Palmolive Aroma Therapy Shower Gel Absolute Relax

Product Details

Palmolive Aroma Therapy Shower Gel Absolute Relax offers a world of experiences. Indulge the experience of aromatic fragrance that infused with essential oils. Palmolive offers shower gel that cares for your delicate skin. Aroma Therapy Shower Gel Absolute Relax will leave your skin feeling refreshed and smelling delicious. Your body will smell lovely from the mixture of Lavender and Ylang Ylang and Cardamom all day after a top to toe shower.

Enjoy the relaxing experience of Palmolive Aromatherapy Absolute Relax in your shower after a long and tiring day. This shower gel helps you to relax your body and mind with the presence of soothing aroma. Its formula is infused with Ylang Ylang essential oil and extract of delicate Iris. Unwind in the essence of relaxation of this blissful shower moment.

Usage instructions:

Lather all over the body and rinse off. Avoid contact with eyes, if it does, rinse thoroughly with water.

Key ingredients:

Lavender, Ylang Ylang and Cardamom.

  1. Shaharun Nora
    3 reviews

    Worth the money

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    I have used Palmolive Aromateraphy since my uni time about more than 10 years ago. It always make me feels refreshed. The aromatherapy smell makes me feels like at the SPA. Even though my skin is sensitive it never give bad reaction or make my skin dry. It is best to use for bath before sleep.

    5
  2. Avatar

    Nianatrah20
    1 reviews

    Palmolive Aroma Therapy

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Body wash palmolive aroma therapy adalah satu produk yang sangat dikenali ramai di malaysia. Produk ini mempunyai satu bauan yang sangat wangi. Selain itu, ianya juga tidak merosakkan kulit anda kerana mempunyai tekstur yang sangat lembut dan yang paling penting harganya sangat mampu milik.

    4
  3. Avatar

    yy100635
    12 reviews

    relax

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    它是我沐浴露的首選,我使用它已經超過5-6年了,它主打讓人放鬆,每次放工回家後,必定使用它,它讓我全身疲憊的身體和精神都變到比較舒緩了

    5
  4. Nur Zuyyin
    9 reviews

    Sangat bagus

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Sabun yang wangi dn selepas mngunakn nya saya mnjadi lebih rileks. wangiannya tahan lama dan harga berpatutan . saya penguna tetap . saya amat mngesyorkannya

    5
  5. Avatar

    Abby20
    5 reviews

    Aroma yang menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    Sabun mandian ini menjadi kegemaran terbaru saya. Baunya yang wangi sangat memberikan ketenangan dan memberikan anda pengalaman seolah-olah berada di spa!

    4
  6. Avatar

    khookokkian86
    3 reviews

    舒服的香味,浪漫的沉淀

    5 out of 5, reviewed on May 19, 2018

    我曾经在多年前使用这个产品一直到今天, 这个产品的香味包含了伊朗伊朗, 薰衣草等等。 在洗澡的时候使用这个产品, 可以说是一种享受。 香紫色的洗澡液 让人感觉神秘又高贵, 加上其味道芬芳又让人感觉舒服 所以我每次都非常期待下一次的洗澡。

    5
  7. Avatar

    nadiazanol27
    6 reviews

    smell so good and relaxing

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    i was in love with the smell because it gave me relaxing and therapy for my body mind. it also soft to the skin and did not left it dry at all. love to try it and will repeat buying.

    5
  8. Avatar

    Ainurshakira25
    5 reviews

    Relaxing & Refreshing

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Sabun Palmolive Aromatheraphy Shower Gel Absalute Relax menjadi pilihan saya hingga kini kerana dia bukan sekadar membersihkan badan tapi sabun yang yang menenangkan. Lebih-lebih lagi bila kita dah seharian berkerja penat dan stress bila mengunakan sabun tu menghilangkan penat dan stress kerja. Rugi tak mencubanya. Sabun ni boleh didapati dimana mana pasaraya dan harga mampu milik. Terima kasih Palmolive !

    5
  9. Avatar

    noor84
    6 reviews

    Mandian Terbaik.

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    suka sgt2 bau Palmolive aroma bau memberi kesegaran badan
    harga yg berpatutan mampu milik.

    5
  10. Avatar

    gig0568579885
    15 reviews

    Sabun gel mandian terbaik

    3 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya amat menyukai sabun gel mandian Palmolive Aroma Therapy Shower Gel Absolute Relax ini kerana sabun ini bukan sahaja membersih tetapi juga memberikan kesegaran kepada saya dengan aroma wangian yang harum. Harganya yang murah dan mudah didapati juga menjadi sebab utama saya menyukai sabun mandian gel ini. Saya amat mengesyorkan kepada semua untuk menggunakan sabun mandian Palmolive Aroma Therapy Shower Gel Absolute Relax ini.

    3
  11. Yuki Yong63
    1 reviews

    放松

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    一放工回家,就想冲洗个热水澡,拥有aroma的沐浴露,用了整个房间都充满香气,让人很放松。大爱这沐浴露

    5
  12. Avatar

    yy100635
    12 reviews

    Make people relax

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    使用了一段時間,它的味道很香,而且使用後讓人感覺很放鬆,每天下班回家後就是使用它,就算身心很疲倦,使用它後人一下子就變得很放鬆,不錯

    5
  13. Avatar

    Axle6876
    3 reviews

    Relaxing As Always

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Palmolive never failed to deliver. When they added a hint of lavender to a shower gel I’m hooked. Eventho I’m not into scented products, but you have to admit it does relaxes you once you are soaked.

    4
  14. Avatar

    Buttercup84
    3 reviews

    Relaxation

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    The one thing I always look forward to when bathing – the smell. It’s not too strong, and it reallly gives a relaxed feeling, especially after a long day at work. The texture is smooth and makes my skin feel very soft

    5
  15. The aroma

    4 out of 5, reviewed on January 21, 2018

    I will suggestion this shower cream for those love lavender aroma,i have tried and love the aroma in it…It well suit for those people who look the essence..it make out body feel fresh and good smell.ladies love the aroma in this shower gel.will recommend for teenagers.

    4
  16. Avatar

    Hsyap12
    3 reviews

    Not bad

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    The aroma can last for whole daysi really love this colour of shower gel~ It wont dry out my skin after apply this shower gel. I think the price is reasonable~

    5
  17. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    Mandian yang sangat menenangkan

    5 out of 5, reviewed on December 11, 2017

    saya gemarkan palmolive aroma therapy shower gel kerana semestinya baunya yang sangat harum dan lembut mampu membuatkan saya tenang dan seperti membuat aroma therapy di spa. ia juga sangat jimat kerana ia sangat pekat. harganya sangat berpatutan.yang paling penting ia tidak membuat kulit saya kering.

    5
  18. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Mandian aromaterapi

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Harumannya sgt tahan lama pada badan,seperti sy memakai losyen.Bau mmg sgt wangi.Mandian Palmolive Aroma Absolute Relax ni mmg bertindak seperti wangian aromaterapi kpd sy,menenangkan baunya.Mmbantu sy merelakskan diri selepas penat bekerja.Tekstur mandian juga sgt pekat dan kaya dgn buih.Membersih tanpa menghilangkan kelembapan kulit,sy mmg x risau kulit mnjadi kering bila mnggunakannya.Mmg sgt berbaloi utk dibeli,harga pun masih berpatutan.

    5
  19. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Bau yang harum dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    setelah seharian bekerja.saya menggunakan palmolive aroma therapy ini sebagai mandian saya. Baunya cukup harum dan menyegarkan. menjadikan tubuh lebih segar dan bermaya. bentuk botol yang menarik. wangian bunga yang segar. mandian ini cukup berbuih dan menjadikan kulit saya lembab dan berseri sepanjang hari. dapat menghilangkan kotoran dan daki di badan. menjadikan kulit lebih cerah dan cantik. harga yang berpatutan. senang di dapati di mana2 pasaraya berdekatan.

    5
  20. Avatar

    AizaMan
    219 reviews

    Wangian tahan lama

    4 out of 5, reviewed on November 2, 2017

    Mandian aroma terapi Palmolive dapat merehat serta menyegarkan diri setelah penat bekerja seharian..Saya gunakan mandian dalam tab mandi supaya dapat berendam lama dan aroma terapinya meresap ke dalam kulit badan..Menjadikan badan sihat,bersih dan wangi..

    4
  21. Adilla Dilla
    63 reviews

    Sesuai untuk memanjakan diri

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Kalau ada masa untuk berlama-lama dalam bilik mandi saya suka guna Palmolive Aroma Therapy Shower Gel Absolute Relax ini smbil berendam dalam tub mandi.Aromanya boleh menenangkan.BAunya wangi tekstur sabunnya pula lembut bila pakai.

    4
  22. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Wangian dari ekstrak bunga Ylang & iris

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Saya sgt sukakan bau Palmolive Aromatherapy Shower Gel Absalute ni yg sgt wangi.Baunya sangat menenangkan,mandian ni mmg bertindak sbg aromaterapi kpd saya.Masa mandi mnjadi masa utk relax & tenang bila saya gunakannyan.Bau wangi ekstrak bunga ylang ylang & iris mmg melekat pada badan.Teksturnya sgt pekat & bnyk berbuih.1 botol juga jimat,tahan lama dan harga juga berpatutan.

    5
  23. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Palmolive Aroma Teraphy Shower Gel

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Haruman ini menjadi pilihan saya.Botol nya mudah untuk dipegang.Perlukan sedikit sahaja gel ini,berbuih banyak sekali.Membuatkan saya lebih jadi tenang.Badan kulit saya menjadi lebih lembut dan lembap.Kulit saya tidak lagi kering.Botol yang sederhana memudahkan saya membawa ia untuk menjalankan aktiviti harian saya.Saya rasa lebih segar bila menggunakan nya.Harga yang berpatutan dan mudah didapati dipasaraya.Saya menyarankan kepada yang suka haruman yang aura positif agar mencuba produk ini.

    4
  24. Natasha Syakilla
    4 reviews

    omg my fav shower =)

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    haruman yg kuat serta tahan lama
    membuatkan mandian lebih sempurna

    5
  25. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    味道很香,而且洗得很干净

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    主打aroma therapy的沐浴露,果然洗完澡觉得很舒服,让人觉得很放松,而且洗得蛮干净的,喜欢。

    4
  26. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Powdery scent shower foam

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    This product claims to use the properties of aromatherapy to relax and calm you. While as a body wash, the product performed well — it lathered up well, washed off easily and left me feeling clean. Nice colour too. However, I found the scent overwhelming and too ‘powdery’. As I prefer a clean, crisp smelling shower, I did not enjoy using this product at all.

    4
  27. Avatar

    Anelia23
    137 reviews

    Semerbak bau wangi

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    Mandi guna mandian palmolive ni, satu rumah bau wangi. Tahan lama bau melekat di badan. Dulu sampai kawan2 tanya pakai perfume apa.

    Packaging dia pun menarik. Harga biasa saja. Tekstur gel tak likat sangat. Pakai sikit jer berbuih banyak. Memang tenang rasa lepas mandi guna shower gel ni.

    5
  28. 溦溦 林
    473 reviews

    best shower gels

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    Luxuriant smelling The Palmolive Aroma Therapy Shower Gel is one of the best shower gels out there.It smells so so good and leaves such a flower scent after washing.

    4
  29. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Harga setanding dengan kualiti

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Palmolive Aroma Therapy shower gel menjadi menjadi pilihan saya. Walaupun harganya agak berbaloi, namun kualitinya setanding dengan harganya. Bila menggunakannya, kesan lembut pada kulit boleh dirasai.

    4
  30. Jason Lim
    106 reviews

    很香

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    很香,每次洗完整个房间都是这个味道,我很喜欢

    4
  31. LOVE THE THERAPHY SCENT

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    REALLY LOve the therapy scent, really relaxing, love it so much! one of my favourite bath forever. Really worth to buy !!!!

    5
  32. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Palmolive Aromatherapy Shower Gel Absalute Relax menjadi pilihan kami sekeluarga kerana ianya perkaya dengan pati minyak bunga Ylang Ylang dan ekstrak Iris. Bauan yang wangi serta lembut dikulit. Mengelakkan juga masalah kekeringan kulit. Harga yang berpatutan dan Mudah didapati di kedai runcit, farmasi, pasaraya dll.

    5
  33. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    BERSIH

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Sabun mandian yang sangat lembut dan wangi apabila dipakai..Sangat suka gunakanya,dapat membersih badan saya dari segala kekotoran setelah seharian di luar rumah

    5
  34. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Refreshing and cool

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    Its fragrance is nice and pleasant. The nice smell keep us fresh in whole day. i feel refreshing and moisture after shower with it. The price is cheap if got offer.

    4
  35. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Relaxing Shower Gel

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    I feel very fresh and relaxing after using this Aroma Therapy shower gel.
    Palmolive is a quite good products in body shampoo market, can try it out!

    4
  36. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Bau harum

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Bau wangi. Produk yang sangat bagus kerana senang dibilas. Saya sukakannya sebab sesuai dengan kulit. Harga berpatutan.

    5
  37. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Relaxing product

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    Try this Shower Gel once before. This aroma for this shower gel make me feel relax while taking my bath and I like the smooth bubbles on my body. Recommend product if u like to have a relax aroma while taking the bath.

    4
  38. Nur Arina
    812 reviews

    Mandian yang wangi dan segar

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Mandian kegemaran saya kerana baunya tahan lama. Dan baunya yang sangat wangi membuatkan saya selalu memilih mandian ini. Penggunaan yang sedikit sahaja mampu menghasilkan buih yang banyak.

    5
  39. Avatar

    Rebecca Yukiko
    25 reviews

    Best smelling body wash

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    I really love this body wash because it smells heavenly and the smell is very lasting on my skin as well. My skin feel fresh and clean after shower every time.

    5
  40. Avatar

    kesumadewi
    69 reviews

    Palmolive Aroma Therapy

    5 out of 5, reviewed on December 24, 2016

    Sesuai dengan namanya Relax, memang relax bila menggunakan shower gel ini.Buihnya banyak baunya harum dan segar seperti bunga bungaan dan kekal di badan .

    5
  41. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Ungu yang menenangkan

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    CN suka dengan semua koleksi Palmolive Aroma Therapy Shower Gel ni. Untuk yang warna ungu ni ia bertindak untuk menenangkan. Sesuai mandi malam guna sabun ni. Lepas mandi memang boleh tidur dengan lena. Harganya berpatutan tau.

    4
  42. Carrie Zoey
    141 reviews

    Smells great

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2016

    This shower gel smells amazingly good and quite relaxing and therapeutic. It also does not dry out my skin. The scent is quite long lasting.

    4
  43. Shower Gel yang Menenangkan

    4 out of 5, reviewed on October 29, 2016

    Palmolive Aromatherapy Shower Gel Absalute Relax menjadi pilihan kami sekeluarga kerana ianya perkaya dengan pati minyak bunga Ylang Ylang dan ekstrak Iris. Bauan yang wangi serta lembut dikulit. Mengelakkan juga masalah kekeringan kulit. Harga yang berpatutan dan Mudah didapati di kedai runcit, farmasi, pasaraya dll.

    4
  44. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    impress product

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2016

    It cleanses the body nicely without drying it out much. The fragrance is great and the color of the shower gel too! This is definitely worth a try 🙂
    1) Cleanses the body nicely
    2) Affordable
    3) Availablilty
    4) Lovely fragrance
    5) I love the purple color of the shower gel 🙂
    6) Does not dry out the skin much

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...