Carrie Junior Refill Packs

Product Details

CARRIE JUNIOR now offers a selection of cost savings, refill packs. These cost savings and convenient refill packs are not only for long standing users of CARRIE JUNIOR, but are also for new users who are looking to care for their children’s personal hygiene without breaking the bank.

These new refill packs will also help with conserve the environment as it reduces the need to buy a new bottle of shower which increases plastic waste that negatively impacts the environment. With CARRIE JUNIOR Refill Packs, parents can now save on cost while saving Mother Nature yet providing children with the best in children’s toiletries.

CARRIE JUNIOR Refill Packs are now available in Hair and Body Wash and Baby Bath ranges.

 

  1. Avatar

    kkhcpy15
    51 reviews

    Refill packs is much more cheaper!

    4 out of 5, reviewed on July 13, 2019

    My kids love Carrie Junior baby hair and body wash as it is really smell nice and refreshing. They love to play with its foam too. It is much more convenient to buy this baby wash as my kids can just use it to wash from their hair to toe. No need to purposely buy a shampoo for them. Normally I will buy refill packs as it is much more cheaper than buying a bottle.

    4
  2. Siti Camillia Tony
    24 reviews

    Saya sukakannya

    5 out of 5, reviewed on November 28, 2018

    Carrie junior refill packs merupakan pilihan utama saya ketika berbelanja untuk anak-anak. Harganya yang lebih murah berbanding harga carrie junior dalam botol amat menjimatkan perbelanjaan kami. Selain itu, ia mudah disimpan dan tahan lama.

    5
  3. Avatar

    Azfalina13
    8 reviews

    Murah dan menjimatkan

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    Carrier junior refill menjimatkan dan senang bawa ke mana-mana. Jadi tidak ada alasan tiada carrier junior walaupun travel itu menggembirakan anak-anak ketika mandi..

    5
  4. MoHd KupeNg
    3 reviews

    Pek jimat

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Pek jimat dari carrie junior..tp nk kena tuggu ad offer lar…huhuhu

    4
  5. Avatar

    Izaza47
    3 reviews

    Convenient pack

    5 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    Carrie Junior Baby Bath refill pack is really convenient for me, thanks for those who invented it! It is easy to use for college student, because refill pack is flexible then the bottle one, easy to carry from home. Plus, it is economic and value for money. It help the environment too as leesen use of plastic 79%. Love the smell, make me feel like a baby all day long? and energies me to study. Thanks Carrie Junior!

    5
  6. Yayan RY
    3 reviews

    Sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    Suka bila anak mandi pakai sabun ni. Memang wangi semerbak

    5
  7. Avatar

    nurhelyna92
    3 reviews

    Smells good

    4 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    i love to use carrier junior products for my twinnie because it smells so good. and long lasting.

    4
  8. Avatar

    Dalilah89
    3 reviews

    Wangi, Jimat & Selamat!

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Hi, saya ibu kepada seorang anak. Anak saya Hanif, lelaki berumur 3 tahun. Dia memang suka sangat dengan mandian Carrie Junior. Semua perisa wangian kami sudah beli dan guna. Memang setiap bulan, kami akan beli dua paket refill mandian Carrie Junior untuk Hanif. Mandian Carrie Junior adalah mandian kanak – kanak yang sangat wangi dan menjimatkan. Nak ajak Hanif mandi pun senang. ?

    5
  9. SHeda Mil
    3 reviews

    Carrier Junior Refill packs memang berbaloi dan JIMAT

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Sabun nie memang wangi. Klu ank lepas mandi, dia jadi aktif dan bertenaga… Lari sana lari sini… Panjat sna panjat sini… Ermm kita yang penat… Lepas main datang kat kita dengan peluh2..tpi bila cium dia masih wangi. Hati rasa puas. Mula mula beli botol kecil je, tpi lepas tengok anak aktif dan bukan senang nk cri sabun yg boleh buat bau badan dia sentiasa segar. Tapi lepas cuba produk Carrier Junior saya sangat suka dan yang paling best sebab ada Carrier Junior Refill Packs. Dah laMURAH , WANGI pulak tu, memang BERBALOI la, dan paling penting JIMAT… HAHAHA…

    5
  10. Fyza Dani
    46 reviews

    Sangat Wangi dan Melembapkan Kulit

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    Setiap hari menggunakan mandian ini untuk baby kerana sangat wangi dan melembapkan kulit baby kerana kandungan dari DOUBLE MILK.Sangat wangi dan anak pun menyukainya.Kulit pun kekal bersih dan lembut.Untuk kegunaan rambut dan badan sekali sangat menjimatkan.Harga pun tidak mahal dan mampu milik.Harga pun lagi menjimatkan dan memang sentiasa menjadi stok untuk keperluan mandian anak2.

    5
  11. Avatar

    Natasharhmt35
    9 reviews

    Convenient

    5 out of 5, reviewed on September 12, 2018

    Senang didapati dekat mana mana kedai dan pasaraya, lepas tu harga sangat berpatutan, mampu milik, so lepas beli yang botol tu sekali tak payah dah beli lagi. Bazir je. Baik beli yang refill pack ni. Kadang ada promosi beli 2-3 pack lagi murah. Saya beli untuk anak saya yang besar terus tahan lama. Bau dia tak payah cite. Product carry junior semua memang wangi wangi. Bau harum. Sedap sangat.

    5
  12. Avatar

    Fyzadani01
    23 reviews

    Sangat murah dan sangat wangi

    5 out of 5, reviewed on April 17, 2018

    Suka yg refill ini kuantiti banyak dan harga sgt murah.Saya menggunakan cream mandian ini kerana suka dengan wangian dan keberkesanannya.Sangat lembut dan kulit baby pun makin mulus.Sangat gemar dengan haruman wangian ini.Banyak buih tidak perlu guna dlm kuantiti yg banyak…sikit pon da banyak buihnya.Me and my baby loves it.

    5
  13. Avatar

    bellaremy39
    6 reviews

    Puas hati!

    4 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    Selain harganya yang murah, haruman buah buahannya tahan lama walaupun selepas si manja bermain seharian. Kandungannya banyak, maka ia tidak cepat habis dan itu menjimatkan! Sabun yang tidak mengeringkan kulit.

    4
  14. Avatar

    Shahrul64
    164 reviews

    Menjimatkan

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    Saya lebih suka membeli Carrie junior refill packs ini. Amat menjimatkan. Kuantitinya agak sama banyak dengan yang botol. Nanun harganya jauh lebih murah berbanding botol. Anak saya suka bermain air sabun. Berbaloi saya membeli produk ini dalam pek jimat

    4
  15. Avatar

    ferdizetty37
    493 reviews

    Lebih murah dan jimat

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2017

    Saya mmg suka beli pek isian semula mandian Carrie Junior ni bila yg botol dah habis,mmg lebih jimat dan berbaloi dibeli.Senang dimasukkan dlm botol.Kualiti pun mmg sama dgn yg dlm botol.Wangi dan bnyak berbuih.Ank pun mmg suka mnggunakan shampu dan mandian carrie junior ni,selamat dan tidak memedihkan mata.

    5
  16. Nur Arina
    812 reviews

    Lebih murah dan mudah

    5 out of 5, reviewed on November 18, 2017

    carrier junior refill pack ni sangat sesuai untuk dibawa dan juga harga nya yang jauh lebih murah berbanding yang botol.saya suka beli refill pack apabila mandian anak-anak telah habis. Sangat-sangat berbaloi membelinya,hanya perlu sediakan botol dan masukkan balik ke dalam botol mandian anak. Selain itu ianya juga sesuai dibawa kemana-mana.

    5
  17. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Pek isian semula yg lebih jimat & berbaloi

    5 out of 5, reviewed on November 1, 2017

    Pek isian semula carrie junior ni mmg menjimatkan dan berbaloi dibeli..harganya lebih murah dengan kuantiti..sangat mudah diisi kedlm botol asal,ia juga lebih mudah utk dibawa ketika travel ataupun ketika saya sekeluarga menjalankan aktiviti luar..tekstur mandian yg kaya dgn buih & berbau harum..cuma ank je kurg sukakan pek isian semula ni krn tiada hadiah mainan carrie junior di belakang botol.

    5
  18. Efiza Kman
    40 reviews

    wangi dan menarik

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Anak-anak saya sukakan mandian carrie junir..bau sangat wangi. Bungkusan isian semula lebih menjimatkan.

    5
  19. Adilla Dilla
    63 reviews

    Sangat jimat dengan carrie junior refill packs

    5 out of 5, reviewed on October 25, 2017

    Carrie junior refill packs dari segi pembungkusannya saya sangat suka walaupun hanya refill pack tapi nak guna sangat mudah,hanya gunting di tepi sebelah atas khas untuk masukkanya didalam bekas asal.Tidak perlu risau akan tumpah kerana telahdisediakan saluran khas.Reka bentuk yang menarik dan cantik.Sangat puas hati beli carrie junior refill ini kerana bukan sahaja murah,isi kandungannya pun banyak dan berbaloi-baloi.Tidak rugi jika ibu-ibu mencuba dan membelinya

    5
  20. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    refiled pack

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    if i buy the bottle shampoo already next time i will buy refiled pack. most saving money . Carrie Junior refill pack is very convenient for me.

    4
  21. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Pek refill Carrie Junior

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2017

    Pek refill Carrie junior ini lebih murah dan mudah.Saya hanya perlu memasukkan isinya ke dalam botol Carrie Junior yang lama dan hasilnya tetap sama.Tak perlu membazir membeli mandian ini dalam botol lagi,

    4
  22. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    refiled pack

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    with refilled packs available now we can just buy them to refill back the bottle. Yeah it’s good as we don’t have to buy the bottle anymore. my son likes to use this range and they smell nice too. The refill pack is easy to purchase from any hypermarkets and convenient store. I am happy mom as my son is happy.

    5
  23. Avatar

    Izzana
    35 reviews

    Jimat

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Pilihan utama untuk mandian anak-anak saya,bagi saya jika ambil refill packs lebih murah berbanding yang botol,dan isiannya lebih banyak berbanding botol..
    Anak-anak saya sukakan wangian dari carrie junior ni dan mereka sangat-sangat tertarik dengan iklan-iklan carrie junior di media masa,carrie junior ada pelbagai bau tetapi kegemaran kami adalah joyful raspberry baby hair & body wash..mudah kerana satu mandian boleh di gunakan untuk sabun dan syampo,sangat menjimatkan,bila pakai kulit jadi lembut dan rambut juga lembut tidak keras seperti jenama-jenama lain..packs carrie junior juga sangat menarik minat anak-anak saya..
    Kami sekeluarga penguna tegar carries junior

    5
  24. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Carrie Junior Refill Packs

    5 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Bau buah-buahan segar dan wangian menghasilkan buih yang banyak membuatkan anak saya suka mandi. Malah suami saya pun turut curi-curi menggunakan mandian anak sebab bau segar dan tahan lebih lama. Nak bawa bercuti pun senang sebab carie junior ada produk untuk rambut dan mandian dalam satu botol.Habis sebotol refill wajib ada buat tambahan bila diperlukan..kami sekeluarga sukakannya…

    5
  25. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    cheap & nice

    3 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    We used to buy refill pack to fill in the original bottle, because this is more save and recycle.
    Carrie Junior product is very reasonable price and the quality is quite good also, my boy love to showered with it!

    3
  26. cheap!

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    really love it, brought at baby fair with very-very reasonable price and its so cheap because refill packs! i brought 3 and keep as stock for my baby! really can save more with refill pack.

    5
  27. Avatar

    mooiimm
    68 reviews

    Save cost with refill pack

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2017

    My kid love to take bath with Carrie Junior baby wash because it is scent & made him feel fresh after sweat. Previously I always buy the bottle one. Now I can buy this refill pack to save money.

    4
  28. Niki Tay
    996 reviews

    refill pack MORE SAVING

    3 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    before always buy bottle is spend more money now got refill pack can save a lot money, i like use this to my baby because very nice smell.

    3
  29. Wong Hsueh Phin
    1 reviews

    Carrie Junior refill Pack winner

    0 out of 5, reviewed on May 29, 2017

    My kids very Like Carrie junior baby wash very much,My child is very love to use , love it refreshing , every day enjoy they bath, Carrie Junior refill pack is very convenient for me, as long as the old bottle is finished, I can easily to refill it.. Sorry for late review..

    0
    1
  30. Nur Arina
    812 reviews

    5 out of 5, reviewed on May 27, 2017
    5
  31. Avatar

    Fizzi8973
    3 reviews

    Convenient and saving cost!!

    5 out of 5, reviewed on May 24, 2017

    My baby and family love to used carrie junior baby bath refil pack. Its convenient and long stand use, and saving cost. The smell of fragrance of fruity make my baby always have a nice fragrance for a whole day.

    5
  32. Avatar

    Aliceqiao12
    21 reviews

    Review untuk Carrie Junior Refill Packs

    4 out of 5, reviewed on May 17, 2017

    Anak-anak saya sangat sukakan Carrie Junior Baby hair and body wash kerana baunya yang sangat wangi iaitu raspberry yang membuatkan kanak-kanak suka sangat dengan mandian. Shampoo ni mangandungi Fruito-E yang dapat memelihara kesihatan ,kelembutan kulit si manja saya dan menjaga kualiti rambut anak saya. Pek isian semula Carrie Junior saya sangat suka kerana lebih menjimatkan dan lebih murah dan pada masa yang sama dapat menggurangkan penggunaan botol plastik. Saya sangat merecommendkan kepada kamu untuk membeli produk pek isian semula Carrie Junior.

    4
  33. Nezam Hashim
    30 reviews

    Mudah dibawa ke mana-mana

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Pek refill carrie junior ni memudahkan saya untuk membawa mandian dan syampu (2 dalam 1) semasa bercuti atau keluar dari rumah. Bukan anak-anak saja sukakan haruman carrie junior ni tapi saya sebagai orang dewasa juga sukakan baunya, terutama jenis double milk. Rasa macam mandi susu bila menggunakan carrie junior double milk refill pack. Anak-anak saudara saya juga sukakannya. Dari tak suka mandi, kini mereka gemar mandi apabila saya belikan mandian carrie junior.

    5
  34. Nur Arina
    812 reviews

    mudah dan murah

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    carrier junior rwfill pack ni sangat sesuai untuk dibawa dan juga harga nya yang jauh lebih murah berbanding yang botol.saya suka beli refill pack apabila mandian anak-anak telah habis.

    5
  35. Avatar

    RYANIZ93
    11 reviews

    mandian terbaik untuk anak

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2017

    Bau buah-buahan dan menghasilkan buih yang banyak membuatkan anak saya suka mandi. Malah suami saya pun turut curi-curi menggunakan mandian anak sebab bau segar dan tahan lebih lama. Nak bawa bercuti pun senang sebab carie junior ada produk untuk rambut dan mandian dalam satu botol.

    5
    1
  36. Adeline Lim
    18 reviews

    Carrie Junior Baby Wash

    5 out of 5, reviewed on April 28, 2017

    My baby like Carrie Junior baby wash very much. It has nice smell. They enjoy splashing in the bath. Nowadays, got refill pack, so that can reduces the need to buy a new bottle.

    5
    1
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...