Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil

Product Details

Made from pure and natural ingredients, Naturel Blend cooking oil is an original blend of Canola and Sunflower oils. It contains Omega 3 & 6 that are essential to the well-being of our body. It also has monounsaturates, naturally rich in Vitamin E and is cholesterol free.

  1. Avatar

    liying2972
    3 reviews

    Great healthy oil

    4 out of 5, reviewed on November 26, 2018

    Always use this to cook vegetables for family and it definitely taste good and also contains healthy components compare to other brands cooking oil. It’s suitable to cook with any vegetables or meat that you like. Sometimes I will even use it for baking if it’s needed.

    4
  2. Avatar

    Jacklin08
    12 reviews

    Healthy cooking oil

    5 out of 5, reviewed on November 20, 2018

    This natural blend is one of the healthy cooking oil. This oil although is expensive but is really worth for it price. This oil is high quality and is highly suitable for cooking for those healthy lifestyle people. So just have a try !

    5
  3. Avatar

    Ann57
    6 reviews

    Sihat dan sesuai digunakan dalam masakan

    5 out of 5, reviewed on October 27, 2018

    Produk ini bukan saja baik dikonsumsi tetapi ia sangat sesuai digunakan dalam masakan terutama dalam penyediaan juadah keluarga. Saya sering menggunakan produk ini dalam menghasilkan pelbagai jenis juadah yang lazat dan baik untuk kesihatan. Sesuai digunakan untuk seisi keluarga.

    5
    1
  4. Naddia Zakaria
    6 reviews

    Baik untuk kesihatan

    4 out of 5, reviewed on October 25, 2018

    Baik untuk kesihatan.

    4
  5. Thh Leo
    3 reviews

    值得推荐的产品

    5 out of 5, reviewed on September 19, 2018

    说到健康就一定要推荐这个产品了,这个产品除了可以煎炸外还可以用来做一些糕点非常多用途,价位虽然高一点但是健康不能用金钱来衡量哦。

    5
  6. Avatar

    sal93
    12 reviews

    Eat for health

    5 out of 5, reviewed on July 28, 2018

    Love this cooking oil . My mom always buy this dan harganya juga mampu milik . This product also have free gift sometimes. You guys boleh jimat dengan dapatkan free cooking oil .

    5
  7. Lim Chin Hwa
    19 reviews

    Healthy oil for family

    5 out of 5, reviewed on July 17, 2018

    It’s a healthy choice of cooking oil, natural blend Omega 3 and 6. Most applicable to housewife who always cook for his family. The food is delicious, rich in vitamin E and free from cholesterol by cooking through this oil. Prepare a healthy ingredients by selecting this oil, definitely will beneficial from it.

    5
  8. Avatar

    dreen89
    12 reviews

    Minyak masak yang sihat

    5 out of 5, reviewed on April 26, 2018

    Menggunakan minyak ini kerana kandungan minyak yang sihat until seisi keluarga. Sangat sesuai untuk memasak pelbagai hidangan.

    5
    1
  9. Avatar

    ctie8594
    3 reviews

    Naturel blend oil

    5 out of 5, reviewed on April 7, 2018

    Saya selesa menggunakan minyak ini.
    Kandungan omega 3 & 6 membuat kan saya yakin untuk terus menggunakan minyak ini.
    Kandungan yang terdapat dalam minyak ini sesuai untuk seisi keluarga terutamanya kepada kanak kanak yang sedang dalam proses pembesaran.

    5
  10. Pinky Bibi
    44 reviews

    Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil

    4 out of 5, reviewed on April 6, 2018

    这个Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil是我们全家大小都爱使用的健康油,每次我们炒菜我们都会使用他的,炒了的才比较香不会像一些油的味道很重的。

    4
  11. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil

    5 out of 5, reviewed on April 4, 2018

    Saya suka menggunakan Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil dalam memasak resepi kegemaran saya.Minyak masak tanpa kolestrol yang mengandungi Omefa 3 & 6 yg baik untuk kesihatan badan.Minyak natural blend ini diperbuat dari bahan suci & semulajadi menjadikannya selamat digunakan untuk semua peringkat umur selain kaya dengan vitamin E.Harganya sedikit mahal sesuai dengan kualiti setanding bagus dan selamat digunakan.

    5
  12. Syahmi Hayat
    3 reviews

    Minyak Masak Untuk Kesihatan

    5 out of 5, reviewed on March 15, 2018

    Kalau dulu, keluarga selalu gunakan minyak masak biasa. Tapi bila ada ahli keluarga yang ada masalah kesihatan jantung, family kami cuba cari pilihan lain. Naturel ada Omega 3, baik untuk jantung. Produk Pilihan lepas Sakit, sepatutnya pilihan sebelum Sakit lagi dah patut guna.

    5
  13. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Kandungan Omega 3 & 6 yg banyak kebaikan utk tubuh badan.

    4 out of 5, reviewed on March 7, 2018

    Minyak Naturel Blend ni merupakan pilihan terbaik utk org yg mnjaga kesihatan.Sy mnggunakan minyak ni sbg alternatif utk mngurangkan kadar kolestrol sy.Kandungan Omega 3 & 6 yg terkandung dl minyak ni juga mmpunyai bnyak kebaikan utk tubuh badan.Warna minyak sgt jernih & mmpunyai aroma semulajadi yg mnjadikan masakan sy lebih beraroma dan sedap.Ia juga berkualiti,x mudah berbau dan boleh digunakan bnyak kali.Cuma 1 je kekuranggannya iaitu harga yg mmg lebih mahal berbanding jenama lain.Tapi dgn kualiti dan kandungannya bg sy ia masih berbaloi utk dibeli.

    4
  14. Avatar

    AdamAmsyar95
    81 reviews

    Kandungan Omega 3 & 6 yang banyak kebaikan utk tubuh badan

    4 out of 5, reviewed on March 6, 2018

    Minyak Naturel Blend ni merupakan pilihan terbaik utk org yg mnjaga kesihatan.Sy mnggunakan minyak ni sbg alternatif utk mngurangkan kadar kolestrol sy.Kandungan Omega 3 & 6 yg terkandung dl minyak ni juga mmpunyai bnyak kebaikan utk tubuh badan.Warna minyak sgt jernih & mmpunyai aroma semulajadi yg mnjadikan masakan sy lebih beraroma dan sedap.Ia juga berkualiti,x mudah berbau dan boleh digunakan bnyak kali.Cuma 1 je kekuranggannya iaitu harga yg mmg lebih mahal berbanding jenama lain.Tapi dgn kualiti dan kandungannya bg sy ia masih berbaloi utk dibeli.

    4
    1
  15. Avatar

    nurlyanakhan56
    12 reviews

    Natural blend oil

    5 out of 5, reviewed on January 16, 2018

    Ianya bagus untuk kesihatan.. Mempunyai omega 3 dan 6 bagus utk tumbesaran otak.. Minyak ini juga boleh digunakan dalam pelbagai jenis masakan serta rasa nya tidak terlalu kuat seperti minyak sawit yg lain.. Ianya juga bagus untuk mereka yang mengawal pemakanan serta kolestrol.. Ianya juga diperbuat dari bahan yg halal serta suci…

    5
  16. Avatar

    AidaAzanie51
    6 reviews

    Daily healthy oil

    4 out of 5, reviewed on January 13, 2018

    Naturel Blend adalah minyak masak canola dan sunflower cooking oil yang mengandungi omega 3 dan 6. Saya tidak lepas membeli minyak ini sekiranya membeli barang-barang dapur kerana minyak kurang kolestrol. Masakan harian saya menjadi lebih sihat kerana pengunaan minyak ini amat berbeza dengan minyak lain dari segi kandungan kalorinya.

    4
  17. Xiao Long
    190 reviews

    Healthy Oil

    5 out of 5, reviewed on November 29, 2017

    Same production company of the famous Knife (cooking oil). Naturel would be another option if you concern about health. It contains Omega 3 & 6 that are essential for our body. Come in 3 different types of oils, blend, sunflower oil or Canola oil. I started to change to using Naturel Blend for cooking few years ago. The oils very clear in colors. The only downside is the price is much more expensive now. Although it comes in 3kg bottle but i can use it certainly longer than cheaper brand. A little bit of oil for stir fried would be sufficient. Try to stock up when there\’s promotion.

    5
    1
  18. Avatar

    Aikoaiko25
    1053 reviews

    it is a healthier.

    4 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    The taste is really mild, it is a healthier. This is a really good product I use this for cooking it’s better to use this then the other oils I would recommend this product

    4
  19. Avatar

    NurulDeng08
    470 reviews

    Minyak dari bahan suci dan semulajadi

    5 out of 5, reviewed on October 20, 2017

    Minyak naturel blend yg kaya dgn omega 3 & 6 ni mmg pilihan yg berkhasiat untuk keluarga saya..walaupun harganya lebih mahal berbanding jenama lain,tapi bagi saya ia masih berbaloi dibeli kerana kebaikan minyak naturel ni yg diperbuat dari bahan suci & semulajadi yang mnjadikannya selamat digunakan utk semua pringkt umur selain kaya dengn vitamin E.

    5
  20. Avatar

    Afiza_Rahim60
    350 reviews

    Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil

    5 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil sangat tinggi khasiatnya kolestrol yg mngandungi Onefa 3 & 6 yg baik untuk kesihatan badan.Minyak natural blend ni diperbuat dari bahan suci & semulajadi mnjadikannya selamat digunakan urk semua pringkat umur selain kaya dengan vitamin E.Tp minyk ni hrganya agak mahal sikit.Boleh digunakan seisi keluarga…

    5
  21. Avatar

    nadnaz02
    43 reviews

    Kurang sedap

    3 out of 5, reviewed on October 17, 2017

    Saya tak suka bau and rasa minyak ini..bau yang kurang enak sewaktu menumis dan rasa tidak berapa ummmmm makananan kita..tapi bagaimanapun saya guna minyak ini untuk makanan anak kembar saya kerana minyak ini mempunyai omega 3&6

    3
  22. Avatar

    tangicey15
    66 reviews

    适合炒菜的油

    5 out of 5, reviewed on October 9, 2017

    由于是植物油,所以它只适合炒菜而已,不适合煎炸,没cholestrol,所以很适合全家大小使用

    5
  23. Avatar

    cikbunga49
    660 reviews

    Kaya dengan omega 3 & 6

    4 out of 5, reviewed on October 1, 2017

    Minyak yang terbaik kerana penuh khasiat untuk kesihatan.
    Minyaknya wangi bila digunakan untuk memasak makanan.
    Makanan bergoreng juga warna menjadi cantik keperangan bila menggunakan minyak ini.
    Paling terbaik ia kurang kolesterol.
    Memang saya syorkan.

    4
  24. Nor Othman
    1343 reviews

    recommended

    5 out of 5, reviewed on September 5, 2017

    This cooking oil is enriched with Omegas 3 & 6 which is vital for brain development. The oil holds well and has a neutral taste, so it can be used across different dishes and cuisines without worry. A cholesterol free oil.

    5
  25. Avatar

    AieenDeen28
    900 reviews

    Minyak tanpa kolestrol

    3 out of 5, reviewed on August 31, 2017

    Minyak masak tanpa kolestrol yg mngandungi Onefa 3 & 6 yg baik untuk kesihatan badan.Minyak natural blend ni diperbuat dari bahan suci & semulajadi mnjadikannya selamat digunakan urk semua pringkt umur selain kaya dengn vitamin E.Tp minyk ni hrganya agak mahal sikit.

    3
  26. 溦溦 林
    473 reviews

    健康的油

    4 out of 5, reviewed on August 21, 2017

    妈妈喜欢买这个健康的油来炒菜的,我们全家吃的也安心的

    4
  27. Avatar

    penny41
    407 reviews

    健康的炒菜油

    4 out of 5, reviewed on August 15, 2017

    由于是植物油,建议低温炒菜才不会破坏油里面的成分,虽然很健康,可是价钱偏高

    4
  28. Avatar

    sallyinlee93
    1006 reviews

    用来炒菜很健康。

    4 out of 5, reviewed on August 14, 2017

    这个由植物提炼出来的食油对健康比较好,没这么负担。
    不过价钱就蛮贵的,所以通常只用来炒菜,不会用来炸食物。

    4
  29. Avatar

    Kellychan21
    502 reviews

    Healthy cooking oil as it is made from pure and natural ingredients

    4 out of 5, reviewed on August 13, 2017

    Naturel cooking oil is made from pure and natural ingredients. It has Omegas 3 & 6 which is vital for brain development too. This blended cooking oil is good for health. However, I still prefer Knife cooking oil which is much more cheaper and the taste of the food cook using Knife cooking oil is much more tasty than Naturel cooking oil.

    4
  30. Niki Tay
    996 reviews

    Naturel Blend Omega 3 & 6 Oil

    5 out of 5, reviewed on July 14, 2017

    This cooking oil is with Omegas 3 & 6 constructive vitamin that will keep you healthy ,compare with other brand this brand oil is more expensive but our health is more important than money so i definitely recommend for this brand because is safe and healthy.

    5
  31. Avatar

    King87
    15 reviews

    Cooking Oil.

    5 out of 5, reviewed on July 2, 2017

    Definitely recommend for its safe and healthy alternative given to the rest on the shelf. Try it and you’ll confirm its benefit.

    5
  32. Avatar

    sandlee51
    174 reviews

    Healthier but Costly

    4 out of 5, reviewed on June 23, 2017

    I use this oil when I am frying nuggets and fries for my kids. This oil is more healthier than other oil, hence when preparing meal for my kids, I will use this oil. The price is costly but more healthier.

    4
  33. Avatar

    LiLian39
    148 reviews

    Healthy

    5 out of 5, reviewed on June 1, 2017

    What a good natural cooking oil , this is more heathier compare other cooking oil. But i still prefer knife because its make the dishs more nice smell

    5
  34. Aznor Azizul
    153 reviews

    The Perfect Blend For The Perfect Cooking

    4 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    If you want to try something new and definitely healthier then this blended cooking oil should be your first choice. It blends the canola and sunflower oil to makes your food fill with constructive vitamin that will keep you healthy no matter what.

    What i know it also makes your cooking taste a lot different and transform your daily cooking into an extraordinary gourmet show!

    4
  35. Annette Rowena
    30 reviews

    Great With Any Dish and Healthy Oil

    5 out of 5, reviewed on May 8, 2017

    This cooking oil is enriched with Omegas 3 & 6 which is vital for brain development. The oil holds well and has a neutral taste, so it can be used across different dishes and cuisines without worry. A cholesterol free oil.

    5
Get Reviews Widget

Leave a review

You may also like...