Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan

Product Details

Cooking Made Easy and Simple by Tefal

You love food and cooking but cannot seem to find the right companion pots and pans for your kitchen adventures? Tefal will make your cooking adventures so much more satisfying and hassle-free with its range of amazing pans, grills, pots and more. We are Malaysians and that means good delicious food are must-haves on a daily basis, and Tefal is here to help out. The Tefal Flavour collection is the best answer for all your best cooking needs. Excellently made with fantastic features to be your saviour in the kitchen, you will enjoy cooking many dishes with Tefal.

Try Different Flavour with Tefal

The Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm is specially created by using premium quality cast aluminium with safe and special features to ensure that your food is cooked to perfection without the usual huffing and puffing in the kitchen. As with all Tefal products, the Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm promises long-lasting performance and amazing cooking results. The Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm comes with outstanding non-stick coatings for effortless food release and easy clean up. Ideal for people who love cooking food faster without sacrificng flavours, the Tefal Flavour collection is superb as it delivers super fast heat conductivity to help prepare food. The Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm has a large space that is perfect for cooking just about any scrumptious meal. So, save yourself a whole lot of trouble and get Tefal to make your life simpler.

Durable, Efficient, Nature-Lover from Tefal

The Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm is compatible on most stoves. The Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm is ergonomic in design with its bakelite handles that are comfortable to hold. The frypan is a highly functional with its efficient heat distribution thanks to the Thermospot technology, heat indicator, high resistance and durability. The non-stick exterior also makes for fast and easy clean up saving a lot of energy. The Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm is metal utensil safe and comes with a very durable non-stick coating. As an added bonus, the highly durable Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan 26cm is dishwasher and oven safe.

About the Tefal Appliances

A trusted brand, Tefal Appliances are deeply committed in providing great services and products to consumers. Tefal lives by the motto “make your everyday life easier” and continues to work innovatively to give the best products to simplify your lives. A world leader in non-stick appliances and others, Tefal has a range of innovative solutions for your household. Tefal creates irons, cooking appliances, pressure cookers, food and drink preparation products and scales just for your needs. Tefal is available in more than 120 countries.

  1. Eisza198612
    5 reviews

    Highly recommended

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2018

    Bulan lepas beli frying pan tefal ni. Memang senang nak guna. Goreng telor tak guna minyak pn boleh. Tak melekat langsung. Nak cuci pun senang. Sejak tu la masa guna frying pan ni je. Masak sayur,goreng ikan. Cuci berkali2 pn takpe. Kualiti masakan pun terbaik. Sangat puas hati. And berniat nak tambah lagi 2 3 produk tefal.

    5
  2. Ong Jie
    3 reviews

    Good product

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    It is a good product with non stick properties. Easy to use and handle. Recommended to those who like to cook.

    5
  3. Enimsay8748
    9 reviews

    The best pan i bought ever

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Although its pricey but tefal always goes well with me in cooking. Love the non stick pan! Doesnt have problem with it and it makes my job easier in the kitchen.

    5
  4. Hafizul Zaidan
    6 reviews

    WAJIB ADA !

    5 out of 5, reviewed on November 8, 2018

    Ringan gila basuh pan xde lekat kerak degil2 … ada je ni kerja mudah … abis makan xyah pening gosok pan sampai nak bising satu kampung … very usefull for dapor kta beb

    5
  5. ciksukriyah98
    2 reviews

    Pan paling best

    5 out of 5, reviewed on October 30, 2018

    syok pan ni sebab satunya dia tak melekat..so tak payah dah guna kuali kita yg lama2 tu sb dah ada pan ni.. love it.

    5
  6. Amirafarhani65
    3 reviews

    Menarik untuk diguna

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Pan ni bagus . Sebab kita boleh tahu bile pan ni dah panas. Best lah untuk dipakai. Tak melekat so sangat sesuai untuk memasak makanan yang sihat which mean tak perlu guna minyak. Tapi guna pan non stick ni ada lah yang perlu dijaga. Nak basuh atau time guna kena guna alat yang sesuaiibu untuk elak calar. If calar dah tak seronok nak pakai.

    4
  7. sufeeboi65
    3 reviews

    Tefal jenama hebat

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Saya kalo nak cari kuali, jenama tefal lah yang akan terlintas di fikiran. Hari tu beli kuali tefal ni, sangat puas hati. Harga berpatutan, sail ok. Goreng telur tak guna minyak pun tak da masalah tak melekat. Kalo goreng menda lain letak minyak sikit je, pun tak melekat. Cepat masak pula tu. Kuali dah guna banyak kali pun masih tak berkarat.recomennded

    5
  8. Farid Hassan
    3 reviews

    Workpan tefal sentiasa ajaib

    5 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Sebagai seorg yang mementingkan pemakanan sihat sikit sbanyak produk tefal ini membantu untuk menyediakan makanan bg golongan seperti saya. Kebanyakan makanan sy seharusnya tidak memerlukan minyak bg gorengan atau kerja-kerja masak lain. Thumb up for this product.

    5
  9. Mefiila AR
    3 reviews

    Tefal produk bagus

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Sgt2 suka dengan produk tefal. Menyimpan duit utk beli kuali ni. Sgt2 senang utk masak dan masakan tidak melekat. Berbaloi utk beli dan menggunakannya.

    5
  10. izmaxx95
    3 reviews

    Tefal jenama No 1 peralatan memasak?

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Saya ada 2 Tefal Wok pan. Tefal sangat berkualiti, tidak melekit,minyak pun kurang,haba sekata atas kuali,senang dicuci hanya sekali dua bilasan, ada pemegang so senang digunakan, ada. Dan paling menarik ada Tefal ni, isteri saya lebih kerap memasak di rumah..?
    So, memang layak Tefal digelar jenama No 1 memasak.

    Satu lagi,ia memang selamat digunakan. Kebanyakan Non-stick pan seperti Tefal menggunakan teknologi Teflon coating. PTFE atau Teflon coating tak merbahaya,tidak mudah terlerai pada haba dan tiada tindak balas pada sebarang asid atau alkali. Apa yang merbahaya ialah masa pembuatan Teflon,
    asid perfluorooctanoic (PFOA) selalunya digunakan. PFOA ni extremely bahaya pada tubuh badan. Tefal dah confirmkn pada website nya, semua produk nya adalah PFOA- free, dan di uji oleh pelbagai independent lab. So, unbranded non-stick pan yang tidak pernah diuji oleh makmal mempunyai tahap keselamatan yang diragui. Jadi, berhati hati ketika memilih periuk non-stick anda.

    p/s: Saya baru beli dari Giant supermarket (Tefal wok pan). Discounted price up to 60%. So cepat-cepat beli sebelum kehabisan stok.

    5
  11. Riza Misdi
    3 reviews

    Non stick pan, no really

    5 out of 5, reviewed on October 18, 2018

    Great wok for cooking, non stick pan great at cooking meat or eggs. Simple meals or whatever meals is great. Brands doesn’t disappoint on product claims and would recommend others for use. You go with healthy or greasy it’s really up to you. Great product.

    5
  12. ebi1263
    3 reviews

    Biar mahal asal berkualiti

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Kalau sebut sahaja pasal kuali keluaran Tefal, mesti dalam fikiran cakap “mahalnyaaaa”. Tapi bagi saya, kuali Tefal ini sangat bagus. Kuali ini membuatkan masakan saya bertambah senang dan menjimatkan masa. Kuali non stick ini mengurangkan penggunaan minyak masak dan masakan seperti telur/ayam goreng tidak melekat pada kuali. Mudah dicuci tapi perlu berhati-hati, nanti bercalar. Tapi kalau bercalar sekali pun, masih boleh digunakan juga pun, cuma tidak cantik sudah. Haha.

    5
  13. rizman2419
    3 reviews

    Tefal

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Yg ne benda aku paling suka.. Sbb apa, bila goreng telo tak melekat wehh… Lg2 kalau wife aku g outstation.. Mls nak masak goreng telo je… Nak basuh lg senang giler tak perlu sental kuat2… Huhu

    5
  14. Joeytan5672
    3 reviews

    好㶽

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2018

    用来炒菜、煎蛋、煎肉类不粘锅。
    超好用的,让我爱上做饭做菜的日子。
    㶽大小刚刚好,特别顺手。

    5
  15. Kingsley Soh
    3 reviews

    实用

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    快热 不粘底 容易清洗 轻轻的用肥皂水洗一下 就非常清洁了 不需要太多的油

    5
  16. jithan61
    3 reviews

    Wonderful wokpan

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    Tefal Flavour Cast Aluminium Wokpan is a perfect for home and restaurant, it is ideally designed to fit standard pan covers, it has depth that is suitable for all types of cooking styles and dishes – deep frying, pan-frying, saute, soup, boil, slow cook, etc. The deep and small base design allows use of less cooking oil, hence a very healthy cooking method, and it’s anti-stick surface prevents food from burning and sticking to the base surface. Highly recommended for anyone, housewives, and even professional chefs.

    5
  17. sheylokman13
    3 reviews

    Good quality

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2018

    I love non sticky pan especially from tefal. Their quality is the best so far. No oils needed for cooking and that makes it more. Healthier. You can use it to cook almost anything. And the depth is a bit deep compared to others, so its easy for u to mixed everything while cooking

    5
  18. vyvy93
    3 reviews

    Good daily kitchen essential

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    I’ve been using Tefal pan with my daily cooking. Being non stick means using less oil and it’s healthy for the whole family. The deep pan design also help to minimise oil splat which also means less cleaning.
    It’s a must and essential in everyone’s kitchen. From light to heavy cooking.

    5
  19. EZRARAJESH81
    3 reviews

    Serba boleh

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2018

    Wujudnya pan ni. Rutin sy untuk memasak menjadi mudah . Dengan pan ni sy lebih senang untuk mengoreng sebab tidak melekat . Kalau masak sayur ia tdk perlu guna banyak minyak . Malah, sy juga boleh masak mngunakan pelbagai keadah sebab pan ni tebal dan material dia sangat bagus . High recommend kepada suri rumah .

    5
  20. carmencheah82
    3 reviews

    Good and Convenient

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    Every day I use this Tefal wokpan to cook my breakfast and dinner because it is very multipurpose and useful. Can fry and grill. Most important is the oil and stains on the wokpan easily clean or remove when you wash it because it is non-stick pan. I’m very satisfied with this product and strongly recommend to purchase this.

    5
  21. eiysya9035
    6 reviews

    High quality wokpan. Recommended??

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2018

    The first time I used Tefal was when I stayed in UK. I was really satisfied.
    So, when I moved into my own house, the first pan I bought was Tefal wokpan. Because it’s big enough for cooking, frying, making soup and etc. It’s multipurpose so I don’t have to waste money buying another. I have been using that wokpan for more than 2 years, and is still working great.
    Besides, I don’t have to use too much oil because it’s non-stick pan.
    However, it’s important not to use utensils made of steel cause it’ll scratch the non-stick coating.
    All in all, I am very satisfied with my Tefal wokpan.

    5
  22. Thivya80
    3 reviews

    Easy

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    I was very hesitant at first to invest in this pan however, after using it for the first time at my friend’s house I immediately got myself one! So easy to cook and clean. Just at the right size to cook for a family of 4. Highly recommended!

    5
  23. Rabiatulamri32
    9 reviews

    Love this pan

    5 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Saya sangat suka masak dgn mgunakkan pan ni.sbb die non stick.sgt myenangkan kje sy.cepat masak.sng mcuci nye.tapi kne guna sudip plastik je tau .kalau guna sudip besi cpt rosak.

    5
  24. Nabil99012
    15 reviews

    Memudahkan

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    Dengan menggunakan kuali tefal ia sangat memudakah kerja saya, kuali tefal ni tahan calar serta kuali tefal juga hanya menggunakan minyak yamg sedikit untuk menggoreng atau menumis bahan.. Selain itu juga ia dilengkapi dengan induktur untuk menentukan kuali itu sudah panas ataupun tidak

    4
  25. Isaac47
    3 reviews

    很好用。

    5 out of 5, reviewed on April 18, 2018

    :这个窝的确好用,不粘窝。不管是用在煎、炸、炒,都不会粘窝底。方便又实用,一窝在手超方便。

    5
  26. Jennytwe41
    3 reviews

    好窝介绍

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    这个窝的确好用,不粘窝。不管是用在煎、炸、炒,都不会粘窝底。方便又实用,一窝在手超方便。

    4
  27. Alice Goh
    3 reviews

    好的商品

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    买锅最怕粘锅,这个锅好的地方就是基本上没有放油,煎东西都不粘锅,而已不会太重,拿起来刚刚好

    5
  28. Chrystal2685
    3 reviews

    Good Tefal

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2018

    The sauce pan from Tefal is a trusted quality product. I have use this brand over the years and it is very good… This pan is a non stick pan and it have a very good conducter of heat that cooks your dishes fast and delicously without burn or lose the nutrient in the food. It is good to have handle like this pan for easier way to cook dishes.

    5
    1
  29. Wp Champ
    17 reviews

    Make life easy

    5 out of 5, reviewed on February 13, 2018

    With this wokpan, i have save much more time on cooking because it is easy to get heated and using less oil. It is also non-stick hence it is easy to wash after using it. This is my first time using wokpan to cook and i wouls like to give a thumb up to tefal.

    5
  30. CikSue38
    396 reviews

    Kuali yg best

    5 out of 5, reviewed on February 9, 2018

    Menggunakan produk tefal semasa memasak mmg yg terbaik. Ada indicator yg akan menandakan kuali telah panas. Mudah bukan. Masak juga kurang guna minyak. Goreng atau panggang dalam kuali pn boleh. Perlu berhati2 dalam mengendalikan kuali non stick ni. Hendaklah digandingkan bersama sudip atau senduk plastik. Wooden cookware on boleh juga. Basuhan pn mudah dengan penggunaan span yg lembut. Kuali mahal.perlu dijaga.

    5
  31. ajuezura75
    21 reviews

    Kerja memasak lebih mudah

    5 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Perlu ada dalam setiap rumah.. Memudahkan kerja memasak disamping dapat jimatkan minyak dan tidak melekat…

    5
  32. Lor Ma Loy
    31 reviews

    Memudahkan gaya memasak

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Dapat menjimatkan minyak masak.Bila menggoreng masakan tidak melekit.Bila ingin memasak dengan bergaya seperti chef memang terbaik.Senang dicuci,tidaklah payah menggosok.Namun,senang tercalar tidak setanding sangat pan yang sangat mahal.Cepat kotor jika tidak dijaga rapi.

    5
  33. best gift ever

    5 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    i got this for my mum’s birthday present. she love this so much. non stick pan and can be used to cook many type of recipe. as our family is cutting our oil usage for health benefit, this pan serve it well. food is cooked without excessive oil and thank god our health is getting better. recommended

    5
  34. Viviantek25
    3 reviews

    Easy to cook and wash

    3 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Non stick pan. Less using oil when using this pan to cook so that my family will eat more healthy. It also easy for wash after cooking.My family says that I become more good in cooking after using this pan.I like it very much.

    3
  35. Hunnyhubby
    2 reviews

    Bagus

    4 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Sangat memudahkan saya until memasak Dan membakar ayam kerana ia tidak melekat Dan memudahkan saya until membasuhnya Tampa memberus. Is juga boleh dimasak Tampa menggunakan minyak

    4
  36. Khlee51
    1 reviews

    Worth it

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    I love to use non stick pan to cook as i dont have to put so much of oil while cooking, so my food wont be so oily. I can easily wash off the dirt and non stick pan is really good to fry food.

    4
  37. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Tefal

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2017

    Tugas memasak saya menjadi lebih mudah dengan adanya Tefal pan ini.Tidak mengambil masa yang lama kerana makanan yang dimasak sekata dan cepat.Hanya menggunakan sedikit sahaja minyak.Pan ini senang dicuci dan tidak melekat serta tahan panas.Bentuk nya lebar dan ada pemegang.Harga agak mahal sedikit tetapi berbaloi untuk dibeli.Cuma lama kelamaan Tefal pan ini akan menjadi hitam ditengah- tengah.

    4
  38. sherryever71
    216 reviews

    Cooking for satisfaction

    3 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Find a wokpan to cook for family, and this is reliable and big for usage. Easy to use, just that it’s not light. What I like is it do not require lot of oil for cooking and after use is easy to wash and keep.

    3
  39. nurhidayah04
    111 reviews

    makanan tak melekat

    4 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Walau harga agak mahal tapi masih berbaloi.memudahkan kerja memasak.tak perlu menggunakan banyak minyan.dan semestinya makanan lebih sihat .ikan dan ayam yang digoreng juga tak melekat.tapi perlu berhati- hati bila mencuci supaya permukaan tidal rosak atau bercalar.

    4
  40. AizaMan
    219 reviews

    Agak mahal

    4 out of 5, reviewed on September 15, 2017

    Kualiti tefal ini agak mahal tetapi masih berbaloi untuk dibeli..Tidak melekit dan mencepatkan proses memasak..Makanan menjadi enak kerana tiada rasa hangit..Minyak juga dapat dikurangkan..

    4
  41. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    Very Disappointed

    2 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Bad quality. Not satisfied with this product. It said non stick pan.After use several times, the food began sticking to the pans. Waste of time and money especially for the false advertising that goes with it.

    2
  42. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    sangat suka dengan pan ni Tak melekat bila guna goreng ikan ke masak yg lain2 ke. Senang nk cuci. Mmg rekomen sgt produk tefal wokpan ni. senang nak cook and clean

    5
  43. rosnah07
    177 reviews

    magic pan

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Sebagai pengguna yg bijak pastikan anda memilih brand tefal ringan,masak dgn sekata, makanan yg dimasak lebih berkhasiat dan paling wow tidak melekat….

    5
  44. An War
    51 reviews

    Senang dan mudah

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Kegemaran saya apabila memasak. Senang untuk digunakan.masakan juga tidak mudah melekat dan hangus.

    4
  45. John Shum
    3 reviews

    Excellent

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2017

    Easy to fry and non-stick too . Tefal products really reliable !

    5
  46. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Tefal My favourite

    5 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Dengan Tefal WOkPan masakan lebih cepat di masak,Tidak melekat dan menyenangkan aktiviti membasuh.Saya pengguna setia Tefal,alah membeli menang memakai.

    5
  47. Fong Fong
    318 reviews

    好用

    4 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Tefal不粘锅很好用。以前用普通锅煎炸时食物总会黏在锅子。自从用了不粘锅就没这问题了,而且不需要用很多油,健康多了。

    4
  48. AieenDeen28
    900 reviews

    Perlu Penjagaan khusus

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Mmg puas hati walau hrga agak mahal brbanding workpan biasa…x melekat walau hnya guna minyk sikit,makanan pon lebih sihat sbb x guna minyk yg bnyk..tapi agak rumit nk jaga..perlu pnjagaan khusus utk elak bahagian tengah tu trcalar..

    4
  49. Syera Syera
    137 reviews

    Waste my money

    1 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    Unfortunately i wasted almost $200.00 on three pans that were supposed to be great and wonderful; endorsed (apparently) by Jamie Oliver.
    The first couple of cooks were a delight but then the food began sticking to the pans.
    The red ‘heat indicator’ never ever did what it was supposed to do. Not once did it change colour -except to turn black.
    This is the WORST cookware i have ever used.
    It is a COMPLETE AND UTTER WASTE OF MONEY.

    1
  50. elianimaisarah51
    42 reviews

    Tidak melekat dan sangat berpuas hati

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Saya mengguna tefal ini dan sangat berpuas hati apabila memasak, tidak melekat dan tahan lasak.

    5
  51. cikbunga49
    660 reviews

    Senang menentukan kuali sudah panas dan sedia digunakan...

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Kuali tefal memang bagus kerana dilengkapi dengan teknologi yang memudahkan kita tahu kuali sudah panas dan sedia digunakan.
    Apabila titik dot merah di kuali sudah hilang,ia bermaksud kuali cukup panas dan boleh mula menumis.
    Memang mudah,senang dibersihkan,tidak melekat dan tugas memasak menjadi seronok dan pantas.

    4
  52. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    A healthy lifestyle starts with a healthy food. Tefal wok pan did not require too much oil and it makes a delicious dish. Fried fish using Tefal Wok Pan is the easier way as it does not stick. Tefal is world no.1 in cookware and Tefal exclusive coating combines the best non-stick performance with the strength of Titanium. Titanium provides longer life span and more durable in use.

    5
  53. irfan12345696
    96 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 9, 2017

    Saya mmg suka sgt dgn wokpan tefal ni. Mknn yg masak mmg sekata. Tak melekat bila guna goreng ikan ke masak yg lain2 ke. Senang nk cuci. Mmg rekomen sgt??produk tefal wokpan ni.

    5
  54. Aishah Norjamaeyah
    88 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Kuali Tefal ni sangat bagus. Tidak melekat dan senang dicuci.

    5
  55. Nur Arina
    812 reviews

    Masakan tidak melekat

    4 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Saya suka guna kuali Tefal ini. Masakan atau gorengan saya tidak melekat dan senang tanggal. Juga senang untuk dibasuh

    4
  56. UmarHarraz10
    116 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    senang di gunakan, tidak melekat dan tidak perlu taruk minyak yg baanyak untuk di masak.kadang kadang kurang minyak akan senang melekat tp dengan tefal pan ini tidak melekat

    5
  57. CelineFung97
    27 reviews

    Non sticky

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    这个牌子很好用…炒菜也不会粘锅

    5
  58. waziniismail02
    1 reviews

    i love the tefal flavour cast aluminium wokpan

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    this tefal flavour cast aluminium wokpan really make me satisfied because whenever i use this wokpan..i dont have to worry how to clean this wokpan after im done cooking..its totally non stick !!!i dont have to use any oil ,and its worth to pay for the quality…i enjoy my cooking everyday with this wokpan…love it……

    5
  59. sallyinlee93
    1006 reviews

    non-stick pan

    3 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    very good for baked my pancake with this non-stick pan.
    no need to add in any oil or butter, more healthy for kids.

    3
  60. deniseW28
    121 reviews

    I love this frying pan

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    I bought this pan online with low expectations. To my pleasant surprise, the size and performance of the pan is great! It heats up evenly, allows for high heat and deep frying without sticking and is easy to handle. It’s not too heavy like a cast iron pan and is versatile enough to use for all types of cooking.

    5
  61. Isha Ismail
    12 reviews

    Favourite wokpan

    5 out of 5, reviewed on August 8, 2017

    Saya mmg suka sgt dgn wokpan tefal ni. Mknn yg masak mmg sekata. Tak melekat bila guna goreng ikan ke masak yg lain2 ke. Senang nk cuci. Mmg rekomen sgt??produk tefal wokpan ni.

    5
  62. Betty Liew
    263 reviews

    Non Sticky Pan that cook delicious food

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017

    A healthy lifestyle starts with a healthy food. Tefal wok pan did not require too much oil and it makes a delicious dish. Fried fish using Tefal Wok Pan is the easier way as it does not stick. Tefal is world no.1 in cookware and Tefal exclusive coating combines the best non-stick performance with the strength of Titanium. Titanium provides longer life span and more durable in use.

    5
  63. Sarah
    133 reviews

    Satisfaction

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2017

    This pan really make my cooking a lot more easier. Makanan bukan sahaja bertambah lazat, makanan juga lebih sihat kerana ini adalah kuali yang tidak melekat jadi kita tidak perlu menggunakan minyak yang banyak. Cuma kuali yang non stick ini perlu dijaga dengan baik seperti tidak menggunakan peralatan besi bersama kuali ini. Kuali saya sudah bercalar dibahagian tengah namun masih dapat digunakan dengan baik. Sangat berpuas hati!

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...