Lady’s Choice Coleslaw Dressing

Product Details

Lady’s Choice® Coleslaw is a squeezable dressing with thick consistency and is light yellow in colour. It tastes slightly sweet and lightly spiced with mustard. It goes well with your coleslaw or surimi coleslaw sandwich.

Storage
Do not freeze. Keep in a cool and dry place. Refrigerate after opening.

Additives
Halal

Ingredients
Soybean Oil, Sugar, Eggs, Salt, Acetic Acid, Mustard. Contains Permitted Xanthan Gum, Preservative, Flavouring (Contains Peanut, Mustard), Calcium Disodium EDTA.

Shelflife
8 months

Additional allergen information
Direct Allergens: Egg, mustard, and peanut
All food additives are of plant and synthetic origin.
May contain traces of cereals containing gluten, soy, fish and milk.

  1. Avatar

    Meimei73
    12 reviews

    最喜欢的沙拉酱之一

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    它是我最喜欢的沙拉酱之一。常常在吃沙拉的时候都会配上这款沙拉酱。健康,方便,最重要是好吃!没吃过的朋友绝对值得一试!

    5
  2. Nur Arina
    812 reviews

    Senang

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Memandangkan anak-anak saya suka bersalad-salad ni jadi memang perlu lah lady’s choice salad ni. Mudah..penyediaan sangat senang dan yang paling penting sedap. Bila buat salad,anak selalu habiskan sekejap je.tak sempat simpan pun.memang best

    5
  3. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    Use it on all of our sandwiches!

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Love it! Use it on all of our sandwiches! Grew up using it and it just reminds me of home.My mother would use this for everything from sandwiches to pasta salads

    4
  4. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Salad pasti sedap

    5 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Guna sos ni memang mudah. Saya suka sangat kerana rasanya sedap dan jimatkan masa saya.
    Botol juga senang digunakan kerana senang dipegang dan dipicit keluar sosnya.
    Rasa lemak,masam dan manis memang sedap letak dalam salad. Tak perlu tambah bahan lain lagi.Kegemaean saya dari dulu lagi.

    5
  5. 溦溦 林
    473 reviews

    This salad dressing is so yummy

    4 out of 5, reviewed on September 22, 2017

    This salad dressing is so yummy. This is the first time that I’ve used Wishbone Dressing. The taste is very good, and the price is good too

    4
  6. 溦溦 林
    473 reviews

    Very creamy, not to sweet but not to tangy.

    4 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    I love this dressing. It makes it so easy fast and simple to make coleslaw. Very creamy, not to sweet but not to tangy.

    4
  7. Nor Othman
    1343 reviews

    Recomended

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    This product is my family’s choice. I often use it when creating coleslaw. It makes the food more tasty and delicious.

    5
  8. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Memang sedap sos coleslow ini.Cuma potong sayur atau buah yang disukai dan tambahkan sos ini kepada bahan bahan yang dikehendaki.Hasilnya kita akan dapat salad segar dengan sos yang menyelerakan.

    5
  9. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Coleslaw Mudah

    4 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Menjimatkn masa sy utk buat coleslaw yg sedap..hnya potong sayur & buah,kemudin picitkn sedikit sos ni utk sedapkn..mmg sedap & boleh dimakan dgn pelbagai hidangan..

    4
  10. Avatar

    busyra takiyudin
    30 reviews

    Lady choice favorite!

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    menambah perasa untuk buat salad ataupun makan dengan burger, sedap!

    5
  11. Avatar

    Izzana16
    35 reviews

    Semua boleh

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Saya suka makan ni bersama nuget kentang goreng sedap sangat-sangat..bila letak di atas salad terasa macam makan dekat restoran mahal..??

    5
  12. Aisyaz Idrus
    82 reviews

    makes the food more tasty and delicious

    5 out of 5, reviewed on August 19, 2017

    This product is my family’s choice. I often use it when creating coleslaw. It makes the food more tasty and delicious.

    5
  13. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Lady’s Choice Coleslaw Dressing

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    沙拉的必备酱料。
    有了这个,小孩变得更爱吃蔬菜了!

    4
  14. Niki Tay
    996 reviews

    Lady’s Choice Coleslaw Dressing

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    做SALAD 和 thousand island sauce 都会选择这个 Lady’s Choice Coleslaw Dressing来用,如果有时有炸sotong 炸鸡也是会拿来点来配来一起吃也很好吃。

    4
  15. Gee Gee
    321 reviews

    mudah dan rasa lebih sedap

    4 out of 5, reviewed on July 6, 2017

    saya suka menggunakan ladys choice coleslaw untuk membuat coleslaw homemade,kerana rasanya yg lebih sedap,ianya juga memudahkan penyediaan coleslaw saya,selain itu saya juga menggunkannya untuk hidangan2 lain yg bergoreng seperti fries dan ayam goreng,sedap

    4
  16. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Sos Coleslow

    5 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Memang sedap sos coleslow ini.Cuma potong sayur atau buah yang disukai dan tambahkan sos ini kepada bahan bahan yang dikehendaki.Hasilnya kita akan dapat salad segar dengan sos yang menyelerakan.

    5
  17. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Favourite Dressing

    5 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    My favourite coleslaw dressing. Taste just nice for me. My whole family loves it too.

    5
  18. Avatar

    miera97
    131 reviews

    pilihan di hati

    4 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Lady’s Choice Coleslaw Dressing adalah pilihan saya , lebih lagi saya memang selalu buat salad dan salad buah, saya juga campurkan didalam sandwich telur dan sardin..

    4
  19. Aznor Azizul
    153 reviews

    The One And Only Coleslow Friend

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    If you are a fan of coleslaw that this sauce is highly important for you in order to prepare the right recipe for the fresh and appetizing coleslaw just like the one you normally taste in KFC! Besides it is a quite healthy treat for everyone in the household.

    I simply love the sauce because it makes the coleslaw mixture taste just as fresh as the one we normally bought in KFC and having t here is a perfect dining experience.

    4
  20. Avatar

    Sarah
    133 reviews

    I love it!

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    Kalau nak buat coleslaw mesti akan guna coleslaw dressing Lady’s Choice ni. Rasa yang tak pernah mengecewakan. Penuh berkrim, cukup rasa masam, memang sedap sangat. Tak pernah try coleslaw dressing jenama lain sebab 1 family memang dh biasa dengan brand ni.

    5
  21. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    family choice

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2017

    it’s one of my family choice, its a must have at home. I like this and always keep in the fridge after use. Easy is just open the cap and pour the amount that needed. Simple easy dressing for healthy family meal. I am gonna go restock again soon.

    5
  22. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Satisfying

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    The dressing had a peppery aftertaste on my salads, which felt like it gave the dressing an extra lift besides the standard taste of most caesar dressing. It had the right tones of vinegar and anchovies. It did not overpower anything and is best served with hot fried food as the dressing lingers more then. My taste buds certainly felt satisfying.

    4
  23. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Senang betul buat coleslaw dengan Lady’s Choice Coleslaw Dressing

    5 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Buat coleslaw menjadi mudah dengan Lady’s Choice Coleslaw Dressing. Bukan sahaja mudah disediakan, malah sedap sangat. Selain untuk coleslaw, CN campurkan juga Lady’s Choice Coleslaw Dressing dengan salad atau buah kegemaran. Try la.

    5
  24. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Sos Salad Pilihan Hati

    4 out of 5, reviewed on December 20, 2016

    Satu lagi sos dressing yang kami seisi keluarga sukai.Bukan sahaja dicampur di dalam salad malahan masakan seperti telur dadar,roti john dan sebagainya.Rasa masakan menjadi lebih enak apabila ditambah sos ini.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...