Anlene Milk Powder

Product Details

Tags: AnleneMilk

Anlene Powder is a unique milk product which contains a specialised combination of nutrients (MoveMax™) that work together to support strong bones, joints and muscles for for adults 19 years of age or older. By drinking Anlene as part of a healthy, balanced diet, you’re supporting your ability to keep moving as young as you feel.

  1. Avatar

    Matt0579
    3 reviews

    Love the Anlene Chocolate Favour

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Since started consume Anlene Chocolate few years ago, now cannot get rid of drinking it every morning or night. Prefer this drink because it is less sweet, high calcium, more healthy compare to other nutrition drinks in the market.

    5
  2. Avatar

    babyzee70
    3 reviews

    The best milk

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    This dairy product is suitable to consume as early as 19 years old and above. It contains good nutritions that bring alot of benefits to health. Recommended to consume daily for the best result. It taste so good and I always consume it every night. I feel better after consuming Anlene for months now.

    5
  3. Teng Olivia
    2 reviews

    pure and smooth taste

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    pure and unique taste,smoot mounthfeel,can increase bone density and improve resistance,2cups a day felling healty and good in my life,women should love yourself and stay healtly lets try alene,really good taste and smooth

    5
  4. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Anlene Milk Powder

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Saya suka minum susu Anlene Milk Powder kerana menguatkan tulang dan memperbaiki tisu badan.Saya mula diperkenalkan dengan susu Anlene ini oleh promoter Hipermarket untuk wanita aktif yang mahukan tulang yang kuat dan aktif.Rasa Anlene Milk Powder sangat sedap dan tidak memualkan berbanding susu yang lain.Kebaikan susu Anlene ini sudah terbukti sejak sekian lama.Saya akan mengambil susu Anlene ini sebagai sarapan pagi dan juga sebelum tidur di waktu malam.Malah ibu saya yang berusiA 62 tahun juga mengambil susu ini sebagai rutin harian.Harga berpatutan dan mudah didapati di Speedmart,Tesco kedai berhampiran anda.

    5
  5. Avatar

    khalylaAliq61
    23 reviews

    Minuman harian saya

    5 out of 5, reviewed on December 18, 2017

    Seperti yang semua orang tahu. Susu sangat bagus untuk ketahanan tulang dan mencegah tulang rapuh atau osteoporosis dari peringkat awal lagi. Susu Anelene merupakan susu yang sangat baik untuk di konsumsi. Dengan tambahan vitamin dan formula yang baru dapat membantu tulang untuk menyerap zal dan kalsium dengan lebih baik.

    Saya jadikan Anlene sebagai minuman harian saya sejak saya berusia 25 tahun.

    5
  6. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Anlene Milk Powder

    5 out of 5, reviewed on December 12, 2017

    Anlene Milk Powder dapat membantu dalam masalah osteoporosis kerana proses menyusukan anak dan mengandung itu yang menyebabkan wanita mengalami kurang kalsium dalam badan.Minum susu Anlene dari muda untuk mencegah osteoporosis ini. Sedap dan lazat,Berkhasiat untuk seisi keluarga…

    5
  7. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Sumber kalsium utk kekal cergas

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2017

    Saya mmg minum susu anlene ni dari mula2 hamil hingga skrg mnyusukan bayi.Susu anlene ni mmbantu saya kekal cergas dan mndapatkam sumber kalsium yg secukupnya.Rasa susu ni pun mmg sgt sedap dan tidak mudah muak bila diminum.Tekstur serbuknya halus dan mudah dibancuh serta larut dengan sempurna.Mmg susu terbaik,harganya pun berpatutan.

    5
  8. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Tulang menjadi kuat

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Ayah dan ibu saya sgt sukakan minum susu Anlene kerana dpt menguatkan tulang..Walaupun seharian membuat kerja, tidak penat dan tulang juga semakin kuat..Membekalkan kalsium dlm tulang..Rasa juga tidak terlalu manis dan sgt sesuai utk org yg berusia

    5
  9. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    补钙的奶粉

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    大学开始摄取anlene的奶粉,之前膝盖常常会有声音,喝了一阵子的anlene膝盖明显没那么多声音了

    5
  10. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Memberi kekuatan tulang berganda

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2017

    Susu pilihan nombor 1 saya..setiap hari saya mesti minum 2 gelas susu anlene pada waktu pagi dan malam.untuk kesihatan tulang yg optimun.anlene menjadi pilihan saya kerana kandungan kalsium yang tinggi serta menguatkan tulang badan..tambah bila umur dah meningkat.malah anlene juga merupakan milk boster saya

    5
  11. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Tinggi Kalsium,Baik utk Tulang

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2017

    Sy & ibu mmg penggemar susu Anlene..Selain rasa yg sedap ia juga tinggi dgn kalsium utk menguatkn tulang..mmg elok utk setiap pringkt umur..lbih2 lg ibu sy utk mencegah osteoporosis..

    5
  12. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    Anlene Milk Powder saya mengamalkannya ketika saya mengandung anak ke 2 saya, mengapa Anlene Milk Powder? ini kerana tidak rasa manis, menguatkan tulang, kalsium yang tinggi, menyihatkan tubuh badan serta mengenyangkan, sesetengah susu untuk ibu mengandung tinggi glukosa nya, itu yang saya takut.. jadi pilihan saya adalah Anlene Milk Powder.

    5
  13. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    kegemaran ibu mertua

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Anlene milk powder ni memang kegemaran ibu mertua saya.
    Rasa sedap dan berkhasiat katanya.
    Dia juga selalu minta saya belikan sebagai stok jika ke pasaraya.

    4
  14. my mum love it!

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    i bought for my mummy, she really love it, good taste, and ger back pain feel more better and better. She love it. And now, she is anlene lover!

    5
  15. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Anlene Milk Powder

    5 out of 5, reviewed on August 24, 2017

    Jenama terdahulu dipercayai sesuai utk peringkat dewasa dan berumur Anlene Gold is a unique milk product which contains a specialised combination of nutrients that work together to support strong bones, joints and muscles for those aged 51 years and above with higher levels of Calcium and Magnesium.
    By drinking Anlene as part of a healthy, balanced diet, you’re supporting your ability to keep moving as young as you feel.

    5
  16. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    补充钙质

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Anlene Milk Powder的奶粉比较好喝比较其他的牌子是贵些可是我喜欢喝,这个是可以帮我们补充钙质的

    4
  17. Avatar

    maryam18
    309 reviews

    SUKA

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya dan keluarga amat sukakan susu ini..Ia amat mudah untuk dibeli,ia terdapat di semua pasaraya mahupun kedai~kedai runcit..Ia juga amat berkhasit..Harga nya juga mampu milik..Sesuai diminum oleh semua orang..TERBAIK

    5
  18. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    补充钙质的最佳选择

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    Anlene奶粉是补充钙质的最佳选择,味道比其他牌子的奶粉好喝。
    只是价钱有一点高。

    4
  19. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Good for bone development

    5 out of 5, reviewed on August 4, 2017

    Calcium is essential to adults. Anlene consists of high calcium which is good for bones. I drink it daily at home as I want to maintain healthy and prevent I lack calcium when I’m growing old.

    5
  20. Avatar

    penny41
    407 reviews

    Good for bone but a little big expensive

    5 out of 5, reviewed on July 21, 2017

    Anlene is well-known of its nutrients for our bones. I will drink the milk whenever I heard my bone have cracking sound. After consume the milk, I can feel the effect of the milk —> strong bones and no more cracking sound for temporary.

    5
  21. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    high calcium

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    Drink Anlene Milk Powder everyday to maintain the calcium need in my body and have healthy bones. The smell of the milk is mild and acceptable.

    4
  22. Avatar

    kelvinchew16
    11 reviews

    Milk for healthy bones

    4 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    It has a rather mild milk taste unlike others in the market that are milkier and creamier. I am pleased with its refined taste as it has higher calcium content that is good for the bones. Recommended milk to all ages, young and old.

    4
  23. Avatar

    kockhong80
    56 reviews

    Good for bone development and health

    4 out of 5, reviewed on June 22, 2017

    It is nutritious milk for healthy growing bones and good for health. It helps in preventing osteoporosis especially for the women when they are getting old.

    4
  24. Niki Tay
    996 reviews

    Anlene Milk Powder

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    我很喜欢他的味道,而且喝多也不会很腻,所以都喝这个来补钙质的。

    4
  25. Avatar

    Aliceqiao12
    20 reviews

    review susu tepung Anlene

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    Saya suka minum susu tepung anlene kerana ia mengandungi nutrien yang dapat melindungi saya daripada osteoporosis, rasanya juga enak dan rendah kandungan lemak dalam susu tepung.

    4
  26. Gee Gee
    321 reviews

    menjadi minuman wajib

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    dulu saya tak berapa suka minum susu tepung,tapi lepas mencuba susu anlene saya jdi suka kerana rasanya yg sedap dan tak macam sesetengah susu tepung lain

    4
  27. Avatar

    SalinaSalihudin
    76 reviews

    Berkhasiat dan lazat

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    Anlene sangat sesuai diminum bagi mereka yang mementingkan kesihatan tulang untuk jangka masa panjang. Diperkuatkan dengan segala khasiat Movemax menjadikan tulang saya kuat dan dan dapat mencegah osteoporosis. Rasanya pun sedap untuk dinikmati pada bila-bila masa.

    4
  28. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    Calcium source starting as early as age 25

    5 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    We as women, mother and coffee lover, lack of calcium is always my concern. I make a habit to drink Anlene as my calcium source. Besides, healthy lifestyle and balanced diet are important too.

    5
  29. Nur Arina
    812 reviews

    minuman untuk kesihatan

    0 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    saya merupakan penggemar anlene buat masa kini.rasanya yang lemak berkrim dan baunya yang sangat manis menarik saya untuk terus mencubanya.sekarang saya dan suami selalu minum anlene pada waktu pagi

    0
  30. Nur Arina
    812 reviews

    saya penggemar anlene

    0 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    sekarang saya telah menjadi penggemar anlene.sangat sedap dan rasanya yang seakan-akan vanila dan baunya yang manis menyebabkan saya tertarik untuk terus mencuba dan menjadi bekalan untuk saya dan suami

    0
  31. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Prevention is better than cure

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Anlene Milk Powder is really good for the health as it makes the bone strong. It also helps to prevent osteoporosis especially for the women when they get old. In order to prevent this to happen it is adviceable to drink a glass of Anlene milk every day. Besides that, drinking Anlene milk in early age is very good as it contains calcium that brings lots of benefit to the health. The packaging also very nice and the price also very reasonable. Highly recommend to drink these milk and stay healthy always.

    5
  32. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    susu anlene untuk semua

    5 out of 5, reviewed on May 13, 2017

    Susu anlene adalah susu yang paling terbaik untuk tulang.Selain itu,susu anlene mengandungi kolagen,protein & zink yang tinggi,kalsium & magnesium yang lebih tinggi,vitamin B2, B6, B12,C & D tinggi.Rasanya yang enak,cukup rasa susunya.Susu anlene ini juga rendah lemak.

    5
  33. Avatar

    miera97
    131 reviews

    Anlene Milk Powder

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Anlene Milk Powder saya mengamalkannya ketika saya mengandung anak ke 2 saya, mengapa Anlene Milk Powder? ini kerana tidak rasa manis, menguatkan tulang, kalsium yang tinggi, menyihatkan tubuh badan serta mengenyangkan, sesetengah susu untuk ibu mengandung tinggi glukosa nya, itu yang saya takut.. jadi pilihan saya adalah Anlene Milk Powder.

    5
  34. Avatar

    nurhidayah04
    111 reviews

    susu pilihan saya! sedap berkhasiat

    5 out of 5, reviewed on May 12, 2017

    Susu pilihan saya! Mula nya saya hanya Cuba melalui sampel percuma. Setelah minum.. Wow. Ternyata sedap dan memenuhi citarasa saya.sekarang sudah menjadi minuman wajib saya bagi menjaga kesihatan .

    5
  35. Avatar

    roxanne
    36 reviews

    Anlene membantu saya mencegah osteporasis

    4 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Saya amat menggemari susu Anlene ini kerana rasanya yang sedap dan tidak memualkan berbanding susu yang lain. kebaikan susu Anlene ini sudah terbukti sejak sekian lama. Saya akan mengambil susu Anlene ini sebagai sarapan pagi dan juga sebelum tidur di waktu malam. Malah ibu saya yang berusi 65 tahun juga mengambil susu ini sebagai rutin harian.

    4
  36. Avatar

    NorizanMatJunoh68
    17 reviews

    Susu anlene pilihan ramai

    5 out of 5, reviewed on May 10, 2017

    Saya sangat suka minum susu anlene. Rasanya lazat dan ia membantu menguatkan tulang saya.

    5
  37. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Susu untuk tulang

    4 out of 5, reviewed on May 9, 2017

    Saya kerap sakit badan.bila gerakkan badan terasa tulang berbunyi.sejak amalkam minum susu anlene ni masalah saya semakin berkurang dan saya rasa bertenaga.thanks anlene!

    4
  38. Shaneeya Mos
    42 reviews

    High calcium milk for healthy bones.

    5 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    Anelen milk the best milk to support our body to get a full calcium….calcium which is so important to prevent osteoporosis in a early stage…suggested product to all ladies out there..
    Keep us strong healthy and fit…

    5
  39. Lisa Ell
    3 reviews

    Good products to sharing ❤

    5 out of 5, reviewed on March 12, 2017

    I’m a lover of Anlene products. Such a nutritious and healthy.Good for my born.Now I’m sharing it with my mother- in- law

    5
  40. Avatar

    Komala Munusamy
    22 reviews

    Unique Milk

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2017

    Work to support strong bones, joints and muscles. Drinking Anlene as part of a healthy, balanced diet, supporting your ability to keep moving as young as you feel.

    5

  41. Avatar

    fionayyl03
    511 reviews

    Recommended

    5 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    Prescribed for both infants and mums alike, calcium is essential. Anlene’s Milk Powder is recognised as a nutritious milk for healthy growing bones. It has a bitter taste, much more medicinal compared to other sweet milk on the market. But it proves it’s medicinal properties. Much pricier than other milk brands, it justifies it’s cost. I drank it on alternate days and some of the minor pains I felt in my leg bones has vanished. It’s not a hype, but a neccesity, so highly recommended.

    5
  42. Avatar

    JURAINI CHE ISMAIL
    198 reviews

    Sesuai untuk remaja

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Sesuai untuk remaja berumur 19 tahun dan keatas. Untuk seimbangkan kesihatan badan..

    5
  43. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Cegah osteoporosis dengan susu Anlene

    4 out of 5, reviewed on February 22, 2017

    Wanita lagi terdedah dengan masalah osteoporosis kerana proses menyusukan anak dan mengandung itu yang menyebabkan wanita mengalami kurang kalsium dalam badan. Minum susu Anlene dari muda untuk mencegah osteoporosis ini. CN akan pastikan minum secawan susu Anlene kerana CN masih breastfeed mom.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...