Anakku Baby Wipes

Product Details

Anakku Baby Wipes is extra moist and calms irritated skin.

  1. Avatar

    kockhong80
    90 reviews

    Nice to use

    3 out of 5, reviewed on July 19, 2019

    I use Anakku baby wipes to wipe my Kids hands and mouth before and after they are having a meal outside. It is so convenient to bring a small pack in my bag whenever I’m going anywhere. I can use it whenever I need it. It is moisturise and materials is ok too.

    3
  2. Avatar

    kkhcpy15
    52 reviews

    Nice to use

    3 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    I bought Anakku baby wipes and bring it along in my bag as it is very useful to me and my kids daily. If I bring my kids, I will use it to wipe their hands and mouth during meal time at outside. I also use it to wipe their table and baby chair if dining outside. Il

    3
  3. Avatar

    haohao21
    178 reviews

    not my favourite type of baby wipes

    3 out of 5, reviewed on July 10, 2019

    I tried to use Annaku Baby Wipes previously. However, I do not like its fragrance which is a bit strong to me. Its sticker to stick the cover also not so good and it will not be sticky after open and close for few times till the baby wipes inside turned dry.

    3
  4. 倩 馮
    3 reviews

    容易使用

    3 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    用了很多牌子 这个是不错也挺经济的 而且最重要它不会干 比较湿润 但就是香味太重 不太喜欢用香精重的产品

    3
  5. Avatar

    shiema2927
    6 reviews

    Mudah digunakan

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    walaupun saya bukanlah seorang bayi, namun begitu saya juga menggunakan untuk membuang kotoran pada muka, leher, tangan. Produk ini mempunyai bau yang sangat tenang, ia juga melembutkan kulit. terbaiklah.

    4
  6. Siti Sabri
    3 reviews

    Safe For My Baby

    5 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    I really prefer baby wipes from ANAKKU.Its safe for my baby delicate skin and also for my whole family.NO PARABEN and NO ALCOHOL it’s matter for me to keep my family clean.I always bring this wipes everywhere I go.It so convenience.I really recommend this product to all.TRY IT

    5
  7. Avatar

    hasrilsyafiq03
    1 reviews

    Anakku Baby Wipes

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    produk yang sangat sesuai di gunakan kerana di yakini selamat..Senang di bawa ke mana mana sahaja dan bole di gunakan setiap masa

    5
  8. Avatar

    Cindylow87
    11 reviews

    出门好帮手

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    不错的湿纸巾,这个牌子有比较小包的包装,易携带出门。

    4
  9. Avatar

    ACHIEN8706
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Saya dah guna lebih dari 3 tahun produk ini..sangat memuaskan bau yang harum, sesuai untuk semua peringkat umur dan yang penting harga pun berpatutan.

    5
  10. Avatar

    LiyanaD68
    6 reviews

    Suitable for all

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Been using this about 2 years now. One in handbag, one in the car and bunch in the house. Easy to use, soft, durable, not easily torn. Even can be use to wipe the crocs shoes. ?

    4
  11. Avatar

    Lynelty53
    18 reviews

    Anakku Baby Wipes

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Anakku baby wipes are soft and strong with extra thickness. It’s contain no alcohol and gentle on my baby skin. Ideal for entire family cleaning purposes, dining, traveling and sports.

    5
  12. Avatar

    Adeline45
    5 reviews

    SOFT AND GENTLE

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    This is the best wet tissue i ever used.soft and gentle to baby skin.its smell fresh suitable for both baby and me.i love anakku wet tissue.

    5
  13. Afct Huda
    6 reviews

    Haruman semulajadi

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Produk ini amat sesuai digunakan oleh semua peringkat umur. Haruman yang amat semulajadi dan tidak mengandungi pewangi membuatkan saya memilih untuk menjadikan tisu basah ini wajib digunakan oleh bayi saya.

    5
  14. Azra SA
    3 reviews

    PENTING

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Anakku baby wipes sangat lembut dan sesuai pada kulit sensitif bayi.. Wlpn anak telah berusia dua tahun tetapi anakku baby wipes masih satu lagi benda wajib ada dirumah mahupun dalam beg semasa berjalan.

    4
  15. Avatar

    shazwani28
    11 reviews

    Lembut dan segar

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Anakku baby wipes sangat lembut.sesuai dengan kulit bayi yang lembut..ia membuatkn bayi lebih segar dan selesa selepas menggunakannya..

    5
  16. Avatar

    silver15
    3 reviews

    too wet and the fragrance is too heavy

    3 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    Previously when my baby first born, my friend bought me anakku wet wipes. Sometimes the wet wipes is too wet that water can drop on floor. The fragrance smell is also too heavy which cause us stop using it anymore.

    3
  17. Avatar

    Chua878891
    3 reviews

    Gentle to use on baby

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Compare to other brand, annakku wet wipes would be my choice as it is gentle to use on my kids and also the price would be more cheaper.

    5
  18. Avatar

    nanaazarol98
    3 reviews

    VERY USEFUL

    5 out of 5, reviewed on July 29, 2018

    anakku baby wipes will always be in my bags even before i dont have a baby and until now i have one baby girl..its easy to use and useful at any time any place..

    5
  19. Ita Fukada
    6 reviews

    benda wajib ada

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    salah satu benda yg wajib ada. sgt bagus utk lap kulit baby. kena ada dlm beg dan kereta. sgt useful ?

    5
  20. Avatar

    dygsauma05
    6 reviews

    Anakku Baby Wipes

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2018

    Saya memilih Anakku baby wipe untuk kegunaan harian kerana materialnya yang lembut dan harga yang berpatutan. Anakku baby wipe juga sangat sesuai untuk bayi kerana ia tidak mengandungi paraben terutama untuk bayi baru lahir yang mempunyai kulit yg sensitif.

    5
  21. Avatar

    luckyavenger8848
    3 reviews

    Good wet tissue

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Wet tissue is convinence for us mommy. There are a lot of wet tissue brand but anakku is one of the best in this market.

    Sone other wet tissue wont last long but not this wet tissue. Recommended wet tissue.

    4
  22. Avatar

    nadya_isa52
    32 reviews

    Tisu Basah pilihan semestinya Anakku

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Saya suka Tisu Basah Anakku kerana kualitinya yang tebal dan dia tidak mudah kering walaupun terdedah lama. Kemana sahaja pasti saya bawa, ia memang banyak membantu saya yang mempunyai anak kecil ini. Mengelap mulut & tangan anak untuk membersihkan kotoran seperti muntah, makanan dan sebagainya. Saya juga gunakan untuk menanggalkan kotoran pada muka. Memang bagus dan sangat berbaloi harganya! Saya mesti berikan yang terbaik untuk saya dan anak ❤

    5
  23. Avatar

    Eza04
    6 reviews

    Quality lembut

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Saya memilih anakku baby wipe untuk kegunaan harian. Material yang lembut dan harga yang resonable. Jenama anakku baby wipe juga merupakan paraben free penting terutamanya untuk bayi baru lahir mempunyai kulit yg sensetif. High recomended

    5
  24. Avatar

    Summerlee41
    3 reviews

    Easy to take out and cheap

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Previously I use few different brand and feel that not easy to take out the tissue one by one .they always stick together which waste my time to separate them when I want to use it.Anakku brand doesn’t have this issue which make me hassle free.

    5
  25. Avatar

    ShahNatt9227
    15 reviews

    Good for Baby's skin

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Before Anakku baby wipes, I’ve used another brand which cost my son’s arse irritated and bleed occasionally. I am very sad and even googled how to solve the problem. Then, my husband bought Anakku baby wipes as he found it is promising. Yes, it does! I’ve even using it on my own skin. ?

    5
  26. Avatar

    raiyda9343
    3 reviews

    Terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Anakku Baby Wipes sangat bagus untuk membersihkan sisa kotoran pada anak saya. Ianya tidak melekit dan sangat mudah untuk dibawa ke mana sahaja. Saya selalu menggunakan Anakku Baby Wipes sama ada di rumah atau ketika berjalan-jalan. Ianya tidak memberikan kesan yang tidak diingini dan sangat bagus untuk kulit anak saya.

    5
  27. Avatar

    xiaoxiaonim54
    3 reviews

    非常喜欢

    5 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    买过很多的湿纸巾 味道都不太好闻 用起来也不觉得不太安全 知道认识的Anakku Baby Wipes
    有经济又好用 方便携带

    5
  28. Avatar

    meiyee42
    3 reviews

    很不错的一款湿纸巾

    4 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    这款anakku的湿纸巾蛮不错,湿度OK 所以很容易搽!味道也OK!

    4
  29. Avatar

    KathWen32
    3 reviews

    好用

    4 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    它适合大人小孩使用。它的品质很好。它的湿度也很适中。敏感肤质也适用。

    4
  30. Avatar

    Ayu44834
    3 reviews

    Anakku baby wipes

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Baby wipes anakku sangat bagus.tidak terlalu basah dan tidak terlalu kering.permukaan yang lembut dan sesuai dengan kulit bayi saya.Tidak menyebabkan kulit bayi sy merah.saya mengesyorkan produk ini kepada semua termasuklah bayi.

    5
  31. Ida Anum
    42 reviews

    Mudah digunakan

    4 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Lembut.. Lembap sangat Mudah digunakan..Harga yg sgt berpatutan.. Sangat sesuai Dengan kulit baby Saya.. Tanpa membuatkan kulit Baby Saya menjadi merah.. Ini kerana anak Saya yg sblm nie Tidak tahan dgn Tisu basah ini..

    4
  32. Avatar

    idayu52
    3 reviews

    Tisu Basah Terbaik pada Harga mampu milik

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    saya cuba tisu basah jenama anakku untuk anak ke 2 kerana promosi pada awalnya dan kandungan 99% pure water. Hasil yang saya dapati ternyata tisunya lembut. dgn kelembapan yang cukup dan selesa dan mudah membersihkan kotoran pada anak saya.

    4
  33. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tebal dan lembap

    4 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Antara jenama pilihan sy utk tisu basah bayi.Tekstur tisu basah Anakku ni lembut,lembap dan extra tebal,lebih selesa digunakan utk mmbersihkan lampin bayi sy.Ia juga sgt lembap,jadi x perlukan penggunaan yg bnyak utk mmbersihkan sebarang kotoran.Alkohol free dan selamat digunakan utk kulit bayi yg sensitif.Cuma 1 je sy kurang suka baunya mmg wangi sgt tp agak kuat,kurang sesuai utk lap mulut dan bhgian muka bayi.Tapi masih boleh dibeli,harga pun berpatutan dgn kualiti.

    4
  34. Avatar

    Syahirahcheusof18
    3 reviews

    Wet tissue yang wajib restock setiap bulan

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Saya menggunakan wet tissue anakku sejak anak saya dalam pantang.. setelah mencuba beberapa jenama wet tissue, saya sangat selesa menggunakan wet tissue anakku kerana tissue yang lembut serta tidak terlalu wangi.. sejak menggunakan wet tissue anakku saya tak pernah bercadang untuk menukar kepada jenama lain.. anak saya mengalami masalah kulit eczema namun tidak pernah ada sebarang masalah dengan menggunakan wet tissue anakku ini..

    5
  35. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Very Moisture but strong fragrances

    2 out of 5, reviewed on February 22, 2018

    Anakku baby wipes price is very reasonable and the packing is very convenient to bring out. But the fragrances is too strong until I also allergic with it, so I only use it to clean off baby chair or some times used for baby bottom only.
    By the way their wipes is very moisture!

    2
  36. Avatar

    Razmia95
    16 reviews

    Lembut pada bayi,kanak-kanak & orang dewasa

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Lembut pada bayi,kanak-kanak dan orang dewasa.Tisu ni wajib ada di dalam kereta saya untuk kemudahan saya sekeluarga.Selain itu juga,saya sentiasa membawa tisu ni dalam handbag saya.Mudah untuk bersihkan anak-anak dengan adanya tisu ni.

    5
  37. Avatar

    Connielaw83
    4 reviews

    Anakku baby wipes

    5 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Anakku baby wipes is safe to use by baby for mouth and hands even for adult. I like the smell and it is soft to use at anywhere and anytime.

    5
  38. Sharifah Syafiqah
    3 reviews

    My baby love it !

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Anakku baby wipes is double moisturizing and easy to used

    5
  39. Esther Chai
    3 reviews

    Anakku baby wipes

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I usually have anakku baby wipes in my bag.Anakku baby wipes are soft,yet strong with extra thickness which makes it easy to use.It is pleasant,contains no alcohol and is gentle on my baby delicate skin.Compactly packaged for convenience of use at home or while travelling.its not only good to clean up baby skin, also can be use to clean up your hand or mouth before or after eat.

    4
  40. Avatar

    fyzaieyzah9417
    4 reviews

    i love it

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    wet tissue yang lembut dan wangi.. sesuai untuk bayi dan saya.. tidak seperti wet tissue jenama lain yang cepat kering bila terdedah.. tahan lama.. saya sangat suka menggunakan wet tissue anakku di muka untuk menanggalkan makeup..

    4
  41. Avatar

    shinta56
    4 reviews

    wipes

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    tisu basah annaku sangat baik untuk kulit anak saya.tisu ini membuatkan kulit anak saya terasa lebih lembut dan berbau harum.tisu ini juga sesuai untuk kegunaan seisi keluarga.selain dari itu,tisu basah anakku juga mudah dan senang untuk di bawa kemana sahaja.memudahkan tugasan ibu untuk menguruskan anak anak di tempat awam.

    5
  42. Xiao Long
    206 reviews

    Trustable Brand

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2017

    Being on the market for long. Everyone should know when talk about this brand. The baby wipes smell so good and very big pack and value for money. Use it to clean kids hands and mouth after eating or cleaning the chairs/table/utensil when we were out for a meal. Doesn\’t cause any allergy to the skin. Very good.

    5
  43. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Not for hand & mouth

    2 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    this wipes not recommended for hand & mouth area used even for adults. Because it contains very strong fragrance, and im quite allergic with the smell too. The moisture level is okay but the sizes is small size.

    2
  44. Avatar

    faizal888902
    1 reviews

    mudah didapati

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    anakku baby wipes mudah untuk diperolehi di kedai dan pasaraya selain harganya yang berpatutan

    4
  45. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Strong Fragrance!

    2 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Anakku wipes can compare with Drypers wipes (Blue color packing) because they both contains strong fragrance that I can\’t accept it.

    Annakku- Reasonable price & convenience packing in small pack. Strong Fragrance, not suitable for baby\’s hand & mouth. Very moisture & a bit too watery.

    Drypers- Reasonable price & convenience packing in small pack. Strong Fragrance, not suitable for baby\’s hand & mouth. Average in moisture level, just nice.

    I will prefer to buy Pureen (orange color packing) for normal cleaning purpose.

    2
  46. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Kegunaan saya dan anak-anak

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2017

    Tisu basah Anakku yang lembut sering menjadi pilihan saya untuk kegunaan anak semasa berada di luar seperti shopping complex. Anak-anak bila makan akan menjadi comot dan dengan adanya tisu basah yang sering dibawa memudahkan saya membersihkan mereka. Selain anak-anak, saya juga menggunakannya sebagai penanggal makeup di wajah sebelum menggunakan cleanser.

    5
  47. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Anakku Baby Wipes lembut dan suci

    5 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Anakku baby wipes saya gunakan sebagai penanggal makeup celak dan lipstik..Diwaktu saat2 kecemasan ia sangat diperlukan…Tiada alkohol dan mudah mesra dengan baby….Sangat berbaloi membeli nya. Juga tidak terlalu kering dan tidak terlalu basah bagi saya.Tisu mudah keluar dari paket bila ditarik…Terbaik….

    5
  48. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Bau agak kuat dan kasar

    4 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    Tekstur tisu basah anakku ni sangat tebal dan lembut.Ianya lembap tapi tidak terlalu basah.Mmg sangat mudah untuk saya membersihkan anak gunakan tisu basah ni terutama ketika sedang lakukan aktiviti luar dan tiada air.Sgt mudah dibawa dalam pek kecil yg juga mudah untuk digunakan.Harganya pun berpatutan.Cuma saya agak kurang sukakan baunya yg agak kuat.

    4
  49. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    Strong Fragrance

    2 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Annakku wipes is quite cheap in price the quality is okay. But the fragrance is quite strong also, I don’t think it can use for baby’s hand & mouth. This wipes very watery, so for adult normal use is okay.

    2
  50. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Lembut dan senang digunakan

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    Baby wipes jenama Anakku ni memang saya suka kerana materialnya lembut dan tahap kelembapannya elok,tidak terlalu kering dan tidak terlalu basah. Ia juga agak tebal jika dibandingkan dengan jenama lain.
    Selain bau yang wangi,ia juga senang digunakan hanya amik dan terus lap saja.
    Memudahkan saya untuk membersihkan anak jika berada diluar. Ia juga muat dalam handbag dan mudah dibawa travel.
    Harga juga sangat berpatutan.

    4
  51. Nor Othman
    1346 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    The Anakku baby wipes slightly fragrance but still bearable. I will get this baby wipes if it is on promotion since it is quite decent product and quite thick. The wetness of the wipes is also long lasting.

    5
  52. Avatar

    jazlan59
    144 reviews

    Kulit anak timbul ruam

    3 out of 5, reviewed on August 26, 2017

    Tak sesuai baby wipes ni untuk anak saya.
    Bila digunakan untuk lap pada anak saya,akan timbul ruam kemerahan pada kulitnya.
    Terus berhenti gunakannya bimbang lagi teruk ruam.

    3
  53. Avatar

    CharmaineChua68
    56 reviews

    实惠!

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    老牌子,实惠好用

    5
  54. Avatar

    emphiyap70
    34 reviews

    Gentle and soft

    4 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    I’m a mom who will always bring baby wipes around me, and it is a must thing to have inside my handbag.
    It helps me a lot to clean my kids hand, to clean table in the restaurant when the waitress a bit late to clean table for us,
    and even to clean the toilet bowl when I need to use public toilet.
    and this brand is the always brand that I used.
    the tissue is soft and strong. love it so much.

    4
  55. Avatar

    lurveshie70
    5 reviews

    GENTLE AND SO WETLY

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    GOOD AND EASY TO CARRY EVERYWHERE..SO WETLY AND GENTLE TO BABY SKIN

    5
  56. Jeff Tung
    72 reviews

    Strong Fragrance

    3 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    very convenience packing. small packing easy to bring out.
    but very strong fragrance, no suitable for baby skin.

    3
  57. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    不能擦嘴巴

    1 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个不建议拿来帮宝宝擦嘴巴的香精味道太重了,给大人抹手还可以的

    1
  58. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Strong Fragrance

    2 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    very cheap price very watery but very strong fragrance.
    even myself also can’t tahan the smell.
    not suitable for baby mouth and hand.

    2
  59. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    The fragrance is too strong

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    As compared to other wipes brands, Anakku wipes has stronger fragrance. I do not prefer wipes with strong fragrance and I wont use it to wipe my kids’ mouth. I only will use it to wipe their hands or face. The packaging is not in good design too as after opened for few times, the adhesive is not sticky anymore.

    3
  60. Avatar

    Sarah
    149 reviews

    Lembut untuk kulit bayi

    4 out of 5, reviewed on July 17, 2017

    Bau yang wangi, lembut dan lembab untuk digunakan pada bayi. Saya selalu menggunakan Annakku baby wipes semasa dirumah atau diluar. Mudah untuk membersihkan tangan dan kaki bayi. Juga memudahkan saya semasa penukaran lampin bayi.

    4
  61. Niki Tay
    996 reviews

    不是那么好用的。

    2 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    朋友送给我用的,开了后觉得这个牌子的wipes不是那么的好,他的香精的味道太重了不敢拿来给宝宝用,只好拿来平时自己抹手用而已的。

    2
  62. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    香精的味道太重了

    3 out of 5, reviewed on May 18, 2017

    香精的味道太重了,不适合给宝宝搽手,嘴巴。不适合鼻子敏感的宝宝和父母。

    3
  63. Nur Arina
    812 reviews

    Boleh digunakan untuk pelbagai tujuan

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Bagi saya wet wipes anakku ni sangat lembut dan tidak meninggalkan ruam pada kulit. Saya juga selalu gunakan untuk menanggalkan mekap. Sangat berbaloi membeli nya. Juga tidak terlalu kering dan tidak terlalu basah bagi saya

    5
  64. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Bebas wangian

    4 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Tisu basah yang sesuai untuk semua.Barang yang mesti ada dalam beg saya.Sangat lembut dan sesuai untuk kulit bayi dan yang penting kelembapannya tak cepat hilang.

    4
  65. Avatar

    Dalila36
    34 reviews

    Tisu yang bagus tapi susah keluar..

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Untuk pack ni dari segi tisu nya agak ok..Tapi apa yang sy kurang suka ialah susunan tisu nya yang bila ditarik agak sukar keluar dan keluar dengan banyaknya..Berbanding menggunakan tisu didalam bekas..Tisu itu lebih mudah keluar..

    4
  66. Betty Liew
    263 reviews

    A Wipes that safe for baby skin

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Every Mother will prefer Anakku baby Wipes as it did not harm to baby skin. It also has a layer protection to baby skin. That why I choose baby Wipes and I bring it with me when travelling. I use to wipe my hand.

    4
  67. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    baby wipes easy to use

    5 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    Anakku baby wipes are soft, yet strong with extra thickness which makes it easy to use. It is pleasant, contains no alcohol and is gentle on my baby’s delicate ..Compactly packaged for convenience of use at home or while travelling.

    5
  68. Carrie Zoey
    141 reviews

    Decent baby wipes

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2016

    The Anakku baby wipes slightly fragrance but still bearable. I will get this baby wipes if it is on promotion since it is quite decent product and quite thick. The wetness of the wipes is also long lasting.

    4
  69. Avatar

    Vicky Low
    243 reviews

    Fragrant too strong

    2 out of 5, reviewed on November 19, 2016

    If compared to other brand’s baby wipe, Anakku baby’s wipe has very strong fragrant which always trigger my sensitive nose. Prefer those non fragrant type.

    2
  70. Afievy Ivy
    40 reviews

    Easy to use

    4 out of 5, reviewed on October 18, 2016

    Anakku baby wipes are soft,yet strong with extra thickness which makes it easy to use.it is pleasant,contains no alcohol and is gentle on my baby delicate skin, but when opened many times the adhesive does not stick.Compactly packaged for convenience of use at home or while travelling.

    4
  71. Zeroin Zeroout
    4 reviews

    WIPES FOR ALL

    3 out of 5, reviewed on August 25, 2016

    I normally would have 1 packet of wipes in my handbag any brand. Ive tried this before several times especially when they are on promotion. they are soft and long lasting wetness. But whenever I pack them back, the liquid inside will come out hahaha it’s wet all over the inside of my bag.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...