a calcium vegetable cracker that is sandwich-packed with smooth and creamy indulgent filling. The perfect blend of sweet and savoury taste of Lexus completes one’s satisfaction. Four delicious flavours are up for grabs – chocolate, cheese, peanut butter and vegetable – to make healthy snacking more fun and filling.

Flavours:
Chocolate, Cheese, Peanut Butter & Vegetable

  1. mickygoh83
    11 reviews

    我的最爱

    4 out of 5, reviewed on December 1, 2018

    这个lexus 巧克力夹心饼我最喜欢吃,巧克力不甜,饼干香脆,搭配起来刚刚好,吃了还想吃

    4
  2. Nabil99012
    15 reviews

    Biskut coklat Yang sedap

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Biskut coklat Yang paling digemari saya sekeluarga kerana rasa pada biskutnya Yang agak unik.. Disertakan salutan coklat nya pekat.. Membuatkan biskut ni begitu sedap sekali

    5
  3. Crystal64
    11 reviews

    Perfect biscuit

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    This biscuit comes in convenient pack and can be shared among friends and families. It is also sell with reasonable price. In addition, it consist different flavour such as chocolate, peanut and others. Biscuit is crunchy with nice chocolate smell.

    4
  4. JAYCHONG071491
    24 reviews

    適合點心時吃

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    這類餅乾適合吃點心,下午茶吃

    4
  5. Nur Afifah
    19 reviews

    My favorite snack

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Saya suka makan biskut ni apabila perut terasa kosong. Saya paling menggemari perasa coklat berbanding yang lain. Harganya sangat berpatutan dan mudah didapati dimana saja. Keluarga saya juga amat menggemari biskut ini.

    5
  6. Megat Zakwan
    3 reviews

    Delilexus!! Sedap tak terhingga

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Delilexus!! Biskut kegemaran semua orang. Harganya sesuai kepada semua orang,berpatutan dan mampu dibeli oleh semua orang. Krimnya sungguh sedap dan berkualiti seperti biskutnya. Biskut ini dipack maka ia mudah dibawa ke mana2,malah menjadi pilihan sarapan untuk sesetengah masyarakat. Ibu bapa boleh mengambil lexus ini sebagai sarapan tambahan untuk anak2 ke sekolah agar anak2 mendapat nutrisi yang cukup.

    5
  7. Anna Zack
    15 reviews

    Mudah dan sedap

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    Biskut kegemaran kami sekeluarga. Bungkusan yang mudah untuk anak anak bawa bekal ke sekolah atau bekal suami ke pejabat.

    5
  8. Asura9432
    3 reviews

    Very very delicious

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2018

    First I makan waktu sekolah2 dulu, and it become my favourite. When I study, travel, supper, it become my first choice. Tak pernah jemu dan sangat kena dengan my taste.

    5
  9. AdamPang67
    3 reviews

    Best chocolate biscuits ever

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    If you can’t think of what biscuits to buy, get this. 2 pieces of biscuits in one package is just enough….not too big or too small

    5
  10. Adryana34
    4 reviews

    My fav

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    Sangat sedap dan sesuai untuk semua golongan dari yang muda hingga ke tua. Senang untuk di bawa kemana-mana kerana ianya disediakan dalam bungkusan kecil dan boleh mengelakkan pembaziran bagi mereka yang suka makan dalam kuantiti yang sikit.

    5
  11. Shermain54
    3 reviews

    The only biscuit i like

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    I’m so obsessed with the chocolate flavour! The biscuits itself with the seaweed is crunchy and the chocolate cream is heaven!! Can’t stop buying!

    5
  12. Hong Yaw
    3 reviews

    Tasty and convinient

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    I like Munchy’s cream sandwich biscuit is because it is tasty, and conviniently packed. I like the chocolate and the peanut flavour ones. As a Malaysian, i felt very glad yo see this product when it was exported to overseas. It made me felt home and proud of my country- Malaysia

    5
  13. Cherrie70
    6 reviews

    包包里必备的食物

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    我喜欢巧克力和柠檬口味。一包一包的包装,很方便,对时常在外面工作的我很方便,肚子饿时可以充饥。超方便。

    5
  14. tangbskt992
    3 reviews

    简单方便

    4 out of 5, reviewed on April 23, 2018

    我很喜欢它的花生口味饼干,它的独立包装非常方便让我每天带一两小包去办公室解馋而不用烦恼收藏.

    4
  15. Wendylee68
    6 reviews

    很香很好吃?

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    最喜欢蔬菜口味的了!很香很好吃会吃上瘾,赞??

    5
  16. Ida Anum
    42 reviews

    Stok Makanan ringan

    4 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Sentiasa ada dalam Simpanan Saya.. Rasa coklat nya yg sedap Dan lemak.. Saya sangat Suka kn nya.. Tidak Kira pg.. Ptg.. Mahu pon Mlm..blh d Makan Begitu Saja atau pon mkn sambil cicah air milo.. ? ?

    4
  17. fong_jk9679
    21 reviews

    Best biscuit ever!

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    I always grab lexus biscuit as my breakfast before going to class early in the morning. The reason behind is that it is delicious and fast. I no need to cook but just open the packet and eat, that it!

    5
  18. bellaremy39
    6 reviews

    Pilihan lebih sedekad

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Dari zaman sekolah sampai bergelar ibu, biskut ini memang menjadi pilihan. Kalau habis mesti restock. Sesuai dimakan pada bila2 masa. Sarapan, minum petang, masa sedang berpantang pun boleh.

    5
  19. DeSin Lim
    16 reviews

    Best of the best

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    This brand never disappoints me. The chocolate biscuits are amazing and delightful. A pack is never enough.

    5
  20. Gee Gee
    319 reviews

    Biskut kegemaran saya

    4 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Saya sukakan biskut Munchys Lexus cream ni kerana rasanya yg sedap dan mngenyangkan perut diwaktu lapar.saya sentiasa membawa bekalan biskut ni kemana sja,tambahan pula biskut ni dipaket dlm saiz yg sgt mudah dibawa..i love it

    4
  21. Rizqan Sulaiman
    3 reviews

    Rasa coklat yang lazat

    4 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    Antara biskut kegemaran saya. First time rasa biskut dengan krim coklat yang sangat sedap coklat dia. Selalunya biskut lain rasa krim coklat dia biasa-biasa je. Saya juga selalu makan Lexus time perut kosong especially time kuliah. Sangat puas hati dan mengenyangkan ?

    4
  22. CikSue38
    396 reviews

    Lemak berkrim. Sedap sangat ?

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    Biskut munchys lexus chocolate cream ni mmg terbukti sedap. Bukan setakat saya. Mak saya yg da masuk 60 tahun pn gemarkannya. Rasa coklat yg perfect. Saya suka simpan dalam peti sejuk sebelum dimakan. Mmg terbaik. Coklat setting abis. Tak cair pn lepas masuk peti ais. Lagi best sbb ia individual pack. Nak makan ambil yg perlu saja. Takde la bersepah2 biskut dan coklat yg belum dimakan. Harga berbaloi. Kualiti coklat terbaik. Tapi tak boleh makan banyak2 nnt kena kencing manis.

    5
  23. Syud Hada
    3 reviews

    Antara Cream Sandwich yang memukau

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Ini adalah antara biskut yang rajin saya membelinya.Ini kerana rasanya yang berkrim dan rangup apabila dimakan.Antara yang digemari saya adalah perisa coklat. Perisa lain adalah mentega kacang, sayuran,keju dan yang terbaru adalah lemon. Saya menyukainya kerana sedap dan mudah dibawa kemana sahaja. Biskut ini juga mudah dikongsi bersama teman dan juga keluarga. Pasti ada apabila lapar.

    5
  24. Chin26
    6 reviews

    零食中的其一

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    现在市场上有着各式各样的饼干类,但它是我每次的选择。不管是巧克力还是花生口味,我都好爱吃。

    4
  25. Alliynn230459
    13 reviews

    MUNCHY'S LEXUS CREAM SANDWICH

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Munchy’s Lexus Cream Sandwich biskut yang paling sedap dan membuatkan saya tidak berhenti memakannya..Inilah antara biskut yang menjadi pilihan saya ketika bersarapan dan akan bawa kemana sahaja saya pergi tanpa mengira masa..Yummy²…

    5
  26. AmandaHooi40
    3 reviews

    Chocolate is thick and tasty

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Lexus chocolate biscuit designed in small packs is quite easier for workers or staff to bring it to their companies. It was ready to open and eat when they feel hungry and do not have time to eat outside.

    5
  27. Nur Arina
    812 reviews

    Sedap

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Biskut kegemaran saya dan anak-anak.memang sedap dan lebih sedap lagi bila makan sambil pekena air teh o panas. Best layan waktu petang

    4
  28. Xiao Long
    190 reviews

    Good snack

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Love the chocolate and the buttery crackers. What a perfect match! The crackers are really crispy and the chocolate are just at the right sweetness. Good as snacks and kids love it so much. Look for their economical pack which is cheaper.

    5
  29. KJ Cheah
    225 reviews

    cream cheese

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    大人小孩都喜欢的夹心饼。咸咸酥酥的饼干夹着满满的芝士,很棒的搭配。小小一包很方便带出门,放进包包里肚子饿时随时都可以拿来吃。

    4
  30. Atiqah21
    50 reviews

    Biskut Kegemaran Anak2

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Anak2 sgt sukakan biskut Lexus coklat kerana rasanya yg sedap dan juga mengenyangkan perut..Paling best ada cream coklat yg sgt yummy..Boleh di bawa ke mana2 dlm pek yg kecil..Selalu anak2 bawa bekal ke sekolah

    5
  31. May Mei12345
    104 reviews

    Very delicious

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    This taste great. My family loves it. It has that lovely more chocolate.

    4
  32. Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Munchy’s Lexus Cream Sandwich biskut enak

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    packaging warna ungu menjadi kegemaran saya.Saya sangat cerewet nak makan biskut..Suka roti berbanding biskut.. Bila cuba biskut ini sedap dan enak…memudahkan untuk dibawa ke mana sahaja.Tidak terlalu manis dan sesuai untuk semua.Terbaik…

    5
  33. Aikoaiko25
    1053 reviews

    不错吃

    3 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    这个蔬菜饼一点咸咸的所以配搭内馅巧克不会太甜的,我觉得不错吃的喜欢吃巧克力的朋友相信也会喜欢这款饼干的,尤其小孩子也很喜欢吃这个口味的。

    3
  34. Adamadeeq05
    16 reviews

    Lexus chocolate cream yang sedap

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Antara biskut kegemaran saya.Senang dibawa kemana-mana dan boleh dimakan begitu saja dengan pek bersize kecilnya.Biskut kraker diampit inti coklat melazatkan rasa biskut ini.Rasanya ranggup dengan coklat berkrimnya membuat pengemarnya tidak jemu memakannya.

    5
  35. tangicey15
    66 reviews

    好吃的巧克力饼

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    lexus的夹心饼干,外面的饼干有点咸,里面的巧克力甜甜的,外咸内甜好好吃,而且方便携带

    4
  36. Azwana Mohd Ayob
    46 reviews

    Senang dibawa ke mana2

    4 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Ia mudah untuk dibawa ke mana-mana kerana pek travel sangat ringan dan mudah dibawa dan juga sedap anak-anak saya gemarkan rasanya

    4
  37. Gee Gee
    319 reviews

    sedap dan mudah dibawa

    5 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    saya suka munchys lexus cream sandwich ni kerana rasanya yg sedap dan mudah untuk dibawa travel

    5
  38. cpyn18
    235 reviews

    Convenient packs

    4 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    My kids love to eat Munchy’s Lexus Cream Sandwich. Sometimes I put 2 packs in their school packs so that they can just open and eat whenever they are hungry in school. The chocolate taste is strong and myself also like it much.

    4
  39. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Munchy's Lexus Sandwich Chocolate Cream

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Rasanya enak dan lazat.Kesukaan anak-anak saya.Saya bekalkan 1 pek kecil didalam beg sekolah mereka.Memberi tenaga dan menyihatkan.Pembungkusan yang menarik.Di dalam pek ada pek-pek yang kecil.Ini memudahkan saya sebagai ibu.Harga nya sangat berpatutan dan terdapat di kedai-kedai berhampiran kita.Saya selalu mensyorkan untuk ahli keluarga saya mencuba.

    4
  40. AieenDeen28
    900 reviews

    Snek sihat yg mngenyangkan

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Biskut kegemaran keluarga sy..sngt sedap..gabungan biskut sayuran dgn inti coklat yg sngt sedap..x trlalu manis..inti biskut lexus ni x telalu bnyk & sikit,seimbang dgn keranggupan biskut ni..mmg sy akn selalu beli kalau ke pasaraya,hrganya berpatutan,berbaloi beli..mudah dibawa dgn pek kecil individu..boleh bawa & makan dimana pun bila terasa lapar..ia snek sihat yg mngenyangkn sy.

    5
  41. maryam18
    309 reviews

    BERKHASIAT

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Saya gelarkan Munchy’s Lexus Cream Sandwich ni biskut berkhasiat kepada anak~anak saya..Biskut yang ditabur sayuran diatasnya,dikapit dengan coklat yang sedap ditengahnya memang kegemaran anak~anak saya..Tiap pagi mesti anak~anak meminta biskut berkhasiat mereka

    5
  42. Mimi81
    177 reviews

    Kualiti biskut dan biskut berkualiti.

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Jenama kegemaran tidak kira apa sahaja nama pada setiap produknya. Kualiti biskutnya kerana kepadatan bahan didalamnya. Rasanya tidak payah dinafikan, tersangat rangup dan tidak memuakkan. Enak.

    5
  43. Nur Atikah
    66 reviews

    Convenient packaging

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    The packaging make it more convenient to bring it anywhere. Usually I will bring it to the class as a breakfast if do not have time to eat before going to the class.

    5
  44. cikbunga49
    660 reviews

    Kenyang dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Biskut ini saya selalu makan jika tak sempat menyediakan sarapan pagi.
    Rasanya intinya sedap,biskut nya ranggup dan lemak masin memang menepati citarasa saya.
    Peket kecil mudah disimpan dalam handbag sebagai bekal.

    5
  45. jazlan59
    144 reviews

    Lexus coklat memang terbaik

    3 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Biskut jenama Lexus ni memang sangat sedap. Peket pula kecil-kecil,mudah nak dibawa ke mana-mana.
    Kadang isteri akan bekalkan untuk saya bawa ke pajabat jika tidak sempat masak sarapan. Anak saya pun suka.

    3
  46. Stevenphuah04
    34 reviews

    Munchy’s Lexus Cream Sandwich:好吃!

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    平均兩個月都會買一包,好吃!巧克力味道濃厚。

    5
  47. sallyinlee93
    1006 reviews

    Munchy’s Lexus Cream Sandwich

    3 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    喜欢它的蔬菜饼干,但是不大喜欢巧克力口味,所以不大适合我。

    3
  48. Kellychan21
    502 reviews

    Yummy biscuits

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    It comes in several variants such as peanut or chocolate. I prefer chocolate flavour much as it has rich chocolate flavour. It is my favourite snacks in office and at home. The price of the biscuits is cheap.

    4
  49. Niki Tay
    996 reviews

    蔬菜巧克力夹心饼

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    蔬菜和巧克力这个组合想不到可以那么的配的,吃起来不会太甜的好吃。

    4
  50. shahril7956
    112 reviews

    Sebagai bekalan di dalam beg

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Bila tiba waktu sibuk sehinggakan perlu lewatkan waktu makan, ini lah penyelamat saya. Suka perisa peanut butter & coklat. Kraker perisa sayurnya memang lain dr yang lain.

    5
  51. PRINCESS NURUL
    128 reviews

    Munchy’s Lexus Cream Sandwich

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    selalu klau beli Munchy’s Lexus Cream Sandwich untuk smpn kat kat beg tgn.. kadang2 p mana2 perut ni cepat je lapar mulut ni nak mngunyah sahaja. jadi dgn adanya Munchy’s Lexus Cream Sandwich tggl ambil & kunyhhhh…

    4
  52. Gee Gee
    319 reviews

    peneman diwaktu malam

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    saya suka lapar bile dah lewat malam,jadi saya pasti makan biskut munchys lexus cream sandwich dan air panas,perghh memang mngenyangkan,hrga juga berpatutan,rasa juga sedap

    4
  53. mooiimm
    67 reviews

    Great biscuit sandwich

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2017

    I love Munchy’s products especially this Lexus Cream Sandwich. It’s biscuit quite match with the cream. The biscuit very crunchy plus the cream not so sweet. Perfect match. Individual packaging made me easily bring to eat at any where and anytime. I can share this with friends too.

    4
  54. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Yummy

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    A very rich cracker with chocolate filling inside make me melting in the air. this is my snacks for breakfast because its easy and delicious.

    5
  55. qisstiera75
    115 reviews

    Coklat Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Biskut ni sedap. Packing pun mudah dibawa ke mana sahaja. Selalu sumbat dalam beg tangan je.

    5
  56. NURELINA89
    173 reviews

    Biskut Pilihan

    5 out of 5, reviewed on July 22, 2017

    Saya dan anak2 sangat2 suka makan biskut Munchy’s Lexus semasa sedang tgk tv dan bersantai..Anak2 juga sangat suka makan ketika dlm perjalanan pulang ke kampung..Selain rasanya yang sedap dpt mengenyangkan perut ketika jalan sesak..

    5
  57. Jason Lim
    106 reviews

    Lexus Cream Sandwich

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    蔬菜饼一点咸咸的,内馅巧克浓浓又不会太甜,真的好搭配。

    4
  58. AfiqFauzi67
    23 reviews

    Great Combination

    5 out of 5, reviewed on June 29, 2017

    The combination of taste of vegetables biscuit and chocolate surprisingly good and I feel not queasy even ate many of it. Other that, it fulfilling to make evening snack, even the price is reasonable with the huge package.

    5
  59. sandlee51
    174 reviews

    Teatime Snack

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    I will always spare one packet of this in my office. When I feel hungry, I will just grab one small convenience packet and eat it. I love the one with chocolate filing. Taste nice and not too sweet.

    5
  60. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Lexus Creamy Sandwich Biscuit

    4 out of 5, reviewed on June 12, 2017

    Rasanya sedap,lemak lemak masin dan dipenuhi dengan filling cream yang sedap.Anak anak saya gemarkannya dan pek kecilnya memudahkan untuk dibawa ke mana sahaja.Tidak terlalu manis dan sesuai untuk semua.

    4
  61. Betty Liew
    263 reviews

    Have it during your tea time

    4 out of 5, reviewed on May 28, 2017

    Whenever I feel hungry I will a small pack of Lexus Biscuit. Not too sweet the chocolate bring the right taste to the biscuits. Reasonable price and can grab at any supermarket.

    4
  62. Aznor Azizul
    153 reviews

    A Perfect Biscuit Sandwich For All

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    I believe this is my all-time favorite and I begin to love this amazing biscuits ever since my colleague bought them and we all have fun snacking during the breakfast and tea time at the office pantry. The chocolate cream really filled with so much flavor.

    Besides it comes in convenient huge pack which can be shared among friends and families so it is considered a perfect snack.

    4
  63. Rebecca Koay
    150 reviews

    Tasty

    4 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    Comes in several variants such as penaut or chocolate. The price of these sandwich biscuits have increased over the years. However, the chocolaty taste is still one that I prefer and that has not changed across the years.

    4
  64. may576076
    92 reviews

    夹心饼干

    4 out of 5, reviewed on April 26, 2017

    蔬菜饼搭配巧克力,吃起来不会太甜,又带有浓浓的巧克力香味…是一款很有饱足感又营养健康的夹心饼干…

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...