Jack n’ Jill Cream-O Chocolate Sandwich (Vanilla)

Product Details

Very vanilla cookie cream-o supremo – one bite and you’re hooked for life!

  1. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Krim vanilla manis berlemak

    5 out of 5, reviewed on December 10, 2017

    Pilihan utama sy untk base cheesecake.Rasa biskut cream o jack n jill ni mmg lebih kurang je dgn oreo original.Krim sgt terasa rasa vanilla dan manis berlemak,kuantiti krimnya pun seimbang dgn biskut.Untuk biskut pun ranggup dan sedap dimakan begitu sbgai snek.Harganya lebih murah brbanding oreo.

    5
  2. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Sesuai digunakan dalam desert

    4 out of 5, reviewed on November 27, 2017

    Selalunya saya suka nikmati biskut cream o ni bersama susu segar sebagai sarapan dan snek petang.Makan begitu saja pun sedap.Tesktur biskut ni sangat ranggup dan krimnya agak manis tapi berkrim.Guna dlm masakan pun boleh,utk base cheese kek sy,puding oreo dan bnyak lagi boleh guna.Harga pun mmg lebih murah dari biskut oreo original,tapi rasa lebih kurang je.Lebih berbaloi dibeli.

    4
  3. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Rasa seakan oreo,cuma harga lebih murah

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2017

    Saya suka biskut cream o ni krn rasanya mmg seakan biskut oreo,cuma harganya mmg lebih murah.Tekstur Biskut cream o ni juga lebih ranggup,inti krim vanilla sgt sedap beraroma,cuma mgkin agak manis sikit.Sedap dimakan begitu saja sbgai snek ataupun dicicah air.Saya juga gunakan biskut ni utk kek dan utk hiasannya.Mmg sgt berbaloi dibeli.

    4
  4. Gee Gee
    321 reviews

    murah dan berbaloi

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    saya suka membeli cream o ni kerana ia murah dan sedap..anak2 sudah pasti menyukainya..selain itu rupanya seakan sama dengan oreo punca tersalah pilih semasa membeli buat anak2 jatuh hati,rasanya tidak terlalu manis,sesuai untuk membuat hiasan pada kek,biskut dan campurkan dengan aiskrim..memang tersangat sedap..memang snack wajib untuk anak2 saya

    5
  5. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    BIskut Cream O

    3 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Dulu saya tak perasan rupanya ini Cream O bukannya Oreo.Pembalutnya seakan sama biru dan huruf juga lebih kurang.Namun pada saya rasanya sedikit berbeza.Biskut Oreo lebih sedap dan berkrim berbanding Cream O.Anak saya juga setuju dengan pendapat saya walaupun harganya memang menang la untuk Cream O

    3
  6. Nor Rushdiyati
    26 reviews

    Murah dan sedap

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Perisa vanila bagi saya agak manis. Apa pun cream o pilihan saya sebab ianya murah dan sedap.

    4
  7. Nor Othman
    1343 reviews

    love it

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    When I first bought this cookies I actually mistaken it with Oreo but it doesn’t matter because it taste just as fine as Oreo and from there I buy this if I didn’t find any Oreo cookies.

    5
  8. Nur Atikah
    66 reviews

    Almost similar

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    This brand is cheaper than the other popular brand. But, the taste is almost similar like that brand. Its yummy!!

    5
  9. Niki Tay
    996 reviews

    vanilla oreo flavor is more nice

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    this oreo with other brand oreo the biscuit is same taste just different is this cream i no very like it ,but sometime i want make cheese cake i also will use this brand oreo to do it .

    4
  10. Avatar

    penny41
    407 reviews

    味道和oreo好像

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    它的黑色饼干跟oreo没什么差别,一样好吃,对我来说这款饼干比较不甜

    4
  11. Avatar

    PRINCESS NURUL
    129 reviews

    Jack n’ Jill Cream-O Chocolate Sandwich (Vanilla)

    3 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    dari Jack n’ Jill Cream-O Chocolate Sandwich (Vanilla) ank2lebih sukakan makan oreo… kalau beli ni time tdesak ketika kat kedai xde stok jenama oreo.

    3
  12. Nur Arina
    812 reviews

    Sedap dan terbaik

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2017

    Bagi saya biskut ni sedap dan rangup. Tetapi saya kurang gemarkan di bahagian tengah tu sebab terlalu manis. Biskutnya rangup dan sedap. Sesuai dimakan begitu saja dan bersama susu.

    5
  13. Kesuma Dewi
    147 reviews

    Cream O

    3 out of 5, reviewed on June 26, 2017

    Biskut cream o ini kurang digemari anak anak saya.rupanya seakan jenama oreo tetapi kualitinya kurang berbanding biskut jenama tersebut.Apabila anak anak kurang berminat maka sayapun kuranglah rasa hendak membelinya.

    3
  14. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Creamy but somewhat salty

    2 out of 5, reviewed on May 19, 2017

    The Vanilla variant has a very light taste, almost as if it had very little dairy made into the cream. It does well to supplement the chocolate taste of the sandwich, but does very little to help it’s own taste. I found it somewhat underwhelming especially since it’s vanilla, and I love all things vanilla. Plus, it made me thirsty after eating it.

    2
  15. Aznor Azizul
    153 reviews

    I Mistaken This With Oreo

    4 out of 5, reviewed on May 1, 2017

    When I first bought this cookies I actually mistaken it with Oreo but it doesn’t matter because it taste just as fine as Oreo and from there I buy this if I didn’t find any Oreo cookies. I simply fall in love with the Vanilla filling inside cookies and eating it with milk really compliments it.

    All my family love this biscuits because it isn’t too sweet but still it is a wholesome goodness to all of them. The vanilla filling is the one that keep us hook to the biscuit from that particular time.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...