Silkygirl Matte Junkie Lip Gloss 01 Retro

Product Details

• Glides easily

• Long-lasting

• No Fragrance

• No carmine and free from animal testing

  1. Avatar

    nadnod94
    22 reviews

    Tak keringkan bibir dan warna cantik

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    One of the most affordable lipmatte at the drugstore. Suka sebab warna shade semua cantik. Dan lepas pakai tak keringkan bibir like other makeup brand.

    5
  2. Zafira Mahadzir
    3 reviews

    Nice shades

    5 out of 5, reviewed on November 27, 2018

    Im so in love with this lip matte junkie !!! Bibir tak merekah and tahan up to 10 hrs !! I love it so much , worth to try and worth your money .

    5
  3. Avatar

    nuramira
    7 reviews

    The best lip matte????

    5 out of 5, reviewed on November 25, 2018

    First try using my cousin this lip matte, i fall in love with retro color ??.. very nice color and suitable with my lip..easy to apply..and the price is cheap.. but always sold out..love Silky girl lip matte ??

    5
  4. Avatar

    Bella_nad0143
    3 reviews

    Sexynyaaa

    5 out of 5, reviewed on November 24, 2018

    Saya telah menggunakan silkygirl sejak Dulu lagi semua produk silkygirl tidak mengecewakan termasuklah silkygirl lip matte ini ..lip ni sangat bagus ,cepat Kering memudahkan saya apabila minum terutamanya didepan boss saya kerana ia tidak meninggalkan kesan ..warnanya yg sangat cantik Dan menawan membuatkan saya kelihatan sexy dan cantik terima kasih silkygirl ♥️♥️♥️♥️

    5
  5. Zu Izrina Fitri
    6 reviews

    I love it

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    my favourite lipmatte ever! Worth of money with good quality. Dah byk kali repurchase and i have most of the shade. Tak buat bibir jadi kering and rasa ringan je bila pakai. Ia nya tahan lama tak perlu touch up pun lepas makan atau minum. Ia juga mudah didapati di guardian dan watson dan juga kedai lain lain

    5
  6. Avatar

    Nuyul03
    7 reviews

    Murah tapi berkualiti

    5 out of 5, reviewed on November 21, 2018

    Saya ada kesemua shades. Apa yang saya suka dengan silky girl matte ni sebab bila pakai dia cepat kering, rasa ringam je dekat bibir. Paling penting dia langsung tak buat bibir kita kering dan merekah. I just love it !! Saya harap silky girl keluarkan warna bold jugak

    5
  7. Avatar

    cikcoklat42
    3 reviews

    Super nice product

    5 out of 5, reviewed on November 16, 2018

    I am using this lip gloss. For what i can say. This product is affordable buy it especially for students. Every colour of this product is very nice. And i like nude colour. Its free from animal testing. But it is not long-lasting. After you eat the colour will disappear. But it is not a problem. You can apply it again.

    5
  8. Avatar

    Afiqaqila34
    3 reviews

    Love it

    4 out of 5, reviewed on November 10, 2018

    Very long lasting and so pigmented! I love all colour range and it’s affordable too!

    4
  9. Avatar

    Sammyy39
    3 reviews

    Nice shade

    4 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    I love this shade so much and it is super pigmented and long lasting lips stick. Somehow it make my lip dry after applying it ,for me before putting on this lipstick I usually apply some lipbalm to make it moisture after that I only apply this lipstick. Overall this is a good product and also easy to carry around and just fit in my purse! And also the price is super worth for what I got , recommend !!

    4
  10. Avatar

    HeeMQ78
    3 reviews

    Not long lasting

    2 out of 5, reviewed on November 4, 2018

    口红不能持久。通常吃完东西后 就一大半不见了要一直补口红.可是我很喜欢这个颜色 希望可以有更持久的的口红

    2
  11. Anis Mahirah
    3 reviews

    Try and you will love it

    5 out of 5, reviewed on November 3, 2018

    I have tries quite a few matte lipmatte. But this is one of the lipmatte that suits me. That i can wear for a longer time as many lipmatte that i buy does not suits me and i wear it like once only. As for this. It suits me the best. It matte but moits. As i have problem with dry lips. This help me. But the only cons is it does not stat longer on your lips. So have to reapply many times. Especially when you eat. But overall its worth to try. As price also affordable. ??

    5
  12. Avatar

    Useleetha9092
    3 reviews

    Lipmatte Junkie

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2018

    Setiap kali restock lipmatte utk client, semestinya sy akan memilih lipmatte Junkie daripada silky girl ini. Tekstur yg sangat halus ini memudahkan sy untuk membuat sapuan ke bibir client dan yg sangat membuat saya terpegun, lipmatte ini tidak akan merekah dan melekit. Dengan pelbagai variasi warna nude, ia sangat sesuai untuk pengguna Asian. Selain itu harga lipmatte ini sangat mampu milik berbanding lipmatte lain.
    Apa yg saya tidak puas hati ialah, stock lipmatte ini sering Cepat habis ?

    5
  13. Avatar

    harisah36
    6 reviews

    Lip Matte Junkie Si Cantik Manis

    3 out of 5, reviewed on October 26, 2018

    Sapuan yang rata. Tidak terlalu nipis dan tidak terlalu tebal. Sesuai untuk wanita yang inginkan sapuan matte yang “tidak over”. Selain itu, Silky Girl menyediakan banyak pilihan warna menarik untuk lipstik Matte Junkie ini.

    3
  14. Avatar

    Chempaqa51
    3 reviews

    Tahan lama dan cantik

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Lip matte silky girl ni buat saya nampak cantik dan beri saya confident yang tinggi. Rasa ringan dan tahan lama serta warna yang cantik buat saya tak pilih yang lain. Harga pun berpatutan.

    5
  15. Avatar

    Nuyul03
    7 reviews

    Murah dan berkualiti

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2018

    Saya ada semua shades lipmatte dari silky girl ni okey. Bila pakai rasa ringan je, paling penting tak buat bibir kita kering langsung. Oh yang paling best sebab tahan lama tau. Makan ke minum ke still macam tu je

    5
  16. Maizura Nadzrah
    3 reviews

    Not good

    3 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    This product is not for someone who has dry lip skin. Eventho I applied lip balm, it still makes my lips become dry and does not look good on my lips. It is hard to erase afterward. If you have dry lip skin then maybe this is not a good product but I give 3 stars because the color variations are beautiful.

    3
  17. Avatar

    Dennanatashya46
    3 reviews

    Murah dan selesa bila dibibir

    5 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Antara lipmatte yg murah tetapi berbaloi untuk beli. Selesa bila dibibir.kalau jenis bibir kering digalakkan memakai lip balm sebelum pakai lipmatte ni. Tahan lama dibibir. Hanya akan pudar jika makan makanan berminyak. Klau setakat minum air tu tak pudar.

    5
  18. Deela Sulaiman
    4 reviews

    Buat bibir kering..

    1 out of 5, reviewed on October 19, 2018

    Beli sbb die matte finish dan warnanya yg menarik.. Tp bila apply kt bibir, segala moisture yg ade kt bibir mcm hilang terus & tgglkan bibir yg kering merekah and quite sticky.. Susah nk remove even guna makeup remover.. Klo nk apply, mesti kne pakai lip balm dlu, then apply it..

    1
  19. Avatar

    Ainmohd9293
    3 reviews

    Superb affordable lipmatte

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I already bought this lipmatte a few time already. It is very good product. The colour is so beatiful and the product also not transferable. I am a big fan of this product. I already have 5..

    5
  20. Avatar

    Eelly39s28
    7 reviews

    Nak bibir munggil ??

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    I very like to used this lip matte sebab die sgt natural dan membuatkan bibir nampak lebih munggil dan cantik semula jadi..waterprof sangat dan tahan lama..it save your money becoz it affordable to buy ❤️❤️

    5
  21. Nisha Lavenda
    3 reviews

    The Best Matte Lipstick Ever

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Sy mula pkai lipstick ni dari tahun 2016 sampai harini..dari awal beli saya dah mula jatuh hati sebab kesan dia tidak melekit dn warna nya sgt cantik dan natural, warna kesukaan saya adalah code warna 04 .. sbulan skali sy akan repeat beli sbb sy pkai hari hari jd akn cepat habis dan sy percaya sy tidak akan stop repeat pembelian sy ?

    5
  22. Avatar

    kiroro9207
    2 reviews

    Matte junkie lipstic

    3 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    I have tried this lipstic but it is not suit me at all..my lips become dry and the texture quite thick.. If you wanna try, you can apply it after put lipbalm on your lips

    3
  23. Haziqah Hazemi
    3 reviews

    Worth buying, worth trying!

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    One of my favourite daily lip matte as the colour suits me very well. Besides, the texture is light & just nice for the lips. Bought a few different colours since the price is also quite cheap especially when the drugstores made promotion!

    4
  24. Avatar

    Mira0407
    19 reviews

    My fav!

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Suka sangat pakai this lipmatte. Rasa lembut je di bibir. Warna pun cantik.

    5
  25. Avatar

    nishvv96
    3 reviews

    LIGHTWEIGHT MATTE JUNKIE LIPMATTE

    4 out of 5, reviewed on October 15, 2018

    Been purchasing this a few times now. Lightweight on the lips and easy to apply. Rasa mcm tak pakai lipstick pun ada. However, this lipmatte transfers i.e. not kissproof. Worth buying for daily basis use. But the good thing is it\’s inexpensive and can be bought at drugstore- watsons & guardian.

    4
  26. Avatar

    Atikamudayat31
    7 reviews

    Best matte ever

    4 out of 5, reviewed on October 13, 2018

    I’ve been using this lipmatte junkie for years..its affordable and not sticky on lips. Easy to apply and will not leave stain on your glass or spoon. I keep repeating this product. What i love is its easy to get this product. You can get it from drugstore such as watson, guardian, and shopping mall . For those who is having dry lips ptoblems, i suggest you to use lipbalm before aplying this lipcream ?

    4
  27. Avatar

    nurdiyanashah76
    1 reviews

    The best lip matte

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2018

    I’ve bern using this silkygirl matte junkie lip for almost 3 years and I am very satisfied with the quality and colours that being sold. I’ve tried some color coded collections from this brand and very comfortable to my lips. It is not sticky, easy to apply and worth to money. I often get a price discount because Watsons always give price off to their members. I give 5 star for this lip matte !

    5
  28. Avatar

    lizmevis27
    6 reviews

    Worth to buy

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    I’ve been using this silky girl junkie lip matte in code 01 for about 1 year . I keep repeat buying this product because it is so worth the money. The texture is so smooth , and it doesnt make your lip dry although it is a lipmatte. No need to apply lipbalm or lip moisturizer before applying this lipstick . All the lipstick shade is also very pretty and yah i really recommend this to you guys . you guys should try it because you will never regret of trying this product .

    5
  29. Avatar

    Zaf53
    3 reviews

    Affordable lip matte

    5 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    The price of this lip matte is so affordable and the quality is so good. I like the texture of the lip matte because it’s easy to blend and the colour also so nice.

    5
  30. Avatar

    wudermort59
    3 reviews

    best lipmatte!

    5 out of 5, reviewed on October 7, 2018

    this by far is the best lipmatte for everyday use for me. affordable price with wearable colour that you can wear to work or even a day out. the coverage is medium I have to apply two layers but its not drying on the lips.

    5
  31. Syafiqah Alwi
    3 reviews

    Major love

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    I wear this shade like everyday since the 1st day i bought it. And i have bought few times already cause it is so good. The colour suits me well and it is gentle to my lips. Very recommended for everyone to try.

    5
  32. Izzati Husain
    3 reviews

    Lip matte

    4 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    The colour is nice and not too bright. The matte is long lasting and you don’t have to reapply it after your eaten. But because it is matte, it’s not suitable for girls who have dry lips. It is affordable and easy to get in drug stores

    4
  33. Avatar

    MunirahZM36
    3 reviews

    Highly recommended

    5 out of 5, reviewed on September 26, 2018

    Warna lipmatte ni cantik sangat. Lepas pakai je atas bibir terus kering dan bibir kelihatan mungil. Dia kekal lama atas bibir kecuali kalau minum air atau makan, lipstik tu akan hilang. Tp berbaloi dengan harga. Sangat bes!!!

    5
  34. Avatar

    Ayaazzahra30
    4 reviews

    Lipmatte tahan lama!

    5 out of 5, reviewed on September 24, 2018

    Dengan sapuan yang minimum dapat membuatkan bibir saya cantik dan warna tahan lama. Tak kering. Senang nak pakai. Warna yang cantik. Tak Perlu susah-susah nak touch up balik lepas makan. Warna tahan lama. Harga pun berpatutan dan mampu milik.

    5
  35. Nur Aina
    3 reviews

    Bagus. Harga berpatutan

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    Saya dah 5 kali repeat lipmate ni. Shade Retro ni lah. Walaupun warnanya dalam kategori nude, tapi ia tak membuatkan muka kita pucat sebab tonanya agak terang sedikit. Sesuai untuk pakai harian sebab sangat ringan dan tak rasa melekit. Berbanding dengan lipmate lain harganya tidak terlalu mahal. Lebih berpatutan dari kualitinya.

    5
  36. Avatar

    Ainurshakira25
    5 reviews

    Lipmatte Junkie Sangat Best

    5 out of 5, reviewed on September 13, 2018

    Lipmatte yang cantik, sesuai dgn semua peringkat umur.mudah didapati di Watson. Paling penting harga yang sangat murah dan berpatutan. Rugi tak mencubanya.

    5
  37. Avatar

    suehana69
    4 reviews

    tahan lama dan mudah di sapu.

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    sy sgt mnggemari warnanya yg cantik,malahan ianya senang di pakai dan di bawa kemana2,ianya tahan lama di bibir dan tidak mudah luntur. sy sgt mnggemari silkygirl lipmatte ini. terima kasih silkygirl lipmatte,krn dgn adanya ia membuatkan hari sy ceria dan gembira. thaks a lot.

    5
  38. Avatar

    suehana69
    4 reviews

    tahan lama dan mudah di sapu.

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    sy sgt mnggemari warnanya yg cantik,malahan ianya senang di pakai dan di bawa kemana2,ianya tahan lama di bibir dan tidak mudah luntur. sy sgt mnggemari silkygirl lipmatte ini. terima kasih silkygirl lipmatte,krn adnya ia membuatkan hari sy ceria.

    5
  39. Rabiatul Mokhtar
    3 reviews

    Trendy dan cantik

    4 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Saya seorang yang gemar pada warna2 yang nude dan trendy. Lipmatte ini antara kegemaran saya kerana mudah dipakai dan ditanggalkan dengan hanya memakai make up remover. Love to have a simple make up!

    4
  40. Avatar

    zwnhkmr60
    3 reviews

    Best lip matte ever!

    5 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    I’ve been using this brand for almost a year already because this lip matte is very easy to apply, and it glides easily on your lips. Really reccomend it to people who is new to cosmetic products, and this Silkygirl lip matte is a must-try for everyone.

    5
  41. Jayalakshmi Jaya
    102 reviews

    Super matte

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Silkygirl Matte Junkie Lip Gloss is convenient to use anytime as it glides easily and long lasting too. There is no fragrance and it is very easy to apply on the lip as it gives nice look. I make sure apply the lip balm first before using this lip gloss to avoid any dryness. Besides that, it is safe to use and does not have any fragrance. The packaging also very nice and easy to bring along anywhere as it is very lightweight. I always use it to add nice colour for my lip and definitely worth to purchase. The price also reasonable.

    5
  42. Nur Abdullah Firus
    3 reviews

    1 in millions..

    5 out of 5, reviewed on August 9, 2018

    Yeah, I know many products now. But I don’t know when I try this, warna yang sangat menarik. Tahan laaaama dan bibir tak merekah sebelum ni jenama @#+;#; pakai bibir jadi tak cantik. Terlampau kering mungkin, tak tahu lah. Done.

    5
  43. Avatar

    AishahAhnaf15
    3 reviews

    True matte

    3 out of 5, reviewed on August 7, 2018

    i just trying this lipmatte. the colour is so nice. I dont know whether my lips is problem or this lipmatte is not long lasting. So i need to put it oftenly. But still the colour is match to me.

    3
  44. Aimi Nadiah
    3 reviews

    One of my fav

    4 out of 5, reviewed on August 6, 2018

    The price is very affordable, the colour is very nice and the texture is also vey good, so smooth. It gives a clean finishing and it look smooth on my lips. But it is not last long and sometimes leave a mark on the cup.

    4
  45. Avatar

    amirahshafiee76
    1 reviews

    Matte Lover

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2018

    I ve been using since last 2 years and I am vary satisfied with the texture as it is matte and I am matte lover. There are also variety of colour and the colour suit every skin tone. For those who have dry lips I suggest to apply lip balm first as it is quite dry suite with its name which is matte. I think this is one of my lip matte that I enjoy using for more than a year..Thumbs up !!!

    5
  46. Avatar

    afizasyuhada03
    3 reviews

    My fav!

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    The colour is nice. I’ve been using it for a year. The texture is a bit dry, so better use lip gloss before applying this lipmatte to ensure it does not crack. It is cheap and available at all drugstore.

    4
  47. Nur Zuyyin
    9 reviews

    boleh la

    3 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    dia punya textcure agk brminyak . mngkin tk sesuai ngm saya tp harga berpatutan .

    3
  48. Avatar

    msrh9679
    3 reviews

    Nice colour

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    Nice colour and cheap. Can easily find at any drugstore. but the texture a bit dry and it will be cakey after several hour. when eating or drink, the lipstick easily removed itself.

    4
  49. Nur Zainol
    6 reviews

    Nice colour but does not stay long

    3 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Retro is a very nice color but it doesnt stay long on your lips and makes your lip dry.

    3
  50. Avatar

    MyschqaQylla56
    12 reviews

    Colour cantik!

    5 out of 5, reviewed on May 31, 2018

    Colour lipstick ni tak over, pigmented n sesuai untuk teenagers n adults. Harga murah n senang bawak dalam beg sebab kecik je. Tahan lama dan x buat bibir merekah kering. Recommended!

    5
  51. Avatar

    Kina47
    3 reviews

    Really loves the texture & color!

    5 out of 5, reviewed on May 17, 2018

    My most favourite brands till now. Sy mempunyai masalah bibir sensitive dan kering. Tapi silky girl matte langsung tidak memberi kesan irritation tapi formula yg lembut dan mesra dengan kulit.

    5
  52. Avatar

    yanaliyana8949
    6 reviews

    berbaloi

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2018

    harga murah dan sangat tahan lama pakai.. berbaloi dgn harga.. warna pon cantik cantik.. suka!

    5
  53. Avatar

    nabilfikran42
    3 reviews

    Lip matte murah

    5 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    Suka pakai lip matte ni..warna cantik and tahan lama..harga pon murah

    5
  54. Avatar

    bellaroses96
    3 reviews

    sesuai dgn bibir saya

    5 out of 5, reviewed on May 6, 2018

    to be honestly, lipmatte ni diantara fav saya , sangat sangat best , warna cantik2 , dia punya quality memang terbaik , tak kering mcm lipmatte jenama lain , ringan je bibir mcm tak pakai lipmatte , mudah ja nak dapatkan produk silkygirl , cari je dkt drugstore ,

    5
  55. Avatar

    miaasyu0608
    4 reviews

    Long lasting lipstick

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Silkygirl lips junkie is one of the best lip matte. It last long on my lips and not wash away even i eat or drink out with my friends. Psst, it is also kissproof ? i gave 5 stars and will continue using it.

    5
  56. Avatar

    IntanHartinie59
    7 reviews

    the best lipmatte ever !

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    walaupun produk ini dalam bentuk liquid lipstick, namun pigmentationnya sangat “umphh!” kod warna yang sesuai dengan kulit saya, tidak mengeringkan bibir dan yang paling penting ianya murah !

    5
  57. Avatar

    waniharraz
    3 reviews

    The best lipmatte

    5 out of 5, reviewed on April 15, 2018

    Tak prnah lg jmpa lipmatte yg tahan lama mcm ni n sesuai dgn sy … Mmg in love sgt dgn lipmatte nie .. Hrga pon brpatutan … Colour2 dia pon cantik sgt . ???

    5
  58. Fazilla Mohd Azmi
    3 reviews

    SILKYGIRL LIPCREAM REVIEW

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    Honestly this lip cream last long. The colour suits my skin tone. And it didnt looks patchy when you have to reapply it.

    5
  59. Avatar

    Kiera76
    3 reviews

    Lips matte best

    4 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    The best ever.. tapi sebelum guna lips matte saya akan gunakan lips balm terlebih dahulu bagi mengelak bibir kering. Pada pendapat saya harga juga berpatutan dan mudah didapati di watson dan guardian. Terima kasih.

    4
  60. Avatar

    nursabrina03
    3 reviews

    Lipmatte The Best!

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Mula mula saya saya ternampak lipmatte ni di Watson dan saya agak ragu ragu dengan ketahanan semasa memakainya. Balik sahaja di rumah, kawan sebilik dengan saya baru sahaja membelinya dengan harga yang berbaloi! Dan yang menarik lagi warnanya sangat menawan serta bau dia yang tidak seperti lipmatte yang lain. Ia juga sangat lembut dibibir serta membuatkan bibir lebih menggoda. Jatuh cinta dengan lipmatte ni!

    5
  61. Avatar

    Mira0407
    19 reviews

    Tahan lama

    5 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Lipmatte yang tahan lama, feel soft on my lips.

    5
  62. Avatar

    sushiibaby46
    3 reviews

    my go to lipstick on a night out

    4 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    amazing matte lipstick! even though it can be quite sticky but i still really like it. it isn’t easy to be removed. and the color is so pretty on me i love it

    4
  63. Avatar

    HusnaZakariya16
    3 reviews

    DRY AND CAKEY

    3 out of 5, reviewed on April 8, 2018

    Firstly, the colour is very eye-catchy. It is suitable to those who prefer more to natural and nude colour as this colour not too bright on your lips. For the first 2 hours, it still looks good on your lips, but then it will looks like very cakey and dry texture on your lips. So u have to put on some lipbalm on top of it to avoid that dry look.

    3
  64. Avatar

    sahirasuhaimi64
    3 reviews

    Berpatutan dengan harga

    3 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Lip matte ini mempunyai warna yang menarik dan sesuai dengan tona kulit orang malaysia. Harganya sangat murah. Tetapi ia agak mengeringkan bibir, mungkin anda perlu gunakan lipbalm sebelum memakainya.

    3
  65. Avatar

    Valmaxcellar57
    4 reviews

    Matte wonders!

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    I loved Silky Girl Matte Junkie drugstore product. The color is matte and it is affordable for those wanting to try matte lipstick drugstore product. It is long lasting and my personal fav is Retro and mauve. Recently Watson has this amazing offer, I actually bought 3 of it for stock purposes. Loving this!

    5
  66. Avatar

    Estelle07
    1 reviews

    Great product

    5 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    Saya sangat suka product ini..ia tahan lama di bibir dan warnanya juga sangat menyerlah..ia tidak menyebabkan bibir anda kering dan merekah.

    5
  67. Hanisah Salihin
    13 reviews

    Good one

    5 out of 5, reviewed on March 8, 2018

    This product is good with this kinda shade. Never regret to buy more on different shade even the price never get down like other lips matte ! but this product can only stay for 1-3 hours because it will dry and cakey later on. need to top up always. what ever it is good product with a good price.

    5
  68. Avatar

    adilahshamsuddin54
    9 reviews

    Give matte look

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Sangat selesa dipakai dan harga yang berpatutan. Saya suka kan warnanya yang nude. Warna yang cantik. Mudah untuk didapati di mana-mana drugstore.
    Saya selalu memakai lip balm selepas memakai lip matte ini. Tapi matte ini cepat hilang warnanya selepas makan atau minum.
    Tiada ujian pada haiwan, itu yang terbaik!!!

    4
  69. Avatar

    Okaynab9768
    3 reviews

    perfect matte finish

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    It defines matte onto my lips and it lasted for 10 hours. However, it’s a bit dry and cakey. Anyways, i really love the texture and it doesn’t give any unpleasant smell at all. The colors are so exciting but i hope there has more deep and nude colors.

    4
  70. Avatar

    hannaameelia07
    6 reviews

    Nice colours

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I love all the shades that this product has. But unfortunately i have a really dry lips so it doesn’t really suits because it is matte and it dries up on my lips and it becomes clumpy. Also, it fades out after drinking or eating. But after all, i still love it because its cheap!

    4
  71. Avatar

    sitizubaidah89
    3 reviews

    Best Liquid Lipstick ever

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I purchased this a few times already because I really really love it! The texture is amazing, it is not sticky, and it dries as matte so you don’t have to worry about it being smudged. Although it is matte, it is not drying at all which is a quality that is hard to find in any other brands. And such affordable price too! Simply love this product I cannot live without it!

    5
  72. Avatar

    aemjayyyyy14
    5 reviews

    Natural look

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    I’m in love with the lip color when applied this Matte junkie. The price is reasonable and it give me the natural look. i also can applied it as my eye shadow or even can be my blusher. You just have to know how to applied it. So i can say that, this lip matte junkie can give me 3 in 1 function to my daily make ups. Love it!

    5
  73. Avatar

    Eeralala16
    3 reviews

    Affordable

    4 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    The price is super affordable for a student like me ? The colour range is reasonable and not a boring colour. I bought few colours and wear it every day to class & hang out with le friends.

    4
  74. Avatar

    sitirohaida81
    44 reviews

    sesuai dengan saya

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    saya paling suka dengan silky girl matte junkie lip gloss ni..warna menarik dan sesuai dengan bibir..serta ia tidak mengeringkan bibir

    5
  75. Ida Anum
    42 reviews

    Warna yg sangat cantik

    5 out of 5, reviewed on February 28, 2018

    SAYA sangat tertarik Dengan Warna nya.. Xterlampau Terang.. Sesuai dgn Warna kulit Saya.. Dgn Harga yg berpatutan Saya sgt berpuas Hati dgn hasil nya..sgt senang di guna Dan tahan lama..

    5
  76. Pjah Rosli
    3 reviews

    Goddess

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2018

    The shade is super beautiful and easy to apply. The price is affordable for the kind of product. Give matte look!

    4
  77. Avatar

    Mindy85
    3 reviews

    Must have lippie

    5 out of 5, reviewed on February 21, 2018

    This shade is so goddamn beautiful and gorgeous and a wearable colour..just wished the formula will last longer abit..otherwise..its a perfecto! Girls..please get it ! At affordable price..you can a an angel!

    5
  78. Avatar

    nadianoni81
    3 reviews

    Super pigmented

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I have dark lips but this Silky Girl Matte managed to cover the whole pigmentation. It might be a bit dry without using any lipbalm before applying it, but the range of colours they have and their price makes it a good quality.

    4
  79. Nur Mokhtaruddin
    3 reviews

    Lipstick matte yang benar-benar matte

    4 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Silkygirl lip junkie ni benar-benar memberikan kesan matte cuma untuk menyerlahkan lagi bibir, perlu ditambahkan penggunaan lip balm

    4
  80. Avatar

    n_hidayah9239
    3 reviews

    Lip matte silkygirl

    3 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Saya suka gunakannya sebab warnanya yang cantik dan mudah untuk disapu dibibir serta harganya yang sangat berpatutan.Tetapi warnanya tidak tahan lama terutama selepas makan atau minum.

    3
  81. Avatar

    ndalle03
    3 reviews

    Long lasting!

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    I only use matte lipstick and i have lots of them but this one is my fav. My fav shade is Vintage. I used 1 bottle before this and once it finished i bought another ( i never buy another bottle with same shade and brand, this is first time because i really love vintage shade ) super long lasting even after i eat oily food it’s still there. The texture is what i love most, not too sticky compared to my nyx lingerie. AND ITS CHEAP!!

    5
  82. Avatar

    Linaa83
    6 reviews

    Best drugstore nude lipstick

    5 out of 5, reviewed on January 14, 2018

    Omg! This is my ultimate holy grail. Don’t know where to begin. I already bought this lipstick 3 bottles from this shade. I love the texture, creamy and fast dry on my lips. And also this is really affordable and always on sale. I also have the other shades from this Silkygirl Matte Junkie range.

    5
  83. Nawal Anuar
    3 reviews

    Feel good

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Bila pkai tak melekit,dan lambat hilang..cantik jeee bile pakai..cuba try

    5
  84. Dorathy Nelson
    4 reviews

    Nice colour

    5 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Sangat berbaloi kerana ia murah berbanding dengan jenama lain tapi kualiti lebih kurang sama . Warna yang cantik saya, tidak merekah dan senang digunakan ?

    5
  85. Avatar

    SitiNurjalina48
    54 reviews

    I LOVE THE COLOR

    5 out of 5, reviewed on December 11, 2017

    SANGAT SUKA WARNA DIA..LOOK NATURAL ON MY LIPS..HARGA MURAH TAPI BERKUALITI SETANDING LIPSTICK JENAMA YANG LAIN..SANGAT BERBALOI UNTUK YANG BARU NAK BELAJAR MAKEUP BOLEH TRY BELI NI BERBANDING BELI YANG FAKE ☺

    5
  86. Kaushelia Shelia
    365 reviews

    Super colour for my lip.

    5 out of 5, reviewed on November 14, 2017

    Silkygirl Matte Junkie Lip Gloss 01 Retro is a wonderful product which adds great colour for my lip. I feel so nice to use it all the time as it does not make my lip dry. Day or night it is perfectly to use as just one touch it makes me look good. The packaging is really good and the price is also reasonable. Totally worth to purchase and highly recommend.

    5
  87. Avatar

    sabarina37
    374 reviews

    Tiada wangian

    4 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    Saya sering mengalami bibir mengelupas, mungkin kerana tidak bersesuaian dengan produk-produk tertentu. Penggunaan Silkygirl Matte Junkie Lip Gloss 01 Retro ia tidak sesuai dengan bibir saya. Meskipun ia Meluncur dengan mudah. Kandungan Gloss ini juga Tahan lama dan kekal lama dibibir. Ia juga Tiada wangian pada kandungan Gloss Retro ini. Tambahan pula ia bebas daripada ujian haiwan.

    4
  88. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    but it not stay longer on my lip

    2 out of 5, reviewed on October 11, 2017

    love the colour, but it not stay longer on my lip and this Lip Gloss Not as easy to apply as it ,It is a little hard to spread the lipstick on my lip

    2
  89. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Warna yg sesuai dengan tona kulit saya

    5 out of 5, reviewed on October 10, 2017

    Saya ada dua batang lip matte junky dari silkygirl ni..kod no 1,retro dan kod no 4,vintage..saya sangat sukakan tekstur lipmatte ni yg agak creamy dan mudah dioles..tidak meninggalkan kesan lekit pada bibir bila ia kering..ada bauan lembut,seakan madu..saya sukakan warna kod no.1 retro ni..warna sedikit coklat orange yg warm dan sesuai dgn tona kulit saya..aplicator pun lembut,besar dan mudah diguna..sgt berbaloi mmbelinya.

    5
  90. Shafyqah Azahar
    74 reviews

    TAK SESUAI DENGAN BIBIR

    2 out of 5, reviewed on September 27, 2017

    saya ada dua junkie matte ni tetapi apabila memakainya, bibir saya bercapuk dan tidak sekata. mungkin cara pemakaian saya yang salah

    2
  91. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Lip matte

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    Silky girl lip matte ini saya baru beli untuk raya yang lepas. Sangat berbaloi murah dan sesuai untuk bibir saya dan juga senang didapati di mana2 guardian atau watson juga di kedai2 kosmetik. Tidak terlalu kering atau berminyak, lip matte ini tahan lama bila di oleskan di bibir.

    4
  92. Avatar

    penny41
    407 reviews

    worth to try

    4 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    I buy this product as i want to try the matte lip make up and this product is very cheap among the others too. The lip gloss is not bad and and easily to apply. However it make my lip become dry. Maybe next time i can put on lip balm first before apply it.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...