Carrie Junior Baby Bath

Product Details

Carrie Junior Baby Bath provides gentle and effective cleansing without drying baby’s delicate skin.

  1. Avatar

    kockhong80
    85 reviews

    Nice scent

    4 out of 5, reviewed on July 19, 2019

    I bought this baby wash before for my kids. But I have buy another bottle of shampoo for them to wash hair. I think it is more convenient to buy head to toe body wash. After finished using this baby wash, I changed to buy CARRIE Junior Head to toe baby wash.

    4
  2. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    Mudah dibawa

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Carrie junior baby bath sangat memudahkan kepada mereka yang sering travel bersama keluarga. Saiznya yang kecil dan ringan senang untuk dibawa kemana-mana. Baunya juga amat wangi dan tidak menyebabkan alahan pada kulit anak saya.

    5
  3. De Ipai
    3 reviews

    good

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    这个产品与我之前用的产品天差地别 这味道非常好闻 淡淡的香味 让我和宝宝都非常喜欢 希望这产品可以持续下去 我会将着介绍给我朋友 因为他值得拥有

    5
  4. ChunHang Ng
    7 reviews

    very suggest for all baby

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    thjs shampoo smell very good, this is because it use a very special recipe and this shampoo smell can keep very long time, i will always suggest for those who looking for a good baby shampoo

    4
  5. Izhan Rahimi
    6 reviews

    Smooth scent

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Sabun carrie junior ni selalu ibu saya belikan untuk adik bongsu saya sekali dengan pakej syampu carrie junior…wangi sangat dan tak terlampau wangi sangat…

    5
  6. Nurha Waniy
    3 reviews

    So fresh!

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Hi. My baby love to get shower and I believe it’s because of the carries junior baby shampoo. He feel some excitement when I pour shampoo into him. The smell is very fresh, fragrant and long lasting. It’s recommend for a family too.

    4
  7. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Carrie Junior Baby Bath

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Carrie Junior Baby Bath Wangi ,Pilihan dah banyak.Anak dah pandai memilih.Bau yang segar.Suka yang wangi-wangi. Warna botol yang ceria dan pelbagai campuran dari cheecky cherry, susu, grape strawberry, goovy grapeberry dan joyful raspeberry.Harga pun berbaloi.Kami sekeluarga sukakannya.Mudah didapati di Pasaraya berhampiran.Terbaik.

    5
  8. Avatar

    dilataib42
    6 reviews

    Carrie junior baby bath

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    sangat sesuai untuk kulit bayi dan juga pada orang dewasa. Produk dirumus khas dengan Fruito-E yang membantu membersih serta melembut kan kulit

    5
  9. Avatar

    Fiona63
    3 reviews

    My baby Love it

    5 out of 5, reviewed on February 17, 2018

    The scent is just sooo Good and sweet, i cant move to another brand. IT also super moisturiZing and the soap did not irritate my baby Eyes. She loves her bath time ever since i use IT. It also lather a lot of bubble makes IT fun for the kids and mothers.

    5
  10. Avatar

    amalinadakroh10
    3 reviews

    pilihan sekeluarga

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    sy mmg suka dengan produk carrie junior..bedak sabun shampu semua wangiii..kluarga sy mggunakannya dri sy kecil dan kini tradisi itu sy trunkan dan gunakan apabila sy mmpunyai ank..wangian yang tahan lamaa…

    5
  11. Eris B Clarance
    3 reviews

    My nephew’s fav!!

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Kalau nak anak2 harum dan wangi, pakai lah product ini.. saya memang guna kan product ni dan sukaaaa sgt… anak buah pun suka ! Dengan harga yang berpatutan , dan juga berkualiti, product ini memang selamat utk Di guna kan ..

    5
  12. Avatar

    Ainenniey51
    3 reviews

    Wangian tahan lama

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Best sgt bila mndikan simanja guna Carrie junior ni sebab wangi dan bau yang tahan lama.rasa segar jer badan baby bila mnggunakan mandian ni.Carrie junior mmg pilihan trbaik buat simanja saya.rasa xlengkap bila tiadanya Carrie junior dalam bathroom..hehehe..love Carrie junior..

    4
  13. Linda George
    3 reviews

    Wangi.

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Carrie Junior shampoo memang wangi. Anak perempuan sangat suka dan MESTI guna shampoo ni bila mandi. Nak mandi pun tak susah dah sekarang bila ada carrie junior shampoo ni. Pilihan pun banyak. Tapi harga sedikit mahal, tak boleh nak beli selalu?

    4
  14. Nira Acchil
    3 reviews

    Wangi dan menyegarkan

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Carrie junior yang sungguh wangi.saya dan anak saya suka menggunakan syampumini ketika mandi sebab baunya tahan lama dan menyegarkan.harga yang sangat berpatutan .packaging pun sangat menarik .

    5
  15. Nur Nhz
    8 reviews

    Sangat wangi!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Saya suka menggunakan produk mandian bayi carrie junior ini kerana ianya wangi dan memberi keselesaan pada bayi saya. Selepas mandi baunya yang wangi dan segar memudahkan bayi saya untuk terus berehat dan tidur. Produk ini memang bagus dan disyorkan.

    5
  16. Avatar

    khalylaAliq61
    23 reviews

    Buih mandian yang mewah

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Carrie Junior Baby Bath menjadi pilihan saya untuk si manja. Mewah dengan buih mandian membuatkan anak saya “happy” ketika mandi. Sangat sesuai dijadikan mandian keluarga. Baunya yg harum kekal sepanjang hari. Saya pilih manjian jenis Double milk menjadikan kulit anak saya lembut dan bersih~

    5
  17. Xiao Long
    205 reviews

    Gentle to the skin and smell good

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    My sister use carrie junior range of product and she suggested this to me. She said this baby bath does not create a lot of bubble foam and able to clean the kids skin gently. I tried this out and it works perfectly as she said. Didn\\\’t cause any irritation or allergy to skin, hand feel soft too.

    4
  18. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Carrie Junior Baby Bath

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Carrie Junior Baby Bath sekarang pelbagai variasi bau perisa yang ada. Harga pon agak berpatutan dan sesuai untuk dipakai oleh orang dewasa juga.Botol packaging dia berwarna warni menarik minat seisi keluarga.

    4
  19. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    The scent is soft and soothing.

    3 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    The smell lasts so much longer than other popular name brands. I also love the baby shampoo that goes along with it! The scent is soft and soothing.

    3
  20. Avatar

    rosnah07
    177 reviews

    KEGEMARAN ANAK ANAK

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Carrie junior baby bath menjadi pilihan utama anak anak saya. Baunya yang wangi mampu kekal lama dan yang penting tidak memedihkan mata. Baby bath ini mampu bertindak membersihkan kulit dari kuman dan kotoran. Memelihara kulit bayi anda menjadi lebih lembut dan Sihat.rekabentuk yang cantik dan menarik.

    5
  21. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Carrie Junior Baby Bath Wangi

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Carrie Junior Baby Bath Wangi , Pilihan dah banyak.Anak dah pandai memilih.Suka yang wangi-wangi. Warna botol yang ceria dan pelbagai campuran dari cheecky cherry, susu, grape strawberry, goovy grapeberry dan joyful raspeberry.Harga pun berbaloi.Kami sekeluarga sukakannya..

    5
  22. Bella Anies
    18 reviews

    A tear-free formula with fresh lovely smells.

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    My kids love this carrie junior baby bath. It produced a lots of bubbles that’s my kids number one reason and for me, it smells really good and fresh. I love the fact that the smells stays quite some times on my kids after their bath and keeping them fresh longer. And my kids are happy with the surprise gifts that come along behind the bottles too. Overall, we are happy with this Carrie Junior Baby Bath. Well done.

    5
  23. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    good smell

    3 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Carrie shampoo is not bad to use, the price is acceptable.
    I have used one bottle for my baby but after that I have change to another brands.

    3
  24. awesome fragrance

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    last time brought to my nephew, he love it soo much, and sometimes ask for take bath again and again bacause love the carrie junior smell.

    5
  25. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Its fragrance is so nice and can lasts for few hours

    4 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    My kids love to use this baby bath as its fragrance is so nice and it can lasts for few hours after shower. I also love to use it because of the refreshing smell after shower. The price of the baby bath is reasonable.

    4
  26. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Suitable for baby skin

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2017

    Suitable to use everyday ! The natural combination of fruit extracts, Fruito-E is rich in vitamins and nutrients to help soothe, nourish and protect baby’s skin.

    5
  27. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    含有荧光剂?!

    3 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    其实这个婴儿洗澡水是不错的,宝宝冲了凉也香香的。而且价钱真的很实惠,还有小惊喜(送小玩具在瓶身里)!
    可是那天看到新闻说着牌子的产品含有荧光剂!我就不敢再给我儿子用了!

    3
  28. Niki Tay
    996 reviews

    这个的宝宝Baby Bath不好用

    2 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    这个的宝宝Baby Bath不好用他的味道很重感觉他的香精放太多对宝宝的皮肤不大好而且洗了后感觉宝宝还不干净那样的。

    2
  29. Avatar

    ARamalina2221
    18 reviews

    Wangi dan kekal harum

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    Saya sangat sukakan baunya. Anak saya berbau harum dan baunya harum tahan hingga ke petang.

    5
  30. Avatar

    nadzatul72
    19 reviews

    A 5-star product!

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2017

    I love everything about this product. Its extensive range of smell and type makes bathtime even more fun. The refreshing scent stays on my child’s body for a while leaving her smelling so fresh and clean all the time! It cleanses well too and keeps the skin moist and delicate.

    4
  31. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Smells refreshingly sweet

    4 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    I love to use this product because it always ensures that I leave the shower smelling fresh and lovely. I am not a child but I still love using baby and kids products for bath and body because normally they would have less of the unwanted chemicals that you would normally find in adult products. This bath and body wash also feels very smooth on the skin and ensures a pleasant bathing experience compared to none.

    4
  32. Avatar

    ermyzaerien01
    19 reviews

    mandian yang sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Mandian Carrie Junior Baby Bath merupakan salah satu mandian kegemaran anak-anak saya kerana bau aroma nya yang sangat wangi dan tahan lama..mandian yang dapat memberikan kelembapan pada kulit bayi disamping mengelakkan dari berlaku kekeringan kulit..menjadikan kulit bayi saya sangat lembut dan harum wangi sepanjang hari.

    5
  33. Nezam Hashim
    30 reviews

    Wanginya bau groovy grapeberry

    0 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Botol yang kecik menjadikan mandian carrie junior sebagai pilihan pertama saya jika ingin pergi berjalan. Selain tu, saya juga letakkan mandian carrie junior di bilik tetamu, jadi tetamu yang bermalam di rumah saya boleh turut merasai keharuman mandian carrie junior.

    0
  34. Nur Arina
    812 reviews

    Anak-anak suka,ibu lebih percaya

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    saya sukakan mandian carrie junior ni. menjadikan anak saya semakin suka untuk mandi dan tidak sukar lagi untuk mengunakn mandian. ianya wangi dan tidak memedihkan mata apabila terkena pada mata. saya lebih suka menggunakan mandian 2 in 1. syampu bersama dengan mandian badan

    5
  35. Avatar

    Sarah
    147 reviews

    Wangian tahan lama

    5 out of 5, reviewed on February 25, 2017

    Saya agak cerewet dengan mandian bayi kerana semakin bertambah umur bayi, semakin banyak mereka berpeluh dan kebanyakan sabun mandian tidak tahan lama baunya selepas bayi dimandikn. Tetapi sabun mandian Carrie Junior ini sangat memuaskan hati. Baunya sangat wangi dan tahan lama, botolnya dengan warna yang ceria menarik perhatian kanak-kanak. Highly recommended.

    5
  36. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    masa mandi amat dinanti oleh anak saya

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    Carrie junor baby bath memberikan bau yang wangi dan menyegarkan. Aktiviti mandi anak-anak riang bersama carrie junior. Harga yang berpatutan dan semua ibu bapa mesti memilikinya. terima kasih carrie junior. si manja saya kini gemar mandi dan tak susah dipujuk apabila mahu mandi..

    4
  37. Avatar

    AISYAH23
    2 reviews

    BAU YANG SANGAT WANGI DAN ANAK2 SUKA

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2016

    Anak2 suka mandi dengan carrie junior sabun mandi. baunya wangi dan ia berpanjangan apabila anak2 aktif.

    5
  38. Avatar

    EkaAtiqah71
    1 reviews

    Wangi dan Lembut

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2016

    Anak saya sangat sukakan masa mandi bersama carrie junior baby bath double milk.
    Wangi dan lembut.

    5
  39. Fiza Rahman
    20 reviews

    Tak sabar nak mandi dengan Carrie Junior Baby Bath

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Masa mandi adalah masa yang menyeronokkan bagi anak-anak. Bukan jer dapat main air. Tapi dapat main sabun sekali. Carrie Junior Baby Bath memang best dan wangi. Harga pon agak berpatutan dan sesuai untuk dipakai oleh orang dewasa juga.

    4
  40. Aien Zunnur
    40 reviews

    Mandi lebih menyeronokkan

    4 out of 5, reviewed on August 19, 2016

    Dengan bau yang wangi, aktiviti mandi si kecil lebih menyeronokkan. Nak mandi dah tak susah lagi, siap tak sabar lagi nak mandi. Lega rasa bila si kecil mandi dengan mandian carrie junior ni, bersih dan segar je si kecil. Pasti menjadi pilihan pada masa akan datang.

    4
  41. Yaya Mohd
    8 reviews

    Bauan buah yang sangat wangi

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Suka dengan bau mandian carrie junior baby ni.Wangi. Bau pun tahan lama..

    4
  42. Amani Imani
    7 reviews

    Bauan Wangi dan Menyegarkan

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Menjadi pilihan anak-anak sha ketika mandi. Baunya wangi dan sangat menyegarkan.

    4
  43. Azlinda Alin
    12 reviews

    Carrie Junior Baby Bath Wangi

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Carrie Junior Baby Bath Wangi , Dan byk pilihan. Anak dah pandai memilih. Suka yang wangi-wangi. Warna botol yang ceria dan pelbagai campuran dari cheecky cherry, susu, grape strawberry, goovy grapeberry dan joyful raspeberry.Harga pun berbaloi

    4
  44. Azlinda Alin
    12 reviews

    Carrie Junior Baby Bath Wangi

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2016

    Carrie Junior Baby Bath Wangi , Dan byk pilihan. Anak dah pandai memilih. Suka yang wangi-wangi. Harga pun berbaloi

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...