Mamee Monster Chicken Noodle Snack

Product Details

Features

Mamee Monster Chicken Noodle Snack is crunchy, tasty and ready-to-eat. Comes in convenient individual packs so that you can have it at anywhere you like. Just shake it, crunch it and munch it for unlimited enjoyment!

  • Chicken flavour

  1. Avatar

    SunnyHere08
    11 reviews

    Favourite snack since childhood

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    小时候最爱就是吃mamee monster, 曾经还试过拿来当快熟面来煮,真的很不错吃。
    一款多用,棒棒哒~?

    5
  2. Naufal Naz
    3 reviews

    Diminati dari dulu hingga kini

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Dari zaman sekolah rendah sehingga sekarang snek mamee tak pernah tinggal kalau rasa nak memgunyah.rasa rangup dan sedap tidak pernah memgecewakan.

    5
  3. Avatar

    Irwanrazak62
    3 reviews

    Mamee Monster Snek Nostalgia

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Boleh dikatakan semua rakyat Malaysia pernah menikmati snek Mamee Monster ini dari sejak diperkenalkan puluhan tahun lalu sehinggalah ke saat ini, snek hebat ini tetap menjadi pilihan kita. Setiap kunyahan snek Mamee Monster benar- benar mengamit nostalgia zaman kanak-kanak kita semua. Terima kasih snek Mamee Monster.

    5
  4. Ong Junkai
    8 reviews

    My favourite

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    It is one of my favourite snacks since when I was small.It looks delicious and it made me felt very satistied during the child. It makes me think about my younger time.I love it very much

    5
  5. Sue Mashor
    3 reviews

    Snack kegemaran

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Snack ni sedap walaupun makan tanpa perencah dia.selalu beli utk anak2 sbb kadang2 dapat sticker@ gambaq cartoon. Snack ni ranggup.

    5
  6. Suryana Mustaffa
    2 reviews

    Snek rangup

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    Sungguh enak… snek di makan di kala petang hari…?

    5
  7. Yang Zhen
    3 reviews

    经典的美味零食

    5 out of 5, reviewed on October 29, 2018

    从小就认识mamee零食
    mamee充满了许多人童年回忆
    口感香脆,口齿留香,休闲时的绝佳零食。

    5
  8. Avatar

    Gyy81
    4 reviews

    Childhood memories

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Good taste associate with the cheap price. I eat this snack since I was a child and now it still my favourite snacks. Highly recommend to all of you especially for the foreign?

    5
  9. Avatar

    Adekalem72
    3 reviews

    Family snacks

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Makanan ringan sejak dari zaman kanak-kanak lagi. Sehinggalah kini masih bertahan dan menjadi makanan keluarga ketika menonton dan bersiar. Kerangupannya dan rasa yang istimewa membuatkan anda tidak akan melepaskannya. Bukan hanya kanak-kanak malahan seisi keluarga gematkannya. Mamee terbaik!

    4
  10. Hsiu Wei
    6 reviews

    童年

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    我小時候很喜歡的零食之一,每天媽媽給的零用錢多數都那去買它了,還記得里面有一个小玩具,現在很少看到有買了

    4
  11. Winnie Sim
    3 reviews

    童年回忆

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    从小就很喜欢吃mamee,记得小时候父母给零用钱,我都会存下来买mamee。现在不时还会买来吃,味道跟以前还是一样的 很好吃

    5
  12. Avatar

    fish84
    3 reviews

    非常好吃

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    这个非常好吃…小时候的最爱…但是越来越小包了一次最少吃三包呢…粉也变少了..但是我还是爱吃

    5
  13. Avatar

    Verrone24
    28 reviews

    很好吃

    3 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    是我的童年食物,我特別喜歡吃辣的口味因爲不需要放那麽多的調味包。雖然很好吃,但是建議少吃比較好,因爲很重口味

    3
  14. Avatar

    jacquelinetan84
    6 reviews

    All time snacks for snacks lovers!!

    4 out of 5, reviewed on September 21, 2018

    Needless to say, best snacks ever. I believe every Malaysian loves Mamee!

    I added Mamee noodles snacks into my instant mee. I crush and sprinkle it on top of my rice, fried bihun and even on top of muffins baking.

    I have to bring at least few packets while traveling, both short and long trips.

    Somehow i feel that the content had been reduced. I held it in a square shape like instant mee size when i was a kid, now i merey a size of a small piece of biscuit.

    4
  15. Avatar

    kennyhoo8468
    3 reviews

    Malaysian Trusted Brand

    3 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Mamee snack is one of the Malaysian trusted brand.It is my childhood favorite snack. Its taste good but not enough for my lunch because it just a little small pack.

    3
  16. Avatar

    Syifa10090
    3 reviews

    All Time Fav Snack

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Brought a lot of this snack during my overseas travel and all my foreign travellers loved it! Proud to say that it is my favorite snack since I was small. I even eat this snack with rice just because its so yummy!

    5
  17. Alanzlan MoHd
    3 reviews

    Snek lagend.

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    Snek kegemaran sepanjang masa. Keenakkan dan kerangupannya sehingga butir-butir yang terakhir. Tak tahan dgn pedas, perisa ayam jadi pilihan. Stok bundle mesti ada untuk waktu santai dan beriadah bersama keluarga.

    5
  18. Avatar

    awi_9564
    3 reviews

    Kenangan Zaman Kanak-Kanak

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    Mamee monster enak ranggup sedap di makan tanpa Perisa atau di tambah perisa.Tapi saban hari semakin kurang isi kandungnya,kalau dulup padat dengan isi,kini padat dengan oksigen,apa-apa pun memang makanan ringan kegemaran ramai !

    4
  19. Avatar

    ashleyabel16
    3 reviews

    Childhood snack

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2018

    As a malaysian kid, u will growing up having this snack. Whenever this snack appear itself in front of my eyeslife, I will remember the bittersweet experience growing up as a “kampung kid”.

    5
  20. Yanzlinda Natassya
    4 reviews

    Good

    4 out of 5, reviewed on August 4, 2018

    Absolutely love this one. Banyak perisa yang sedap sedap terutama nya perisa baru, karipap. I love it! Keep it up date with many flavours. And u please add the flavour in the big packaging. Kadang kadang ada kadang takda 🙁

    4
  21. Avatar

    Yedda10
    3 reviews

    童年最美回忆

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    相信我们大马人民的童年回忆里都有他吧!小时候家里不是那么富裕,而且小孩子又多,每当这时候爸爸妈妈总会买上一袋mamee给我们,因为他里面会有很多小小包的,然后我们每人就会平分,还记得里面时不时会有些小玩具呢!

    5
  22. Pei Shan
    6 reviews

    Childhood memories

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    It’ was my childhood memories. When I was a kid I will buy it from a mini market and share with my siblings. It taste good especially add with the bbq seasoning.

    5
  23. Avatar

    AdamPang67
    3 reviews

    All-time favorite

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    It’s been my childhood favorite snack until now. I can harldy forget its flavor even if there are more and more new snacks coming out. I personally like this chicken flavor the most simply because it tastes good and the flavor is not too complicated. Bring it along whenever you go for a vacation, you’ll have a good time.

    5
  24. Avatar

    szeszechoong9190
    3 reviews

    Yummy!

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    I have been eating this snack since I’m in primary school. The price is reasonable and affordable by all walks of life. MAMEE is very crispy and is my favourite snack during my leisure time.

    4
  25. Avatar

    zuraidi04
    2 reviews

    Taste good and brilliant

    4 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Mamee sudah sebati dalam hidup saya kerana sudah menikmati sejak kecil. Untuk menikmatinya tidak perlu untuk dimasak membuatkan ianya cukup senang untuk di makan. Supaya pihak mamee dapat mengeluarkan lebih banyak perisa selepas ini untuk lebih banyak pilihan

    4
  26. Candies See
    23 reviews

    snack time

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    my childhood lovely snack……but now i still love it……
    this snack is not salty like other snack.
    you can add power to make it taste better.
    you also can use it too cook mee, when you not enought maggi mee.

    5
  27. Candies See
    23 reviews

    my love

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    childhood snack……but now i still love it……

    5
  28. Hellen Chan
    22 reviews

    从小到大

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    这个应该是人人都喜爱的吧,小小一包就可以满足人的感觉。其实这个mamee monster有一个独特的吃法,就是可以拿来煮面吃。就像快熟面一样,方便,好吃,又便宜。有时laksa的面吃完了都会去买这个开一包,把它的面放进汤内,当做面一样吃。

    5
  29. Avatar

    Mei090617
    3 reviews

    Mamee Monster

    4 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    I love to eat Mamee. This is the snek that I very love much.

    4
  30. Avatar

    cleo32
    3 reviews

    馋嘴必备

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2018

    从小到大的零食,真是馋嘴必备!

    4
  31. Flora Yuen
    6 reviews

    Favourite snack

    5 out of 5, reviewed on May 18, 2018

    My favourite snack ever! I start to eat it since i was young even my siblings love to eat it too. Very delicious snack and taste good! The price of it wont be expensive too. Recommend it.

    5
  32. Avatar

    emelycny09
    10 reviews

    棒棒的零食

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    我儿时的零食, 也是我孩子的零食首选,孩子们的最爱。 价格廉宜,也方便携带。每次完货,都会去超市补货。

    5
  33. Avatar

    Norzalila47
    2 reviews

    My Favourite

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    This is my favourite ‘jajan’ from primary school until now..it’s taste is still the same..i like??

    4
  34. Avatar

    lp12379
    3 reviews

    一家大小的零嘴

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    MAMEE是我从儿时的回忆,,至今不变的脆脆口味,依然是我们的最爱。价格廉宜,轻易携带到任何一个地方,是零食的首选。

    4
  35. Avatar

    fong_jk9679
    21 reviews

    Delicious!

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    One of the best snacks that must eat during watching a movie or chit chating with our friends. The taste is so delicious and u can eat all u can as it is cheap and affordable!

    5
  36. Avatar

    Tashakamarudin03
    27 reviews

    Kegemaran sepanjang masa

    5 out of 5, reviewed on April 21, 2018

    Walaupun umur dah menjangkau usia dewasa. Saya masih lagi meminati snek ni. Saya akan beli dalam pek bundle. Dengan harga yang berpatutan dan rase crunchy yang sangat best membuatkan sesiapa sahaja rasa ingin mengunyahnya tanpa berhenti. Snek yang sangat berbaloi untuk dinikmati tika menonton tv.

    5
  37. Avatar

    Jamsi56
    7 reviews

    My Favourite Snack

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    It is my favourite snack since I was kid. It be eat without seasoning and it doesnt taste salty and crunchy. It always my first choice to have mamee snack.

    5
  38. Avatar

    Lizasu79
    3 reviews

    Brilliant snack ever

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Snack mamee monster ni adalah snack yang paling sedap dan terbaik. always be my 1st snack to choose and conviniently to eat anywhere and everywhere.

    5
  39. Avatar

    gig0568579885
    15 reviews

    Snek yang sedap

    3 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Saya amat menyukai snek mamee monster terutamanya perisa ayam kerana ianya sedap. Apa yang membuatkan saya suka pada snek mamee monster ini adalah kerana snek mamee monster mudah didapati di mana-mana kedai. Harganya yang murah juga menjadi saya tarikan kepada saya. Snek ini juga boleh dimakan ketika menonton TV.

    3
  40. Choon Feng Lai
    9 reviews

    The best!

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    I may no longer be a kid but I still eat Mamee Chicken Noodle Snack. It is essentially a packet of uncooked instant noodles, much like Ramen mee. The only difference between the two is that Mamee monster snack is designed to be eaten uncooked, creating a crunchy sensation. It is also much tastier!

    5
  41. Avatar

    yunakamy94
    3 reviews

    最爱

    5 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    我的家庭成人都喜爱的零食,到我们长大了以后也是我们的最爱。现在我们的下一代也是爱吃这个零食,特别爱BBQ口味

    5
  42. Avatar

    kally23
    6 reviews

    Mamee snack

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    This mamee snack is one of my favour snack from my primary school until now working. Easpecially when studying, working or watching movie. The price is reasonable, sepearte packing and convt to keep.

    5
  43. Avatar

    Hippo201705
    12 reviews

    Childhood Favourite

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Mamee Monster Chicken Noodle Snack is one of my favourite snack. I love to eat this snack since I was a kid; and cannot stop eating this.

    4
  44. Avatar

    Char1248
    21 reviews

    Childhood snack

    4 out of 5, reviewed on March 9, 2018

    One of my childhood favourite snacks. The tasty and crunchy snack that you cannot resist to eat. i like both chicken and bbq flavours. I love the crunchy bite. would still buy it whenever i’m doing grocery shopping with my parents. The taste has remain the same but too bad the size of the noodle has shrunk.

    4
  45. Avatar

    cyleong198458
    5 reviews

    My favourite snack

    5 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Mamee is my favourite snack since I am a kid. It still my favourite snack until, this it is a good for family

    5
  46. Yingz Lim
    3 reviews

    Childhood memories

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I love this alot since I was a kid!
    The crunchy bite taste so good to me.
    Even now I’m working, there is still 1 – 2 small packs stored in my drawer so I can have it anytime ?

    5
  47. Avatar

    Mitty64
    4 reviews

    超❤️

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    国民零钱?
    烧鸡?口味!最美味!

    5
  48. Avatar

    Krz_8972587
    3 reviews

    Favourite snack

    4 out of 5, reviewed on February 18, 2018

    This crunchy snack has been my favourite since I was a kid. It is nice to eat with or without the seasoning. But the amount in every pack has decreased over the years.

    4
  49. Avatar

    Jeffery91
    2 reviews

    My favourite

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Mamee Monster snek mee antara kudapan ringan kegemaran saya. Saya sukakannya kerana perisa bungkus secara berasingan dan kita boleh memilih untuk meletakkan perisa mengikut kehendak kita, sama ada meletakan sepenuhnya atau separuh. Saya biasanya tidak meletakkan perisa atau pun cuma meletakkannya sedikit sahaja kerana snek mee itu sendiri sudah lazat tanpa ditambah perisa.Mamee Monster snek mee antara kudapan ringan kegemaran saya. Saya sukakannya kerana perisa bungkus secara berasingan dan kita boleh memilih untuk meletakkan perisa mengikut kehendak kita, sama ada meletakan sepenuhnya atau separuh. Saya biasanya tidak meletakkan perisa atau pun cuma meletakkannya sedikit sahaja kerana snek mee itu sendiri sudah lazat tanpa ditambah perisa.sedapp hingga jilat jari…

    5
    1
  50. Avatar

    WP61
    24 reviews

    Mamee monsters

    4 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Chruncy, tasty snacks. Like it when I was still small. Till now still will buy to eat.?

    4
    1
  51. Tang Xiu Yuen
    6 reviews

    Mamee noodles

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Crispy golden brown noodles suitable for adults and child. Tasty snacks

    4
  52. Avatar

    fahmy221016
    3 reviews

    Snek dari sejak kecil

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Snek yang saya paling gemari dengan rasa dan rangup sejak dari dahulu lagi.snek mamee kalau dah makan 1 pasti nak makan lagi.dengan bungkusan yang menarik mudah di simpan dan di bawa kemana²

    5
    1
  53. Avatar

    khamun199495
    3 reviews

    童年的零食

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    小学搭巴士每天都会吃的零食,很喜欢原味的,添加了调味料后味道更佳,喜欢弄碎后一口倒进嘴巴的感觉

    5
  54. Chi Gin
    16 reviews

    childhood memories

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    小时候很喜欢把它打碎然后放进泡面里一起吃,然后就会变得很有口感很开胃,一天可以吃好几包呢

    4
  55. Avatar

    VictorKham37
    3 reviews

    Snack of my leisure

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    I watch movie on my laptop with this snack. Simple yet tasty. I would take it as my addon for my dinner sometimes.

    4
    1
  56. Avatar

    dilarokhati07
    3 reviews

    Snek yang murah dan sedap

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Mamee monster merupakan salah satu snek yang murah,berkualiti dan rasanya sangat sedap. Ia mudah didapati dimana-mana pasar raya berhampiran. Mamee monster perisa ayam sangat menggamit citarasa saya. Perisa lain juga tidak mengecewakan. Pada kebiasaannya saya akan restock mamee monster berbanding snek jenama lain kerana harganya yang berpatutan, kuantitinya yang banyak dan rasa yang sangat memuaskan hati.

    5
    1
  57. Avatar

    Ladysarah75
    3 reviews

    Mamee monster snek murah sedap

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya selalu beli mamee monster. Murah dan sedap. Dia crunchy dan kalau nak snek yang light yang tak banyak perisa yang ni memang elok. Makan macam tu je tak payah letak seasoningnya.

    4
  58. Sally Lim
    6 reviews

    从小到大的零食

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    从小就喜欢这零食,从以前20仙吃到现在40仙一包。喜欢里面有一包粉可以一边放粉一边吃mamee,真过瘾!

    5
  59. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Rangup dan Sedap

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2017

    Rangup ketika dikunyah dan rasanya sangat sedap. Biasanya perencah turut disertakan dalam bungkusan tetapi saya tidak mencampurkannya sebab perencah agak masin. Kami sekeluarga suka makan begitu sahaja. Amat sesuai di bawa ketika berkelah atau ketika menonton tv.

    5
  60. Avatar

    JiYan34
    1 reviews

    mamee超好吃

    5 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    mamee是我从小就吃的一款零食…捏碎了再倒里面附有的味精,超级好吃…现在已经出了不少的新味道吧…有BBQ,curry,鸡味,tomato和spicy…

    5
  61. QueeNie SooNg
    7 reviews

    童年零食

    3 out of 5, reviewed on December 1, 2017

    从小到大最爱的 mamee 零食,其它牌子都没有它那么好吃,可是它的分量越变越少了.. 为什么呢?

    3
  62. Xiao Long
    190 reviews

    Snack since small

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    The best but the amount getting lesser and lesser in the small pack. It’s the best snack all time for both adult and kid. Can be eaten like this without the seasoning powder. Seriously taste good as the noodle had been slighlty fried to golden brown, crispy and fragrance.

    5
  63. Nur Arina
    812 reviews

    Snek pilihan

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Rangup dan sedap dimakan tanpa menggunakan serbuk perasa. Mee nya sedikit masin dan bagi saya tidak perlu tambah apa-apa serbuk sebab dengan kemasinan tersebut dah sempurna semuanya.

    4
  64. Wp Champ
    17 reviews

    All time favourite

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    This mamee monter noodle snack is my all time favourite!! I just bought 2 large packs (chicken and bbq flavour) two weeks ago…guess what, now left last pack already!! I guess i am gonna restock soon haha. This snack is a must especially during movie and revision time.

    5
  65. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    kegemaran anak2

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    anak2 saya suka membeli mamee monster berperisa chicken ini. rasanya rangup dan sedap. menjadi kudapan pada waktu petang. produk mamee monster ini sudah ada sejak zaman saya kecil lagi. kini anak2 pula suka makan mamee monster. kadang kadang mamee monster ini menjadi kudapan ketika menonton tv. saya akan membeli 1 paket besar dan membuat stok makanan ringan di rumah. Tidak susah membeli nya kerana semua kedai ada produk ini

    5
  66. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Sukakannya....

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2017

    Mamee Monster snek mee antara kudapan ringan kegemaran saya. Saya sukakannya kerana perisa bungkus secara berasingan dan kita boleh memilih untuk meletakkan perisa mengikut kehendak kita, sama ada meletakan sepenuhnya atau separuh. Saya biasanya tidak meletakkan perisa atau pun cuma meletakkannya sedikit sahaja kerana snek mee itu sendiri sudah lazat tanpa ditambah perisa.

    4
  67. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    my favorite snacks

    3 out of 5, reviewed on November 6, 2017

    Compare with Chicken flavor, I will more prefer in BBQ flavor! Mamee is my favorite snacks since i’m a kids. Only RM0.20 per pack (last time), until now I will still keep some stocks in my office drawer, this is my snacks during tea time!

    3
  68. Avatar

    CikSue38
    396 reviews

    Mamee monster snek mi

    4 out of 5, reviewed on November 4, 2017

    Snek mi mamee monster perisa ayam ni saya beli RM5 utk 2pek besar yg setiap satu mengandungi 10pek individu kecil. Saya sukakan kerangupan dan keenakan mi mamee ni. Sedap dan cukup berperisa tanpa ditambah perisa yg dibekalkan. Saya kurang gemar dengan perisa tambahan yg dibungkus asing. Bila ditambah ia menjadi lebih masin. Cukup enak dimakan begitu saja. Saya suka makan tanpa mematah2 atau merenyuk2kan mi mamee monster ni. Sedap dan lebih nikmat makan bila gigit kepingan besar tu terus. Lepas tu baru la patah2 atau renyuk2. Senang nk makan kalo pecahan kasar. Bungkusan pn bagus senang nk buka dan sentiasa dapat snek mi mamee monster yg konfirm rangup. Selalu makan masa bosan2 study, masa tengok tv dan juga snek masa senggang.

    4
  69. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Favourite ever

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Antara keropok kegemaran dari kecil sampai sekarang. Legend keropok ni.. Renyuk, koyak, makan hihi

    5
  70. Xiao Ming
    1 reviews

    My childhood taste

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    This is the taste in almost every Malaysian children’s memory. The taste never been changed. It they keep improve and adding new flavour into their product. I still remember that 20sen per pack can get a huge satisfactory.

    4
  71. Niki Tay
    996 reviews

    小时候我最爱吃的

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    这个mamee零嘴小食是我小时候最爱吃的,虽然知道他不健康可是我还是那么的喜欢吃的。我不喜欢加他的粉我喜欢直接这样吃就好吃很多了。

    4
  72. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Mamee monster ayam

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Snek ini memang snek kegemaran saya sejak kecil lagi,rangup dan lazat. Rasanya langsung tidak berubah sejak dulu cuma mungkin kuantiti di dalam bungkusannya macam semakin kurang berbanding dulu.Saya suka makan begitu sahaja tanpa menambahkan serbuk perasanya.

    5
  73. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    My kids favourite

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    My kids love to eat Mamee Monster. It is also one of my favourite snacks during my childhood time. I like the crunchy feel when biting it in my mouth. I do not let my kids to put the seasoning. I only let them to eat the plain one. The price of Mamee is affordable. But if compared to my childhood time, it is consider expensive now.

    4
  74. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Perencah berperisa ayam

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Snek kegemaran anak saya.Rasanya sangat sedap,tekstur mee yg ranggup dengan perencah berperisa ayam yg sedap,lansung x pedas,sesuai untuk kanak2.Saya sukakan pek individu ni,mudah dibawa untuk dinikmati ketika aktiviti luar.Harga murah & mudah untuk didapati.

    5
  75. Avatar

    Khalil Anas
    66 reviews

    sedap

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    lepak dengan kawan-kawan sambil makan Mamee Monster Chicken Noodle Snack terasa sangat enak.

    5
    1
  76. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    CRUNCH IT! SHAKE IT! MUNCH IT!

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    SERONOK MAKAN APABILA MENONTON TELEVISYEN DAH LEPAK BERSAMA RAKAN-RAKAN

    5
  77. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Mamee Monster Chicken Noodle Snack merupakan kegemaran anak~anak saya..Apabila ke kedai,tiada lain yang dia orang mahukan,pasti mamee monster..Anak~anak cakap sedap,rangup..Bukan setakat anak~anak,saya juga sukakan mamee monster..biasa saya beli yang 1 paket besar,tapi tu pun cuma bertahan 1 hari sahaja

    5
  78. Avatar

    Nurizzahsafie34
    28 reviews

    Snek kegemaran

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Mamee Monster Chicken Noodle Snack merupakan snek kegemaran anak-anak saya. Dengan snek mee yang rangup dan sedap amat sesuai sebagai kudapan diwaktu berehat dan bersantai

    5
  79. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Snek ini sedap di makan begitu saja.rasa nya yang rangup dan sedap.menjadi kudapan sambil berehat.

    5
  80. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kegemaran anak

    4 out of 5, reviewed on September 2, 2017

    Keropok mamee perisa ayam sangat menjadi kegemaran anak saya kerana rasa sedap ranggup dan tak pedas.
    Mudah juga didapati di kedai runcit mahupun di pasaraya.
    Harga juga sangat murah.

    4
  81. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    KEGEMARAN

    5 out of 5, reviewed on August 30, 2017

    Saya suka makannya di tempat kerja..Dapat menghilangkan bosan,sambil makan dan bersembang dengan kawan~kawan,,Snek terbaik yang pernah saya makan

    5
  82. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    好吃的

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    好吃的零食,吃起来就好像没有煮的maggie mee如果可以我多想天天吃可是不能吃那么多对身体不好

    4
  83. Avatar

    penny41
    407 reviews

    好吃的零嘴

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    办公室每次都会放Mamee Monster的零食,我习惯不会放他们的调味包,按一按包装就可以慢慢享用了,一包分量不会太多,刚刚好

    5
  84. Miko Tan
    324 reviews

    Mamee Monster

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    Mamee Monster hv 3 type favorite all i also like . my favorite !!!! yummy yummy !!!i like

    4
  85. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017
    5
  86. Avatar

    qisstiera75
    115 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Sedikit masin tapi sedap. Keropok mee dia boleh dimakan begitu sahaja. Selalu beli pack besar sebab boleh share ramai-ramai.

    5
  87. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Sedapnya mamee

    5 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Snek mamee perisa ayam ini kegemaran keluarga saya dan saya sendiri sejak kecil.Rasanya sedap dan rangup walaupun tanpa dimakan bersama perisa tambahannya.Snek yang sentiasa diingati dari dulu lagi

    5
  88. Gee Gee
    321 reviews

    sedap

    5 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    saya dan keluarga menyukai snek mamee monster sejak dari dulu lagi….rasanya yg sedap membuatkan sya akan makan lebih dari 3bungkus sekali…

    5
  89. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    snack

    4 out of 5, reviewed on June 25, 2017

    yummy snack that my family like it very much. We always eat it when watching TV, tea time, picnic and include in party bag when celebrate birthday at school.

    4
  90. Avatar

    Nurirah13
    364 reviews

    Snek petang

    0 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    Snek ini sedap di makan begitu saja.rasa nya yang rangup dan sedap.menjadi kudapan sambil berehat.

    0
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...