SAMYANG BULDAK SPICY CHICKEN NOODLE

Product Details

Samyang Buldak Spicy Chicken Noodle is a brand from korea which is famous with ramyeon or instant noodles.  AUTHENTIC SAMYANG PRODUCT . SPICY AND DELICIOUS!

  1. Avatar

    Shiqa14
    3 reviews

    Pedas dan berbaloi

    4 out of 5, reviewed on December 4, 2018

    Pedas sangat! Nak menangis makan maggie ni haha tapi sedap. Maggie dia pun banyak. Untuk orang yang suka makan pedas, maggie ni memang berbaloi untuk anda. Harus cuba. Rugi kalau tak cuba makan maggie pedas ni

    4
  2. Avatar

    Shahmiza39
    3 reviews

    PEDAS TAPI SEDAP

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Walaupun saya bukan seorang yang suka makan pedas. Tapi rasa samyang ini membuatkan saya ketagih dan nak makan lagi. Bukan setakat rasanya yang sedap, kuantiti mee juga banyak membuatkan saya sangat puas hati dengan samyang ini…

    5
  3. Avatar

    xy87
    16 reviews

    辣辣辣!

    4 out of 5, reviewed on November 22, 2018

    超级辣,可是味道很不错,面条也很有弹性。不太会吃辣,所以一包通常都吃不完。

    4
  4. Wawa Hasan
    7 reviews

    YUmmy

    5 out of 5, reviewed on November 11, 2018

    Serious tak boleh tahan.. Tergoda weii. Kena dengan citarasa yang pedas tu.. Mee pun kenyal. Korang patot cuba

    5
    1
  5. Yong Jun
    7 reviews

    又爱又恨

    5 out of 5, reviewed on November 6, 2018

    让人又爱又恨的辣面,吃了头顶发烫,嘴唇麻痹,但是却出奇好吃,而且还会上瘾,最喜欢和朋友一起比赛谁吃得快!

    5
  6. Avatar

    amanda073013
    3 reviews

    一吃钟情!

    5 out of 5, reviewed on November 2, 2018

    第一次吃很不习惯,觉得太辣但是又忍不住因为太好吃了。加上cheese不止可以缓解辣味,还可以增加不同的风味。没有试过真的会后悔!

    5
  7. Avatar

    Aisyajo69
    1 reviews

    Samyang

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2018

    Pertama kali saya cuba me ni … ia menjadi kesukaan saya

    5
  8. Avatar

    bunga29
    3 reviews

    PEDAS DAN SEDAP!

    4 out of 5, reviewed on October 22, 2018

    Pertama kali saya mencuba produk ini untuk membuat samyang challenge dan tular di media sosial.

    Ianya terkenal dengan perencahnya yang pedas dan merah ditambah pula dengan biji bijan untuk menambahkan rasa.
    Kuantiti mee juga sangat banyak! Tak terhabis saya!

    Meenya juga sangat lembut dan cepat dimasak. Jika anda tidak mahu masak, anda juga boleh menggunakan air panas seperti zaman semasa belajar di asrama dahulu!

    Benar-benar menggamit memori. Saya lebih suka beli sendiri dan lebih sedap daripada samyang yang dibeli di kedai-kedai.

    Cuma saya berharap agar sijil halal diperketatkan. Hal ini kerana saya tinggal di Malaysia, dan kami beragama Islam. Soal halal dan haram perlu dititik beratkan.

    Samyang sangat sedap tetapi saya harap saya dapat makannya dalam keadaan tanpa was-was dan halal.

    Perencah yang digunakan juga sangat sedap dan pedas. Saya sukakannya! saya juga telah mencuba perisa lain seperti keju, strawberi, dan sejuk.

    Anda patut mencubanya!

    4
  9. Avatar

    erriolwinter68
    4 reviews

    Addicted noodles

    5 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    The noodle is super spicy once you have try it and you will addicted to it

    5
  10. Avatar

    Puppetz93
    6 reviews

    Good challenge for spice lovers!

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    This korea brand spicy noodles is pretty spicy, quality of the noodles is good as well. And i would say this is the most delicious korea noodles among the others. Have been repurchasing for several times! Love samyang products!

    5
  11. Avatar

    Mariah61
    3 reviews

    So spicy. Fumes went out if my ears ?

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    For the first impression, putting down the dark-red-looking sauce on top of the cooked and drained noodle. I just realized it was actually bright red, almost like blood (cried). When I took the first bite of it, I totally cannot describe the pain of the spicyness, and involuntarily cried. But after the third bite, I really can’t feel my tougue and lips, it already numbed. LOL. Tried if again after 2 days, it still tasted spicy to the top, but nit as spicy as the first experience. Then tried it again, put I put down some cheese, and ate it with a sunny side-up egg, and it tasted marvelous! Spicy, savoury and a hint of sweetness at the same time. Totally going to try it more again!

    5
  12. Avatar

    chuimin54
    9 reviews

    辣的爱好者看过来?

    4 out of 5, reviewed on October 8, 2018

    这个面超级辣,味道很香辣。虽然我很喜欢吃辣,但是我还是不太能顶这个辣。我建议不放完配料,让辣味刚刚好就已经很好吃了。如果喜欢吃辣可以试一试?

    4
  13. Avatar

    Ezah57
    14 reviews

    Pedas berapi!

    5 out of 5, reviewed on October 5, 2018

    Walaupun pedas, tapi sangatlah sedap. sebagai seorang yang suka makan pedas, this is one of my favourite instant noodles! Selain mudah, ianya juga sangat rare dan merupakan produk dari lua negara , the price is bit pricey but worthy! overall i like the taste, the flavours and its so amazingly yummy!

    5
  14. Avatar

    Oka91170
    3 reviews

    Hot ramen

    4 out of 5, reviewed on October 4, 2018

    This is my first time to eat this very spicy ramen, it’s very very hot ,im prefer can put some cheese, that will very nice!! But it was very hot, need prepare many milk or cool water.

    4
  15. Avatar

    Natsac0661
    3 reviews

    Very Spicy Noodle

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2018

    This noodle is really super hot for me even tho I could be able to take spicy food as usual. However it taste good, as it taste mouthful with the flavor and has blance of the saltyness and spiciness

    4
  16. Avatar

    hazirahafiz14
    3 reviews

    Sumpah SEDAP

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    Biasa orang makan untuk buat spicy noodle challenge je but percayalah sumpah sedap. Boleh habis sepeket (6 bungkus) seminggu. Resepi untuk tak pedas, lepas gaul, ‘masak’ kejap atas stove, add on eggs & cheese and wallaaaaaaah a gourmet meal!

    5
  17. Panas & pedas serta enak di makan

    5 out of 5, reviewed on September 17, 2018

    Sangat pedas dan panas hingga boleh menitiskan air mata.. Tetapi sangat sedap dan tetap berusaha untuk menghabiskan walaupun tahu sangat pedas. Selalu dijadikan cabatan bersama keluarga sesiapa yang berjaya menhabiskan makan dulu dia adalah pemenang.

    5
  18. Avatar

    WP61
    24 reviews

    韩国辣面

    4 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    这个面对我而言是超超辣的,但就是爱挑战自己的味蕾,越辣越爱,爱吃辣的你可以试一试!

    4
  19. Avatar

    Zhening52
    3 reviews

    Spicy lover

    5 out of 5, reviewed on August 16, 2018

    Love spicy and this is just perfect and delicious for all spicy lover. Will recommend this for spicy lover and bet you will fall in love with just one bite yummm

    5
  20. Avatar

    nur200241
    3 reviews

    Addictive

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2018

    This spicy ramen is a very addictive food. Once you have tried it, you want to repeat eating it even though it was very spicy. Handle the heat by drinking water after tou finish eating the ramen. Very recommended for you to try.

    4
  21. Avatar

    graceeeeeee07
    3 reviews

    Spicy and Tasty!

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    I am a spicy food liker. This is the spiciest ramen I’ve ever ate. It is very tasty. I like the spices and taste. Recommended to eat with friends or family, will have much of fun!

    5
  22. Nurul Liyana
    3 reviews

    Ramen pedas

    5 out of 5, reviewed on August 1, 2018

    Ramen yang kenyal dan rasa sangat pedas. Kena sediakan air sejuk bila makan ramen ini. Sekali makan pasti nak rasa lagi.

    5
  23. Avatar

    izanordin41
    3 reviews

    Spicier than ever!

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    My first time eat this totally makes me cry while eating! Too spicy but sure addicted to it after a while. But a little bit pricey somehow.

    4
  24. Ashvinaa Morgan
    9 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    Ssamyang noodles are definitely the spiciest instant noodle i have ever eaten. It makes my stomach churn, face red, lips and mouth burning, and tears flowing. Even so i still could not resist the kick it gives me. Overall, great noodles to consume every once in awhile!

    5
  25. Avatar

    sarahakihiko45
    3 reviews

    REALLY GOOD

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    This is the type of food that I would always crave for once in a while. The spiciness is real and I’m not kidding. I’m glad. Ah… Now I really want one..

    5
  26. Chen Thai
    26 reviews

    SAMYANG BULDAK SPICY CHICKEN NOODLE sedap gila

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    SAMYANG BULDAK SPICY CHICKEN NOODLE sedan dimakan. Kita boleh masak SAMYANG BULDAK SPICY CHICKEN NOODLE pada bila-bila masa terutamanya pada lewat malam yang susah cari makan.

    5
  27. Hellen Chan
    22 reviews

    超级麻辣

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    这个在市场都是很多人都会想买来试吃的面啊。面很Q哦,一进口就如同火一般在口中燃烧。不过说实话,没有试过的人真的是很难会去理解事物的味道。

    5
  28. Avatar

    Tyra50
    4 reviews

    Samyang spicy!!!

    5 out of 5, reviewed on June 3, 2018

    Hot & spicy ramen from Korean. Is super duper spicy yet the taste is soooo delicious! I am in love with this ramen. Thumbs up!

    5
  29. Avatar

    JackyLoo93
    3 reviews

    又辣又爱

    4 out of 5, reviewed on June 1, 2018

    韩国特辣面 虽然很辣,但每一次都还忍不住买,爱吃辣的朋友一定要试。酱料可以拿来配其他的东西哦

    4
  30. Avatar

    xiaokhai57
    6 reviews

    Love the spicy love the noodle

    4 out of 5, reviewed on May 22, 2018

    This samyam Korean noodle, the taste is very nice, even it is spicy but I still love it because the noodle is too yummy, and also smell good.

    4
  31. Avatar

    SunnyHere08
    11 reviews

    超爱它的辣

    5 out of 5, reviewed on May 16, 2018

    Samyang的辣面真的世界级的啦呀~
    可是就是爱它的辣,不辣不想吃 ?
    每每宵夜时段就会想吃samyang辣面
    就算去了国外游玩也要买它来开party ?

    5
  32. Avatar

    huiyi212759
    9 reviews

    辣到哭!!

    4 out of 5, reviewed on May 10, 2018

    在好奇心的驱使下,买了一包来尝试。回家立马煮,把整包辣酱倒进去,心里想“应该不会很辣” (因为我算可以吃辣)。第一口,很香很好吃,面条很Q,很有嚼劲!第二口,第三口继续吃… 来了来了!辣的后劲来了!吃到后面真的很辣,一边喝水一边吃,吃一口,休息个2分钟才继续吃,花了蛮久才吃完。过不久,又忍不住煮来吃,第二次反而觉得没这么好吃,觉得只有辣味而已,那个辣味很空,没有很饱满的味道。价格偏高,不过是韩国的,情有可原。总结来说,还算不错,韩国方便面的面条真的很好吃!比起这款,Cheese味的更好吃,虽然也很辣,可是味道比较丰富。

    4
  33. Avatar

    stargazer8242
    3 reviews

    Pedas! Selalu Rindu nak Makan!

    5 out of 5, reviewed on May 9, 2018

    Samyang spicy noodle suggest cara masak instant noodle dengan betul. Tak kedekut sediakan perencah lebih! Rasa pedas lain macam tue la yang selalu dok teringat untuk makan lagi & lagi….

    5
  34. Di Ai
    3 reviews

    辣但是好吃

    4 out of 5, reviewed on May 7, 2018

    很好吃 虽然很辣 可是加了蛋和cheese 真的一级棒 吃了一次想再吃一次!!每次去朋友家 我们的晚餐就是这个了 放进微波炉和cheese 烤一烤 真的超好吃!!!

    4
  35. Avatar

    irenetan58
    7 reviews

    very spicy but delicious

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    spicy but very delicious
    面有弹性,虽然辣但是很香
    味道一级棒!

    5
  36. Avatar

    angelying50
    6 reviews

    love it so much

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    又爱又恨的拉面~
    直到现在都吃超过了十多包了,虽然很辣,但是却很爱吃,虽然很辣,但是味道却很好吃,真的是首选的拉面啊…

    5
  37. Avatar

    Elainne71
    12 reviews

    SAMYANG!!!

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    哇 辣面!!! 宵夜首选!!!! 之前这款ramen很火 网上都好多人去拍视频挑战 看到他们吃得那么津津有味 真让人垂涎三尺!! 这口味就是马来西亚人最爱的辣味!! 虽然不是每个人都能承受到它的辣。但对我来说 这个真的是我很爱的面, 因为本身真的很爱吃辣。无辣不欢。现在只是看到他的照片而已 我都流口水 想吃了!! 待会儿就去买哈哈 这款面的一大包价钱要Rm20+ 如果是一小包的好像也要Rm7这样 , 一小包就比较适合自己一个吃得。如果家人也很爱吃辣 就能买一大包。它也有出杯面款的哦… 它威力真的很大 我很爱!

    5
  38. Avatar

    LiyaAhmad39
    2 reviews

    Samyang terbaik

    5 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    Sy sgt sukakan samyang spicy noodles ni, rasenya yang unit dan sangat2 pedas. Sy makan dengan telur mata dah cheese slice, dapat mengurangkan rase pedas samyang dan membuatkan samyang lg bertambah2 sedap. Cuba lah memang tak rugi.

    5
  39. Avatar

    Zkha8085
    6 reviews

    Tasty

    5 out of 5, reviewed on May 1, 2018

    It\’s totally great.. Suit my taste. I \’ll buy again this product because my family really love the spiciness of this samyang.. As we love this samyang, there\’s an advice which we can\’t eat too much fast food it could effect our health maybe not today but someday

    5
  40. Avatar

    sirius7765
    3 reviews

    Very bad for health

    1 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    I used to love Korean instant noodle a lot. The last time I ate it, it makes me feel sick, my body shakes after I ate it. I remember that time I am turning to a healthier diet, but because I still love to eat Korean noodle, once a while I’ll have one packet of it. And due to the last experience I had with it I decided to stop taking any brand of Korean instant noodles

    1
  41. Avatar

    Nadiranizer53
    1 reviews

    Samyang pedassss yang terbaik

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    VIRAL!!! Pasti anda pernah mencuba Samyang yang pedas selepas ramai sudah viral kan “Maggi Pedas Korea”!!

    Saya sarankan Samyang Pedas ni memang menepati citarasa buat penggemar makanan yang pedas dua tiga atau empat kali ganda. Pelbagai cara memasak yang saya sudah lakukan seperti berkuah,goreng dan kering.. Pedasnya memang terbaik sampai bibir anda merah, menangis, berpeluh dan lain lain.. kalau anda mahu merasa perasaan seperti yang saya alami.. Cubalah.. Cabar diri anda dan rakan- rakan anda untuk merasai kepedasan Samyang Chicken Noodle yang pedassssssss ini!

    Semoga berjaya mengatasi kepedasan yang amat pedassss

    “Gambar dan video yang saya sudah digoreng tapi kepedasannyaaaa perghhh???”

    5
    1
  42. Aini Adhira
    3 reviews

    Pedas dan Sedap

    5 out of 5, reviewed on April 12, 2018

    Samyang spicy noodles ini walaupun pedas tetapi rasanya sangatlah sedap.Dengan warna yang seakan-akan merah membuatkan kita lagi terliur dan ingin menikmatinye.Mee yang agak kenyal dan tidak mudah lembik membuatkan proses memasaknya lebih mudah.Saya mencadangkan kepada pengemar makanan yang menyukai kepedasan untuk mencuba dan merasainya sendiri.

    5
    2
  43. Avatar

    Afizulsobri12
    3 reviews

    Ketagih

    5 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    Walaupun pedas, sentiasa ada keinginan untuk makan. Stok maggi samyam sentiasa ada di rumah. Saya dan isteri selalu makan sambil layan movie. Sangat pedas tapi sedap. Satu bungkus kongsi berdua. Recommended.

    5
  44. Avatar

    KwKhoo20
    9 reviews

    很好吃

    5 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Samyang 是马来西亚的家常品牌,并且面条软而好吃。但是这个最好吃的吃法是炒来吃.

    5
  45. Sueyin Lee
    6 reviews

    Spicy

    4 out of 5, reviewed on April 2, 2018

    Even though i not the people who really love spicy food, but i can feel that the spicy level is really spicy

    4
  46. Avatar

    maggielow38
    6 reviews

    real spicy

    3 out of 5, reviewed on March 20, 2018

    it is real spicy!!!!! its potion is quite big & the noodle is still chewy even u cook longer. best served with cheeses! & if u are a spicy lover, this is the noodle u need 🙂

    3
  47. Azzy Aziz
    12 reviews

    Sangat pedas

    3 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    Saya sangat suka makan makanan pedas, tetapi megi ni memang sangat pedas.. Tak sesuai untuk sesiapa yg tak makan pedas dan perut yang sensetif.. Paket dia sangat besar berbanding megi di malaysia so makan 1 paket je pun dah noleh kenyang…megi ni memang pedas so saya xtau rasa megi ni macam mana, yang saya rasa cuma pedas je.. Hahhah..A bit plain,no flavor except spicy for me

    3
  48. Avatar

    ainamjs45
    6 reviews

    Buldak Buldak

    5 out of 5, reviewed on March 13, 2018

    Buldak Buldak is the name I called the noodles as the Korean letters 불닭불닭 are pronounced like that. First thing first, don’t ever try this if you can’t stand the heat. The flavor is VERY strong and VERY spicy. The texture of noodles is a whole way different compared to ones we have in Malaysia, it’s pretty chewy and consume pretty lots time to finish a bowl. You can top the noodles with anything, beef, chicken, sausage but my favorite topping is two layers of cheese!

    5
  49. Avatar

    ShellyGan25
    3 reviews

    First Samyang try

    4 out of 5, reviewed on March 11, 2018

    ‘The most spicy Korean instant noodle’ Fuh! The marketing tagline is just too catchy to be ignored. That’s how i got attracted to try. I love the springy feel of the noodle. It’s spicy but can still be accustomed to one’s own level. Something different from the usual instant noodle. Worth a try!

    4
  50. Avatar

    Lubiz10
    10 reviews

    don't know how to say

    4 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    i am not a samyang lover but my family always force me to buy this including my son 5 year old.. so funny right but it is true.. my family love the spicy 1..

    4
  51. Avatar

    grace9427
    3 reviews

    Crave for more

    5 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    SAMYANG is the spicy noodle that i would come back for more. It always satisfy my craving for spicy food. Very delicious and additive even though it make me cry in the toilet after eating SAMYANG. Never regret though?.

    5
  52. Avatar

    Adele900579
    3 reviews

    The spiciest noodle

    4 out of 5, reviewed on March 5, 2018

    This Korean noodle is a pleasant way to hell of spice with it super spicy noodles that usually u are unable to finish the whole thing without drinking at least a gallon of water. Yes it is that spicy ! But the wonder is despite spicy you will still want more even as you swear u will not try it again!

    4
  53. Mawar Biru SuJe
    14 reviews

    Pedas terangkat

    5 out of 5, reviewed on March 4, 2018

    Terbaik pedasnya

    5
    1
  54. Avatar

    Nekomori828624
    3 reviews

    辣,可是好吃

    4 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    这个会辣到胃疼#
    不过胃疼是个人原因啦
    面条好吃有弹性
    加入芝士会更加好吃

    4
  55. Avatar

    BumbleBee34
    25 reviews

    pedas mencabar baru best

    5 out of 5, reviewed on February 20, 2018

    peerrgghhh..terbaik la..megi samyang ni walaupun pedas mmg sedap. lagi2 utk saya penggemar makanan pedas. pedas tapi masih ok. kuantiti pn ok. yg gastrik x tahan pedas tak payah try. harga utk 1pek individu mmg agak mahal tapi berbaloi. tak rugi cuba

    5
  56. Avatar

    inout0950
    6 reviews

    ??Watch out for the first timer

    5 out of 5, reviewed on February 16, 2018

    As a malaysian i’m a spicy lover. But this ramyeon makes me tear up for the first time. It even makes me goosebump and it takes 1hour for me to finish it.
    Second try, i cooked with cooking cream. Taadaaaa its not spicy at all. Now i already ate more than 5pack without cooking cream. Thumbs up for the ramyeon

    5
  57. Avatar

    AmandaHooi40
    3 reviews

    Spicy enough

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Samyang spicy chicken noodle is very popular is from Korean and it is spicy enough which suitable for spicy lover. It is quite challenging for me as my first time eat the spicy noodle, without added the chili ingredient, i also can feel the hot and tongue without any feeling after eaten.

    5
  58. Cynthia Tay
    16 reviews

    Super Spicy Ramen

    4 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Super spicy ramen. Every bite is full of spicy flavour. But it is really tasty. Although you need to drink a lot of water to cold down your taste bud. The spicy will retain in your mouth and throat for some time. Overall,worth to try it.

    4
  59. Avatar

    Herza36
    7 reviews

    Pedas berapi..

    3 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Selalu tengok orang buat challenge makan pedas guna samyang ni. Bila try sendiri mmg x tahan pedasnya. Terlalu berapi. Tp kalau nak kurangkn pedas boleh tambah telur. Suami saya sukakannya tapi terlalu pedas untuk saya.

    3
  60. Avatar

    Meimei73
    12 reviews

    超级辣

    5 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    这是我吃过最辣但又超好吃的面类食品。它会让你感觉越吃越辣,但是越辣就越过瘾!我常常会在煮好的辣面上放上一块cheese,让面更浓郁,口感更好。吃的时候也会在旁边准备好一杯水,在受不了辣的时候随时都可以喝。

    5
  61. Avatar

    Shila9559
    3 reviews

    Samyang

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    Siapa yang suka pedas amat di galakan cuba samyang goreng ni, sangat sedap tapi pedasnya yang terlalu membakar lidah.

    4
    1
  62. Avatar

    SnowCloud
    6 reviews

    Love Spicy

    3 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    I am a spicy lover so I go to try this spicy ramen after hearing so much of comments in internet. This is really spicy, i took a long time to finished the whole plate .. worth to try..

    3
  63. Avatar

    Bowie8916
    6 reviews

    On Fire!!!!

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Really spicy….me and my friend take the challenge to finish one pack. This is the best korea spicy mee ever…caution: for those whom has gastric and cannot tale spicy food.kindly think before try

    5
  64. Avatar

    yhlim041895
    22 reviews

    Really spicy

    4 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    The most spicy instant noodle that I have tasted. The taste is really good and the portion is big compared to other brand of instant noodle but it is really spicy and the a bit over priced.

    4
  65. Avatar

    kylam65
    6 reviews

    Very spicy

    4 out of 5, reviewed on January 9, 2018

    Spicy’s lovers definitely need to have a try on it. The spicy sauce smells nice and savoury. Once you mix it with the noodle, you can already feel the spiciness even you not yet taste it in your mouth.

    4
  66. KJ Cheah
    225 reviews

    超辣的

    3 out of 5, reviewed on December 19, 2017

    火红的韩国辣面,吃了半包就放弃了,因为经不起它的辣度。它的面条很有弹性,味道也是不错,但对我来说就是太辣了,舌头麻到吃不出味道了。

    3
  67. Nur Arina
    812 reviews

    Kurang

    3 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Saya kurang gemar dengan ramen ni.. Tidak sesuai untuk saya. Mungkin rasanya lain sikit sebab ramen dari luarkan.. Mungkin akan cuba balik lain kali. Tapi adik saya suka sangat dengan ramen ni.hari-hari dia beli

    3
  68. Avatar

    kevinliew41
    4 reviews

    韩国辣面

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    面条很有弹性,辣度是可以接受的。开始吃的时候稍微能吃的到甜甜的感觉,但过后不久舌头就会开始发麻,需要几分钟才会消解辣度。

    4
  69. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Pedas Giler

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Maggie samyang ramen pedas giler sampai saya terpassa minum air yg banyak utk menghilangkan kepedasan..Tips utk maggie tidak pedas, bancuhkan telur dan letak cheese bersam2 dalam maggi ramen..Rasa pedas akan berkurangan..Walaupun peda, ianya tetap menjadi kegemaran saya

    5
  70. Avatar

    owengtang59
    82 reviews

    很辣但面条有口感

    4 out of 5, reviewed on November 5, 2017

    这真的很辣,如果不能吃辣的就别试了,或者放一部分酱料就好,除了辣之外,面条却很有口感,若配上不辣的酱应该超棒!

    4
  71. Avatar

    FARA34
    94 reviews

    Love samyang spicy hot noodlesssss

    5 out of 5, reviewed on October 31, 2017

    Yummy..really spicy make my lips burn.. but still have it hihi

    5
  72. Siti Aishah
    2 reviews

    Pedas

    5 out of 5, reviewed on October 28, 2017

    Samyang Chicken Noodle ini sangat pedas tetapi ia menjadi kegemaran saya.Walaupun ia pedas rasanya yang sedap membuatkan terasa ingin makan dan makan lagi.Tambahan pula saya memang sukakan makanan yang pedas. Ia membuatkan saya sentiasa inginkan samyang Chicken Noodles ini.Cuba lah bagi yang sukakan pedas.Pasti tidak memgecewakan.!!

    5
  73. Avatar

    HaizanRaz
    112 reviews

    Sangat pedas

    3 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Saya memang suka dengan makanan pedas tapi mi samyang ini terlalu pedas..Pertama kali cuba saya sakit perut dan hampir muntah..Tidak disyorkan untuk kanak2 kerana boleh menyebabkan penyakit yang lain..Kali kedua makan saya hanya gunakan separuh sahaja perencahnya dan kali ini saya makan habis..Perencahnya rasa lain dari yang biasa..Patut la mi samyang ni sampai boleh viral..Sedap..

    3
  74. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Ramen pedas menyengat

    5 out of 5, reviewed on October 23, 2017

    Pada kali pertama mencubanya mmg saya habiskan 1 botol besar air mineral..sangat pedas,tapi rasa pedasnya unik dan buat saya nk makan lagi dan lagi..tekstur mee nya agak tebal dan kenyal dengan perencah sos koreanya yg terlalu unik dan pedas menyegat..sediakan air yg bnyak untuk makan ramen samyang ni, dan perlu menyorok dari anak.?

    5
  75. Syarifah Fyairus
    104 reviews

    TERASA PANAS SELURUH BADAN BUKAN HANYA LIDAH

    5 out of 5, reviewed on October 15, 2017

    KALI PERTAMA MERASAI SAMYANG BULDAK SPICY CHICKEN NOODLE, TERASA BAHANG SELURUH BADAN. SANGAT SEDAP TAPI MAMPU HABISKAN 1 PINGGAN SAHAJA. MAKANAN INI BERJAYA MEMBUATKAN SAYA HABISKAN 1 BOTOL AIR MINERAL DENGAN CEPAT. NASIB BAIK MAKAN BERSAMA RAKAN-RAKAN. AKHIRNYA DAPAT JUGA KAMI HABISKAN WALAUPUN SANGAT PEDAS TAPI SANGAT LAH SEDAP.

    5
  76. 溦溦 林
    473 reviews

    辣到你哭

    3 out of 5, reviewed on September 19, 2017

    这个超级辣的SAMYANG BULDAK SPICY CHICKEN NOODLE不能吃辣的人千万不要去尝试买来吃包你会后悔的,记得要吃要准备牛奶在身边不然辣到你哭

    3
  77. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Pedas teramat

    3 out of 5, reviewed on September 11, 2017

    Ramen samyang ni memang terlalu pedas tapi sedap. Bila makan, memang bibir rasa membengkak. Nak menghabiskan satu paket ramen ni memang ambil masa.

    3
  78. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Super pedas

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    Sape yg suke mkan pedas mmg akn jatuh cinta dgn rasa samyang noodle ni..mmg sngat pedas tpi sedap..pertama kali cuba mmg sy terpegun dgn rasa uniknya..mmg lain dari yg lain…tekstur mee nya agak tebal & kenyal,sedap makan dgn sosnya yg pedas..Harga agak mahal tpi ok lh dgn kuantiti yg bnyak..

    5
  79. Nor Othman
    1343 reviews

    the ramen i have ate

    5 out of 5, reviewed on September 7, 2017

    when thinking spicy food I always thinking of samyang noodles, the spiciness of the noodles just the right taste of my desire in spicy food. Also, the taste of noodles are not half bad since it had more chewy texture comparing instant noodles on market.

    5
  80. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Sedap & Telinga Berasap

    5 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    Saya dan suami sangat sukakan maggie Samyang kerana rasanya yang super pedas dan sedap!!!Kami selalu akan beli maggie Samyang jika ke pasaraya AEON..Walaupun mahal tidak menjadi masalah kerana kami sudah jatuh cinta sejak pertama kali mencubanya..

    5
  81. Avatar

    Fong Fong
    318 reviews

    Spicy Spicy Spicy

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    A super duper spicy but delicious noodle. First try make me non stop drinking water.

    4
  82. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Too spicy

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    This is super spicy and I really cannot take it after 2- 3 bites. I cannot take too spicy food. Thus I won’t buy it again for next time. Howver it might be those spicy lovers. The price of this noodle is expensive.

    3
  83. Avatar

    penny41
    407 reviews

    超辣的韩国面

    1 out of 5, reviewed on August 12, 2017

    真的超级辣,我很不喜欢,它的辣味要很久才会消失

    1
  84. Jeff Tung
    72 reviews

    辣到飞起

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2017

    这韩国辣面真的是”辣到飞起“, 但是我还是很喜欢吃!
    每次都想尝试放辣一点,可是还是不敢,怕辣到吃不下口,哈哈!

    4
  85. Avatar

    AfiqFauzi
    23 reviews

    Unique taste and Super spicey

    5 out of 5, reviewed on July 25, 2017

    when thinking spicy food I always thinking of samyang noodles, the spiciness of the noodles just the right taste of my desire in spicy food. Also, the taste of noodles are not half bad since it had more chewy texture comparing instant noodles on market.

    5
  86. Avatar

    ashly18
    60 reviews

    辣辣辣

    4 out of 5, reviewed on July 23, 2017

    面条好弹性很好吃,就是太辣了,可是我还是很爱吃,如果加上egg and cheese 一起吃,辣度就可以减少。

    4
  87. Niki Tay
    996 reviews

    super super spicy i cant accept

    3 out of 5, reviewed on July 20, 2017

    this noddles is nice but too spicy i cant accept , just eat a bit i already stop it , if cant eat spicy people better dun try this , trust me ~ is damn spicy ur stomach like burn already..fast drink milk ..haha

    3
  88. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Spicy & Nice

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2017

    This is super spicy and I like it very much. Just add a “telur goreng” it will be just nice!
    I only put 1/3 of the spicy sauce already “tak boleh tahan”, hahaha!

    4
  89. Jason Lim
    106 reviews

    super spicy

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2017

    wau sie …taste and mee is very good ,but…..but……super spicy ,i cant finish whole pack.after take this i must need to deink lot lot cool water ….if u can challenge spicy pls try this ..

    4
  90. Avatar

    Siti26
    61 reviews

    Samyang pedas berapi

    5 out of 5, reviewed on July 15, 2017

    Sejak pertama kali mencuba Samyang chicken noodle ni saya sudah tertarik dengan perisanya yang unik. Pedas memang pedas, tidak dapat dinafikan lagi. Walaupun pedas, samyang ni amat sedap bagi saya. Harga pun boleh tahan jugak mahal tapi tak pe..saya suka.

    5
  91. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Too spicy but the tasty

    4 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Woahh!! Its damn damn so spicy!!i really cant eat with the original taste. Its so tasty at first and i want to continue finish it, but the tongue start to burn after awhile! So normally i would add in milk egg and cheese to make it not so spicy?

    4
  92. Rebecca Koay
    150 reviews

    Bearable spiciness

    4 out of 5, reviewed on May 7, 2017

    I bought this hoping to have a taste of how spicy this sensational instant noodles can be. It’s true! However, as I love spicy food, I didn’t find its spiciness to be overbearing but instead, tastes good and pleasant after the first bite.

    4
  93. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Spicy as foretold

    3 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    The first Korean wave that hit the market was this SAMYANG spicy noodle. It was trending so I decided to give it a try. As cautioned, it is one of the most spicy things I have ever eaten. The peppery powder that coats each noodle really burns your throat. So, if your not a fan of spicy things, I’d advised against having a whole cup of it. But if you are those ready for a challenge, try this for sure. It is generally not to be eaten at night because the spice levels can upset your tummy as it did to mine. Overall, do give it a try beforehand. A bit pricy for cup noodles too.

    3
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.