Pantene Shampoo Hair Fall Control

Product Details

With daily use it strengthens hair from base to tip, promising up to 98% less hair fall. Now with Keratin Damage Blockers technology, it helps prevent damage that causes hair breakage.

  1. Hair Fall Shampoo

    5 out of 5, reviewed on November 30, 2018

    THE PANTENE HAIR FALL CONTROL SHAMPOO WORKS REALLY GRAET AND I HAVE BEEN USING THIS SINCE QUOTE SOMETIME NOW AND IT HAS WORKED WELL FOR ME INDEED.TALKING ABOUT THE SHAMPOO IT WORKS DIRECTLY AT THE ROOT ENDS MAKING YOUR HAIR STRONG FROM THE VERY PLACE IT ORIGINATES FROM.THE PANTENE SHAMPOO WHEN APPLIED ON A REGULAR BASIS FOR A SPECIFIED PERIOD OF TIME TENDS TO WORK OUT REAL GOOD AND CONTROLS THE DAMAGE QUITE GOOD AS WELL.

    5
    1
  2. Avatar

    Deela18
    6 reviews

    Wangian Memikat

    5 out of 5, reviewed on November 23, 2018

    Pertama kali cuba terus terpikat dengan aroma dan wangiannya. Dan paling best bila aromanya tahan lama, lebih dari sehari !!

    5
  3. Avatar

    cikaxx1159
    13 reviews

    berkesan untuk rambut gugur

    4 out of 5, reviewed on November 12, 2018

    Pantene Hair Fall Control berbau wangi dan tahan sepanjang hari walaupun saya bertudung.. rambut juga kurang gigir berbanding sebelum nya…

    4
  4. Avatar

    Gamja9661
    3 reviews

    不错的产品

    4 out of 5, reviewed on October 21, 2018

    价钱公道. 自从开始发现有落发现象就开始寻找可以防止落发功效的洗发水。开始用第一瓶时就有发现用了落发渐渐的变少了所以现在也是继续用着,味道也很香,很喜欢. 配个conditioner用起来感觉头发不会干.

    4
  5. Carol Kong
    10 reviews

    Overall good product

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2018

    Love how this shampoo leaves a pleasant scent on my hair for over a day. My hair becomes smoother after applying it and most importantly it reduces hair lost problem.

    4
  6. Avatar

    Puppetz93
    6 reviews

    Effective and fragrant

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Reasonable price and i can see good result after using it for years. The scent is good, it reduces hair fall problem and smoothen your hair at the same time!

    5
  7. Sheqyn Zaini
    3 reviews

    RAMBUT GUGUR TIADA LAGI

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2018

    Semenjak mnggunakan produk ini rambut saya yg gugur semakin berkurangan malahan rambut yg gugur juga hilang. Haruman shampoo ini yang kekal lama lebih 3 hari membuatkan sya rasa sentiasa segar & setia mnggunakan shampoo ini. Selain itu produk ni mudah utk di dapatkan di Watson & pasaraya berdekatan. Walaupun bertudung & aktif rambut kekal segar sepanjang hari ?? Harga shampoo ini juga sepastinya mampu milik & berbaloi digunakan sehari2. ☺️

    5
  8. Avatar

    Irene974
    3 reviews

    Love it

    5 out of 5, reviewed on October 14, 2018

    很喜欢这个产品,很香。洗了过后使我的头发有减少掉落

    5
  9. Jia Khoo39
    3 reviews

    好用!!

    5 out of 5, reviewed on September 25, 2018

    好香!它帮我解决了掉发的问题!!一用就用了好多年!价钱实惠又有效果哦!!

    5
  10. Li Fong Goh
    4 reviews

    Not recommend for oily hair scalp

    3 out of 5, reviewed on September 22, 2018

    I used this product to solve my hair fall problem. After I used this my hair become more smooth. However when it use for long time, my hair scalp easy to get oily although I wash my hair daily. Therefore, I not recommend for oily hair scalp user.

    3
  11. cheap and gives good result

    5 out of 5, reviewed on September 20, 2018

    my all time favourite shampoo. i have a really bad dry scalp and hair. it really helps to clean throughly my scalp and gives a little moisture to my hair and better result to go with the conditioner . it also gives a really good smells that last for few days for hijabi like me it really worth it.

    5
  12. Liyana Latif
    6 reviews

    Good Product

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2018

    Salah satu shampoo kegemaran saya, serasi dan sesuai untuk saya kulit kepala terasa segar dan rambut menjadi lembut selepas memakainya. Tiada lagi masalah rambut gugur, rambut sihat dan terurus dengan rapi.

    5
  13. Avatar

    Wmeng97
    9 reviews

    My favourite shampoo

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    I like to use Pantene brand shampoo.I have hair fall problem so I use Pantene hair fall control shampoo,after using it my hair is smooth and easy to manage.I also like its fragrance.I will keep on using it.

    4
  14. Shira Ladyj
    3 reviews

    wangi giler

    4 out of 5, reviewed on September 5, 2018

    shampo panyene mmg wangi sgt, satu bilik air boleh bau. sgt berbaloi sbb mnguragkan keguguran rmbot sbb sye pakai hijab. yg penting wangi dh berfungsi utk kpla sya. lov it

    4
  15. Avatar

    UmiAminah08
    1 reviews

    Totally worth it

    5 out of 5, reviewed on August 17, 2018

    Pantene Hair Fall control is my savior. Im wearing hijab all day as a student. Itchyness and hair fall are my main concern in my everyday life. Before this i used and tried many type of hairfall control shampoo, but my hair keep on falling like crazy. I was so stressed out before because my hair starts to get thinner. At the age of 20 plus, a thinner hair is my nightmare. But all of my problems vanished since my friend introduced pantene hair fall to me. It is affordable and suitable for my scalp and it also have a very nice smell that can last for a day. It fights hair fall and my scalp itchyness also gone. I dont know about you, but for me pantene hair fall control is really worth it. ?

    5
  16. Avatar

    saivina89
    3 reviews

    worth For money

    5 out of 5, reviewed on August 15, 2018

    Pantene hair fall control is really good product.it’s really worth using it.it’s price also reasonable.this shampoo works to control hair fall.and it’s smells good.I really happy to use to this product.

    5
  17. Avatar

    aleenacbc73
    6 reviews

    Best

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2018

    This shampoo works well for me as I always look forward for the best shampoo for hair fall. It has really good smell and it makes my hair fresh throughout the day. Highly recommended!

    4
  18. Avatar

    Pojan34
    3 reviews

    BEST FOR ME

    5 out of 5, reviewed on August 11, 2018

    Saya memang guna pantene dari zaman sekolah lagi. Memang sangat sangat suka dan sesuai dengan rambut saya. Rambut saya jenis kasar sikit, dan tebal. Tapi bila pakai pantene, rambut jadi lembut dan memang sangat wangi. Pakai sekali one set dengan conditioner dia. Memang tip top. Boleh cuba memang recommended lah. Walaupun pakai tudung seharian, rambut tetap wangi. 🙂

    5
    1
  19. Ra'id Ra'if
    3 reviews

    sesuai dengan kulit saya

    5 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    sangat sesuai dengan kulit kepala saya,,wangi ,melembut kan tanpa pakai conditional pun..tapi kalau pakai lagi boom lah perginye…love u pantene

    5
  20. Linda Tiang
    3 reviews

    I love Pantene.

    4 out of 5, reviewed on August 10, 2018

    Pantene Shampoo hair fall control smells really nice and good. It helps in reducing my hair fall pretty well and efficiently. The price is relevant to its content and brand. And I would recommend it to my family and friends.

    4
  21. Liyana Latif
    6 reviews

    Like to use

    4 out of 5, reviewed on July 30, 2018

    Very smooth, feel so fresh after using, good for my hair.

    4
  22. Avatar

    Cassy92
    3 reviews

    Fewer Hair fall

    5 out of 5, reviewed on July 27, 2018

    I had a very bad hair fall and after using this shampoo my hair fall reduced eventually. Plus it’s aroma will keep my hair fresh for more than 3 days. It also detangles my curls and gives a softer and smoother hair.

    5
  23. Avatar

    Delsonzale09
    6 reviews

    Pantene awsome

    5 out of 5, reviewed on July 24, 2018

    This shampoo is AMAZING I always go into the shower with the worst knots and Coke out with angelic straight smooth hair i can run my fingers through perfectly. This shampoo gives my hair a perfect sleek shine and ever since I started using it my hair has been growing longer and stronger

    5
  24. Avatar

    afizasyuhada03
    3 reviews

    Perfect shampoo for me.

    4 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    I’ve been using it for a long time.
    So far it works for me.
    It has good smell and does not dries out my hair. It also helps in my hair fall problems. I can see less hairs on the floor compared to before using this shampoo.

    4
  25. Avatar

    Tan_jason69
    3 reviews

    Super fans

    5 out of 5, reviewed on July 18, 2018

    30++ years old now, and been an user for this Pantene Hair Fall Control nearly half of my entire life, seriously!
    Let’s photo speaks, they are my stocks. Highly recommended!
    P&G, try to make more sales, so that I can pursuit persons around me to purchase their new shampoo easily.

    5
    1
  26. Bernice ChenXian
    10 reviews

    Good smell

    4 out of 5, reviewed on July 16, 2018

    Everyday I use Pantene shampoo for my hair wash routine. I like to smell my hair after the hair wash because it’s smell good!

    4
  27. Avatar

    Reyta8929
    25 reviews

    Wangi,rambut mudah diurus

    5 out of 5, reviewed on May 14, 2018

    Rambut saya mengalami keguguran selepas bersalin anak yang kedua,rambut saya juga berminyak,selepas trai guna pantene memang jelas sekali anak2 rambut mulai tumbuh dan kulit kepala tidak lagi berminyak..rambut pon senang nak urus walau panjang,sangat wangi,pakai sedikit pon dah berbaloi…

    5
  28. Avatar

    aaappp34
    3 reviews

    Love it

    4 out of 5, reviewed on May 5, 2018

    Used this shampoo all my life. I tried to change different brand of shampoo but I ended up back to this brand again. Just love it

    4
  29. Avatar

    Mimihamizah79
    22 reviews

    Control it well

    5 out of 5, reviewed on May 3, 2018

    THE HAIR FALL CONTROL SHAMPOO TENDS TO CONTROL YOUR HAIR FROM FALLING AND IT PRETTY GOOD AS WELL.THE SHAMPOO STRENGTHENS YOUR HAIR IS EXTREMELY GOOD IN IT.I HAVE BEEN USING IT FOR QUITE SOMETIME NOW AND THE RESULTS HAVE BEEN PRETTY AMAZING INDEED IN EVERY TERM.THE SHAMPOO NOURISHES AS WELL.THE SHAMPOO FRAGRANCE IS ALSO VERY GOOD AND WILL BE LIKED Y EVERYONE I AM QUITE SURE. PANTENE SHAMPOO ARE QUITE AFFORDABLE AND GOOD

    5
  30. Elsa Chin
    10 reviews

    不错用的洗发水

    4 out of 5, reviewed on May 2, 2018

    香味很持久,不错。头皮屑也慢慢减少。比起head and shoulder的,它比较不错,香味也很顺。

    4
  31. Avatar

    Christine61
    3 reviews

    Good

    5 out of 5, reviewed on April 20, 2018

    I like this product because the price is reasonable and the smell can last longer.

    5
  32. Avatar

    Nami94
    3 reviews

    Makin bertambah gugur

    1 out of 5, reviewed on April 16, 2018

    When i took this product my hair makin bertambah teruk masalah gugur dan ia juga menyebabkan kulit kepala saya semakin bertambah kering dan rambut saya jadi kusam.

    1
  33. Avatar

    92022411541672
    6 reviews

    Shampu yang sangat wangi

    4 out of 5, reviewed on April 14, 2018

    Saya sangat sukakan shampu ini kerana keharuman wangiannya sangat kekal berpanjangan walaupun seharian bersukan rambut rasa tetap wangi.

    4
  34. Dang Wangi
    3 reviews

    suka sangat

    5 out of 5, reviewed on April 13, 2018

    rambut saya sering kali gugur bila di sikat atau mandi tapi apabila saya mencuba shampoo pantene ni rambut saya tidak lagi gugur , sebaliknya rambut saya semakin lebat dan berkilat .

    5
  35. Avatar

    wewe060219
    3 reviews

    Silky smooth hair

    5 out of 5, reviewed on April 11, 2018

    Use Pantene shampoo since I was young..make my hair manageable and smooth, together with the conditioner, I do not need to go hair saloon to do expensive treatment even..is a good product to protect my hair in an inexpensive way..

    5
  36. Avatar

    gn0228699534
    3 reviews

    对于头发干燥的很合适

    4 out of 5, reviewed on April 10, 2018

    我本身头发容易出油,这个产品我觉得比较合适头发干燥的朋友,但是幸好头发出油后不会油腻腻和有臭味,所以还是可以用的…

    4
  37. Avatar

    yting18
    3 reviews

    味道很香

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    使用后头发真的很柔顺!味道也很香,就算运动后也不会因为汗臭味而磨灭了它的味道!

    5
  38. Avatar

    faty72
    4 reviews

    HIGHLY RECOMMENDED

    5 out of 5, reviewed on April 9, 2018

    Saya sangat sangat berpuas hati dengan syampu Pantene . Harumannya yang sangat lembut dan kekal lama, tidak kusutkan rambut dan melembutkan rambut saya selembut sutera . Paling utama sekali rambut saya tak mudah kusut bila menggunakan syampu Pantene ni . Saya sangat sangat berpuas hati dan tidak akan bertukar pada jenama yang lain .

    5
  39. Avatar

    nadi31
    6 reviews

    Harum dan Berpatutan

    5 out of 5, reviewed on April 5, 2018

    Apa yang saya suka
    1. Harga yang murah
    2. kualiti
    3. bau yang sangat wangi.

    Apa yang saya tak suka.
    1. Bau cepat hilang

    Saya guna sejak sekolah sehingga dah kahwin. Suami saya sangat suka kan bau shampoo ni kalau boleh hari-hari dia nak suruh shampoo rambut. ;P

    5
  40. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Pantene Shampoo Hair Fall Control

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Saya suka Pantene Shampoo Hair Fall Control merawat kulit kepala secara mendalam dengan mengurangkan kulit rambut berminyak dan bercabang.Harga mampu milik.Saya beli di Guardian ketika Promosi beli dua Percuma 1.Harg lebih jimat.Sesuai untuk kami sekeluarga.

    5
  41. Avatar

    tcerjulie85
    3 reviews

    Rambut macam Ratu!

    5 out of 5, reviewed on March 27, 2018

    Saya pengguna tetap Pantene sejak 1995. Rambut saya dulu agak curly dan mudah gugur. Selepas penggunaan Pantene sekian lama, rambut saya makin sihat, berkilat dan tak banyak gugur. Kini rambut saya tetap wangi walaupun saya berhijab. Rambut dah tak kerinting2 lagi!

    5
  42. Terbaik pernah saya gunakan.

    5 out of 5, reviewed on March 19, 2018

    Saya telah mula guna Pantene sejak umur 17 dan ia memang sesuai dengan saya. Rambut lebih mudah diurus, tak kusut, hampir tiada rambut gugur atau mudah putus dan juga wangi. Memang berbaloi dengan wang ringgit yang dibelanjakan. Walau apa pun yg saya buat dgn rambut saya ni, rambut sy tetap kuat. Selamanya Pantene utk saya.

    5
  43. Avatar

    Nana7785
    3 reviews

    Lembut bak sutera.

    5 out of 5, reviewed on March 16, 2018

    Asal kita pakai tudung, rasa gatal di kulit kepala. Semasa mandi, banyak rambut berguguran di atas lantai. Jenama lain tidak sesuai dengan saya. Kerana shampoo Pantene ada kelaiananya tersendiri. Sudah harum tapi lembut saja rambut kita apabila dibilas dengan air dan rambut pon jarang gugur. Terima kasih Pantene. Saya amat menyukainya.

    5
  44. Avatar

    nadjwa51
    32 reviews

    Rambut yang sihat & wangi

    5 out of 5, reviewed on March 14, 2018

    saya mengalami masalah rambut gugur sejak lepas mengandungkan anak pertama. selepas 3bulan menggunakan syampu ini rambut saya kembali sihat dan tidak lagi gugur di lantai dalam rumah.saya tidak perlu lagi menyapu rambut yang gugur itu.really love it, Panthene

    5
  45. Shangkaree Dass
    3 reviews

    Awesome Shampoo

    4 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Good shampoo for hail fall control. Definately would recommend this product to friends and family

    4
  46. Winnie Chua Jia
    9 reviews

    Product Quality

    5 out of 5, reviewed on March 10, 2018

    Good for hair fall. Hair fall become less after used for few month.

    5
  47. Atikah Rasid
    21 reviews

    The best syampoo in the world

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    I had problem of hair fall since im studying in the university. And i had been introduced to use this shampoo by my friend. And since the day i had used this shampoo my hair fall is reduced day by day. And not only that my hair also feeling fressh and smell so good even though im wearing a scarf for every day. Really love it.

    5
  48. Avatar

    Mimiyoe56
    11 reviews

    Wangi

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Saya sangat suka Shampoo pantene sebab baunya wangi dan juga dapat menghilangkan kegatalan rambut.Sebelum ini saya menggunakan produk jenama yang lain ianya tidak sesuai dengan rambut saya membuatkan rambut saya gatal dan tidak selesa.Tetapi setelah saya menjumpai jenama shampoo pantene saya terus jatuh hati kepadanya.I love it very much.thank you pantene.

    5
  49. Avatar

    rosimahk17
    3 reviews

    Pantene Pilihan saya

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Sejak remaja lagi sya sdh menggunakan shampoo pantene ianya adalah shampoo yg sgt sesuai dgn rambut sya…. Dulu rambut sya sering gugur ramai yg mengsyorkan sya potong rambut sya tetapi dgn ada nya pantene sya tidak perlu potong rambut malahan wangian shampo pantene ni sgt wangi.

    5
    1
  50. Avatar

    linda9672
    3 reviews

    Sangat selesa digunakan.

    5 out of 5, reviewed on March 3, 2018

    Saya sangat suka Shampoo pantene sebab baunya wangi dan juga dapat menghilangkan kegatalan rambut.Sebelum ini saya menggunakan produk jenama yang lain ianya tidak sesuai dengan rambut saya membuatkan rambut saya gatal dan tidak selesa.Tetapi setelah saya menjumpai jenama shampoo pantene saya terus jatuh hati kepadanya.I love it very much.thank you pantene.

    5
  51. Avatar

    Mohdzainibinali82
    6 reviews

    Syampu yang berkesan

    5 out of 5, reviewed on February 14, 2018

    Sebelum ni saya banyak guna pelbagai syampu. Semuanya tidak berkesan dengan rambut saya menyambut rambut saya gugur. Selepas saya jumpa syampu pantine hair fall ni menyebabkan keguguran rambut saya berkurang. Rambut saya juga semakin halus,lembut dan wangi sangat. Terima kasih syampu pantine. Saya pengguna setia.

    5
  52. Lancy Ng
    4 reviews

    Smooth

    5 out of 5, reviewed on February 11, 2018

    I has use Pantene brand for about many years ago. Just tried this hair fall products from last purchased. previously is use “smooth & silkly”. Found that my hair fall condition was improved after using this. Price also reasonable. Overall experience to me is good??

    5
  53. Avatar

    Eyka_9561
    5 reviews

    Rambut wangi

    5 out of 5, reviewed on February 10, 2018

    Best pakai. Rambut wangi, lembut & bersinar. Rambut gugur pun makin kurang

    5
  54. Siewty Tammy
    9 reviews

    No.1 Shampoo

    5 out of 5, reviewed on February 8, 2018

    Since my hair is very “special”, I have tried diiffrent brands which suit for my hair but failed. Pantene Shampoo is the one that very suit for my hair. I love it very much!

    5
  55. Avatar

    Yinyeecyy96
    13 reviews

    值得信赖的牌子

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    我从小就用的洗发水 而且全家人也在用 很少会换别的牌子了 真心好用 赞

    4
  56. Avatar

    Chalumathy91
    10 reviews

    Amazing product

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    I have been using this shampoo for many years and I have always loved the smell of the shampoo. My hair used to fall alot before using pentene. But after I started using pentene hair fall control shampoo my hair has reduced falling. And it also made my hair to become strong and smooth. Wonderful product and very m7ch recommended

    4
  57. Avatar

    Eric68
    3 reviews

    Favorite hair shampoo

    4 out of 5, reviewed on February 5, 2018

    Pantee is my first choice hair shampoo because its smell so nice and make my hair smoothly..

    4
  58. Winnie Chua Jia
    9 reviews

    Make your hair smooth

    4 out of 5, reviewed on February 2, 2018

    Good and it make ur hair more smoothly. The hair shampoo was smell good as well.

    4
  59. Avatar

    Thivyasri90
    3 reviews

    Best solution for hair fall control

    4 out of 5, reviewed on January 18, 2018

    Im using this product about 3 years. Its very nice for my hair because it is giving a shiny look for my hair. Moreover it is control my hair from fall. It’s smells also was very nice. Valuable price and also giving a positive benefits.

    4
  60. Avatar

    Chloe
    6 reviews

    柔顺

    4 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    我用了这品牌的洗发水后头发都变得柔顺多了,而且也减少了脱发。话说这洗发水很香。

    4
  61. Avatar

    CikSue38
    434 reviews

    Rambut wangi lebih lembut dan kurang gugur

    4 out of 5, reviewed on January 17, 2018

    Dengan mengamalkan penggunaan kerap syampu pantene anti hair fall control ni rambut saya semakin wangi sudah pasti apabila selesai mandi. Wangian yg seakan2 bau haruman sweet. Sedap dihidu. Masalah rambut gugur juga berkurangan. Rambut saya tidak berminyak lagi dan ia kering dengan cantik. Haruman kekal lama. Saya suka kannya.

    4
  62. Avatar

    ainnur9639
    3 reviews

    Sangat suka

    5 out of 5, reviewed on January 15, 2018

    Sy pkai pantene ni sejak lepas bersalin memandangkan rambut sy rosak teruk . Lepas pkai shampoo ni , rambut dh kurang gugur n beralun cantik je . Berkesan kalau rambut gugur dsebabkan patah . Kalau kulit kepala sy x pasti .

    5
  63. Avatar

    CCL30
    10 reviews

    用了过后落发减少了

    4 out of 5, reviewed on January 12, 2018

    我的头发一直都是一拉一大把落发…尝试了很多洗发水都没能改善, 最终我尝试用了这款洗发水过后, 我的落发真的开始改善了, 至少不会像以前那样落发那么厉害了。话说还蛮香的洗发水

    4
  64. Avatar

    Khairul_Rahman58
    95 reviews

    Segar dengan Pantene Shampoo Hair Fall Control

    5 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Pantene Shampoo Hair Fall Control sanagt membantu saya menangani masalah rambut gugur dan bercabang.Saya guna seminggu 3x untuk menghasilkan rambut yang sihat dan tidak berminyak. Setelah mencubanya saya mendapati Pantene Shampoo Hair Fall Control sangat berkesan dan rambut berbau wangi.Sesuai diguna seisi keluarga

    5
  65. Elyce Yong
    2 reviews

    Advantages of Pantene

    4 out of 5, reviewed on December 2, 2017

    After i used pantene, my hair become more softer. Pantene have nice smell therefore i won’t worry my hair have others kind of bad smell on it. It also helps to reduce my hair become oily.

    4
  66. Avatar

    owengtang59
    82 reviews

    我头屑变多了,家人反而有效果,因人而异

    2 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    我是拿到试用装而尝试使用这品牌的,香气很够,可能广告中的效果是因人而异的吧,并不适合我,使用后头屑变多了,而且出油,反而家人觉得有效果,我自己不会再尝试。

    2
  67. Elyce Yong
    2 reviews

    Nice using of pantene

    3 out of 5, reviewed on November 24, 2017

    I like this shampoo due to the nice smelling of the shampoo. Once i washed my hair using this shampoo, my hair will straight away become soft and nice smelling. And this shampoo had reduced my dandruff problem.

    3
  68. Avatar

    soolayhoon82
    142 reviews

    It doesn't work on my hair

    2 out of 5, reviewed on October 27, 2017

    It doesn’t work on my hair. I used this together with the conditioner. Tried this out to solve my hair fall problem but unfortunately it doesn’t work on me. I’m facing hair fall problem badly, been trying so much products but also doesn’t get any result. Quite disappointing in this Pantene Hair Fall series.

    2
  69. Fieza Maulanah
    161 reviews

    Emak saya sukakannya

    5 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    Pantene Shampoo Hair Fall Control menjadi pilihan mak saya kerana ianya sangat sesuai dengan rambut mak saya yang sering gugur dan bila mak saya menggunakan shampoo pantene hair fall control ini, rambut gugur dapat dikurangkan. Harganya juga tidak terlalu mahal dan baunya juga wangi serta segar.

    5
  70. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    脱发没什么变化

    2 out of 5, reviewed on October 16, 2017

    洗了头发香香的,可是脱发的情况没有什么改善,而且洗好头第二天头发很快出油了

    2
  71. Jeff Tung
    72 reviews

    Cleansing result is okay

    2 out of 5, reviewed on October 6, 2017

    Pantene shampoo is very cheap in price now. But the result is so so only, didn’t see any result in control hair fall yet. Cleansing result is okay. I think have to long term using only can see the result. Easily to get from any hypermarket.

    2
  72. 溦溦 林
    473 reviews

    Great shampoo recommended .

    4 out of 5, reviewed on September 25, 2017

    Great shampoo , lovely smell, lives my hair clean and soft, I use it for a year now and I really love it . recommended .

    4
  73. Avatar

    emilliakamarlis62
    197 reviews

    Menyegarkan dan harum

    4 out of 5, reviewed on September 20, 2017

    Pantene shampoo hair fall control memang pilihan saya kerana kulit kepala terasa segar selepas menggunakannya dan membuatkan rambut saya berbau harum!

    4
  74. Avatar

    ainie67
    68 reviews

    pilihan no 1

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Pantene shampoo hair fall pilihan no. 1 saya kerana mengurangkan rambut gugur dan melembutkan rambut.Baunya juga wangi dan bentuk botol yang menarik.

    5
  75. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    pewangi rambut

    4 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    saya suka bau pantene hair fall ni sebab sangat wangi sampaikn suami pn suka bau rambut saya. ianya juga dapat menghilangkan kulit kepala sy yang agak berminyak. tetapi untuk rambut gugur kesanya belum cukup memuaskan kerana rambut saya masih lagi gugur

    4
  76. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on August 29, 2017

    Shampoo pantene sesuai untuk kegunaan seisi keluarga..Selain baunya yang wangi ia dapat menghilangkan kegatalan dan kelemumur pada rambut..Sedikit sahaja titik sudah cukup untuk hasilkan buih yang banyak..Jimat dan berkesan..

    5
  77. Avatar

    peikyein8271
    39 reviews

    Not suit my hair

    3 out of 5, reviewed on August 22, 2017

    After I used this shampoo, I feel my dandruff getting more and more. Thus i have to change it.

    3
  78. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    不适合我的头皮

    1 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    这个比较不适合我的头皮,用了后我既然有头皮屑直接给别人用不敢再用!

    1
  79. Nur Arina
    812 reviews

    Rambut lebih sihat

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    Syampoo yang menjadikan kulit kepala saya begitu segar dan hilang segala kegatalan pada kulit kepala. Ianya juga sangat sesuai dengan kulit kepala saya dan saya tidak mengalami apa-apa masalah dengan pemakaiannya seperti kelemumur. Saya suka dengan syampoo ini kerana menjadikan rambut saya lebih kuat dan sihat

    5
  80. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    不适合我的头皮

    1 out of 5, reviewed on August 1, 2017

    着洗发水不适合我的头皮,才用一次就导致我出现头皮屑!
    太恐怖了,我不会再用了!

    1
  81. Gee Gee
    321 reviews

    rambut lembut dan wangi

    4 out of 5, reviewed on July 6, 2017

    saya suka menggunkan syampu pantene hair fall control kerana ia membuat rambut saya lembut dan wangi lebih lame,dan jugamengawal kedaan rambut saya walaupon saya berhijab

    4
  82. Betty Liew
    263 reviews

    Hair Fall ha become lesser

    4 out of 5, reviewed on June 16, 2017

    I can happily say my hair Fall problem has decrease. Nice smell of the shampoo and does not contain chemical that harm my hair root.

    4
  83. Avatar

    HaizanRaz64
    112 reviews

    Shampoo seisi keluarga

    4 out of 5, reviewed on May 25, 2017

    Shampoo pantene sesuai untuk kegunaan seisi keluarga..Selain baunya yang wangi ia dapat menghilangkan kegatalan dan kelemumur pada rambut..Sedikit sahaja titik sudah cukup untuk hasilkan buih yang banyak..Jimat dan berkesan..

    4
  84. Avatar

    aizaman46
    219 reviews

    Wangi dan lembut

    4 out of 5, reviewed on May 4, 2017

    Shampoo yang sesuai digunakan seisi keluarga.sangat wangi dan dapat mengurangkan rambut yang gugur.

    4
  85. Avatar

    Suraya8678
    91 reviews

    Rambut gugur tiada lagi

    4 out of 5, reviewed on March 23, 2017

    Pantene Shampoo Hair Fall Control sanagt membantu saya menangani masalah rambut gugur selepas melahirkan anak baru – baru ini. Setelah mencubanya saya mendapati ianya sanagat berkesan dan rambut berbau wangi.

    4
  86. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Bau wangi

    4 out of 5, reviewed on February 11, 2017

    Pantene Shampoo Hair Fall Control ni berbau wangi. Apa sahaja shampoo rangkaian pantene memang wangi dan bau tahan lama. Harganya juga murah dan berbaloi. Ibu CN yg 55 tahun ni peminat setia Pantene Shampoo Hair Fall Control ni ?

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...