Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner

Product Details

  • Lively Clean and Fresh Nourishing Conditioner.
  • Dr. Francesca Fusco Scalp Care Expert.
  • With VITAMIN CITRUS complex.
  • For a clean-feel & refresh scalp sensation.
  1. Avatar

    Eisza198612
    5 reviews

    Trusted product

    4 out of 5, reviewed on December 7, 2018

    I like the smell of this shampoo and conditioner. It really make me want to wash my hair everytime. I have been trying various type of shampoo, but this is the only one suit me well. It make my hair smoother, easy to manage and smell nice.

    4
  2. Kar Ling
    18 reviews

    good product

    4 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    这洗发素让我的发质变得更好。

    4
  3. Pei Kuan
    3 reviews

    不錯用

    5 out of 5, reviewed on October 12, 2018

    這款洗頭水採用的清澈的配方,去除頭皮屑還能控油,使頭髮顏色更加亮麗,使染髮後的頭髮感覺閃亮動人

    5
  4. Avatar

    Amber768763
    3 reviews

    味道很清新

    5 out of 5, reviewed on October 3, 2018

    很喜欢这个牌子的洗发水和护肤素。很柔顺又不油腻。

    5
  5. Avatar

    MrKing42
    4 reviews

    SMOOTH AND FRESH

    4 out of 5, reviewed on September 9, 2018

    I have used this brand for almost 8 months. Before this i used different brand. The first time i try this shampoo, i feel very fresh and my hair look smooth. It easier for me to manage my hair. I have falling in love with this brand.. Thank You Sunsilk!!

    4
  6. Avatar

    Azfalina13
    8 reviews

    Terbaik untuk saya

    5 out of 5, reviewed on September 6, 2018

    Saya memang menggunakan produk ini dan ia sesuai untuk saya. Masalah kegatalan pada kulit kepala saya telah selesai setelah menggunakannya. Malah rambut saya lembut setelah menggunakan conditioner dengan bau wangi.

    5
  7. Avatar

    Suria8895
    6 reviews

    Terus jatuh cinta.

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    Saya dapat sample drpd produk ini drpd satu pihak.Saya terus jatuh cinta selepas menggunakan nya.Rambut saya sentiasa wangi sampai encik suami sentiasa memuji.Rambut saya apabila menggunakan conditioner sentiasa lembut je.Terasa mcm artis2 je.hihi..

    4
  8. Avatar

    farahdiyana1476
    7 reviews

    Penyelesaian masalah kulit kepala

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Saya selalu rasa gatal kepala bila memakai tudung dlm tempoh yg lama dan selalu berpeluh. Bila sampai saja di rumah, terus cepat2 ke bilik mandi utk cuci rambut guna sunsilk botol hijau ni. Terus rasa segar kulit kepala n dah tak gatal.

    5
  9. Kewy Kew
    3 reviews

    Cheap and good... Make my hair healthy

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    I have combination scalp and my hair gets flaky when it is not moisture enuf. This product keeps my hair clean but does not make it flaky. It works better than other dandraff control product.

    4
  10. Avatar

    yukiloi74
    9 reviews

    Good smell

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    It left some good smell after bath

    4
  11. Avatar

    azrinajohari25
    3 reviews

    recommended

    4 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    bau yang sedap dan segar. sesuai utuk pengguna yang berhijab

    4
  12. Good product

    5 out of 5, reviewed on July 20, 2018

    I used this shampoo since i was 16 years old. Now i am 19 years old. This shampoo was really good because i feel so comfortable whenever i used this shampoo. My feeling just like “Wow” because my hair and my head feels so relaxing. Great job sunsilk.

    5
  13. Avatar

    SalihahGhani51
    14 reviews

    Menyamankan

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Sangat selesa untuk wanita bertudung. Ia menyamankan dan sangat wangi. Harga yang sangat jimat dan menguntungkan.

    4
  14. Sya Syafiqah
    3 reviews

    Nice Shampoo

    5 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Saya pakai tudung dan bila panas kan mesti kulit kepala gatal. Lepas je pakai sunsilk ni kulit kepala tak gatal dah dan yang menarik nya rambut tetap wangi. Produk sunsilk ni sangat best dan bila pakai rambut akan lembut dan sentiasa rasa segar.Rambut pun sentiasa lurus dan tak rosak dah. Akar rambut pun dah kuat dan rambut tak gugur lagi. Dah lama guna sunsilk ni. Kalau dengan kawan-kawan pun saya syorkan shampoo sunsilk. Sunsilk tak pernah mengecewakan saya

    5
  15. Avatar

    Yilu21
    3 reviews

    超好用的护发素

    5 out of 5, reviewed on May 29, 2018

    虽然sunsilk有很多款护发素,可是我最喜欢这款。用了它之后一整天头发会很顺滑,不打結,不断发。就是它的味道还好,淡淡的味道,不是很香的味道。喜欢味道不重的朋友应该会很喜欢这款护发素。

    5
  16. Avatar

    Yana9572
    10 reviews

    Shampoo sunsilk

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    Telah menggunakan shampoo ini beberapa kali, ianya sangat wangi dan kepala terasa segar setelah menggunakannya .. Saya pasti akan mengesyorkan shampoo ini kepada rakan-rakan saya .

    5
  17. Avatar

    Karenteoss39
    3 reviews

    Fresh

    5 out of 5, reviewed on April 19, 2018

    Been using this syampoo for few years. Nice smell, it keeps you refresh whole day!

    5
  18. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner

    5 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    Hasil yang memuaskan.Saya suka menggunakan syampoo ini.Walaupun menggunakan perapi berlainan jenis jenama ini memberi bau tahan lama dan wangi.Harga berpatutan.Tak rugi beli.Jimat pun jimat.Mudah dibawa kemana mana.Terbaik.

    5
  19. Ida Anum
    42 reviews

    Wangi Dan segar

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Walaupon Saya bertudung sepanjang hari.. Kulit kepala Saya bebas Dr kegatalan Dan rasa Tidak selesa.. Rambut Saya kekal berbau wangi serta segar sepanjang Hari..saya sangat Suka kn nya.. ?

    5
  20. Goo Miao Ling
    3 reviews

    Good hair conditioner

    4 out of 5, reviewed on March 17, 2018

    Good conditioner,make our hair smooth,fresh and good smiling. And also this is very affordable for a girl to take care their long hair.

    4
  21. Cheng Xiao
    2 reviews

    Syampu yang murah dan wangi

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    Saya telah menggunakan syampu ini sejak kecil dan masih menggunakannya. Baunya wangi dan rambut terasa lembut selepas menggunakannya.Terbaik.

    5
  22. Avatar

    keiraezra52
    1 reviews

    Great Product

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    I love this product so much because it makes my hair feels fresh everyday. You guys should really try it!

    5
  23. Avatar

    SookShan75
    10 reviews

    头发变滑

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    用了这个产品后 头发变滑了 打结的头发也满满变少了 味道也清香

    5
  24. Haznizzah Azmi
    11 reviews

    Terasa segar

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Rambut terasa segar berbau wangi dan bersih.Saya sukakan baunya dan kesan kepada saya.Memang berbaloi bagi saya sebab memastikan kulit kepala bersih dan rambut dalam keadaan segar.Sudah pasti pilihan no 1 saya.Ramuannya memberi pesona kepada rambut saya.

    5
  25. Avatar

    Mohdzainibinali82
    6 reviews

    Segar!!!

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Dah jumpa syampu yang sesuai dengan anda semesti syampu sunsilk segar dan berkesan membuat rambut gatal hilang selepas penggunaan sekali sahaja. Terima kasih sunsilk.

    5
  26. Avatar

    weilingling31
    6 reviews

    Best product

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    I like the result after using the shampoo and conditioner of this product. I feel my hair fresh and light. The smell of this product makes my hair smells good for whole day

    4
  27. Avatar

    cinghui32
    9 reviews

    Sunsilk 用后评估

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    这款SUNSILK是主要干净为主的,和粉红色的主打柔滑不一样,但是也是很好用的一款!它清洗后的头发能闻到清香,不同于粉红色的是比较浓郁的香味!

    5
  28. Avatar

    hazzmal98
    12 reviews

    Fresh feeling

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    I feel fresh every time I am using it..and I am using everyday..

    4
  29. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner

    5 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Saya mula memakai Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner yang dirumus khas untuk wanita bertudung.Saya hadiahkan pada isteri saya kerana rambut perlu dijaga dan diambil berat untuk memastikannya terurus dan segar.Masalah kegatalan kulit kepala hilang dan rambut kembali bersinar, gatal-gatal di kepala semakin hari semakin hilang.Kelumumur pun dah semakin berkurang .Saya pun tidak lepaskan peluang mencuba Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner.Saya yakin sangat yang syampoo ini memang sangat sesuai dengan saya .Sejak daripada hari itu , isteri jadi lebih confident untuk berdepan dengan semua orang.Tiada lagi masalah rambut berbau atau gatal gatal di kepala.Apa yang paling best,rambut kita sentiasa berbau wangi bila pakai syampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh ni .Harga mampu milik dan berpatutan.

    5
  30. Avatar

    Afiza_Rahim60
    349 reviews

    Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner

    5 out of 5, reviewed on December 13, 2017

    Saya menggunakan shampoo ini dan tertarik dengan warna hijau.Memandangkan shampoo dirumah habis saya mula menggunakan shampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner kerana ianya dapat menyegarkan kulit kepala dan dapat mengatasi masalah kegatalan kulit kepala terutamanya apabila seharian bertudung. Gunakan bersama perapi untuk mendapatkan hasil yang baik.Harga murah dan berpatutan.Wangi,suci dan halal.

    5
  31. Xiao Long
    190 reviews

    Highly recommended - It's so refreshing!

    5 out of 5, reviewed on November 17, 2017

    Cheap and works effectively.
    I sweat a lot when the weather is hot and humid. i used this shampoo and it turned out to be very refreshing. In fact, it helps to reduce the acne that often pop out on my head. Definitely a cheap and reliable product. Used it together with the conditional and no more tangle hair, smooth even after hair dry.

    5
  32. Avatar

    Atiqah21
    50 reviews

    Terasa Kesegaran Limau Purut

    5 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    Shampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh terasa kesegaran limau purut..Terasa ketenangan ketika membasuh rambut dan sakit kepala juga hilang..Rambut terasa lembut dan senang diurus

    5
  33. 溦溦 林
    473 reviews

    I use it every time I shower

    4 out of 5, reviewed on October 26, 2017

    I use it every time I shower and it keeps my hair soft, smooth, and tangle free! I like how lightweight it is. It does not weigh my hair down. I also got my mother in law hooked on it!

    4
  34. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Harum dan lembut

    4 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Saya selalu memakai tudung sebelum mengeringkan rambut dengan sempurna..Ini mengakibatkan masalah rambut berbau dan berbuah..Rambut juga kering dan mengalami keguguran setiap kali menyikat atau mencuci rambut..Selain menggunakan shampoo,saya gunakan perapi rambut Sunsilk Lively Clean and Fresh ini untuk mengatasi masalah rambut yang dihadapi..Ternyata rambut semakin lembut dan bersinar serta harumannya yang kekal berpanjangan..

    4
  35. Gee Gee
    321 reviews

    baru mencuba

    3 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    saya ada masalah dengan rambut saya,kebanyakan syampu yg digunakan tdak sesuai,jadi saya mencuba untuk menggunakan syampu sunsilk lively clean and fresh ni,baunya harum cuma kulit kepala saya terasa sedikit gatal2..mungkin saya kurang sesuai menggunakan nya

    3
  36. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    Refreshing after shower

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    I always apply Sunsilk conditioner after I wash my hair. I feel my hair is soften and smooth after I applied it. Its fragrance is nice too which makes me feel refreshing after shower. Its price is reasonable too especially when have promotion time.

    4
  37. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Sunsilk Lively Clean

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2017

    Rambut terasa segar berbau wangi dan bersih.Saya sukakan baunya dan kesan kepada si pemakai.Memang berbaloi bagi memastikan kulit kepala bersih dan rambut dalam keadaan segar.Sudah pasti pilihan kami sekeluarga.Ramuannya memberi pesona kepada rambut.

    4
  38. Avatar

    deniseW28
    121 reviews

    Fresh smelling conditioner

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    After using this conditioner, your hair will smell super fresh and clean. Even better, you’ll notice that the conditioner helps with reducing tangles and does not leave hair feeling heavy and oily within 24 hours. It really does live up to its name in these two areas. The downside to this product is the packaging design that leaves the product slightly less than stable and the oiliness that is left on the bathroom floor when it is washed off. Nonetheless, it really performs above the average conditioner out there in the market.

    4
  39. Jeff Tung
    72 reviews

    My favorite

    4 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Sunsilk Lively Clean Fresh set is my favorite! I like the refreshing feel every time after washing my hair with this. I can feel my head skin is clean and fresh, rich bubbles formula easily to clean off the oily feel from my hair skin. Very reasonable price. Used with the conditioner, my hair become more smooth and healthy.

    4
  40. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Rambut Terasa RIngan & Mudah Diurus

    5 out of 5, reviewed on September 14, 2017

    Masalah rambut berbau dapat diatasi dengan Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner.. Rambut terasa ringan dan mudah diurus.. Dapat menyegarkan kulit kepala kerana aromanya yg sgt wangi..Dpt menghilangkan tekanan di tempat kerja juga..Memang terbaik shampoo Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner..

    5
  41. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    very cheap and nice

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Sunsilk clean fresh is my favorite shampoo because this is very cheap and rich of bubbles.
    I feel very refreshing every time after use it.

    4
  42. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Penyelesaian Masalah Kulit Kepala Gatal

    4 out of 5, reviewed on September 8, 2017

    Penyelasaian masalah kulit kepala gatal utk wanita bertudung..mmg sngt berkesan..kulit kepala terasa bersih & segar lepas guna shampoo ni..baunya juga sangat wangi..

    4
  43. Avatar

    ezekielsebastian65
    10 reviews

    kegemaran saya dan ibu.

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    kami sangat suka menggunakan shampoo ini kerana kulit kepala kami mengalami masalah yang sama (gatal2). ia dapat membantu menyelesaikan masalah kulit kepala kami dengan cepat dan berkesan. baunya juga sangat harum dan membuatkan rambut serta kulit kepala kami rasa selesa dan segar sepanjang hari. tiada lagi masalah kegatalan kulit kepala.

    5
    1
  44. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Hilangkan gatal kulit kepala

    5 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Sunsilk ni saya suka kerana menghilangkan kegatalan kulit kepala dan menjadikan rambut lembut.
    Rambut mudah diurus dan kelihatan rapi.
    Senang disikat dan tidak menyebakan keguguran walaupun kerap digunakan.

    5
  45. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Saya menggunakan shampoo ini kerana ianya dapat menyegarkan kulit kepala bahkan dapat mengatasi masalah kegatalan kulit kepala terutamanya apabila seharian bertudung. Gunakan bersama perapi untuk mendapatkan basil yang baik. Harga mampu milik dan mudah didapati di kedai runcit mahupun pasaraya.

    5
  46. Avatar

    peikyein8271
    39 reviews

    Make my hair soft and smooth

    3 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    This is our favourite hair conditioner. After appliEd it, my hair is soft and smooth. It strengthen my hair too. The scent is nice too.

    3
  47. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    My hair is smooth and soft after applied the conditioner

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    I love to apply this char nditioner after I washed my hair. I feel my hair is soft and smooth after I applied the conditioner. The price of the conditioner is reasonable and affordable.

    4
  48. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    smooth & silky hair

    4 out of 5, reviewed on August 9, 2017

    use together with the shampoo, the result is not bad.
    my hair become more smooth & silky every time after apply this conditioner.

    4
  49. Avatar

    stepsoh26
    65 reviews

    Nice smell

    4 out of 5, reviewed on July 2, 2017

    This product smell damn fresh ! After use fresh all the day !

    4
  50. Niki Tay
    996 reviews

    Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner

    4 out of 5, reviewed on June 13, 2017

    i like to use the shampoo , use it after very fresh not oily oily one, and the smell very nice n fresh ~

    4
  51. Avatar

    jet68
    75 reviews

    economical and affordable.

    4 out of 5, reviewed on June 8, 2017

    this product is economical and affordable.while the smell is nice and leave my hair feeling fresh. overall is satisfied

    4
  52. Avatar

    Vicky Low
    241 reviews

    Sunsilk Hair Conditioner

    5 out of 5, reviewed on May 26, 2017

    Sunsilk range of shampoo and conditioner are always my first choice when I do my monthly household shopping. About a 50 cents big of sunsilk conditioner, enough to soften and nourish my hair almost instantly. Btw, I have very thick and rough hair. I even bought sunsilk conditioner in smaller packaging because it’s a-must bring personal toiletry if I have to stay overnight.

    5
  53. Avatar

    yenhock31
    34 reviews

    Sunsilk Lively Clean & Fresh

    3 out of 5, reviewed on May 16, 2017

    Price affordable.It is formulated with Vitamin Citrus Complex and it for a Clean-Feel & Refresh Scalp Sensation. After I tried it , my hair become smooth and not dry. Althought my hair might get a little oily after 7 hours, but it\’s still a better choice.

    3
  54. Aznor Azizul
    153 reviews

    Get Away With The Fragrance

    4 out of 5, reviewed on April 23, 2017

    Have you ever imagine a shampoo that give you the fragrance that resembles the fresh aroma from the nature? Well with Sunsilk now you can experience a natural fragrance while you get a great haircare solution that will suit your kind of hair.

    Treat your hair right with this solution and at the same time you can exhale the aromatic fragrance that will keep you fresh and happy.

    4
  55. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Good product ~Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2017

    I like Sunsilk Lively Clean & Fresh Conditioner because it makes my hair so healthy and no more itchy scalp. My hair also looks so shining easy to manage it. It smells good too after I wash it. This product is affordable and worth to purchase it.

    5
  56. Avatar

    Sarah
    133 reviews

    Hasil yang memuaskan

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Walaupun menggunakan conditioner ini bersama jenama syampu yang lain, namun hasilnya sangat memuaskan. Bau yang sangat wangi, rambut senang diurus dan terasa sangat lembut. Highly recommended.

    5
  57. Avatar

    Kinoko Cheong
    7 reviews

    I like this product because it is economical and affordable.

    5 out of 5, reviewed on January 23, 2017

    I like this product because it is economical and affordable.

    5
  58. Avatar

    syarif8427
    40 reviews

    conditioner untuk wanita bertudung

    4 out of 5, reviewed on December 22, 2016

    Isteri saya suka menggunakan conditioner dari sunsilk yang dirumus khas untuk wanita bertudung. Meskipun menggunakan tudung, rambut perlu dijaga dan diambil berat untuk memastikannya terurus dan segar. masalah kegatalan kulit kepala hilang dan rambut kembali bersinar

    4
  59. Avatar

    fadyani10
    19 reviews

    dah jumpa shampu yang sesuai

    4 out of 5, reviewed on November 24, 2016

    saya suka Sunsilk lively clean & fresh sebab memberi kesegaran kepada kulit kepala.tiada lagi masalah rambut gatal dan kelemumur.rambut lembut dan wangi! Conditioner sangat menjimatkan.sudah guna setahun belum habis lagi!

    4
  60. Segarkan kulit kepala

    4 out of 5, reviewed on October 31, 2016

    Saya menggunakan shampoo ini kerana ianya dapat menyegarkan kulit kepala bahkan dapat mengatasi masalah kegatalan kulit kepala terutamanya apabila seharian bertudung. Gunakan bersama perapi untuk mendapatkan basil yang baik. Harga mampu milik dan mudah didapati di kedai runcit mahupun pasaraya.

    4
  61. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    amazing products

    4 out of 5, reviewed on September 29, 2016

    The quality, the light fragrance, the condition of my naturally dried hair… it is all so so great. I am so thankful for this conditioner. The conditioner almost nourishes the hair in a sense. It did not make my hair overly conditioned such that I would not have greasy hair by next morning. (I found that happened after a while with the Live Clean Fresh conditioner. It has a light, yet sharp fragrance.) The Green Earth and conditioner is amazing. I even branched out to use the argan oil smooth and shine cream. Amazing products and you definitely get your money’s worth. I am in love <3

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...