Kotex Slim Regular Flow

Product Details

Our all-new Kotex® Slim Pads fit you comfortably without any extra bulk. This allows you to remain active and confident all day long, even during sudden gushes.

  1. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    Itches and Not Comfortable

    1 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    When I\’m having my first period, my mom suggested it to me as she also wear it. I thought the itchiness and feeling hot when wearing it, was something common happen to anyone and I didn\’t talk to anybody regarding it. After my 2nd little sister got her period she told me the same thing that I\’ve been hiding. So, it might be that we\’re both not suitable for it. We\’re both having itchiness, not comfortable, feeling hot down there and it\’s like no respiration at all.

    1
  2. Noora Pidah
    25 reviews

    Peneman tiap2 bulan...

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Kotex nii sgt selesa weii… Bila pakai rasa ok n selesa jee… Senang d cuci, Dan x mudah bocor…sgt sesuai tuk wanita2 yg aktif, lasak, suri rmh yg kerja dari siang ke mlm… Tak menganggu klau bjln… Rasa yakin je bila begerak… Terima kasi kotex…

    5
  3. Avatar

    missfaezah
    1 reviews

    Nipis meyakinkan!

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Perempuan dan pemilihan pad yang bersesuaian memang teman sejati. Saya tidat ragu-ragu menggunakan Kotex Slim Regular Flow sepanjang tempoh datang bulan. Dengan pad slim Kotex yang baharu saya masih kekal aktif kerana ia mampu menyerap aliran banyak secara maksimum dalam apa jua situasi!! Saya yakin dengan Kotex Slim!!

    4
  4. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Lebih nipis tapi aktif mnyerap aliran.

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Mmg sgt sesuai utk wanita yg aktif bergerak sprti saya.Tekstur pad Kotex Slim Regular Flow ni mmg sgt nipis tapi mnyerap aliran tanpa mnyebabkan kebocoran.Saya juga boleh bergerak aktif bila mnggunakan pad ni tanpa risaukan bonjolan pad tebal.Mmg sgt berbaloi dibeli,harga pun berpatutan.Mudah dicuci dan selesa dipakai.

    5
  5. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    I like to use these at the ending

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    I like to use these at the ending .They are easy to use and the adhesive works well. Compared to other products, this one offers the best protections!

    4
  6. Laura Teng
    7 reviews

    Kotex - Maxi

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    价钱大众化,不会贵。吸收力快,我喜欢用有wing,长度是24cm。厚度可以接受。有时候购买还有送赠品!

    4
  7. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Being a woman, finding the right pad can be challenging at times. If we are unable to find one that fits according to our needs, then we have a problem. But I never had this problem with Kotex. It always never disappoints and I can always count on it as my menstrual companion especially when it comes to those sudden moments that come unexpected. What’s best is that it also keeps my body shape in line and almost acts invisible under my clothing when I’m out!

    5
  8. Avatar

    Sarah
    133 reviews

    Tidak sesuai untuk saya

    2 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    Saya sudah menggunakan Kotex dari zaman sekolah. Tetapi kebelakangan ini, kulit saya berasa gatal jika menggunakan Kotex. Pada kali pertama terjadi, saya rasa mungkin saya perlu salin pad dengan labih kerap. Tapi perkara yang sama tetap terjadi walaupun saya kerap salin pad. Saya cuba tukar ke jenama pad yang lain, perkara ini tidak terjadi dan kulit tidak rasa gatal lagi. Mungkin tidak sesuai dengan kulit saya.

    2
  9. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    feel comfortable

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    It is absorbent and the materials is soft. It is slim and quite comfortable when wearing it during period time. I can move and do my work with confident during my period time with Kotex Slim Pads.

    4
  10. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Regular flow is just nice for me!

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    The cotton of Kotex pad is very soft and non sultry!
    Kotex have improved their quality and the price is reasonable in market now.

    Regular flow is just nice for me! Valuable for money!

    4
  11. Avatar

    aizaman
    219 reviews

    Bebas bergerak

    4 out of 5, reviewed on June 7, 2017

    Jenis pad untuk aliran cecair yang sedikit.Melekat dengan kuat dan mempunyai daya serapan yang tinggi.Bebas melakukan semua aktiviti tanpa memikirkan tentang bocor.

    4
  12. Nur Arina
    812 reviews

    Tidak bocor dan tahan lasak

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    walaupun nipis tapi selesa dipakai seperti tidak memakai apa-apa apabila menggunakannya. sangat selesa dan tidak mudah bocor dan sesuai bagi mereka yang kurang selesa memakai yang tebal. Juga tidak perlu risau jika berlaku apa-apa kebocoran.

    5
  13. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    saya mempercayai

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    selalu bawak kotex slim pad ni kemana-mana sahaja.sebab size nya yang kecil dan mudah di letak di dalam handbag.Kekal aktif sepanjang hari walaupun cecair keluar.Rasa tidak mengganggu langsung.Dengan rekaan terkini,bau yang mengharumkan seperti bau minyak wangi.Kotex slim pad jenama yang amat saya percayai.

    4
  14. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Feeling comfortable

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Kotex Slim Pads helps to keep me stay comfortable and fresh always. It helps to boost my self confidence and I feel so good to use during my menstrual as it gives a great comfort. The packaging is very neat and easy to bring along as to keep inside the bag to use it during emergency time. The best product which all woman should try.

    5
  15. Nur Arina
    812 reviews

    selesa dan nipis

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    walaupun nipis tapi selesa dipakai dipakai seperti tidak memakai apa-apa apabila menggunakannya. sangat selesa dan tidak mudah bocor

    5
  16. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Effective and reliable

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Being a woman, finding the right pad can be challenging at times. If we are unable to find one that fits according to our needs, then we have a problem. But I never had this problem with Kotex. It always never disappoints and I can always count on it as my menstrual companion especially when it comes to those sudden moments that come unexpected. What’s best is that it also keeps my body shape in line and almost acts invisible under my clothing when I’m out!

    4
  17. Dyg Mass
    72 reviews

    Bergerak bebas tanpa gangguan dengan Kotex

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2016

    Kotex jenama yang amat diyakini.. saya berasa yakin untuk melakukan aktiviti lasak walaupun ketika haid. Dengan Kotex saya dapat bergerak bebas tanpa gangguan. Senang dicuci dan harganya berpatutan..

    5
  18. Teman setia kaum wanita

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2016

    Seawal kedatangannya saya sudah diperkenalkan dengan produk ini oleh ibu saya. Sepanjang penggunaannya saya sangat berpuashati kerana saya berasa selesa dan dapat bergerak aktif seperti biasa bahkan rutin harian saya juga tidak terganggu. Harga yang berpatutan dan mudah didapati dipasaraya mahupun kedai runcit. Namun apabila menggunakannya terlalu lama akan berlaku kerengsaangan kulit.

    4
  19. Avatar

    carerynn
    18 reviews

    Slim enough for daily wear

    3 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    This is useful on the last few days when there is lighter flow. The absorbing power is fine and is really quite thin to be worn under tight clothing without visible panty line showing. But even with wings, I find that leakage still tends to happen with this.

    3
  20. Fiza Rahman
    20 reviews

    Nipis dan Selesa dengan Kotex Slim Regular Flow

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Kotex sememangnya sudah menjadi pilihan saya sejak dulu lagi. Jenama yang dipercayai ramai. Apa yang saya suka mengenai Kotex Slim Regular Flow ni, ianya nipis dan selesa bila dipakai. Tapi untuk hari pertama dan kedua yang heavy flow, tak digalakkan pakai sebab pendek.

    4
  21. Noor Atiqah
    22 reviews

    Pad pilihan setiap bulan.

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Teman setia sepanjang. Brand pertama yang digunakan sewaktu datang bulan.

    Mudah di dapati di mana sahaja. Sentiasa bawa extra di hand beg untuk kegunaan kecemasan. senang dicuci dan harga berpatutan sangat.

    4
  22. Yaya Mohd
    8 reviews

    Mengelakkan kebocoran

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Dari dahulu zaman remaja hingga dewasa kini, masih lagi menjadikan KOTEX pilihan no.1 ketika waktu ‘ia’ datang. Tidak besar dan tidak terlalu nipis. Memang sangat selesa apabila pergi berjalan-jalan mahupun pada waktu bekerja.

    4
  23. Aien Zunnur
    40 reviews

    Pad pilihan

    3 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Kotex slim regular ini sesuai pakai ketika flow perlahan kerana nipis, jadi selesa dipakai tidaklah terasa seperti pakai pampers. Senang dicuci dan harga berpatutan. Tetapi kotex agak kasar dan tidak lembut. Dan juga selepas dipakai, macam ada bau, mungkin kotex tak ada odor care. Overall, kotex sesuai dipakai semua peringkat umur dan mudah didapati di mana-mana sahaja.

    3
  24. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Kotex Slim sesuai untuk aliran biasa

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    CN akan gunakan Kotex Slim Regular Flow ketika aliran biasa kerana ianya slim dan tidak tebal. Memang selesa dipakai. Apa yang CN suka akan jenama Kotex lagi-lagi Kotex Slim Regular Flow ini adalah ianya mudah dibasuh.

    4
  25. Fadzi Razak
    20 reviews

    Nipis vs Mengakibatkan Kerengsaan

    0 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Apa yang saya suka:
    1. Nipis dan tidak menggelebeh
    2. Tahan agak lama untuk pengaliran biasa (3 4 jam)

    Apa yang saya tidak suka:
    1. Tidak selesa kerana apabila pakai Kotex, saya mengalami kerengsaan
    2. Bahagian dalam yang kurang selesa

    Saya sudah tidak pakai brand Kotex kerana tidak seusia dengan kulit saya.

    0
  26. Ain Nadzri
    10 reviews

    Kotex Slim Regular Flow sangat selesa

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Kotex Slim Regular Flow sangat selesa kerana teksturnya yang slim atau pun tidak tebal. Di waktu siang ketika sibuk dengan urusan kerja, saya lebih memilih Kotex Slim Regular Flow kerana merasakan pergerakan saya tidak terbatas. Dengan panjang yang bersesuaian dan disertai wing saya berasa selamat untuk meneruskan rutin rutin harian saya sibuk. Terima kasih Kotex Slim Regular Flow

    4
  27. Teman setia kaum wanita

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Seawal kedatangannya saya sudah diperkenalkan dengan produk ini oleh ibu saya. Sepanjang penggunaannya saya sangat berpuashati kerana saya berasa selesai dan dapat bergerak aktif seperti biasa bahkan rutin harian saya juga tidak terganggu.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...