NIVEA Crème

Product Details

NIVEA Crème the original skin moisturizing creme, helps your skin stay soft and supple. Ideal for daily use for all intensive moisturizing needs. Rich and creamy all-purpose moisturizer that provides rich and mild care. Nivea creme deep nourishing and ideal for use on elbows, heels, cuticles and other areas of very dry skin that need special attention.

It contains Eucerit, a moisturizing agent patented by Beiersdorf, helps keep skin smooth and healthy by supplying moisture and oil with its high water-holding capacity. It’s dermatologically approved. You will notice the significant differences in your skin after several usages.

Usage instructions:

Apply to skin as needed. Keep out of reach of children. For external use only. Keep out of eyes. Stop use if irritation develops.

 

  1. Avatar

    Jy011147
    2 reviews

    Nivea Creme

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    很好用的产品,强力推荐,保湿功效很好,有一股香味儿,在市场上很好找,Nivea是老招牌了,品质保证,放心使用?

    4
  2. Iefa Hasani
    6 reviews

    Nivea Creme Review

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Krim ini sangat bagus untuk kulit2 yang sensitif. Kulit terasa sangat lembut dan krim ini tidak melekit apabila memakai.krim tersebut meresap terus ke dalam kulit dan menyebabkan khasiat krim itu terus merebak ke dalam kulit

    5
  3. Man Ahmad
    3 reviews

    tidak mungkin cari produk lain da

    5 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    saya sangat suka menggunakan NIVEA creme kerana dapat menghilangkan kulit kering terutama di kaki.

    5
  4. Avatar

    richqie100376
    6 reviews

    很推荐

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    我真心推荐大家这个!我之前皮肤干燥干裂的时候就是涂了这款,我的皮肤才没这么难受的!而且他保湿效果很好的哦!只不过有点油,不过我还可以接受,味道也香香的哦

    5
  5. Avatar

    Constance02
    6 reviews

    Very effective

    4 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    I’ve been using Nivea product for more than ten years. I use it as hand cream. This cream is very effective when I constantly do house chores even though it’s abit oily and sticky compare to lotion. But you will see the result ( use it during the night before bed , so it won’t leave you stickyness whenever you touch something )

    4
  6. Avatar

    Minyul53
    9 reviews

    Sesuai untuk kulit kering

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    Kalau korang rasa tumit kaki merekah..memang sesuai pakai…but texture dia agak oily skit..but berkesan

    4
  7. Avatar

    icedlatte88875
    3 reviews

    Nivea

    4 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    I like this lotion cream as it gives good moisture to the dry patches of my body. I normally use it on my albow and knee areas. It is scented with a very comfortable smell.

    4
  8. Saba Waiso
    3 reviews

    Tumit kaki elok

    4 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    First time pkai ni.. rse melekit.. sapu pd area tumit kaki.. awal2 tuh rse give up nk pkai. tapi sebb dh terbeli yg besr.. gigihkn jugk pakai. Pakai sebb tak nk membazir. Tapi bila nak abis.. blh perasan yg tumit kaki semakin elok. dh x merekah mcm dlu.. lembap je.. Owh sebb tekstur die sedikit melekit sy pkai wktu mlm je. seblm tdo. tinggi kn bahagian kaki. letak bntal kecik kat bawah.. overall ok sgt. cume kne sabar sikit la..

    4
  9. Avatar

    ezaty_hoon65
    9 reviews

    Not working out for me

    1 out of 5, reviewed on November 9, 2018

    I’ve try this product to repair my dry skin but it’s not working out for me. I’ve consume it for a few month before quit using it as it doesn’t resolve my dry skin problem.

    1
  10. Avatar

    Abigail87
    3 reviews

    Ok

    3 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    Texture pekat Tapi very moisturizing and boleh pakai banyak kalii

    3
  11. Avatar

    sofea9084
    3 reviews

    slay that glow

    4 out of 5, reviewed on November 7, 2018

    consistency sangat thick tapi masa apply dia jadi lembut and merata je, bau agak kuat sedikit tapi kulit i boleh terima, pakai masa nak tidur besok pagi tengok muka glowing je best murah gila

    4
  12. Avatar

    Eilyn96
    10 reviews

    经济实惠

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    价钱亲民而且小小一罐就可以用很久,适合干性皮肤以及在冬天使用。对油性肌肤来说会有点厚重,夏天不建议使用

    4
  13. Avatar

    nrmaisarahrzf50
    2 reviews

    Moisturize

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    The nivea cream is vey useful because it soothens your skin when you apply and the product last for 4-5 hours which you do not need to reapply it so many times and you can save up the usage

    4
  14. Lok Yee
    3 reviews

    Affordable

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    Is a great product cuz is useful n also come with affordable and cheap price,it help your skin to stay moist all day long,at

    4
  15. Avatar

    Paiz9737
    4 reviews

    NIVEA Creme

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    NIVEA Creme merupakan krim kulit dan pelembab untuk semua jenis kulit adalah klasik kecantikan. Dapatkan pelembab yang tidak dapat ditandingi untuk setiap jenis kulit, sepanjang tahun.

    5
    1
  16. Avatar

    Riyah39
    2 reviews

    Cute

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Bekas yang comel dan padat dengan isi..mudah dibuka..bau yang harum..dan sangat suka..kerana ia lembabkan kulit ketika kulit kering

    4
  17. Avatar

    Syafa9434
    4 reviews

    Nivea Creme

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    Jatuh cinta dengan nivea creme! Sebab banyak kegunaannya! Saya gunakan nivea creme ini sebagai make up remover, pelembap muka sebelum apply foundation, sebagai mask dan banyak lagi. Saiz yang kecil juga menyenangkan saya untuk membawanya ke mana-mana sahaja. Ohh tidak lupa, boleh juga sapu di bahagian tumit kaki yang berkerak. Jika anda ingin bercuti ke tempat yang sejuk, jangan lupa beli nivea creme satu. Percaya cakap saya, nivea creme sangat membantu!

    5
  18. Avatar

    Nurjieda92
    4 reviews

    Awesome products

    5 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    Before using nivea cream , my face used to dry after i wash my face using mud foam cleanser . But after using this for 2 weeks everytime after i wash my face , my skin seems to mosturize again and gives me the natural balance skin . Its also have the nice texture when i applied on my face . But not only my face , but also for my dry skin area . Keep up the good work .

    5
  19. Avatar

    kmh13
    1 reviews

    Recomended for dry and cracked skin

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    My palm turn dry and cracked after housework without wearing glove. I have been introduced by my relative to try on this product and surprisingly I works on me and start recovering.

    5
  20. Qian Ying
    3 reviews

    好用

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    这个产品非常适合干性皮肤的人,我本人是皮肤会干到起皮那种,甚至有一点痒。这个产品他的质地粘稠,非常好推开,然后皮肤也可以很好的吸收进去。他不但可以用在脸上,也可以用在身体任何干燥的地方。去冬天的国家也很方便携带

    5
  21. Banusmati Sanmugam
    3 reviews

    Best skin care product

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    I hv been using nivea products since 2012.Nivea cream is one of the best mouistourizinf cream ever.After using nivea cream my skin feels smoother then before .I have also noticed skin whitening after using this creame.

    5
  22. Avatar

    kathc56
    3 reviews

    moisturizing cream

    4 out of 5, reviewed on September 7, 2018

    very affordable cream and doesn’t break out for my sensitive skin, it is very gentle

    4
  23. Avatar

    Survey2ukris86
    3 reviews

    Ageless Nivea

    4 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    This nivea creme is the best moisturising cream for ages I hv been using it since im young from my mother now to me. It makes skin so soft and smells good and fresh for long

    4
  24. Avatar

    Fiqqa70
    3 reviews

    Kualiti yang baik

    4 out of 5, reviewed on August 8, 2018

    Produk ini menbuatkan kulit saya tidak lagi kering apabila melakukan aktiviti diluar rumah. Selain itu, produk ini juga mempunyai bau yang harum dan membuatkan ianya sebagai salah satu therapy stress buat saya.

    4
  25. Avatar

    mscheryl63
    4 reviews

    Cream for dehydrated skin

    5 out of 5, reviewed on August 2, 2018

    I suffered really bad skin dehydration due to continuous exposure to cleaning chemicals such as laundry detergent and dish cleaning liquid. My fingers there were slits and it hurts so bad. Tried lotions and oils to relieve but to no avail. Then I decided to try the Nivea creme, applying before I go to bed and woke up the next day surprised to find all the slits healed! I have been using it religiously ever since. Thanks Nivea for this miracle product!

    5
  26. Avatar

    Joanjp251129
    3 reviews

    Krim sejak zaman berzaman.

    5 out of 5, reviewed on July 23, 2018

    Saya sudah mengenali krim ini sejak kanak-kanak lagi, dahulu nenek dan emak saya juga menggunakan krim ini.Kini umur sudah menjangkau 40an krim ini sudah menjadi kemestian dalam hidup saya setiap kali selepas mandi malam, kalau tidak ada krim ini rasa tidak selesa untuk tidur kerana kulit rasa kering. Saya juga menggunakan krim ini sebagai pembersih alat solek,dijadikan mask muka dan lain-lain, Oleh itu krim ini menjadi salah satu produk yang mesti ada di rumah.

    5
  27. Kah Yin Koo
    4 reviews

    My best choice for body

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    I used to have sensitive skin due to too dry. After using it, my problem solved. It’s so moisture that makes my itchy skin become smooth & I would’t feel itchy anymore especially after back from vacation in Redang.

    4
  28. Fairuz Mawan
    12 reviews

    Moisturising & well known brand

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Melembabkan kulit saya yang kering skin feels really moisturising . Ini adalah product terkenal dunia. Ratu England pun guna, sudah lama dalam pasaran dunia & dipercayai. I can carry it everywhere, tahun lepas buat umrah cuaca kering di Arab Saudi pakai cream ni best tak kering pun. Ayah saya pun pakai di tumit kaki supaya tak merekah dan kekal lembab. Cuma terlalu likat untuk rambut

    5
  29. Fairuz Mawan
    12 reviews

    moisturize & easy carry

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    My skin feels really moisturize. I can carry it everywhere, tahu lepas buat umrah cuaca kering di Arab Saudi pakai cream ni best tak kering pun. Ayah saya pun pakai di tumit kaki supaya tak merekah

    5
  30. Avatar

    Mumu08
    6 reviews

    Moisture your skin

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    I’ve been use this for 6 month,the results are really good,it can use for your hair too,try it!you’ll be better

    5
  31. Avatar

    ElynnChin_971269
    12 reviews

    万用的乳霜

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    试用了一个星期,非常喜欢这款乳霜,非常好用,用来当手霜最合适不过,不会油腻,很好吸收~

    5
  32. Avatar

    Xiaojuan32
    3 reviews

    Easy to absorb

    5 out of 5, reviewed on May 21, 2018

    Easy absorb by skin and won’t make ur skin so sticky

    5
  33. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Suka Nivea Creme ni

    4 out of 5, reviewed on May 20, 2018

    Mempunyai kulit yg agak kering sering merunsingkan hati saya. Dengan Nivea creme ni saya suka teksturnya yg agak pekat dan ia mmg sangat wangi. size yg kompak dan mudah dibawa kemana2. Saya suka packagingnya yg unik. bila pakai kt tangan atau mana2 bahagian kulit terasa sejuk dan lembut je. selalu pakai creme nivea ni je bila rushing nk keluar. mmg tak mengecewakan

    4
  34. Avatar

    Nurin26
    10 reviews

    SESUAI UTK OILY SKIN

    3 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    So far ok la try nivea creme ni because it is very moisturizing !cumanya dia a bit sticky la and saya tak sapu pun kat muka…the most that I love very much of this creme because of it smell woaa I really love it ! 🙂 🙂

    3
  35. Joey Koh
    3 reviews

    保湿度极高的润肤爽

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2018

    我實際用下來的心得是,平常我都會放在航行包中 帶去外站真的超、好、用 。
    1、護手霜- 擦手擦腳跟  還你一雙奶油桂花手與細緻的手肘腳跟
    2、身體乳液- 趁身體剛洗好有水份溫度時擦上乳霜 不僅延展力更好 吸收力也更強
    3、卸妝霜- 如果到外站沒帶到卸妝產品 妮維雅NIVEA藍罐還可以當卸妝霜喔
    4、護髮素- 趁頭髮還半濕時擦在髮尾乾燥處 再吹整的時候可以保護頭髮不被熱風傷害
    5、保養預防細紋- 因為藍罐的質地真的很rich  最喜歡拿來擦在細紋處  

    5
  36. Nurul Nazifa
    3 reviews

    Best moisturizer

    4 out of 5, reviewed on May 11, 2018

    First of all, I love the way how they packed the product.It looks cute and unique.For me, the texture is a bit creamy and it might not suitable for the daily use.But, if you really want to pamper your body with rich & mildcare, then this is the best moisturiser that you should have. Not to mention, the price is affordable and you can easily buy it at any shopping mall,pharmacy and etc.

    4
  37. Avatar

    jenny18390
    12 reviews

    Too sticky and burden

    3 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    It is too sticky and burden to be used in malaysia. I first use this product at japan during winter. It works really well to prevent skin from drying out and being flaky. Until i use the remaining in malaysia, it cant be absorb and leaves sticky feeling on skin.

    3
  38. Avatar

    Yantyzailan52
    4 reviews

    Kurangkan masalah kulit kering

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Kulit kaki saya kerap mengalami kekeringan dan pedih di kulit. Biasanya saya sapu malam, esok lusanya kaki rasa lega sikit. Memang terasa Nivea Creme ni melembapkan kulit. Syok!

    4
  39. Avatar

    Ong291210
    4 reviews

    Smell good and moisturizing

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    Its moisture my skin but sometimes i feels it a bit oily.however,its helps me heal the cracked skin sites.

    5
  40. Avatar

    SitiNurjalina48
    54 reviews

    A very good product

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2018

    I got sunburned on my hands and body..after a sports day…I try using nivea. Then i feels fair after using nivea!! I love nivea…I really falls in love with nivea..now i really suggested this produst to my family and friends to using it before and after..lately my niece got mark after ezema, i also adk her to using nivea..so the skin will soft and white..every month o will buy nivea..Recommended to all who have a problem same with me.. I also using nivea deodorant..its doest make my uniform become yellow..i also feels fresh even i working 12 hour per day..either indoor or outdoor activities…i love nivea, and i wont change to other brand!! Love nivea!!!

    5
  41. Avatar

    kamyin556618
    3 reviews

    Deep moisturizer

    5 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    I use this every night after I wash my face. A very generous amount . I have super dry sensitive skin and get flakey around my nose and mouth. This has kept my skin so soft and plum it has also been the only thing I’ve used as moisturizer but stays on my skin and I don’t have to constantly reapply.

    5
  42. Miko Tan
    324 reviews

    美白滋润

    4 out of 5, reviewed on April 22, 2018

    这个nivea经济又很好用,很滋润皮肤,又能美白,我拿它来做mask ,效果很好。干干的脸立刻滋润起来了,超棒棒的

    4
  43. Avatar

    IntanHartinie59
    7 reviews

    good for dry skin

    4 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    i have a dry skin and moisturizing agent is absolutely my forte. when i apply this before i go back to sleep, it makes my skin feel hydrated and not drying. it needed to be applied when the skin of the face is not wet. the consistency of this cream is bit thick and the smell of if is just nice.

    4
  44. Avatar

    catherine02
    3 reviews

    很棒的保湿霜

    4 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    我的脚后跟时常龟裂但每晚使用这个产品后改善很多。

    4
  45. Avatar

    desmondtaw9963
    5 reviews

    5 out of 5, reviewed on April 3, 2018

    这是一款很好的护肤产品,我们全家都在使用Nivea 的产品因为真的非常好用,很润滑也很保湿,对皮肤非常干的特别好用。

    5
  46. 運 羅
    4 reviews

    很保湿

    4 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    在冬天洗澡后使用很保湿,而且有保暖的功用。
    但是就是感觉皮肤有一层蜡。粘粘的。

    4
  47. Avatar

    Roo79
    3 reviews

    Nivea Cream

    5 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Nivea cream is a very useful product for moisturising your skin. It is especially great in aircorn room if you have a dry skin as the cream is really thick and nourishing on the skin….

    5
  48. Avatar

    Khayla86
    4 reviews

    Moisturising skin

    4 out of 5, reviewed on February 24, 2018

    I love how it works on my skin. I had a very very dry skin and found this product really suits my skin well. It moisturizes my skin like all day everyday. Also, so easy to use.

    4
  49. Olyvia Keseng
    2 reviews

    Senang dipakai

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    Saya sangat suka produk ini kerana ia melembapkan kulit saya. Produk ini juga boleh digunakan di mana sahaja. sy guna pada tapak kaki yg merekah…hnya beberapa kali sapuan & kulit jadi lembut & lembap…tapi sy sangat suka tekstur krim walaupun agak pekat & sukar utk disapu..Walaupun perlu sapu dgn rata utk ia meresap ke dalam kulit..

    5
  50. Avatar

    ctiey94
    134 reviews

    memastikan kulit tangan saya sentiasa lembap

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Saya sangat sukakan krim nivea kerana ia mampu melembapkan tangan saya dan bahagian seperti siku, lutut. Baunya sangat harum dan tahan lama. tetapi ia agak sedikit melekit berbanding krim jenama lain. Harganya juga sangat berpatutan serta pakagingnya yang tidak terlalu besar senang untuk dibawa kemana-mana.

    5
  51. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Lembabkan kulit dengan NIVEA

    3 out of 5, reviewed on October 30, 2017

    Nivea ini memberi kelembapan pada tangan.Saya kurang suka dengan bau yang agak kuat dan melekit…Terlalu melekit.Mungkin Tidak Sesuai pada saya,,,Tetapi kesan pemutihan nivea ni tiada tandingan.Cepat kadar pemutihan pada kulit.

    3
  52. Adilla Dilla
    63 reviews

    Melembapkan kulit yang kering

    3 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Saya lebih suka guna produk ini seperti di kaki dan tangan sahaja sebab ianya agak melekit.Pernah cuba sekali apply dimuka tetapi teksturnya yang agak melekit membuatkan saya tidak begitu selesa dengannya.Tetapi teksturnya yang melekit itu mampu melembapkan tumit kaki saya yang merekah.

    3
  53. YenYen Dior
    30 reviews

    皮肤干燥的神器

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    以前我的皮肤干燥的不得了,过后遇到了它,我的皮肤开始转变了,不想以前将干燥掉皮

    5
  54. Nor Juliana Mawarni
    129 reviews

    Nivea Creme

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    Saya gemar aktiviti luar dan tidak lagi bimbang kerana Nivea Creme membantu kulit saya daripada pancaran matahari.Kulit menjadi lembut dan tidak lagi kering.Rasa seperti halus kulit bayi.Ia juga mempunyai aroma yang wangi dan berbau harum.Cukup sekadar menggunakan sedikit sahaja krim.Krim cepat meresap ke dalam kulit.Cuma ia sedikit melekit dikulit.Bentuk yang bulat dan sederhana besar dapat dibawa ke dalam beg saya.Warna biru nya yang terang membuatkan saya tertarik kerana harga nya berpatutan dan senang didapati dikedai-kedai.Untuk sesiapa yang ingin harga yang mampu milik ini boleh la mencuba Nivea Creme.Kulit akan sentiasa lembut dan lembap.Pelembap kulit yang berkualiti cuma harap dapat dibaiki lagi supaya tidak melekit.

    4
  55. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Krim Nivea

    3 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Krim Nivea ini memang agak wangi,lembut di kulit dan agak pekat.Jadi ianya boleh digunakan dalam jangka masa yang panjang walaupun bekasnya kecil.Cuma isteri saya tidak berapa gemarkannya yang agak melekit di kulit,mungkin perlu digunakan dalam kuantiti yang kecil sahaja.

    3
  56. Jenn Jeng
    13 reviews

    Kulit lembut dan sihat

    4 out of 5, reviewed on October 5, 2017

    Saya agak tertarik dengan Nivea Crème kerana hanya dengan menggunakan sedikit sahaja sudah cukup untuk memberikan kelembapan kepada kulit saya yang kering ini. Bau nya juga disenangi tetapi sedikit melekit dan terasa tebal namun sangat diggalakkan bagi mereka yang mempunyai kulit yang terlalu kering.

    4
  57. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Very Oily

    2 out of 5, reviewed on September 26, 2017

    This Nivea Creme lotion is in very reasonable price if you survey from the lotion department in Watson or Guardian. But I personally don’t like their sticky formula, the absorption is quite slow and it will make me feel uncomfortable. I will prefer Vaseline brand.

    2
  58. Avatar

    Nik Zulaikha Shah
    186 reviews

    Lembutkan kulit di siku, lutut, tumit & belakang tangan

    4 out of 5, reviewed on September 24, 2017

    Baunya amat wangi. Sama seperti yang saya gunakan ketika saya masih kecil.
    Amat nostalgik. Krim pekat yang kaya dengan kesan yang positif bila diamalkan. Melembutkan bahagian siku, lutut, tumit serta belakang tangan. Harganya murah dan mudah didapati. Di pasaraya ataupun farmasi.

    4
  59. 溦溦 林
    473 reviews

    Moisturises my skin well

    3 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    I think everybody knows how great this product is,very Moisturizes my skin well,This cream is simple, unscented, and incredibly moisturizing.

    3
  60. Avatar

    Shidah8298
    16 reviews

    Kulit lembap dan berseri

    5 out of 5, reviewed on September 21, 2017

    Saya sangat menyukai produk nevea sejak dulu lagi.kulit berasa sangat lembut,lembap..saya sangat yakin dengan pruduk ini.

    5
  61. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Kulit Lembut & Lembap

    4 out of 5, reviewed on September 13, 2017

    Mmg sngt efektif melembapkan kulit..sy guna pada tapak kaki yg merekah…hnya beberapa kali sapuan & kulit jadi lembut & lembap…tapi sy agak kurang suka tekstur krim yg agak pekat & sukar utk disapu..perlu sapu dgn rata utk ia meresap ke dalam kulit..

    4
  62. Jason Lim
    106 reviews

    really thick.

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    This cream is really thick. I used it a couple of times, not too sticky.

    4
  63. Avatar

    ashly18
    60 reviews

    Nivea Crème

    4 out of 5, reviewed on September 1, 2017

    Given the price is cheaper than other products, the effect is quite satisfying. Stay moist the whole day howeDr need to be careful as it is quite oily if apply too much . No easy to rub equally on my face too. Satisfied with the quality

    4
  64. Niki Tay
    996 reviews

    keeps my skin soft, smooth

    4 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    I have very dry skin in my entire body, except my face. This keeps my skin soft, smooth, and itch and crack free. The scent is light, clean, and pleasant. The price is excellent!

    4
  65. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    I use the Nivea Creme as a moisturizer that smoothes and softens my skin. It is the best moisturiser which helps to prevent the dryness and can be used all over the body as well as rough spots such as hands, feets, knees and elbows. The packaging is very nice and simple. I always keep it inside my bag and use it most of the time to keep my skin supple, soft and smooth. It is suitable for all the skin types even for the sensitive skin. The price is quite reasonable and worth to purchase. It can be used at anytime and anywhere as it is very lightweight and it has the cooling effects which I feel good to use it. It also hydrates and whitens my skin as well. Highly recommend as it is best selling products.

    5
  66. Miko Tan
    324 reviews

    滋润

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    很滋润,全身都可以搽,价钱又很便宜。

    4
  67. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    too creamy

    2 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    This lotion is very cheap, i buy it to try because of their cheap price.

    But I don’t like it because this is too creamy and hard to apply on our skin, you will need more time to massage to make it absorb fast.

    I will not going to buy it anymore.

    2
  68. Avatar

    penny41
    407 reviews

    CP值超高的产品

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    不得不说这款creme CP值很高,挖一点creme就可以搽全身叻,重点是真的很保湿,而且一点也不贵哦

    5
  69. Avatar

    Rebecca Yukiko
    25 reviews

    holy grail

    5 out of 5, reviewed on June 9, 2017

    My skin feels really moisturize and I can carry it everywhere easily. Love the smell as well.

    5
  70. Very Good Item

    4 out of 5, reviewed on May 23, 2017

    Highly recommended product. walaupun sedikit melekit but trust me its has many benefit as stated at the packaging.

    4
  71. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Nivea Creme is my all time favourite product

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    I use the Nivea Creme as a moisturizer that smoothes and softens my skin. It is the best moisturiser which helps to prevent the dryness and can be used all over the body as well as rough spots such as hands, feets, knees and elbows. The packaging is very nice and simple. I always keep it inside my bag and use it most of the time to keep my skin supple, soft and smooth. It is suitable for all the skin types even for the sensitive skin. The price is quite reasonable and worth to purchase. It can be used at anytime and anywhere as it is very lightweight and it has the cooling effects which I feel good to use it. It also hydrates and whitens my skin as well. Highly recommend as it is best selling products.

    5
  72. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    produk yang bagus

    3 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    saya menggunakan produk ini untuk mengekalkan kelembapan di kaki saya. saya tak gunakan produk ini dimuka kerana terlalu berminyak

    3
  73. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Perfect and condensed into one handy packaging

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    During the early years of Nivea body lotions, my mom would buy tins of this in bulk so it would last her for a year. She allowed me to use some of it, which I grew to really like. It’s so simple, lightweight and convenient to store too. One tin is able to last you a long time, and the best of all is that it’s cost worthy too.

    5
  74. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    moisturizing and suitable for family to use

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    can find it at the hypermarket, this big can of Nivea creme can lasts for a long time.
    suitable for family to use, I applied on skin and also on my eldest son.
    Just apply small amount is enough, no need to put on many.
    Can use this for office use too, in aircon room skin easily dry.
    This can helped to moisture skin.

    4
  75. Anaam Hussain
    17 reviews

    Way too thick

    3 out of 5, reviewed on December 30, 2016

    I have been using the lighter white coloured nivea cream which I love. This one I bought when I couldn’t find the other cream. This is way too thick and sticky for me. I feel it clogs my pores and takes way too long to get absorbed. I won’t be buying this again.

    3
  76. Jessie Koo
    47 reviews

    Very moisturising

    4 out of 5, reviewed on December 23, 2016

    I like the fact that it’s very moisturising but sometimes it can be a bit sticky compare to the lotion form. I love the smell and would still buy it. This branding of creme has been long in the market and I am confident on the quality

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...