Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate

Product Details

Created in 1935, KIT KAT was first known as Rowntree Chocolate Crisp. Two years later, the name was changed to KIT KAT.
In 1988 KIT KAT became part of the Nestlé’s range of confectionery products. It grew to be the No.1 chocolate brand in Malaysia, enjoyed by both young and old as a light snack . Today, it is exported to more than 11 countries in Asia.
“Have a break, have a KIT KAT” has become a familiar phrase. It aptly describes the enjoyment of the chocolate-coated wafers whenever one needs to chill out, such as when you are in the midst of a heavy assignment.
Here’s how to have a break…KIT KAT style:
1. Push the wafer out of the red wrapper.
2. Score your nail along the foil-wrapped wafer fingers.
3. Break off a wafer finger at a time.
4. Snap a wafer finger in half and enjoy!

  1. Avatar

    Vero9828
    143 reviews

    The perfect waffle

    5 out of 5, reviewed on July 30, 2019

    Been a loyal customer of kitkat.very tasty chocolate with very crunchy and crispy waffle. Good to go in normal or cold. Often shared this with my colleagues. It’s a bit sweet but one small pack is sufficient to get rid of the cravings.

    5
  2. Suzanne Fong
    74 reviews

    perfect for all of us

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2019

    luv the ‘mini size’ of kitkat, ez to chew & oso bite, perfect for all of us, perfect for any occasion seriously, cuz it’s ez to carry around & nice snack

    4
  3. Avatar

    Shika43
    380 reviews

    Rasa coklat yang halus dan lembut

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2019

    Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate bentuk bulat2 bebola chocolate menarik perhatian saya untuk membeli tiap kali ke Mall… Rasa sama seperti kitkat bar tu cuma bentuk sahaja berbeza dan lebih sedikit rasa biskut tu.. anak2 pun sangat menyukai Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate… Buat choco jar dan letak topping Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate pasti yang dimakannya dan habis dulu hanya Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate… Mudah dibawa kemana-mana dan menyenangkan saya ketika travel jika lapar sesuai makan Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate untuk isi perut…

    5
  4. Avatar

    Chinthat94
    93 reviews

    Have a break

    5 out of 5, reviewed on June 25, 2019

    As the advertising goes, have a break have a KitKat. Just need to break it slightly and tasty chocolate waffle is ready for u. Acceptable sweetness and importantly the chocolate flavo is so rich. Occasionally will buy this and bring along to work and shared with my colleague. It’s not like those chocolate bar which is too much or sweet to be eaten alone. At least kitkat is sandwich with some cookies which enhanced the flavo

    5
  5. Avatar

    Irwanrazak62
    3 reviews

    Kitkat Bites Mengasyikkan

    5 out of 5, reviewed on November 13, 2018

    Snek lazat dengan rasa coklat yang sedap dan inti wafer yang rangup. Menjadi kegemaran ramai baik kanak-kanak mahupun dewasa. Kitkat Bites sememangnya snek lazat yang sesuai dinikmati pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Yang pastinya mulut tidak akan berhenti memakan apabila bebola coklat comel ini mula disuapkan.

    5
  6. Avatar

    Nicole8327
    3 reviews

    浓郁的巧克力粒

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2018

    我和我孩子最喜欢吃的Kitkat 巧克力。它含有浓郁的巧克力和威化饼。我和我家人都喜欢一面吃着它一面看电视节目。

    5
  7. Avatar

    Erza0345
    6 reviews

    Release my tension..!!!

    5 out of 5, reviewed on June 4, 2018

    Dimana2 saya pergi coklat ini sentiasa ada dengan saya dab coklat kit kat ini membantu saya hilangkan stress saya.

    5
  8. Avatar

    saputra2674
    3 reviews

    MEMANG SEDAP!

    5 out of 5, reviewed on March 2, 2018

    Kit kat bites adalah makanan wajib saya apabila saya memandu kereta. Selain memghilangkan rasa mengantuk, kit kat bites adalah snek yang sangat lazat. Saya menjadikannya sebagai makanan wajib untuk saya bersama keluarga setiap kali mempunyai masa bersama keluarga. Memang sangat enak!

    5
  9. Avatar

    anisyaz_starz0705
    3 reviews

    marvellous

    5 out of 5, reviewed on February 15, 2018

    saya mesti akan beli kitkat jika saya mahu berjalan jauh. ia membantu saya menghilangkan rasa mengantuk semasa memandu jauh. kitkat juga buat mood saya jadi happy. mesti saya akan cari bila saya stress. love it!

    5
  10. Avatar

    Zamir43
    3 reviews

    Kitkat yang dapat menenangkan emosi saya

    5 out of 5, reviewed on February 6, 2018

    Rasa kitkat ni sangat sedap, saya selalu makan waktu stress sebab bila makan kitkat ni akan rasa tenang dan dapat merehatkan emosi saya yang kadang-kadang stress.

    5
  11. Affida Affendi
    1 reviews

    Kitkat Lover

    4 out of 5, reviewed on January 11, 2018

    Kitkat merupakan snek pilihan utama saya. Nak-nak masa tengah buat kerja, sambil makan sambil buat kerja. Apa salahnya kan. Teringat masa belajar dulu2, setiap hari akan ke 7E untuk beli kitkat bite untuk makan dalam kelas. Sekarang berjangkit ke tempat kerja pulak.

    4
  12. Jai Milun
    3 reviews

    Rileks la bersama kit kat

    5 out of 5, reviewed on January 10, 2018

    Kit kat produk yang di kenali ramai di seluruh Malaysia. Saya sangat suka kit kat sebab rasanya yang enak, cuma boleh tak kurangkan manis sikit je. Terlalu manis anak makan terlebih gula la pula. Tapi tak puas makan sebab sangat sedap walaupun manis. Harga pun berpatutan. Senang di bawa kemana mana sahaja travel ke picnic ke, makan sambil tengok tv pun ok juga. Makan bersama keluarga. Juga memberi tenaga sepanjang hari. Yeaayyy

    5
  13. Nur Arina
    812 reviews

    Kitkat sedap

    4 out of 5, reviewed on November 28, 2017

    Kitkat memang menjadi kegilaan saya. Best.. Makan pun tak pernah rasa puas.. Memang selalu nak kalau sekali makan. Terbaik

    4
  14. Pembunuh Bersiri
    1 reviews

    Sedap dan melazatkan

    4 out of 5, reviewed on November 25, 2017

    Produk berasaskan coklat jenama kit kat tidak asing di Malaysia… Terdapat dalam beberapa jenis, namut kit kat bites memberi kepuasan dengan penuh rasa coklat yang lazat tak terhingga. Harganya yang cukup murah serta kuantitinya banyak. Sekali anda mencubanya, pasti anda mahu memakannya lagi… Tapi ingat, periksa tarikh luput sebelum membeli ya. Sekian

    4
  15. Avatar

    NURELINA89
    173 reviews

    Sedap Sgt!

    5 out of 5, reviewed on November 10, 2017

    Rasa coklat wafer yg sgt sedap..Suami dan anak2 sgt gemarkannya..Kami sekeluarga sgt suka menikmati coklat wafer kit kat ketika menonton tv bersama2..Dpt membekalkan tenaga seharian walaupun tidak menjamah nasi langsung

    5
  16. Avatar

    CikSue38
    616 reviews

    Kit kat comel2

    5 out of 5, reviewed on October 24, 2017

    Kit kat bites ni saya beli pek 40g. Dalam dia kit kat dlm bentuk bulat2 comel. Senang nk makan. Mmg manis kit kat terasa. Isi tak banyak jad tiada masalah tak sempat nk ngilu gusi da habis satu pek. Seketul kit kat bites ni bila gigit akan terasa manis coklat diikuti kerangupan wafer dan seterusnya penyatuan dua komponen ni maka menghasilkan satu kenikmatan. Tak boleh makan selalu sekali sekala boleh la. Ketagih bila asyik.makan je. Bahaya sbb manis. Harga mampu milik dan banyak didapati di pasaran. Senang nk kenal. Coklat kit kat ni pek dia semua merah2.

    5
  17. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    They are very crispy

    4 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Kit Kats are one of my favorite chocolate bars. They taste wonderful. I love the combination of milk chocolate and wafers. The flavor is balanced very well between the chocolate and wafer flavor. They are very crispy and the chocolate is very smooth.

    4
  18. Avatar

    cpyn18
    235 reviews

    happy bites!

    4 out of 5, reviewed on October 12, 2017

    Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate is my family’s favourite. It is rich with chocolate and taste yummy. I will pack some of it when I am travelling long distance with my kids. I will serve it as snacks for them if they are hungry or making noise in the car. My husband also loves it too as it can make him awake while driving long hours journey.

    4
  19. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Saiz kecil,lebih mudah untuk dinikmati

    4 out of 5, reviewed on October 7, 2017

    Saya sukakan saiznya,kecil dan comel lebih mudah untuk dinikmati.Rasanya mmg sedap,wafer susu dengan salutan coklat yg sngt sedap.Tap ia agak manis,saya hanya makan bila inginkan sesuatu yg manis,terutama bila stress.Nikmati coklat kit kat bites ni mmg akn mnceriakan hari saya.Berbaloi utk dibeli.

    4
  20. Avatar

    Nurizzahsafie34
    28 reviews

    Terlalu manis

    2 out of 5, reviewed on September 17, 2017

    Saya kurang menggemari Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate kerana pada saya ia terlalu manis dan saya risaukan kesannya terhadap kesihatan saya

    2
  21. Elizabeth Kam
    52 reviews

    Kit Kat is the best chocolate & snack

    5 out of 5, reviewed on September 16, 2017

    Always the best choice as snack during over time working in office as chocolate aids in release stress and replacement of food before proper meal~

    5
  22. Nor Othman
    1346 reviews

    Yummy

    5 out of 5, reviewed on September 10, 2017

    My fav all the time In fact this chocolate is delicious and full of chocolatey taste that able to keep you going on and on for the whole day and best thing is that it is affordable.

    5
  23. Avatar

    mizarifin91
    136 reviews

    kesukaan seisi keluarga

    5 out of 5, reviewed on August 25, 2017

    kitkat adalah jenama coklat kegemaran ibu saya. kitkat bites sangat sedap dan bile makan tanpa sedar kite dh abeskan .xada rasa muak. penuh dengan rasa coklat yg pekat. snack yg senang dibawa kemana saja dan boleh dijadikan pemberi tenaga jika sedang membuat aktiviti riadah

    5
  24. 溦溦 林
    473 reviews

    This is definitely a treat for everyone.

    5 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    This is definitely a treat for everyone. kit kat is one of the best wafers ever.

    5
  25. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    My kids' favourite snacks

    4 out of 5, reviewed on August 18, 2017

    The Kitkat bite is so tasty and full of chocolate taste. My kids like it much. They can finish a pack very fast and eat non-stop. I will buy it for them as snacks when we are travelling long journey.

    4
  26. Niki Tay
    996 reviews

    好好吃

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    小小一粒的很可爱而且超好吃的,green tea 口味的更加的好吃

    4
  27. Avatar

    penny41
    407 reviews

    好吃,但有点甜

    3 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    一粒一粒的好方便,和条状的kitkat味道一样,只是比较甜

    3
  28. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    Nestle KitKat Range Wafer in Milk Chocolate

    4 out of 5, reviewed on August 17, 2017

    一口一粒刚刚好,很好吃。
    kitkat很好吃,我家人都喜欢吃。

    4
  29. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Too sweet

    3 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    It is my kids favourite. But I am not that like it as it is too sweet. The price is expensive too. I hardly buy for my kids though they like it.

    3
  30. Gee Gee
    321 reviews

    hiasan utama yg perlu ada untuk kek

    5 out of 5, reviewed on August 3, 2017

    saya menggunakan nestle kit kat untuk hiasan pada kek yg saya jual,ianya sedap dan crunchy,jadi ia pasti menjadi pilihan utama saya..kadang2 belum sempat bubuh pada kek anak2 dah makan dulu kerana ia sedap sangat2

    5
  31. Avatar

    leekahseng12
    323 reviews

    Take a Break, take a Kit Kat!

    4 out of 5, reviewed on July 24, 2017

    Kit Kat one of my favorite chocolate snacks. because the packing is just nice for me, not to take too much but good enough!

    4
  32. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Tastefully Good

    5 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    My son’s favorite snack. Once he took the first bite, he will be non stop eating until the whole packet finish. The combination taste of chocolate and biscuits inside it is awesome.

    5
  33. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Yummy!

    5 out of 5, reviewed on May 15, 2017

    Kit kat is definitely like by all people even me!!! I like to eat kitkat alot! But its so expensive and just only little bit. And sometimes i eat like abit too sweet but also little bit only.

    5
  34. Aznor Azizul
    153 reviews

    Tempting And Delicious

    5 out of 5, reviewed on April 25, 2017

    Actually I have no accurate word to describe the taste of this chocolate because there is nothing that I could say that is able to describe the chocolate exactly. I can finish it in no time and my nephews also love this chocolate bites same as me.

    In fact this chocolate is delicious and full of chocolatey taste that able to keep you going on and on for the whole day and best thing is that it is affordable.

    5
  35. Avatar

    Zhongk3391
    144 reviews

    Delicious and addicting!

    5 out of 5, reviewed on March 30, 2017

    I love KitKat. I’m sure a lot of us can agree that a little sugar in your day helps with boosting up your mood and energy. KitKat has always been one of my all-time favourite snacks to date and nothing comes close with this. I love this product because it is in bite-sized pieces that is easy to consume and effortless to carry around with you if you have kids or a big family. The product is rolled into the shape of glutinous ball-sized shapes during Winter Solstice festival big. There are obvious reasons to love this!

    1. They are easy to consume and will prevent your little ones or even yourself from getting choked.

    2. The middle part of the bites has a crispy and delightful chocolate wafer inside too which makes eating these fun and irresistable.

    3. It’s great for sharing with friends or to keep it all to yourself as the packaging has a zip lock to retain freshness and crispiness.

    Overall, it is what you call the best blend of chocolates and wafer turn into one of Malaysian’s most favorite snacks anytime of the day. With the affordable price and convenience of finding this treat, it’s no wonder people like me are in awe each time. Take a break, have a KitKat for sure!

    5
  36. Avatar

    sherryever71
    216 reviews

    kitkat bites

    4 out of 5, reviewed on February 27, 2017

    KitKat also has this bites, love it as I love to eat chocolate.
    Love this packaging as easy to open too.
    I also share this with my eldest son, he is on the way back to go home.
    Sharing the delicious bites with him.
    Easy to purchase from pharmacies or hypermarkets.
    Light snack for the day.

    4
  37. Cekgu Norazimah
    136 reviews

    Tak sedar dah habis !

    5 out of 5, reviewed on February 24, 2017

    Tak sedar dah habis Nestle KitKat bila tengah makan. Duk mengunyah je sambil tengok cerita Running Man, tiba-tiba duk raba-raba dalam plastik rupanya dah habis ! Memang sedap. Rasa coklat dan wafernya memang mengenyangkan. Anak-anak pun suka.

    5
  38. Betty Liew
    263 reviews

    Boost up my energy level

    5 out of 5, reviewed on February 23, 2017

    Does anyone know chocolate can brings happiness and energy. Kit Kat is one of my favorite chocolate and it gives me energy if my sugar level low. Fill up my snacking time. Don’t over intake as you indirect increase your sugar level. Coated with pure chocolate.

    5
  39. Avatar

    noorazri07
    194 reviews

    Delicious! Rich In Chocolate!

    4 out of 5, reviewed on December 19, 2016

    Sedapnya,itulah reaksi anak saya bila disebut perihal coklat.Penuh rasa coklat dan wafer di dalam.

    4
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...

Sorry, no similiar product found.