Genki Diaper Pant

Product Details

Genki! Pants are developed based on this insight by incorporating the innovative ‘All Cushion Touch’ and ‘Ultra Absorbent Core’ features to provide the ‘Best Comfort Fit Diaper’ for babies. Mothers will certainly find Genki! Pants the easy, convenient and practical solution that best fits their babies’ body comfortably, without restricting movement.

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    Good pants

    3 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    It’s very easy to wear. It’s a headache to ask active kids to just stay to wear their diapers (tape type) but this pants is easily wear even with a single hand. Good in absorption and doesn’t cause leakage even longer usage. But the material is a bit rough in my opinion.

    3
  2. Avatar

    kkhcpy15
    52 reviews

    Good absorption and comfort

    4 out of 5, reviewed on July 11, 2019

    My son prefer to wear diaper pant type than tape type. I started to let him use Genki pant after he kept complaining other brand’s tape cause uncomfortable to him. After he tried Genki pant, he feels ok and no more complain after that.

    4
  3. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    Absorption is good and easy to wear

    4 out of 5, reviewed on July 6, 2019

    I started to let my son to wear Genki pant when he started to crawl and walk. He is too active and do not want to lay down to wear diapers tape. Thus I have to change it to Genki pant as it is more easier to wear. The absorption of the Genti pant is strong and it can be used to wear throughout the night with no leakage problem.

    4
  4. Fatin Aziz
    6 reviews

    I’ve found the best diaper for my baby

    5 out of 5, reviewed on July 4, 2019

    I got a sample from buying genki diaper tape. After for the first time trying, i founr it much easier to wear for my baby since right now he always want to run and turn around when i want to wear diapers for him. I’m gonna change from tape to pants after this. Because the quality still the same with tape. Genki is the best choice for daily diapers for my baby since my baby have sensitive skin. Sometimes he can get nappy rash. But with genki, i am satisfied since he never get nappy rash again.

    5
  5. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    Genki

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2019

    From S to XL. Been using it for my baby boy for years. Starting from S size to XL size. Price affordable and very easy to wear. He is an active boy who can’t even stand for a moment. With the Genki pants, i can easily wear it for him.

    5
  6. Avatar

    GKHong35
    66 reviews

    Good absorption

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2019

    My son has been using this Genki pants for many years. The materials is soft and it is good absorption. It hardly leak at night when he is wearing it overnight.

    4
  7. Khairun Ahmad
    4 reviews

    Genki soft and comfortable

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    My baby used to have severe diaper rash. But when change to genki in one day the rash healed and until now he no longer got diaper rash anymore.

    5
  8. Naqiah Latiff
    3 reviews

    Worth and comfortable

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    I love genki so much because since using genki for my daughter she is super duper comfortable without to worry on her sensitive skin, its worth to buy product since the price is affordable..

    5
  9. Angel Ying
    6 reviews

    my first choice

    5 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    My favourite diapers for my baby. Very comfortable. Ultra absorb, stretchable and ultra soft elastic cover. Help prevent leakage. Full breathable outer cover. The price also capable for every mummy. Every baby must have.

    5
  10. Maple Misae
    1 reviews

    Gengki pants

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2018

    Produk ini amat bagus untuk anak saya yang lasak sepanjang hari.. boleh dipakai sehingga 10jam tanpa kebocoran dan melecet. Lampin seluar yang bergetah dan kemas memudahkan lagi pergerakan lasak anak saya. Saya amat berpuas hati dengan produk ini.

    5
  11. Avatar

    Asmira02
    3 reviews

    Genki M

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    I love this product so lembut..tak mudah melecet.. Kalau pakai pempers product lain baby saya akan menangis sebab senang bocor dan melecet.. I like this product..

    5
  12. Avatar

    SalihahGhani51
    14 reviews

    Kering dan selesa

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Bagus dan buat anak selesa. Cepat kering dan tidak berbau. Harga berpatutan dan mampu milik

    4
  13. Avatar

    nhmi8360
    3 reviews

    Lampin seluar yg selesa

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Anak sy menggunakan lampin seluar genki size XL. Saya dapati dia sgt selesa utk aktif beraktiviti kerana lampin genki yang tahan lasak tetapi bersifat lembut dgn jerut tepi yg selesa. Mampu bertahan lama tanpa kebocoran jika memilih saiz yg betul untuk anak. Sebelum ini sy pernah membeli saiz yg lebih besar atas alasan supaya dia selesa kerana merasakan saiznya sudah ngam2. Walaupun dia muat fit ketika kering tapi akan bocor jika berisi..Setelah menukar kembali kepada saiz asal yg lebih kecil masalah kebocoran dapat di atasi dgn baik.

    4
  14. Avatar

    Pacats45
    3 reviews

    Genki Pampers

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Saya amat suka membeli pampers jenana Genki kerana ianya tebal dan tahan lasak. Yang paling penting ianya selesa untuk anak saya. Tiada kesan sampingan kepada kulit anak saya. Saya tidak perlu risau untuk dipakaikan kepada anak saya ketika tidur malam kerana ianya tebal dan susah untuk bocor. Saya amat menyukai nya dan harganya berpatutan.

    5
    1
  15. Tidak mudah bocor

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Saya suka membeli pampers genki pant ini disebabkan tahan lama, dan tidak bocor. Ia tidak mudah koyak di bahagian pinggang. Anak saya selesa memakai genki pant ini jika di bandingkan jenama lain.

    5
  16. Avatar

    Azriadil91
    4 reviews

    Mudah dan berkualiti

    4 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Seluar lampin yang berkualiti dengan harga yang berpatutan . Mudah untuk pemakaian dan berkesan pada penggunaan .

    4
  17. Avatar

    faisalbahari72
    8 reviews

    Berbaloi, cuma design simple sangat

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Harga dia sangat berbaloi dengan kualiti yang dapat. Cuma design kalau bole tulis bahagian front and back. Malam-malam bila nak tukar lampin dalam samar-samar tak nampak jelas garisan biru tu

    4
  18. Avatar

    Umieto15
    12 reviews

    Affordable yet quality

    4 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    First time i bought Genki is because of it’s one of Japanese Product. Since then, i fall in love. Harga affordable setanding dengan kualiti. Lembut pada kulit bayi

    4
  19. Avatar

    Haryanti25
    3 reviews

    Kualiti bagus

    3 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Saya suka membeli pampers genki pant ini disebabkan tahan lama, dan tidak bocor. Ia amat sesuai dgn anak lelaki saya yg lasak tidak mudah koyak di bahagian pinggang. Anak saya selesa memakai genki pant ini jika di bandingkan jenama lain. Tapi malangnya genki pants size L selalu sold out di giant kinrara. Susah utk di cari. Saya harap pihak genki sentiasa sediakan stok yg mencukupi di giant kinrara.

    3
  20. Avatar

    MyAzwa30
    4 reviews

    Genki pants

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sgt bagus. Tahan lama. Malam tidur tuka pampers sekali je. Getahnya sangat lembut. Tidak bertanda

    5
  21. Avatar

    firdausazhrii06
    3 reviews

    good diaper

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    memang saya akui diantara semua brand diaper , genki yg paling terbaik , dalam keadaan anak saya yang aktif sepanjang hari , walaupun berjam2 mengunakanya ia susah untuk bocor , dengan keadaan mudah menyerap , dan kain dalaman yang sangat lembut membuatkan anak selesa untuk bergerak kesana sini , memang terbaik ..

    5
  22. Avatar

    Nuurul93
    5 reviews

    Genki kualiti hebat harga berpatutan

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Saya sgt suka pampers genki. Sangat selesa, lembut, kualit hebat, harga yang sangat berpatutan. Tidak bocor. Anak saya telah mencuba berbagai jenis pampers tetapi genki adalah yang terbaik. Saya sangat rekomen pampers ini.

    5
  23. Avatar

    tommy679
    3 reviews

    tip top

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    memang bagus… harga murah tapi bagus sangat… sebelum ni, macam2 jenis da pakaikan anak… last skali yang ni… mmg puas hati… very recommended

    5
  24. Avatar

    Putrie23
    3 reviews

    Genki the best

    5 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    My favourite diapers for my baby. Very comfortable. Ultra absorb, stretchable and ultra soft elastic cover. Help prevent leakage. Full breathable outer cover. The price also capable for every mummy. Every baby must have.

    5
  25. Avatar

    farahtica59
    3 reviews

    Genki Pants size XL!

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2018

    When it 1st came out we bought it straight away for our 1st born.. Love it! Looks neat, stayed dried overnight and the price is reasonable!!

    5
  26. Avatar

    janiceniajane10
    6 reviews

    Genki ! 100% Quality

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    At the 1st time we tried genki diaper pant, reasonable price, design is more comfy and soft. One of my fav diapers.

    5
  27. AiNiey Jema'on
    3 reviews

    Sangat berpuas hati

    5 out of 5, reviewed on July 26, 2018

    Sekarang kedua-dua anak saya menggunakan genki pants ini.. Bukan sahaja harganya berpatutan dan mampu milik tetapi anak saya selesa dan tidak mudah bocor bila pampers sudah berat. Sangat berpuas hati

    5
    1
  28. Ieda Mohd Said
    3 reviews

    sangat berpuas hati

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    Sangat berpuah hati dengan genki diaper pants ni. Tidak mudah bocor, tahan lasak serta senang utk di pakai.

    5
  29. Avatar

    Nurfza02
    3 reviews

    Best ever diapers in the world!

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    My Baby favourite diapers because it very soft and not leaking. I love Genki very much!

    5
  30. Syafiqah Hadiri
    5 reviews

    Lembut dan kering.

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    Anak anak sy mmg pakai genki. Selesa di pinggang dan peha. Walau pon die bergetah, grab di pinggang, dan peha, nampak mcm kuat, tp sebenrnye tak ketat n sgt selesa. Sbb ad diaper pants lain meninggalkan kesan pd pinggang, dan ad juga yang longgar dipeha.

    Tapi genki mmg selesa, tak bocor dan kering sentiasa. Tp jgn lupe tukar diaper baby ye 4-6 jam. Kalau malam mmg tak perlu bgn tukr. Sebelum tidur tukr siap siap, bgn pg msih kering. Jd tgh mlm tak perlu bgn tukr diaper.

    Thumbs up???

    5
  31. Avatar

    stylo5biz80
    3 reviews

    Sangat memuaskan

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Saya mula gunakan genki utk ank2 saya setelah mencuba pelbagai jenis diapers. Memang genki terbukti lembut, selesa dan tiada lagi merah2 di celah kangkang ank sy. Genki very helpful ✌

    5
  32. Nazumie Nazira
    3 reviews

    Genki pants

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Diapers yang sangat selesa untuk anak-anak. Tebal dan lembut. Material tak mudah putus/ pecah bila digunakan, meskipun pampers hampir penuh. Sangat sesuai untuk kegunaan waktu malam dan siang. Diapers juga tidak mudah bocor.

    5
  33. Avatar

    rainlimsy80
    4 reviews

    很不错

    4 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    很不错的选择,之前是用tape的,很柔软也很贴身,过后买的里面有附送pants的,试用了一阵子,还不错用,但是有小缺点,就是没有像其他牌子有贴纸可以卷起来包着贴紧,只是装尿还可以,如果是大便在里面那就gg了

    4
  34. Avatar

    shawnz51
    3 reviews

    Happy Dad

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    lt seems that after several experiment being done, Genki diapers pants are the best for my son. With a reasonable price, this pant diapers are easy to handle, superb absorbance and not irriatating my son’s skin. Good value for money, good products for my family! Thanks Genki

    5
  35. Sangat selesa untuk anak kesayang saya

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    Sangat berpuas hati dengan kualitinya dan sangat lembut. Tidak merosakkan kulit anak dan tidak tembus setelah menggunakannya seharian. Rasanya hanya perlu tukar 3 kali sahaja dari pagi hingga lewat petang. Terbaik lah Genki. Sangat – sangat berpuas hati.

    5
    1
  36. Avatar

    BellaRazak84
    6 reviews

    Pilihan utama. Tiada tandingan.

    5 out of 5, reviewed on May 4, 2018

    Genki pilihan yang terbaik bagi ibu-ibu yang sedang pening untuk membuat pilihan diapers. Genki mempunyai serapan yang maksima, lembut serta tebal. Teknologi yang Genki gunakan adalah yang terbaik diantara jenama yang lain.

    5
  37. Avatar

    nadya_isa52
    32 reviews

    Kualiti terbaik tiada tandingan!

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Tiada lagi episod ‘try and error’ dalam hidup saya sebagai ibu sejak jumpa GENKI! Memang terbaik kualitinya, harganya pun berpatutan. Terima kasih genki buat baby saya sentiasa kering dan selesa ?

    5
  38. Avatar

    Maziah82
    3 reviews

    Genki pants

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Lampin ini adalah yang terbaik saya gunakan untuk anak saya.
    Tiada sebarang kebocoran dan anak saya sangat selesa menggunakannya..

    5
  39. Avatar

    firasafira94
    4 reviews

    Genki kualiti baik

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Mudah genki pants ni.sarung saja .anak saya lasak. Sesuai untuk anak saya yang lasak. Sebab nak pakaikan senang saja. Sarung saja dah kemas.ngam2 cantik.tak ada longgar . Tebal tak mudah bocor. Anak saya pakai tak pernah melecet atau allergic. Harga berpatutan.

    5
  40. Avatar

    yeehong9210
    2 reviews

    genki is the best

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    ngam sama dgn kulit anak i…sentiasa kering x seperti brand lain lepas ada kencin sgt basah….

    5
  41. Avatar

    StaceyHeng32
    16 reviews

    Genki !- Happy Baby ! Happy Mummy!

    4 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    High and fast absorbency, hardly have any leakage problems with Genki Pants. I like how the gathers on all sides are ultra soft and gentle on my baby’s skin leaving no red marks compared to some other diapers. Material and layers are very breathable and keeps my baby dry throughout the day.Also pretty much stays in place even when her movements are quite active and vigorous.

    4
  42. Avatar

    noornoor06
    3 reviews

    genki sangat bestttt!!

    4 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    genki diaper sgt bagus. saya pakaikan anak saya genki pants setiap malam dan menakjubkan tiada kebocoran. Diaper ni jugak membantu anal saya tidur lena sampai pagi. saya juga tengok anak saya selesa pakai diaper ni. tambahan lagi ianya mempunyai kadar penyerapan yg baik. even anak kencing banyak pun diaper tetap kering. i love it with this diaper.

    4
  43. Avatar

    Lubiz10
    10 reviews

    made from Japan

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    my 2nd choice after Mamypoko.. I love product from Japan due to his technology.. you will feel no regrets if u buying this diaper.. try it n you will feel different

    5
  44. Avatar

    Razmia95
    16 reviews

    Selesa & tahan lama

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Genki diaper pants sangat selesa pada kulit anak saya.Tahan lama,tidak mudah bocor & tidak menimbulkan iritasi pada kulit anak saya.Selalu pakai jenama lain pada waktu malam akan cepat bocor,tetapi genki tidak.Sangat bagus?

    5
  45. Avatar

    londonwkl32
    1 reviews

    Not so good in absorbing

    2 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    It’s not so good in absorbing. My baby cries every time when he pees.

    2
    1
  46. Avatar

    Yana9572
    10 reviews

    Genki Tape Pants

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    This pant is awesome .. It does not leak during the night, and the diapers is very thick compare to other diapers.. Giving my baby longer usage during the day .. Thank you Genki ..

    5
  47. Avatar

    Tester8902
    16 reviews

    Unexpectedly quite good diaper

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I initially ask my husband to try Huggies pants as I read the good reviews about it but my husband ends up coming home with Genki! Pants size M instead.
    At the first time we try it, it leaked at the top of the pants on our baby’s back. So we thought maybe it does not fit our baby well yet, because our baby’s weight at that time (around 5.7kg++) was below the weight range mentioned on the Genki! Pants size M packaging (7-10kg). But since our diapers that we use now is almost finished (Drypers Touch) and our baby’s weight is now 6kg++, we decided to try it again and surprisingly, I noticed that my baby’s poops leaked lesser nowadays. So I’m satisfied and quite happy with it.

    4
  48. Aida Abass
    9 reviews

    si kecil lebih selesa

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    selepas my kids menggunakan genki diaper pants, tidur mereka lebih selesa kerana genki diaper mempunyai daya serapan yang lebih maksimum berbanding jenama diapers yang lain. material juga lebih lembut dan tidak merengsakan kulit.

    5
  49. Pikah Shuib
    4 reviews

    Lampin terbaik untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    Anak saya lebih selesa dengan lampin Genki ni. Walaupun anak saya memakainya semalaman. Lampin tetap kering dan selesa. Getah dipinggang juga tidak menyebabkan kemerahan.jenis pant yg sgt memudahkan dan lembut selesa. I love it

    5
  50. Avatar

    masaardi10
    1 reviews

    Comfortable diaper

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    this diapers very comfortable for my baby. its very super soft. i suggest for this diapers

    5
  51. Avatar

    amalinadakroh10
    3 reviews

    pembelian berbaloi

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    sy mula mencuba genki pants untuk anak sy slepas tiap mlm bocor bila memakai diapers lain..sy sgt bpuas hati degn genki krna anak sy tidak lgi kebocoran dn lebih slesa tidur..

    5
  52. GhiCheong Heng
    2 reviews

    Cheap & Good

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Tried genki diaper pant, it much more cheaper compare to Mommy poko with similar quality. Recommend to use in day time.

    4
  53. Ada Wong
    10 reviews

    Comfy but not suitable for my baby

    3 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    I tried genki diaper pant, compare to goon i am more prefer design of genki because the design of the pant is more comfy and soft. And the price also cheaper than goon. But too bad my daughter having redness at her buttom after wearing the pant.

    3
  54. Avatar

    AtyRazali23
    8 reviews

    Tiada bocor malam lagi

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Anak2 saya sangat selesa dgn genki pants ini..tiada lagi kebocoran waktu malam,..juga sangat sesuai utk perjalanan yang jauh..saya juga tidak risau lagi dengan masalah ruam anak2 saya..

    5
  55. Nurliza Manap
    3 reviews

    Absolutely worth!

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    i tried few brands before for my baby and only Mamypoko suits her well with no rashes. Give a shot on Genki Pants and its really good as Mamypoko but cheaper than that.

    5
  56. Emyliea Tarmidi
    1 reviews

    Genki

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Saya baru try utk anak saya pakai dayper genki
    Ia tahan lama menyerap dgn baik, tanpa ada kebocoran jika penuh…
    Anak saya tidak lg mengalami ruam lampin…
    Walaupun lambat menukar pampers…
    Produk yg mesra pengguna
    Dan harga yg berpatutan

    5
  57. Avatar

    musera76
    12 reviews

    Genki Terbaikk...

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Genki diaper is very easy to wear & able to stay dry for long hours. The price is reasonable and affordable as well.
    Good Quality Pampers….

    5
    1
  58. Mohd Fadli
    3 reviews

    sesuai untuk anak

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    sesuai dan terbaik setakat ini. bertukar-tukar jenama utk pilihan yang lebih sesuai untuk anak dan tahan lebih lama dari bocor.

    4
  59. Joey Ching Ching
    1 reviews

    Unexpected good quality

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Came across this brand when it 1st launched, at first just tried for the sake of trying new brand since my baby doesn’t have any skin problem, and since the price is quite reasonable. But once I tried for my baby she seems to love the comfort the diaper brought to her! Really didn’t expect to get this kind of high end quality with such a reasonable price, definitely my choice for my baby.

    5
  60. Naterah Sharbani
    6 reviews

    Selembut awan

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    I have tried genki pants after being suggested by fellow mommies. It was great for both my kids, they seem comfortable and happy wearing it. Will definitely continue to use this products, though I usually wait for sale to buy it for more values. Please do more sale and promotion as this will attracts mommies that value their money. Great!

    5
  61. Kah Wei28
    1 reviews

    The best choice of the selection diapers

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    The best choice of the selection diapers.
    Good absorbent and price is resonable.

    5
  62. Nurul Asma
    1 reviews

    Good quality product

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    I love this diapers so much.Since used it,my baby doesnt have nappy rash and not leaking at all.The material is so soft and comfortable and the price also affordable.

    4
  63. Avatar

    sabahung20
    1 reviews

    Good product

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    I started to use this diapers since my baby in 6months old, initially I used mamipoko air fit but I found the price is quite expensive even its good to my baby skin, then I try to serway other brand of diapers and I found out this brand’s diapers eventually with the price that not too high and I am affordable.

    4
  64. Avatar

    azamhalim87
    2 reviews

    Comfy to the max!

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    My daughter is only 2, but if she can speak, she will definately say that genki is the best diaper pants that she have worn.. and she did try a lot of other brands before.. Genki fits flawlessly and comfortably.. Definitely the best in the class!!

    5
  65. Xiao Long
    206 reviews

    Comfort and Affordable

    4 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Comfortable for my kid, no leakage and no allergy to his skin. Very good in absorption. Use using the day, although he actively move here and there but there\’s no leakage so far. Will continue support.

    4
  66. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    selesa dan tidak mudah bocor

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya sangat mengesyorkan genki diaper pant kepada ibu-ibu yang mempunyai anak yang lasak dan aktif. ini kerana ia mampu menghalang daripada berlaku kebocoran dan sangat selesa. Walaupun anak saya lasak bermain dan tidur semalaman saya tidak perlu risau lagi berlaku kebocoran. Anak saya juga tidak lagi ruam akibat diapers. ia menyerap dengan baik membuat anak saya selesa bermain.

    5
  67. Aryan WmK
    1 reviews

    Pampers terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Pampers yg baik untuk anak saya.Tiada kebocoran pada waktu pagi dan malam walaupun lasak bermain

    5
  68. Avatar

    Khwoong67
    10 reviews

    genki

    5 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    元气满满!我给孩子下午时段穿,质地很柔软舒服,腰带部份也不会让孩子觉得束缚着,是一个很好的选择

    5
  69. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Can compare with Goo.n

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    For me, i think Genki! pants is in the same range with Goo.n & Merries Good Skin Pants. The comparison as below:

    Genki! Pants- Reasonable price in (+/-) RM30**, no cute cartoon design, texture in medium soft, absorption is acceptable for day use, but not for night use.

    Goo.n Pants- Reasonable price in (+/1) RM30**, colorful & cute cartoon printing, texture in medium soft but lower than Genki!. Not recommended for night use, day use is okay. But some time will leaking.

    Merries Good Skin Pants- New product in more premium price from Merries. RM30** but less in pieces. medium soft texture same like Genki!, no colorful printing, no leaking but will come out strong pee smell when your baby pee on it.

    So, the conclusion is depends on which diaper having super value promotion then I will buy that one. Hahahha!

    4
  70. Amalina Omar
    5 reviews

    Comfort & dry

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Genki Pants suits my little boy very well. It stays dry for longer hours, the size fits him very well and most importantly, my baby is comfortable all day long with Genki Pants. Highly recommended!

    5
  71. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Berbaloi dibeli walaupun agak mahal kerana kualitinya terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Harga pampers Genki ni mmg agak mahal berbanding jenama lain..tapi kualitinya mmg terbaik..tekstur lapisannya sangat lembut & ringan,anak saya nampak sgt selesa memakainya..ia juga mnyerap aliran banyak dengan sempurna,tiada kebocoran pada waktu malam walaupun ank saya begitu aktif..walaupun pampers dah berat & penuh,tapi permukaannya tetap lembut & kering..ia lansung tidak meninggalkan kesan rengsaan & gatal2 pada kulit ank saya..sangat berbaloi dibeli walaupun sedikit mahal kerana kualitinya mmg terbaik..

    5
  72. Avatar

    RenNurfatihah50
    137 reviews

    Suitable for active baby.

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    I got the sample and make my 3 years old baby boy wear it at day. My baby is so active with climbing, jumping, running and rolling on the house.Even he move a lot this pant is not slipping under.. It is also have soft material and no leakage.But I think it is small cutting and if your baby wear M size, you better buy L.Other than that the price is quite expensive. Not all mother can afford it.

    4
  73. Nurul Ain Shaari
    32 reviews

    Genki Dieper Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Gengki Dieper adalah pampers yang terbaik saya pernah guna pada anak saya…start dari design nya dan keadaan teksturnya sangat lembut dan selesa umpama bay saya hanya memakai kapas…amat lembut dan selesa…walaupun semalaman pakai hanya satu diaper tetap membuatkan bayi saya sentiasa kering dan selesa…dan anak saya tidak pernah sekali pun kena ruam kulit. terima kasih GENKI.

    5
  74. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Good absorption and soft materials

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    I changed to Genki pants after I have tried some free Genki pants free samples. It is very absorbent and it wont leak even though for long hours. My son loves its breathable and soft materials much. He feels so comfortable in doing his things ie running, jumping etc. He can sleep through the night soundly with Genki pants. It is expensive but I think it is value for money.

    5
  75. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Japan Quality

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    a very good and reasonable price in Japan diaper market. The cutting is quite small if compare with Mamypoko, my grandson is quite chubby and soon he can’t fit in even is XXL size. The absorption is very good, never leaking. But we only used it in day time.

    4
  76. Avatar

    Mimi81
    177 reviews

    Selamat digunakan.

    4 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Lampin Genki Pants ini sangat sesuai untuk sikecil kerana ianya anti bocor dan tidak mudah tertanggal sekalipun dalam keadaan lasak. Pengudaraan yang baik tidak menyebabkan ruam pada kulit. Ianya bagus.

    4
  77. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Jenama Jepun

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Saya sgt2 suka dengan pampers genki kerana tidak mudah bocor dan menyerap air..Selain itu, sgt sesuai utk anak2 yg aktif dan lasak.Jenama pampers Jepun yg sgt2 best dan berkualiti..

    5
  78. Nor Othman
    1346 reviews

    Good brand

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    A new brand that come In Japan’s quality at affordable price. Ok for night time use too.

    5
  79. Jinjin Woong
    5 reviews

    元气满满

    5 out of 5, reviewed on September 3, 2017

    内里软软的又耐用,是我的首选

    5
  80. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Lembut,tak bocor. Saya suka

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    Lampin seluar jenama genki ini memang sangat bagus.
    Materialnya sangat lembut,selesa untuk anak saya.
    Ia juga menyerap dengan bagus dan tak bocor walaupun anak saya lincah dan aktif.
    Berkualiti saya suka.

    5
  81. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    推荐!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    推荐这个牌子的diaper, 价钱实惠但是quality媲美大牌子哦

    5
  82. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Tak bocor,tahan lama.

    4 out of 5, reviewed on August 20, 2017

    Baru beberapa hari mencuba diaper genki ini. Ternyata anak saya selesa. lampin ini tak bocor,dan tahan lama.
    Kulit anak saya yang sensitif juga tidak mengalami apa-apa kelainan.
    Memang saya rekomen lah jenama ni!!

    4
  83. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Good Quality product

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    at baby fair buy few pack come back try to use ,after use feel no bad no leaking .good quality diapers

    4
  84. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Good absorption

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Genki! pants is good in absorption!
    The price is reasonable too.
    But the cutting is quite small even XXL my 12 months chubby baby already can’t fit.

    3
  85. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    The material is soft and comfortable.

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    Premium diapers. It can be used at night as it is absorbent and it can lasts for long hours. It won’t have leak issue so far. The material is soft and comfortable. My kids love it much.

    4
  86. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    good diaper

    4 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Received two sample from Genki. It is very soft, good absorption and comfortable when my baby wear it.

    4
  87. Noorliana Dahari
    30 reviews

    Sangat berpuas hati

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Saya ada menerima sample dari Genki Malaysia dalam bulan ini. Saya memilih saiz M untuk anak saya yang mempunyai berat 5.3kg pada umur 5 bulan 15 hari. Di sebabkan selalu mengalami kebocoran pada lampin pakai buang anak saya samaada tidur ataupun berjalan di siang hari, saya mencuba Genki Drypants untuk anak saya.ternyata walaupun berat anak saya hanya 5.3kg dan memakai saiz S tetapi ianya boleh masuk untuk anak saya.tiada kelonggaran di tepi-tepi celah peha dan bontot. saya cuba gunakan semasa tidur dan berjaga selama dalam 8 jam, anak masih selesa walaupun sudah membuang air besar.Saya sangat berpuas hati dengan kualiti Genki drypants. Cuma harganya yang agak mahal sedikit membuatkan saya tidak mampu untuk membelinya.

    5
  88. Jack Ganeson
    5 reviews

    Good quality diaper

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2017

    Good absorption. It won’t leak although my kids wearing it overnight. The material is soft and comfortable.

    5
  89. 溦溦 林
    473 reviews

    Good Quality product

    4 out of 5, reviewed on July 26, 2017

    Good Quality product can wear very long time , and this diaper so comfortable my girl also like it.

    4
  90. Hazel Wong
    38 reviews

    I like genki pants~

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Genki的纸尿裤真的很不错,干爽又耐穿,我试用过其它都容易渗漏

    5
  91. comfort!

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    so suitable for my baby! dry all the time! love it.and this is my stock ! 😛

    5
    1
  92. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Good quality diapers

    5 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    Genki! Pant is valuable for money as it is absorbent and it won’t leak when wearing it for few hours. My kids can sit, play around happily with Genki! Pant. They love it much!

    5
  93. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Valuable for Money but Cutting quite Small

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    Genki! Pants is valuable for money and it’s quality is quite satisfied. The only one is the cutting is smaller than others brand. Overall is Okay, I would try it again for my baby =)

    4
  94. Nur Arina
    812 reviews

    Genki pilihan yang tepat

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2017

    Saya baeu sahaja cuba menggunakan genki ni.. dulu tidak tahu dan kenal dengan jenama ni. tapi bila cuba memang sangat bagus..mudah menyerap,tidak bocor dan anak tidur malam ok dan tidak menangis lagi.

    5
  95. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Easy to wear

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    Genki diaper is very easy to wear and able to stay dry for long hours. It is soft to my baby skin. The price is reasonable too.

    5
  96. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Comfy and affordable

    5 out of 5, reviewed on March 24, 2017

    Genki diaper is easy to wear and able to stay dry for long hours. The price is reasonable and affordable as well.

    5
  97. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Easy to wear and Comfortable

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    this diaper is very soft and gentle to my baby skin. My active baby is very comfortable and joyful whole day long after wearing Merries diaper.

    5
  98. Avatar

    Vicky Low
    243 reviews

    local made, Japan's quality

    4 out of 5, reviewed on January 15, 2017

    A new brand that come In Japan’s quality at affordable price. Ok for night time use too.

    4
  99. Avatar

    Vicky Low
    243 reviews

    Affordable price for premium quality

    4 out of 5, reviewed on January 15, 2017

    Japan’s quality at affordable price. Ok for night time use too.

    4
  100. Avatar

    peikyein8271
    42 reviews

    Quality product

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2016

    Good absorption. It won’t leak although my kids wearing it overnight. The material is soft and comfortable.

    4
  101. Avatar

    cherry8224
    73 reviews

    good diaper

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2016

    good absorbent. My son wear so comfortable.

    5
  102. Avatar

    norc_ismail98
    3 reviews

    Ultra Absorbent Core

    4 out of 5, reviewed on November 10, 2016

    Genki sangat sesuai dengan anak saya yang aktif dan gemar bermain.Dengan potongan seluar yang selesa,walaupun berjam-jam,anak saya tetap kering dan tiada kebasahan.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.