Dutch Lady Purefarm UHT Milk

Product Details

Our milk is more than just good for your body, it’s good for your taste buds as well.

Our family loves the delicious taste of quality milk and we know your whole family will too. With a variety of tasty flavours such as creamy white milk, rich chocolate milk and refreshing strawberry milk, there is something for everyone in the family to enjoy!

In fact, to us, the only hard thing about drinking Dutch Lady PureFarm is deciding which flavour you want!

AVAILABLE IN

1L, 200ml

VARIANTS:

Full Cream
Low Fat High Calcium
Strawberry
Chocolate
Coffee (200ml only)
Fresh (1L only)

 

NUTRITIONAL INFORMATION:

  • Two servings of milk per day is sufficient to provide essential nutrients to nourish you and your family:
  • Protein is essential for growth and development
  • Calcium for development of strong bones and teeth
  • Vitamin A is essential for eye function
  • Vitamin B2 is for the release of energy from foods
  • Vitamin D3 for absorption of calcium and phosphorus
 STORAGE

Once opened, refrigerate and consume within three days

SHELF LIFE :

10 months

  1. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    My kids favourite drinks

    4 out of 5, reviewed on July 3, 2019

    My daughter and son love to drink Dutch Lady Purefarm UHT Milk Chocolate flavour so much at home. They will drink it whenever they like to drink. Sometimes it can be 3 or 4 packs at home. For me, I prefer to drink cold Dutch Lady Purefarm UHT Milk Chocolate flavour as I feel so refreshing after drinking the cold one. It is so convenient to bring it along whenever travelling. My kids can enjoy their favourite drinks while travelling.

    4
  2. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Susu uht sedap

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    Susu Dutch Lady Purefarm UHT Milk ni rasa dia sedap. Kalau beli yg pek 1L sekali minum je da kosong kotak. Sedap minum sejuk2 keluar dr chiller. Perisa kegemaran saya kopi tapi selalu jumpa pek 200ml je utk perisa kopi. Tp husband suka susu Dutch Lady Purefarm UHT Milk Full Cream Milk. Rasa lemak l berkrim dan sangat sedap. Selalu saya rembat buh dalam masakan atau bahan membuat kuih.

    5
  3. Jasmin YH
    26 reviews

    A good helper for baking

    5 out of 5, reviewed on June 24, 2019

    I like to play baking games with my children, Must have Dutch Lady Purefarm UHT Milk. Because of its very good taste, I and my children like it very much. Adding to the pastry, the whole pastry becomes more delicious. During the baking process, my child and I would drink Dutch Lady Purefarm UHT Milk too. It is a great time to enjoy the Dutch Lady Purefarm UHT Milk with your child every time.
           In addition, Dutch Lady Purefarm UHT Milk is also a drink that makes me easy to eat. Sometimes I am busy with my children and I am not able to prepare my food in time. I will drink a pack of Dutch Lady Purefarm UHT Milk first, and the whole person will have a sense of vitality and fullness.
           Dutch Lady Purefarm UHT Milk is also very nutritious. Easy to carry and no expensive. Many places are easy to buy.

    我喜欢和孩子一起玩烘焙游戏。Dutch Lady Purefarm UHT Milk 是一定需要的。因为它的味道非常好,我和孩子都非常喜欢。加入糕点里,整个糕点变得更加美味。烘焙过程中,我和孩子都会偷喝Dutch Lady Purefarm UHT Milk。每一次一起和孩子享用Dutch Lady Purefarm UHT Milk都是很欢乐的时光。
    除此之外,Dutch Lady Purefarm UHT Milk 也是让我容易充饥的饮料。有时忙碌于孩子,没能及时准备自己的食物。我会先喝一包Dutch Lady Purefarm UHT Milk,整个人就有活力和有饱足感。
    Dutch Lady Purefarm UHT Milk营养也非常丰富。容易携带和价钱不贵。很多地方都容易买到。

    5
  4. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    yummy yummy

    5 out of 5, reviewed on June 24, 2019

    Love the chocolate taste and very nice to take it when cold. Just need to chill it in the fridge and it tastes great. My kids love it. The original flavour is great too, I even mix it with eggs to cook scrambled eggs for kids as breakfast. Very easy and convenient to be brought together to the office or school.

    5
  5. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    My kids' favourite drinks

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    My kids love to drink Dutch Lady Milky especially chocolate flavor so much. They drink it in the morning before go to school. Sometime I let them to bring it to school. The small packaging is so convenient as we can carry it to anywhere easily. They also drink it at night before sleep. The price is cheap and can get it easily from hypermarkets.

    5
  6. Avatar

    BumbleBee34
    218 reviews

    Fresh dan creamy

    5 out of 5, reviewed on June 2, 2019

    Dutch Lady PureFarm milk varian Full Cream sangat sedap. Susu uht yg lemak berkrim. Susu pekat dan tak cair. Sedap minum mcm tu je ataupun dimakan bersama bijirin. Ia tidak muak. 1 liter ni sekelip mata je boleh di habiskan. Saya juga gemar menambah susu Dutch Lady PureFarm Full Cream Milk ni dalam masakan pasta atau ramuan kek. Hasil masakan lebih lemak berkrim. Tetapi selalu tak sempat nak campur dalam masakan sebab habis diminum begitu saja. Kalau nak bubuh dalam masakan kena beli asing dan sorokkan siap2.

    5
  7. Avatar

    LiyanaJudin38
    9 reviews

    Good Choice

    4 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Dutch Lady Pure Farm UHT Full Cream Milk is a healthy milk and it have a most similar taste with Dutch Lady Pasteurized Fresh Milk. It have a mild milk taste, not too rich and no lingering taste after drink it. It also have better taste compare to other fresh milk in the market. It is one of my favorite drinking breakfast in every morning for a pass few years until now. It is very convenience since it doesnt take time to be prepared and can be mixed with any food such as milk,raisin, fruits, honey, oat and cereals and it will be a delicious healthy breakfast. It will make your morning session with full of energy and it will make you feel full until lunch hour if you consume it with oat (so you will not craving and eat anything and recomended for those who want to keep fit and diet)

    4
  8. Siti Khadijah
    6 reviews

    segar dan sedap

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Mulakan pagi anda dengan segelas susu Dutch Lady UHT. Segar dan sedap. Penuh khasiat untuk keperluan seharian anda.

    5
  9. Avatar

    ajuezura75
    21 reviews

    Sedap... Lemak berkrim

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Duth Lady adalah nenama susu pilihan saya sekeluarga. Rasa susu Dutch Lady Purefarm ni sama seperti susu segar asli. Sedap diminum begitu saja dan boleh digunakan dlm masakan. Mengenyangkan bila diminum ketika perut kosong. Rasa susu ini juga sedap dan sememangnya berbaloi dibeli,harga pun berpatutan. Di sukai ramai.7

    5
  10. Carol Kong
    10 reviews

    Grab and go

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Had been drinking this milk for quite some time and it’s always my first choice. This smaller version packaging allows me to put it in bag and enjoy at office. It’s so convenient for people who wants a quick drink.

    4
  11. Avatar

    Ynzm74
    3 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    The only brand I would buy for my daily dose of calcium. Delicious on its own and equally tasty with my morning cereal.

    5
  12. Anna Zack
    15 reviews

    Kenyang dan sihat

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    Tidak pernah putus stok dalam stor makanan kami. Boleh pelbagaikan penggunaanya sama ada diminum terus, dicampurkan dengan cereal malah dicampurkan ke dalam masakan. Sangat sihat untuk keluarga yang ada anak kecil

    5
  13. Carol Kong
    10 reviews

    Strawberry is the best

    3 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Love this! It goes well with my cereal and overnight oatmeal. It is even better when served cold. It also has other flavours and all of them taste good. My first choice is strawberry!

    3
  14. Avatar

    hoho56
    3 reviews

    Dutch Lady Chocolate Milk

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    It is rich in flavour. It is even tastier when it is served cold. I will always bring by the individual small packet packet when I go outstation as it is convenient and easier to bring around. It is popular and suitable for all people. Even my nephew likes it too.

    5
  15. Avatar

    Mt03
    18 reviews

    Good nutrition

    5 out of 5, reviewed on June 6, 2018

    My children and I like to drink the Dutch Lady milk so much,especially the full cream flavour.It is so tasty and creamy and it has a lot of nutrients such as protein,calcium and various vitamins. Our breakfast is not perfect without it.I also like to use it to bake cakes ,cookies and desserts.

    5
  16. Icha Aleyisha
    11 reviews

    Susu UHT Pilihan Kami Sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Kami sekeluarga sangat meminati susu Dutch Lady berperisa Full Cream ini kerana sangat mengeyangkan dan sesuai dipadankan dengan pelbagai jenis makanan malah dalam masakan pun saya gunakan susu ini kerana rasanya yang lemak berkrim itu . Mudah didapati di semua kedai runcit dan pasaraya jadi saya boleh nikmatinya walau dimana sahaja.

    5
  17. Susu Pelbagai Guna

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    Susu ini mempunyai rasa yang sedap. Saya gemar susu fresh ceam original, manakala anak perempuan saya suka perisa strawberi kerana warnanya pink. Susu ini mempunyai pelbagai kegunaan, bukan hanya untuk diminum begitu sahaja. Ia boleh digunakan ketika ingin menyedapkan rasa air kopi, ketika membuat puding roti, aiskrim dan cheesekut. Saya kira pengguna lain boleh menyenaraikan kegunaan lain susu ini.

    5
  18. Avatar

    ahsha96
    20 reviews

    Susu Kegemaran seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    Susu Dutch Lady berperisa Coklat memang tidak dinafikan kegemaran keluarga saya. Saya memberi anak-anak saya makan bijiran dicampur dengan susu Dutch Lady ini. Malah, saya seorang ibu yang menyusukan anak juga minum susu ini yang membantu menambah pengeluaran susu badan. Keluarga saya sihat dan saya percaya mereka mendapat nutrisi dari susu Duth lady ini.

    5
  19. Avatar

    sidaotoh42
    5 reviews

    Enak dan berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Rasa susu yang sangat enak.Susu yang penuh khasiat yang bermanfaat untuk tubuh serta rendah lemak.Tarikh luput agak cepat kerana ianya susu.Boleh dibekukan untuk dimakan seperti ais krim.

    5
  20. Avatar

    firasafira94
    4 reviews

    Susu kegemaran

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Susu dutch lady full cream selalu pilihan saya. Selalu saya buat dengan makan cereal, buat kuah pasta dan juga kek. Saya jual kek. Kalau ada guna susu dalam penyediaan kek..saya akan guna susu dutch lady full cream sebab rasanya sangat berlemak, berkrim dan sangat sedap. Baru lah jadi kek yang berkualiti. Saya pernah cuba guna susu jenama lain dalam penyedian kek.kek saya rasa kurang sedap. Sejak tu saya dah tak pakai susu jenama lain.

    5
  21. 给 小
    3 reviews

    方便及节省

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    早餐必备的饮品,方便又耐饱。
    有多种口味的选择,不会让我感觉太快腻。
    喝下去有清新的感觉。

    4
  22. Athirah Yusof
    9 reviews

    Susu kesukaan keluarga

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Tiap bulan belanja barang dapur wajib beli susu dutch lady ni. Full Cream milk utk baking dan strawberry utk minum. Anak2 pn suka. Masa preggy anak kedua dlu. Tiap minggu beli susu dutch lady strawberry ni sbb tekak x leh terima susu lain terus suka smpai skrg minum. Rasa yg sedap dan tak muak.

    5
  23. Mis Tres Hermanas
    3 reviews

    Susu kotak pilihan sekeluarga

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Setiap bulan apabila membeli stok barangan dapur mesti susu Dutch Lady jadi pilihan kami sebagai stok di dalam peti sejuk. Semua perisa sedap. Anak suka dengan susu coklat. Susu penuh krim, strawberi pun sedap sangat. Penuh rasa lemak.

    4
  24. Avatar

    Herza36
    7 reviews

    Perisa coklat kegemaranku dan anak anak.

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Setiap minggu mesti beli 2 atau 3 kotak yang besar. Rasanya sgt sedap. Anak saya yang cerewet pun sukakannya. Minum begitu shj pun dh sedap. Boleh jugak dibuat agar2 dan milkshake.. best sgt.

    5
  25. Avatar

    Yk06
    10 reviews

    最佳早餐选择

    5 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    早餐必备的牛奶,最爱巧克力口味。
    兄弟姐妹都爱喝 !
    味道香醇 , 满满的巧克力味,很耐饱。
    包装不大不小刚刚好,方便携带?

    5
  26. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Chocolate is my favorite

    3 out of 5, reviewed on November 30, 2017

    Dutch Lady UHT is my kids daily drinks. The small size packing is just nice for them to bring to school. My sons like the chocolate flavor and strawberry flavor too. Sometimes they pour some to have their kokocrunch.

    3
  27. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Boleh digunakan dalam masakan

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Jenama susu pilihan saya.Rasa susu Dutch Lady purefarm ni seperti susu asli segar.Sedap diminum begitu saja dan boleh digunakan dlm masakan.Saya boleh minumnya sekotak tanpa rasa muak,mngenyangkan bila diminum ketika perut kosong.Susu ni juga tidak berbau hamis.Sememangnya berbaloi dibeli,harga pun berpatutan.

    5
  28. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Susu dutch lady pilihan sekeluarga

    4 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Susu dutch lady memang wajib ada dalam rumah saya,anak anak memang akan dibekalkan dengan susu untuk ke sekolah dan minuman sarapan pagi.jenama ini terus menjadi pilihan keluarga kami.

    4
  29. KJ Cheah
    225 reviews

    Full Cream Milk

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    每个月公司都会大量进货Dutch Lady Full Cream Milk。每天早上一到公司就会去休息间煮杯浓厚的咖啡,加入热的full cream milk 和糖,喝下香醇的咖啡就有精神开始一天的工作。公司也曾经买过low fat milk,但加入咖啡味道就没那么好。

    4
  30. Xiao Long
    206 reviews

    Kids love it

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Kids loves it so much. Very thick chocolate taste and not so sweet. A small glass a day every morning is a perfect kick start for the kids. But i think it\’s easily spoiled even you keep in refrigerator and haven\’t reach the expire date,

    5
  31. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Susu coklat yg diperisakan dgn sempurna

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Susu jenama kegemaran saya terutama Dutch Lady Purefarm perisa coklat.Susu yg sgt sangat sedap,berperisa coklat yg lemak manis dan diperisakan dgn smpurna,sesuai diminum begitu saja.Saya juga selalu gunakan susu ni dlm masakan sy.Pek individunya juga memudahkan sy mmbawa dan nikmatinya di mana jua.Saya boleh minum susu ni berkotak2 tanpa rasa muak dan susu ni juga mngenyangkan.Mmg sgt berbaloi dibeli,harga pun murah dan mudah didapati di kebanyakkan kedai.

    5
  32. Avatar

    Victoria Low
    242 reviews

    Dutch Lady UHT milk

    4 out of 5, reviewed on November 12, 2017

    I prefer fresh milk more if compared to UHT milk but occasionally I will buy Dutch Lady UHT milk to store at home in case if my fresh milk stock finished or expired. And I will buy for kids too during road trip as Dutch Lady UHT milk do not required to keep in refrigerator. Small packaging easier to bring along too instead of bring out milk powder, bottle and hot water. Very convenient and nice to drink !

    4
  33. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Susu uht Dutch Lady

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Dutch Lady semestinya susu uht pilihan utama saya dan keluarga..Anak2 sangat sukakan susu Dutch Lady tak kira perisa sama ada coklat,strawberi ataupun asli..Dengan saiz kotak kecil dan pelbagai corak kartun di kotak juga menarik minat kanak2 untuk minum susu..Saya juga gunakan susu untuk membuit kuih dan puding..Susu Dutch Lady memang sedap!!

    5
  34. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    My husband's favourite milk

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    My husband loves this Dutch Lady Purefarm UHT Milk as it taste nice. It has nutritions which is good for health. He likes to drink the cold milk as he loves the cooling feeling. It is convenient pack and its price is affordable too.

    4
  35. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Susu Dutch Lady Purefarm

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2017

    Susu dutch lady ini memang kegemaran anak anak saya.Sentiasa ada dalam peti sejuk rumah saya.Mereka gemar makan bijirin bersama susu ini.Rasanya lemak berkrim dan berkhasiat untuk tumbesaran.Saya juga sukakannya.

    4
  36. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    SEDAP DIMINUM

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    MINUMAN SUSU Dutch Lady Purefarm UHT Milk MEMPUNYAI PELBAGAI PERISA DAN SANGAT SEDAP DIMINUM LEBIH-LEBIH LAGI PERISA COKLAT DAN STRAWBERRI. SELAIN ITU, IANYA BAIK UNTUK KESIHATAN JIKA DIMINUM SETIAP MASA. BADAN YANG SIHAT JIKA KITA AMALKAN PEMAKANAN DAN MINUMAN YANG BAGUS. SETIAP PAGI, SAYA AKAN MINUM SUSU JENAMA INI KERANA KENA DENGAN SELERA SAYA.

    5
  37. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Berlemak dan tidak muak

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Dalam banyak perisa, saya gemarkan perisa coffee dan chocolate. Rasanya yang berlemak tapi tidak muak. Walaupun telah habis sekotak, namun rasanya tetap segar dan tidak memualkan. Harga susu ini pun berpatutan dan mampu dimiliki oleh semua orang.

    4
  38. Bella Anies
    18 reviews

    A healthy drink on the go! Anywhere, anytime!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    Either for baking or for everyday drink, Dutch Lady Purefarm UHT Milk will always be my choice and it never runs out in my fridge. I always love the taste and the freshness of it. My kids love it too. It’s a ready to drink milk and I can always get it anywhere as it is sell store-wide. So keeping my family to consume a healthy milk is not a hard thing to do even if we are out from home. Because I can get it anywhere and anytime.

    5
  39. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Susu Strawberi Dutch Lady

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Saya mmg sentiasa beli susu Dutch lady ni utk sarapan & bekalan anak ke sekolah.Lebih mudah dibawa & diminum dgn pek kotak individu..anak2 sy sngt sukakan perisa coklat & strawberi..ia tidak terlalu manis & mngandungi pelbagai vitamin & kalsium yg baik utk tumbesaran ank2 sy..

    5
  40. Avatar

    Nurirah13
    365 reviews

    Bekalan anak ke sekolah

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Saya membekal kan susu uht untuk anak2 ke sekolah. Mudah di bawa. Rasanya lemak susu dan tidak hamis seperti sesetangah susu yang lain. Semua peringkat umur boleh minum susu uht ini. Saya selalu membeli banyak dan membuat stok di rumah. Harganya menjadi murah jika kita memborong dengan banyak.

    5
  41. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Love the taste

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Sy sngt suka dgn rasanya tanpa ad bau yg hamis ttpi penuh dgn rasa susu asli.Dgn pek mudah bawa,ia senang untuk dibawa dan ia juga sngt mengeyangkan.Sy boleh minum berkotak2 tanpa muak.

    5
  42. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    SUKA

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya dan keluarga amat sukakan susu ini..Ia amat mudah untuk dibeli,ia terdapat di semua pasaraya mahupun kedai~kedai runcit..Ia juga amat berkhasit..Harga nya juga mampu milik..Sesuai diminum oleh semua orang..TERBAIK

    5
  43. Nice taste, not to sweet

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    The freshness is there, can actually remember the taste once I see the advertisement. More advertise, and promotion, then I’ll get more stock for my everyday drink

    4
    1
  44. Avatar

    penny41
    407 reviews

    想喝是随时来一包

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    大学时如果来不及上课的话会先喝一包牛奶先垫底一下,然后才吃别的东西,因为是小包装的,携带方便,而且不怕喝不完

    4
  45. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    high calcium low-fat milk and chocolate milk

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    I like this high calcium low-fat milk and chocolate milk as the chocolate taste is strong and it is not milky. It is so convenient as I can just grab a pack and drink in the car if i am rushing of time.

    4
  46. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    rasa yang tidak berubah sejak dulu

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    susu dutch lady menjadi kesukaan sejak dari zaman saya bersekolah. ibu saya akan menyediakan sarapan dan minuman wajib adalah susu dutch lady.rasa yang sama sejak dulu dan kini.

    4
  47. Nazirah Khairani
    21 reviews

    My family's favourite milk.

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    A must have at home. The high calcium low-fat milk and chocolate milk are our favourites. The chocolate milk has the perfect taste: not too creamy or too sweet. I use the milk to make coffee with the Nescafe Gold Blend Barista Machine and it does taste good.

    4
  48. Miko Tan
    324 reviews

    Dutch Lady Purefarm UHT Milk

    2 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    越来越薄了,奶味也越来越少。

    2
  49. Avatar

    shahril7956
    112 reviews

    Pelbagai perisa pilihan.

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    Apabila saya membeli susu ini, biasanya saya akan membeli beberapa perisa yang berlainan kerana keluarga saya suka mencuba semua jenis perisa yang ada & semuanya sedap. Saya tidak risaukan tentang kebaikannya yang sememangnya kaya dengan nutrien semulajadi seperti kalsium.

    5
  50. Gee Gee
    321 reviews

    megenyangkan

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    saya suka susu dutch lady full cream kerana ia mngenyangkan tambah lagi bila dimkn atau diblendkan bersama kurma,rasa nya sedap

    4
  51. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Rasa Coklat Yang Lazat

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    Saya sangat suka perasa coklat kerana sangat sedap!!!Menjadi minuman harian setiap pagi dan malam..Minuman dutch lady juga bagus untuk sistem penghadaman..Setiap orang wajib cuba kerasa rasa yang sangat sedap dan tidak berbau hamis seperti susu jenama lain..

    5
  52. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    Favourite milk anytime

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Dutch Lady Purefarm UHT milk always is my favourite choice. Not only for my kid, myself love it too. It’s always got stock in my house. It’s handy pack easily bring to anywhere especially when I’m rush. The taste also never disappointed me. I use it too cook & bake too.

    4
  53. Avatar

    cikanot49
    6 reviews

    Feel the freshness!

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    I really love Dutch Lady Pure Farm UHT milk in all flavours especially the Full Cream. I always buy Dutch Lady Full Cream at nearby store just to drink it and also for baking. The taste so delicious compare to other brand.

    5
  54. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Suitable for cooking, baking and even just on its own

    4 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    This milk is so versatile in helping me finish up cooking in the kitchen as it’s ideal to be used as a thickener, for cereals, for baking or even just adding it to your daily beverages like hot chocolate or coffee. The taste of the milk does not taste too funky or ‘raw’,, however, it does taste much stronger than previous brands I’ve tried. The natural milk taste can surely be tasted but not to the point of it being overly strong and unbearable. I love how it makes a good froth onto my coffees as well. A versatile item to be kept in your household at all times.

    4
  55. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    full cream

    4 out of 5, reviewed on June 25, 2017

    I’m a breastfeeding mummy. Dutch Lady full cream milk help me to maintain the quality and quantity of my breast milk.

    4
  56. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Love the Strawberry Taste

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My girl likes the Strawberry taste of this Pure Farm milk. Not too sweet and suitable for kids.

    5
  57. Bee Leng
    20 reviews

    Dutch Lady Purefarm UHT Milk

    5 out of 5, reviewed on June 19, 2017

    Dutch Lady Purefarm UHT Milk have variety of tasty flavours . My kids love the Chocolate taste.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...