Cadbury Dairy Milk

Product Details

Cadbury Dairy Milk Neap Tray chocolate contains individually wrapped miniature Cadbury Dairy Milk pieces for sharing and individual consumption.

All additives are of plant and synthetic origin.
Allergen Information: Contains milk and soya.
Manutfactured on equipment that processes tree nuts, peanut and wheat.

  • Special Remarks: Cadbury Dairy Milk Neap Tray chocolate contains individually wrapped miniature Cadbury Dairy Milk pieces for sharing and individual consumption.

  • Ingredients: Sugar, Milk Solids, Cocoa Butter, Cocoa Mass, Non Hydrogenated Vegetable Fat (Palm, Illipe, Shea), Emulsifiers(Soya Lecithin, E476) and Flavour

  • Storage: Store in a cool dry place

  • Dietary Information: Halal, Transfat-Free

  1. Suzanne Fong
    74 reviews

    not bad

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    a bit sweet?

    4
  2. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Nicest chocolate

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2019

    This is my favourite brand of chocalate bar. Good to consume it while it’s semi harden. Really nice till you will lick the fingers :). The milky taste really enhance the taste of it.

    5
  3. Avatar

    Shika43
    367 reviews

    Pack kecil

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    Cadbury Dairy Milk Neap Tray chocolate saya selalu belikan untuk anak2 kerana mereka tidak akan makan lebih dan selalu tak habis.. Cadbury Dairy Milk Neap Tray chocolate saya berikan ikut keperluan mereka dan tidak membazir… Cantik juga dihiaskan atas kek yang saya buat sendiri… Terasa susu dalam coklat yang lemak dan lembut..

    5
  4. Jessie Koo
    125 reviews

    love it individually packed

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    i like the fact that Cadbury Dairy Milk comes with a small individually packed little chocolate – it works as a good reward for kids when they accomplished a task. a must have in my fridge!haha

    4
  5. Avatar

    Irwanrazak62
    3 reviews

    Cadbury Milk Chocolate Tetap Menjadi Pilihan

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Tiada yang lebih menenangkan hati & perasaan di saat berduka selain dari rasa lazat Cadbury Milk Chocolate. Sejak kali pertama menikmatinya semasa kecil dahulu sehingga dewasa ini Cadbury Milk Chocolate tak pernah mengecewakan. Rasa coklatnya yang lazat seolah mengusap dengan penuh kasih sayang membuat hati gundah menjadi tenang.

    5
  6. Ryn Hssn
    3 reviews

    MY FAV!

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    Dairy milk is a very smooth and creamy tasty chocolate. I mostly eat this chocolate after dinner and also at the time of happiness. And I also eat this to cheer up my mood. Its creamy and mouth watering taste attract everyone. Its my favourite chocolate forever and everyone should try this!

    5
  7. Avatar

    Sazlisa65
    3 reviews

    Coklat favorite sya dari kecil anda mesti cobah

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Coklat cadbury adalah coklat kegamaran sya dari kecil setalah sekian lama coklat cadbury semakin lama semakin sedap dengan perisa baru dan bentuk yang smkin sedap..

    5
  8. Avatar

    faizahzaki20
    3 reviews

    Cadbury, I love you

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    The taste will make you feel like you own the world. Really nice taste, really high standard chocholate to try. Never dissapointed me. To the people out there if cadbury is not in your favourite chocholate, please add them in the list!

    5
  9. Avatar

    Winnie Low
    3 reviews

    Nice chocolate

    5 out of 5, reviewed on September 27, 2018

    I used to buy a lot of this chocolate last time during my uni days. The size is small and is easy to carry in bag. So I will bring few of this chocolate in my bag and eat it during lecture class. Haha

    5
  10. Avatar

    Janet04
    16 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    比起一整块的巧克力,这个小包装方便多了。
    可以依据自己要吃的量才打开巧克力。
    味道浓郁
    价格也很平民化

    5
  11. Avatar

    Erza0345
    6 reviews

    Great recipe

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    I really need this cadbury in my every cake n biscuit. This chocolate with the cute packaging make me easy to create it into my cake or biscuit. I really love it.

    5
  12. Avatar

    mellsmy72
    16 reviews

    Snack ringkas

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    Saya suka coklat ni sebab packaging dia yg comel2, sbb setiap kali beli yg pakej besar slalu x abis, jd bila masukkan dlm peti dah x sedap, tpi yg ni klu x abis pun masih belum terusik

    5
  13. Cheney Chai
    28 reviews

    Delicious

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Cadbury Dairy Milk Neap Tray chocolate contains individually wrapped miniature Cadbury Dairy Milk pieces for sharing and individual consumption. It is very delicious, the taste of chocolate are very concentrated. I like it very much.

    4
  14. Avatar

    ysh199451
    6 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    这个巧克力真的是我热量杀手,一吃就各种上瘾,时不时都要拿出来吃,可以当作体力补充也是可以的

    5
  15. Lai Yean
    3 reviews

    Lovely chocolate

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Cadbury chocolate is beloved brand instead of other brands chocolate! I love to ear chocolate, I can even eat one whole bar by myself! Cadbury chocolate is really good taste and sweet and the price also reasonable. That is the reason why I choose cadbury choco ! This is amazing to eat a fantastic choco in my life.

    5
  16. Avatar

    Hanighz40
    5 reviews

    A chocolate lover who will not go a day without CADBURY!

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    They are so easy to eat. Available everywhere, literally. And of course, my all time favourites! Great for gifts as well, and kids sure does love them.

    5
  17. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Cadbury Dairy Milk

    5 out of 5, reviewed on January 29, 2018

    Saya memang penggemar coklat sejak kecil hinggalah saya sudah besar Cadbury menjadi pilihan hati kerana rasa coklat yang sedap dan menggetarkan jiwa mendamaikan apabila kita menikmatinya. Cadbury juga mampu memberikan ketenangan kepada saya apabila menghadapi stress. Walaupun banyak jenama coklat di luar sana saya tetap memilih cadbury. Terima kasih cadbury kerana mengeluarkan coklat yang bermutu tinggi dan disukai ramai.Pilihlah cadbury.

    5
  18. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Bosan tanpa kacang atau topping lain

    3 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Jarang sy beli coklat susu dairymilk ni krn bagi sy ia kurang menarik bila tiada sebarang topping ataupun inti.Kemanisannya coklat ni juga lebih terasa bila tiada kacang ataupun topping lain.Rasanya pun biasa2 dan bosan.Selalunya sy beli yg hazelnut atau black forest.Utk harga,masih berbalouli dibeli dan mudah didapati di kebanyakkan kedai.

    3
  19. Avatar

    Meimei73
    12 reviews

    最爱的巧克力

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    这是我全家都爱的巧克力。吃了这甜甜的巧克力会让我感到莫名的开心。空闲时我也会把它当小零食吃,一小块就足以让我天在心头。

    5
  20. Avatar

    psteoh201849
    3 reviews

    我全家的选择

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Cadbury Dairy Milk 是我全家巧克力的选择,喜欢原装的,creamy taste,很好吃。一卖都一下子吃完了?。

    5
  21. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Coklat susu asli Cadbury

    4 out of 5, reviewed on December 8, 2017

    Saya suka rasa coklat cadbury biasa ni sebab x ada sebarang inti ataupun kacang.Rasa coklat susu asli yg sgt sedap.Selalunya sy simpan dlm peti ais krn teksturnya mudah cair pada suhu bilik.Mmg agak manis utk dimakan selalu,tapi rasanya mmg buat sy selalu beli.Utk harga masih berpatutan dan berbaloi dibeli.

    4
  22. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Coklat bersusu?

    2 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Selalu ke pasaraya memang wajib beli coklat,dulu selalu beli cadbury ni tapi sekarang ni manis sangat la rasanya tidak sesuai untuk kanak2 ataupun diri sendiri.kalau kurangkan sedikit manis mesti lagi sedap,sekarang ni bila makan sampai ke tekak rasa manis ni cepat sangat haus makan ni?

    2
  23. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Coklat bersusu

    2 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Selalu ke pasaraya memang wajib beli coklat,dulu selalu beli cadbury ni tapi sekarang ni manis sangat la rasanya tidak sesuai untuk kanak2 ataupun diri sendiri.kalau kurangkan sedikit manis mesti lagi sedap,sekarang ni bila makan sampai ke tekak rasa manis ni cepat sangat haus makan ni.

    2
  24. Nur Arina
    812 reviews

    Cadbury coklat sedap

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya suka dengan coklat cadbury.rasanya sangat unik dan sedap. Memang sangat puashati bila dapat makan seminggu sekali

    5
  25. An War
    51 reviews

    Coklat yang sedap

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Cadbury ni memang salah satu jenama gah dan jadi tak hairanlah jika saya salah seorang penggemarnya. Sedap. Rasa coklat yang sangat sedap.tapi satu je saya kurang suka dengan cadbury ni. Bila letak open sikit mudah cair. Selalu kena letak dalam laci dan kadang-kadang suhu bilik pun boleh cair

    4
  26. Xiao Long
    206 reviews

    Kids love it

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Very good and love the chocolate taste, kids love it so much, keep open the fridge and ask for it. A good snack once in a while.

    4
  27. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Cadbury Dairy Milk

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    Antara coklat kegemaran saya.Saya sukakan coklatnya yang tidak terlalu manis,rasa coklat nya yg enak tanpa ada apa2..hanya coklat.Nikmat coklat dapat dirasai.Coklatnya tidak memuak kan saya.Saya membeli jika rasa hendak makan saja.Tidak selalu amalkan.Coklat ini juga dapat menghilangkan rasa tekanan kerana rasa teruja untuk menikmatinya.Harga tidak terlalu mahal.Boleh didapati dipasaraya.Terdapat dalam kuib2 yang kecil atau pun dalam bentuk bar.Coklat + susu sudah pasti saya tidak akan menolak.

    4
  28. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Coklat susu Cadbury

    4 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Coklat kegemaran saya.Saya lebih memilih coklat cadbury dairy milk ni sebab rasa coklat susunya sgt lemak dan lembut tanpa sebarang topping dan kacang.Hanya coklat susu yg cair dimulut.Mmg agak manis dan saya hnya makannya bila perlu.Mmg sgt berbaloi dibeli,coklat cadbury sememangnya sgt sedap dan harganya pun berpatutan utk dibeli.

    4
  29. Adilla Dilla
    63 reviews

    coklat kegemaran

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    Coklat nombor satu pilihan saya.rasa sedap cair dimulut.Kalau stress je beli coklat ini..bolehlah melegkan stress..hehe

    5
  30. Gee Gee
    321 reviews

    membantu mengatasi waktu lapar saya

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    saya bukanlah seorang penggemar coklat tegar,tetapi sudah semestinya saya akan menyimpan stock coklat untuk mengatasi masalah lapar saya pada waktu tertentu kerana coklat memang mngenyangkan..jadi salah 1 coklat dalam simpanan saya adalah coklat cadbury dairy milk..ianya murah,sedap dan tidak terlalu manis atau pahit..jadi saya pasti menyimpan 1 untuk masa tertentu saya

    4
  31. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Gila coklat Cadbury Dairy Milk

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Buat penggemar coklat sejak kecil hinggalah saya sudah besar. Cadbury menjadi pilihan hati kerana rasa coklat yang sedap dan mendamaikan apabila kita menikmatinya. Cadbury juga mampu memberikan ketenangan kepada saya apabila menghadapi stress. Walaupun banyak jenama coklat di luar sana saya tetap memilih cadbury.pekat dan likat Terima kasih cadbury kerana mengeluarkan coklat yang bermutu tinggi dan disukai ramai…Suka 🙂

    5
  32. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Cadbury is also my favorite brand of chocolate

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    This is everything i want in chocolate. Cadbury is also my favorite brand of chocolate. The chocolate is so smooth and melt in your mouth creamy. Dairy milk is my favorite flavor.

    4
  33. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Kegemaran saya!

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Sebut je Dairy Milk mesti sudah tahu apakah ini. Manis, lemak dan berkrim. Ia enak dan lazat. Mengandungi susu dan soya. Ia juga terkandung kacang pokok, kacang dan gandum. Cadbury Susu Susu Coklat Neap mengandungi kepingan susu Susu Susu Cadbury yang dibungkus secara individu untuk perkongsian dan penggunaan individu. Mesti kena beli lebih sebab sekeluarga saya sukakannya.

    5
  34. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    新年时才会买的巧克力

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    cadbury的巧克力香浓好吃,一片一片的很方便,冰起来的更好吃,可惜只要温度高一点巧克力就融化了

    4
  35. Avatar

    CikSue38
    615 reviews

    For sharing

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Cadbury coklat jenis ini mmg saya beli utk majlis beramai2. Chocolate for sharing kan. Terutama birthday party atau sambutan apa2 majlis sekalipun. Lebih jimat dgn individu pek. Size yg comel. Kanak2 mmg sukakannya apatah lagi org dewasa. Bila majlis beramai2 coklat yg tidak habis tidak tercemar pn. Boleh disimpan kembali dlm peti ais balance dr majlis2 tersebut. Memudahkan kerja

    5
  36. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Cadbury sedap!!

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Coklat cadbury menjadi kegemaran kami sekeluarga kerasa rasa coklat yg tidak terlalu manis..Kami selalu makan sambil menonton televisyen dan beristirehat..Sgt mengenyangkan perut ketika lapar..Yummy sedap sgt!!!

    4
  37. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    ubat stress sedapp

    0 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Coklat berzaman sedapnya..Cadbury milk merupakan salah satu coklat kegemaran kerana rasanya yang tidak terlalu manis dan pahit. Juga agak berlemak dan harga yang mampu dimiliki oleh semua

    0
  38. Niki Tay
    996 reviews

    方便吃

    4 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    爸爸很喜欢吃巧克力可是每次都吃很多的所以我会买这个因为他小小一个包装好了又方便的,我都是拿2片给他吃不要给他吃太多的。

    4
  39. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Kurang manis dan berpatutan

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Cadbury milk merupakan salah satu coklat kegemaran kerana rasanya yang tidak terlalu manis dan pahit. Juga agak berlemak dan harga yang mampu dimiliki oleh semua

    4
  40. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Pek Mudah bawa

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Sy mmg pengemar coklat Cadbury..suka dgn pek kecik ni..mudah bawa..rasa coklat susu yg sngt sedap..

    4
  41. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Sweet Cadbury

    5 out of 5, reviewed on September 4, 2017

    This Cadbury chocolate is very sweet and nice to eat during party. The packaging of the Cadbury is very nice and easy to bring along during travelling. I feel good to eat this Cadbury as it gives lots of energy especially when I was very hungry. The price also reasonable.

    5
  42. Avatar

    Lorma15
    50 reviews

    Sangat sedap dan halal

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Jarang sekali menemui coklat sedap dan halal.Sangat memuaskan serta memenuhi selera terutamanya kanak-kanak.

    5
  43. Nur Atikah
    66 reviews

    Cheap And easy to bring anywhere

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    The small packaging make it easy to bring it anywhere. Even it is in a small size, the taste still similar like other product line. They still preserve the richness of the chocolate.

    5
  44. Zatte Helina
    2 reviews

    Favourite dr zmn sekolah

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Setiap minggu mak akan belikan dkat pasaraya. Stock coklat cadbury xpernah putus dlm peti ais??..nikmatnye yg xterkata.sedap sgt2 terutama cadbury almond or
    Nuts ?

    5
  45. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    One eat can't stop

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Cadbury dairy milk is very creamy and every time once start to eat can’t stop.
    at least have to eat 5 pcs onwards!
    I like this original flavor!

    5
  46. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    My daughter's favourite

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    My girl likes to eat Cadbury chocolate very much. It is a very nice taste chocolate and the price is cheap. However, I control her from taking so much chocolate as her teeth has started decayed after eating too much chocolate at home.

    3
  47. Avatar

    penny41
    407 reviews

    新年都会出现在桌子上的巧克力

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    Cadbury一直是我爱吃的巧克力其中之一,小小粒的,适合新年时候share给大家吃

    4
  48. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Anak2 Sangat Sukakannya!!!

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Jika membeli belah di pasaraya, anak2 pasti minta saya membeli Cadbury Dairy Milk..Coklat yang sedap, tidak manis dan melekat di tekak..Anak2 saya selalu pesan mama jangan lupa beli coklat cadbury ye!!!

    5
  49. 溦溦 林
    473 reviews

    Cadbury Dairy Milk

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    when i kids my dad always buy this for me eat , until now i also always buy this to eat , i like it yummy..

    4
  50. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    My Favorite Chocolate

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Cadbury Dairy Milk is my favorite chocolate! I just can’t stop to have it, every time i have to eat at least 3 pcs.

    5
  51. Gee Gee
    321 reviews

    mengenyangkan semasa lapar

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2017

    saya suka cadbury dairy milk kerana ianya mengenyangkan di saat sy lapar dan tiada apa2 untuk dimakan…ianya juga tidak terlalu manis dan melekat seperti sesetengah coklat lain..jadi saya memilih cadbury dairy milk sebagai simpanan saya disaat lapar,ianya juga sedap

    5
  52. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Not Too Sweet

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    I am a chocolate lover. For me, this chocolate taste not too sweet and just nice for me. Was introduced by my mother who once brought me a big basket with lots of chocolates and this chocolate taste the best for me. Now it comes with lots of mixtures, e.g. Nuts, almond etc. Mixture of fruits and nuts is my favourite.

    5
  53. Avatar

    Ainaasyiraf16
    5 reviews

    Forever my favorite

    5 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    Cadbury adalah coklar kegemaranku… di bulan puasa ia memberi tenaga kapadaku…

    5
  54. Avatar

    Sarah
    148 reviews

    Good choice

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Good idea Cadbury buat coklat ni dalam bentuk-bentuk yang kecil macam ni. Sesuai untuk saya yang tidak terlalu gemarkan makan coklat. Jadi sekali makan ambil satu saja dan boleh simpan yang selebihnya untuk masa yang lama atau berkongsi dengan rakan-rakan juga ?

    5
  55. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Coklat kegemaran saya

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Coklat untuk menghilangkan stress.sedap dan tidak terlalu manis.tq cadbury untuk coklat yang sedap ini.

    5
  56. Avatar

    may576076
    92 reviews

    满满回忆的巧克力

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2017

    每次我吃这款巧克力都会想起爸爸,那是因为小时候爸爸很喜欢买给我们吃…现在他不在了,吃起来都是满满的回忆…几十年了,这款巧克力还是一样那么好吃,唯一改变的是包装…它从纸张包装变成了现在的全封塑料包装,感觉更卫生更精致了…

    5
  57. Aznor Azizul
    153 reviews

    The Original Chocolate For Generation

    4 out of 5, reviewed on April 20, 2017

    I’ve known Cadbury since my childhood because my family always get addicted to the taste and it was one of the chocolate that never have even the slightest change of taste as far as I knew.

    I prefer the big one because consuming Cadbury dairy milk chocolate is never enough for me and now it has already become part of my family’s snack whenever we gather for Hari Raya or normal occasion.

    4
  58. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Happy chocolatey days!

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    One of my best childhood snacks to munch on! Original is best. Cadbury Dairy Milk is so addictive even to now because the creaminess and milkiness of each bite sends my taste buds in aurora. It has the right balance of texture and coating to delight my sweet tooth. It is super cheap as well and is always a rewarding experience to have it.

    5
  59. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    sweet like chocolate

    5 out of 5, reviewed on March 20, 2017

    sharing is caring, I remembered buying 1st time at Langkawi.
    I then saw it again at hypermarket and bought it.
    I like to eat chocolate and this is nice for me and sharing with my family members.
    Some kids party also I saw this included in the party kit.
    I like to eat chocolate.

    5
  60. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Sangat sedap !

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Coklat cadbury dairy milk antara coklat kegemaran CN. Tak perlu kacang atau kismis, hanya plain macam tu sahaja dah boleh bikin ketagih sampai makan tak boleh stop. Sedap sangat ! Rasa coklat dengan susu, mestilah sedap ! Lemak-lemak manis macam tu.

    5
  61. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Saya amat sukakannya..

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Rasanya yang manis..Gabungan coklat, susu dan soya yang lazat..

    5
  62. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Very nice

    4 out of 5, reviewed on February 19, 2017

    This is a very nice taste chocolate!! And the price is cheap too. I love it very much

    4
  63. Riduan Halim
    136 reviews

    Coklat yang membahagiakan.

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2017

    Saya memang penggemar coklat sejak kecil hinggalah saya sudah besar. Cadbury menjadi pilihan hati kerana rasa coklat yang sedap dan mendamaikan apabila kita menikmatinya. Cadbury juga mampu memberikan ketengan kepada saya apabila menghadapi stress. Walaupun banyak jenama coklat di luar sana saya tetap memilih cadbury. Terima kasih cadbury kerana mengeluarkan coklat yang bermutu tinggi dan disukai ramai… nyumnyum… pilihlah cadbury.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...