Lady’s Choice Peanut Butter

Product Details

  • Peanuts, Sugar, Peanut Oil, Hydrogenated Vegetable Oils (Rapeseed, Cottonseed and Soya Bean), Salt.
  • 9 months shelflife
  1. sheryn
    3 reviews

    我的第一选择

    5 out of 5, reviewed on December 6, 2018

    在想用白面包或者华尔夫时,这款花生牛油是我必选的。
    只要一打开罐盖,浓郁的花生味扑鼻而来,让人食欲大增。

    5
  2. kwkt8557
    3 reviews

    my first choice peanut butter

    5 out of 5, reviewed on December 3, 2018

    everyone must have it, my first choice and favorite peanut butter ever.

    5
  3. Hanna Farhana
    17 reviews

    tasty jam ever

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    those peanut butter are so delicious. it can be eat with bread, biscuit even eat just like that. it have a taste of creamy, salty, crunchy. just nice when it melts inside the mouth. the crunchy of the peanut are so awesome si delicious. you can try it. but watch out for those have peanut’s allergic.

    5
  4. Ahmad Sharizal
    25 reviews

    SAJIAN PAGI BERSAMA ROTI

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Memang jenama yang dipercayai sejak dulu dan rasa yang tidak mngecewakan.
    Memang sedap rasa kacangnya asli dan lemak. Rasa kurang manis menjadi pilihan saya dan paling penting botolnya luas senang nak masukkan sudu untuk digunakan dan disapu pada roti.

    5
  5. WZ48
    6 reviews

    Best jam for bread

    5 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    If you do not have allergy to peanut, this is the best choice for you to eat with plain bread! Rich with peanut aroma and taste, like it!

    5
  6. Chrisandra73
    9 reviews

    Can eat just by itself!

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Taste really good with any bread, its creamy and nutty taste make u irresistible~ And most important it can be eaten just like that! Try it for yourself then u know it~

    5
  7. Jacklin08
    12 reviews

    Lady'choice peanut butter

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    The taste of peanut butter is good if it eat with a slice of bread. When eating bread, I will put a thick thick peanut butter jam on it and make my peanut butter always finish very fast. Love it !!!

    5
  8. zul9086
    4 reviews

    Sarapan Ideal

    5 out of 5, reviewed on October 2, 2018

    pembuka selera anda di setiap pagi.menu sarapan yang wajib untuk dinikmati.mudah disediakan dan boleh dimakan bersama dengan roti atau biskut dan lain lain.mentega kacangnya yang halus dan lemak membuatkan perut tidak terasa lapar.saya pasti tidak akan ketinggalan untuk menikmatinya setiap kali sarapan.sedap dan lazat.

    5
  9. Ewei90
    3 reviews

    Lady's Choice Peanut Butter

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Have been eating it since I was child. It can be incorporated into baking and ready to eat breakfast, I like the strong peanut taste and its smooth texture.

    4
  10. khalis96
    3 reviews

    Best spread

    4 out of 5, reviewed on September 18, 2018

    This is one of the best spread from lady’s choice. Pure peanut butter rich with its nutty and creamy flavour just blends entirely right through your bread and the texture is just nice to be used. If you haven’t tried it, you should definitely buy one and review it !

    4
  11. Gesh Apple
    18 reviews

    Peanut ?

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    One of the best spread to be eaten with bread for breakfast. If you’re into toasted bread, it will make the peanut spread to melt and you’ll enjoy every bite of it. A good and healthy choice for breakfast.

    5
  12. Alexander0570
    6 reviews

    Peanut taste so good

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    I feel very enjoying using this peanut butter of this brand, it wouldn’t make you feel tasteless because of its super overwhelming butter flavor!! Can be used in bread, waffle and biscuit for breakfast or making breakfast for children. Very easy to prepare in a short period of time.

    5
  13. Ibtisamhusna02
    19 reviews

    Fav umi

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Umi suka sgt sbb peanut adalah kesukaan umi.

    5
  14. chiela7759
    3 reviews

    Enak, cepat dan mudah

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Lady’s Choice Peanut Butter merupakan kegemaran anak anak saya. Setiap pagi mereka akan sarapan dengan Peanut Butter sebelum ke sekolah. Ia amat mengenyangkan mereka sehingga tiba waktu rehat.. selain itu, ia juga cepat, enak dan mudah untuk dimakan dengan roti. Sebab itu juga ia menjadi kegemaran anak anak saya

    5
  15. Joanne Chin
    3 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    每次想要吃花生面包,一定想到它

    5
  16. Amazingly Delicous

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    Best spread for toast

    5
  17. hemala81
    5 reviews

    Peanut butter

    4 out of 5, reviewed on June 17, 2018

    It s really delicious.can eat just like that.i love it.the peanut taste really good.

    4
  18. JackyLoo93
    3 reviews

    不腻

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    味道很好,价钱也不会太贵。时常买来配面包都不会觉得腻?喜欢吃花生酱的朋友这个一定不能错过

    4
  19. iriz9819
    3 reviews

    Sangat enak dimakan bersama roti

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    Produk ini sangat membantu penghadaman saya pada setiap hari. Saya mengambilnya setiap kali sarapan dan memberi saya tenaga untuk terus aktif di dalam kelas. Dengan pengambilan produk ini, saya tidak berasa lapar sehingga menjelang waktu tengah hari.

    5
  20. Ti Wui Shan
    15 reviews

    从小的最爱!

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    从小就爱在面包或苏打饼涂上这花生酱, 非常美味可口, 不然就挖一大汤匙慢慢的享用!

    5
  21. Jane40
    10 reviews

    香浓的花生酱

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    一家人早餐最喜欢的涂的花生酱。味道很香,不管搽在什么样的面包都是绝配啊。

    5
  22. doreencll97
    3 reviews

    Delicious

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    My family only one choice of peanut butter. It come with very rich taste and smooth. It is our daily “must” with bread, biscute and cereals. Strongly recommend to those that have kids at home.

    5
  23. izzatiaziz9468
    10 reviews

    The best mentega kacang

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Mentega kacang ni memang sedap.. Kalau ada ni cepat je roti kat rumah habis.. Sangat mengenyangkan.. Keluarga saya semuanya sangat sukakannya..

    5
  24. Nur Fareha
    6 reviews

    Lemak berkrim

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Memang best mentega kacang ni.. Kalau ada mentega ni, mesti roti cepat habis.. Kalau tak roti mesti sampai exp dulu.. Memang lemak berkrim.. Satu family suka

    5
  25. Clara Wong
    16 reviews

    好吃的花生酱

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Lady’s Choice的花生酱,尤其是这款有花生颗粒的,是我用来搽面包的首选。花生味浓郁,我本来更喜欢另一款花生酱与巧克力酱的,但尝试这一罐之后就成了我的首选!

    5
  26. Candy Yuepeng
    12 reviews

    任何时候它都是我的首选

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Lady Choice的花生酱甜而不腻,里面还有些花生粒,搭配面包或者饼干,简直就是完美。

    5
  27. grcha8609
    4 reviews

    Love this

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    This product have been with us since we were kids, never fail to deliver the taste from childhood and satisfying taste buds with bread

    5
  28. yy100635
    12 reviews

    好吃

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    這個花生醬從小吃到大。它很美味,百吃不膩,平常都是當早餐吃,會搭配麵包或者是餅乾一起吃,有時會當做點心或者宵夜來吃,唯一的選擇!

    5
  29. Diela Ziera
    3 reviews

    Favorite spread ever

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Lady’s choice peanut butter is rich in protein. In addition of good taste, it contains high in protein. My 2 years old toddler is underweight before. We consult with nutritionist to get him food that is high in protein. So peanut is one of them. Since he loves bread so much I just add the peanut butter spread on his bread as a snack between meals. He can finiah up to 2 pieces of bread with peanut butter at one time. Nice choice!

    5
  30. jying0935
    3 reviews

    甜而不腻

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    经济又实惠,好吃又不贵!尤其是促销的时候必定会买上两罐来存货。花生蓝莓更是我的最爱

    5
  31. Lai Jeans
    7 reviews

    唯一的选择

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    味道太棒了,很香,加上有些花生颗粒,咬着很脆口,涂在面包上或饼干很开胃,我唯一的选择。

    5
  32. AdamAmsyar95
    81 reviews

    Peanut butter paling best!

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Suka sangat jem kacang jenama ini, selalu beli pun mesti amik yang ni rasa kacang yang sangat berkrim lemak lemak masin sangat sedap,bukak je tudung semerbak bau kacang tanah ni.yang paling saya suka rasanya tidak terlalu muak dan tidak terlalu manis sangat sesuai untuk seisi keluarga.memang berbaloi dengan harganya????

    5
  33. Nur Arina
    812 reviews

    Lady's choice

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya memang pengemar jem kacang ni lebih-lebih lagi jenama Lady Choice. Rasa kacang dia memang sedap dan juga bagi saya tidaklah terlalu manis. Sesuai dimakan dengan roti tanpa bakar dan juga sedap dimakan bersama waffle.

    5
  34. An War
    51 reviews

    Saya suka

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Mentega kacang nilah kegemaran saya. Sedap. Rasanya tidaklah manis dan menjadi pilihan saya. Rasa kacangnya sangat segar dan sedap dan sesuai dengan citarasa saya

    4
  35. sharonng_8869
    1 reviews

    Lady’s Choice is my Choice

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Lady’s Choice peanut butter, i love the peanut taste & enjoyed it every morning as my breakfast.
    “On the Go Breakfast “

    4
  36. KJ Cheah
    225 reviews

    好吃的花生酱

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2017

    喜欢lady’s choice 的花生酱, 很香很滑很好吃,而且还可以吃到一颗颗的花生,让口感更上一层。我最喜欢的吃法:面包涂上peanut butter + kaya 再夹一片cheese,美味无比。

    4
  37. Xiao Long
    190 reviews

    Try this Smoothie!!!

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    The peanut spread taste really good, creamy and full with peanut fragrance. Came in a wide range for selection but i prefer only the chunky or the smooth type. I tried making my smoothie by adding 1-2 tablespoom of the peanut spread and you will be amaze with the taste.
    Try the recipe 🙂
    1-2 tbs Lady\’s choice peanut butter
    1 banana
    Ice and water to thickness you like.

    5
  38. emilliakamarlis62
    197 reviews

    Sedap dan tidak muak

    4 out of 5, reviewed on November 13, 2017

    Lady’s Choice Peanut Butter sangat sedap kerana rasanya yang berlemak. Lagipun, rasanya yang tidak muak dan sangat enak dimakan bersama roti. Saya sukakan rasanya yang berlemak dan tidak masin. Boleh dibuat alas perut ketika bersarapan.

    4
  39. jaredlaijh72
    25 reviews

    Quick Food on the Go

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    This peanut butter provides me with quick bites when spread on breads and biscuits every mornings before starting my day. It is rich in peanut flavours that I can even eat it on its own and fills me with enough energy to last the whole day.

    4
  40. Gee Gee
    319 reviews

    sedap dan boleh dipelbagaikan

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    ladys choice peanut butter kacang halus ni memang menjadi pilihan keluarga saya…kerana rasanya yg sedap membuatkan keluarga saya memilihnya..keluarga saya memang sangat gemar makan roti,jadi mereka memilih untuk menyapukan peanut butter ladys choice dan gabungkan dengan coklat sebagai hidangan sarapan,minum petang mahupun makan lewat malam..selain itu saya juga menggunakan peanut butter jenama ladys choice ini untuk membuat biskut kegemaran mertua saya serta jualan sya..alhamdulillah ia menjadi kegemaran semua orang..memang terbaik peanut butter ladys choice ni

    4
  41. Sayha Whosen
    43 reviews

    Rasa kacang yang mewah...

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Lady’s Choice Peanut Butter ini sangat sedap rasanya disebabkan rasa kacang yang mewah. Produk Lady’s Choice sentiasa menjadi pilihan saya dan mentega kacang ini amat sesuai diambil ketika sarapan, minum petang dan minum malam. Saya selalunya makan bersama roti, biskut dan juga untuk membuat kek.

    5
  42. Aikoaiko25
    1053 reviews

    喜欢他的滑猾的

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    我最喜欢吃这个牌子的花生酱因为他有比较香浓的花生而且他的 花生酱很滑的,我喜欢早餐时候擦2片的花生酱面包就可以了,有时候我也会拿这个花生酱来做french toast 的超好吃的。

    4
  43. tangicey15
    66 reviews

    最爱吃的花生酱

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    ladychoice的花生酱是我最爱吃的,浓醇的花生味,我都拿来搽面包当早餐来吃,吃不完就放冰柜里

    4
  44. noorazri07
    194 reviews

    Lepa Kacang Istimewa

    4 out of 5, reviewed on October 14, 2017

    Lepa kacang Lady’s Choice memang sedap dan sangat terasa kacangnya.Enak dimakan bersama roti putih,sapuannya sangat halus.Pada saya lepa kacang paling sedap berbanding yang lain.Saya telah menggunakannya sejak zaman belajar lagi,dan rasanya tidak berubah.Harganya juga berpatutan

    4
  45. Mimi81
    177 reviews

    Terlalu manis.

    4 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Peanut Butter ini salah satu bahan yang ada dirumah tetapi saya jarang menggunakannya bagi tujuan disapu keatas roti kerana kemanisan yang terlampau serta kelikatan jemnya. Terlampau banyak rasa kacang.

    4
  46. AieenDeen28
    900 reviews

    Teksturnya sgt lembut & beraroma wangi.

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Saya mmg peminat setia jem kacang lady’s choice ni..rasanya sangat sedap berlemak,ia juga tidak terlalu manis..selain dimakan dengan roti,saya juga gunakannya untuk buat manisan seperti biskut & kek..tekstur lepa kacang ni sangt lembut & kaya dengan aroma kacang yang wangi..mmg berpatutan utk dibeli,harganya berpatutan & tahan lama..boleh disimpan shgga 6 bulan sblum tamat tempoh..

    5
  47. NurulDeng08
    470 reviews

    Mentega kacang paling sedap

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya sangat sukakan rasa mentega kacang yg sangt lemak dan tidak terlalu manis.Banyak pilihan variasi yg bagi saya semuanya sedap.sangat sedap dimakan dengan roti kosong.saya mmg sentiasa beli sbgai barang dapur yg wajib ada.Harga pun berbaloi dibeli.Dipek dlm botol yg mudah untuk diguna dan disimpan.

    5
  48. Kuanyuchua91
    15 reviews

    I love it

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I really like eating bread with peanut butter and one of my favourite butter is this ladys choice peanut butter it taste good and nice smell too

    4
  49. Sayha Whosen
    43 reviews

    Lemak dan tidak terlalu manis...

    4 out of 5, reviewed on October 4, 2017

    Lady\’s choice peanut butter ini sedap dimakan begitu saja dan disapu pada roti juga biskut. Rasa kacang yang lemak dan tidak terlalu manis boleh juga digunakan dalam masakan seperti kek, muffin dan lain-lain.

    4
  50. cikbunga49
    660 reviews

    Peanut butter kesukaan saya

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Memang jenama yang dipercayai sejak dulu dan rasa yang tidak mngecewakan.
    Memang sedap rasa kacangnya asli dan lemak. Rasa kurang manis menjadi pilihan saya dan paling penting botolnya luas senang nak masukkan sudu untuk digunakan dan disapu pada roti.

    5
  51. NURELINA89
    173 reviews

    Rasa Kacang Yg Mewah

    5 out of 5, reviewed on September 18, 2017

    Rasa mentega kacang yg mewah dan sgt sedap!!Sapu di roti atau biskut..Sgt mudah dan sesuai sebagai sarapan pagi..Anak2 juga suka kerana tidak terlalu manis..

    5
  52. mizarifin91
    136 reviews

    makan dengan roti

    4 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    saya suka sebab rasa kacang yang pekat dan kaya. memudahkan sarapan hanya sapu pada roti dan sedia dimakan. tapi bagi saya kalau dapat kurangkan sikit kemanisan lagi sedap

    4
  53. AieenDeen28
    900 reviews

    X terlalu Manis

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Suka dgn rasanya yg x terlalu masin & manis,ngam je makan dgn roti..Bau harum kacang & butter..mmg sedap,sy msti guna utk sapu atas roti..harga pon berpatutan.

    5
  54. Nur Atikah
    66 reviews

    Richness of peanut

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    I like the flavor of the peanut butter. It can be eaten together with bread also can make it as toppings of the cake.

    4
  55. Jason Lim
    106 reviews

    好吃

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    我很爱直接拿汤匙挖来吃,超好吃很香

    4
  56. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Saya suka rasanya yang lazat

    5 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Mentega kacang pilihan keluarga saya. Sedap dimakan bila disapu atas roti atau biskut. Saya penggemar kacang dan semestinya mentega kacang Lady’s Choice menjadi pilihan nombor satu saya.

    5
  57. Jacklyn Jacky
    15 reviews

    JUST THE RIGHT PEANUT

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2017

    Lady’s Choice Peanut Butter is very fragrant and very tasty. Not very sweet and yet not too salty, flavoured just right and suits the palates of my family. Nice aroma, tasted good just by itself or with soft white bread. It is one of the most natural taste of peanut butter brand that can\\\’t be resisted. Very highly recommended!

    5
  58. soolayhoon82
    142 reviews

    Peanut WaFFLE

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    My favorite peanut paste, i used to add it in waffle, or butter bread!
    This is so tasty! The price is very reasonable too!

    5
  59. Kellychan21
    502 reviews

    My favourite choice of peanut butter

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    It is my favourite choice of peanut butter. It is rich in peanut aroma and i love to spread it on bread and eat. The combination taste is so yummy.

    4
  60. penny41
    407 reviews

    有点涩

    2 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    这款花生酱对我来说有点涩,有点难咽下,而且搽在面包上有点难涂开

    2
  61. shahril7956
    112 reviews

    Seperti kacang sebenar, lemak & berkrim.

    4 out of 5, reviewed on August 7, 2017

    Sememangnya sedap & lemak rasanya. Kadang2 anak saya makan begitu saja kerana rasanya yang teramat sedap.

    4
  62. NURELINA89
    173 reviews

    Satu Sapuan Sudah Mencukupi

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Saya sangat sukakan Lady’s Choice Peanut Butter.. Mudah disediakan..Satu sapuan pada roti dan biskut cukup mencukupi..Rasa kacang yang mewah dan sedap..Sarapan pagi tidak lengkap tanpa Lady’s Choice Peanut Butter..

    5
  63. stepsoh26
    65 reviews

    My Breakfast Choice

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Lady’s Choice Thick & Creamy Peanut Butter, it has no cholesterol, is filled with protein and polyunsaturated fatty acids and contains vitamins and minerals. My daily Breakfast choice !

    5
  64. Gee Gee
    319 reviews

    untuk roti dan biskut jualan

    4 out of 5, reviewed on July 31, 2017

    saya meggunakan ladys choice peanut butter untuk biskut jualan saya dan saya juga sapu pada roti,rasanya sgt sedap..

    4
  65. qisstiera75
    114 reviews

    Sedap

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Tekstur yang halus dan sedap dimakan. Boleh disapu pada roti ataupun biskut. Memang pilihan saya.

    5
  66. 溦溦 林
    473 reviews

    Lady’s Choice Peanut Butter

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    when i eat bread must use this brand peanut butter , because this is my fisrt choice no other brand .

    4
  67. Ezey Krin'c
    5 reviews

    Kacang Halus

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Sungguh enak dimakan dengan roti, hanya sapu kacang halus ini dengan planta.
    Makanan enak yang senang disediakan

    4
  68. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017
    5
  69. Fong Fong
    318 reviews

    yummy yummy

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    Lady’s Choice Peanut Butter is only brand i will buy. It’s rich with peanut and taste good. Like to spread it in bread and biscuit, yummylicious.

    5
  70. Miko Tan
    324 reviews

    rich peanut

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    peanut butter peanut very rich and very tasty!!i like save with bread or biscuit!!!!

    5
  71. Niki Tay
    996 reviews

    好吃的花生酱

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    喜欢吃这个牌子的花生酱,每次都会擦厚厚的一层在面包的,所以很快就吃完一罐了。

    4
  72. sallyinlee93
    1006 reviews

    Nice Peanut Taste

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    This peanut butter is very tasty, for bread, for biscuit, for pancake, for waffle!!
    Peanut lover should have one in their house!

    4
  73. may576076
    92 reviews

    超好吃的花生酱!

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    我从小就很喜欢吃这款花生酱,到现在长大了,我也喜欢用来涂面包或是饼干来当早餐…每一口都是浓浓的花生香味,非常的赞!

    5
  74. May Mei12345
    104 reviews

    Yummy

    5 out of 5, reviewed on June 27, 2017

    Great peanut butter I very love the smoothness and quality! This is probably the best I’ve ever had till now! Lady’s Choice has been a trusted brand for many years, providing quality products at great value.

    5
  75. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Mentega kacang ladys choice

    4 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Mentega kacang pilihan keluarga sejak dulu lagi.Rasa lepa kacangnya memang lemak berkrim.Sesuai untuk disapu pada roti dan biasanya saya menjadikan mentega ini sapuan untuk sarapan pagi saya sekeluarga

    4
  76. fionayyl03
    511 reviews

    Luxuriously delicious

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    This peanut butter is versatile as it is a staple in my pantry as it can be incorporated into many different dishes including savoury and sweet. I add this into my homemade satay sauce and even use to make my own granolas with it. I really like that the flavours are not too strong, yet thick enough to use as a binder in dishes and even on its own. This product is especially delicious on toasted waffles and as a cake topping. I really like it eventhough it’s made commercially. Just remember not to consume too much of it in one sitting.

    4
  77. sandlee51
    174 reviews

    Favourite Spread

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    This is my favourite spread every morning. It is rich in peanut aroma and easily prepare. Just spread on white bread and the taste of the combination is awesome.

    5
  78. Suraya8678
    91 reviews

    enak dimakan bersama roti

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2016

    enak dimakn bersama roti untuk sarapan pagi..Disukai rakyat malaysia

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...