Tropika Baby Herbal Cream

Product Details

BABY HERBAL CREAM: Best natural remedy for colic in baby. This remedy contains important natural ingredients that encourages release of trapped gas and promotes better night time sleep.
• Made only from natural ingredients with Virgin Coconut Oil, Eucalyptus Oil, Ginger & Tropical Herbs
• Reduce respiratory problems such as wheezing, Reduce “snoring”
• Treats & prevents phlegm
• Treats & prevents cough
• Treats & prevents stomach ache
• Treats & prevents wind
• Promotes babies to burp after nursing

Very good for Pregnant Mommies if they suffer from cramps, muscle pain, backache, migrain, headache, acid reflux, cough, phlegm, chesty cough, even neck & shoulder sores. Safe for external usage and as an alternative for aspirin & cough medicine.

  1. Avatar

    Anaqirose02
    18 reviews

    Berkesan

    5 out of 5, reviewed on July 3, 2019

    Sangat berkesan untuk anak saya mngelakkn kembung perut ia xpnas klau ank sy selsema mmg wajib sy guna untuk melegakn batuk dan dpt mencairkn kahak..

    5
  2. Avatar

    tila76986
    2 reviews

    Herba tropika

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Saya prnah menggunakan krim Herba tropika ni untuk anak kedua saya yg baru lahir..ianya tidak melekit dan tidak panas.sesuai untuk kulit bagi yang masih lembut dan sensitif.batuk anak hilang dlm tempoh tidak smpai seminggu

    5
  3. Avatar

    KhairunisaAB20
    3 reviews

    Selsema & batuk

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Selepas anak saya menggunakan produk herbal cream tropika ni nafas lebih lega.. batuk dan selsema makin berkurangan. Bayi saya pun tidak kembung lagi …Saya sangat berpuas hati dengan produk ini…

    5
  4. Avatar

    mazaitul9150
    3 reviews

    krim baby yang natural dan berkesan

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    suka dengan produk tropika. saya guna herbal krim ni dengan baby bubble wash. memang sangat puas hati. herbal krim tak panas, boleh elakkan baby kembung perut. lepas mandi sapu kt perut baby, urut dekat betis dan tapak kaki baby, memang anak tak pernah kembung perut.

    5
  5. Puyol Lynn
    3 reviews

    Krim baby yang serbaguna

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    Krim herba yang berfungsi merawat masalah kembung perut,gigitan serangga, selsema & batuk. Sebagai rumusan krim ini sangat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga. 100% menggunakan bahan semulajadi dan tanpa paraben.

    5
  6. AsyieQin RosKhiry
    6 reviews

    Mujarab

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Krim yang mujarab untuk selsema dan batuk bayi. Memang sentiasa ada stock!

    5
  7. Ana Liyana
    3 reviews

    Sesuai untuk baby.

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Saya dapat krim ini dari seorang kawan. Masa tu ank saya hidung tersumbat.. Alhamdulillah sejak guna krim ini, kalau hidung tersumbat capat sangat sembuh. Setiap hari wajib sapu pada anak. Mahal saya pun gunakan nya

    5
  8. Wan Mastura
    6 reviews

    Pilihan bijak untuk ibu-ibu diluar sana

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    kemana saja pergi Krim ini..sangat berkesan untuk seisi keluarga

    5
  9. Azmir Ramli
    3 reviews

    Segar dan Berkesan...

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Keluarga saya kerap menggunakan Tropika ni, ianya sungguh berkesan dan melegakan anak saya sekiranya batuk dan selesema.

    5
  10. Avatar

    AzriJNH26
    3 reviews

    Krim herba yang sangat bagus untuk kulit bayi

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2018

    Krim ini memang terbaik untuk penjagaan kulit bayi. Saya bagi anak saya pakai krim ni sangat sesuai. Kulit lebih lembut. Kesan-kesan gatal cepat sembuh. Parut-parut kesan gigitan serangga, nyamuk pun cepat hilang.

    Kekurangan produk ni adalah tak mudah nak cari di pasaran. Kebanyakan kedai stok cepat habis. Harap syarikat pengeluar krim ni memberikan stok yang lebih untuk setiap kedai yang menjual produk ini.

    5
  11. Avatar

    shidasyakirin20
    3 reviews

    Tiada Paraben

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Best natural baby herbal krim.. Teksturnya yang ringan, mudah disapu dan tidak melekit atau meleleh. Bagus ya ia tiada unsur alkohol atau paraben. Tidak panas malahan sesuai untuk kulit bayi seawal sehari dan kanak-kanak. Anak saya suka dengan bau krim herba ini.

    5
  12. Roslindawati Ismail
    12 reviews

    Bayi tidur lena dan selesa

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Bayi saya mendapat tidur yang lena dan selesa sepanjang malam. Tiada masalah kembung perut dan ketidakselesaan. Kandungan bahan semulajadi membuatkan ibu lebih yakin.

    5
  13. Avatar

    shawnz51
    3 reviews

    Krim Herba Yang Diperlukan Setiap Ibu

    5 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    Krim herba ini saya gunakan kepada anak saya yang sering mengalami kesukaran untuk tidur disebabkan kondisi hidung yang tersumbat dan sebagainya. Ternyata ianya amat berkesan dan anak saya kembali tidur lena. Krim ini bukan untuk kegunaan kanak-kanak sahaja kerana dewasa pun boleh menggunakannya termasuk saya. Jika mengalami kesukaran bernafas.. sapu sahaja pada dada. Anda akan berasa lega.

    5
  14. Avatar

    ermyzaerien01
    19 reviews

    Melegakan selsema,batuk dan kembung perut

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    BABY HERBAL CREAM sangat bagus untuk masalah kembung perut pada bayi.Diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi melegakan dan mencairkan kahak, batuk dan kembung perut pada bayi..boleh juga digunakan untuk orang dewasa. Sangat disyorkan.

    5
  15. Avatar

    FauziL15
    1 reviews

    Berkesan

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Saya menggunakannya dari anak pertama sampai anak kedua. Ia dapat melegakan perut kembung, batuk dan dapat melenakan tidur anak.

    5
  16. Avatar

    nurulain9065
    3 reviews

    Excellent product

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Cream tropika sangat bagus dan berkesan untuk digunakan sebagai krim harian dan juga sewaktu baby mengalami demam,batuk dan selsema…saya mengunakan krim ini kepada anak saya dari dia berumur 1bulan sehingga sekarang.

    5
  17. Avatar

    Marozini49
    10 reviews

    KRIM BAYI DARI BAHAN SEMULAJADI

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Saya sudah menggunakan krim herbal bayi ini sejak bayi saya dilahirkan lagi. Alhamdulillah..sampai sekarang anak saya sudah 2 bulan setengah dan masih menggunakan krim ini. Krim yang sangat bagus untuk bayi kerana menggunakan bahan-bahan semulajadi dari minyak kelapa dara, kayi putih, halia dan herba tropika yang berkualiti tinggi yang mampu membuat bayi rasa tenang. Harga pun mampu milik dan berbaloi buat pengguna.

    5
  18. Avatar

    Sitijunaidah16
    2 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    Very good product. I’ve been used this almost 3 years. Especially when my children having cold and cough just rub on the chest and leg and recover fast.

    5
  19. Avatar

    Munirah170578
    4 reviews

    Worth the money

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Dengan harga yang berpatutan, saya rasa pihak Tropika Herbal Cream layak mendapat pujian melalui produk ini. Bayi saya sangat serasi selama menggunakan produk ini. Sekarang sudah masuk botol ke 3 dan bayi bakal memasuki usia 3 bulan. Teruskan usaha.

    5
  20. Avatar

    naziraha78
    3 reviews

    Herbal cream for baby

    4 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Ive been using this product for almost 3years now. Would say its a fairly good product. Does not irritate skin. Not too hot for baby. Smells okay. using this to soothe baby during cough and flu

    4
  21. Avatar

    NurAsiah50
    6 reviews

    Cream herba sesuai utk baby

    5 out of 5, reviewed on February 7, 2018

    Tropica baby herba cream sesuai utk baby…boleh digunakan oleh baby kecik smpai dah besar…cream herba ni xpanas..sy gunakan bila baby batuk dan selsema..sapu pada dada tengkuk dan blkg…sapu juga pada batang hidung baby…selsema dan batuk boleh buat tidur baby terganggu tp lepas sapu cream herba ni baby boleh tidur lena…mak baby pn boleh dpt rehat yg cukup…penah sy sndiri sakit perut..sapu herba cream dan Alhamdulillah berhasil…sakit perut hilang…

    5
  22. Princess Fida
    3 reviews

    Krim yg wajib ada dlm beg anak anda!

    5 out of 5, reviewed on January 19, 2018

    Sgt sesuai utk baby yg ada mslh kembung perut, perut x selesa,batuk,selesema. Krim x panas.bau pun sedap & mudah meresap bila sapu. Krim yg wajib ada dlm beg anak & mudah nk bawa ke mana2 sbb ringan & size kecil

    5
  23. Sahabat si bayi

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Krim Tropika Baby Herbal adalah barangan WAJIB yg perlu ada dirumah jika ada bayi kecil dan ianya krim pelbagai utk masalah batuk, selsema, kembung perut dan demam.Saya telah menggunakan krim tropika semenjak anak saya berumur 3 bulan lagi.Krim tidak terlalu panas dan sgt sesuai digunakan pada bayi.Anak dapat tidur dengan lena dan selesa selepas menggunakan krim herba tropika.Saya sgt mengesyorkan pada ibu2 di luar sana.

    5
  24. Avatar

    iezaieisya50
    4 reviews

    Keselesaan utk Ibu Dan juga anak

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Semasa saya dalam pantang ..saya suka gunakan tropika baby herbal nie… Sapu Kat perut ,kepala …kaki …wah nyaman rasanya …wangi sgt2 …saya pun sapukan pada perut dan tapak kaki anak …bila sapu tengok anak selesa je tido …tak banyak meragam …memang best

    5
  25. Avatar

    adhlinatira82
    3 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    setiap mlm sapu pada kaki dan perut anak. tidur selesa.

    kalau selsema, sapu pada hidung sikit dan dada. cepat elok. alhamdulillah.

    5
  26. Avatar

    khalylaAliq61
    23 reviews

    Jadikan ia kawan baik bayi anda!

    5 out of 5, reviewed on December 15, 2017

    Tropika Baby Herbal Cream merupakan barangan WAJIB ada jika anda mempunyai bayi kecil dirumah. Saya telah penjadi pengguna tegar selama 3 tahun. sesuai utk bayi, kanak-kanak dan dewasa. Membantu melegakan kembung perut, masuk angin, lenguh-lenguh badan, gigitan serangga dan pelbagai lagi.

    Baunya yang lembut dan segar sangat sesuai disapu pada bayi selepas mandi.

    5
  27. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Bau yang harum dan berkhasiat

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Say menggunakan tropika baby herbsl cream ini untuk anak nombor tiga.. Sesuai untuk dia. Tidak terlalu panas dan ia berbau harum dan berbau limau. Sesuai untuk selsema batuk. Cepat merawat hidung tersumbat. Walaupun harganya agak mahal namun khasiat dia amat bagus sekali. Sesuai untuk bayi yang baru lahir. Tidak terlampau panas. Terdapat di kedai farmasi.

    4
  28. Avatar

    ilasabran67
    185 reviews

    Kawan Baik siKecil

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Tropika Baby Herbal Cream merupakan barangan bayi yang WAJIB ada si setiap rumah. Sangat berguna di saat kecemasan, untuk meredakan sakit bayi. Dapat melegakan masalah kembung, selsema, batuk & lain-lain.

    Sangat berguna juga untuk org dewasa utk melegakan lenguh2 badan terutama bg ibu-ibu pregnant. Sangat membantu dalam urusan harian saya.

    5
  29. Nur Arina
    812 reviews

    Sangat berkesan

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    Suka sangat guna krim tropika ni.. Sebelum tidur saya akan pastikan saya sapu krim ni pada perut dan kaki anak saya. Memang mudah untuk buangkan angin didalam badan. Lagipun krim ni berasakan minyak kelapa. Jadi selamat digunakan

    5
  30. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Sgt Sesuai Utk bayi

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2017

    Krim Tropika Baby Herbal adalah krim pelbagai utk masalah batuk, selsema, kembung perut dan demam..Saya telah menggunakan krim tropika semenjak anak saya berumur 2 bulan lagi..Krim tidak terlalu panas dan sgt sesuai digunakan pada bayi..Anak dapat tidur dengan lena dan selesa selepas menggunakan krim herba tropika..Saya sgt syorkan pada ibu2 di luar sana

    5
  31. Noor Suria Che Din
    84 reviews

    BANYAK KEGUNAAN DAN TIDAK PANAS

    4 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    saya gunakan cream tropika herba ni hampir satu tahun..krimnya yg wangi…cepat menyerap dan tidak panas

    sesuai untul kegunaan bila ank selsema dan batuk.ianya sangat selasa

    4
  32. Adilla Dilla
    63 reviews

    Melegakan batuk anak

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Tropika baby herbal cream ini sesuai sangat untuk anak-anak selesema,kembung perut,dan batuk-batuk.Teksturnya sangat lembut,dan wangiannya juga sebagai terapi.Bila anak batuk atau selesema saya sapukan dekat belakang,dada dan tapak kaki mereka.Saya sangat berpuas hati dengan keberkesanan krim ini.Ini dah masuk botol ke 5 saya guna.

    5
  33. Angel Ho
    5 reviews

    Caring for your skin with Virgin coconut oil featuring TropikaBeauty

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Virgin coconut oil has long been reputed to have good skin and hair care effects. It’s extracted from fresh coconut milk without using heat via cold compression or fermentation. It’s a great moisturiser.

    Besides that, it contains lauric acid which has antibacterial and disinfectant properties hence preventing blemishes.

    Because it’s not refined, Virgin coconut oil retains high levels of vitamin E and minerals, as well as it’s antioxidant priorities. And they smell fantastically coconut (really rejuvenating and relaxing).

    Coconut is very easily available in a tropical country like Malaysia. Therefore it tends to be cheaper comparing to overseas.

    TropikaBeauty came up with a series of skincare and haircare products not only suitable for adults, but also mild enough to be used in babies.

    Tropika face cleansing oil

    I have been searching for a good and natural makeup remover. This cleansing oil comes in liquid oil form. When applied onto dry skin, it removes makeup so effortlessly and thoroughly. Even for waterproof makeup. At the same time, the oil moisturisers the skin and avoids overdrying.

    Tropika baby herbal cream

    Baby Bing has been suffering from post viral cough and post nasal drip. And he really vomits sometimes, especially at night when it’s cold. Poor boy. This cream is really great at soothing him. Besides coconut oil, it also has ginger, eucalyptus and menthol. We applied this on his chest and woila no more coughing at night!

    Tropika baby hair and body coconut and lavender oil

    Nowadays, even baby has aromatherapy and massage. This oil makes baby Bing smell great. I applied it on his hair because it’s quite dry after shampooing. Even after playing when he sweated so much.

    If you followed my previous blogpost, you will understand that lavender essential oil is also good for ezcema.

    For babies who have sensitive skin–
    One tip about trying new products for baby is only try one product at a time and use a patch of skin eg back of the hand to try first. After a day if there’s no reaction then it’s safe.

    That’s all for all the benefits of Virgin coconut oil. Stay tuned for more skincare and haircare tips.

    5
  34. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    很多功能

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    这个是在妈妈group里面看到很多妈妈们分享的所以我在baby fair 里买了一个回来的,他的功能很多的有
    •减少呼吸困难,如喘息,减少“打鼾”
    •治疗和预防痰
    •治疗和预防咳嗽
    •治疗和预防胃痛
    我是给宝宝擦肚子比较多的,因为他肚子比较多风的擦了也真的比较少风了。

    4
  35. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Krim ajaib untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Produk yang saya puashati dan saya guna sejak anak saya masih baby sampailah sekarang ni umur dia dah 3 tahun lebih. Krim Herba Tropika. Setiap kali anak saya terkena batuk dan selsema, takde ubat lain yang saya bagi selain Krim Herba Tropika. Memang saya perhatikan sejak dulu lagi, kalau saya sapu krim ni bila anak start batuk dan selsema, keesokan harinya mesti baik terus.Krim ni juga sgt cepat meresap dan lansung x tinggalkan kesan melekit,anak saya juga nmpaknsgt selesa mnggunakannya tidur juga lebih lena.Baunya sangt lembut dan wangi.Dibuat daripada bahan semulajadi yg sesuai utk semua jenis kulit.Berbaloi dibeli,harganya berpatutan.

    5
  36. Avatar

    ANNEVIEN
    28 reviews

    BERKUALITI!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Herbal cream ini menjadi pilihan utama kami untuk bayi kami sejak lahir..anak bebas dari kembung perut dan batuk..tidak panas dan meresap..bau yang wangi dan membuatkan anak selesa dan tidur dengan nyenyak.

    5
  37. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Krim herba yg sngt bnyak kegunaanya

    5 out of 5, reviewed on September 29, 2017

    Sy sngt sukakan aroma krim herba tropika ni yg sngt wangi..selain gunakan utk legakan kembung perut pada bayi,sy gunakan krim herba ni setiap malam sbgai krim urutan kpd bayi sy,kesannya bayi sy tidur lebih lena.Krim ni tidak panas & tekstur krim yg cepat meresap mmg sgt mudah digunakan dan sesuai utk bayi..selain gunakan pada bayi,seluruh keluarga sy pun gunakan minyk ni..cepat melegakan sakit sendi & untuk bnyak lagi kegunaan..mmg sngt berbaloi utk dibeli

    5
  38. Avatar

    sitirohaida81
    44 reviews

    krim terbaik untuk anak saya

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    saya suka pakaikan anak saya minyak ni terutamanya apabila dia batuk dan selsema.Tidak panas dan sangat sesuai untuk kulit bayi

    5
  39. Nor Rushdiyati
    26 reviews

    Krim yang bagus

    5 out of 5, reviewed on August 23, 2017

    Bukan setakat anak saya yang gunakan nya. Malah saya pun guna juga. Krim yang tak melekit dan panas. Sangat sesuai untuk bayi. Bau pun wangi gitu.

    5
  40. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    如意油的味道

    2 out of 5, reviewed on August 11, 2017

    味道和如意油很像!只是这个是膏状的,比较方便携带而且也比较耐用!

    2
  41. Avatar

    Anggun2876
    5 reviews

    Krim Herba Tropikal

    4 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    Baby herbal tropika memang terbaik dalam merawat selesema dan kembung perut anak saya. Saya akan sapu setiap kali lepas mandi dan ianya sangat berkesan tanpa rasa panas untuk kulit si manja saya. Saya akan pastikan krim herbal.tropika ini sentiasa ada walau nak pegi mana2 pun.

    4
  42. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    Ubat krim yang aroma dan berkesan!

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    Kali pertama saya jumpa ubat ini semasa di Baby fair. Ada seorang promoter menyapu sedikit krim ini di tangan saya, saya terus tertarik dengan bau aromanya. Tanpa ragu-ragu, saya terus membeli sebotol untuk mencuba. Anak saya asyik selesema dan berkahak. Saya sapu 2 kali sehari. Hanya 3 hari guna, selesema anak dah ok, kahak pun semakin kurang. Memang krim herba yang berkesan.

    5
  43. ELOK UNTUK BABY

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    DR LAHIR, SANGAT SESUAI UNTUK PERUT KEMBUNG , DAN SELESEMA. MEMANG SANGAT BERKESAN.LEPAS MANDI, SY AKAN PAKAIKAN PADA ANAK SAYA.THANKS TROPIKA

    5
  44. Avatar

    aizaman
    219 reviews

    Krim herba

    3 out of 5, reviewed on June 7, 2017

    Sesuai untuk kegunaan bayi kerana tidak panas atau pedih.Dapat mengurangkan selsema ,batuk dan kembung perut.Walaupun harganya mahal tetapi berbaloi dengan kesannya.

    3
  45. Avatar

    jet68
    75 reviews

    baby must have

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    very nice smell, love it very much, the bottle is easy to carry to every where.help my baby a lot for release wind. let my baby easy to burp after nursing, recommend to all mummy & daddy, a baby must have item.

    5
  46. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    satu keluarga satu tropika

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Menghilangkan batuk ,selsema dan perut kembung .sangat disyorkan setiap keluarga memiliki krim ini

    4
  47. Avatar

    roslina72
    1 reviews

    Tropika Baby Herbal Cream - Simanja suka ibu gembira

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2017

    sangat di syorkan kepada ibu-ibu.

    5
  48. Avatar

    Adibatul31
    9 reviews

    krim paling bagus yang saya pernah jumpa

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2016

    berbotol botol sudah dibeli kerana keberkesanannya terutamnya ketika anak batuk dan selsema

    5
  49. Dyg Mass
    72 reviews

    Krim herba terbaik! cubalah..

    5 out of 5, reviewed on November 15, 2016

    Krim herba tropika memang sangat sesuai untuk anak saya. Ia membantu melegakan selsema, batuk dan kembung perut. Ketika anak saya berumur 3 bulan, dia mempunyai masalah kahak yang banyak dan bunyi wheezing. Selepas mengunakan krim herba tropika, anak saya sihat dan pulih. Krim ini juga tidak panas dan tidak melekit. saya selalu sapukan pada anak selepas mandi. Sehingga kini saya masih menggunakan krim herba tropika walaupun anak saya sudah berusia 2 tahun 7 bulan. Anak selesa, ibu senang hati.. Cubalah..

    5
  50. Avatar

    Noha13
    2 reviews

    Terapi untuk simanja

    5 out of 5, reviewed on November 12, 2016

    Baru menggunakan krim herba ini selama sebulan. Anak saya kerap selsema dan di sebabkan umurnya bawah 2 tahun kami tidak digalakkan untuk memberi ubat selsema. Melihat testimonial dari aaudara Kami mencuba krim herba ini pula. Disapukan ke dada, perut, kaki dan belakang badan anak saya Alhamdulillah dia dapat tidur pada waktu malam. Selesema mulai kering dan ank saya lebih selesa kini.

    5
  51. Afievy Ivy
    40 reviews

    Selesema dan batuk anak cepat baik dengan Tropika Baby Herbal Cream

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2016

    Apa yang saya suka ialah kelebihan krim herba bayi tropika ini seperti, Sesuai untuk kulit bayi & kanak-kanak, Tidak panas, Mudah meresap,Tidak meleleh / melekit bila disapu berbanding minyak telon yang lain,Mengurangkan masalah batuk,Mengurangkan masalah selesema,Kahak / Phelgm.
    Apa yang saya tidak suka ialah kuantitinya yang sedikit tetapi harga yang agak mahal.

    kesimpulannya walaupun harganya yang agak mahal namun berbaloi untuk memilikinya kerana ianya Sesuai untuk kulit bayi yang sensitif serta Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang HALAL & SUCI serta TIADA UNSUR ALKOHOL atau seumpamanya

    5
  52. Noor Mustaffa
    75 reviews

    Krim telon herba atau viks herba.Krim ini dirumus sebagai rawatan 2 dalam 1: Sebagai krim telon untuk mencegah dan merawat perut kembung, perut berangin, colics dan permasalahan lain yang biasa dihadapi oleh bayi. Sebagai viks untuk merawat batuk, selsema dan wheezing – nafas berbunyi.

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2016

    Krim telon herba atau viks herba.Krim ini dirumus sebagai rawatan 2 dalam 1:

    Sebagai krim telon untuk mencegah dan merawat perut kembung, perut berangin, colics dan permasalahan lain yang biasa dihadapi oleh bayi.
    Sebagai viks untuk merawat batuk, selsema dan wheezing – nafas berbunyi.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...